Cat!
Jobbulást neked!El is hiszem,hogy így semmi kedved dolgozni.Koncentrálni meg pláne nem lehet!
Gyöngyi!
Fel sem hívtam a dokit,így nincs iődpont.Beugrós listán vagyunk,de különösebben nem izgatom magam emiatt.A kukija miatt kellene azért a dokival beszélnem.Csak most van egy csomó egyéb intéznivalóm is.Ki is vagyok rendesen akadva erre a szar magyar egészségügyre!!!
Egyszerűen nem találok a környéken egy olyan fogorvost,aki gyerek fogszabályozással foglalkozik.
Pestre vagy Győrbe kellene a Dávidot vinnem.Na de minden alkalommal oda is meg vissza is 60km-t utazni!!!!
Lesz olyan időszak,hogy hetente kell menni.Nem elég,hogy qva drága,még plusz 2órát autókázni.
De a gyerekeknek a szemész dettó ugyanaz!!!Azzal a különbséggel,hogy oda mégegyszer elviszem őket,aztán majd csak suli előtt (persze ha most is minden rendben)
És ha ez nem elég,akkor felhívtam a gasztrót,mert Benit kontrollra kell vinni.Igazából nem is tudom,minek megyünk,mert az Ige tesztet nem csinálják meg.Akkor mi a francot tudnak mondani????Mivel nem eszik tojást a gyerek,nincs semmilyen tünet (már ha a tej és a kakaó miatti állandó hasfájást nem tekintem annak).Csak vérvételből láthatná,hogy van-e valami javulás!Úgyhogy most kucsoroghatok egy másik kórházban,egy másik rendelésen(pulmonológia), egy másik dokinak,hogy bár nem tartozik rájuk,de ugyan má csinálják meg legalább azt a r... vérvételt.
És ha mindez nem lenne elég a jókedemhez,ki vagyok r..tul akadva anyósra!!!
Marci megint beteg: fáj a füle meg a torka.De ami nagyobb gond,kötőhártyája is van.Le kellene holnap vinnem szemészetre,de a Tamás 7-re értekezletre megy.Mondom neki,vigyék le a Benit meg a Marcit oviba.Ő nem ér rá,mert vévételre megy(ami reggel 7-9közt van és 2,5másodpercre van az ovitól).Mondom neki,hogy 1/4 8kor leviszi a gyerekeket az oviba és akkor 1/2 8után 5perccel ott van a laborban.Hát hogy azt nem lehet,mert neki 7-re kell menni(akkor megy,amikor akar!nincs időhöz kötve).Azt mondja neki,hogy majd utánna leviszi őket.De mondom akkor nem kapnak reggelit,mert így nem bizti,hogy idaér velük 8ra.Neki az nem számít.
Én meg ráadásul mehetek a Marcival ebben a trágya időben busszal a dokihoz!!!Már ha őnagysága hajlandó lesz elvinni a másik kettőt időben,mert busz is csak 1/2 9-kor megy,az utánna semmi.
És a madam valagát meg cipeli após autóval !!!!
Hú!Tökre kivagyok rá bukva,nem sok tartotta,hogy leüvöltsem a fejét!
Most rászabadítottam a Tamás,rendezze el ő.Nehogy már nem tudjam a Marcit orvoshoz vinni vagy épp 3mal kelljen mennem,mert ő ritka kényelmes!
Bocs!De ki kellett tombolnom magam!
Edit