Új privát üzeneted érkezett!

Tünde!
:D
És aztán mi lett, elaludt?
Ma Bendegúz is nehezen aludt el. Bezzeg én bírnék durmolni..

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Még mindig nem alszik, de most ki is hozom, lefárasztom, és akkor remélem ebéd után szunyál.
Vendég
 


Az a baj, hogy ha fáradt, én nem tudom megetetni Bendegúzt, mert csak nyüglődik. Tegnap is emiatt 3-kor ebédelt, mert muszáj volt előtte kicsit aludnia.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 

 
 

Hahó!
Hát Tücsökzene az nem lesz, mert nyári szünet lesz jövő hét utántól, szóval már csak egy alkalomra lehetne menni. Sajna csak szeptemberben indul újra. :(
Baba-mama torna detto.

Hát Bendegúz aztán délelőtt jól bealudt, majdnem megvolt a 3 óra, fél 2kor ébredt.
Nem tudom a déluténi alvással mi lesz..? :roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Akkor próbálok utánajárni a dolognak és ha megtudok valamit, szólok! :)
Én számítottam a nyári szünetre! :(
De jó, hogy Bendegúz ilyen nagyot aludt! :) :)

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Sziasztok!

Ma jó kis alvós napunk volt, délelőtt több mint 2 órát aludtam Jackkel, délután meg egy és 3/4 órát.

Andi, én is örülök, hogy újra jobbak az éjszakáitok, és nem kell már a heti 2 torna, a kúszásról nem is beszélve :) .
Én még a ringatóról nem is hallottam, a tücsökzenére Cuiccolóék járnak, ő már írt róla a Söfis topikban.

Tünde, Zita olyan aranyos az "alvós" képen, gondolom nehéz volt megállni, hogy ne vedd ki jól össze-vissza puszilgatni.

Lányok, én annyira élvezem ezt a kort, csak nézegetem Jacket, olyan kis ügyes, okos, a szépségéről nem is beszélve :D , úgy szeretem. Mászik, felül, pakol, hasrafordul, kúszik, feláll, rágcsál - bejárja az egész lakást, és időnként már egyedül is eljátszik.

A rossz hír viszont, hogy már nem szeret fürödni. Akkor kezdődött, amikor a szüleimnél voltunk, talán megijedt valamitől. Azóta alig lehet vele bírni az esti fürdésnél, az extra bohóckodásra is csak félig-meddig reagál, pedig előtte a nap fénypontja volt a fürdés .
Nem tudom mit csináljak, már visszaköltöztünk a kiskádba, de ott sem jó:( .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ti próbáltátok már a puffasztott kölest? Jacknek nagyon bejön, jól elnyammog rajta.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, nem tudjátok vmi jó vízi játékkal becsalogatni a vízbe? És sír is? Zitának is volt egy korszaka, amikor csak öregasszonyosan feküdt a vízben, nem csinált semmit, még a lábait is kitartotta.
Alvás hogy ment?

Én nem próbáltam. Abban van glutén? :oops:
Vendég
 


Tünde,
Sír, megfeszíti magát, ki akar mászni, a játékok sem érdeklik :( .

A kölesben nincs glutén, ne aggódj, én sem tudtam ám magamtól.

Jacknek olyan jó belső órája van, tegnap éjjel szokás szerint 3 órakor kelt először (2.57), majd 6kor (6.04), utána együtt aludtunk 8ig.

Az elalvás ma is viszonylag simán ment, bár amikor kijöttem elkezdett sírni,de apa bement hozzá, odaadta neki a cumiját, és rögtön elaludt.

Voltál már nőgyógyinál?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Szegény Jack! És ha kihagynál 1 napot a fürdéssel? Talán megbüdösödni nem fog. :lol: :lol:
Milyen termék ez a puffasztott köles? Nem tudnád lefotózni a csomagolást? Adalékanyagok?
Amikor éjjel felébred, akkor csak cumi, vagy eszik is?
Akkor már kicsit kipihentebb vagy, ugye?

Még nem voltam, majd jövő héten bejelentkezem, és akkor 2 hét múlva uh. Még nagyon az elején vagyok, még csak 5 hét orvosilag.
Vendég
 


Manka!
És hogy adod neki a puffasztott kölest, szemenként? Vagy hogy néz ez egyáltalán ki?

Az rossz hogy nem szereti a fürdést, szerintem is próbáld meg valami extra vonzó új játékkal feledtetni ezt vele, vagy valahogy elterelni a figyelmét. pl. szappanbuborékfújással, azokat Bendegúz annyira tudja bámulni, lehet hogy bejön Jacknek is. Az lehet hogy hülye ötlet, hogy fürödjetek együtt, mert aztán meg ha utána egyedül fürdeted, akkor hiányol Téged, és azért nem fogja szeretni.

Holnap is ilyen f@s idő lesz? :( Jó lenne kicsit kimenni. Ma mászkáltunk ugyan egyet a Tesómmal meg Bendegúzzal az Árkádban, de az nem volt friss levegő. Kenguruban vittem, hát megérezte a hátam, még így is, hogy ilyen picike.

Ma sóskát adtam neki ebédre, de lehet hogy ezt nem szereti annyira a pockja, annyit bukott egész délután. lehet hogy túl savas volt neki.
Ja, és este nem szopizott mert kétszer jól megharapott, aztán meg nem kellett a cici, meg én is féltem már odaadni neki :( Úgyhogy csak tápi volt. Azért remélem ez csak a fáradtság miatt volt, és még egy ideig cicizik. De ha úgy dönt, hogy nem, akkor nem erőltetem.

Holnap sütnöm kell valamit, pénteken jön pár volt munkatársnőm Bendegúzt dögönyözni. Már kicsit unom a muffint, de lehet hogy jobb ötlet híján az lesz.

Jó éjt,
Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Hát, jó nagy itt ma a pangás!
Manka puffasztott kölesén fellelkesültem, és vettem Zitának puffasztott rizst (ham-let) és kukoricás Abonettet. Egyelőre ma az abonettet próbáltuk, nagyon bejött a kiscsajnak. Először voltak mindenféle fintorok, de aztán rákapott. Vacsira is ezt kapott fürdés előtt. Olyan vicces volt, betettem egy falatot a szájába, és odaragadt a felső ajkára, és nem tudta sehogyse betornázni a szájába. Aztán leöblítettük egy kis vízzel, tisztára, mint a börtönben: kenyér vízzel. :lol: Így csináltam neki teát.
Azon gondolkoztam, hogy mit tehetnék neki az abonettre? Vaj ugye kilőve, májkrémek is, lekvár is. Felvágottakban van tejpor. Megfordult a fejemben, hogy veszek ki a hurka alól zsírt, de aztán mégse.
Szerintetek?

A mászást tökélyre (tökéj :?:) fejlesztette, tök gyorsan teper, olyan mint a villám. (olyan cikkcakkosan is megy :lol: :lol: )
Vendég
 


Tünde, Márti, a kölest bioboltban vettem,a zacsiját már ügyesen kidobtam :? ,mert szétszakadt amikor kibontottam. Kis golyócskák, csak kölesből van, semmi adalékanyag, ha jól tudom a Biopontnak is van ilyenje, bár abban van egy kis tengeri só is,de nagyon pici. Az miénk valami német gyártmány volt, ha holnap eljutok a bioboltba megnézem.
CSak odaadok Jacknek egy szemet, és ő meg szépen elcsócsálgatja.

Tünde, kenj az abonettre bébikaját, olyat ami nem olyan folyékony, pl. a Hipp kukoricás csirkéje (vagy pulyka?).

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Láááááányok :D :D :D !
Jack úgy döntött, hogy példát vesz az okos és csudaszép Natiról, és múlt éjszaka negyed 9től 3/4 5ig aludt!!!!

Az én gyerekem több, mint 8 órát aludt egyfolytában!!!!

Legszívesebben világgá kürtölném, annyira örülök.
Én persze 3-tól fent voltam, hallgatóztam, egyszer be is mentem, hogy mi van már, de ez már az én hülyeségem, ha ez így maradna, én is visszaszoknék az alvásra. De jó lenne, de azért nem élem még bele magam.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, de jóóó!
Nalátod, megy ez, csak így tovább!
És reggel meglepődött Jack is, ihajj, mennyit aludtam? :lol: :lol:
Vendég
 


Manka!!!
Gratula!!! :)
Nagyon örülök neki, de aztán most aludjál Te is, nem éjszaka fenn viribölni!! :D

Nekünk viszont jó szar éjszakánk volt, tuti jön a fölső foga Bendegúznak, mert ötször sírt fel annyira fájdalmasan, úgy sajnáltam. Mindig hamar sikerült visszaltatnom, kb. 3-5 perc alatt, csak nekem tartott tovább a dolog.

Én le vagyok maradva Bendegúzzal, mert nem nagyon adtam neki még ilyen csócsálnivalót, egyszer kapott babapisit, meg egy kenyérhéjat, meg Anyu adott neki egy csirkecsontot, azt élvezettel szopogatta. Tudom, hogy lassan szokattnom kéne a kicsit darabos kajához, csak annyira félek, hogy beszipkázza, és bányászhatom a torkából. De azért majd próbálkozom. A tegnap főzeléket pl már nem turmixoltam annyira pépesre, kicsi darabkák voltak benne, de nem foglalkozott velük, lenyelte őket. :)

Tegnap nem volt erőm már jönni este, annyit takarítottam, meg sütöttem, meg tiramisut csináltam, meg közben Bendegúzt üldöztem, aki egyre anyásabb, tegnap igazán csak akkor érzezte jól magát, ha egy légtérben volt velem. Jól elücsörgött a konyhában, míg sütöttem. Nemhogy segített volna. :)
Este meg apa rátelepedett a gépre, én meg kidőltem.

Közben persze próbáltam követni az eseményeket az ősziben, de tényleg elég uncsi, hogy erről szólt a tegnapi egész nap. Tiszta üldözési mánia. :(

Na, megyek ágyat húzni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Manka!
Gratulálok!!!
Leírnád hogy csináltátok? Ágoston éjszaka éjfélkor, 2- kor, 4- kor, 5- kor és 6- kor kelt.

Tünde!
Egy picit sajnálom , hogy itthagyjuk a kertet, de nem olyan nagyon. Hatalmas nagy, nekem nincs időm még azt is gondozni, a férjem meg nagyon lusta. És így nagyon gondozatlan. A másik, hogy nem is élvezzük ki annyira, mert félek a kullancsoktól. Tavaly, mikor a húgomékkal kint ültünk a fűben mindannyiukban 3- 4 kullancs volt.
Viszont bent is lesz kert, bár az inkább udvar.

Amúgy arra gondoltam, hogyha meg tudjátok valahogy oldani, hogy kijöjjetek, én is szívesen tartanék egy talit. A felújítás, pontosabban az engedélyek olyan lassan haladnak, hogy szerintem a nyarat még itt töltjük.

Tegnapellőtt fogorvosnál voltam bent a városban. Busszal mentünk. Másfél óra oda- másfél vissza. Ágoston nagyon jól bírta a gyűrődést.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Halihó!
Lányok, leírom hogy jártam tegnap. Nyugodtan röhögjetek, én is azt csináltam.

Három éve lakunk ebben a lakásban, és a hálószobában azóta nincs mennyezeti világításunk, csak olvasólámpa, mert meg voltunk róla győződve, hogy nincs áram fönt a vezetékben. Ott lógott egy rendkívül dekoratív körte azóta, hogy megpróbáltuk, de mivel úgyis csak az olvasólámpa volt a lényeges, nem kapkodtuk el a dolgot, hogy megcsináltassuk. Na, tegnap öszeakadtam a házban egy villanyszerelővel, egyből levadásztam, jött is, hogy megnézi. Felment a létrára, megnézi fázissal, van áram, majd teker egyet a körtén, és láss csodát, lőn világosság. Három éve vagyunk lámpa nélkül, mert nem jól tekertük be a körtét.. :lol: :roll: Kicsit volt csak égő.. :lol: Apa este padlót fogott. Amúgy az összes lámpát ő szerelte föl, nem is tudom hogy követhetett el ekkkora bakit. :)
Én azóta röhögcsélek magunkon.

Itt olyan szél van, hazajöttünk a sétából félóra után, nem akartam teljesen átfújatni Bendegúzt.
Most aluszik, ma már másodszor, remélem még egy kicsit húzza, mert különben délután nem lesz pihent, pedig sok csaj jön dögönyözni. Ezt ki kell élveznie. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!
Kicsit mintha halódna ez a topic, de én azért válaszolok magamnak. :)

Tegnap nagyon jól sikerült a babanéző látogatás, Bendegúz annyira aranyos volt, nem döbbent meg amikor hat nő körüldongta, sőt kifejezetten élvezte a helyzetet. Nevetgélt, mászkált, játszott, elvolt az ölükben is. Láthatóan szereti a társaságot. Kapott sok zoknit, rágókát, meg egy micimackós labdát, azt imádja hajtani körbe a lakásban. Szerintem egész jó labdaérzéke lesz a gyereknek. :)

Itt brutál szél van, jó kis migrénes napnak nézek elébe, már hajnaltól fáj a fejem. Nem kicsit. :(

Bendegúz úgy néz ki befejezte a szopizást, már nagyfiú. Tegnap este is és ma reggel is csak játszott a cicimmel, aztán sírva lökdöste el, és utána jól belakmározott tápiból. Mivel az elmúlt napokban meg is harapott párszor, nem is erőltetem a dolgot. Már úgysem volt sok tejem, épp csak az élvezet kedvéért cicizett. Ennek is örülök, hogy 8 hónapos koráig ment a szopizás.

Manka!
Remélem jól aludtatok ma is!

Tünde!
Aranyos ez a barikás korjelző!

Timi!
Eltűntetek!?

Réka!
Hogy van Ágoston füle?

Lányok tényleg szervezünk talit valamikor? Én nem vagyok valami nagy szervező, de olyan jó lenne találkozni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

A tegnap éjszaka már nem volt annyira jó,de szerintem volt valami a levegőben, Jack sokszor felsírt, de nem is kellett hozzá bemenni,rögtön visszaaludt, aztán 3kor kelt, majd 7ig aludtunk együtt, mivel apa nincs holnap estig.

Most is aludtunk már 2órát, és megyünk vásárolni.

Márti jó kis sztori a villanykörtével, akár velünk is történhetett volna :lol: :lol: .

Jack olyan aranyos, ő is mindenhová követ engem mászva, és persze feláll mindenhol, sőt négykézlábon is kinyújtja a lábait,olyan vicces, mint valami kiskutya.

Majd jövök még este.

A talitén is szivesen bevállalom, vagy kimehetünk a szigetre is, a buszozást nem hiszem, Jack olyan jól bírnámint Ágoston.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Hülye szóköz billentyű, amióta Jack egyszer kikapírgálta, nem szuperál rendesen.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Nem tom, hogy működik-e, Jack ennyire szeretett fürcsizni régen.

http://s52.photobucket.com/albums/g24/m ... ccessfully

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Márti, én jót derültem a villanykörtés sztorin, mintha nálunk történt volna!
Figyusz, és a villanyszerelő nem röhögött ki? Remélem nem számolt fel kiszállási díjat... :lol: :lol: :lol:
Sztem Bendegúz nagy nőcsábász lesz, mintha már máskor is írtad volna, hogy elvan a csajokkal. Vagy legalábbis az idősebb nőkkel.

Manka, tök aranyos Jack a kádban, csak a nyakam fájdult meg kicsit, amíg néztem a videjót. :lol:

Hát Lányok, néha arra gondolok, nem is vagyok terhes. Aztán ilyenkor a gondviselés gondoskodik róla, hogy ne legyenek kétségeim. Ma is elég hányingeres napom van, alig csúszott le vmi a torkomon, és egy Kismama cikken is jót bőgtem.
Vendég
 


Szia Mindenkinek!


Tudjátok, h vagyunk, csak ritkán van időm a gép elé ülni és rendesen végigolvasni mindent.

Manka, tök jó, h ilyen sikeres az alvástanítás!Nem semmi , h végre 8 órát aludt. Te meg nem tudtál normálisan aludni mert nézegetted őt.

Ágostonnak nagyon édi a mosolya és a kék kockás sapija.
Ja és ugyanolyan babakocsink van nekünk is-ezt fogjuk használni ha megyünk valahova, mert ez befér a csomagtartómba ellentétben a másikkal, ami a csak a hátsó ülésen fér el.
Múlt hét szombaton próbáltuk ki a kocsit elöször, kimentünk a Fáy piacra és oda vittük.
Szerencsére rossz idő volt és ezért nem voltak sokan a piacon.
Fanni igazi csaj lévén bírja a strapát, szeret "vásárolgatni".
Voltunk végre bébiúszáson-szuper volt!!!!!!!!!!-legalábbis nekem végre uszodába menni.
A bőrét elötte bekentem és semmi baja nem lett.
Úgy nyomta végig, mintha évek óta csinálná, nem sírt, de különösebben nem is volt elájulva.
Kapott egy hawaii mintás uszónacit, ami szerintem nem sokat ér, ellenben pont úgy néz ki benne mint egy kisfiú.Ferkó :D
Baba-mama tornára is eljutottunk, na azt jobban élvezte.Nagyon aranyos védőnök csinálják, nincs tele sznob cicusokkal, és olyan családias hangulat van a tornán.

A hét többi napjain sétálgatás, meg szomszédolás volt, illetve csütörtökön anyósoméknál voltunk.
Kivittem most már végleg hozzájuk az utazóágyat és abban aludt a kertben, utána meg szépen játszott, amíg mi délután kévéztunk.
Kibírt 20 percet nyugiban az ágyban a játékaival!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként magától felül, sőt feltérdel, kúszik, mászni még csak 4-5 "lépést" tud, utána hasra vágódik és kúszik ezerrel:)
Nincs olyan hely, ahova nem férne be, sír ha a járókába teszem, sír ha nem ehet paucsot és küszöböt :D
Pakolja le az elérhető magasságban lévő újságokat, tépi szét stb...

Felteszek egy uszis képet:
Kép Kép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!
Az előbb írtam, már de elfelejtettem elküldeni, és közben ez a hülye kiléptetett. :(

Timi!
Aranyosak az uszis képek! És jópofák ezek a felfújható gumijátékok. Hova jártok babauszásra? Ahova mi jártunk lejárt a bérletünk, és mivel elég messze van Budán, most megy a vacila, hogy oda menjünk a továbbiakban is, vagy valahova közelebb. De amúgy meg voltunk vele elégedve. Ezért érdekelne, meg hogy milyen a hely, és hol van helyileg?
És akkor már gyorsan megkérdezem a baba-mama tornát is, hogy hol voltatok? Asszem mi nem lakunk annyira messze egymástól, talán én is megnézném Bendegúzzal. Ahol én érdeklődtem Zuglóban a Cserepesházban a héten, ott tartják az iskolai szünetet, és jövő héttel befejeződik a torna. :(

Tünde!
Olvastam az ősziben hogy sz@rul voltál ma. :( Remélem már jobb.
A villanyos nem kért semmit, de biztos jót röhögött magában. :)

Igen Bendegúz szereti a csajokat, korra való tekintet nélkül, mert a házban lakó nyugdíjas nénikkel is kokettál, meg a huszonáves csini csajok felé is nyújtogatja a kezét. Nem egy válogatós fajta. :lol: Persze ez nem azt jelenti, hogy igénytelen. Csak még nincs kialakult elképzelése a nőkről. Viszont imádja őket az már most látszik. :lol:

Manka!
Én még nem tudtam megnézni a videjót a Linuxos gépünk miatt, de majd a meglesem a Windowsos virtuális gépünkön, csak most előbb befejezem a vacsimat.

Már írtam az ősziben is milyen rohadt egy nap volt a mai, migrénes, hányós, ne is beszéljünk róla. :( Szerencsére elmúlt, de annyira elegem van már a frontokból, meg ebből a randa szélből is.

Apa nézi a csillagokat a háttérben, engem nem nagyon izgat. Pedig régen gyerekkoromban hogy néztem én is a régi részeket.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Timi, de jól néztek ki Fincsivel a vízben!!

Zita tündéri a videón, jó kis játékot találtatok ki, ha apa holnap hazajön, mi is kipróbáljuk.

Jack egész nap a négykézlábas lábnyújtást gyakorolta, olyan kis maki, megzabálom.

Kép
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Timi, nagyon szépek vagytok a képeken!

Márti, köszi, most éppen jobb a helyzet. De apa olyan rendes, hagyott aludni ebéd után, és utána elvitte Zitát sétálni. Kicsit megáztak, de befutottak egy buszmegállóba, és nem engedte, hogy Zita lenyalogassa az esőcseppeket a tálcáról. :D:D:D:D

Manka, Jack haláliédes ezzel a terpesznégykézlábazással!
Így megy is vmerre? Egyébként ilyen sportszerkóban még jó, hogy tornázik!
Vendég
 


Márti, hogy került az írásod az enyém elé??? Az előbb még nem volt ott.

Tünde, Jack nyújtott lábbal még nem halad előre, olyan, mintha fel akarna állni.

Lányok, remélem holnap jobban érzitek majd magatokat. Én azt tervezem, hogy kimegyek Jackkel a Millenárisra gyereknapozni, ha nem lesz orkánerejű szél. Ott lesznek a cégünktől néhányan kiállítanak,meglátogatjuk őket is.

Jó éjt!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Lányok, nagyon kedvesek vagytok a dicsérő szavakkal!
Márti, igen tegnap én is gondoltam rá, h megírom nektek hova járunk, csak mikor elküldöm, akkor szoktak eszembe jutni ilyenek:)
Hát hiába, a Rák lányok nem az összeszedettségükről híresek!

Na szóval ez az uszi kőbányán van, a Pataky Műv. ház mögött, a KÖSZI uszodája. Nekünk a szomszéd anyuka ajánlotta, és nagyon meg voltam elégedve. Egy fiatal, irtó kedves lány tartja az órát, bent van a vízben nem a partról dirigál.Mindenkihez odamegy.Az óra 45 perces, utána dobálják be ezeket a kiskacsákat, csillagocskákat stb.. a vízbe játszani. Lehet szaunázni(babáknak is-ha nincs 100 fokra felnyomva).1600.- Ft/alkalom, ebben benne van a szauna is, és egy kisérő is, tehát ketten vagytok a babával a vízben, vagy a parton ülve kamerázhat apuka.
Tök jó, nem?
www.aquakids.hu oldalon minden infót megtalálsz.
Szerdán voltunk, ilyenkor elég sokan vannak.Szombat reggel is akartunk, de a kislány 1/2 8kor ébredt, plusz éjszaka volt egy kis műsor mert vacsi elött megivott egy üveg hippes körtelét(hiába vettem el, óriási zokogás volt), és mikor ráitta a tejet egy órával később, kirókázta az egészet, így üres gyomorral feküdt le és éjfélkor felébredt. Utána kettőig nem akart visszaaludni-így kihagytuk.
Maga az uszi teljesen egyszerű, az öltözők is, bent egy fehér műanyag asztal van, azon lehet pelenkázni, ha sokan vannak, várni kell.
Százszor jobb az egész hangulat mint a sznob MOM parkban.
Szóval ha gondolod, gyertek nyugodtan.
A torna a Havanna lakótelepen van(XVIII) szintén egy műv. házban, 400.- Ft/alkalom, hétfőnként 1/2 10- 1/2 11-ig. Asszem még júniusban lesz utána sajnos szünetet tartanak, de ha sok anyuka marad akkor nem biztos.
Ott is mindenki nagyon normális.
Én ki nem állhatom az olyan helyeket, ahol a nők a legjobb cuccaikat veszik fel tornára és társai.Pláne, h mindenki a másikat bámulja.

Manka, Fanninak is van egy hasonló mozdulata mint Jacknek, csak fél kézzel csinálja. Nem tudom, h a francba nem esik el.
Jack olyan nagyfiús, mikor fel van öltözve, de amikor bodyban van látszik, h kis bébike még:)



Tünde, remélem már jobban van a kismama.Nem írtad meg, hogy mikor fog megszületni Zita testvére.

Megyek tízórait építeni(ma 6:13 kor volt a reggeli) és utána megnézem a neten milyen gyereknapi programok lesznek, bár ebben az esős időben nem tudom, hogy fogja bírni.
tibicsoki75
 
 


Timi!
Tök jó, hogy írtál!
Nagyon szépek vagytok!
Én is így vagyok az olyan helyekkel, amit írtál.
A babakocsit én is élvezem, hogy ilyen kicsi, és könnyű. Simán elbírom Ágostonnal.

Manka!
Nagyon jó a videó! Jack aranyosan pancsol!
Mára mi is a Millenáris Parkot terveztük, majd meglátjuk mi lesz belőle.

Márti, Tünde!
Sajnálom, hogy rosszul voltatok tegnap. Remélem ma már nem lesz semmi gond!

Az előbb hívott a nagymamám, hogy szép gyereknapot kívánjon nekünk. :)

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka, kérdezted az alvástanítást, én meg jól elfelejtettem. Szóval semmi különös, csak este ébren be a kiságyba szopi után, és hagyjuk magától elaludni.
Persze múlt éjszaka sem volt valami fényesa helyzet, éjfélkor, 3kor és 6kor ébredt, de még mindig jobb mint anno. Úgy néz ki a rossz alvó gyerekeknél nagyon törékenyek a sikerek, de nem adjukfel :) .

Timi, te építed a tízórait :lol: :?: Mézeskalácsház:lol: :lol: :?:

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Réka, a kolleginák jelentették, hogy katasztrofális a helyzet a Millenárison, alig van valami program, elmosta az eső.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Itt is tök szar idő van, esik az eső egész nap. :cry:
Zita is olyan kis bőgős ma, és olyan kis izé, ha apa kimegy a szobából, akkor bőg. Ha én megyek ki, észre se veszi... :x :x :x
Vendég
 


Sziasztok!
Csak gyorsan benézek, mindjárt jönnek a nagyik, meg tegnap is itt voltak. Úgyhogy majd csak estefele lesz időm megint jönni.

Tünde!
Te mint régi tápszeres anyuka, szerinted baj az ha Bendegúz reggeli tápiját megcsinálom este, berakom a hűtőbe, és reggel csak megmelegítem kicsit. Mert ha megyünk pünkösdhétvégén wellnesezni ez így sokkal egyszerűbb lenne, és reggel csak forró vízben kicsit meglangyítani. Nektek van ilyen cumisüveg meg babakaja melegítőtök? Mert arra gondoltam lehet hogy pénzkidobás venni egyet egy hétvége miatt, inkább veszünk egy villanyos vízforraló kannát, az úgyis kell, mert forralt víz fog kelleni Bendegúznak. És a forró vízben is megmelegszik a tápi is meg a kaja is. Meg a szállodában meg is lehet biztos mikróztatni a kajcsit.

Itt ma már szebb az idő, remélem felétek is.

Timi!
Köszi az infókat, az uszit megfontolás tárgyává tettük, megnéztünk a honlapot, tetszik! de mi csak szombaton fogunk tudni menni szerintem, ha megyünk.

Sikerült közben megnéznem a Zita mászós-csúszós videót, meg a Jack fürdőst, nagyon jópofák!
Ezen felbuzdulva, van két hétvégi Bendegúz mászós videjó, csak a sebessége miatt érdekesek, eszméletlen milyen tempóban közlekedik újabban.
Készül neki a honlapja, fotóalbummal, sok képpel, ezek a videók is oda kerültek fel.

http://users.mailpont.hu/mailpont.hu/b/ ... 107259.AVI
http://users.mailpont.hu/mailpont.hu/b/ ... 107260.AVI

Remélem meg tudjátok nyitni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, nyugodtan megcsinálhatod előre a tápit, nekem is anno a dokibácsi mondta, hogy 1 napi adagot simán tárolhatok a hűtőben. Nekünk nincs ételmelegítőnk, ekkora adagot meg nem is csinálok meg előre, vízforralót használok.
Bendegúz tényleg kis turbókrapek! :D:D:D:D
Nagyon jó minőségű a felvétel, videókamerával vagy fényképezővel vettétek fel?
Én is akartam már a mailponton honlapot csinálni, de sose hagyott regisztrálni. :cry:

Én azt akartam kérdezni, hogy Ti csak tejcit adtok reggelire a gyerkőcnek?
Zitának 3 dl a reggeli adagja, de mostanában nyünnyög, hogy kevés. Nem adtam neki repetát, nehogy kidurranjon. :?

Tegnap este színházban voltunk, a Hippolitot néztük meg, nagyon jó volt.
Én a Szulákot nem szeretem a tv-ben, de a színpadon nagyon jó, tegnap is hatalmasat alakított.

Végül volt valaki gyereknapozni?
Vendég
 


Tünde!
Köszi, akkor nyugodtan megcsinálom este a reggelijét.
Nálunk most 2 dl tápi a reggelije Bendegúznak, de ennek is nagyon örülök, hogy ennyi lecsúszik egyszerre. Azért majd lassan megpróbálom kicsit még emelni az adagot.
Mi nem voltunk gyereknapozni, csak a nővéremnél ebédelni, és Bendegúznak az volt a gyereknap, hogy a nagyik dögönyözték. :) Meg persze kapott pár új játékot, pl egy igazi régimódi játéktelefont, amivel imád játszani.

Képzeljétek ma Bendegúz felállt egyszer! És én nem láttam, mert nem voltam itthon, de felhívtak a Szüleim, hogy mi történt, felkapaszkodott a medence szélén, és felállt egyedül. Azóta árgus szemekkel figyelem, de persze nem csinálta. De azért örülök, hogy a nagyik látták! :)
Én meg vettem magamnak két fürdőruhát kínaiban tökolcsón, és szerintem szuperjó mindkettő, nagyon örülök nekik! Bendegúzzal nem tudok ruhát próbálni, de ma végre elszabadultam két órára, hát jól kihasználtam. :)

A videót fényképezővel vettük fel simán.

Majd még jövök.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Nem semmi milyen gyors Bendegúz! Olyan mintha gyorsított felvétel lenne. Gratula a felálláshoz!

Gyereknapozni végül mi sem voltunk.

Tünde!
Ágoston reggel csak tejet kap. Hogy mennyit nem tudom. Lehet, hogy holnap lemérem, mert kíváncsi lettem.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka!
Pedig nem gyorsított!! :D :D Csak úgy csattog a tenyere a parkettán, ha "siet". Ha kimegyek, hallom ahogy közeledik a konyha felé. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Láááányok, milesz már a talivaaaal :?: :?: :?:

Márti, tényleg olyan, mintha gyorsított felvétel lenne :D . Megmutattam apának, szerinte Jack is ilyen gyorsan megy, de szerintem Bendegúz azért lehagyná, bár nem sokkal. Na majd a talin megnézzük :lol: .

Tünde, nálunk a reggeli csak szopi, de fogalmam sincs mennyi, persze ott vannak még az éjszakai nassolások is :D :( .

Mi sem voltunk gyereknapozni, eljött Jack leendő keresztanyuja játszani.

Fürdésügyileg viszont javulunk, ma már nem volt sírás.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Klassz, hogy Jack megint szeret fürdeni! :)
OK, rendezzünk gyerekmászatásiversenyt!

Ha jól emlékszem Tünde kérte hogy ha talit szervezünk, az péntek vagy szombat legyen.
Mi most héten hétvégén elutazunk, de jövő héten pénteken itthon leszünk. Sajna akkor szombat nem jó, mert céges program lesz, ahova lehet vinni gyerkőcöket is, és ha jó idő lesz szeretnék oda elmenni. De pénteken talizhatunk.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Hali!


Márti, én is a kínaiban vettem fürdőruhákat :D

Mindenki!

Ti hova mentek nyaralni?Látom sokan Horvátországot tervezitek-mi is, csak éppen fenntartásaim vannak az út hosszúsága miatt.
Fanni nem bír ki sokat a kocsiban így sokszor meg kell állni-és a parkolóban leterítek majd valamit, amin kúszik-mászik?Érdekes lesz.
Másik az alvás! Javasolják, h éjszak indujunk el, de 7 órát csak nem kéne görnyednie a gyerekülésban.
Mózest meg nem lehet szerintem bérelni, mármin olyat, amit be lehet kötni a kocsiba.Ja és még férjen is el benne....

Írjatok valami okosat, plíííííííííííííííííííííz! :roll:
tibicsoki75
 
 


éjszak=éjszaka
gyerekülésban=gyerekülésben

bocs
tibicsoki75
 
 


Timi!
Hát igen, az utazással nálunk is most kezdenek gondok lenni, eddig klasszul eljátszott a gyerekülésben Bendegúz és aztán egyszercsak elaludt, de mostanában már nem bírja olyan jól, és ő is mászni akar. Ilyenkor kiveszem, kicsit teper az ölemben, aztán vissza, és aztán kezdődik elölről az egész. Azért ha nagyon fáradt el tud jól aludni benne.
Szerintem is célszerűbb alvási időben menni, egy éjszakát kibírnak a gyerekülésben szerintem.

Az Árkád mögötti nagy kínaiban vettél fürdőrucit? Én ott. :-)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Timi, mi is úgy terveztük, hogy nagyobb utazást éjjel oldunk meg, annyit kibírnak, nekik kényelmesebb ám az utazás, mint nekünk.

Végre bejutottam!:
Kép
Jajj, de most meg hogy megyek ki?
Kép

Most muszáj??? Inkább segíts!
Kép
Vendég
 


Tünde!
És végül kiszabadítottad Zitát? Vagy megoldotta egyedül? :)
Jól el tud keseredni ha ilyen csapdába esik szegényke.

Voltunk méretzkedni, 7100, hát Bendegúz kicsike de erős. :) Végülis mi sem vagyunk díjbirkózó alkatok, és tényleg egész nap mászik, mozog, nem is piszkálódott a dokinéni, hogy miértcsakennyimegilyenek.
Megint kenguruztunk, hát ilyenkor azért örülök, hogy csak 7 kiló. :) Így is fáj a hátam.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Szegény Zita :D , micsoda csapdákat rejt a lakásotok. Az egy hintaszék?

Márti, nem próbáltad a hordozókendőt? Nekünk van kengurunk is de abban már 3hónapja is majd leszakadt a hátam, a kendőben viszont még most is akár kilométereket gyaloglunk Jackkel.

Bár lehet, hogy már nem érdemes venni,majd a második lurkónál. Tényleg ti mikorra tervezitek?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
És Jack szeret a hordozókendőben lenni? Valahogy azt hittem az inkább kisebb babáknak jó.
Egyébként szuperjó ez a kenguru, szerintem csak az én hátam ilyen göthös. :lol:

Hát mi még egy kicsit nem tervezzük. Inkább majd ősz körül talán.. :) Egyenlőre elég fárasztó nekem Bendegúzt üldözni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka!
És Ti? Kistesóprojekt mikor?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, a hordozókendőt sokféleképpen meg lehet kötni, ahogy nő a baba,úgy lehet változtatni a kötéseket, az egyéveseket már háton is lehet vinni. Én most Jacket kifelé fordítva kötöm ha nézelődni akar, vagy ha álmos, akkor befelé.

Nemrég írta az ősziben is valaki, hogy most próbálta ki a kendőt a kenguru után, és sokkal jobban eloszlik a súly, nem terheli meg a hátat.

Mi a kistesóval várunk amíg az éjszakák kiegyensúlyozottabbak lesznek, szóval egy-két éven belül szerintem nem vágunk bele.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, Te szervezel talit? Nem olvastam biztosan elég alaposan az előző hozzászolásokat. Ha igen, mi benne vagyunk bármikor:)
Inkább megyünk valahova és viszünk kaját, ücsit, mert nálunk most lakásátalakítás va(lesz) folyamatban, jövő héten kezdik az ablakcserét meg a radiátorcserét és folyamatos por, zaj... stb lesz.Az meg egyik babának sem tenne jót.
Sőt, ha Márti gondolja mehetünk együtt-én szívesen felveszlek titeket valahol, ha már nem lakunk olyan messze egymástól.
tibicsoki75
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?