Sziasztok!
Köszi a szülinapi jókívánságokat, képeket akkor, ha apa hazajön, én ugyanis nem tudom hogy kell a fényképezőről rávarázsolni a gépre
Elvileg csütörtök este itthon lesz, bár biztos későn ér haza, nem hiszem hogy lesz rá energiája (Szegeden van valami konferencián) . De ami késik nem múlik!
Büszkélkedni szeretnék: Petra megtette az első kis lépéseit önállóan! Szerintem ő lepődött meg a legjobban. Már régen megállnak kapaszkodás nélkül, de eddig még nem mertek ellépni, inkább leültek és másztak. Tegnap hívtam magamhoz Pepét, erre lépet kettőt, aztán lehuppant. Először nézett, hogy ez most mi volt, aztán elkezdett nevetni. Olyan édes volt!
Ma elmegyek a védőnőhöz méricskélni és megírom mekkorák vaygunk így 1 évesen!
T.Fenyő!
Szerintem ők még kicsik ahhoz, hogy egymás haját mossák, gondolom meg sem értenék, hogy mit akarok tőlük. Meg így is állandóan tépik egymást. Már 3x kopaszra nyírtuk őket, de szörnyen gyorsan nő a hajuk, télre meg nem akarom levágni, csak melegít ez is valamit... A hajmosó karikával nem próbálkoztam, de igazából nem akkor van baj mikor víz vagy sampon megy a szemébe, már akkor sírni kezd, ha hátul elkezdem bevizezni a haját. A hajszárítót meg különösen utálják.
Edit!
A kozmetikusról már lemondtam. Még valamikor májusban elkezdtem emlegetni apának, de mikor megtudta hogy ezt nem lehet fél-egy óra alatt elintézni akkor rájött, hogy egyedül kellene etetnie meg altatnni, szóval inkább nem vállalta. Azóta is próbálkoztam néhányszor, de kevés sikerrel. Talán majd ha a csajok is jönnek velem gyantáztatni
Amikor anyukámat vagy a tesómat rá tudom venni, hogy jöjjön el pár órára, meg mindig fontosabb dolgom van. Pl. most az önkormányzatot járom a lakhatási engedélyünk miatt. (Egy éve lakunk itt, de ilyenünk még nem volt, a bank viszont addig nem utalja az utolsó részletet a hitelből.
)
Lilla!
Én csak olyan zöldséget adtam nekik, amiről tudtam hogy bio. Anyukáméknak van egy kis kertjük, de mivel sosem érnek rá kimenni, így ott abszolut bio alma-körte-barack, stb. volt, igaz, nyomi kinézetük volt, de ezekkel próbálkoztam, leturmixolva fagyasztottam is belőle, most ezt keverem a tejpéphez. Piacról viszont nem vettem, ha nem volt házi vagy nem volt időm megcsinálni akkor bébiétel. Egy ismerősömék termelnek piacra meg a Tesconak is, ő mondta, hogy van valami permetszer, egyik nap lepermetezik vele a zöld paradicsomot, másnapra piros és lehet szedni... Hát ilyet inkább nem adtam a piciknek. A Hipp-et nekem is nagyon szerették, abban van sütőtök-alma is. Sütőtököt én most adok nekik, simán sütőben megsütöm, kikapirgálom a belsejét és kész. Lének nem próbáltam.
Cat! Fenyő!
Nektek már nagyobb babáitok vannak. Ti szoktatok este lefekvés előtt mesét olvasni? Engem már minden ismerősöm ezzel nyúz, hogy a gyereknek kell az esti mese, ő ennyi idősen már rövid versikéket, meséket olvasott, stb. Nappal mi is szoktunk leporello könyveket nézegetni, olvasom is nekik, de nálunk az esti szertartásba még nem került bele, igazából nem is tudom hogy illesszem be. Szopcsi után vagy már a cicin bealszanak, vagy ha ébren teszem be is ált. olyan kába, hogy hamar elalszik. Félek, hogy ha elkezdenék mesélni, kiverném az álmot a szemükből és nem tudnám elaltatni őket. Ráadásul ha apa itthon van és ő fürdeti az egyiket, mire a másodikkal végzek az első ált. már alszik. Vagy eljön majd az idő mikor maguktól kérik?
Ditke