Sziasztok anyukák!
Egy kötetlen topikot szerettem volna nyitni, ahol a mindennapjainkat megbeszélhetjük, bármilyen témával kapcsolatban. Ez egy konkrétum nélküli "szoba", mert néha jól jöhet egy "senki földje", ahová bármi belefér. Sok helyen sajnos befagyott a beszélgetés, ahol nagyon jó társaságok voltak. Talán elindulhatna egy kis élet itt is. :-)
A téma bármi lehet, tényleg bármi.
Itt a karácsony nemsokára. Lehet hogy korai a lelkesedésem, de nem tudok kinőni belőle. Már a kisfiamnak is mesélek róla. Most lesz két éves, és a tavalyit még nem igazán fogta fel, de azt hiszem most egy új élményben lehet része. Egyébként ma hozom őt haza a kórházból. Nagyon várom már. Megilyesztett a dolog, amikor befektették, mert nagyon magas volt a fehérvérsejtje, de most már jól van, legalább is itthoni ápolással is el lehet már látni.:-)
Visszatérve a karácsonyra, hogy lehetne neki a legmaradandóbb? Nehéz ügy, mert december 24.-én dolgozom délután kettőig, és a karácsonyfa díszítés,nem fog beleférni a délutánomba, a vacsi készítés mellett, pedig szerettem volna titokban díszíteni, hogy vacsi után amikor megszólal a csengettyű, akkor lássa meg a szobában. De azt hiszem le kell mondanom erről. Bár még töröm a fejem a dolgon.
Tényleg! Máshol hogy zajlik a karácsony egy pici gyerekkel?
Várom a leveleket. Gyertek, és beszélgessünk bármiről!