Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Iza!
Nagyon sajnálom,hogy nállatok máshogyan alakult minden mint ahogyan azt elképzeltétek!De biztosan újra sikerül majd. Nállunk a család három tagján kívül mindenki kisfiút akar de ezt sajmos nem mi döntjük el.(Bár nagyon jó lenne)Az igazat megvallva nekem mindegy csak egészséges legyen és persze gyönyörű!Nekem egy nővérem van meg egy öcsém de persze mindíg is bátyót szerettem volna.Az én öcsém azt mondta,hogy biztosra mondja azt ,hogy kisfiú lesz!
De remélhetőleg ez már nemsokára kiderül,mert megyünk kb.2 hét múlva 4D-re.Ha lesz képem majd felteszem!Kép
Üdv!

Melinda!
Nekem csak az lesz a legrosszabb,hogy már nagyon régen szeretnék egy kisbabát.Ezért félek,hogy mindíg csak fogni szeretném.Bár a kicsi párom azért máshogyan áll a dolgokhoz hála az égnek.Szerinte is a kicsinek a saját ágyában kell aludnia,mert ha nem az nekünk is nagyon rossz lesz később.Persze az ilyen elméleteknék is vannak kivételek (pl: betegség,hasfájóság,).De persze ezek a dolgok akkor derülnek ki igazán amikor megszületik. Köszike a tanácsot! Kép
(Remélem sikerül kis mosolygós arcocskát rajzolnom.)
Puszi!

Gesztenye,Piciri!
Én sajnos még a terhesség előtt is minden alkalommal szenvedtem ha volt valamilyen front a közelemben.Főleg az esőt és a szelet éreztem meg. Nállunk itt Gyulán az elmúlt pár napban eléggé állandó volt az idő.Már most is süt a nap, pedig még csak fél nyolc van.Nekem ha fájt a fejem akkor minden esetben a pulzus számom volt nagyon magas.A vérnyomásom viszonylag ó volt ( 118/90). De gyógyszert nem vettem be inkább a kicsi párom maszírozta a fejemet meg a talpamat. Nekem nagyon bevált érdemes kipróbálni még a gyógyszer előtt.Kép
Üdvözlet!

Andi!
andrea82
 
 


sziasztok
régen nem jelentkeztem már. visszajöttünk a síelésből. szuper volt Kép

próbáltam visszaolvasni, és láttam,hogy valaki írta,hogy vett homeos bogyokat fejfájásra. nagyon örülnék, ha leírná a nevüket, mert én is nagyon fejfájos vagyok (migrénnel vegyítve)

nekem ez az első terhességem, most eléggé beparáztam olvasva a rengeteg vetélést. próbálom magamat nyugtatni, de elég nehéz. a párom azt mondta, hogy szerinte nem kéne ezeket olvasgatnom. hát nem tudom lehet,hogy igaza van.

ami a kilókat illeti én 1-2kg-ot már hiztam (inkább csak egyet) pedig még csak most kezdem a 10. hetet.

nekem semmilyen rosszullétem, hányingerem nincs. remélem ez nem jelent rosszat. igazán nem is érzem még,hogy áldott állapotban vagyok.

egyébként elmentem védőnénihez. most próbálom elintézni a vizsgálatokat. mindent simán el tudok intézni, kivéve a szemészeti kivizsgálást Kép
szerintetek az gáz, ha nem tudom elintézni a 12. hétig? a védőnéni azt mondta,hogy a papirokkal menjek el a háziorvoshoz, majd a kerületi védőnőhöz, aki kiállítja a terhes könyvet. sajnos ha a szemészeten múlik nem intezem el a 12. hét elött.

Renáta én is a péterfyben fogok szülni, és az öcsém barátnője is ott szült, és nagyon meg volt elégedve.
manóné
 
 

 
 

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni Hozzátok, ha lehet, mert látom, hogy kedves, együttérző és hatalmas csapat gyűlt itt össze az utóbbi hetekben.

Rólunk annyit, hogy pocaklakóval msot kezdtem a 10. hetet, szombaton már 21 mm-es volt és úszkált egy kicsit. Már elmúltak a húzódások és görcsölgetések, viszont a reggeli és egész napos émelygés még tart.

Már van egy 13,5 hós Marcellünk, aki nagoyn kis csibész, rendkívül fürge, és egész nap dumál, rámol. A két kölök között kb 20 hónap lesz, gondolom elég húzós lesz az elején, de valahogy majd csak megbírkózunk vele.

Iza!
Sajnálom ami Veletek történt, teljes mértékben átérzem, mert Marci előtt nekünk két elhalt terhességünk volt. Le a kalappal, hogy ilyen erős vagy és tudsz előre nézni, nekem sok idő kellett hozzá! Õszintén még mindig rettegek néha, hogy a mostani babóca megmaradjon, de a dokink nagyon bíztat, hogy szerinte most már rendben lesz!

Emelgetés,
nekem már most is neéhz MArci 10 kg-ját kiemelni a kiságyból amikor elhagyja magát éjjel és csak kiabál, hogy éhes! Szerintem a nyáron megvesszük neki a gyerekágyat oldalvédővel, mert mégegy kiságyat nins értelme beruházni.

Pocakméret,
Marcinál csak a 16. héten vették rajtam észre, bár nem vagyok vékony alkat, de most már rendesen látszik, és elő kellett vennem a terhesgyatyókat, mert a régi szorított. Sajna nekem is kell majd vennem egy-két nyári cuccot, mert Marci februári, így bélelt gatyában hülyén néznék kis júliusban!Kép

Kert,
nekünk 2,5 éves teljesült az álmunk és kertes ikerházba költöztünk, én 3. emeleten nőttem fel és hihetetlen élményt ad a kert. Mindent magunknak csináltunk, füvesítést, tereprendezést, sziklakertet, sövényt, így persze nekünk nagyon értékes!!!

Jelenleg Zágrábban vagyunk, mert a férjem év végéig itt fog dolgozni és mi kijöhettünk vele, így kétlakiak vagyunk 2 hét itt, 1-2 hét otthon.

NA be is fejezem a bemutatkozást, mert nagyon hosszú leszek, igyekszem majd gyakran jönni, bár itt kint lassú a net és percdíjas, de a régi topicomat is rendszeresen "kell" látogatnom!
Szép napot, itt meleg van és ragyog a nap!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Ákata
A melltartót nekem is ajánlották, mivel a mell kötőszövetei, ha megnyúlnak akkor már nem tudnak tenni semmit, max műtéttel korrigálni. Én is a viszonylag kisebb mellűekhez tartozom, de inkább hordom a melltartót, hogy amennyire lehet feszes maradjon.

Andrea
A pulzusszámot eddig nem is nagyon figyeltem, hogy normális-e. Milyen érték az elfogadható?

Manóné
Az én páromnak is az a véleménye, hogy ne olvassak el mindent, mert akkor egy idő után beleőrülök az aggodalomba. Ettől függetlenül én szeretem tudni, hogy mi várhat rám vagy akár bárkire is a terhesség alatt és azt csak így tudjuk meg, főleg ha valakinek az első terhessége. Végülis nem úgy születünk, hogy mindent tudunk, de az ösztöneink sokat segíthetnek.
Még én sem voltam szemészeten pedig már a 12. hetet kezdtem, de nekem eddig nem is mondták, hogy sürgősen el kéne mennem. A körzeti és a védőnő ettől függetlenül is fogadni fog.

Jó ötlet a talpmasszázs a fejfájásra. Legközelebb ki is fogjuk próbálni, mert van otthon egy ilyen könyvünk. Hátha enyhíti a tüneteket.

Tamesz!
Üdvözlünk itt a körünkben. Bár én is csak a múlt héten csatlakoztam, de bizton állíthatom, hogy jó társaságba keveredtél Kép
Jó babásodást kívánok.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok lányok és babócák!

Üdv köztünk Tamesz! Nem lesz egyszerű az elején, az biztos, de később persze előnyére fog válni a kis korkülömbség. Mi is így szerettük volna, csak hát az élet nem így hozta...

Gigaboszi: Köszi a sok segítséget, jövök Neked egy tábla csokival! Vagy sós mogyival, ha inkább azt kívánodKép

Örülök, hogy végre fent vannak a képek, lányok, Melindával együtt várjuk a többiekétKépKépKép

Valószínű lesz itt még egy társunk, a legjobb barátnőm! Ha minden igaz, lassan jön és "bekéreckedik" közénk. Nagyon aranyos lány és neki is "szép" kis története van! Úgy örülök nekik!!!

A migrénes témához szeretnék társulni: én hetente kb.2x küzdök vele, szinte kibírhatatlan! Én is az Algo-t tudtam eddig, de azt mondják, az árthat. Hétvégén voltunk a patikában, ahol azt mondják, inkább 5 Aszpiryn mint egy Algo!!! Ez jelenthet valamit...

Napsütésées szép napot mindenkinek, én sajna este23h-ig bent rohadok a munkahelyemen! Júúúúj, de rossz nekemKép

Puszika

KépKép
Kép
jadey
 
 


Jadey!

Hogy bírod ezt a hajtást. Én már délután 5 körül (munkaidő végén) ki vagyok ütve, annyira fáradt vagyok. Bár, ha átlendülnék a holtponton lehet, hogy én is bírnám, de inkább nem próbálkozom meg vele. Napközben legalább tudsz egy kicsit pihenni, pl. az ebédidőben?

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Szia Geszti!

A pihenés az mindig kérdéses.. De ha lesz egy kis időm, kihasználom a főnökeim pamlagát és "ledőlök" egy kicsitKép Csak nem értik félreKépKép Épp most mondtam a szüleimnek, hogy elég nehezen bírom a 10-12-14 órázást.. .Csak itt nehéz ezt másképp megoldani. Azért van olyan nap is (cserébe), amikor be se jövök, vagy nagyon korán elmegyek. Csak most szerencsésebb lenne inkább minden nap 8h-16h-ig dolgozni. Szép álom.

KépKép
Kép
jadey
 
 


Rejo!

Az Istenhegyin az összes ilyen tesztet (Kombinált, Integrált, Quartett, stb.)megcsinálják, csak most nem emlékeszem, hogy melyik mennyibe kerül! A legdrágább 28 e Ft, 95%-os érzékenység.

Hívd fel őket:224-5442, nagyon korrekt társaság!
Vagy ha ráér estig, akkor megnézem a vizsgálati papíromat otthon és elmondom, hogy mik a feltételek, árak, stb.

Puszi,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Szia, Tamesz, üdv közöttünk :-))) Zágrábban szülsz vagy itthon? Nem lehet egyszerű az ingázás... Bár Zágráb nincs túl messze...

Manóné,
síelés Te is aktívan mozogtál?

Gesztenye,
én is hordom, bár én nem hiszek a melltartó varázserejében (az én esetemben, persze).
Az én férjem is azt mondja, hogy ne olvasgassak össze mindenfélét, mert csak parázom tőle... És igaza is van! én nem okosabb leszek, csak ijedtebb :-)))) Minden kismama hipochonder, vagy az én eredendő hipochondriám erősödött fel?

Szemészet: szemmel látható szemüvegem dacára engem a kutya nem küldött szemészetre. Viszont én amúgy is járok félévente, mert általában kontaktlencsét viselek (csak augusztus óta nem). A szemészem azt mondta, tíz dioptriáig nyugodtan szülhetnek a nők, és még afölött is, engedéllyel. Én a 10-től még messze járok, de azért kérek igazolást...

Jadey,
ez lelketlenség... mármint reggeltől éjszakáig dolgoztatni egy terhes nőt. Tudják egyáltalán a melóhelyeden, hogy babát vársz? Nekem a dokim az Algopyrint javasolta...
Képek édesek, szépek vagytok :-)))

Gesztenye,
a fáradság elmúlik a 12-13. hétre. Ne próbálkozz átlendülni, inkább pihenj, ellenkező esetben még fáradtabb leszel. Ez tapasztalat... (Én a kezdeti időkben 16-18 órát aludtam. Most már megelégszem 10-zel is, és napközben már nem alszom.)

Puszi - Kata
(pont betöltött 16 )

Kép
Ákata
 
 


Ákata: Tudják, csak hogy ez az én szoc. problémám. Tudod, nem kötelező... "Ezren állnak mögöttem az ajtóban", viszont mi is pénzből élünk, sajnaKép

KépKép
Kép
jadey
 
 


Ákata:ja és nagyon köszönöm a "bókot"Kép

KépKép
Kép
jadey
 
 


Ákata!

Szerintem ez a hipochonder dolog abból fakadhat (legalábbis nálam), hogy egy merőben új dolog előtt állunk, amire még nem vagyunk teljesen felkészülve. Másrészt az első gyermekeseknél még az is felmerül, hogy már nem csak magadért felelsz, hanem a magzatodért, gyermekedért is, ami igencsak nagy felelősséggel jár.
Szerintem teljesen természetes dolog, hogy aggódunk, de azért még mindig megpróbálom előnyben részesíteni a pozitív gondolkodást, márcsak a dokim javaslatára is.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Jadey
Mogyorós csoki...KépKép nyammm-nyammmmmm

Megvolt az UH... bébike méretei tökéletesek...
BPD: 39
THQ: 35
FEM: 23
CRL: 110
És megmutatta, hogy pöszikéje vanKépKépKépKépKépKép

Piciri
Ez a genetikai UH volt...

Gigi 17+3
Vendég
 


Sziasztok!

Jadey, nagyon jók a képek, látszik már a helyes kis pocikád! ez a 10-14 órás munkaidő viszont kritikán aluli! Mivel foglalkozol? Javaslom a főnökeidnek a munka törvénykönyvét olvasgatásra... Felháborító, hogy nálunk hálásnak kell lenni azért, hogy valakinek van állása és ezért bármit el kell tűrnie.Kép

Iza, ha nem 2006. ősz, akkor mondjuk 2006. tél? Kép Kép

Kérdeztétek az AFP eredményt. Hát, jól berágtam a kórházamra. A dokim szerint mára biztosan meg kell érkeznie, holott a leletnek se híre, se hamva. így csúszik a genetikai UH, ami pont holnap lett volna. Kata, bocsi, akkor nem találkozunk holnap a soténKép

Csütörtökön viszont megyek az Istenhegyire genetikai UH-ra, nem tudok tovább várni, nagyon szeretném tudni, hogy minden rendben van-e a kis lakómmal.

Andrea, a betöltött 16. héten veszik le a vért az AFP-hez, az eredmény birtokában pedig elvégzik a 18.heti genetikai UH-t. Na ez csúszna nekem, ha nem mennék máshova (is).

Nem tudom, de úgy vagyok vele, ha a szolgáltató cég akar lebeszélni arról, hogy bizonyos időszakban elvégeztessek egy bizonyos vizsgálatot, mert esetleg két hét múlva sokkal többet lehetne látni, akkor hiszek nekik. Pont azt utálom, amikor rábeszélnek valamire, ami nekem nem jó. Ezt a 4D-s UH témára írom. Szerintem ez ügyfélközpontú és korrekt eljárás, a végső döntés az enyém: ha 9 hetesen akarok 4D-t csináltatni, megcsinálják szó nélkül, de én igenis elvárom, hogy felvilágosítsanak arról, hogy a nyilván nem kevés tapasztalatuk szerint a kicsit későbbi időpont sokkal alkalmasabb lenne a vizsgálatra.

vigyázzatok magatokra!
Puszi,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Gigi,
gratula a méretekhez, igaz, én nem tudom, mi mit jelent - az ülőmagassága 11 centi? És a pöszike az fütyike? Kép Kép Kép És biztos? Kép Kép van???
Nekem a genetikai UH-t a 18+1-en csinálják... Erre nincs szabvány?
Holnap megyek a 4D-re...

Jadey,
én (már) nem hiszek ebben az "ezrek állnak mögötted az ajtóban"-multidumában. Egy jó munkaerő, több éves tapasztalattal és cégismerettel nehezen pótolható, és ezt ők is tudják. Nagy pech lenne nekik, ha elmennél betegállományba így hirtelen... Gondolj erre, amikor túlóráztatnak ezerrel... Jó pár évet lehúztam egy német multinál, egy életre elég volt. Magánéletem 0 alatt volt, csak a meló és a meló... Minden tiszteletem, hogy Te bírod, gyerek mellett. De ne hagyd, hogy föléd tornyosuljanak, nincs az a pénz, ami azt megéri. Én sajnos tudom... A jelenlegi munkámnál nincs ilyen gond, nagyon segítőkészek és megértőek.

Gesztenye,
én is a pozitív gondolkodás híve vagyok Kép

Képzeljétek, ma olyan kis furcsa lökéseket éreztem belülről reggel... Kép Hasam egyre látványosan nagyobb... Már csak egy pulóver van, amiben nem látszik.

Puszi Nektek és szép napot - Gigi, ugye, nálatok is süt ezerrel?! Kép

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok mindenkinek!

Én lennék a Jadey barátnője,a bekéreckedő.
Nekem nagyon friss az élményem,mert szombaton tudtam meg,hogy végre babánk lesz!
Felfoghatatlan érzés,mert nagyon-nagyon vártuk,most meg nem hiszem el.
Azt hiszem én leszek a legfiatalabb kismama köztetek,mert még csak 5 hetes.

KépKép
rönci
 
 


Krisszi,
sajnálom, hogy nem találkozunk Kép
Mennyi ideje vársz már az AFP-eredményre?
Nekem nem mondták a Praxisban, hogy ne menjek a 16. héten 4D-re, mert később több látszik... De ha mondanák is, mennék, mert már nagyon kiváncsi vagyok...

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok!

AFP időpont: nekem azt mondták, 10 nap alatt van meg az eredmény.

4D: szerintem is, minél később megy az ember, annál többet lehet látni. De az sem baj, ha valaki előbb megy. Én már nagyon várom a 18. heti UH-t, mert a 12. héten láttam utoljára a babát, és nagyon szeretném tudni, hogy minden rendben van-e vele, főleg azért, mert még nem érzem a mocorgását!

Cupicica
cupicica
 
 


Kata
Genetikai Uh-t az AFP-lelet birtokában csinálnak a 18.héten... (néhány nap eltérés lehetséges)
Pöszike=pöszörő=fütyikeKép
Kép lesz, csak nagy izgalmamban apánál hagytam a CD-t...KépKép
BPD= a fejecske átmérője a két fűl között
THQ= mellkas átmérője
FEM= combika hossza
CRL= ülőmagasság, feje búbjától a popsiig...

Rönci
Üdv... KépKép

Gigi
Vendég
 


Rönci,
nemsoká elhiszed, tünetek ált. pár nappal később jönnek Kép Üdv közöttünk!

Cupicica,
hányadik hétben vagy most?

Gigi,
a magyarázatot tekintve nagyon arányos a bébi Kép Várjuk a képeket Kép Kép
UH: Krisszi mizériája alapján úgy látom, a SOTE II-n azért hagynak rá pár napot, hogy elkészüljön az AFP... (nekem napra két hét van a kettő között).
Most munka...
Puszi és mégeccer gratula Kép

Kép
Ákata
 
 


Ákata!

A 17. hétben járok (16+4)

Cupicica
cupicica
 
 


Köszönöm a befogadást!Kép
Ákata,
"otthon" fogok szülni, vagyis Kistarcsán, MArci is ott született, nagyon szuper kórház és a dokink és a szülésznőnk is fantasztikus! Úgy tervezem, hogy szeptembertől már nem jövök ki, de ha az autózás már fárasztó lesz, akkor lehet, hogy korábban feladom! 400 km, kb 5-6 óra, mivel MArci miatt meg kell állni többször is etetni, tisztába tenni, futtatni.

Istenhegyi klinikán nagyon rendesek voltak velünk másfél éve, ott csináltattam a 18. héten vizsgálatot és 20 ezer volt. Viszont engem nagyon megnyugtattak, mert a kórházi afp-nél akkor még nem tűntették fel a "pehelysúlyomat", így alsó határérték volt és a "nagysikerű" I. klinikán, ahová beutaltak, egy nyikhaj doki közölte, hogy túl öreg (32 voltam akkor) vagyok első gyerekhez, másnap "hasbaszúr". Na én azt nem engedtem, mert végre megmaradt a gyerkőc és nem akartam kockáztatni, ezért mentem az istenhegyire, meg HAjdú doktornőhöz a Praxisba. Szerencsére Marcinak semmi baja!
Na ezt nem riogatásnak szántam!

Gigi,
hatalmas már a babócátok! Gratula! Már annyira várom, hogy érezzem a mozgását, MArcit anno a 16. már éreztem, most elvileg már korábban is kellene!

4D:
mi voltunk a 14. héten a 19-en és a 32-en, nagy élmény volt mindegyik. Mi is a praxisban voltunk, nagoyn profik. GYőrffihez mentünk először, majd a genetikaira Hajdú doktornőhöz, ő is angyon jó fej volt. Msot is ilyen sorrendben tervezem!

Marcit kifárasztottam a kertben, megyek én is pihenek egy kicsit!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Annyit írtatok hétvégén hogy nem tudtam végigolvasniKép Azért néhány dologhoz hozzászólnék, de már lehet hogy késő és elavult, de ha már 1* írok?!

Bujka, Gesztenye78
Kajcsi: én is úgy vagyok vele, hogy amikor már a számban van, akkor tudom, hogy kérem-e vagy mégse Kép Kicsit furcsa máskor egy malacot is felfaltam volna, most meg sok hústól is viszolygok és mindennek furcsa szagát észlelem?! Amúgy egy csomó illatot is megutáltam, pl. régi kedvenc parfümömtől jelenleg kiráz a hideg?! Most új illatok után vadászok Kép

Geszti
Nekem EKG-ra fogdokihoz és belgyogyihoz, a körzeti nőgyogyi adott egy beutalót, és azzal mentem mindenhova. Amikor megtudták, hogy terhes vagyok, mindegyik doki nagyon kedves volt, még a fogorvos is mosolygott!!! ÚÚÚÚ az pedig nem semmi Kép

Kriszkrosz
Meló: Én is a 7. hónapig tervezném. Habár sokan írjátok, hogy nem esik jól ülni. Nemtom, én egész nap ülök, de hála eddig még nem fáraszt? Ülés lehet káros???

Piciri
Nekem a kórházban azt mondták az AFP eredményéért 5 nap múlva mehetek. Valóban telfonáltam és megmondták az eredményt. (jó/nem jó) Jó lett, így adtak időpontot a genetikai UH-ra.

Bujka
Egyet értek a Praxis ügyel kapcsolatban. Nem mindegy nekik hogy mikor mész??? Lehet azért ragaszkodnak a későbbi időponthoz (18-20) hét között, mert tapasztalatom szerint akkor több pénzt kérnek el?! Nekem 13 hetesen is ÓRIÁSI élmény volt az UH!!! Szerintem 16 hetesen is szuper lehetett, mondjuk én majd 20 hetesen megyek mert arra beszéltek rá… Majd mesélek, de még odébb van Kép De legalább most csütörtökön megyek a kórházba genetikai Uh-ra, remélem ott is látom, és esetleg adnak képet is.

Tudtok arról valamit, hogy a kórházban lehet-e kérni UH-os képet??? (Schöpf Mereibe megyek)

Kriszkrosz
Olyan megható volt az álmod. Majdnem pityeregtem, de hát melózok… Én soxor vagy semmit nem álmodok, vagy baromságokat össze-vissza. De amitől a párom teljesen kikészül, hogy mindentől megijedek. A konyhába mosogatok, és ha bejön akkor olyat ugrok, meg sikítok%? Tiszta hülye vagyok?! Kép

Alvás
Én nagyon sokat tudok aludni! És sajna nem dob ki az ágy amikor reggel 6:30-kor csörög az óraKép Amúgy is nagyon rossz kelő vagyok!!! Viszont régen külön program volt az elalvás, most csak leteszem a fejem és alszok. Csak a pisilésekre ébredek fel ami nekem még mindig elég sűrű, habár már jobb, vagy csak megszoktam.

Na bedugulok!!!
Pusz mindenkinek: Bettus + a 18 hetes pocilakó
Kép
Végre jön a tavasz!!!

Kép
bettus79
 
 


Cupicica,
négy nappal idősebb vagy nálam Kép

Tamesz,
nagyon durva ez az orvosi hozzáállás. Lassan ott tartok, hogy tíz évet le fogok tagadni. (Minden vizsgálatnál megkérdik ugyanis a koromat, és én már 34 múltam, és az első két bébit várom Kép) Most itthon vagytok vagy Zágrábban? Kistarcsát ismerem, öcsémék arra laknak, szép hely...

Bettus,
ülés nekem korábban volt gáz, most OK, csak a fenekem csontja fáj valahogy... Biztos más a tartásom. Ja, és sokat kell mozgatnom közben a lábamat, mert volt már, hogy estére egy picit megdagadt a bokám az egyfolytában való ücsörgéstől... Majd írok holnap, mi volt a Praxisban Kép

Kép
Ákata
 
 


na végre visszaértem. volt egy tárgyalásom, de totál értelmetlen volt. na sebaj legalább tulvagyok. azért mondom így, mert nekem kellett előadást tartani.

Igen én is síeltem Kép na azért csak finoman,mert csak kék pályán. egyébként korizni is voltam a hétvégén. azért arra nagyon figyeltem,hogy ne essek el.

a szemészet nekem nem csak sima dioptriás, hanem fénytörési hibája is van a szememnek, ráadásul viszonylag erős (mondjuk azért nem -10 dioptria). és mindehez még születési rendellenességem is volt, mert nem alakult ki a bal szememben az éleslátás. hát ezeket meghallva a védőnéni azonnal elküldött szemészetre.
manóné
 
 


Údv az Újaknak (is)!

Gigi, gratulálok és úgy irigyellek, hogy már túlvagy rajta és láttad a babódat!!! Engem megöl a kiváncsiság (és az aggodalom...)
Ti debreceniek vagytok egyébként? Csak mert írtad, hogy a férjed a DOTE laborjának a vezetője. A párom is odavalósi, gyakran járunk arrafeléKép

A genetikai UH-t amúgy - úgy tudom - a 18-20 hét között csinálják meg, tehát nem tragédia, ha nem pont a 18. hanem a 19. héten végzik el.

Kata, most számoltam ki, nem gáz a SOTE AFP eredményes határideje sem, csütörtökön vették le a vért (9-én), a dokim kavart be azzal, hogy szerinte 20-ára már BIZTOSAN megérkezik az eredmény. Viszont így 19+3 hetesen végzik majd a genetikai UH-t.

Egyébként Kata, megértelek, én is tök kiváncsi vagyok a bébimre, ezért sírtam ki most egy időpontot az Istenhegyi klinikára. Kép Majd bedobok egy kávét előtte, hogy felébredjen, 8.30-ra kell mennünk ugyanisKép Drukkoljatok kérlek, hogy mutassa meg mindenétKép
(Kata, nem akarsz jönni felkészítőre? április második keddjétől kezdődik, majd kifaggatom a dokim, hogy pontosan mettől meddig tart. A régi topicomban istenítették a lányok, nagyon hasznos.)

Rönci, nyugi, nyugi, a tünetek - ha ugyan lesznek egyáltalán - szerintem egy-két hét múlva "esedékesek".

Eldugulok és próbálok dolgozni egy kicsitKép

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Rönci!

Üdvözlünk a csapatban. Igen, előre be lettél jelentve, úgyhogy számítottunk az érkezésedre és azt is csiripelték a madarak, hogy egy kicsit megszenvedtetek a piciért. Netán valami probléma volt? Végül természetes úton fogant meg?
Veled együtt örülünk a jó hírnek, érezd jól magad köreinkben.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Ákata,
én a nyáron leszek 34!Kép A 17. kerületben lakunk, de kistarcsára járunk kórházba, ott találtam nagyon jó orvost, aki végre segített! Az első terhesség 2003-ban a SOTE I-en volt, borzalmas az a hozzáállás, a tömeg, órákat vársz, hatszor megbűntettek a parkolásért, mert kimenni újra bedobni nem mersz, nehogy akkor szólítsanak, csak a 10. hétre kaptam UH időpontot, és akkor közölték, hogy ja már elhalt!A műtéthez beraktak a friss császáros anyukák közé, hát végigbőgtem a napot, mondtam a dokinak, hogy ez már az állatkínzás kategóriáját is kimeríti. Ja és elfelejtették beadni az ellenanyag termelés elleni szérumot is, (mivel RH negatív vagyok) így másnap berendeltek a kórházba, hogy beadják! Nagy élmény volt alig éltem és 15 km-t bevezettem meg vissza, szóval oda ha lehet, soha többé!!! NA utána II-es klinika, egyik dokijának a magánrendelője következett, ott órákat álltam esténként egy belvárosi ház gangján és UH-ra ugyanúgy a kórházban vártam órákat. Ezután kerültünk két éve a mostani dokink magánrendelésére, rengeteg betege van, második alkalommal a nevemen szólított, és tudta az előzményeket, max. fél óra csúszás van, vihetem MArcit is, van UH, video, CTG, mindig nézik a vizeletet, súlyt, vérnyomást, szóval profik.
Most Zágrábban vagyunk, tegnap jöttünk vissza, majd 30-án megyünk haza és akkor otthon maradok egy-két hetet, mert indul a kertészkedés!!!

Ikrekhez gratula, nem semmi, én nagyon féltem tőle, nekünk nincs pesten senki segítség én nem is tudom, hogyan lehet egyedül két egyszerre éhes, hasfájós, .... kicsivel, báűr tudom mindenki megoldja, de akkor is, le a kalappal előttük.
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz, milyen rohadék dokik vannak! hogyhogy öreg vagy 32 évesen az első gyerekhez?! Felháborító.

Kata, elfelejtettem: drukkolok holnap Nektek!
(képzeld, nekem is a "farokcsontom" Kép fáj mostanában...)

Bettus, az ultrahangnak szabott ára vanKépnem a hetek függvénye. A genetikai UH viszont 12e Ft a Praxisban, a standard 10e helyett. De ha nem genetikaira mész, akkor az mindig ugyanannyiba kerül.

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Sziasztok!

Erika!
Botond utca 46., Csaba utcáról érdemes jönni. Onnan az első kereszteződésben (Botond és Csanád utca) lakunk, egy zöld kerítéses sarki házban. Kerítésen ELADÓ HÁZ tábla!
Fél 3 oké Kép
Kibírtad a védőnőt? Kép Nekem 3-án kellett volna mennem, de elraktuk 10-ére, mert 3-án nem ér rá. Én is olyan feleslegesnek érzem.

Kata!
Nekem nem mondta a védőnőci a melltartót, de én is csak ajánlani tudom. Meséltem, hogy én sem voltam épp egy Pamela Anderson a terhesség előtt, de a méreteim erősen megnövekedtek a szoptatás idejére és annak ellenére, hogy folyamatosan hordtam melltartót, sajnos megereszkedtek Kép Előtte én sem hordtam, de hamar megszoktam, most már attól lennék rosszul, ha nem lenne rajtam Kép
Bugyborék után lökések!!! Kép Kép Kép Nagyon-nagyon alakul! Amikor vízszintesbe rakod magad, hanyattfekvésben koncentrálj a pocakodra, semmi zaj és hidd el, rázendítenek!

Jadey!
Szépek vagytok Kép Neked is van már pocid Kép Hirtelen elgondolkoztam, honnan is ismerhetlek, aztán rájöttem, hogy egy volt ált iskolai osztálytársnőmre hasonlítasz, de nagyon!
Várjuk a barátnődet és a történetét Kép
Munka Kép

Andi!
Hidd el, hogy nem fogod mindig tutujgatni, fogni a kis gyönyörűségedet, mert azért fárasztóak ezek a kis pöckök, bármennyire kicsik Kép Néha majd örülsz egy kis nyuginak, pihinek és öröm lesz nézni, ahogy alukál a kiságyában. Én a mai napig elolvadok, ahogy Marci szendereg, olyan, mint egy kisangyal Kép

Manóné!
Üdv itt újra a sielésőbl Kép Jól kipihented magad?
1-2 kiló nem vészes, a lényeg, hogy tudd kordában tartani Kép
Vetélésen, mindenféle szörnyűségen először én is nagyon sokat paráztattam magamat, de nem szabadna, de nehéz betartani. Próbál ne utánaolvasni ilyen dolgoknak, mert az tényleg nem használ. Én is sokat olvasgattam az első terhességemnél, de próbáltam a számomra hasznos dolgokat keresni, és amint valami szörnyűség, horrortörténet következett, inkább abbahagytam. Most inkább nem is olvasgatok annyit, persze időm sincs már rá.
Nem gond, ha a 12. hétig nem jutsz el a szemészetre. Persze azért ne húzd a 40.-ig Kép
Zágrábban is szép idő van? Irigyellek egy picit a kinnlétért. Mennék én is utánnad 2 hétre Kép

Tamesz!
Üdv itt és gratula a pocaklakóhoz Kép
Nekem is Marcim van és nálunk is 20 hónap lesz a korkülönbség! Majd eszmét cserélhetünk a nehézségekről, gyönyörűségekről Kép
Megnéztem a profilodban Marcidat, Õ is egy vasgyúró, mint az enyém Kép
Szörnyűek ezek a kórházi, orvosi állapotok kishazánban Kép Tisztelet a kivételnek!!!

Gesztenye!
Nekem a pulzusom 80-90 között mozog most, dokim szerint ez másállapotban teljesen okés.

Gigi!
Gratulálok a tökéletes méretekhez Kép És gratula a kis kukacoshoz Kép Kép Kép

Krisszi!
Így már jó, hogy csak a dokid "kavart be" egy kicsit. Nekem 8-án vették le és 17-ére kaptam meg. Így Neked is meg lesz 1-2 nap múlva, csak kár hogy a gen. uh csúszik, de még így is időben vagy Kép

Rönci!
Már itt is vagy Kép Üdvözöllek és gratulálok a friss, jó híredhez Kép

Bettus!
Húsviszolygás dettó nálam is Kép Bár most már talán csillapszik valamennyire. Párom golyós dezodorától rázott ki a hideg, a Drágám abba is hagyta a használatát Kép

Pusz: Melinda (18+3)

ui: az általános dolgokat a köv. levélben írom, mert már ez is nagyon hosszú lett.

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Bettus
Nekünk minden alkalommal adnak képet az UH-ról... (akkor is kaptunk mindig, mikor 2 naponta a tüszőcskéimet nézték)
Most még CD-n is kaptunk képet...Kép
És ez sima klinikai UH... (itt van 3D-re lehetőség... lehet, hogy a 4D-t én kihagyom...)

Tamesz
Nagyon vártam már, hogy láthassam... mozgását még nem érzem...

Krisszi
Nem a vezető, csak helyettes... egyébként én pesti vagyok, de már debreceninek érzem magam. Apa született debreceni...

Gigi
Vendég
 


Nekem nem volt semmi hát, gerinc problémám a terhességek előtt, de Marcival az utolsó hónapot úgy vittem végig, hogy szinte menni alig bírtam, ágyból felkelésről nem is beszélve. Nem híztam túl sokat, 14 kg-ot, de még így is megterhelő volt a vége, valszeg a csípőm tágult, készült a szülésre + becsípődött valami a forgómnál. Sajnos a szülés után kellett neki pár hét mire újra helyreállt a dolog. Már előre félek, hogy most mi lesz, mert még a kiscsákómat is emelgetnem kell majd.

Fejfájás: Rejo által írt nemivás-fejfájás és fáradtság-fejfájás összefüggést sajna már én is tapasztaltam. Tegnap hirtelen nem tudtam melyik áll fenn nálam. Olyan furcsa, mert első terhességemnél egyszer sem (!!!) fájt a fejem.

Munkahely, "Ezrek állnak mögötted...": én teljesen megértem Jadey-t, hogy igenis van olyan élethelyzet, hogy nincs más választásod és igenis meg kell becsülnöd a munkahelyedet. Természetes, hogy nem vagy köteles akkor sem mindent lenyelni, de ezt Neked kell mérlegelned. Én dolgoztam egy amerikai banknál és ott is 2 hetente mentek el az emberek, mondtak fel, mert nem bírták a hajtást, a cseszegetést. A főnökök - csoportvezetőként közvetlen közelből láttam a reakcióikat - bizony 10-ből 9 esetben rántottak egyet a vállukon, hogy "jó, eggyel kevesebb, de holnap jön az utódja". Sajnos a bizonyos holnapi utód betanítását, okítását nem ők érezték közvetlenül a bőrükön és a régieket hajtották még jobban, így lényegében baromira nem érdekelte őket az egész sztori. Én legalábbis ezt tapasztaltam.
Másrészt ha kell a pénz, akkor bizony kell...

Genetika uh az AFP birtokában nem feltétlenül a 18. héten van, hanem a 18-20. héten.

Táblázatot most nem rakok fel. Próbálom kiszűrni a nagyon régen ittjártakat.

Pusz: M

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Manóné,
ilyen éleslátás problémáról még nem is hallottam... Lehet korrigálni (szemüveg, lencse)?
Tök jó, hogy mersz síelni, korizni Kép Nekem a jobb szemem gázos, 5.25-ös dioptriás. A bal csak 3-as. De most, hogy szemüveget hordok és nem lencsét, tuti romlott Kép

Krisszi,
tök jó lenne a felkészítő Kép Kicsit bonyolult a munkaidőm (több beosztásban melózom), de rákérdezek holnap a dokinál a pontos időpontra, és megírom. Te hogy állsz a dologhoz? Drukkolok a mutogatósdihoz Kép Kép Kép

Tamesz,
én is voltam a SOTE I-ben - hát elég volt... A II-be azért jöttem, mert itt ajánlottak dokit. Aki nagyon rendes, és meg vagyok elégedve vele, rá sosem kell várni, UH-ra viszont rengeteget... (eddig kettő volt, egyikre két órát vártunk a férjemmel, mások mesélték, hogy ez mindig így van...) Én is 17. kerületi vagyok, azaz született Rákosligeti, most viszont az érdi flasztert koptatom Kép Ikrek: én vhogy nem félek ettől. Talán azért, mert a két kutyakölykünk is egyszerre lett, és mindenki azt mondta, hogy eggyel is nehéz, hát még kettővel, én viszont úgy láttam, hogy nem dupla munka, viszont dupla öröm, és legalább elszórakoznak együtt... Asszem, csak a kezdet nehéz, aztán 1. belerázódik az ember, 2. ahogy nőnek, könnyebb lesz. És milyen jól eljátszanak majd Kép Kép Kép

Krisszi,
Praxis: ez így van, viszont ezt nekünk háromszori telefonhívásra sikerült kideríteni, ugyanis a miértet nem mondták, csak a különböző árakat egyikünknek és másikunknak...
Ez a csontfájás mitől lehet?!

Puszi - Kata

Kép
Ákata
 
 


Melinda,
én inkább ülés közben érzem... És főleg reggel. Tán mert akkor üres a gyomrom Kép Vagy ők is akkor ébrednek, és nyújtóznak Kép
Az a melóhely, amiről írtál - hát nem is tudom, mit mondjak. Szűklátókörű, ostoba vezetőség mellett gyötrelem lehet dolgozni. Én már öreg vagyok az ilyesmihez, tíz éve (férj, háztartás nélkül) még bírtam. Ma már akkor se kéne, ha háromszorosát fizetnék, mint amit most kapok. Ezt a szomorú tapasztalat mondatja velem...

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok kismamák!
Ismét itt vagyok végre. Elköltöztünk Kép minden simán ment, igyekeztem nem megerőltetni magam, remélem sikerült kímélnem a pocakomat. Egyszer éreztem szurkálást úgy mindenfelé a hasamban, de 1 óra alatt elmúlt, miután lepihentem. Elég rossz volt, de szerencsére elmúlt.
Átfutottam az utóbbi 1-2 napot, üdv az újaknak, és remélem hogy mindenki jól van!
Én ma léptem a 17. hétbe, és már egyre türelmetlenebb vagyok, mikor fogom már érezni a Picikém mozgását?... Mivel Õ az első baba, úgy tudom kb. a 18-20. hét táján fogom először érezni, de már olyan jó lenne! Ti hogy álltok ezzel? Néha elfog a félelem, hogy vajon biztosan minden rendben van-e?... Tudom hülyeség, de nagyon izgulok emiatt. Bár szerencsére holnapután megyünk 4D-re, Kép ott majd megbizonyosodhatunk róla, hogy minden rendben odabent, és reméljük hogy nem lesz "szégyenlős" és megmutatja, amije van Kép
Szerintetek nem gáz, hogy a 4D után 5 nappal lesz a "hagyományos" orvosi genetikai UH? A doki szerint nem fog ártani. A 4D-t már több mint 1 hónapja lefoglaltuk az időpontot, és én azt hittem ez elég lesz a dokinak is, de nem, ő külön akar egy UH-t a rendelőben, mert abban bízik. Ez pedig 27-én lesz. Akkor leszünk pontosan 18. hetesek.
Na mindegy, hát remélem hogy nem ártok a Picurnak ezzel.
Az AFP vérvételen 14-én voltam, addigra meglesz az eredmény is. Nem nagyon akarom magam felhúzni rajta, mert itt is írtátok, és máshol is olvastam, hogy nem igazán megbízható vizsgálat ma már. Csak hát kötelező. Mindenesetre, azért remélem hogy rendben lesz!
Remélem, hamarosan "visszazökkenek" a régi kerékvágásba, és tudok sűrűbben írni!
Mindenkinek szép napot,
Mamy (17)

Kép
mamy
 
 


Sziasztok megint! Kép
Visszaolvasás közben láttam egy címet, azt hiszem Gigaboszi tette fel a terhesgondozási protokollról. Átnéztem, nagyon hasznos! Viszont most kicsit elgondolkodtam azon, hogy nekem a védőnő az első találkozásnál kb. a fele teendőt végezte el, mint amit kellett volna. Pl. a mellemet meg sem nézte. Pedig nekem befelé forduló a mellbimbóm, mióta az eszemet tudom, mióta nőni kezdett a mellem. Anyukám akkor azt mondta, ez nem gond, majd kibújik. De nem bújt ki, Vele pedig már nem tudom megbeszélni... Szóval ilyenkor mi van? Hogy fogok szoptatni? Hallottam már arról, hogy van olyan "szerkezet" ami segít kiemelni a bimbót, de ezt nem a védőnőnek kellene ismertetnie velem?
Igaz, most a költözés miatt másik védőnőhöz fogok járni, de pénteken még utoljára vissza kell mennem a régihez. Remélem, az új védőnő tájékozottabb lesz...
Mi a véleményetek?... Kétségbe vagyok esve.
Mamy (17)

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

A táblából azokat vettem ki, akik márciusban még nem jelentkeztek. Csak egy kis töréssel tudom felrakni a táblát, mert már olyan sokan vagyunk Kép

Kép
Kép

Duddu, Sylvia!
Merre vagytok? Gyertek, jelentkezzetek!!!

Pusz: Melinda (18+3)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Lányok!

A kompressziós harisnyát mindenkinek ajánlani tudom! Nem fáj benne az ember lába + a visszerek is elkerülnek (remélem).Kép

Cupicica
cupicica
 
 


Mamy,
te ifjítod magad Kép ahogy nézem, Te inkább a 18. hétbe léptél ma (vagyis 17+1 vagy.) Én holnap lépek a 17.-be, és szept. 4-re vagyok kiírva Kép Bocs, hogy beleszóltam, csak ahogy írtad, aszittem, egy nap híján egyidősek vagyunk, és megdöbbentem, hogy neked már volt AFP, és már jön a genetikai UH... Aztán láttam a táblán, hogy pont egy hét van köztünk. Így kis is jön Kép
Örülök, hogy békében lezajlott a költözés - élvezitek az új lakást, vagy még pakolásztok?
Bimbó-ügyben ne aggódj, elő lehet csalogatni, de asszem még korai. Én is ebben a cipőben járok, de mióta terhes vagyok, kifelé fordult... (néha még "bekonyul", de a nagy átlag a kifelé...)Nálad e téren nincs változás?

Kép
Ákata
 
 


Gigi, nagy mázlid van, hogy mindig kapsz képet. Nálunk (SOTE II.) ez nem szokás.

Melinda, én meg proaktívan megoldottam a csúszó genetikai uh gondját: megyek máshová (is). Ott legalább 4D-s rész is van benne, szóval mozizok isKép Nekem 9-én vették le a vért, állítólag 22-ére lesz meg.

Komolyan mondom, nem tudom, mi lenne velem a fórum nélkül! Csomó dolora itt hívták fel a figyelmem, a dokimtól meg a védőnőmtől aztán marha sok infót kapokKép. Max annyit, hogy ne hízzakKép

Kata, köszi az infót előre is. Már régóta akartam kérdezni: ki a dokid? A Praxis nekem nem is volt szimpi, nem tudom miért, talán valaki ugyanezt mesélte, hogy mindig más árat mondanak. Az istenhegyin 8e Ft a genetikai UH, DVD-vel, fotóval, mindennel. A praxisban 12e és a DVD-ért asszem 1 ezrest kell még fizetni.

Ez a pici, tompa fájás tényleg olyan érdekes, napközben nem érzem, inkább este, a kádban. Sejtelmem sincs, mitől lehet.

Mamy, a csecsemősök megmutatják a kórházban a szoptatást, ne aggódj! Meg menj el szülési felkészítőre, ott is szentelnek minimum egy alkalmat a baba ellátására, szoptatásra, fürdetésre.
UH: a 4D ultrahang nem diagnosztikiai ultrahang. ezzel a képalkotási módszerrel térbeli képet látsz a babáról, nem a "lényeget": belső szervek állapota, gerinc, vérkeringés, stb. Ezért nem fogadják el a 2D genetikai UH helyett.
Ne aggódj, én betöltöttem a 18.hetet, mégsem érzem a mozgást! Majd eljön az idő.
Krisszi
18+1

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Sziasztok!

Ákata,
végülis igazad van, én eddig mindig úgy számoltam, hogy ma vagyok 17+0 pontosan, melyet betöltöttem, így hát valóban a 18.-ba léptem. Kép Ez a megközelítés kicsit még fura, de igyekszem megszokni. Tehát így kell számítani, ezek szerint? Akkor én eddig mindig 1 héttel kevesebbet írtam... Kép de sebaj, a lényeg hogy halad az idő! Kép
Így végülis tényleg kijön, mert én aug.28-ra vagyok kiírva.
Bimbó ügyben annyi változást vettem csak észre, hogy most mintha már annyira nem lenne behúzódó, mint a terhességem előtt, de kifelé még egyáltalán nem áll. Valahol régen olvastam (évekkel ezelőtt, de akkor még nem érintett a téma), hogy ilyen esetben problémás a szoptatás, és a bimbót elő kell "csalogatni". Persze biztosan nem vagyok egyedül ezzel a problémával, mint pl. Nálad is ez van, de Nálad ezek szerint magától kijön. Nekem még eddig nem jött ki. Ha esetleg később sem jön ki, remélem azért van valami fortély, hogy így is tudjak szoptatni.
UH ügyben, persze én is tudom hogy a 4D "csak" egy élményteli mozizás, ezért is nem akarjuk semmiképpen kihagyni, és természetesen elmegyek a rendes 2D-re is. Csak az 5 nap eltérést nem tudtam, hogy nem baj-e.
A Picuri mozgását már nagyon várom, bár az is nehezít a helyzeten, hogy eléggé jól ki van párnázva a hasam amúgy is, (nem vagyok egy nádszál alkat), így talán még nehezebb is lesz észrevenni azt a pici rebbenést Kép de bízom benne, hogy előbb-utóbb megérzem, és az csodálatos lesz!!!
Köszi a tippeket, tanácsokat!

Pusz
Mamy (17) (vagyis 18 Kép )

Kép
mamy
 
 


Ákata,
bocs az előbb lemaradt, a költözés rendben zajlott, már 3/4 részig készen is vagyunk, bár van még némi pakolni való a kisszobában... de ma pihiztem Kép
Pusz,
Mamy (18 Kép)

Kép
mamy
 
 


Bujka,
köszi, hogy beraktál a táblázatba!Kép
Elvielg október 20-ra vagyok kiírva, de ez még módosulhat! Név még nincs, még nem is nagyon gondolkoztunk rajta, majd talán ha kiderül, hgoy mi lesz???
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Ákata!
Kertészt köszi egyenlőre, bár amennyi fánk van, azt a férjem "szívesen" megpermetezi.
Az epreimet úgyis egyelnem kell, szívesen adok belőle. Málnám sajnos még nem sok van.
Krisszi! Együttéerzek. Én ugyan még csaka 16. hétbe léptem,a 12.-en láttam utoljára picirit, de már nehezen bírom. Pedig még hány hét!!! Jövő héten afp, annak eredménye köv. hét vége és aztán hívhatom csak a dokimat. Õrjítő. Mozgás sincs még.

Melinda! Köszönöm a meghívást ott leszek. Többiek mikor jönnek?
Védőnőnél 4 órát vártam, többet nem is fűzök a témához...

Gerinc-probléma:
Gesztenye, Rejó!
Sokszor fáj a hátam is, a fejfájás is gyakran onnan sugárzik át. Pont ezért kerestem olyan terhestornát, ahol sok gerincerősítő elem van, és rátaláltam az igazira: 1995-ös kazi, a címe:
TERHESSÉGI TORNA, RELAXÁCIÓ ÉS LÉGZÉSTECHNIKA(Kiadó: Ölveczky L&B).
A gyakorlatokat ugyan kétszeres tempóban csinálom és a gyógytornász hangja kissé elviselhetetlen(no nem annyira, mint a régen emlegetett RR-é), mindezeket leszámítva olyan jól megmozgatott, csak ajánlani tudom.
Manóné!
Homeo-s gyogyik:
Három héten át heti 1*5: Rhus. toxicod. c30
Ez alkati szer, úgyhogy neked lehet, hogy más jön be.
Amikor fáj: magnesia phosphorica c30 napi 1*5, max. 3 napon át.
Egyszer már bevált, de a hétvégén, (bocs ha olvastad) nem használt semmit, így este már hánytam. (Életemben először fejfájás miatt)

Melltartó-téma:
Én azon gondolkodom, hogy lassan éjszaka is hordom.
Erika
piciri
 
 


Sziasztok!

Kata!
Igazad van, sokat éreztem ülés közben is, pl. számítógép mellett Kép Mostanság a nyugis állapotomat csípi!

Mamy!
Gratula a sikeres költözéshez Kép
Én csak belepislogtam a vizsgálatok rendjébe, de azt már régről is tudom, hogy a védőnők egy része (többsége?) nem csinálja mindazt, ami a nagykönyvben meg van írva. Nekem max. vérnyomit mér, vizeletet néz, leleteimet felvezeti a füzetébe, elmondja mikor kell, hová mennem, ha kérdésem van, akkor válaszol, oszt ennyi.
A befelé forduló mellbimbó nem feltétlenül okoz gondot. Egyébként bimbókiemelő segíthet a szopiba, ezt ha jól tudom, már a terhesség alatt használni lehet. Valakinél rövid használat után már segít. De érdemes megkérdezned a védőnőt és így talán erre is jobban odafigyel Kép De ahogy írod már javulgat, így lehet, hogy mire a babának kell majd, már nem is lesz befelé forduló Kép
Semmiképp ne ess kétségbe!

Erika!
Judittal beszéltem, Õ 2 körül jön és gyümit fog hozni. Kriszti nem írta még mikor tud jönni.
4 órát vártál???!!! Ez hihetetlen! A régi védőnőm ilyen szempontból jó volt, mert mindig adott időpontra hívott, max. 5 percet kellett várni. A mostani elméletileg nem adna időpontot, de én kierőszakolom belőle, mert Marcival nem vagyok hajlandó órákat várni ott. Próbálj meg a Tiédtől esetleg körülbelüli időpontot kérni, valamilyen indokkal. Ezt azért nem értem, hogy miért nem lehet időpontot adniuk, szerintem sokkal jobb kedvvel menne oda az ember lánya...

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka
 
 


KépKép
piciza
 
 


Íme a képek.Remélem nem okozok csalódást,hogy nem olyan vagyok amilyennek elképzeltetek.
A drága pici fiúcska egy barátnőm kisfia,Szebike.
De olyan picikék lettek a képek alig látszik belőlnk valami.
Most fogom visszaolvasni a mai termést.Még jelentkezem.
Pusz Iza
piciza
 
 


Iza!

Dehogy okoztál csalódást! Nagyon szimpatikus, barátságos vagy Kép Az esküvői ruhád nagyon tetszik, nagyon egyedi!
Édes a kissrác Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Piciza! Tényleg klassz az esküvői ruhád. Angliában volt? Mióta laktok ott és hol? Mivel foglalkozol? Milyen hosszúra terveztétek a kinn maradást?
Erika
piciri
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?