Sziasztok!
Vikics!
Ügyi voltál, jól néz ki a kocsi!
Eltaláltad!
A fülbevalóról különböztettek meg az oviban, és a suliban még 1-2 évig, amíg nem utáltuk meg, és ki nem vetettük. Nekem kék, a tesómnak piros volt, 6 hónapos korunk óta. A fényképeken is onnan tudom, hogy ki vagyok én.Persze ez nem alkalmazható fiúknál.
Az különbözõ ruha jó a megkülönböztetésre, de csak arra a napra érvényes, és én tapasztalom néhányszor hogy a debilek még ezt sem jegyzik: "Melyiken is volt a piros poló...?"
A legjobbnak mégis a ruha tûnik fiúknél leginkább a színbeli eltérés. Nekünk picinek legtöbbször a piros-kék fülbevalóhoz a piros-kék ruhánk volt, és így ha megjegyezték, hogy kinek van piros fülbevalója, akkor nem kellett a fülünket lesni. Csak ezzel is mellé lehet lõni, nekem eltalálták, mert még most is a kék a kedvencem, de a tesómnak is, és nem a piros
.
A legesleg kézenfekvõbb ha van rajtuk valami jel, anyajegy, heg, stb..., ami látszik.
Van?
Ha más nem akkor idõ az idõ segít..
Míg kiismerik õket, a természetüket, ami semelyik ikernek sem egyforma.
Most nálunk leginkább ez van, az idõ, míg megismernek, meg az anyajegy a nyakamon. Akik már ismernek, nekik könnyû, mert totál mások vagyunk, a tesóm 1 milliószor rosszabb, és dohányzik....
Meghát ha együtt vagyunk ott van a két kiló és két centi, bár ez általában csak nagyobb ikreknél van, nálunk csak 2 mm ,és 3 dkg volt úgy hatodikos korunkig.
Zsuzsi
ui: Holnap osztály kirándulunk, két napot.
Vasárnap, vagy hétfõn, ha kihevertem jelentkezek
Jó hétvégét!