Új privát üzeneted érkezett!

Hol van mindenki?
Vendég
 


Én a Megatoysban voltam, és vettünk egy sportkocsit, Bébé Comfort kifutó szín 29990Ft-ért, nagy kerekes, tök jó kis rugózással és még könnyű is. Csak nincs hozzá napfénytető, vennem kell napernyőt. Ja és két irányban lehet rátenni a vázra a sportrészt. Nagyon örülök neki, a mostani babakocsinkkal meggyűlt a bajom, ha egy kicsit is göröngyös volt az út.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!
Én kialmoltam a hétvége után a lakást, motyogattam, beraktam egy mosást, Bendegúzt tízóraiztattam, és most itt vagyok. Kép

Hát Bendegúz is rendesen elaludt ahogy szokott fél 9 kor, de éjjel megint egyszer felébredt egy óra után, nem tudom a fogára-e vagy valami ronda pukira, mert nagyon nyomta a fenekét felfelé, viszont elég nehéz volt visszaltatni. Reggel aztán később ébredt mint szokott, fél 8kor. Mondjuk ez pont a régi idő szerinti ébredési ideje, úgyhogy neki lehet hogy kell egy kis idő, amíg átáll. Ennek megfelelően 11kor tízóraizott, mert addig aludt még egyet. Úgyhogy az ebédünk se lesz korán. De majd csak visszaállunk szépen a megszokott kerékvágásba. Kicsit nehéz néha ezt az öt étkezést belenyomorítani a napba, de majd uzsira kevesebbet kap, hogy tudjon vacsizni is. Viszont szerintem azért kell a tízórai is meg az uzsi is egy gyereknek. Például tegnap, délelőtt csak gyümit evett mert nem akart utána szopizni, és ebédidőben már olyan éhes volt, hogy sírt, pedig nem szokott.
Nálatok hányszor esznek a gyerkőcök?

Itt olyan meleg van kint, ki kell találnom Bendegúznak egy új sétaszerelést, mert az overállban megsülne szegénykém. Bár lehet hogy ma nem lesz séta, csak teraszon alvás. De akkor is.

Mától mindennap eszem Activalt, szent elhatározásom, mert oylan vagyok mint egy őszi légy. Vagy inkább tavaszi, aki épphogy túlélte a telet Kép. Pedig én nem szoktam ilyen fáradt lenni. Muszáj lesz valamit csinálni.
És ha jó lesz az idő, már pedig most már tényleg itt a tavasz remélem! sokkal többet fogok sétálni Bendegúzzal is, és megyünk hintázni, már kinéztem egy játszóteret nem annyira messze tőlünk.

Ez tegnap készült, a tesóm ölében, ahol Bendegúz imád ücsörögni:
KépKép

Ti sportverzióban toljátok már a kocsit? vagy fekvőben? Én még nem vittem félig ültetve eddig, de most már talán ül annyira jól, hogy nem kényelmetlen neki.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 

 
 

Tünde, olvasom az ősziekben a különféle testi nyavaják lelki eredetét, tök jó, h más is hisz ebben!!!
Nálam gyerekkorban kialakult allergia+asztma: vminek a nem elfogadása(apám italozása), most azt mondta az asztrológus Fanni bőrére, h a lelki egyensúlyát tükrözi. Itthon mindenki imádja, de a terhesség alatt folyamatosan jöttek az ilyen jellegű szövegek:

Apám azzal kezdte, mikor bejelentettem a terhességet neki, h fel fog kopni az állunk. Na ahhoz képest meg van veszve a gyerekért és még nem haltunk éhen.
Aztán ..." én bezzeg végigdolgoztam 9 hónapot és a munkahelyemről mentem szülni"...
Én asszem május végéig dolgoztam,és onnantól kezdve kiírattam magam, mert elég stresszes volt a munkahelyem.Kb annyival kaptam kevesebbet, amennyit benzinre költöttem volna. Így sokkal jobban éreztem magam, bár furcsa volt a hirtelen rám szakadt rengeteg szabadidő.
A könyvelő pl a cégnél szülés után 12 nappal már ment is vissza dolgozni. Azóta a gyerek üt-ver mindenkit, kezd a férje besokallni, h sosincs otthon a neje stb...
Szerencsére én nem vagyok karrierista, egyre jobban érzem magam itthon a FindlikévelKép
Teszek is fel egy képet rólunk:
Kép

KépKép
tibicsoki75
 
 


Én már felültetem Zitát a babakocsiban. Induláskor teljesen, aztán amikor már fárad 45 fokban, és alváshoz teljesen leengedem.

Márti, ez a tavaszi légy hasonlat nem olyan jó, én már vagy 3-at agyonütöttem. Kép/Kép
Én se takarítok már hétvégén, mert tisztaság szempontjából Apa is gyerek. Kép/Kép

Timi, én ápr.1-től nem dolgoztam. Persze én is hallgattam, hogy anyós csak az utsó hónapban volt otthon (titkárnő volt), és hogy miért vagyok fáradt, amikor nincs semmi dolgom. És a drága mama az első gyerekkel fél, vadférjjel 1 évig volt otthon. Na, nincs is meg az a nagy bizalom, mint nekem anyukámmal.
Sokan sztem azért szülnek, hogy ezt is kipipálhassák, aztán gyereket otthon hagyják, vagy rábízzák vkire, és mennek karriert építeni.
Aztán csodálkoznak, hogy beteg a gyerek, nem alszik, és hogy el fog kanászodni.
Engem az ilyen mindig szomorúsággal tölt el. Kép
Vendég
 


Tünde, neked a napszemüvegesek visszaigazolták már a rendelést?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Nem.
Vendég
 


Sziasztok!

Timi! Nagyon csinosak vagytok!

Tünde! Én is had, hagy (???) kérdezzek!
Gondolkoztam, hogy nekem mi bajom van?
1: Régebben rengetegszer volt herpesz a számon.Most már egyre kevesebbszer, és egyre kisebb, de néha azért előfordul.
2: Csúnya, nagy anyajegyek.
Ágostonnak semmi baja, csak az egyik ujján van egy picike szemölcs szerű (nem az) valami.

Ezeket a lányoknak küldi Ágoston.
KépKép

A bakocsizást pedig ilyen komolyan veszi. Senkire nem hajlandó ilyenkor mosolyogni.
Kép

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka,
a herpesz tudtommal stressz miatt van. Anyajegyet nem tudom, de ma megkérdezem, nálunk is aktuális.

A virágokat köszönjük, nagyon szépek!

Zita meg vigyorog mindenkire, simán ellophatnák, még tán örülne is, hogy végre nem engem lát. Kép
Vendég
 


Tünde!
A tegnapi képen az etetőszékben nem úgy nézett ki Zita, mint aki örülne ha nem Téged lát Kép.Majd kiröpült onnan.

Egyes betegségeknek biztos lehetnek ilyen lelki okai szerintem is, de azért mindent nem hiszem hogy ezzel lehetne magyarázni. Hiszen a legkiegyensúlyozottabb családban is beüt néha a krach, és beteg lesz a gyerek, akit pedig a legnagyobb szeretetben és harmóniában nevelnek.
De például nálam is akkor jött ki az aszthma gyerekkoromban, amikor iskolába kerültem, abban biztos kicsit a stressz is benne volt.

Manka!
Képzeld el Bendegúz kapott egy nagyon hasonló macska-egeres sapit a Tesómtól a hétvégén, csak a csíkjai világosabbak! Kép
Ma abban sétáltunk Bendegúzzal, mégis rávettem magam, hogy én is legyek levegőn. De még mindig fekve, mert olyan álmos volt, rögtön elaludt. Rólam viszont lefolyt a víz olyan meleg volt. De azért persze nagyon élveztem a szép napsütést.
A végén leültem a házunk udvarán a padra, és ott vártam meg amíg felébred, és addig napoztam. Isteni volt. Kép

Réka!
Ágoston tényleg nagyon szigorúan néz. Én a helyedben nem mernék rosszalkodni Kép.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, most hogy írod, akkor Apával lehet a gond. Õt nem akarta látni. Kép
Vendég
 


Réka!
Milyen kocsitok van? Te írtad hogy állítható a tolásiránya ugye?
A többieknek a sportkocsi szintén csak úgy tolható, hogy a gyerek előrefele néz, és nem lát Benneteket? A mienk így tolható, és most gondoltam milyen jó lenne, ha ez tetszés szerint változtatható lenne. Kár, hogy erre nem gondoltam anno.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, a miénk állítható. De ma hazafelé előre nézett Zita, és tetszett neki.
Képzeljétek, ma du 3 órás kimenőn voltam. Már elég régen volt ilyen. Zita úgy megörült nekem, amikor megjöttem, sikongatott és hangosan nevetett. Egészen meghatódtam.
Vendég
 


Réka, köszönjük!
Ágoston nagyon jól nevelt fiatalember már mostKép

Márti, a mi kocsinknak sem fordítható meg a karja, csak a magasság állítható. Én is hiányolom, de a többi előnye kárpótol.

Valahogy így néz ki mózessel a tetején:
Kép

Így pedig a sportváltozat csak a tető nincs rajta, meg elöl a karfa.Az ülést majdnem vízszintesig lehet dönteni, de csak kb. két hete használjuk a piros mózes nélkül és akkor is félig fekszik vagy ledöntöm ha elaludt.
Különben nagyon baba kis kocsi, adtak hozzá esővédőt, van lábzsákja, a kerekekre védőhuzat, lengéscsillapító, fék, bolygósítható elöl 360 fokban....nagyon szeretem ezt a kocsit.
Mondjuk van súlya, de nem szoktunk BKV-zni, inkább gyalogolunk.
Kép

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!
Egész nap csavarogtunk (apa, Jack és én), negyed 8ra értünk haza. Imádjuk az új babakocsit, veszekedtünk, hogy ki toljaKép. Annyival könnyebben veszi az akadályokat, mint a régi, Jack is nagyokat aludt és nézelődött benne. nem lehet átfordítani a tolókart (a réginél lehet), de a sportrészt mind a két irányban fel lehet tenni. Most mi még úgy használjuk, hogy Jack felénk néz.

Márti, egy láb fetisisztát nevelszKép. Jack 4szer eszik nappal, plusz a gyümölcs nasiként.

Timi, hogy ti milyen jó csajok vagytokKép.

Réka, ez a virág a krókusz? Nálunk az etetőszékben ül Jack morcin, úgy mint Ágó a babakocsiban.

Tünde, én felhívom azeket a babybenzeseket holnap, ilyenkor már vissza szokták igazolni a rendelést. Attó félek, hogy mi van ha már nem is működik a webboltjuk. A kékpandán is van ilyen szemüveg, 30Ft-vel olcsóbbKép, ott van házhozszállítási díj, de mivel én úgyis megrendeltem a láncot, akár a szemcsit is hozzárakhatnák.
A rágnivaló alatt az ibolygyökeres bigyót érted?

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka,
gondolod, hogy visszaigazolnak?
Vendég
 


Munkával kapcsolatban, én végig dolgoztam, de otthonról, fokozatosan adtam át a munkát az utódoknak, és a végén már csak akkor hívtak, ha végképp nem tudtak megoldani valamit, vagy ha jóvá kellett hagyni valami fontosabb lépést. Ez most is így megy, hetente felhívnak párszor, és havi 1szer 2szer meetingezünk. Viszont októberben lesz egy kiállítás Párizsban, ahol mi is kiállítunk, és nekem is ott kell lennem. Már le is van foglalva a repülőjegy és a szálloda. Jacknek is foglaltattam jegyet, mert még nem tudom, hogy mi lesz a helyzet akkor, 2éven aluliaknak úgyis szinte ingyen van a repcsijegy.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Lehet, hogy nem fognak, nem valami műszaki zseni cég, az űrlapon is látszik. Holnap felhívom őket, biztos ami biztos.

Aludni tanítunk, ennek az eredménye, hogy Jack kereszben alszik a kiságy közepén, a hátán (soha nem szokott a hátán aludni, csak a babakocsiban).

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Basszus, amikor az előbb írtam, nem is láttam az írásaid.
Én meg a teszveszen láttam olcsóbban, de postával majdnem ugyanennyi. Amúgy igazad van, eddig mindenhonnan visszaigazolták a rendelést.
Vendég
 


Ma hazafelé átfordítottam a babakocsin a tolókart. Kettőnk közül csak Zitának tetszett. Bazi nehéz volt így tolni, és ha nagyobbat léptem, belerúgtam a kerék tengelyébe. Kép Remélem, csak meg kell szokni, hogy máshova esik a súlypont.
Vendég
 


Most miért is alszik Jack a hátán? Ti raktátok úgy, vagy átfordult?
Zita nagy hátonalvós. Õt csak álmában lehet hasra fordítani. Kép
Vendég
 


Tünde, amikor kijöttem a szobából, Jack az oldalán feküdt, szépen hosszában a kiságyban, ahogy kell, utána küzdötte magát keresztbe és a hátán aludt el. Picikorától az oldalán alszik, mostanában meg sokszor a hasán.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Húú, igazi rokon lelkek Zitával. Õ is oldalt kezdi, aztán háton. Hason csak akkor, ha én megfordítom.
Vendég
 


Sziasztok!
Olyan szépen süt a napKép!
Apa kivitte Jacket egy jó órácskára, délben kajálunk és akkor én megyek ki vele.

Múlt éjszaka Jack aludt 2.45ig, azután viszont nem aludt vissza csak 4 után. Hiába hagytam ott a kiságyban, még sírni sem sírt, csak vándorolt az egyik végéből a másikba, forgott körbe körbe, és szorgalmasan rágcsált közben.
Én meg azon gondolkodtam, hogy mit csinálok rosszul, hogy nem alszik. Mi bajom van? Akárhogy gondolkodom, a fáradtságon kívül nem nagyon tudok felhozni semmit, ami beárnyékolja a boldogságom. Főleg most, hogy jó az idő Kép.

Szép napot mindenkinek!

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka,
azért már ez is jó, hogy legalább nem sírt, nem?

Itt inkább ilyen az idő:Kép

Amúgy meg egyáltalán nem hiszem, hogy rosszul csinálsz bmit is. Nem egyformák a gyerekek.
Legkésőbb 16 éves korában az fog zavarni, hogy miért alszik olyan sokáig...
Vendég
 


Felhívtam a napszemüvegeseket, azt mondták, tegnap feladták. Kép
Vendég
 


Megjött a napszemcsi!!!!!!!!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Egy kicsit tényleg hippis, kár, hogy Jack nincs itthon, hogy felpróbálja, de majd délután.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!
Kíváncsi vagyok a napszemcsikre! Manka légyszi egy képet majd Jackről!!

Bendegúz meg négykor ébredt, arra mentem ki, hogy ő is a hátára fordult, és nézegetett. Aztán elkezdett sírni, úgy éreztem éhes, és nem volt szívem nem adni neki. Úgyhogy kapott cicit, és aztán olyan jót aludt reggel 8ig.

Most meg a teraszon aluszkál. Remélem egy jó nagyot.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Hihihhii, nekem is!
Zita alszik éppen.
Azért a képen kicsit másmilyen, nem?
Vendég
 


Ugyanilyen a képen is. Megkukkoltam. Kép
Vendég
 


A kék a képen egy kicsit világosabb kék, de így is jó.
Fél kettőkor találkozunk Cleóval, megyünk sétálni egy nagyot, vizsem a babybanzt, biztos ami biztos, bár szerintem igényel majd némi szoktatást, hogy jack megtűrje magán.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Anyámék beadtak a maffiába:
Kép

Na mi van, vazze, montá valamit? Hö?:
Kép

Najóvan, lehetsz a haverom!:
Kép
Vendég
 


Húúú, Tünde!
Ez nagyon coool! Kép.
Különösen az első piroskendős képen nagyon vagány, kis rokkercsaj Kép.
De az utolsón a meztelen lábickók között szexisen kivillanó rózsaszínű bugyingó se semmi Kép. Teljesen elterelte Bendegúz figyelmét a napszemcsiról.Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Az utolsót csak azért mertem feltenni, mert az body, és nem csipkés bugyogó. Kép
Úgy tűnik, nem zavarja. Bár először megijedt, amikor a besötétített szobában ráadtam, de ahogy kijöttünk, semmi gond nem volt a fényképezés 5 perce alatt.
Vendég
 


Merre vagytok, levegőztök?
Mi ma nem voltunk sétálni, mert úgy lógott az eső lába délután, én meg lusta is voltam, meg főleg fáradt.
Bendegúz délelőtt a teraszon aluszkált, de olyan hamar felébredt valamire sajna, pedig akkor még olyan szép idő volt. Aztán délután az ágyikójában pótolta, két és 3/4 órát aludt.
Most este meg megint kisütött a nap.
Én teljesen meg vagyok zavarodva, hogy hatkor még ilyen világos van, tegnap este is töknehezen aludtam el.
Nektek simán megy az átállás?

Manka!
Jack simán elviseli magán a napszemcsit?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok,
Zita naaaagyon jó a napszemüvegben!!! Mi még nem csináltunk képet, de megpróbáltuk, és egész jól tűrte a fiatalúr.
Muszáj beszereznem fényvédőt, ma már megkapta a Jack pofikáját a nap.
Jól elfáradtam ma is, volt valami a levegőben, mert Maja és Jack felváltva üvöltötte végig a sétát. Persze Cleóéknál a habtapin már nem volt semmi gond.
Fáááj a fejem.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tünde, köszi szépen amit a 1330. üzenetedben írtál, jó valami megnyugtatót olvasni a tépelődéseim közepette, főleg, ha tőled jön, mert tudom, hogy te nem csak úgy mondod.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ez most nem azt jelenti, hogy Réka, Márti és Timi nem azt gondolja, amit ír, csak tudjátok, Tünde milyen, mindig "megmondja a frankótKép".
Na ezt jól megasszontam, szal értitekKép.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, de lehet, hogy azóta megváltoztam, és most azt írom, amiről gondolom, hogy hallani akarjátok.
Na??? Kép
Vendég
 


Amúgy épp akkor smseztem a barátnőmmel, akinek a 2 éves gyereke még mindig nem alszik éjjel.
Megírtam a véleményem, hogy ők rontották el, jól meg is sértődött, talán örökharag.

De náluk tök más a szitu.
Vendég
 


Zita arcát is megkapta a nap tegnap.
Vendég
 


Tegnapi sétán Zita is, és a barátnője is ült a kocsiban, és egyszercsak felfedezték egymást. Olyan aranyosak voltak, Zita dumált, meg nevetett azzal a hülye visszafelélevegőszívás-nevetésével. Zsófi meg bábábábábábázott és vigyorgott nagyokat.
Ugye ezt nem írtam tegnap?
Vendég
 


Manka, akkor Te most 1 hétig nem is nagyon jössz?
Kép
Vendég
 


Nem írtad, tényleg aranyosak lehetettek.
Maja is bábábázik, és "hörögKép". Ja és ette a Jack combját és a lábujjaitKép. Jacket inkább a Maja játékai érdekelték, főleg a játszószőnyege, azt le is hánytaKépKép. Mert a hüle anyja (én) kaja után engedte, hogy hason játszon.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ne szomorkodj Tünde, szerintem tudok majd jönni, főleg napközben, mert anyósék szeretnek nagyokat sétálni Jackkel. Holnap este 6.30kor száll le a gép, vadférj dolgozik, és az egyik ismerősünk megy ki értük a reptérre.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Jaaa, azt hittem, már szerda van.
Pedig az előbb néztem a Vészhelyzetet.
Hmmm.... Cleo írta, hogy Maja rávetette magát Jack-re, de nem részletezte ennyire.
Jack jó példa arra, hogy a fiúk később érnek. Zita is hiába csókolgatta a kezét.
Apropó!!!! Azét 1x átküldöd majd a talis képeket?
Léééégysziiiikee!!!
Vendég
 


Hú, a talis képek! Máris mennek. Tényleg később érnek a fiúk.
Végül is vettél Zitának fényvédő krémet?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Megrendeltem egy boltban ismerősnél, de még nem jött meg.
Vendég
 


Adod folyamatosan a GW-t? Javult a helyzet?
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?