Új privát üzeneted érkezett!

Ancsúr: addig jó, amíg nem ismered Thomast, onnantól nyitogathatod bőszen a pénztárcádat. :D
Nálunk kb. másfél éve kedvenc, bár mostanában kezdünk átnyergelni Sam a tűzoltóra, Csenge tegnap meg is hívta hozzánk a tévén keresztül. :) :)

Kép
rkata

Na most tudom folytatni, amit hamarabb elkezdtem, elszállt... :(

Ildikó!:)
Fantasztikusak vagytok!!!! Gyönyörűek a gyerekek, csak úgy élnek a képeken, annyira jól sikerültek:) Látszik, hogy boldogságban egyáltalán nincs hiány :D
Máskor is tegyél fel, olyan jóóó nézegetni őket!!! :D Az Eu-s játszó nekünk is nagyon bejön :)

RKata! :)
Látom te is otthon vagy a témában :) Azt mondod majd lesz más is...? :)))))) Te már csak tudod... Vincus nagyon helyes kispasi:)))!!!
Úúúgy bírom Csenge beszólásait :D Nem mondtad neki, hogy nem szeretnél a házatokban tűzoltót látni? ;) Bár Sam-nek lehet hogy örülnél:)) (Végülis Sztár a háznál...)

Ancsúr! :)
Még mindig öröm olvasni a hozzászólásaidat, a boldogság árad továbbra is a soraidból, és ez már nem fog változni :))) Kár hogy nem jöttök végül... Majd legközelebb!!! Viktória Hercegnő gyönyörű, mindig leskelődök a képtárban :)
Múltkor kérdezted a montázst, nem volt időm akkor válaszolni... Photoshop-pal készülnek, sajnos nem ingyenes az a fajta progi... :(

Kajla!:)
Nagyon szép kiscsajszi Regi, hatalmasat nőtt!!!
Kívánunk neki Nagyon Boldog Névnapot sok sok szeretettel!!!
Kép

Amneris! :)
Köszönjük szépen a CD-t!! Olyan jó volt talcsizni veletek:) Nagyon szépséges Zitus baba, és meg kell valljam, szerintem még mindig porcelán babácska:) Hihetetlenül fotógén!!!

Koko! :)
Sok sikert nektek a "projecthez", remélem többet talcsizunk emiatt is :) Dorka tündéri csajszi a rövid hajával is, Lora pedig olyan imádnivaló falatka, mindig ilyen jó kislány????? :)))

Diadella! :)
Örülök, hogy sűrűbben jössz!!!!
Igen, sajnos ez tényleg így van, én is rengeteg kismamával és babás családdal találkoztam a várakozásunk idején, ill. még a környezetemben is rengetegen voltak terhesek vagy babások...
Most ha végig gondolom, csak 1 család van ahol 4 hós a kicsi baba, máshol sehol...
Fel a fejjel, lesz ez még máshogy...!!! Kívánok nagyon sok erőt nektek!!! Férjed hogy változik? Változik???

Deva! :)
Örülök, hogy sikerült talizni veletek is :)
Sajnálom, hogy Zolikával nem sikerült "pár szót váltanunk", de nagyon édes mikor alszik :))) Fantasztikus érzés a puszi:)) Én egy kicsit szemét is vagyok, rá is játszok hoyg minél többet kapjak :))))) Pl. eljátszom hogy alszom:) Addig puszilgat minket amíg fel nem kelünk :))) Egyébként csak 1-2 és megunja, muszály valahogy többet kicsikarni belőle :))

Latimi! :)
Szorítok nektek!!! Olyan jó látni, hogy már lassan a finishbe értek :) Rajtatok is látni ám, közelít a boldogság!! Csupamosoly vagytok, és ezt nagyon jó látni!!! :)
Csajszik jól vannak?? Segített a sós tea?

Petyaanya! :) Szorítok nektek!!!

Réce! :) De jó hogy jelentkeztél, sajnálom, hogy elkerültük egymást a Tónál... Nagyon szorítok továbbra is!!! Ne aggódj, nincs olyan amit ne lehetne 1 nap alatt beszerezni!!! :)
Rvan-ék jól vannak, épp tegnap beszéltem vele... Fiúk már nagyok:)) Majdnem együtt mentünk babahotelba... Csak sajnos nekünk át kellett tolni 2 héttel későbbre...
Ja! és a nagy hír, hogy Gáborka(remélem jól emlékszem...) megtette első lépéseit, kb. 1 métert megy magától... :))) Tamáska pedig nagyon figyeli, és látszik, hogy ő is szeretné követni a tesót! :) Rettentő boldog Reni, élvezi nagyon a 2gyermekes életet, csak úgy árad belőle a boldogság!!! :)

Moncsi3! :)
Jó volt látni titeket!!! Hogy te mennyire tudsz örülni!!! :)))
Bevallom meghatódtam a mondataidon, tudod ami úgy csak jött magától: Hogy te mennyire boldog vagy, hogy már a fiad csúszdázik stb... és mennyire élvezed, hogy van egy kisfiad akivel játszhatsz a játszón stb...!!! Annyira látni, hogy mindez szívből jön, kisfiad boldog lesz, hogy ilyen anyukája van!!! :)

Kanga mama!:) Tessék sűrűbben jönni!!! Hiányzol!!! Vagy csak többet olvasnálak? Igen, igen!!!:)

Naninga! :)
Fiamnak felolvasva az üzi... Kicsit lájtosabbra vettem :) Tudod ő már érti a dolgokat :))) Köszöni szépen, hasonlóan gondolkodik ő is :)) A sok puszit pedig szeretné már megkapni élőben is!!! ;)
Hogy vagytok???

Kriszi! :)
Örülök, hogy megoldódott a probléma!!!
Biztos szupi lehet nap mint nap gyerekekkel dolgozni!!! :)
És nekik mennyire szuper, hogy a gondozónénijük ennyire imádja őket!!! :)

Csöpke! :)
Gratulálok a papírokhoz!!! Hogy hogy ilyen sok idő nálatok, még papírt kaptok róla??? Lemaradtam valamiről?
És még nincs meg az anyakönyvi kivonat , lakcímkártya stb.. kaptatok TGYást? Illetve a tápszerhez támogatást stb...?
Olyan jó olvasni, hogy mennyire boldog vagy!!! Nagyon hiányzott ez már neked :)))) És nagyon szépek vagytok együtt!! Akkor most már ide is tehetsz fel képet, nemigaz???

Csut!:) Ugye te voltál akivel találkoztunk???
Gyere sűrűbben!!!

Remélem nem maradt ki senki... Egy időre ismét elhallgatok, de olvasni és szorítani mindig fogok!! :) Sok-sok puszi!!! :lol:

KépKép
napsugaracska

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
napsugaracska

Napsi: kezdjem sorolni? :) Noddyval kezdődött, most párhuzamosan fut a Thomas és a Fireman Sam projekt, de időnként felröppennek olyan nevek, mint Ruppert maci, Bori bari, Bibi Blocksberg. Ezeket igyekszem meg sem hallani. :) No és emellett persze örökké visszatérő barátok Süsü, Kisvakond és a Kockásfülű Nyúl.
Amúgy hosszas huzavona után tudom csak írni ezt a hsz-t, mert Csenge állandóan vissza akar lapozni Norisz vonataihoz. :)

Képmontázshoz egy link, bár pontosan nem tudom, mit kérdezett Ancsúr, de erről jutott eszembe. Nekem nagyon tetszik, amit csinálnak:

http://www.kepvarazslo.hu/
rkata

Ildikó, nekem Bálint kobakos képe tetszik legjobban! Nagyon helyes, irtó jól áll neki!

Norisznak én is kívánok boldog szülinapot!
A helyzet az, hogy a Thomas-vonatrendszer nálunk is lenyűgözte Balázst. Folyamatosan azt vizsgálta, mindig vissza kellett mennem. A miénk "természetesen" nem ilyen klassz, csak A4 -es, igaz már vagy 5 éves...ésss nincs is hozzá helikopter reptető... :lol:

Réce, jó, hogy írtál.Februárra drukkolok...olyan jó dolgok várnak rátok...

Kép
Kép
ggabszi

Hát még jó, hogy lenyűgözi a gyerekeket ez a Thomas-buli, én is itt bámulom már mióta a képeket és olyan játszhatnékom támadt :oops: :lol: Szerintem Thomas tényleg aranyos, én is szeretem a mesét, a mesekönyvet, a figurát... Nálunk Bibi Blocksberg (köszi Kata, hogy leírtad, magamtól nem ment volna, csak a keresztnév), Barbie és a Disney-s hercegnők a menők, Bálintnál meg a Verdák és Thomas.

Köszönöm a képekre írt kedves mondatokat! :) Óóóó, hát persze, nagyszerű testvérek ŐK, sosincs semmi veszekedés, vita, teljes a harmónia, a szeretet, a megértés! 8) :twisted: :lol: Jöhet az Aktív forgatni :p

Napsi: Gyönyörű születésnapja volt Norisznak, nagyon ügyesen megszervezted, látszik a képeken, milyen boldog a kisfiatok! A torta is ááááálomszép! Ízre is finom volt?
ildi_ko

Ildi, nagyon jók a képek. Nekem talán az tetszik a legjobban amelyiken az egész család van. A gyerekek sokat változtak, nagyot nőttek és tündériek. :lol:

Napsi, a képek alapján fantasztikus lehetett a szülinap. Norisz már olyan nagylegény. A torta gyönyörű, gondolom nagy sikere volt. :lol:

A képeket én sem tudtam elég gyorsan nézni, Peti meglátta.
Közölte, hogy neki is kell Thomas, de most. :lol:

Kép
Kép
atan

Napsugaracska
Norisz már komoly nagyfiú!! Nagyon helyes lett! És az a torta! Gyönyörű! :)

Tegnap Esztert pár percre a tv elé ültettem :roll: , éppen Thomas ment. Mit mondjak, tátott szájjal leste. Még csak hat hónapos... :lol:

Lányok!
Működik még a fotótárunk?

Kép
petyaanya

madri: Ha most tartod, akkor nagyon boldog névnapot kívánok!

Mera: Kislányodnak pedig boldog szülinapot!!! :)

Kép
ildi_ko

Szép napot mindenkinek!!!

Most írta Gabika a Gólyahíres fórumon,hogy két kis újszülött várakozik a kórházban a szüleikre!!Egy kisfiú, és egy kicsi lányka!!! :lol: :lol: :lol:

Ebből látszik,hogy megéri várakozni,mégha évekbe telik is!!!A végén miránk is ott fog várni a kisbabánk!!!! :lol: :lol: :lol:

Remélem,hogy mindenki jól van!

Köszöntöm én is a szülinaposokat,és a névnaposokat!!!! Kép

Puszi mindenkinek:Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok!

Nem nagyon van időm mostanság a géphez ülni!
Eléggé zajlik az élet nálunk. Apósom tüdejében találtak egy tumor gyanús elváltozást, sokat járunk orvoshoz, valószinű rövidesen megoperálják. :cry:
Én is túl vagyok egy műtéten, de szerencsére már minden rendben.
Ezerrel beindult a munka is, a műtét miatti kimaradást is be kell hozni!
A lányok nagyon édesek, sokat dumálnak! Ők is Thomas rajongók!
A babák egyenlőre nem jönnek be. A vonat, a motor, busz stb...,az igen! Ja és a kis vakond.
Hoztam néhány képet!
Bocsi, ha jó kívánságokban nem vagyok naprakész!!! :oops:
Azért olvasgatni igyekszem!

Kép

Kép

Kép

KépKép
gilice

Napsi!

Köszi, már jól van az unokahugom. Hatott a tea.
A héten megkezdődött neki is a suli. Első osztályos. Nemrég született és már iskolás. Rohan az idő.

Már nagyon várjuk, hogy kopogtasson a gólya. Dörömbölhet is. Csak jöjjön már.

Nagyon szép tortát kapott Norisz. Az ajándék se semmi.

Timi
latimi

Sziasztok!
Köszönjük, hogy gondoltatok ránk! Aranyosak vagytok!

Kép
kajla

Sziasztok!!!

Kajla nagyon szívesen gondolunk rátok!Ezért Ti is gondoljatok ránk,és írjatok,mert már régen olvastunk a kis Regiről!!!

A copfos képe nagyon tetszik!!!! :lol: :lol: :lol:

Gilice!!!
De jó,hogy írtál,és küldtél fényképet a kis csajokról!!!Nagyot nőttek már!!!

Mindenkinek jó éjszakát!!!! Kép

Puszi:Kriszti
kkriszi

Mera, boldog szülinapot kívánok a kislányodnak. Mi újság veletek?
Kép

Gilice, jó hogy jelentkeztél. A lányok nagyon aranyosak. A baba még nálunk sem menő, mert hát ugyi van egy bátyó aki autózik, motorozik, stb. és a kiscsaj utánozza. :lol:
Remélem apósodnál sikeres lesz a műtét, és rendbe jön.

Latimi, szorítunk ezerrel. Mennyi lehet most kb. a sorszámotok?

Kép
Kép
atan

Atan!

Mostanában nem kérdeztem Gabikát. Legutóbb 59-et mondott. Az 2-3 hete volt.

Timi
latimi

Ildikó, csuda helyesek a gyerekek! A lovacskás kép nagyon tetszik, meg ahol mind rajta vagytok. De ki fényképezett a mezőn? Egy őzike? :wink:

Napsi
, gyönyörűséges volt Norisz tortája, meg a vasút is. Nálunk sajnos vagy hál'istennek, csak a hercegnők mennek (az viszont minden formában) most már a barbie-k is. Dorka annyira belemerül a szerepjátékba, hogy reggelente, mikor oviba megyünk, jön velünk a herceg is. (Persze a levegőt markolássza, de lényeg, hogy az is jön).

Lorától a Pető intézetben hanyatt estek, amennyit fejlődött. Mikor beállt a két rúd közé és lépegetni kezdett, kedvenc konduktorom felsikított: neked azt még nem kell tudni! S rögtön átraktak egy magasabb szintű csoportba....
A hétvégén lagziban voltunk. Nem azért, de a menyasszony után lánykám volt a fő attrakció. Főleg, ahogy vonult a szoknyájában.... :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
koko

Napsi! Igen, mi voltunk azok. Minden nap jövök olvasni, írásra ritkábban sikerül magam rávenni. Csak gyönyörködöm a gyerkőcökben, aztán ha van valami hasfájásom, úgyis kiírom magamból. :D Norisznak utólag is nagyon boldog szülinapot, talán még benne vagyok a 8 napban.
csut79

Sziasztok!

Regike, ne haragudj kicsi lány... pár napig nem tudtam jönni, így utólag bár, de nagyon boldog névnapot kívánok én is.

Kata, a kékszemű kész pasi, csodszép...

Ildikó, tényleg milyen szép kék szeme van Bálintnak is.

Amneris, nagy örömöt szereztél a képekkel, köszönöm. A tejfölös szájú, tejfölszőke kismalacot szívesen megszeretgetném. Édes nagyon! :lol:

Napsi, igenis értettem, jövök, amint tudok.

Latimi, az 59 már nagyon jól hangzik... :-))) És ez már 2-vel biztosan csökkent azóta. Puszi neked!

Koko, gyönyörűek a lányok, Dorka olyan mint egy kis angyalka ebben a csodaszép koszorúslány ruhácskában. Lora meg nagyon-nagyon ügyes. Gratula neki.

Kicsit most szomorkás vagyok. Kicsi csillagom, egyetlen szép kis keresztlányom nagyon beteg. Ez az első igen komoly betegsége. 40 fokos láza van és sajnos hány. Ügyeleten voltak vele az éjjel, kapott gyógyszert, kúpot, reggelre már nem volt annyira lázas, de még nincs jól. A szívem szakad meg, szörnyű látni a kis elhagyatott testét, a könyörgő kis szemeit segítségért "kiáltva". :cry: Remélem, hamar meggyógyul. Egyébként 24-én kezdik a bölcsi beszoktatást, kiváncsi leszek. Remélhetőleg addigra már egy kicsit erősebb immunrendszerrel fog rendelkezni, mert különben megint betegséggel kezdünk. Lányok, igaz az, hogy törvényszerű, ha egy gyerek közösségbe kerül, akkor beteg lesz?
kanga_mama

Napsi: Nagyon szép kis játékokat kapott Norisz! :lol: És a torta is szép volt! De a legszebb a kisfiad volt! :lol: :P :lol:

Koko: Jaj, de ügyike! :lol: És milyen csinatos volt valaki! :lol: :P

Latimi: Kezem lábam csuriban! :lol:

Gilice: Szuper hogy írtál! Gyönyörűek a csajok! :lol: Nagyot nőttek! Szinte hihetetlen! :lol:

Kanga-mama: Remélem gyorsan meggyógyul a kis tündérke. Sajnos általában szokott jönni a betegség. :? Mert hogy a gyerekek osztják egymásnak.

KépKép
ancsúr

Ancsúr köszönjük. Csak remélni tudjuk, hogy nem lesz folyamatosan beteg. :roll:
kanga_mama

Sziasztok!

Gyönyörűek a gyerkőcök!! :)
Napsi! Norisznak szép szülinapja volt..olyan jó téged olvasni!!!

kangamama! Gyógyuljon meg hamar a kis kerihercegnőd!!
Sajna a közösségben nagyon gyakran elő fog fordulni a betegség...az én kerifiam is most kezdte a nagycsoportot az oviban..egy hetet járt és már beteg.

Latimi!! Húúú de nagyon drukkolok így ismeretlenül is nektek!! Ez már a finis! :)

Én olyan szomorkás vagyok mostanság..ezért nem is nagyon írogatok.,.nem akarom ide hozni a rossz kedvet..annyira vágyom már egy babára, hogy azt elmondani sem lehet..de mégha be lenne adva az örökbefogadás, akkor is nagyon nehéz lenne, de akkor már azért lehetne terveket szövögetni..ábrándozgatni...és várni, mert tudni lehetne, hogy megéri várni...de így.... :(
kb 3 naponta hozom fel a témát itthon..de még mindig semmi...nagyon félek én lányok, hogy ez nem is fog változni...
közben pedig sorra jönnek a régi oszitársak..,gyógyszertárban dolgozom és ott nap mint nap összefutok rengeteg emberrel..és amikor a régi oszitársaim jönnek be a gyerekükkel, gyerekeikkel..mondanom sem kell már iskolába mennek azok a gyerekek...osztálytalálkozót szerveznek..ugye Ti legalább megértitek ha nem szívesen megyek el..ahhoz én nem vagyok elég erős, hogy a rengeteg fura pillantást elviseljem és a sok kérdésre válaszoljak...elővettem az osztálytablót..végignéztem..mindenkinek kivétel nélkül van gyereke..mindenkinek..csak nekem nincs...

na jó nem szomorítom el a fórumot...kérünk még sok szép babaképet ide..mert ők tartják bennem a lelket!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Rég jártam erre, de azért igyekeztem követni az eseményeket. A lányaim már jó nagyok, peróbálok feltenni róluk képet, de úgylátom valamiért nem megy.
Melinda annyira örül, hogy pótkerék nélkül tud biciklizni, hogy boldog boldogtalannak ezzel dicsekszik. A Thomas nálunk is nagy kedvenc. Egyik este kétségbeesve állapította meg: "anya ma nem néztük meg az egyórás Thomast"

Latimi, akkor már szinte bármikor jöhet a gólya. Drukkolok nagyon.

Diadella ne keseredj el nagyon. Sokat gondolok rátok, és remélem, hogy sikerülni fog.

Kanga-mama jobbulást a kericsajodnak!

Kép
Kép
emike

Na talán most

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
emike

Sziasztok lányok!!!

Már megint esik az eső,és hideg van! :cry: :cry: :cry: De azt mondták,hogy pár nap,és újra kisüt a nap!!! :lol: :lol: :lol:
Mert tudja mindenki,hogy a felhők fölött,mindig süt a nap!!! :lol: :lol: :lol:

Diadella!!!
A remény hal meg utoljára!!!
Bízzál abban,hogy egyszer nektek is lesz majd kisbabátok!Csak ki kell várni!
Elhiszem,hogy nehéz időszak ez neked,hisz Ti még az örökbefogadási folyamat elindításáig sem jutottatok el!!
De bízok benne,hogy egyszer majd a férjedben is előjönnek majd az apai érzések,és majd vágyni fog egy kisbaba után!!!
Mi nők,már szinte úgy születünk,hogy anyukák szeretnénk lenni!Bennünk ez az érzés,már kislány korunkban kialakul.
Hisz már az ovis gyerkőcök is anyukásat játszanak az oviban,etetik,dajkálják,szeretgetik a babájukat.Nem mindegyik fiút lehet apukának beállítani közéjük.
Lehet,hogy a Te férjed is annak idején jobban szeretett kocsikkal,vagy építővel játszani,mint babákkal!Ezért benne még nem alakult ki teljesen a baba iránti vágyakozás!!!
Lehet,hogy még nincs felkészülve arra,hogy gyereketek legyen.Az pedig,hogy nem vérszerinti,azt pedig neki egyenlőre nagyon nehéz elfogadni!
De hátha,az idő mindent megold,és későbbiekben Ő is vágyik majd egy babára!!!!
:lol: :lol: :lol:
Ne add fel!!!!!!!!

Kép

Te is fogod még így tartani,a babucid lábacskáit!!Bízzunk benne!!!! :lol:

Nagyon tündéri a gyerekek fényképei,akiket feltesztek ide!Jó nézegetni Őket,mert nagyon tündériek!!! :lol: :lol: :lol:

Kellemes napot mindenkinek!!!!

Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Minden csillagon egy-egy babuci várakozik ránk!!!!
Csak idő kérdése,hogy mikor születik meg számunkra!!!
Gondoljunk erre,és egyből szebb lesz a napunk!!! :lol: :lol: :lol: Kép
kkriszi

Emike, Diadella!
Köszönjük már kicsit jobban vagyunk, este már nem volt lázas és talán a vacsora is benne maradt... majd később megkérdezem tőlük. Este már telefonáltunk ezerrel, énekelte nekem, hogy: "Hujjámzó Bajaton tetején...", no meg közölte, hogy: "Pakojászok" Kérdem én tőle, hogy ki fog helyre pakolni? Természetesen a válasz: "Amanda". Kis prücsök!

Emike, nagyon szépek a lányok... Melindának is és Anikónak is olyan gyönyörű, bájos kis arcuk van, hogy csak na!

Kriszti, imádom az optimizmusodat! Komolyan! :lol: :lol: Jó hatással van rám.

Diadella Drága, mint már említettem, páromnak el kellett múlnia 40 évesnek, 20 év várakozás, vágyakozás kellett és persze kellett hozzá az Amanda is, hogy felfogja, hogy apa szeretne lenni. :roll: Egy biztos, most már nagyon-nagyon szeretné. És hát mit tagadjam én is vágyom az anyaságra. :lol:
kanga_mama

Szerettem volna képeket feltölteni, de innen nem tudok, le van tiltva (melóhelyemen vagyok), majd otthon felrakom, bár lehet, hogy nem ma, mert a kis huncutka lehet, hogy jön délután és ilyenkor a "Kenesztanyu"-ra ki van rakva a FOGLALT tábla. :lol:
kanga_mama

Simineni nagyon szepen koszonyuk!
A levelket kulonosen ez is olyan level amit elteszunk emlekbe es mar most is meselunk rola hogy ki es miert irta!
Picilany Csabika nagyon koszoni neked!
Apa mar meselte is az esti haminal!Jol el is aludt.
Mindenkinek szep napot!

Kép
móncsi+3

Moncsi!
Nagyon szivesen, olvasgassátok sokszor, az enyimek élvezettel hallgatták.
Puszi a picurkádnak! :D
Simineni
simineni

Emike, Kriszti, Kangamama!!

Drágák vagytok, köszönöm a szép szavakat!
Nem adom fel, persze, hogy nem. Csak baromi nehéz..de mondjuk ki mondta, hogy ez könnyű lesz..nem igaz?

Kriszti a Te optimizmusod csodálatra méltó!!
A páromnál nem olyan gond van, hogy nem akar még babát, mert a lombikokat is olyan örömmel és aggódással csinálta velem végig..és ha most azt mondanám neki, hogy folytassuk a lombikot / amit sem fogok, az 100%/, akkor már holnap hívhatnám a dokit és a párom is ugyanúgy be lenne zsongva tőle..itt most feketén fehéren az öribaba a nagy kérdés..hogy el tudja e fogadni azt, hogy nem az ő vére vagy sem...

Kangamama! Én nagyon becsüllek téged ezért a kitartásodért..baromi nehéz lehetett.
Egyet mondj meg nekem légyszi...hogy csináltad? Csak úgy éltél bele a nagyvilágba ..lesz ami lesz alapon..vagy megpróbáltad magad a gyerek nélküli élet felé terelgetni..mármint gondolatban...ne haragudj, hogy ilyeneket kérdezek..ha nem szeretnél rá válaszolni, azt is megértem!
Örülök, hogy Amanda jobban van..:)
Vendég

Kép Kép Kép Kép

Egy kis Amanda nektek, szeretettel!

Diadella szívem, holnap délelőtt válaszolok a kérdésedre, de most mennem kell. Erre a pár percre is úgy loptam időt... Puszillak!
kanga_mama

Diadella, én sosem értettem ezt az "én vérem nem az én vérem" dilemmát. A mi családunkban előfordul idegbeteg, alkoholista, más szenvedélybeteg, tanulási nehézségekkel kínlódó, sok örökletes betegség, nagyon sok rokonom rákos beteg volt stb. És persze én és a férjem sem vagyunk tökéletesek. Gondolom minden családban lehet találni hasonló példákat. Hála Istennek az én férjem elsőre elfogadta az örökbefogadás gondolatát, amikor én a 35. szülinapom környékén felvetettem neki. Sőt a pszichológusnő az alkalmassági beszélgetésen még azt is mondta rá, hogy nem valami világos a bőre, félromának is elmenne. És mi úgy gondoltuk nem vagyunk mi olyan nagy számok, hogy bárkinél alapból különbek legyünk, akkor meg mit számít kinek a vére folyik abban a kisbabában. És nézd meg Melindát és Anikót. A férjemnek mondták a munkatársai viccesen, hogy ilyen szép gyerekeket ti sem tudtatok volna összehozni. És ez viccen kívül így van. És hogy milyen emberek lesznek, az nagyon nagy részben múlik a személyes példamutatáson, odafigyelésen, a nevelésen és a szereteten erről meg vagyok győződve.
Őszintén szólva csodálom a türelmedet, én nem tudom hogy viseltem volna a várakozásnak ezt a szakaszát. Ha lenne kedvetek együtt eljönni egyszer hozzánk, meglátnátok, hogy pl. mi is egy átlagos kétgyerekes család vagyunk két csodás kislánnyal , mint bárki más.
Remélem nem írtam semmi bántót, ha mégis, akkor bocsánat.

Kép
Kép
emike

Emike!

Nagyon köszönöm az invitálást, ha lehetőség lesz rá, majd élek is vele..elraktároztam magamban! :wink:

Tudod én tiszta szívemből, minden porcikámmal vágyom egy babára..és engem egyáltalán nem zavar, hogy "nem a mi vérünk".
De nem vagyunk egyformák..mint ahogy már a lányok is írták, egy pasi teljesen másképpp gondolkodik erről.

Hogy mennyire jól viselem a várakozásnak ezt a részét..arról csak annyit, hogy egy 7 éves házasságom már tönkre ment..a babahiány miatt..csak ott az exférj a lombikprogramra nem volt hajlandó eljönni...
de llyen fel sem merül bennem, mert nagyon szeretem a mostani férjemet és amikor megismerkedtünk, ő már akkor tudta, hogy nekem milyen problémám van , hogy nagyon nehéz lesz a teherbeesés / így is kellettem neki :) /..de azt biztos nem gondolta..sőt én sem, hogy egyáltalán nem lehetek terhes...

Ma is túl vagyunk egy hatalmas lelki beszélgetésen és mondhatom, hogy a "helyzet változatlan"..de egyszerűen tehetetlen vagyok.
Mesélek neki folyamatosan erről a fórumról is..a babáról is, hogy ő a mi kisbabánk lesz, a mi gyerekünk..senki másé!!
Neki ehhez még szoknia kell..de ma mondott még valamit..ami nagyon elgondolkodtat és borzasztóan el is szomorít..
mondtam neki, hogy mi lenne ha elindítanánk a dolgot és mivel úgyis nagyon sok időt kell várni..hát az alatt az idő alatt nyugodtan végig tudná gondoni a dolgokat...erre azt a választ kaptam....hogy ezt nem szeretné, mert ha mégsem tudja elfogadni ezt a helyzetet a 3 év várakozási idő alatt sem, akkor az nekem lenne nagyon rossz, mert én pedig már beleélném magam...

De lányok, én nem szeretném elrontani a fórum hangulatát, ez az én problémám..valahogy nekem kell megoldani..köszönöm szépen az eddigi segítségeteket!!
Ti azért vagytok itt /többnyire/, mert BOLDOG KISMAMIK vagytok..akik boldogan várakoznak a kisbabájukra!!!

puszi mindenkinek.
Vendég

Diadella, itt ne hagyj minket!!! TEEEEE!
És most válaszolok a kérdésedre.
Kénytelen voltam bírni, ugyanis biztossá vált, hogy nem lesz vérszerinti csemeténk. Aztán elkezdtem tanulni, karriert építeni, egyre feljebb, egyre feljebb, telt-múlt az idő. Dolgozni jártam/járok, jelenleg az egyik felsővezető asszisztenseként (nem szeretem ezt a szót, titkárnőjeként) dolgozom Pécs egyik multijánál. Jó a munkahelyem, jó a társaság, szeretnek, legalább is remélem (önbizalom van ám bőven). És egyszer csak azon kaptam/kaptunk magukat, hogy hoppá eltelt 20 év és tulajdonképpen berendezkedtünk egy gyerek nélküli életre, mindketten elfogadtuk, hogy ha nem hát nem, szeretjük annyira egymást, hogy a szerelmünk, szeretetünk elég erős kötődés legyen. Persze, az is igaz, hogy egy házasságot ne a gyerek, gyerekek tartsák össze, mert akkor megette a fene, de mégis... hiányzik. Hihetetlen, de így van. Olyan gyorsan elszállt, hogy nagyon. Sőt ez az egy év is nagyon hamar elmúlt, 21-én lesz már 1 éve, hogy jelentkeztünk. És az Amanda is már 2 éves lesz. Istenem, most született, emlékszem az éjszakai telefonra, amikor anyósom telefonált a kórházból, hogy megszületett a keresztlányom. Nagyon hamar múlik az idő és azt gondolom, hogy az a megoldás, hogy nem kell mindig azon törni a fejemet/fejünket, hogy mikor csörög már a telefon... élni kell a mindennapokat, sokkal hamarabb elmúlik az idő. De cáfoljatok meg lányok, ha nem így gondoljátok. Tudod, ha a 20 év alatt folyton azon agyaltam volna, hogy mikor lesz már gyerekünk, akkor megbolondultam volna. Persze az is benne volt, hogy nem akartuk egymást bántani, így hallgattunk mindketten, vagyis elbeszéltünk egymás mellett. Aztán tavaly a 3 unokahúgom esküvője, a kis Amanda születése 2 éve, a kis unokaöcsém születése egy éve... ezek meghozták az ihletet és legnagyobb örömömre a férjem mondta ki először, hogy mit szólnék, ha örökbefogadnánk egy babót. Másnap telefonáltam, megtudakoltam, hogy hova kell menni, mi kell hozzá, még aznap délután 3 órakor már a TEGYESZ-nél ültünk és beadtuk a jelentkezésünket. Remélem, nem lett túl zagyva a megfogalmazásom, de talán megértesz, megérted belőle, hogy mit akartam kinyögni.
kanga_mama

Sziasztok lányok!!!!

Diadella!!
Kérlek ne menj el a fórumról!Ez a fórum nemcsak nekünk várakozóknak,és babásoknak van,hanem értetek is,akik még csak olvasgatnak,és beszélgetnek a témáról!!
Sajnálom,hogy a férjed egyenlőre még így gondolkodik!De bízzunk benne,hogy mint Kanga is írta,hátha megváltozik idővel,és el tudja majd fogadni az öribabát is!!!
Azt tanácsolom neked,hogy próbáld meg elhívni a Gólyahíres talira,mert itt szemtől-szemben láthatja a gyerekeket,és a boldog családokat!
Hátha ezzel adol neki egy kis lökést neki!
Most egyenlőre pedig szerintem hanyagold a témát,és majd később,pár hónap múlva hozzd fel neki újra,hogy hátha addig egy kicsit másképpen vélekedik a dolgokról!
Még 32 éves vagy,még bőven belefér 3 gyerek is az életetekbe,de egyenlőre ne erőltesd neki!
Adj neki,most egy kis szusszanásnyi időt ebben a témában,és ha nehéz is,és foglaljátok el mással az időt,mint ahogy Kanga-mama is írta!!
Szorítok nektek,hogy egyszer Ti is boldog babás családdá váljatok!!! :lol: :lol: :lol:

Lányok!!!
Képzeljétek el,írta Gabika a Gólyahíren,hogy újabb kis Élet készülődik a világra!!
A gólyák úgylátszik mégsem hagyták cserben a Gólyahír Egyesületet!!!!

Puszi mindenkinek!!!Kriszti Kép
kkriszi

Diadella! Próbáld meg a lombik felől bemutatni az örökbefogadást a férjednek... Mi lett volna ha sikerül, és később kiderül hogy ott összekeverték az ő spermáját máséval?? Akkor már nem is szeretné a gyereket?? Vagy ha róla most kiderülne hogy a vérszerinti szülei nem is vérszerintiek... akkor nem szeretné már őket.
Valahogy próbáld meg rávenni arra hogy egy találkozóra menjetek el. Októberig még van időd győzködni, akkor lesz a várakozóknak a Gólyahíres találkozó. Oda jelentkezés nélkül is mehettek. És ott nem kell neki semmit sem csinálnia. Ha nem akar meg se kell szólalnia! De ott nagyon sok fontos információhoz juttok, na meg ha látja a babákat... :wink:
Az is megoldás lenne, ha sikerülne olyan családdal beszélnetek, akiknek öribabájuk van. Én most készülök egy hozzátok hasonló párral találkozni. Négy lombikon vannak túl, 11 éve várják a babát. A férj hallani sem akar az örökbefogadásról, a feleség meg már ki van készülve a lombikok miatt. Persze Dorkámat is viszem, na meg a férjem is jön, de a lánykámtól várom a csodát. :lol:
Fórum olvasásra, vagy könyv olvasásra szerintem elég nehéz rávenni a pasikat. Szóval a személyes találkozó lenne a kulcs mindenhez. Lehet el se tudja képzelni hogy is megy ez az egész, lehet még sose látott öribabát, olyan családot ahol láthatná, hogy ez ugyanolyan természetes dolog mintha te szülnéd!
Sok sikert!!!

KépKép
jiny

Diadella! Maradj! Bármi történhet, ami megváltoztatja a férjed gondolkodását! Itt pedig látod, mindig kapsz egy-két jó szót. Szóval ne menj!

Bevallom: mi még nagyon rövid ideje várakozunk. Alig több mint egy éve vagyunk házasok, de novemberben kiderült, hogy van velem egy kis bibi és hát nagyon nehéz lesz. Márciusra gyorsan döntöttünk: álljunk be a sorba, olyan hosszú. Szóval én el sem tudom képzelni milyen lehet ilyen sok-sok éven keresztül várni, reménykedni, de azt tudom: milyen nagyon-nagyon akarni.
csut79

Kriszti, már megszületett! :lol: :lol: Isten hozta!
kanga_mama

Sziasztok csajszik!
Én sem szeretnék elmeni innen, mert úgy megkedveltetek titeket!! :)

Köszönöm a jó szavakat, tanácsokat, történeteket...és igen kangamama, megértettem a leírsodból amit ezzel szerettél volna mondani.

Az tényleg nagyon jó ha az ember tanulásba veti magát..hamar telik az idő..ezt én is tapasztaltam...és ez eddig tényleg működik is..az idén viszont befejeztem a tanulást, meglett a szakvizsgám..új munkahelyre mentem ahol nagyon szeretek dolgozni..már régóta vágytam ide..én is úgy érzem, hogy szeretnek a kollegák /pedig nekem nincs is önbizalmam :) /..és épp ezért, mert az életemnek ez a része sínre került..most több idő jut a "másik" részével foglalkozni. Tudom én, hogy a idő sokmindent képes megoldani..de így 33 évesen már nagyon vágyom egy babókára..pláne, hogy a munkám kapcsán is rengeteg kisbabát látok /édesebbnél-édesebbek/..és amikor az embernek sorra jönnek be a gyogyszertárba a gyerekkori játszótársai..stb..mind gyerekkel, akkor azért ha nem akarom is eszembe jut, hogy énisénisénis. Milyen önző vagyok mi?

Alapjában véve egy nagyon vidám lány vagyok...ez látszik kívülről, de belül nagyon szomorú..

Azt azért el kell, hogy mondjam nektek, hogy az én házasságom nagyon jó!! Tehát ezen a konflliktuson kívül abszolút nincs semmi probléma..azt kell mondjam, hogy tökéletes az egész..és talán ez az ami át fog segíteni minket ezen a nehéz időszakon..a kérdés csak az, hogy ez a nehéz időszak meddig tart.

Van egy hugom, ő 4 évvel fiatalabb nálam...amikor ő férjhez ment és elhatározták, hogy babát szeretnének, neki egyből sikerült
/ hála istennek!!/ ..én akkorra már megjártam a műtőasztalt, hormoninjekciókat..szal akkor már egy jóideje küzdöttünk a babáért..aztán ahogy a hugi terhes lett...azon túl, hogy tiszta szívemből örültem a boldogságának, az én önbizalmam teljesen romba dőlt..de sztem rajtam kívül van itt még aki átélt hasonlót.
Emlékszem akkoriban nem szerettem sehová menni vele, mert minden ismerős megállított az utcán és a pocakját nézegette..meg kérdezgette a babáról..stb..én meg csak ott álltam..és hallgattam..és tudtam, hogy lassan jön a kérdés felém is, hogy "és nektek nem lesz még baba?".
Nagyon nehéz időszak volt..Ennek már 7 éve.. a hugom kisfia /keresztfiam/ már 6 éves..nagyon szeretjük őt..de lassan bizony tervezi a hugi a kistesót..már tudom, hogy nagyon nehéz időszak lesz az is..de kívánom, hogy úgy sikerüljön neki ahogy szeretné, hogy soha egy percig se kelljen átélnie a várakozást a babára...
kicsit hosszúra sikeredett, de ugye érzitek a történetből azt amit érezni kell?

Isten hozta az uj kis Gólyahíres jövevényt !!

puszi nektek,
Kata
Vendég

Láttam itt már korábban, hogy páran tettetek fel cicákról képeket!
Én is felteszem az én macsekomat..remélem nem zavarok vele senkit!! Nagyon szeretem őt, már 7 éves, nagyon hozzám van nőve!!
Az egész szeme olyan csodálatos kék csak a vaku miatt középen piros lesz :)

Kép

Kép
Vendég

Jó, hogy itt vagy diadella, már megijedtem, hogy az én hozzászólásom vette el a kedved. Nem akartalak megbántani, kérlek ne haragudj! Szép a cicus. A kisbbik lányom nagy macskabolond. Mikor meglátta a képet, örvendezett, hogy cica cica, és mutogatta a cicának az alvómaciját.

Kép
Kép
emike

Megszületett a kis csöppség!!!Isten éltesse a kis Drága kisfiút!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó,hogy ilyen jó híreket hallani!

Ha már a cicákról van szó,akkor én is bemutatnám az egyik cicusunkat:Ő Cecília
Kép

Ez a kép az idén nyáron készült,amikor nagy melegben a járdán jólakottan pihizett!!!

Puszi nektek:Kriszti
kkriszi

Még egy képet hoztam Cilikéről!Ezt most csináltam! Kép

Remélem,hogy nem unjátok,de nekünk most Ő az egyik kis kedvencünk!
kkriszi

Diadella!

Köszi a drukkot. Nálunk uez a szitu. A nővéremnek van 7 gyereke, az öcsémnek pedig egy kislánya. Úgyhogy tudom, min mész keresztül. Fel a fejjel! Az Egyesületnél biztosan vár rátok egy pici baba az alagút végén. Csak el kell indulni ezen az úton.

Timi
latimi

Sziasztok Lányok!

Ha már az állatokról van szó, akkor én is bemutatom a mieinket:

A kedvenc macska, Cirmike:
Kép

A család rosszasága, Picur:
Kép

Ez nem túl jó kép, de azért látható, Fickó kutya az ugatós:
Kép

És a tutulós kutyusunk, Lobó a Malamutok királya:
Kép
kanga_mama

A másik cicánkat is szeretném bemutatni!Ő Molly,Cilikével együtt tudtam csak lefotózni,mert mindig arra ment,amerre Cecília! Kép Kép

Van még egy fekete kandúrmacskánk Lucifer,de ő csak enni jár haza,így őróla most nem készült fotó!!!
kkriszi

Szép estét mindenkinek!!

Lányok!! Édesek a cicusok és a kutyusok!! Örülök, hogy Ti is szeretitek az állatokat!

Emike! Dehogy haragszom! :)

:)

Elég fárasztó volt a mai nap..annyi a beteg ember..nagyon sokan vannak már most megfázva..persze ez nem is csoda..ettől az össze-vissza időtől!!

na és akkor még egy kép...szóval ő Dominik
Kép

ő pedig Diadella /innen a nick nevem is / ....sajna ő nem velünk lakik..hanem anyósoméknál..de nagyon szeretjük!!
Kép

puszi nektek,
Kata
Vendég

A patikában mi is törzsvendégek vagyunk. Igaz nem csak a gyerekek miatt, hanem én mióta leszoktam a cigiről bőszen rágcsálom a nikotinos rágót és arról viszont nem tudok leszokni már évek óta. (Itt egy pirulós ikon jönne, de valami baja van a gépemnek, nem tudom beilleszteni. ) Meg a gyerekeknek is folyton kell valami. Most végigment rajtunk a nátha, Melinda kezdte, aztán Anikó, és most én meg a férjem. Olyan kedvesek a patikusok, már ismerik a lányokat. Anikó múltkor nagyon boldog volt, mert matricát is kapott.

Kép
Kép
emike

Én is szoktam matricát adni a gyerekeknek ha van! :)
Vendég

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?