Új privát üzeneted érkezett!

Fanni!
Az esetleges túltimu miatt kellett volna dokihoz menned holnap? Szerintem mindeképp telefon és aztán majd a többit meglátjátok hogy ő mit mond.

Örülök,hogy jobban vagy kedvileg a pocak fájdalom meg valóban összefügghet a babával. Bízom benned nagyonte lány úgyhogy semmi aggodás. Kép

Kép
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Fanny Kép Igen, emlékszem, hogy mesélted a lapart, biztos ez is ott dolgozottt bennem tudatalatt, hogy igen is megtörténhet velünk ilyen is! Kép

Hajnoca Kép Én 8 után vágtattam fel egyenesen a harmadikra, nem uh-ra mentem, csak szurira, meg hogy Kósa dokival megírassam a betegállományos papírt. Néztem, hogy véletlen nem vagy-e Te is ott, de egyik csaj sem viszonozta a barátságosan fürkésző gesztusaimat, meg nem is úgy néztek ki, mint Te. Kép Kicsit nyomulni kellett, hogy elcsípjem a dokit, de ezek szerint nekem még kimondottan szerencsém volt vele, mert mikor meglátott, hogy lobogtatom a choragonos dobozt(a titkos fegyver Kép), soron kívül behívott. De látszott, hogy áll a bál, nem szeretem a csütörtököket, mindig ez van a schöpfiben ilyenkor.
Biztos rosszul nézegette azokat a fekete foltokat a nőci, ha egyszer a doki csökkentette az adagot, akkor tuti minden rendben!

Hú de szép ez a méteres pocak, Baba! Kép

Zsebi Kép Le a kalappal Előtted, Tőled kéne önbizalom órákat vennem vezetésből. Én csak a megszokott útvonalakon vagyok bátor, pedig fontos lenne kicsit gyakorolni egyedül a nagy forgatagban, különben mindig nyuszi maradok.
hajnesz
 
 


Fanny Kép
Ezeket mind éreztem, mikor a zebra megtalált! Kép
hajnesz
 
 

 
 

Ez a félelem dolog nálam is átalakulóban van, asszem.
Nagyon nem szeretem a tű látványát és még finom voltam.Kép Ehhez képest tegnap olyannyira nem voltam 100as, hogy este 7kor akartam menni a patikába megvenni a Fostimon incit. Csak akkor már a patika kerek egy órája zárva volt.Kép
Ja, mindezt azért, mert elszámoltam az inciket és nem volt meg a két ampulla belőle.Kép
Így este 11kor, mikor egy ismerőstől hazajöttünk adtam be MAGAMNAK!! az 1 ampulla Fostit. Amit a barátnőmtől 'kértem". Még jó, hogy ő is ilyet használ . Dehogy, jó. Szóval érted.Kép
Így most nem kell megvennem a patikában a gyogyika, inciket, mert minden ismerőstöl akinek nem kell összeszedem a maradékokat. Nem mintha nem tudnám megvenni, de azt mondták, hogy nehogy megromoljon ideadták illetve megveszem tőlük.
Mind a ketten azt mondták, hogy pont ezért fog hatni, mert összekuncsorgom.Kép Így legyen!!
Mégis olyan ciki.Kép Pedig fussa rá.

Persze megszoktuk, de mégis dühöngünk rajta vmiért. Ez van, és ez is lesz. Kép

Nem, Vácon. Nálunk sem jobb, mert a főteret teljesen átépítik és le is lesz zárva illetve van, de nem is fogják megynitni csak a gyalogos forgalomnak.Kép
Mindezt a mi esküvőnk elött pár héttel kezdték.Kép
Ez kb. két éve lesz 29én.Kép

A szándék megvan, de a tenni akarás is kellene. Mindig van más. Vhogy úgy vagyunk vele, hogy elöbb lakás legyen. Most erre kell majd a baba után ráerősíteni. Sajnos addig nem szeretne a párom ezzel foglakozni. Én meg úgy gondolom, hogy nekem jót tenne. Lelkileg és fizikailag is.Kép

Hidd el, ha lelkileg stabilnak érzed magad olyan területen, ahol eddig bizonytalan voltál, akkor az is menni fog. S ha lehet ne a rosszra gondolj, hanem keresd mindenben a másik, + oldalt és nézd innen a dolgokat. KépKönnyebb!! Elviselni is, mindent. (pl.: apum halála - neki jobb, nem szenved vagy a lombik nekem - tapasztalat szerzés,)
Olyan dolgokat és érzéseket kell megtapasztanunk amiket máshogy nem tudnánk. Mindennek megvan az oka és miértje, csak tessék megfejteni. Más nálunk jobban úgysem tudja. Ilyenek pl az álmok. Nekem pl.ha édesanyámmal álmodom, az az anyaságot jelenti és megfejtem a benne rejlő titkot. Így közelebb kerülök a célhoz és tudni fogok dolgokat. Az álmok a földi élet tudatszintű kinyilvánulásai. Ha megfejted, tudni fogod, hogy mi foglalkoztat míg alszol.Kép
Mert ugye nem tuti, hogy ua jár napközben is a fejedben, mint éjjel a tudatalattidban. Ezért is nevezik így. Kép
Próbáld, meg eszerint élni a napokat és könnyítesz a tudatodon és a lelkeden is. Mind tudatiszinten, mind lelkiszinten megtisztídot saját magad illetve helyre rakod a dolgokat. Kép

Bocs, ha egy kicsit hosszú és tudományos szájíze van, de nekem bejött. Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Kisregényt írok és megjelentek.Kép
Bezzeg 4 órával ezelöttől csak a küszöböt rágtam, mert nem volt kinek írni. Kép Most meg .... na rajta.

Hajnesz,
Tényleg mázlid volt. Sajnos vmi új főorvos van aztán beleköpött a levesestálba.Kép Mi meg sz....tunk. Hát ez van amikor úgy kell táncolni, ahogy fütyörésznek.
Csak azt sajnálom, hogy rossz volt a kedve vagy túl fáradt volt vagy nem számított ránk vagy csak így alakult.Kép
Meg azt, hogy emiatt nem tudtam elmenni a megbeszélt randimra a kozmetikushoz, mert nem értem addigra haza.Kép Így annyi a gyantás mindenemnek. Állhatok neki krémezni a jövőhétre, mert sajnos nem tudott adni másik nekem is megfelelő időpontot a hét elejére. Aztán meg kislurkókkal a zümimben csaknem kellene megkínoztatni magam.Kép Vagy legyen egy kis figyelem elterelési hadművelet része?
Majd alszok még rá. Párat.
Mindenképpen kell magammal kezdeni vmit, mert már nekem sem szimpi a dzsungel. Ritkítani akarok!!Meg kultúráltabb, mikor az ember lányának a nyakában van altatás közben a lába. Csak szebb látvány.

Az uhs néni nem zavartat, mert én is így gondolom és ez megint egy + oldal. (A "kaját" megenni kell és nem csak turkálni benne. Ha vmit néz akkor nézze rendesen.!)

Fanny,
Én sem tudok jobbat írni. Hagyatkozz a megérzéseidre. Hisz nők vagyunk és állítólag ez bennünk illetve nekünk működik.Kép

Baba,
Az IrfanView-t nem próbáltad? Szerintem ez a legjobb képnézegető és szerkesztő progi ami egyszerűen kezelhető. Sőt még angolul sem kell nagyon tudni hozzá.Kép (ezt magam miatt mondom.Kép)

Látod Zsebi, még erre sincs igazán elszántságom, pedig pár évvel ezelött anyanyelvi tanártól tanultam. Csak a munkámhoz nem kell, így hanyagolva van.Kép Mennék illetve tanulnék én, de a párom azt mondja 'ő nem szótár". Sajnos az a bajom, hogy 'találgatom a szavak jelentését" és ha nem megy akkor jön, hogy 'Zsóóóóóti".Kép Ujabban meg a kéziszótár.Kép

Zsebi, ha lesz majd egyszer (vmikor ebben az évben) babátok, gondolkoztál mér a becenevén?
Szerintem ő lesz a Zsebibaba!KépKépKép
Bocsi, de fentebb Fannyi megszólításáról jutott az eszembe. ('Zsebi,Baba, ....")

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Zsebi,
igazából én erősködtem a dokinál, annyira kérdezgettem, hogy ugye tuti rendben lesz minden, mire azt mondta, hogy ha gondolom, mármint én, akkor menjek be holnap és szívesen megnéz, mire én, hogy ez megnyugtatna. De most nyugodt vagyok. Na, majd meglátjuk. Sziasztok, megyek vörösborozni.

Fanni
fanny1
 
 


Sziasztok csajok,
most beszéltem dokibával, azt mondta, ha nincsenek olyan tüneteim mint a múltkor, akkor ne menjek, majd jövő pénteken találkozunk!

Puszi: Fanni
fanny1
 
 


Sziasztok!
Egy gyors bekukucskálá
Stella!
Nagyon édesek a fiúk!
Trallala!
Gyönyörűek a csajok! Nem tudom, hogy boldogultok egyszerre két bébivel, le a kalappal!

Fanny!
Szorítunk!

Rólunk: vasárnap már 3 hetes lesz a drága, minden nap kimegyünk sétálni, nagyon élvezi, csak anya nem mindig amikor minden második ember megszólít! Nagy dolog történt ám velem is! TUDOK ÜLNI! Végre nem fáj (annyira) a sebem.
Egy kép:
Kép
Helga

Kép

Kép
hel29
 
 


Helga,
Bernadett he lehet még gyönyörűbb mint valaha! Egy tünemény! Puszilgasd meg a nevünkben is!!!
És látod, milyen szép az élet, ha az apró dolgoknak is tudunk örülni (értem ezalatt, hogy már tudsz ülni Kép)Gyere hamarosan megint!

Lányok,
ugye a MagneB6 jó a hasfájásra? Miután beszéltem a dokival, jól elkezdett fájdogálni a jobb petefészkem, de mostmár jobb (ez tuti a tudatalatti, hogy nem mentem el hozzá, erre elkezdett fájni) most egy kicsit pihengetek, mert eléggé elfáradtam napközben. Majd este még benézek!

Fanni
fanny1
 
 


Fanny!

Igazából izomgöcsökre jó. Szokták kismamáknak is javasolni, hogy ne keményedjen be a pocakjuk. De szerintem ezt Helga, Stella és Trallala jobban tudja.Kép

Egy kis mazsola más oldalakról:
'Endomeriozis.hu: 14261. Stella

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnóca,
köszi szépen az infot, azóta már a bevettem a vitamint, majd bánatomat vörösborba fojtottam (jó kis kombináció, mi?) mert ismét eléggé fájok. De tök érdekes, mert csak jobb oldalt és egészen lent, ahol már "borotváljuk" Kép. Azt hiszem, jobb lesz, ha egy darabig nem is írok, mert csak nyavalyogni tudok mostanság és már a hócipőtök tele lehet velem!
Hajnóca, inkább Te írj valami jót, Te mindig olyan vidám vagy!

Pussz: a "golyós" Fanni
fanny1
 
 


Fanni!
Itt ne merjél hagyni minket!
Én hiszem hogy a sárgatestek nőnek ami a kicsinek kell az elején. Hidd el ott az az a drága apróság a pocakodban és midnen a legnagyobb rendben van. Jó hogy ittál is egy kis vöribort az mindig jó ha görcsöl az ember.
Már csak egy heted van. Kép

Remélem nem hiszi itt senki hogy énmilyen piás vagyok de nekem mindig ezt mondja a dokim. Kép Amúgy meg utálom az összes alkoholt, most a spanyol bor bejött de csak egy ici-pici pohárka. Kép

Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Oké Zsebi,
nem tűnök el, ígérem, azt csak úgy mondtam.. Tudtam, hogy úgysem engedtek el Kép És Neked mindig csak köszönettel tartozom, mert mindig tudsz lelket önteni az emberbe! Szóval: köszönöm-köszönöm-köszönöm! Egyébként most olvalstam a Kaálison, hogy akinek sikerül, azok közül sok mindenkinek fáj valamije előtte..
Most hétvégén nem utazol el?

Pussz: Fanni
fanny1
 
 


Fanni!
Nem most hétvégén itthon leszek és tartom benned a hitet hogy siekrülni fog. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szívesen bármikor ha tudok segítek. Hálád jeléül egy zebra megteszi. Kép
Most jön a nehezebb ez a hét, de itt leszünk és fogjuk a kezed. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajnoca,
köszi, hogy feltetted a képet! Igazából nem tudom mi lehet a gépemmel, eddig teljesen egyszerűen tudtam minden képet "resize-olni", de ez az opció egyszerűen eltűnt...Kép

Tegnap este voltunk a dokimnál, mondtam neki, hogy borzasztóan tud fájni a szemérem csontom, hogy ez normális-e, és azt tanácsolta vegyek valami fűzőt bababoltban, ami tartja a hasam meg a medencém, mert ha ez nagyon eldurvul, akkor menni alig bírok majd. Meg persze iszom a kalciumot, és a MagneB6-ot napi egyről 3-ra emeltük.
Hétfőn reggel megyek a Söfibe a terheléses vérvételre.

Fanni,
Zsebinek igaza van a vörösborral kapcsolatban Kép, én is minden este ittam a beültetés után. Aztán amíg rosszul voltam hanyagoltam, azután a sok savam miatt nem kívántam, de ma este megint elkezdődött valami. Kép Ittam egy pohárkával, és jól esett. Tegnap unszolt is egy kicsit a dokim, hogy igyak. Kép

Kép
baba888
 
 


Sziasztok!

A CORAban voltunk és vettem BORT!! Olcsóbban, mint Vácon tehettem volna. Tréflit. Állítólag nagyon finom és neves bor. Majd holnap felbontjuk és lemeozzuk. Mellé egy kis grillhusi, görög salival. Ezt mind nekem kell megcsinálni. Remélem azért a fiúk besegítenek.Kép
Úgyhogy nálunk is borozgatás van mostanában. Pedig nem is szerettem a bort. Most valahogy bejön. Sőt a salátákat sem szerettem. Most meg rákaptam az ízére. KépKép

Zsebi,
hidd el nem vagy iszákos. A szervezet tudja mikor mire van szüksége. Ha másra nem jó, akkor csak kikapcsolódásnak a zűrös és rohanó világból. Még gyogyik mellett is. Pedig múltkor a 'kedves kolléganőm" - aki szintén lombikos cipőben jár - szólt meg, hogy a gyogyikra talán nem kellene innom. Erre én, hogy 'nem alkoholista vagyok!!".
Ha az ember ismeri a határait és be is tudja tartani azokat akkor nem lehet gond pár pohárka bortól. Amúgy a várandós barátnőmnek mondta a dokija, hogy kell innia. Persze akkor nem kívánta.Kép

Baba,
Szegénykém. Kitartás nektek hétfőre.KépKép
Voltam párszor úgy vérvételen a Söpiben, hogy cukorterhelésre vártak. Nem egy kellemes időtöltés.Kép
Ez az egy talán amit nem szeretnék a várandósságból!!!! Azért ti hárman csajok kitartotok és hősiessen legyűritek azt az egy pohárka cukrot!!

Fanny,
ne butáskodjál már!! Még szép, hogy nekünk nyavalyogsz!! Akkor el nézünk neked ek minden ilyen jellegű dolgot, ha csíkoska leszel.KépKép
Na, jó. Ha nem az sem baj, de ez nem így lesz!!Kép
Amúgy ez is lehet egy jel, ha nem szoktál ilyen lenni. Ez alatt a pár hónap alatt én nem ilyennek ismertelek és nekem te gyanús vagy!!!KépKép

Amúgy nekem is szoktak rossz napjaim és pillanataim lenni, de ...mindennek két oldala van. Én a pozitívat nézem és keresem mindig. Nekem így könnyebb elviselni mindent, beleértve magamat is!! És talán ez a legfontossabb.!!
Ma is pl. az a 'kedves kolléganő" már napok óta nem beszélt velem vmi miatt. Ezt nem tudtam szó nélkül hagyni tovább. Nem lehet úgy együtt dolgozni, hogy az ember a szembeszomszédjával két szót nem vált. Kép Annyira nem hiányzik, de rossz azt látni, hogy ő pont az ellentétem. Egy merő negatívum.KépKép Nem szeretem azt, ha vkinek velem baja van. Beszéljük meg, mert akkor lehet orvosolni a dolgot. Ha nem tudom, hogy mi baja velem, akkor nem tudok mit tenni. Kép Elmondta és kiderült, hogy neki rosszul esik az, hogy ilyen hozzáállásom van a dologhoz és az is, hogy ennyi ismerősöm várandós és ezt azokkal is megosztottam - nem levélben - akik ismerik őket. Gondoltam, had örüljenek ők is a hírnek. Aztán elmagyaráztam neki, hogy én miért így állok a dolgokhoz. Meg azt is, hogy minderre apum tanított meg az utolsó időszakban. Akkor amikor ő már tudta, hogy meg fog halni, de nekünk nem mondta el. Kép Erre ő, hogy én nem tudom, hogy ő mit vesztett. Először nem értettem. Mondtam, hogy szerinte én nem vesztettem az életben.??????????? Ekkor esett le, hogy ő a munkára gondolt. (elötte logisztikusként dolgozott, most meg csak csip - csup dolgok vannak.) Azt felejti el, hogy 'két hónapig vagyok egy hónapig nem" munkahely és munkakör nincs. Legalábbis nem megengedhető egy olyan részlegnél, mint a mienk. Nem szórakozhatnak a főnökök 150 ember munkahelyével!!Kép Egy miatt!!
Erre mondtam neki, hogy mindenkinek van keresztje és azt cipelnie kell. Azt mondta, hogy neki nincs és nem is akarja cipelni!!:o Mondtam, hogy de bizony kell!

Említettem neki két mottót:
'Ha az élettől citromot vagy lime-ot kapsz kérj hozzá sót és techila-t." vki mottója
'Az élet túl rövid ahhoz, hogy negatívak legyünk és negatívan éljünk.
Ez egy pozitív gondolat." én mottóm

Látjátok, hogy még ez a rövid sztori is milyen negatív!!

Talán ezért látjátok azt, hogy mindig pozitív a hangulatom. Mindig keresem a rosszban a jót!!

Legyetek jók és JCKt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca,
a kolléganőd nem semmi, hogy szemrehányást tesz neked azért, mert nem roskadsz magadba, és próbálsz pozitívan hozzáállni akár a kudarchoz is. Számíts rá, hogy annak sem fog örülni, ha neked sikerül. Az ilyen emberek irígyek, és nem tudnak mások sikereinek örülni, csak a saját problémáikkal vannak elfoglalva, és azzal, hogy magukat sajnálják. Szegény, én meg őt sajnálom, elég sz.r lehet így élni. Kép
Én a Söfiben a vérvételeket mindig az igazgatói szobában intézem a dokim saját asszisztensével, ott szerencsére nem nagyon kell várni, remélem ez most is így lesz! Kép Ami meg a löttyöt illeti úgy vagyok vele, hogy mivel éhgyomorra kell menni, még jól is fog esni tán, hogy valamit kap a szervezetem. Kép

Ez a citromos, sós, teqilás mottó nagyon tetszik, biztos azért, mert imádom. Kép

Szeretnék saját kezűleg valami cuki állatos motívumot festeni a gyerekszobába, úgyhogy most elugrom a könyvtárba, kiveszek pár mesekönyvet, hogy ihletet gyűjtsek. Kép

Kép
baba888
 
 


Zsebi,
köszönöm szépen, tudom, hogy Rád mindig számíthatok és hidd el, szeretnék nagyon hálás lenni Neked! Amúgy épp egy fél órája görcsölt be a jobb alhasam (mert ez tuti nem a petefészkem, hanem alatta) de talán már múlóban, most már csak tompán fáj. De jól megijedtem, annyira bennem van, hogy nehogy megint kórházba kerüljek!

Hajnóca,
remélem finom lett a görög sali! Mi is nemsokára sütögetni fogunk, ha a fiúk hazaérnek a "nagy meccsről" (itt fociznak egy utcnyira tőlünk)Azért a sütést magát hagyd Te is a férfiemberekre, az olyan nekik való munka, nem? Gürizünk mi eleget!

Baba,
előre a vörösborért, tutira ma sem fogom kihagyni!
Sikerült találnod valami klassz figurát a babaszobába? Tök jó, hogy Te is ilyen kreatív vagy, az én kézügyességem kimerül a pálcikaemberke rajzolásában.. Azt hiszem, nálunk Apa lesz, aki kocsit-vonatot-markolót rajzol majd egyszer a picúrnak..

Fanni
fanny1
 
 


Fanni!
Elhiszem hogy megijedtél amúgy nem nő a hasad, mert ha puffad és nő is akkor érdemes lenne mégis megmutatni dokinak. Remélem tényleg fészkeli őnagysága odabent magát. Kép

Hajnoca!
Ez a kolléganős story nagyon gáz.... hogy milyen idióta emberek vannak. Én a helyedbe még megkérdezném hogy az jobb lenne neki ha te is úgy ülnél ott mint aki citromba harapott?


ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
a transzfer óta egyfolytában csak azt figyelem, hogy nem puffad-e a hasam...De az a baj, hogy én sosem voltam az a lapos hasú típus, úgyhogy mindig próbálgatom,hogy amíg be tudom húzni hasam, addig jó.. Ma valahogy tényleg nem a legjobban vagyok, remélem holnapra elmúlik, de ha nem, akkor persze elmegyek a dokihoz hétfőn... De remélem erre nem kerül sor, mert attól félek, nehogy megint kórházba kerüljek..

Fanni
fanny1
 
 


Fanni!
Nagyon szorítok neked hogy minden rendben legyen. Kép

Aztán ne nagyon szokd meg a kicsi hasat hiszen ezentúl csak nőni fog. Kép Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Baba,
szerintem annyira nem lesz jó a cukrostea. Tömény cukoroldat kevés teával.Kép Ha jól tudom, akkor 75g cukor megy kb 2dl teába. Kép Nem elkeseríteni szerettelek volna, de inkább tudd, hogy mi a helyzet. Ettől függetlenül kívánom, hogy minden ok legyen.Kép

Fanny,
jó jelek ezek amiket észlelsz magadon illetve tapasztalunk mi itt. Kép
Reméljük Zsebinek igaza lesz.Kép Így legyen!!!

Hát csajok a story tényleg nagyon gáz, de ez van.Kép
Remélhetőleg nem sokáig kell még elviselnem. Igaz, ha majd ott fogod tartani, akkor majd megkérdezem Kósa dokit, hogy mehetek-e dolgozni vagy sem.
Sajnos tudom, hogy ő lehet, hogy ennyivel nem fogja megúszni a dolgot. Kép Valahol én is sajnálom és próbálnék neki segíteni, de ha nem engedi akkor nem megy. S nem ez a legszomorúbb. Kicsit kezdem elfogadni azt, hogy a gyerekek minket választanak. Éppen ezért azt gondolom, hogy egy ilyen 'anyajelölthöz" nem szeretne menni egyik gyermek sem.Kép De ez még mindig nem minden erről a kolléganőről. Kép Sajnos minden lombiknál számontartja, hogy éppen mennyibe van és mindig ezt emlegeti. Egy gyermeket nem lehet így várni!!!
Már most rossz belegondolni abba, ha lenne akkor azt mondaná neki, hogy 'Jajj, kisfiam már másfélmillióba vagy. "!! KépKépKépKép
Melyik gyerek szeretne ilyen szülőt??

Már minden munkatársunk úgy van vele, hogy inkább nem is beszélget vele, mert senki nem tudja, hogy mihez hogy áll.
Soha nem hittem, hogy ennyire negatív emberek is vannak a földön. Egy merő rosszindulat!!! minden olyan nővel akinek vagy van, vagy éppen várandós.
Már sokszor belegondoltam abba, hogy velem hogy fog viselkedni, de ennél jobb helyzetre soha nem is gondoltam csak rosszabbra. Kép Lehet, hogy csak miatta nem fogok dolgozni járni nehogy megbántsam??
ÁÁ, majd erre ráérek akkor gondolni.

A görögsali és a grillhusi nagyon jól sikerült ahhoz képest, hogy a sütőben csináltuk és nem szabadtűzön. Ja, én és a lakótársunk Ricsi csináltuk. Nagyon jól esett mindkettő. Kép Sőt a boroskóla is jó volt.
És még meg sem ártott!!

Na mindegy! valahol jó, hogy ő ilyen, mert legalább tudom, hogy milyennek nem szabad lennem.!! És pont ez amit szem elött tartok!!
Már megint a rosszban a jó!!Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!
Én azt mondom hogy ha sikerül és szeretnél menni dolgozni akkor vagy kérd magad másik szobába vagy nagyon magasról sza.... le (már bocs a kifejezésért) de az biztos nem tenne jót neked se ha egész nap miatta kéne savanyúnak lenned.

Igen igen én is úgy gondolom hogy a gyerekek választják a szülőket erre is az elmúlt fél évben döbbentem rá és én is ezért változtattam a lombikhoz való hozzáállásomon. Most már kezdem úgy gondolni hogy ez az orvostudománytól egy lehetőség hogy mi is szülők lehessünk és ha ne adj Isten rajtunk még sem segítene akkor el kell fogadnunk. Peresz ezt nagyon nagyon nehéz lesz, de nem tudunk mit tenni az ember nem emésztheti magát egy életre és keseríti meg nemcsak mások de saját mindennapjait.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia Zsebi!

Nem vagyok szívbajos, így nem nagyon fog érdekelni, hogy az hogy esik neki. Lehet, hogy pofátlan vagyok, de egy kicsit 'piszkálás" miatt is mondtam, hogy mi a helyzet. Egy kicsit aljas dolog volt tőlem, de ez az élet és ezt el kell tudni viselni vagy ne menjen az ilyen az utcára sem!!! Ott sem fog jobbat tapasztalni. Szerintem nem is jár sehovasem.Kép
Szoktak lenni un 'coooollner-es bulik" (Zollnerben dolgozom) és nem emlékszem, hogy bármelyiken ott lett volna. Ha volt, akkor is a férjével érkezett. Kép Legalább itt kapcsolódhatott volna ki egy kicsit.
Ha van ilyen és megyek, akkor mindig a párom nélkül!!Kép És ezt nem csak én gondolom így, hanem Zsoltim is! Ha nekik van ilyen, mint pl a héten volt, akkor nem megyek, mert neki is kell a különlét.Kép Sőt jól is esik!! Nem vagyunk összekötve és szerintem ez így normális!!Kép

Egy ilyen befásult liba miatt nem fogom elrontani a kedvem és másét sem!! Sajnos nem tudom megtenni, hogy másik szobába megyek, mert egy légtér az egész iroda. A főnökhöz meg mégsem ülhetek be! Nem? Kép Így kénytelen lesz elfogadni olyannak amilyen vagyok. Vagy kénytelen leszek megtanulni gyorsírni, mert annyi levelet fogok váltani a barátaimmal és kollégáimmal.Kép

Nagyon jól esik olvasni, hogy te is így látod a gyerekek minket választanak témát. Szerintem februárban, mikor csatlakoztam hozzátok még nem így gondoltad, nem így gondolkoztál. Legalábbis visszagondolva arra az időszakra. Sokat változtunk és válozott körülöttünk minden és mindenki. És ez jó!!Kép
Igen jól látod a dolog lényegét. Ha nem lenne ez a lehetőség, akkor még ennyi esélyünk sem lenne.!! Kép De van!! És már megint a pozitív oldal!! Ezek az orvosok arra tettek esküt, hogy nekünk anyajelölteknek segítsenek és tényleg segítsenek magának az emberiségnek. Ha nemlennének lassacskán elfogynánk.KépKép
De vannak és segítenek.Kép Én tisztelem és becsülöm ezeket az embereket akik az élet egyik legszebb, ha nem a legszebb adományával szeretnének minket magajándékozni illetve hozzásegíteni és minden tőlük telhetőt megtenni, hogy kerek legyen a család. Nekünk is!!!
Sajnos ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenkinek sikerül, de akkor is van más lehetőség.Kép
Igen, sajnos néha ebbe is bele kell gondolni, hogy mi van, ha n.....!
De a természetet nem lehet kicselezni!!! illetve ha nem megy, akkor ha belegebedünk sem lesz eredmény.
Ott van pl Hajnesz esete! Azt mondták, hogy nem és túl voltak jó pár megpróbáltatáson és lám a természet megoldotta a dolgot.KépKép
Ilyen az élet! Ha vmit nem vársz, akkor jön. !!

Amúgy nálunk minden alakul. Ma még meg kell kapnom a fejadagom, de minden rendben.
Kósa doktorbácsi írtó aranyos volt!!
A sztori:
Behív és én azzal a lendülettel le is tettem a táskám a földre és már ültem is volna le erre azt mondja:
- Menjek beljebb. Leteper. Kép
- Semmi előjáték? Végül is minek, lehet, hogy ez lesz a jó.
Mondja, hogy már csak én vagyok az egyetlen Hajni akinek még nem csinált babát.
Erre én:
- Tudok róla. Remélem nem sokáig! (Van legalább két Hajni ismerősöm. Az egyiket még inszemről ismerem és első lombikra sikerült. A másik a mi Hajneszünk.)
Ekkor említettem neki, hogy szoktam veletek beszélgetni.
Mondtam, hogy hallottam, hogy 4. lombik után spontán sikerült.
Erre ő:
- De ő ettől még nem lesz szakmailag féltékeny.!KépKép
Ekkor mesélt egy sztorit. Közben vizsgált.
Volt egy páros akinek x.(talán első?) lombikra sikerültek az ikrek. Aztán mondták, hogy kell-e védekezni. Persze minek, hisz lombikból fogantak. De a természet kicselezte a dokikat és jött a következő lurkó. Ezután már úgy gondolták mégsem bízzák a váletlenre és tetettek fel spirált. De apa keresztül lőtte!! - Kósa doki mondta így - és jön a következő gyermek. KépKép
Erre mondta, hogy ő még mindig nem féltékeny szakmailag.Kép
Sokszor hallottam már róla, hogy a szülés után változikhat a dolog odabent. Biztos itt is erről volt szó!

Ma még fejadag, holnap 24:00kor 3 ampulla Choragon és szerdán punkció. Már most úgy izgulok, mintha ez lenne az első!Kép
Kérdeztem tőle, hogy megoldható-e az, hogy nem 2 napra kapjuk vissza, hanem 3ra. Mondta, hogy neki nem akadály, sőt még jobb is - szombatra esne -, mert akkor nincs kapkodás. De még a biológussal is meg kell beszélni. Szerintem neki sem lesz akadály kicsivel több borítékos sorsjegy ellenében.Kép Gondolom a dokinak is picivel többet kell adni és akkor minden rendben.
Ha nagyobb az esélyem, akkor miért ne? Õ is azt mondta, hogy jobb, ha nem 2re kapjuk meg.Kép
Ja, a bal oldalra 7 pici pöttyöt rajzolt míg a másikra 4et. KépKép

Lehet, hogy még jót is tettem a borozással? Nagyon úgy tűnik!!

Fanny!
mizujs? Hogy vagy?

Baba!
Hogy állsz motívumok ügyben? Ha gondolod nekem van néhány és átküldöm vmikor a mailodra.
Lehet, hogy az nem ma lesz, mert tegnap technikai okok miatt újrahúzták a fiúk a gépemet. Még jó, hogy a párom szereti az ilyen dolgokat csinálni és az meg mégjobb, hogy a lakótársunk ITs. (informatikus mérnök)

Kicsit megint hosszúra nyúltam, de már megint történtek a dolgok. Bocsi!Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hali!

Nézzétek, hogy a 'Babagyártásban 2006 a mi évünk!"ben mit talált Kis_plutó.
Érdemes megnézni. Leginkább a kismamiknak.Kép

http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=2&language=38

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnóca,
szerdán máris punkció? Hogy megy az idő! A 11 tüszőke az nagyon szép szám, látod milyen jó, hogy nem hittél a helyettes UH-snak! Nagyon szorítok Neked, hogy addig még szépen növekedjenek! Te 3 ampulla Choragont kapsz? Kósa doki nem bíz semmit a véletlenre!

Én ma egész jól voltam (azért nagyon odafigyeltem, hogy leginkább csak pihizzek), délután 4-5-ig abszolút semmi fájás, aztán estére megint egy kis jobboldali "méhtáji" fájdalom, amit simán elviselek, ha tudom, hogy jó okból van...

Puszi Nektek és jó éjt!
fanny1
 
 


Sziasztok!

Hát nem volt szerencsém a könyvtárral, szabadság miatt zárva volt. Na majd holnap.
Illetve Hajnoca, szívesen fogadok minden képet a mélemre. Köszi!!!!
Ez az oldal amit írtál baromi jó, a párommal itt néztük tátott szájjal! Kép

Hű, közben kaptam egy banán-málna turmixot! Kép Nagyon fincsi. Hát ilyen az én kedvesem, elkényeztet teljesen. Kép

A doki felírta nekem receptre ezt a szőlőcukrot, most megnéztem a zacsit, tényleg 75g. Hát akkor ez egy jó kis szirup lesz, sebaj. Ja, ennyit sem fizettem még gyógyszertárban, 16.- ft volt. Kép

Fanni,
amúgy a kreativitásomat leszámítva a kézügyességem nekem is elég karcsú, de a céggel, ahol dolgozom pár éve úgy megyünk csapatépítő tréningre, hogy vidéki gyerekkórházakban dekoráljuk ki a folyosót, meg a kórtermeket. A kreatív osztályról a srácok felrajzolják a motívumokat, aztán mindenki kap mindenféle színű festéket, és lehet pacsmagolni. Kép Emiatt egész belejöttem, remélem képes leszek valami használhatót kreálni, és nem kell utána újrafesteni a gyerekszobát! KépKép

Kép
baba888
 
 


Fanny!

Hidd el, hogy jó okból van!!KépKép

Most megyek vissza vasalni, mert még van. Pedig egész délután vasaltam!!

Majd még jövök.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Stella
pécsi ugye? Tavaly előtt pl. ott festettük a gyermekklinikát. Kép

Kép
baba888
 
 


Baba,
ez irtó szép gesztus a cégedtől és Tőletek! Én annyira irigylem az önzetlen embereket, akik tényleg mindig csak azt nézik, hogy hol segíthetnek..És az a legmegdöbbentőbb, hogy általában mindig azok adnak, akiknek a legkevésbé futja.. Én sajna azon túl, hogy néha elviszem a már nem használt ruháinkat a szegényeknek és veszek néhány képeslapot a szájjal-lábbal festőktől, még nem igen jótékonykodtam.. Tudom, nem túl szép dolog, de nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de a tettekig csak ritkán jutok el...
Most megyek a kozmetikushoz, de este még benézek, hátha addig lesz egy kis mozgás!

Fanni
fanny1
 
 


Sziasztok!

Kicsit szeretnék én is jajgatni.Kép Jajj, jajj, jajj.Kép Ennyire érzem azt a pár tüszőt amit termeltem illetve nevelgettem serényen.
Nem vészes, de az előzőek nem fájtak, vagyis nem éreztem őket. Azért nagyon örülök, hogy fájdogál, mert így legalább van!!Kép

Baba!
Mihelyst tudom küldöm a képeket.Kép

Most megyek egy prána nádis (remélem jól írtam)ismerősömhöz, de aztán jövök vissza közétek nagyon nagyon sok energiával. Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!Kép

irigylem a jajjokat!!!!!! Én is szeretném már érezni!Képde ami késik nem múlik, először átengedem a gólyát neked és Fanninak...azután mi jövünk Zsebivel és a többiekkel!!Kép
Vendég
 


Viki!
Jól van, de akkor tényleg jöhetne a gólya hozzánk, hogy minnél hamarabb megadhassuk neki a következő címeket.KépKép

Remélem azért azt, hogy nem fogod érezni csak tudni, hogy szépen növögetnek. Na, jó. Néha adhatnak magukról jelet, hogy ott vannak.

Ja azt nem is említettem, hogy a saláta, fetasajt, grillhús és a bor mellé megkívántam a gyöngyhagymát olivabigyóval Kép is. KépKép
Azt amiben paprika? van.

És még nem is vagyok várandós!!!

Veled mizujs?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Fanni és Hajnóca!

Csak röviden: ezerrel szurkolok nektek én is :-)

Gina
Vendég
 


Gina!

Kár, hogy csak ritkán jössz!!
Jólesnek szavaid. ööööö betűid!!!Kép

Veled mizujs? Alig tudunk vmit!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Fanni,
szerintem is szép dolog ez a cégünktől, ennek legalább van értelme, és nem feleslegesen dobunk ki több százezret az ablakon. Amúgy a cég megteheti, szóval még ez sem akadály. Kép
Olyan jó volt látni, hogy még kész sem voltunk, már a munka közben megvolt a gyümölcse, az érkező beteg gyerkőcök nem azzal voltak elfoglalva, hogy jajj, mit fognak most csinálni velük, mi lesz a doktorbácsinál, hanem ámulva nézték a szép színes figurákat. Kép Ez nagyon jó érzés!

Hajnoca,
köszi, várom.
Ma nem jutottam el a könyvtárba, reggel mentem szirupot inni, nem is volt olyan rossz, kicsit túlcukrozott tea... Kép Mikor hazaértem ebédeltem és lefeküdtem aludni, mert hajnali egyig tévéztünk, és fél 6-kor keltem. Aludtam vagy három órát délután, aztán elmentem kapcsolatanalízisre. Nagyon jó élmény volt, sikerült kapcsolatot teremtenem a csajszikkal! Aggódtam, hogy nem fogok érezni vagy látni semmit, de olyan jól sikerült, hogy fülig érő szájjal jöttem el. Kép
Hétfőnként fogok járni.

Épp most vacsiztunk, kint a kertben, mondtam is a páromnak, hogy milyen jó dolgunk van, itt ülhetünk a saját kertünkben, ehetjük a fincsi vacsit (zöld spárgát és cukkínit pároltam, hozzá harcsafilét sütöttünk Kép), közben a gyerkőcök már nőnek szépen a pocakban, a macska a lábunknál kunyerál, a kutya meg nyüszög a helyén, mert meg akarja nyalogatni a macskát, szóval idilli. KépKép
Ezért hálás vagyok.

Hajnoca amúgy tök jó, hogy érzed a tüszőcskéket, feszengjenek csak! Kép Ma éjjel mész repeszteni?

Kép
baba888
 
 


Baba!

Igen, ma megyünk éjfélkor! Lehet, hogy már mennem kellene aludni, de vhogy nem megy. Pedig álmos vagyok és ráadásul holnap egyedül leszek.Kép Alig lesz kivel beszélgetni, mert a 'kedvenc kolléganőm" nem áll velem szóba, a másik meg szabin lesz, így őt helyettesítenem is kell. Jó lesz. Kép
Ez a 'nem állok veled szóba" olyan, mint a dedóban. Hogy felnőtt, 30 körüli nő így viselkedjen??!!!

Majd többet megyek a levegőre és a termelésbe beszélgetni a barátaimmal.Kép

A csajoknak is tetszett a kapcsolatanalízis? Jól kijönnek egymással? ...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Bocsi mindenkitől, de inkább megyek alunni.KépKép

JCKt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Baba,
ez pont olyan, mint amilyen az amerikai filmekben az idilli család Kép Kertünk nekünk is van, még a finom vacsi is megoldható, kutya-macska meg a szomszédokban, csak a gyerek-témában van még lemaradásunk, bár már reméljük, nem sokáig! Tényleg legyél hálás a sorsnak és kívánom, hogy ez az idill még nagyon sokáig megmaradjon Nektek!

Hajnóca,
nem baj az, ha érzed a tüszikéket, én is most mindent másképp érzek, mint eddig.. Szerintem már küldhetjük is a gólyát Vikinek meg Zsebinek meg a többieknek, mi beérjük fejenként 1-1 zebrával is, nem igaz? Kitartás, mindjárt itt a szerdai pungi aztán már várhatod vissza a kis margarétákat!

Gina,
köszi a bíztatást, minden energiára szükségem van, néha ugyanis lekonyulok mint a bili füle.. Ma délután is rámjött egy "tuti-hogy-most-sem-sikerült" érzés, mert most teljesen úgy érzem fájdogálni a hasam, mint mensi előtt.. Veled egyébként mi újság? Ha jól emlékszem, nyáron kezded a következő lombikot, ugye?

Fanni
fanny1
 
 


Fanni,
köszi, és én meg nektek kívánom, hogy mielőbb kiteljesedjen a ti idilletek is!! Bár már lehet, hogy ki is van, csak még nem tudod! Kép

A lányok is nagyon jól érezték magukat az analízisen, volt egy kép előttem, hogy bent fekszenek a méhemben az oldalukon egymással szemben, és nem volt köztük fizikai kapcsolat, de azt éreztem, hogy nagyon szeretik egymást.
Aztán Zsófi nagyobb lett, felült, és nyújtotta a kezeit, hogy vegyem fel. Felvettem, babusgattam, (mondta is a doki, hogy ma van a névnapja, ennyi kijár nekiKép) aztán adott egy puszit, és leraktam, megpaskoltam a fenekét ő meg elszaladt játszani. Akkor visszamentem Annához, és néztem ahogy alszik. Később eltűntek, nem láttam semmit, ezért úgy kezdtem el keresni őket, mintha bújócskáznánk. A kertben találtam rájuk, a pince mögött bújkáltak, onnan kukucskáltak. Kicsit kergetőztem velük, szaladtak körbe a kertben, kacarásztak közben, szóval nagyon klassz volt! Nem is gondoltam, hogy ez ilyen élményt adhat.

Kép
baba888
 
 


Baba!Kép
Nagyon érdekes ez akapcsolatanalízis, én még nem is hallottam ilyenről.Biztos jó érzés lehetett nektek lányoknak.A soraidat olvasva elképzeltelek benneteket ahogy a kertben asztál űlve boldogan vacsiztok.Ez valóban idilli hangulat,főleg hogy a csajok is szépen növögetnek a pocakban.Kép

Fanni!Kép
Akkor várom a gólyát! Mikor tesztelsz?

Hajnoca!Kép
Lassan itt a szerda...Kép jön a kis focicsapat!
A koleganőd elég durva, valóban olyan mint az oviban...
Én jól vagyok, a laparoszkópiát kihevertem, kicsit kemény a köldököm,de remélem ez elmúlik. Várom, hogy történjen valami velünk...jelenleg a posttásunkat lesem az adómmal, ami a következő lombikunk lesz...Fura, mert egyszer majd megőrülök annyi szeretnék menni lombikra, a másik pillanatban meg nagyon jól érzem így magam ahogy most vagyunk, reménykedünk a férjem orvosában és várjuk a megerősödött kiskatonák természeti akcióját...Kép

Mindenkinek minden jót! Szép napsütéses napot!!! Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Sokat olvasgatlak benneteket, de nem nagyon irok, mert talán nincs is mit.
Nálam jelenleg nagy fejetlenség van baba téren, még nem tudom mi lesz.
Nekem PCO-m van, és valahogy ugy néz ki, javul. A dokim, meg a csajok a PCOs topocból nem tanácsolják a lombikot, mert ugy néz ki talán helyrejottem. Van menzim, rendesen, 30-35 napos ciklus. (eddig nem volt). Peteérés is volt a doki szerint. Szóval talán megjavulok. Csak azt nem értem miért nem vagyok még babás. Párocskámat elkuldtuk ujra vizsgálatra, hátha a kiskatonák lassultak le. Holnaptol closti, amit már régebben...kb 1 éve szedtem, de nem használt. Doki szerint most tuti fog, mert nagyon jók a leletek. Szerinte nem kellene a lombikot kapkodni, nem ez a megoldás az én problémámra. Hát nem tudom. Szóval csak vagyok.
és szurkolok nektek ezerrel :-)

Gina
Vendég
 


Hajnesz Kép
mizújs nálatok, hogy vagytok??

Viki,
tavaly nyáron Dzsúd is volt ilyen analízisen, akkor már más is ajánlotta nekem a könyvet (Lelki köldökzsinor), úgyhogy mikor babás lettem elolvastam, és nemrég jelentkeztem rá.Jobb lett volna előbb kezdeni, de hát így alakult. Még nem késő. Kép

Kép
baba888
 
 


Gina!Kép

akkor ezek jó hírek!Nem? csak nehéz elhinni,hogy spontán is jöhet Nem??? Legalábbis én most így vagyok ezzel.Nekünk a férjem andrológusa mondta, hogy felejtsük el a lombikot, mert spontán is lehet egy kis hormonkezeléssel...nos ezt a nődokim nem látja ilyen pozitívan...ő lombikot javasol....az andrológus meg nem....akkor most kinek lehet hinni?????Kép
Vendég
 


Viki!
Én magam sem tudom már mi a jó hir. Ha a bébi témára gondolok...teljesen padlon vagyok. Ugy érzem...nekem már nem lesz.

Mások zebrájának, terhességének ezerrel tudok örülni. De lassan kezdem felfogni, nekem nem lesz Kép

Szóval bizonytalan vagyok

Gina
Vendég
 


Fanny!
Bőven elég egy - egy zebra, de az már nyargalhatna hozzánk!!
Mikor is kell menned vérvételre?

Baba!
Arra nem gondoltál, hogy lehet, hogy a jövőt látod, láttad? Nekem teljesen az volt az érzésem amikor olvastam soraidat.
Én azt hallottam, hogy már ilyenkor (még minden elött) is érdemes elkezdeni beszélgetni a méhünkkel. Szerintem nem vagy elkésve. A lényeg, hogy elkezdted a lányokkal kialakítani a kapcsolatot. Szerintem a pároddal is oszd meg a pocakod. Beszélgessen ő is a hasaddal illetve a lányokkal.Kép Neki és nekik is jót fog tenni, hogy nem csak a szülés után hallják először a hangját. Mire kibújnak, akkor már az ő hanglejtését is fogják ismerni és nem lesz 'idegen" számukra. Sőt a párodnak is jót fog tenni. KépKép És a kapcsolatotoknak is! Nem mintha nem lenne rendben, de ha mégjobb lesz az soha nem baj.Kép

Ginuska!
Ne tessék így hozzáállni a dolgokhoz.
A szervezetnek elöbb be kell járatnia a beindított motort! Aztán jöhet a váltás és az indulás. Kép
Hidd el, hogy sikerülni fog és légy egy kis türelemmel. Fogadd egyenlőre el, hogy valami elindult a testedben. Vmilyen változás. Had szokjon elöbb ahhoz, aztán jöhet a nagyobb kihívás!! A zebrásodás!!Kép
Ne sürgesd a természetet. Mindennek megvan a maga ideje! Segíteni tudod, de ...
... hiába rohannál elébe az idő akkor sem fog veled együtt rohanni!!!Kép
El kell fogadnunk azt is, ha konkrét (orvosi) segítségre szorulunk. Hisz ők azért vannak ott, ahol.Kép

A 'kedvenc kolléganőm" helyzete megoldódni látszik. Sajnos. Kép
Kicsit rosszul esik, hogy én is benne voltam a dologban, de az ő mindenkihez való hozzáállása jutatta oda, ahova.
Holnaptól mehet még alantasabb munkát végezni kevesebb pénzért és pótlékmegvonásért!!!
Azt beszélgettük bent a csajokkal, hogy biztos elmegy betegállományba a következő lombikig.

Ja ma olvastam egy levelet amelyben azt írta a címzettnek, hogy 'nem bírja, hogy mindig pörgök és + a hozzáállásom, kedvem mindenhez". Ja és azt sem, hogy mindenkinek beszámolok a környezetemben lebabásodottakról. De miért ne tenném??? Hisz ennél szebb ajándék nincs talán!
Miért fáj, hogy másnak már sikerült? Ebből kellene erőt és hitet merítenie, hogy neki is lehet, hisz a lehetősége megvan rá.!!!
Beszéltem a nagyfőnökömmel (Ffi)a lombikommal kapcsolatban. Szóbajött ő is. Mondta, hogy nem lenne a férje illetve annak helyében. Megértem.
Kérdezte, hogy nem zavar, hogy vele(ffival) beszélem meg ezeket a dolgokat. Mondtam, hogy egy kicsit, de szerintem jobb ha tudja, hogy miken megyek keresztül. Említettem, hogy 'vadidegen" emberekkel is megbeszélem a neten. Hiába ismerjük egymást és történetét, de arcról nem ismerjük a másikat.Kép
Még!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Viki,
már szóltam is a gólyának, azt mondta, hamarosan tiszteletét teszi Nálatok Kép Amúgy nem tesztelek, nem merek, így legalább még péntekig reménykedhetek!

Hajnóca,
19-én pénteken van a teszt, Apa 32.szülinapján!
Neked millió drukk holnapra a pungihoz, várunk majd nagyon a hírekkel,hogy hányan is lettek végül a petikék!

Puszi: Fanni
fanny1
 
 


Hajnóca,
mi újság? Remélem jól vagy és rendben ment a pungi, és azóta már megkezdődtek a randik is! Várunk nagyon a hírekkel!

Puszi: Fanni
fanny1
 
 


Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés aztán megyek csöppet aludni, de ígérem még jövök.

9 gyermeknekvalót nevelgettem bőszen.Kép
Azt, hogy mikor is lesz a beültetés sajnos konrétan nem tudtuk megbeszélni az embriológussal. Eddig péntek 12:00. Azt mondta, hogy holnap telefonáljak és meglátjuk, hogy mennyi indult útnak.Kép
Remélem, hogy a borítékos sorsjegy azért megteszi hatását rá!
Ha nem az sem gond, de akkor biztos, hogy szigorú dögrováson és ágynyugalmon leszek.Kép
Vmi olyasmit is mondott - vagy legalábbis én így értelmeztem a szavait -, hogy ha holnap 5nél többen elindultak lehet, hogy mégiscsak szombat. Említette, hogy jó lenne ebből fagyasztani, már! Igaz ez csak a gyerkőcökön múlik. (szerintem azért nincs, mert ők sem szeretik a hideget)Kép Mondott vmi két illetve négysejtes állapotot is. Gondolom arra gondolt, hogy ha ilyen állapotban lesznek, akkor nincs értelme a 3. napnak. Majd holnap tudok du konkrétumot.Kép

Lehet, hogy még az is akadály, hogy nem voltunk csak 4en!! Lehet, ha többen vagyunk akkor átslisszolhattam volna szombatra. Kép

Majd az élet megmutatja mi van nekünk megírva.Kép

Kicsit érzem még a petefészkeimet, sőt egy pindurit még pöttyöztem is! Így inkább húzok alunni.Kép


Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnóca!

Ügyike vagy....9 petike Kép Gratula. Reméljük mozgékonyak. Majd ird meg mikor lesz a punkcio

Gina


és pihi
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?