Na itt vagyok újra, bocs hogy az elôbb olyan sutára sikeredett, de Alida az ölemben volt és ô akart gépelni!
Rita:
ne aggódj, pár kanáltól biztos nem lett semmi baja! Nagyon jók a képek és az új vonalzó is! Örülök, hogy így elkényeztet a fiad és van idôd ránk is!
Edith:
nagyon szép az új parketta! A miénk is eléggé régi már és recseg is, viszont jó állapotban van, mert a ház elôzô tulajdonosa mindent befedetett padlószônyeggel és csak nemrég derült ki, hogy parketta van alatta! Nem semmi, amilyen ütemben Kriszta fejlôdik, maholnap már rámolni fogja a polcokat!
Jó lehetett koncertre menni, érdekes, hogy Krisztát nem zavarta az idegen hely és a hangzavar. Alida mostanában csak itthon tud elaludni este, így nem nagyon merünk elmenni (csak a saját koncertemre)
Etterke: örülök, hogy minden rendben rékus csípôjével! Igazad van a jelbeszéddel kapcsolatosan, szerintem is minden baba-mama kitalálja a sajátját. Mosolyogtam azon, hogy a haját tépi, mikor álmos, Alida azt nem tudná. Ô a szemét dörzsöli.
B.Eszter: örülök, hogy jobban vagy már, de ne tessék elhamarkodni a dolgokat! Pihengess sokat, ha a nagylányod engedi! Kíváncsi vagyok, mit mondott az orvos, majd írd meg. Valószín?leg Alida is kicsit nehezebb idôszakában van, többet ny?gös, sokat kakil, piros a popója, még kis piros pontocskák is vannak rajta, pedig nagyon gyakran tesszük tisztába. Gyakran eszik, mostanában kétszer eszünk éjjel is
, de különben jókedv? és étvágya is van. Nem úgy t?nik, mintha nem lenne elég a tej, mindig csak egy cicit kér és úgy t?nik, hogy hízik, a combáit alig bírom begyömöszölni a ruháiba!
Alida is újabb produkcióval rukkolt elô! Egyre többet áll négykézláb, ringatja magát és tolat! Nem elôre halad, hanem hátrafelé!!
Emôke:
Krisztián nagyon-nagyon ennivaló!!!
Azon bosszankodom mindig, hogy az én gépem valahogy két képet folyton egymásra ragaszt, így nem látom az összeset
Kati:
én nem kaptam Enikô-Vanessa képeket, de lehet, hogy a Te címedrôl nem is kapok meg semmit, legalábbis küldeni nem tudok neked, az biztos.
Most leterítettem egy csomó szônyeget-pokrócot-kistakarót a földre, jó puha és meleg lett, kíváncsi vagyok, mit fog hozzá szólni! Most persze alszik...
Puszi