Sziasztok!
Első kisbabát várjuk, most a 32. hétnél járok. A terhességem elején még futottam sokat, 1-2 kiló le-fel ugrált, de nagyjából 65 kiló volt az átlag (177 centihez). Aztán amikor megtudtam, hogy baba érkezik, leálltam a futással, túl sokan ijesztgettek, és nem akartam kockáztatni. Az otthoni tornázáshoz lusta vagyok, más lehetőség pedig a sétán kívül nem volt a környékünkön. Arra meg a sok meló miatt nem tudtam időt szakítani.
Most 75,5-nél járok, és sajna feküdnöm kell sokat, mert megrövidült a méhnyak hirtelen, és dokim attól tart, hogy a stressztől egyebektől kinyílik a méhszáj is, és koraszülött lesz a babánk. Ezért mozgás nuku, viszont próbálok jobban odafigyelni az étkezésekre, minél kevesebb édesség... (imádom a csokit

), és rengeteg gyümölcs. Nagyjából 2 hete vagyok itthon, de nem jött fel azóta, csak maximum fél kiló. Főleg combra, és popsira, csípőre. Sokat számít szerintem, hogy nem lógatom a lábam, nem vizesedik a bokám (az utóbbi időben elég dagi volt minden este), és nem eszem össze-vissza, mint a munkahelyemen eddig. A gyümölcsök miatt pedig a kellemetlen székrekedés is megszűnt (pedig vasat is kell szednem jó sokat, ami plusz székrekedést okozott).
Biztos jön még rám sok sok kiló a várandósság hátralévő idejében, de azért bízom benne, hogy a mozgás, szoptatás majd segít később leadni.
Tényleg, a szoptatás alatt jól tudom, hogy nem nagyon lehet futni, mert a tej elapadásához vezet? Vagy ez rémtörténet? Vagy úgysem lesz ilyesmikre időm?
[/url]