Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tünde! Igen, áll már Ágoston. Már több, mint egy hónapja. Még amikor (majdnem) először felállt, tettem fel róla fényképet.

Márti!
Ízlett Ágostonnak a karfiol. Nem is lett tőle semmi baja. Hasa nem fájt, puki sem volt szerintem több, mint máskor.

Mi is voltunk ma a védőnőnél. Ágoston 8,2 kg, és 73 centi. Jack 1 kilóval több. Nem semmi!
És még mindig olyan, mint egy kismajom. Már nem csak a kezemben ugrál belém csimpaszkodva, hanem állva is.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka!
Viszont Bendegúz meg 1 kilóval még kevesebb :) .

Akkor én is kiprószálom a karfiolt, a sajttal úgy tűnik nincsen nála gond.

Én emlékszem Ágoston ácsorgó képére, irigykedtem is. :D
Bendegúz nem ugrál ha egyedül áll, csak nézeget körbe. Élvezi hogy kilát a medencéjéből. Bár már rájött arra is, hogy átlátszó a fala, és szoktunk leselkedni. Én kint ő meg bent. Élvezi nagyon. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Fanni is kapott már karfiolt, semmi baja, sőt zöldborsó pürét is.Csak a kakija iszonyat büdös tőle :D
ma adtam neki Hipp babakekszet, igaz, h gluténes, meg tejpor, meg cukor stb... de nem nagyon akar hízni. Se a sinlactól, se a tejpépektől.Illetve hízik csak keveset.Viszont sokat mozog. Hát remélem nem lesz baja a keksztől.
Már olyan uncsi, H SEMMIT SEM LEHET NEKI ADNI.

Tünde, én a helyedben ha szarul vagyok nem mennék sehova, csak ha majd ha letelik a 12. hét.Tök felesleges szenvedni, ráadásul gondolom fáradt is vagy. Ilyenkor nem kell másra gondolni csak magadra.

Egyébként nekem teszik az ötlet, h kaját rendeljünk. Pizzát vagy ilyesmit?
Azért viszek a cukinkból tortát, jó?

Manka, Fanni is 10 körül szokott elaludni, úgyhogy mi csak ebéd után tudunk átmenni.

Réka, képzeld az ugyanolyan babakocsiban Fanni eltörte az őv csatját............szerencsére tudtak adni másikat, csak az a gáz, h varrónővel kell megcsináltatni, mert bele van varrva az ővbe.

Ma egyébként kint voltunk az ünnepi könyvhéten, délelött, és a kiscsajt olyan szinten felpörgette a belváros, h egész nap semmit nem aludt. Pedig lett volna lehetősége.Így szerintem 1/2 7kor lesz fürdés és 7kor már aludni fog. Kép

KépKép
tibicsoki75
 
 

 
 

Timi, igazad van, hogy csak magammal kéne törődni. De anyósék már 2 hónapja nem látták Zitát. Hétfőn tesóméknál voltunk Táton, jövő héten Mankáékhoz megyünk. Hogy magyarázzam ki, hogy pont anyóshoz nem tudok elmenni? Erőt veszek magamon, csak nehogy tukmálja majd a kaját.
Jól látom, hogy sokat nőtt Fanni haja?

Persze, hozzatok finomságokat, de ha mindenki ebéd után megy, akkor nem is kell kaját rendelni, nem?
Én viszek 5L innivalót, jó? Legyen benne szénsavas is?

Réka, bocs, nem emlékeztem, hogy Ágoston már 1 hónapja áll.
Zitalány jól le van maradva topictársaitól, de sebaj, biztos neki van a legnagyobb hangja!

Márti, én is nagyon vártam ezt a terheséget, azt gondoltam, hogy biztos szeretni fogom az állapotot, nincs meló, nincs költözködés.
De eddig nem szeretem ezt sem. :cry:

Kórház: én is meg voltam elégedve a győri kórházzal, de hozzátartozik, hogy engem is ismertek itt. Mondjuk a kaja mennyisége hagyott kívánnivalót, és sajna nekem messze volt mindenki, így csak 2 nap hoztak fincsi otthonit.
A győri topicból az egyik lány telkin fogja szülni a 3. babáját, a 2.-at is ott szülte. Az elsőt azt hiszem Szombathelyen, és ott nagyon rossz volt a tapasztalata. Én megértem, hogy inkább oda megy, úgy gondolom, nem sznobságból.
Vendég
 


Ja, már 2 kilót fogytam, már csak 53 kg vagyok. :cry: :wink:
Vendég
 


Már megint ez a rohadék fogzás :( :( :( . Ugyanaz ami az első két fog előtt volt, nyugtalan, alig eszik, a cici se nagyon kell, a cumi mellé is még bedugja az ujját, és jájájájáj :( :( . Olyan nehezen aludt el, úgy sajnálom. Mindent kipróbáltam már, nálunk a Dentinox sem segít, a homeos bogyók meg egyáltalán nem. Azért a borostyánkő nyakláncot ráadom.

Tünde, sajnálom, hogy ilyen rossz émelygős szakaszban vagy, küldöm a + energiákat. A kajarendelés jó ötlet, itt a Rádayn van pizzás is, szendvicses-salátás is, és hamar ki is hozzák.
Az ital szempontjából, mindig van itthon egy-két karton szénsavmentes Szentkirályi, a többit rátok bízom, én mindent szeretek. De van alattunk egy kisközért is, ha valami hiányozna.

Hú, annyira várom már!!!

Ja és az állásra a dokinénim azt mondta, hogy még túl korai :!: :?: :!: :?: Szerintem meg az a gyerek aki magától feláll már készen áll rá. Persze Zita sincs még semmiről lemaradva, állhat még eleget, majd ő eldönti, hogy neki mikor jó.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
És azt nem mondta a dokinéni, hogy mégis mit csináljunk a gyerkőcökkel, kötözzük a földre?? :lol: Bendegúz is állandóan feláll, és nagyon élvezi.

Szegény kis Jack! :( Bendegúz is szenved a foga miatt, de hullámzó, mikor mennyire nyűgös emiatt. Nálunk a Dentinox azért segít valamennyit.

Ti nem nézitek a focit? Ne vessetek meg érte, de én szeretem a focit :lol: De komolyan. Anno Apuval otthon mindig én néztem a meccseket, és olyan jókat dumáltunk közben.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, én nézem a jó meccseket, de csak EB-t és VB-t.
Manka, de sajnálom én is Jack-et a hülye fogzás miatt. Ráér még megtapasztalni, hogy kemény az élet. :oops: :roll: :cry:
Álláshoz nem tudok hozzászólni, de én is azt gondolom, ha feláll a gyerek magától, akkor már elég erősek az izmai és az ízületei.
Vendég
 


Tünde, de jó a kistesó időszalagja. Be kell vallanom, én is irígykedem egy kicsit :oops: . Persze nem a hányinger miatt :) , de olyan jó várni a kis jövevényt.

Nálunk kötelező a VB, mind a hárman nézzük :P .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, én meg mindenkit irigylek, aki irigyli. Szarul vagyok, és szülni se akarok... Jó mi?
Nem mondod, hogy Jack is meccset néz? És sört iszik mellé?
Tényleg, John-ék a munkahelyen most úgy edzenek, hogy nézik a meccset, és megbeszélik, hogy milyen volt? :lol: :lol:
Vendég
 


Tünde ezt hívja gyerekcsináló időnek :) .
Kép
Nálatok is szakad az eső?

Tünde, ez jó kérdés, mármint, hogy mi lesz a VB-vel az edzések alatt. Megkérdezem Johnt ha felébred (tegnap este fellépésük volt a Beckettsben,és 4re ért haza).

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Szakadt itt is, de most már nem, viszont erősen gondolkodóba estem a céges szabadtéri családi napot illetően. :roll: :?: Dagonyázni nem szeretek. Jellemző, tegnap ragyogott a nap, ma meg.. :(

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Tünde, iiiiiiigen, nőtt Fanninak a haja, de így is olyan kevés és vékony szálú.majdnem a feje tetején van két forgója is, gyönyörűen szokott állni a haja :D
Anyósügyben: az más, h rég látták Zitát, akkor nincs mese.

A HIPP-es keksztől nem lett egyelőre semmi baja.Különben finomabb mint a Biskotti, legalábbis nekem ez a véleményem.

Időjárás: olvastam az origón, h lassan de biztosan jön a kánikula :)

Fincsike is egész nap a felállást gyakorolja, csak visszaülni nem nagyon tud még.Néha sikerül térdre rogyni és onnan nincs gond, de valamelyik nap az ágynak esett-szerencsére nem a szélének-és úgy sírt, h nem vett levegőt.Már lila volt a feje :(
Szerencsére a cicitől elmúlt minden baja-milyen érdekes.

Zitának üzeni, h neki is van ám hangja, de leginkább ha nyafizni kell:)

KépKép
tibicsoki75
 
 


Halihó!

Gyorsan írok, miközben fél szemem persze a meccsen tartom. A francba, most kapott Elefántcsontpart egy gólt. Az ismétlést megnéztem. :)

Végül mégis kisütött a nap mire Bendegúz felébredt délelőtt, úgyhogy kimentünk a céges családi napra kicsit, tök jó volt, annyian megnézték Bendegúzt! És megint olyan aranyosan viselkedett. Aztán szerencsére már útközben akkora felhőszakadásba keveredtünk, alig lehetett látni az úton. És most megint volt egy.
Voltunk anyóspajtinál is délután, beleszaladtunk egy tömeges csirkeelhalálozásba :roll: :lol: , borzasztó látvány volt a sok levágott nyakú szerencsétlen pipi, nem is részletezem jobban, leginkább Tünde miatt, hátha most éppen nem émelyeg. :wink: Én majdnem kidobtam a taccsot, városi lány vagyok én az ilyen csirkevágásos látványhoz, én szépen hűtőpultban, nejlon alatt szeretem látni a pipihusit. :lol:

Timi!
Mennyire lassan jön az a kánikula?? Basszus már június közepe van, ilyenkor már szinte csak mezítlábas papucsot szoktam hordani, és ujjatlan pólókat, ehhez képest ma is zokni-zárt cipő, kardigán. :( Én már annyira várom hogy tényleg nyári idő legyen!
És állítólag egész nyáron két olyan igazi nyári meleg hét lesz. Remélem ez nem jön be az időjósoknak. :roll:

Klassz hogy Fanninak elkezdett nőni a haja, majd amikor már lehet kis csatokat bele rakni, milyen aranyos lesz! :)
Bendegúznak a feje tetején van egy szép nagy forgója, de valahogy pont jó helyen, nem fekszi el a haját sose. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Talilázban égek :D :D !!!! Nincs is kedvem írni, mert mindig azt mondom magamnak, hogy "ezt majd inkább elmesélem szombaton".

Az a lényeg, hogy jöjjön mindenki akkor amikor neki jó!

Timi, hol voltatok a könyvhéten? A Ráday is a helyszínek között van, vettem is Jacknek 4 könyvet. Az egyik egy nagyon aranyos bárányos, ma odaadtam neki, jól le is tépte szegény Bari Bori fejét :evil: . Úgy kell nekem :) .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Megjöttönk. Nagyon jó volt, mert hétvégére kigyógyultam a hányingerből, remélem, tartós lesz! Emlékszem, Zitával is így volt, hogy hosszú útra mentünk (egész Egyiptomig :oops: :wink: :shock: ), és aznap reggel elmúlt. Mondjuk utána volt hányásfosás, de nem Zita miatt. :cry: :evil:
Tali: jól látom a lényeget, hogy a többség (legalább ketten) ebéd után értek oda? Asszem akkor mi is így csináljuk.
Manka, még azt kell tudnom, hogy mikor van a záróra? Mert apa olyan programot csinál magának.
Vendég
 


Tünde, este 8kor fürdés, az előtt nem dobunk ki senkit :) .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ok
Vendég
 


Manka, mi a Vörösmarty téren voltunk pénteken. Szerettem volna hétvégén a Rádayba is kinézni, de nem jött össze:(
Mivel én a könyvszakmában dolgozom inkább csak megnéztük a kínálatot és fecsegtem az ismerősökkel.Fannika közben nézelődött, a galambok és a szőkőkút nagyon tetszettek neki.
Egyébként van neki egy könyve, műanyag itatócső van benne.Ezzel kell az állatok, tartályát teletölteni:)
Na a mese az nem érdekli, se a malackák a könyvben, ellenben a tartály...........hasonló sorsra jut majd mint Bari Bori feje.

Úgy látszik hamarosan lesznek fogai a lánynak, mert tegnap este kb másfél órás sírás után tudott csak elaludni mikor bekentem a homeos cuccal a fogai helyét.Kaja nem kellett, cicike pláne.
Most ugyanezt előadta, már a reggeli babatorna végére is hisztizett, kocsiban elaludt, de ez csak 15 perces út. Itthon hiszti és ahogy bekentem ismét, azonnal el is aludt.Remélem kettőig alszik majd így tudok főzni, pakolászni, netezni.

Tünde: én Jordániában jártam úgy mint Te Egyiptomban.Biztosan a fűszerek okozták, mert még fogat is ásóvízzel mostam.
Ferihegyen alig vártam,h leszálljon a gép, még a csomagok sem érdekeltek.Nagyon rosszul voltam.
Itthon legalább 3 hétig hasmenésem volt.Különben életem egyik legjobb nyaralása volt-de ez nem ide tartozik, bocs.

Talit már nagyon várjuk!!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

A talit már én is nagyon várom!

Tünde!
Jó hogy elmúlt a hányinger, reméljük így is marad! Nekem Ágostonnal nem volt, remélem, hogy legközelebb sem lesz. Nagyon rossz lehet.

Timi!
Először csak a képet néztem, hogy jé, Fanni is kikapcsolja az övét. Sajnos nem csak ennyiről van szó. Elég bosszantó lehet. Ágoston néha valahogy kikapcsolja az övet. Szerencsére csak az egyik felét.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Timi, egyszer megbeszéltük, hogy nincs OFF, nem emlékszel?
Én is ásványvízzel mostam fogat Egyiptomban, de egyszerűen februárban terhesen nem tudtam ellenállni az epernek és a paradicsomban. Nekem is 1 hónapig még hasmenésem volt. :cry:

Hányinger megint van. Az a baj, hogy itthon nincs terülj-terülj asztalkám, és ha én nem adok magamnak enni, akkor éhes maradok. :cry: És egyáltalán nincs kedvem kajákat csinálni.
Vendég
 


Hahó, hol van mindenki?

Nekem nagyon rossz kedvem van, bőgök egész este, még jó, hogy Zita ilyen hamar elalszik. Nem akarok Apa nélkül lenni csüt. estig! :cry: :cry:
Vendég
 


Tündeee!!
Én már itt is vagyok! Ne legyen olyan rosszkedved, örüljél a Kistesónak, és ne sírjál!!! Most már hamar elmúlik ez a hülye hányinger biztosan, és hamar elmegy ez a három nap csütörtökig, megjön apa, aztán meg mindjárt talizunk!!!
Napközben nem tudtam jönni, mert itt voltak anyuék, meg bóklásztunk délután Bendegúzzal, turiztam neki egy csomó nyári cuccot, most ott csücsülnek már a mosógépben, mindjárt teregetem őket kifele.

Csak gyorsan vacsizok, de jövök még!

Most csak ezért ugrottam be, hogy ne legyél egyedül! Én is utálok egyedül lenni, de különben nem is vagy egyedül, hanem ott van Neked egy Zita-tündér! :) Meg mi is itt vagyunk! :) :wink:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Nem jött senki. :(
Megyek én is szunyálni.

Jóéjszakát!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Én tegnap este miért nem láttam ezeket a hozzászólásokat :? :?:

Tünde, remélem már jobban érzed magad, nem tesz jót most ez az egyedüllét a hormonokkal megspékelve.

Majd jövök még, de most hiányolnak.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, videjó tök jó, pláne, hogy megint volt hozzá egy kis nyaktorna is. :lol:

Tegnap lefeküdtem hamar, legalább nem volt időm agyalni.
Zitának már 7 foga van. Felül vártam a hetediket, erre alul jött ki. Szegénykém, mindig felül kenegettem Neki, aztán lehet, hogy alul is fájt... micsoda anya vagyok! :wink: :cry: :lol: :lol:

Nem írtátok, elég ha csak innivalót viszek? Timire emlékszem, hogy tortát ígért, Márti is írt vmit (tök hülye lettem-maradtam). Mert gondolom ha mindannyian édességet viszünk, szegény Manka sose fog lefogyni. :lol: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Tünde!

Én sem tudom eldönteni hogy hol fog előbb kijönni a foga Bendegúznak, ezért aztán kenem alul-fölül.

Hogy Te milyen kis rendes vagy, figyelsz Manka kilóira. :lol: :wink:
Én azt írtam, hogy csinálok tiramisut, ha szeretitek. Meg persze viszek innivalót.
Mi egyébként nem ebéd után megyünk, mert Bendegúz amikor felébred a délelőtti alvásából nem ebédel rögtön, merthogy előtte szokott tízóraizni, hanem csak 1 óra után eszik.
Úgyhogy ha Manka nem bánja mi mennénk ahogy felébred (szerintem addigra Jack is felébred már), és ott etetem majd meg, ha megéhezik.

Ma mosómasás napot tartottam kimostam a nyári úgymond kánikularuháimat, hátha tényleg jön a kánikula. :) Tavaly úgysem hordhattam őket, legalább idén szeretném felvenni párszor, mert ki tudja lehet hogy jövőre megint nem fogok beleférni. :lol:

Tünde!
Jobban vagy valamivel hányingerileg?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, nem mondhatnám, hogy jobban vagyok. Tuti pszichésen van, mert csak akkor vagyok szarul, ha itthon vagyok.

Asszem Zita kisasszony is Mankáéknál fog ebédelni.
Össze kéne írni, hánytól-hányig kié az etetőszék. :lol:
Vendég
 


Majd becsomagolom a maradékot, nem hagyhattok itt semmi hízlaló kaját :lol: :lol: :!: Így is olyan ciki lesz majd házigazdáskodni a sok vékony csaj között.

Itókát itt is lehet venni, ha nem akarjátok cipelni, a sarkon van egy Plusz, alattunk meg közért.

Mindenki akkor jöjjön amikor akar, kaját, szundit megoldjuk.

Hú, nem semmi Zita hétfogúsága. Többieknek mennyi van? Jacknek még mindig csak kettő.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Fog ügyben sztem Zita vezet, de rajta kívül viszont már mindenki álldogál.
Vendég
 


Tünde!
Bendegúz természetesen lovagiasan átengedi a helyet Zita kisasszonynak az etetőszékben amikor csak szeretné. :D

Manka!
Jackes fürücölős videót most tudtam megnézni, nagyon aranyos, ahogy vigyorog, meg üldözi a kis gombócokat a vízben (nem tudtam kivenni mik azok, halacskák??). Nem fázik így Jack, hogy ilyen kicsi a víz alatta? És nem akar a vízben is mindig felállni? Bendegúz újabban állandóan kepeszt, és feláll, és a csapot akarja becserkészni. :D

Bendegúznak is csak kettő foga van, Zita jól beelőzött itt minket. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Megnéztem még egyszer a Jackfürdést, de én csak a csúszásgátlót látom, Márti, arra gondoltál? Meg nekem kicsit fura látni, hogy vmi himbilimbizik ott a lábak között. :oops: :wink: :lol:
Vendég
 


Tünde!
Én két videót láttam egymás mellett, megnézten minkettőt, az elsőn csak csúszásgátló volt, és a másodikon vannak a kis gombóc alakú valamik.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Nna, megnéztem. Jackapa milyen rendesen megmossa a lábujjakat is! :lol: Amúgy meg mintha Zitát hallottam volna, ő is röhög még visszafelé, de ált. ilyenkor letüdőzi a nyálát, és kicsit átmegy fuldoklásba. :lol:
Vendég
 


Manka, én nem vagyok vékony...........ne aggódj:)
Majd ha nem lesz cicike egy olyan 8 kg-t szertnék leadni!!!!!
Csak az a baj, h enni jobban szeretek, na mindegy.

Igen, mi viszünk tortát, meg valami sósat.Csokisat szerettek, vagy inkább gyümölcsös parfét?
Márti, a tiramisut szeretem nagyon:)

Fanninak még egy foga sincs, viszont ő is kezdi fogodzkodva körbe járni az ágyat, járókát:)

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Mi is ebéd előtt mennénk. Ágoston 2 körül szokott ebédelni.
Még nem tudom pontosan hogy megyünk. Valószínűleg a Volán buszt kihagyjuk, de a BKV- t nem. Úgyhogy, ha nem baj, én lehet, hogy csak Mankáék alatt a közértben veszek valamit inni.

Ágostonnak 6 foga van. Egyelőre nem is látom, hogy mostanában akarna kibújni még egy. A hatodikkal jól megszenvedtünk. Az ötödikkel egyszerre indult el, teljesen ugyanúgy néztek ki, de több, mint 2 héttel később bújt csak elő. Szerintem ez a fog, + a betegség volt az oka a gyakori éjszakai keléseknek is.

Tegnap megint fogorvosnál voltam. Bebuszoztunk, meg vissza. Szerencsére most sem volt semmi gond az utazással. Viszont amennyit lépcsőznünk kellett!!! Néha elég bosszantó, hogy ennyire nem figyelnek oda, hogy mindenki rendesen tudjon közlekedni.
Amíg én a fogorvosnál voltam addig Ágostonra a keresztmamája vigyázott. A környéken sétálgattak, és kipróbálták a hintát is. Hangosan kacagott benne.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Timi, én a gyümölcsösre szavazok!

Ma gondoltam beveszek egy Elevitet, hogy szegény magzatomnak jusson vmi jó is. De annyira undorodom tőle, hogy a klón kötöttem ki, és könnyebb lettem a reggelimmel. :cry:
Vendég
 


Sziasztok!
Reggel behalt a gépünk, most csinálta csak meg apa. Ezért tűntünk így el.
Most is mindjárt eltűnök az ágyba, fáradt vagyok.
Olyan jó volt ma 5-8ig kimenőm volt, munkatársakkal biliárd, darts, csocsó, kikapcs. Jólesett nagyon, aztán rohantam haza fürdetés, altatásra.

Tünde!
Elevit. :(
Akkor egyél sok epret, gyümit, friss zöldségeket. Az biztos jobban esik, és abban is van vitamin.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Timi!
Én is a gyümölcsösre! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Hahó!
Lányok, mi ma nyügik vagyunk. Nem is tudtott Bendegúz ebédelni, le kellett raknom aludni olyan kis álmos-nyűgös volt amikor elkezdtem etetni, láttam, hogy nem lesz ebből rendes evés, akkor inkább késői ebéd legyen, de egyen! (még rímel is :lol: ) Pedig ez már a második alvása ma.
Én meg reggel voltam nyügi, olyan fejfájással ébredtem, mint aki egész éjjel mulatott, hiába elszoktam az alkoholtól, és tegnap azért csak lecsúszott egy kis bacardi, egy kis campari narancs..De szerencsére ez csak amolyan másnapos fejfájás volt, kávéra megszűnt.

Ma voltunk Bendegúzzal zöldség-gyümi beszerző túrán, annyi finomságot vettem, úgyhogy most el van látva pár napig : cukkini, tök, zöldbab, sárgarépa. Gondolkoztam még a zsenge zöldborsón is, de azt majd jövő héten. Meg fincsi gyümiket is vettem, mint a málhás úgy jöttünk haza.
Sárgadinnyét elvileg lehetne már adni nekik, ugye?
Aztán vettem neki egy kiflit, és egész hazafelé úton annak a csücskeit nyammogta, mire hazaértünk az egész gyerek, meg babakocsi tiszta nyálas, ragacsos morzsa volt. Jól nézett ki :D, viszont láthatóan nagyon ízlett neki. Olyan élvezettel csócsálta, annyira cuki volt, és alig engedte hogy elvegyem, amikor már mállott szét.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Hahó, itt vagyok!

Mi is voltunk délelőtt vásárolni, Zitát aztán fél 3-kor keltettem fel, hogy ideje lenne ebédelni. Emlékszem, mennyit szenvedtünk az elején, hogy alig eszik, most meg akkorára nyitja a száját, hogy félek, nehogy kiakadjon az állkapcsa. :lol:

Úgy várom a szombatot, hogy végre ne legyen hányingerem!
Vendég
 


Én is várom a szombatot! :)

Hát Bendegúz ébredés után se lelkesedett az ebédért, csak tekergett az etetőszékben , nem is evett, aztán megkönnyebbült, de kicsit hasmenéseset kakkantott, és most nem tudom lehet-e ez attól a kis elcsócsált kiflicsücsöktől (már kapott hétvégén is, meg korábban kenyérhéjat, akkor nem volt baja tőle), vagy attól a pár kanálka karfioltól (ezt ma kapta először), vagy simán lehet hogy a foga kezdet el nagyon mocorogni, és amiatt??
Mindenesetre uzsira ma almát kap babapisivel.

Ma legóztunk reggel Bendegúzzal, és képzeljétek ma először vettem észre hogy ő is építeni akar, és nem csak bontani. eddig mindig lebontotta amit építettünk neki, de ma próbálta két kézzel összerakni a legókat. Persze nem sikerült neki, de próbálta utánozni ahogy én csináltam.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Lemaradt az előbb
Én is várom a szonbatot, pedig nincs is hányingerem. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Zita kedvenc délutáni-alvás előtti elfoglaltsága az, hogy kihajítja a cumit a kiságyból. Általában az ágya alá, nem is tudom, hogyan csinálja. Én meg keresem négykézláb, a fenekem égnek áll, a Kisasszony meg teli torokból rötyög a mutatványon.

Manka, hol vagy? Így veszélyezteted a szombati talit, ha eltűnsz!
Vendég
 


ITT VAGYOK!!!! Csak jövök-megyek egész nap, délelőtt meg durmolok Jackkel.

Szombaton TALITALITALI!!!
Kép
Tünde, most kerültem csak a számítógép elé, láttam, hogy "beszéltél" Johnnal :) .

Holnap jövök érdemben is, most megyek aludni.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Működik egyáltalán ez a babanet ma??
Lehetséges, hogy ma még senki nem írt?
És az őszibe se reggel óta? Vagy csak én nem látom?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, én csak most jöttem. De persze ettől lehet, hogy a Te gépedben van a hiba... :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

A fiúk elmentek meccset nézni, én meg nekiállok takarítani, mert holnap jönnek a vendégek :D :D :D .

Jack alvókája elromlott, már két éjszaka 1-1.5 óránként ébred, ráadásul múlt éjszaka 3tól negyed6ig fent volt, majd 6.40kor végleg felébredt :( .
Kb. egy hete az evőkéje sem jó, alig akar enni, pedig előtte csak úgy nyelte a főztöm.
Ja és a másik dolog, hogy újabban nem hajlandó csőrős pohárból inni :?.

Amúgy meg olyan aranyos, jön-megy egész nap, pakol, beszél, néha amikor belefeledkezik a "munkába" elkezd suttogni, hogy hedededehedede, mi meg apával dőlünk a nevetéstől :lol: .

A gombócok a kádban vizet spriccelnek a szájukból, majd megmutatom holnap.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, nem lehetm hogy a fogzás miatt nem eszik olyan jól? Meg meleg is van. Hmm.... ez tök jó, mindig lehet vmi okot találni! :lol:
Holnap Jack megtaníthatja Zitát, hogyan kell csendben meccset nézni.

Tegnap Zita egy bodyban bóklászott, most olyan a térde, mintha kukoricán térdelt volna.

Este már nem leszek, Bozsik Yvettet nézek a színházban, Zita apával lesz.
Vendég
 


Megjavult a gépem, sorba jönnek a hozászólások, de tök jóóó!! :lol:

Manka!
Azért ne vidd túlzásba a takarítást! Nem vagyunk mi OLYAN vendégek. :)

Hát remélem tényleg el tudunk menni mi is. Bendegúz még mindig elég laza kis csomagokat produkál nekem a pelusba, és az étvágya se a régi. Ha mindezt a fogára fogom, akkor nyugodt szívvel megyünk, de mi van ha valami virusos fosi?? :?:

Manka, ne haragudj, hogy megkérdezem, de Jacket mibe öltözteted otthon, csak hogy mennyire van hűvös vagy meleg Nálatok, mert ehhez mérten öltöztetem Bendegúzt. (bár mindig van nálunk váltás ruha biztos ami biztos) Nem mindig tudom mit adjak rá, mert kint iszony meleg van, de ő itt bent a lakásban mégis melegítőgatyóban meg zokniban van, mert különben jéghideg a lába.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?