Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Szeptemberre várom a második babócámat és szeretnék orvost váltani. Dr. Kósát ajánlották.Ha tudtok valamit róla nagyon megköszönném...
Sok mindent tudok már a kórházról, de az orvosról nem találok semmit. A gátmetszés téma is nagyon izgat, mert az első alkalommal igen pórul jártam. Hogy van ez ott?

előre is köszi!
floramama
 
 


Lányok !

Volt valaki a tegnapi felkészítőn? Miről volt szó?

Köszi
Helbad
helbad
 
 


Yamill,

Elsielte, megműtötték külföldön közvetlenül a baleset után és azóta sem akar rendbejönni Kép


Kriszti
aki nem Arnoldos páciens Kép

cuiccolo
 
 

 
 

Floramama,

A másik topicban Timili és Matt07/ Ildi Kósás kismamák voltak kérdezd esetleg őket.
Egyébként Õ "gyerekgyáros", lombikspecialista Kép

K.

cuiccolo
 
 


Kriszti, köszi a választ! Valósággal ki vagyok "éhezve" minden információra, mert az ismerősömmel, aki javasolta, nem nagyon találkozom, és e-mailben nem akarom nyaggatni. Kép

Sok helyen olvastam, h nagyon alapos, és nagyon rendes, és eléggé konzervatív. Ezzel az utóbbival kapcsolatban mi az Arnoldos páciensek véleménye? Kép))
Tudom, hogy ezek szubjektív vélemények és a "besorolás" is az, de kiváncsi vagyok. Kép))
yamill
 
 


Sziasztok!Szült valaki dr. Oláh Kingánál?
sütõtök
 
 


Szia Helbad!

Mi voltunk a párommal, érdekes volt. Azokról a dolgokról volt szó, hogy a szülésznő mit tesz, miben tud segíteni a szülés alatt, a szülőszobán.
Fehér Kriszti és egy kolléganője tartotta az előadást (sajna nem értettem a nevét, talán Juli) elmondták, hogy mit vigyünk be a kórházba magunkkal, hogy ők miket engednek meg a vajúdás alatt, amíg az orvost nem kell értesíteni ill. oda nem ér.
Meglestük a szülőszobát és az újszülött részleget.
Nagy vonalakban ennyi, érdekes volt.
chr
 
 


Yamill Kép
Én is Arnoldos vagyok. Vagyis nála szültem most januárban. Kép
Én is meddőségi problémával fordultam hozzá és csak a legjobbakat tudom róla mondani.
Egyébként síbalesete volt februárban. Remélem nemsokára végleg felépül.
Én nem mondanám konzervatívnak. Nagyon magas szakmai tudással rendelkezik. Mindent meg lehet vele beszélni, bármit lehet tőle kérdezni, mindenre válaszol. Feleslegesen nem paráztatja a pácienseket szakmai szöveggel elmondja magyarul a dolgokat és számára a szakmai siker sokkal nagyobb örömet jelent, mint az anyagi elismerés.
Amikor nekem sikerült a baba (inszeminációval sikerült) ugyanúgy örült, mint én.
Ismerek olyan embert aki nem tudott neki pénzt adni és semmivel sem kezelte másképpen őt, mint azt az embert aki pénzt ad neki.
Én persze adtam, de hidd el a többi orvos töredéke csak nála a hálapénz. A pontos összeget e-mailben megírom. Ha még valamire kíváncsi vagy vele kapcsolatban nagyon szívesen válaszolok.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Favorite Kép
Én a csaszi után felmentem a 3. emeletre. Ott a császár őrzőbe ugyanolyan ágy van mint a szülőszobákba, tehát elektromosan állítható.
Nekem is 24 órás tűm volt, de így elviselhető volt.
Ott a 3.-n intravénásan kaptam a fájdalomcsillapító injekciókat nem a fenékbe, mert intravénásan hamarabb hat.
A szobákban minden nap átkötözték a nővérek a császársebemet fürdés után, ami azért volt jó, mert úgy kellett fürödni, hogy jól elázzon a kötés, így nem kellett vigyázni rá.
Lányok aki teheti menjen fel fizetős szobába, mert ég és föld. Én szülés előtt lennt voltam 6 napot.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Pkagi!
Kép Köszi az üzenetet, megnyugtató volt. Kép Várom majd az e-mailt is (hcsiga@yahoo.com).
Miért kellett csaszival szülnöd?

Én egy elég kiváncsi típus vagyok. Kép Mindent szeretnék tudni és érteni arról ami éppen foglalkoztat, és akkor vagyok elégedett, sőt egyenesen boldog, ha meghallgatnak és egyenlő félként kezelnek (no persze nem szakmai kérdésekben, viszont ezekben is valamilyen szinten elvárom, hogy pontos választ kapjak). Viszont nagyon nehéz megtalálni a határt, hogy ne tűnjek bizalmatlannak (okoskodó laikusnak), vagy ne legyen esetleg sértő, hiszen nem arról van szó, hogy megkérdőjeleznék bármit is.
Nem komálom az olyan dokikat akik az én betegségemet a saját magánügyüknek tekintik, és harapófogóval kell kihúzni belőlük mindent. Arnold persze nem ilyen, de azért remélem nem lesz hamar elege belőlem. Kép))
yamill
 
 


Chr !

Köszi az infot, remélem azért nem maradtam sok mindenről le. Szülőszobát én is láttam, mivel én nekem nem ők leszek a szülésznőim, így más is lesz a szülés. Mint a dr. Szőnyi előadásánál, ahol azt mesélte el hogy nála mit lehet. Te választottál szülésznőt?
helbad
 
 


Én az első emeleten voltam fizetős szobába és az is nagyon jó, nem csak a harmadikon lévő.

Sütőtök!
Nekem ő az orvosom, nála szültem. Kérdezz nyugodtan.

Iviki
iviki
 
 


Yamill Kép
Annak, hogy csaszi kellett több oka volt.
1. Nagyon nagy hasam volt, többen azt hitték ikrek, de csak egy baba volt.
Mikor császárműtőbe feküdtem akkor is azt beszélgették a dokik, hogy kíváncsiak lesznek mekkora lesz ez a gyerek. (3770 gr. lett)
2. Túlhordtam a fiamat. 5 nappal voltam a kiírás után.
3. Reggek 4-kor már 5 perces fájásaim voltak és a méhszájam még 11-kor is teljesen zárt volt.

Amikor kiemelték Domit akkor látták már, hogy bele is kakilt a magzatvízbe. Aznap mentem volna áramlás nézni, úgyhogy akkor kiderült volna.

A papíromra téraránytalanság lett írva, ami azt jelenti, hogy normál úton veszélyes lett volna megszülnöm.

Annyit mindenképpen elmondanék, hogy ennyire sok fájásom volt eredményezte azt, hogy már aznaptól nagyon sok tejem volt.

Küldtem az e-mailt. Megkaptad?

Kép

Kép
pkagi
 
 


Igen, megkaptam, nagyon köszi!!! Ha majd még lesz kérdésem, akkor majd bátorkodom újból gyúródni. Kép))

Fájdalom. Hát nem mondom, h én egyáltalán nem félek tőle, mert még nem szültem, de eddig még elég jól bírtam (a másféléket). És ha még hasznos is, akkor hajrá, már alig várom. (Csak előbb persze legyek várandós...)
Kép))
yamill
 
 


Yamill Kép
Az ott szerintem más és így visszagondolva nem is tűnik annyira vészesnek. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Iviki!Azt szeretném kérdezni,hogy mennyi a magánrendelőjében a tarifa? 6hetes vagyok.Milyen volt a szülésnél? Ki volt a szülésznőd? Köszi
sütõtök
 
 


Sziasztok!

Utolag is köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Nem akarom előre elkiabálni, de úgy tünik végre sikerült változást elérni a kiságyba alvásnál. Már második este alszik benne. Remélem ez így is marad.

Favorite:
Eleinte nem ment a hason alvás, de ma elaludt így is és jobban-tovább alszik mint háton fekve.
Köszi a tippet neked is.

Üdv: Anna

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület
 
 
 
 


Kicsilány!
Örülök, hogy javult a kiságyas dolog is. Szoptatás azóta rendben?

Sütőtök!
Én nem jártam a doktornő magánrendelőjében még sose. Én a kórházba jártam be vizsgálatokra, ott is rendel. Igaz sokat kell várni, mert sokan is vannak, de így nem kellett ezért külön fizetni. Egy anyuka akivel összebarátkoztam 2004-ben, ő a magánrendelőjébe járt kb a 30hétig. Akkor úgy emlékszem 5000ft-ot kért a magánba. Most üzentem a lánynak, hogy mennyi most. Amint válaszol, megírom.
Szerintem nagyon jó orvos, és elég nyugodt természetű is. Az első szülésemnél nem érték el, konferencián volt, a második szülésem viszont 5 nap túlhordás után elég gyorsra sikeredt, ahogy beért a doktornő, a következő fájásnál már nyomhattam is. Nagyon nyugodt volt, rendes. Pedig egy szülinapi vacsiról riasztották el hozzám. Még a gátvarrás után is ott maradt, egy darabig, beszélgettünk is. A kórházban töltött napokban is benézett hozzánk.
Õ csinálja egyébként az ultrahangot is, bár lehet ezt már tudod. Általában nyáron 1hónapra elszokott utazni, augusztusban.

Viki
iviki
 
 


Viki!

Hát a szoptatással még bajlodunk, de lassan azért javul a helyzet. Legalábbis most úgy tünik.
Kép

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület
 
 
 
 


Sziasztok,

Én is Oláh doktornőhöz járok, már a terhességem vége felé vagyok. Sütőtök, kérdezz nyugodtan!
Iviki, abból, amit írtál úgy vettem ki, hogy a szülésznő értesítette a doktornőt, amikor eljött az idő és nem te hívtad, amikor bementél a kórházba. Így jobb? És ő hogy áll hozzá az érzéstelenítéshez? Mert én nem feltétlenül szeretnék gerincközeli érzéstelenítést. Szülésznőt tudsz ajánlani? Köszi
manovary
 
 


Manovary!

Igen, a szülésznő értesítette a doktornőt. Az első szülésemnél elfolyt a magzatvíz de fájásom nem igazán volt, a gép szerint volt de én nem igazán éreztem, és csak szűken ujjnyi volt. Mikor kezdtem a vége felé járni akkor próbálták hívni a dokim, de nem volt elérhető mert valami konferencián volt. A másodiknál gondoltam, hogy majd felhívom én ha megyek be a kórházba, hátha... Aztán hallottam több anyukától is, hogy hiába hívom fel, mert általában úgy van, hogy azt mondja, hogy ha felvettek a szülőszobán csörögjünk rá.(dez ez nem csak nála, más orvosnál is) Az első szülésem 13-14órás volt a magzatvíz elfolyásástól kezdve. A másodiknál végülis nem hívtam a doktornőt, csak a szülésznőmet, hogy indulok. Õ azt mondta, hogy hívjuk fel a vizsgálat után és akkor indul. Szerencsém volt mert akkor ott lakott 5 percre kocsival a szülésznőm. Mert a felvételen azt mondták, már 1 óra sincs hátra, vagy max 1 óra. Alig akartam hinni a fülemnek. A szülésznő oda is ért, a doktornő meg épp beesett, márt nyomhattam is. A doktornőt az ügyeletes szülésznő hívta egyből
Kérdezd meg nyugodtan a doktornőt, hogy szokás, én is kérdeztem, és azt mondta, hogy majd a szülésznő hívja ha kell. Hátha változottKép. Szülésznőm a Fehérfi Kriszti volt, nagyon rendes. Mikor szülsz? Csak mert a multkor Helbad szerette volna felfogadni, és májusra már nem volt hely nála. Jún, júlira még volt. Én tudom ajánlani, nagyon rendes és bármit kérdezhetsz tőle, szívesen mosolyogva segít. Még szülés után is. Egy szülésznő 5 fogadott szülést vállalhat egy hónapban, plusz az ügyelet. Ezért hamar betelik az 5 hely. Az érzéstelenítésről nem tudok nyilatkozni, én nem kaptam egyszer sem. De nem is szerettem volna, az Edától, spinálistól és a császártól féltem nagyon, a szüléstől nem. Nekem nem nagyon ajánlgatta a doktornő, csak akkor esett róla szó, mikor úgy nézett ki, hogy császár lesz. De megúsztam.
Mikorra vagy kiírva? Mi lesz a neve a picurodnak?

Viki
iviki
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, jó helyre készülök-e írni, de talán ez az ahol a legílletékesebb a dolog.Biztos sokan megorrolnak majd rám, hisz ahogy olvasgatom jók a tapasztalatok szülés terén a kórházról. Ezt nem is szeretném kétségbe vonni, sőt az orvosok hozzáértését sem.Emberileg, lelkileg készítettek ki a genetikán. 33 éves vagyok, tehát nem a korom, hanem az afp eredményem miatt, az orvosom elküldött a genetikai laborba. Ott nagyon kedvesek voltak, elmagyaráztak mindent, hogy miért is van szükség a beavatkozásra. Csináltak egy méhlepény biopsziát. Megértettem, hisz a baba érdeke a beavatkozás.Harmadik gyeremekemet várom, és mondhatom jól rámhozták a frászt. A 18.héttől rémálom lett a terhességem. Először is be kellett feküdni a kórházba a beavatkozás előtti napon,nem értem miért, hisz egy vérnyomás mérésen kívül semmi nem történt. Azt is elfelejtették mondani, hogy vacsorát vigyünk, mert az nem jár már 5 órakkor :-(. 7 ágyas tömegszállásos kórteremben egy friss császáros anyukával, és egy bármikor szülhet anyukával raktak össze minket. Nekünk ez nem baj, na de egy friss császárossal? Hol itt a higénia, nap, mint nap 5 új beteg a kisbaba mellett....érdekes.A wc és fürdő tisztasága egy másik téma...borzalmas volt. Másnap 10 órakkor jött a nővér, kezünkbe adta a kórlapot, és felküldtek a műtó elé minket. Közel 1 órán át ácsorogtunk, ájuldoztunk a műtő előtt, mire az egyik doki beterelt minket a műtő várójába.Ott 15-en voltunk aznapi bökdösősök,kellően beparázva. Senki egy jó szót nem szolt hozzánk, nem kérdezte meg minden oké-e, nyugi nem kell izgulni, vagy ilyesmi. De azt végighalgattuk, hogy a folyesón tajtékzott az egyik doki, hogy nincs meg a kulcsa, meg a műtősnő, hogy a műtősfiú melyik műtőbe melyik beteget tolta. Komolyan kezdtem aggódni, nehogy összekeverjenek valakivel.Ezután egyenként behívtak a műtőbe. A műtőbe az műtőasztalra fel kell feküdni, széttett lábakkal, hogy megnézzék zárt-e a méhszály. Ez oké, elhiszem, hogy szükség van rá, jogosnak tartom. Csakhát a lábakat a bejáratnak szembe kell szétrakni, tehát ha valaki bejön, az az első, hogy premier plán megbámúlhat. Számoltam, a beavatkozás közben 4-szer jöttek be, mentek ki a műtőből.Merhogy miután megvizsgáltak, nem takartak le, hanem úgy szétrakott lábakkal szúrtáka hasam.Persze én csak a monitórt mertem nézni, úgy féltem, de életemben ilyen megalázva nem éreztem magam. A doki durva és morcos volt, egy kedves bíztató szó nem hagyta el a száját. Mikor kész voltam, mondták, fellehet kellni, és mennyek vissza az osztályra,és feküdjek legalább egy órát. Elindultam a műtő folyosóján, és láttam, hogy akit előttem szúrtak ott görnyed. Elment mellette a műtősfiú, a műtősnő, és két orvos. Nagyon begörcsölt. Én frissen szúrt hassal kisértem vissza a váróba, és szóltam egy orvosnak, hogy rosszúl van.
Ez volt 11-kor, és 2 órakkor már az utcán voltam, úgy, hogy a doki meg sem kérdezte minden oké-e. Behívtak ulrahangra is, de már akkor a 24.-hétben jártam. Kérdem én, ha valami baja van a babának, ugyan mit tudnak már csinálni?
Az ultrahangon még jobban elkeseredtem, hogy hogy nevezhetik ezt a kórházat anyavédelmi központnak, ha egyszer úgy bánnak a betegekkel, mint az utolsó senkikkel. Az ultrahangon a doki megnézte a gyereket,és ebben a stílusban mondta el a dolgokat, hogy " van két keze, van két lába,jó a szívműködés, van agya, nem látok eltérést, na meg a genetika sem mutatott ki semmit, dehát nem vagyunk istenek, bármi lehet".
Könyörgöm, hogy lehet ekkorát belerugni egy édesanyába, aki aggódva várja a babáját??????????
Nagyon elkeserítőnek, és felháborítónak tartom ahogy ott az ambuláns betegekkel bánnak. Személytelen, lelkileg teljesen nulla a hozzáállás a betegekhez. Lehet, hogy mi nem fizetős betegek voltunk, hanem csak egynapos betegek, de pontosan mi voltunk azok, akik el voltunk keseredve, hogy mi van ha kiderűl beteg a baba, és meg kell szülnünk idő előtt. Nem azt vártuk, hogy belénk rugjanak, hanem csak két-három kedves szót. 9 évig dolgoztam betegágy mellett, ápolónőként, de ilyenkor ezt szégyenlem kimondani, mert szégyenlem, hogy közéjük tartoztam.......
Most a 31. hétben járok, szépen nő a kisbabám, de az aggodalmam csak akkor múlik majd el, ha megszületik és tényleg nincs baja. Egyet sikerült a doktor úrnak elérni nállam, hogy ne legyen a terhességemnek egyetlen nyugodt pillanata sem.
Mégegyszer leszögezem, nem a szakértelem hiányát éreztem, hanem az emberségnek.
Köszönöm, hogy elolvastátok
dézsé
 
 


Iviki!

Köszi az infokat. Június közepére vagyok kiírva, de legutóbb azt mondta a doktornő, hogy ne lepődjek meg, ha előbb fog jönni a baba. Patriknak hívjuk.
Meg tudod adni Kriszti elérhetőségét? (Nem tudom, hogy hol lehet itt magánlevelet írni. KépGondolom nem kéne itt publikussá tenni senki telszámát.)
Már beszéltem a doktornővel szülésznő ügyben, de kiderült, hogy akivel dolgozni szokott, az megbetegedett. Gondoltam én is keresek valakit, ne csak arra várjak, hogy ő kit ajánl.
Köszi
manovary
 
 


Manovary! Adj emailt, elküldöm azon. Remélem sikerül.

Viki
iviki
 
 


Dézsé!

Sajnálom ami veled történt. Én szerencsére ilyet nem tapasztaltam akkor sem, mikor nem volt a dokim és máshoz kerültem. Pedig volt ilyen párszor. Lehet nagy üzem volt az nap, bár ez nem mentség. Én azt javaslom neked, ha tudod kérd magad fizetős szobába a szülés után, mert az sokkal jobb. Bent van a wc, fürdő és nem olyan mint a folyóson lévő.
Én az első szülésemnél csalódtam egy csecsemősben meg egy-két nővérkében. SZobatársam babás szobában rosszul volt, valószínű fertőzést kapott a katétertől, görcsölt a veséje és arra nem voltak képesek hogy bevigyék a fájdalom csillapítót, azt mondták neki, adnak, csak menjen el érte a nővérszobába. Persze én mentem érte. A csecsemős sztorim, meg mikor tisztába tettem a picurom, pont akkor kakilt be. Persze olyan lett a pólya, és nem voltak hajlandók lecserléni, mondván 1óra múlva úgy is fürdetik őket. Köszi. Amit adtak a textil pelust böfizéshez, azt tettem be alá, hogy mégse érjen hozzá. Másnap a szobatársam is igy járt, és aki akkor volt nővér szó nélkül kicserélte a pólyát. Szóval tényleg vannak köztük olyanok..... sajnos. Bár ezeken kívül semmi olyan nem történt. Én jól éreztem magam, és összeségében megvoltam elégedve. Lehet ha sima kórterembe vagyok, nem így nyilatkozom.
Szabad tudni ki a dokid? A másik két gyermeked is itt szülted?

Viki
iviki
 
 


Viki!
Én csak a genetika miatt voltam a kórházban, nem ott fogok szülni, és az első kettőt sem ott szültem. Én a Bajcsyban szültem, hihetetlenül emberi, nagyon kedves ott mindenki. Az átépítés óta pedíg a nem fizetős kórterem is csak két ágyas, bababarát. A szülőszoba pedíg gyönyörű, mindegyik, és nagyon jól felszerelt. A dokim, pedíg 16 éves korom óta a dokim. Megbízom benne, mindíg számíthatok rá. Viszont a genetikát csak a söfibe, és a barosba csinálják, azért volt kénytelen oda küldeni.
Egyébként a Söfibe a Villányi volt az a "kedves ember", aki így bánt velünk. És tudom, hogy a düh, és aggódás,elkeseredés beszél belőllem, de inkább szülnék egy árokparton, mint nálla.
Bocsi, ha erős vagyok, de nem tudok finomkodva írni erről
Dézsé
dézsé
 
 


Dézsé!

Sajnálom ami történt. Azért még mert nem ott fogsz szülni, nem oda jársz, lehettek volna rendesebbek veled.

Viki
iviki
 
 


Sziasztok!
A 35. hétben járunk, én is a kórházban fogok szülni. Orvosom a dr. Nyéky Boldizsár. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyit illik adni az orvosnak a szülés után? Semmilyen tapasztalatom nincs az ilyen dolgokban bevallom őszintén...előre is köszi az esetleges válaszokat!
arien
 
 


Sziasztok!

Én nem lepődöm meg azon amit Dézsé írt. Emberséges növér és orvos kevés van, bár a túlhajszoltságra fogják. A legrendesebb ember egy ápolónő volt aki a legalja munkát végezte 62 évesen. Cipelte a holminkat ágyat húzott stb., de mindig volt egy-két jó szava.

Először engem is a 7 ágyas korterembe tettek, friss csaszisok közé, én a 37.ben jártam. Majd miután szólt a dokim felvitetett a 2. emeletre. Ott pedig úgy néztek rám mintha a holdról jönnék. A növérkék csak igy csináltak ja maga az! - elég cinikusan. Egyébként a 7 ágyasba az egyik csaj megmutatta a csaszis sebét, olyan volt mintha két kötelet egy dróttal körbetekertek volna.
Amikor csaszira került a sor emlékeztem erre hát rémült voltam, de az én sebem nagyon szép lett meg sem közeliti azt amit láttam. Enyém csak egy szép vonal. Gondolom ő nem fizető volt csak úgy összedobták. Bár érdekes ebben a szobában hallottam először és utoljára csecsemős növértől, hogy segithet-e a szoptatásnál.
Az sem tetszett, hogy mikor kitalálták, hogy császár lesz nálam, nem mondták meg, csak annyit,hogy ne egyek, ne igyak. A szobatársakkal találgattuk vajon mit jelent. Jött a növér, hogy menjek ctg-re. Erre mikor odaértem már tették is rám az infuziot. Csak akkor tudtam meg mi fog történni. Még jó, hogy magammal vittem a mobilt és tudtam szolni a férjemnek. De ugyanez megtörtént mással is tehát bevált szokásnak tünik.

Sok minden történt velem a korházban 2 és fél hét alatt. Úgy gondolom a másodikhoz keresek egy másik kórházat.

Kicsilány örülök, hogy használtak a tanácsok és nyugodtan tudtok már aludni.

pusz
favorite
 
 


Arien!

A Nyéki nagyon jó fej doki. Kmelinda szült nála decemberben, de már elég régen járt itt. Küldök neki sms-t hogy jelentkezzen.

Viki
iviki
 
 


Iviki,
küld légyszi a zsu@pannatural.org-ra. Köszi
Zsu
manovary
 
 


Zsu!

Hiba üzenet jött az email cimedre. Megkaptad vagy nem? Az enyém: incze.viktoria@chello.hu.

Viki
iviki
 
 


Lányok!

Nem érdekel valakit egy AVENT-os dupla termosz? Két cumisüveg is belefér. 2x használtuk. 2000-Ftért odaadom.

Viki
iviki
 
 


Arien Kép
Általában a vizsgálati díj tízszeresét szokás adni szülésért.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Arien!

Melinda megpróbál este jönni ide a babanetre.
A kórházon belül a szülésekért is eltérő összeget kér 1-2 orvos. Sokan vannak egy "árban", vagy hogy fogalmazzam.

Viki
iviki
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves észrevételeit.
Remélem mindenki jól van.
Vigyázzatok magatokra :-)
Dézsé
dézsé
 
 


Manovary!

Sikerült felvenned a kapcsolatot Krisztivel? Volt még hely nála?

Viki
iviki
 
 


Sziasztok!

Volna egy olyan kérdésem hogy 1 hét alatt 9,5 dkg híztunk. Ez normálisnak számít?

Anna

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!
Ebben a topicban még nem írtam, mert első gyermekem a Tétényiben szültem, de nagyon szeretnék átigazolni a Schöpfibe!
A Templom dokit ismeri közületek valaki? Jó lenne nála szülni, de már a 19. héten járok és eddig nem voltam nála,mert nem tudtam eldönteni hová menjek, őt is csak ajánlották. Azt sem tudom, hogy ilyen későn elvállalnak-e a dokik egyáltalán egy terhesgondozást. No de majd megpróbáljuk.
Magamról annyit, hogy van egy kisfiam, aki júliusban lesz 2 éves és "hála" a tétényis szülésznőmnek elég botrányos módon, nehezen jött világra. Kis híjja volt, hogy nem fulladt tragédiába a szülés. Ezt nem is taglalnám annyira, mert túl hosszú és még mindig nem emésztettem meg.
A nagy öröm, hogy a második picúr az UH szerint kislány lesz és úgy tűnik, hogy ő is makk egészséges. (Bár a AFP-m botrányos alacsony, de nem tojunk be!)
A szobák áráról tudtok írni valamit, meg hogy kell-e foglalni vagy jut-e egyáltalán stb.?
Mennyire természetes-szülés párti a kórház?

Egyenlőre csak ennyi. És remélem nem csalódom ebben az intézményben is, mert már most remegek a szüléstől és szükségem van egy kis bátorításra!

Köszönöm előre is a segítséget!
Kriszta

"Aki nem felejt el játszani, örökké fiatal marad."
www.csudajatek.hu
freia75
 
 


Freia75 Kép
Én Templom dokit sajnos nem ismerem.
Szerintem abszolult természetes szülés pártiak, igaz engem császároztak, de mert ok volt rá.

Szobaárak.
1 emeleten 3 ágyas szoba 5000 Ft/éj
3. emelet (itt csak fizetős szobák vannak) :
2 ágyas régi: 6000 Ft/éj
2 ágyas új: 7000 Ft/éj
1 ágyas régi 7000 Ft/éj
1 ágyas új 9000 Ft/éj

(3. emeleti császárőrző 5000 Ft/éj)

A régi és az új között az a külömbség, hogy az újban újabb bútorok vannak és több kép van a falon éstalán egy picivel tágasabb is.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Be kell telefonálni a kórház központi számára és ott mondani, hogy szobát szeretnél foglalni, akkor kapcsolják a gazdaságist ott is elmondod, hogy szobát akarsz foglalni. Be kell diktálni a kiírás időpontját és a doki nevét.
Amikor szülsz akkor mondani kell hogy foglaltál szobát és hogy milyenbe akarsz menni.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Kriszta,

A másik topickban JANIKO szült Templom dokinál 2 éve és most is Hozzá jár Kép
Prana nadis, reikis orvos, ezotériát kedvelőknek ajánlom.
Csak magánpraxist folytat a XVIII. kerületben a szüléseket a Schöpfiben vezeti le.
Anikó szülésének 2/3át végigéltem és nekem nagyon szimpatikus volt. Ja és OTT VOLT!!!!!!

Kérdezd Anikót nyugodtan!

kriszti

cuiccolo
 
 


Dézsé,

Nagyon sajnálom ami Veled történt, sajnos én is hallottam hasonló történetet más "egynapos" betegtől. Szerencsére én csak szuperlatívuszokban nyilatkozhatok a kórházról és az ott dolgozókról. Viszont ha ajánlhatom legközelebb hasbaszúrásra (persze ha még szeretnétek babát) válaszd a Baross utcát, ott bemész megcsinálják és hazamehetsz...
VAlószínűleg nem vigasztal de Villányi szakmailag nagyon jó pont annyira amennyire embertelen Kép
Tehát ha azt mondták a genetikai uh- és a hasbaszúrás eredményeként, hogy egészséges a baba akkor az ÚGY is van, ne aggódj!!!

Jó és nyugodt babavárást kívánok Neked!!!
Kriszti

cuiccolo
 
 


MÉg vmi. eszembe jutott:
ez a kevéssé emberséges ember vette észre ismerősöm 27 hetes babájánál, hogy madárfejű, oldalt vannak a szemei és egy torz Kép
Előtte járt a legmenőbb babaáruház 4D uh-ján, a Szt. Imre hiper szuper szülészetén és mindenhol egészséges kisfiút diagnosztizáltak.
Én azt hiszem a kórház "körülményeit" (bár fizetős szoba teljesen más világ) alárendelem a szakmai hozzáértésnek.

Kriszti

cuiccolo
 
 


Sziasztok


Nagyon régen jártam erre,remélem mindenki jól vanKépÁgi!!
De jó,hogy itt vagy!!Mi van veletek?Hogy vagytok?Ti is lassan 4 hónaposak lesztekKép
Velünk minden rendben,Vivcsi széppen fejlődik.

Viki!Egyszerüen nem volt időm írni.Festés,pakolás,új bútorok....stb.De ígérem összeszedem magam,és visszatérek.Kép
Csajok,hogy vannak?Kinga jár oviba?Nektek mikor lesz az anyák-napi ünnepség?

Jó látni,hogy sok új kismama vanKép

Sziasztok

Melinda+Vivien(4hónapos)

Kép
kmelinda
 
 


Viki!
Írtam neked e-mailt, bocs, hogy csak most! Kép
manovary
 
 


Freia75,

A fizetős szobákról még annyit, hogy ott bent van a szobában a WC, zuhanyzó, hűtő, TV. A berendezést tekintve pedig próbálták kicsit barátságosabbá tenni, mint egy átlag kórtermet.
Szerintem ég és föld a fizetős és a normál.
Nekem volt szerencsém néhány napot bent tölteni egy négy ágyas, normál kórteremben és bár nem panaszkodhatok, szerintem megéri a fizetős szobát választani a szülésre (ha az ember megengedheti magának). Nemcsak a jobb körülmények miatt, hanem azért is, mert ott akkor van veled a baba, amikor akarod.
manovary
 
 


Üdv Mindenkinek!

Örömmel vettem észre, hogy a Schöfiről is van topik, mivel én is ott készülök szülni, igaz, hogy csak október elején. Ennek ellenére már háromszor sikerült bent feküdnöm, kétszer a terhességnél adódtak kisebb fennakadások, egyszer pedig egy egészségügyi küretem volt két éve. Eddig csak jók a tapasztalataim minden téren, velem mindenki kedves volt idáig, bár tény hogy a fizetős szoba az itt alapkövetelmény a jó közérzethez. Az orvosom a Garamvölgyi György, eddig vele kapcsolatban is csak pozitív élményeim vannak, bár tény, hogy talán a kora miatt is ő a konzervatívabb szekcióhoz tartozik. Ennek ellenére, mivel szülni még nem szültem nála, ha valakinek van valami tapasztalata vele kapcsolatban, akkor azt köszönettel venném!
Ezen kívül én is szeretnék szülésznőt is választani, megkérdeztem erről a dokit, ő azt mondta, hogy szándékosan nem ajánl senkit, mert ő mindenkivel elégedett és nem akar "kivételezni" senkivel és különben is ráérek majd akkor választani, ha elkezdek CTG-re járni. Viszont mivel tudom, hogy egy szülésznő csak 5 szülést vállalhat egy hónapban, félek, hogy esetleg addigra már nem férek be a keretbe. Fenntebb olvastam Fehérfi Kriszti nevét, esetleg megkaphatnám én is az elérhetőségét? Vagy esetleg van valakinek még javaslata ezen a téren?

Előre is köszönöm a segítséget!
baracka
 
 


Sziasztok!

Kicsilány!
Én a méregetéssel az első babánál az örületbe kergettem magam. A másodiknál már nem mértem mindig. Előkerestem a 2004-s naptáram, Anikóm 1 hós kor körül hetente 140g - 280g között hizott hetente. Az első lányom tutti többet, mert az jobb evő volt. De minden baba más. A lényeg hogy gyarapodott.

Melinda!
Látom zajlik az élet nálatok. Nem rég mi is átrendeztük a lakástKép.
Épp betegek vagyunk. Hétfőn kezdte Kinga, délután már Anikó is. Kingának piros a torka, picit folyik az orra. Anikó köhög és nagyon taknyos. Én nekem sikerült mindkettőt elkapniKép(. A héten nincs ovi. Remélem hétfőre meggyógyul Kinga legalábbis. Jó lenne, az anyák napján ott lenni. Anikó annyira taknyos, hogy nem hiszem hogy meggyógyulna egy hamar. Ma kapott volna szurit, de persze megint le kellett mondani. Na mindegy.

Patrik jár oviba? A héten volt a beíratkozás, kiváncsi vagyok kik jönnek majd Kingáék csoportjába.
Egyébként az anyáknapja máj 11-én lesz. Nektek? Milyen programok lesznek Patrikéknak? Jársz valamikor a Manó fele? Mostanában a Marika néni árul használt angol ruhákat is, és elég olcsó és tök jók.

Zsu/ Manovary!

Megkaptam, válaszoltam is már rá. Köszi.

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Viki
iviki
 
 


Baracka!

Ha adsz emailt szívesen elküldöm neked Kriszti elérhetőségét.

Én is már a terhesség elején feliratkoztam hozzá, biztos ami biztos.

Viki
iviki
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?