Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi, hát nálam fagyasztott petesejtet is csináltak, fagyasztott embriókat is. Én az egészről nem tudtam semmit, kész tények elé állítottak. Most utólag gondolom, titeket olvasva, meg miután megtudtam, hogy eddig összesen 3 ilyen fagyasztott petesejtes bébi született, hogy ez valami nagy dolog, nekem akkor meggyőződésem volt, hogy ez rutin.

Azt szeretném kérni, hogy a táblából egyelőre inkább hagyjál ki, légy szíves, kicsit traumatikus élmény a sárgából a zöldbe kerülni Kép Kép Inkább majd megint a sárgába szeretnék, jó?

Kép
lucia1
 
 


BabaKép
Csak nyugi, a tiéd is lesz ekkora, nem is olyan sokára.
De tényleg nem nehéz, legalábbis nekem csak néha terhes cipelni.
Inkább azzal van gond, hogy már nem érzékelem a határaimat és nekimegyek mindennek Kép!

ZsebiKép
Remélem hamarosan a Te pocakodon fogunk csodálkozni!!!
Most hogy vagytok? Tudod már, hogy mikro és hogyan tovább?
Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 


Zsebikém Kép A genetika jó kis kriksz-kraksz, örülök, hogy nálatok minden rendben, remélem nálunk sem találnak semmit.

Stella, hogy bírod?

Kép
lucia1
 
 

 
 

Kép

Akkor most csak a sártát teszem fel, mert már pont jöttem a friss táblával, de Luciát nem akarom bántani, így a zöld rész csak a köv. frissítésnél lesz látható. Végülis ott most senkivel nem történik semmi. Kép

Stella!
Köszönöm kérdésed jól vagyok, vagyunk. Még nem rajzolódott ki konkrétan a hogyan és mikor tovább, bár ha minden eredmény meglesz amikre kellett várni akkor elmegyek és megkérdezem hogy milyen protokollban kell gondolkodni aztánmajd alakul a dolog. Kép
Én is bízom benne, hogy még az idén sikerül egy pocak nekem is.Kép

Lucia!
Tök jó dolgog ez, bár most akkor fel is "kínálták" a lehetőséget hogy azokkal próbáljátok legközelebb? Lehet annyiból jobb hogy maga az embrió "firss" lesz és a szervezet nem lesz telinyomva mindenféle hormonnal. Mindenesetre én nagyon drukkolok neked hogy vagy így vagy úgy de sikerüljön. És összesen hány petesejted lett akkor amiből ennyi mindenre jutott? Nekem még a firgóba se raktak soha semmit, mert nem lehetett őket fagysztani, emiatt mindig szomorú is voltam. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Stella!

Ez igen! Szép nagyra nőtt a pocakod! Kitartás!Meg ilyesmi!

Lucia!
Persze igazad van abban, hogy ne legyél kisérleti nyuszi. Lehet, hogy abból a meggondolásból, hogy 'még késöbb jól jöhet" inkább vágjatok bele egy friss stimuba. Lehet, hogy a szervezetednek is jobb, ha az elejétől a végéig fel tud készülni - és rá te is lelkileg - mintha csak belecsöppennél a közepébe.
Kívánom, hogy ne legyen olyan, hogy 'még késöbb jól jöhet".

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Stella!!!Kép
fantasztikus nagy a pocakod,és olyan csodálatos is egyben... kész csoda hogy elbírod, mert a képen is látszik, hogy olyan vékonyka alkat vagy...
remélem hamarosan a karjaidban tartva alegényeket című képet láthatunk itt.

Képzeljétek Lányok!
Most jöttünk haza a párommal az andrológustól, mert egy kicsit elegünk lett a hogy csak alombikra számolhatunk..szóval felkerestünk egy nagyon jóhírű dokit, aki leintette a lombikot, mondván simán lehet segíteni az ereményeken,3 hónapos szuri kúrával(hiszen csak tesztoszteron hiány áll fent)szóval péntektől indul a szurizás heti 3x75 egység gonal-f és még más gyogyeszek.Nagyon biztatott minket...
Ez olyan jó nem? Csak most kicsit el is szomorodtam, mert ha ezt nézük akkor már 1 évvel előrébb járnánk, és persze a munka és lóvé is megmaradt volna.....de egy percét sem bánom a lombikoknak hiszen egyszer,ha csak egy hétre is belekóstolhattam a kismamalétbe.Szóval most júniusig pihi nekem, csak az uramat szurkálom.
Ja és persze én is ragaszkodom tovább az én folyamataimnak vizsgálatához... lehet megcsináltattom a laparoszkópiát, vagy a HSG-t biztos ami biztos alapon.
Vagy szerintetek????
Kép
Vendég
 


Zsebi, köszönöm szépen!!! Kép Kép Kép Én arra gondoltam, hogy rögtön megint a sárgába szeretnék majd kerülni, úgy 3 hónap múlva!! Kép Kép Jó????????????????? A zöld nagyon deprimálna.

Jaj úgy látszik nem nagyon tudtam magam értelmesen kifejezni. Szóval nekem eddig 1 stimu volt, 18 petesejt leszívásánál abbahagyták... Abból 12 szépet kiválasztottak, 6-ot megtermékenyítettek, 6 meg ment petesejt fagyasztásra. A többit tudjátok. Most az orvosom a 6 (helyesebben 5, mert egy petesejt útközben elveszett) petesejtből akarna nekem bébit csinálni, mivel mondtam, hogy benne lennék az iker bébikben, azt mondta, felengedi az összeset, megtermékenyíti, beülteti és hajrá. ÉN VAGYOK AZ, AKI ELZÁRKÓZOM. Azért, mert nem tudni, hogy ezek a bébik hosszú távon milyen esélyekkel indulnak az életbe. Magyarországon eddig született 3, a világon meg mondjuk 100, de egyikük sem több 2-3 évesnél. És hát a jó öreg sima lombik meg 30 éves. Én akarom inkább, hogy legyen új stimu. Gondolván, hogy a következő sem lesz rosszabb. Hülyeség? Írjak inkább történelmet? Na ez a dilemma.

Vikimi, tulajdonképpen nálatok mi volt a probléma???? Miért kellene lapar vagy hsg? Eddig nem volt? És akkor lombik egyáltalán nem? Vagy együtt a kettő?
Van egy kedvenc történetem, majd ha megtalálom, leírom pontosan. Azt hiszem, mindannyiunkra illik.

Tök más, Stella, most esett le, hogy te Pécsett laksz. Én oda jártam egyetemre. IMÁDTAM!! Minden randink a Széchenyi téren volt, a ló farkánál... Mindjárt nosztalgiázom...

Na jól van, elcsendesülök mára, mindenkinek szép estét!!! És a kokárdát ne felejtsétek el!! Vigasztaljon mindenkit, hogy ilyen szar idő volt akkor is.

Kép
lucia1
 
 


Sziasztok!

Csak előre tessék nézni!! Ami elmúlt az elmúlt.
Lehet, hogy kellett az az egy év, hogy most kiderüljön mindez.
Ha visszafelé tekintenék, akkor azt mondanám, hogy már 6 - 7 évvel ezelött is mehettem volna ilyen orvoshoz, akihez járunk. (Olyanhoz aki a reprdukálással foglalkozik.) De akkor nem ismertelek volna meg titeket és nem ismernék még sokmindenki mást és nem így fognám a dolgokat ahogy most. Akkoriban még kiscipőben járhatott a dolog.
És ne feledjük, hogy mindennek megvan a maga oka és miértje. Valamiért nekünk ezt az utat kell járni és itt kell tartani. Biztos azért, hogy másképp lássunk dolgokat és másképp viszonyuljunk dolgokhoz. (Nem biztos, hogy másnak is változnia kell/ett, de nekem biztos.)
Ha akkor ismerkedtünk volna össze, akkor egy magábafordulós, negatív lánykát ismertetek volna meg és lehet, hogy nem is találtam volna rátok.
De nem így történt KépKép és annak, hogy rátoktaláltam nagyon örülök, mert vannak dolgok illetve helyzetek amit a családdal nem lehet vagy nem tudok/tudunk megbeszélni. Csak azért, mert nem ismerősek a dologban vagy mert nem kerültek ilyen helyzetbe.

Ha az elmúlt egy év másképp alakult volna, akkor te is kimaradtál volna abból a rövid kismamalétből. Neked ezt kellett megtapasztalni még hacsak rövid időre is. Majd legközelebb sokkal tovább lesz rá lehetőséged. Kívánom, hogy így legyen.

Megérdemeljük!! Mindannyian! Nagyon sokat teszünk érte és nagyon sok alázat kell mindehez. Meg ahoz, hogy a vele járó jó és rossz vagy kellemetlen dolgokat átéljük.

Viki!
Szerintem, ha lehetséges amit lehet csináltass meg, hogy ha valami van akkor még a lombik elött orvosolni lehessen.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Lucia!Hajnoca!Kép
Köszönöm soraitokat.Egyszer mindenki kismama majd anya lesz és ezek a dolgok eltörpülnek az öröm mellett...

Lucia!
nekem még nem volt átjárhatóságim csak hiszteroszkópia, ahol minden rendben volt és a dokim akkor azt mondta 90%,hogy átjárhatóak, mert a folyadékáramlás az jó volt,a tubaszájadékok és épek voltak meg minden.A kaális dokim is mondta,hogy ereményeim jók,"magával nincs semmi"
Végülis mi a párom ereményei miatt lombikozunk, amit most kilehet küszöbölni a szurikúrával,nagyon biztató volt az andrológus,mondta, hogy nincs semmi gond.De a szívem legmélyén én nem bírom kivárni az a 3-4 hónapot és már szeretnék lombikozni.Addig is erősödnek a kiskatonák és a számuk meg növekszik.Ez csak nekünk lesz jó, mert már nemcsak a lombikban gondolkozhatunk, hanem inszemben és bizony a természetes útban is.Most nagyon nagyon összevagyok zavarodva, hogy mit is kéne tenni,mi lenne a legjobb stb.Kép
Vendég
 


LuciaKép
Tök érdekes, szerintem az itteniek 90 százaléka a ló farka alá beszéli meg a randiját Kép!. Nem is értem hogyan találhat egymásra ennyi ember!!!

VikiKép
Tök jó hírek!!!
Kitartás a szurizáshoz, remélem eredményes lesz!
szerintem mindenképpen párhuzamosan haladjatok a vizsgálatokkal. Mi is így csináltuk, mikor még úgy gondoltuk van egy halovány kis remény a párom eredményének javítására.

ZsebiKép
Tök jól állsz hozzá!
Szerintem sem kell elsietni, bár néha annyira pörgetné az időt az ember lánya.
De jobb kivárni, amíg minden összeáll!!
Addig pedig előre a spontánért...
Én még mindig hiszek benne!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 


Viki!
Milyen szurit kap a párod? Szeritnem nyugisan csináljátok a kettőt együtt egymás mellett. Hisz a spermák erősödnek és ha ne adj Isten a köv. lombik ne sikerülne addira el is tellik annyi idő a szurizásból, hogy ha annyit javult a kép lehet inszem és természetesen a spontán babó. De én nagyon fogok drukkolni hogy bármelyik utat mellett is döntsetek mielőbb sikerüljön. Kép

Stella!
Igazából megmondom neked az őszintét akkor amikor a harmadik nem sikerült tudtam hogy egy jó darabig nem megyek vissza az Intézetbe és egyenlőre nagyon jól elvagyok így mostanában jön fel egy kicsit sűrűbben a téma kettőnk között, hogy majd kéne indulni, de ennyi. Ez a vezetés is tökre leköt január közepe óta, meg úgy egyáltalán jó volt ez a pár hónap szünet, az állandó számolgatásból gyógyszerekből. Most csak úgy vagyunk létezünk. Kép

A spontánban én is bízom, de azért annyira már nem lepődöm meg amikor jön a miki. Kár hogy én minden hónapban ilyen jó kislány vagyok hogy eljön hozzám.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!Kép

én is így szeretném ha közben azért elmennénk lombikra is hátha sikerül...az meg olyan csodás lenne.
A párom, gonal-F szurit kap heti 3x75 egységet,és mellé chinotal kapszulát(3x1), bio-szelén-cink -et, és centrumot, és persze napi 2 db omega zsírsavval dúsított tojást.(100-200x több omega zsírsav van benne mint a normál tojásban)Nagyon reméljül a javulást hiszen a doki is nagyon nagyon biztatott minket.
Hogy megy a vezetés?Kép
Vendég
 


Trallala,
a dokid adott valami beutalót az istenhegyire, vagy magatoknak kellett bejelentkezni? Hanyadik héten csinálták a vizsgálatokat? A 18.-on miért kellett megismételni az uh-t? És mennyi volt az a nem olcsó?
Úgy döntöttünk, hogy először mi is oda mennénk, és ha ott nem találnak eltérést, akkor nem szuratunk.

Kép
baba888
 
 


Sziasztok!
Hajnoca, Lucia!
Nagyon sajnálom és szorítok a következőhöz!

Mi a 35.hetet tapossuk. Íme egy nőnapi "pocak" fotó!


Kép
Helga

Kép

Kép
hel29
 
 


Szia Baba,
Be kellett jelentkezni, bárki mehet oda. A www.gendiagnosztika.hu -n találsz infót a vizsgálatról, elérhetőséget. nem emléxem pontosan mennyibe került, az első vizsgálat, ahol vérvből down-szindróms kockáttbecslést is csináltak, huszonezer Ft volt, ez a 12. héten volt, a másodikon csak UH volt, ez azt hiszem 12e Ft volt.
Nem találtak semmi gondot a 12. héten sem, csak gondolom a 18. héten még több minden látszik.
tralllala
 
 


Viki!
Fú már ezt a tojást el is felejtettem megyünk a Tescoba a hétvégén ott lehet kapni? Beszerzek én is. Kép Az én párom most a aloa veras készítményt eszi ami tele van e vitamminnal. Kép Remélem nekünk is segít. És próbálok fehérjedús kajákat főzni sok tojás, hal, csirke. Kép

A vezetés jól megy ma is voltam. Kép Az oktató meg is dícsért, na azért nem bízom el magam, de remélem sikeres lesz a forgalmi vizsgáma. Az a baj, hogy annyira izgulos vagyok,hgoy a rutint is siekrült majdnem elizgulni. Kép Remegett a lábama kuplunggal alig bíram "játszani".

Kép

Helga!
Szuper a pocakod. Kép éN is ilyet szeretnék. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Egy kis fehérjeforrás. (Búzafű)
http://www.informed.hu/?article_id=52925&highlight_text=Fertility%20Blend

Gyógynövénykeverék ami segíthet teherbe esni. (Fertility Blend)
Csak állítólag nem lahet Mon kapni.Kép
http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/ob_gyn/infertility?article_id=104193&highlight_text=Fertility%20Blend

Helga!
Szép a pocid!

Zsebi!
Ne tessék izgulni. Minden rendben lesz.
Kép
Ügyes csajszi vagy! Én még addig sem jutottam el,hogy a könyvet elolvassam, nem hogy beíratkozzak és vezetni tanuljak.
Le a kalappal elötted. Sima ügy lesz, meglátod!
Szorítunk!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Helga!Kép

Húúúúú, neked is mekkora nagy a pocid?És szép formás, ha illik ilyet írni Kép
Akkor lassan közeleg a nagy nap.Vigyázz magatokra!

Zsebi!Kép
Igen a tojást a tescoban illetve coraban lehet kapni, a tojásoknál van nehéz megtalálni, omega zsírsavval dúsított tojást kell keresni, egyszerre sajnos keveset hoznak belőle,hamar elkapkodják, résen kell lenni,Mi most nem kaptunk.Kép
Alig egy órája szurtam meg az uramat.Olyan fura volt, hogy most nem fájt nekemKép!csak egy kicsit lelkileg volt nehéz rávenni magam,nem akartam neki fájdalmat okozni...de a végén már a nevetéstől nem tudtam beadni...és végül csak sikerült.Magamnak könnyebb.
Nekünk a doki leintette a gyógynövény cseppet,elég lekezelően beszélt róla.Mint szakember semmi nézi...de mi bízunk benne, hogy annak is van hatása.Kép
A vezetés nagyon jó dolog, nekem az egyik legemlékezetesebb és legszebb nyaram volt,amikor vezetni jártam. Kiléptem az érettségiről ,és délután már a KRESZ-re okítottak.
További biztonságos vezetést!Kép
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Trallala,
köszi az infókat, már be is jelentkeztem jövő szerdára vérvételre.

A jövő hét jó mozgalmas lesz, kedden AFP, labor vérvétel meg 16. heti uh, szerdán Istenhegyi, csütörtökön hematológia vérvétel. Kép Mindenhol a véremet veszik. Kép
Ma elmentem venni néhány kismama rucit, mert már tök nagy a pocim, és még nem tudtam eddig semmit vásárolni. Sikerült is pár dolgot venni, többek között itthonra egy gatyót, és olyan kényelmes! Kép
Tegnap végre eljutottam fodrászhoz 3 hónap után, ma meg kozmetikushoz, meg az új rucik, most nagyon jól érzem magam! Kép

Zsebi, sok sikert a vezetéshez, nagyon jó dolog, mikor az ember megszerzi a jogsit! Kép

Kép
baba888
 
 


Viki, Hajnoca, Baba!
Köszönöm a drukkokat rámfér. Bár egyáltalán nem bánom hogy beírtakoztam évekig vaciláltam féltem tőle. Nagyon jó hangulatban tellnek az órák és imádok járni. Nagyon leköti a figyelmem és már alig várom hogy a saját autónakt is vezethessem. Kép

Hajnoca!
Igyekszem beszerezni a tojást.Kép

Viki!
A dokik már csak ilyenek nem hisznek azokban a dolgokban ami nem gyógyszer. De engem ez nem is nagyon zavar mi szedjük őket aztán győzzön a jobbik nem igaz. Nekem mindegy mitől lesz gyerekem csal legyen. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajnoca!
Köszönjük a cikkeket én azt hiszem megyek és beszerzek ilyen gabonafű kapszulát és a párommal is fogom etetni. Illetve azt a másik "gyógyszert" meg fogom kérdezni a pharma futárnál hátha ők be tudják szerezni és talán még az ára sem olyan borsos. Nagyon jól hangzik. Ha megtudok valami használható infot továbbítom nektek mindenképp. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Hétfőn estére megyünk a dokihoz megbeszélni pár dolgot.
Annyi kérdésünk van, hogy azt sem tudjuk hol kezdjük majd. Ja és ha má ott vagyunk megcsináltatom vele a rákszűrést is.
Szerintetek az normális, ha a vérzés két nap alatt - amúgy 5 szokott lenni 2-3 nap barnázással - lefolyik úgy, hogy a második nap olyan, mintha a számat haraptam volna meg és kiköpném. Ja és mintha nem is vált volna le semmi, mert ami lejött az akkora volt, mint a gyűrűs ujjamon a köröm. Szerdán kezdtem és ma reggelre semmi nem volt.
És az, hogy múlt péntek óta majdnem minden nap fejgörcsöm van? Van amikor már annyira fáj, hogy hánynom is kell és a vérnyomásom 140/ értékű.Amúgy nem szokott vele gondom lenni.

Csak tudnám, hogy miért izgulok a hétfő miatt. Mintha vizsgázni kellene mennem.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Na végre én is elkezdtem szúrni!!! Már annyira vártam...jövő csütörtökön megyek a Konchoz, addig naponta Puregon. remélem minden rendben lesz és a babócák szépen felolvadnak. Vettem valódi méhpempőt, azt eszem. Valakinek valami okos tanács? Mindent megfogadok;-))

Azt meséltem, hogy ápr. 30-tól nincs munkahelyem? Most egyúttal azt is keresek. Olyan hülye szitu.
Nem merem megvárni a beültetés eredményét a munkakereséssel, mert attól félek akkor tutira nem sikerül. Viszont ha sikerül és nem lesz munkahelyem, akkor meg miből fogunk élni??
De úgy döntöttem a problémákkal majd akkor foglalkozom, ha felmerülnek, úgyhogy csinálom a bébiprogramot és kersek állást. Valahogy majd csak lesz nem???
Arra gondoltam annyira igazságtalan csak nem lesz a sors, hogy ezer áve fizetem a TB-t és pont amikor nekem is kell, akkor majd én nem kapok táppénzt meg gyást. Maj dvalami szekembert kikérdezek hogy van ez. Na de bárcsak már ott tartanék, hogy ez legyen a problémám;-))
lillus
 
 


na mi van? kihalt a topic;-)))
hol vagytok?
lillus
 
 


Hajnóca!
Nekem is pont az a bajom, hogy mostanában tök hamar lemegy az egész mensi. Nekem is szerdán jött meg normálisan és péntekre szinte már semmi. És már vasárnap estétől barnáztam. Kép Én is megegyek majd a dokihoz és kikérdezem, de kíváncsi vagyok neked mit mond.
Én még nem kértem időpontot megvárom a hétfői eredményt és akkor bejelentkezem. Igazából úgy votlam vele ha ott találnak valamit akkor még bőven ráérünk időpontot kérni.Kép

Lillus!
Akkor neked mennek a drukkok! Biztos minden a helyére kerül. Szerintem ha most sikerül mivel előtte volt rendes munkahleyed fogod kapni a járnadóságokat.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ZsebiKép
Biztos menni fog a forgalmi vizsga is! Csak bízz magadban, ne figyelj semmi másra, csak a forgalomra! A vizsgabiztos meg le van ....
Én is annyira imádtam vezetni! Úgy lekötött, hogy tiszta felüdülés volt!
Már ezért is megérte beiratkoznod!

Örülök, hogy így sikerült rendbejönnöd/jönnötök lelkileg Kép!
Szerintem már ez is nagy lépés előre!
Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella!
Olyan aranyos vagy. Igen lelkileg én is úgy érzem teljesen toppon vagyok, de még adok magamnak egy kis időt élvezem most az életet. Ma tök jót vásároltunk az Ikeában, szóval most tényleg nagyon jól elvagyunk.
Most például imádok gyerekekkel találkozni egyáltalán nem bánt.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok lányok!

Sajnos holnaptól már dolgozom így csak délutánonként fogok ráérni olvasgatni és írkálni.Kép
Kitartás mindenkinek. Jön a tavasz és vele rengeteg napsütés ami erőt ad mindahhoz amit szeretnénk elérni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!
Ha vigazstal én is dolgozom és csak este tudok netezni. Holnapra kitartást és remélem nem lesz azért rossz a melóhelyen. Kevés munkát.

Akkor majd este. Kép

Kép Megyek nézek valami hamit mert éhes vagyok. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy nem írok, de a múlt héten otthon beteg voltam és sajnos nincs net, de amikor gépközelben vagyok olvaslak titeket.

Zsebi!
Nagyon drukkolok majd a vizsgáidhoz, csak a vezetésre koncentrálj majd, semmi másra. Sikerülni fog. Egyébként én is imádok vezetni!

Lillus!
Olvastam, hogy te is szurizod megint magad.
Én is ott tartok, csak azzal a különbséggel, hogy mi most csináljuk az első lombikot a Kaáliban. Én először Suprefactot kaptam, most szombattól kapom a Gonal-F-et és Prednisolon-t. Csütörtökön megyek UH-ra, valószínűleg akkor mondják meg, mikor lesz a petesejtleszívás.

Ti nem féltetek az altatástól? Milyen érzés előtte, utánna?
gabi30
 
 


Szia Gabi!

Szerintem ne izgulj az altatás miatt. Nekem olyan élmény volt az első leszívás, hogy csak!!4* mondtam el utánna a páromnak félkómában, hogy mi is történt bent.KépKép A második is fájdalommentesen zajlott. Na jó annyi fájdalom volt bennük, hogy a kézfejembe szúrták a tűt. Na az egy ici - picit fájt.
Amúgy inkább készülj fel arra, hogy nem lesz jó és kellemesen csalódj.
A leszívás után éreztem a petefészkeimet még néhány napig. Nekem volt székrekedésem, de azt hamar ki lehet küszöbölni. Sok folyadék, rostos gyümölcsök. Fogod érezni a petefészkeidet, mert ugye megpiszkálják, de szerintem az is kibírható. Ha nem akkor a dokival kell beszélni.

Ha csütörtökig nem találkoznánk, akkor sok sikert az UHhoz. Reméljük azért hallunk felőled.
Vigyázz magadra.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Gabi!
Te melyik kaália jársz?
Én az első altatástól féltem mert előtte még soha nem voltam altatva és nem tudtam mire számíthatok. De igazából a szúrást éreztem a kezemben és utána már a szemem alig bírtam nyitva tartani és ez mindhárom alkalommal így volt. Egyszer sem ébredtem rosszul nem volt hányingerem egy kicsit szoktam szédülni amikor kelek fel de vigyázznak ránk és utána még nagyon kényelmes fotelban lehet pihenni egy 20 percet vagy többet is ha úgy érzed. Kép

Megvan az immunológiai eredményünk minkettőnknek tökéletes a vérképe azt mondták bár minenkinek ilyen lenne és sok sikert kívánnak a további lombikhoz, plusz még összeférhetőek is vagyunk. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Zsebi!
Ez nagyon jó hír, gratula az eredményekhez és további sok sikert!

Lányok ezt nézzétek meg! Sztem nagyon édi.
http://www.compfused.com/directlink/1239/


Puszi
Nina
nina79
 
 


Sziasztok!

Hajnoca!
Köszi az infókat. Átjárhatóságin amikor voltam, majdnem leájultam a vizsgálóasztalról, utána meg az ágyban pihenés közben is rettentően fájt egy darabig, de túléltem. Remélem, hogy mivel ez altatásban lesz, nem fog fájni, majd csak utánna fogom egy kicsit érezni. Na de majd jövőhéten megtudom. A kézfejbe szúrt tűt ismerem, mert voltam már szívkatéteren, ugyan ott nem altattak, csak mindenféle löttyöt nyomtak belém, igen nem túl kellemes érzés. Leszívás után hány napra rá van/szokott lenni a beültetés? Hallottam már 2-5 napig mindegyikről. Lehet, hogy pont a szülinapomon lesz, nagyon örülnénk neki!

Zsebi!
Budapesti Kaáliba járunk, Pesten dolgozunk, de nem Pestiek vagyunk. És ti? Mennyire kell komolyan venni a beültetés utáni két két fekvést? Sokfélét hallottam már erről is.
Gratulálok az eredményetekhez, további sok sikert!

Gabi
gabi30
 
 


Szia Gabi,
az altatástól egy cseppet se tarts, ez nem mély altatás, ahogy visszavisznek az ágyba, már tudsz magadról és nem is vagy rosszul. (én egy másik műtétnél a mély altatás után egész délután rosszul voltam, de ezt meg sem éreztem, hogy ne izgulj!) És a hycosyval (átjárhatósági) össze sem lehet hasonlítani, az tényleg brutál, engem is majndem úgy kellett felmosni után és nekem annyira görcsölt, hogy injekciót kértem. Az embriók visszaültetését általánosságban 2-3 nappal a punkció után csinálják, a sikerre pedig sajnos nincs recept. Az tuti,hogy aznap feküdni kell, én 3 napig maradtam szigorúan ágyban, ugyanis elvileg 72 óra a beágyazódás, aztán az első héten csak lazán mindent, és a második héten már mentem volna dolgozni (irodai ülős munka), ha nem kerülök kórházba! Szóval, ne izgulj, minden OK lesz, és drukkolok, hogy szép szülinapi ajándékod legyen!

Zsebike,
ezek tök jó hírek!! Hidd el, most eljött a Ti időtök, érzem!

Puszi mindenkinek ezen a gyönyörű tavaszi napon!

Fanni
fanny1
 
 


Lányok,
Ti jártatok már úgy, hogy megjött a mensi, szinte 3 nap alatt elmúlt (de akkor elég keményen megvolt) majd tegnap délután (ami a 6.nap) ismét elkezdtem egy kicsit vérezni, és ma délelőtt is, de tényleg csak egy kicsit. Nem hinném,hogy valami gond lenne, hisz épp egy hónapja voltam a hycosyn ahol minden rendben volt, szedtem antibiotikumot, lehet,hogy az van befolyással rá, vagy ez nem egy különleges dolog?

Köszi előre is: Fanni
fanny1
 
 


Fanni!

Köszi a választ. Igazából mindig akkor izgul az ember, amikor teljesen új dolog történik vele. Most a legtöbbünkkel ilyenek történnek. Én is irodai ülős munkát végzek, de elég stresszes. A másik amiért nem nagyon akarnék bejárni, hogy naponta 140 km-t utazom, ami nem biztos, hogy jó tenne. Nekem azt javasolták, hogy két hétig feküdjek otthon, biztos, ami biztos.

Még egy kérdés! A doki felírt nekem hüvelytablettát - 10 db van benne, de nem tudom mikortól kell szedni! Szerintetek?

Gabi
gabi30
 
 


Gabi!

Az alábbi linken olvashatsz pár infót még.
http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=News&new_topic=2

Nekem azt mondta az orvosom, hogy legalább egy hétig light-osan legyek othon. Aztán már lehet egy kicsit mászkálni.

Ha az Utrogestanról van szó, akkor azt nekem már a beültetés elötti naptól kellett rakosgatni. De ne hiszem, hogy azt írta volna fel, mert az 20 szemes.

Zsebi!
Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet vagy csak tyúk az eszem, de ti miért mentetek immunológiai vizsgálatra? Mennyibe kerül? Mikor lehet megcsináltatni? Meg ehhez hasonló kérdéseim lennének vele kapcsolatban.
Tegnap voltunk a dokinál és egy kicsit elszomorodtam. Eddig legalább azt hihettem, hogy van valami megoldás az immunológiai meddőségemre, de azt mondta, hogy szerinte sem a sós(tenger)víz, sem a gumival való védekezés nem hozna eredményt természetes úton való fogantatásra. Kicsit lelombozó!!KépKép Hozzátette, hogy csodák azért vannak és ettől függetlenül szorgoskodjunk. Hátha ...
A barátnőmék babája is egy kis 'csoda", mert már az örökbefogadáson gondolkodtak és akkor jelentkezett Boti az UHon.
Azt is mondta, hogy úgy tűnik, hogy vagy egy bizonyos fehérjét vagy annak alkotórészét bontja a szervezetem. kiábrándító, hogy attól a férfitól akit kb. 10 éve szeretek nem lehet spontán babám. Igaz van még 3 lehetőségünk, de ...
Most egy kicsit 0 vagy alatta vagyok, de igyekszem feltápászkodni a földről.KépKép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Gabi!
Most én pontosan nem emlékszem hogy mikortól, kell a cliont dugdosni, de fog szólni a doki és csak pár napig volt az egész. Kép De nekem a harmadinkál elfelejtődött és azt mondta sebaj. Kép

Én is a bp-i kaáliba járok. Nekem a dokim azt szokta mondani egy három nap nyugi utána ami jólesik, de természetesen nem kell ugráló, szaunázni, szolizni. Én speciel eddig mindig itthon voltam. Az elsőnél külön jó is volt mert nagyon sokáig fájt a hasam a másodiknál szépen elvoltam nekem jólesett pihenni és az utrót is könnyebb volt itthon felhelyezni mint a melóhelyen.

Hajnoca!
Hát szerintem nem elfelejtetted, hanem már ez elég rég volt hogy voltunk mert több mint hat hét az eredmény. Az úgy volt hogy tudtam van ilyen vizsgálat felvetettem a dokinak hogy jó lenne megnézni hátha itt van a kutya elásva. Mire ő kicsi az esély, de ha engem megnyugtat máris írja a beutalt. Ingyen van tb. alapon. Nagyon kedves ott is mindenki csak sokat kell várni, de mostmár erről is van papírunk hogy minden rendben. Mondtam is a dokinak végülis nekem elég egy pozitív eredmény, csak jönne már. Kép Jót mosolyogtunk.

Nem szabad elkeseredni. Nekem is azt mondja mindig a doki hogy az hogy nekünk spontán sikerüljön annyi az esélye mint a lottó ötöst megnyerni, de bízok. Ha meg ott nem jön össze az öt lombikból egynek muszáj sikerülni, legfeljebb az ötödik, de muszáj!!!!! Ez veled is így lesz. Siekrülni fog tessék felállni itt a tavasz és csak előre aztán meglátod pár hónap és már csak egy "csúnya" emlék lesz ez a meddőségi dolgot. Kép

Ezt neked küldöm!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Ma voltam UH-n, bébi 2765 g, doktor szerint szép nagy gyerek lesz, közel 4 kg. Kép
Szülésznővel is találkoztam, csinált mindenféle vizsgálatot, jövő héten lesz mindennek eredménye. Mostmár hetente kell mennem hozzá.
Azt hiszem lassan közeledik a szülés, de szeretném még legalább 3 hétig kihúzni, ugyanis még mindig nem vettünk meg semmit!Kép De jövő héten állítólag megyünk shoppingolni, a férjem ugyanis ma elutazott Spanyolba és csak hétfőn jön haza.

Helga
35+4

Kép

Kép
hel29
 
 


Helga!
De izgalmasan hangzik ez az egész. Jó nagy baba lesz az biztos, de nem baj, a lényeg hogy egészség legyen. Kép
Fúúúúú még mindig nem vettetek semmi. Kép
Nevét már eldöntöttétek?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kép

Kép

Itt mindenki úgy eltűnt! HAHAÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia Zsebi!

Köszönöm szépen a virágot.
Most már jobban viselem a dolgot.
Kicsit sűrű volt a hetem. Vendégek voltak külföldről.
Tegnap meg a barátnőimmel kicsacsogtuk magunkat.

Helga!

Szép nagy gyermek! Remélem minden rendben lesz veletek és ahogy szeretnéd úgy lesz minden.
Nem kellett volna már legalább a nagyját megvennetek? Én már most bevásárolnék szívem szerint. Gondolom nem akartátok 'elkiabálni" a dolgot. Megértem.
Jó shoppingolást a hétre. Kép

A többiek tényleg nagyon elvesztek.!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Szia Zsebi!
Névválasztás folyamatban. Van remény!Kép
Hajnoca!
Hétfőn hazajön a férjem, úgyhogy remélem kedd reggel vásárlással kezdjük a napot. Már én is kezdek aggódni. Már van egy darab kölcsön mózes kosarunk, a bébi szobája pedig ki van festve.Itt tartunk: Kép
Ez pedig a szőnyeg:
Kép
Ez az átmeneti szállás, ugyanis építkezünk, de előre láthatólag ősszel fogunk költözni.
Helga
35+6

Kép

Kép
hel29
 
 


Helga!
Szép a babaszoba színe. Bírom az ilyen erős színeket . Kép Keddre nagyon jó vásárlást kívánok és reméelm sikerül mindenből olyat venni amilyet szeretnétek. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Én itt vagyok! Sziasztok;-)))

Eddig minden jól alakul, és ha továbbra is így produkálok;-)) akkor pénteken felolvasztják a babákat és megkapom őket!!
Már nagyon várom!!
Közben azért keresek állást, főleg a neten, de nem viszem túlzásba....szívem legmélyén nem is akarok találni, hanem egész mást akarok, de gondolom ezt sejtitek;-))

Egyébként elárulok neketek egy titkot, ami nagyon felkavart mostanság. Megint voltam annál a "jósnőnél" aki a kislányt jósolta - talpat is masszíroz egyébként és főleg ezért járok-. Most azzal taglózott le, hogy nem fog a házasságom sokáig tartani. Na én teljesen kiborultam, mert én úgy érzem olyan boldogok vagyunk. Elkezdtem mondogatni magamnak, hogy ez hülyeség. Na de akkor a kislány is hülyeség! Ha meg tényleg lesz most egy kislányom, parázni fogok, hogy beválik a jóslat....tiszta hülye vagyok mi? tudom, de akkor is olyan rossz érzés volt.
Olyat kérdezett, hogy akkor is akarom e a babát, ha egyedül kell felnevelnem.
Egyébként akkor is akarom.....de persze nem így szeretném
lillus
 
 


Lillus!
Hát.... én pont ezért nem járok jósnőhöz. Az ember ha rosszat, ha jót mondanak belelovalja magát. Én azt mondom próbálj meg megnyugodni és mindent megtenni azért hogy a házsasságotok jó legyen. Talán ez egy intő jel, hogy figyelni kell erre.

A további sikerhez pedig nagyon nagyon drukkolok és várunk a hírekkel. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


LillusKép
Ezeket a dolgokat csak jó messziről szabad nézni!!

Nagyon régen én is voltam jósnőnél, de amiket mondott abból SEMMI sem jött be!!!!!!!!!!!!!
Szóval, Õ csak masszírozgassa a talpadat! A jövőd pedig a Te kezedben van!!!

HelgaKép
Nagyon tetszenek a babaszoba színei!
Jó shoppingolást hétfőre, de azért vigyázz, nehogy megerőltetsd magad!
Stella

Kép
stella9
 
 


Lillus!

Volt, hogy én is akartam menni jósnőhöz, de mindig féltem attól,hogy mit fog mondani.
Szerintem inkább az álmaidnak tulajdoníts nagyobb jelentőséget és ez alatt az álmokat is értem.
Február elején volt, hogy édesapámmal (látni nem láttam, de éreztem, hogy ott van), egy idegen nővel és egy kislánnyal álmodtam. Először azt hittem, hogy édesapám félrelépett és ők is a családom részei, de .... Úgy éreztem nem kerek a dolog. Édesapám nem ilyen volt!! Aztán egy természetgyógyász és álomfejtő ismerősömmel megfejtettük. Mindhárom személy édesapám volt. Előző, jelen és jövő életében. Mindenkinek minden oldalról meg kell tapasztalnia a családi köteléket. A jövőben egy kislányként fog élni közöttünk. Én inkább ebben próbálok hinni.
Ettől függetlenül valamit biztos változtatnotok kell vagy lehet a házasságotokban, de ne a jósnő legyen a mérvadó. Inkább intő jelnek vedd, mint valódi infónak. Mindig ránkfér a változás!
A talpmasszázzsal beültetés után inkább hagyj fel, mert nem biztos, hogy segít a lurkóknak.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Lányok!

Szerintetek lehetséges, hogy a macskám miatt alakult volna ki az immunológiám?
Már több, mint 14 éve vanvolt macsim.
Hallottatok ilyesmiről?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?