Sziasztok!
Benéztem...
Etterke! Megkaptad a múltkori mailemet? a fagyasztásról, ilyenekről kérdeztél, írtam egy csomót - végre
Sancsi!
Engem is foglalkoztat a téma!Én is agyalok, hogy délelőtt adjak -e valamit, mert jó esetben reggel nyolc- fél kilenc (mostanában!) szopi. Mikor hatkor kelt enni, akkor 10 óra felé megint kínáltam cicicvel, nem mindig kellett. Adtam gyümit, megette, ha nem adok nincs semmi elvan ebédig. Ebéd kb 3 deci kaja, ha én főzők fullon van a tányérkája, amúgy másfél bébiétel, vagy egy, de azután még egy alma, vagy az az egy fel van javítva egy kis reszelt sajttal. Aztán uzsi ötkor, ami szintén egy teli tányérka - két alma+1 banán, vagy több, mint egy adag tejpép. Vacsi fél kilenc körül 210 ml tápi, de abból van amikor hagy.
Amúgy úgy érzem az egész napom kajakészítés+mosogatás felváltva, úgy, hogy én alig eszem. De mindfenkinek legyen változatos, egészséges, friss, apa is egyen főtt kaját, hisz egész nap a három kis szendvicsén van.
Bocs, hogy nem válaszolok mindenkinek!
Zsuzsi, szerintem Alida nagyon hasonlít az apukájára! Tök jó az első hó! Én is nagyon szeretem, mikor először esik. Úgy megmaradt gyerekkoromból ez az érzés. Mindig összekötődött a közelgő ünneppel. Szeretem, klassz szerintem, hogy nálunk négy évszak van (bár mostmár kezd csak kettő lenni)
Mindet szeretem.
Na megyek, lefekszem, legyetek jók!