Új privát üzeneted érkezett!

Csengő:Én is kaptam, ugyanarra, ma reggelre lett kész. Hát, aléggé csípett, felhívtam a dokimat, de azt mondja, ez a rendje. 10 napig kell hasznélnom napi 2x.

Gesztenye: Jót nevettem, vizuális típus vagyok és elképzeltem a pikniket a szabadban: Fincsi kaják a pokrócon, mi pedig nem érjük el a pocakunktólKépKépKép

KépKép
Kép
jadey
 
 


Azért javasoltam a kinti terepet, mert én személy szerint nagyon nem bírom a cigi füstöt.
Meg ennyien be se férünk...Kép
Jadey, köszi az uh-s (majdnem uv-t írtam) magyarázatot. Most rögtön hívom őket.
Rolex
rolex
 
 


Sziasztok!

Ákata:
Nem hiszem, hogy azonos az orvos, aki ezt tanácsolta (már öreg és nem vállal szüléseket), egyébként meg akkorát csalódtam benne, hogy otthagytam.
Le is írom a mi történetünket.
Kivizsgáltattam magam hormonálisan+UH, mert tervbe volt véve a gyerek közép távon és én biztos akartam lenni benne, hogy minden OK.
Az egyhónapos vizsgálatnál érett petesejtet nem találtak, s a végén az orvos közölte, hogy emelkedett Prolaktin szintem van és állandóan Bromochryptint kell szednem, ha gyereket akarok. Ha nem szedem, akkor SOHA nem lehetek terhes szerinte.
Mivel 5 percig csak a mellékhatásait sorolta, én teljesen kiakadtam, és nem töröődtem bele ebbe a diagnózisba. Elmentem még két másik orvoshoz, akik a vizsgálatok újbóli elvégzését javasolták.
És közben elkezdtünk próbálkozni, hogy adjunk esélyt. És csoda történt, már az első hónapban terhes is lettem! Még most is nehéz elhinnem!
Szerintem az eset tanulsága, hogy egy orvos nem orvos.

Krisszi
Gratula a jó eredményekhez! Ez a genetikai UH mennyibe kerül az Istenhegyin?

Azt hiszem a négyes tesztre én is bejelentkezem, úgyis jövő héten lenne aktuális a "korunk" alapján.

Üdv,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 

 
 

Sziasztok!

Timota!
Nekünk második baba lesz, már van egy 15 hónapos Marcink Kép Érden lakunk, de szeretnénk elköltözni, éppen áruljuk a házunkat.

Erika!
Örülök, hogy feltöltődtél Te is és még Párod is így észrevette rajtad Kép
A védőnő kapcsán nem mondtam tegnap, hogy legközelebb ragaszkodj időponthoz, mert a 4 órás várakozás nagyon durva. Mi pl. mindig fél 9-re megyünk - annak ellenére, hogy 10-től "rendel" -, mert egyedül Marcival nem merem bevállalni a dolgot, így Gábor is jön a munka előtt.

Judit!
Remélem időben kiértél a Párodért. Tegnap már leszállt egy párszor a Malév gép Érd térségében Kép

Kriszkrosz!
Mi van Veled? Ugye semmi baj! Vagy ma mentél a védőnőcihez?

MSE!
Klassz, hogy minden rendben volt az uh-on Kép Szívhang Kép

Iza!
Nagyon klasszak a képek! Ezeket Te csináltad? Jól emlékszem, hogy fényképész vagy, ugye?!

Kata!
Az érdi SZTK-ba tervezed majd a köv. vérvételt? Azért ott is kétszer kell sorbaállni, és ott is sokan vannak különösen szerdán. De szerintem kulturált környezetben, a kabátodat leadhatod a földszinti ruhatárban, a vizeletet nem sötét lukban kell elővarázsolnod (jól emlékszem, hogy a SOTE-n ez volt?). Egyébként legutóbb egy olyan rendi pasas állt mögöttem a bejelentkezéskor, hogy felajánlotta, hogy nyugodtan üljek le és majd mielőtt sorra kerülnék, akkor álljak vissza elé. Szerintem ez sem mindennapos mindenhol Kép Annyira jól esett!

Dorka!
Üdv közöttünk és nagy-nagy gratula! Mi a baj a kórházzal, rosszakat hallottál róla?

Krisszi!
Gratulálok a fiúcskához Kép
Remélem most már tényleg megnyugszol az AFP miatt. Mindent rendben találtak, akkor nincs gond!!! Kép

Rolex!
Örülök, hogy túlélted a vérvételt Kép

Manóné!
A genetikai uh-ot a 18-20. hét között csinálják, általában komolyabb uh-os végzettséggel rendelkező doki. Ehhez az uh-hoz mindenképp kell a 17-18. héten levett vérből szúrt AFP eredményed. Az AFP egy fehérje, amelyet egyrészt a baba (másrészt Te) bocsát ki a véráramba. Elfogadott értéke 0,7-2,5 között van. Ha túl alacsony, akkor Down-korra adhat okot, ha túl magas, akkor nyitott gerinc, koponya, hasfal gyanújára. Sajnos elég sokszor fals információt ad, mivel nagyon fontos a jó időpontban levett vér, a kismama súlya stb. Ikreknél eleve nagyobb értéket mutat, ezt is figyelembe kell venni.

Bettus!
Sajnálom, hogy így elszúrták Nálad is az időpontokat. 2 hét múlva legalább újra megnézheted a babócát. A Praxist szerintem is érdemes elrakatni későbbre, mert a kórházival egy ideig biztos feltöltődsz Kép
Én annyit tudok csak írni, hogy Marcinak mennyi volt a combcsontja a 17-18. héten. A Praxisban voltunk akkor és Nála 2,37 cm-t mértek. De olyan nincs, hogy mennyinek kell lennie, hisz az is napról napra nő, és csak átlagértékeket szoktak általában megadni.
Próbáld magad, ne stresszelni. Elhiszem, hogy nem könnyű, de próbáld meg!!! Ha komoly baj lenne, már szóltak volna.

Csengő!
Én használtam hüvelykúpot, Betadine-t (21.héten), Gyno-Pevaryl-t (23. héten). Én is paráztam, de csak nem írták volna fel, ha problémát okozna a babánál.
A Ti babócátok tényleg nagyon szégyenlős. Kép

Napraforgó!
Mi van Veletek? Jól vagytok? Mesélj magadról, régen voltál.

Jadey!
Jobbulást!!!
Taliról Erika és én írtunk pár sort. Tessék keresgélni Kép De a lényeg, hogy jól sikerült, szerintem mindenki jól érezte magát (de legalábbis remélem!!!).


AFP-t a betöltött 16. hetet követően szokták levenni, azaz a 17. és a 18. héten általában.

Tali: sajna én kocsi és jogsi nélkül elég röghöz kötött vagyok. Így nekem a hétvége lenne jó, mert akkor a Párom tudna fuvarozni és ha úgy adódik, akkor Marcira is vigyázni.

Málnalevél tea: én szülés előtt a 36. héttől ittam, mert lazítja a méhizomzatot és könnyebben tágul az ember lánya. Én a terhesség kellős közepén még nem hallottam, hogy jó lenne inni és én a fentiek miatt nem is merném. De ez csak az én szerény véleményem.

Éjjel úgy bekeményedett a pocakom, hogy hanyatt fekve rendesen kidomborodott a méhem és totál kemény volt. Remélem csak múló keményedés volt, mert nem lenne túl jó, ha besűrűsödne.

Marci ma megkapta a 15. hós oltását, és semmit sem sírt. Bezzeg én, majdnem elpityeregtem magam, amikor szúrták, mert féltem, hogy Õ fog sírni Kép

Puszi mindenkink: Melinda (18+6)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok Kismamik és Kisbabik!

Már jó régen csak visszaolvasgatni volt erőm; írni nem. Pedig még csak a jövő 7 utáni 7en megyek vissza dolgozni. De lehet, hogy akkor több időm lesz Kép
Most valahogy nagyon összesűrűsödtek a dolgok errefelé, mindig van vmi program, ha pedig nincs, akkor pedig tuti, hogy nem enyém a gép! (3an osztozunk rajta Kép )

Tegnapi tali: Megint szuper volt, és tényleg aranyosak a lányok! Jó volt a hangulat és persze megint kevés volt az idő! Kép Viszont alig várom a következőt! Kép

Melinda

Mégegyszer köszi MINDENT!

Erika

Tényleg nagyon jó volt, hogy arra mentem!! Sokkal gyorsabban hazaértem így! És a férjemért is időben ott voltam. Kép Köszi. Az pedig, hogy tiszteletbeli érdi lehetek, nekem megtiszteltetés. Sokkal jobbak a személyes talik, főleg olyan embernek, aki lassan ír, és ráadásul nem is szeret. Kép


Kriszkrosz (Kriszti)

Tök jók a képek, de a képen valóban nagyobbnak látszik a pocid, mint a valóságban. Kép És nem értem miért aggódsz úgy a kilók miatt?! Teljesen ok az alakod!!

Kata

Nagyon sajnálom, hogy most nem tudtál jönni! Kép DE nagy-nagy gratula a 2 lánykához!!!! Kép Éljen a nőuralom Kép
Most már rendesen érzed őket? A zöldségekről írt sztorid teljesen elborzasztott, főleg, hogy előszeretettel nyamizom őket... De most már működik a hűtős projekt. Kép
Konyha? Mizujs?

Gigi

Gratula Petikéhez! Kép Kép Hogy a fenébe tudtak ilyen tökéletesen jó képet csinálni?! Sajna nálunk pocakmaci egyáltalán nem látszik ilyen szépen; bár azzal nyugtatom magam, hogy majd a 18. hetin! Már alig várom, hogy nálunk is kiderüljenek a dolgok...

Afp téma: Mindenki tudja, hogy az eredmény megbíz6atlan, de aki parázásra hajlamos, mint sajnos én is, az mindezek ellenére is aggódni fog az eredmény miatt, ha nem lesz jó!
Én a 16+1. napon fogok menni. Remélem ez jól belőtt időpont.. majd kiderül.

Mse

Én is a szülésznőkérdésen agyalok, mert ismerősök szerint fontosabb, mint az orvos. Senkit nem ajánlottak egyenlőre, de az is igaz, hgy van egy belső forrásom, altatóorvosnő-családi jóbarát, őt is meg fogom kérdezni, hogy kit ajánl a Nyírőből. Majd beszámolok!
És én is írni fogok a nyári topikba Pilchardnak, hogy számítok a tapasztalataira; rendes volt, hogy felajánlotta.

Ma voltam védőnéninél, és sajna a vérnyomim még mindig alacsony. De inkább legyen az, mint magas!! Amúgy ezen kívül sok értelme newm volt.

Képek: Se Izát, se Jadey-t nem találtam volna el, hogy néz ki! De nagyon helyesek vagytok!! Vagy jók a képek. Kép

Jadey

Nagyon cuki a kislányod! És én is arra szavazok, hogy Rád hasonlít! Kép

Majd én is igyekszem képekkel szolgálni, de nem ígérem a napokban! Kép

Minden új kismamának, illetve csatlakozónak gratula!! No aggódás, minden rendben lesz! (Írja 1 paragép Kép )


sok puszi Mindenkinek, további szebb napot!
J.E.
macifülke
 
 


Jadey!

Azért valahogy csak megtalálnánk a módját, hogy ételhez jussunk. Legfeljebb pecáznánk Kép

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Vagy egymást etetnénk Kép

Kép
gesztenye78
 
 


Krisszi

Majdnem kimaradt a gratulám (pedig próbáltam jegyzetelni Kép ) a fiúcskához. Szóval fanfárok meg minden! Kép
macifülke
 
 


Sziasztok!
Hú, nagoyn sokan vagyunk, marha nehéz követni, bocsi, de nem tudok annyit gép előtt ülni, hogy mindenkinek válaszoljak!Kép

Bujka,
aranyos lehet a MArcid, ahogyan puszit ad, ez nálunk még nem megy, csak harap puszi helyett!Kép Hogy bírod a cipelését? Nekem a legnehezebb a kiságyból ki és bepakolni őfelségét. NEm semmi, hogy még mindig szopiztok, nekem a doki a korábbi elhalt terhességek miatt ajánlotta, hogy csak a szopi befejezés után próbálkozzunk. De ahogy harapni tud, talán jobb is, hogy befejeztük a fogak kibújásával!Kép
Marci már az új oltást kapta ma?

Hú AFP mizéria, már előre rettegek én is tőle, MArcivla volt két borzalams hetem, amikor csak tipródtam, remélem most nekem is időben veszik le és a súlyomat is ráírják, de az istenhegyire visszamegyek most is, nekem emgnyugató volt!

Mi is megyünk 4D-re a Praxisba 8-án, már nagoyn várjuk, elvileg akkor töltjük be a 12. hetet!!!

Találkozóban mi is benne vagyunk, de én csak MArcival együtt tudok menni és csak akkor, ha éppen magyarországon leszünk.

Krisszi,
gratula a kis kukacoshoz, mi is nagyon fiút akartunk elsőnek és amikor kiderült, hát röpködtünk. Én utáltam nővér lenni, minden barátnőmnek bátyja volt, nekik sokkal jobb volt!

Szülésznő, nekünk volt és most is találkoztunk a kórházban és elvállalt minket, nagyon aranyos, nekem sokat jelentett, hogy végig ott volt, előtte voltam nála NST-n, amikor szülés előtti héten bepraáztam, hogy nem érzem a gyereket és bármikor lehet hívni bármilyen kérdéssel és mindig segít.

Na most ennyi, mert MArcink még mindig nem aludt, de már itt nyűglődik, hogy álmos, csak nem akar sikerülni beájulni!Kép
szép napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Bujka: MegtaláltamKép

KépKép
Kép
jadey
 
 


Sziasztok!

Ákata:
Nem hiszem, hogy azonos az orvos, aki ezt tanácsolta (már öreg és nem vállal szüléseket), egyébként meg akkorát csalódtam benne, hogy otthagytam.
Le is írom a mi történetünket.
Kivizsgáltattam magam hormonálisan+UH, mert tervbe volt véve a gyerek közép távon és én biztos akartam lenni benne, hogy minden OK.
Az egyhónapos vizsgálatnál érett petesejtet nem találtak, s a végén az orvos közölte, hogy emelkedett Prolaktin szintem van és állandóan Bromochryptint kell szednem, ha gyereket akarok. Ha nem szedem, akkor SOHA nem lehetek terhes szerinte.
Mivel 5 percig csak a mellékhatásait sorolta, én teljesen kiakadtam, és nem töröődtem bele ebbe a diagnózisba. Elmentem még két másik orvoshoz, akik a vizsgálatok újbóli elvégzését javasolták.
És közben elkezdtünk próbálkozni, hogy adjunk esélyt. És csoda történt, már az első hónapban terhes is lettem! Még most is nehéz elhinnem!
Szerintem az eset tanulsága, hogy egy orvos nem orvos.

Krisszi
Gratula a jó eredményekhez! Ez a genetikai UH mennyibe kerül az Istenhegyin?

Azt hiszem a négyes tesztre én is bejelentkezem, úgyis jövő héten lenne aktuális a "korunk" alapján.

Üdv,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Geszti:

Én is erre gondoltam. Vagy viszünk egy hapsit rabszolgánakKép

KépKép
Kép
jadey
 
 


Sziasztok, csak pár percig maradhatok, kikészít ez a gyerek engem! KépKép
Este iszonyúan görcsölt a hasam, ali bírtam moccani, de kétszer hasmenésem volt, azt hittem azért. De reggelre tele lett a WC véres WC papírokkal (nem húzom le éjjel, nehogy felébredjenek a fiúk), meg a bugyim és a betétem vérrel. Elképzelhetitek, hogy éreztem magam. Azt hittem elkezdtem vetélni. Egy aranyos volt a dologban, édes ez a gyermek, tudja mikor kell vérezni, mikor anyának másnapra kéte hete lebeszélt időpontja van a dokihoz!KépKép
Szóval rohantunk dokihoz, méhszáj zárt, szívhang van, baba rúgkapál, de akkor mi a franctól folyik belőlem a vér????
Doki szigorú ágyfekvést javasolt, úgyhogy megyek is visszafeküdni!

Azért sz-rtam be, mert most nem csak barna foltok, pecsétek, hanem folyik a vér.

Aki már vérzett erősebben, hány napig tartott?

drukkoljatok!Kép

Kép

Kép
rejo
 
 


Jadey!

Az első gondolatom nekem is az volt, de nem akartam ilyen drasztikus lenni Kép
A végén még mit gondoltok rólam, hogy milyen fantáziám van Kép
Ebből is látszik, hogy a kismamák milyen hasonlóan gondolkodnak (ezt mindig felfedezem!).

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Szia Rejo!

Drukk 1000-rel! Lehet, hogy sima hormonzavar; mivel Te is PCO-s voltál rövid sztori: Barátosném (szintén az volt, mint mi) most 2 éves a fiúkája, spontán jött végül össze, asszem clostyt szedett. 5 hétig vérzett úgy, hogy se hematóma, se semmi gond a gyerkőccel. Orvos erre, rossz hormonális előzmény, feküdjön szigorúan. Nála bejött!! Nálad is befog. Lehet, hogy tényleg csak ennyi, de tartsd be az orvosi utasításokat!
Kitartás!! Kép

J.E.
macifülke
 
 


Drága Rejo,

A frászt hoztad rám, esküszöm könnyes szemmel olvastam el az üzidet és a hideg futkosott rajtam!!! Máskor (ne legyen ilyenKép)fordítva kezdd légyszi: minden ok, de mi történt... Nagyon drukkolok és nagyon vigyázz magadra!!! Tudsz eleget pihenni?? A párod tud segíteni? Tényleg feküdj, amennyit csak tudsz. Lehet, hogy butaság, de nem lehet, hogy eredetileg most lenne meg? Nem te lennél az első, akinek még így babásodva is van peteérése és menstruál.

írj okvetlenül ha tudsz, hogy mi van. Annyi őrangyalt küldünk, hogy nem lehet bajotokKép

Puszi

KépKép
Kép
jadey
 
 


Bali78

Nagyon szépek köszönöm ha tudnál segíteni.
Utolsó mensi első napja november 9. De ezt a dokik kétségbe vontá? Talán nekik volt meg? Kép

Amit adtak papírt arra ezeket írták:
BPD: 38mm OFD: 46mm AC: 124mm FL: 16mm !!!! és ide tették a felkiáltó jelet
Magzati súly: 210g (+-10%)

A végé ugyan még van egy szöveg, hogy durva eltérésre utaló jel jelenleg nem észlelhető, na de mégis mi jelent durvát.

Amúgy köszönöm a biztatásokat, megpróbálok nem gondolni erre, és főleg nem stresszelni, habár ma eléggé kivoltam, de a munkámba temetkeztem.
Most nem tudok többet írni, köszönöm a segítséget, holnap jövök.

pusz mindenkinek: Bettus

Kép
bettus79
 
 


Bettus!
Nalam:
bpd 40mm
ac 130mm
fl 25mm
stb szerepel nalam.

Arra gondoltam hogy esetleg nem ugy fekudt a baba, hogy a combcsontjat egyenesbe mertek. Nekem meg pont oldalt volt, ezert ilyen nagyok talan az ertekek. Nem nyugtalankodj, ha megis, az nagyon nem jo a kicsinek, akkor menj el 4d-re, ilyen esetben megeri. En a hattyuhazban anno a fiammal (mert en is sokat idegeskedtem) mindig kaptam aznapra idopontot. De ne lepodj meg ha teljesen mas ertekeket kapsz. Ez egy meres es hat ha latod a dokik kezet, amint a kis keresztet huzigaljak, hat en nem mondanam hogy 1-2mm nincs meg benneKép

csengo
koszi a kupos valaszokat, ugy dontottem hasznalom. NEm akartam reszletezni, de nekem veteles elott kupot irtak.... innen a felsz.
Vendég
 


Rejo,
nagyon vigyázz magatokra, pihenj sokat, reméljük gyorsan elmúlik a vérzésed!!! SZorítunk nagyon!!!

Bettus,
minden UH lelet végére ráírják a protokoll szöveget: "dúrva eltérésre utaló jel,...." Ezzel magukat védik!
Az FL a combcsont hossza, ha jól emlékszem, a BDP a fejátmérő, ami alapján esetleg fiatalabbnak nézhetik, van egy olyan orvosi korongom, most megnéztem, lehet, hogy később estél teherbe.
REmélem kicsit megnyugszol, ha gondolod visszakeresem a mi régi adatainkat.
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Csengo:

Rámijesztettél, mint írtam, én is kúpozok... Attól volt a vetálás, vagy ez nem bizonyított? Milyen kúp volt? Nekem ezt úgy keverték ki.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Csengo:

Rámijesztettél, mint írtam, én is kúpozok... Attól volt a vetélés, vagy ez nem bizonyított? Milyen kúp volt? Nekem ezt úgy keverték ki.

KépKép
Kép
jadey
 
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 23:22-kor.
Vendég
 


Sziasztok, Kismamák!

Napraforgó,
meglepetés Kép Egy babánál mi is így tettünk volna, de kettőnél nem bírtam a kíváncsiságommal Kép

Jadey,
a 4D-t orvosok végzik, legalábbis nálam biztos doki csinálta... A 18. hetit pedig genetikus fogja. Torokfájásra: méz és csipketea (utóbbit azért érdeklődd meg, hogy terhesség alatt iható-e. A méz tuti ehető Kép ) Jobbulást Neked!

Judit,
következő találkán már én is ott leszek Kép Lányoknak örülünk mindketten, szerintem a férjem nem tart a nőuralomtól. Legfeljebb majd hárman csavarjuk az ujjunk köré Kép (Most megkérdeztem, és aszonta, nem fél Kép Kép)
Konyha: a bútor kész, a víz-gázszerelőt mostanra várjuk, ha befejezetem ezt a hosszú irományt, fel is hívom... Hogyhogy visszamész dolgozni? Aszittem, végig otthon leszel... Hogy áll a ház?

Boróka,
tök nagy a hasonlóság - az én régi dokim is idősebb és nem vállal már szüléseket, és a három vérvétel után uazt állapította meg (plusz a pajzsmirigy-alulműködést, amire gyógyszert szedek), és aszonta, hogy nem lehetek terhes, vagy ha igen, azonnal elmegy... Ez volt novemberben, és decemberben terhes lettem az ikrekkel Kép Kép Kép Mondd, a tiéd nem Angyalföldön rendel véletlenül? (És ezek után dupla gratula a babához Kép)

Rejo,
megy a drukk ezerrel, és feküdj!!!

Bettus,
ne aggódj!!! Én nem tudom a pontos méreteket, azt viszont igen, hogy nekem a két babánál (holott ikrek) tök eltérőek a számok... Nincs két egyforma baba és egyforma fejlődés, csak sémák vannak. Ennél biztatóbbat nem tudok mondani.

Puszi mindenkinek - Kata

Kép
Ákata
 
 


Bettus!

Most szállt el eny oldalnyi szöveg, úgyhogy most már csak röviden! Ugyan ilyen arányú számokat kaptam most legutóbb (12 hetesen), de nem tettek mellé felkiáltó jelet. persze én itthon el kezdtem parázni, aztán nagy neezen megnyugtatott egy 30 éve parkatizáló doki, hogy bőven normál értéken belül vannak a számok... Szerintem, eressz meg egy telefont valami hozzáértőnek! Kép Ja, előkerestem a nagy fiam uh-leleteit, és képzeld rövidek rajta a lábai! Most 7 éves és tudod, hol van...? Kosárlabda-edzésenKépKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Jadey! Termeszetesen nem a kuptol volt a veteles, hanem valoszinu a streptococcustol, de ez sem bizonyitott mert vereztem elotte. Ezer mas jel volt, csak a kup megmaradt bennem mint rossz emlek. Mar banom, hogy leirtam, mert azota felhivtam egy 3 gyerekes anyukat aki minden gyerekenel hasznalta es en is fogom.
HUU. Csak a beteg tajekoztaton is az van, ha terhes akkor blablabala.
Bocsi!
Es igerem ilyenek tobbet nem irok le.

csengo
Vendég
 


Csengo?

Ne butáskodj, semmi gond, csak én is agyonparázom magam, hogy minden rendben legyen...Lehet, hogy Teis olvastad a sztorim:2 év próbálkozás után szinte csoda, hogy összejött... Közben mikor még nem tudtam:fertőző tüdőgyuszi, erős antibiotikum.. Most gomba, migrén és torokgyuszi. Autóbaleset.A barátnőm esete...) Egyszóval magamban végig rettegek.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Sziasztok!

Ákata, Simigabi!
Hát nehéz is kibírni, de azért ha egy mód van rá, én megvárnám a szülést.
Olyan kevés szép meglepi van az életben, hogy ennyi áldozatot talán vállalhatok érte! Kép
Vársz valakit, sőt valakiket és nem tudod mik lesznek, csak találgatsz!!!
Én mindig fiút szerettem volna, nálam nem is volt kérdés, hogy lányom lesz. Valahogy olyan természetes volt. Persze álmomban sem gondoltam volna, hogy nekem valaha IKREIM lesznek.
És mióta tudom, hogy ketten vannak valahogy elkezdtem lányosba átmenni.
Ezért is gondoltam, hogy nem kiváncsiskodom, mert valahogy mindegy!
Egészségesek legyenek!!!!!

Bujka!

Köszönöüm kérdésed, jól vagyunk csak sokat dolgozom, mert ki tudja meddig birok majd és hát egyedül nehéz lesz anyagilag bírni.

Egyébként azt hiszem a babócáim úgy döntöttek, hogy ismét helyet szorítanak maguknak, mert nagyon feszül tegnap óta az egész alhasam, még a pisilés is kényelmetlen.
Érdekes, hogy 3-4 hetente van ilyen és 1-2 napig tart aztán megszünik.
Csak egy nagyadag has marad utána. Kép

Én nem tudom mi lesz még, de nekem már most akkora hasam van, hogy tagadhatatlan.
Sajna képet nem tudok feltenni, mert nincs gépem amivel lefotózzam.Kép
De mindenképpen fogok beszerezni!!!

Ákata!
Neked is nagy a hasid?

KépKép
napraforgo13
 
 


Napraforgó,
nekem is óriási a hasam! Már napok óta akarok ról képet csinálni, de vhogy mindig elmarad... De majd igyexem...
Én nemigen hordok szűk felsőket, pulcsiban is a lazát szeretem. Most jutottam el abba a stádiumba, hogy már a legbővebb pulóverben is látszik Kép A kicsit szűkebb darabokban pedig végképp... Ja, múlt héten megmértem a haskörfogatomat, 95 cm volt. Most 101... imént mértem... Kép
Én június 1-jéig dologzom, ha minden jól megy.

Képzeld, a MegaToys-ban már 49 ezer forintért láttunk nagyon édes ikerbabakocsit... Szerintem ez szuper ár, ahhoz képest, hogy máshol 200 ezer... Ja, és volt kocsi 19 ezerért is, de az csak újszülötteknek jó...

Puszi - Kata

Kép
Ákata
 
 


Kata!
Köszönöm kérdésed, visszamentem dolgozni, az első héthez képest nagyon jól bírom. Mostmár nem ugrálo ka táblához annyit, hanem próbálok egyre többet ülni, mert mindig csak a nap végén derül ki, hogy húha, elfáradtam. Ha jobban odafigyelek, csak otthon fekszem le amint hazaértem. Én jún.közepéig tervezem a melót, akkor leszek a 7. hónapban. Te hány hetes is vagy? Mostmár alig írja valaki a kort.
Megbeszéltük!Te leszel az első tiszteletbeli gyeses tanítványom. Te legalább nem költözöl majd el. Melindáék nagyon fognak majd hiányozni.

Bárkit elviszek szívesen a következő, nagy talira
autóval, szerintem babák is jöhetnek, az én kocsim 4 személyes.

Melinda! Marci egy igazi férfi. Miért is sírna? "MAjd az anya úgyis pityereg helyettem"-gondolta magában.

Bettus!
Afp-vel ne törődj, a lényeg hogy szép és egészséges a baba.

Rejo! Egyet értek Macifülkével: Tartsd be, amit a doki mond és tarts ki. A lényeg, az uh nem mutatott semmi bajt. CSak erre gondolj!
Pihenj, feküdj és ne menj dógozni, akár 1 hónapig se! Jól emlékszem, hogy Te is tanítasz? Munka közben nem voltál sosem rosszul? Lehet, hogy nem bírtad. Gyógyszert adott rá a doki? Írj, ha jobban vagy. Drukk.

Kriszkrosz!
Merre jársz?

Erika
piciri
 
 


Piciri,
köszönöm Kép Mármint a tanítást... Mi nem szándékozunk elköltözni, jól érezzük magunkat itt, no meg aztán még nincs négy hónapja, hogy itt lakunk... Ti is Pestről jöttetek? (Mintha írtad volna, hogy pár éve laktok itt...)
A 16-17. hétben vagyok, öt nap ide vagy oda Kép

Melinda,
képzeld, egyre gyakrabban mozognak a bébik, néha csiklandoznak is belülről Kép Általában reggel érzem őket, ébredés után, de ma este is erőteljesen éreztem/érzem Kép

Puszi - Kata

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok!

Judit!
Szülésznőt még a saját dokidtól is érdemes megkérdezni. Pl. nekem a szülésznőmet a dokim ajánlotta (gondolom szeretnek együtt dolgozni) és meg is voltam Vele elégedve 1000%-ig. És tényleg sokkal többet számít a vajúdás óráiban, mint a doki!

Tamesz!
Marci felemelésével még nem lenne gond, de sokáig nem tudom cipelni. És most egyre anyásabb és állandóan ölben lenne Kép Inkább az ágyba behelyezés kezd problémás lenni, mert a hasam kezd útban lenni a rácsnak, vagy fordítva Kép Kiemelni még "jó", mert átalában feláll a kiságyban Kép
Igen, már az újfajtát kapta meg. Bőr alá kapta, lehet hogy azért nem érezte Kép
Szorítok, hogy majd ne legyen semmi gond az AFP-vel!

Rejo!
Ez a vérezgetés szörnyen hangzik. Tanácsot nem tudok adni, talán csak annyit, hogy fogadd meg a dokiét: feküdj sokat!!! Szorítok!!!

Dorka!
Doki Kép

Gabi!
Én is úgy vagyok vele, hogy egészen hülyének érzem magamat, hogy nincs jogsim. Pedig anno 17 évesen Anyukámék zavartak, hogy menjek és csináljam meg, de én kis hülye: "minek az nekem?!". Azóta is bánom, mindig halasztgattam, hogy majd-majd megcsinálom, most meg kisgyerek mellett nem lenne túl ideális tanulóvezetősködni. Hát ez van!

Napraforgó!
Örülök, hogy jól vagytok Kép Pont azért kérdeztem, mert annyiszor eszemben vagy, hogy hogy bírod egyedül... Már a gondolataimmal is sok erőt kívánok Neked még a várakozás hónapjaira is!
Pocakot növeszd csak, az a dolgod Kép

Kata!
Basszus!!! 101 cm!!! Én 108-cal mentem szülni!!! Tényleg találkoznunk kell, mert ez látnom kell!!! Addig is nagyon várom a fotót! Kép

Erika!
Ne félj, egy darabig még szerintem nem megyünk sehová Érdről. De aranyos vagy, hogy azt írod, hiányozni fogunk Kép
Tényleg igazi kispasit játszott Marci, 'majd megzabáltam utána Kép A dokinéninek és a védőnéniknek az tetszett a legjobban, amikor a letett sztetoszkópot magához kaparintotta (miután a dokinéni meghallgatta a szívét, tüdejét), és meghallgatta újra magának. Frankón, ahogy a dokinéni csinálta Neki. Annyira kis okos, hogy szinte mindent utánunk csinál, elég ha egyszer látta. Na jó, azt hiszem eléggé fényeztem mára Marcit Kép

Kriszkrosz!
Hol vagy?! Ne ijesztgess!!!

Mindenkinek jó éjszakát és sok puszit: Melinda (18+6)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Kata!
Örülök, hogy beindultak a leányzók Kép Ugye milyen klassz? Tényleg néha olyan az elején, mint a csiklandozás, aztán majd egyre erősödik. A végén majd a gyomrodat a tüdőt környékére tapossák, na az lesz majd az igazi Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka
 
 


A táblával még adós vagyok, régen raktam már fel. Akinek valami adatváltozása van, szóljon, azonnal javítok Kép

Kép
Kép

Melinda

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok Kismamik, Anyukák!


Ha van kedvetek nézzetek át az oldalamra.
Prince Oliver, és Kenguru Gold ruházatot találtok.
Természetesen újak, az áruk pedig nagyon kedvező.
Általában vannak akciós termékek is.
A Kenguru Gold oldal még nincs beüzemelve, arról méret megjelölésével tudok képet küldeni priviben.

Jó nézelődést, és mindenkinek jó pocakosodást.

http://www.babydress.uw.hu

Pipocska

Kép
Kép
pipocska
 
 


Sziasztok lányok!
Nemrég értünk haza a párommal a magánrendeléses UR-ról.Legnagyobb örömünkre megmutadta, hogy ki is lakik a pocakomban. Örömmel tudatom mindenkivel,hogy egy nagy és egészséges KISFIÚ lesz az első kisbabánk.A képek amiket felrakok mind a kis arcáról készültek.Rengeteget mozgott a vizsgálat alatt és még az ujjait is mozgatta. A doki szerint a méretei alapján 17 hetes lehet, bár majd csak hétfőn leszek 16 hetes.A vizsgálat végén tartottunk amikor nyújtózott egy nagyot és ásított is egy jóízűt.Borzalmasan aranyos volt.Csak azt sajnáltuk,hogy nem lehetett videó felvételt készíteni róla.De majd a 3D-en lesz készítve.
Remélem sikerül feltenni a képeket!
Puszi mindenkinek és jó éjszakát!
Sziasztok!
Andi!

KépKépKép
andrea82
 
 


Andi,
gratulálok a nagyfiúhoz Kép
Érdekes, aki már tudja, mi lesz a baba, mindenki kisfiút vár - kivéve én Kép

Melinda,
lehet, rosszul mérem, bár nem hiszem - köldök alatt, ahol a legjobban kiáll Kép Érdekes, annyira azért nem nagy, mint egy minden pillanatban szülő mamának, de azért szépen domborodik Kép

Én őszintén szólva nagyon örülnék, ha maradnátok (egy jó darabig) Érden, de tudom, hogy ez a Ti kívánságotokkal ellenkezik, ezért inkább nem kívánok ilyet Kép

Mingyá elalszom, nagyon fáradt vagyok... Úgyhogy búcsúzom holnapig...

Puszi - Kata

Kép
Ákata
 
 


Szia Andi,

De jó nektek, hogy már Ti is tudjátok! Nagyon kis cuki a fiacskátok!!!! Az első képen jóól látom, hogy hason fekszik?? Szuperédes!!! A másikon pedig belenézett a kamerábaKép

Szép álmokat Nektek, biztos megleszKép
Puszi

KépKép
Kép
jadey
 
 


Szia Bettus!

Véletlenül erre tévedtem. Voltál tegnap felkészítőn? Engem elcsábított az uram másirányba Kép
Tán jöv.héten megyek, feltéve, hogy rendben talál mindent a doki. (Jöv.hét kedden megyek hozzá)

Láttam, hogy izgulsz az adatok miatt.
Nekem 17. hetesen a BDP 40 mm és az FL 31 mm volt. Azt mondta a dokim, hogy nagyon hosszú lába van a babámnak (19. hetesnek felelt meg). Utána 19. héten voltunk genetikai UH-n és addigra a lába szinte semmit nem nőtt, csak a buksija. Úgyhogy szerintem nyugi!!! Be fogja hozni a lába a lemaradást.
A lelet végére azt a dumát nekem is odaírták. Mindenkinek ezt írják.
Remélem 2 hét múlva azért megnyugtatnak, hogy szépen nől a babád. Lényeg, hogy ne stresszelj rajta. Ha valami komoly lenne úgyis mondták volna.

Mindenkinek kellemes estét és további szép pocakosodást.
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Krisszi, Andi
Gratulálok a fiúkhoz!
Milyen fiú-eső van mostKépKépKépKépKépKép

Rejo
Pihenjél... nemcsak fizikálisan, hanem szellemileg is... magnézium szedése ilyenkor jó hatású lehet...
Drukk, hogy nem legyen baj!

Melinda
A tábliban majd a nevet átírod? Nálunk már nem kérdéséses... PÉTER lesz...
Köszönöm....KépKép

Gigi 18
Vendég
 


Sziasztok!

köszi a gratulációkat Mindenkinek!!! Kép Kép
Az AFP-ről csak annyit, hogy a betöltött 16. héten kell levenni, tehát amikor 16+1 vagy minimum.
Bettus!
Képzeld, én is csak 17+6 voltam a gen. UH-nál.
Jadey, ilyenek az apukák! Az én párom is nagyon fiút akart, de már elkezdtem felkészíteni a lehetőségre, hogy lehet a baba lány isKép
Lányok, lányok, ne idegesítsük magunkat a BPD/FL arányokon, ha gond van, úgyis megmondják, az UH meg 10%-os hibahatárral dolgozik. Én nem is emlékszem Ricsi Kép adatairaKép

Rejo, ne aggódj, pihenj!!!! A frászt hoztad rám, de most úgy tűnik, minden ok, ugye????


Mennem kell, kezdődik a polgári jog előadásom Kép,
puszi Nektek!
Kriszta

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Sziasztok!

Rejo, nekem az élénk piros vérzés kb. 1,5 óra volt, de az csapból folyós típus. Utána kb 4 napig jött a cucc erősebben, de az már nem élénkpiros volt, hanem sötétbarna, de igazából csak kb. 1 hete szűnt meg, tehát összesen 5 hét volt. Nagyon nagyon szurkolok én is! Tényleg feküdj szigorúan! Rutascorbint szedsz?

Egyébként tegnap valami lehetett a levegőben, mert én is kutyául voltam és jött egy két friss vércsepp, de kiszámoltam, hogy most kellene menstruálnom és biztos azért görcsölök stb.

Elvonszoltam magam a védőnőhöz is, de hazafelé már zombi voltam, a nőci egyébként tök cuki volt, majd jön valamikor látogatóba...

Vigyázzatok magatokra! Nekem tetszik a piknik a margitszigeten, mi szoktunk a barátokkal májusban és isteni!!! Jó lenne mindenkit megismerni személyesen!

Málnatea info a természetgyógyász magazinban volt, de most körülnéztem a neten, valahol azt írják, hogy szülés előtt kell inni, valahol, hogy keményedésre jó. Valami ilyesmi volt az újságban is. Maradok a palástfűnél, mert azt egy szülésznő ajánlotta, bár az íze.... botrány.

Megyek dolgozni, puszi mindenkinek!

MSE (12+2)

Kép
siba
 
 


Sziasztok Kismamik!
Jó reggelt mindenkinek!

Rejo!Úgy megijesztettél ezzel a vérezgetéssel.Feküdj,pihenj sokat!!!Ne stresszeld magad!Vigyázz magatokra!

Andi!gratulálok a fiúcskátokhoz.Nagyon édes lehetett ahogy izgett-mozgott.Tényleg kihez jársz vizsgálatokra?

Krisszi!Gratulálok!
Eddig tényleg fiúcskák felé dől a mérleg.

Málnalevél tea:Nem szabad inni csak a 35.héttől.Méhösszehúzó hatása miatt vetélést,koraszülűst okozhat!!!

Az új mamikat üdvözlöm.
Ja és Bujka,a képek pici férjem kezét,szemét dicsérik.Bár a lufis graffitit lehet én fotóztam.Õ a digi-boy.Én diára,filmre fotózom.Köszönöm a dicséretet a nevében.

Szép tavaszi időt mindenkinek!
Iza
Kiváncsian várom a többiek képeit.Gondolom nem vagyok vele egyedül.
piciza
 
 


Sziasztok!

Pikniknek én is örülnék Kép

Gigi,
én is úgy látom, sok a fiú Kép egyelőre csak én javítom a lánystatisztikát Kép Nekem az UH-orvos azt mondta egyébként, hogy az anyai megérzés mindig bejön. Mikor tőlem megkérdezte a vizsgálat közben, hogy mit érzek, én lány-lányt mondtam... és úgy néz ki, bejött Kép

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok,szép napot!

Tegnap sajnos mozgalmas napom volt.
Temetés(próbáltam csak a babára gondolni,így viszonylag nyugodt maradtam)
Este meg céges vacsin voltunk.
Olyan nehéz volt,hogy nem mondhattam meg a szüleimnek,hogy végre unokájuk lesz,és este a sógoroméknak sem.

Pedig megvolt a szokásos cukkolás a rokonok előttHA TUDNÁK,HOGY VAN POCAKLAKÓ!!

Jövő héten doki után megmondjuk.Lesz sírás biztos!!!

Egyébként meg annyira nem érzek különösebbet,hogy tegnap is csináltam tesztet.Bolond vagyok ugye?

Ákata:

Köszi a klotyós tippet,tegnap már nagyon figyeltem erre.

Rejo:

Megkaptam a szalmonella kergetőket!
Csatlakoznék az előttem szólókhoz,legközelebb írd előbb,hogy minden ok.
Pihenj nagyon sokat,és biztos minden rendben lesz.A lényeg,hogy a babi jól van.

Bujka:

De édes vagy,hogy folyton frissíted a táblát!!!
Jadeyvel már megnéztük én mikorra leszek kiírva,csak még babonából nem mondom meg.Majd a jövőhéten.

Krisszi,Andi:

Gratula a fiúcskához!Tényleg milyen sokan fiút vártok!!

Jadey:

Remélem jobban vagy!!Hűű ma még nem is beszéltünk.Mit fog szólni ehhez a papa???

Lányok!
A találka szerintem is szupi ötlet!Majd kitaláljuk mikor,és hol.De még várnunk kéne a jobb időre.

KépKép
rönci
 
 


Rönci,
én is alig bírtam megállni, hogy ne mondjam meg anyukámnak, mikor kiderült, babát várok... végül is már doki előtt egy nappal megmondtam (akkor már két hete késett). És rá egy hétre kiderült, hogy ikrek Kép Az egész család nagyon boldog volt.
Kollégáidnak mikor mondod meg?
Mennyi idős terhes is vagy pontosan?

Ja, a tünetek miatt ne aggódj, nekem is csak az álmosság volt...

Kata

Kép
Ákata
 
 


Szia Csengő!

Már megint együtt érzünk egymással, ha még emlékszel rám. Nagyon rosszul voltam az elején, sokat fogytam, most pedig szintén gombás vagyok, vagyis most nem tudom, hogy még vagyok-e, mert egy hétig használtam a pimafucin kúpot, majd egy hétig nagydózisú canestent és ezután nem mentem vissza a dokihoz, most várok, hogy mi lesz. Jövő hét pénteken megyek 18 hetes uh-ra, azt gondolom akkor meg is vizsgál majd a gomba miatt. Most mosom a fehérneműimet 95 fokban, remélem nem fognak szétkenődni a mosógépben.
Te hogy vagy mostanság a gombától eltekintve?

Nagyon irigylem azokat akik már tudják a kisbabájuk nemét! Nagyon remélem, hogy a jövő heti uh-n megmutatja magát a mi picikénk, ugyanis az apukájának és az anyukájának is szülinapja lesz.

De jó nektek, hogy tudtok találkozni, olyan egyedül érzem így magam, hogy egyedül vagyok siófoki, már azon is gondolkoztam, hogy lehet, hogy nem gondoltam át jól ezt a dolgot, hogy Fehérváron szülök, mert így sem Siófokon, sem Fehérváron (távolság miatt) nem tudok kismamákkal mindennapos kapcsolatot kialakítani.
Az a jó, hogy ti itt vagytok, csak sajna ti sem személyesen.

Bali
Régen láttalak itt fennt, hol voltál ilyen sokáig?

17

Kép
manka2
 
 


Ákata:

Szép a történeted!Gondolom mennyire örült a család.Nálunk azért ülnek már tűkön,mer 8 éve élek boldog házasságban,de ne akartunk sokáig babót.(főleg a férjem).És nekem egy bátyám van,2 nagy fiúval.

A kolléganőim már tudják!

Õk végigasszisztálták a sikertelen próbálkozásainkat.(különben kevesen tudtak a babaprojektről.nem akartuk,hogy folyton kérdezősködjenek,mert volt egy megérzésem,hogy nem fog ez könnyen összejönni nekünk.-mindig rendszertelen volt a ciklusom)

Én fél éve kezdtem velük dolgozni,és hátbatámadásnak éreztem volna ha nem avatom be őket,főleg ha hamar sikerült volna.
De annyira szurkoltak nekem.(a főnökeim még nem tudják,a másik kórházban sem-bár ahol ffi a főorvos,most is mondta szűljek már.ő biztos rebdesni fog)

Mindenkinek ilyen kollégákat kívánok!!!

Kedden leszek pontosan 6 hetes!!!Tehát még iciri-piciri

Nektek spontán lettek az ikrek?
Jadey mondta,hogy nézzem meg ezeket az infókat az arhívumban,de erre még nem volt idő.

Gondolom a tünetek meg majd jönnek.

KépKép
rönci
 
 


Sziasztok Lányok!

Ákata:
Dokim arra volt Angyalföld fele keresztneve K. Csaba tanár úr. S azért mentem hozzá, mert a legkedvesebb 7 gyerekes tanítványaim mind nála születtek annak idején, és meddőségi specialista hírében áll. Ugyanaz???

Rejo:
Figyu, szedjed a Magne B6-ot napi 3*1-et, recept nélkül kapható, és szigorú pihenés! Drukkolok!!!

A málnalevél teát meg felejtsétek el sürgősen, az tényleg vetélést is okozhat. majd csak akkor kell inni, amikor már lehet tágulgatásra készülni.

Megyek az istenhegyire 4-es tesztre jövő kedden (15+4), de viszont az AFP-t meg csak később fogják levenni. Úgyhogy nem tudom jó lesz-e, már én is előre izgulok...

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Sziasztok!

Rejo: jobbulást kívánok és nagyon vigyázz magadra, pihenj sokat.

Már csak pár óra és kiszabadulok a munkahelyről, úgyhogy ez a gondolat most egészen feldobott.
Mindenkinek napfényes és kellemes hétvégét kívánok (azért még fogok jelentkezni). Használjátok ki a jó idő adta lehetőségeket.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


szia Manka!

Én szerintem, nem is voltam még itt fent tegnapig... és tudod, miért? mert annyian vagytok, hogy szeptemberig sem tudnám megjegyezni, ki-kicsoda...KépKép a már a szülinapnál tartunk, van valami titkos vágyad? És a párod is ugyanazt szeretné?KépKép Írtam a másikon neked....

13+0

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?