Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tényleg dupla a gyes? Én azt tudtam, hogy hat éves korukig jár. Duplán? És szerintetek akkor is, ha a nagymama van velük gyesen? Attól még oviba járhatnak? Vagy akkor azt hiszem nincs gyes?
(Ha most nem gazdagszunk meg... :-)))
Na jó nem, gondolom többe is kerülnek, hiszen semmit nem örökölhetnek egymástól.

Mit is kérdeztem a múltkor? Ja, nem baj, hogy mostanában nem híztam? Nálatok is így volt a vége felé?

Puszi!
Enikő
33+2
olajfácska

Enikő Kép
én a 25-32. hétig egy grammot nem híztam, és a pocim kerülete sem nőtt Kép a fiúk ennek ellenére nagyon szépen gyarapodtak. Szóval ezek a dolgok nem feltétlenül függnek össze.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én úgy tudom, hogy a gyes ikrek után duplán jár, ami folyó áron nagyjából kb 45 rugót taksál Kép Ezt az összeget az ikrek iskolába iratásáig veheted igénybe (de max 10 éves korukig), ha a gyermekek nem töltenek többet napi 4 óránál óvodában (jelenlegi szabályozás szerint). Persze ha van protekció, akkor maradhatnak egész napra is, csak annyit kell igazolniuk, hogy 4órásak Kép Ha pl koraszülés miatt az ikrek fejlődése eltér, és egyik 7 évesen, a másik 8 évesen megy suliba, akkor a 8évesre plusz egy évig EGYSZERES gyest kérhecc. Így érthető?

Most pedig idézek szakbarbár nekem írott leveléből:
Családi pótlék és anyasági támogatás és gyes duplán jár. Tgyás és gyed ötötsikrek után is csak egyszer, ezeknek a célja a kiesett fizetés pótlása, az meg ötösikrek után is csak egyszeresen esik ki. Nagytesó utáni gyed illetve ikrek utáni tgyás majd gyed kontra rögtön ikergyes: attól függően válassz, hogy melyik a több.

mennem kell

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Orsi!

Kaptunk másik babakocsit és ez feleslegessé vált.Tárolni se tudjuk hol!Most anyóséknál (ők laknak az alsó szinten) 3babakocsi parkol, nálunk 1.A 4-ből 2 hármasikres kocsi ( PegPerego+Iglesina), 1 sima ikres és 1 normál.Szóval lassan forgalomirányító kell hozzánk!
Mindenféle szempontot figyelembe véve a PegPerego vált feleslegessé!Örülhet az új gazdája,mert nagyon megkímélten vettük és mi kb. 2szer használtuk,akkor is csak az udvarra tettem ki a fiúkat.
Ha a babátok kaális lesz,akkor csak egyet ültetnek be?Vagy neked nem is beültetéssel lettek az ikrek? (bocs,de tök tudatlan vagyok ebben a témában)

Edit

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit Kép
de lombikunk volt. Azt beszéltük, hogy nem 3 babát kérünk majd vissza, hanem 2-t. Persze ebből még lehet 2 gyerek, de én nagyon félek a hármas terhességtől és a fiúkat sem szeretném hosszú hetekre magukra hagyni, ezért nem 3-t.
Majd kiderül, de ez még odébb van Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Csak párban olvasztanak fel eszkimókákat ?

LillaKép,KristinKép
Én betegesen vasalom még most is a ruháikat. Kiskoruk óta még a farmereket is, nem is beszélve a pelenkákról bodykról. Ez onnan jött, hogy a mi cuccainkat is vasalom, még a törülközőket is, így természetes volt, hogy nekik is. Nekem sokkal jobb érzés így belebújni a ruhákba, nem beszélve arról, hogy az Õ ruháikat élvezem is vasalni.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
szerintem 2 db 3-as csomagunk van, tehát hármasával lesznek felolvasztava, de nem hiszem, hogy mind a 3 életképes lenne, az nagyon ritka. De ha mégis, akkor is csak 2-t kérünk vissza.... de olyan messze van ez még Kép

én akkor vasalom a rucijaikat, ha jut rá időm Kép kb. 50%ban igen Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Heppi!
Köszi! Teljesen érthető.

Cat!
Az egyetlen dolog amit én is szeretek vasalni a babarucik!!! Ez biztosan hormonális. :-)

Edit!
Nálad csinált a Zsolt olyan Flow (áramlásos) vizsgálatot? Mert nálam szóba se került és csak a 36. héten kell majd mennem hozzá. Mi van, ha addig , vagy akkor megszülök? Vagy az csak akkor kell, ha nagy köztük a méretbeli különbség?

Üdv!
Enikő
33+3
olajfácska

EnikőKép
A flow viszgálat elég fontos szerintem a 32. hét után. Próbáld kiharcolni.Kép

Viktáért már aggódom mert nem jelentkezik!

OrsiKép
Mit szólnátok megint dupla örömhöz ?KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Olajfácska Kép
A flowmetria a köldökzsinórban méri az áramlást ultrahanggal és arra jó, hogy megnézzék, hogy a zsinór megfelelő módon szállítja-e még az oxigént és a tápanyagokat. A flow-val egyidőben szokták nézni a lepények érettségét is, mert előfordul, hogy romlik az áramlás és meszesednek a lepények is egyidőben és olyankor a babák már nem növekednek megfelelően. Nekem az első terhességemnél nagyon korán (a 32. héten) már meszesedett a lepény, de flow-t soha nem csinált az akkori orvosom. A kislányom a 39. héten 2600 grammal született és azóta megállapították, hogy ő méhen belül retardálódott, azaz nem fejlődött megfelelően. Sajnos mi azóta is ennek a következményeit viseljük, mert Dorka nagyon rossz evő, pici, stb. Az ikrekkel én kifejezetten kértem az orvosom, hogy nézzük rendszeresen a lepényeket és a flow-t, nehogy megint ez a helyzet álljon elő, de most szerencsére mindvégig rendben volt minden! És érdekes, hogy visszanézve Dorka feljegyzéseit, ő egy hónapos korában 50 grammokat evett és alig volt több, mint 3000 gramm, most pedig a 2400-al született Bátor fiam már 3750 grammos, Annamari pedig 2450-el született és ő is már 3500 gramm. És az ikrek 100-120 grammokat esznek! Szóval én azt tapasztaltam, hogy nagyon fontos lehet a flow vizsgálat, mert egyszerűen nem szabad hagyni "éhezni" odabent a babákat! Talán ha Dorkánál erre odafigyeltek volna, akkor idő előtt egy kicsivel megszülethetett volna és talán jobban enne, szebben fejlődne, stb. Persze ez mind csak felvetés, de engem nagyon bánt, hogy erre akkor nem figyeltünk. Mindezzel csak azt akartam mondani, hogy a flow-t nem csinálják szerintem automatikusan mindenhol, de nagyon sok információt hordoz a babák méhen belüli állapotáról.

Orsi Kép Hajrá a kistesóért Kép)

Cat Kép A Sinlacot te csak kanállal péppé keverve adtad? Én úgy hallottam, hogy lehet belőle híg lötyit is csinálni, amit tápszer helyett cumisüvegből tud meginni a baba. Mondjuk nekünk Dorka nem fogadta el a Sinlacot magában, úgyhogy csak a kanalas ételeit sűrítettem vele.

Az elmúlt napokban megjelent babás fotók egytől egyig tündériek Kép Próbálok én is feltenni új képeket, ha hagynak a gyerekek egy kis szabadidőt.

gabus
kétszer 5 hetesek + egy lassan 20 hónapos
gabus74

Cat Kép Éppen most próbáltam hívni Viktát telefonon, én is nagyon sokat gondolok rá! De nem vette fel... remélem minden OK velük, ha jól számolom, már a 34. hét körül járnak.

gabus
gabus74

Gabus Kép
a keringésen gyógyszerrel is nagyon sokat lehet javítani, tényleg jó, hogy most nézték, és kár, hogy Dorkánál nem tették meg.

A flow szerintem is fontos. Nálunk már nagyon korán nézte a doki, valamikor a 28-30. hét környékén.

Cat Kép
no, ne fessük az ördögöt a falra Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

GabusKép
Én csak kanállal adom a Sinlacot, de mi későn kezdtük használni, csak 7 hósan. A vegetariánusoknak ha nincs elég tejük a szopihoz, nem tápszert adnak, hanem Sinlacot, már egész kicsi korban. Mivel hozzáadott cukrot nem tartalmaz, mehet lötyiként cumisüvegből is.

OrsiKép
Csak mosolygok a bajszom alatt.KépKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

hahahahahaha Kép nem mosolyognál így ha spontán ikreitek lennének, csak úgy becsúszva - véletlenül.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

no, de nagyon messze vagyunk mi még ettől a projekttől Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

mamikKép
itt vagyok és minden o.k.KépKép
nem akartalak titeket megijeszteni, de úgy jött ki h nem voltam gép közelben.
a kis manók betöltötték a 33. hetet a nagy meg a 14. hónapot.

GabusKép
a telefon meg én nem egy helységben voltunk ezért nem vettem fel.

na most bepótolom ezt a tíz nap lemaradásomat; olvasok és írok.
ígérem ilyen hosszú időre nem tűnök el.

pusz: Vikta
33+1KépKép 14hóKép
vikta

Sziasztok!

Orsi!
Valakinek spontán 3-szor is kettes ikrek, középsők egypetéjűek. Kép

Cat!
Kép Én is szívesebben kihagytam volna császárt. Dehát sajnos így alakult, de legalább az orvosok nem erőltették a császárt, pláne nem programozva. Kép

Eri
simones

Vikta!
Jaj, de jó, hogy itt vagy!
Gabus, Cat, Orsi!
Na most izgulok a Flow miatt is. Úgy tűnik felénk nem annyira szokás, elég baj.
Vikta Neked lesz (volt)?
Másik, ami miatt szívdobogásom van délelőtt óta a nyákdugó távozása.
Az őszi babásoknál írtak róla és azt hiszem nálam is elindult.
Nagyon megijedtem!
Pár napja jóval több a tiszta zselé szerű váladék a wc papíron pisilés után (de nem véres!)
A könyvem azt írja, véres és egyszerre távozik, a lányok meg hogy fehér is lehet és szakaszosan is ürülhet.
Előző szülésemnél egyik verzióra sem emlékszem.
Most akkor ha távozik a nyákdugó szülünk???
Én még nem akarok!!!!
A doki ezt nem mondta, csak ha görcsölök, vagy elfolyik a magzatvíz. Mi legyen? Segítsetek!!!
Enikő
33+3
olajfácska

Enikő Kép
ha elment a nyákdugó, akkor irány a kórház, különösen ikrekkel! Nem jelent azonnali szülést, de jobb megnézetni magad!!!! Meg nem ártana akkor tüdőérlelő sem, nehogy gond legyen.
Nekem aznap elfolyt a magzatvíz. Az én nyákdugóm nem volt véres, totál átlátszó nyákos, és nem egyszerre távozott.
Az azt jelenti, hogy elkezdett kinyílni a méhszáj!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Felhívtam a dokimat. Holnap reggel irány a kórház.
Megnéz. Elméletileg, ha nyílik is a méhszáj húzhatom még pár héétig, ugye?
Enikő
olajfácska

EnikőKép
nálam is távozott (az előző gyereknél) a nyákdugó (nálam rózsaszínes volt) este.
reggel kórház és délutánra megvolt a gyerek.
KERESD FEL AZ ORVOSOD!!!!!!
és éresíts, h mi a helyzet.

most meg én izgulok érted(tetek).

vikta

EnikóKép
nálam a külső 13 hete nyitva.
a közepe "csak" 12 napja. azóta kicsit parázok...
de a belső teljesen zárt.
ne emelj semmi nehezet!!!
és pihizz!!! drudkkolok!!!

puszi: Vikta
vikta

Vikta!
Köszi a drukkot, most rámfér!
Pihenek, fekszem. Párom a kanapé mellé húzta a gépet. Zsófi mamáéknál. Amikor telefonon mondtam anyunak, hogy mi a helyzet, hallottam a hangját a háttérből: Mi lesz anyával, a hasába fognak szúrni?
Csupa aggódás volt a hangja.
Nincs friss uh-s adatod? (BDP, FL)
Lesz Flow? Én holnap arra is rákérdezek.

Vigyázz Te is magatokra!
Enikő
olajfácska

Enikő Kép
ne izgulj. Nekem kinyílt a külső és azzal 2.5 hétig bírtam. De legyen példa előtted Lilla, aki 4 hétig bírta kinyílt belső méhszájjal is, ami tényleg csoda számba megy.

Lilla Kép
vannak még pici ruháim, most kaptam vissza. Kell még? Csütörtökön leszünk Pesten, nagyon szívesen elviszem Nektek.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Enikő!
Ne izgulj Én kinyilt (1 cm) belső méhszájjal szerencsére 10 hétig húztam.KépTermészetesen szigorú fekvéssel!!!!!

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

LányokKép
Elköszönök és szólni szeretnék, hogy sajnos mától már nem él az e-mail cimem mert hazaköltözök a gyerekekkel. Amint lesz internetem bejelentkezem és csatlakozom újra hozzátok.
Mindenkinek nagyon jó egészséget kivánokKép

Doris
doris

Doris!
De jó, hogy jelentkeztélKépírjál, ha lesz neted!
Remélem ti is jól vagytok!Kép

Enikő!
Pihenj sokat, drukkolok nektekKép

Ildikó
ildikó

DorisKép
Jó utat Nektek, és vigyázz a gyerkőcökre.KépKép

EnikőKép
Nem lesz semmi gond, csak pihenj sokat!Kép Viktával tartod majd a kapcsolatot ? Lesz hírünk rólad ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Enikőről van valakinek híre?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Most jöttem meg a dokitól. Jól mondtátok, egyenlőre csak a külső méhszáj nyílt ki.
Hazajöhettem, ha egész nap fekszem.
Remélem egy-két hétig kihúzom így, de ha nem se lesz gond a doki szerint. Egy hét múlva csinál uh-t, s akkor megbeszéljük az esetleges befekvést is. Bár nekem jó itthon!

Ezer köszönet, hogy szorítatok nekem!!!

Ha bármi történik a férjem fog írni nektek, már ki van okítva!

Puszi!
Enikő
33+4
olajfácska

DorisKép
Jó hogy jelentkeztél!Kép Már nagyon várunk vissza!Kép

EnikőKép
Pihenj sokat, biztos nem lesz semmi gond, tuti kihúzod még pár hétig!

Gyöngyi

bgy

EnikőKép
örülök, h csak a külső nyilt kiKép
én nem fekszem egész nap (van segítség, de van gyerek is) de nagyon keveste mozgok.
és így nyitott külső méhszájjal vagyunk már több, mnit 13 heteKép
remélem ezzel neked sem lesz próblémád. tényleg pihizz, mert csak így lehet a heteket növelni.
ha meg nem fekszel, ülj úgy h 45 fokban legyen döntve a hátad, a súly ne a méhszájat nyomja.

DorisKép
de örülök h itt vagy. jó utat!!!!

33+2KépKép 14hóKép

ja és több, mnit 1 óra alatt a 10 napos termést nem sikerült végigolvasnom.
el kellene végezni egy gyorsolvasás tanfolyamotKép

Enikő, Cat, mamikKép
olyan jól esett , h itt izgultatok miattam. komolyan... ez nekem sokat segít
jó lenne már titeket megismerni. ha meglesznek a manók és lesz tali jelen leszünk.
vikta

Enikő, drukkolok! Kitartás!

szilvi
szilvibank

Sziasztok!

Edit Kép köszi, akkor van konkrét kérdésem is 120 bruttó után mennyi gyed jár? És mekkora bejelentett fizu kellene a maximumhoz? Ja, és a táppénznek van felső határa? Bocs, hogy ilyenekkel traktállak.

Orsi Kép Cat Kép nem tudom kinek van nagyobb esélye ezekután az ikrekre, nektek lombikkal vagy nekünk spontán Kép Kép én úgy döntöttem nekünk nem lehetnek ikreink megint KépKépKép

Doris Kép nagyon hiányzol Kép Kép

Enikő Kép Vikta Kép pihenjetek sokat!!! Nálam elment a nyákdugó, és rá 3 órára Petike burkot repesztett Kép és végig zárt volt mind a két méhszáj.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus Kép
a sorso útjai kifürkészhetetlenek Kép Kép Kép Kép

Enikő Kép
pihenj sokat! mennyire nyílt ki a külső? tüdőérlelőről nem volt szó?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziszusKép
Nálunk nem lesz több lombik, így ikrekre kevés esélyünk van, én inkább Rád vagy Orsira szavaznék.KépKép Most lehet, hogy kiröhögtök, de én már öregnek érzem magam még egy ikerpárra. Inkább csak egy gyerkőcöt szeretnék. Engem a fiúk leamortizáltak.KépKép

EnikőKép
Pihenj sokat, nem lesz semmi gond! Drukkolok nagyon.

ViktaKép
Én is benne leszek egy taliban bármikor.Kép

Ma voltunk egészségrendelésen a pasikkal. Oli 9100
gr és 76 cm, Samu 9600 gr és 75 cm. A dokinő szerint "vidékiesen szólva egyik szebb mint a másik."KépKép Kicsit átrendezték a rendelőt a fiúk, kapkodni kellett mindent el előlük. Felírattam az agyhártyagyulladás elleni oltást, azt kapják meg a jövő hónapban. Fütyijük rendben, pedig ettől tartottam, mert a rémálmom a fütyi feltépése.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
mi meg rád szavazunk Kép Kép Kép de egyszerű másnak megint ikreket kívánni Kép Kép Kép

fütyi témában mi még sehogy sem állunk, nem is nézte még a doki.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ahogy Vikta is írja, nekem is nagyon fontos, erőt adó, jó érzés, hogy mi sorstársak, Ti tapasztaltabbak, így figyeltek ránk, egymásra.
Biztos, hogy ha ez 5 éve is van könnyebben vészelem át a szülés utáni sírós időszakokat.

Orsi!
Most 2100 a méhszáj. Tüdőérlelőt már a 29. héten kaptam.

Ti olyan ügyesen bírtátok sokáig, én meg úgy beparáztam.
A doki szerint nem a teljes nyákdugó ment el, csak a legszéle a kinyílás miatt.

Na akkor most kezd unalmas lenni? Hetekig feküdni? De a babákért bármit! Minél tovább "unatkozunk" annál jobb+ :-)

Puszi:
Enikő
olajfácska

Cat, Orsi, Szilvi!
Mint az a házaspár a spektrum ikrek sorozatában?
1. szülés 1 gyerek
2. ikrek
3. hármasikrek.

Na ez húzós. Ráadásul milyen idősek! Láttátok?
Engem már-már idegesített.
E.
olajfácska

OrsiKép
Én izgultam a fütyi miatt, mert Zoli húzkodja a fiúknak, de szerinte Olinak elég szűk a bőre. Olyan gyűrű szerűen az eleje szűkebb, csak 2-3 mm-re látszik ki neki a makkja. A dokinő szerint ez teljesen normális, az a szűk, amikor ki se látszik a makkja. Nekünk minden alkalommal nézte eddig a dokinő, mert Õ annak a híve, hogy óvatosan húzkodjuk nekik, mert jobb tágítani, mintha egyszerre tépik fel.

Látom Te sem rajongsz a gondolatért, hogy megint ikrek legyenek. Én főleg egy ilyen napnál tiltakozom még a 3. gyerkőc ellen is, mint amilyen a mai. Egész nap csak a hiszti megy, szó szerint. KépKép Pedig azt hittem, hogy 10 hónaposan már túl leszünk az oktalan hisztin.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
a mai napot ne is mondd... már komolyan lassan minden hajszálam ősz. Kiabálnak, sírnak, hisztiznek, kaja után és alvás után 15 percig nyugi, de egyébként se kint, se bent, sehogy sem jó..... ilyenkor benne is megfordul, hogy kell-e még egyáltalán, nem elég-e ez a 2???

azért még egyszer a duplamenettől félnék. A fiúk miatt is, meg magunk miatt is.

Enikő Kép
örülök, hogy ilyen jól állsz a dolgokhoz. Ha kaptál már, akkor jó Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép CatKép
Globálisan lehet valami a levegőben, mert az én általában jó gyerekeim is megkergültek. Semmi se jó, állandóan sírnak - csak tudnám mi a gond...Kép Már teljesen kikészültem, nem vagyok én ehhez hozzászokva...KépKép

Gyöngyi

bgy

Gyöngyi Kép
de a Ti levegőtől telejsen más! Kép vagy ez ilyenkor nem számít?
már várom a 6 órát, hogy induljon a fürdés... 3 napja tolom ki a fürdés időpontját, ma már 3/4 7ig kellene húzni, de én addig megőrülök, így ma korai fürcsi lesz!

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Azért írtam, hogy globálisan...Kép - vagyis hogy pontosabb legyek, mindenhol a világon. Egyébként amióta elküldtem az üzenetet, azóta csönd van... Múltkor is így jártam, írtam neked hogy utálnak hason aludni, erre 2 napig csak úgy voltak hajlandóak... de mire én arra rájöttem, hogy az kell nekik...Kép
Kitartás, mindjárt itt a 6 óra. Nálunk 9-kor van fürdés, de utána mindig ott van a 11-12-ig tartó nyüglődés. Várom haza Apát, mint a Messiást...Kép

Gyöngyi

bgy

Beállok Messiás-Apa várók táborába. Mi 7-kor fürdetünk, de számolom a perceket visszafelé, mert nem bírok velük. Lehet megint előre kell hoznom a fürdetést, mert ez krimi amit ma művelnek.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Apa Pesten csütörtökig... én nem várok senkit haza Kép
csak a fürdésidőt Kép de már itt is van Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!

Én mindig egyedül fürdetek Kép
Ha itthon van akkor is. Kép

Eri
simones

EriKép
Nálunk így lett bevezetve, hogy Apa fürdet, kivéve amikor nem ér haza, mint ma. Én csak az asszisztense vagyok.KépKépKép

OrsiKép
Egymás után fürdeted a fiúkat, ha egyedül vagy ? Vagy mit csinálsz az egyikkel, amíg a másikat öltözteted ? Nekem felállnak a kádban, és életveszélyesek, így nem lehet egy percre sem magukra hagyni őket.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Enikő!
Örülök, hogy nincs komolyabb gond, és hogy hazaengedtek!Kép

Cat!
Nálunk a fiúk most érték el a 8,5 kg-t, de hát ők sokkal kevesebbet is esznek mint a te fiaid. Már akartam kérdezni, csak mindig kiment a fejemből, ti mennyi vizet isztok? A fiúk most kezdenek rászokni a vízre, uzsi után már nincs táp, csak víz, meg napközben is iszogatnak. Fejenként max 1dl-t.

Nekünk sem nézte még meg a doki fütyiket, amikor megszülettek a fiúk, azt mondta ő két éves korig szokott várni.

Nálunk tegnap este olyan szépen eljátszottak a gyerekek ( nem sok ilyen alkalom van) nem volt sírás, verekedés, Halász Juditot hallgattak, és közben Napsugár babusgatta a fiúkat.Kép
Most is el vagyok kényeztetve, mert a mama elvitte a gyerekeket sétálniKépNyolcig pihi vagy inkább romeltakarításKép van, mert akkor fürdetek.

Eri!
Sajnálom, hogy nálatok nem jobb a helyzet, nálunk mire javult a férjem hozzáállása a fiúkhoz, sajnos elment külföldre dolgozni egy hónapraKép

Ildikó
ildikó

Cat!
Õ nem volt hajlandó. Kép De legalább még velünk van. Kép
Én egymás után fürdettem, gyorsan. Most már lehet egyszerre is Kép

Ildikó!
Már nem olyan fiatal, hogy változzon, ráadásul nagyon sokat dolgozik. Kép

Eri
simones

Cat!
Én ha egyedül vagyok, akkor először a lányom megy be a kádba, utána sorban jönnek a fiúk. Általában a Levente az első, ő fürdés után kicsit elvan a kiságyába, azután jön a Szabi( addig ő a fürdőszobában rágcsál valamit)és mikor mindkét fiú kész van, akkor veszem ki a Napsugárt is a kádból.KépEz jó esetben fél órás procedúraKép

Ti a "nagykádban" fürdetitek a srácokat? És egyszerre?

Ildikó
ildikó

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?