Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Timota,Bettus gratulálok a nagyszerű eredményekhez.Örülök,hogy minden rendben veletek.A csíkok miatt ne aggódjatok,persze elismerem jobb lenne ha nem lenne,de úgyis elhalványodik majd,legalábbis ezt mondják.

Dorka te meg ne aggódj ezeken a hülye adatokon.670vagy680.OK ott minden.Az orvos mondaná,ha valami nem lenne rendben.Nem igaz?

Kata!Veled érzem biztos,hogy fogok találkozni.
Dolgozom igen.De csak 3 napot egy héten.K,sz,cs.4 napos a hétvégém bibííí.
Ma is egész nap takarítottam itthon.Meg főztem,meg mostam.És most jön a vasalás.Estére tiszta friss ágynemű mmmmm...Imádom.

Megérkezett a plástfű teám.Azt bármikor el lehet kezdeni inni?Vagy kötve van valamihez?Mármint ciklus eleje vége közepe stb...A dobozán nincs semmi utasítás,csak az,hogy hogyan kell elkészíteni.
Szép hétvégét mindenkinek!Sok-sok napsütéssel.

Iza
piciza
 
 


Iza,

szerintem is találkozunk Kép Három napért irigyellek nagyon, nekem 5-6 napos a hetem (minden 2. hétvégén dolgozni kell szomb. vagy vas. Kép) Nem baj, nemsoká június Kép
Vasalás Kép részvétem. Általam leginkább utált házimeló az ablakpucolás után. De ha meglesznek a bébik, lesz takinénim Kép

Jó időt Nektek is az ángliusoknál Kép

Kép
Ákata
 
 


Dorka!
HA nem tudsz megnyugodni, mindenképpen beszélj a dokiddal, hiszen ő ért hozzá.
Ez egyébként olyan elenyésző különbség.
Mamy! Gratulálok én is az afp-hez, meg hogy láttad őt. Neked is 7 hét maradt ki az előző és e heti uh között? Én sajnos csak jövő hét végén tudok eredményt. Én is elhatároztam, hogy nem idegesítem magam, de mégis.

Májusi tali nekem is nagyon jó, csak olyan messze van még.

Más téma: leandert szerintetek ki lehet már vinni az udvarra, vagy jön még nagyon hudeg?
Erika
piciri
 
 

 
 

Kata,én imádok vasalni.Ez a kedvenc házimunkám.
Az idő fincsi tavaszi.
Pusszancs
piciza
 
 


Piciri, Kata, Iza, Mamy:
Köszi a bíztatást - már egy kicsit lenyugodtam.

Kata:
Nrm, nem keverek én semmit. Az éltkori kockázat 1:680, és a stisztikai érték az AFP (és még másik három anyag) alapján 1:670. És Mmolban 0,65 - picikét határ alatti.

Az nyugtatott meg, hogy kicsit relaxáltam és közben ÉREZTEM egy RÚGÁS szerűt. Tök jó!

Mamy - a jó értéknek én is örülök!

Iza:
Szerintem ne vidd túlzásba a hasfeszesítést - lehet, hogy hamar nyúlásra kell megint gyúrni.

Mindekinek napsütéses és gondtalan hétvégét kívánok!

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Rejo:

Jobban van már a kisfiad?
Örülök,hogy te is jónak tartod Holba dokit.Én annó láttam szülést levezetni,és egy tündér volt.

Bali78:

De ő egy tündér Piedóne,komolyan!!

Jadey:

Tényleg rég,legalább pár órája.
A nveket illetőleg lány még nagyon sok van,fiúból meg mindig alig volt,tudod.
Úgy néz ki marad a Márk,amit már jó pár éve kigondoltunk,vagy esetleg Bálint.Meglátjuk.
Lányba a hugaid nevei vezetnek.
De még nem íratom a táblába.

Te melyikre szavazol?


az Elevittel kapcsolatban,én a terhesség előtt kb 1 évig szedtem,és szinte mindig hasmanésem volt tőle.A dokim azt mondta nem kell flancolni elég a fontosabb vitaminokat plusszban bevinni.
Írt másikat,attól is dettó.Van valakinek valami ötlete?

Timota:

A tali gondolom nekem is jó,majd átsétálok.
Mi van veled?Nálam nemigen jelentkezel.
Hétfőn te is jössz dolgozni?
Képzeld felhívott a Kola Judit....

Jó hétvégét mindenkinek!!

KépKép
rönci
 
 


Sziasztok!
Ákata!
Még nem néztek koleszterin szintet, legalábbis nem tudok róla. Nekem még sosem volt magasabb egyébként eddig. Most a terhesség alatt emelkedhet? Na majd ha legközelebb megyek a védőnőhöz, megtudakolom... Kép Egyébként, ha netán magasabb lenne, az baj a Babára nézve?... De jó neked, hogy már érzed a mozgásukat, "irigyellek" is érte Kép de próbálok türelmes lenni, előbb-utóbb nálunk is lesz "box" Kép
Egyébként, még februárban a teljes vérképnél nézték a hormonszintet, akkor (gyógyszer mellett) normális volt, azt mondták ne foglalkozzak vele, szedjem tovább az Euthyroxot.
Rönci!
Ez nagyon fura, hogy az Elevittől hasmenésed van, bár minden reakció egyéni, de általában pont az ellenkezőjét szokta kiváltani - azaz székrekedést, mint nálam is... Kép Bár most már valamivel jobb a helyzet (kopp-kopp), mintha kicsit javulna az első 12. héthez képest.
Piciri (azaz Erika)!
Nekem ma nem volt UH, csak szívhangot próbáltunk hallgatni babydop-al. Legutóbb hétfőn láttam a Picurit, azon a bizonyos 2 perces vizsgálaton, akkor is csak kimerevített képen... De múlt héten fantasztikus 4D-s élményben volt részünk a Kispapával együtt Kép Ez előtt valóban nagyon régen volt már UH, több mint 1 hónapja, vagyis kb. nálunk is 6-7 hete. Nagyon rossz volt, és nehéz volt kivárni a következőt... Az eredmény miatt meg tényleg ne idegeskedj, persze én is úgy voltam ezzel, hogy nem érdekel, na de mondanom sem kell, hogy persze hogy érdekelt, és biztos hogy ideges lettem volna, ha valami eltérés van. De most nagyon megnyugodtam a jó érték miatt. Viszont, ha bármi eltérés is lenne nálad (de nem lesz!) akkor mindig jusson eszedbe, ez még nem jelenti azt hogy beteg lenne a Baba! Sok orvosi véleményt olvastam a neten, hogy ez csak egy jelzőszám, egy figyelmeztetés, és emellett még lehet makk egészséges.
További szép napot, és jó hétvégét mindenkinek,
Mamy

Kép
mamy
 
 


Bali
Én debreceni vagyokKépKép
Nyíregyháza a "szomszédban" van...

Kata
jövőre lesz vége...

Piciza
Akkor küldöm neked a vasalnivalótKép
Vendég
 


Iza,
ez hihetetlen! Viccelsz v. tényleg?! Kép Inkább egy nagy halom mosatlan (gép nélkül) Kép

Dorka,
szerintem ne az összesítettet nézd, hanem külön-külön. (Nekem a sotés vizsgálatnál 3 szám van: életkori kockázat (jó sz*r), Down-kór, és még vmi betegség. Utóbbi kettő jó.)Rúgás: látod, a baba is nyugtatgat Kép

Mamy,
nem hiszem, hogy terhességgel összefügg a magasabb koleszterin, ne aggódj! Nekem is csak a pajzsmirigy miatt nézték (egyébként most először).

Gigi,
Te tudsz vmi tippet a magasabb koleszterinemre? (Fentebb írtam: magasabb lett, mint a felső határérték, holott olajjal főzök, margarint használunk és alig eszem húst, zsírost meg egyáltalán nem, kenyeret és sütit viszont sokat...) Terhességtől, gondolom, nem emelkedik, p.mirigytől igen, de nálam a gyógyszer beállította...
Egyetem: akkor nem lesz egyszerű a jövő éved, bébi mellett. Ha elvégzed, doktornéni leszel? Kép Mire szakosodsz? (Vagy azt már kellett? Bocsánat, teljesen laikus vagyok e téren...)

Kép
Ákata
 
 


Kata
Szénhidrát bevitelt csökkenteni... barna kenyér, teljes kiörlésű lisztből készült ételek...

Hát, tényleg nem lesz egyszerű... főleg az utazgatás miatt... ugye, majd a bébit is vinnem kell jövőre...
Ha végzek, akkor okleveles ápoló leszek... elmehetek ápolóképzőbe tanítani, vagy valamilyen eü. intézménybe ápolási igazgatónak...

Milyen érzés az, ha mozog a bébi? Most ezen agyalok... Lehet, hogy én csak akkor fogom tudni, ha már kirugja az oldalamat?

Gigi 19Kép
Vendég
 


Sziasztok
Kislányunk lesz, bár nem mondta a doki biztosra csak 90%, nem látott herezacskót ebből következtetett.
Ma megint megjegyezte, hogy fura helyzeteket tud felvenni a pocimban, amikor bejött a kép fejjel előre volt, aztán teljesen kitekerte magát. Hiába az én lányom!KépKépKép
Luca Sára lesz a neve.
Ja és sikerült a dokinak megint egy iszonyú sz.r képet összehoznia, csak a törzse látszik rajta, az is hátulról, pedig egyszer látszott az arcocskája is, most már tényleg bejelentkezek a 4D-s uh-ra

Kép
manka2
 
 


Kata
Van egy dietetikus barátnőm... majd szerzek tőle ötleteket....

Gigi 19Kép
Vendég
 


Manka
Gratulálok a kislányhozKépKép
Vendég
 


Sziasztok!
Köszönöm a bokokat mindenkinek!
Piciri
A képek tavaly julius 2-án készültek, itt Gyöngyösön volt az esküvőnk.
Bettus79
Örülök, hogy találtál egy jo orvost, most már remélhetőleg nem lessz semmi gond. Én is már várom a ho végét és akkor mi is elmegyünk hozzá a férjemmel.
Nem tudom ki írt, vagy kérdezett a homeopátiás szerekkel kapcsolatban, hogy allergiás. Nekem nagyon beváltak ezek a szerek. Az allergiára nagyon jo a Coryzalia nevű szer. (lehet hogy az ipszilon nem ott van, ahová írtam)
És akkor küldök egy pocakos képet, még nem nagy Kép
Kép

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Hettie,ami esküvőnk is július 2-án volt,Gyulán.
Nálunk egész nap esett az eső.Vicces volt.
Azért van ott már poci./szerintem/

Manka,de jó,hogy kislány!Mi is kiscsajt szeretnénk első babának.De végülis mindegy.Csak úgy mégis...
A neve alapján egy kis huncutka lesz.

Gigi!Te debreceni vagy?Én eredetileg hajdúszoboszlói.Van sok debreceni ismerősöm.

Kata,én meg mosogatni nem szeretek.

Jó éjszakát!
Iza
piciza
 
 


Gigi,
köszönöm szépen Kép Ma vacsorázni voltunk a férjemmel, és direkt rizi-bizit rendeltem hasábkrumpli helyett, erre eltévesztették a rendelést és tocsogó szalmakrumplit kaptam Kép Visszaküldeni nem akartam, így nekiláttam. Lelki szemeim előtt egy felfelé menő görbe lebegett, mely természetesen a koleszterinszintemet ábrázolta, így otthagytama nagyrészét...
És neked mihez lenne kedved suli után? (És persze ha Peti már nagyobb lesz Kép)
Mozgás: olyan, mintha belülről vki finoman megbökne. Egyébként én inkább Lizát érzem, Lilit nagyon ritkán (a bal oldalam sokkal érzékenyebb). Az a furcsa, hogy mikor beszállunk a kocsiba, rögtön jön a finom jelzés Kép Vagy nagyon szeretik az autózást, vagy nagyon nem Kép És haskrémezésnél is gyakran mozognak. De furcsa, hogy múlt héten érzékenyebb voltam rá, tán az UH miatt... vagy lelkileg. (Na, csak panaszkodni kellett, most például moccant egyet Lizi Kép) Sztem Te is lassan érezni fogod... egy/első bébinél 20. hét felé szokás, úgy tudom...
Első érzés: mintha buborékok szálltak volna fel a hasamban Kép

Manka,
gratulálok a kiscsajhoz Kép Végre egy lányos mama Kép

Hettie,
nagyon aranyos a hasad Kép és nem is olyan kicsi Kép

Kép
Ákata
 
 


Jó reggelt minden babának meg mamának!!
Lányok, breaking news!!!!! Újra csináltattam a labort kb 6 napos különbséggel és TELJESEN NEGATÍV. Vagy elcserélték, vagy én gyógyultam meg magamtól.Vagy megbolondultam. Köszi a bíztató szavakat.
Más: Mikor találkozunk és hol a 11-ben?
Puszi,
Rolex
rolex
 
 


Szia Lyányok!

Végre szép idő van! Hurrá!! Hurrá!! Tegnap dolgoztam, és teljesen be vagyok parázva, hogy mi lesz velem jövő7től, mikor már minden nap kell mennem, ráadásul túlóra hegyekkel?!

Folyamatosan dolgozó kismamik (túlórákkal)

Hogy a FENÉBE bírjátok az otthoni dolgok mellett??! Le a kalappal!!! Kép
(Ráadásul beparáztattak, mert úgy várnak, mint fuldokló 1 korty vizet, mert tengernyi a munka. És még vigyorogva hozzáteszik, így majd már csak este 7ig kell túlórázni! (Ne értsetek félre, nem tartom magam nyámnyilának, mert régen átlagban este7-10ig benn voltam, de most úgy érzem nem fogom bírni) Kép
Na, nem nyivákolok tovább! Kép Egyéni szoc.problem. Kép

Manka

Mikor megláttam a neveiteket, majd kiestek a szemeim! Kép Mi is ezt a 2 nevet választottuk ki, plusz még a Lilit, de a babó vezetékneve így is két névből fog állni, ezért majd 1 keresztnevet választunk ki a 3ból. Kép
Gratula a kislányhoz!!!

Mamy

Grat az Afphez! ( Én is azt mondom, hogy nem aggódom, ha rossz, de tudom, hogy aggódnék, ezért örülnék, ha én is ilyen szép eredményt produkálnék! Kép ) A Nyírőben vették le? Mennyi idő alatt lett meg?

Hettie

Nagyon helyes az esküvői képetek!!! KépÉs nagyon szép ruhát választottál!
Én a Nyírő Gyulában fogok szülni, így sajna a hely nem fog egyezni; de azért majd gondolok Rád! Kép Képzeld, tegnap derült ki, hogy az uncsitesóm szintén babát vár, és szept. 18-ra van kiírva!! Kép Már 3an vagyunk...(Õ pedig Baján..)

Ákata

Nagyon jó kislányok, mert nagyon hamar megmozdultak! Igaz, Rád más szabályok vonatkoznak! Kép Mikor raksz fel már kutyós képet?!

Melinda

Marci drágám hogy van??! Remélem minden ok.!! Melyik 7végén is mentek Egerbe? Hátha ott leszünk. Kép Mi a jövő 7végén és húsvétkor leszünk ott ebben a hónapban!

Piciza

Hol rendelted meg a teát? És pontosan mire is jó? Felkészíti a szervezetet a terhességre? Bocs, de nem találtam meg visszanézegetés közben, hogy mire is jó. (Azért kellene, mert a barátnőmnek épp, hogy kiderült az örömhír, már meg is történt, ami Veled, nála is uh-n. És ő keres most természetes "felkészítőket".)Az az igazság, hogy én is nagyon hiszek a természetes dolgokban, meggyőződésem, hogy sokat segített, hogy a műtétem után ilyen hamar összejött a babó. (talpmasszázs, homeopátia) De a teákat nem ismerem. Előre is kösz az infót!

Piciri

Földhivatalt végül elintéztem, de nagyon elszomorító volt a helyzetzet. 2,5 óra után sikerült, de nem is ez volt a lényeg. Egy 6,5 hónapos kismamát hagytak állni 1/2 órán keresztül; kortól és nemtől függetlenül; inkább mindenki máshova nézett...!! Remélem nem szomorú jövőkép. Kép

Bettus

Szerintem maximálisan jól döntöttél ezzel a dokiváltással; hiszen a babád a lényeg, de ahhoz az is kell, hogy Te nyugodt légy!

Sajna rossz hír, ha elkezdek dolgozni, akkor csak nagyon ritkán tudok majd jönni júliusig. Kép Kép Kép ÉS már most hiányoztok!! Brühühü!
(Mert én csak akkor jutok géphez, mikor apu nincs itthon, vagy éppen nem kell neki, vagy páromnak a gép.)

Na azért még addig jövök! Meg végre a napocska is süt és nő a hasam, ugye ez a lényeg?! Kép

Mindenkinek puszi!!
J.E.
macifülke
 
 


Judit,a palástfű teát a tesóm küldte otthonról.Pesten vette egy bioboltban.Szerintem bármelyik bioboltban beszerezhető.Én a latin nevével próbáltam itt keresgélni.Sikertelenül.Ezért kértem meg őt,hogy küldjön otthonról.
Beállítja a hormonháztartást,és segíti a peteérést..Ennyit tudok róla.A barátcserjét szokták még emlegetni hasonló tulajdonságokkal.Csak testvérkém azt nem kapott.

Sajnállak a sok munka miatt.Ne vidd túlzásba.Tessék kímélő üzemmódra kapcsolni.

Finom meleg tavaszi napsütést mindenkinek!

Iza
Barátnődet sajnálom.Remélem hamar túl lesz rajta.
piciza
 
 


Iza!

A barátcserje hatóanyagát sűritik bele a Premens nevű készítménybe, gyógyitárba lehet kapni, sokkal hatékonyabb, mint a barátcserje teája, és sok lányt ismerek innen a netről, akinek HAT!

Kriszkosz, és akik vérezgettetek!

Nálam eltörött a mécses. Már lassan két hete pecsételgetek, és egyszerűen nem akar megszűnni. A tököm tele van. Ma reggel fogyott el a türelmem, mikor WC papír megint csurig tele.
Egyébként tiszta barna az egész, már egy szemernyit sem piros. Ez javulást jelent?? Ez jó jel?? El fog ez egyszer múlni?????
Nem bírom tovább cérnával. És miért ilyen későn kezdte, 11-12. héten, ilyenkor már stabilizálódni szokott a terhesség, vérezgetni korán szoktak elkezdeni!!!!!
És ami még furcsa, mindig éjszaka és reggel bőségesebb, pedig pont akkor fekszek mozdulatlanul!!! Kivagyok.

Bocs a nyavalygásért csajok! Hétfőn vagy kedden megyek UH-ra, kedden dokihoz, remélem megnyugtatnak.

És van kiskönyvem!!!KépPénteken voltam védőnőnél, nagyon jó fej, fiatal, vagány, okos kis csaj, nagyon örültem neki!

Krisszi!
Remélem te is jobban vagy, egyed a magnéziumot görcsökre!!

Macifülke!
Vigyázz azzal a dolgozással, túlórákkal, este 7-ig bentmaradással, nem akarok vészmadár lenni, de szerintem sem fogod bírni. Nem tudnak helyettesítőt, vagy kisegítőt felvenni melléd? Ha valami bajod lenne - ne adja isten - akkor úgyis meg kellene oldaniuk nélküled!!!

Rejo
(11+2)

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Macifülke:nem találtam meg az email cimedet.
bent beküdtem egy hétig a kórházban,mert görcsölt a hasam,de szerencsére nem találtak semmit,csak pihennem kellett.A reggeli-vacsi tényleg éhenhalós,de volt kajám persze.Mindennap csináltak ctg-t,örültem is hogy megismerem a szülésznőket,de mindennap "kifogtam" ugyanazt,ami nem baj mert aranyos volt,csak igy nem ismertem meg mást.Viszont hallottam egy számomra rossz hirt is,a fizetős egyágyas szoba 5500 ft-ról 14000 ft lett egy napra.Igy ez mint lehetőség nálam kilőve.
Nem tudsz vmit Emeséről?Ahogy igy visszaolvastam úgy láttam nagyon régen nem irt.
Nekem már nem sok van,hétfőn leszek 36 hetes.

Mindenkinek szép napot!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!
Nem nagyon olvasgattam eddig a forumot, mert kicsit kikészültem ,rémálmok, meg mindenféle ,kezdődő depi vagy mi a szösz.De azt hiszem túlvagyok rajta, vagyis majd meglátjuk.
Rejo!
sajnálom, hogy még mindig barnázol.Reggeli többlet, szerintem azért van mert fekszel és nem ürül.Mikor én is ezt csináltam ,nekem is reggel volt több, meg amikor menses van és reggel kikelek ágyból érzem megindul.Szóval türelem.elmúlik biztos.
Piciza!
Én cickafarkfüvet ittam, tényleg beállította vérzést és azt a menses első napjától kellett inni 2 hétig, majd a köv. mensesnél ismét.de én ittam folyamatosan mert egy bögre naponta nem árt.

csütörtökön voltam egy magán rendelőbe uhn, megnéztük babát, méretei alapján 2 héttel kissebb.De ezerrel rugdos amit én nem érzek még.doki megnyugtatott kb 20. hétnél fogom érezni.Egy hete folyamatosan feszülgetek olyan nagyon fura és kellemetlen érzés szedem a magneB6ot.
és hihetetlen de még minden nap reggel Wc felett hajolok és szenvedek.Valószínűleg Engem ez már végig kísér!
Pilchard!
Kitartást Nektek, tényleg nem sok van hátra.
Mindenkinek szép napokat, megyünk fagyizni és megnézzük a hatalmas Dunát.
suezika
16+6

KépKép
suezika
 
 


Rolex,
ez a vizelet-vizsgálat volt? Gratula Kép

Macifülke,
én úgy bírom, hogy elhatároztam: ha nem bírom, abbahagyom Kép Ez azért erőt ad... nem érdemes agyonfáradni, szétstresszelni magad stb. Mindenesetre egy kalappal az első napokhoz Kép Csak zárójelben: muszáj visszamenned, ha ennyire irtózol az egésztől? (Otthonról vmi lightos besegítés, egyéb alternatív megoldás...)

Iza,
úgy látom, holnapra kinyílnak a nárciszok, küldök majd belőle Kép Köszönjük, egyszálpólós idő volt ma Kép

Rejo,
én úgy hallottam: ha barna, az nem a babából jön, és ez már eleve jó... sajna, nem tudok egyebet írni, csak azt: van, aki igen sokáig vérezget különösebb ok nélkül... Drukkolok, hogy elmúljon! Kiskönyv Kép

Pilchard,
gratula a tavaszi babához Kép Melyik kórház az, amelyik annyit kér egy napra, mint egy többcsillagos hotel?! (Bárszekrényt, tévét, fullszervízt adnak ennyiért? Kicsit most megdöbbentem...)

Suezika,
jobbulást neked! Dunát ma mi is láttuk, fagyi sajna nem volt, de majd holnap Kép

Kép
Ákata
 
 


Szia Szilvi(Rejo)Kép
Gondoltam bekukkantok ide, hogy mi van Veletek. Nagyon szorítok, hogy ne rosszat jelentsen a barnázgatás. Azért ahogy olvasgattam, Neked is egy kis csoda, hogy most sikerült a baba. A PCO-d már régen megvan? Még a Domi előtt is megvolt vagy újkeletű? Remélem, hétfőn már tudsz menni UH-ra és megnyugtató híreket kapsz.

PusziKép
gtünde
 
 


Szia Tündi!

Mondta anyu, hogy április elején mész be a vasútra! meg hogy Feng Shui térképet csinál nektek! Most költöztetek? Vagy átrendezést tervezel? Pont egy hónappal későbbre vagyok kiírva, mint te!Kép

Most kaptam egy tippet PCO-s topicon, egy csaj hónapokig pecsételt gomba miatt, mert az állítólag felmarja a hámot, és nekem hetek óta van gombám, csak doki azt mondta, majd 12. hét után kapok kúpot. Remélem "csak" ettől van.

Végül is minden gyerek egy kis csoda, nem?Kép
Hát igen, jól megijesztettek anno, nem hittem volna, hogy ilyen hamar összejön Kistesó!

Pco-t nem tudjuk, Domi előtt emgvolt-e, mert ugye addig nem csináltak nekem petefészek UH-t, kinek is jutott volan eszébe, és miért? De már akkor is pattanásos voltam, meg szőrös alkat, szóval lehet, hoyg már akkor is megvolt.
Egyébként Domi is fogigátló abbahagyása utáni időszakban jött össze, ami állítólag sokat javít a teherbeesési statisztikákon, még PCO-sok esetén is!Kép

Suezika, Kata!

Kösz a vigasztalást!Kép
hétfőn vagy kedden okosabb leszek!

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo,sajnálom,hogy még mindig vérezgetsz.Lehet,hogy tényleg a gomba okozza.
Bizti minden rendben van a babyvel.
Domi meggyógyult már?

Suezika,kis zongoratanárnőm,köszönöm a tippeket a teával kapcsolatban.Szegénykém még mindig jelen vannak a rókicák?Ez azért igazságtalan.Remélem elmúlik.

Kata,én minden héten veszek két 20 szálas nárcisz csokrot.Az egyik a hálóban a másik a nappaliban pompázik.Imádom!Csak lassan lemegy a szezonja.Sajna.
Várom a képeket.
Irigyellek benneteket a jóidő miatt.Itt holnapra is esőt jósolnak.Brrrr

Jó éjszakát!
Iza
piciza
 
 


Sziasztok, Lányok!

Csodás ez a napsütés a beígért eső helyett... Tegnap délután kerítést javítottunk a férjemmel, mert a két kutyánk többet volt a szomszédban, mint itthon (nem a szomszéd jófejsége, hanem csavargó hajlamuk miatt)... Sokat guggoltam, este éreztem is a hasam (de érdekes, a bébik mozgása is aktívabb lett Kép), ma meg a derekam Kép Asszem, ezentúl mellőzöm az ilyen "sportokat"...

Macifülke, most csináltam friss fotókat a kutyikról, majd megkérem a férjemet, rakja fel a gépre (ezért hátrány a pécéguru a családnál: én még a didigépet se tudom lehúzni, hisz' van, aki megcsinálja Kép)

Iza,
nálunk most kezdődik a szezon Kép ma kezdtek nyílni Kép fotót készítettem, már csak a férjem kell hozzá Kép Lassan jön a tulipán is Kép

Rejo,
nekem is volt gombám, és barnáztam is az elején (úgy három-négy napig) - nekem egybeesett a azzal, mikor megjött volna a vérzésem... Egyébként én kaptam kúpot a gombára... Jobbulást neked Kép

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok!

Ákata:Nyirő gyula kh.Én is nagyon megdöbbentem.Azt nem tudom milyen a szoba,gondolom ugyanolyan semmilyen mint a többi,csak bent van a fürdő meg Wc.
gratulálok a két kiscsajhoz,szép neveket választottatok!
Tud vki vmit Sibáról?
Szép napot Mindenkinek!
A jó idő miatt úgy látom itt is nagy a pangás,akár csak nálunk.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok Lányok!
Kata, a vizelet volt. Kiváncsi vagyok, h mit szól majd a dokim, h nem vettem be a semicilint.
puszi,
R
Mindenkinek szép napot.
rolex
 
 


Szia Kismamik!

Mára 1 kicsit megnyugodtam vhogy. Teljesen igazatok van! Köszönöm a hozzászólásokat a munkadologhoz! Aranyosak vagytok! Annyit csinálok, amennyit bírok, és nem fogok túlórázni minden nap. Mit tudnak csinálni? Kirúgni biztos nem. Ezzel sikerült is magam megnyugtatni.

Ákata

Sajnos vissza kell mennem, mert nem akarom cserbenhagyni a kollégákat.Sajna azért lett még több a munka, mert amit tudtak félreraktak, és csak tüzet oltottak. Meg be kell tanítanom az új irodavezetőt, aki remélhetőleg hónap végétől már lesz.( Ezért bízom abban, hogy csak ez a hónap lesz ilyen durva.)Meg amúgy is júliusig csak kibírom valahogy. Kép
Utána meg az építkezés finisbe ér+ költözés!! Kép Már alig várom!
Várom a képet a kutyókról! Kép

Iza

Nagyon köszi az infókat, hasznos lesz. Sajna a barátnőm kicsit pesszimistább alkat mint Te, de elég sokan támogatjuk, bízom benne, hogy viszonylag gyorsan rendbe jön a lelke. Csak ilyenkor olyan nehéz bármit is mondani, meg jótanácsokat adni..de Neked magyarázzam? (De már a barátnőm is "ismer", mert mint jó példa hoztalak fel. Kép Meg csak ilyen hozzáállással lehet belevágni újra sikeresen!

Rejo

Köszi a biztatást és a kapszulás infót is!
Én úgy érzem, most már nem lesz semmi baj, annak ellenére, hogy max. megértelek, sejtem mit érezhetsz! De azért jó, hogy jön a héfő+kedd, mert tuti az uh meg a doki majd megnyugtat! (Nekem egyszer erős bakteriális fertőzés okozott kissé, de folyamatosan vérző méhszájsebet..)
KITARTÁS!! Kép

Pilchard

Köszi, hogy jelentkeztél! Kép A kórházat sajnálom, de az a lényeg, hogy most már jól vagy, és már csak pár hét; Célegyenes!! Kép De jó lenne, már ott tartani! A reggeli és vacsora együtt is kevés lenne.. 2szer is feküdtem már benn a nőgyógyin, viszont átlagban kedvesek a nővérek.
Emeséről nekem sincs hírem, mi is csak itt szoktunk beszélni. Tényleg elég régen jött. Remélem minden ok!!
Az emilem: depinyije@citromail.hu
Minden infóért hálás vagyok. Kép
A fizetős szobaár nagyon durva! Bár eredetileg sem terveztem, de akkor is. Viszont egyenlőre a többi lehetőségről sem tudok semmit. Van valami felkészítő, amit a kórház szervez?

További szép napot Mindenkinek, megint süt a nap! Kép

puszi: J.E.
macifülke
 
 


Macifülke,
Én olvastam valahol, h a munkáltatónak köteles könnyített munkát felajánlani, ill tilos túlóráztatni. Nem rúghat ki. Én csak kb 2-ig dolgozom, nem is mindennap, de estére teljesen elfáradok. Igy is azt tervezem, h nem is fejezem be a tanévet..
Üdv,
Rolex
rolex
 
 


SZiasztok!
Piciza
nekünk is esett az eső, de így még jobb is volt, mert én nem szeretem a nagy meleget. Így is olyan meleg volt a házasságkötő teremben, hogy csak azt vártuk mikor lesz már vége. Még az ablakokat is bezárták. A kinti fotozás is sikerült, mert akkor pont nem esett, ugyhogy szerencsénk volt.

Már csak 3 hét és itthon lesz a párom! Remélem ez már hamar eltelik. Utána többet nem engedem ilyen hosszú útraKép

Képzeljétek a férjem testvérének a barátnője 5 honapos terhes volt, amikor rájött hogy terhes, addig nem vett észre semmit. Hogy lehet ez? És 5 honapig folyamatosan megjött neki, ez is érdekes. de már szerencsére megvan a baba, igaz hanmarabb született másfél honappal a cigi miatt, mivel nem tudta hogy mi van. Szerencsés az olyan, aki nem kinlodik a hányingerrel meg a többivel.

Na sziasztok! Szép napot!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki jól van.
Gondolom a legtöbben élvezitek a jóidőt és a szabadban sütkéreztek.

Hettie tényleg vannak ilyen nők akiknek megjön terhesség alatt is normálisan.Amikor a kórházban voltam,volt egy nő aki épp emiatt volt abortuszon ,már nem első alkalommal.Már van 2 gyereke,azokkal is végig megvolt neki...

Manka!
Nagyon boldog születésnapot kívánok neked!
Puszi IzaKép
piciza
 
 


Pilchard,
köszönöm, érdekes, a családnak az Elza név egyáltalán nem tetszik Kép A barátoknak viszont igen Kép Sajnos, Sibáról nincs infóm...

Macifülke,
ne strapáld agyon magad, nem éri meg... Én mindig szólok, ha elég (mármint a melóhelyen). Ezzel együtt persze rengeteg a munka...

Rolex,
irigyellek a könnyített meló miatt. De lehet, hogy ez csak a közszférában van így. Doki szerintem örülni fog, hogy nincs baj Kép

Hettie,
nekem volt egy osztálytársnőm, akinek szintén hónapokig megjött, és nem vette észre, hogy babát vár... Van ilyen néha.

Manka,
én is boldog szülinapot kívánok! Kép

Iza,
kép asszem csak holnap jön szépséges virágainkról, uis nemrég értünk haza, és tuti, hogy a férjem ma már nem áll neki... Gyönyörű ez a jácint...

Képzeljétek, Anyuéknál voltunk ma, aki egy hónapja nem látott. Egész megdöbbent a hasamon, aszonta, mikor engem szült, neki kisebb volt Kép (Koraszülés volt egyébként, de akkor is...) Egész odáig volt, nagyon tetszett neki Kép

Puszi - Kata

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül "betolakodok". "Bujka" Melinda barátnője vagyok és azért jöttem, hogy elmondjam nektek, Melinda Marcikával kórházban van. Szegény kismanó elkapott valami vírust, amivel már napok óta lázas volt Kép Még megvárják a véreredményt és ha minden rendben hétfőn hazamehetnek! Kép

Minden kisbabának és kismamának jó egészséget kívánok! KépKép

Sziasztok!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület
 
 


Évi!
Köszi,hogy tudattad velünk,sajnos ezt a rossz hírt.Szegénykék,én meg azt hittem elutaztak valahova hétvégére.És tessék a kórházban vannak.
Remélem minden rendben van,és holnap már mehetnek haza.Küldöm nekik a gyógypuszikat.
Iza
piciza
 
 


Szegény Bujka!

Gondolom, akkor most nem olvassa a netet.
Pedig megnyugtatnám, hogy Dominak egy TELJES hétig volt 39.5 a láza a vírus miatt, és most múlt el neki nemrég.

Kép

Kép
rejo
 
 


Kedves Évi!
Köszi, hogy írtál.

Melinda,
nagyon sajnálom Kép Gyógyulást Marcinak, és vele jókedvet Neked! Vigyázzatok magatokra! Puszi - Kata

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok lányok,

Bulka: Ha majd olvasod: Millió puszi Marcinak, remélem gyógyulófélben vagytok!!! Drukkolok, hogy minél hamarabb jobban legyen!!!


Manka: Gratula a kislányhoz! Mi is már nagyon szeretnénk tudni, hogy ki lakik bennemKép

Rönci: Nekem a márk tetszik jobban, úgyhogy nincs más választásodKép A lánynevek pedig egyértelműen gyönyörűek!!!

Ákata: Én múltkor táncoltam egyet a babócával, szerintem nemigazán tetszett neki, mert hirtelen belenyilalt a köldökömbe: olyan érzés volt, mintha a köldökzsinórt ráncigálná és ezzel jelezné, hogy anyu állj már le!Kép

Rolex, Timota: Örülök a jó eredményeteknek! Én is izgulok, hogy minden rendben van-e. Jövő héten megyek AFP-re.

Hettie: Szerintem igenis látszik az a poci és nagyon édesKép Én tegnap kétszer öltöztem át, mert az első ruhában nemigazán látszott a pocakomKép A második viszont teljesen kiadta.

Macifülke: Én is csak azt tudom tanácsolni, mint a többiek: amennyit bírsz- mondom én, aki ritkán tartja ezt be...


Valahogy elmaradoznak a pocakoskép küldésekKép
Puszi Nektek, legyen szép napotok!!!

KépKép
Kép
jadey
 
 


Sziasztok!
Macifülke!
Igen, a Nyírőben vették le a vért az AFP-hez.
Nekem, mire megtudtam az eredményt, több mint 2 hét telt el, a leleten az van hogy "a kezelés dátuma 10 nap" nem tudom ez mit jelent.
Ákata!
Nagyon jó érzés lehet, amikor megérzed a babák mozgását... Én is már úgy, de úgy várom! Mindig figyelem, főleg este amikor nyugiban vagyok de még nem alszom, de sajnos még nem érzem... Remélem, hogy már nem sokáig várat magára a dolog, most léptem a 19. hétbe, jó lenne már 1-2 hét múlva érezni.
Lányok, ilyenkor kb. mekkora a baba? Nekem néha nagyon feszít a pocim, néha viszont szinte nem is érzek semmit. Ez normális? Ahogy olvastam, a 20. hét körül kezd rohamosan nőni, addigra már 20-25 cm lesz. De most vajon mekkora lehet? Nem tudtok egy olyan helyet a neten, ahol ezek az adatok össze vannak foglalva? Én keresgéltem, de nem nagyon találtam semmi használhatót.
Rejo!
Úgy tudom, hogy ilyen "késői" barnázás annyira már nem veszélyes, (persze azért oda kell figyelni), a sok pihenés és nyugalom sokat számít. Ezalatt a 2 hét alatt, amióta tart, nem voltál dokinál? Nagyon remélem hogy ha mész UH-ra, megnyugtatnak. Nagyon vigyázz magatokra!
Pusz mindenkinek,
Mamy (19) Kép

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Na, éppen hogy rákérdeztem, már találtam is egy jónak tűnő táblázatot, hetek szerinti bontásban. Kép

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Mamy

Kép
mamy
 
 


Mamy,
itt az oldalon az ultrahangos részben (balodalt az egyik doboz) vannak infók a méretekről (+ UH-képek), de ennyi idős korban azért már vannak eltérések... Meg számít, hogy hét elején/végén vagy-e... Szóval ne vedd készpénznek...
Mozgás: igen, nagyon jó érzés, viszont ha nem adnak jelt magukról mondjuk reggel, akkor meg aggódom... Hát, vmit vmiért Kép Megfigyeltem: ha többet mozgok, jobban érzem. Nekem nem nyugalmi helyzetben mocorognak, hanem pl. autóban, vagy amikor kenem a hasam Kép

Jadey,
ha sokat mozgok, én is érzem a hasam... Úgyhogy inkább tudatosan vigyázok...

Kép
Ákata
 
 


Mamy,
ez télleg jól kinéző táblázat, de sztem ne indulj ki belőle, mert ha eltérés lesz, majd a frászt kapod... Nekem két babám van, és mindkettőnek tök mások a méretei, de arányosak Kép

Kép
Ákata
 
 


Mamy:

Nekem ez az oldal a kedvencem! Itt kaptam valakitől, azóta minden héten itt nézem meg, vajon hogy is nézhet ki most a babócám! A leírások mellett 4d-s uh felvételt is láthatsz, fantasztikus!!!

http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=2&language=38

KépKép
Kép
jadey
 
 


Ákata,
megtaláltam, eszerint ezen a héten 22,5 cm a baba, de szerintem ez a hét végére vonatkozik.
Persze, nem veszem készpénznek, tudom én hogy vannak eltérések.
Csak olyan baromi nehéz ez az "eseménytelen" időszak, legszivesebben miden nap megnézném, hogy jól van-e? Legközelebb csak április végén megyek dokihoz... Május végén meg megint elmegyünk 4D-re Kép
Pusz
Mamy (19)

Kép
mamy
 
 


Ha nem igazodsz el rajta, szólj, segítek.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Jadey!
Tényleg fantasztikus ez az oldal! Köszi!!! Kép
Mamy

Kép
mamy
 
 


<a href="http://lilypie.com"><img src="http://bd.lilypie.com/bfXLp2.png" alt="Lilypie Expecting a baby Ticker" border="0" width="400" height="80" /></a>

KépKép
Kép
jadey
 
 


csak megpróbáltam feltenni valamit, de nem mentKép

KépKép
Kép
jadey
 
 


Örülök, hogy tetszik! Szerintem is hihetetlen és én ennél jobbat még sehol sem találtam!!!

KépKép
Kép
jadey
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?