Új privát üzeneted érkezett!

Tünde!
Hát lehet a bébihamitól, ha iszik, az csak jó.Kép
Leon nem iszik semmit a reggeli és esti tápon kívülKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi, Zita se iszik, pedig már a babagyümilét is bevetettem cselnek, de nem iszik.
Akkor Leon is bogyósat kakil néha?
Vendég
 


Sziasztok,

Jót sétáltunk ma, és vettünk anyóséknak operajegyet holnapra (34 éves házassági évfordulóra).

Különben nem olyan rosszak ők, amilyennek lefestem őket, a fáradtság miatt én is túlreagálom a dolgokat. Tök hülye vagyok, ma is úgy felhúztam magam, elmentek ugye wellnessezni Siófokra, anyós nem vitt fürdőruhát, és ezért nem úsztak, pezsgőfürdőztek, szaunáztak, gőzöltek...stb., ami benne van a szálloda árában, hanem csak sétáltak. Mi a fenének foglalkozom ezzel??? Nem én fizetem a szállodát, ha nekik így jó, akkor sétálgassanak napestig.

Egy kérdés: Jack rohadt büdöseket pukizik (és sokat), gondolom a gyümölcstől, ez normális?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 

 
 

Tünde!
Bendegúz is kakilt már bogyósat, az elején amikor elkezdtük a hozzátápit, és én is alig itattam. Akkor emlékszel írtam, hogy hat napig nem is kakilt. Szerintem akkor ő azért is dugult be, mert ezekben az üveges gyümikben van rizsdara, meg rizskeményítő, és az csinálhat szorulást hiszen egyáltalán nem volt hozzászokva. Ezért én most mindennap adok neki friss gyümit (alma-körtét általában, az nagyon bejött neki) vagy tízóraira vagy uzsira. És a másik kaja meg üveges gyümi. Még így is néha kicsit keményebb a kakija, de most már azért inkább jó kis puha lepényeket gyárt nekem Kép. Szerintem szokniuk is kell a szilárdabb kajcsikat.
Szerintem kínálgasd azért Zitát ilyen hígitott gyümilével, hátha rákap.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka, biztos normális! Ha adod még a Gripe Watert, az is segít. Kép Emlékszem, Zita is tudott olyanokat, hogy valósággal menekültünk mellőle. Kép Kép
Kép
Ne aggódj, én is tudom magam idegesíteni ilyen dolgokon, én se bírom, ha vki szerencsétlenkedik.

Márti tényleg, most hogy írod, már emlékszem! Kép
Uzsira nálunk is gyümölcs van általában, és akkor kínálom rendületlenül az innivalóval. Bendegúz végül rákapott?

Timi, Réka??

Réka, ha elköltöztök, lesz internetetek?

hmm... nem akarok politizálni, csak megemlítem, hogy ma itt járt (állítólag) az Orbán Vitya. Elmentünk, kíváncsiságból megnézni, de fél órával a kiírt időpont után se láttuk, így eljöttünk, hideg volt. Meg különben se szeretjük, mi balosok vagyunk.
Ti mentek szavazni?
Vendég
 


Tünde!
Bendegúz iszik néha, nem sokat, de kaja közben is kínálgatom és kortyol.

Mi megyünk szavazni. Mi se a Vikire Kép.

Manka!
Bendegúz meg néha iszonyat büdiket kakilt, meg még mindig, ha valamit nem igazán jól tud emészteni. Szerintem is normális.
Én csak sajnálni tudom, aki ilyen béna, hogy elmegy wellnesezni fürdőruha nélkül. Én tuti vennék ott helyben egy legolcsóbb fürdőruhát, ha otthon felejtettem volna véletlenül.

Egyébként mi nagyon gondolkozunk apával, hogy pünkösd hétvégén elmegyünk Bendegúzzal egy jó kis wellnes hosszú hétvégére valahova. Csak még nem tudom hova menjünk, de lassan el kellene kezdenem keresgélni a neten. Ha van valami tuti tippetek, örömmel veszem!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Tünde, adom a GW-t éppen ma vettem egy újabb üveggel.
Nálatok hideg volt ma??? Itt nagyon jó idő volt. Én megyek szavazni, apa ugye nem tud, de ő is balra húz.

Jack még mindig folyósféle kakikat gyárt, ma egy akkorát rottyantott, hogy kijött a hátán és 2 oldalt a combjánál. Vadférj Pamperst adott rá, pedig azt csak éjszakára használunk.
Nálatok apák pelenkáznak? Miénk apa kezdetektől fogva.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Márti, hát nekünk is "elfogytak" a "jó kis anyatejes" kakik, a mostaniaknak brutál szaguk van. Viszonyt a "lepényért" irígyellekKép.

Én is szeretnék wellnessezni, anyósék a www.hotelazur.hu -ban vannak Siófokon, és állítólag nagyon jó, jókat lehet sétálniKépKép. Én is körülnézek majd.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Fancsi is keményet kakilKép
Úúúúúúúúúúúúgy nyög közben, nagyon aranyos
ilyenkor.
Pukik jönnek-mennek, de nem vészesek.
Anyatejes kakikáknál nálunk is előfordult párszor, h a háta közepe is olyan lettKép
Apukája természetesen kezdettől fogva pelenkázik, segít, leviszi sétálni, fürdetni csak mostanában merte egyedül.

Naná, h megyünk szavazni- Fannival együtt- és szintén NEM OV-re.

Ivászat: kiscsaj se akart sokáig semmit inni, aztán múlt héten a melegben megszomjazott és a kismamatársam édeskömény teáját megitta. Na azóta adok neki, simán megiszik fél literrel egy nap de lehet több is.
Mégis jobb mint a játszótéren cicire tenni-meg séta közben lefejt tejjel itatgatni-na neeeeeeem.Ettől függetlenül szoptattam én már a VárosligetbenKép
Ti mikor fogtok adni ebédre más kaját a gyereknek?

A dél-pestis topikban(Fanni ebben a kórházban született) olvastam, h uzsira nem túl jó gyümölcsöt adni a bomlási folyamat miatt.Ez tényleg így van szerinted is, Márti?

Wellness: hát nagyon rám férne, csak nincs fürdőruhám, pedig nem vagyok disznó.(A hétvégi bulin el voltak ájulva a fiatalok, h nem is látszik, h született egy babámKép )
Majd talán júniusban elmegyünk egy hétvégére-van egy bónunk, amit egy "üdülési jog megvásárlása" előadás meghallgatásakor kaptunk.
Természetesen nem vásároltunk semmit!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Vadférj nálunk is pelenkázik, de csakis akkor, ha megkérem rá. Pedig neki is van orra, szóval érzi, ha ügylet van a pelusban.
Manka, én ezért nem szeretem a pamperst, mert kifolyt belőle a kaki, néha a pisi is.
Márti, itt a Szigetközben is van egy jó wellness-szálloda, termálvízzel, Lipóton. Asszem hotel Orchidea a neve.
Manka, csak este volt hideg, amúgy egész nap tök jó idő volt, pláne itt e tetőtérben. Én takarítottam "egész nap", amikor a számítógép és az internet engedte. KépKép
Kaki nálunk is sokszor iszonyat büdös, sztem leginkább attól függ, mi ment be fölül. Nem?

Lányok, írtam, hogy ma jön Anyukám? KépKépKépKép
Úúúúgy örülök, és itt is alszik egyet! KépKépKépKépKépKép

Zita ma új játékot kapott KépKép:
KépKép
Vendég
 


Timi, én nem értem ezt a bomlási folyamatos dolgot! Leírnád bővebben, vagy belinkeled a hozzászólást?

Lányok! Nem tudom, mit kéne csinálnom! Zita ugye még nem négykézlábazik, és így hátrafelé tolat. Tehát esélye sincs az előtte lévő dolgokat megkaparintani, és ezen nagyon bedühödik. Már majdnem az egész délelőtt bőgéssel telik el. Kép
Ilyenkor vagy odébb rakom, vagy a hátára fordítom, és kezdődik minden elölről. Ti mit csináltok?
Az előbb nem tudom, hogy csinálta, de a 1,5 littyós (üresKép) palackkal a kezében fordult hasra.
Vendég
 


Sziasztok!

Tenap és ma sem ment a férjem dolgozni, mert elöntötte a 11- es utat a Duna. A buszokat nem engedik át, az autókat saját felelőségre. Elmentünk sétálni, az út mellett vízben állnak a házak.

Mi is megyünk szavazni. Jobbra.

Zita nagyon vagány a napszemüvegben. Olyan büszkén ül, mintha tudná milyen csinos.

Ha elköltözünk egy darabig biztos nem lesz internetünk.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Timi!
Én adok délután gyümit Bendegúznak uzsonnára, sőt mi azt az étkezést váltottuk ki eddig teljesen. De tegnap jól elszúrtam, mert meg akartam próbálni megint, hogy eszi-e a tejpépet, és csináltam egy kicsit, üveges barackkal megbolondítva. Ette is, viszont éjjel folyamatosan mászott, meg pukizott szegénykém, aztán fel is ébredt, úgyhogy ma hajnali reggelizés volt. Mondjuk este nem is tudott rendesen bevacsizni, szerintem kicsit megzavarta ez a tejpép dolog. Szóval én most tízóraira is meg uzsira is gyümit adok babapiskótával összekeverve, hogy valami tápláló is legyen benne.
Én már adok délben főziket Bendegúznak, főleg üvegest. De most vettem csirkecicit, és megfőzöm, és rakok még hozzájuk plussz egy kis husit. De már husisakat kap, csak szerintem kevés van bennük. Aztán kérdés megeszi-e.

Tünde!
Én nem tudok hozzászólni, mert Bendegúz becserkészi amit akar, mászva, forogva, ahogy sikerül. Õ nem igazán tolatott soha. Kép

Enyém férj nem pelenkáz, viszont fürdet. Szinte csak ő fürdet. Kép

Egyébként Bendegúz is úúúgy nyög kakilás közben, és mostanában ezt evés alatt csinálja, meghalok a röhögéstől mindig ahogy vörösödik a kis feje, és könnybelábad a szeme. Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Hát én tök megzuhantam ettől, amit az ősziben olvastam erről a szerencsétlen lányról, aki meghalt, meg a családjáról. Kép
Borzasztó, hogy ilyenek történnek.Kép
És mik ehhez képest a mi kis csip-csup gondjaink, bajaink, amik miatt úgy felhúzzuk magunkat néha. Ilyenkor mindig rádöbbenek milyen törékeny is ez az egész harmónia meg boldogság körülöttünk. Sokkal jobban kellene értékelni. Kép

Na, megyek nekiállok a konyha tavaszi kialmolásának. Kíváncsi vagyok hány részletben sikerül majd.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Tünde!
Milyen a gastroyalos kaja? (Ha már a héten azt eszed.)

Manka!
Még ma sincs fogacska?

Köszi a tippeket wellness ügyben, még körülnézek, de ezeket mindenképpen megkeresem a neten.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Ajaj, Jack 7.15-től az ágyában alszik mint a bunda, nem tudom mi lesz ebből.

Az ásványvizes palack nálunk is még mindig number 1, csak nálunk SzentkirályisKép. Jack is elveszíti a türelmét a hasán, ő sem tud még mászni, csak tolat és fordul. Szereti szétbontani a habtapit, sőt tegnap sikerült kibújnia valahogy a pulcsija egyik ujjábólKép.

Fogat mág nem látok, most tényleg nem tudom, hogy mikor fog kibújni, ma például szinte alig nyáladzott (mármint magához képest).

Réka, nem irígyellek a költözés miatt, arra gondolok, hogy kisgyerekkel az utazás is elég macerás, nem még a költözés. Persze jobb most túlleni rajta, és a nyrat már az új lakásban élvezni. Remélem Ágoston hamar megszokja az új helyét.

Timi, hozzánk csütörtökön jön a védőnő, és átbeszéljük a hozzátáplálást. Jack még csak de. eszik almát, barackot és tegnapelőtt óta sütőtököt.

Tényleg Tünde, milyen a Gastroyal?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Jack ma ilyen vidám voltKép
KépKép
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tünde, de jó, hogy ott van az anyukád! Akkor ma este te igazoltan hiányzolKép.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


NAAAAA, HOL VAGYTOK???
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tünde, nem ér, az őszibe írtál, ide meg nem. IrgumburgumKép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!
Este már nem jöttem, mert dögfáradt voltam, félig kialmoltam a konyhát, ma jön a másik fele, meg a spájzpolcok. És inkább átengedtem apának a gépet.

Manka!
Jack mekkora nagy lett! És nagyon cuki, ahogy teli szájjal nevetgél! Nagyon vagány ez a fekete melegítőnaci! Kép
Azért hogy elrepült ez a pár nap anyósékkal...Kép.

Réka!
Hát a költözés miatt én sem irigyellek, még gyerek nélkül is bazi fárasztó dolog. Viszont utána, ha minden elrendeződik, olyan jó érzés az új lakásban, tiszta falak, friss illat! Emlékszem, amikor ideköltöztünk, élveztem még a takarítást is. Pedig augusztus volt, és a lakásban kb. 30 fok Kép.

Bendegúz hihetetlen, nem lehet bepelenkázni, egyből átfordul és már négykézlábra is áll. Most már nálunk is eltörik néha a mécses, mert azért a pelust muszáj hátonfekvő helyzetben ráadni, négykézláb mégsem lehet Kép. Viszont rájöttem, hogy ha folyamatosan magyarázok neki, akkor jobban megmarad háton, úgyhogy nyomom neki a dumát mindent ami eszembe jut.

Na, megyek amíg alszik almolok tovább.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Amikor írtam az őszibe, én is gondoltam, hogy irgumburgum!!!
Kép

De mindig ez az első topic, amit elolvasok! Utána jön a győri, aztán az őszi. De tegnap olyan sokminden volt, hogy elfelejtettem volna, ha nem írok. Kép
Azért még jöhetek?
<!--attachment: jhg-400140.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*3.4**jhg%2ebmp --><center><pre>
Kép
jhg.bmp (3.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Gastroyal:
hááát, én azért jobban főzök! Végülis nem rossz, eddig mindent megettem, de olyan menzakoszt.
Ez már a 2. hét. Jövő héten kipróbálom a Food expresst, olcsóbb, és Ayse jókat írt.

Manka, ahol a béka Jack mellett van, az hol van? Az a kanapétok, vagy ágynemű? Tök jó a színe!
És Jack tök sokat nőt, és még mindig nagyon jóképű!!!! Milyen volt az éjszaka? Hordja már Jack a nyakláncot?
Anyósék minkor indulnak a repülőtérre?
Amióta adod a GW-t, kevesebbet bukik?
Éppen az előbb írtam az őszibe, hogy ma már a 3. body van Zitán. Ennyire azért nem kéne nőnek lennie, hogy 3 óra alatt 3 ruci legyen rajta. Kép
mostmár ha kell, 18 éves koráig GW-en fog élni!!! KépKépKép

Olyan jó volt, hogy itt volt anyukám. Nagyokat hancúroztak Zitával, és nekem is jutott egy kis kényeztetés. Most éppen pedikűr-manikűr-műkörmös tanfolyamra jár (már nyugdíjas, csak nem akar otthon ülni), és "feláldoztam" KépKép a lábam és a kezem, hogy gyakorolhasson rajtam. A műkörmös zselét otthon felejtette, amit én nem nagyon bántam, mert ma tuti letépkedtem volna, nem nekem való az ilyen cucc. Kép
Vendég
 


Győrben elég szar a helyzet, esik az eső, és nagyon fúj a szél. Kép A Duna meg visszaduzzasztja a vizet a Mosoni Dunába, tehát itt emelkedik a vízszint. Kép Az Alpokban olvad a hó, az is erre jön. Kép

Zita 1/2 10 óta alszik, a hidegfront mindig javít az alvókáján. Kép Most éppen háremhölgyeset álmodik:
Kép

Tegnap meg ilyen nőcisen kidugta a lábát a vízből, és nézegette, hogy elég szép-e:
Kép
Vendég
 


Nnaaa, hol vagytok? Csak Zita alszik még mindig?
Vendég
 


Hahó!
Én itt vagyok, csak közben sétáltunk egyet miután Bendegúz felébredt. Elmentünk egy játszótérre és hintáztunk! Csak sajnos a szél itt is egyre erősebb lett, és így hamar hazajöttünk.

Akkor Győrbe már megjött a zehernye. Egyébként holnapra mondanak nagyon szar időt.

Jó lehetett, hogy ott volt az Anyukád! És milyenek lettek a karmaid, vörösek??Kép

Bendegúz is szokott bukni, bár mostanában inkább hasonfekvő pózban játék közben. Ami szerintem normális, ha én csinálnám ezt a tornát ebéd után amit ő, biztos nekem is megmozdulna a kaja. Kép

Zita tényleg nagyon nőcisen nézi a lábát. (én is valahogy így szoktam borotválkozás után Kép)
Zita játszik már a vízben fürdés közben? Bendegúz csak a vizet csapkodja, a halacska egyenlőre nem annyira érdekli.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!
Nem tudja valaki az őszi topic közvetlen elérhetőségét?
Nem jön be és nekem nincs megKép
Valaki bemásolná?
Köszi Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi!
Nekem elvileg megvan a közvetlen cím, de arról se nyitja meg, de nem is jeleníti meg a címet, úgyhogy nem tudom bemásolni sajnos.
Biztos majd megjavul.

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Azért kösziKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi,
nálam se jön be közvetlenről. Kép
Vendég
 


Jaj Lányok, nagyon jó ez a progi, amit Hencsi az ősziben belinkelt!

Jacknek:
Kép
Kép
Vendég
 


Bocsi Lányok!

Tényleg jó ez a progi:


Kép
Kép

Kép
Kép Kép
sildike
 
 


Tünde, Sildike!
Jópofák a képek nagyon!Kép
Rockerzita étvette a kezdeményezést Jacknél?Kép
Bazsika tényleg nagyon dögös a napszemcsiben, és a kis Superman Lacika is tündéri!Kép

Húú, kész a konyha. Mindent kipakoltam, kimostam, lemostam, visszapakoltam. Tök jó!
Holnap folytatom a spájzpolccal, meg a fürdőszobával. Aztán ablakpucolás, hétvégén függönymosás, és jöhet a nyuszi!

Holnap kéne mennünk a védőnéni-dokinénihez tanácsadásra (még csak egyszer voltunk), de ha megjön az eső meg a szél, lemondom. Tortúrázni nincs kedvem.

Húú, de beborult, tisztára búval-bélelt idő van.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy betolakszom, de megtudnátok mondani, hogy milyen programmal csináljátok ezeket??

Köszi Tücsök

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Szia!
Az őszi topicba linkelte be az egyik lány, most nem látom. Ezt írd be a keresőbe: Photo Frame Show

Te ki vagy, hogy olvasol minket? Kép
Vendég
 


Mtücsök, a 2005 ősziben most látod a linket. Kép
Vendég
 


Olyan kihalt ma ez a topic Kép
Manka? Timi? Réka?
Tünde!
Láttam Zita copfos-kalapos képét, mint egy nagyvárosi indiánlány Kép.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Tényleg kihalt.
Én néztem a vitát.

Szegény Zitát ma baleset érte, miattam. Kép
Most a kiskádban fürdettük, (ami a nagykádban van) így jobban tud pancsolni. Aztán előrehajolt, kezét kilógatta, én meg próbáltam hátrébb ültetni, de a keze kilógott, és elakadt a kis-és nagykád között. szegénykém, nagyon sírt, eléggé lehorzsolódott a kézfején a bőr. Kép Úgy sajnáltam, szegénykém miattam sérült meg! Kép
Apa azt mondta, nem baj, ha szokja, az élet se fenékig tejfel. Kép/Kép
Cumira megnyugodott.

Tényleg, nem is írtam, hogy vadférjnek mégsem kellett utaznia!!! Örömömben összedobtam estére egy pizzát, tegnap meg buktát sütöttem. Kép

Zita még mindig imádja a zenélődobozát, hangosan nevet és "táncol", ringatja a vállait. Olyan kis cukipofa!
Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Élek, csak szülinapi ajándékot csinálok az egyik legjobb barátnőmnek. Ma van a szülinapja, csak vidéken van és holnap jön vissza.
Ma már lehet, hogy nem jövök, de holnap litániát írok. Ressssszkessetek! Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!
Tünde!
Én is néztem, csak közben bekukkantottam ide is.
Szegény kis Zita! De biztos el is felejtette már! És hány ilyen horzsolást szereznek még..
Milyen lett a pizza?

Manka!
Várjuk a litániát Kép

Na, megyek Bendegúz felébredt a visszaalvásából.

Tegnap séta előtt:
Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Pizza naggyonnagggyyoooon fincsi lett. Szerénység nélkül.Kép

Márti, tök jóóóó ez a kép. Olyan, mintha Bendegúz ezt mondaná:
Na, már megint egy fénykép.... Na jóvan, odalökök egy fél vigyort. Kép

Lányok, nálunk ordítás van egész délelőtt. Ugye írtam, hogy Zita már profin (el)tolat a kinézett játéktól, és annyira de annyira bedühödik ezen!
Leborul a füldre, és úgy zokog! Olyan kis aranyos, csak nagyon hangos. Kép
Vendég
 


Tünde!

Én tiszta véletlenségből kattintottam erre a forumra, és úgy találtam ezeket a képeket. Sajnos ezt a programot én nem tudom használni, mert már egyszer letöltöttem és ez elméletileg, ha nem veszed meg akkor csak egy teszt program amit 15 napig lehet használni.


Egyébként az én kislányom 2005. márciusi.

Azért köszi Tücsök

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Sziasztok!

Megvagyok én is. A férjem ma ment hétfő óta először dolgozni. A buszok még mindig nem járnak, csak teherautók és terepjárók. Elgyalogolt addig, amíg elöntötte a Duna az utat, ott raktak le homokzsákokat a gyalogosoknak, azon átment, onnan pedig buszozhatott. 45 perc gyaloglás. Este remélem jobb lesz a helyzet, meg talán akkor nagyobb esélye lesz a stoppolásnak is. (Azért az olyan durva, hogy vannak helyek, mint Tahi is, amit csak egyetlen úton lehet megközelíteni.)

Képek nagyon aranyosak!
Sildike! Jól látom, hogy Bazsi mellett ott utazik Lacika is az anyósülésen?
Tünde! Nagyon jó az 1 Dolláros kép is! Zita pedig nagyon vagány kiscsaj!
Bendegúz nagyon ügyesen négykézlábazik!

Ma lejebb szereltem a rácsoságyat, mert Ágoston ott is négykézlábbra áll, és fel is kapaszkodik a rácsba, igaz még csak egy kézzel.
Reggelre begyulladt egy picit a szeme, felhívtam a doktornőt, hogy mi a teendő vele. És képzeljétek kb. fél óra múlva csöngetett és hozott egy szemcsepp receptet! (A költözésnél magammal vinném őt is.)

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka, nem semmi dokinénitek van, nagyon rendes! Le a kalappal előtte!!!!
Ez tényleg szomorú, hogy így el vagytok zárva mindentől.
Tényleg, tök jó a Bazsis kép, Lacika korának megfelelően hátrafelé az anyósülésen.

2 napja én is lejjebb tettem a fekvőrészét Zitának, na nem mintha annyira négykézlábazna, de sose lehet tudni.
És bevallom, nekem olyan furi így. Olyan, mintha ezáltal kicsit kezdene "önállósodni". Egyrészt oylan mélyrte be kell hajolnom hozzám, másrészt amióta lejjebb tettem, azóta nem háton alszik, hanem átfordul oldalra, és hasra is. Eddig sose aludt magától hason. Szóval olyan nagylánybabás lett.
Vendég
 


Lehet, hogy nekünk is lejjebb kellene rakni az ágy fekvőrészét, én is mindig attól tartok, egyszer Bendegúz rájön, hogy fel tudja magát húzni, vagy felkapaszkodik a négykézlábas pózból, és kibucskázik a rácson.

Réka!
Jó fej lehet a dokinénitek! Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ma megint pörög a topic Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Megyek is és tovább takarítok.
Ki kell használni ezt a lendületet, úgy látszik rámjött a tavaszi tisztaságmánia. Kép

Mi ma ki se dugtuk az orrunkat Bendegúzzal, bentről nézzük az esőt.

Manka!
Mondott a védőnéni valami hasznosat a hozzátápihoz?
Haraptok már? Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


És igen, igen, igen!
A mai produkció!
KépKépKépKép

Úgy örülök, lenyomott pár fekvőtámaszt ma Zita. Kép
Persze tudom, hogy Bendegúz és Ágoston már ennél is többet tudnak. Kép
Vendég
 


Apa a feje fölé emelgeti Zitát, így csöndben van.
Kezd hasonlítani a 4 ajtós szekrényre. Kép/Kép
Ugyanis szeretné hallani a 4párti vitát. Kép
Vendég
 


Húúú, de ügyi Zita! Kép A kis erőművésznő! Kép
Bendegúz még nem nyomott egy fekvőtámaszt se. Õ a kényelmesebbik oldalát választott a dolognak.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Hát igen, Zita nagyon bonyolítja a dolgokat. Terpeszben, feszes lábizmokkal...
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?