Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok,
Húúúú mennyit irtatok....Kép Ma lógtam az isiből mert olyan szépen sütött a nap, hogy sétáltunk inkább egyet a városban 3-asban....értitek...Képés egészséges Mc Donalds-os junk foodot ebédeltem.

Holnap reggel szorítsatok nekem, mert félek h nem élem túl ájulás nélkül a vérvételt. Ha reggel ébredés után nem ihatok v ehetek azonnal,összesem. Ti ezt hogyan oldottátok meg?

Manóné, gyere korábban Kép én okt 12-re vagyok kiirva.
rolex
 
 


Sziasztok kismamák!

Nagyon várom már a holnapi napont,mert holnap megyek UH-ra a párammal.Remélem sikerül kideríteni hogy ki is lakik bennem.Egy virgonc kisfiú vagy egy csábító kislány.
Ha valakit érdekel és sikerülni is fog akkor felrakom holnap este a netre a képet amit kapok.
Sok úgy nevet láttam ahogy olvasgattam most.Akivel még nem találkoztam azoknak üdv.
Puszi mindenkinek!

Andi!
andrea82
 
 


Simigabi, úgy látszik alkat kérdése ez a szoptatás alatti fogyás, én csak magamból indultam ki, mert nekem a terhesség alatt felszedett 22 kiloból szopi alatt hetente ment le 1 kilo, úgy hogy ettem rendesen, hogy legyen tejem. Azt hittem a tej zsírtartalma viszi le a kilokat, meg ezt energia előállítani a szervezetnek, de úgy látszik nem vagyunk egyformák! Kép

Kata, unokanővérem nem végeztette el a hasbaszúrást az igen rossz AFP ellenére, a veszélyei miatt, csak UH-n volt.

Krisszi!
talinak nagyon örülnék, lányok aki Gazdagrét-Sasad környékén lakik, az csatlakozzon! Kép
nekem ápr. közepe lenne jó, akkor tavaszi szünet van, vagy hétfői vagy szerdai napok, akkor ráérek napközben egész nap!

Rönci, küldök neked szalmonella-kergető drukkokat! Kép

Szamy,
Mi kábé egyidősek vagyunk, csak egy héttel vagyok előrébb! Én csak azon próbáltam ügyeskedni, hogy még okt.21 vagy 22? előttre essen a születése, mert nem akarom, hogy skorpió legyenKépKép Ezért még talán ki is hagytam volna a következő, februári ciklust!KépKép(előre is bocs minden skorpió jegyű topiclakótól Kép)

rejo
(10+2)

Kép

Kép
rejo
 
 

 
 

Rolex, apával vitettem magam el, ha ájulnék legyen aki elkap, előrementem a sorban, amint odaértünk, hogy ne kelljen várni sokat, és vittem magammal enni-inni, amint kijöttem vérvételről azonnal ittam.

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo,
Köszönöm. Szóval túl lehet élni. Kép 2 hete ódázom, de most már muszáj.
rolex
 
 


Sziasztok!

Tamesz!
Én Marcim még szopizik, de most állunk le róla szép lassan. Úgy tervezem, ahogy betölti a 16. hónapját, én pedig épp a félidőben leszek, azaz április elejére abbahagyjuk. Vasárnap óta már csak este szopizik, de azt is max 5. percig. Viszont csillagokat látok már a fájdalomtól, mert annyira érzékenyek a melleim. Én is féltem Ketteske miatt, de nem görcsöltem, nem véreztem, jól fejlődött, így nem féltem a szopitól.
Nem semmi Marcid, hogy pár nap alatt milyen nagy dolgokat produkált Kép
Mi is mondjuk az első pillanattól Marcinak, hogy baba van a pociban. Erre Õ felhúzza a pólómat és a csupasz hasamra nyomja a tátott száját és fúj, nem puszi, de mi a szeretet jelének vesszük Kép Annyira édesek ezek a kis prücskök és ha belegondolok, hogy fogja szeretgetni majd a kistesót, már most elérzékenyülök Kép

Krisszi!
Tudtommal 2,5-ig normális az AFP értéke (itt olvastam a Babaneten, majd belinkelem). Így érzésem szerint nem kell izgulnod. A helyedben beszélnék a dokiddal, hogy ő mit mond. No comment, hogy a későbbi időpontban kevebb értéket hoztak ki...
Miért nem akarsz menni a Praxisba?

Bettus!
Megy a drukk a holnapi uh-ra Kép
Vigyori arc: kettőspont nagy O betű szóköz nélkül

Kata!
Akkor a lánykák Eliza és Lilla lesznek? Írhatom ezeket a neveket a táblázatba?
Klassz, hogy az Istenhegyin ilyen segítőkészek voltak Kép Akkor nem szuratod magad mégegyszer?

Gabi!
A szoptatás=fogyás nálam sem jött be Kép Szülés után rögtön visszanyertem a szülés előtti súlyomat, erre a szopival sikerült felkapnom 4-5 kilót. Én akkor lettem csak igazán kívános, de a tejcsi miatt abszolút nem érdekelt.
Szorítok, hogy Nektek megmutassa magát a baba Kép És csak lányneven kelljen gondolkodni Kép
Örülök, hogy Petid már meg is gyógyult!!!

Rönci!
Szalmonella Kép Ha a doki megnyugtatott, akkor ne izgulj! Tudom, mondani könnyű.

Szamy!
Ilyen szomorú topikot tényleg ne olvass!!! Igaza van a Párodnak! Ilyenkor az ember csak elkezd kényszerképzeteket gyártani és az csak rosszul végződik!

Rolex!
Megy a drukk a vérvételre! Velem mindig ott a férjem, így ha gáz van, vigyáz rám. Jobb ötletem nincs az éhgyomorra vérvételre. És mindig volt nálam enni-innivaló és rögtön magamhoz kaptam utána valamit. (Most látom, hogy Rejo is ugyanezt írta Kép)

Andi!
Megy a drukk holnapra az uh-ra!

Judit, Erika, Kriszkrosz!
Köszönöm mégegyszer, hogy ilyen klassz napot szereztetek nekem/nekünk Kép Nagyon jól éreztem magam! Hihetetlen mennyiségű kaja maradt itt, ahogy elmentetek innen csipegettem, onnan kaptam be valamit, így nem is vacsoráztam, de szerintem így is túlteljesítettem a "tervet". Ha legközelebb lecseszerint a doki a hízás miatt, megadom az elérhetőségeiteket! Kép Kép Kép

A lényeg, hogy jól sikerült az érdi talink (szerintem!). A csajszik (Juditról eddig is tudtam Kép) nagyon helyesek, szimpik voltak és jót dumáltunk. Látni kellett volna azt a sok kaját, amit összehordtunk, egy falus lagzi megirigyelhette volna Kép Biztos, hogy lesz még talink!!!

AFP-ről egy-két info: www.babanet.hu/faq/tergon05.php

Lány-fiú ruha: én nem vettem eddig észre, hogy több lenne a lányruci. Mi Marcira is olyan klassz vagány kiscsávó rucikat tudtunk venni. Meg kell Õt zabálni bennük Kép

Megyek Marcit csutakolni!
Puszi mindenkinek: Melinda (18+5)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok Lányok!
Kényszerpihenőm még egy héttel kitolódott (szalmonella ugyebár), de nem baj. Csak az a baj, hogy igy sem érek rá soha. Épp fürdőszobafelújítást tervezünk ugyanis. Egész nap csempét meg szanitereket kerestem megfizethető áron.

Bujka!

Igen első baba, ugyhogy nagyon izgatottak vagyunk. Főleg a férjem! Nektek hányadik baba?
Érden laktok? Ott dolgoztam egy évig a kisegítő iskolában fejlesztőként.

Gesztenye!

Köszönöm az infót, majd átgondolom. Ezek szerint nem kell bejelentkezni előre.
timota
 
 


Melinda,
de jó lehetett Kép Sajnálom, hogy nem lehettem ott KépKép Vérvétel: holnap beszélek a dokimmal, elmondom, hogy nem ajánlották az Istenhegyin.
Csajok: Elza (tehát i nélkül, mivel a férjem vezetéknevéhez így illik) és Lilla Kép Táblázat: persze és köszönöm KépKép

Rolex,
a vérvételen mondd meg a nővérnek, hogy elájulhatsz. Lehet, hogy így fektetve fogják venni a vért (már ha van rá lehetőség). És kérd magad előre. Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond...

Andrea,
neked is drukkolok, hogy látszódjon a neme Kép

Puszi - Kata

Kép
Ákata
 
 


Lányok!Érdi tali!

"Mi is mondjuk az első pillanattól Marcinak, hogy baba van a pociban. Erre Õ felhúzza a pólómat és a csupasz hasamra nyomja a tátott száját és fúj, nem puszi, de mi a szeretet jelének vesszük ..."-írta Melinda, hát ez tényleg így történt. Tüneményes volt Marci.

Melinda!
Nagyon köszi mindent, igazán feltöltődve tértem haza, férjem kérdezte is hogy velem meg mi történt. Minek örülök ennyire? Elmeséltem dióhéjban és erre csak azt felelte: na erre is csak kismamák képesek (már hogy így összejárjanak és megbeszéljék gondjaikat, örömeiket), de azért tetszett neki.

Judit!
Mennyi idő alatt értél ki a reptérre? Nem irigyellek a sok utazásért, s az, hogy Te is velünk voltál, külön érdem és köszönet érte. Személyesen asszem jobb megosztani a dolgokat, amúgy is utálok a gép előtt ülni(pedig az egyik végzettségem infotanár).

Kata!
Sajnálom, hogy nem taliztunk. Legközelebb mindenképpen olyan időpontot találjunk, ami neked is jó.

Krisszi!
Sajnálom, hogy afp után is vannak ilyen bizonytalanságok. Az ember esze megáll. A dokidat kérdezted? A lényeg, hogy ő mit mond.
Drukk a holnapi uh-ra, remélem ott megnyugtatnak majd.

Cupicica!
Neked mikor lesz meg az eredmény? Oda id megy a drukk.

Szívesen csatlakozom a Gazdagrét-Sasadi úti talihoz is, remélem jó a többi érdi csajszinak is.
Erika
15+4
piciri
 
 


Erika,
a következőn tuti ott leszek!!! Sajna, hülye beosztásban dologzom, és már előző kedden meg kell tervezni a jövő hetet, de majd kitalálok valamit Kép Tényleg, nem is tudom, te dolgozol most? (Biztos írtad már, ne haragudj, hogy ilyen szita az agyam... azt tudom, hogy angoltanár vagy... Tényleg, tartasz majd órákat a gyes alatt? Bejelentkeznék Kép)

Iza,
minden OK? Mármint egészséged ügyében...

Kép
Ákata
 
 


Hello Lányok!

Cupicica, akkorát röhögtem a Görög Katolikus Szemlés neveken!

Kata, szerintem az Elza szuper jó név, az uszodában beszélgettem még a télen egy mindenórás kismamával, ő mondta, hogy Elza lesz a pici! Olyan szép volt a nagy hasával! Az Elza névről mindig ő jut eszembe... Kép

Szamy, szerintem se olvasd a negatív topikokat!Én is annyit paráztattam magam korábban, és olyan jó, hogy egy kis akaraterővel le tudtam állni!

Megvolt az UH ma este. Akkora kő esett le a szivünkről, bár a hematoma és a ciszta is megvannak, de azt mondták, hogy majd eltűnnek... 6 cm a CRL és integetett a kis manó! Megtudtam pár dolgot, amit eddig nem, gondoltam megosztom veletek.

Szívhangot nem kapcsolt, mert azt mondta, hogy most kezd kialakulni a hallása (UH szerint 12 hét és 6 nap, mensi alapján nttó 12) és nem jó ilyenkor a hüvelyi UH hang hangos része, mert túl nagy terhelést jelent. (mondott valami vizsgálat típust, de azt nem jegyeztem meg) Ehhez hozzátartozik, hogy a 7.héten simán bejátszották a szívhangot..Kép Õk tudják.

Aztán megkérdeztem a sex témakört (sorry, de 8 hete le vagyunk tiltva). Erre azt mondta, hogy lehet, de arra figyeljünk, hogy a spermákat összatartó anyag (neve passz) méhszájat tágíthat... szóval ne engedjük be őket.... Kép

Egyébként vicces volt, mert amikor megérkeztünk azt mondták, hogy adjam a könyvem.. én meg mondtam, hogy ohne könyv. Erre: Ekkora hasa van, könyve meg nincs? - mondták viccesen (képet teszek majd fel, bár eddig csak 3 kismamát láttam.... Kép )

Na így jár, aki 7 hétig fekszik. A nagykörút is olyan volt, mintha legalábbis New Yorkban jártam volna...Kép

Puszi mindenkinek. Ja és a szülés várható időpontját átírták szept 28-ra! Kép

Ja és még valami! Vérzőknek, fenyegető vetéléseseknek Palástfű és málnalevél teát javallanak (Természetgyógyász magazin). A palástfüvet nekem is ajánlották már, Iza esetleg neked is érdemes lenne inni, mert állítólag erősíti a méhet.

Valaki írta a múltkor, hogy a Nyírőben szül és vannak tapasztalatai, de nem találom már, hogy ki volt. Ha olvasod, akkor köszi, minden érdekel Kép Például a szülésznők...

Jó éjszakát!
MSE (12)

Kép
siba
 
 


KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Képek Gesztenyének!Álmos vagyok nagyon ,így nem írok sokat.Akik uh-ra mennek holnap,jó mozizást kívánok,és csupa tökéletes eredményt!!!Ne idegeskedjen senki.Jól vannak azok a kisbabák!
Kata!Jól vagyok.Lekopogom.A vérzés is elállt.Igaz ma visszajött pár csepp barna.De nem fáj semmim.Csak vége lesz már hamarosan.Pihizek sokat.Már lassan abba fáradok bele.
Jó éjszakát mindenkinek!
Iza
piciza
 
 


Na elég bénán rakta fel a képeket a babanet.
Húzgálni kell.Bocs.
piciza
 
 


Emese!Gratulálok a pincurhoz.Bizti nagyon cuki volt.A málnalevél teáról én is olvastam,hogy szülést könnyítő hatása van.Méhösszehúzó stb... Tényleg ez most nekem is jó.Teljesen kiment a fejemből.
Jó éjt!
Iza
piciza
 
 


Szépjóreggelt!

MSE,
gratula Kép
A 12. heti UH-n nekem sem kapcsolt szívhangot (mármint hangosra). Egyébként azt már hasi UH-val csinálták. Az első, 7. heti UH-n volt szívhang, és most is, a 16.-ban.

Iza,
tök jók a képek! Örülök, hogy jól vagy Kép

Most munka...

Puszi - Kata

Kép
Ákata
 
 


sziasztok

Rolex szerintem ez a 10 nap (mármint,hogy annyival korábban) nekem simán belefér, sőt hiszen ikrek.
A vérvételnél én is majdnem elájultam, kétszer. szerintem is vidd el apát, ráadásul készülj fel, mert sokat kell várni, és kétszer kell sorba állni Képegyébként én tegnap voltam, kár, hogy nem mondtad elöbb találkozhattunk volna. én ma megyek az eredményért.
manóné
 
 


sziasztok!

Siba:én a nyári babásoktól vagyok,és irtam nemrég hogy a nyirőben fogok szülni,és ha érdekel megirom majd a tapasztalataimat.
35 hetes vagyok,már nem sok van hátra.Amúgy én kérdeztem korábban szülőket a nyirőről,elég vegyesek a vélemények,sajnos több a negativ.Ha adsz egy email cimet szivesen irok Neked,hogy ne itt untassam ezzel a többieket.

Mindenkinek jó pocakosodást,jó egészséget kivánok!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Manóné,
hova jártok vérvételre? Én is kétszer állok sorba, és órákig a SOTE II-n. Egyszer bejelentkezem, egyszer a levételre várok. De hétfőn megyek itt utoljára, utána az SZTK-ba inkább. (Krisszi, ezt javaslom neked is, ha unod a sotés várakozást...)

Pilchard,
akkor nem is nyári, hanem tavaszi baba lesz Kép Jó egészséget nektek is Kép

Jadey,
ha jól emléxem, Te írtál tegnap fertőzésről. Nekem anno a doki azt javasolta, hogy az idegen klotyók kilincsére figyeljek nagyon (törlés után megfogja, Te is megfogod, majd kitörlöd - szóval nem részletezem.) Én azóta bal kézzel nyitom az ajtót, és jobbal szedem le a papírt...

Puszi - Kata

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok!

Iza!
Köszi a képeket. Már most látom, hogy bőven lesz mit megnézni odakint. 2 helyre már biztos elmennénk: az állatkertbe miattam és egy futball stadionba a párom kérésére + megnéznénk a nagyobb látványosságokat. Ha van valami, amit szerinted semmiképp sem kéne kihagynunk, akkor szívesen fogadjuk az információkat.

Timota!
Igen, én is úgy tudom, hogy nem kell előre bejelentkezni.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Timota!

Ha már biztosan tudjuk, hogy mi mikor megyünk akkor megírom, hátha kedvet kaptok ti is a dologhoz és akkor akár találkozhatnánk is.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Szia Pilchard,igen, köszi előre is a Nyírő infót, az e-mail címem: emese.balogh@gmail.com
Pusz: mse

Kép
siba
 
 


Ákata a péterfybe, legalábbis gondolom,hogy Rolex is hozzám hasonlóan oda fog menni vérvételre. A kétszeri sorbanállással egyébként ott is ugyanaz a helyzet. egyszer bejelentkezni, egyszer levételre,és persze rengetegen voltak. remélem rolex szerencsésebben fog járni.
manóné
 
 


Sziasztok Lányok!

Már egy ideje olvasgatom a topicot és nagyon sok hasznos infot írtok. ha lehet, akkor én is csatlakoznék az őszi csapathoz. Mensi alapján szept. 11 (terrortámadás), UH alapján szept. 21-re vagyok kiírva. ja, és Schöpfiben fogok szűlni (bár nagy fenntartásim vannak a kórházzal szemben). Nevünk még nincs.

Krisszkrossz:
Úgy láttam, Te is a Scöpfibe jársz. Te hogy vagy a kórházzal? Kinél fogsz szűlni?

Fertőzés-klotyó téma:
Igen, én is épp ezt javaslom mindenkinek, mármint, hogy a kilincsre kell nagyon odafigyelni. És, ha már elkaptad, akkor mindent (fehérnemű, pizsama, összes törülköző) ki kell alaposan fertőtleníteni. (2 óra Cloroxos áztatás).
Ja, és a tanga-bugyi is kerülendő - bár gondolom terhesen ezt nem nehéz.

Baby-boom:
Barátnőm anyukája azt mondta, hogy ez a Hold éve,s ennek köszönhetően olyan párok is vállalnak gyermeket, akik eddig halogatták, vagy akiknek nem jött össze! (Ez ránk is nagyon igaz).

Sziasztok - Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Manóné,
ha nem is örülök neki, egy kicsit legalább megvigasztal, hogy máshol is ez a helyzet... Múltkor voltam a Kútvölgyiben (pajzsmirigyemmel), ott is kellett vért venni. Felmentem a laborba, kaptam egy sorszámot, és azonnal szólítottak... Lehet, mázlim volt, de akkor is - le lehetett ülni, és nem kellett sorban ácsorogni...

Dorka,
üdv közöttünk Kép Nem egy a nőgyógyászunk véletlenül? Kép Ugyanezeket a tanácsokat kaptam én is anno Kép Gyere gyakran, ha tudsz!

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok!

MÉg egyszer köszi a biztató szavakat, nagyon aranyosank vagytok! Éjszaka rémálmaim voltak - szó szerint - viszont ma reggel jó dolog történt:

az Istenhegyi genetikai UH-n MINDENT rendben találtak, viszont a mensim alapján számolt kor a jó: 17+6 hetes vagyok!
(tehát rosszkor vették le a SOTÉn a vért az AFP-hez, korábban, mint kellett volnaKép

Ja, és FIÚ!!!!!!!! Kép Kép MEgnézték minden kis porcikáját, a szájpadlástól kezdve az összes pitvarig, kamráig, gerinccsigolyáig. Láttam a fütyijét isKép

Kata, úgy tudom, nem lehet bejelentkezni még a genetikai UH-ra sem, végig kell ülni a sort, de nem számít, majd eljön az én időm is. Nem valószínű, hogy találkozunk hétfőnKép
A vérvételnél eddig nekem nem volt gond, nem kellett sokat várnom, max 20 percet.

Bujka, köszönöm az AFP-s biztatást, úgy tűnik, megoldódott ez is. Csak azért nem mentem a Praxisba, mert az Istenhegyire előbb volt időpontomKép

Szamy, ne olvass ilyeneket! (Én a PCO-s topicot olvasgattam rendszeresen, jól beparáztattam magam, hidd el, nem érdemes! Kép

Iza, szépek a képek!

Puszi Nektek!
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


...szerintem Simigabinak is hamarabb vették le, hisz még csak tegnap töltötte a 16-ot, nem? Nálunk egy órával sem vennének hamarabb vért...Kép Bocsi, hogy beleugattam, csak gondoltam, fontos leet...

Puszi minenkinek!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Krisszi,
először is nagy gratula Kép Eredményhez is, fiúhoz is Kép Genetikai UH: engem az orvosom időpontra bejelentett (láttam is, hogy megtette), és most is pontos időpontra kellett volna mennem, de én a Praxisba megyek.

Nem értem, nekem az AFP-t eredetileg is a 16+1-en akarták levenni (most úgy néz ki, lehet, korai volt, ezért megyek mégeccer. Eredmény még nincs). Mikor is kell levenni pontosan? (Gigi, Te tudod?)

Puszi - Kata

Kép
Ákata
 
 


Kedves Melinda, Manóné és MindenkiKép
Köszönöm aki gondolt rám- megúsztam. Kép
Manóné, nagy volt a sor, de hamar lement. Elcipeltem apát így ő állt sorba.KépHolnap megyek eredményért.
Legközelebb ha megyünk, összeegyeztethetjük. Mikor mész orvoshoz?
s_roletta@hotmail.com
Rolex
rolex
 
 


Sziasztok!

KösziKép
Nekem a 12. heti UH zavart be, ott a CRL alapján egy héttel idősebbnek mondták a babát, mint a tényleges kora. Onnantól kezdve azzal az értékkel számoltunk, innen az eltérés.
Betöltött 16. héten kell levenni, nekem 15+4 hetesen történt.

Lányok, aki szeretne csatlakozni a talihoz, ne habozzon! Kép

Ápr. 3. Praxis 8 óra? Holnap lemondom, ha senkit sem érdekelKép

Pusz,
Kriszta

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Kedves Kriszta,
Mi az a Praxis???
Rolex
rolex
 
 


Rolex vagy a jövő héten, vagy utána, de szerintem inkább utána. de azt hiszem a magánrendelőjébe kell majd mennem, persze nem biztos még. egyébként 11.-én megyek 12. heti uh-ra (ja 3 héttel elöbb kell bejelentkezni, legalábbis nekem ezt mondta a nő telefonon.) te mikor mész?
manóné
 
 


Manóné, Te is a Z-hez? Én is a magánrendelőjébe megyek, ahol van UH. Ezert nem értem minek a kórházban is UH-ra menni. Szerinted? Én még nem jelentkeztem be.
Rolex
rolex
 
 


Krisszi,
nekem - úgy tűnik - 15+1-en... De nálam most kicsit bizonytalan a kor.

Rolex,
Praxis: 4D-s UH-t csinálnak, nekem nagyon bejött. Oda megyek 18. hetire is...

Kép
Ákata
 
 


Krisszi! És mekkora volt a CRL?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Rolex nem én Dr. T. P.-hez megyek. Nekem azt mondta a védőnéni (a kórházi), hogy ez a terhességi protokol vagy mi a nyavaja Kép és 4-szer kell menni a kórházba is. ilyenkor szerintem nem is a saját doki vizsgál.

Én a genetikai uh-ot, illetve vérvételt nem értem. mikor vannak? kinek kell? stb. elmagyaráznátok?
manóné
 
 


Sziasztok!

Ma kapom meg a beutalókat laborra és EKG-ra, úgyhogy a jövő héten elkezdődik az én belgyógyászati vizsgálatom is. Viszont ehhez nekem kellett intézkednem, mert a körzetinek magától nem jutott eszébe csak amikor mondtam, hogy a nőgyógyász nem csinálja meg az EKG-t.
Már csak egy hét és én is láthatom a picurkámat. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit csinál odabent.
Egyébként tényleg jó ötlet lenne egy össznépi találkát szervezni, mert akkor egy kicsit jobban megismerhetnénk egymást. Pl. egy jó kis kávézóban vagy cukrászdában? Kép

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


A genetikai nem csak 35 év felettieknek kell?
Ezek szerint jelentkezzek be a kórházi Uh-ra is?
rolex
 
 


Manóné!

A genetikai Uh és a vérvétel arra való, hogy eldönthesd egy esetleges rendellenesség esetén, amit ugye ezzekkel szűrnek, megtartod-e a babádat, vagy megtarthatod-e... Mert sajnos, van, amikor nem érdemes...(pl. nyitott gerinc)

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


a 18. hetit szokták "genetikainak" nevezni, tehát mindenkinek kötelező... Nálunk nem lehet kiváltaniD-vel, de azt nem tudodm, máshol is így van-e...

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Gesztenye,
Támogatom az ötletet. Hányan vagyunk?
Rolex
rolex
 
 


Sziasztok!

Hát pont jókor jött ez afp-s téma, mert TUTi hogy nekem is korábban vették le. Még 16 hetes sem lehettem, mert febr 28-án vették le, és ma voltam genetikai UH-on. Elvileg azért mentem most, mert hogy már 18 hetes vagyok. Na hát nézegette a néni egy darabig, aztán mondta, hogy még nagyon kicsi, az adatok alapján még csak 17 hetes lehetek, ezért visszarendeltek 2 hét múlvára... Kép <- (ez nálam nem nevetés hanem vicsorítás)Jó volt látni a picúrt, habár pont aludt. Még azt se látták fiú-e vagy lány?! Kicsit szomi lettem. Megmérte a combcsontját és mondta az asszisztensnek, hogy rakjanak oda egy FELKIÁLTÓ JELET! Én meg kérdem, hogy miért mi a baj ezzel? És akkor mondták, hogy ez túl kicsi érték, de lehet csak azért mert még korai 17 hetesen genetikai UH-ot csinálni. Úgyhogy most kicsit el vagyok keseredve, lehet nem fejlődik rendesen a baba??? Valaki tud arról valamit, hogy a 17 hét felé a csombcsont (papíron FL: 16mm) mennyinek is kéne lennie???????

Amúgy én meg pont április 3-ra vagyok beírva (Krisszi után Kép) 8:20-ra, de szerintem én is lemondom vagy átteszem máshova, mert másnap meg a kórházba megyek UH-ra. Nem hiszem, hogy naponta Uh-ra kéne mennem nem igaz???
Amúgy szerintem nem lehet nagyon hangos az UH, hogyha aludt közbe a baba? Vagy lehet, hogy van valami baja??? Remélem csak fölöslegesen aggódok, és nincs semmi baja!!! Most 2 hét bizonytalanság, szerinem elmegyek a dokimhoz...

Ne haragudjatok, hogy ilyennel traktállak titeket, de le kellett írnom.

Sziasztok: Bettus

Kép
bettus79
 
 


Battus!

Igazából az Fl értéknek a BPD értékhez viszonyítva van értelme... Megtennéd, hogy mindent leírsz, ami a papírodon van, úgy könnyebb lenne... Utsó menzi?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Rolex!
Most néztem meg a táblázatot, ahová elég sokan jelentkeztek és ott 39 regisztrált ember van, de szerintem kb. a fele van fent rendszeresen és írogat. Ha találnánk egy jó kis helyet, akkor szerintem mindenki el tudná dönteni, hogy akar-e menni vagy sem.

Bettus!
Ne aggódj! 1-2 hét alatt még sokat nőhet a kis drága és addig feleslegesen stresszeled magad, mert az neki sem jó. Inkább azt éreztesd vele, hogy minden rendben van, legyél jókedélyű, vidám és próbálj szép dolgokra gondolni elsősorban. A pozitív gondolatok csak jó hatással lehetnek a picire (és rád is)!!!

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Gesztenye,
Valamilyen kerthelység lenne praktikus, nem?
Rolex
rolex
 
 


Sziasztok Lányok!

Most volt egy kicsit időm visszaolvasni és látom, hogy nagyon sokan az AFP miatt aggódnak!
Nekem is 15+3-on vették le és már előtte szólt az orvos, hogy nem 16, hanem 15-16 ban fogják levenni!
Szerintem ezt orvosa válogatja, de kb a 16. héten kell levenni!
Valószínűleg azért is mert pontosan a 16. héten képtelenség minden kismamitól levenni.
És a baba, vagyis a terhesség kora sem pontosan ismert.
Ez biztos sok mindenen múlik!
Nekem valszeg magasabb lesz lévén, hogy ikrek és ez vonatkozik Ákatára és Manónéra is ha jól emlékszem.
Eredményem egyébként még nincs, majd 7.-én megyek UH-ra vagyis 19 hetesen.

Üdv. mindenkinek
Naprafori 16+5

KépKép
napraforgo13
 
 


Kaptam tegnap huvelykupot gombara, de fenntartasaim vannak. Ti hasznalnatok? (jo a dokim, csak azert felek egy picit..)

Amugy megkertem a dokit hogy nezze mar meg uh-n hogy fiu vagy lany, de sajnos most sem latszottKép

AFP-t le kell sz@..ni. Az elozo topicomban meg 3-al is jonak tartottak valakit es egeszseges is lett a fiatalur. Amugy van egy ilyen babaona is, hogy magasabb eseten fiu, alacsonyabb lany. Csakhat a tesomeknal 0.7-el fiu szuletett, de ha rank igaz lenne, akkor most lehet hogy kiscsaj van a pocimban, mert most 0.8 volt az elozo a fiammal meg 1.5.

csengo 18+0
Vendég
 


Csengo,
én használnám, ha a dokim adta... Õ is kevertette? Mert akkor megkérdezheted a gyógyszerészt is. Ha meg gyári kúp, biztos van hozzá leírás.

Napraforgó,
tudod már a nemüket? Nekem kislányok Kép

Kép
Ákata
 
 


Rolex!

A kerthelységgel csupán az a gond, hogy még várni kell egy kicsit amíg jobb idő lesz, de nyárra nagyon jó program lehetne 1-2 tali valamelyik kerthelységben. Esetleg piknikezhetnénk a Margit-szigeten vagy a Városligetben, ha jó idő van.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Ákata!

Gratulálok a csajokhoz, olvastam a jóhírt és a képeket is megnéztem, nagyon szupik!!!!

Én még nem tudom a nemüket, de úgy döntöttem, hogy nem is akarom tudni!
Legyen ez egy igazi meglepetés!!!
Tehát ha kibirom és nem lesz valamelyik UH-n teljesen egyértelmű akkor szeretném a szüléskor megtudni.
Addig meg kiváncsian várom!

Mindenkinek!

Gratula minden UH-hoz és akik már tudják a nemüket azoknak is!!
Akiknek pedig nem mutatta meg a babóca magát azoknak legalább nagyobb meglepi lesz!
Én sem tudom, de nem is akarom!

KépKép
napraforgo13
 
 


Sziasztok lányok!

Borika: Üdv közöttünk, jó helyed lesz ittKép

Vártam a tegnapi élménybeszámolót... Biztos jól sikerült és sokáig tartott, azért nem rtatok még. Vagy csak én nem találtam??

Krisszi: Gratula a fiúkátokhoz! A párom is inkább fiút szeretne,már alig várja, hogy kiderüljön. Olyan biztos benne, hogy félek fel kell készteni a másik eshetőségre isKépPersze kislánynak is örülne, csak akkor már 3:1 és azt nehezen viselnéKép

Rolex: Én szerintem jobb, ha nem csak a nőgyogyid látja a babócát. Hiszen ő nem uh-s szakorvos. Még ha tapasztalt is, akkor se biztos, hogy észre vesz egy esetleges kis hibát...Meséltem a barátnőmről, akinek a saját dokija észre se vette a szívrendellenességet... Én kifejezetten örülök még annak is, hogy a kórházban 2 különböző dokinéni nézi a babánkat. Valószínűleg azért nem fogadják el a 4d-t, amit máshol csinálnak, mert ott ált. nem orvosok végzik a vizsgálatot.

Bettus: Szerintem biztos mondták volna, ha nagy a baj. Csak biztosra akarnak menni épp a Te megnyugtatásodra, hogy milyen alaposak. Nyugi, meglátod mindenn ok lesz, amikor újra nézik.

Ákata: Okos és logikus a wc kilincses dolog... Követni foglak, köszike!!!

MSE: Ultrahangkép?? Nagyon várom, ha van!!! Gratula Nektek is!

Na most meg a torkom fáj... Jó a migrén mellé... Már ittam teát, szopogattam cukit, pihentem. Van valami jobb gyógymódotok???


A talit én is jó ötletnek tartom, de szerintem még elhamarkodott lenne kint a szabadbanKép Persze az más, ha nyárra szervezitek.


Mindenkinek puszi, nyugi és kellemes napot!!! Üdv a babóknak is!

Jadey(Kriszti)

KépKép
Kép
jadey
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?