Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Annyira örülök, hogy még benéztem lefekvés előtt.
Zsu! Nagyon sok boldogságot a kis családnak. Zökkenőmentes babavárást neketek. Veled fogjuk végig izgulni az egészet. Kép

Jó éjszakát!!!
Vendég
 


Zsuu

De szuper!KépKépKép Tisztára felvillanyzott ez a hír. És hogy vagy? Émelygés...? Úgy izgulok, minta én várnám. És ő decemberi lesz!
Ja, szép helyeken jártatok!

Egyébként szia mindenki, végre előkerültetek a nagy pihikből.

Anikó
Valami szép rucikra gondoltam. Na meg még szandált nem sikerült venni neki. Lehet, hogy ma délután lesz a vásárlás napja.

Most csak ennyi, mert még kicsit álmos vagyok és nem ittam kávét.
Puszi mindenkinek
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Jo reggelt!!!!

Csajok köszönöm a jokivänsägokat.
Egyenlöre semmi bajom,teljesen jol vagyok.(kopp-kopp)csak maradjon is igy.Giuliano nagyon sok törödést igényel mostanäban,nem tudom mit csinälnék ha egész nap émelyegnék,rokäznék stb...

de aludni alig tudtam valamicskét.Egyfolytäban gondolkodtam.Hogy min??Még magam sem tudom.

A képek nem tudom miért nem lätszodnak.Majd teszek fel az albumba (babanetes)egy pärat közülük.
zsuu74
 
 

 
 

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9162&page=1&image=210457

Feltettem a kiränduläs képeit az albumba.Az utolso 6 kép.
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Éppen csak beköszönök, sajna most nincs időm visszaolvasni. Tegnap jöttünk meg. Remélem mindenki jól van!
Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Éppen csak beköszönök, sajna most nincs időm visszaolvasni. Tegnap jöttünk meg. Remélem mindenki jól van!
Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Jó reggelt!

Sahi
Üdv újra itthon. Milyen volt az út? és az ottlét.

Zsuu
Annyiszor eszembe jutsz. Remélem tényleg nem lesznek rosszulétek. Voltál már dokinál? Tessék ám beszámolni.
Éva
Attila továbbra is tüneményesKép Látom belejött a menésbe. Olyan kis huncutos. Szólj ám ha neki is lesz kistesója. (nem akarlak folyton szekálni, csak szorítok. Remlélem nem voltam bántó)
Hardik
Mióta adod nekik a Bérest? Az étvágyon kivül tényleg segít? Betegségek kivédésére gondolok. Ja, előre futottam látom, hogy kb 2 hete.
Anikó
Nálunk a tojásgyűjtögetést anyósom szervezte Kristófnak, bár nem nagy sikerrel. Talán egy nyuszit szedett össze, miután párszor elment mellette. Mutogatta, hogy öööö ööö. Aztán talált a fűben autót és onnantól a csokinyuszik és tojások le voltak ejtve.

Tegnap voltunk Kapuváron vásárolgatni. Hát apa a 2. cipőbolt után erősen nyűszített. Azért valahogy kibírta. Sikerült szandit vennem, bár nagyon nehezen kaptam. 22-esbe nem voltak. Mindenkinek 22-es lába van Kapuváron. 21-est vettem neki, remélem nem növi ki nyárig. A klasszikus 3 csatosat vettem. Volt olyan bolt, ahol rá akartak beszélni az elől zártra, mert nekik olyan volt. De én makacs maradtamKép Vettem még 86-os bodykat, 6 db kisbugyit nyárra. (olyan cukik) polót. Kantáros nacit nem sikerült, túl drága volt ahhoz, hogy próba nélkül vegyem meg, Kristóf meg 1 percig sem maradt nyugton. Tiszta apja, ha vásárlásról van szó. A szandikat is futtában tudtuk próbálni. Kapott még egy könyvet: Hetvenhét magyar népmese. Azt még nem tudom mikor fogja meghallgatni, de majd próbálkozunk. A bilizésről teljesen leálltunk. 5 másodperc után felugrik róla. Különösebben nem izgatom magam emmiatt. Meg kell rá még érnie.
Húsvéthétfőn egy volt munkatársam idejött hozzánk a kislányával. Kb 2 hónappal idősebb Kristófnál és beszél, de mindent. Olyan aranyosak voltak. Simizte a fiamat meg mondta neki add ide a kezed, és mivel nem volt reakció megfogta a Kristóf kezét és úgy sétáltak. Úgy sajnáltam, hogy nem volt nálunk fényképező. Az unokatesójával nem volt ennyire sikeres a találkozás, ő hevesebb volt és ettől megijedt Kristóf. Mikor elment mellette legalább 1 méter távolságból tette. Na, jól beindult nálam a szófosás. De picurom még nem ébredt fel, így kihasználtam az időt.
Szép napot mindenkinek!
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Szép napos napot.

Zsuu.
Hatalmas nagy GRATULA nektek!!!!Ilyen jó hírt ritkán hall az ember.Kívánom,hogy minden rendben legyen és decemberben együtt örüljünk a kislánynak(mert ugye az leszKépKépKép).

Huuu csajok olyan elegem van a rendszerből,szombat óta nem enged animációt,képet feltenni.....mindig lefagy,kiírja h nem jeleníthető meg.Nem tudom mi baj lehet.Kép

No képzeljétek Dorkám teljes fordulatot vett alvésban.Este 9-fél10kor alszik el és reggel fél8 körül ébred.Ez csúcs nála.De kedd reggel csoda történt:3/4 10ig aludt.Már azt hittem baj van.KépAznap olyan nyugis volt,semmi hiszti.

Sahi
Örülök,hogy újra itthon.Beszámolót kérünk és képeket.Mesélj,milyen volt anyós?Fiúk bírták az utat?

Heni
Köszi a képeket drága.Már le is mentettem őket.Tessék többet gép előtt lenni,csak egy picivel többet.Soha nem tudlak elcsípni,régen pedig olyan sokat beszéltünk.Visszatérjünk sms-re????Hogy vannak fiúk???

Timi
Huuu nehéz ez a vásárlás.Én is mindig olyan nagy kedvvel állok neki,majd a végére kipurcanok.Mi 1 hét alatt 3 cipőt vettünk Dorkának.Látom Kristóf nagylábon él.Nekünk az elől zárt Mokine szandink 20-as,a sportcipő 21-es,de ez még hatalmas neki.Én Pesten kb 12 cipőboltban jártam mire sikerült normális,kicsit szebb cipőt találni Dorkának.Magamnak persze semmit....pedig vagy 20 helyen megnéztem.

Éva
Csúúúúúcs Attila,Dominoknak erősen nyomulni kell ha nem akar kiesni a nyeregbőlKépKépKép
A boci csokival simán leveszi Dorkát a lábáról.Elég ha meghallja azt a szót,hogy csoki....mindent eldob..KépPedig nem túlzom el,szinte csak a kinder szeleteket eszi,nyúlat is kinderben vettem neki....a többi sorsa ugyanaz mint nálatok....tejbegríz,süti...

Kriszta
Mi nem használunk Bérescsppet,pedig szükség lenne rá...Dorka alíg eszik valamit...bár nem látszik meg rajta.

Anikó
Suli?????

Nóri
Tündéri DorkádKépKépMintha csak én Dorkámat látnám,annyira hasonlítanak egymásra.KépKépFőleg ebben a cuccban,szinte uilyen van nekünk is.Shieesser???

No most ennyi,nagyon hosszúra sikerültem,gyorsan mentem mielőtt küldeném.
Sziasztok,majd dobok képeket is ha engedi.

Viki
Vendég
 


No szerencse hogy mentettem.....elszállt minden...KépKép
Vendég
 


Sziasztok!

Zsuu!
Ez aztán az ÖRÖMHÍR!!!! Teljes szívemből gratulálok!!!! Nagyon örülök nektek! Remélem továbbra is jól vagy!

Mindenkinek utólag is köszönöm a Patrik köszöntését.
Na csajok érdekes egy hetem volt.
Indulás előtt két nappal Patrik elkezdett hányni és hasmenése is lett. Nagyon szarul volt, nem maradt meg benne semmi, elvittem orvoshoz, aki ránézett a gyerekre és azt mondta kórház, de amikor megcsinálta a vizelet vizsgálatot azt mondta sokkal rosszabbul néz ki a Patrik mint a vizelete, kaptunk Normaflórát, másnap már megszünt a hasmenés, hányás is kevesebb volt. Tanakodtunk menjünk, ne menjünk, Patrik nagyon menni akart. Mikor odaértünk Tomin is kitört a hányás. Szóval már ketten voltak rosszul, Tomit apa pesztrálta. Patrik nem akart enni 5 napig, utána viszont állandóan éhes volt, Tomi jobban viselte, szóval jó kis utazás volt így. Mire Húsvét lett addigra meggyógyultak. A férjem húgáéknál voltunk húsvét vasárnap odajött a nyuszi, Patrik még hisz benne nagyon élvezték a szétszórt ajándékok keresését, Patrik azt mondta nagyon jó nyuszi volt, hogy ennyi mindent hozott. Én is minden évben elmondom, hogy csokit csak éppenhogy vegyenek mert nemigen eszik a csokinyuszit , de rengeteg lett most is.
Úgyhogy most nagy kirándulások nem voltak, igaz az idő sem volt valami fényes.
Vásárolni vásároltunk elég sokat, Tominak és Patriknak is vettem szandált, cipőt. Apa is vett cipőt, Patriknak vettünk egy tavaszi kabátot, pólókat, Tomi szintén kapott ruhákat és persze jónéhány kedvenc kaját is vettünk, szokás szerint tele volt a kocsi hátulja, pedig kombi autónk van, valahogy megtelik, 3 sporttáskával és két nylon táskával, hűtőtáskával mentünk és megszámolni sem tudom hány táskával jöttünk.
Tomi még fogzott is közben, kint van 4 rágófog és 1 szemfog is, de mostmár jól alszik újra.
Nagyon fáradt voltam már, szerencsére apa mindig ugrott, el voltam kényeztetve kicsit.

Képzeljétek Tomi két napja egyedül eszik kanállal, pedig mielőtt elutaztunk előtte volt csak 1-2 próbálkozás, olyan aranyos!

Viki!
Örülök, hogy Dorka végre rátalált az alvásra, ez jó hír!
Timi!
Bízom benne, hogy ez a hőemelkedés is elmúlik hamarosan és nem lesz semmi baj!
Nálunk is szünetel a bilizés, nem akar most megülni rajta mióta beteg volt, de nem erőltetem én sem.
Heni!
Hogy vagytok? Javul már az alvás? Biztos nagyon fáradt lehetsz.
Éva!
Nagyon ügyes már Attila, nemsoká szaladni fog.
Kriszti!
Nagyon szép helyen kirándultatok, ahogy visszanéztem, nagyon aranyosak a gyerkőcök.
Nóri!
Nagyon helyes Dorka ebben a szerelésben.
Anikó!
Jog hogy sikerült?

Remélem nem hagytam ki senkit!
Puszi mindenkinek
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Na még egy próba.....

Kovács Roland
roli
 
 


jééééééééééééééé bement!!!!!

Kovács Roland
roli
 
 


na sziasztok!
ma már nem írok mert megyek aludni.Épp az előbb beszéltem Zsuzsuval.

nem engedett be a gép......
Jó éjt!

Kovács Roland
roli
 
 


Jó reggelt

Szupi időre ébredtünk,bár pocsékul aludtunk...KépKépTegnap elszóltam magam......

Ráadásul Dorka ismét dilis,csak rajtam hajlandó élni...Most is itt könyörög,hogy vegyem fel.

Kimegyünk sétálni,ott legalább elvan.

Heni örülök,hogy élsz.KépKépKép

Szilvi
Jujjjj nem lehetett akkor csodás a pihenés,sajnálom,de annak örülök,hogy az ünnepekre mindenki helyrejött.Kép

Pusza
Viki
Vendég
 


Haliho Länyok!!!

Ha a dolgaim jol alakulnak akkor jövö szerdän este hazamennénk.Csütörtökön Pesten lennék még és tudnänk talizni.Valamikor késö délutän mennénk csak le kaposvärra vonattal.Kinek lenne kedve egy talihoz????És hol??????

Puszi .Zs.
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Tegnap meg volt másfél hónap csúszással a 15 hós szuri. Kristóf természetesen vísított. Mikor a fejkörfogatát mérték más akkor. Volt ott egy 1 éves kislány, hát nagyon haverkodtak. Krizsi megsimizte a fejét, meg futkostak el-vissza. Aztán meglátogattuk az óvodában anyósomat. Szuri után nem volt olyan jó hangulata, kicsit megszeppent a gyerekzsivajtól. Az óvisok bezzeg körbeugrálták. A röpke 20 perces látogatás után leutaztunk anyukámékhoz. Ott jól érezte magát, bár mire anyukám megjött a munkából a vállán elaludt utközben. Utána megnézte a szemközti házban a kiscsikót, ami nagy siker volt. Aztán következtek apukám nyúlai, akikkel most már bátrabb volt mint húsvétkor. Mielőtt hazajöttünk volna volt egy nagy esés fejbevágással.
Este nem lázasodott be szerencsére. 1 hete visszaállt végre 38,1-ről a 37,5-37,7 közé. Ezért gondoltuk úgy a dokinénivel, hogy nem érdemes tovább várni. Na, ez a mi tegnapi sztorink.
Ma fél 8-kor ébredt. Már újból horpaszt, aztán írány a természet.
Viki
Sajnálom, hogy Dorkának nyűgös éjszakája volt.
Egyébként van Kristófnak 20-as cipője, ami kinővő félben van. A 21-es szandinál kb. fél centire van a lábujja. Mikor 22-es cipőt vettem neki az azért volt, mert a 21-es fazonja ugyanakkorának tünt, mint a 20. Na meg remélem még ősszel is jó lesz. Bár lehet, hogy csak hiú ábránd.
Heni
Az elmúlt napokban sokat vacakolt a babanet. Azért írj majd.
Szilvi
Hát nem indult jól a kirándulás. Jó sok cuccot beszereztetek. Párod jobban bírja a vásárlást, mint az enyém. Meg is jegyezte, hogy ő biztos megvenné azt amit a legelső boltban talál.
Nagyon ügyes Tomid, hogy egyedül eszik.
Éva
Jobb már a kedved?
Anikó
Nálunk apa kezdett el fogyózni hétfőn. Hát tegnap már minden baja volt. Le kell adnia pár kilót, hogy tudjon futni.
Kriszta
Gondolom sokat játszótereztek. A homokozó nagyon bejött Kristófnak. Igaz az íze nemKép

Szép napot mindenkinek!
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Tomi egész éjjel aludt, reggelre egy újabb metszőfog bújt elő. Nagyon örülök hogy nyikkanás nélkül telt az éjszaka.
Viki!
Nagyon sajnálom hogy Dorka nem aludt éjjel. Kitartás egyszer csak eljön a te időd!
Timi!
Szorítok hogy ne is legyen semmilyen oltási reakció.
A barátnőm férje is fogyozott pár hétig, de állandóan éhen akart halni, drukkolok, hogy ne adja fel a párod.
Azért azt túlzás lenne állítani,hogy András szeret vásárolni, mondjuk inkább úgy hogy Németo-ban szeret.
Zsuu!
Hát én sajna nem tudok találkozni veled, de a pesti csajok közül csak ráér valaki.

Többiek?
Szép napot!
SZilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Még annyit röviden hogy megvan a repülöjegyünk ,ugyhogy szerdän este érkezünk Pestre és csüt. délutänig ott leszünk.
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Zsu
Én sajnos hétköznap nem tudok menni.

Sajnos a börzére sem tudtunk elmenni, Attila leendő menyasszonya jött látogatóba Ausztráliából:

Kép

Kép

Imádták egymást.

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Csajok elköszönök,holnaptól nem lesz netemKép

Majd jelentkezem néha.

Jók legyetek

Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Azóta is csak most sikerült bejutnom.Nem tudom mi volt a baj.Kép

Bőrzére tegnap nem tudtam én se menni.Danit kellett vinnem szülinapra.Pont kettétörte az egész napomat.
Dodónak húsvétkor 3 örlőfoga bújt elő.vagyis csak egy jött ki teljessen.kettőnek csak egy ill.kettő hegye látszik.Most folyamatosan hőemelkedése van.KépÉjszakákat meg ne is kérdezzétek.A mellkasomon alszik és csak jó sokára engedi meg,hogy visszategyem a kiságyba.Kép
Zsuzsi örülök,hogy tudtunk ˝dumcsizni˝KépMégegyszer szeretnék tiszta szívemből gratulálni a kis pocaklakóhoz.Kép
Szilvi
Jó kifogtátok ezt a betegséget.De örülök,hogy húsvétra sikerült meggyógyulni a fiúknak.Kép
....és gratula a zökkenőmentes fogzáshoz.Kép
Éva
Tündéri a kicsifiad.Látod nem kell elkeseredni.Milyen szépen elindult.Kép
Viki
Jól elszóltad magad,hogy Dorka alszik.remélem azóta minden oké!Siess vissza közénk.Kép
Timi
Nálunk ius az van,hogy ahányszor én elmegyek a fiúknak cipőt,ruhát venni.Az a méret mindig hiánycikk.Kisebb nagyobb mindig van csak pont az nincs szinte soha ami nekem kell.Dodó is 22-es cipőt hord.
Na most megyek mert vár a melóóóó.Kép
Délután cirkuszba megyünk.KépKépKépKiváncsi vagyok Dodó mit szól majd hozzá.

Puszi mindenkinek.

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Lego
Sajnálom, hogy nem lesz netetek, hiányozni fogsz!
Nálunk is szóbakerült már párszor, hogy kikötettjük, de eddig mindig visszacsináltuk.
Roli
Szagény Dodó! Na meg a család is. Vannak akiket nagyon megvisel a fogzás. Nekem is azt mondta a dokinéni, hogy nagyon gyulladt Krizsi ínye. Kíváncsian várjuk mit szólt Dodó a cirkuszhoz.
Éva
Szuper csinos menyasszonyjelöltetek van. Jó ízlése van fiadnak. Kár, hogy olyan messze lakik. Olyan aranyosak tudnak lenni. Kristóf a lányokkal jobban elvan, mint a vadabb kisfiúkkal.
Sahi
Jó, hogy kint van megint egy fog.Kép Pláne extra éjszakázás néékül.
Zsu
Nekem sajnos nem jó Pest. De érezzétek jól magatokat.
Képzeljétek! Tegnapelőtt azt álmodtam, hogy anyukámék előző házához eljötettek. 4-en béreltetek egy autót és a többi vidéki anyukához is készültetek. De az arcok és nevek sem egészen stimmeltek. Kicsit zavaros álom volt.

Most nincs itthon Kristóf. Tegnap apósomék összevágták a fát férjemmel és este elvitték. Már úúúúúgy hiányzik!!!!!!!!!
Csak téblábolok itthon.
Férjem a héten már harmadszor fut. Eddig bírja a fogyókúrát. Kaja téren én is igazodom hozzá. Rám is rámférne. Ma mikor felvettem pár nadrágot, hát elkeseredtem. Súlyra nem híztam, de a derék és csípőt erősebbnek érzem. Tudom tornáznom kéne.

Dörög az ég.Kép Csak nem esni fog?

Na megyek tiprodni, mikor jönnek már!
Puszi a babáknak és mamáknak: Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Pár napra megint eltűntem bocsi. A jog vizsgám meg volt. Majd csak csütörtökön lesz eredmény. Írni írtam sokat kérdés elég lesz-e a ketteshez.
Én voltam a vásárba. Szerintem nagyon jó volt. Vettem is ezt-azt.

Timi! Pihenj egy kicsit többet, talán azért álmodsz ilyen zavarosat. Amúgy az álmok nem hazudnak. Azért jó kis álom lehetett.

Lego! Nagyon fogsz hiányozni. Remélem, hamarosan visszajössz.

Roli! Kíváncsi vagyok, hogy bírtátok a cirkuszt. Majd mesélj! Nem irigyellek az éjszakákért.

Évi! Nagyon csini a menyasszony? Hogy sikerült ilyen közel találni barátnőt? Hogy, hogy nem tudsz jönni hétköznap?

Sahi! Gratulálok a fogacskához. Jó, hogy nem szenvedett vele.

Zsu! Mennyire tudsz majd közlekedni pesten? Miket ismersz? Mondj valami támpontot. Csütörtökön a nap melyik része lenne jó neked?

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Aniko!!!

A barätnöm a Floriän téren lakik.Ott fogunk aludni.Csütörtökön ugy 9.00-töl räérünk ,valamikor késö du. megy a vonatunk K.värra.
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Anikó
A kis menyasszony anyukájával együtt nőttünk fel, csak ő kb 10 éve kiment Ausztráliába. A kislánya pont 1 hónappal fiatalabb, mint Attila. Úgy gondoljuk, hogy mi is szivesen kimennénk (bár ez csak álom).

Azért nem jó a hétköznap, mert apa dolgozik és Attilával egyedül nem szívesen megyek fel Pestre.

Timi
Izgultam én is, mert Attila a kicsiket nem nagyon szereti (inkább fétékeny), bár itthon csak fiúk vannak, Petráért viszont nagyon odavolt. Édesek voltak nagyon.

Zsu
Mi van veled, remélem még mindig jól vagy. Mi még mindig csak próbálkozunk, talán egyszer összejön.

Heni
Úgy elindult, hogy nem áll meg egész nap. Így legalább elfárad estére, de nekem már izomlázam van attól, hogy megyek utána.
Különösen anyuéknál a kertben szeret sétálni:


Kép

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!

Zsu! Margitsziget akkor simán szóba jöhet. Kilenc körül találkozhatunk.

Ki az aki még tud és szeretne jönni?????????????????? Szeretettel várunk mindenkit!!!!!!

Évi! Minden vágyam, hogy egyszer eljussak Ausztráliába. Szintén Álom. Na meg nagyon szívesen élnék ott. Mindig azt beszéljük a férjemmel oda kéne kiköltözni. De gondolom nem egyszerű. Õ hogyan csinálta?

Kár, hogy nem tudsz jönni. Kocsival jönnél? Vonattal? A nyugatihoz közel van a Margit sziget.

Puszi csajok írjatok!
Vendég
 


<pre>
Nick név Név Kor Cím Baba neve Születés napja Súly Hossz
Balázs_Éva Éva 35 Cegléd Attila 2004.12.22. 3500 51
Bizzo Bernadett 24 Budapest X. Tamás 2004.12.02. 3140 51
Csanikó Anikó 31 Budapest XXI. Bianka 2004.12.17. 3500 56
Renáta 1995.08.24. 4000 53
Hardik Kriszti 29 Veszprém Enikő 2004.12.04. 3500 54
Ákos 2000.04.09. 3200 52
Lego Viki 25 Becsvölgye Dorka 2004.12.26. 2580 48
Manó3 Móni 25 Balatonfüred Dorina 2004.12.20. 1130 38
Gréta 2004.12.20. 990 37
Gergő 2004.12.20. 1190 39
Marcsi41 Marcsi 43 Budapest IV. Péter 2004.12.22. 3200 55
Roli Heni 30 Budapest VI. Dominik 2004.12.21. 3700 56
Dani 1998.02.07. 3000 51
Sahi Szilvi 34 Szomód Tomi 2004.09.23. 3310 58
Patrik 1999.04.07. 2470 48
Timi30 Timi 31 Ebergőc Kristóf 2004.12.09. 2850 49
Vnora Nóra 24 Tata Dorka 2004.12.01. 4130 53
Zsuu74 Zsuzsa 32 Villnachern Giuliano 2004.12.08. 2970 47 </pre>
Vendég
 


Sziasztok!!!

Éva!!!!Köszönöm jol vagyok,igaz kicsit färadékonyabb lettem.De ez biztos a tavasz miatt is van.Meglätod hamar sikerül összehozni a kistesot!!!!!

Aniko!!!!Beszéltem még egy két csajjal akik talizni akarnak,és azt mondtäk hogy a Margitszigeten nem tul jo a parkoläsi lehetöség.De akkor ma még mindenképp letisztäzom velük.
zsuu74
 
 


Jó reggelt!

Este 6 után visszakaptam a fiamat. Még szerencse, hogy a férjem futás után bement anyósékhoz (szomszéd faluban laknak), mert még el akartak menni Sopronba. Mindjárt azzal fogadtak, hogy pénteken megint visszük. Egy nagy ......Nagyon nagypapás lett. Állandóan bohóckodott neki (nem kell nekünk cirkuszKép) és ez bejött Kristófnak.
Nagyon túl lett pörgetve, kicsit mérges is voltam. A gyerek tiszta víz lett, így nem csoda ha este megint 38,1-et mértem.

Éva
Szorítok a babához. Én látva Kristóf mennyi energiát elvon nagyon elbizonytalanodtam, hogy belevágjunk-e mégegybe. A férjem is azt hiszem bizonytalan, hajlik inkább arra, hogy maradjunk ennyien. Belelkesedett nappali rendezésbe, kert és udvarrendezésbe. A mensim nekem most jött meg először magától (gyógyszer nélkül), elég pontosan 27 nap. Furi is a mennyiség. Még adok 2 hónapot gondolkodni magunknak. Azért remélem szólsz ha sikerül. Ja megadnád mégegyszer az msn elérhetőséged, a tiédet nem találtam. Bár én ritkán próbálkozom, ugye korlátolt a netünk, meg kamerám és mikrofonom sincs.

Anikó
Halkan, de gratula a vizsgához. Szerintem az alvással nincs gondom 9 órákat alszom naponta.
Szerintem az volt rám hatással, hogy jön Zsuzsa és talizni szeretne.

Szép napotKép
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Jó reggelt!

Este 6 után visszakaptam a fiamat. Még szerencse, hogy a férjem futás után bement anyósékhoz (szomszéd faluban laknak), mert még el akartak menni Sopronba. Mindjárt azzal fogadtak, hogy pénteken megint visszük. Egy nagy ......Nagyon nagypapás lett. Állandóan bohóckodott neki (nem kell nekünk cirkuszKép) és ez bejött Kristófnak.
Nagyon túl lett pörgetve, kicsit mérges is voltam. A gyerek tiszta víz lett, így nem csoda ha este megint 38,1-et mértem.

Éva
Szorítok a babához. Én látva Kristóf mennyi energiát elvon nagyon elbizonytalanodtam, hogy belevágjunk-e mégegybe. A férjem is azt hiszem bizonytalan, hajlik inkább arra, hogy maradjunk ennyien. Belelkesedett nappali rendezésbe, kert és udvarrendezésbe. A mensim nekem most jött meg először magától (gyógyszer nélkül), elég pontosan 27 nap. Furi is a mennyiség. Még adok 2 hónapot gondolkodni magunknak. Azért remélem szólsz ha sikerül. Ja megadnád mégegyszer az msn elérhetőséged, a tiédet nem találtam. Bár én ritkán próbálkozom, ugye korlátolt a netünk, meg kamerám és mikrofonom sincs.

Anikó
Halkan, de gratula a vizsgához. Szerintem az alvással nincs gondom 9 órákat alszom naponta.
Szerintem az volt rám hatással, hogy jön Zsuzsa és talizni szeretne.

Szép napotKép
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Zsu! Ezt, hogy érted, hogy beszéltél másokkal akik talizni akarnak. Kikkel?

A sziegetn nem lehet parkolni. Vagyis lehet csak drágán és kevés a hely. Gyalogosnan kell menni oda.
Vendég
 


Aniko!!!!

NLC-s decmamikkal.
zsuu74
 
 


Jaj!!! Ne már, őket nem ismerem.
Vendég
 


Engem sem ismersz!!!Jo kis csapat és velük is van közös témäd,nekik is decemberi a babojuk.

Szerintem minél több ember talizik annäl érdekesebb.Legaläbbis az NLC-s talikon igy szokott lenni.Sokszor jöttek idegenek is,ha valaki hozott valakit,vagy apukäk esetleg.Én 2x nem tudok Pestre menni hogy külön -külön talizzak.Most akkor mi legyen???
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Hogy van ma mindenki?
Gyönyörű idő van ma is, Tomi nagyon szeret kint lenni. Továbbra is jól alszik, remélem már így marad. Néha olyan bizonytalan vagyok mit is adjak rá, meleg van, de néha fúj a szél, rövid újjas, hosszú újjas ?!
Viki!
Nagyon fogsz hiányozni!!!! Remélem gyorsan visszajössz!!!!
Non-stoppod sem lesz? Én most lemondtam, de ha neked lesz, akkor újra kérem majd.
Zsuu!
Jó itthoni pihenést!!! Nincs semmi terhességi tüneted?
Anikó!
Biztos sikerült a vizsgád! A börzén nem is taliztál senkivel innen?
Heni!
Most már annyiszor kerestelek, de sosem érlek el msn-n. Nagyon fáradt lehetsz már!
Éva!
Nagyon aranyosak lehettek együtt! És gyakran szokott hazajönni a barátnőd?
Timi!
Én is hasonlóan szoktam érezni magam ha esetleg mindkét gyerkőcöt elviszik.
Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Na úgy látszik én is elszóltam magam, mert Tomi éjjel többször ébredt, igaz csak percekre. Tegnap Patrik baltával bevágta a bal keze hüvelykujját, após ott állt mellette, teljesen ki voltam akadva,miért kell egy 7 éves gyerek kezébe baltát adni?! Nem értem.
Hol van mindenki?
Nagyon eltüntetek!
Heni!
Nagyon örültem hogy végre válthattunk pár szót msn-n!
Zsuu!
Te már biztos az utazásra készülsz! jól vagy?
Kriszta!
és veletek mi van?
És a többiek?

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Mi is el-el tünedeztünk, de csak a jó idő miatt.
Rengeteget vagyunk kint, homokozunk játszunk. Ittben meg vár a házimunka. Bár kinn is akad.
Kristóf összehaverkodott egy utcabeli lánnyal, most esténként vele randizgatunk. Igaz ő már 6 éves.
Zsuu
Jó utat és talit! Vigyázz magatokra.Kép
Sahi
Én is félek leirni egy-egy jóhírt,mert másnap biztos rácáfol Kristóf. Patrik kezét nem kellett varrni? Én sem szeretem amikor a nagyszülők mindenhez odaengedik a gyereket. Tisztára úgy csinálnak mintha soha nem lett volna gyerekük, és nem érzik a veszélyhelyzeteket.
Tényleg egyre ritkábban van mindenki. Azért irogassatok.
Puszi:Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Annyira jó idő van mostanában, hogy be sem kapcsoljátok a gépet??? Kép

Zsu! Én nem vagyok könnyen barátkozó típus. Külsőre is olyan kis mufurcka vagyok. Ez sokakat zavar és megtéveszt. Amúgy vidám természet vagyok de nehezen oldódom. Te számomra nem vagy idegen, sok mindent tudok rólad. De azok a lányok teljesen ismeretlenek lennének. Én inkább ezt most nem vállalnám. Majd ha az itteniekkel összehozunk valamit. Jó szórakozást nektek. Csinálj fotókat, hogy mi is élvezhessük a látványt. És jó utat hazafelé.

Sahi! A ruhákkal én is bizonytalan vagyok mindig. Hol süt hol meg fúj. Bius ráadásul nagyon izzadós én meg fázós vagyok így még nehezebben tudom eldönteni mit adjak rá. Nem találkoztam senkivel a börzén az itteniek közül de nem is tudom ki volt még rajtam kívül. Nem is nagyon tudtam másra figyelni mit az árukra. Májusban lesz majd az a másik börze szintén a BNV-n majd akkor talizunk.
Ez a baltás stori nagyon durva. Nem csodálom, hogy mérges lettél.Kép

Timi! Jó csajozást. Az én lányom is jobban elvan kint mint ment. Ezért is jövünk ritkábban. De én sem szeretném ha megszűnnénk. Azért néha írogatok majd. Amíg van kinek válaszolni addig válaszolgatok.Kép

Üdv: Anikó</font>
Vendég
 


Sziasztok!

Vagyok én is csak időm van kevés!
Timi.Kristóf az idősebb csajokra bukik?KépKépKép
Nagyon aranyos lehet.
Szilvi
Nagyon örülök én is,hogy dumcsiztunk.A baltás sztorit meg már megbeszéltük.Kép

Anikó
Sajna nem tudtam menni a börzére.Viki írta,hogy ő kint volt.
A májusi mikor lesz ,mert akkor azt lestoppolom magamnak,hogy semmi ne jöjjön közbe.KépKépKép

Dodókám a tegnapi éjjelt 6 hónap után végigaludta.Kíváncsi leszek a ma éjszakára.
Daninak meg vírusos torokgyuszija van.KépÁllítólag a skarlát is így kezdődik(suliba most az van)Kép


Na majd kukucskálok.Üdv mindenkinek.Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!!!

Aniko!!!Sajnälom hogy igy döntötél,pedig csak egy vagy két csaj jönne el.De az idöjäräs miatt az sem bizti.Lehet hogy majd egyedül barangolok a poggyäszokkal a hätamon Pesten amig nem indul a vonatunk.

Heni¨!!Ti mit csinältok csütörtökön????Räértek??

Szilvi!!!Sajnälom Patrik ujjät.Adjäl rä gyogypuszit a nevemben.Apospajti okos!!!

Na jol van most lelépek ,mert pakolnom kell.De még benézek.
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy előkerültetek néhányan,már attól tartottam mindenki lelép.
Tegnap este néztük a tévét, Patrik a kiságyban volt, csönd volt, egyszer csak felugrott, már csak pizsifölső volt rajta és az egész ágy úszott a pisiben, levetkőzött a drága. Nem tudtam sírjak vagy röhögjek.
Timi!
szóval Kristóf csajozik, nem semmi, nem árt időben elkezdeni. Éjjel többször volt nyafi, még 2 foga jön, de azt hittem én naív azok már csak úgy kijönnek.
Patrik ujját nem kellett varrni, a köröm felső részénél vágta át a körmöt, már egész jól néz ki, kaptam anyóstól egy úgynevezett sebragasztót, be kell ecsetelni a kisebb sebeket és összehúzza, gyorsabban gyógyulnak, nagyon jó.
Heni!
Hogy aludt Dodó? És te? Dani jobban van?
Zsuu!
Jó utat nektek! A gyógypuszit köszi átadom.
Anikó!
Lesz még vizsgád? Vagy vége egyenlőre? Én nem tudom hogy bírnám két gyerkőc mellett a tanulást is, igaz nekem nem lenne hozzá segítség. Neked van?
Szép napot mindenkinek
Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Szép estét mindenkinek!

Tegnap én is jól elszóltam magam.Ahogy innen felálltam Dodó elkezdett sírni.Kb fél órámba telet míg elaltattam.Hajnal 2kor bekakált fél 4kor már sikerült visszaraknom az ágyába.
Szilvi
Valami biztos volt a levegőbe,hogy ez a pisi, kaki összejött.Együttérzek veled.
Dani sajnos nincs jobban.Hajnalba bekellett adnom neki egy fél Algopirint,mert nagyon felszaladt a láza.Elkezd fájni a feje,majd jön a láz.Most délután is hirtelen elindult felfelé.Most már 7óra óta alszik.Az esti gyógyszert nem vette be,de érzem,hogy megint melegszik.Valószínű felkeltem.KépKépKép
Zsu
sajnos nem tudok menni,mert apa dolgozik és egyedül vagyok itthon két gyerekkel.KépNeked azért jó utat kívánok és vigyázz magatokra.Kép

Na most megyek.Puszi jó éjt!Heni

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Ma annyit rohangáltam. Csak most tudtam bekapcsolni a gépet.

Roli jó hogy visszatértél. Jobbulást nektek. Nem tudom milyen az éjszakázás mert nekünk 10 hós kor körül elmúlt az éjszakai etetés elmaradásával együtt.

Zsu! Jó utat és ne haragudj. Remélem az idő kedvez majd nektek. Bár mondják az esőt.

A hétvégén le akartunk menni a balcsihoz. Ha esik nem megyünk. Pedig már annyira vágyom oda.

Sahi! Lesz még két vizsgám Filozófia és Közgazdaságtan.

A jog vizsgám 4-es lett azt hittem sírva fakadok örömömben. Szerintem a tancsi elcserélt valamit. No mindegy ez legalább megvan.

Ne haragudj, hogy nem hívtam fel a testvéredet de úgy érzem nem lenne rá időm. Mármint majd a nyári szünetben egy kicsit rákéne tanulnom az angolra mert most nagyon elvagyok havazva. Nincs időm az angolra. Nyáron kell majd bepótolnom, majd elkell egy kis segítség is. Addig is add át neki üdvözletem és köszönetem is.

Puszi mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Tomi tegnap este is vetközni akart állandóan, nagyon jól szórakozott, de amikor odaraktuk neki a bilit, arra nem akart ráülni. Reggel viszont belepisilt, nem akarom őt sürgetni, de néha nem bánnám ha pisilne a bilibe és szólna. Nem is vagyok igényes, ugye?! Előbb utóbb eljön ennek is az ideje.

Anikó!
Gratulálok a jog vizsgádhoz! Ez szép eredmény. Nyáron is keresheted a húgom, nincs ezzel gond.
A többi vizsgádhoz is szorítunk. Azok mikor lesznek? Lányaid ?
Heni!
Na akkor Dodó még nem szeretné ha kipihent anyukája lenne, de egyszer eljön a te időd ... Csak jönne már ? Igaz?! Tomi most aludt éjjel, de a változatosság kedvéért most majd bizti nem fog.
Többiek? Hahóóóó
Szép napot
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Ma megint eladtam a fiamat. Én vagyok a hülye, utána meg csak ácsingózom. Anyukámékhoz vittem le, mert végre pár nap szabit kapott.
Előző napokon folytattuk a randizást. Tegnap már korábban keresett bennünket a kislány. A második szomszédnál érdeklődött nem látott-e bennünket. Apja bezzeg azon "morog" túl nagy a korkülönbség. Na de ha nincs vele egykorú a faluban. Egyébként szerintem azon múlik, hogy kire bukik, hogy ne legyen túl aggresszív. A másodunokatesója vadabb, vele nem is nagyon jött ki. Hőemelkedésünk megint kicsit magasabb, tegnap 38,1. De tegnap volt a 6. nap szurítól. Anyukámat kioktattam a hőmérőzéssel kapcsolatban, na meg, hogy többször is nézze napközben. De biztos hívogatni fogom, hogy mi van.
Szilvi
Fog a bilizés menni, csak idő kérdése. Örülök, hogy legalább anyósodnak volt jó szere a sebre, ha már apósod figyelmetlen volt.
Anikó
Nagyon ügyes voltál a vizsgáddal.Kép Gratulálok!
Roli
Remélem nem lett skarlát. Hogy van Dani? És Dodó?
Éva
Gondolom dolgozol most is azért irsz ritkábban. Na meg már Attila után is kell futkosni.
Kriszta
Merre jársz? Csak nem kirándulgattok?

Én amíg magányos leszek próbálom behozni háztartásbeli lemaradásaimat.
Ma megjött nagy dirrel-durral az eső. El is áztam du-n mikor jöttem haza a buszról.
Na dugulok. Puszi mindenkinek
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Heni
Daninak jobbulást!

Anikó
Gratulálok a vizsgához, jogból 4-es az nem semmi.

Szilvi
Attila is próbál már vetkőzni, de még szerencsére nem sikerül neki.

Timi
Jó pihenést. Nálunk csak most kezdett esni az eső, egész nap jó idő volt. Azt hiszem te kérdezted az Msn címemet, ha minden igaz, akkor Balázs Éva néven van, vagy ami biztos az a fenyvesizoltan@fibermail.hu.

Attila, azóta is folyamatosan megy, nem lehet megállítani, így nagyrészt anyuéknál vagyunk a kertben, mert utcán nem lehet vele közlekedni. Örjöng, ha nem mehet arra, amerre ő akar.


Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Viki!

Nagyon sok Boldog Születésnapot Kívánok!Füled érjen bokáig.KépKépKép
Kép

Puszi Heni

Kovács Roland
roli
 
 


Halihó!

Semmi jó nincs!Hajnalra Dodó is belázasodott.Most van két beteg gyerekem.A szívem szakad meg.Nyűglődnek jobbra-balra.

Timi
Tök jó,hogy így el tudod adni fiadat.Meddig lesz mamánál?Mitől van,hogy megint emelkedik a hője.Gondolod,hogy a szuritól?

Éva
Na tessék,most meg futhatsz egész nap.KépKépKépLátod most milyen jó lenne,ha még nem tudna járni.KépKépKép
Nagyon jók aképek.Kép

Lépek,mert Dodó felkelt.KépPuszi mindenkinek.Heni

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Tomi az éjjel újra nyüglődött, úgyhogy hajnaltól mellettünk aludt. Esős idő van nálunk is, ma nincs kedvem semmit sem csinálni, apa is hasonló hangulatban van.
Heni!
Szegény Dodó ! Akkor jobbulást kívánok mindkét fiadnak és gyógypuszi rengeteget küldök, hogy minél előbb meggyógyuljanak. Én is küldtem Vikinek sms-t de nem válaszolt. Jó lehet a száma? 169 a vége?
Timi!
Anyós és após elváltak még 12 éve, anyós Németországban él. Nála voltunk Húsvétkor, ott kaptam tőle ezt a sebragasztót. Apósnak élettársa van. Ha emelkedett a hője biztos az oltástól van. Jó hogy így el tudod vinni egész napra.
Éva!
Tomi is csak arra szeret menni amerre ő akar, nehéz vele gyalog eljutni valahová. Attila már tényleg nagyon ügyes, ilyenkor sírja vissza az ember bárcsak leülne egy kicsit.
Mennem kell, megyünk el.
puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat. Nagyon édesek vagytok.

Nálunk is esett délelőtt az eső most sütkérezik a nap. A hétvégére sem jósolnak jó időt. Még jó, hogy csak háromnapos ünnep. Mi elutazunk holnap. Így nagyon remélem, hogy most tévednek.

Az én lányom is nagyon szeret kint lenni. Igazság szerint jobban elvan kint. Jön megy nézelődik. Mi ált csak a ház előtti játszótérre megyünk gyalog. Megkímélem magam a bosszankodástól hogy nem arra akar menni mint én. Ha célzottam megyek valahova akkor babakocsi. Még szerencse, hogy abban is jól elvan.

Bianka nem vetkőzik ő inkább öltözni szokott. Mindent magára húz amit talál legyen bugyi vagy gatyusz. Ha teregetek akkor rendszerint elcsen egy két vizes ruhát és magára aggatja. De a szandiját is feltudja venni, mondjuk azt elég könnyű.

Nagyon meglepő számomra de elég szépen szófogad. Ha mondom oda ne menj akkor nem megy. Ami szintén meglep, hogy felszed dolgokat a földről de nem veszi a szájába. És soha nem megy el messzire, valószínűleg biztonságban érzi magát ha a közelemben van.

Timi! Nem aggaszt téged ez a hőemelkedés? Nem kéne kivizsgáltatni? Én már az összes körmömet lerágtam volna. Messze laknak anyukádék? Ilyenkor mennyi időre hagyod ott? Én még éjszakára nem hagytam ott. A nappalt is nehezen tűröm de muszáj a tanulás miatt.

Viki! Boldog szülinapot!!!!

Roli! Jobbulást a fiúknak. Elég sok vírus van most megint többek között a skarlát is. Nálunk is van, mondta az orvos meg herpesz is. Remélem minket elkerül.

Sahi! Olyan rossz amikor éjjel nyűgösek de imádom amikor magam mellett tudhatom. Az én lányom köztünk láthatóan jobban alszik. Igaz néha szájba rúg álmába de ez is bele fér.

Kellemes hétvégét mindenkinek!!! Puszika!!!</font>
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?