Új privát üzeneted érkezett!

Na én mára elköszönök,Dorka elaludt végre.Hulla vagyok,korán keltünk....?Kép

Pusz mkinek.

Térjen vissza a kedvetek a pötyögéshez csajok!!!!!!!Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Mostanába csak ilyenkor tudok esni a géphez!Egésznap pakolok,na meg Dodó is totál leköt(na de ezt nektek nem kell elmesélnem)
Holnap délelött megyünk oltásra,de Daninéknál a suliba kitört a skarlát.Mi van ha már lappang nálunk is???Na majd holnap rákérdezek!
Éjaszakáink elég elviselhetőek csak 3-4xkelünk.Kép

Anikó
Így hirtelen nekem jó az április talizni.Remélem nem jön közbe semmi és még az idő is jó lesz.Engem felvehetsz a listára.Kép

Timi
Egyedül evés nálunk olyan,hogy kap egy tányért pár falattal és hozzá kanalat.Ha nagynehezen sikerül a kanálba tenni az ételt akkor megfoja kézzel és úgy kapja be.Inni szívószállal szeret,de szépen iszik pohárból is.
Nagyon jók a képek.Az utolsón tévézik?A kakaóscsigát én is szeretem.KépKépKép

Nóra
Nagyon szupi ez a vár.Képaz a mellette lévő autó se kutya.Akkumulátoros???Szegény kis manócska,most mi a baja?Mit mondott doki?

Éva
Akkor te is nagyon kipihent lehetsz.KépKépKépNapközben szinte mindig lefekszem egy picit Dodóval.Ahhoz képest,hogy agyerkők a nemet hallják a legtöbbször mégis ez az egy szó amit nem értenek.KépKépKépKép

Viki
Jó volt egy kicsit dumcsizni veled.KépKépKép
Dorkám napközben nem is aludt semmit.
Ezt a bababörzét jól megszívtam volna ha elmegyek.KépKépKép

Éva
Mi van veletek?

Bizzo
Hogy bírod apa nélkül?

Zsu???????

Ébredésmentes jó éjszakát kívánok mindenkinek.
Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Anikó
Lemaradt!!!!!
Viburcol kúpot használunk mi is.Homeos kúp.Mi nyugtalanságra használjuk,ami gondolom a foga miatt van.Este lefekvés elött kap egyet,ha nagyon gáz van éjjel akkor kap mégegyet.Szerintem jó kis szer ez.Kép

Na most már tényleg megyek.
Puszi

Kovács Roland
roli
 
 

 
 

Sziasztok!

Na itt vagyok végre.

Attila arra használja a kanalat, hogy kiveszi az ételt a tányérból és az asztalra teszi, majd ott szétkeni a kicsi kezével, és ha sikerül, akkor jut a szájába is. (ez általában nem jön össze)
Pohárból úgy tudunk inni, hogy én itatom, egyébként kiönti. Most az a sláger, hogy a cumisüvegből a teát is az asztalra, szönyegre, vagy a ruhájára önti. Naponta többször át kell öltöztetni, mert tiszta víz. Remélem megunja egyszer.

Bocs, hogy nem névre szólóan írok, de sokáig tartana visszaolvasni, hogy ki mit írt.

Aki beteg, annak jobbulást kívánok.

Elnézést, hogy sokáig csak olvastam, de nagyon sok munkám volt, és olvasni is alig volt időm.
Most egy pár nap szünet következik, úgyhogy majd írok.

A találkozó nekem is jó áprilisban.

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!

Nem volt semmi az éjszakánk.Félóránként óránként keltünk.5órától meg 20percenként felsírt.KépKépKép
Na mindegy!Majd jövök.


Szép napot!

Kovács Roland
roli
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Kriszta! Egy kicsit mellé olvastam. Bocsi. Most már tudom a készülődés miatt nincs időd írni. Remélem, hogy nem bántottalak meg vele. Kár, hogy nem tudunk épp találkozni. Jó készülődést neked. És kellemes pihenést itthon. Hol töltitek a szabit?

Timi! Nagyon aranyos képeket csináltál. Az én lányom néha eszik egyedül néha nem attól függ milyen a kedve. A reggeli kiflit, felvágottat egyedül eszi. Persze egy ideig esz aztán ha megunja eldobálja, a tányért kiborítja. Hol csak kiflit eszik kiflivel hol meg felvágottat felvágottal. A logikára még nem jöttem rá miért. A túró Rudit is megeszi egyedül. Inni nem tud pohárból. Bár anyósom azt állítja igen. Mindig beledugja a nyelvét a pohárba és kifolyik az egész mellé. Csőrös pohárból sem nagyon szeret inni. Ha csak abból adok neki egész nap akkor max 0,5Lityit iszik ha cumiból akkor 1,5 lityit is megissza. Ami azért kell. Az ebéd az kétkanalas De lapátolni nem tud csak kalimpál. Néha segítséggel bekap egy két kanálnyit. Szóval nálunk sem megy valami flottul.

Nóra! Jobbulást Dorkának. Mit mondott az orvos? Kapott gyógyszert? Nagyon jó az ugráló vár. Mennyiért vetted? A moci is nagyon szuper. Tud vele menni? Érdemes ilyet venni? Úgy halottam csak fél órát biír ki az akumlátor.

Sahi! A nem szó az nálunk is két percenként hangzik el. Már eléggé unom én is. Az-az érdekes ha ott ülök a gyerek mellett a földön akkor nagyon sokáig képes eljátszani. HA valami dolgom van és felállok mellőle akkor már spurizik is utánam. A konyhába a fél szekrény kirámolja. A sok cucctól alig tudok mozogni, állandóan rálépek valamire. Ha nagyon nem bírok tőle moccanni akkor beteszem az etetőszékbe úgy főzök és sütök. Egy darabig jól tűri. A húgod merre felé lakik? Nem vállalna egy kis magán foglakozást angolból?

Roli! Akkor már hárman vagyunk a listán. Ha csak ennyien leszünk akkor akár nálunk is lehet. Te mennyire tudsz közlekedni a városban? Mi az amit szívesen bevállalsz? Mert van néhány progi ötletem a tavaszra meg nyárra. Ha van kedved mehetünk együtt ide-oda.
Úgy látszik én aránylag szerencsés vagyok az éjszakákkal. Nem sűrűn kelünk fel. Egy-egy húzósabb éjszaka van de többnyire alszik a kicsike. Azért a kúpot megveszem és kipróbálom. Szeretek jókat aludni.

Évi! Mit dolgoztál? Neked is jó lesz a Margit sziget? Valahogy úgy tervezem, hogy kimegyünk úgy kilencre és amíg bírjuk. Van egy szuper játszótér. Ismerős vagy arra felé?

Viki! Hihetetlen nagy költő is lehettél volna. Szép mondat volt. Mi is sokat sétálunk délelőtt ha csak tehetem kocsi nélkül megyünk le. Ilyenkor csak itt vagyunk a játszón és kóborolunk. Kb fél óra még elérünk a hintáig. A legnagyobb bajom, hogy felfedezte a csúszdát. Mivel az én kicsikém nagyon szeret mászni és látta a nagyoktól mire való ő is megy. Sajnos az itteni csúszdák életveszélyesek. Annyira utálom. Már mint azokat akik ilyet tesznek egy játszótérre. Azért szeretek a kicsivel sétálgatni.

Bizzo? Marcsi? Zsu? Manó? Remélem nem mardt kis senki.

Szép napot mindenkinek. Ma nagy tanuló napot tartok.</font>
Vendég
 


Sziasztok!!!

Elkaptunk valami vírust,ami lázzal,hasmenéssel és hányással jár.Szerencsére(lekopogom) Dorkának nem veszélyes a láza és a hányás is elkerüli.Hasmenés van,de az is alig.Azt mondja a doktornő,hogy nagyon sok beteg van.Nem kaptunk gyógyszert,csak a lázat kell csillapítani.Holnap kijön újra,megnézi,hogy mi a helyzet.

Sahi:igen,nálunk készült az udvarban a kép.Nagyon csúnya az udvarunk,ha minden igaz,nyárra megcsináljuk.

Lego:igen,Bujdosó Dorkaként van anyakönyvezve,de tőlem is mindenki megkérdezi.

Éva,Anikó:az ugrálóvár 3999-re van leárazva az Auchanba,azért vettem meg neki.Nagyon szereti,most abban fekszik és úgy nézi a délelőtti mesét.

Anikó,Roli:igen,akkumlátoros a quad,azt még karácsony előtt vettem neki,szintén az Auchanba,4000 forintért.Ezt is csak azért,mert leárazták.Amúgy szokott menni vele a Dorka és azóta még nem is lett töltve.Jól bírja,nem?

Járt már valaki közületek Tunéziában?Ha igen,mik voltak a tapasztalatok,milyen a hely?

sziasztok,Nóri
vnora
 
 


Sziasztok!

Reggel irtam egy hosszú hozzászólást, de véletlenül kitöröltem, lehet túl álmos voltam még. Mi megint voltunk dokinál. Esténként 37,7-38 között ingadozott Kristóf hője. A doki semmit sem talált. Bementünk a boltba, ott meg látom, hogy a nyolcaska csücske virit.Kép Esküszöm reggel nem látszodott. Remélem tényleg ez volt az oka.
Nóri
Szuper, hogy ilyen jó áron szereztél dolgokat Dorkának. Igazi szimatod van az akciókhoz. Vagy csak tényleg körültekintő vagy. Remélem Dorka végre kikerül a nyavajákból. Sajnos Tunéziában még nem voltunk, sajnos az utóbbi pár évben máshol sem. Csak nem oda készültök nyaralni?
Anikó
Egy kicsit nyugodtabb lettem, hogy a te lánykád sem poharaz még. Nálunk ha én itatom néha működött a dolog. De újabban levegőt akar kortyoláskor venni és ott röhög előre rajta. Ez pár sikeres korty után mindig előjött. Ha ott hagyom a poharat akkor kiborítja. Egyszer adtam neki csörösből a helyzet még rosszabb volt. Minden uszott a teába.
Roli
Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakáitok vannak Dodóval. Szörnyű mikor ennyire kinozzák őket a fogak. Remélem hamar túlestek rajta. (bár már régóta húzodik, ha jól emlékszem)
Éva
Nagyon hiányolom Attila édes fotóitKép
A teásüveggel Kristóf is eljátszadózik néha, és akkor tényleg ilyen eredményeket produkál mint a te fiad. Én ha látom, hogy már nem iszik csak játszik elveszem tőle, bár néha maga is odaadja. Nem tűri meg, hogy az etetőtálcán legyen valami ami neki nem kell.
Lego
Kösz a magyarázatot. Ez vmi olyan mint a fogakra: bizsike. Mikor ezt hallottam akkor is csak néztem.
Nálunk már nagyon fúj a szél. (én lakom legnyugatabbra) Mikor a buszra mentünk alig bírtam tolni a kocsit. De végre itthon vagyunk. Most "pencizik" Kristóf én meg elmélkedem azon, hogy mi legyen az ebéd.
Szép napot mindenkinek!
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Nóri!Ez a lázas hasmenéses mindenkin átmegy egyszer kétszer az idén. Mielőbbi gyógyulást.

Nekem mázlim van mert az én gyerekem még soha sem hányt. Azt nagyon nehezen viselném. Tuti rám is rám jönne a látványtól.

A szomszéd kiskölyök kicsinek bukós volt. Egyszer pont a kezemben volt amikor egy nagyot taccsot a földre. Nem részletezem mit éreztem mert éppen eszek. Salit csináltam magamnak. A fogyókúra jegyében. Ja itt jegyezném meg már 6 kilót fogytam.

Nagyon megérte az ugráló vár. Mekkora helyet foglal? Nekem nincs túl sok helyem kicsi a lakás. Szívesen vennék én is Biusnak. Olyan kis mozgékony biztos tetszene neki. Szó szerint ugrál benne vagy azt azért még nem tud csak hempereg?

Az autóknak motoroknak még nem néztem utána. Az egyik ismerősöm mondta, hogy egy töltéssel egyszerre fél órát lehet menni. Mármint az olcsóbbakkal, a drágábbakkal(170.000,- körül) hosszabb ideig. Ezért gondoltam nekünk biztos nem lesz olyan. De ennyiért megéri.

Most kismotorral teker az udvaron. Nagyon szereti.

Látszik, hogy egyedül vagyok még ebéd közben is van időm írni.

További szép napot.</font>
Vendég
 


Sziasztok!

Reggel irtam egy hosszú hozzászólást, de véletlenül kitöröltem, lehet túl álmos voltam még. Mi megint voltunk dokinál. Esténként 37,7-38 között ingadozott Kristóf hője. A doki semmit sem talált. Bementünk a boltba, ott meg látom, hogy a nyolcaska csücske virit.Kép Esküszöm reggel nem látszodott. Remélem tényleg ez volt az oka.
Nóri
Szuper, hogy ilyen jó áron szereztél dolgokat Dorkának. Igazi szimatod vaem keltettem fel.De ha amúgy én is 2,5-3óra múltán mindig ébresztgetem.
Ma mindenki takarít????Én egyszerűen ma képtelen vagyok bármiféle munkára úgyhogy lógok ezerrel.KépKépKép

Timi
Most hogy Szilvi szólt jut eszembe,hogy Boldog névnapotr kívánok én is Kristófnak.Kép
Már annyiszor gondoltam arra,hogy kéne írnom egy táblázatot amin minden rajta van.

Szilvi
....és napról napra egyre eszesebb dolgokat találnak ki arra,hogy minket megegyen a frász.KépKépKép

Puszi Heni
Kép

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Timi:néztem utat Tunéziába,182 ezer forint volna repülővel,félpanzióval,illetékekkel,meg mindennel.És gyereknek 2 éves koráig ennél az útnál a rep.jegy meg a szállás is ingyen volna.Mi sem voltunk a nászutunk óta sehol.Tavaly lementünk 3 napra a Balcsira,kb 40 ezer forintba volt és csak egy házban voltunk ellátás nélkül.Olyan szar idő volt,hogy két pulcsiban voltunk kint.Tehát megérné elutazni még idén,amíg Dorka ingyen jönne.

Anikó:gratula a fogyáshoz,nekem a hasammal kéne valamit kezdenem....
Az ugrálóvár hatalmas,nem is gondoltuk,hogy ekkora.Majd megírom a méretét.

Dorka semmit nem eszik,reggel ivott 2,5 dl tápszert és ennyi.Így feküdt le most is.Szegény,olyan kókadt.
Anikó:mit hallottál,hány napig tart ez a vírus?

sziasztok,Nóri
vnora
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Nóri!Ez a lázas hasmenéses mindenkin átmegy egyszer kétszer az idén. Mielőbbi gyógyulást.

Nekem mázlim van mert az én gyerekem még soha sem hányt. Azt nagyon nehezen viselném. Tuti rám is rám jönne a látványtól.

A szomszéd kiskölyök kicsinek bukós volt. Egyszer pont a kezemben volt amikor egy nagyot taccsot a földre. Nem részletezem mit éreztem mert éppen eszek. Salit csináltam magamnak. A fogyókúra jegyében. Ja itt jegyezném meg már 6 kilót fogytam.

Nagyon megérte az ugráló vár. Mekkora helyet foglal? Nekem nincs túl sok helyem kicsi a lakás. Szívesen vennék én is Biusnak. Olyan kis mozgékony biztos tetszene neki. Szó szerint ugrál benne vagy azt azért még nem tud csak hempereg?

Az autóknak motoroknak még nem néztem utána. Az egyik ismerősöm mondta, hogy egy töltéssel egyszerre fél órát lehet menni. Mármint az olcsóbbakkal, a drágábbakkal(170.000,- körül) hosszabb ideig. Ezért gondoltam nekünk biztos nem lesz olyan. De ennyiért megéri.

Most kismotorral teker az udvaron. Nagyon szereti.

Látszik, hogy egyedül vagyok még ebéd közben is van időm írni.

További szép napot.</font>
Vendég
 


Kép
<font color="0000ff">Megviccelt a bnet. Kétszer ment el amit írtam. Jó mi? Bocsika.

A vírus időtartama válltozó. Nekünk egy napos igen intenzív vírusunk volt. Halottam már egy hetesről is. Szerintem ezek különbözőek. Remélem szerencsétek lesz.

KépKristóf nyolcadik fogához.
Lehet, hogy nekünk örökre csak hat fogunk marad!?!?

Apa most jött haza megmutattam neki az ugráló várat meg, hogy mennyi az ára. Teljesen lázba hozam vele. Remélem lehet még kapni.</font>

Kép
Vendég
 


Helló csajok!!

Puszi babákKépKép

Jajj,hogy az én Dorkám ma milyen rossz...Nem tudunk kimenni,nagyon fúj a szél...Most épp Madagaszkárra táncol...

Timi.Gratula a fogacskához."bizsike"-ről én se hallottam.KépKép
Amugy mi is eléggé nyugaton lakunk,szerintem veletek 1vonalban függőlegesen...Kép

Nóri
Szegényem.Nagyon sajnálom picurlányt.Remélem hamar átjut rajta és nem gyengíti le jobban...KépKép
Fogyi:nekem is a pocimmal van gond...a kilók nem érdekelnek,most 3kg plusszban vagyok...ez tűrhető.Ja és a cickóim nem az igaziakKépKép
Tunéziában nem voltam,de hallottam jót is rosszat is.Pl az étkezés nem a legjobb...
Én személy szerint Dorkával nem mennék,de persze ez az én véleményem.Idén mi a szokásos Horvátország mellé beszúrtunk egy autós Spanyol utat is....95-ben voltam ott és azóta visszavágyom.
Csajok ki hova tervezi a pihit nyáron?

Anikó
Fogakban mi vagyunk a "legelmaradottabbak"...Most látom a 4. élét...

Most megyek,majd még benézek
Sziasztok
Vendég
 


Halihó!

Anikó
Gratulálok a 6 kg minuszhoz, nem semmi! Mennyi idő alatt sikerült. A hasam nekem sem olyan mint volt. De még mindig lusta vagyok. Talán most, hogy többet mászkálunk, mozgunk. A cicim szerencsére visszaállt, bár 1 mérettel nagyobb mint volt. Bár én csak 5 hétig szoptattam vagyis inkább fejtem.
Nyaralni mi kettesbe szeretnénk, de hát anyagilag nem állunk úgy.
Lego
Kristóf se nagyon bír magával. Folyton futkos, matat. Bár du-n két és fél óra után megint keltenem kellett. Ez a nyolcadik fog nagyon sokára bújt ki a hetedikhez képest. Bár, hogy kibújt-e. Du-n nem találtam, pedig délben még megvolt.Kép
Nóri
Eddig nekünk háromszor volt az idén hasmenéses vírusunk. Kétszer a kórházban. Az első egy nap alatt lement, de a visszaállt étkezés miatt rá két napra újra előjött. Utána biztos ami biztos alapon kb. 5-6 nap diéta volt. Inni csak Kubu,amelyik sárgarépa banán almás. Illetve izesített tea. Enni burgonya és sárgarépa esetleg keksz. Ezt a kórházban mondták és be is tartottuk. Azóta egyszer volt, de nem volt vészes lefolyású. Pár nap alatt elmúlt. Azóta mindig van itthon répalé. A kórházban hülyeségnek tartottam, de bevált. A tápszert kifejezetten tiltották, attól vissza is jött a hasmars.
Legyen mindenkinek nyugis éjszakájaKép
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Kép
<font color="0000ff">Csajok tényleg lesz börze!!!!!!!!!!!!!!
Ezt nézzétek meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.babaruhaborze.hu/
</font>
Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Túl vagyunk a szurin.Minden oké volt.Most estére lett egy kis hőemelkedés,de kapott lázcsillapítót.

A börzéről csak annyit,hogy ma tanácsadóban egy nagy plakáton kint volt amit Anikó is írt.Na valószínű én onnan vettem,mert kb.egy hónapja íjártam ott.Na mindegy úgy se tudok menni,mert már vendégeket hívunk.Kép

Anikó
Nagyon ügyes vagy,fogyi ügyben.Jövőhéten én is elkezdem apával együtt.KépKépKép
Már egyszer kérdeztem,hogy ezeket aglitteres írásokat honnan szeded?Írd meg mégegyszer légyszí.

Timi
Nektek is eltünt a fog,mint nekünk amúlthéten.KépA dokinő azt mondta,hogy az ott van csak baromira rá van duzzanva az ínye.

Nóra
Ezt jól kifogtátok.KépKépKépSzegény kismanó.Úgy tudom ez a vírus 2-3nap és vége.
Nagyon jó áron szerezted azokat a játékokat.Kép

Viki
Gyógyulj meg!!!!!Kép

Puszi mindenkinek.

Kovács Roland
roli
 
 


Kép
Kép
http://www.graffitigen.com/
Kép
<font color="0000ff">Bocsi de ma a csappból is én folyok ugyhogy be is fejezem. Majd holnap jövök!
Azért még Msn megtaláltok.
</font>
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Hát mindig ráfázok, ha nem írok rendszeresen, mert nem győzök olvasni és pötyögni utána. Kép Ma legszívesebben sűrűre engedtem volna a redőnyöket, és egész nap ki sem bújtam volna az ágyból, ugyanis hajnaltól délig folyamatosan havazott, fehér lett minden, és iszonyúan hideg volt KépKép. De ez legalább segített abban, hogy nagyobb kedvvel pakoljam a cuccainkat az útra. Már alig várom, hogy belecsöppenjünk az otthoni tavaszba...

Fogak: Most döbbentem rá, hogy nekünk milyen sok van. Pedig 9 hónaposan jött ki az első, mostanra meg már 12 teljesen kibújt. Igyekezett behozni a lemaradást a fogzás Enikőnél, aztán meg átesett a ló túloldalára... KépKépKép

Bocsi, de most az elég régi hsz-okra fogok reagálni Kép:
Timi!
Az evéssel mi még sehogy sem állunk. Én allergiás vagyok a maszatolásra, Ákos fiam is csak két éves korától evett egyedül. Akkortól viszont nagyon szépen, és a mai napig is ő szebben eszik, mint az apukája Kép. Õalatta alig van morzsa, folyamatosan törli kezét, száját szalvétával. Enikő még kanalat nem kapott, a szendvicskatonákat viszont kézzel szépen eszegeti. Ivás nálunk csőrös pohárból történik, de a sima pohár is működik. Egyetlen bajom, hogy a csapvízen kívül mást nem hajlandó meginni. Pedig a babatej nem ártana... meg betegség esetén egykis gyógytea.

Szilvi!
Hát Zwickau az nem errefelé van... kár pedig betérhettetek volna hozzánk.

Lego!
A "penci" nekem is olyannyira ismerős szó, hogy fel sem tűnt a hozzászólásodban KépKép. Bár a férjem engem már átszoktatott a tentire Kép.
Nyári pihi: Nálunk ilyen eddig nem is létezett, mert Mo-on a férjem az építőipari kivitelezésben dolgozott, így reménytelen volt szabit kivennie. Idén viszont talán összejön. Április végére szerveztünk magunknak egy 4 napos párizsi utat. Így sem nyaralásról, sem pihiről nem lesz szó KépKépKép. Nyáron kirándulgatni fogunk, hosszabb nyaralásra nem hiszem, hogy megyünk.

Nóra!
Jobbulást nektek! Remélhetőleg egy-két nap és elfelejthetitek a csúnya vírust.
Tunéziáról én is vegyes véleményeket hallottam. Akik 5 csillagos szállodában all inclusive ellátással voltak, azoknak tetszett, akik csak 3-4 csillagosban, nekik gondjuk volt a tisztasággal, a kajával.
Vár: Nekem is nagyon tetszik, és ennyi nem pénz érte!

Anikó!
Dehogy bántottál meg!!!! KépKép
Hányás: Hát én is határeset vagyok ilyen szempontból... a takarításnál igencsak ki kell tárnom az ablakokat, és mélyeket lélegezni... Kép
Magyarország: Családi körben töltjük az egy hetet, a nagyszülők így kiunokázhatják magukat. A férjemmel azért biztos fogunk kettesben is programot csinálni, itt úgysincs rá lehetőségünk. Bár ő vizsgázni is fog, meg persze előtte tanulni. De a hét második fele már felhőtlen lesz. Csak tényleg jöjjön be az a 20 fok, amit jósolnak!!!!

"Röviden" ennyi. Most egy hétre elbúszúzom tőletek, majd jövök a beszámolóval. Holnap még biztos benézek olvasni, de péntek éjjel kettőkor indulunk, így korán lesz holnap este a takarodó.

Puszi mindenkinek, és nagy tavaszi sétákat, teljes gyógyulást stb.

Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik
 
 


Sziasztok!

Teszek fel képeket:

Attila babakocsit eszik:

Kép

Rendet rak:
Kép

Kapcsolgatja a TV-t:
Kép

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Évi! Mintha a lányomat látnám. Mindent megeszik többek között a babakocsit is. Mindent kipakol. És rávan kattanva a távirányítóra és a mobil telefonomra. A régit oda adtam neki de az nem annyira jó.

Kriszti! Jó utazást, kellemes pihenést. Itt most éppen tényleg tavasz van. A havazás is szép de a napsütés már nagyon hiányzott.

Voltam ma vásárolni és megvettem az ugráló várat. 150*107cm Tehát jó nagy. Alig várom már, hogy haza jöjjön apa és felpumpálja. Jaj!!!!

Egész jól bírta a gyerkőcöm a vásárlást, a végén azért már kiakadt. Így néhány dolog le is maradt. Nem szoktam egyedül menni de most be is voltam sózva meg apa sem ért volna rá ma eljönni velem délután. Bius elaludt a kocsiba hazafelé. Felhoztam a karomba, a másikba a csomagok ahogy volt letetem az ágyra és ott alszik most is. Olyan édi. Na ilyen sem volt még.

A felébred lemegyünk sétálni kicsit.

Pusz majd jövök még </font>

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Após megint cirkuszolt ma, úgyhogy kicsit kivagyok. Még 69 nap, nagyon sok.
Tomi tegnap 2x is belepisilt a bilibe, most nagyon tetszik neki a helyzet, ma amikor szóba hoztam a bilit, már kezdte lehúzni a nadrágját, olyan aranyos volt, de ma még nem volt siker.

Nóri!
Remélem már Dorka jobban van! Nagyon tetszik az ugrálóvár én is mutattam apának is.

Anikó!
Nagyon édes ahogy alszik!
Nagyon ügyes vagy hogy ennyit fogytál.
A hugom Pesten lakik, az Õrs Vezér tér közelében, ha gondolod megadom a telefonszámát.

Kriszta!
Jó utat nektek és nagyon jó pihenést itthon!
Sajna tényleg nem estek útba.

Éva!
Attilának is úgy látom fontos kellék a távírányító, Tomi taj-tajnak nevezi.
Nagyon aranyos Attila.

Viki!
Gyógyulj meg !

Heni!
Biztos most is a fiad játszik a gépen, nem tudlak elcsípni. Tominak 4 fog készülődik, úgyhogy éjjel sokat nyafog, forgolódik.

Remélem a többiek is jól vannak!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Komolyan mondom,napok óta semmire nincs időm.Egész nap teszek veszek még sincs semminek látszatja.KépKépKép
Éjszaka tűrhető volt,nem lázasodott be Dodó.Igaz 4x kelt,de azt már kezdem megszokni.


Anikó
Mennyiért vetted azt a várat és hol?Küldj majd képet ha tudsz.Milyen édesen alszik Bius.Kép

Kriszta
Jó utat kívánok nektek!Kép

Éva
Mi is mindent megkóstolunk,mert addig nem lehet semmivel játszani amíg nem tudjuk milyen íze van.KépNekem már egy telefonomat megevett Dodó,a távírányítót viszont jó magasra eldugtuk előle,mert volt olyan,hogy napokig kerestük.
A képek ennivalóak.Kép

Szilvi
Ma apa játszott a géppel.Mostanában nagyon rákattantak a fiúk.Danikám ezerrel msg-ezik avolt ovistársnőjével.
Valamelyik nap sikerült Vilivel egy röpke ideig dumcsizni.
Tényleg Viki meggyógyultál???Írtam SMS-t,de no válaszKépKépKép

Holnap volt osztálytársamhoz megyünk vendégségbe.Vasárnap meg hozzánk jönnek bulizni(apa fog sütni-főzni)Úgyhogy jövőhéten konyhát takarítok.OKépKép
Szép időt és kellemes hétvégét nektek.
Puszi mindenkinek!
Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Helló-sziasztok

2 órája talpon vagyok.....Dorka fél6kor ébredt,bár a tegnapihoz ellentétben most jól aludt éjszaka....Kép
Köszi csajok,jobban vagyok,bár a fejem kibírhatatlanul fáj,tegnap 8kor már aludtam mint a bunda....Még a táskás játékot sem láttamKépKép

Látom azért lesz ma börze,én is olvadtam...Még ilyet.Pedig megbeszéltük anno februárban is hogy áprilisban lesz.KépKépNa mindegy,áprilisban legalább tudok menniKépKép

Heni
Majd csak egyszer géphez kerülsz.Én kivárom.Ha kell 10 évet is várok...KépKépAkkor meg majd az unokák.KépKépKépKép
Jó bulit mára,holnapra.Akkor nem is leszel????
Hozzánk vendégek jönnek,meg apumra vigyázok ma éjszaka,este.Anyum a tesómékkal lagziba megy,vagyis csak elviszik az ajándékot.TAm Dorkázik.....KépKépKépKép

Szilvi
Türelem,már fogy az a centi....Kép

Éva
Nagyon tutti Attila.Mintha csak Dorkám látnám...ez szerintem minden gyereknél így van.Egy telóm nekem is bánja....60ezer lenne a javítása...szétoxidálódott a belseje...Kép

Anikó
Látom jól telnek napjaidKépKép
Hát mi lesz a tanulással??????KépKépKépKép
Csak viccelek ám.Nagyon aranyos Bianka.Dorka ilyet sose tenne,ha megáll a tütü már kipattan a szeme....Kép

Nóri
Hogy van Dorka????Remélem javulgat.Tegnap én Dorkámat beleültettem a talicskába(udvarrendezés volt) síkított,ordított......Látod milyen okos lánykád van!!!!

Kriszta
Igaz már talán megérkeztetek,de jó utat....Majd beszámolót kérünk,bizti csudajó leszKépKépKép

Jók legyetek,sziasztok
Nem tudom,hogy ma jövök-e,majd bekuksizok.

Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap volt kint a doktornő,adott antibiotikumot,mert nagyon csúnya a torka.4 napja a reggeli tápszeren kívül semmit nem eszik és szó szerint semmit.Egész nap nyűgös,most éjjel is 4-szer volt fent és reggel 6 óta fent van.Kellett vennem neki probiotikumot is,mert 1 hónapon belül másodszor kap antibiotikumot.Ez helyre állítja a bélflóráját.Eddig vitaminként Vitacolant szedtünk,de most át fogunk térni a Béres cseppre,hátha jobb lesz.Ez a 4. nap,hogy lázas.Még a levegőn sem voltunk kint,de ma kitolom délután babakocsiba.Suliba is kellett volna mennem,de Zsolti dolgozik.

Anikó:hogy tetszik a vár?Felfújtátok?

Lego:ne bánd,hogy nem akart talicskázni...nekem azóta is izomlázam van a karomban,mert sikított,ha megálltam.

sziasztok,Nóri
vnora
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem voltam, csak este olvasó üzemmódban. Apa megint elvitte a gépet, de többet nem viszi, mert lejárt a regisztrációja.
A Gésás filmet tegnap megnéztem. A szokásos hatás volt,ha könyv után nézek meg filmet. Hiányérzet. Jó, jó a film, de a könyv jobb. A Harry Pottereknél is így voltam. Valószínüleg azért, mert mikor olvasok elképzelem a jeleneteket, a tényleges filmben meg nem jelenik meg minden párbeszéd illetve magyarázat.
Ma reggel sikerélményünk volt. Ez volt kb. a 3. alkalom, hogy bilire ültettem Kristófot és most viszont bele is pisilt. Én jobban meglepődtem mint ő, mikor zenélni kezdett a bili. Olyan büszke voltam rá.KépKépKép
Az a fránya nyolcaska még mindig nem látszik, visszahúzodott rá az íny. Majd, ha ténylegesen áttöri akkor látszik.
Nóri
Nekünk a kórház után Normaflort kellett szedni. Még mindig lázas szegény Dorka? Sok-sok gyógypuszi neki, hogy jövő héten megint talicskázhasson.KépKépKép
Roli
Szerintem nem lehet megszokni az éjszakai ébredéseket. Nekem az volt velük a gondom (bár szerencsére nem volt sok), hogy utána kb. 1 óra múlva tudtam visszaaludni. Mikor Kristófot 3 óránként etettem, állandóan jegyzeteltem éjjel is, mert azt álmodtam, hogy kivettem és elfelejtettem megetetni, ilyenkor felriadtam és néztem a naptárt, hogy mikor adtam neki enni és hány óra van. Kész rémálom volt. Szó szerint.
Kriszta
Jó hazatérést. Már lehet itthon is vagytok. Hóesést jobb otthagyni.Kép
Lego
Koránkelést én se nagyon bírnám. Pihizz egy kicsit napközben is. FejfájásKép

Éva
Csatlakozom Anikó megjegyzéséhez. Egyik nagy kedvenc a távírányító. Ha meglátja és megszerzi, kajánul vigyorog és kapcsolgatni kezd. Kóstolás nélkül minden elképzelhetetlen. A ruhás pakolás nem annyira jellemző, helyette az építőkockákban esünk kelünk a szobában. Jók a fotók.Kép
Sahi
Nem semmi Tomid. Mint irtam nekünk még csak ma volt az első sikeres akciónk. Bár ez eddig lehet az én trehányságom, hogy nem igazán próbálgattuk. Na de most a sikeren felbuzdulva.Kép
4 újabb fog egyszerre! Legyetek túl rajta. Na meg a 68 napon is. Látod, számolom neked vissza.
Zsu
Ti jól vagytok? Ja, most vannak a nagy kirándulások, azért nem jelentkeztél. Ha újra ráérsz azért irsz, ugye?

Legyen mindenkinek szuper napja. Talán ma már jobb idő lesz.
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!
Először vagyok itt, kérlek segítsetek, kisfiam most kapta meg a 15 hónapos oltást, egyet a karjába. Mi eddig régi rendszerben kaptuk, azt hittem ezután is így lesz, de közölte a doki hogy az újjal folytatjuk. Az EÜ minisztérium írásában pedig azt olvastam hogy csak a 2005 november után születettek kapnak új rendszerbe. Most akkor mi van? Ti hogyan kaptátok? Nem lesz gond hogy félidőben állunk át régiről újra?
Reni
tschirkefej
 
 


Sziasztok!

Nagyon jól telt a napunk.Kőbányán voltunk a barátnőmnél és délután kimentünk a közeli térre játszani.Gyerkők nagyon élvezték.Kép
Dobok pár képet.
KépKép
KépKép
Most csak ennyi.
Puszi mindenkinekKép

Kovács Roland
roli
 
 


Tschirkefej!
Mi csütörtökön kaptuk meg az oltást:Mi is az újjat kaptuk.Nemlesz semmi gond.KépKépKépKépÉs 18 hósan is kap egyet ami megfelel arégi 3évesnek.
Heni

Kovács Roland
roli
 
 


Köszi hogy válaszoltál, kicsit megnyugtattál, bár nem értem hogy akkor miért azt mondják hogy csak a 2005 nov után születettek. Na mindegy. Egyébként Márton (a kisfiam) aznap este belázasodott, csütörtökön kaptuk a szurit, és azóta is hőemelkedése van, de semmi egyéb tünet, se hasmenés, se köhögés, semmi, nem tudom mitől van, a doki szerint nem lehet az oltástól, mert attól csak 8 nap múlva lehet lázas. Nálatok mi a helyzet?
Reni
tschirkefej
 
 


Szia reni4

Mi is csütörtökön kaptuk.Aznap este egy kis hőemelkedés volt.nekünk is azt mondták,hogy 7-10 nap múlva enyhe lefolyású kanyaró,mumpsz és rubeola tünetek jelentkezhetnek,na meg láz és kötőhártyagyulladás.Eddig minden oké.lehet,hogy Márton fiadba bújkált valami és így most hírtelen kijött rajta.

Kovács Roland
roli
 
 


Bocsi véletlen kisbetűvel írtam a nevedKép

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Üdv Reni!

Mi hétfőn kapjuk az oltást, úgyhogy még nem tudom, hogy mi lesz. Remélem minden jól megy majd. Mártonnak jobbulást!

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Nem baj, mármint a kisbetű. Remélem holnapra jobban leszünk.
tschirkefej
 
 


Jó reggelt!

Reni
Én most még nem tudok hozzászólni az oltáshoz, mert nekünk betegség miatt tolodik.
Jövök dicsekedni. Irtam tegnap, hogy ismerkedtünk a bilivel. Az eredmény: kétszer kaki, 2x pisi. Olyan büszke vagyok. Ma reggel is sikerült belepisilnie. Pedig nem órákra rakom rá, csak pár perc. Mutattam neki, hogy nyomjon és láss csodátKép Utána természetesen megtapsoltuk magunkat és együtt beleöntöttük a WC-be.
Roli
Jól sikerült a kirándulás. Látszik, hogy élvezték a srácok.
Éva
Hétfőn szúri? Szoritunk, hogy ne legyen láz. Nekünk, ha addig nem lesz hőemelkedés, csütörtökön várható.
Most lepasszoltuk Kristófot anyósékhoz. Ezt gondolom ő nem bánja, körbeugrálják rendesen. Vettek neki kiságyat szombaton. Már aludni is tud ott.
Legyetek jók!
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége!
És persze remélem senki sem lett beteg, aki volt az pedig meggyógyult!
Látom lassan mindenkinél meglesz a szúri, szorítok hogy megússzátok láz nélkül, mi megúsztuk.
Tegnap anyuéknál voltunk délután, a fiúk aput nyúzták, ha hazajövünk mindig van mit kipihennie.
Anyu már egész sokat javult . Már a Tomit is ölbe tudta venni. Mindig a mamához akart felmászni és nem értette miért nem veszi fel.
Már kimondja rendesen a Patrik nevét, napról napra ügyesebb.

Heni!
Látszik, hogy fiaid nagyon élvezték!
Jó bulizást mára!

Reni!
Üdv. köztünk!
Mi még a régi rend szerint kaptuk az oltást, azt mondta a doktornőnk, hogy ha 2004. október 1. után született volna akkor tértünk volna át az újra, van egy védőnő barátnőm is és ő is ezt mondta. Mártonnak jobbulást!

Timi!
Nagyon ügyes Kristóf!!!
Tomi is ráül, de még kevés a sikeres próba, de most már nem akarom abbahagyni a próbálkozást.
Nagyon rendi vagy hogy velem együtt számolsz!

Anikó!
Felfújtátok már?

Viki!
Hogy telik a vendégeskedés?

Nóri!
Dorka jobban van?

Szép napot a többieknek is!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Dorka még mindig beteg,sőt,most tele van apró hólyagokkal a nyelve,befertőződött a torkától.Kenegetnem kell a nyelvét,ami nem könnyű...bolond volna kinyitni a száját,csípi,ha kenem.Még tegnap este is lázas volt és ma van az 5.napja,hogy szó szerint semmit nem eszik,csak iszik.Egész nap nyűgös,túl lehetnénk már rajta.És hogy bonyolultabb legyen,félig áttört már az inyén a két szemfoga.Szegénykém,már mindenét kennem kell.

Timi:nagyon ügyesek vagytok,Dorka egyáltalán nem ül rá a bilire.Lehet hogy kellene vennem neki egy magasabbat,mert nem mer ilyen mélyre ülni.

sziasztok,Nóri
vnora
 
 


Sziasztok!

Végre alszik mindenki.KépJól elfáradtunk ma is.Apa halat sütött,nagyon fini volt.Vendégek jól érezték magukat.Kép

Dodónak délután áttört 10.-11. fogacskája.Nagyon-nagyon sírt.A vendégek azt hitték,hogy álmos azért sír,úgyhogy mondák is,hogy elmennek.

Timi
Grautala a bilihez.Nagyon ügyi Kristóf.KépKépKép
Dodót egyszer ültettem,,rá a bilire,mert éppen nyomot.....na félig ki is jött a kaka.Dodó nagyon sírt úgyhogy pelusba fejeztük be.Kép

Szilvi
Örülök,hogy anyud jobban van.KépTomi meg nagyon ügyi kisrác.Csak így tovább.Már én is alig várom,hogy Dodó kimondja Dani nevét.Kép

Nori
Nagyon sajnálom Dorkát.Szegénykém,ezt jól kifogta.KépKépKépnagyon sok gyógyipuszit küldök neki.Kép

Többiek
Jó időbe már nemis járunk errefelé?

Puszi mindenkinek.Jó éjt!

Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Nóri
Szegény Dorka, remélem most már meggyógyul végre.

Timi
Én is gratulálok a bilizéshez, mi még meg sem próbáltuk.
Az oltástól nagyon félek, de remélem nem lesz semmi gond.

Viki
A telefonomat Attila is szereti, de már eldugom, mert mindenkit felhív és liheg vagy morog a telefonba.

Szilvi
Már csak 67 nap (ha jól számolom), kitartás!!!!

Reni
Remélem Márton is jobban van már.

Mi jól vagyunk. Tegnap voltunk Pesten játék nagyker-ben, Attila nagyon élvezte.

Heni
A mi apánk sosem süt semmit (sőt), írigyellek.

Zsu
Lehet, hogy valamelyik este te kerestél?
Ha nem dolgozom, akkor apa lecsap a gépre. Említette egyik reggel, hogy valami Zsuzsanna ki volt írva és alul narancssárgán villogott, de akkor este nem szólt.


Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!!!

Mostanäban el vagyok tünve ,de mint tudjätok lätogatoim vannak Magyarorszägrol és velük csavargunk.Kedden mennek haza és akkor igérem jövök és mindent elmesélek.

Mi jol vagyunk,jelenleg senki nem beteg!!!!

Remélem Ti is jol vagytok és a babok is.

Éva!!!Igen én kerestelek.Majd bepotoljuk szerdätol megint leszek!!

Puszi mindenkinek!!Zsuzsa
zsuu74
 
 


Szép jó reggelt minden babának és mamának!

Tegnap kiélveztünk egy nyugis délutánt apával. DVD-zés egy kis sütizéssel megspékelve. De este fele már nagyon hiányzott Kristóf. Csak 7 óra után, rátelefonálásra hozták haza. Egy kicsit mérges voltam, mert csupa víz volt a gyerek, meg itthon is rohangált mint a mérgezett egér. Kérdeztük is, hogy mivel pörgették így fel. Este mindjárt 38,1 volt a hője. De ezt betudtam a kimelegedésnek. A bilizés sikeres volt a nagyszülöknél is. Nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, mert hát nem ő kéri a bilit. De azért jó, s így talán idővel rájön miért rakjuk rá. Egy gondom van a bilivel, hogy zenélős és néha fel akar ugrani, amikor elkezd zenélni. (épp pisilés közben)
Sahi
Nagyon ügyes Tomi, hogy már neveket mond. Nekünk e téren még nincsenek nagy eredményeink. Lehet, hogy egy év múlva meg azon kesergek, hogy be nem áll a szájaKép
Nori
Szegény Dorka, jól összejött minden. Már a szemfogak magukban is rettenetesek tudnak lenni. (nem mintha nekünk lenne) Enni, szerintem a fogai miatt nem evett, annyira fájt neki. Nagyon sajnálom, mielőbbi gyógyulást nektek.
Roli
Amikor korábban próbáltuk, Kristóf sem ült meg rajta. Most meg mellette játszadozik. Ha nem akarna meg ülni rajta, én sem erőltetném. Nyárra tervezem a pelus nélküli próbákat.
Éva
Vettetek valami szép játékot?
A régi telefonomat és is odaadtam a gyerkőcnek, de az nem olyan izgalmas.
Oltáshoz drukk!
ZSu
Gondolom jól telik a kirándulás. Azért jó, hogy benéztél.
Reni
Nem akarsz esetleg csatlakozni?

Sziasztok: Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Hali!

Látom mindenki levegőzik, kihasználja a jó időt.
Csak bekukkantottam. Mi is voltunk kint.

Sziasztok: Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Hali!

Látom mindenki levegőzik, kihasználja a jó időt.
Csak bekukkantottam. Mi is voltunk kint.

Sziasztok: Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok

Én is csak pár percre.Ma egész nap kint voltunk,délben hatalmasat aludtunk!!!

Kint van az 5.fogacska!!Hurrá,haladunkKépKép

Csináltam csomó képet,holnap majd dobok fel,mert lenthagytam anyunál a gépet...KépItt volt szomszéd kiscsaj,olyan jól eljátszottakKép

Timi
Szupi,hogy néha van időtök és lehetőségetek kettesben lenni.Nálunk ez nem mostanában lesz.KépIgaz ha már 1 órát távol vagyok Dorkától hiányzik...

Nóri
Gyógyulgat a kicsilánykád???Remélem.Sok puszi neki.

Évi
Dorka is szeret telefonálgatni és sms-t küldeni.Ezt Heni igazolni tudja...multkor 6 db-t küldött neki.KépKépKép

Heni
Vagyok....Tegnap este is írtam,de nem akarta megjeleníteni a hozzászólást....nem ment el...utána meg már nem volt időm begépelni,apa követelte billentyűketKépKép

Képzeljétek feldobtam jópár hírdetést a netre:babakocsi,mellszívó,cumisü.melegítő,kenguru...remélem sikerül elpasszolni...

Most megyek,mert Dorkám itt az ölemben és mindig törölnöm kell,mert beleír...

Puszka
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem. Tanultam meg a hétvégén családi progi volt. Voltunk kint a városligetben sétálgatni játszani. Jó kis játszótér van ott de annyi gyereknek ami ott megfordul túl kicsi. Bianka a hétvégén kimondat azt, hogy ANYA. Nagyon örültem neki. APÁ-t azt már mondja egy hónapja. Meg mondja a szavak elejét. Annyira édes. Mutogatja a testrészeit ha kérem. Meg utánoz néhány állat hangot pl kutya kacsa cica meg a hal. Mondjuk az nem mond semmit csak tátog. Ezt muszáj volt elmondanom mert annyira büszke vagyok.

Sahi! Kitartás! Vágd a centit! Nagyon ügyesek vagytok bili ügyben. Lehet, hogy nekem is elkellene kezdeni a szoktatást. Igazából még nem akartam majd csak nyáron amikor kevesebb lesz a gönc rajta. Nem tudom, hogy a húgodnak megérné-e minket oktatni. Esetleg ha megkérdeznéd az jó lenne. Ketten vagyunk kismamák szóval legjobb lenne délelőtt heti egy alaklommal. Nem tudunk sokat fizetni és ugye ide kéne kijárnia Csepelre. Persze a gyerekek is velünk lennének. Szóval csak beszélgetnünk kéne alap szinten. Úgy mond szituációs gyakorlat. Nem hiszem, hogy neki ez nagy üzlet lenne. Azért köszönöm. Amúgy mivel foglakozik? Családja van?

Roli! Az ugrálóvá pont ugyanolyan mint Nóriéké. Nagyon nagy és tetszik Biusnak. Azt hittem meghalok mire felpumpáltam. Szerencse, hogy elfér a sarokba. Bius nem dugja el a távirányítót. Csak mindenbe belecsurgatja a nyálát. Egyszer a telefonom egész éjjel száradt a radiátoron úgy teli csorgatta.

Lego! Általában Bius is olyan azonnal felébred ha megáll az autó. Várom a képeket. Imádom nézegetni.

Nóra! Jobban van már a kicsi? Most már itt a jó idő, remélem nem kaptok el több nyavalyát. Nagyon szupi a vár. Legjobban Reni élvezi de Biusnak is nagyon tetszik.

Timi! Biztos ott van az a nyolcasa fogacska csak nem látod mert meg van duzzadva. Az én lányom egyáltalán nem engedi, hogy bele nézzek a szájába. Ti is nagyon ügyesek vagytok bili ügyben. Most már kezdek aggódni magunk miatt.

Zsu! Csavarogjatok csak megérdemled. Várjuk a beszámolókat természetesen képekkel.
Vendég
 


Halihó!

Ma semmi különös ne történt.
Ja de!!!!Elkezdtük apával a 90napos fogyit.KépBaromi éhes vagyok.Kép
Anikó,Bizzo ti hogy bírjátok?Hol is tartotok?

Anikó
Hol vetted a várat?Auchanba?
Bius nagyon ügyi kiscsaj.KépMi is a halat tanultuk meg legelöször.KépKépKép
Dodó már mondja,hogy tá-tá(pá-pá)és közben integet is.És nagyon sok mindent megért.Csak a nemet nem.

Nóri
Dorka hogy van?Remélem jobban.Kép

Timi
Nemlehet az elemet kivenni abiliből?Vagy ez érzékelős?

Zsuu
Várunk vissza.KépKépKép

Lego
Puszi nektek!tedd csak fel a képeket.Már rég láttam Dorkát,na és téged is.Kép

Éva
Bizony Dorka küldött nekem pár sms-t.KépKépKép

Ha kihagytam valakit bocsi.

Jó éjszakát!Kép

Kovács Roland
roli
 
 


SziasztokKép)))
Csodás napot kívánok mindenkinekKép

A képek:.....
KépKép
KépKép
KépKép
Kép

Pusz,majd jövök.Most gyerekfelügyelet van...KépKép
Vendég
 


Sziasztok!

Attila elaludt.

Viki
Nagyon jók a képek, nekünk sajnos nincs udvarunk.

Az sms-t nem is figyeltem, lehet, hogy Attila is küldött már egy párat? Még nem szólt senki, hogy hülyeségeket küldözgetek.

Heni
Sok sikert a 90 naphoz. Vigyázz nehogy terhes legyél! (ha jól emlékszem, azt írtad, hogy amikor utoljára elkezdeted, terhes lettél, bár lehet, hogy nem a diétától)

Zsu
Jó csavargást! Várunk vissza!

Anikó
Tényleg büszke lehetsz Biankára nagyon ügyes.

Timi
Vettünk Attilának is pár dolgot, de nagyrészt a boltnak vásároltunk. (van egy kis játékbolt a családban).

Szilvi
Már csak 65 nap.

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!

Ma is nagyon jó idő van. Sokat vagyunk mi is kint, ha nem figyelek egy pillanatra már Tomi ki is lógna az ajtón, nagyon szeret kint lenni. Múltkor apára bíztam negyed órára, erre ő beültette az autóba és mindenfélét megengedett neki, azóta az az első hogy rohan és vezetni akar, ordít ha nem megyünk oda, akkor kiabál apa apa, hátha ő odaviszi. Tegnap is belepisilt a bilibe, egyszer még engem is lepisilt. Én is csak nyáron akartam volna, de mivel már belepisil egyre többször tovább folytatjuk. Persze az lenne a jó ha ő akarná, de arra még várnom kell.
Tomi azonnal meg tudja nyomni a telefonon a zár feloldását, ő nem sms-ezik, ő telefonál, ritkán tudja megkaparintani, a régi mobil neki sem kell.
Tegnap szülőértekezleten voltam, Patrikot nagyon megdícsérte a tanítónéni, hogy gyönyörűen olvas, olyan büszke voltam rá.
Viki!
Ezek megint nagyon jó képek Dorkáról, látszik élvezi a kintlétet.
Timi!
Azért a te Kristófod ügyesebb, mint a Tomi, tényleg büszke lehetsz rá.
Éva!
Köszi neked is a számolást. Néha előfordul, hogy nem számolom, de amikor apóst elkapja a hülyeség akkor nagyon hajtanám az időt.
Anikó!
Bius nagyon ügyes kislány, Tomi még csak most mutogatja melyik testrésze hol van.
Heni!
Sok sikert a diétához! Csak kitartóan!!!
Nóri!
Jobban van már Dorka? Remélem igen és végre elfelejhetitek a doktornénit.
Többiekkel is minden rendben?
Szép napot!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Mi még mindig betegek vagyunk,de már sokat javult a helyzet:nincs lázunk és a kedve is jobb Dorkának.De így is sokat nyűgös,sokat sír,ami tőle szokatlan,mert csak akkor szokott,ha elesik,vagy megüti magát.Napi négyszer kenem a száját,olyankor mindig zokog.És még mindig nem eszik,ez már a 7.nap.Már nagyon nehezen bírom,főleg,hogy nem tudok segíteni neki,attól meg teljesen kivagyok,hogy nem eszik.A doktornéni pénteken jön,remélem addigra vége ennek az egésznek.

Azért ma már mi is voltunk kint az udvaron,szomszédoltunk is egy kicsit,ott van Dorka 2.5 éves barátja,játszottak egy kicsit.

Sahi:hová fogtok költözni?

sziasztok,Nóri
vnora
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?