Új privát üzeneted érkezett!

Fanni!
A Kaális párok fórumán siekrült egy fagyis beültetés. Tessék hinni én hiszek bennek.Kép
Még nem is kell tünet! Tessék nyugiban lenni egy keveset dolgozni ha jólesik és hinni hinni hinni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok!!!!!!! Kép

Segítség!!!!!!!!!!!!!!
Laparoszkópia után kell pihenőt tartani, vagy lehet kísérletezni a spontán bébivel???? Ezt elfelejtettem a dokitól megkérdezni...
Vendég
 


Zsebi,
nagyon köszönöm a bíztató soraid és a jó hírt, én is nagyon szeretnék hinni Benne, és tudod mit, hiszek is!!!

Viki,
szerintem - ha Neked jól esik és nincsenek fájdalmaid - nyugodtan próbálkozhattok, hisz a kontrasztanyag 1-2 napon belül kiürül a szervezetből, más okból meg miért ne lehetne? Bennem ez a kérdés akkoriban fel sem merült...
fanny1
 
 

 
 

Viki!
Nekem sem mondták annak idejeén hogy ne bár mi azt a ciklust kihagytuk mert barnáztam is és fájdogált a pocim, de utána bevetettünk apait anyait. Pár napot talán abból a célból érdemes várni hogy ilyenkor nyitott a méhszáj valamennyire és nehogy valami fertőzést összeszedjél ezért nem is szabad fürdeni csak tusolni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Fanny!
Mindenkinél más a recept, de azért érdemes mindent meghallgatni és leszűrni magadnak amit jónak vélsz.
Hallottam én is, hogy így jó vagy úgy jó. Erika barátnőmnek pl. végig be kellett járnia a beültetés után, mert túlstimuzták, de ezt már beszélgettük. Neki sikerült. Szerintem - és nővérektől is hallottam - kell a vérpezsgés a méhednek is, de csak ligthosan.Kép Ha nincs véráramlás az nem jó, mert nem kap kémiai jelet a pete, hogy hova is kell neki betapadni.Kép

Zsebi!
Holnap reggel megyek Uhra. Remélem minden rendben lesz. Biztos minden alakulgat, mert néha érzem a petefészkeimet.

Gabi!
Küldök neked meghívót, ha a mailcímemre küldesz egy levelet és így meglesz a címed. Ha ez megvan eltudom neked küldeni a meghívót.Kép

Épp most kaptam meg a szuri adagomat.KépKép
Nektek szokott viszketni és bepirosodni a szuri helye? (Suprefact vagy ehhez hasonló; hasszuri)
Lehet, hogy csak a sokadik inci miatti reakció lenne? Vagy ennyire érzékeny már a szervezetem és így reagál rá?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnóca,
biztosan minden rendben lesz nálad és szépen növögetnek a tüszik! Máris kell menned UH-ra? Nem csak pénteken kezdted a szurikat? De érdekes!

Igen, nehéz megtalálni az átmenetet, hogy ne csak pihenjen az ember, de azért ne is vigye túlzásba a dolgokat.. De mindig Lucia jut eszembe, aki ET után pár nappal elment síelni, és ugye megtapadni megtapadt neki, csak azután szívódott fel a baba..Meg talán azért is jobb, hogy délelőttönként bejárok, mert talán a gondolataim is elterelődnek egy kicsit. Néha tök pozitívan látom a dolgokat, néha meg meg vagyok győződve, hogy megint nem lesz kisbabám... Attól függ, épp milyen impulzus ér. Most például megint jobb, hogy Zsebike írta sikeres fagyis stimut a Kaálison, aminek gyorsan utána is néztem Kép

További jó szurizást és várjuk a holnapi tüszi-híradót!

Fanni
fanny1
 
 


Szia Fanni!Az en orvosom azt meselte,hogy az egyik paciense beszedte a hüvelykupot...ilyen is van.Mit jelent az,hogy hiperstimulalt lettel?Agi
balogh_agnes
 
 


Fanny!

Nekem mindig így kellett mennem UHra. Biztos így látja jónak és így az elejétől látjuk a fejleményeket.


Miért van az, hogy egyik lombiknak sem tudok úgy nekiindulni, hogy a családban ne legyen semmi zűr vagy ne kelljen semmi komoly és pénzárcába vágó dolgot intéznem? Már nagyon nem bírom, hogy mindig van vmi.!!!!KépKép ÁÁÁÁÁ
Félévvel apum halála után derü ki, hogy az önkormányzat az adásvételi szerződést!!!!! 'elnézte" és kivonták a kocsit a forgalomból. De arról azért kaptunk papírt, hogy nincs tartozás a 'kivont" kocsin. Ja és arról is, hogy vmilyen gépjárműre viszont X összegű tartozás van.!!! De az, hogy milyen kocsira és mi a rendszáma az nincs feltüntetve!! Csak fizessük be!!
Jó, nem? Mindezt félévvel a hagyatéki és minden után! Szépek!

Na megyek kipihenni eme hoszzú nap fáradalmait.
JCKt!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Fanni!
Én csak azt írtam le, hogy nekem anno mit mondtak és hogy én mit csináltam. Egyébként teljesen természetes, hogy egyénfüggő, hogy kinek mi jó, én még, hál istennek nem tudom azt, hogy milyen amikor nem sikerül, elsőre, másodszorra, stb. Én azért is pihentem sokat, mert 70 km-re lakunk Pesttől és biztos, hogy az utazás nem tett volna jót.

Hajnóca!
Köszi a segítséget, mindjárt küldöm az e-mail címemet e-mailen!

Gabi
gabi30
 
 


Sziasztok!

Számszerűleg nem tudom megmondani, hogy mennyi az annyi, de fejlődünk.Kép
Ahogy én láttam az UHon: kb 4-5 és 3-4! fekete foltocska volt a képernyőn. Csütörtökön megint kell mennem. Az inci adag marad ugyanannyi.
Most egyelőre ennyi, majd késöbb még jövök. Mennem kell fogorvoshozKép így lehet, hogy csak 7 után.

Gabi!
Mi volt az UHon? Mindenkivel, minden ok?? Kép
Elküldtem!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Wish!
Hogy álltok esküvőileg? Közeleg a Június 10!!KépKép

Trallala, Lucia, Hajnesz! Merre vagytok?
Mindenkivel minden ok?Kép
Hiányoztok!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Hajnoca!
Gratuálok az eredményedhez, ez most jó jel, hogy ilyen sok van.

Voltam UH-on, még mindig nem tudta megmondani a dokim, hogy hányan maradnak. Egyenlőre mindenféleképpen kettő van, de az egyiknél a szívrész sokkal kevésbé látszik és ez nem túl jó jel. Valószínűnek tartja a doki, hogy ez fel fog szívódni, de három hét múlva, 10 hetesen megyek újra UH-ra. Még azt is mondta, hogy ne lepődjek meg, hogy ha vérezni fogok, de akkor rögtön be kell fekülni a Váci Kórházba, mert ott van a "rendes" nőgyógyászom. Hát most kicsit rossz a kedvem, mert nem hallottam túl jó híreket, de majd elmúlik. A normálisan növő baba 1,5 cm.

Gabi
gabi30
 
 


Sziasztok lányok!

Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem. Nagyon hosszú hónap van mögöttem. Nem voltam igazán képes arra, hogy megírjam miken megyünk keresztül.
Szerencsésen rendeződött a helyzetünk.
Egy hónappal ezelőtt felhívtak a kórházból, hogy megjött a Wald tesztem eredménye, ami nem volt jó. A Dawn-szindróma kockázatát magasnak értékelték. Rettenetesen megijedtünk. Kaptam beutalót a Sote genetikára, ahol magzatvizet vettek. Azután hosszú hetekig várakozni kellett az eredményre. Mondanom sem kell mennyit sírtunk. Nem akartam elhinni, hogy a gyermek akire ennyi ideje várunk beteg lehet. A legszörnyűbb az volt, hogy már aktívan mozog és gyors ütemben növekedett a pocim is. Nem akartam tudni a dologról, nem akartam semmit sem érezni. Remélem megértetek.

A héten megkaptuk az eredményt, és szerencsére teljesen egészséges.

Fanni: szorítok, hogy minden a legjobban alakuljon. Mikor lesz vérvétel?
tina30
 
 


Gabi30:egy baba is baba.
Én is ugyanígy jártam, csak nálunk a 8 hétre szívódott fel a másik. A lényeg, hogy szépen fejlődjön az a egy. A reményt még ne veszítsd el.
tina30
 
 


Tina!

Hát tényleg nem semmi amin átmehettél az elmúlt időszakban.
Gratulálok az eredményhez, remélem a továbbiakban is minden rendben lesz!
gabi30
 
 


Gabi,
remélem nem bántottalak meg, nem állt szándékomban! Csak azt akartam mondani, hogy ha lenne "tuti recept", biztosan mindenki végigfeküdné a 2 hetet minden zokszó nélkül! Te pedig ne csüggedj, ahogy Tina is írta, még semmi sem biztos, és meríts erőt Trallalából, akinek az egyik kis felszívódni készülő lurkója is már csaknem 4 hónapos! Szóval fel a fejjel! Hányinger teljesen elmúlt?

Tina,
de jó, hogy jelentkeztél, annyit gondoltam Rád! Az már kevésbé jó, hogy ilyen szörnyűséget kellett átélnetek és tudom, hogy azt az 1 hónap aggodalmat semmi sem feledteti, de a lényes, hogy EGÉSZSÉGES! A vérvételem május 19-én lesz, Apa 32.szülinapján! Hát, vagy nagyon szép ajándékot fog tőlem kapni, vagy nagyon szomorú lesz! Most egyébként nagyon játszadoznak velünk a dátumok, lehet, hogy ez jelent valamit? (05.04-én tudtam meg, hogy 1 kis túlélőnk van, akkor volt a névnapom - Móni vagyok ugyanis, a Fanni csak "írói álnév", na mostmár ezt is tudjátok Kép, 05.05-én kaptam vissza, ez csak szimplán olyan jó szám, és Apa szülinapján derül ki a végeredmény...)Na mindegy, nem akarok semmit sem bemagyarázni magamnak.. Tina, vigyázz magatokra és azért gyakrabban jelentkezz,jó?!

Ági,
a hiperstimu azt jelenti, hogy a petefészkeid többszörösére duzzadnak, aminek nagyon komoly következményei lehetnek, én viszonylag simán megúsztam 10 nap kórház + 2 hét betegácsivan.. De nem akarom megint ezzel untatni a többieket, ha visszaolvasod tavaly nov.végét-dec.elejét, ott megtalálsz mindent..

Hajnóca,
ezek nagyon klassz hírek, csak így tovább! Remélem azóta már a fogorvoson is túl vagy, az nem egy kellemes program? És abban az autó-ügyben, amit írtál tegnap nem lehet tenni valamit? Továbbra is szorítok Neked, hogy minden szépen alakuljon!

Zsebi,
vezetgetsz már? Te olyan keveset mesélsz mostanában magadról! Úgy szeretnénk hallani Rólad is!

Szép napsütéses délutánt mindenkinek:

Fanni
fanny1
 
 


Fanni
Dehogy bántottál meg. Mindenki próbál tanácsokat adni a többieknek, főleg azok akiknél már egy kicsi jel van a sikerre. Hányingerem nem teljesen múlt el, ennek valahol örülök is, még néha bizonyos dolgokra előjön.

Az a lényeg, hogy még megvannak mind a ketten. Tulajdonképpen a párom jobban örülne, ha egy lenne, úgy könnyebb lenne, de ez csak három hét múlva fog kiderülni.
Felhívtam a rendes nőgyógyászomat, aki látni szeretne annak ellenére, hogy még csak hat hét telt el, és a 12. hétig a Kaáliba járok. Szerintetek elmenjek hozzá?

Gabi
gabi30
 
 


Fanni, boldog névnapot utólag. A férjem szülinapja nekünk szerencsét hozott. Másnap kaptuk meg a jó hírt. Legyen ez nálatok is a siker záloga.

Gabi, abból semmi rossz nem származik, ha elmész a nődokidhoz. Több szem többet lát.

Balázsról felraktam egy képet a profilomba, mert nem tudom csatolni mellékletként.
tina30
 
 


Jaaa, és neki is a 32. volt.
tina30
 
 


Sziasztok Csajok!
Zsebi fülön csípett a Dévais topikban, már megint nagyon hanyagoltalak titeket, ne haragudjatok, volt több oka is. Nem nagyon foglalkoztam a lombikkal, inkább alternatív utakat kerestem, hogy milyen sikerességgel, az néhány napon belül kiderülhet.
Hajnoca Kép Hogy elment az idő, ugye így jár az, aki nem követi nyomon a történéseket, nem is vettem észre, hogy letelt a három hónap és megint lehet izgulni! Nagy drukk a stimuhoz, most biztos minden adott lesz a sikerhez! A Suprefact után bizony nagyon tud viszketni és dagadni a bőr, mi le is fényképeztük, akkorára dagadt egyszer a szuri helye, mint mikor igazán mérges szúnyogok megcsípnek, olyan jó nagy fehér 10 Ft-os nagyságú göb lett a helyén! Kép

ZsebiKép Gratula a jogsidhoz!!!
Tina Kép Fú, ez jó nagy megkönnyebbülés lehetett!!! Örülök nektek!!
GabiKép Kívánom, hogy ugyanaz megtörténjen veletek is, mint Tralllalával!
VikiKép Ha jól vagy, nem fáj, nem húz sehol, nyugodtan akciózzatok! Hajrá! Kép

Velem az a helyzet, hogy van 2 zebrám, egy tegnapi 850-es hcg-m 48-as progival.
Az előzmények: lombik fel a polcra, nem foglalkozunk vele, végre felfogjuk, hogy nem szabad mindenáron erőltetni a dolgot, pihenjünk rá a sok kudarcra. Közben belső utazással sok-sok érzelmi blokk feloldása, előjegyzés egy újabb laparra petevezetők átjárhatóvá tételét megcélozva a Nyírőben (május 26). Futás, biciklizés ezerrel, hogy jó kondiban legyünk a műtétre.
Múlt csütörtök Nyírő, altatási vizsgálatok, pisi-leadás, wc-n látom, megjött, de hát tényleg, épp a 28. napon vagyunk. Oké. Délután még mindig csak maszatszerű, hát elmegyek futni egy jó strapásat, hátha az rendesen meghozza. Nem jött.
Hétvégén semmi mensi, megyünk a zurammal tesztet venni, persze mindezt már-már poén szinten. Halvány csík.
Tegnap reggel mégegy teszt, határozott pozitív. Futás Zsuzsikához Schöpfibe vérvételre. Eredményt nem is kellett megvárnom, mert Kósa doktorunk hívott, hogy akkor ezt hogy is csináltuk? Kép Megbeszéltük a továbbiakat, jövő hétig kell valahogy kibírnom, akkor újabb vérvétel, és ha jó helyen van bébike, akkor meg is nézhetjük már! Most még nagyon be vagyok tojva, nehogy méhenkívüli legyen, úúúúgy szeretném, ha végre jó példát tudnék nektek mutatni, hogy bárkinek sikerülhet így vagy úgy és hogy egyáltalán nem a pihin múlik az egész, hanem azon, hogy igazán el tudd engedni magad!!!
Próbálok azért pozitív maradni, de amíg nem biztos a dolog, addig a lapart sem mondom le. Kép
hajnesz
 
 


Sziasztok!

Ezek a zebrák tényleg visszajöttek hozzánk!!Kép

Hajnesz!
Ez szinte hihetetlen, de biztos, hogy igaz!!
Nagyon sok gratula nektek! Ügyik voltatok!!
Látod mennyire eltelt az idő!!!Kép
Már te is csíkos vagy!KépKépKép Remélhetőleg nem méhen kívüli és akkor mégjobban örülhettek és mi meg veletek!!!

Gabi!
A váci kórházban ki az orvosod? Azt tudod gondolom, hogy váci vagyok. Vannak jenei barátnőim, ismerőseim. Csomó Anita, Füle (Lukács) Ildikó, Mikita Orsolya. De majd a myvipen úgyis fogod látni.

Tina!
Annyira jó, hogy jó híreket kaptatok és nem kell továbbra is a rosszra számítani. Nagy lelki- és fizikai erő kellett mindkettőtöknek, ahhoz, hogy ezen végigmenjetek és kibírjátok. Emelem kalapom elöttetek! Kép
Lehet, hogy belerokkantam volna az állandó kétdégbe.

Fanny!
Sajnos (Kép) a párom kitalálta, hogy majd inkább csütörtökön menjek, mert most szeretne a kölcsönzős Forddal elmenni az Attila dombra.Kép Nem mondtam nemet. Igaz így késöbb lesz meg a fogam, de azthiszem, ha eddig kibírtam, akkor ez a két nap ide vagy oda .... Amúgy koronát kell rá csináltatni és ma nem igazán vagyok a toppon így lehet, hogy nem is baj, hogy csúszunk vele.Kép
Az apu kocsijával kapcsolatban holnap megyünk a nővéremmel intézkedni, de biztos van megoldás. Addig amíg nem tiszta nem fogok befizetni közel 120E Ftot. Főleg úgy, hogy nem is tudom, hogy milyen kocsira. Puszira nincs ennyi pénzem, Sőt!!! Örültem egy kicsit, hogy pesti barátnőm odaadta a szerencsehozó maradék Fostimonját és Merionaljait így nem kellett szinte semmit sem megvennem a Betadinon kívül. Kép Remélem nekem is zebrát hoznak az incik. Kép Eddig jól állok.

Most kaptam meg a szurikat. A fenekemnél most egy kicsit feszített. Szokott. Lehet, hogy a szövetekhez (v mihez) közel adták be, mert olyan volt mint, ha enyhe izomlázam lenne. Már jobb, mert szétmasíroztam. Kép

Képzeljétek. Hajnali 5kor keltem és kb 11re értem haza. Kb ettől az időponttól 15:50ig aludtam.!! Csak két rövid telefon erejéig ébredtem fel.
Most jönne ki rajtam a tavaszi fáradtság?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Tina!
Fú a hideg is kirázott ahogy olvastam soraidat de megnyugodtam hogy minden rendben. Kaphatunk egy pocakkképet?????

Gabi!
Én drukkolok hogy a picivel minden rendben legyen, ha meégsem sikerül neki itt maradni akkor pedig problémamentesen tudjon távozni. Kitaráts!!!!
Igen menjél el szerintem több szem többet lát nehogy bármi baj legyen. És neked is jó ha hallasz mégegy véleményt főleg ha a kettő megegyezik.

Fanni!
Nem tudok mit mesélni mert igazából nem történik semmi velem. Boldog vagyok sikerült mostanában nagyon kikapcsolni magam.
Vezetés az megy. Voltunk anyóséknál vidéken és az auótpályán is én vezettem. Évezem nagyon és mondhatom már hozzászoktam a saját autónkhoz. Kép
Tervezgetjük a kezdést hogy hogy is legyen, de megmondom az őszintét féltem a lelkemet hogy ismét csalódni kell. DE tudom harc nélkül nem lehet csatát nyerni. Kép

Hajneszkám!
Hatalmas gratula itt és kezem lábam x-ben van érted, de szerintem ez megvan!!!!!!!!!

Hajnoca!
Örülök,hogy alakultok! Drukkolok neked is nagyon!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajnesz,
hát ez nem semmi! Kicsit eltűnsz és egyből egy zebrával jössz vissza! Nagyon-nagyon szorítok Értetek, hogy az UH is megerősítse a boldog híreket!

Tina,
köszi-köszi-köszi! Hátha ez is egy jel!! Balázs pedig gyönyörű, vigyázz Rá nagyon!

Hajnóca,
remélem sikerül intézkedni a kocsival kapcsolatban, ez tényleg nem kevés pénz! A szurik meg nekem is mindig más hatást váltottak ki, attól függően,hogy sikerült beadni!

Fanni
fanny1
 
 


Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok lányok!

Jó régen nem voltam, szánom-bánom bűnömet! De most mindent visszaolvastam, és mennyi minden történt!

Helga,
gratulálok a kislányodhoz, nagyon szép, és milyen ideálisak a méretei! Kép Kívánok neki sok-sok fincsi tejcit, nektek meg boldog babázást!

Stella,
jó hogy tettél fel képeket a fiúkról, már nagyon kíváncsi voltam rájuk, és milyen édesek! Kép

Tina,
nagyon át tudom érezni a helyzeteteket, bár nálunk nem volt konkrét rossz eredmény, de hoznunk kellett egy döntést ez ügyben, és volt pár stresszes hetünk emiatt. Borzasztóan örülök, hogy rendben alakultak nálatok a dolgok, remélem a toviábbiakban nem lesz több gond!!

Hajnóca,
voltál ma uh-n??? Bakker lehet, hogy te voltál, én meg annyira bamba vagyok! A múltkor mikor "megbeszéltük", hogy figyeljük egymást, elfelejtettem a vezeték nevedet. Ma voltunk bent reggel a Söfiben a Kósánál, és mikor téged szólítottak (ha te voltál), mondom a páromnak, ez a név olyan ismerős valahonnan. De csak most, hogy visszaolvastam az elmúlt heteket, látom, hogy ma mentél uh-ra!!!! Hárman ültetek egy padon, te középen? Te mentél be közületek másodiknak, és a harmadik lányzó végül egyedül maradt?
Én tőletek jobbra ültem bézs gatya, világoskék felső, párom mellettem sötét öltönyben. Rémlik valami?

Fanni,
nagyon szupi, hogy lett egy túlélő fagyibabátok, és nem is akármilyen!! Kép Ilyenkor nagyon türelmetlen az ember, de nyugi, minden rendben lesz, és nemsokára együtt örülhetünk! Addig kitartást! Kép

Zsebi,
ti kezdtek végül, vagy később, vagy mikor??
Tudom, te most közömbös vagy a témához, de azért én kíváncsi-fáncsi vagyok! Kép

Én kb. két hete feküdtem bent pár napot, dokikám összevarrta a méhszájamat. Utána sok pihi itthon, fekvés, de már megint mocorgok. Ja és a csajok is. Húsvét után kezdtem el érezni őket, és azóta annyira élvezem ezt az érzést! A nevek is véglegesítődtek, a jobb oldalon Anna, bal oldalon Zsófi ficereg. Kép
Szóval ma voltunk uh-n is, és Kósa nagyon szépnek találta őket Kép. Mind a ketten fejfekvésűek, úgyhogy mondta Kósa, van esély a rendes szülésre. Kérdeztem, hogy addig már nem fognak forgolódni, erre ő, hogy nem biztos, már lehet, hogy így maradnak. Ennek örülök. Amúgy már napok óta azt éreztem, hogy mindig ugyanott, ugyanazok a részek "bukkannak" fel, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar "beállnak". Ezek szerint a küldököm mellett olykor bekeményedő kerek forma nem Anna feje, ahogy gondoltam, hanem a kis popsija!! KépKépKép
Hétfőn voltam a Hidas dokinál az első kapcsolatanalízis órán. Ez ahova Dzsúd is járt, csak én a másik dokihoz jutottam be, a Raffainál már nem volt hely.
Kértem két uh képet, de azt kell mondjam, hogy Kósa amilyen jó uh-s, olyan rossz "fotós". KépKép Na nem bántom, csak ezeket sajnos nem érdemes megosztanom veletek szerintem, elég nagy fantázia kell hozzá, hogy az ember kivegye rajta a dolgokat. De a pocakomról majd teszek fel képet, csak most elmegyek vacsizni, mert egy-két láb nagyon nem bír magával! Kép

Pussz!
A.

Kép
baba888
 
 


Szia Baba,
de jó, hogy Te is itt vagy újra! Úgy látszik ez egy ilyen nap! Nagyon szép neveket választottál a csajoknak, tudod-e? És irtó klassz érzés lehetett, amikor megmozdultak! Azért csak "óvatosan" mocorogjál, tudod, 2 kis hercegnő van a pocidban, akikre nagyon kell ám vigyáznod!!!
És Neked is nagyon köszi a bíztatást, csajok, annyira klassz, hogy itt vagyunk egymásnak!

Puszi: Fanni
fanny1
 
 


Zsebi,
amúgy 19-én van a vérvétel, de nincs jelentősége.

Pussz: Fanni
fanny1
 
 


Baba!
Szuper hogy jöttél és megosztottad velünk az élményeket. Hát reméljük már nem fordulnak meg bár Stella erről tudna mesélni hogy hogy csinálták a srácai nem tudjuk de ők szinte még az utolsó pillanatban is forogtak. Kép
Kezdésről még nincs konkréum, ha lesz feltétlenül megírom. Kép

Fanni!
Javítottam. Nálunk a 13. nap lehet menni vérvételre ezért írtam neked is egyel kevesebbet. NEm baj már a 19 sincs messze.
Én annyira de annyira dukkolok neked. Tényleg voltál már dolgozni vagy inkább nem?

Valamelyikütök itt írta hogy a Lehel piacon vett méhpempőt merre van konkrétan ott a bolt? Nekem épp fogyoban van és pénteken bennék venni. Kép

Fanni ezt neked küldöm:

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Lányok,
hát én is régen írtam, bár megpróbálom folyamatosan követni az eseményeket.

Hajnesz Kép
nagyon örülök, hogy sikerült, drukkolok, hogy az első UH-n helyes kis szívverést lássatok Kép

Tina Kép
nagyon kemény lehetett ez a pár hét, örülök, hogy szerencsésen alakultak a dolgok Kép

Baba Kép
a lányok biztos lustábbak, nekem is hmar beálltak fej-fej fekvésbe, és onnan már nem forgolódtak, csak hatalmasakat rúgtak Képti is Zsófit akartok, nem Zsófiát? készüljetek, fel, hogy mindenhol rosszul fogják írni...

Zsebi Kép
klassz, hogy sokat vezetsz, remélem, hogy hamarosan egy-két bababülés is bekerül az autóba Kép

Stalla Kép
gyönyörűek a srácok!!! hogy bírod a kezdeti megpróbáltatásokat? más a két fiú természete? mesélhetnél róluk!!! szopi megy rendesen? melleid hogy bírják? éjszakák hogy alakulnak?

és röviden rólunk:
a lányok már elmúltak 3 hónaposak, és ez tényleg fordulópont volt a kis életükben főleg Lucáéban, végre vége az esti fájdalmas üvöltéseknek Kép tündériek mindketten, rengeteket vogyorognak, gagyarásznak, kezdik élvezni a hangjukat. zsófi mindent megfog, ami a közelében van, és próbál vele ismerkedni, persze a száján keresztül Kép Luca ehhez a kezét még kevésbé használja, ő egyszerűen mindent megnyal Képnagyon szeretnek csücsülni, persze még kell hozzá némi támaszték. Zsófi nagyon ügyesen fordul át, no nem hasról hátra vagy fordítva, hanem popsiról arcra Kép
kakilni nem nagyon akarnak a lánykák, főleg Zsófi, de sebaj, így lagalább spórolunk a popsitörlővel Kép

néhány képet is teszetk fel:

LUFI

Kép
Kép
Kép
tralllala
 
 


Zsófi
Kép
Kép
Kép
tralllala
 
 


Luca
Kép
Kép
Kép
tralllala
 
 


Trallala,
de jó, hogy végre jelentkeztél! A lányok tündériek, Luca is nagyon szépen növöget már és nekem nagyon úgy tűnik a soraidból, hogy Te az ikres-anyukaság minden pillanatát nagyon élvezed!
Örülök, hogy ilyen szépen fejlődnek a lányok, csak így tovább és gyere sűrűbben, ha tudsz!

Zsebike,
nagyon-nagyon köszönöm a szép képet és a mégszebb szavakat! Remélem igazad lesz, csak tudod az a baj, hogy az egyik pillanatban mindent olyan pozitívan látok, aztán meg hirtelen mindent olyan sötéten.. Bár olvastam, hogy a rosszkedvűség is lehet a korai terhesség jele Kép Igen, dolgoztam már tegnap és most is bent vagyok, egyenlőre csak délig-egyig tervezem, aztán meglátjuk, mi lesz belőle!

Szép napot mindenkinek: Fanni
fanny1
 
 


Lányok,
Ti is olyan sűrűn jártatok az Utrotol pisilni, főleg éjszaka? Nekem este 11-től reggel 6-ig 2-3-szor is ki kell mennem!

Fanni
fanny1
 
 


Hajnesz!!!Kép
el sem tudom mondani milyen csodálatos dolog történt veletek, szinte hihetetlen.Mindig az ilyenekben reménykedik az ember és nem hiszi el hogy ilyen is lézethet és mégis!!!! Csodálatos!!! Gratula és jó egészség nektek!Biztos minden a legnagyobb rendben lesz,és csak követjük a példátokat!!!!Vigyázz nagyon magatokra!Kép
(nálatok miért kellett lombikozni?)

Fanni!Kép
Szorítok!Képa gyakori pisi mástól is lehet!!!Kép

Hajnóca!Kép
köszi a meghívót!
Nagyon szép ereményeid lettek, szép kis tüszők.Csak ilyen sikeres folytatást!!!! Remélem azt a pénzt amit a kocsira kéne kifizetni másfajta járgányra kell majd kiadnotok...annak is négy kereke van és sziréna is van benneKép...ha éhes az illető...Kép

Zsebi!Kép
akkor ti is úgy álltok ahogy mi.Gondolkozunk mérlegelünk és félünk egy újabb kudarctól.Szerintem ez normális.Lehet mi is úgy végezzük mint Hajnesz!KépMilyen jó lenne...
Egyre kevesebben vagyunk a zöld területen!

Trallala!!Kép
Csodaszépek a lányok, olyan kis gyúrnivalók!Helyettem is gyúrd meg őket!Nagyon szépek!!!!!Kép

Baba!Kép
Képeket!!!!Kép Akkor te is két kis szoknyás boldog anyukája vagy!Nagyon jó dolog és fantasztikus érzés lehet mikor elkezdenek mocorogni!KépJó egészséget!

Gabi!Kép
minden a legjobban fog alakulni!!!!Kép

Tina!Kép
nektek is minden szépet és jót,ilyen nagy izgalmak után márcsak szép és nyugodt pillanataitok legyenek!Kép
Vendég
 


Hajnesz, a zebra maradjon veled.

Fanni, lehet hogy bekaptad a legyet? Ez jó jelnek is számíthat.
tina30
 
 


Ja, és azt még kihagytam tegnap, hogy
Hajnesz!!! micsoda örömhír, ez már biztos így marad, és növesztheted a pocidat! Fantasztikus, hogy spontán sikerült! Gratula!!!!!!! KépKépKép

Próbáltam este felrakni egy pocakképet, de mindig azt írta, hogy nagyobb, mint 600x600 pixeles, pedig már lenyomtam 400x400-ra. Kép
Esteleg, ha valaki megpróbálkozna vele...

Trallala,
a párom igazából Zsófiának szeretné anyakönyveztetni, hogy felnőttként a "komolyabb" változatot tudja használni, de úgyis mindenki csak Zsófizni fogja.

Kép
baba888
 
 


Lányok,
bocsi, de ma ilyen parázós napom van... Kicsit mintha a jobb petefészkem érezném, de nem biztos, csak olyan tompán, meg olyan rossz kedvem van és lehangolt vagyok, hogy csak na. Azt akartam kérdezni, hogy szerintetek létezik, hogy az Utronak a "héja" szinte teljesen egészben kijöjjön?? A WC-ben 2-3 ilyen "bogyót" is találtam, ami csak az lehetett.. Ne haragudjatok, hogy ennyit nyavalygok, de most valahogy ilyen passzban vagyok..
fanny1
 
 


Sziasztok!

Fanny!
Előfordulhat, hogy a szervezeted nem 'emészti" meg és így kijön. Akit írtam neked - Erika barátnőmet - ő is így volt vele. Kinél így kinél úgy reagál a szervezet a bogyira.Kép

Trallala!
Csatlakoznék az elöttem írókhoz. Tündérbigyók mind a ketten. Olyan édesek mikor mind a kettő teliszájjal mosolyog.Kép

Viki!
Találgathatok? A babakocsira gondoltál?Kép
Sajnos nem egyszerű dolog lesz, de hát ez az én keresztem és ezt kell végigcsinálnom vmiért.
De, hogy mindig lombik környékén legyen vmi?!!

Baba!
Hát én sem kapcsoltam!! Igen én voltam az. Rózsaszín mellényben. Szőkésbarna, félhosszú hajad van? A párodnak vmilyenkék színű nyakkendője volt? Ha jól emlékszem akkor körszakálla és rövid, tüsi barna haja? Szólhattál volna, mert még azt a két 'lányt" sem ismerem. A szőkével a Nyírős vérvételen találkoztam. A másikat meg ő ismerte, de ha már így összejöttünk, beszélgettünk.
Olyan kár, hogy nem szóltál rám. Jó lett volna már személyesen is találkozni. Nem csak futólag.

Na mindegy. Egyszer csak eljön a mi időnk, hogy megismerjük egymást!
Én holnap is megyek!!
Ha gondolod, akkor ott talizhatunk. Kép
Lehet, hogy már Hajnesszal is találkoztunk?
Átküldheted nekem a mailcímemre a képet. Megpróbálkoznék vele.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!Kép
Eltaláltad!!!Csak ilyen jó legyen a lombikod ereménye is!!! ahogy szokott mindig közbejön valami nemvárt dolog,ami egy kicsit elszomorítja az embert.Remélem rendeződnek ezek a kocsifizetős dolgaitok.Kép

Fanni!Kép
A hüvely utrogestan nekem is kifolyt,ami már nem kellett a szervezetemnek...engem kicsit zavart nem szeretem az ilyen dolgokat,ezért én a szájon át szedhetőt kérem mindig....Sokat pisilsz még????KépKép
Vendég
 


Helga Kép
Gratulálok a kislányodhoz, nagyon boldog babás hónapokat kívánok!!! Kép

BabaKép
Olyan jó volt olvasni a mozgolódásos beszámolódat. Jót mosolyogtam Kósa fotós tehetségén. Kép Azért én szívesen fejtegetném, kinek mijét is látjuk. Nagyon szép neveket kaptak a lányok!

Hajnoca Kép
Drukk a szurikhoz! Nekem is sokszor volt "izomlázam" utánuk. főleg a Zsuzsika- féléktől. Kép Szerintem is előfordulhat, hogy elmentünk egymás mellett a Schöpfiben. Holnap én is beugrok, kapok szurit, csak előtte meg kell venni, így attól függ, hogy hogy érek oda, hogy mikor nyit a gyógyszertár.

Tralllala Kép
tüneményesek a csajszikák! Ez a rengeteg maci meg paci, annyira zabálnivalók köztük!!!

Fanny Kép
Az Utro tényleg elég darabosan tud kijönni, a lényeg, hogy ami benne van és nem vivőanyag, azt úgyis felszívja hamar a szervezeted, a többivel meg ne is törődj. Amúgy az utro két tipikus velejárója, hogy állandóan pisilni kell és nagyon meleged van. Kép A lehangoltság meg pláne belefér a korai terhességbe!!! Kép Ja, én is a jobb petefészkemet érzem, olyan, mint stimukor, dolgozik benne a sárgatest, és lombikok alatt is mindig éreztem, beültetés előtt is után is...

Viki Kép
Nekem kétoldali elzáródott petevezetőt állapítottak meg 2004-ben. Én is nagyon drukkolok, hogy jó példát állítsak Elétek és beinduljon az a zebracsorda!!!


Ja és köszönöm, hogy együtt örültök velem, nagyon jól esik!!! Kép
Ne haragudjatok, hogy nem írtam mindenkinek, kicsit nyomogat a jobboldalam, most inkább leheverednék. Kép
hajnesz
 
 


Viki,
igen, még mindig elég sokat pisilek, de főleg éjszaka, nappal inkább csak baromi hirtelen jön rám és úgy érzem, hogy azonnal bepisilek. De én is inkább arra gyanakszom, amit Hajnesz is írt, hogy a gyógyszertől lehet.. Én egyébként most szájon át szedhető bogyit kaptam a gyógyszertárban az utrogestanból, de azt mondta a gyógyszerésznő, hogy amit felül lehet, azt alul is... A dokim jobban szereti a hüvelyit, mert az egyből felszívódik, de lehet, hogy kénytelen leszek "fent" beszedni, mert munkahelyen ez a kifolyás elég kellemetlen lenne.. Neked nem bántja a gyomrodat és nincs hányingered, ha szájon át veszed be?

Hajnesz,
tényleg veled osztozunk a boldogságodban, hiszen ennél csodálatosabb dolog nem is történhetett volna Veled és mi egy csapat vagyunk, úgyhogy mindannyian Veled örülünk! Majd ha mi leszünk soron, biztos vagyok benne, hogy Te is ugyanígy fogsz érezni! Melegem egyáltalán nincs az utrotól, pisilnem viszont a múltkor is sokat kellett. Eddig abszolút nem fájt semmim, csak ma délután óta érzem a jobb petefészkem környékét, és csak a múltkori hiperstimu miatt aggaszt egy kicsit.. De az igaz, hogy akkor meg nem fájt, úgyhogy megpróbálok nem foglalkozni vele!

Csajok, még egyszer bocsi a mai önsajnálatért és nyavalygásért, holnap jobb lesz, ígérem!

Fanni
fanny1
 
 


Hajnesz,
még valami: azért kíváncsi lettem volna arra a lapar eredményre, talán emlékszel, az én 3 hónappal ezelőtti vizsgálatomon az elzáródott petetvezetőn úgy átment a lötyi, hogy csak na..
Szóval tényleg vannak még csodák, erre Te vagy a legékesebb bizonyíték!
Jó pihenést, vigyázz magadra!

Fanni
fanny1
 
 


Helló!

Hajnoca,
stimmel, bár az én hajam szerintem rövid, de ha félhosszúnak vélted, akkor ideje fodrászhoz mennem. Kép A páromnak igazából nincs körszakálla, csak két napja nem borotválkozott Kép, de a tüsi haj, és az igencsak élénk kék nyakkendő stimmel. Kép Hát igazából akkor tudtam volna odamenni hozzád, mikor kijöttél, de annyira nem voltam biztos a dolgomban. Kép Majd legközelebb.
Egy hónap múlva megyek csak uh-ra, előtte szólók! Kép

Hajnesz,
majd meglátod milyen jó, mikor már érzed a mocorgást, én legalábbis borzasztóan vártam, és nagyon élvezem. Főleg, hogy már láttam az uh-n a kis talpakat meg mancsokat, és mostmár tudom milyüket hol dugják ki. Kép
Persze biztos lesz majd a vége felé olyan időszak is, mikor már nem fogom ezt annyira élvezni, dehát nőjjenek csak szép nagyra!

Fanni,
ennyi nyavalygás simán belefér, sőt több is, és ha minden jól megy, lesznek még egyszer ilyen-egyszer olyan hangulatváltozásaid! KépKép
Kb. két hete teljesen váratlanul egyik délután elkapott egy olyan hangulat, hogy egy órán át folyamatosan bőgtem, pedig semmi okom nem volt rá, és utána is egész este elég nyomi voltam. A csajokat meg nem győztem nyugtatgatni, hogy ne aggódjanak, nincs semmi baj, a mami csak szimplán hülye. Kép Biztos érezték a hangulatváltozást, mert miközben sírtam nagyon mocorogtak.

Kép
baba888
 
 


Tralllala!
Gyünyörűek a lányok. És ez a sok maci...
Csak úgy sugárzik a soraidból a boldgoság a szeretet. Várunk sűrűn ha tudsz gyere.

Fanni!
Tudom, hogy milyen ilyenkor a helyzet az ember lányával épp ezért tudom hogy nagy szükség van ilyenkor a lelki bátorításra és tényleg hiszem hogy ott van az a pici lény, csak te is bíztasd. Kép A munkával meg ovatosan csak egyig bőven elég akkor mara idő pihenni is. Kép
Az előfordul hogy az utro kijön, ne igzulj a hatóanyag felszívodik nekem a doki mindig azt mondta nem kell vele feküdni mert a hatóanyag nagyon hamar felszívodik, amikor kérdeztem hogy mi az ami kijön azt modnta az a vivőanyag mogyorovaj ha jól emléksze. Szóval no para. A petefészket meg érezheted a sárgatest kialakulásától ami ugye a terhesség alapja.


Viki!
Megmondtam hogy idén decemberig kapott mindenki haladékot a költözésre a zöld részből a félősebbek belehúztak és már a sárgában vannak, de semmi gáz mi is megyünk hamarosna. Valóban jó lenne egy spontán bébi, egycsapásra megoldodna minden gondom bajom. Kép

Baba!
Küld át a képet zseboroszlan5@freemail.hu és szívesen felteszem neked. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Nemrég értem haza!! KépKép
Pedig reggel 6:20kor már ott voltam és én voltam az első!!!!
Szegény dokinknak közbeszólt a főnöke!!
Így mindenkit haza akart küldeni.Kép
De mi kitartottunk mellette. Ha már menni kellett legalább eredményt tudjunk.

Sajnos nem ő UHozott meg! Vmi uhs nővérke, de komolyan olyan érzésem volt, mint mikor csak tologatod a kaját ide oda a tányérban!!!
Kész csoda, hogy egyáltalán látott vmit!
Azt mondta, hogy összesen 4 tüszőm van!!!
Kérdem én, akkor a doki miért csökkentette az adagomat csak 2 Fostimonra? Vagyis a Merionalt nem kell böködni.
Ha nem lenne jó akkor hagyta volna az adagot.!!!
Úgyhogy a mai nap egy kis zökkenővel indult, de remélem annál jobb lesz.

Hajnesz!
Nem tudom neked milyen volt ez a ami nap, de ezt én inkább nem a legjobbak közé fogom besorolni. Kép
Mikor voltál UHon? Mi a lányokkal az ablaknál ültünk, messze a tvtől. Rajtam barna illetve kék pulóver, fekete nadrág volt és egy sporttáska (háti).

Baba!
Rajta vagyok a témán!
Nagyon jó lehet találgatni, hogy kinek, milye van éppen a gyomrodban vagy éppen ki hogy nyomja a hólyagod.Kép
Amúgy jól el vannak a lánykák odabent? Nem marakodnak, veszekednek a helyért, meg ilyesmi?
Kép
Na, jó egy kis találgatás is volt a 'ki, hogy néz ki"ben, de ezekszerint bejött.Kép Konkrétan nem emlékszem az arcodra, de sejtésem azért van.
Miért nem szóltál, akkor nem rohantam volna úgy el. Ráértem volna menni, hisz nem voltam összekötve azzal a lánnyal.
Na mindegy. Ilyen a mi formánk! Szerintem Hajnesszal sem sikerült a 'randi".
Ez van.

Trallala!
Nem csak a sorokból érezni, de a csajkról is lerí, hogy jó mamijuk és papijuk van!! Ezt nem tudod letagadni. Rájuk van írva. Mindkettőnek fülig ér a szája. Szóval jól érzik magukat a bőrükben, de ez rólad is elmondható. Szerintem!Kép

Zsebi!
Jó olvasni, hogy merészkedsz a városon kívülre is autóval.Kép
Ennek nagyon örülök, hisz akkor élvezed!!Kép
Van egy ismerősöm aki Pesten nem vezet. Akkor meg minek a jogsi?!
Nem csak helyhez kötött a jogsi.Kép

Rólam annyit, hogy vasárnap 9:45re kell mennem a Váci utcába. A mai eredmény (elméletileg) 3-4 tüsző. De ezt inkább nem veszem tudomásul, mert szerintem ez nem korrekt. Nem hiszem, hogy tegnapelött óta lefeleződtek.Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Anikó és a lányok avagy kép Anikó pocijáról

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Baba!
Gyönyörű a pocakod. Kép

Hajnoca!
Szerintem elnézett valamit a nő ne is foglalkozz vele minden rendben lesz. Kép

Valóban élvezem a vezetést. És már egyre kevesebb segítséget igénylek a parkolás terén volt a legnehezebb megszokni a saját autónkat, de már abban is alakulok. Néha nem elsőre de beparkolok. Kép
És már teljesen egyedül is vezettem. Kép
Hát igen ez elég rossz amikor az emberek nem mernek ide vagy oda elmenni. Én szeretek Pesten vezetni egy bajom van hogy nem mindig tudom hogy ha valami le van zárva vagy ilyesmi akkor merre célszerű menni. A párom profi a kisutcákban úgyhogy neki könnyű én meg inkább várok 10 percet a dugó miatt. Kép A sőgornőm vidéken lakik és két falú között elvan, de Patakra már nem menne be pedig ott nincs is olyan nagy forgalom.

Fanni!
HOgy vagy ma? Már nagyontelnek a napok. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!

A párod is csak azért tudja, mert már - gondolom - rutinja van benne. Majd, ha neked is lesz nem kell a dugóban ülnöd.Kép
Hanem sitty - sutty már ott is vagy ahol szertnél.
Nekem nincs jogsim így páran mondhatják, hogy könnyen beszélek, de amióta babázunk nagyon sokat fejlődtem kisutcák terén.
Igaz, lehet, hogy köszönhetem az édesapámnak is vmelyest, mert ő tanított meg igazán térképet olvasni és tájékozódási pontokat nézni, keresni. Nekem ez a technikám.
Navigálni azt, tudok. Kép
Vezetni azt, nem. Kép
Majd ennek is eljön 1szer az ideje.
Van, hogy 'megakadok", de mindenhonnan haza lehet jutni. Vhogy! Kép
Most pl. a villamos izéket csinálják így nem csak felszáltam meg leszáltam a villanyosról, hanem + fel a villpótbuszra meg le. De eljutottam a Nyugatiig. Pedig nem ördöngősség!(Egy pestinek eligazodni Pesten.)KépKép
Most lehet, hogy butuskának tűnök, de ritkán járok BKVval Pesten, így nekem magassak néha a dolgok. Főleg, ha pestitől érdeklődik egy vidéki. Neki logikus, hogy mi hol van, de nekem nem.Kép
Na mindegy du 3ra már itthon is voltam. Kép Igaz nem ilyen okból kifolyólag. De ezt már írtam.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!
Most fogom akkor te nem is Pesten élsz?
Hát valóban nem egyszerű a BKV-sem bár én már nagyon megszoktam. de most hogy mindenhol turnak fúrnak nem egyszerű. A múltkor a Kaáliba hogy mentem akkor ott is végig fel volt túrva sétálatam vagy 10 percet mire találkoztam egy új megállóval sokszor az a baj hogy nem is egyértelműen rakják ki a dolgokat. De ezt már Mo-n megszoktuk. Kép

Biztos vagyok benne hogy meg fogsz tanulni vezetni baba mellett nagyon jó dolog. Én is röhögtem volna ha valaki fél évvel ezelött azt mondja hogy én fél év múlva egyedül megyek, azátán mégis. Kép Ezt mind a talpmasszis pszichó nénimnek köszönhetem aki mindenen segít átjutni, így siekrült legyőznöm a vezetési félelmeimet. És tudom élvezni.
Valami hasonlót remélek a lombikkal kapcsolatban hogy úgy tudom majd elkezdeni hogy nem majrézok mindig valamin hanem felülkerekedve biztos sikerülni fog életérzéssel nekiindulni és akkor tényleg mindent megtettem a cél érdekében. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,Baba,
nagyon köszönöm a tegnapi bíztató szavaitokat, ma már sokkal jobban vagyok hangulatilag, mondta is a barátnőm, hogy sikerült átpasszolnom neki a tegnapi rosszkedvem. Kicsit érzem változatlanul a jobb petefészkem, ill. fájdogál a hasam és néha a derekam, ill. a mellem is érzékeny már, de pont olyan minden, mint a mensi előtt. Bár fent említett barátnőm épp 12 hetes terhes (már a második babával) és azt mondja, hogy minden így kezdődik.. De nem akarok hiú reményeket táplálni! Arra gondoltam viszont, hogy nem megyek el holnap a dokihoz, csak felhívom, hisz nincs semmi komoly problémám és lehet, hogy jobb,ha nem bolygatjuk meg a dolgokat.. Ti mit gondoltok?

Hajnóca,
szerintem ne is törődj a mai UH-val, hisz mint tudjuk, Kósa doki csak fényképet nem tud csinálni, viszont az UH-val nagyon ügyesen bánik, tehát biztosan ő tudja jobban, majd vasárnap meglátod!

Baba,
amúgy tényleg nagyon csini a pocakod!

Fanni
fanny1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?