Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zita, Kriszti!

Nagyon köszi a hasznos tanácsokat! Bár még reménykedem, hogy megfordul a babóca, azért jobb felkészülni a rosszabbik verzióra. (Bár anyukám azt mondta, hogy legalább a fájdalmakat elkerülöm.) Hát, nem nagyon vigasztalt meg...
Anesztesnek az ügyeletest fogom választani, mert erre már nem tudok még X ezret fordítani a többi sok kiadás mellett, de remélem, szerencsém lesz...
Dóri
odod01
 
 


Dóri!

Szurkolok, hogy meggondolja magát a babád és a fejével előre akarja a világot meglátni. Ha mégsem, akkor pedig marad a császár. Amivel sajnos nem lehet a fájdalmat elkerülni. Csak máskor fáj. És máshogy. Tapasztalatból mondom, én próbáltam már ezt is, azt is.

Ha még eszedbe jut valami kérdés, akkor állunk elébe, vagyunk itt páran császáros tapasztalatokkal.

Üdv:

Zita
pzita
 
 


Sziasztok!

Odod01!
Egyetértek Zitával teljesen, fájdalom lesz, szerintem tovább is tart, mint egy átlagos szülésnél. Ez egy tévhit, hogy a császárosoknak nem fáj, mert csak kikapják a babát aztán kész :roll: . Egy komoly hasi műtét már miért ne fájna :shock: :roll: ?
Altatásos császárom volt majd' 10 hónappal ezelőtt, este 6-kor volt a műtét és utána 6 órával megpróbálhattam volna a felkelést, csak az éjjelre esett, így hagytak aludni. Az őrzőbeli szobatársamat viszont délben császározták, ő már este felkelhetett, nem kellett 24 órát feküdnünk. Én másnap reggel álltam fel először, szerintem jobb volt, mint a spinális után, amikor szigorúan hanyatt kellett feküdnöm. Így viszont már éjszaka oldalra tudtam fordulni valamennyire, ez sokat számított. Kiemelés után másfél órával már mellre tudtam tenni a picit (persze segítséggel), szerecsére nem volt gondom az altatással. Egy kicsit köhögtem, de arra azonnal adták a köhögéscsillapítót. Én nem voltam álmos sem utána.
Igyekezz minél többet mozogni bármennyire fáj, annál hamarabb regenerálódsz!
De azért drukkolok, hogy megforduljon az a csöppség!
Üdv, Virág
virga
 
 

 
 

Sziasztok lanyok!

A Kosa dokirol erdekelne minden informacio? Aki tud rola barmit is, kerem irjon a vadsonja@freemail.hu /ra, nagyon nagy segitseg lenne.
Mi egy eve probalkozunk mar a baboval, de nem jon ossze. En egy egeszsegugyi cegnel dolgozom, Magyarorszag osszes korhazaba szallitunk. A Schofiben osszebaratkoztam egy csecsemos noverrel, akivel tartjuk a kapcsolatot a rendelesek ugyeben, elmondtam neki a problemamat es o Kosa dokit ajanlotta meleg szivvel.

Hat egyenlore ennyit.

Jovo heten megyek eloszor egyik de/t az asszisztensehez konzultaciora, eloszor vele fogok beszelni. Drukkoljatok!

Varok minden infot a mailbemre, vagy esetleg ide.

Elore is koszi

:D
elizabeth25
 
 


Odod :)
Én is császárral szültem. Én spinális tűt kaptam és én is az éppen ügyeletes anesztesnél. Szerintem minden anesztes jó, annyiban másabb ha van fogadott anesztesed, hogy én 24 órás tűt kaptam, tehát 24 óráig nem kelhettem fel, de létezik 6 órás tű is.
2 óra múlva hozták a kicsit hozzám. Én felkértem magam a 3. emeletre (ott fizetős szobák vannak) és ott a császárőrzőben olyan ágyak vannak, hogy egy karral tudod dönteni a törzsedet fel-le így a 24 órás fekvés elviselhetőbb volt. Nekem ott volt a párom egész estig a szobában és ő tette nekem oda szoptatni a kicsit. A nem fizetős szobában rendes kórházi ágy van.
Fájdalom az a csaszi után van, alatta nincs, de pár nap az egész csak.

Elizabeth :)
Nem tudom voltál e azóta, de Kósa doki meddőségi szakember. A kórházban 2 ilyen doki van én mondjuk a másikhoz jártam. Nagyo jól teszed, hogy elmész hozzá, valakik évekig halogatják ezt a lépést. Annyit tudok mondani, hogy elég gyorsan peregnek a pánciensek, de a kórházban elég kiszámíthatatlan a rendelési ideje, viszont van magánrendelése is, ha jól tudom.

Melinda :)
Nagyon rég jártam már erre. Domi január 3.-án született. Már tud hátról-hasra és hasról hátra is fordulni. Állandóan állna, persze úgy hogy fogjuk a kezét.
Nálunk is mindenevő a drága, sőtt kunyizza a kaját tőlünk is és pl. a halat azt nagyon imádja.
Foga az még nem jött ki egy sem,de nyáladzik rendesen.Hangokat már ő is hallat abszolult hangsúlyosan tudja mondani az -a-a kombinációt (anya hangsúlyal), Így tudom mikor szól.
Kr.. kombináció
Amiket még így mond : -gi- -ham- Ezek amik gyakran előfordulnak a dumájában.
Teszek majd fel képeket is nemsokára.
Vivi nagyon édi! Hogy mekkorát nőtt!!

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok!

Új vagyok, és azt sem igazán tudom, hogy kell használni a honlapot. Bocsi! :oops:
Majd belejövök.
Ha valaki tudna valamit mondani Kósa doki kedvenc szülésznőjéről, nagyon örülnék, mert én eddig nem túl jókat hallottam róla. Nem tudom, hogy merjem-e kérni a dokitól az általam szimpatikusabbnak talált szülésznővel való együttdolgozást, vagy nyugodjak bele, hogy a doki mit szeretne. Azt hiszem ennyit megtehetek, ha már hat év után sikerült neki nekem gyerkőcöt csinálni, csak a szülést nem akarom rossz élményként megélni. Ha valaki szült már nála, de nem a szülésznőjénél, mert valaki mást választott légyszi adjon tanácsot, köszi
manó-v-29
 
 


Szerintem bátran válassz olyan embert,aki neked szimpatikus,mert nem mindegy,hogy ki van melletted szülés alatt,és a doktor sem fog megsértődni,ezt tapasztalatból tudom.

doriviki
doriviki
 
 


Sziasztok!
Többen érdeklődtök a Fehérfi Krisztiről.Nagyon jól ismerem mind a két lányom nála szültem. És tudom hogy oktoberre van 1 helye. és novemberre még 3 helye van.Túl kapos szülésznő de én bátran merem ajánlani nagyon jó szakmailag és emberileg is.Mindenbe segít és bármikor felhívhattam a problémámmal.

doriviki
doriviki
 
 


Manó!

A szülés a Te "bulid". Az orvosodnak minden szülésznővel jól kell tudnia együtt dolgozni. Neked viszont negatívan befolyásolhatja a szülésed menetét, ha nem egy olyan ember kísér, akit igazán szeretnél, úgymond nem vagytok egy hullámhosszon. Szóval szerintem nyugodtan válassz mást!

Üdv:

Zita
pzita
 
 


Köszi doriviki és Zita, hogy támogattok abban, amire én is szívből gondoltam. Az említett hölgyet csak a folyosón láttam, és a barátnőm beszélt vele, ha valaki úgy szól a másikhoz, mint egy kiképzőtiszt a hadseregben attól inkább félni lehet, mint tanácsot, segítséget kérni.
Azt hiszem bátran megkeresem a nekem szimpatikus hölgyet, akivel tulajdonképpen már beszéltem, de azt mondta, ha a 30. héten túl vagyunk utána jöjjek. A kismamás tanfolyamon találkoztam Fehérfi Krisztivel, nagyon kedves, aranyos, csupa jót hallottam róla, de azt hiszem augusztusra már betelt. Én a másik hölgyet kerestem meg, Fülöp Ilonát, a neten való kutakodás eredménye róla sem hozott semmi negatívat, remélem nem bánom meg. :roll:
manó-v-29
 
 


Sziasztok! ismeri valaki Szücs Gábor doktorurat? köszi Kati
kaaati
 
 


Sziasztok!

Baba még mindig nem fordult meg, de hála nektek, már elfogadtam a helyzetet, nem érzem magam tökéletes csődtömegnek, hogy egy gyereket sem vagyok képes "normálisan" megszülni... Az a lényeg, hogy vele minden rendben legyen! Szóval köszönöm a bíztatást! Tegnap voltunk először CTG-n, és ott a szülésznőnél lefoglaltunk egy 3 ágyas fizetős szobát az első emeleten (hogy közel legyen a babóca). Tudtok esetleg valamit erről a "lakosztályról"? Gondolom, saját fürdőszoba van, és egyebek (dönthetős ágy stb.)?
Szép, napos napokat mindenkinek!
Dóri
odod01
 
 


Sziasztok!

odod01!
Irgum-burgum, tessék tényleg elfelejteni ezt a csődtömeg dolgot 8) ! Sokan szültünk már császárral, ép, egészséges, minket szerető, hozzánk kötődő, kiegyensúlyozott, barátságos babákat (most olvastam egy óriási hülyeséget a császármetszés hatásairól egy fórumon, amit meg sem említek inkább :shock: :roll: ).
Szóval csak azt akarom mondani, hogy fel a fejjel, azt kívánom, hogy mindketten jól legyetek, egészségesen, függetlenül a szülés módjától!
Egy ismerősöm babája faros volt, már megvolt a császár időpontja és előtte egy nappal befordult magától és hüvelyi úton született meg végül. Semmi sem lehetetlen :D !
Az első emeleti szobával kapcsolatban nem tudok segíteni, én a harmadikon voltam őrzőben is és szobában is.
További jó babavárást! Virág
virga
 
 


Odo :)

Ha teheted inkább a harmadikra menj.
Az elsőn sima kórházi ágyak vannak. Van saját fürdőszoba, de a harmadikon mivel csak fizetős szobák vannak sokkal kedvesebbek az emberrel és mindkettőben veled lehet a baba.
Én a harmadikon voltam 2 ágyasban 6000 Ft/nap, tehát csak 1000 Ft-tal több a lentinél. Én voltam az elsőn és a "személyzet" ég és föld, mégha ugyanazok az emberek is.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Dóri!

A babád még megfordulhat. Igaz, hogy kisebb az eély, mint pár héttel ezelőtt, de nem ő lenne az első. A másik, hogy gyorsan felejtsd el, hogy csődtömeg vagy. Ez az új idők orvosi "vívmánya", hogy a faros babákat nem engedik az esetek nagy százalékában hüvelyi úton megszületni, hanem inkább császároznak, főleg, ha első szülésről van szó. Szóval több mint valószínű, hogy ha húsz évvel ezelőtt vagy ebben a helyzetben, akkor senkinek nem jut eszébe a császármetszés kapásból. Így kilőttük azt a dolgot, hogy nem vagy képes megszülni. A szobák közül én is a harmadik emeletieket javaslom inkább. Igazából nem értettem, hogy miért lennél az elsőn közelebb a babádhoz. Mert annál közelebb, hogy veled van a szobában, már nem igen lehet.

Zita
pzita
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon gratulálok a sok édes babócához mindenkinek! Jó Titeket olvasni továbbra is:-)

Régen írtam már, mert május 16.-án megszületett kicsilánykánk:-)

A kórházzal alapvetően elégedett voltam, a szülésznővel és a dokimmal meg főleg:-)

Remélem Ti jobban vagytok mint mi:-(
Nagyon édes a mi kis babánk és szépen növöget, apukája is sokat segít és büszke apuka, csak begyulladt a mellem és most nagyon félek hogy mi lesz.
Kell szednem antibiotikumot is 5 napig és kiderül hogyan hat majd. Egyenlőre szoptathatok mellette de remélem nem lesz semmi baja és nem kell a tápszerre áttérnünk mert azt nagyon nem szeretném.

Sajnos nincs sok időm így netezni Veletek, mert szoptatás, fejés, jegelés stb. elveszi az időmet.
Viszont egyre jobban alszik éjszaka meg lehet jót tesz hogy viszem napküzben sokat sétálni....az legalább az én közérzetemn is segít.

Van valkinek tapasztalata mellgyulladás ügyben?

Vigyázzatok magatokra és a babókra és akinek még pocakban van kitartást!
Kari
kari
 
 


Kari!

Az első gyermekemmel többször is megtapasztalhattam a mellgyulladást. De biztatásként mondom, a fiam több, mint három éves volt, mikor teljesen elválasztódott. Nálunk, ami bejött, szoptatás előtt meleg borogatás, a szoptatás olyan pózban, hogy a fájó rész felé legyen az álla, aztán rövid ideig tartó hideg borogatás. Szakemberek írását olvashatod erről a problémáról korrekt információkkal: http://www.szoptatasert.hu/belso.php?in ... _problema4

Gyors javulást!

Zita
pzita
 
 


Ha tudtok bővebbet a szoba foglalásáról?...
Sajnos ahány ember odabent annyi vélemény. Mikor érdemes egyáltalán beszélni valakivel ez ügyben, annyira kiszámíthatlan, hogy mikor érkzik a baba.
Nem szeretnék au elsőn kikötni a tömegszálláson!!!
Én is a harmadikról hallottam jókat, bár egy ismerős az első feküdt pár hete, csak véletlenül találkoztunk, nem tűnt rossznak a háromágyas fizetős, TV-vel fürdővel, és "remek" kilátással valami lapostetőre!!! :?
manó-v-29
 
 


Manó!

A szobát bármikor lefoglalhatod. Abból még senkinek nem volt baja, hogy jó előre megtette. Felhívod a kórházat (476-4400), mondod, hogy szobát akarsz foglalni, kapcsolják a gazdasági titkárságot, megint mondod mit akarsz, megkérdezik milyen szobát akarsz, és hogy mikorra vagy kiírva. Ennyi. Ezzel el van intézve.

Mivel erről szól ez kórház, tudják, hogy nem feltétlenül a kiírás napján szokott érkezni a baba. De gondolom, a mihez tartás végett nekik is tudni kell, hogy nagyjából egy időszakban hány fizetős ágyra van igény.

Nem azt írta senki, hogy rossz az elsőn a fizetős, csak a harmadiknak még több előnye van. (pl külön normális csecsemős)

Zita
pzita
 
 


Szia Manó,

Küldtem neked privát üzenetet.
Ha nem tudod megnézni, szólj !

Üdv,
Judit
angel068
 
 


Sziasztok! ismeri valaki köztetek Szücs Gábor doktorurat kérlek irjatok rola infokat köszi Kati
kaaati
 
 


Sziasztok

En dr. Kosa Zsoltrol szeretnek informaciokat. Nagyon megkoszonnem, hogy ha irnatok rola.

Mi egy eve probalkozunk baboval, de eddig sajnos meg nem jott ossze. Gondoltam ideje a kivizsgalasnak. Elozo heten voltam az asszisztensenel szerdan, levette a vert, majd kozolte, hogy a paromnek is vinni kell be anyagot, azt is megnezik, es megkerdezte, hogy jovo het kedd vagy csutortok/re irjon ki, HSG (petevezetekatjarhatosagi vizsgalatra), Kicsit beparaztam, hogy tul gyors a tempo, raadasul meg a dokit sosem lattam, meg miert nem lehet megvarni elotte a masik ket eredmenyt. Mi errol az velemenyetek?

Legyszives, akarmilyen tapasztalata van itt barkinek vele kapcsolatban, irjon nekem a vadsonja@freemail.hu ra. Nagyon megkoszonnem lanyok a segitseget!

Eliza
elizabeth25
 
 


Szia Judit!

Azt hiszem nem látom a privát üzenetet, de az is lehet, hogy nagyon tele volt a posta és még nem jött át. Ha megtennéd, hogy elküldöd mégegyszer. köszi


Zita!
Én sem azt gondoltam a szobáról, hogy ha nem akkor szülök, amikorra lefoglaltam, akkor nem is kaphatok ugyanolyat a normál időpontban, mert nyilván nem szálloda!!! De azt sem akartam, hogy túl korán, vagy túl későn telefonáljak.
Azért kösz.
manó-v-29
 
 


Bocs Judit, rájöttem hol kell keresni, remélem arra is rájövök, hogy kell válszolni priviben! :oops:
manó-v-29
 
 


Odod!

Tudom,min mész át:)Én is haragudtam magamra,hogy miért nem szülhetek "normálisan",miért nem fordulnak be a bébik a méhemben.
Annyira szerettem volna megérezni,tudni,hogy milyen amikor rendesen befordul a bébi........-de nem...mind a két babám faros volt végig,a terhesség alatt.és természetesen csaszi lett.És amikor megtudtam,hogy annak oka volt,hogy nemfordultak be,elszállt minden "haragom".....egyszarvú méhem van,úgy hogy mondta a doki,annak örüljek,hogy egyáltalán kitudtam hordani a babákat.Igaz 3* voltam szülőszobán,a második babámmal,mert beindult a szülés........Na mindegy.....a lényeg,hogy ne mard magad,.."csődtömeg"-ugyan már :lol: A ényeg,hogy mind a ketten rendben legyetek.


Ági!

Domi nagyon ari:))
4 nap van a gyerekek között :lol:
Vivcsi is forog:)Annyira tetszik neki.......
A halat még nempróbáltam,de megfogom minden féleképpen.


Pusz


SZIASZTOK

MELINDA Kép
kmelinda
 
 


Manó,

Leírtam neked mindent privi-ben, de nem találom az üzenetemet,sem a kimenőben, sem az elküldöttben.
Remélem megkaptad...

Üdv,
Judit
angel068
 
 


Manó!

Elnézést kérek, ha túlbeszéltem a szobafoglalással kapcsolatban a dolgot. Csak itt a fórumon már annyiszor hangzott el a szobafoglalás módjának a leírása után, hogy "De mi van, ha nem a kiírás napján szülök?", hogy én már azt is odaképzeltem.

Mégegyszer elnézést.

Zita
pzita
 
 


Sziasztok,

Én júni 3-án szültem, azóta most vagyok itt először. Néhány friss tapasztalat:

Manó!
Szülésznővel kapcsolatban: nekem Fülöp Ilona volt a szülésznőm és maximálisan meg voltam vele elégedve. Nagyon kedves volt, sokat segített és a szülés után is többször feljött hozzánk megnézni, hogy vagyunk, kell-e valami stb. :)
Reggel folyt el a magzatvíz és akkor még nemigen voltak fájásaim, ezért Ilus csak később jött be. Amikor beértünk a kórházba Fehérfi Kriszti volt az ügyeletes, róla is csak csupa jót mondhatok! :)
A szobát én egy hónappal a várható időpont előtt foglaltam (ehhez képest két héttel korábban szültem). Amikor beértünk a kórházba nem volt olyan szabad szoba, amit kértem (harmadikon új két ágyas), ezért az egyik régi két ágyasba kerültem. Viszont olyan szerencsém volt, hogy ebből a szobából éppen ment haza az anyuka, így délután már egyedül voltunk ott a férjemmel. Nyugodtan vajúdhattam. :D Estére pedig már lett hely olyan szobában is, amit kértem és még a szülés előtt átmehettünk oda. :D
Egyébként a harmadikon is nagy különbség van az új és a régi szobák között, főleg a fürdőszobában!
Összességében csak jót mondhatok a kórházról. Dokikról, szülésznőkről, nővérekről egyaránt. :D
manovary
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok vigasztalást és bíztatást! Már megbékéltem a helyzettel, én is úgy gondolom, hogy nem véletlenül fordult máshogy a babóca, mint kéne. Ő tudja jobban, hogy mi a jó neki, nem én innen kintről...
Még van 2 hetünk egy testben, aztán pedig fel a nagy kalandra! :D
Mindenkinek jó szülést, meg babázást, aztán hátha találkozunk valakivel közületek a kórházban.

Dóri
odod01
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy eltűntem, de kicsit zűrös volt a hét. Köszönöm a sok választ, jó tanácsot.

Judit!

Én is írtam vissza priviben, de azóta semmi válasz, pedig már rég elküldtem. Most megpróbálom újra.

Még nem telefonáltam a szoba miatt, bent is beszélgettünk a lányokkal, és volt akinek azt mondták a felvételnél úgyis megkérdezik mit kér, és ha van olyat kap, ha nincs akkor kicsit később kapja, azt mondták tök fölös telefonálni, volt aki megkockáztatta, hogy nem is írják fel sehova...no comment?!
Azért azon a pár perces telefonon nem fog múlni szerintem felhívom őket.

A szülésznővel való ismerkedés nagyon rosszul sült el. Gondoltuk ketten, akik közel egy időben vagyunk megkeressük azért az ajánlott hölgyet is, hogy megismerkedjünk vele. Mondván ne ítélj hallomásból. Hát alig jutottunk szóhoz, nagyon kedves volt nem is az a gond, de pillanatok alatt bevésett minket mint leendő páciensek, választási lehetőséget nem hagyva.

Még találkozunk vele úgyis többször, remélem megbarátkozok a gondolattal. Egyben bízom, hogy a párom mégis úgy dönt, hogy bejön, és akkor ő lesz inkább mellettem.

Most kicsit elkeseredve jól lefagylaltoztam magam, majd megbékélek.

Tudom hülyeséget csináltunk, nem szabadott volna fejest ugrani a mély vízbe, de most már ez van, ne haragudjon senki rám, aki próbált tanácsot adni, a maga kárán tanul az ember.

Üdv mindenkinek.
manó-v-29
 
 


Manó!

Ha úgy érzed, hogy nem vele akarsz szülni, akkor mondd le! Biztosan kicsit "cikis" az a pár mondat, amiben megteszed, de most Te vagy a fontos. A Te érzéseid. A Te szülésed.

Üdv:

Zita
pzita
 
 


Az előbb elfeljtettem. Nem hiszem, hogy ne írnák föl a szobákra való igényt, mert volt olyan anyuka már itt a fórumon is, aki novemberben telefonált a januári szülése miatt, és mondták, hogy telefonáljon egy-két hét múlva, mert még nincs következő évi naptáruk. :)
pzita
 
 


Sziasztok!

Probálta már valamelyikőtök a bilire szoktatos pelust? Milyen, tényleg jó?
Érdemes kiprobálni.
Vettem egy csomagal, kiváncsi vagyok.

Kmelinda!

Jól vagytok? Jöttök majd a Manóba valamikor? Lehet megyek vissza dolgozni, Anikám meg bölcsibe. Sajna.

Viki
iviki
 
 


Sziasztok!

Tud valaki elérhetőséget, árakat Dr. Szakácsról illetv Dr. Ferencziről?
Esetleg Dr. Villányiról valamit?

Adnernaln
andernalin
 
 


Kaaati!

Én ismerem Szücs dokit!

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Odod?

Én is császárral szültem, és cseppet sem érzem magam csődtömegnek!
Volt már természetes szülésem is, nekem az összességében sokkal könnyebb volt.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Szia Adneralin, (ha ez akarta nicked lenni :o)

Húúú nem semmi ez a névsor! Milyen orvost keresel?
Dr. Szakácsról én nem sokat tudok.
Dr. Ferenczi szuper uh-s orvos, röntgenszemnek is hívják :)
Dr. Villányiról : hááát Őt nem annyira preferálják a "katonás" stílusa miatt . A hasbaszúrásokat Ő végzi.
A fenti nevekből én lombikra következtetek (bocsi ha nem így van) sztem. inkább keresd a Kósa dr-t. (én nem vagyok Kósa fun egyáltalán de ha lombik és Schöpfi akkor Őt választanám)

Kriszti
cuiccolo
 
 


Iviki,

Én használom Marcinál a Libero bugyipelusát. Hangosan tiltakozik, hogy anyaaaa neeee bugyiiii! (ennek ellenére ráadom sztem. jó dolog :))
Bár mostanság egész nap elöl van a bili, Ő meg pelus nélkül grasszál ki be és ha rájön az inger szalad a bilire. Kivéve a nagydolog azt a földre pottyantja :(

Kriszti
cuiccolo
 
 


Manó,

Felírják a szobafoglalást ez tuti :d

A szülésznő akit sikerült lefoglalnod valóban igen katonás. A másik topicból Timili szült Kósával és Vele, pl. Neki nagyon bejött a határozott katonás stílusa.
Ennek ellenére ha mégsem szimpi nyugodtan válassz mást!


Odó,

Sztem. is foglalj át inkább a harmadikra. Jobb lesz ott NEKTEK!!!

Kriszti
cuiccolo
 
 


Kriszti!

Nálunk is elől van a bili, de általában akkor mondja, hogy bili mikor már csurog is. Azért probálkozunk. Neki tetszik ez a bugyispelus, főleg, hogy hercegnős. Huggies-ost vettem. Ezeket a disney-s hercegnőket meg imádja, a nagy által ismeri már őket.
Neked mennyi idős is Marci?
Gondoltam, hogy nem fog simán menni, mert a nagyobbik lányomnál olyan könnyen ment a bilizés, összesen ha 3x pisilt be és 22hósan már teljesen szobatiszta volt. Mondtam is, hogy mégegyszer ilyen szerencsém biztos nem lesz:)

Viki
iviki
 
 


Szia Cuiccolo!

Nem nekem kell a doki, csak őket én is ismerem, és tudom, hogy nagyon jók. Én Villányi dokinál voltam leggyakrabban, és tudom, milyen a stílusa, de mindent összevetve nálam ő a favorit. Őt fogom választani majd, valószínű, de ez egy hosszú történet. Ha gondolod, holnap elmesélem.
Barátnőm nővére keres orvost, és őket ajánlanám neki, már ha lenne valami mobil elérhetőségük.

Andernalin

Adnernaln
andernalin
 
 


Adrenalin !

Én dr Szakácsnál szültem, nem voltam elégedetlen (bár nincs összehasonlítási alapom).
Én magánrendelésre járok hozzá, valamint szépen kért a szülésért is.
Küldöm a telefonszámát: 0630 9374412
A rendelője a Bartók B. úton van vagy most már átköltöztek a mellette lévő utcába.
Üdv.
Helga
helbad
 
 


Viki,

Mázlid volt a nagyobban :) Marci 2-án volt két éves.

Andernalin,

Értem akkor mindent tudsz róluk csak az elérhetőségre lenne szükséged :) Sajna én abban nem tudok segíteni. Nálam Várady dr. a sztár :d

Kriszti

p.s. azért érdekel, hogy miért voksolsz Villányi mellett...
cuiccolo
 
 


Sziasztok!
Andernalin, engem is érdekelne ez a Villányi-dolog! :wink: Megköszönném, ha megosztanád velem is!
Judit
judit_78
 
 


Ja, és ha már itt vagyok, elmesélem, h június 1-jén éjjel 1-kor megszületett 3.gyermekünk, Balázs! :D 4000 g és 55 cm.
A szülés irtó gyors és irtó jó volt, cirka másfél óra alatt túlestem rajta.
Szerencsére úgy alakult, h az egyágyas szülőszobát birtokolhattam, valamint a 3.-on is volt hely (2 éve az elsőn nyomorogtam) és azért ott egész más volt!!
Egyszóval a tapasztalataim most nagyon pozitívak voltak! :) (Mindebben oroszlánrésze volt annak is, h volt választott szülésznőm, akinek nagyon sokat köszönhettem!)
Képeket mellékelek.

Judit
judit_78
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1150896446.54.jpg[/img] [/img]
judit_78
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1150896519.63.jpg[/img] [/img]
judit_78
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1150896608.81.jpg[/img] [/img]
judit_78
 
 


Judit!

Gratulálok! Örülök, hogy ilyen jól mentek a dolgok!

Zita
pzita
 
 


Kriszti!

Utolag is nagyon boldog születésnapot kívánok Marcinak.
Mit kapott ajándékba?

Judit78!

Gratulálok!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész családnak.
Nagyon édes kisbaba. Az első képen amit felraktál, azon nagyon jól elkaptátok. Nagyon aranyos.

Viki
iviki
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?