Új privát üzeneted érkezett!

Stella!Kép
Gratula!Várojuk a képeket!

Tralallla!Kép
tündérek a csajok!!!!

Lillus!Kép
drukk drukk drukk, és remélem nem lesz komolyabb ez a lázas dolog...pihengess és sok-sok meleg tea!!!!

Gabi!Kép
???? mi újság?Hogy vagy?

Nagyon nehéz döntést hoztam,most pihenünk, amíg a párom kezelése végetér,akkor elkezdünk reménykedni a spontánban, hiszen a dokija is megmondta lombikot felejtsük el...de olyan nehéz, majd 3 napot végigbőgtem, mert nem tudtam dönteni az észérvek és a szívsugalmak között...azt hiszem nehezen de győzött az ész.Tudtátok hogy egy stimulálással 10 évnyi hormon jut a szervezetbe?ezt olvastam valami orvosos oldalon..ijjesztő nem??? Ti nem gondoltatok még arra, hogy idő előtt kimerül a petefészek?Nekem ez a rémgondolatom....de azért jól vagyok, de mindig eszembe jut valami szörnyűség és nincs kivel megosztani,mert ugysem értik meg azok akik nem élik ezt az egészet át...
Különben jól vagyok,reményekkel teli.Várom a júniust.
Mndenkinek minden jót!
Vendég
 


Szia Viki!

Meg szabad tudni, hogy miért mondta a párod dokija azt?

Én is szoktam 'butaságokon" agyalni, de valamiért eszedbejutnak ezek a dolgok. Biztos azért, mert a petefészket nem erre tervezték. Biztos van benne valami realitás amiért az ember gondol ilyenre.

Nagyon nehéz döntést hoztál és án emelem elötted a kalapom.

Nekem is szokták mondani, de eddig még nem bírtam rávenni magam erre. Lehet, hogy egy kicsit önző lennék? Hisz nekünk a doki megmondta, hogy más lehetőség nincs, akkor meg mire várjak. Ha mégsem jönne össze így a dolog, akkor meg legalább hamar kiderül és lehet továbblépni. (örökbefogadás) Vagy élni az ÉLETET így csupa nagy betűvel. mostanában valahogy ilyenformán próbálok élni a magam módján. (Mivel szemüveges vagyok így nem volt soha napszemüvegem, de mostmár van!! Lehet, hogy kontaklencsét fogok hordani néha.)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!
Sajnos nagyon sok embert érint ez az árvíz kérdés nagyon sajnálom őket, borzasztó lehet akinek ki is kell költözni. A te képeidet látva is összeszorul a szívem. Remélem minél hamarabb rendeződik a helyzet körülötted.

A vezetés .... megyeget alakulok mint púpos gyerek a prés alatt. Kép Holnap reggel is megyek úgyhogy ép itt lenne az ideje az alvánsak. Csak még a tuppertől hoztam cuccokat és azt szét kellett pakolni.

Viki!
Valóban ezek nehéz döntések, de gondold végig a kezelés három hónapnál nem tarthat tovább nem? Mióta is vársz már bébire ? Gondolom több éve mi az a három hónap a több évhez képest? Na meg gondolj bele megszületik öt év múlva már nem mindegy lesz hogy még csak négy és fél éves vagy öt? Tudom msot ez druván hangzik, de én ilyenekkel nyugatom magam ha várni kell.

Én sokat gondotam az elején és még most is arra hogy modnjuk ha én 50 évesen kezdtem volna klimaxolni akkor előbb fogok mert annyi cuccot kapok? Lehet ez druva de tényleg felmerül az emberben. Azt meg nem tudtam hogy 10 évnyi hormon megy be a zervzetbe.

De az az elgondolás semn rossz amit Hajnoca leírt, mindenkinek más személet jön be kívánom hogy minél előbb el tudd fogadni a döntésedet, ha pedig nem megy akkor szerintem bele kell vágni, mert annak megint nincs értelme hogy felöröld saját magad!

Ha meg valamit nem tudsz megbeszélni gyere itt mindig meghallgat valaki. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

 
 

Hajnoca és Zsebi!Kép
Mi lenne velem nélkületek.Igen valóban ti megértitek a mondanivóm lényegét.

Hajnoca!Kép
A férjem dokija a lombik hanyagolását azért mondta, mert a párom ereményénén nagymértékben lehet javítani,olyannyira hogy természetes úton is sikerülhet.ahogy a doki mondta:"ágyban, párnák közt.." szeretném elhinni, csak sajnos sok ilyen biztatást hallottunk már, és már nem vagyok olyan bizakodó mint 2 évvel ezelőtt mikor először kerestem fel a nődokimat.
Az árvíz az utcátokon van?Az szörnyű lehet...minden nap nézem a híreket és elszörnyűlködök, hogy ilyenkor hol vannak a "nagyFejek"....nem politizálok nem is szeretem a politikát.

Zsebi!Kép
jó vezetést, remélem az esti pakolgatás nem ment az utca közbiztonságának romlárására Kép Kép
Ahogy Hajnocónak is írtam 2 éve járok dokihoz, ebből 1 éve a kaáliba, azaz most lesz 7-én egy éve.Nagyon gyorsan telik az idő, szinte csak rohan...sok sok minden rossz eszébe jut az embernek és sajnos hajlamos vagyok hogy ezeket konkrét tényként kezeljem,pedig ezeknek semmi megalapozott bizonyítékuk nincs...Kép
Vendég
 


Lányok!
Ez most biztos egy nagyon nagyon tudatlan kérdés, de mi van akkor ha a stimulációk miatt korábban kezdődik a klimax nálunk? Az jár valami veszéllyel, vagy csak kellemetlen?
Én tudatlanul úgy gondoltam, hogy ok. hamarabb marad el a mensim, de a gyerek már úgyis megvan addigra, miért nem mindegy?
Most nagyon komolyan kérdezem?
lillus
 
 


Viki!
Szerintem akkor ha a doki szerint ennyire jók az esélyek, akkor helyetekben elmennék egy szép nyaralásra és hátha közben beköltözik, vagy legalább az idő elmúlik és nem ezeken a rossz dolgokon agyaltok hanem a szép emlékeken.

Kép

Lillus!
Nem tudok neked válaszolni ezen én is sokat gondolkodom. Szerintem csak annyi (de ez csak az én agyam gondolata) hogy előbb elmarad majd a mensi aztán ennyi. De ahogy írtad akkor már rohangálnak körülöttünk a skacok és ez már minket nem fog foglalkoztatni remélem.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Viki!
Igen, sajnos az utcánkon állT a víz. Hétfő óta éjjel nappal megy legalább két szivattyú, mert ugye addig amíg az utcán nem megy lejjeb az ár addig a pincébe is beszivárog. Ma délután mikor hazaértem (16:30) már itt voltak az utcán a tűzoltók és az utcáról szivattyúzzák bele a csatornába és onnan egy kicsit messzebb meg ki és bele a Gombás patakba. Sajnos csak ez a megoldás van! Pedig nem a leghigiénikusabb! Sajnos északabbra sokkal rosszabb a helyzet! Kép

Szerintem is kicsit éljetek a lehetőséggel és menjetek kikapcsolódni. Bárhova! KépKépKép

Lillus!
Szerintem a természet valamilyen módon nem a petefészkekhez, hanem a korhoz kötheti ezt a dolgot. Persze a peték kimerülése okozhat ilyen problémát, de ahhoz, hogy ez legyen nagyon sokszr kell ezen végigmenni.(lombik) Lehet, hogy éppen ezért szabályozták a lombikos próbálkozásokat.

Olvastam egy cikket a Kiskegyedben. Azt sajnos ma nem tudom megmondani, hogy melyik hetiben, de a lényeg az volt, hogy voltak nők akik sorozatban elvetéltek és egy Dr. Siklósi György kezei közé keveredtek. Néhány vérvétel és vizsgálat után helyre állította hormonszintjüket és mindannyian pár hónapon belül várandósok lettek.
Sokuknál figyelte meg, hogy kevés az ösztrogén és a progeszteron hormonszint. Ez volt az ok ami miatt nem maradtak meg a babák.

Ha belegondolunk, akkor megintcsak helyzeti előnyben vagyunk valamelyest, mert több vagy sokkal több tüszőnk termelődik, mit alapból. Szerintem ez maga után von(hat)ja azt is, hogy ezekből a hormonokból több is termelődhet.

Szerintetek amelyik tüszőkből kiszívják a pötiket azok mind átalakulnak sárgatestté?

Én arra nem is gondolta, hogy hamarabb 'kijön rajtunk minden". Én mondjuk inkább erre nem is gondolok, mert néha már most sem bír elviselni a Párom. Mi lesz akkor?
Szerintem azért ez nem teljesen így működik. Ha belegondolunk és visszaemlékezünk a biológiai tanulmányokra, akkor lehet, hogy rémleni fog vmi olyasmi, hogy már anya pocijában megvolt az a sok pöti amit mi most ki is használunk.
Egy kis + gondolat:
Gondoljatok bele, hogy mi legalább kihasználjuk azt a lehetőséget amivel a természet minden nőt megajándékozott! A többieknek meg kárbavész.
Ha már van akkor éljünk vele!!!!!!!!
Igaz, hogy nagyon sok hormont kapunk, de ennek jó és rossz oldala is van.
Amióta szedek gyogyit és kapom a hormonokat azóta legalább kétszámmal nagyobb melltartót kell hordanom. Szerencsémre csak az elején szedtem fel vmennyit. Azóta tartom a versenysúlyom! Igaz a hasam és a csípőm is kapott vmennyit, de még így is jó! A ruhatáramat még nem kellett lecserélni.
Remélem néhány hónap múlva mindannyiunknak le kell. Kényelmesebb, kismamaruhákra. KépKépKépKép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoc!
Dr. Siklósiról én is sokat olvastam (SOTE-n dolgozik) az a baj hogy ő csak akkor tud segíteni ha a nővel vannak gondok. Valami kúrát kell végigcsinálni ha jól tudom szurival.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia Zsebi!

Sajnos még mindig rossz hónap van a punkció, transzfer... oszlopban. De ráérsz kijavítani, ha legközelebb raksz fel új táblát.
A jó adat: Május
(legalábbis így számolgattam a dolgokat.)

Amúgy nem tudom, hogy mi a helyzet odabent, mert a félidőn már elméletileg túl vagyok. viszont a menzi még legalább 10 nap múlva esedékes csak.
A helyzet a következő:
Napok óta fájnak és kemények a melleim és fáj a csípőm. Imádok hason aludni így kénytelen vagyok a kezeimet magamalá gyűrni.
Arról nem beszélve, hogy olyat tapasztaltam együttlét alatt amit ritkán és régebben. Nem tudom nálatok, hogy szokott lenni, de nálunk sokszor olyan, mintha minden kifolyna. Az egyik együtlét után semmi, de tényleg SEMMI nem jött ki.
Szerintetek normális, hogy kijön?

Lehet, hogy mégiscsak április lesz a mi hónapunk?
Lehet, hogynem is véletlen volt mikor elírtad?
A sors kiszámíthatatlan!!
Remélem egy jósnő veszett el és most talál újra magára benned!!

Legyetek jók és mindenkinek JCKt.
(JóCéKát)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!Kép
Gyanus vagy te nekem!!!!!
Vendég
 


Hajnóca!

Ha megnyugtat, nekünk is mindig kifolyik. Ha nem is rögtön, de kicsit később biztos. Na az bosszantóbb tud lenni, teljesen váratlanul....

Hármasikres babakocsi van egyáltalán? A férjem most gondolt bele mi lesz ha mind a 3 megmarad?
Nekem azt mondták az a tapasztalat, hogy nem marad meg mind és hát saját emlékeim is vannak sajnos, de most valami furcsa előérzetem van....

Lehet, hogy nagycsaládos leszek????
lillus
 
 


Hajnóca!
Akkor én már babonából sem javítom azt az "elírt" adatok. Nkem jó megérzéseim vannak veled kapcsolatban. Hogy boszi vagyok vagy sem nem tudom csak egyet teljesüljön amit érzek. Kép Drukkolok nagyon.

Lillus!
Igen van hármasiker babakocsi. Képzeld el itt a babaneten böngésztem valamelyik este a keres-kínálba és ott az iker kocsiknál láttam egyet bele is gondoltam ezt milyen brutál lehet tólni. Nézd meg ha érdekel. Kép
Mennek a babatapik folyamatosan. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia Zsebi!

Akkor szerintem is hagyd úgy. Kép
Nehogy az élet kövesse az eseményeket és ő is javítson az időponton.
Úgy fel tetszett csigázni, de inkább ne mond el.
Majd cssak akkor ha teljesül vagy, ha már tudunk valami konkrét dolgot.
Milyen jó lesz akkor azt mondani, hogy te ezt sejtetted.
Igazán rám férne a jóhír.

Anyósom tegnap kapta meg a rákszűrés eredményét és sajnos műteni kell. Azt nem tudta megmondani, hogy mire csak, hogy mit látott az orvos.
Nekem így mesélte: fehér foltokat látott bent a méhében(?) Kép
Szerintetek ez mi lehet? Herpesz? Méhszájseb? ????

Lehet, hogy a párom egyik nagynénje napokon belül meghal. Sajnos sokat szenved így talán megváltás lenne neki. Nagyon fog hiányozni! Meg a rakott palacsintája!
Az én rákszűrésem eredménye elméletileg hétfőn lesz meg. Minden rendben lesz vele.
A barátnőm lehet, hogy a héten megszül, pedig még néhány hete lenne.
Vizesedik így lehet, hogy elöbb lesz meg Boti. A védőnő bíztatja, hogy így még két hetet is ki mlehet bírni.
Mindegy mikor jön, csak egészséges legyen!!!!!!!!!

A többiekkel mi van?!!!!!!!!!

Wish, Hajnesz, Gabi, Fanni, ........ merre vagytok?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!
Nem mondok semmit csak csöndben imátkozom. Kép

Nálatok akkor betegségből kijutott nagyon. REmélem anyósodnak nincs túl nagy baja én nem tudom mi lehet a baj. A nagynéninek pedig jobbulást remélem azért még van remény.
A barátnődet pedig irigyeljük egy kicsit (csak úgy egszségesen( hogy de jó neki babázhat. Kép

A többieket én is nagyon hiányolom

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajnoca Kép, itt vagyok a háttérben, de nem akarok siránkozni, mert most sajnos csak az van, semmi jó...
Stella Kép Itt is mutasd meg a fiúkat!!!
hajnesz
 
 


Sziasztok!

Micsoda jó hír, Stella gratula, és igen, tessék ide is mutogatni a gyerkőcöket, meg élménybeszámolót tartani, meg mindent, amire itt a sok kíváncsi szem-fül ki van éhezve! Kép

Csajok, képzeljétek jövő héten 3 uh-ra megyünk.
Hétfőn az Istenhegyin csinálják a 4D-t, ez még a Down-szűréshez tartozik, kedden a Söfibe megyünk genetikai uh-ra, mert tegnap a dokim javasolta a megbízhatatlan AFP miatt, csütörtökön meg a normál 18. hetire megyünk a drága Kósához. KépKép
Ha valami rendellenesség lenne, a háromból valamelyiken csak kiderül... Meg abban is bízom, hogy felvillanak végre a kukik-puncik!! KépKép

Benyaltam valami nátha nyavalyát, mennek a mézes-citromos kamilla teák, meg a savanyú kápi. Mindenkinek jobbulást, aki hasonló cipőben jár!

Ja, Dzsúd!
Köszi a babakocsi infót, amúgy ma zártam a 18. hetet, és nem raktad fel a képeket!! Ejnye!
Lehet, hogy én is megyek a Raffaihoz! Kép

Pussz!

Kép
baba888
 
 


Sziasztok lányok.
Ritkán jelentkezem, de lehet páran emlékeztek a nevemre.

Hajnóca!
Nagyon rossz lehettett nektek ez az árviz. Mi is rettegtünk...a Duna mellett lakom Szlovákiában. De szerencsénk volt..szárazon megúsztuk. Csak a pincénk úszik..talajviz.

Baba888!
Majd tegyél fel képeket a bébikről, 3dseket. Gratula egyébként. Tuti minden okés lesz :-)

Trallala!
Nagyon édesek a fürcsis képek. Szépek a bébik...és nem is picik. Gratula!

Stella!
Gratula a mamának, a papának, a lurkóknak. Sok egészséget, boldogságot!

Zsebi: nálad mikor lesz a 4. lombik?

Üdv mindenkinek. Sok zebrásodást!

Gina
Szlovákiából
Vendég
 


Gina!
Én emlékszem rád.
Nem tudom még konkrétan mikor indulunk, de lassan igen. Majd most megyek nemsoká konzultálni a dokimmal és akkor osztunk szorzunk. És te mikor kezesz?

A hétvégén voltam Szlovákiában. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Jelentem, mindent megvettünk a bébinek, azt hiszem! Kép
Már-már úgy tűnik, hogy kész van a babaszoba.
És még neve is lesz a gyereknek!!!
Mit szóltok a Bernadetthez? Remélem mindenki jóváhagyja!
Ma jól megégettem forró olajjal a csuklómat.
Doktorhoz kellett mennem, de megmaradok. Holnap NST, UH, Doktor.

Szülni akarok!!!Kép

Puszi
Helga
38+0

Kép

Kép
hel29
 
 


Helga!
De jó. Várjuk a babaszoba képeket mielőtt lelépsz szülni. !!!!!!!!!!!!!!
Nekem nagyon tetszik a Bernadett név. Akkor be is jegyezhetetm a táblába? Megjelölhetjük, végleges? Kép Kép
Mostanában rettentő sok baba születik szóval ne izgulj Bernadett sem marad bent. Kép De drukkolunk hogy minél előbb és minél kevesebb fájdalommal lássa meg a napvilágot. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Köszi, jelöljük meg! Figyelemmel kísérem én is a Kaális fórumot, nem semmi áprilisi babaeső!Kép

Helga

Kép

Kép
hel29
 
 


Helga!
Oké! Megjelölve a név. Kép
Hát igen most sok baba születik, de kilenc hónapja pedig a sok sok zebrának örültünk. Remélem ahamrosan megint beindulunk, mert mostanában ott megint nem volt valami jó széria. De nem adjuk fel kitartóan harcolunk a babákért. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Baba!
Neked még nincs beírva a szülés várható ideje. Megmondod?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike
Te most kezded a lombikot?! Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Kagyló!
Még nem majd konzira megyek április közepén és akkor számolunk, hogy hogy kéne mint kéne. És hát függ hogy milyen protokollt választunk. ha spre akkor szerintem hamar mert azt a 19. napon szoktam kezdeni ha fogigátló akkor mivel a konzinál a hónap közepén leszek ezért akkor várni kell másfél hónapot mire azt beszedem, de időm van majd meglátjuk.Kép

És neked hogy megy az intézet váltás voltál már Dévainál? Sikerült a káaliból kikérni a papírokat?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike
Ez tök jó, akkor sinen vagy. Majd meglátod most sikerülni fog! Én majd addig is gondolok rád!Kép
Még nem mentünk sehová sem, egyenlőre nem tervezzük a folytatást. Majd előbb a nyaralás és utána döntjük el, hogy mi legyen. Pihi van!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Sziasztok Lányok!

Annyira izgulok! Szerdán lesz a teszt....
Igazából nem érzek semmit, bár úgy figyelem a testem, mint valami hipochonder;-))
A terhes barátnőm azzal nyugtatgat, hogy ő sem érzett semmit és mégis terhes volt.
Szóval olyan jó lenne már tudni a pozitív eredményt!!!
A férjemnek már nem is merek beszélni az egészről, mert teljesen kivan tőlem, hogy mit parázok ennyit össze. Sikerülni fog és kész!

Szerintetek is normális, hogy a 26.napon nem érzek semmi különöset? Se mellfeszülés (bár szerintem kicsit nagyobb...) se hányinger, se gyakori vizelési inger. Elvagyok mint a befőtt, csak persze izgulok
lillus
 
 


Lillus!

Ne izgulj, szerintem! Nekem sem volt semmi különös tünet a tesztig. De majd utána!!!Kép Biztos, hogy sikerülni fog!

Megjártam ma a vizsgálatokat. Még nem szülünk. A dokim nem lesz itthon 20-23 között remélem nem akkor szeretne bébi előbújni!Kép

UH szerint 3400g, doktor szerint 3600 g körül járunk. Mondtam neki, hogy hétvégén szülni szeretnék!

Helga

Kép

Kép
hel29
 
 


Köszi Helga!

Olyan megnyugtatólag hatnak ilyenkor a hasonló tapasztalatok;-)) akkor legalább pár órát nem aggódok "feleslegesen" és próbálok nem erre figyelni...

Azt mondogatom magamnak, hogy ha valóban rögtön lehetne érezni, akkor mindenki rögtön tudná és pl. aki nem számít rá, annak se lenne meglepetés, hiszen érezné. Tehát az elején biztos nem lehet egyértelműen érezni semmit...Na egy filozófus veszett el bennem
lillus
 
 


Lillus!
Ne keress tüneteket, hisz még olyan kicsi az a baba a pociban. Hidd el hogy ott van mi bízunk benned. Drukkolok nagyon!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok csajok!

Sajnos úgy nézki, hogy 5 nappal hamarabb jön meg. Kép
Legalábbis már du volt barnás, most egy kicsi piros.
Ettől függetlenül megvan még a mellfeszülés és fájás, meg a csípő fájdalmak. Kép Kép??
Remélem Zsebinek bejönnek az érzései és ez csak egy icuri - picuri kis menzeszke.Kép

Lillus!
Bízz az anyai ösztöneidben!KépKépKép
Sőt a párod apaiéban is!!!!KépKépKépKépKép
Mi is bízunk bennetek!Kép

Kiderült, hogy anyósnak méhszájsebe van (én erre gyanakodtam) és plasztikázni kell. Sajnos az én rákszűrés eredményem még nincs meg Kép, így végig izgulhatom még az ünnepeket, mert csak utánna lesz meg. Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Zsebi,
szept.9-re vagyok hivatalosan kiírva, de belőttük a dokival augusztus közepe-végét.

Ma voltunk az egyik uh-n, doki elkezdi vizsgálni az első magzatot, méricskéli, egyszer csak mondja, hogy itt egy punci. Nagyon örültünk, hogy végre látni, mondom neki, hogy van ott biztos egy kuki is. Kép Csak azért, mert én valahogy így éreztem. Aztán telik a vizsgálat, már leméri a másik bébit is, be is fejezi, és megjegyzi: hát itt bizony nincs egy kuki sem! Kép Kép
Szóval két kis puncisunk van, a neveken már gondolkodunk, az egyiknek az Anna már majdnem biztos!
Úgy örülünk, mert a vizsgálat szerint mindketten rendben vannak, egészségesek!!! Egyformán nőnek, fejlődnek, alig van köztük különbség.
Zsebi,
jó hallani, hogy nemsokára nekirugaszkodtok, most már a csajoknak is szólok majd, hogy drukkolni kell! Mind a hárman szorítani fogunk! KépKép

Lillus,
nekem sem igazán volt tünetem, mondjuk én sokat jártam pisilni, éjszaka is többször, de ezt betudtam a sok folyadéknak, amit ittam. Szóval kitartás szerdáig, már csak kettőt kell aludni! Kép

Kép
baba888
 
 


Édesek vagytok, hogy így nyugtatgattok!! Remélem megszolgálom és pozítív hírekkel jelentkezem szerdán!
Addig majd csak kibírom valahogy.....
Anyai ösztönöm azt súgja lakik bent valaki.
Bízzunk benne, hogy jó az anyai ösztönöm,-))
lillus
 
 


Lillus!
Azért ösztön!!! Azt is belülről érzed!!
Remélem addig mi is kibírjuk!!KépKép

Baba!
Ezek nagyon jó hírek!!
Gratula a 'puncisokhoz"!

Te hova szoktál járni vizsgálatra Kósadokihoz?
Nem lehet, hogy már találkoztunk valahol? (Söpi, Nyírő vagy Váci utca)
Mester Hajni vagyok. Ha nem gond megírod a teljes neved? Ha úgy jobb, akkor privibe. mesterhajnalka@freemail.hu-ra
Csak olyan kiváncsi lennék rád/tok. Lehet, hogy ismerjük látásból egymást.
Előre is köszi.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok lányok,
itt vagyok ám én is, csak múlt héten megjártam Prágát, egy kiállításon voltam. És képzeljétek, ma betöltöttem a harmadik X-et, apa tegnap egy fantasztikus meglepetés partit szervezett egy panzióban, kajával-piával és 20 baráttal. Tényleg nem tudtam semmiről és nagyon meghatódtam! Pillanatnyilag én is azt várom, hogy megjöjjön és akkor elvileg indul a fagyis akció, bár nagyon félek, hogy nehogy kitalálják, hogy még esetleg valami vizságlatot meg kellett volna csinálni...

Baba,
gratula a csajokhoz! Várjuk a legújabb képeket!

Helga,
kitartás, már csak pár nap és kezedben tarthatok a kis Bernadettet és akkor nagyon fogunk irigyelni, de természetesen Veled örülönk majd!

Zsebike,
sok sikert a következő lombikhoz, érzem, hogy ez most a Te időd lesz!

Lillus,
mindjárt itt a szerda és jössz a jó hírekkel, én nagyon drukkolok Neked!

Mindenkinek puszi: Fanni
fanny1
 
 


Fanni!

Boldog születésnapot!
Elmesélnéd milyen érzés a XXX.én ugyanis augusztusban töltöm, és ezzel szoktam húzni a barátnőimet, hogy nekem még huszonnal kezdődik!Előre a fagyibabákért! Nekünk még hatan vannak a fagyasztóban! Legszívesebben mindet visszkérném.

Baba!
Gratulálok a csajokhoz!

Helga
már 38+1

Kép

Kép
hel29
 
 


Fanni!

Boldog szülinapot!
Örülünk, hogy éppségben visszajöttél és újból itt vagy köztünk.
Hiányoztál ám! Kép

KépKép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Lányok!
Örülök,hogy visszatért a topikba az élet. Kép

Baba!
Tök szupihogy mind a kettő kislány. Kép

Fanni!
A Jó Isten szóljon belőled, hogy sikerülni fog.

Hajnóca!
Be fog jönni ha nem is ebbe a hónapba tudom hogy sikerülni fog. Kép

Lillus!
Neked kitartás nincs sok hátra és a drukkok folyamatosan mennek. Kép

Jó éjt!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok lányok!Kép
Itt vagyok ám én is!!!!!

Szóval...

Lillus!!!!Kép
Tuti jók az anyai ösztöneid és én is nagyon nagyon szorítok hogy igazat szóljanak.Tüneteket ne keress,igaz én is mindig kereste...de nem szabad...a piciru már ugyis ott pihen a pocidban.

Baba!Kép
Szuper a két csaj, milyen veszekedéseket rendeznek majd ha öltözködésre meg fickózásra kerül a sor...
további jó egészséget nektek!

Helga!Kép
Lssan itt a te időd, biztos szuper érzés lehet így a vége felé..minden jót nektek és jó egészséget!Kép

Zsebi!Kép
Akkor hamarosan nálad köszönt be a zebra...nagyon becsültem benned azt a kitartást,hogy azt tudtad mondani, hogy most pihenés...nekem ez adott erőt.Köszike

Hajnóca!Kép
2006-ban mindenki babás lesz, hiába köszönt be nekünk újra és újra ez a rémes "mikulás"!

Fanni!Kép
sokat boldogat!Kép

Rólam: Képzeljétek el 1 hetet késett, tudtam hogy nincs semmi,de ilyenkor a szerencsétlen emberfia titkon legbelül reménykedik.Még soha nem késett ennyit..és amikor már komolyabban elkezdtem engedni a belső reményemnek...megjött...erről a hónapról ennyit...de majd a következőt már hiában fogom várni!Ugye?Kép
Vendég
 


Fanni!
Kép
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok. Nagyon aronyos a párod hogy szervezett neked meglepi partit. Kép

Viki!
Úgy legyen. Örülök, hogy tudtam neked erőt adni az én várakozásomma. Kép Tudod volt, ogy én is azt mondtm talán kezdenék, de éreztem lelkileg nem vagyok 100%-os a sikerben így inkább vártam és nem bántam meg. Egy lombikhoz szerintem iszonyat sok energiára türelemre van szükség és ha ez éppen hogy a minimumon van akkor nem érdemes belevágni. akkor jó ha jó sok tartaléka van az embernek. De az hogy ehhez kinek mennyi idő kell az mindenkinél más és más.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Csajok, köszi a gratulációkat! Kép

Fanni, Isten éltessen sokáig!

Hajnóca, a Söfibe szoktam menni uh-ra a Kósához. De ma felhívtam, hogy van-e értelme a mostani uh-nak így, hogy tegnap is voltam egyen, meg ma is, mondta, hogy nem kell mennem, majd 3-4 hét múlva találkozunk. A mai uh-n is rendben találtak mindent, így már megnyugodtam tökre. És itt is két lányzót láttak, úgyhogy mostmár biztos. KépKép
Ja, én Gizur Anikó vagyok, de nem tudom, hogy találkoztunk-e már, a Váci utcában csak kétszer voltam, még a stimu alkalmával, a Nyírőben pedig csak a pungin, meg az ET-n.

Kép
baba888
 
 


Szia Baba!

Innentől fogom figyelni a neved. Jó érzés, hogy nem vagyok egyedül a topikban aki őhozzá jár. Én is inkább a Söpibe szeretek járni. Onnan talán rám fogsz ismerni - persze, ha te is korán jársz a bejelentkezésekre -, hogy az utolsó két alkalmat kivéve mindig az első vagy az elsők között szoktam ott lenni a váróban. Mindig a párommal. Általában a tvvel ellenkező oldalon szoktunk ülni, hogy mind a két ajtóra rálássak. Röviden ennyi.

Folyamatosan fájdogál a hasam és persze reggelre már tényleg megjött. Erősebb és fájdalmasabb, mint szokott lenni. Kép

Képzeljétek a barátnőm éppen most szül. Alig bírom ki, hogy ne hívjam. De majd ők hívnak. Akkor is így fogok izgulni amikor majd én szülök? Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Lányok, köszi, hogy tartottátok bennem a lelket idáig!!! Rámfért...
Most valahogy nagyon nehezen viselem a várakozással való "stesszt", pedig ugye rutinos öreg rókának számítok már.
Nagyon remélem, hogy holnap cserébe csupa jó hírrel örvendeztethetlek benneteket!!

Fanni!
Boldog szülinapot!

Baba!
Gratula a csajokhoz!!!

Reggelig már csak kibírom valahogy;-))

Lillus
lillus
 
 


Helga,Hajnóca,Viki,Zsebi,Baba,

nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, nagyon jól esett és az is Hajnóca, hogy hiányoztam Nektek!

Helga,
engem is úgy fogadtak a bulin, hogy üdv a klubban és milyen érzés harmincasnak lenni, mire én azt válaszoltam, hogy azt én még nem tudhatom, mert csak holnap leszek 30... És tudod, mától "egész más a világ, sokkal szürkébb", de ez csak az időnek tudhatod be és semmi köze a korhoz! Nekem egyébként semmi bajom a korommal, tudjátok azt mondják, a nők 30-on felül vannak a csúcsponton, minden értelemben :-))Vagy lehet, hogy ezt csak azok találták ki, akik már elmúltak 30-ak?
Neked nagyon szurkolok, hogy mielőbb szüljél, mert így a végén már nagyon nehéz lehet!

Hajnóca,
nagyon izgalmas, hogy most szüli a barátnőd Botit, remélem, hogy minél előbb és minél kevesebb fájdalommal túl lesz rajta és mielőbb a kezében tarhatja a kisfiát! Szerintem ha Te szülsz, nem lesz időd izgulni, más dolgod lesz! Reméljük ez mindenkinek mielőbb eljön! Egyékbént nekem is már görcsölget a hasam, ma délelőtt már azt hittem, hogy meg is jön, de aztán mégsem.. Pedig még csak a 28.napon vagyok, pedig 33-35 napos ciklusaim vannak mindig... Én is mindig reménykedem, hogy hátha csak jósló fájás, de eddig még sosem jött be..

Viki,
hát elég rossz lehetett Neked is ez az egy hetes késés, az ember mindig akaratlanul is pozitív reményeket kezd el táplálni... Na de biztosan hamarosan eljön a mi időnk is!

Lillus,
holnap szerda, nagyon szorítunk Érted és várjuk a jó híreket!!!

Lányok,
ki mit csinál Húsvétkor? Elutaztok vagy várjátok a locsolókat?

Puszi mindenkinek: Fanni
fanny1
 
 


Fanni!

Azért jó, hogy így fogod a dolgokat és nem 'szürke" a korod. Nekem ha időben jött volna meg akkor 32 napos lett volna. Így, hogy kb 5 nappal hamarabb bejelentkezett csak 27 - 28 napra jött ki. Nem emlékszem, hohy bármikor is hamarabb jött volna meg.
Ez van!

Lillus!
El sem tudom mennyire szorítok, hogy legalább neked sikerüljön zebrásodni.Kép
Húúúúúú már alig várom, hogy holnap gép elé ülhessek és remélem jó hírekkel vársz minket.

Sajnos a tünetek nekem is gyanút adtak arra, hogy természetes uton babáztunk.

Még nem tudom, hogy mit fogunk csinálni húsvétkor, de mi inkább nem vagyunk itthon csak a közeli rokonségnak délelött és aztán nyakunkba vesszük az országot vagy Pestet és kikapcsolódunk.

JCKt mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát nem jött össze...........
Nagyon sírtam. Biztos még fogok is. Azt hiszem most nagyon összetört idegileg. Abba akartam hagyni az egészet, de a Konc agitál, hogy folytassam, mert szerinte van remény csak az a baj, hogy más "öreg" vagyok 37.

Úgyhogy lányok, ha 35 alatt vagytok (és úgy tudom mindannyian az alatt vagytok) húzzatok bele, mert utána egyre kisebb az egyébként sem nagy esély...

Most megpróbálom összeszedni magam lelkileg, ja meg állást találni.... aztán meglátjuk.

Köszi, hogy tartottátok bennem a lelket!
lillus
 
 


Lillus,
ilyenkor mindig olyan nehéz szavakat találni, hisz mi mindannyian átéltük már a helyzetet és tudjuk, hogy ilyenkor semmi sem segít, csak az idő.. Nagyon-nagyon sajnálom!!
fanny1
 
 


Lillus, annyira sajnálom!!! Nagyon sok lelki erőt és türelmet kívánok neked!

Kép
baba888
 
 


Lillus!
Egyszerűen nem találok szavatkat, rettentően sajnálom és csak azt tudom mondani, hogy küzdeni kell nem szabad feladni még akkor is ha a koroddal van a baj, hidd el sikerülni fog én továbbra is nagyon drukkolok neked és remélem sikerül minél előbb előre nézni és folytatni a küzdelmet.

A másik fórumon írt egy lány egy idézetet, ami nekem nagyon tetszik sok erőt lehet belőle meríteni neked szánom most ezt:

"A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják soha nem győznek."

Fanni!
Mi elutazunk anyósékhoz, de ott nagy divat még a locsolkodás úgyhogy elmegyünk kirándulni náluk ha az idő is ezt szeretné. Kép És te mit csinálsz!

Lányok!
Lillussal ellentétben nekem nagyon szép a mai nap sikerült a forgalom vizsgám is, annyira boldog vagyok. A vizsgabiztos megdícsért pedig állítólag nem sűrűn osztogatja a jó szót. De engem ez már nem is érdekel a lényeg hogy megvan. Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?