Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket!

Éva!
Badacsonyörsre megyünk. Ez Badacsony elõtt van 5-10km-re.
Mi úgy döntöttünk, hogy az utazó ágyakat sem visszük, mert a francia ágyon elalszanak majd, elvégre abban már van gyakorlatuk. Folyton átszökdösnek hozzánk éjjelente.
Nektek nincs utazó ágyatok? Mi kihasználjuk rendesen és nagyon praktikus. Bár már abból is ki tudnak mászni a csibészek.
Én ma egész nap gyereket neveltem. Tiszta diliház van már 2 napja. Lassan az idegimre mennek. Ma elkezték bontani a hálószobánk tapétáját, pedíg hónapok óta nem tépkedtek. Hát nem voltam messze a testi fenyítéstõl, de alaposan. Szerencsére vissza tudtam ragaszgatni azért, úgy hogy alíg látszik.

Gabi!
Ha jó idõ lesz szerdán, szerintem nincs akadálya, remélem az Orsi is olvassa ezt és mehetünk együtt. Kép De ha nem hát rácsörgök kedden.

Andi!

Én is lettem már totál beteg légkonditól. Nyár közepén úgy megfáztam, hogy mozdulni alíg bírtam. Szedtem a pirulákat marékszám. Kép

Na megyek még pakolászok aztán reggel uzsgyi!
Mindenkinek jó meleg, strandolós hétvégét aki szereti!! Kép

Vikics

KépKép
vikics

Vikics

Nem vettünk utazóágyat, túl drágának találtam ahhoz, hogy egy két nyaralás miatt ennyit kiadjunk rá. Már hallottam olyanról is, hogy lehet kölcsönözni, majd utánanézek, mert 23-ra valamit szerválnom kell, de ha nincs már választás, akkor szétszedjük a kiságyakat és a kocsi tetején simán elférnek, mert õk a heverõn nem alszanak el.
Jó nyaralást neketek is!

Andi

Nektek is jó pihenést a hétvégére. Tök jó, hogy mindenkinek van nyaralója! Már én is alíg várom, hogy meglássuk a nyaralónkat, mert most lett kész és akkor láttam utoljára, amikor csak tégla volt. Kiváncsi vagyok nagyon, hogy a fiúk hogy lesznek el, de biztosan tetszeni fog nekik, csak félek a naptól. De már felszerelkeztem mindenféle napvédõvel.

Zizi

Hát megértelek, hogy meg sem tudsz mozdulni ebben a melegben, én szerencsére eddig mindig télen voltam terhes, úgyhogy megúsztam a kánikulát. Nem irigyellek!

Éva
p.éva

Sziasztok!

Vikics!

Nagyon klassz a kocsi, ügyi voltál!Kép

Andi!

Nagyon klassz a kép, jó pillanatot kaptál el!KépOlyan édesek így együtt, olyan óriásinak is tûnik a kutyus Kristóf mellettKép!

Sajnos a naplónk nem lett meg, le kell vizsgáznunk szerdáig minden tárgyból, az angolon már túl vagyunkKép. Olyan igazságtalan és felháborító!!KépKép (és lehetetlen feladat).

Mindenkinek jó pihenést, strandolást!Kép Irigyellek Benneteket, én maradok a könyveknél.....Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Nem tudom mi történt, eddig is imádtuk egymást, de három napja Kristóf szerelmes lett belém. Folyton csókolózunk és összebújunk. Ez az élet legszebb érzése. Azt kívánom sose legyen vége!Kép Eszti meg hadat üzent ezért neki. Vérre menõ csaták dúlnak a kegyeimért. Zajlik az élet.
Attól függetlenül hogy utálom, ez a kánikula arra jó, hogy nincs mosnivaló. (jó persze, a gép mos) A gyerekek egész nap egy szál semmiben rohangálnak.

Éva
Biztos tetszeni fog nekik. A nap nekem is gondot okoz, mármint a kicsik bõre miatt. Azt hiszem a fülüktõl a farkukig bekenem õket 35-ös Johnson's-szal. Végül is nem köthetem ki az árnyékba egyiket sem. Remélem jól fogjátok magatokat érezni!!!Kép

Zsuzsi
Köszi, a Saca tényleg nagy, 70 kg. Õ a pótmama, csak ne lenne akkora lapát nyelve. Imádjuk, a világ legdrágább kutyateremtménye.
A vizsgát ugye nem gondolta komolyan az iskola? Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez jogilag nem megengedhetõ, törvénytelen. Azért nézz ennek utána!

Andi
Ambrosia

Andi

Sajnos nem sikerült valami jól a balatoni kiruccanásunk. Szombat reggel mentünk és már délután haza is kellett jönnünk, mert a fiúk annyira nyûgösek voltak. Nem aludtak egy percet sem. És valószínû, hogy a foguk is jönni készül. Szerencsére nem égtek le, én viszont annál jobban. Pedig én barnabõrû vagyok és sosem szoktam leégni, de most nagyon leégtem.
Este hazajöttünk, a gyerekek beájultak az ágyukba, de ennek ellenére fél hatkor már fentvoltak.
Ma is készülünk valahova, de még nem tudjuk, hogy merre menjünk, de a lakásban sem jó és a napon sem.

Mindenkinek jó pihenést kívánok!

Zsuzsi

Fel a fejjel, egyszer csak túl lesztek az egészen! Jó tanulást!

Éva
p.éva

Ez itt az én képem: Kép úgy mosolygok mint ez a: Kép.

Ezt a képet küldöm mindenkinek Pünkösd alkalmából!

Éva
p.éva

Hát elég kicsi lett, de azért remélem látjátok.
p.éva

Ez itt az én képem: Kép úgy mosolygok mint ez a: Kép.

Remélem, ez már jobban látszik!
Éva
p.éva

Sziasztok!

Sehol senki?! Mindenki kipiheni a hétvége fáradalmait?
Nekem most aludtak el a gyerekek, gondoltam még gyorsan benézek ide, de semmi új hír sincs.
Hát jó éjszakát mindenkinek!

Éva
p.éva

Már megfõztem, kitakarítottam, a gyerekek is alszanak, gondoltam netezek egy kicsit, de még mindig sehol senki!

Éva
p.éva

Sziasztok!!

Én itt vagyok!!KépKép

Milyen volt a Balatonon?
Mi is lementünk vasárnap Balatonakarattyára, jól meg is fáztam a 40 fokban, 39 fokos lázam van, aztán úgy néz ki, hogy arcüreggyúlladást is kaptam.KépKép És így kellett vizsgáznom is!
Aztán tanultam egy csomót ma leszóbeliztünk, és 5-öst kaptam!Kép
Van rá némi esély, hogy nem kell minden tárgyból pótvizsgáznunk, lecserélték az igazgatónk, stb.., szóval volt némi változtatás az iskolánkban, de a törvény szerint akkor is le kéne. Most úgy tûnik, hogy probálják a tanárok összekaparni a jegyeket, témazárófüzetekbõl, meg be kell vinnünk a még meglévõ dogáinkat, meg jegyet osztanak mindenre (füzetvezetés).

Éva!

Nagyon édi a kép!KépKép

Cili!

Ünnepeltetek? Azt mondtad, hogy hétvégégn fogtok, nem?
Tegnap késõ este, úgy éjfél körül láttam egy dok. filmet egy hármas ikerpárról, három kislányról, olyan 9 év körüliek voltak. Nem láttad? Az volt a lényeg, hogy egyik kislány vak, a másik mozgássérült+ fogyatékos, a harmadik meg szerencsére egészséges. És, amiért ilyen betegek, egymástól elszakítva élnek, különbözõ gyógyintézetekben. Az egészséges otthon iszonyú körülmények között, a vak a vakok intézetében, a fogyatékos meg nem tudom hol, de õ is valamelyik másik intézetben. Úgy sajnáltam õket, hogy egymástól el vannak szakítva!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Zsuzsi

Gratulálok az ötöshöz! Látod mondtam én, hogy menni fog!
Sajnálom, hogy beteg vagy, mi is náthásak vagyunk ebben a hõségben. Állítólag valami járvány van.
Ma a fiúk is meg én is olyan nyûgösek vagyunk, hogy már szétmegy a fejem. Ma is negyedhatkor keltek és azóta meg sem álltak. Jó lenne már néha aludni egy kicsit, de a három gyerek háromfelé alszik, úgyhogy nekem esélyem sincs egy kis pihenésre.

Szegény kis hármasikrek! Szörnyû lehet!

Éva
p.éva

Vikics!!!

Kaptam Tõled egy e-mailt, amit nem enged megnyitni, mert azt mondja, hogy vírus van rajta, és összevissza gagyog v.mit angolul, amit én nem értek. Persze, azt gondolom, hogy nincs rajta vírus, csak a freemail sz.r, és ezért megtennéd, hogy átküldöd mégegyszer ide: dorizsuzsi@bogyoka.hu , ez netpostás, és talán nem olyan hülye!

Zsuzsi
zsuzsi

Ezt mondja:

The e-mail message you have received from és ide a címed contains virus.

És a levél:

You send the mp3 player and I pay the postman? This is 56 euro or not? You wirte me! And the mp3 player good to PC?
My adresse

Na, hát ebbõl egy szót sem értek, léci, ha fontos, küldd át a netpostára, val.szeg a freemail a hülye!

Zsuzsi
zsuzsi

Éva,

köszi a drukkolást!KépKép És jobbulást Nektek is!Kép

Zs.
zsuzsi

Sziasztok!

Én is vagyok, csak mi is sokat mászkálunk, vagy legalább a kertbe lemegyünk, mert itt a lakásban kibírhatatlan hosszú távon a hõmérséklet.
Tegnap kimentünk egy kicsit Dunázni, nagyon klassz volt, Andrist ki sem lehetett könyörögni a vízbõl, ZSófi is élvezte, lehet, hogy máskor is megismételjük majd, ha a férjem itthon van. Holnap meg a férjem egy barátjával parkettázza a szobát, ahová a babák fognak kerülni, úgyhogy én átmegyek a gyerekekkel az ikertestvéremékhez, hogy ne legyünk láb alatt, így holnap sem leszek...

Zsuzsi! Gratula az ötöshöz, csak így tovább! Drukkolok, hogy ne kelljen mindenbõl vizsgázni!

Éva! Egyébként hány napra mentetek volna a Balatonra?
Én is állandóan álmos vagyok, igyekszem egyszerre altatni a gyerekeket, és akkor én is ledõlök, de nem mindig sikerül.

Zizi
debyand

Sziasztok!

Zsuzsi!

Ez a levél ne Neked lett címezve és igazából gõzöm sincs miért ment Hozzád. Mikor megnézem az elküldött levelek sorát egyértelmûen ahoz ment akinek küldtem.
Lehet, hogy az meg sem kapta?
Na mindegy, ne törõdj vele, ez a legújabb projectem. Kép

Majd holnap jelentkezek, de most már késõ van és reggel vár a strand! Kép
Csinálok képeket a három ikerpárról. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Hát nekünk sehogy sem akar összejönni ez a telekvásárlás! Már minden rendben lett volna, pénzt is kaptunk kölcsön, a néni is lemondott a haszonélvezeti jogáról, erre a földhivatalban kiderült, hogy nem is az õ nevükön van, nem lett átíratva a földhivatalnál és az adás-vételi szerzõdést sem találják, tehát így semmi esélyünk, hogy megvegyük tõlük, úgyanis, akiktõl õk vették még 69-ben már rég meghaltak, tehát még bizonyítani sem tudják a földhivatalnál, hogy az õvék a telek. Ennyit a mi szerencsénkrõl, pedig már annyira beleéltük magunkat, de most már elegem van az állandó hitegetésbõl!

Vikics

Jó strandolást nektek! Valamelyik nap lehet, hogy én is kimegyek arra a strandra a gyerekekkel, ha ti is kintlesztek! Majd még addig beszélünk.

Zsuzsi

Már jobban vagyunk szerencsére! Most meg a férjemmel kaptam össze egy kicsit, és ezért van rossz kedvem, nem komoly , de lehangolt egy kicsit. És tegnap amúgy is olyan kedvtelen voltam, erre a fiúk meg még üvöltöttek egész nap, szóval elég rosszul sikerült a tegnapi napunk. Remélem, a mai már jobb lesz egy fokkal.

Zizi

Hát nem csodálom, hogy fáradt vagy! Szép nagy lehet már a hasad is és még ott van mellette a két pici. Igaz Andris már nem olyan pici, de a lányod még nagyon kicsi. Ki lesz velük, ha mész szûlni?
Mi egésznap a lakásban vagyunk, nálunk tök jó hûvös van, így valahogy jobban elviseljük ezt a meleget.

Gabi

Megkaptad a múltkor a válaszomat az emailodra?

Éva
p.éva

Sziasztok!

Vikics!

Ok, nem gáz, csak nekem az angol egyenlõ a kínaival, sajnos, és egy szót sem értettem belõle! Szerintem azért küldd el a címzettnek mégegyszer, mert én sem tudom, hogy õ megkapta-e, de jobb biztosra menni!Kép
Jó strandolást, írtó kíváncsi vagyok a gyerekekre!Kép

Zizi!

Pihend ki magad, ha tudod! Mi is július 15-én születtünk,és anyukám is ilyen hõségben volt terhes, és már mesélte egy párszor, hogy milyen nehéz volt..Kép

Éva!

Örülök, hogy jobban vagytok, nekem is már csak 38 a lázam, csak tök rossz ebben a melegben, mert lázcsillapítót nem tudok bevenni, mert írtó melegem lesz tõle!Kép Aztán tegnap egész nap két kanél levest ettem, mert ránéztem a kajára, és nagyon rosszul lettem. Már jobban vagyok, csak muszáj még iskolába mennem még lázasan, mert nem akarok elmenni dokihoz igazolásért, mert akkor megvizsgálna, és kiderülne, hogy mi a bajom( arcüreggyulladás), azt meg nem akarom..Kép, mert anyámnak is volt, és írtó rémísztõ dolgokat mondott még régen, de én nem felejtettem el, és parázok...Kép

Ja, egyébként aug.28-án megyek nyelvvizsgázni c tipúsú középfokú németre, elküldött a tanárunk, mert tök jó lett a vizsgám, ami annak a szintnek felel meg, aztán utána nem kell majd bejárnom óráraKép! Csak szerintem nem fog sikerülni.., meg nagyon nem akarok egész nyáron tanulni!!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Éva!

Elég gáz az, ami a telekkel történt, tényleg úgy tûnik, hogy nem lehet tenni semmit Kép, nagyon sajnálom!KépKép Majd megkérdezem anyukámat, a földhivatalban dolgozik!! Igaz, csak a postázóban, így nem biztos, hogy tud segíteni, de tényleg megkérdezem tõle, hogy mit lehet tenni! Nincs esetleg ügyvéd ismerõsötök? Lehet, hogy van v.mi jogi megoldás, nem? Bár megértem azt, hogy három kicsi mellett nem lenne idõd utánajárni...Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Éva!

Nagyon sajnálom ami Veletek történt. Én ezekkel úgy védekezek, hogy mindíg csak akkor hiszem el, hogy megtörténik mikor már látom. Próbáld elfelejteni, de azért ne add fel a további keresést! Biztosan találtok valami jót. Szerintem nincsenek véletlenek és ha ez igaz akkor az sem véletlen, hogy ez nem jött össze. Lehet, hogy egy sokkal jobb, szebb lesz végül. Kép
Standolást meg tervezünk újra a jövõ héten is. Csatlakozz hozzánk. Remélem beengednek minket, mert ma sajna szívóztak egy kicsit, de végül bemehettünk. Rosszul is lettem volna ha nem.

Csináltam egy albumot e strandolásról a jobbakból, mert hát hat apróságot nem egyszerû összehangolni.
Szóval Spontán ikertalálkozó címen van a babaneten itt:

[url=http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=487&page=2&logout=1" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=487&page=2&logout=1[/url]

Zsuzsi!

Jobbulást! Nem irigyellek semmilyen tekintetbõl. Ezt a bazi meleget még a strandon sem egyszerû kibírni egészségesen!

Gabi!
Jó lett a szandi? Sokáig aludtak a srácok? Én 1/2 8-kor megfürdettem õket és nyolckor már húzták a lóbõrt. Minden nehézség nélkül elaludtak. Még a Dundi sem jött ki csak egyszer. Kép

Zizi!
Kitartást! Én is voltam nyáron terhes, de szerencsére akkor még nem volt nagy a hasam és úgy viszonylag elviselhetõ volt. Bár most nem terhesen sem könnyû. A fiúk is nehezen viselték a mai napot, néha elég fárasztóak voltak.
A parkettázást meg jobb ha messzirõl elkerülöd,mert rémesen büdös és az a szag senkinek nem tesz jót.

Anna hová tûnt? Már rég nem jelentkezett!
Andi, Ti nyaraltok?

Vikics

KépKép
vikics

Vikics!

Nagyon királyok a képek!! Tényleg iszonyú jók, édesek a fiúk!KépKép Most már azért megbámultak, nem?? 3 ikerrel!?

Zsuzsi
zsuzsi

Ja, Annáék asszem nyaralnak, kb. 1 hete írt e-mailt fordítás miatt, és akkor említette, hogy mennek!KépKép

Zsuzsi (irigylem)Kép
zsuzsi

Sziasztok!

Vikics!
Nagyon jók lettek a képek! Párommal néztük végig, jókat nevettünk rajtuk. Jövõ héten te sem maradsz le majd a képekrõl! A szandit még nem próbáltuk fel, majd holnap reggel. A kocsiban egészen hazáig aludtak, kb. 3/4 7-ig. Aztán vacsiztak és apával pancsoltak még egy nagyot a kádban, és csak 1/2 9 után fektettük le öket, de akkor hang nélkül elaludtak. Holnap utánakérdezek a belépönek!

Zizi!
Maximálisan együttérzek veled, nálunk az ikrek július 16-án születtek. Két éve pont ilyen kánikula volt, és nekem be kellett feküdnöm a kórházba az utolsó 5 hétre.Kép Kitartás!

Zsuzsi!
Szerintem ha ilyen jól sikerült a suli-beli vizsgád, akkor nem hibázhatsz nagyot a nyelvvizsgán sem. Érdemes lenne egy kicsit rástartolnod, megkönnyitené a késöbbi felvételidet.Kép

Éva!
Köszi, megkaptam az emilt, és úgy emlékszem válaszoltam is. Ezek szerint hülyülök. Vagy az Outlook szórakozik velem. A múltkor állandóan azt irta ki, hogy nem ment el a levelem, elküldtem vagy tizszer, mire visszairtak, hogy hagyjam már abba, mert átment. Mindegy! A lényeg, hogy most még boritékolom a kérdést.

Gabi
efgabi

Sziasztok

Vikics
Nem, nem nyaralunk, itthon pácolódunk a saját szaftunkban. A ház egyre melegebb, pedig masszív tégla. Ez már embertelen. A gyerekek egész nap meztelenek (én isKép), a kutya is. Hiába van a teraszon kis medence nekik, valahogy nem kultiválják. Mostanában a fürdés sem népszerû. De Eszti megtáltosodott, eddig szinte alig evett aztán egyik napról a másikra többet eszik mint én. Már látszik is a pipaszár lábain a változás, combosodik a lányka! Lehet, hogy õ is tud róla, mert néha felveszi a szumós pózt.
Gondoltam rád valamelyik nap, elkezdtem égre földre keresni a neten egy régi poplemezt (itthon senki nem ismeri), még gyermekkoromban imádtam, kb. egyidõs lehettem a kislánnyal. Iszonyatosan jó hangja "volt", ugyanis anorexiában meghalt szegény még 4 éve. Honlapja van, de nincs letölthetõ mp3 rajta. Lényeg, hogy több napos keresés után rábukkantam egy "ebay" nevû site-ra ahol aukció is van. Itt találtam meg a lemezét, és ezerrel rálicitáltam. Még két nap és kiderül mi a dörgés. 4 dollárt kibírok!
A képek nagyon jók (egy fotós veszett el benned), Levi és Dundi irtó édesek.

Sarkvidéki eredetû hidegfrontot mindenkinek!!!

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Tök egyedül vagyok, mert az osztály lement Agárdra, én meg beteg vagyok, és nem mentem!Kép

Vikics!

Ha mentek jövõ héten is, csinálj még fotókat!!KépKép
Olyan jó nézni õket, nagyon aranyosak!Kép

Gabi!

Köszi a biztatást, én nagyon ideges tipus vagyok, sajna, vizsga szempontjábólKép. Remélem nem fogok a nyáron sokat felejteni, meg az a gáz, hogy ott tök idegenek vannak...Kép
A tanárunk, azon kívül, hogy nekünk tanít németet, még tanít a Zsigmond Király Fõiskolán, és oda kell majd mennem, csak õ sajnos nem vizsgáztathat engem. De másokat szokott, és mindig meséli, hogy hány gyereket húzott elõzõ nap.Kép Még mindig jobb lesz ott talán, mint máshol.
Na, de mindegy, ha nem sikerül, érettségi mellé úgyis fogunk kapni, mert kéttannyelvûbe járunk.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Vikics

Nagyon jók lettek a képek! Mindenki irtó aranyos! Kedvet kaptam én is hozzátok, úgyhogy legközelebb mi is elmegyünk, majd írd meg, hogy mikor mentek.

Hát igen már nem szomorkodunk a telek miatt, tegnap az egész pest megyét bejártuk, mindenfelé nézegettünk telkeket és rájöttünk, hogy sosem lesz telkünk, mert olyan drága minden. És mire össze is gyûlne a pénzünk egy telekre, addiga már kétszerannyiba fognak kerülni. Na de nem sopánkodom, majd csak találunk valamit.

Mégsem 23-án megyünk tihanyba, hanem jövõhónap 12én 8napra, már nagyon várom. Elviszük a kiságyakat is a kocsi tetején elfér, és akkor talán lesz alvás.

Éva
p.éva

Zsuzsi

Sok sikert a nyelvvizsgához! Én meg 21én megyek felvételizni, nem tudok semmit! De azért elmegyek, hátha szerencsém lesz.

Andi

Nálunk is nagyon nyûgösek a gyerekek, tegnap Ádám félóránként sírdogált éjjel, úgyhogy nem sokat aludtunk.
Ma is elég hisztisek voltak, már megint fél hatkor keltek, aztán kilenckor meg összeesnek. Most végre elaludtak és én is pihenhetek.

Gabi

Nem kaptam meg a válaszodat, de mindegy. Én is várok még vele, ki tudja mit hoz a jövõ.

Képzeljétek, most kaptunk a férjem unokatestvérétõl egy szuper lehetõséget. Megvett az Örs v. térnél egy nagy piacot, most építik és márciusban nyit és megkapjuk tõle az egyik üzlet bérleti jogát ingyen! Már ki is találtuk , hogy csinálnánk egy büfét. Abba nem is kell olyan sokat fektetni és enni mindig esznek az emberek. Hát most már azért ezt sem merem elhinni, de majd kivárjuk a végét.

Éva
p.éva

Vikics

Kaptam tõled egy emailt, de nem lehet megnyitni.

Éva
p.éva

SziasztoK!

Alig tudtam visszaolvasni, hirtelen mindenki írt egy-két levelet Kép
A parkettázás elkészült tegnap, szerintem nagyon klassz lett! Kép Még tapétázni kell, és kész is van. Ez egy picike szoba, eddig hálónak használtuk, 10 négyzetméter az egész, de a babáknak pont elég lesz eleinte. Tegnap délután még elmentünk megvenni a tapétát, hogy itthon legyen, hát szegény gyerekek már nagyon nem bírták a végén, ZSófi végig üvöltött hazafelé a kocsiban, meg itthon is, kivételesen még a fürdést sem élvezte, csak akkor hallgatott el, amikor bekerült az ágyába, és elaludt Kép

Éva!
Sajnálom, ami a telekkel történ, pont a múltkor jártunk arra, és egybõl eszembe jutottatok, hogy milyen jó is lesz itt lakni nektek. Igaza van Vikicsnek, majd lesz más lehetõség. Kép
Most éppen nem tudom, hogy hogy fogjuk megoldani a dolgot, amikor szülök, mert anyósomék júli végén költöznek ki Szõdlegetre, és onnan nem fognak tudni sokat segíteni, Édesanyámnak meg most mûtötték a szemét, és nem emelhet, meg októberben mûtik a másikat, és addig látni sem lát rendesen Kép Na mindegy, van még 3 testvérem, majd megpróbálok kitalálni valamit.
Az én gyerekeim is nagyon nyûgösek, nem is lehet csodálni ebben a melegben...
Sok sikert a felvételihez, meg a büféhez is! Milyen büfére gondoltatok? Hideg, meleg étel, italok, kávé?

Zsuzsi!
Jobbulást neked, pihend ki magad, és azért elõbb-utóbb jó lenne, ha orvoshoz is elmennél, mert az arcüreggyulladásnak csúnya szövõdményei lehetnek Kép
A nyelvvizsga biztos sikerülni fog, ha egy kicsit gyakorolsz elõtte, nem kell egész nyáron, csak mondjuk augusztusban. És tényleg megkönnyítené az életedet most is, a felvételinél is, és az egyetemen is.

Vikics!
Nagyon jók a képek! Te hogy tudod rávenni a fiúkat, hogy aludjanak a strandon? Nekem soha nem sikerült...

Gabi!
Kösz a bíztatást, nekem legalább (egyenlõre) nem kell kórházban lennem. Remélem késõbb sem kell majd.

Zizi
debyand

Sziasztok!

Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok a jövõ héti képekre, 4 ikerpárral!! Tök jó!KépKép

Éva!

Sok sikert a flevételihez!! Gondold azt, hogy sikerülni fog, és akkor fog is!! Én most tök úgy vagyok, hogy nagyon le fogok égni a nyelvvizsgán, hogy nem fog sikerülni, és tegnap rámszóltak, hogy ha így gondolom, akkor tényleg nem fog! Szóval hajrá!Kép Jó ötlet a büfé, arra mindenhol szükség van!Kép

Zizi!

Megprobálom magam otthon kikúrálni, aztán majd ha nem sikerül, úgyis el kell mennem!Kép

Egyébként CSAK én fogok nyelvvizsgázni, úgy értem, hogy a Dóri nem, mert én jobb vagyok németbõl, de a tanárunk tegnap rá akart venni, hogy csináljam meg helyette! Tiszta hülye! Még matek dogánál elmegy, de ez már bûncselekmény lenne! Más szeméyliségét felhasználni!! Mégha kicsi is lenne az eséyle a lebukásnak, mert azok ott tök idegenek, és nem ismernek, nem tudják a különbségeket, de akkor is, nem akarom, hogy azt higgye, meg azt szokja meg, hogy mindent elintézek neki! (matek, német, stb.)
Hülyeség lenne kockáztatni, mert 4 év végén automatikusan megkapjuk a nyelvvizsgát.

Egyébként attól félek a legjobban, hogy megszivatnak valamivel, és azon csúszok el. Például a keddi szóbelin azt kellett elmondanom németül, hogy hogyan kell szállást foglaltatni, milyen elõkészületek kellenek az utazás elõtt, és, hogy miért fontos betegbiztosítást kötni! Szerencsére el tudtam mondani németül, de van olyan dolog, amit még magyarul sem tudok!Kép Meg a tanárunk szerint, aki szintén nyelvvizsgáztat, sok helyen arra mennek ki, hogy mindenkit a lehetõ legtöbbször megbuktassanak, mert több próbálkozás, több pénz!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

A tesómnak meg azt kellett elmondania, hogy miért járnak az emberek gyors étterembe, és hogy milyen elõnyei és hátrányai vannak! Hát persze, hogy nem tudta..., na mindegy, megprobálok nem ennyire pesszimista lenni..!
zsuzsi

Zizi

Csak találsz valakit, aki legalább addig vigyáznak a kicsikre, amíg a férjed nem ér haza. Vele amúgy jól elvannak a gyerekek?
Pizza, hamburger, palacsinta stb. ilyenre gondoltunk, de még meglátjuk mi lesz belõle, már nem merem semmibe se beleélni magam.
Ma is találtam egy jó telket, gyorsan fel is hívtam, és már elkelt, ez a mi szerencsénk. De mindig lesz szerintem olcsóbb telek, már csak pénz kell.
Már alslzanak a fiúk, ma nagyon kikészítettek ebben a nagy melegben.

Gabi

MOst megkaptam a leveledet.

Éva
p.éva

Sziasztok!
"Megtértem" önkéntes számüzetésemböl Kép Kicsit össze is jöttek a dolgok itthon, fáradtak vagyunk, türelmetlenek egymással, gyerekek pedig iszonyú aktívak, jól lefárasztját a férjemet is, engem is. Most egy kicsit jobb, a 30-32 fokos szobahömérséklet ellenére kisfiúk végre aludtak rendesen.
Vikics!
Tényleg frankó a kocsi. Nem tudod, hogy hány centi hosszú? Kicsit elöre gondolkodok. Ha nektek már nem kell, és véletlenül beférne a mi kicsi liftünkbe, akkor szívesen megvenném töled, feltéve, hogy más nem "foglalózta le". A mi Hauck Twin kocsink lassan kezd kicsi, de marha nehéz lenni. Amig a srácok feküdtek benne, tök jó volt, most viszont már annyira érdekli öket egymás arca, hogy nem ültethetem öket egymással szemben, s így nem túl nagy a hely a hátsónak. A strandolós képek tényleg klasszak lettek!
Gabi!
Nagyon aranyosak a fiaid és úgy megnöttek! A hajuk pedig irtó édes.
Zsuzsi!
A történtek után érdekelne, hogy mit szólnál, ha ikreid születnének? Az elmúlt napok jó strapásak lehettek! Mit csinálsz, ha végre itt a szünet? A jövö évre elrendezödött a sulitok helyzete?
Éva!
Én is aggódok, hogyan vészeljük át az elsö napokat más környezetben, új ágyakban majd anyukáméknál. Jó ötlet, hoyg összecsukjátok és leviszitek! Ezen ne múljon a pihenés!
Zizi!
Jó, hogy mondtad az ikres Kismama újságot. Férjem sose bújta az ikres/terhességes/kisbabás könyveket, de ezeket a cikkeket (némi ajánlás után) elolvasta. Föleg az ikres apuka sorsa jött be neki.
Eldöntöttétek már, hogy milyen kocsit vesztek? Idöközben kaptunk egy ABC Design egymás melletti kocsit, nem új, de nincs teljesen lestrapálva. Szívesen elajándékoznám Nektek, ha visszajöttünk Pécsröl. Oda azt visszük, mert autóval közlekedve ezt egyszerübb kezelni, az se baj, hogy a liftbe nem fér be, mert anyukáméknál van tároló a földszinten. A Hauck Twin egymás mögötti kocsinkat, ha Vikicsét megvennénk, vissza akarom vinni a MiniManóba, ott vettük 60 ezerért, jó lenne 30-40 ezret kapni érte.
Ambrósia!
Nálunk éppen, hogy jóval többet kell mosni, mert hiába mosok fel 2-3 naponta (gyakrabban nem megy Kép) skacok térde, hasa rendesen bebarnul. Szerencsére Ádám már mászik rendesen, de Péter még inkább kúszik és nagyon el tudnak keseredni, ha csupaszon marad a haskójuk, combijuk. Meg persze nem is tudnak olyankor haladni, mert az izzadság és a parkett nem eredményez kellö sebességet...
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Éva!
Komoly lesz a felvételi? Bátor vagy ám, hogy ennyi kölök mellett bele mersz vágni effélébe. Néha én is azt gondolom, hogy meg tudnám csinálni, de aztán egy kilátástalan nap mindíg lebeszél róla. Inkább az angolt erõltetném. Tényleg, hogy sikerült kideríteni, hogy mely sulikat szponzorál az Állam bácsi?
Mi most ahogy lent voltunk a balcsin, kitaláltam, hogy leviszünk mindent amit a fiúk már nem hbasználnak és alkalmassá tesszük a nyaralót kisgyerekes családok fogadására. Már ki is terveltem és csináltam apunak egy honlapot is. Elég bénácska, de a lényeg benne van. Tegnap elõtt este tettem fel a netre és tegnapig már ketten jelentkeztek. Tök jó érzés, hogy sikeres az ötletem. Kép
Remélem Ti is jól fogjátok érezni magatokat Tihanyban. Bár szerintem az szinte a legdrágább rész. Kép
Az emailt dobd ki! Nem én küldtem, és gõzõm sincs miért ment el mindenkinek mikor egyértelmûen látom az elküldött leveleknél, hogy csak annak ment el akinek valóban küldtem. Mellékesen FW-al küldem el, úgyhogy semmiképpen sem mehetett volna el senki másnak. Nem értem??!!
AKI ILYET KAPOTT AZ TÖRÖLJE!!!! Az a biztos!!!

Andi!

Köszönöm a dícséretet!
Én itt egyfolytában az ebay-rõl pofázok, hogy minden van a rozsdás szögtõl a kamionig, de hiába. Melyiken nézted a németen? Szerintem az a legjobb, ha nem ott nézted akkor menj át oda is. Megnyerted már?

Zsuzsi!
Egy kalappal a nyelvvizsgára! Biztosan sikerülni fog, úgy indulj el!

Vikics

KépKép
vikics

Marcsi!

Nem tudom hány centi a kocsi, de sajna a mi liftünkbe 2-3 cm híjján nem fér be, és nekünk az a normál lakótelepi nyomoronc liftünk van. Asszem 4 személyes. A Hauck Twin-ünk nekünk befért a liftbe, csak egy kicsit emelni kellett a végén. Emiatt jól el is fogyott a tolókája két oldalán a szivacs.
Szeintem a twint se a minimanóba vidd, csak kérdezd meg mennyiért vennék be. Próbáld meg itt a neten felpakolni valahová. Én is mindent itt adok el. Amúgy én kb 42-t vettem annak idején a twinemet használtan és az áruk kb 38-42 között mozog állapottól függõen.

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Tesóm hazajött Agárdról, rák vörös lett a képe, szóval most egy jó darabig nem fognak biztosan összekeverni!!KépKép Csak egy kicsit zavar, mert mellette úgy festek, mint egy 10 napos vizihullaKép!

Marcsi!

Kérdésedre válaszolva, én nem akarnék ikreket. Inkább 2X1 gyereket, mint 1X2 õt, anyám rendesen megszenvedett velünk!Kép
Most már jól vagyok, a fájdalomcsillapítótól nem érzem az arcomat, hogy fáj. Csak elkezdtem nagyon köhögni, tökre fáj a hátam tõle!Kép Tegnap volt vége az iskolának számomra, a többieknek ma. Hogy mit fogok csinálni? Haverok, buli, ..fanta!Kép Áh, nem! Aludni fogok jó sokat, meg focizni, meg focimeccsre járni, meg a barátnõmmel lógni.., aztán majd elmegyünk Görögbe. Ti nem mentek valahova?? A sulink helyzete elrendezõdött, csak sajna negatív irányba.. 25 ezret kell fiztnünk/fõ/hó jövõre tandíjnak, szóval..nem tudom ,mi lesz..Kép

Gabi!

Nekem is tetszett a fiúk haja!Kép Kis szöszik!Kép

Vikics!

Köszi a biztatást, lehet, hogy bennem van a hiba, mert egyáltalán nem úgy érzem, hogy sikerülni fog! Majd megprobálok rajta változtatni, csak az a sok negatív dolog, amiket mondanak a vizsgáztató helyekrõl..Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Éva
Te vagy az én emberem!!!! Már csurog is a nyálam. Nagyon drukkolok, hogy bejöjjön a boltKép
Kitartás, ami nehezen jön össze az általában a végén remekül sül el.

Vikics
Az angol lapot látogatom, még 1 nap van a finisig. Nagyon tetszett John Lennon gyerekkori rugija...! Szerintem nem fog senki beleköpni a levesembe, remélem legalábbis. Németül semmit nem tudok!

Andi
Ambrosia

Vikics
Egyébként, hogy megy ez a dolog? Ha megnyerem elküldik póstán vagy elõbb ki kell fizetni és utána kapom meg? Nem vágnak át? Lehet készpénzzel fizetni? Nincs több kérdésem.KépKépKép

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Vikics, nagyon klasszak a képek a strandolásról. Csinálj még sok képet a fickókról. Nem bámultak nagyon benneteket, hogy minden gyermek dupla kiadásban érkezett?

Az én lányaim ütik-verik egymást (2,5 évesek), teljesen le tudnak fárasztani. A pici 6 hónapos, még mindig szopizik és a két csaj imádja. Õt sosem bántják szerencsére, inkább mindenkitõl féltik.
Mindig olvaslak benneteket, csak nem sok idõm van írni.

Eladnám a babakocsimat, egy GRACO Duorider, sötétkék-sárga színû, szerintem jó állapotban lévõ, fiúknak-lányoknak egyaránt jó a színe. Én nagyon vigyáztam rá, nem engedtem, hogy a csajok nyúzzák, úgyhogy szerintem tök jó állapotban van. Ha valakirõl tudtok, hogy érdekelné, gondoljatok rám.

Köszi
ikeranya

Sziasztok!

Éva!
Tegnap kaptam meg a levelet a felvételirõl, 24-én Szombathelyre megyek háztartásökonómia-életvitel szakra felvételi beszélgetésre, július 1-én pedig Szarvasra, környezetgazdálkodási agrármérnöki szakra, 90 perces teszt, utána felvételi beszélgetés, ahol "felmérik a jelentkezõk rátermettségét". Még nem tudom, hogyan fogom megoldani, hogy a srácokra vigyázzon valaki, de majd csak lesz valahogy. A felvételitöl csak egy kicsit félek, mert nem ezen mulik a jövöm. Csak azért jelentkeztem, hogy egy kicsit tornáztassam az agyam. Négy helyböl egyre csak felvesznek! Kép
A büfébe ki fog dolgozni, Te vagy a férjed? Anyukám is büfében gondolkozik, mert a mostani boltja nem nagyon jött be. Mindenesetre térképezzétek fel, hogy milyen büfék lesznek még, aszerint döntsetek a kínálatról.

Vikics!
Belépö ügyben érdeklödtem ismerösöknél, az egyik kapásból nemet mondott Kép, a másik jövö héten ad választ, mert most jött vissza szabirol.
Hívtam még jövö hétre Cicust is a fiaival, talán el tud jönni, ha szerdán megyünk. Az lenne aztán a feltünö, 5 fiu ikerpár egy strandon!KépKépKépKépKép

Zsuzsi!
Igaza volt a többieknek, állj hozzá pozitivan, és akkor sikerülni fog! Föleg ugy, hogy vesztenivalod nincs, hiszen ha most nem sikerül, akkor az érettségihez mindenképpen megkapjátok a nyelvvizsgát. Mindenképpen próbáld meg, ebböl is rengeteg tapasztalatot szerezhetsz.
Maximálisan egyetértek veled abban, hogy nem szabad a tesód helyett vizsgáznod. Mindkettötöknek egyedül kell helytállni ilyen helyzetekben, bármennyire nehéz is! Szerintem a felkészülésben segíthetsz neki, ha hagyja. Kép

Marcsi!
Jó, hogy visszatértél, már hiányoltalak!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Gabi

Még jól körül akarunk nézni mielõtt mindenbe belevágunk. Szerencsére a férjem unokatestvére akitõl kapnánk az üzletet ügyvégd, úgyhogy õ biztosan fog egy két dologban segíteni.
Sok sikert a felvételihez! Én nem izgulok, ha most nem sikerül, akkor megpróbálom jövõre. Ráérek.
Elvileg nekem kéne dolgoznom a büfében, de még nem tudom hogyan fogjuk megoldani. Úgyis csak jövõre nyílik és addigra pont lejár a gyed és a gyes mellett már lehet 4 órást vállalni és akkor lehet , hogy mennek bölcsibe, de nagyon sajnálnám beadni õket!
Hétfõn mentek strandolni megint? Megpróbálok elmenni.

Marcsi

Nálunk is hasonló a helyzet, a gyerekek iszonyú nyügösek, éjjel megint nem aludt Ádám, félóránként üvöltött és így én is fáradt és türelmetlen vagyok velük és az egész családdal napközben, de már jó lenne egy kis nyugalom. Nagyon várom már Tihanyt!

Vikics

Ügyes vagy, hogy kiadod a nyaralót apukádéknak! Ird le a honlap címét, hogy én is ajánlhassam másoknak is.
Tihany lehet, hogy drága, de mi ott ingyen nyaralunk, csak kaját kell venni, de amit tudunk itthonról viszünk.
22-én megyünk HÉvízre. Az egyik barátunknak van ott egy szép nyaralója és meghívott egy pár napra. Átjárunk majd Kehidakustányba, ott van az a háromszíntes élményfürdõ, állítólag nagyon klassz. Már várom, csak az út lesz nehézkes, mert a fiúk nem alszanak az utóban sem.

Éva
p.éva

Szaisztok!

Andi!
Általában választhatsz, hogy hogyan akarod megkaoni, de lényegesen olcsóbb, ha elõbb elküldöd postán a pénzt aztán Õ küldi az árut. Még átutalással is drágább és semmivel nem gyorsabb. Nekem 1 hét volt mire kiért a lóvé és 3 hét mire megjött a kocsi. 1 hónapig vártam összesen. Szerintem nem vágnak át. Legalább is a németek tutira nem. Szerintem azt sem tudják hogyan kell. Kép Meg nekik ez nem tétel. A lopkodás inkébb jó keleti szokás. Kép
És jobb ha résen vagy, mert ha kelendõ az áru, akkor az utolsó 8-10 másodpercbe fognak rálicitálni, amikor már semmit sem tehetsz. Nekem már többször volt ilyen. De mindíg azt az árat kell kifizetni amit az elõtted lévõ licitált, tehát ha rálicitálsz a sajátodra a végén, szerintem annyit fizetsz mint amennyit elõször licitáltál. Legalább is nekem ez így volt eddíg, de én a sajátomra még nem licitáltam. Lehet, hogy az máshogy mûködik.

Csilla!

Neked is szinteltolásos a babakocsid? Mert ha igen akkor ugyanolyan mint az enyém, csak nem "de luxe" és megvahatné a Marcsi. Az övét meg más.
Csinálok még képeket, mert amúgy is a mániám. Külön erre a célra vettem egy használt CD írót, mert a vinyóm már rég megtelt volna. Kép

Gabi!
Nagy kalappal a felvételire!
Nekem is van még egy bónuszom akitõl meg lehet kérdezni a belépõt. Após már dolgozik rajta, de azt mondta ha szerez akkor is csak a nõ nevére tud. De szerintem ez nem akadály. Csak nem kérnek személyit. Kép Meg aztán a portás is jóindulatú, de a saját állását is félti amit nem is csodálok. Elég kincses, gondolom az egész pereputtya ott áztatja magát egész nyáron. Kép

Éva!

Itt a honlap címe, köszi a segítséget:
[url=http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/vikics/index.html" TARGET="_top]http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/vikics/index.html[/url]
Az tök jó, hogy ilyen túrákat csaptok! Az viszont fura, hogy nem alszanak az autóba. Mikor hazafelé jöttünk a balcsiról az elsõ 3 percben elaludtak és Érdnél ébredtek fel.
Kehidakusttyán meg állítólag nagyon klassz a párom már volt ott, de azt mondja, hogy ott horror az élet. De azért gondolom egy csobbanást még ki lehet fizetni.
Akkor szervezünk egy jövõ heti strandot is?

Zsuzsi!

Legyél a viszgán biztos magadban az a legfontosabb. Mert ha mér meggyõzöd õket a magabiztosságodról az egy csomó jó pont szerintem. Jobbulást!!! Hogy vagy?

Vikics

KépKép
vikics

Vikics!
A Duo Rider egymás melletti Kép Kép Csilla albumában van is kép róla, ahogy a csajszik ülnek benne.
Közben az amerikai e-bay-en találtam a kocsihoz való méretet (Graco DuoGlider Tandem). Igaz lenne, hogy 37 inch, azaz 94 cm hosszú csak? Akkor biztos, hogy befér a liftünkbe. Szóval "tudunk várni" jeligére lestoppolnám a kocsit Kép Kép Beszélhetünk róla kb. fél év múlva?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Közben felhívtam a Megatoyst, akik kizárólagos forgalmazói a Graco-nak és Mo.-on nem tervezik árulni ezt a tipust Kép ... Vikics! Addig is figyelem majd a német e-bay-t... hátha valaki meg akar szabadulni az övétöl.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Na, elmentem a dokihozKép! Arcüreg+ torok+ hörgõgyulladásom van!Kép Még jó, hogy elmentem, kaptam antibiotikumot, azt monta, ha nem mentem volna el, ráment volna a tüdõmre. Valószínûleg a hörgõgyuszi miatt fáj olyan nagyon a hátam, ha köhögökKép. A tesóm meg tovább barnul(pirul), én meg itt gubbasztok, és már tényleg úgy nézünk ki egymás mellett, mint egy paradicsom, meg egy fehérrépaKép. Meg sz@r, mert egész nap egyedül vagyokKép

Gabi!

Sok sikert a felvételihez!!KépKép
Tök királyul néznétek ki 5 ikerpárral, meg néggyel is!Kép KépKép
Köszi a biztatást!Kép

Vikics!

Már jól érzem magam, nem is értem, miért mondott ilyen komoly dolgokat a doki, mikor nem érzek belõle szinte semmit.
Köszi a tippet, csak éppen önbizalmam nincsen sok, sõt nagyon kevés van. De majd meggyõzõm õket arról, hogy sok van!Kép Sok sikert a nyaralóhoz!Kép

Marcsi!

Drukkolok, hogy valaki el akarja adni az e-bay-en megfelelõ Gracoját!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Vikics
Megnyertem a lemezt. A poén az, hogy 4 dollár a bakelit és a szállítás meg 7$ lesz, vagyis 11$. Hát ez van, a világ másik végérõl jön.
Köszi az infot

Andi
Ambrosia

Andi!

Gratulálok!KépKép

Zs.
zsuzsi

Sziasztok!

Marcsi!

Kapaszkodj meg! 130cm, ha hátsó gyerek fekszik. Ha nem akkor valamennyivel rövidebb, és ha az elsõ gyerek asztalát leveszem akkor is nyerhetek pár centit, de 120cm-nél semmiképp sem lesz kisebb csak ha összecsukom. Egy vonat.
Ment mail.

Andi gratulálok!
Sejtettem, hogy drágább lest a leves mint a hús, vagy hogy mondják. De ez nem egy akkora összag, hogy gond legyen. Babakocsinál 45 euro a postaköltség. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Vikics

Nekem ismerõsem járnak oda sokat strandolni és azt mondja, hogy nem olyan drága a strand. A szállás ingyen lesz, a strandbelépõt meg csak kibírjuk.
Már megtaláltam a neten is és a szállás az tényleg nagyon drága.

Ma voltunk megint telket nézni, most Szigetszentmiklóson, találtunk is egyet, ami nagyon tetszik, ma megyünk megbeszélni a tulajjal, mert a pénzünk még nincs meg, csak ha elkel az autónk. Pont itt vannak rómain, mert itt is van telkük ( szegények! ), és ott találkozunk velük. Már nem éljük bele magunkat semmibe, de azért reménykedem.

Szép a nyaralótok, majd ajánlom az ismerõseimnek, akik nyaralni akarnak.

Zsuzsi

Sajnálom, hogy ilyen komoly bajod van! Nálunk is ezek voltak tavaly a fiúknál, de akkor velük 8napig be is kellett feküdni a kórházba. Jobbulást kívánok és kitartás!

Andi

Ügyi vagy, hogy megnyerted a lemezt, még így is megéri.
Hogy bírjátok ezt a hõséget. Nekem a fiúk egésznap nyûgösek és éjjel is alíg alszanak.
Ma is ötkor keltek, már élõhalott vagyok!

Éva
p.éva

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?