Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Karácsonykor lázas volt Miklós, majd egy hét bölcsi után itthon tartottuk. Mondván erősödjön egy kicsit. :D Ez olyan jól sikerült, hogy második nap skarlátos tüneteket mutatott a lelkem. :( Mivel nem hámlott a tenyere és hőemelkedése is csak egyszer volt egyik orvos (sem a gyerek, sem a bőrgyógyász) nem mondta ki konkrétan, hogy ez skarlát. Azért eléggé megkínozta szegényt. Ma már ismét volt bölcsiben. Nem tudom mi ez, pszichés, vagy hipohonderkedés :twisted: , de a bölcsiben állítólag köhög, itthon ma egyszer köhintett amikor berekedésig sikítozott. Imád bölcsibe járni. Lehet, hogy ott túl száraz a levegő?, vagy valamire allergiás. Reggel amint beléptünk az ajtón a bölcsibe, én is éreztem valamiféle tisztítószer illatot, Miklós rögtön köhögni kezdett???????????????????????????????????? Nem szívesen vinném orvoshoz, mert látható, hogy nem beteg, torka nem piros. Most tele van a váróterem influenzásokkal. Túl vagyunk két antibiotikum kúrán. Egyik még karácsonykor, másik most a „skarlátra”. És különben is megint adna valami köptetőt, amitől tényleg köhögni kezdene és rosszul lenne. Szeptember óta talán két hét volt amíg nem kapott és kipróbáltunk már vagy öt fajtát, köztük több homeopátiásat is. Plusz hagymatea és egyéb házi praktikák.
Ilyen étvágya utoljára akkor volt, amikor hazajött. Óránként enni kér. Nyúlik mint a gomba, mert a pocija nem nő most. Kilóg lassan a bokája a nadrágból, szülinapra új ruhatára lesz :lol:
60 nap és SZÜLINAP. Nagyon várja már. 63 nap és óvodás lesz, hihetetlen. Igazi MókaMiki.

Csütörtökön farsangi bál lesz a bölcsiben, egér lesz a szentem. Majd hozok képet :)

Örülök, hogy így haladtok előre, hamarosan Ti sem tudjátok meg a napi híreket, mert épp a trambulinon ugráltok majd csemetéitekkel. Messze van? Dehogy. Május 5-én már 2 éve lesz, hogy Miklós hazajött, mintha most lett volna.......................

Napsi
Olvastam, hogy közeleg a nagy nap. :P Sokat gondolok Rátok és nagyon drukkolok Nektek!

Jó éjt Süni

Kép
renóca

Lányok! Nagyon nagyon köszi mindenkienk aki leírta a tapasztalatait a babakocsi, cumi illetve a tea-víz témában! Tök jó, hogy így kapunk egy átfogó képet a saját elképzelésünk mellé.

Fitgabi! Sok szerencsét és gyors ügyintézést a gyámhivatalban.

Kriszti!
Szupi a járóka, jó nagy!! Én ilyet nem is nagyon látok már, mindenhol csak azt a hálósat látom.

Jó éjt csajszik! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Diadella!
Úgy láttam, a légzésfigyelős kérdésedre nem kaptál választ... :)
Nekünk is AC301R van (kislányunk 3 hónapos, 6 hetesen hoztuk haza) és nagyon jól működik. A bébiőr részén 1 zöld lámpa világít, ami jelzi, hogy be van kapcsolva. Ha teljesen leveszed a hangerőt, akkor is villog egy zöld lámpasor a baba hangerejével arányosan (olyasmi mint a hifi-n) ha pedig riasztás van pirosan villog (ilyenkor a gyerek melletti egység sípol mint az ébresztőóra - ezt akkor is meghallod, ha a bébiőr egységet lehalkítottad). Egy dologra kell figyelni: 3 csatornán használható, fontos hogy a két egységet ugyanarra tedd. (Vicces volt, amikor kiderült, hogy a házban másnak is van ilyen, és véletlenül ugyanazon a csatornán használtuk: időnként a szomszéd gyerek sírt a mi bébiőrünkben... aztán csatornát váltottunk :lol: )

Mi már egy ideje gondolkoztunk egy egyszerűbb változat beszerzésén a babakocsiba, és ebben Simieni írása adta az utolsó lökést: férjem tegnap eldöntötte, és vettünk a neten alig használtan egy AC300-at. Ez annyival kevesebb, hogy nincs bébiőr (de a babkocsiba nem is kell igazán) viszont elemes, tehát mobil. Az AC301R átrakosgatása elég macerás lenne.

Sokan mondják, hogy az Angelcare túl érzékeny: mi lengőbölcsőben használjuk, elég sokat kellett játszani vele, mire beállítottuk úgy, hogy a bölcső mozgását ne érzékelje légzésként, de tökéletesen sikerült. Az első hetekben volt néhány riasztás, és egy sem volt téves!!! Minden alkalommal azt láttam, amikor az első pittyenésre odaugrottam hogy annyira mélyen alszik, hogy éppen csak piheg, ami kevés. Viszont utána, amikor a hangos riasztás megindult összerezzent, és magától is elkezdte venni a levegőt. MOstanában hál'istennek nincs ilyen, de az tuti, hogy minimum 1 éves koráig, vagy még tovább használjuk (végülis elfér a matrac alatt...)
andem

Sziasztok!
Most jöttem a gyámhivatalból, megvan az új határozatunk, és jogerőre is emelkedett, mert lemondtunk a fellebbezési jogunkról.
Rendesek voltak, még ők is drukkolnak nekünk. Mindjárt hívom Gabikát is.
Szép napot mindenkinek!
fitgabi

Sziasztok!!!

Petyaanya!!
Dehogy haragudtam meg,hisz mindenki saját maga dönti el,hogy mit akar.Vásárolni,vagy nem vásárolni!
Mi a vásárlás mellett döntöttünk,mert számunkra ez nagyon megnyugtat,hogy bemehetünk egy üzletbe,vagy bármilyen bevásárló központba,és kedvünkre vásárolhatunk,nézelődhetünk a babacuccoknál!!
Minekünk ez ad erőt a várakozásba!
Lehet,hogy lesz olyan kisruha,amit a mi kis drága babánkra nem tudunk majd ráadni,de legalább most boldognak érezzük magunkat,hogy volt kinek vásárolni!!

Emike!!
Nagyon cukik a lányaid,már nagyon sokat nőttek!!

Diadella!!
Ez a járóka nekünk is nagyon megtetszett,főleg azért,mert nem hálós.Ráadásul ki lehet belőle venni rácsokat,és későbbiekben majd kis kuckónak is meg lehet csinálni a gyerkőcünknek!A kuckókat nagyon szeretik a gyerekek,az oviban is folyton azt csinálnak,és oda bújnak be játszani!

Andem!!
De jó,hogy elmesélted,hogy miként,és hogyan használjátok a légzésfigyelőt!
Eddig én is attól féltem,hogy miként,és hogyan fogom beállítani az érzékenységét,de ezek szerint könnyen rá lehet jönni.
A babakocsiban én is gondolkodom,hogy jó lenne,mert már elfigyeltem,hogy olyan mozdulatlanul tudnak aludni a kisbabák,hogy alig lehet észrevenni,hogy levegőt vesz!!
Pocokról,a kislányodról láttam képeket a másik fórumon,és nagyon gyönyörű kislány!!
Megkérdezhetem,hogy mi a neve,vagy Ti csak Pocoknak szólítjátok?
Gratulálok hozzá!!

Puszilok mindenkit:Kriszti
kkriszi

Fitgabi!!

Gratulálok a határozatotokhoz!!Ez könnyen ment.
Egyből átírták,vagy kellett egy kicsit magyarázkodni?
Mert nálunk egy kissé nehezen tudták elfogadni,hogy megváltozott a törvény!!
kkriszi

Kriszti!

Itt a neten Pocok lett, ez a név ragadt rajta az elején, Ithon általában Gombócnak hívjuk, mert tényleg olyan kis gombóc lett mostanában... :lol:
andem

Megkérdezték, mit vegyenek még bele, és belevették. Simán ment minden.

Megírná vki nekem Gabika mobilszámát a fitgabi@freemail.hu címemre? A sok közül nem tudom, melyik az övé. Köszi csajok!
fitgabi

fitgabi!!

Ment egy privi Gabika számával!!
kkriszi

Dotti!!!

Ment egy privi!!!Remélem,hogy elolvastad!!Puszi
kkriszi

Köszi Kriszti!
fitgabi

Fgabi!! Örülök, hogy ilyen gyorsan és simán ment az ügyintézés!!
Vendég

Sziasztok!

Talán emlékeztek még rám. Egy ideje nem jöttem egyrészt a vizsgáim miatt, másrészt november végén kiderült, hogy idén augusztusban kisbabánk fog születni. Úgy tűnik, a gyógyszer segített és beköltözött Kisvakarcs a pocakomba. Most töltöttük be a 12. hetet, most kezdtük el mesélni másoknak. Egyelőre nem állnánk ki a sorból, de természetesen ahogy megszületett a baba, felhívjuk Gabikát. Hát ennyi.
Azért szeretném figyelemmel kísérni kivel mi történik és nagyon drukkolok mindenkinek, hogy minél hamarabb gyereksírástól zengjen a ház. :D
csut79

Andem! Köszönöm a légzésfigyelőről leírtakat!! Így már ok!!! :wink:

Csut! Hogyne emlékeznénk rád!! Szívből gratulálok és sok boldogságot, szép terhességet kívánok!! :wink:
Vendég

Sziasztok!!

Csut!!
Hát hogyne emlékeznénk Rád!!
Nagy-nagy gratula nektek!!Nagyon vigyázz magadra,és a kicsi életre a szíved alatt!!
de azért remélem,hogy nemcsak olvasol majd minket,hanem majd írogatsz is magatokról,és a piciről!!
Hogy érzed magad?Hányinger,más egyéb tünetek..?

Puszi.Kriszti
kkriszi

Kriszti!

Elolvastam,ment egy válasz pü!!A járókátok nagyon szuper,Sanyinak is nagyon tetszett!!

Fitgabi!
Gratula a határozathoz, örülök,hogy minden rendben ment a gyámügyön!!

Emike!
De aranyosak a lányok!!Melinda nagyon sokat nőtt!!!Hány cm??A férjed,hogy rajong értük!!

Renóca!
Nagyon várjuk már a farsangi képeket!!Milyen jó érzés lehet várakozni az ovira,már"nagy fiú lesz"!!!

Csut79!
Persze,hogy emlékszünk rád!!Pont Krisztivel emlegettünk, mi lehet veled mert rég jelentkeztél!!!De gyönyörű hírekkel jöttél közzénk!!Gratula a kismamasághoz!!Szívesen olvasgatjuk az írásaidat,hisz a te boldogságod a mienk is!!Mi is várakozók is kismamák vagyunk,bár a mi kismamaságunk kicsit hosszabb,de annál édesebb!!

Lányok köszönöm a tapasztalat cserét,most már megerősítve érzem magam a víz ügyben!!Ugyanis én így gondoltam!!

Most a gólyahíren,írt egy védőnő az alvásnál a legjobb a háton fekvés!!Szóval,kíváncsi lennék a ti tapasztalataitokra is!!Ti,hogy fektettétek a babáitokat??

Puszi mindenkinek Rita

Kép
dotti

Dotti!!

Ment egy privi!!!
kkriszi

Csut 79!!! Hatalmas gratula!!!! :P :lol: A csodák pedig jönnek és jönnek!!!! Nagyon vigyázz magatokra :lol:

Kép
ibi01

Csüt79 így ismeretlenül is nagy nagy graula Nektek és vigyázz magatokra! A lényeg, hogy előbb-utóbb mindenkinek megszületik a babája!

Kriszti, nálunk Emma hasnon aludt (és eleinte jól bebugyolálva, az nyugtatta meg). Ha hátra tettük, összevissza kalimpált, nem bírt elaludni, hason viszont rögtön megnyugodott. Eleinte sokat bukott is, és én aggódtam, hogy ha háton fekszik meg is fulladhat tőle, mert anyukám mesélte, hogy én egyszer így majdnem megfulladtam. De azóta hallottam olyat is, hogy az ágyat fej résznél kicsit megemelik. Emma a mai napig a legtöbbször hason, vagy oldalt fekszik. A bölcsőhalál miatt mondják, hogy nem jó hason, de egy barátnőmmel azt beszéltük, hogy amikor a felméréseket végezték ez ügyben a legtöbb baba hason aludt, mert akkor meg az volt a "divat". Nem tudom. Talán oldalra fektetve lehet a legbiztonságosabb és akkor ki kell támasztani.
Vendég

Kriszti helyett Dotti akart lenni. Bocs.
Vendég

Csut! Nagyon örülök, és gratulálok :lol:

Fitgabi szintén nagy gratula :lol:

Dotti, nem is tudom pontosan, hány centi Melinda, de tényleg sokat nőtt az utóbbi időben, mert egy csomó ruhája rövid lett pillanatok alatt. A férjem valóban nagyon büszke a lányaira.
És olyan ügyes nagylány már. Ma ahogy hazajöttem a munkából kévét készített nekem, és elmosogatott. Igaz a mosogatásnak nagy pancsolás, és felmosás lett a vége :oops:

Én háton fektettem a lányokat csecsemő korban, pont a bölcsőhalára gondolva. Nem volt vele semmi bajuk. Persze amikor maguktól meg tudtak fordulni, akkor úgy aludtak, ahogy épp kényelmes volt nekik.

Kép
Kép
emike

Sziaszok!
Köszi a drukkot és a velünk örülést a kiegészítő határozathoz.

Mesélnék egy kicsit: a napokban próbálkozunk neveket választani leendő babucinknak. Összeírtam egy kb 30-as listát, majd a párom 20-asra csökkentette. Ma én is csökkentettem kb 10-re. Megkédeztem Apucit is, melyik nevet húzhatom ki a listáról, mire ő: Majd ebből a listából eldöntjük a nevét akkor, mikor meglátjuk Őt. Hát nincs igaza?

Novemberben írtam a "kölcsönkapott macskákról, és a velük kapcsolatos érzéseimről. Diadella bizti emlékszik rá. Akkor lettünk mi a macskák nevelőszülei. Most pedig bejelenthetem: szombaton a macskákat örökbefogadtuk. Visszajött a gazdi Angliából, és kérdezte, nem baj, ha nem vinné el őket? Erre azt válaszoltam: nem is adnánk vissza.

Csut79! nagy-nagy szeretettel gratulálunk!

Diadella! Mi van az új cicussal?

Csöpke, illetve anyucik! Valaki megírná, mi történik azután, hogy szólnak, hogy van egy babuci? Érdekelne a kórházi és az egyéb hivatali rész is. Pl. mitől függ, mikor kell menni gyámhivatalba a lemondásra, mennyi papírt kell beszerezni még, kb mennyi idő után kerülhet haza a babuci, ha teljesen egészséges, stb.

Szép csütörtököt, nálunk a suliban holnap farsang, fárasztó, de vidám nap lesz.
fitgabi

Fitgabi!!

Ez nagyon jó kérdés volt,ez minket is nagyon érdekelne!!
Vagyis,mi a teendő,ha megszólal a várva várt babahívó telefon??
(Amit már nagyon izgatottan várunk!!)
kkriszi

Fgabi!! Igen, persze, hogy emlékszem a maskusz-nevelőszülőségetekre! Örülök, hogy maradnak a cicusok! Sok örömed legyen bennük!
Az én kis gézengúzom jól van :) igazi rosszcsont macsek. Már sokat nőtt, kapott oltást is, nagyon kedves hízelkedő cica sziámi létére, de néha olyanokat csinál, hogy a hajam égnek áll :) .. dehát ez őhozzá tartozik. Így a rosszaságával együtt szeretjük! :)

Ez a 10 névlista vegyes? :)

A kérdés amit pedig felvetettél engem is nagyon érdekel és remélem, hogy az anyukák segítenek ebben nekünk, mint ahogy a cumi, babakocsi, tea témában is segítettek! :wink:
Vendég

Köszönöm lányok a gratulációkat, nagyon jól esett.
Kriszti! Elég rosszul vagyok, minden nap hányingerem van, főleg este, de talán lassan csillapodik. Majd igyekszem jönni.
csut79

Csut79! Én is szeretettel gratulálok az áldott állapotodhoz! Vigyázz magatokra! :)
kanga_mama

Fitgabi: Igyekszem röviden leírni :) Laura kétnapos volt,mikor jött a telefon, akkor mindjárt megnézhettük és a szülőanyával is megismerkedtünk ott a kórházban. Aznap kértem időpontot a gyámhivatalban,kaptunk is négy nappal későbbre,és ott mindjárt ki is kértem a friss papírjainkat(anyakönyvi kivonatok). Laurát kéthetesen hoztuk haza,mert volt valami kis fertőzés akkoriban a csecsemőosztályon és antibiotikumot kapott. (az aláírás után amúgy hazavihettük volna) És a legfontosabb a "mitől függ": a gyámhivataltól és a kórház hozzáállásától.Ezen rengeteg minden múlik,mert sajnos az ő segítőkészségük a legfontosabb!!!
Nekünk mázlink volt,a kórházban mindenki tünemény volt,de tényleg, és a gyámhivatal is gyorsan,korrektül ügyintézett.(csak Laura új anyakönyvi kivonatára vártunk rengeteget,de ez már egy másik történet :lol: )
A miénk csak egy történet a sok közül,a többiek is biztosan mesélnek majd,nekünk nagyon flottul zajlott az egész.

Fitgabi:Msn vagy Skype???Szívesen beszélgetnék veled :lol: :lol:

Csut79: Annyira örülök nektek és minden jót kívánok neked!Vigyázz magadra és jelentkezz időnként! :lol:

Kép
csöpke

Csöpke! Ilyenkor az életetadó lakhelye szerinti gyámhivatalban történik az ügyintézés ugye?
Vendég

Jó kérdést tettetek fel :):)
Szerintem ez ahány baba annyi féle eset. :):)
Nekünk pl. fél órával a szülést követően telefonált Gabika, mi 2 óra múlva már ott is voltunk.
Megismerkedtünk az életetadóval, majd megnézhettük a babát.
A kórház nagyon jó volt szinte nekik köszönhetjük hogy Z. hozzánk került. :):)
Mi látogathattunk volna mindennap sőt etethettük is a 3.naptól :):)
Kata mivel vannak titkolt terhességek pl mi, igy az életet adó nem szívesen megy a lakóhely szerinti gyhiv-ba így a gyermek születéshelye szerinti is intézheti lásd mi :):)
Szóval a gyámhivatal is különböző (tapasztalatom szerint ) sok van amelyik nem szeret ilyen ügyekkel foglakozni , van amelyik gyorsan ad időpontot és pikk-pakk elintézi és van amelyik húzza mint a rétestésztát az ügyet :):)
be kell szerezni orvosi igazolást, keresetit, születésit (sajátotokat) házasságit.
Pl mi vittünk védőnői körny tanulmányt, az nem felelt meg családsegítős kellett , de szerintem ha azt viszünk akkor védőnői kell :(:(
No mindegy szóval akkor tudsz menni a gyh-ba ha ők adnak egy időpontot ott benyújtod a kellő iratokat,és ha megfelel neki a körny tanulmány is akkor adják is a kihelyezőt, amivel futhattok a kórházba a babáért. Ha nem akkor, ált másnapra az is meg van tehát a lemondó nyilatkozat az amikor már "tuti" a tiétek és akkor vihetitek ha meg van a kihelyező határozat amivel 30 napra gyámságotokba helyezik a pindurkát, majd egy- két -sok papír , levelezés és már a neveteken is van :):):)

Naninga
naninga

Anikó!! Nem is gondoltam, hogy ennyi papírt kell vinni a gyámhivatalba! A védőnői körny. tan. az mikor esedékes?
Ha mondjuk bekerülünk az első 50-be akkor már fel kéne keresni egy védőnőt ugye? És neki kötelezően ki kell jönnie körny. tan-ra?
Ezt sem tudtam :roll:
Vendég

Nagyon nem akaródzik nekem ma dolgozni menni. Pedig muszáj, sőt lassan indulnom kéne ... ajjjajj ... na szép napot lányok!!!
Megpróbálok napközben bekukkantani, bár biztos sokan lesznek ma is!
Vendég

Sziasztok lányok!

Ma szabadnapos voltam,egész délelőtt az ágyban lábadoztam,ugyanis jól megfáztam!!Reggel egy kis hőemelkedéssel kezdtem a napot,de már egy fokkal jobban vagyok!!Mondogattam is magamnak,így jár az aki a hűtőből issza a kólát!!
Köszönöm az új infókat!!Kata!Nagyon jó a kérdésed,mikor kell új környzettali:a babánk születésekkor vagy előtte már beszerezhető???Na meg akkor a családsegítővel is felkell venni a kapcsolatot születés előtt???

Emike!
Nagyon aranyos Melinda,hogy így besegít!!!És mennyire figyelmes kislány!!

Fitgabi!
Gratula az új cicusaitokhoz!!Szerintem,ha megcsörren majd a várva várt telefon,azt sem fogjuk tudni fiúk vagyunk-e, vagy lányok!!

Puszi Rita

Kép
dotti

Környezettanulmány: védőnői nem kell. A gyámhivatal kéri a lakóhely szerinti gyermekjóléti szolgálattól. Előre kérni felesleges, mert úgy is friss kell.
Nálunk így volt, kb. 2 hete. Ma megérkezett az alkalmassági határozatunk hosszabbítása. :D :D
(amikor a gyámhivatalban voltunk, anyukám akkor telefonált ránk, hogy jöttek környezni :lol: )

Kép
petyaanya

Dotti: Kérdeztél a családsegítőről: vele nem nekünk kellett kapcsolatot felvenni,hanem a gyámhivatal kereste meg őket hivatalból,és elvileg a 30 napos gyámsági idő alatt ki kell jönniük.No,nálunk ez nem nagyon sikerült,úgyhogy mivel tanítónéniként ismertem az illetékes családsegítőt,felhívtam és megkérdeztem,hogy jönnek-e. :D Merthogy addig,amíg ők nem írnak szakvéleményt,addig nem lehet tovább intézni a papírmunkát. Kijött egy nagyon kedves hölgy,itt töltött kemény három percet :D ,mindent rendben talált és írt róla öt sort(ezen a gyámhivatali ügyintéző ki is volt akadva rendesen)

Gyógyulj meg hamar! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Környezettanulmány nálunk volt egy az alkalmassági előtt, és az nap, amikor hoztuk haza Emmát - anyósomék engedték be a hölgyet, meg volt beszélve előre, hogy így lesz, hogy e miatt ne kelljen még várni a kihelyző határozatra. Megvolt a környezés és ment a fax a gyámhivatalba, ahol írtuk alá a papírokat. Nálunk nagyon rendesek a gyámhivatalban.
A családsegítőt a gyámhivatal kérte fel, kétszer voltak kint nálunk, ők is nagyon aranyosak voltak, ált nehéz helyzetű családákhoz járnak, úgyhogy mondták, hogy ez felüdülés volt nekik. Ők váratlanul toppantak be.

Amikor már tudtuk, hogy lesz Emma, elmentem a védőnőhöz megbeszéltük a dolgokat, aztán doktor nénit megkertesem vállal-e minket, felírta a recepeteket (tápszer, kenőcsök stb.). Anyatejet elkezdte nekünk intézni, mire Emma jött már egész szép készeltünk volt a mélyhűtőben.

Amikor jöttünk haza Emmával (6 napos volt), felhívtam doktor nénit, védő nénit, másnap jöttek - hú de nagyon vártuk őket!

Kb 3 napja Emma már mondja, hogy anya. Én meg olvadozok. :)
Vendég

Sziasztok!!

Lányok!!

Nagyon szépen köszönjük a sok-sok hasznos infót amit tőletek kapunk!!Nagyon jó előre megtudni,hogy mire is számíthatunk!!
Várjuk a többiek véleményét is!!!

Dotti!!
Jobbulást!!Gyógyulj meg minél hamarabb.Ma én is egy kicsit furin éreztem magamat,de remélem,hogy ez nem a megfázás kezdeti tünetei!!

Puszi:Kriszti
kkriszi

Claudia!!

Elhiszem,hogy olvadolzol!!!Biztos nagyon cuki lehet már a lánykád!!
kkriszi

Köszi lányok a válaszokat!

A névlistánk vegyes, de több rajta a lánynév.

Van msn címem: fitgabi@freemail.hu, mint a mail címem.
fitgabi

Sziasztok!

Lányok!

Köszönöm ill.köszönjük az információkat!!Megkaptam a gyógykívánságokat,majd azért igyekszem meggyógyulni!!Nagyon aranyosak vagytok,hogy gondoltatok rám!!Ma pedig nagyon rossz volt a közérzetem és kasszáztam,de megdícsértek jól csináltam a dolgokat!!Amúgy a főnököm is beteg,lehet,hogy nem is a kóla volt a hibás!!

Claudia!
De jó!!Háááát én is olvadoznék!!

Puszi Rita

Kép
dotti

Kriszti!
Ment egy pü!!
Rita

Kép
dotti

Sziasztok!!

Dotti!!
Képzeld el,hogy hiába van köztünk jó sok kilóméter,attól a vírusok engem is megtaláltak!!
Virtuálisan megfertőztél? :wink:

Képzeld el,hogy én is meg vagyok fázva,de a hétvégén kikúrálom magam!!
A pü-t megkaptam,és email-ban küldtem választ!!

kkriszi

Sziasztok!

Krisztike és Dotti!

Gyógyuljatok meg minél előbb!

Csut!

Gratulálok a csoda babához! Szívből kívánom, hogy ez az öröm soha ne múljon el, és mindig érezd, hogy Ő egy csoda baba, aki fentről választott ki téged! Remélem, hogy a rosszulléted már lassan elmúlik és az öröm, vidámság lesz helyette. Vigyázz magadra és a kicsire nagyon!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Szép álmokat!

„Az élet csatatere
Csupa béke lesz,
Ha az elme hangja
Utat enged
A szív csendjének.”

Puszi: Ági
szabko

Szép hétvégét csajszikák!! :wink:
Vendég

Köszi Kata,és mi is kívánunk jó hétvégét mindenkinek!!

Én még egy kicsit meg vagyok fázva,bár a c vitamin,és a Neo Citran enyhített már egy kicsit a bajomon,és kezdek újra a régi lenni!!

kkriszi

Kriszti!! Jobbulást neked! A C vitamint ne hagyd abba akkor sem ha már teljesen meggyógyultál!! :wink:
Dotti!! Ez rád is vonatkozik!!
Vendég

... egyem meg a pici szívét, olyan édes ...
http://youtube.com/watch?v=pihygVBjAYU
Vendég

Kata!
Nagyon édes vagy,hogy gondoltál ránk!!Én is szedem a C-vitamint,párolom a fejem..Szóval mindent bevetek a gyógyulás érdekében!!De a közérzetem még mindig nem valami jó,lassacskán kupálódok ki!!
A hétvégén próbáltam többet pihenni!!

Kriszti!
Mi van veled,hogy nem jelentkeztél??Remélem jól vagy!!

Kép
dotti

Dottikám!!

Én jól vagyok,de remélem,hogy már Te is kezdesz gyógyulgatni!!
küldtem szombaton egy emailt neked!Nem kaptad meg?

Egyébként most licitálok a Vatera oldalon.már vettem 3 babaápolási könyvet.

kkriszi

Kriszti!

Nagyon örülök neked!!De megkaptam,ha egy emailre gondoltunk!!Nemsemmi vagy én is a vaterára most regisztráltam,én egy játszószőnyeget néztem ki!!Jó licitálást kívánok neked!!Majd írjál, sikerült-e!!

Puszi Rita

Kép
dotti

Dottikám!!

Én most éppen egy etetőszéket néztem ki!De most két helyen is láttam nagyon jó árban,és még vacilálok,hogy melyikre is licitáljak.A teszvesz.hu-n is kinéztem egyet,szóval még nem döntöttem,hogy melyikre is kellene!!

Majd valamelyik este majd beszélgetni kellene telefonon,mert már régen hallottam a hangodat,és régen trécseltünk!Majd csörgök!!Oké??

kkriszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?