Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is jól vagyunk, most jöttünk haza a sétából.
VÉGRE ITT A JÓIDÕ!!!!!!

Odex!
Gratula Aisához.
Mi már átfordulunk az oldalunkra, és "elmászunk" a kiságyba! Leteszem este háton, és reggel keresztbefordulva oldalt kel fel. Kép
Szerintem ez nagy teljesítmény, főleg hogy rajta van a kengyen, ami eléggé gátolja.

Enéh ma 3 hónapos!

Séta előtt! Csúnya anya sapkát adott rám, de apa ölében azért megnyugszom! Kép

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok lányok!!
Elijesztettétek a jó ídőt????Szégyeljétek magatokat,ugyanis íszonyatosan szenvedünk ma,valahogy semmi nem jó!!Éjszaka ís olyan nyugtalanul aludt mindkét gyerek,és persze ebböl kifolyolag én ís!!Gondolom ti is szenvedtek!!
Odex!!
Jo neked,hogy van valami melod!!Rám is férne ugyhogy várom az ajánlatokat!!
Gabi !!
Köszi a lístát majd mazsolázunk belöle,bár otthon is van még egy pár film amit nem néztünk meg!!A képeket is köszi!!Tí ís megkaptátok a lístát???Szoljatok majd mi kell!!
Hogy birta Lací az apanapot???
Megyek mert vasalni akarok mielött Kíra kiszurja,hogy van és akkor ő akar!!
Reménykedjünk a holnapi jobb időbe!!
Szép estét mindenkinek!!!
ANDIKép
Vendég
 


sZIASZTOK cSAJOK!!!
hát ti hova tüntetek!!Mi sajna csak egy jo fél orát voltunk sétálni ugyanis Míron megint beteg!!Náthának indult aztán már nem is tudom mi lett belöle a lényeg,hogy mult éjjel egy hunyásnyít se aludtunk,majd megfulladt ugy köhögött,és erre állandoan felébredt velem eggyütt!!Ma se tul jok a kilátások egésznap szívtam az orrát meg törölgettem de semmi értelme két perc mulva ugyanolyan volt!!Ma kezdtük az antibiotikumot,ugyhogy holnapra talán már jobban lesz!!Reggel megyek vele az orvoshoz,eddig csak telefonon konzultáltunk!!Még szerencse,hogy a multkor felirta ezt az antibiotikumot és nem használtam el!!
Veletek mi van??Azért néha benézhetnétek!!
Mikor talizunk???Itt a jó idő!!!
Szép estét mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Andi! Én be szoktam nézni, de látom nem nagy élet van erre.
Mironnak jobbulást, remélem nem lesz olyan durva a betegsége mint múltkor volt.
Pénteken voltunk csipőficam-kontrollon, kaptunk 2*1 óra szünetet. Nagyon boldogok vagyunk, és már csak 3 hét múlva kell visszamenni kontrollra! Kép
Legjobb barátnőmet eljegyezték, év végén, vagy jövőre lesz az esküvőjük, és engem kért meg tanunak, egy kolleganőm meg 12 hetes terhes. Kép
csöütörtökön jön anyósom, de mondtam páromnak hogy nem lesz ágyból-kikapdosósdi, mert már ott tarunk, hogy Enéh a kiságyban alszik el.
-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!!
Megint egyedül vagyok??
Sancsí jővőre én is megyek eskűvőre és én is tanu leszek de én a bérmalányomnak!!Õt is most jegyezték el februárba és ráadásul a ligeten lakik!!Nem egyröl beszélünk??ÁÁÁ nem hiszem ők csak kis esküvőt terveznek!!!
Miron már meggyogyult de majd csak holnap lesz minden biztos ha vísszavisszük a dokihoz!!
Viszont nem tudom őt két napja kirángatni a seggemböl!KépKépKép
Tegnap átmentem a szomszédba traccsolni két orácskát na most azt végig űvöltötte Gábornak de ugy,hogy mind eközbe kezében az én pulcsímmal szaladgált a lakásba!!Miután hazaértem nem tudtam két percre lerakni egyfolytába csüngőtt!!
Ma ís hasonlo volt a helyzett,ugyhogy nem is probáltam ma elmenni nélküle,pedig olyan jó,hogy Gábor otthon van gondoltam csavargok,meg kikapcsolodok egy kicsít!KépKépÉn kis naív!!KépKépKép
Na jo lépek mert mindjárt kezdödik a film!!
Gabi ma nem is beszéltünk!!KépKépKépKépJÉÉÉÉ!!!KépKépKép
Szép estét mindenkinek!!Megyek ápolgatom Apát ugyanis most ő beteg,rosszabb mint egy gyerek!!KépKépKépDehát ő ís csak férfibol van!!KépKépKép
ANDI

Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Andi!
Nem hiszem, barátnőm pesti! Kép
Nálunk is anya sztár mostanában. Kép Én kapom a vigyorokat, velem "beszélget" Enéh, és ha megjelenik apa, akkor tiszta komoly arcot vág, olyan mintha azt akarná mindani hogy ki ez a fickó itt anya mellett! Kép
síráskor is csak nálam nyugszik meg. Régen ez fordítva volt, viszont mostanában csak apa fürdetheti, mert akkor nincs sírás. Ezt olyan 2 hete csinálja.
-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy új szolgáltatást.Kiváló min. Liberó és Pampers betétes légáteresztős pelenkák vásárolhatók kedvező áron.Mini:2kg-6kg.ig 33ft/db. Midi4-kg-9kg 35ft/dbMaxi:8kg-16kg-ig 37ft/db.junior:12kg-tól-25kg.-ig38ft/db.
Rendelés MIN:100 DB Előszőr próbacsomagot állít össze a cég,hogy kiválaszhasd a neked megfelelőt a 10 pelusból.Aztán
több félét is rendelhetsz1 csomagban,Szállítás 2-3 hetente,dijj 200ft/fő
Fizetés a futárnak.Bővebb infót kérj l.
Tóth Marianntól írj a mariann10@freemail.hu-ra. Vagy látogass el honlarunkra
www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu -ra. Tóth mariann
Az ország bármely részéről veszek fel rendeléstJ
mariann2
 
 


Sziasztok lányok!!
Õ az a bizonyos Mariann aki 2 honappal ezelött még munkát kinált,és én kis naív befizettem a 600 ft-ot azota se történt semmi!!Na jo nem volt nagy összeg de akkor se volt fer részéröl,hogy pont egy babaneten szedi magának össze a mindennapi betevőt!!
Ez csak egy személyes tapasztalat volt a hölgyeménnyel kapcsolatba,gondoltam megosztom veletek,aztán tegyetek belátásotok szerint!!
Na jo megyek mert vendégségbe megyünk ebédelni és már nagyon éhes vagyok!!
Szép hétvégét mindenkinek!!
ANDIKép
Vendég
 


Sziasztok!

Lányok! Jó hírek!
Ma éjfél után 10 perccel 2800 g-al, és 48 cm-el megszületett a nővérem kislánya, Regina. Első gyerek, és mindössze 4 óra alatt megvolt. Nem semmi!

Andi!
Köszi hogy szoltál ezzel a pelenkással kapcsolatban. bevallom hogy megfordult afejemben hogy rendelek, de rájöttem hogy felesleges. Mi az Auchanba szoktunk venni pelust, meg mondták ismerőseim hogy van Újpesten is egy pelenkás, úgyhogy felesleges rendelgetni.
Arról nem is beszélve hogy nekem ez a próbacsomag nem teljesen világos.
Ugyebár min. rendelés 100 db, és először a 10 féle pelusból jön a próbacsomag. Ami gondolom azt jelenti hogy 10-10 pelus méretenként és márkánként. Mi már lassan kinőljülk a minit, úgyhogy élből 20 db-ot ki is dobhatnék, meg mi van ha a gyermek feneke nem bírja valamelyik pelust? Az már az elsőnél kiderül, úgyhogy akkor meg 49db ugrik! Persze lehet hogy a próbacsomagban nem 100 pelus van, vagy én mondhatom meg hogy milyet és mennyit akarok.
Nah ezt jól levezettem! Nem is gondoltam volna hogy 6 óra(2 részletben) alvás után ilyen logikus is tudok lenni! Kép
Szóval a lényeg! Köszi hogy szóltál, de én nem élek vele.

Többiek hol vagytok?

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok ám, csak mostanában kicsit összesűrűsödtek a napok. Apa is itthon van tegnap óta szabin, aztán jövünk-megyünk, vendégek voltak stb. Kép De amúgy minden rendben van, nagyokat sétálunk a levegőn, Aisa is szépen növöget. EGyfolytában ficereg, bekapja a lábát, meg keresztbe fordul a bölcsőben és kidugja a lábát stb. Kép Szóval igazi rosszcsont, és ezek mellé be sem áll a szája. Kép Olyan hangokat tud kiadni magából, amit én nagy erőlködés árán sem! Kép
Én nem gondolkodtam ebben a pelenkavásárlásban, most amúgy is próba alá vetettem egy csomó pelust, mert a Libero 5-9 kg-osból mindig kifolyt a kaki. A Pampers sem jött be, viszont a Liberonak van ez az Every Day típusa, az talán jó lesz. Sancsi, ez az Auchan pelus milyen? Majdnem olyat vettem, de éppen hogy csak olcsóbb volt a Pampersnél, ezért visszatettem a polcra.

Andik, és a többiek merre vannak??

Kellemes Húsvéti Ünnepeket, és jó pihenést mindenkinek!

Hajni és Aisa

Aisa és Hajni
odex
 
 


Kép

Sancsi;Andi001

Ne haragugjatok,hogy így ismeretlenül megszólítalak titeket!
Tegnap este szerettem volna feltenni egy pelenka hírdetés erre az oldalra.Gondoltam egy kicsit visszaolvasok.Jól tettem!Kép
Sajnálom,hogy a "kolléganő" így viselkedett,és még ezek után volt bátorsága újra próbálkozni.

Sancsi

Nem szeretnélek se lebeszélni, se rábeszélni,hogy próbáld ki a pelusokat ez a Te döntésed.Olvastam azonban,hogy voltak kérdések amik megfordultak a fejedbe.
A próbacsomag 100 db AZONOS méretü (abból a méretből amit rendelsz)de különböző mintájú, színű, vastagságu pelenkából áll.Erre azért van szükség,hogy a következő rendelésnél CSAK azt kérd ami a legjobban bevált.

Nekem is van egy kis pelenka puszító kis örökmozgóm.Mi ezeket a pelusokat már több mint egy éve használjuk.Előtte Pamperst vettem de eléggé pipa voltam amikor szinte óránként cserélgettem a pelust,annyira nem szívott fel semmit.

Remélem nem vettétek tolakodásnak ,hogy írtam.
Üdv Kriszta

Kellemes Ünnepeket Kívánok
Kép

málna2162
 
 


Sziasztok!

Andi!
Mivel itt is elterjesztetted az információkat, ezért itt is szólok pár szót a kismamákhoz, ha megengeded!

Kedves Kismamák!

Farkas Boglárka vagyok a győri topicból.
Mariann az én területi képviselőm a Pelenkafutár Szolgálat nevű cégnél, amely 2001-ben alakult Miskolcon, és azóta az egész ország területén szállít pelenkákat.
Ebben nincs rizikó, hiszen a pelenkákért utólag kell fizetni, az átvételkor, és Mariann nem is találkozik a pelenkákkal, ő csak megrendeléseket vesz fel.

Mi is többgyermekes anyukák vagyunk, nem célunk senkit becsapni.
Beszéltem Mariannal a munkalehetőséggel kapcsolatban.
Andi!
Ha megtennéd, hogy írsz neki egy levelet, és tisztázzátok a helyzetet, az nagyon sokat segítene! A www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu oldalon megtalálod az elérhetőségét a területi képviselők oldalon.

Ha rólam szeretnétek bővebb infot, akkor a http://jaksy.different.hu oldalt látogassátok meg!

Üdvözlettel: Farkas Boglárka

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Kedves Farkas Boglárka!!!
Hát még szép,hogy ítt ís elterjesztettem Mariannrol az infot!!Csak nem képzeled,hogy pont a földieimmel nem osztom meg a hölgyel kapcsolatos ínfoimat!!
Õk voltak az elsők!!!KépKépKépEgyébként meg te ís lehet,hogy hasznát veszed ennek az infonak,mert ezek szerint te nem ismerted elötte ezt a Mariannt,mielött területi képviselönek választottad!
És már ne ís haragudj ezt nem ebbe a topikba írtad de ide ís beirom,hogy ez a Mariann ugyanaz a Mariann,gondolhatod hogy utána néztem elötte mielött még valaki mást kezdek el fikázni!!Kattints rá a nicknevére és akkor bejőn a képe,utána pedig menj be az álláshirdető topikba és tedd ugyanezt,na mit látsz???BOOOOCCSSSSÍÍÍÍ!!!!!KépKépKépKép
És még egy kérdésem lenne!!Miért nem ő mossa kezeit???Gondolom leég a kis orcájárol a bör!!És még hogy én irjak neki!!KépKépMiért is???Én már irtam elégszer,gondolhatod!!És mint már oly sokszor irtam neki is ,továbbra ís fennáll ez a véleményem KÕLTSE GYOGYSZERRE azt a hatszáz ft.-ot!!
Azt hiszem ő többet veszit mint én,mert ahol tudok ott rakok neki majd keresztbe,ezekután azt javasolom neked,hogy mielöbb váljál meg ettöl a kiválo munkaerőtöl és máskor informáld le az embereidet!!!
Most pedig a pelussal kapcsolatba!!Most akkor libero és pampers,vagy mégse az???És mi a 200 ft/fő!!Vagy ez csak a Mariann hirdetésébe szerepel???
Kedves Málna!!!
Töled ís megkérdezem,hogy most akkor pampers és libero,vagy csak hasonlo???Mert Mariann azt hirdette,mármint a márkanevükön!!
Ja és bocsí nem neked akartam ártani,de sztem ez a Mariann most erőteljesen rontani fogja az üzletet!!
Természetesen lányok ha gondoljátok rendeljetek Málnátol pelenkát!!!Õt nem ismerem és a céget se!!!Ha valaki rendel várom a tapasztalotokat!!KépKépKép
Hát ennyí megyek mert főznőm kell!!
Nálunk már jött a nyuszi!!KépKépKépÉn nem kaptam semmit!!KépKépKép
Mindenkinek kívánunk Kellemes husvétot,és sok-sok locsolot!!!
ANDI
Vendég
 


Szia Andi!

Először is azt hiszem ÉN semmi okot nem adtam Neked erre a hangnemre. Én is beszélhetnék veled így, de nem teszem, mert annál kicsit higgadtabbnak gondolom magam.
Persze téged anyagilag és érzelmileg is érint az ügy, de mégsem hiszem, hogy így kellene Velem "beszélned".

Szóval:
A 200 Ft/szállítás!!!!!!!!!!!!!! a futárnak jár, aki Miskolcról járja körbe az országot, és készpénzt kezel. Mariannak ahhoz a pénzhez semmi köze!!!
Nem hinném, hogy ez sok lenne, mert más futárcégeknél több ezer forintot fizetsz a szállításért.

A pelenkákban a nedvszívó betétről beszélünk, amikor Libero és Pampers betétes pelenkákat hirdetünk. Ha Libero vagy Pampers pelenkát szeretnél venni, azt üzletben megteheted, a mi pelenkáink árának a kétszereséért (pl. junior méretben). Egyébként én is ezeket használtam először, mondván, hogy a gyerekek kapják meg a legjobbat, csak éppen állandóan átázva ébredtek éjjel. Aztán kipróbáltam ezeket, és beváltak. Ezeknél kb. két-három havonta egy éjjel van, hogy egy darab átázik. (Általában azért, mert rosszul tépőzárazom rájuk Kép ).
Természetesen nem az összes fajta pelenka rendelkezik ilyen betétekkel, de a vevők úgy tudják igazából, hogy miről van szó, ha ezt említjük.
Mondhatnám azt is, hogy Tesco pelenkákat is árulunk, a Tesco-nál olcsóbban, hiszen ugyanaz a pelenkánk is van, mint a Tesco pelenka (a jobb, lila csomagos).

Mariannal beszéltem személyesen, és azt mondta, hogy nem azonos azzal, aki a hirdetést feladta.
Én is utána néztem elhiheted! Meg is lepődtem, mondhatnám, hogy még az ütő is megállt bennem. Aztán 10 perc múlva visszahívott, hogy ne haragudjak, de úgy néz ki van köze a dologhoz, mert a férje, a tudta nélkül adta fel az ő nevén a hirdetéseket. Elismerte, hogy kb. 10 embertől valóban kapott 600 Ft-ot. Mariannékat is átverték persze, mert nekik is be kellett ezeket fizetni, tehát pénz volt nincs, és persze munka is volt-nincs. Én a férje helyében azonnal megosztottam volna az asszonnyal a dolgot, és tisztáztam volna a helyzetet, de a férj úgy látszik gyávább volt ennél.

Megbeszéltem vele, hogy jó lenne, ha valamiképp tisztáznák a helyzetet, mert hiszen ez az üzletünknek nem igazán tesz jót, mert ahogy Te is, más is azonosíthatja ezt a dolgot Vele.

Ezért mondtam, hogy hívd fel telefonon, a honlapon ott a száma.

Málna is az én területi képviselőm, neki ez a szakmája is, vagyis hasonló területen dolgozott előtte, csak nem pelenkákkal.
Ugyanazt a terméket hirdeti.

Egyébként a próbacsomagban is lehet többféle méretet kérni, ha valakinek két csimotája van, nem kell a két méretből 100-100-at rendelni, hanem elég 50-50-et. Sőt, ha több kismama fog össze, akiknek különböző korú babáik vannak (mint én), akkor akár kérhetnek 4 féle méretet is egy csomagban, akkor az árán is osztozhatnak.

Egy kis kiegészítés volt Krisztina hozzászólásához.

Szóval még egyszer szeretném leszögezni, hogy Andi nagyon nagyon sajnálom ami veled történt.
Bár én is itthon dolgozom a két gyerek mellett, én biztos, hogy ilyesmibe soha nem mennék bele, úgymond nem dőlnék be!
Én amúgy leinformálható vagyok Kép A Kisalföld Volán Zrt-nél dolgozom távmunkában. Pályázatfigyelés, jogszabálykövetés és hasonlók a feladataim. Már 3 éve itt dolgozom, közben megszülettek a lányok, de munkát nem hagytam abba. Aztán rátaláltam erre a pelenkafutár cégre, és felvettek. A jutalék kevés, nem ebből élek, tehát láthatod, hogy nem azért próbálom eladni másoknak is pelenkát, hogy húdejól dőzsöljek a pénzből.

S ha már itt tartok, megragadom az alkalmat, hogy felajánljak akkor itt is egy kis otthoni munkát.
Kép Gondolom Andiban már a szívéhez kapott Kép

A lényeg:
Ebbe nem kell semmit befektetni, nem kell sehova pénzt küldeni. Azt kell csinálni, amit Málna, és Mariann(ő nem tudom meddig, mert ha nem tisztázódik a dolog körülötte, akkor tanácsodhoz híven megválok tőle).

Tehát:
Én küldök szórólapot, ha kell csinálok honlapot Nektek a saját adataitokkal. Nektek csak babás helyeken ki kell rakni a szórólapot, és várni a megrendeléseket. Azokat nekem továbbítani, és aztán a megrendelések után a pelenka darabjáért kapott saját jutalékomat átadom annak aki szeretne foglalkozni vele. Nekem ebben csak az az üzlet, hogy bővül a vevőkör. Mint mondtam, havonta csak pár ezer forintot lehet vele keresni, de ha beindul az üzlet, akkor a saját pelusaitok árát megkereshetitek vele.

ANDI!
Nagyon Boldog Nyuszit Neked, és remélem az emberekbe vetett hitem miatt, hogy hamarosan tisztázódik a helyzet.

Még egyszer elnézést mindenkitől, hogy zavartalak benneteket, de bízom benne, hogy elcsitul a vihar!

Üdvözlettel és Kellemes Ünnepeket: Farkas Boglárka

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Kedves Boglárka!!
Ugye ezt te se hiszed el ennek a nőszemélynek,hogy ő nem tudott semmiröl!Mert ha egy kicsít ís belegondolsz akkor végül is ő van regisztrálva itt a forumon,és amint láttam több helyen is érdekelt,nemcsak az a bizonyos munkaügybe,nem hiszem el,hogy akkor nem vette észre,hogy sok-sok helyen van hozzászolása amit nem is ő irt!!KépKépKépEz nevetséges!!!Továbbra ís fenn tartom azt a kijelentésem,hogy én biztosan nem keresem őt,hallani se akarok rola!!Te biztosan beszélsz még vele,üzenem neki,hogy egye meg amit főzőtt!!
Szeretném leszögezni,hogy nem téged akartalak bántani sem pedig Málnát,de Mariannak csak ily modon tudtam az aljaságáért megfizetni!!Töletek pedig bocsánatot kérek,ha ártottam nektek!!KépKépKép
A munkalehetöséggel köszönöm én nem élnék,mégha nem kell semmit befizetni akkor se,pelenkát se rendelnék mert síkerült találnom egy egész olcso fajtát amivel megvagyok elégedve!!


Lányok!!!!!!
Nektek továbbra ís csak azt tudom mondani,hogy rendeljetek pelenkát ha ugy gondoljátok,rajtam ne muljon az üzlet!!!
Hova tüntetek amugy???Megijedtetek???Vagy esetleg ti is tojásokat festetettek egésznap???Na jo nem egésznap de fél nap én azt csínáltam!!KépKépKép
És még ráadásul holnap ezt a bűzt ís el kell viselni!!KépKépKépNa de mindent a lány gyerekekért,ők még élvezik!!Kira legalábbis,holnapra várja néhány ovístársát ís!!
Sok locsolot nektek!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!

Kérlek ne haragudjatok, hogy ezen az ünnepen ilyesmiket vagytok kénytelenek olvasni ezen az eddig (gondolom) nyugodt fórumon.

Andi!
Természetesen megértem az álláspontodat, és az érzelmeidet.
Azt is gondolom, hogy első haragodban, mikor leírtad a sorokat, nem gondoltál bele abba, hogy ezzel nem csak Mariannak, hanem nagyon sok más kismamának is ártassz, aki ezzel próbálja kiegészíteni a gyes baromi nagy összegét.

Azért örülök, hogy a jelek Kép voltak a hozzászólásodban, és tényleg remélem, hogy Málnával és velem semmi bajod.

A munkalehetőséget nem csak Neked ajánlottam fel, hanem minden topic olvasónak, úgyhogy aki lát benne fantáziát, az szóljon nyugodtan.

Még egyszer mindenkinek Boldog Húsvétot, sok nyuszit, sok (vagy kevés) locsolót kívánok: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztook!

Andi!
Mi veszprémben voltunk, majd írok, csak most nincs időm!

Puszi, -cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!

Hú micsoda vita kerekedett itt néhány nap alatt! Kép

Mi itthon voltunk az ünnepek alatt, és jól telt. Sokat pihentünk, ettünk, sétáltunk! Kép És Aisa ma előszőr átfordult a hátáról a hasára! Kép Olyan drága volt, mert ő maga is úgy meglepődött, hogy csak úgy nézett a nagy szemeivel, hogy most mi is történt! Kép Azt hittem, megzabálom.... Kép
Most bekajázott, aztán alszik talán reggelig! Kép
Én meg megyek addig pihizek egy kicsit!
Jó éjt mindenkinek!
Hajni és Aisa

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!

Újfent elnézést a zavarásért.

Mariann a mai naptól nem a cég területi képviselője!
Kérlek benneteket, amennyiben érdekelnek a pelenkák, a honlapon lévő többi képviselő egyikétől rendeljetek!

Üdvözlettel: Farkas Boglárka

Andi!
Köszönöm szépen, hogy mégha közvetett módon is, de eljutott hozzám ez a fontos információ!
Remélem, hogy ezzel Te is valamelyest megbékélsz.

Olvastam más topicokban is a hozzászólásod, őket is tájékoztattam!

Üdv: Farkas Boglárka

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Köszönöm szépen Farkas Boglárka valamelyest megnyugodott a lelkem!!!
Lehet,hogy még a pelust is kiprobálom,de nem most mert most betankoltam egy ídöre!!
ANDi
Kép
Vendég
 


Sziasztok, szeretném megkérni a pelenkafutáros történet elindítóit, hogy a Babanet Társalgóját ne használják üzleti célú hirdetéseik felületéül. Az eddigi ilyen jellegű beírásokat töröljük. A többieknek további jó társalgást! Kép
apa - Babanet
apa
 
 


Sziasztok!

Andi!
Ennek örülök. Egyébként gondoltam rá, hogyha én is genyó lennék, akkor most a jutalékot amit Mariann eddig keresett nem utalnám át neki. Bár valamennyire ez is igazságtalan lenne, mert ő megdolgozott ezért a kevés pénzért. Igaz, akár kártalaníthatna is belőle pár embert.

Apa!
Köszönjük a figyelmeztetést, nem teszünk többé ilyet Kép

Sziasztok: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!!
Ime egy kis ízelitő egy baba-mama talibol!!
Gabi kislányát Petrát össze-vissza szeretgeti mindenki!!KépKép
Kép
Kép
KépEz pedig a mostani programunk!!Nem lehet a csajokat a bicikliröl levakargatni!!

Szoval,mikor talizunk!!Én feláldozom a kertünket egy talira!!!
Gyerünk jelentkezetek és szervezzük meg!!!KépKép
Szép hétvégét mindenkinek ebbe a ragyogo napsütésbe!!!
ANDI
Vendég
 


Egy kis bonusz Gabinak!!!!
KépMiron szereti Petrát!!!KépKép

KépKíra ís szereti Petrát!!!KépKépKép

Puszi!!
Vendég
 


Sziasztok!

Andi!

Ebből is látszik, hogy Kírának és Mironnak kell még egy kistesó!!! Szerencséje lesz apátoknak, akkor még kislány is lehet. Úgyis tőle függ.
Ezeket a képeket is átküldöd nekem emailben vagy innen mentsem le????

Gabi
petrababa
 
 


Sziasztok!

Ide is benézek végre!

Voltunk ma kengyel-kontrollon. Már 2*2 órára levehetjük a kengyelt, és 2 hét múlva már nem kell visszaadni rá. 3 hét múlva megyünk megint, akkor megröntgenezik, és ott derül ki hogy kell-e tovább vagy nem. Annyira boldog vagyok! Jah! És a legjobb! Nem is sírt a vizsgálatkor, hanem végignevette! Olyan édes volt!
Enéh felfedezte a lábait! Kép Hihetetlen mennyire édes! Állandóan felcsapja, nézegeti, és a legjobb! „Beszél” hozzá.
Tegnap volt nálunk a védőnő, megnézte, és azt mondta, ha nem lenne rajta a kengyel simán hasra fordulna. Már nem merem csak úgy otthagyni az ágyon, mert kimegyek mondjuk wc-re, (kb.2 perc), és mire visszajövök, már más pozícióban máshol találom meg. Még jó hogy vettünk neki ilyen polifoam-puzzlet.
Jah! És már van kedvenc játéka is! Egy plüss bárány. Ha meglátja, nyúl érte, és rendszerint a szájába köt ki(mint minden más).

Hajni!
Kérdezted az Auchan pelenkát. Ami azt illeti, fogalmam sincs, mert Huggiest szoktunk venni, csak épp az Auchanba.

Málna!
Köszi a válaszodat, de kicsit sokak tartok 100 db pelenát próbacsomagak! Mi van ha nem bírja a kisasszony bőre! Szerintem az már az elsőnél kiderül, és akkor 99 pelenkát dobhatok ki. Mindegy! Pelenka téma lezárva.

Andi, Gabi!
Nagyon aranyosak a csemeték!

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Ssncsi

Igen sajnos ez benne van a dologban ,hogy esetleg nem bírja a baba popsija.De akkor esetleg ismerősödnek oda tudod adni.Hátha az Õ gyerekénél nem vált ki allergiás reakciót.Van egyébként öko pelus is ami fehérítő mentes és antibakteriális.Visszavenni nem tudjuk.De szerintem ez érthető, hiszen a boltban vásárolt pelenkát sem veszik vissza.Kivéve ha minőségi hibája van.A csere nálunk is erre szól.

Üdv

málna2162
 
 


Sziasztok!

Csak nem mindegy, hogy 25 pelenkát veszel meg feleslegesen vagy 100-at. Nem is beszélve arról, hogyha az én gyerekem fenekét kicsípi, akkor már másnak sem kell szívesen.
Mi egyébként babylove pelenkát veszünk. Ha Pesten járunk, akkor jól feltankolunk belőle. Próbáltam én már ökopelenkát is, de reggelre még a lepedő is pisis volt.
Sajnálom, hogy a dm nem akar nálunk is üzletet nyitni. Szerintem lenne rá kereslet.
Andi!
Viszem a cuccost!

Gabi
petrababa
 
 


Haho csajok!!
Mi van mindenki nyaral már???
Na szoval csak azt akartam mondani,hogy a Rossmanba most 40 db.papirkép 1000 ft.Ja és 10*13-as méretű!!Hátha érdekel valakitKépKépKépAzt hiszem május végéig tart az akcio,azért vagyok bizonytalan mertz én is csak hallottam!!
Ja mégvalami!!Sancsí látom megtaláltál!!KépKép
honnan szereztél meghivót,én azota se tudok küldeni amiota az egyetlen db.meghivomat elküldtem Gabinak,pedig kéne!!KépKépKép
Mi van veletek???
Mit csínáltok???
Szép napot mindenkinek!!
ANDI

KépEdzésben vagyok ám mindennap tornázom és fogyízok is!!KépKép
Vendég
 


Haho!

Andi azt elfelejtettem mondani neked, hogy a múltkor küldtek mindenkinek, akinek eddig még nem volt 1 db meghívót az iwiwen! Én is kaptam!

Pusz
petrababa
 
 


Sziasztok!

Andi!
A párom küldött meghívót, mert kapott 1et.
Elvagyunk! Volt anyós, megint egész nap ölben volt a gyerek, így most hiszti van ha leteszem, de próbálkozom.
Volt egy kis tejmirigy gyulladásom, de már azon is túl vagyok.
próbálom rendbe tenni a lakást, de nem nagyon megy. Amit összepakolok, azt Sanya szétpakolja! Szóval van egy 4 hónapos, és egy 30 éves gyerekem! Kép

Tegnap voltunk 4hós oltáson. Enéh belázasodott, de már jólvan.
Holnap levesszük a kengyelt! VÉGRE!!!

Ma jön haza anya, szerintem utána több időm, lesz írni.

Majd jelentkezem!

Puszi mindenkinek, -cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!

Sancsi!

Üdv a körben! Nekem az összes barátnőm, s én is ugyanezzel küzdök/küzdünk: a baba mellett van egy 30 éves is. Bár az enyém csak 27.

Gabi
petrababa
 
 


Sziasztok!!
Gabi készen vannak a képek!!!KépKépJött az email!!
Én nem panaszkodok a férjemre mert sokat segit,már ha olyanja van!!De az bosszant,hogy a szennyestarto mellé dobálja szennyesét,ettöl kiakadok,hogy miért nem tudja akkor már ha ott van beledobni!Amugy csak főzni meg vasalni nem szokott a többibe segit,főleg a gyerekekbe,az fontos!!KépKép
Sancsí!!
Honnan jőn haza anyukád??Ott lakik veletek??
Nekem is itt az anyu és teljesen kiakadok ha nincs otthon amikor kéne,már ugy megszoktam,hogy ha éppen olyanom van leviszem neki Míront és akkor csínálom a dolgom!!Ja és szeptembertöl is jo lesz,ha Kíra suliba megy,hogynem kell Mírcsít ís cípelnem a suliba ha éppen nem akarom!!
Szoval én nem panaszkodom ilyen téren el vagyok kényeztetve!!Sőt!!Egyiknap párom mondta,hogy menjek valahova majd ő vigyázz a gyerköcökre!KépKépKép
Na jo azért az isten lábát nem fogtam meg még mielött azt hiszitek!!Ugye Gabi???
Dobok pár képet azt megyek mert vásárolni megyünk!!
Szép hétvégét mindenkinek!!
Többiek mi van veletek???
ANDI

KépNo comment!!!!

KépKíra elvette Miron sapiját!!KépKép

Képgabona pehely rágcsálás tv nézés közbe!!KépKép
Vendég
 


Haho!!!
Megint senki sehol???Na jo akkor én se jővők!!KépKépKép
Vendég
 


Haho!!!
Megint senki sehol???Na jo akkor én se jővők!!KépKép
Vendég
 


Sziasztok!

Én mindigbenézek, de mivel nincs nagy élet, ezért nem szoktam írni!
Pénteken voltunk kengyel-kontrollon! MÁR NEM KELL A KENGYEL! Már múlt7 pénteken levehettük, de csak most kellett menni kontrollra. Következőnek meg akkor kell menni, ha már önállóan fog járni.
Nagyon örülünk neki!

Élvezzük a jóidót!

Puszi mindenkinek, -cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Haho lányok!!
Megujult a forum,ugyhogy gyertek megint probálgassátok!Nagyon jó!Én már ismerem hiszem Talmácsí Gábor forumja detto ugyanigy müködik!!Akinek nincs avatar képe az tegyen be ugy sokkal jobb!!Én majd cserélek,már van egy jobb képem!!
Szoval gyertek!!
Szép estét nektek!
ANDI :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Szia!

Én próbáltam betenni avatart, de túl nagy volt, és mire lekicsínyitettem a megfelelő méretre, addigra semmi se látszott belőle! :cry:
Ez nem tetszik, a smile-beillesztés jobb lett, a külsőt meg szokni kell. :roll:

-cs-
sancsi
 
 


[quote="sancsi"][ írta:sancsii]Szia!

Én próbáltam betenni avatart, de túl nagy volt, és mire lekicsínyitettem a megfelelő méretre, addigra semmi se látszott belőle! :cry:
Ez nem tetszik, a smile-beillesztés jobb lett, a külsőt meg szokni kell. :roll:

-cs-

Szia!!
Én kicsínyítésnél az alsó számot irtam át 80-ra,igy a felső ha jol emlékszem csak 77 lett!Szal ez a 80*80-as nem igaz!Én is itt kinlodtam még este! :evil: :evil:
Vendég
 


Köszi a tippet, majd próbálkozom.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


látom az aláírás azért még hagy ném kivetnivalót maga után! :evil:
Lesz mivel játszogatni itt a fórumon! :lol:
sancsi
 
 


látom az aláírás azért még hagy némi kivetnivalót maga után! :evil:
Lesz mivel játszogatni itt a fórumon! :lol:
sancsi
 
 


látom az aláírás azért még hagy némi kivetnivalót maga után! :evil:
Lesz mivel játszogatni itt a fórumon! :lol:
sancsi
 
 


Meg 3x ment el az üzim, meg baromi lassú! :evil:

Eddig inkább nem tetszik mint tetszik! :evil:

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Szia!!!
Látom itt vagy!!Én is itt probálgatok még itt dolgokat,mert azért valami nekem is uj!Látom elküldened is síkerült 3-szor!! :lol: :lol: :lol: Nem baj biztos hamar belejösz!!Szolj ha segithetek!!
Vendég
 


Mégiscsak működik az aláírás!

Lehet most rontottam el! :(

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Mégse! :lol:

Hogy tudok linket beilleszteni aláírásnak az pozitívum! :lol:

Megyek, mert apára hagytam Enéht, és nem bír vele!

Mindenkinek szép napot, jó 7végét!

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Látom nem síkerült a képet betölteni,sovány vígasz de másoknak se igazán megy!Lehet,hogy nekünk is csak szerencsénk volt? :?: :roll: :roll: Nekem meg iszonyatosan lassan tölti be az oldalt! :evil: De biztos még csíszolgatni kell egy-két dolgot!Azért ne add fel!Aztán már kérnék képet Enéhröl,mert bizti sokat változott! :lol: :lol:
Vendég
 


Csak probálgatok!!! :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Itt vagyok megint! Meg a topic is megvan végre!!!!!

:lol:

Már megint esik az a qrva eső!!!! :?

-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?