Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti,
gondolom, hogy az inszemmel kapcsolatban olvastad, hogy rossz oldalon érik a tüsző, mert ugye a lombiknál teljesen mindegy, ott úgyis leszívják őket.. Az inszemnél a feltételek: a megfelelő spermaszám ill. legalább egy átjárható petevezeték, tehát én azt gondolom,hogy ezt egy olyan lány írhatta, akinek az egyik petevezetéke el van záródva és pont azon az oldalon érett a petesejt,de így sajnos oda nem tudják feljuttatni a spermát. Ha valakinek mind a két petevezetéke átjárható, ott teljesen mindegy, hogy hol érnek a tüszik..

Hajnóca,
hát már Ti is itt tartotot, hogy kezdődik a szuri? De Te akkor most short protokollon vagy,ha fogigátlót szedsz, nem? Én azt hallottam,hogy az sokkal kimélőbb, mert kevesebb az injekció, itt meg kell várnod, amíg megjön, és akkor kezdődik a szurizás, nem? Most engem is "csak" az 5.cnaptól stimuznak, Closty + Merionál injekció kétnaponta (össz.4 db),hogy elkerüljük a hiperstimut. Hát, remélem tényleg nem lesz semmi gond...

Viki,
én rajtam kb. 2 kg maradt a stimu után, de nálam szerintem közrejátszott a hiperstimu is, amit miatt kb.4 hétig majdnem végig feküdtem, no mozgás, és ugye a fehérjét meg tömnöm kellett magamba.. De van egy barátnőm, akinek 2 stimuja volt eddig, és ő nagyon-nagyon meghízott.. Biztosan ez is alkati kérdés.
Érdekes volt olvasni, hogy Te ikrekkel látod magad... nekem épp ma is eszembe jutott, hogy én még soha nem láttam magam konkrétan kisbabával.. Szerintem nekünk már az is a bajunk, hogy túl sokat gondolkodunk..

Hát, további "szép" napot ezen az esős délutánon, azt hiszem, a majálisozás ugrott mindenkinek, nem igaz?

Puszi: Fanni
fanny1
 
 


Gina!
Igen Nóri kereste őt, de ha jól emlékeszem valami elfogyott szuri miatt már biztos nem aktuális.

Fanni!
Nem tudom szerintm most nem kezdek,féltem a lelkemet. Tudom hülye vagyok de akkor is....

Hajnóca!
Nekem is hátrafelé hajlik a méhem és még soha nem mondták hogy hason kellene feküdnöm miért is volt ez???????

Krizsta!
Az is lehet hogy egy pár inszemet csináltatnak meg veled és belátják hogy nincs értelme és léptek lombikra.

Viki!
Ne féljél a lapartól tényleg nem vészes. Kép
Én az első stimu alatt híztam 3 kg-ot az stabilan rajtam van se le se fel bármit is csinálok de azóta kopp-kopp nem híztam. Kép



Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kriszti78!
valószínűleg az én soraimat olvashattad,hogy rossz oldalon ért a tüsző.nagyon jól írta a Fanny.nekem ma egy éve derült ki, hogy méhen kívüli terhességem van,és megműtöttek, a jobb oldali petevezetőmet eltávolították.inszeminációnál ez számít,de így sincs kizárva a terhesség azt mondta a doki.

Kép

 
 

Sziasztok!

üdv Kriszti! Hát furcsállom hogy inszemet akarnak nálatok. Én Szlovákiában élek, de ilyen eredményekkel itt is rögtön a lombikot javasolják.

Nóri keresett??? Irhatot volna mailt ... na mindegy.

Velem amugy semmi uj. Ritkán járok ide, meg keveset foglalkozom a baba-projekttel is. Szóval hanyagolom a Tmát, hátha meglepődöm :-) Amugy még 2 ciklus és kezdem a szurikat aztán talán beültetés...és remélem 9 hónap és anya leszek. Így lesz. Hinnem kell benne. Nálatok is ez lesz. tudom :-)

Hogy mi van velem??? Azt mondják javulnak az eredényeim..de hát hol a bébi??? Szóval nem érdekel...vaami csak lesz.

Helga: gyönyörű a kislány, gratula. A szülés körüli rémálmot meg gyorsan feledd el! Vigyázzatok magatokra.

Zsebi köszi az érdeklődést. Veled? Mikor lesz a beültetés???

Lányok, van köztettek olyan akinek a closti nem elég a stimuhoz???

Gina
Vendég
 


még egy kérdés? az ovuláció előjelzésére van egy vizelet-teszt...ismeritek? neve?
Vendég
 


Sziasztok!!

Lola! Kép

Igen a te soraidat olvastam...Hogy lehet ennyi baja egy nőnek??? Nem értem.
Eddig tök egészségesnek hittem magam, de most egyre több nyavalyára derítenek fényt.
Szinte hihetetlen!Bár nekem még nincs okom panaszra, hisz amiket itt a fórumon olvasgatok....kicsit elszomorít. Én még nem mentem annyi mindenen keresztül mint ti, még csak most kezdtem. De már félek tőle.
Majd valahogy kérek tőletek pozitív energiát,kitartást, mert ezt máshogy nem lehet kibírni.


Zsebi! Kép
Remélem én is hogy nem sokáíg fognak velem próbálkozni, mert lehet az igazi lehetőséget halasztom el, és a szervezetem nem tudom hogyan fog reagálni a a sok hormonra.
Vagy nem csupán pénzt látnak az orvosok ebben is??? Ha tudja, hogy nincs értelme, és ezt meg is mondja, miért kisérletezik? Számomra érthetetlen.

Mensi 3. napján vérvétel, aztán megnézik, hogy átjárható e a petevezető,kb. 17-19-én, aztán még egy vérvétel, és remélem letesz a doki az inszemről.
Páromnak 2 X lett rossz az eredménye, vajon azt nem ismétlik meg???
Szedett E vitamint, azt mondták az jó...



Gina! Kép

Sajnos én sem értem, hogy miért akarja a doki az inszemet....
Lehet rossz orvost választottam??
Illetve nem is választottam, ő fogadott. Persze rögtön elmondta, hogy nem sok esélyünk van, de hátha szerencsénk lesz.
1.5 éve csak a szerencsénkben bíztunk, nem szeretnénk tovább tétlenül ülni.A BMC-be járunk, és ott nagyon dícsérték a dokikat.
Vendég
 


Kriszti!
1 próbát azért megér az inszem...hátha. Ugyhogy ne törj le :-)
bizz a dokiban..szerintem

Gina
Vendég
 


Gina!
Persze hogy megér, hisz 50 %-om van, hogy sikerül.
És én most nagyon optimista leszek, persze csak mérsékelten. Nem szeretnék megint csalódni!
Vendég
 


Sziasztok!

Fanny!
Igen, azt hiszem ezt short protokollnak hívják. Igazából soha nem kérdeztem csak utánna néztem.
A 'kottán" az van, hogy a mensi nem lényeges a kezelés szempontjából. El sem hiszem és még fel sem fogtam, hogy már itt tartunk. Pénteken kell mennem vérvételre és EKGra. Ezen a napon kell elkezdenem a szurikat is.(Suprefact 0.5ml) Majd másnaptól Suprefact mellett Fostimont(2 amp.), Merionalt(1 amp.)kell magamba böködni és Prednisolont szedni. Aztán kedden és csütörtökön UH. A Merionalt még nem tudom pontosan meddig kell, mert az UHok során látjuk meg, hogy mi a helyzet.

Zsebi!
Végül is nekem nem hátrahajló. Múltkor megkérdeztem a dokit az UHnál. Hátrahajló méh annyiban befolyásolja a teherbe esést, hogy lehet, hogy nem éppen a legmegfelelőbb helyen fog megtapadni. Meg állítólag nehezebben lehet ezzel teherbe esni, de... a nővéremnek is ezt mondták és mégis mind a két gyermek fél év alatt fogant meg. Igaz, hogy könnyebben gond lehet a méhszájjal, de ezt is tudják összevarrással orvosolni. Lehet, hogy nővéremnek az is belejátszott, hogy lazább a hasfala és ezért indult meg mind a kétszer korábban a szülés. Sajnos a kislányt már nem tudták megmenteni, de Zolika nagyon is jól van.KépKép
Lehet, hogy nekem is gondom lesz a hasfalammal, mert mind a két oldalon műtve vagyok lágyéksérvre. Igaz, régen volt már. (2.5 és 3 éves korban)
Majd odafigyelek!!

Gina!
Szerintem itt mindenkinek mást kell szedni, beadni. Függ a kórháztól és a dokitól is. Ja és persze magától a nőtől is.
Szerintem Fanny az akinek most is csak a gyenge stimu és a fagyibabák miatt kell ezt szednie.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Gina!
Nálunk a lombiknál nem használnak clotsyt csak inszemnél vagy irányítottnál.
Igen van nálunk ilyen teszt, de hogy mi a neve nem tudom DM-ben és gyógyszertárban is lehet kapni. Kép

Kriszti!
Amikor én a Kaáliba eljutottam a kezünkben az andrológus szakvéleményével miszerint lombikot javasol (háromnegyed évib jártunk hozzá javulásért) akkor azt mondta a dokim hogy szerencse hogy ezt leírta mert ha nem akkor legalább egy pár inszemet meg kellett volna csinálni a törvény ezt írja elő. Szóval szerintem nálaatok is ilyesmi lehet nem az orvosok szokszor az akadékosak hanem a törvényt hozók nem is tudják hogy mik vannak itt. De ahogy írtad is csak pozitívan ez is egy lehetőség hogy édesanya legyél.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Köszike.
Vendég
 


Sziasztok!

Megszületett az ikres barátnőm kislánya. Emily, 1780g, egészséges, 31 hétre. A kisfiú, mint tudjátok sajnos húsvét óta......
Úgy sírtam örömömben!

Lillus
lillus
 
 


Ginuska
Nekem az első inszemnél csak Clostit volt. A másodiknak is így indultunk, de sajnos itt már kevés nek bizonyult. Kép Aztán most az elmarad 2. után megint a 2-ra készülünk, de most fogok kapni szurit is. Ugye ezt kérdezted??
A tesztet a Kaáliban is csinálják inszem elött!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Gina,
én régebben, amíg nem kerültem a meddőségi központba, a Clostyt szedtem a nőgyógyászom javaslatára és nekem mindig (2-szer kezdtem el tudniillik) a második ciklustól hozta meg az eredményt, mindig volt 1-2 petesejtem. De most úgy tűnik, biztosra mennek, ezért kaptam még szurit is.

Üdv: Fanni
fanny1
 
 


Sziasztok!En a Kaali Intezetbe jartam,masodszorra sikerült,de a baratnömnek elsöre.A masodik beültetesemre egy honap kihagyas utan került sor.Az elsö beültetes utan pisilni sem akartam kimenni...Masodszorra ugy döntöttem,hogy ha meg akar maradni,ugyis megmarad,nem feküdtem egy picit sem.Most harom honapos a kicsi lanyom,Anna!
balogh_agnes
 
 


Sziasztok!

Bocsi a hosszú szünetért, de asszem elég jó alibim van Kép!
De azért képben vagyok ám!

Egy kis inspiráció:
Botond és az ujjszopi:
Kép

Még mindig Botond:
Kép

Olivér séta után:
Kép

Olivér kaja után:
Kép

Ismerkedés a tesóval:
Kép
Kép

Stella

Kép
stella9
 
 


Stella,
egyszerűen tünemények a fiaid!!!! Mi is ilyen gyönyörű babákat akarunk!!! És összeszokott már a kis csapat? Hogy bírjátok egymást?
Vigyázz nagyon rájuk és persze magadra is, és reméljük, azért néha-néha benézel és megajándékozol minket még több ilyen gyönyörű képpel!

Puszi: Fanni
fanny1
 
 


Lillus!
A barátnőd kicsi lányának nagyon nagyon sok erőt és tejcsit kívánok hogy minél előbb utolérje társait. Kép

Stella!
Köszönjük a rengeteg szép képet. Igazán jó inspiráció. Kép
A ruhákat mindig ugyan az a baba kapja vagy ki mikor melyiket?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Stella Kép
Irtó édesek a Kisfiaid KépKép nagyon jóképűek, komolyan - Csengus szereti a fiatalabb pasikat KépKép
Egy kérdés: kb. 1-1,5 hete Érden jártam egy cipőboltban és a pénztárnál állt egy pár, ikerkocsival, rájuk is cuppantam rögtön. Két 5 hetes kisfiú lapult a kocsiban, nagyon helyesek voltak. Te mikor is szültél??? Merthogy mikor már jöttem hazafelé, nem tudtam kiverni a fejemből, hogy "lehet, hogy Stellával találkoztam?!?" Kép nagyon szimpatikus volt az anyuka.

pussz
dzsúd
 
 


ZsebiKép
Nincs külön ruhatáruk, teljesen véletlen, hogy ki melyiket kapja.
Inkább attól függ ki, mikor, mit bukik le vagy kakil össze nyakig Kép!

DzsúdKép
Nem jártunk Érden, sőt cipőboltban sem Kép. Ennyire még nem vagyunk bátrak. A fiúk április 1-én születtek és ez nem vicc!!!
Aznap délután még mondtam is apukámnak, hogy lehet, hogy megviccelem a Robi egy "gyere gyoran, szülünk" telefonnal, ha már bolondok napja van! De aztán élesben ment a telefon. Mikor Robi hívta a szüleimet el sem hitték. Azt gondolták csak egy jól sikerült tréfa a részemről.
Én is szerettem volna ezt gondolni, mikor este nyolckor közölte velem a doki, hogy megyünk szülni Kép. De most már nem bánom!

Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 


Lányok,
ha a fagyibabák is úgy akarják, pénteken transzfer! Most meg azon parázok, hogy csak túléljék a fagyasztást, csak ketten vannak, úgyhogy nagyon össze kell szedni magukat!
fanny1
 
 


Ha egy kicsit kimaradok rögtön csomót irogattok.!!KépKép

Sebaj, lássuk.

Stella!
Szépek a gyerkőcök.Kép Köszönjük a képeket. Tényleg jó inspiráció, hogy mostanában sok - sok képpel ajándékoztok meg minket.
Reméljük, hogy a zebrásodás folytatódik, hogy mindig legyenek új babák!!

Lillus!
Nagyon sok örömöt kívánok a barátnődnek és neked, hogy erőt tudj belőlük meríteni és lehessenek közös élményeitek. Nagyon, nagyon, .... sok!!!

Fanny!!
Lassan itt a péntek!! Amúgy minden rendben az eredményekkel? Mármint semmi akadály nincs, ha a fagyibabák is úgy szeretnék. (hiperstimu)
Nagyon szorítok, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd!!!
Kép

Én meg pénteken kezdem lukasztgatni magam. Sokszor eszembe jut a Tom és Jerryből az a jelenet amikor Tom ki van lukasztgatva, vizet iszik és mindenhonnan folyik belőle a víz. Még jó, hogy csak mese!KépKép Mi lenne velünk!
Olyan hihetetlen, hogy már megint itt tartunk.
Szerintem ezt is csak nektek köszönhetem!! Nem a saját dolgaimon jár az agyam, hanem rajtatok és a 'problémáinkon".Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Szia Hajnóca,
igen, amúgy úgy tűnik, rendben minden. 3 db tüszőm volt: 13,15 és 17 mm-esek, amin nagyon meglepődtem, mert azt hittem, még kisebbek lesznek. Csak aztán meglehetősen rosszul esett, amikor az általam kedvelt és tündéri aranyosnak tartott biológus közölte, hogy azért holnap délután telefonáljak, mert hogy "hány van fagyasztva, 2? hm.. telefonáljon, hogy egyáltalán "túlélték-e" a fagyasztást, mert lehet, hogy nem is kell jönni pénteken..." Úgyhogy holnap délutánig tuti parázni fogok, ma 10-kor kell beadni a Choragont, úgyhogy megyünk az ügyeletre, mert azt nem vállalom...

Fanni
fanny1
 
 


Sziasztok Lányok!

Előszőr is:
Stella!
Gratulálok a lurkókhoz, nagyon édesek, kitartás nektek!

Fanny!
Egyenlőre mára és holnapra nagyon drukkolok. Remélem sikerülni fog!

Rólam csak annyit, hogy ettől a héttől kezdve dolgozom, legalábbis még egy darabig. Kedden voltunk 5 hetesek, jövőhét kedden megyek a következő UH-ra, akkor mondja meg biztosan a doki, hogy egy vagy két baba lesz!
Már több mint egy hete minden nap változó időben, változó dolgokra hányingerem van. Ettől a rossz időtől elég lehangolt és morcos vagyok, de szerintem más is így van ezzel!

Sziasztok
Gabi
gabi30
 
 


Gabi,
köszi a drukkokat, rám is fér, mert őszintén szólva sík ideg vagyok: mi lesz, ha nem élik túl a fagyasztást a manók, akkor hiába volt minden,az egész stimu? Annyira félek, hogy azt közlik majd délután, hogy nem kell holnap mennem...
Remélem Neked hamar elmúlik a hányingered és élvezed a pocakosság örömeit! Kíváncsi vagyok, hogy végül is hányan vannak a pocaklakók, de ha olyan nagyon magas volt a HCG érték, akkor szerintem biztosan ketten..

Szép napot: Fanni
fanny1
 
 


Fanny!

Mi a helyzet? Rosszat sejtek, mert már majdnem este nyolc és nem jelentkeztél. Kép
Én inkább azt szeretném hinni és tudni, hogy nem volt hiába fáradozásotok.Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!
CSak holnap lesz a transzferje Fanninak , vagy nem?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Transfer igen, de fentebb, mintha azt olvastam volna, hogy ma kellett érdeklődni.
'Annyira félek, hogy azt közlik majd délután, hogy nem kell holnap mennem... "
Ezért gondolom azt amit írtam.
Remélem nem igaz.Kép

Veled mizujs? Vezetés?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Csajszik!

Valamelyikőtök nincs fönt a myvip-es iserőskeresőn?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnóca,
köszi az érdeklődést, 1 túlélőnk van, remélem reggelig már nem is történik vele semmi! Velünk kezdenek reggel, amit nem is bánok, mert már szeretnék túl lenni rajta.. Ezt a mai napot nem kívánom senkinek, olyan ideges voltam, hogy amikor letettem a telefont, elbőgtem magam... Most meg egy 2-3 órája eléggé fájdogál a hasam, de remélem, hogy csak a tüszőrepedést érzem...

Majd jelentkezem, jó éjt!

Fanni
fanny1
 
 


sziasztok! Micsoda forgalom 3 nap alatt???!!!Kép

Stella!Kép
Zabálnivalók a fiúk,tündériek...a mintát levettük márcsak a gyakorlati a kivitelezés marad...
hogy viselkednek?esznek rendesen?alszanak?? Mesélj róluk?!!!!!

Fanny!Kép
Szorítok nagyon

Rólam:
szerdán túlestem a laparoszkópián, az ébredés borzasztó volt fájt mindenem.Az intenzíven éjszakáztam,lassan telt.Szerencsére nem talált semmit a doki, minden a legnagyobb rendben, sőt mondta hogy a stimuláció hatása látszik a petefészkeken,hogy milyen szépek.Nagyon örültem és megkönnyebbültem.Szerdán -,ahogy a férjem mondaná:- Mi győztünk!
...innnetől várunk aztán majd alakul minden magától.Reméljük a legjobbakat.
Most még felvagyok puffadva és húzódik a varrat,de ez semmi az infúzió helyéhez képest,az kék zöld és bevan dagadva(csuklóm).Most pihenek de azért jövök olvasgatni benneteket!!!!Kép

mindenkinek minden jót!!!Kép
Vendég
 


Hajnóca Kép
Én fent vagyok! Küldjek Neked meghívót??

*

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Fanny Kép
Remélem jól vagy és túl a transzferen!! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!

pusszi
*

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Sziasztok,
túl vagyunk a transzferen, a kis édes fagyibabám már kint is osztódott tegnap óta, így mára már 8 sejtes lett és állítólag olyan szép, hogy nem is látszott rajta a fagyasztás nyoma. Én jól vagyok, leszámítva, hogy kb. tegnap ilyenkor óta eléggé intenzíven fáj a hasam, de a doki egyből azzal a kérdéssel fogadott reggel, hogy "nem fáj a hasa?" meg aztán többször is mondta, hogy ez természetes ilyenkor. Remélem azért holnapra elmúlik, mert akkor fogok megnyugodni. Egyenlőre nincs gáz a petefészkekkel, de azt mondta, ha puffadnék, egyből jelentkezzem és ha az megnyugtat, akkor megnéz egy hét múlva. De hála Istennek a Choragon elmarad, a hasfájásra tekintettel, nem is bánom, mert tavaly az adta meg az utolsó löketet...
Megyek vissza feküdni, sziasztok: Fanni
fanny1
 
 


Fanny!
El sem tudod képzelni,hogy mennyire örülök, hogy minden rendebn van eddig. KépKép
Vigyázz magadra nagyon!!!

Viki!
Annak is nagyon örülök, hogy te is jól vagy. KépKép

Látjátok alakulnak a dolgok!!Kép

Kiscsillag!
Köszi, de fent vagyok. Pont azért írtam, mert akkor küldenék nektek én is. Meg persze kíváncsi vagyok rátok!KépKép Mint egy kisgyermek.Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!Kép

köszi hogy velem örülsz.Ez a legjobb ebben a kiscsapatban.
amiről Kiscsillaggal beszéltetek, az az oldal ahol meglehet találni régi ismerősöket és csak meghívásos alapon lehet belépni????
Vendég
 


Szia Viki!
Igen, csak meghívásos a dolog. De annyival jobb az iwiwnél, hogy korlátlan meghívót küldhetsz.
Szeretnél meghívott lenni?
Annyi kell csak, hogy a pontos mailcímed megadod.(pl:xzy@jklmail.hu) Ha kaptál meghívót, utána csak vissza kell jelezned, hogy ismered vagy sem az illetőt.
Onnatól, hogy megkaptad a meghívót és beregisztráltad magad már te is tag vagy.Kép
Ha szeretnél meghívót a írj 1 mailt a mail címemre!! Nem kell, hogy ország világ lássa.Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok,

Hajnóca,
nagyon jól esett, hogy így velem örülsz! Vigyázok magamra, mára már a hasfájás is majdnem elmúlt, most inkább csak egy picit feszít az egész hasam, de azt mondta a doki, hogy ez most más, mint a múltkori volt és csak a petefészek dolgozik. Én azért mint egy hülye mindig vizsgálgatom, hogy be tudom-e még húzni a hasam, nem vagyok-e felpuffadva.. És Te, elkezdted már bökdösni magad?

Viki,
bocs, látod annyira el vagyok foglalva saját magammal, hogy el is felejtettem mondani, hogy mennyire örülök, hogy minden rendben volt a laparon! Lehet, hogy Nektek tényleg az van megírva,hogy spontán babátok legyen...

Puszi mindekinek: Fanni
fanny1
 
 


Kiscsillag,
Neked is köszi a drukkokat! Te mikor kezdesz a következő inszemmel? Látod,nekem az 1 doboz Closty + 4 merional bevált, most viszont már megegyezéses alapon nem kapok Choragont.. Nagyon szorítok Neked, hogy legközelebb úgy alakuljon minden, ahogyan Te szeretnéd!

Fanni
fanny1
 
 


Fanni!Kép

Érthető, hogy most minden figyelmed a manócskára irányul, nagyon megértem szerintem mindenki így van vele.Itt meg a csapatban te vagy soron, így most mindenki veled együtt izgul és szorít nektek!
Remélem valóban a spontán van nekünk megírva valahol...Kép

Hajnoca!Kép
Igen szeretnék meghívott lenni!!!!!Írok neked emailt!!!!Köszike!Kép
Vendég
 


Szia Fanny!

Tegnap megkaptam az első Suprefactot. Ma jön még mellé 2 Fostimon és 1 Merional. Plusz a Prednisolon. Magamtól szedek néha méhpempő- és búzafűkapszulát. Mellé jó sokat kell inni.Kép
Most egy kicsit ritkábban fogok boroskólázni.Kép vagy Kép
A búzafűnek tisztára oly illata van, mint mikor a nagyapám nyulakat nevelt és adott nekik enni.Kép

Tegnap még a menzeszem is megjött. Kép Már vártam.Kép Most az volt furcsa, hogy nem jött, máskor meg ha nem kellene is megjön. Kép
Igaz így ma már a betadint is elkezdhetem.

Úgyhogy alakulok én is , mint pupos gyerek a prés alatt.Kép

Még jóhogy vizsgálgatod magad. Az ember lánya már csak ilyen. Kép Figyel minden apró kis jelre. Szerintem ez ösztönösen van bennünk. Ha fáj, kkor miért? Ha meg nem, akkor miért nem? Mi már csak ilyenek vagyunk. Nem úgy, mint a pasik! Õk akkor sem mennek orvoshoz, ha 40 fokos lázzal nyomják az ágyat 2 napja. Õk meg ilyenek. Mi őket , ők meg minket egészítenek ki. Így leszünk kerek egy egész.!! És ez így van rendjén.
Nyugodtan figyelgesd magad. Így, ha valami van, akkor még időben lehet lépni, tenni vmit. Kép

Bízom benne, hogy csak két hét múlva lesz vmi illetve vKI odabent! Jajj, de butus vagyok! Hisz Õ már bent van!!Kép
Beszélgess vele és a méheddel is!!Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Vikimi!

Elküldtem a meghívót. Bocs, hogy csak most, de reggel óta takarítottam, varrtam és most tudtam csak a géphez leülni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Szia Fanni!Ugyan en mar tul vagyok mindenen,olyannyira,hogy Annuskam ma harom honapos,megis ujra atelem veled az izgalmakat,ahogyan olvasom a soraidat!Tudom,hogy könnyü mondani,de ha megnyugszol egy picit,es nem gondolsz mindig görcsösen a babara,hidd el,jot fog tenni.probald elterelni minden massal a gondolataidat!Nagyon szoritok neked,es minden babara varo kismama jelöltnek!Agi
balogh_agnes
 
 


Kedves Ági,
köszönöm a bíztató soraidat. Tudod, nekem most ez az egész azért volt különösen nehéz, mert az első lomiknál igen erősen hiperstimulált lettem és nagyon félek, nehogy megint úgy járjak. Még az orvosom is azt mondta, hogy csúnya dolog ezt mondani, de örüljünk neki, hogy akkor nem sikerült a terhesség, mert az hosszú kórházi kezelést igényelt volna, hát azt meg nem tudom,hogy bírtam volna ki! Na, de nem gondolunk semmi rosszra, remélem most tényleg minden rendben lesz és szándékaim szerint hamarosan dolgozni is megyek, hogy tényleg eltereljem a gondolataim és éljem a megszokott életem, persze azért odafigyelve a dolgokra.
Sok boldogságot kívánok Neked a kisbabáddal!

Hajnóca,
hát, ez nem semmi, jól benne vagy a dolgokban! Betadint miért kell szedned? Képzel, én most nem kaptam hüvelyi utrogestant, csak tablettát, de azt mondta a gyógyszerésznő, hogy amit lehet fölül, azt lehet alul is, csak fordítva nem, Ti hallottatok már ilyet? Hát, jó szurkálást Neked, hamarosan érted izgulhat az egész csapat!

Szép napot mindenkinek: Fanni
fanny1
 
 


Szia Fanny!

Érdekes amit írtál, mert nekem volt hogy az alsót kellett fent szednem és volt, hogy a fenti lentre rakosgatni. Szerintem nem sokban térhet el a kettő egymástól, mert akkor nem mondanák ezeket.
Véleményem szerint csak a külső burok lehet vékonyabb az alsónál, hogy könnyebben fel tudjon szívódni. És éppen ezért a fenti kicsit vastagabb héjjú lehet, hogy a gyomorsav ne hirtelen dolgozza fel.Kép
Betadin nem szednem kell, hanem dugdosni, de gondolom te is így értetted.Kép Ezt a menzesz végétől vagyis a mai naptól kell kezdenem felhelyezni, azért, hogy a leszívás elött fertőtlenítve legyek lent. (Betadin hüvelykúp)

Igen, lassan el jön az én időm, de addig is nekem mennek a drukkok.Kép
Aztán nekem, mikor nálatok kiderült, hogy már hárman vagytok!!! Kívánom, hogy így legyen.Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Szia Hajnóca,

így már OK a Betadine, tényleg fertőtlenítő, de én eddig csak oldat formájában ismertem (mikor apának sikerült motorral tanyáznia, ezzel kenegettük a sebeit) és eddig még nem is hallottam, hogy valakinek ezt is kellett volna dugdosnia a stimu alatt.. Érdekes, ahány ház, annyi szokás, Kósa doki biztos erre esküszik. Pénteken egyébként nála is nagy üzem volt...
És hidd el, ha nekem sikerül, akkor én kétszer annyi drukkot fogok visszaküldeni Neked... De egyébként is...

Fanni
fanny1
 
 


Viki!
Örülök,hogy minden rendben ment, remélem hamarosan a gólya is meglátogat titeket. Kép

Fanni!
Nagyon örülök, hogy siekresen felébredt a kismanó. Én érzem nem lesz semmi baj és remémel ő is kapaszkodni fog ott kilenc hónapig ügyesen.

Hajnoca!
Érted is nagyon izgulok akkor már nincs sok hátra a stimuból. Kép Mikor mész először tüszinézőbe?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Fanny!
Gratulálok a "fagyi" babádhoz! Vigyázz nagyon magatokra és drukkolok.
Nekem amikor itt tartottam ahol te, sokan mondták, javasolták, hogy teljes nyugiban feküdjem végig az első 4-5 napot, utánna meg csak light-osan csináljak mindent. Szót fogadtam és sikerült. Neked is sok sikert kívánok!

Hajnóca!
Kitartás, már nincs olyan sok hátra, gyorsan elmegy az idő.

Olvastam amit az iwiw-ről és a myvip-ről írtatok. Ha lehetőség van rá, én is szeretnék belépni, mert nem találtam olyan ismerőst, aki be tudna léptetni.

Rólam csak annyit, hogy holnap leszek 6 hetes. Holnap megyek UH-ra. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fog mondani a doki. Hányingerem az elmúlt 2 napban már nem volt, egyre jobb az étvágyam, remélem ez nem azért van, mert valami baj lenne! Holnap minden kiderül.

Sziasztok
Gabi
gabi30
 
 


Sziasztok!

Fanny!
Gratulálok a "fagyi" babádhoz! Vigyázz nagyon magatokra és drukkolok.
Nekem amikor itt tartottam ahol te, sokan mondták, javasolták, hogy teljes nyugiban feküdjem végig az első 4-5 napot, utánna meg csak light-osan csináljak mindent. Szót fogadtam és sikerült. Neked is sok sikert kívánok!

Hajnóca!
Kitartás, már nincs olyan sok hátra, gyorsan elmegy az idő.

Olvastam amit az iwiw-ről és a myvip-ről írtatok. Ha lehetőség van rá, én is szeretnék belépni, mert nem találtam olyan ismerőst, aki be tudna léptetni.

Rólam csak annyit, hogy holnap leszek 6 hetes. Holnap megyek UH-ra. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fog mondani a doki. Hányingerem az elmúlt 2 napban már nem volt, egyre jobb az étvágyam, remélem ez nem azért van, mert valami baj lenne! Holnap minden kiderül.

Sziasztok
Gabi
gabi30
 
 


Szia Gabi,
bár csak ezen múlna, hogy az ember fekszik és sikerül... Hát én a múltkor - igaz kényszerből - de végigfeküdtem a 2 hetet (!) és mégsem lett semmi belőle... Most a hétvégén nagyrészt pihengettem, ma már sétáltam is és szinte egész nap fent vagyok, és holnaptól pedig pár órát már be is megyek az irodába.. Hátha most ez lesz a tuti recept, bár az az igazság, hogy a sűrű pisilést leszámítva, ami a múltkor is volt (lehet, hogy a gyógyszerektől?) egyáltalán semmi tünetem sincs..

Fanni
fanny1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?