Sziasztok
Na most egy kicsit hosszabban, ha hagynak.
Már nem emlékszem ki kérdezte, de igen, Artúr a férjem.
Ditke
Tök szép a magasságmérő. Két teljesen egyformát csinálsz, vagy a másiknak más lesz a mintája?
A vizsla a miénk. KÖlcsönösen imádják egymást, de ma pl. amikor Réka már sokadszor ment neki direkt a babakocsival, akkor azért kapott egy morgást. De soha nem bántaná őket, és nagyon bírja a kiképzést. Ha már unja, akkor arrébbmegy, vagy morog egyet, de a lányok fel sem veszik. Kisebb korukban rengetegszer odafészkelték magukat a kutya ölébe. Mostmár túl sok dolguk van, az üldögélés olyan snassz. Most inkább a nyakörvénél fogva vezetgetik az asztal körül. Ja és a kutya tényleg tökéletes takarítógép. Ha vége a kajának csak behívom és felszedegeti.
Na meg persze időnként a lányok direkt is juttatnak neki.
Ó, én már nem várom, hogy könnyebb lesz másnál, inkább a lányok élvezik jobban a változatosságot. Nekem az a gondom, hogy ha leülnék olvasni, mert több időm van, akkor mindig úgy érzem, hogy furán néznek, hogy miért nem inkább a gyerekekkel foglalkozom. Szóval nem tudok kikapcsolódni, csak úgy lustulni meg nekem nem élvezet. Meg egy kicsit többet várok, mint amit kapnék. Anyósoméknál mindig azt hiszem, hogy majd elmegyünk együtt a lányokkal egyet sétálni, de persze hülyeség, mert délelőtt ebédet kell főzni. Így vagy megyek egyedül, mint itthon vagy maradok. A múltkor felpakoltam őket, hogy akkor megyek, aztán meg úgy éreztem, mintha kikényszerítettem volna, hogy jöjjön velem, mert végül utánam rohant, hogy akkor hagyja a fenébe a főzést.
Lilla
Tök jó ez a bilizés. Mi is megvettük, de túl lusta vagyok. Nagyi próbálkozott egy párszor, de nem túl nagy sikerrel. Nagyon ügyesek vagytok.
Andi
Én igyekszem minden hétvégén legalább egyszer kimozdulni. Nem megyünk valami nagy túrára, csak Normafa, vagy ilyesmi, de azt akarom, hogy szokják, hogy nem csak a beton van, meg nekem is kell egy kis változatosság a játszó helyett időnként. Sajnos babakocsival elég kevés hely járható, de azért van néhány.
Annamari
Tök helyesek a fiúk!
Sztem a motor nem hülyeség másfél évesen. Már tök ügyesen mennének vele most is.
Judit
Ne izgulj! Az én lányaim se jönnek vissza. De én nem is küzdök. Nekem elég ha látom mit csinálnak. Ha nagyon meredek, akkor szaladok. Ha kergetem őket, azt játéknak veszik, és még jobban rohannak. De szerencsére, ha rájuk kiabálok, hogy megállni, akkor lemerevednek. Így egy kicsit nagyon biztonság az utcán, de mi egyedül nem sétálunk.
Kiabálással úgy vagyok, hogy próbálkozom, hátha annak nagyobb foganatja van, mint a szép szónak, de nálunk egyik sem használ. Már nagyon untam pl, hogy nem tudunk leülni az asztalhoz, ezért szétkötöztem a székeket. Na azóta naponta 100x szedem le őket az asztalról, és semmilyen figyelmeztetés, kiabálás, fenékrecsapás nem használ. Nem tudom mikor fognak leszokni erről.
Hajvágás már nálunk is esedékes, de nem tudom hogy fogjak hozzá. Se ollóm, se tehetségem, nagyon fiúsra meg nem akarom. Sztetek??
Kertes házasok
Most kicsit megnyugtattatok, hogy sztetek is jó a gyerekeknek a kert.
Egy pillanatra elbizonytalanodtam, hogy mi lesz, ha nem megyünk minden nap játszótérre. Nem fogják-e unni az egészet? Végülis részben miattuk akartunk kertes házba költözni. De akkor nem lesz csúszda, meg a többi gyerek, meg a motorozás. Hirtelen úgy éreztem valami fontostól fosztom meg őket. Ugye nem így van???
Na már megint egy kisregény sikeredett.
MIndenkinek további szép estét.