Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anikó
Az én véleményem az, hogy bőven elég a 2-es, arra úgysem lesz időd, hogy mindenből 5-ös legyél. És ez nem azt jelenti, hogy nem vagy ügyes. Szerintem ne csinálj magadnak plusz feladatokat, így is van elég, inkább azt tanuld, amiből még nincs meg a vizsga.

Heni, Zsu, Viki
Nagyon jók a képek. Aranyosak a picik.

Szilvi
Jobbulást neked is és Tominak is.

Zsu
Ha apa beteg nálunk, akkor a halálán van egy kis megfázástól is, ha én vagyok az, akkor észre sem veszi. Ennyit az erős férfiakról.

Timi
El vagy veszve, hogy van Kristóf?

Üdv. a többieknek is!

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Na hova lett mindenki?

Ennyire ilyesztőt írtam?

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!
Csak olvasóba voltam tegnap.Egésznap mentünk tegnap is meg ma is.Tegnap kimentünk a kedvezményes ruha és cipővásárba.Ne is kérdezzétek.Alig vettünk valamit.Tök silány.KépKépKép
Ma a Westendbe voltunk cipőt venni.Mondanom se kell Dodóra még szinte rá se adtam cipőt,már kirohant a boltból.KépKépKép
Danit délután fogorvoshoz vittem.Egy tömés egy húzás.Májusba még egy tömés.Remélem az lesz az utolsó.
Lehet,hogy fogytam,mert a mérleg ugyan meghalt,de agatyóm lecsúszik.KépKépKép

Éva-Szilvi-Viki:ne haragudjatok.Láttalak titeket este Msg-en,de ha leállok veletek dumcsizni,akkor ide megint nem jut iodőm írni.Kép
Most meg megyek aludni,mert hajanal óta fentvagyok
és kitudja mit hoz az éjszaka.........

Puszi Heni

Kovács Roland
roli
 
 

 
 

Sziasztok!

Heni!
Én pont így jártam apa hazajött és a figyelmememet követelte, így már nem tudtam írni.
Remélem az éjszaka jól telt. Most nekünk egész türhetően. Hajnali 3-ig aludt, utána csak 2x kelt fel, de még mindig van hőemelkedése.
Nálunk is a jövés menés a jellemző mostanában.

Csajok megúsztuk a bankokat, úgy örülök, sikerült eladnunk a telkeket, így nem kell hitel.
Sokat töprengtem mi legyen visszamenjek e dolgozni 2 éves korában, de egyre inkább hajlok rá, hogy ne, hiszen soha nem jön vissza az az idő,amit most vele tudok otthon tölteni. Mégegyszer átbeszéljük apával a hétvégén,de
szerintem nem megyek.

Anikó!
Szerintem ne aggódj, jó ez így. Sose fogja senki megkérdezni melyik tárgyból hányasra vizsgáztál.
Hú a jogot én nagyon utáltam.

Megyek mert már megint megyünk el.
Puszi mindenkinek
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Halihóóóó!
Erre nem jár senki?
Na akkor megyek én is aludni.

Jó pihenést mindenkinek Hétvégére.KépKép

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!!!

Nem vesztem äm el,csak apänak mindig kell a laptop.Itt minden ok,holnapra esöt mondanak ugyhogy nem lehet sok mindent csinälni.Ismerösökhöz megyünk lätogatoba.Ma viszont nagyot sétälltunk.Giuliano egyre jobban igényli a gyalogos sétät.Persze mindenfele elszalad ,mi meg utänna.De nagyon jol alszik amiota sétälltatjuk.Jätszotéren is voltunk vele egy pärszor.Nagyon élvezte.
A héten 2x sikerült bicikliznem.Jövö héten 3x szeretnék.Jol elfäraszt,de nagyon jo a közérzetem utänna.

Aniko!!Szerintem is jo a kettes,a lényeg hogy görbült.Én nem idegesiteném magam ezen toväbb.

Visszaolvasni most nem volt idöm,de remélem senki nem beteg.

Na lassan befejezem ,mert késöre jär.Mindenkinek toväbbi kellemes hétvégét!!!!!
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Hol vagytok?
Mindenki el van tünve!
Pénteken ünnepeltük Patrik szülinapját, ma anyuékhoz megyünk és ott folytatódik az ünneplés.
Mindenhol tortát akar, de remélem meg is fogja enni. Nagyon nyügös a Patrik mostanában, néha teljesen az idegeimre megy, nem tudom mi van vele. Jó lesz ha június lesz és nyugalom az életünkben. Én még mindig kínlódom a náthával arcüreggel, kedden utazunk, azt reméltem addigra elmúlik. Tomi most kelt fel, úgyhogy megyünk is.
nagyon szép idő van.
Remélem mindenkinek kellemesen telik a hétvégéje!
Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Végre vissza tudtam térni hozzátok... már ideje volt Kép. Kedd óta ismét No-ban vagyunk, de annyi tennivaló akadt, és annyi mindent kellett kipihenni, hogy nem volt se időm, se energiám írni. Mostam, vasaltam, mint a kisangyal, aztán elkezdtem tavaszi nagytakarítani (tavaszra nem várok tovább...).

Sajna otthontartózkodásunk nem úgy sikerült, ahogy számítottunk rá...
Annyi mindent elterveztünk, hogy otthon csinálunk, de semmi nem jött össze, mert annyi minden más kötelezettség volt. Kép Rokonlátogatáshegyek, hivatalos elintéznivalók, dokilátogatás, a férjem vizsgája stb., szóval kevés volt az egy hét. A lurkók viszont jól érezték magukat... A jó időt kihasználtuk, sokat voltak a szabadban. Enikő felfedezte a homokozás szépségeit, jót kajált az anyagból... Az utolsó napokban az arcán elkezdett hirtelen nagyobbodni és pirosabbá válni a foltocska (egy hemangióma, ami erek elburjánzása), így ráhúztunk két napot, hétfőn mentünk Bp-re a dokibácsinkhoz. Így a visszaút is nappalra csúszott, ami szerencsésen alakult, lurkóink jól bírták a gyűrődést, egy mukk nélkül végigülték a 800 kilométert (igaz 2-3-szor meg is álltunk futkározni kicsit).

Jaj, és szörnyű, de szerdán itt behavaztunk. Reggel szépen elkezdett esni, és nem is szűnt napközben. Leesett 10 centi, és még másnap sem olvadt el. Borzasztó, mert a hideget is utáljuk már. Főleg, hogy kaptunk izelítőt az otthoni tavaszból... Na mindegy, ennél csak jobb jöhet. Tegnap már szép tavaszi idő volt, de csak egy napig, mert ma zuhog rendületlenül az eső KépKép Kép.

Megkaptuk otthon az oltásokat is. Mindketten jól viselték. Ákosnak kellett utána borogatni, mert fájlalta, de láz nem lett. Meglepődtem Enikő súlyán, mert utoljára szeptemberben mérték (9100 volt azt hiszem), és most többre tippeltem. 9880 gramm a kisasszony, és 82 cm. Azt gondoltam, hogy tíz fölött van 30-40 dekával, de tévedtem. Pedig az étvágya nem ilyen kicsi súlygyarapodást sejtet...
Fogzik ezerrel, a szemfogai bújnak. Az eddigi 12 fogacska nem viselte meg, szinte észre sem vettük, na de most... Kép Nyafis, nem eszik, keze állandóan a szájában matat. Úgyhogy elkezdem adni napi 3x a Viburcolt, az talán enyhít.

Tegnap kihasználtuk a jóidőt, és bevállaltunk egy hosszabb kirándulást, amit nem bántunk meg, mert iszonyú nagy élményt jelentett. Eredetileg Ákos szülinapja alkalmából vidámparkozni akartunk, de azt inkább nyárra halasztottuk, amikor igazán jó az idő, és a vizes játékokat is ki tudjuk próbálni. A tőlünk 110 km-re lévő bajor Alpokba mentünk inkább. Megnéztünk egy várat (Neuschwanstein) és libegővel felmentünk egy 2 ezer méteres hegy tetejére. Hihetetlen volt, mert ilyen kilátásban még nem volt soha részünk. És nem szeretjük már a havat, de jót hógolyóztunk fenn a szikrázó napsütésben, kellemes melegben és tiszta levegőn... Szóval el sem tudom mondani... Kép A libegő nagyon félelmetes volt, én megmondom őszintén, be voltam sz.rva. Az ember alatt a hatalmas mélység sziklákkal, a végtelen kötélpálya alátámasztások nélkül (!), na és persze ilyenkor csak a múlt híradásai jutnak az ember eszébe, hogy leszakadt, kigyulladt, mélybe zuhantak stb... De odafent minden kárpótolt!

Csatolok pár képet.

Puszi, további szép napot:
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


A vár:
Kép

Ákos és a kilátás a várból:
Kép

Ákos "kihavazta" magát:
Kép

A libegő kabinjában:
Kép

A hegytetőn:
Kép

Apa és lánya napoznak:
Kép

A kicsi is élvezte:
Kép

A hinta örök kedvenc:
Kép

Ákos mászókázott:
Kép

Vonul a család Kép:
Kép

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Kriszti! Nagyon jók a képek. Én is szívesen bevállalnám ,ég akkor is ha magasan van az a libegő. Persze mi nem valószínű, hogy mostanában eljutunk hasonló helyre. Elég lazán voltatok öltözve a hóhoz képest. Ennyire meleg volt?
Milyen folt van Enikő arcán? És mit mondtak rá az orvosok?

Roli! Remélem kialudtad magad. Családoztunk a hétvégén meg piacoztunk. Annyira imádom ez az egyik kedvenc programom. Pénzköltés.
Mikor talizunk????

Zsu! Mindig rácsodálkozom neked mennyi jó programod van. Egyik barátnő a másik után. Nem unatkozol azt látom. Azért jó, hogy így feltaláltad magad messze az otthonodtól is.

Sahi! Patriknak boldog születésnapot így utólag. Majd rakj fel képeket a tortáról meg a bulikról. Jó szórakozást nektek. Én kívánom, legyen mindenhol fincsi torta, mert én is imádom a sütiket, ez a gyengém csak ne lennék ilyen kövér.

Évi! Nem vagy ijesztő. Nem miattad tűntem el. Mármint én tuti nem. Hogy vagytok? Attila?

Lego! Mi van veletek? Csini kis Dorka mit csinál?</font>
Vendég
 


Kép
Hová tünt mindenki? Ennyire nem vagyok ijjesztő. Vagy igen????
Vendég
 


sziasztok
Beköszönök picit,de nem nagyon tudok írni...Kép
Elég sz@r napjaink vannak,Dorkám nem bír magával,most ébredtünk,aludt vagy 40 percet,de reggel 5 kor kelt...estére már hulla vagyok,8kor kifekszem...Szóval nehéz és nem igazán állok a helyzet magaslatán.KépKépDe ahogy elnézem senki sem.KépKépTimit nagyon rég olvastam,Bizzoról ne is beszéljünk,na és Nóri te hol vagy?

Remélem mindenkinél helyreáll a rend és újra vidám lesz a net.

Szép napot
Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Jól eltűnt mindenki!
Kriszta:nagyon jók a képek,gyönyörű helyen kirándultatok.
Nagyon trutyi idő van,remélem nem marad ilyen sokáig.
Dorkám(lekopogom)azóta is jól van,adom neki a Béres cseppet,amitől jobb az étvágya is(nem mintha eddig baj lett volna vele).Kibújt a fenti két szemfoga,így már 14 fogunk van.Szerencsére nem volt vészes,sőt....
Dorka kapott anyutól egy tök ari együttest(bugyi^+trikó),este ráadtuk fürdés előtt és itt pózolt az emeleten.Annyira édes volt,teszek fel róla egy képet.
Remélem mindenki jól van,az időtől függetlenül szép napot!!!!!!

sziasztok,NóriKép
vnora
 
 


Sziasztok!

Látom jó az idő otthon... mindenki csavargóra fogta. Kép
A változatosság kedvéért mi megint behavaztunk, és nagyon hideg van. Kuksolunk idebent... KépKépKép

Anikó!
Igen kellemes meleg volt a sok hó ellenére is. Fent a magasban a hegytetőn is 9 fokot mutatott a hőmérő, de az erős napsütés miatt sokkal többnek tűnt.
Enikő arcán egy ún. hemangióma van, a hajszálerek burjánzottak el. Kb. két hetes korában kezdett el rohamosan nőni, ekkor vittük Bp-re egy specialistához. Õ többször kezelte egy fagyasztásos módszerrel és szépen megállt a növekedés, sőt visszafelé fordult a folyamat. Aztán most az otthonlétünk alatt valami miatt több vér került az erekbe, pirosabb lett a folt és megijedtünk, hogy ismét nőni kezdett. De aztán a doki megnyugtatott bennünket, hogy nincs növekedés, így kezelni sem kellett. Szépen vissza is állt a kiindulási állapotba, most figyeljük, aztán ha gond van, kaptunk egy német specialista elérhetőségét.

Viki!
Ne szomorkodj, biztos csak a tavaszi fáradság... Dorka alvása meg remélhetőleg alakul, és akkor felétek is vidámabb napok fognak járni KépKép.

Nóri!
Nálunk a szemfogak okoznak problémát, pedig az eddigi 12-vel nem volt gond. Most adom a Viburcolt, ez enyhít, nyugisabb Enikő is...
Béres cseppből mennyit adsz naponta? Én is bespájzoltam belőle, mikor visszautaztunk, de Enikő még nem kapott. Ma délelőtt az óvodában ünnepeltük Ákos szülinapját, Enikő is ott volt, és tuti összeszedett valamit, mert az összes gyerek prüszkölt és természetesen mindannyian babáztak is vele... Most szükség van az immunerősítésre.

További szép napot!
Puszi: Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Sziasztok!

Nem tüntem el csak annyi dolgom van mostanában.Jön a Húsvét........Elkezdtem takarítani,de soha nem fogok a végére érni.Hála kedves kis trehány családomnak.úgy érzem mindig ugyanazt pakolom.De útálom.KépKépKép
Kriszta
Nagyon jók a képek.Az a táj gyönyörű.Ti is jól néztek ki.KépKépKépMilyen furcsa,hogy hó szinte mindehol,közben meg tök tavasz van.Látom sapi nélkül.Kép
Most milyen idő van nálatok?????Itt reggel óta esik.vagyis most éppen nem,de legalább nincs hideg.
Szilvi
Patriknak Boldog születésnapot így utólag is.
Kép
Mikor indultok????
Anikó
Pénzt költeni én is ímádok,de hát nőből vagyok.KépKépKép
Nem zudom mikor tudnánk talizni.Daninak holnap van uccsó tanítási nap,legközelebb jöv.hét szerdán megy suliba.Alig várom legalább nem kell korán kelni.
Az éjszakáink ugyanolyanok.Azzal a változással,hogy most már apa is felkel hozzá nem csak én.Nem bírom egyedül.KépKépKép
Most viszont 11óra óta alszik és már 3 óra van.
Nóra
Kép???????????????????KépKépKép

Viki
Na most mit mondjak.............Ha nincs lehallkítva a telóm,akkor találkoztunk volna.Azóta is haragszom magamra,hogy lecsúsztam rólatok.Nagyon jó lett volna.Ne hari.KépKép

Puszi Heni

Kovács Roland
roli
 
 


No mégegyszer,be kell pótolnom lemaradástKépKép

Dorkám elaludt,Tam még nem ért haza,van pár percem....Kép

Heni
No problem,majd legközelebb...bár nem tudom mikor érek fel...KépBörzére mennem kéne,lehet felmegyek busszal,Dorkát meg lepasszolom.1 nap nekem is járKépKép
Mit szólsz??????????????????

Nóri
Délben egyszerre írtunk,nagyon megörültem nektekKépKépJól van Dorka???Dobd fel a képet mégegyszer,ezt nem látniKépKép

Sikerült bevásárolnom szombaton lányomnak Pesten,tutti jó cuccokat vettem.A legjobb egy apró fürdőbugyi....háááát látnotok kéne.Kép
Ja és megvan az ugrálóvárunkKépKépNóri bocs hogy én is lekoppintottam tőled az ötletet.Kép

Kriszta
De óóók a képek,örülök hogy ilyen szép helyen jártatok,mi ritkán jutunk el hegyekbe...ha megyünk valahova az csak tenger....az a mi mániánkKépKépKépKép
Uccsótesóm lányának is van hemangióája a mellén,szintén kezelték valahol,minden rendben neki,de azt mondták,h nem fog eltűnni teljes mértékben...Nem tudom hogy nálatok hogy alakul,de ilyen szép kislányon mint Enikő fel se tűnik.KépKép

No megyek,lassan kezdődnek a filmjeimKépKépKépAddig még letusolok
Puszi nektek,sziasztok
Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Végre itthon! Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de a kórház vendégszeretetét élveztük egy hétig. A vizeletben nagyon sok volt a fehérvértest, ezért be kellett feküdnünk a kórházba kivizsgálásra. Féltek, hogy vesemedence gyulladása van. De szerencsére nem. A fütyi letapadás okozott gondott. Feltelt váladékkal és ez megfertőzte a húgyútat. Antibiotikum kúra volt, most minden negatív, de hőemelkedés továbbra is fennáll. Azt mondta a főorvos, hogy ne mérjem. Ott 37,6 volt, erre ma este megint 38,1. Már tiszta frászban vagyok. Mondjuk az ínye duzzadt a rágófogaknál. Délután már egyszer próbáltam írni, de karbantartás volt.
Azt hittem napokig olvasom a hozzászólásokat, de mégsem kellett. Gondolom mindenki kihasználta a jó időt + tavaszi nagytakarítás. Én is egész délután mikor hazaértünk mosás, vasalás...
De még nem végeztem. A takarítással meg sehol sem vagyok.
Bocs, hogy nem reagálok most személyenként, de be fogom pótolni. Megyek fürödni, meg lehet Grace klinikát nézni.
Jó éjt mindenkinek!
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Nóra! Én nem látom a képet, nem tudom miért. Pedig jó lett volna látni a kis manökkent. Biztos nagyon édes.
Kriszti! Nekem nem tűnt fel semmi az arcán. Vagy más szögből szoktátok fényképezni. Neki el fog teljesen tűnni vagy lehet az ilyet műteni? Nem tudom nem ismerem ezt, tehát csak kérdezem.
Roli! Nálunk is szünet lesz. Én nagyon szeretem amikor Reni is itthon van. Ilyenkor mondjuk több a dolgom meg tanulni sem tudok de mégis olyan élmény ha ketten vannak. Olyan jókat tudnak kacagni együtt. Esetleg jó lenne a kedd?
Lego! Merre voltál vásárolni? Én is szeretnék egy jópofa fürdő szerkót a kicsinek. Mindig ide jársz vásárolni? Hogy tudod ezt megoldani?
Timi! Ez elég fura. Azért csak megmondhatnák akkor miért van még mindig hőemelkedése. Azért jó, hogy jobban vagytok de a helyedbe én is fászban lennék.

Jó készülődést a húsvétra.

Tavaszi nagytakarítás:KépKépKép

Puszika mindenkinek.</font>
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Hogy Heni tegnapi kérdésére is válaszoljak, elmondom, hogy nálunk havazik. Április 12-én... ez már katasztrófa, és nehezen bírjuk. KépKépKép
A kirándulásunk napja volt az egyedüli jóidő (13-14 fok), aztán azóta se híre se hamva...

Viki!
Nekünk eddig mindenki azt mondta, hogy a hemangióma nyomtalanul eltűnik kezeléssel rövidebb (2-3 év), kezelés nélkül hosszabb idő (6-7-8 év) után. És ezt is tapasztaljuk, úgyhogy valószínű így is van.

Timi!
Jaj, akkor nem túl vidám napok járnak felétek!!! KépKépKép Gyógyuljatok meg minél előbb, küldök egy-két gyógypuszit Kép...

Anikó!
Nem szoktunk figyelni, hogy látszik-e a folt, vagy sem, de hál' Isten már olyan szépen elhalványodott, hogy tényleg nem feltűnő.
Tesók nálunk is jól elvannak, Enci általában azokon a dolgokon nevet legnagyobbakat, amiket Ákos művel.

Puszi mindenkinek:
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Sziasztok!

Hogy Heni tegnapi kérdésére is válaszoljak, elmondom, hogy nálunk havazik. Április 12-én... ez már katasztrófa, és nehezen bírjuk. KépKépKép
A kirándulásunk napja volt az egyedüli jóidő (13-14 fok), aztán azóta se híre se hamva...

Viki!
Nekünk eddig mindenki azt mondta, hogy a hemangióma nyomtalanul eltűnik kezeléssel rövidebb (2-3 év), kezelés nélkül hosszabb idő (6-7-8 év) után. És ezt is tapasztaljuk, úgyhogy valószínű így is van.

Timi!
Jaj, akkor nem túl vidám napok járnak felétek!!! KépKépKép Gyógyuljatok meg minél előbb, küldök egy-két gyógypuszit Kép...

Anikó!
Nem szoktunk figyelni, hogy látszik-e a folt a fotókon, vagy sem, de hál' Isten már olyan szépen elhalványodott, hogy tényleg nem feltűnő.
Tesók nálunk is jól elvannak, Enci általában azokon a dolgokon nevet legnagyobbakat, amiket Ákos művel.

Puszi mindenkinek:
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Na, ügyes voltam... KépKépKép

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Sziasztok!!!

Végre én is idejutok.Most aludt még csak el a mazsika.Igy estére meg én is hulla vagyok.

Kriszta !!Szuperek a képek ,nagyon szép helyen järtatok.

Nälunk minden oké.Giuliano toväbbra is ätalussza az éjszakät,nagyon jol eszik az elmult pär hétben (kopp kopp)Jelenleg egyikönk sem beteg.Ugyhogy a husvéti ünnepekre elutazunk härmasban egy Wellness faluba.Igaz nem lesz valami csodajo idö,de azt hiszem 1-2 napig nem fog esni az esö.
Majd fotozok sokat és jövök az élménybeszämoloval.
Mindenkinek nagyon kellemes husvéti ünnepeket!!!!!Mindenkit puszilok!!!Zsuzsa
zsuu74
 
 


Szia Mindenki!

Bocs, hogy csak röviden és csak rólunk, de be vagyok havazva. 8 adag mosás, vasalás, ablak pucolás, függöny mosás... de se vége hossza.
Ma megnézet bennünket a doki néni és azt mondta gyönyörű a fütyi, ide nem kell urulogus. Ja, mert még a kórházban felmerült a körülmetélés is. Amire anyósom és sógornőm nagyon rá akart beszélni. Azt beszéltük a dokinénivel, hogy veszünk higanyos hőmérőt, mert az sokkal pontosabb. Hát, ez még folyamatban.
Nem tudom mikor tudok bővebben, reagálva jönni. Ezért előre Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
tim30
 
 


Szia Mindenki!

Bocs, hogy csak röviden és csak rólunk, de be vagyok havazva. 8 adag mosás, vasalás, ablak pucolás, függöny mosás... de se vége hossza.
Ma megnézet bennünket a doki néni és azt mondta gyönyörű a fütyi, ide nem kell urulogus. Ja, mert még a kórházban felmerült a körülmetélés is. Amire anyósom és sógornőm nagyon rá akart beszélni. Azt beszéltük a dokinénivel, hogy veszünk higanyos hőmérőt, mert az sokkal pontosabb. Hát, ez még folyamatban.
Nem tudom mikor tudok bővebben, reagálva jönni. Ezért előre Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!

Kép
Kép
tim30
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Mindenkinek kellemes ünnepeket!
Kép
Valószínűleg én is csak hétfőn jövök már. Holnap bevásárlás aztán meg családozás ezerrel. Jövünk-megyünk mindenfelé.

Amúgy mi is jól vagyunk. Renit elvittem ma az ortopédiára, mert fáj a háta. Beutaltak gyógytornára, úszásra. Biust is megmutattam neki szerencsére neki semmi baja.

Az éjjel az én kicsikém nagyon sírt azt hiszem kibújt még egy rágó foga de nem nagyon engedi megnézni. Hajnalba magunk mellé vettük ezért hálából kétszer szájba rúgott és később le is fejelt. Viszont reggel hétig aludt kivételesen. És természetesen vele én is. Jól jött az extra fél óra éjszaka után.</font>

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Anikó szintúgy.....Kb.egy órát aludtunk éjszaka.Hajnal már magam mellé vettem,hogy hátha tudunk aludni.Dodó aludt,de mint akit keregettek kapálozott.A fél vesém tuti leszakadt.NEkünk nem fogunk jött.Állítólag telihold volt......
Timi
Ez a fütyi dolog nem semmi.De örülök,hogy renben vagytok.

Zsuu
Jó pihizést nektek.Kép

Többiek merre vagytok.

Viki nem vetted fel a telót.
Eddig úgy néz ki megyünk a bababörzére.Dani pont arra anapra(igaz fél 1-re)kapott egy szülinapi meghívást.De valahogy megoldom,mert nagyon régóta készülök kimenni.Ráadásul ha jól emlékszem Nóri is és Anikó is ott lesznek.Ugye?????

Mivel msg-n nincs senki megyek aludni.

Jó éjszakát!Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok én is, de semmi jót nem tudok írni, rosszat meg nam akarok.

Azért van jó is, Attila már egyedül megy, igaz néha még kicsit bizonytalan, de egyre ügyesebb.

Mi (lekopogom) elég jól alszunk mostanában.

Heni
A börzére mi is megyünk, ha nem jön közbe semmi.
Tudom, hogy már sokszor írtátok, esküszöm, hogy utoljára kérdezem, mikor is lesz?
Ha jól emlékszem most vagy a jövő hétvégén.

Kép

Kép

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Megtaláltam: Április 22-én lesz, az a jövő szombat.

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Éva
Április 22.-én lesz jól tudod.Akkor ha nem jön közbe semmi ott tudunk talizni.Kép
Nagyon ügyes Attila.KépKépKép

Puszi!

Kovács Roland
roli
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Nem bírtam ki, hogy ne kukkantsak be kicsit.
A börzére én is megyek.
Nem tudom pontosan mikor de kibujt négy rágó foga. Tegnap megengedte, hogy beletúrjak a szájába. Nagyon örültünk neki.
Most már nem csap apát és engem szólít hanem Renit is a igaz nagyon sajátosan: Je a neve. A Renit elég nehéz lesz neki kimondani. De egyértelműen neki szánja. Annyira kis okos, hogy elolvadok.
Attilának gratulálunk. Most már hamarosan fut mint a nyuszi.

Sziasztok!</font>
Vendég
 


Kép

Nagyon szarakodik a netünk, mindig belassul. Tegnap megszakadt feltöltés közben és nem tudtam, hogy elment-e az üzenetem vagy nem, ezért a sok bénázás.
Fiam rá van kattanva a gombokra. Kikapcsoló, resetelő, ma már párszor megszivatott. A hőemelkedésen kivül jól vagyunk. Felső rágófog beduzzadva.
Éva
Nagyon ügyes Attila. Egyébként ha valami rossz történik gyere nyugodtan panaszkodni, hátha könnyebb utána. Én így vagyok vele.Kép
Roli
Takarítással végeztél? Én még jövő húsvétra sem.
Reméljük tényleg csak a holdra volt érzékeny Dodó és mától úgy alszik mint a kisangyal.
Zsuu
Jó pihit a hétvégén! A képeket várjuk.
Hardik
Nagyon szép helyeken jártatok.
Lego
Irigy vagyok a sikeres vásárlásra, nekem mindent kapkodva kell, mert a férjem türelmetlen. Én hülye meg nem merek vezetni, így muszáj alkalmazkodnom.
Nora
Tedd fel a képet Dorka szexi fotójáról, hadd mutassuk meg a fiainknak. A béres cseppet, hogy adagolod, C vitamint is adsz hozzá?
Valamit nekem is kellene Kristófnak adni, mert ez sok betegeskedés nem normális.
Aniko
Édes a babás kép.Kép 4 rágófog egyszerre? Nem volt hőemelkedés sem?
Úgy látszik csak mi vagyunk ilyen nehéz esetek.
Tényleg most jut eszembe, volt valakinek hasonló problémája: Kristóf pár hete nem hajlandó felvágottat enni, leszedi a kenyérről, kiköpi ha megérzi az izét. Régebben gond nélkül evett virslit, párizsit, most semmit. Pár napig még a gyümölcsöt sem. Azt gondoltuk, hogy a nagyik elkapatták tejszeletekkel. Tegnap az ebédet legalább megette meg a banánt. A kenyér, kifli nem gond nála.
Na megyek, vár a házimunka.
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Már annyiszor írtam,de nálunk is szarakszik a net és mindig megszakadt feltöltés közben.

Timi:naponta 2×5 cseppet adok a Béresből és a délutáni gyümibe beleteszek egy c-vitmaint.

Megpróbálom újra a képet,hátha...........

sziasztok,NóriKép
vnora
 
 


Sikerült!!!!!
Börze:ha tudtok valakit,aki járókát szeretne venni,szóljatok neki légszi,mert viszek fel egyet a börzére eladni!(ne kelljen már vissza hoznom)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!!!

Nóri
vnora
 
 


Kedves Anyukák ,Apukák,Kismamák,Kispapák!

Mostantól a pelenka házhoz jön!
Szeretnél időt és pénzt megtakarítani?
Szeretném figyelmedbe ajánlani új pelenkafutár szolgáltatásunkat.
Kedvező áron vásárolhatók Libero és Pampers minőségű légáteresztő pelenkák.
Mini: 2 kg-6 kg = 33 .-Ft /db
Midi: 4 kg-9 kg = 35.-Ft/db
Maxi: 8 kg-16 kg = 37.-Ft/db
Junior: 12 kg-25 kg-ig =38.-Ft/db

Minimum rendelés 100 db. Az első,úgynevezett próba csomag amit a cég összeállít 10 , a kért méretnek megfelelő, de különböző mintájú pelenkából áll. Így több féléből tudsz válogatni a következő rendelés esetén. Szállítás 2-3 hetente. Fizetés a pelenka átvételekor a futárnak. Készpénzkezelési költség: 200 .-Ft/ szállítás
Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérj bővebb információt Holló Krisztinától írj a hollokrisztina@invitel.hu ra, esetleg a hollokrisztina@hotmail.com MSN címre.
Vagy látogass el honlapunkra a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu ra.
Az ország bármely részéről veszek fel rendelést.

Köszönöm,hogy megtiszteltél figyelmeddel:
Holló Krisztina

Kellemes Ünnepeket Kívánok:

Kép

málna2162
 
 


Kép
Puszi Heni

Kovács Roland
roli
 
 


Kép

NAGYON BOLDOG HÚSVÉTOT KÍVÁNOK MINDNYÁJATOKNAK!!!! Kép

Kriszta


Kép

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Kép

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Szisztok!

Látom mindenki családozik. Az elmúlt 2 nap nálunk is ezzel telt. Ma végre kicsit lazítunk.
Reggel a falu fiúi meglocsoltak, úgyhogy az idén biztos nem hervadok elKépKépKépKépKép
Mivel lány van vagy 4 db szinte mindenkihez bemennek.
Nóra
Szuper ez a szerkó Dorkán, végre meg tudtuk nézni.
Most én is beindultam, hogy a húsvéti pénzből,amiket Kristóf kapott veszek neki valami jó felszerelést. Direkt megkértünk mindenkit, hogy ne vegyenek csokikat, mert nem akarjuk túlzásba vinni. Erre összejött 2 neylon táska csoki. Majd sütikbe felhasználom. Most, hogy nem adunk Kristófnak tejszeletet, már a rendes kaját és gyümölcsöt úgy ahogy megeszi. A felvágottak továbbra sem mennek.
Mi is agyon ettük magunkat. Szombaton anyóséknál, vasárnap anyukáméknál. Mára is kaptunk kajcsit, így legalább nem kellett veszödnöm vele.
Remélem azért holnaptól újból felélénkülünkKép
Mindenkinek jó pihit!
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Halihó!

Lányok ébresztő!
Vagy túl jó az idő?
Remélem azért nem hal ki a topik.

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Timi, én vagyok, gondolom a többiek is előkerülnek szépen lassan így az ünnepek után.
Nálunk szép csendesen telt a húsvét hosszú hétvégéje (itt 4 napos), családtól távol nem volt sem locsolkodás, sem vendégeskedés. Én lehet, hogy elhervadok??? Kép Sokat sétáltunk, pihiztünk és egy napot kirándultunk is. Hajóztunk a Bodensee-n és megnéztünk egy tengeri/tavi akváriumos kiállítást. Enci nagy rajongója lett a játszótereknek, így sok időt töltöttünk/töltünk ott is.
Majdnem egy hete adom a Béres cseppet a gyerekeknek, hát olyan jó étvágyuk lett, hogy nem győzök kaját csinálni... Kép Persze megy a hadakozás is, hogy ne falják fel a húsvéti csokikat egyszerre... Kép

Nálunk is alakul a tavasz, a hőmérséklet már egész jó, de nagyon szeszélyes, mert egyik pillanatban még süt, a következőben meg szakad az eső. A hétvégén már mi is kapunk 20 fokot, már nagyon várjuk!!!!

Puszi:
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Sziasztok!!!!!

Mi is itthon vagyunk mär.Az ünnepek nälunk is csendesen ,sok pihivel,kirändulässal,alvässal teltek.Ugye mint mär irtam elutaztunk egy pär napra.Fotokat még nem töltöttem fel.De estig igérek megteszem.
Giuliano most alszik ugyhogy kicsit ide tudtam ülni én is.De tényleg nagy a pangäs ma.

Tessék elökerülniiiiiiiiiiiiii!!!!!

Éva!!!!!Attilänak gratulälok az önällo lépésekhez/järäshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zsuu74
 
 


Kép Kép Kép Kép
zsuu74
 
 


Kép Kép Kép Kép
zsuu74
 
 


KépKép
zsuu74
 
 


Kép
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Mi is itt vagyunk. Az ünnepek alatt megint halálra zabáltam magam. Lőttek a fogyókúrámnak. Alig bírom megállni kaja nélkül. Hogy fogok megint vissza rázódni. Annyira elegem van már ebből az örökös fogyókúrából.

Zsu! Jók a képek. bár én csak az utolsó kettőt látom a többi nem jelenik meg. Vmiért.

Kriszti! Nálatok miért lett négynapos az ünnep? Béres csepp: Ennyire használ? Miért adod nekik? Soványak vagy betegesek? Az enyém is keveset eszik de nem látszik rajta?

Nóri! Édi a lányod. Szép kis pocija van? Õ jól eszik? Olyan jó husikás, dögönyözni való.

Timi! Milyen felszerelésre gondolsz? Nálunk is rengeteg csoki gyűlt össze. Én is sütihez használom fel őket.

Részben azért mert a kertbe szétszórtuk a csoki tojásokat és a kicsike szedte össze kosárkával. Először nem értette mit kell csinálni de bele jött. Reni is nagyon élvezet kicsinek a csoki gyűjtögetést. Most már nem veszi be a nyuszi sztorit úgyhogy ő szórta szét a tojásokat a kertben. Majd este megpróbálom feltenni a képeket.

További szép napot!
Itt olyan szép az idő, hogy lemegyünk egyet sétálni.

Puszi!
Vendég
 


Sziasztok!

Zsu!
Én is csak az utolsó két hsz. képeit látom. Ezekből is látszik, hogy gyönyörű helyen pihentetek!! Mi a település neve, ahol a hotel és a fürdő van? Giuliano bírja a háti hordozót? Mi is beszereztünk egyet Enikőnek a párizsi utunkra, de félek tőle, hogy nem fog működni. Lassan ki kellene próbálnunk... Kép

Anikó!
Itt No-ban a nagypéntek is munkaszüneti nap, így lett 4 napos a hétvége. Legalább Apa is több időt tölthetett velünk. Kép
Béres csepp: Azért kezdtem el adni, mert Ákos folyton hurcol haza bacikat az óvodából, Enikőn meg eléggé kijönnek ezek a betegségek. Így talán ellenállóbbak mindketten, na meg az étvágyukon is sokat segített.

Pussz:
K.

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Sziasztok!!!

Szeretném bejelenteni hogy Giulianonak kistesoja lesz!!!!Decemberi baba lesz!!!!!
zsuu74
 
 


Zsu!

Szívből gratulálok, és kívánom, hogy egészségben boldogságban teljen a babavárás és az utána következő sok-sok év!!!!!!!!

Estére ez egy igazán jó hír mindenkinek aki benéz ide! Kép

Kép

Puszi:
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Sziasztok!

Zsu
Ugyan már megtettem, de mégegyszer gratulálok!


Attila ilyen ügyes:
Kép

Kép

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?