Új privát üzeneted érkezett!

Ákata!
Itt Érd! Én is ma reggel éreztem először a tavasz közeledtét, olyan friss volt a levegő. Mostanra pedig beborult és a szél is fúj. Ki érti ezt?

Bujka!
Én kimondottan elkeseredett vagyok. Noha nő a méhem is (14. hét vége), én csak a hájamat és a puffadást érzékelem, az telgyre jobban. Szülői örökség a "gyomordudor". Nem merem a mhelyemen mutogatni, mert aki egy picit is ért hozzá, az látja, hogy hájjjjj. Mi lesz később?! mIndehhez 150 cm magas vagyok. Vajon bálnához vagy inkább egy terhes pingvinhez fogok hasonlítani? A pingvin amúgy egy igen kedves élőlény. Náha a bébit is kispingvinnek hívjuk.(Megvan a története)

Egyébként mivel kened a hasad terhességi csík ellen és milyen gyakran?

Boltlistát én is várom. REmélem, lesz rajta olyan, ami Érdhez közel van.

Jadey!

Migrénre, ha neked is olyan gyakran jön elő, mint nekem: Terhességem alatt 2 hetente, 3 napig tartott, őrület volt. Elmentem homeopátiáshoz, van egy gyógyszer, ami a frontra van, egy másik pedig a görcsökre. Nekem bejött. Ha érdekel, leírom részletesen a szedésüket.

Suezika!
Milyen a meló? Emlékszem, te is ezen a héten mentél vissza tanítani. Nekem volt sírós napom is. csütörtökön, amikor később értem haza és már órák óta fájt(csak egy kicsit) a pocakom, mire hazaértem, potyogtak a könnyeim, bűntudatom volt. Hogy lehetek ilyen FELELÕTLEN? Nem vigyázo k eléggé rá. Teljesen újfajta érzés, tudom hogy a hormonoknak köszönhető, de akkor is. Lehet, hogy tényleg anya leszek szeptemberben?

Mindenki!
Szerintetek elég akkor bejelentkezi a genetikai vérvételre(elsőn nem voltam), miután az AFP eredményem rosz = mennyivel előbb kell bejelentkezni?

Erika
13+6
piciri
 
 


Sziasztok!

Rozsagi!
Nekem már volt ilyen, nem volt semmi baj, azért nem volt értékelhető, mert nagyon kevés hámsejt volt a kenetben, valszeg gomba vagy valamilyen fertőzés miatt. No para!

Hát lányok, ez nem az én hétvégém. Tegnap hányingeres, émelygős napom volt, ma reggel meg látom, hogy éjszaka véreztem. Viszont azóta se semmi, egy csepp se. Nálam szokatlan módon nem pánikoltam be. Kiszámoltam, most péntek-szombat kellett volna megjönnie a 2. mensimnek, biztos vagyok benne, hogy ettől van. Kórházba is betelefonáltam, azt mondták be se menjek, ha abbamaradt, csak feküdjek és pihenjek sokat.

Egyszerűen érzem, hogy nincsen semmi baj!!Kép

(de azért jó lenne, ha írnátok valami okosat rá, aki már vérzett, hogy mitől lehet. kevés vér volt.)

Látom sokat írtatok, de nem is merek sokat itt ülni a székben, most nem írok mindenkinek, ne haragudjatok, megyek lefeküdni. Kép

rejo
(8+6)

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Suezika, köszönöm az infót, bár nekem nem a petefészkemben van a ciszta, hanem a méhemben, de remélem ettől ugyanúgy felszívódik és viszi magával a hematoma kollégáját!

Rejo, tényleg felesleges bemenni, mert semmit nem csinálnak, csak fektetnek. Főleg, ha csak kevés vér, no görcs és keményedés biztos nincs baj!!! Azt hiszem Rutascorbint vény nélkül lehet kapni, az vérzéscsillapító, ha gondolod, nekem napi 3at kell szednem több, mint 1 hónapja.

Rozsagi! Ne izgulj, biztos nincs baj!

A már bevásárlóknak Kép én is azt hallottam, hogy a Brendon megfizetethetetlen. Ha új cuccokat akartok állítólag érdemes Bécsbe menni, ott akár 20%al is olcsóbban lehet hozzájutni babakocsihoz stb. A múlkor én a kismamacuccokat néztem a H&M-ben és volt pár tuti cucc, nagyon olcsón, de nem mertem még semmit venni.

Mondjuk a legnagyobb királyság a Primark Londonban, ahol pesti turkáló árak lehet venni bébiruhákat és egy csomó mindent. Ha valaki megy ki érdemes megbízni.

Puszi mindenkinek és csak jó dolgokra gondoljatok! Én is igyekszem, bár leszakad a hasam reggel óta, nem bírok felkelni 2 percre sem. Kép

MSE (11-2) Kép

Kép
siba
 
 

 
 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 23:12-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Rejo, Bzsuzska, Bujka: tényleg sok volta heti 30 óra, plusz a 2x4 órás délutáni felvételiztetés...olyannyira, hogy péntekre beelegelt a baba, és már ülés közben is keményedett, feszült a hasam, amitől bepánikoltam....ez fokozódott, úgyhogy hazajöttem. egy kollégám hazahozott kocsival. Ithhon fekvés azonnal, lábak felpolcolva. Abba is hagyta a feszülést rögtön. du. 4 órát aludtam egyhuzamban. Egész hétvégén lustiztam, szuper jó volt.

Rejo, tuti, hogy a mensi miatt vérezgetsz, főleg, ha kevés. Egy pici nekem is volt jan. végén, de inkább csak barnás. Azóta semmi.

Siba, volt benn egy kolléganőm pénteken, 21 hetes. Most akkora a hasa, mint az enyém, én meg 14 vagyok!!!! szép nagy darab leszek...kecses, áramvonalas bálna...Kép
Olyannyira, hogy holnap ünnepség a suliban, és szük az eddigi szoknyám...vennem kellett egy fekete kordbársony szoknyát(más nem volt) , az tök jó. Nem volt ANNYIRA drága (6000)

KISMAMA OUTLET: sOROKSÁRI ÚT 140. állítólag tök jó, nem csak ruhák vannak, olcsó! jövő héten megyek letesztelni.

Krisszi, a 12. heti uh-val én is gondban vagyok...nekem olyan egyáltalán nem volt...Én nettó 13+3 leszek, amikor csinálják, két hét múlva.
Piró, uabban a rendszerben csinálták neked is, mint nekem fogják,a tarkóredőt...Te sem 12. hetes voltál, ugye?

Suezika, Melinda, kedvenc témámhoz értünk, a "végülis mekkora a baba, és mégis honnan számolják?"-című altopikhoz....szóljatok, ha már nagyon unjátok...

Biztos, hogy a gép mensitől mér?..
febr. 24-én voltam mensi szerint 12+1 napos A gép kiírta, hogy 9+3...
Ezt érti valaki?
Az a baj, hogy úgy látszik, csak nálam számolnak így...de a dokim meg elismert szakembernek számít, szeretem is, csak zavar, hogy nem tudom, hányadik hétben vagyok...
A terheskönyveket már nem tudom, hol nyissam ki...most valami mérettáblázatra vadászok hátha abból okosabb leszek.
Ráadásul a védőnő mensi szerint írt ki szept. 8-ra, ami kizárt, ha a doki számolását nézem...

A vizsgálatokról ne is beszéljünk... a 12. heti uh-ról már írtam, az afp pedig nekem ápr. 14-én esedékes, amkior a baba nettó 16+3, mensi szerint viszont 19+1!!!!

Tudjátok, nem is zavarna az egész, mert a baba úgyis tudja, mikor fog jöni, de hozzátok képest nálam egész máshogy csinálnak mindent.
ha megkérdezik, hány hetes vagyok, röhej, de nem tudok válaszolni...
Gigi, mint eü-s, van valami tipped?

Tényleg nem terhellek többet titeket ezzel de valakivel/valakikkel muszáj megosztanom...most már eldugulok ezügyben..

most pedig írány a dolgozatjavítás, hurrá....

Puszi mindenkinek, édes pocaknövesztést, és róka, ill. gondűző tavaszt mindenkinek!

Szeretettel Angel/Kriszti

(aki inkább nem ír hetet...Kép)
Vendég
 


Kriszti
Erre már csak egyet tudok mondani... tedd fel ezt a kérdést a doktorodnak...

A gép csak a beállítások alapján tud adatokat kiírni... baba méreteinél is számít az, hogy a vizsgálatot végző hova jelöli be a pontokat...

Gigi
Vendég
 


szia Gigi!

Már feltettem...értetlenül nézett rám, hogy miért nézné ő a menstruációtól? Peteérés váratlanul is jöhet. Viszont abban tényleg van valami, hogy hova teszi az kereszteket...1 mm egy nap is lehet..
na, azt hiszem, berekesztem az ezen való agyalást..Kép

Köszi az infót!

Kriszti
Vendég
 


Sziasztok jányok!


Annyi mindent írtatok tegnap óta, megpróbálok válaszolni, bocsi, ha kimarad valami vagy valaki:

Angel: A pocakom nekem is szokott fájdogálni, én teljesen kiborultam múlt héten, amikor egy héten át 12-14 óráztam...

Bujka: Jade angolosan, mert az exuram angol. Nekem is nagyon tetszik és szerencsére Jade iis szereti. Előre is köszi a bababolt címeket.

Ákata: Dzséd-nek ejtjük,(bár a Jáde is szépKép Nem divatból, hanem ereditel Angliába terveztük az életünketKépSajna az én unkám miatt a találka nagyon kiszámíthatatlan, így általában 1 nappal előre tudok csak tervezni. A hétvégék biztosabbak.

Piciri: A kislányommal 3 hónapon át nap mint nap volt migrénem.. Ahhoz képest jobb, de hetente egyszer még így is van. Megköszönném a homeopátiás infótKép

Simigabi: Köszi a Bnv-s tippet, de lehet, hogy kihagynám. Nagy tömegbe most nem igazán mennék, ráadásul az állandó pisilhetnékem miatt kivitelezhetetlen, de azért köszönömKép

Angel79: A kismama outlet felkeltette a kíváncsiságomat, szólj légyszi, ha esetleg hamarabb mennél, mint mi, hogy milyen volt. Köszike!!!

A wc-papír sztorijainkhoz egy jópofa: Külföldön már kapható a piros színű toalettpapír,na azt sose vennékKép

Puszi Nektek és verőfényes pocakosodást kívánok! Holnap megyünk uh-ra (12.heti) szorítsatok légysziKép

KépKép
Kép
jadey
 
 


Sziasztok!


Pénteken elutaztunk Egerbe, és tegnap este jöttünk meg. Nagyon rossz idő volt. Kép Meg egy kis családi dráma, persze nem túl komoly, de most valahogy nehezebben viselem az ilyeneket. Kép (még szerencse, hogy a férjem 1 tündér, és távol tart az ilyenektől, amennyire lehet.)

Nincs lelki erőm mindent végigolvasni, bocsánat, de tényleg nagyon termékeny a topik. Kép
Sajna nekem úgy tűnik, hogy ezzel a betöltött 12. héttel nem lett jobb az émelygés, sőt 1 picit erősebben tért vissza. DE inkább csak késő du. és este?! Tök fura.
És még 1 ijesztő, fura és új jelenség. Ha vkinek volt már ilyen, nyugtasson meg. Plííz! Szóval most már 3szor jelentkezett 2 napon belül: A hüvelyembe felfelé nyilaló, erős késszúrásszerű fájdalom, ami néha még a méhbe is felsugárzott, pár percig. Miután 3szor jelentkezett ma reggel, azóta szinte csak fekszem, most keltem fel csak, beugrani Hozzátok.
Infót előre is nagyon köszi!

Újaknak üdv és boldog pocakosodást!

A gyengélkedőknek jobbulást!

Vérezgetőknek pedig minél előbb,tiszta, fehér wc papírt! Kép És a hematómáknak meg eltűntető szemmel verést! Kép

Aki pedig jól, van élvezze! .) És további kellemes, jó napot!

Puszi: J.E.
macifülke
 
 


MAcifulke, amit irtal azt en is ereztem mar, de perc helyett par masodpercig. Szerintem nem baj. A fiammal is ereztem.

Nekem most visszatert a hanyas, remelem csak 1 napra mert mar olyan jo volt nelkule.

csengo
17+3
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak Macifülkének írok!

Macifülke!
A szúrást - Csengőhöz hasonlóan - én is csak pár másodpercig érzem és nagyon meg tud lepni. Ha máskor is érzed, én a legjobbnak azt látom, ha rákérdezel a dokidnál. Abból sosem lehet baj. Én Marcinál, kezdőként mindenfélét megkérdeztem és 99%-ban megnyugtatott. Nem éri meg idegeskedni, ha egy igazán hozzáértő (mi gyakran csak tapasztalatból írunk, teljesen jó szándékkal, ami sajna nem tévesztendő össze a hozzáértéssel) egy pillanat alatt megnyugtat. Mindenesetre pihenj!
Sok puszi!
"Megnyugtatásképpen": napok óta nekem is nagyon vacak a gyomrom. Ebéd óta lényegében normálisat még nem ettem, mert semmit sem kívánok... Émelygésmentes napokat!

Mindenkinek puszi: Melinda (17+2)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok!

Beuka: Én Bodzánál is nagyon hamar elkezdtem kenni a pocakom, így nem is repedt meg a bőröm, nem lett csíkos és gyönyörűen visszahúzodott, pedig már nem vagyok annyira fiatal, tehát a bőröm sem.

Bujka: Ketteske is biztosan olyan lesz, mint Marci. Nekem meggyőződésem, hogy nagyon sok múlik a terhességen. Hogy fogod fel és fogadod el a dolgokat.

Simigabi: Bodza egy áldott jó kislány. 2 hetes kora óta végig alussza az éjszakát, a foga és a hasa egyáltalán nem fájt még, állandóan mosolyog, nagyon pozitív kislány. Szóval így könnyű. Próbálok mindent úgy csinálni, mint Bodzánál és így remélem a kicsi is ilyen fantasztikus bébi lesz.

Suezika: Mi is Dunakeszin lakunk.

Lányok! Ha olcsón, jót akartok vásárolni, menjetek Bécsbe. H&M. Én még a kismama ruhákat is ott vettem. Nagyobb a választék, sokkal csinosabbak és fele-harmad áron vannak. A babaruhákra ugyanez vonatkozik. Én nagyon szeretem.

Mindenkinek élvezetes pocakosodást!

bea
bodza_bébi
 
 


Sziasztok!

Dolgozom, úgyhogy csak n. rövid tudok lenni (sajnos).

Védőnő: érdekes, milyen ellentmondásosak az infók (hányszor hova kell menni, hogy pénzt kapjunk). Nem értem, ez miért nincs leírva valahova. Például ha a fogorvos nem csinálja meg minden fogam, nincs pecsét és nincs pénz? (Ez azért merült fel bennem, mert a sógornőm, mikor terhes volt, elment ugyan a fogászatra, de nem bízott meg a dokiban, így abbamaradt a kezelés. És nem történt semmi...)

Gigi,
érdekes a cikk (genetikai vérvétel), bár nekem nem ígértek második fordulót...

Macifülke,
enyhébb és rövidebb kivitelben ugyan, de nekem is volt már ilyen. Azért kérdezd meg a dokidat...

Jadey,
hétvége is OK gatyaügyben... Jade angolul és magyarul egyaránt szép. Lányodnak akkor angol a vezetékneve is? Hogy birkóznak meg vele a suliban?

Piciri,
én tegnap valahogy jobban éreztem a tavasz-fílinget, főleg, hogy ma már tudom, hogy jövő hétre visszajön a tél... (aki esetleg nem tudta volna, annak bocs a leverő hírért.) Háj/has: én sose voltam gyomros, de most van (bébik miatti átrendeződés vagy nagy zabálások folytán, nem tudom...)

Melinda,
Bif. ess. egész jól bevált :-))) Kezdem megszokni a reggeli joghurtozást, bár nem terhesen kivert a víz e tejterméktől (mint csomó társától). Viszont pettyek jöttek elő a szám mellett - remélem, nem a túlzott tejtermékfogyasztás - úgy istenigazából csak a sajtot, túrót, tejfölt szeretem...

Bocs, hogyha vkinek nem tudtam válaszolni, legközelebb pótolom! Émelygősöknek jobbulást!
Azért - most látom - elég hosszú lettem :-)))

Puszi - Kata
(14+6)

Kép
Ákata
 
 


Bodza-Bea,
H&M-et nekem is nagyon ajánlották, olcsó és minőségi ruhakínálata voltán. (Gyerekruhákat is nagyon dicsérték.) Csak az a baj, hogy én nem bírom a hosszú autózásokat, hasam szurkál...

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok!

Most néztem, elírtam az outlet címét: SOROKSÁRI ÚT 160.
Egy kolléganőm vásárolt ott, szuper felsőket, és egy gyönyörű nadrágot.
Jövő szombaton megnézzük mi is, aztán írok, hogy milyen! Állítólag olcsó és jó.

Szia Kata!
A pettyek a szád mellett elvileg lehetnek a fehérjéktől, főleg, ha sokat eszel belőlük. a nagynéném fehérjealapú Atkins diétát csinált, és még a hónalja is kiütéses lett egy héten belül...
próbálkozz zöldségekkel is (de csak amik nem puffasztanak...én tegnapelőtt befaltam egy csomó karalábét, úgy éreztem magam, mint egy bálna alakú léggömbKép)

Jadey, megy a drukk az UH-ra!!!

puszihegyek mindenkinek4

Angelkriszti
14+4 -most a bruttót írom, csak a változatosság kedvéért...Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Megint csak gyors bekukkantásra telik az időmből, a segítségetekre lenne szükségem.
Ma vagyok 16. hetes, holnap megyek az AFP vérvételre. Elfelejtettem megkérdezni, ide éhgyomorra kell menni, vagy reggelizhetek előtte?...
Nem akarok hülyeséget csinálni, hogy netán befolyásoljam az eredményt.
A másik (költői) kérdésem, nem tudtok esetleg egy jó kis boltot, ahol nagyméretű kismamaruhákat is árulnak? Értem ezalatt, hogy 48-50-es alapméretben. Tegnap elindultunk a párommal naci nézőbe, és óriási csalódás volt a Brendon, én nem értem miért gondolják hogy csak gebe kismamák léteznek (bocsánat), 44-es méretnél nem volt nagyobb, sem a Váci úton, sem Budaörsön! Ja és természetesen 10 ezernél kezdődik egy cucc, ami ráadásul még ronda is. A C&A-ban már jártam, ott végülis vannak nagyobb nacik meg rucik, de gondoltam, hátha ismertek valami kisebb üzletet, vagy akármit.
Kétségbeejtő, hogy a ducikra miért nem gondolnak? Sőt inkább felháborító. Az árakról nem is beszélve. Kihasználják, hogy a kismamák úgyis megveszik, mert kell, mert nem férnek bele a pocakjukkal "rendes" nadrágba. Nekem már nagyon kéne egy gumis pocakos nadrág, mert a meglévő már nagyon szorít.
Köszi szépen előre is, persze a legfontosabb az első kérdésem, ha valaki tudna válaszolni...
Mindenkinek szép napot,
Mamy (16)

Kép
mamy
 
 


Szia Kismamik!

Csengő, Melinda
Köszi az infókat!! Azóta nem jelentkezett a dolog, de ha még fog, akkor tényleg felhívom a dokit. (Csak ugye 7vége volt és amúgy is nagyon fontosak a tapasztalatok! Kép )

Mamy

Nekem azt mondták, hogy Afp éhgyomorra, csak 1 pohár vizet lehet inni reggel. Drukk Neked!

Melinda

Beleléptem a "cipődbe". Kép Most indulok a fülészetre.. Nagyon be vagyok kakilva..Kép ÚÚTálom, tudod meséltem, hogy nekem gyerekkoromban nagyon sok gáz volt vele. Majd hívlak mi volt, meg talit egyeztetni is.

Lányok!

Mikor lesz fórumtali? Kép

Most csak ennyi,

Mindenkinek szép napot, munkához kitartást!

puszi:
J.E.
macifülke
 
 


Piciri!
Nekem nagyon jót tett a melo, néha fájdogált hasam, de párom feljött értem és így nem kellett vonatoznom.Egyébként lehet, hogy a csütörtöki napban volt valami, mert estefelé nekem is nagyon hasogatott és fájdogált, de egész nap éreztem pocakot.
Ja, és nem vagy felelőtlen, ilyen butaság ne is jusson eszedbe.Nekem személy szerint jót tesz a melo, megőrülnék itthon lenni és az a pénz, ami a táppénz miatt kiesik sajnos nagyon fontos számunkra.Viszont, ha Neked teher és jobban érzed magad otthon és nem kell a pénz, akkor nyugodtan maradj otthon és pihenjél sokat.De nem vagy felelőtlen.
Macifülke!
Nekem teljesen ilyen volt!!!!!!
Bal oldalt alulról felfelé, és fel a csontomig aztán vége.Jó, hogy Neked ilyen kevés ideig tartott, Nekem volt, hogy egész éjjel csinálta már sírtam páromnak, mit tegyek aztán elmúlt .Azóta nem jelentkezett.Dokinak mondtam ő korainak tartotta, de nem vagyunk egyformák ,ja és Nekem is 12.hétnél volt.Méhszalagok tágulnak nyúlnak.Ne aggódj normális jelenség.
Mamy!
Nálam pont fordított a helyzet én egy xs-es emberke voltam Kép
És akkora a pocakom hogy csak na és nem találok magamra nadrágot, így kénytelen vagyok varratni.Ha brendonig eljutottál, akkor ha van időd és kedved ,ahol én lakom van egy kézműves bolt, ott Rád varják a nadrágokat egy hét alatt kész van és olcso ,nem 10-15000Ft. hanem én most 6500-ért csináltattam.Leírom hol van és ha gondolod gyertek ki, nézzétek meg.
Vác felé a 2-es főuton beértek dunakeszire, jet kuttól a 4. lámpánál, balra van a pékség oda kell valahogy lekanyarodni .pékség mellett van egy szemüveges ,órás és a NAPRAFORGÓ kézműves bolt.oda kell bemenni és nagyon jó ruhákat ,nadrágokat ,tunikákat ,polokat lehet kapni és egyedi darabok.
Bodza-bébi!
Ti hol laktok Keszin?mi a MÁV óvival szemben a Mindszenty sétányon.Ha gondolod Te is nézz be ebbe a boltba mert érdemes.
Na megyek, mert készülődnöm kell.
suezika
Tegnap este meg olyan érzés volt és úgy fájdogált mintha megakart volna jönni.
Mióta bevéreztem Nekem ez a legnagyobb bajom azt hiszem álandóan mindjárt bevérzem remélem ez a fóbia elmúlik mert nagyon idegesítő.

KépKép
suezika
 
 


Siba
Irtad a H&M- ben lévő babaruhákat, melyik üzletben voltál a Váci utcában, vagy az Árkádban és kismama ruhák is vannak?
Én már megterveztem a kismama ruha vásárlási útvonalat, először akartam menni a Brendonba, de arról most lebeszéltetek, aztán a Mammutba a Formes kismamaruházatiba és legvégül a H&M-be.

Angel
Légyszi majd részletesen számolj be az outletben tett látogatásodrólKép

Macifülke
Nekem jobb lett a 12. hét után, de dettó délután kezdek rosszul lenni és estére nagyon sz.r. Én azzal magyaráztam, hogy lassabban emésztek és az egész napos kaja feltorlódik, ezért leszek egyre rosszabbul, ez az elmélet csak ott hibbádzik, hogy a székletem ugyanolyan menetrend szerint van minden reggel mint terhesség előtt. Szóval nem értem. Azt javaslom, hogy mielőtt kiürülne a gyomrod egyél egy kicsit, nekem néha bejön.
Múlt héten gombát vett észre a doki nálam, mostanra elfogyott a kúp, de 3 napja fáj a hasam, olyan mint amikor fel vagyok fázva és mindig pisilnem kell és nagyon. Ma felhívtam a dokit, mondtam, hogy éles fájdalmat érzek a hasamban, mintha le akarna szakadni és el mondtam a többit is, azt mondta, hogy akkor az még mindig a gomba sajnos, menjek be ma este hozzá és felír gyógyszert. Azért írtam ezt le Neked, mert az álandó hasfájás alatt nekem is volt 3x vagy 4x nyilalás is. Holnapra többet tudok, majd írok.

Mindenkinek émelygés és hányás mentes gyönyörű szép napot kívánok! Hétvégén jön a tavasz!!!!!!!

15+3

Kép
manka2
 
 


SZiasztok!

Kata, képzeld ma voltam az Istenhegyin, és a céges egészségpénztáram fizeti a vizsgálatot!!!!!!!!! LÁnyok, ha valaki multinál dolgozik, kérdezzetetk rá, hogy nincs-e az Istenhegyivel valami szerződése a cégnek.

Halleluja. Ide jövök UH-ra is, a SOTE-s után két héttel. Itt van 3D meg 4D is, kétszer megnézetem a bébit genetikai UH-val.

Rejo, Suezika - dehogy lesz ingyenes a Down-szűrés anyai vérből! Ez nem is diagnosztikai eljárás, hanem statisztikai, aránypárokat számolgatnak kor és a 4 marker alapján. EGYES klinikákon elvégeztetHETik ingyen, de ez teljesen esetleges. Az én klinikámon elvileg elvégezHETik, de hiába vagyok 31, azt mondta a dokim, hogy ott nem lehet.

REjo, relaxáljKép Sajnálom a hányingeredet, remélem hamar elmúlik. Hideg, cukros löttyök nekem segítettek annak idején.
Ja, kérdezted, hogy mikor nem kapsz támogatást: ha a 20. hétig nem jelensz meg tg-n, elvileg akkor. Olvastam én is ilyen baromságokat, hogy ha a 12. hétig nem, akkor semmilyen támogatást nem kapsz. A dokim a 12. hétig nem küldött el védőnőhöz, gondolom, nem véletlenül.

Viszont a hasam már határozottan kisbabás has! A csipőfarmerjaim rám jönnek, a nyári gatyáim begombolásához viszont kb 10 centi hiányzikKép

Osztom a Brendonos véleményeket, rablás, ami ott megy! Vasárnap elmentem babakocsit nézni, 120 volt a váz meg a mélykocsi, erre még 40 az autós hordozó... Azt hittem rosszul látok.

Vigyázzatok magatora, puszi,
Kriszta

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Sziasztok!
Rejó, ismét követlek! Nem szándékosan vagyok állandóan a valagadban, de sajna pénteken bebarnáztam. Pihenés, Utrogestan, UH-n megnéztük, dobog a baba szíve, mellette volt egy kis folt, abból jöhetett a barna. Mostanra múlóban van, egyre halványabb. Nekem is most kellett volna megjönnie. Én ezt nem értem.
Sok pihi, nyugalom!!!
Vera

Kép
Kép
verona
 
 


mamy!
Nezd meg a c&a-t is. En is eleg nagy darab vagyok,de ott volt nadrag. Igaz nem kismama, mert abbol ott sincs tul nagy, hanem az extra meretben. Sajnos en is varratok, igaz szoknyat.

csengo
Vendég
 


Hú Csajok, ti aztán tudtok termelni!!!Kép

Annyira örültem hogy feljött ez a nyilamlós téme, mert én már 3. napja tiszta frászban vagyok. Iszonyatosan belenyilamlik a hüvely baloldalán. És nagyon tud fájni. Én már minden rosszat elképzeltem, hogy biztos a hematóma dolgozik, vagy ... a legrosszabbat már le se írom. Tudom hogy nektek ez a 12. héttől volt, de ha jobban belegondolok, nekem két picúr növöget a pocakomban ami megfelel egy tizenkét hetes babónak. Remélem jól gondolkozom.

Beuka!
Izgatottan várjuk az UH eredményt(elárulom, én a hatodik héten voltam UH-n és már akkoris kalimpált a szívecskéjükKép) Szóval kalimpálni fog a tied isKépKépKép.

MSE!!!
Gyönyörű szinonímákat tudsz alkalmazni a barnázás kifejezésére!KépKépKépKép Csúcs! Le a vérömlenyekkel!!!

Többen mondtátok, hogy de jó hogy enyi kecskeméti van! Hát elárulok egy titkot!Kép Rozsagi az én legkedvesebb kebelbarátném! Aki a lombik alatt, és még most is annyiszor tartja bennem a lelket. Mindig segít, legyen akármiről is szó! Ezúton is szeretném neki megköszönni.KépKépKépKép (Hú de nyálas vagokKép) Szóval fogadjátok szeretettel őt is!Kép

Lányok!
Le a piros wc papírral!!!!!!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Hú Csajok, ti aztán tudtok termelni!!!Kép

Annyira örültem hogy feljött ez a nyilamlós téme, mert én már 3. napja tiszta frászban vagyok. Iszonyatosan belenyilamlik a hüvely baloldalán. És nagyon tud fájni. Én már minden rosszat elképzeltem, hogy biztos a hematóma dolgozik, vagy ... a legrosszabbat már le se írom. Tudom hogy nektek ez a 12. héttől volt, de ha jobban belegondolok, nekem két picúr növöget a pocakomban ami megfelel egy tizenkét hetes babónak. Remélem jól gondolkozom.

Beuka!
Izgatottan várjuk az UH eredményt(elárulom, én a hatodik héten voltam UH-n és már akkoris kalimpált a szívecskéjükKép) Szóval kalimpálni fog a tied isKépKépKép.

MSE!!!
Gyönyörű szinonímákat tudsz alkalmazni a barnázás kifejezésére!KépKépKépKép Csúcs! Le a vérömlenyekkel!!!

Többen mondtátok, hogy de jó hogy enyi kecskeméti van! Hát elárulok egy titkot!Kép Rozsagi az én legkedvesebb kebelbarátném! Aki a lombik alatt, és még most is annyiszor tartja bennem a lelket. Mindig segít, legyen akármiről is szó! Ezúton is szeretném neki megköszönni.KépKépKépKép (Hú de nyálas vagokKép) Szóval fogadjátok szeretettel őt is!Kép

Lányok!
Le a piros wc papírral!!!!!!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Hú Csajok, ti aztán tudtok termelni!!!Kép

Annyira örültem hogy feljött ez a nyilamlós téme, mert én már 3. napja tiszta frászban vagyok. Iszonyatosan belenyilamlik a hüvely baloldalán. És nagyon tud fájni. Én már minden rosszat elképzeltem, hogy biztos a hematóma dolgozik, vagy ... a legrosszabbat már le se írom. Tudom hogy nektek ez a 12. héttől volt, de ha jobban belegondolok, nekem két picúr növöget a pocakomban ami megfelel egy tizenkét hetes babónak. Remélem jól gondolkozom.

Beuka!
Izgatottan várjuk az UH eredményt(elárulom, én a hatodik héten voltam UH-n és már akkoris kalimpált a szívecskéjükKép) Szóval kalimpálni fog a tied isKépKépKép.

MSE!!!
Gyönyörű szinonímákat tudsz alkalmazni a barnázás kifejezésére!KépKépKépKép Csúcs! Le a vérömlenyekkel!!!

Többen mondtátok, hogy de jó hogy enyi kecskeméti van! Hát elárulok egy titkot!Kép Rozsagi az én legkedvesebb kebelbarátném! Aki a lombik alatt, és még most is annyiszor tartja bennem a lelket. Mindig segít, legyen akármiről is szó! Ezúton is szeretném neki megköszönni.KépKépKépKép (Hú de nyálas vagokKép) Szóval fogadjátok szeretettel őt is!Kép

Lányok!
Le a piros wc papírral!!!!!!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok!

Sajna nem volt erőm mindent/mindenkit végigolvasni Kép
Csak becsengettem, nehogy levegyetek a táblárólKép
Nők napja felé, egész nap valami furcsát éreztem odabent, bélmozgások, bubik stb. De azóta semmiKép Pedig ha lefexem már érzem a babaházat olyan jó kis keményke. Most tudatosult bennem, hogy híztam 1 kilót, és hol lesz még a vége? Most járok a 17. hétben, jövőhéten megyek a kórházba UH-ra. Már nagyon várom, jó lenne kicsit látni.
Anyumék előhalásztak valami ősrégi stetoszkópot azzal hallgatózok néha. Nagyon jó Kép
Mindenkinek szép napokat. Kitartás, mindjárt vége a télnek, viszlát bundabugyi és 5 réteg ruha!!!
Bettus

Kép
bettus79
 
 


azt hiszem kicsit túl lőttem a célonKép, elég lett volna egyszer elküldeni!
Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok csajszik és babócák,

Bocsi, de most egy kicsit önző leszek és csak magunkról írok.

Voltunk uh-n, minden rendben, megkönnyeztem, annyira cukor a babánk, hááát, őt már nem lehetne Szotyinak hívni, olyan hatalmasKép Hihetetlen, micsoda mozgékony babóca, még bukfencezett is a kedvünkértKép Majd magpróbálok feltenni egy képet róla.

Aztán hazafelé tartunk, amikor is hatalmas csattanás, akkorát karamboloztunk... A biztonsági öv persze be volt kapcsolva, de nagyon meghúzódott és elkezdett fájni a pocakom. Aztán én is bőgtem, a párom is kivolt, visszahívtam az ultrahangot és azonnal visszarendeltek... Gondolhatjátok mit éreztem... Egy kis bu...ifejű miatt, aki nem tud vezetni és nem adja meg a jobbkezet. A páromat alig tugtam lefogni, hogy ne üsse le a fickót.. Hála az égnek nagy riadalmon kívül nem történt bajunk, Szotyika jól van( csak össze volt szegénykém húzódva és a lábai az ég felé kalimpáltak), nekem csak a sípcsontom fáj egy kicsit. Ennyit a mai napról, ja, a kórháznál megbüntettek, mert "nem volt látható a cetli", a piszok parkolóőr. Ennyi stresszben utoljára 9 éve volt részem, amikor kísértetiesen hasonló történt: akkor 6 hónapos terhesen egy rendőrautó szállt belém, persze ott is ő volt a hunyó...

Ne hari, hogy most ilyen rövid voltam, gondolom megértitek..

Puszi Nektek!

KépKép
Kép
jadey
 
 


Macifülke!
Én is csak megerősíteni tudom azt, amit a többiek. Ne aggódj! Nekem is nyillalt 2-3 napig, noha tompán, de függőlegesen, lentről indulva, pontosan ott. HA viszont tovább tart, szerintem is kérdezd meg a dokidat.

JAdey!
a homeopátiás gyogyikról tudnod kell: az alkati szerek (jelen esetben az első gyógyszer) nem mindenkinél hatnak egyformán. Mindenesetre nekem semmi más (másfajta homeos) sem segített, így ajánlom. Rhus toxicod. C30 három héten át 1*5 (ez van az időjárás ellen), és amikor fáj: magnesia phosphorica c30, akár 3 napig, naponta 1*5( ez a görcsoldó).

Melinda!
Ha müzli és bif.essens. joghurt nálad valamiért nem válik be, mondok egy náluk sokkalta kívánatosabb(ja, persze) dolgot. A reggeli kakómból szoktam hagyni pár kortyot és teszek bele 1-1 kanál korpát és zabpelyhet. Du. amikor egyáltalán nem vagyok éhes, megeszem. Így 2 naponta sikerül...

A kérdésem mégegyszer:

Szerintetek elég akkor bejelentkezi a genetikai vérvételre(elsőn nem voltam), miután az AFP eredményem rossz = mennyivel előbb kell bejelentkezni?

Erika
14
piciri
 
 


Kedves Jadey!
Ahogy olvastam soraidat, majdnem elpityeredtem.
Örülök, hogy Szotyika jól van. Vajon ők egy ilyenből mit éreznek? Remélem nem sokat. Vegyél egy finom zuhanyt éa pihenjetek együtt a pároddal, az egészen biztosan megnyugtatja Szotyikát is. Egyébként amióta babát várok, valahogy sosem felejtem el bekapcsolni az övet.
Pihenjetek
Erika
piciri
 
 


Kedves Jadey!
Ahogy olvastam soraidat, majdnem elpityeredtem.
Örülök, hogy Szotyika jól van. Vajon ők egy ilyenből mit éreznek? Remélem nem sokat. Vegyél egy finom zuhanyt éa pihenjetek együtt a pároddal, az egészen biztosan megnyugtatja Szotyikát is. Egyébként amióta babát várok, valahogy sosem felejtem el bekapcsolni az övet.
Pihenjetek
Erika
piciri
 
 


Kedves Jadey!
Ahogy olvastam soraidat, majdnem elpityeredtem.
Örülök, hogy Szotyika jól van. Vajon ők egy ilyenből mit éreznek? Remélem nem sokat. Vegyél egy finom zuhanyt éa pihenjetek együtt a pároddal, az egészen biztosan megnyugtatja Szotyikát is. Egyébként amióta babát várok, valahogy sosem felejtem el bekapcsolni az övet.
Pihenjetek
Erika
piciri
 
 


Kedves Jadey!
Ahogy olvastam soraidat, majdnem elpityeredtem.
Örülök, hogy Szotyika jól van. Vajon ők egy ilyenből mit éreznek? Remélem nem sokat. Vegyél egy finom zuhanyt éa pihenjetek együtt a pároddal, az egészen biztosan megnyugtatja Szotyikát is. Egyébként amióta babát várok, valahogy sosem felejtem el bekapcsolni az övet.
Pihenjetek
Erika
piciri
 
 


Kedves Jadey!
Ahogy olvastam soraidat, majdnem elpityeredtem.
Örülök, hogy Szotyika jól van. Vajon ők egy ilyenből mit éreznek? Remélem nem sokat. Vegyél egy finom zuhanyt éa pihenjetek együtt a pároddal, az egészen biztosan megnyugtatja Szotyikát is. Egyébként amióta babát várok, valahogy sosem felejtem el bekapcsolni az övet.
Pihenjetek
Erika
piciri
 
 


Kedves Jadey!
Ahogy olvastam soraidat, majdnem elpityeredtem.
Örülök, hogy Szotyika jól van. Vajon ők egy ilyenből mit éreznek? Remélem nem sokat. Vegyél egy finom zuhanyt éa pihenjetek együtt a pároddal, az egészen biztosan megnyugtatja Szotyikát is. Egyébként amióta babát várok, valahogy sosem felejtem el bekapcsolni az övet.
Pihenjetek
Erika
piciri
 
 


Mindenkinek bocs! Én ezt nem értem...
piciri
 
 


Sziasztok!

Most sikerült először ma belépned ide. Kész káosz ez a Babanet.
Most is csak annyira jövök, hogy felrakjam a baba-mama üzletek listáit. Visszaolvasni nincs időm és jól esne pihizni.
Remélem mindenki rendben van és így is marad Kép

Még annyi, hogy Ketteske ma olyan határozottan rúgott, hogy a hasamra téve a kezemet, kétszer belebiflázott a tenyerembe Kép Bezzeg Apájának nem csinálta.

<!--attachment: Mamaboltok-381387.doc*mime_msword.gif*application/msword*23.0**Mamaboltok%2edoc --><center><pre>
Kép
Mamaboltok.doc (23.0 k)</pre></center><!--/attachment--> <!--attachment: Bababoltok-381388.doc*mime_msword.gif*application/msword*57.3**Bababoltok%2edoc --><center><pre>
Kép
Bababoltok.doc (57.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Millió puszi: Melinda (17+3)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok, Lányok,

megint esti munkában, előbb meg nem volt járható a rendszer... nem tudtam mindent elolvasni, úgyhogy egyelőre Melindának köszönöm meg a doksit... Mocorgás: hirtelen mozdulatnál jön egy meghatározhatatlan érzés a hasamban (mintha egy kis ütés lenne belülről). Nem fájdalmas, csak nagyon "hirtelen" dolog... más nincs sajna, irigyellek nagyon...
Macifülke, jobbulást a füledhez, írj majd, hogy mi van veled! Jó lenne találkozni :-)))
Jadey, szörnyű lehetett a karambol, de fő, hogy semmi baj nálatok!
Tán holnap már vissza tudok olvasni mindenkit...

Ja, egy érdekesség (Iza!): Londonban és környékén locsolási tilalmat vezetnek be áprilistól, olyan száraz volt a tél és a tavalyi év... sőt, lehet, hogy a házi vízfogyasztást is korlátozzák. Lányok, még megérjük, hogy Angliába járunk strandolni a Balaton helyett :-(((((

Puszi - Kata
(15)

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok, végigolvastam mindenkit, de nem tudok egyenként írni, fáj és görcsöl a hasam estére.

Vera, semmi gond az utánzással, de inkább ne ilyen dolgokbanKép Sajnálom a barnázást.
Lányok, szerintem a babák nem bírják ezt az iszonyú drasztikus hidegfrontot, nekem legalábbis két-három napja görcsöl, feszül, amióta megint hó van.

hiába vagyok ilyen pici terhes, szorítanak derékban a ruhák, a nagyobb darab lányoknak üzenem, C&A-ban nagyméretű kismamanadrágot is láttam, ami a MOM parkban van, 46-at is. Voltam ma a Formesban is Mammutban,

Manka, akkor menj oda, ha kőgazdag vagy, egy szoknya vagy nadrág 25-30 ezer forint!!! Én úgy vettem egy nadrágot, ami nagyon elegáns, ünnepélyekre a suliba, hogy téli maradék, így volt 30 helyett 10 ezer. Végül is máshol is ennyi, így megvettem. Viszont van még egy bolt a Lővőház utcában, a Mammut mellett. 2 in 1, ott egy kicsit olcsóbban lehet venni rucikat, még egy-egy darab belefér. ott farmerszoknyát vettem 10-ezer -ért. Ezekkel remélem kihúzom, csak pár fölsőt veszek majd tavasszal.

mennem kell, has feszül Kép
Csók

rejo
(9)

Kép

Kép
rejo
 
 


Krisszi
Épp az illetékesek előtt van a dolog, hogy ez a vérvétel ingyenes legyen...
A hétvézén be is tettem ide a linket...

Formes (Mammut)
Suliból haza felé jövet benéztem... KépKépKép nem közalkalmazotti fizetéshez mértek az árak...
(most Pesten vagyok a suli miatt... anyukám a Mammut-tól kb. 15 percre lakik...)

AFP-hez nem kell éhgyomorra venni a vért (esetleg, ha más vizsgálatot is akarnak csináltatni... pl.: éhgyomri vércukor, vérzsír...)

Rejo
Mikor voltál? Lehet, hogy találkoztunk?

Gigi
16+3
Vendég
 


Ez télleg szörnyű, ami a kismamaruha-fronton megy... Asszem, azért a pénzért, amit elkérnek, inkább veszek valami dögös szabadidő-ruhát (gumisat), amit aztán anyukaként is hordhatok... Meg pár bővebb pólót, az úgyis stílusom... Csak az a baj, hogy nincs miben melóba járnom (egy gatyát nyúzok, a másik n. nagy, amit kölcsönbe kaptam a sógornőmtől). Sajna, a szoknyát nem szeretem, kis nyári rucikra fenem már a fogam... De amilyen időt prognosztizálok, ha kinézek az ablakon, lehet, elég lesz egy egy számmal nagyobb esőkabát a nyári idényre :-((( Most olvasom, hogy van, ahol hómarók dolgoznak (mármint itthon, nem Szibériában), és lezárták az utat hóátfúvás miatt. Förmedvény...

Jó éjt, és madárcsicsergős-rügyezős-napocskás reggelt mindnyájunknak :-)))

Kép
Ákata
 
 


Piciri és Ákata:Köszönöm a jókívánságokat,nagyon jól esett. Tényleg az a fontos, hogy jól vagyunk, csak a stressztől teljesen lezsibbadtam...

Jó éjt Nektek!

KépKép
Kép
jadey
 
 


Az előbb már írtam, de valamiért elszállt...

Ákata és Piciri: Nagyon édesek vagytok, hogy aggódtok és együtt éreztek velünk. Köszönöm! Tényleg az a lényeg, hogy jól vagyunk, de teljesen lezsibbadtam a stressztől... Még mindig remeg a lábam.

Jó éjt Nektek!

KépKép
Kép
jadey
 
 


Pedig kiírta,hogy nem sikerült...

KépKép
Kép
jadey
 
 


Szia Kicsik és Nagyok! Kép

Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokan hozzászóltatok a nyilalgatós témához; nagyon megnyugodtam!! Igaz, azóta nem is éreztem.

Jadey

Ez remélem, bár elég kicsi a valszínűsége, hogy szörnyebben hangzik, mint ahogy a valóságban! De csak az előttem szólokhoz tudok csatlakozni, hogy a lényeg: a babóka a helyén van! Kép

Kata, Melinda

Úgy néz ki, hogy szerdán megyek Érdre!! Délelőttöm foglalt, de utána a Tietek vagyok! Kép
Majd egyeztetünk!

A fülészet szerencsére sokkal szerencsésebben alakult, mint ahogy reméltem. Úgy tűnik nincs nagy gáz: Mivel a terhesség miatt fellazult a nyálkahártyám és van egy kis orrsövény ferdülésem, a fülem nem tud kiegyenlíteni, ezért dugul; viszont lehet, hogy a terhesség végéig megmarad a dolog. (Reméljük, hogy csak ilyen szinten)

Kismamaruha téma: Még nem néztem meg a boltlistát, de találtam a neten (kismama.lap.hu) egy kismamaruhakészítőt elég olcsón, és képek alapján elég jó kollekciókkal. Tóth Györgyné asszem. Majd áprilisban szeretném felhívni; remélem addigra már tényleg aktuális lesz! Kép
H&M? Még nem is hallottam róla. És Magyarországon is van?

Iza

Mi van Veletek?! Nagyon eltűntél! Remélem minden ok!

Mindenkinek sok puszi; mindjárt elkezdődnek a 18 hetes uh-k szép sorban, és akkor biztosabb lesz a névtáblánk! Kép

J.E.
macifülke
 
 


Sziasztok!

Most szállt el a levelemKép Akkor belekezdek még1*.

Szóval: Én egyszer a párommal a Soroksári úti BABA-MAMA boltban voltam, azon belül van egy jó kis bolt ahol mindenféle mamacuccok találhatók 10E alatt is! Ritkaság Kép Szerintem elég divatos cuccok is voltak ott, már amennyire egy kismama divatozik?! Volt ott farmer halásznaci, meg kord naci, na meg az elegantos gatyókból is volt választék. Úgyhogy meg is jegyeztem magamnak, hogy oda bizti elmegyek majd nyáron. Most még tágítgatok egy két rucit, aztán majd amikor nagyon nem ok, akkor veszek másikat, hátha már melegebb lesz!!! De jó lenne!!!!

Jadey:
Valóban sok a felelőtlen autós, mi is nap mint nap szembesülünk vele, hogy úgy kanyarodig be valahova, hogy körbe se néz?! De a lényeg, hogy nem lett semmi baj!!!

További szép napot: Bettus
Azért kitartás! HÉtvégére 10-11 fokot ígértek!!! Talán lassan eljön a nyár is?!
Kép

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Rákszűrés a jövőhétre halasztva, mert ma meg holnap lehetne menni a rendelésre, de ma nem ér rá Apa vigyázni Matyikára, holnap meg ugye ünnep van. :/

Kismama ruha.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem érdemes sokat venni, mert ugye szülés után nem veszi elő az ember. Főleg így hogy én nagy pocakkal nem nagyon fogom használni a Matyival használt meleg ruhákat. Totálisan télen voltam nagy pocakos, mostmeg Kép
Kecskemétiek: Az Alföld áruház emeletén van egy nagyon jó kis Kismama bolt, ahol gyerekruhák is vehetők, de az egyszerű kismama ruhák nem túl drágák. Remélem nem is változott az elmúlt 2 év alatt...


Bettus!
Remélem tényleg jön a jóidő, mert kezdünk a gyerekkel totál bekattanni (főleg hogy 4 örlőfoga jön egyszerre)...

Jadey!
Nem semmi! Örülök, hogy nem lett semmi bajotok!!
6 hónapos terhesen mi is karamboloztunk a párommal 2004-ben, nem volt komoly, de a párom nagyon megijjedt. Én nem annyira, mert kutya bajom se lett, Viszont a pali aki miatt történt mikor meglátta, hogy egy nagyhasú nő szál ki a kocsiból, majd elájult. Még mi vigasztaltuk, hogy nyugodjon meg nincs semmi bajom. Utólag visszagondolva ez a része vicces volt. No de a lényeg hogy Szotyika ( aki tökmaggá cseperedett)jól van!Kép

Macifüle!
Nyilalás nálam is van. Nyugi ez természetes, ha viszont túl sokáig tart akkor hívd a dokit, nem éri meg az idegeskedést. Kép

No megy ek apraja felébredt...

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok Csajok!

Juj Jadey, nagyon örülök, hogy minden rendben!!!!!!!!!! Akkora marhák vannak az utakon!

Már nem is tudom, h. ki kérdezte, a magyar H&M gagyi, illetve onnan max tinilányok tudnak öltözni, legközelebb Bécsben vannak a nagyok, az egyik legjobb, ami a Shopping City Südben van. Csak ajánlani tudom. 2 óra autóval, de amíg itthon rettenet árak vannak, addig ott 100 euróért akár teljesen fel is lehet öltözni (és van méretválaszték)!

Én kaptam egy barátnőmtől egy kismama övet, nem tudom ismeritek-e, sajnos nem tudtam még felvenni (így jár aki vérzik), a Kilenc hónap újságban hirdették, elég jónak tunik és állítólag sokáig tudjuk vele hordani a régi gatyákat begombolás és biztosítótű nélkül) 2 ezer valahányszáz forint.

Mindenkinek kitartás, főleg ehhez a béna időhöz, tuti, hogy nekem is ettől görcsölt a hasam. A dokim megüzente a párommal, hogy no hassimogatás, úgyhogy biztos igaz, amit a múltkor írtataok! Kép

Ma engem is meglátogatott a rókakóma, pedig azt hittem, hogy ebből az örömből legalább kimaradok, mivel minden más megvolt.. pedig már napok óta nem volt hányingerem. Na mindegy, ráfogom az időre Kép

Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra!
MSE (10+6)

Kép
siba
 
 


Sziasztok,

hát, örülök, ha a mai termést vissza tudom olvasni, merthogy nálam nem jött be a topic, csak most, többszöri próbálkozásra...

Jadey,
remélem, ma már teljesen OK vagy... Lányod nem volt veletek? Meséltem a férjemnek munkából hazamenet (kocsiban) a karambolt... Én is tartok az ilyesmitől, nem is vállalkoznék hosszabb útra (nem is esik jól), pedig olyan szívesen elmennék Ausztriába ruházni... (de majd a bébikkel :-)))

Macifülke,
szerdán sajnos 11-től 7-ig dolgozom :-((((((((( Biztos már az időpont? (Ha önzőzhetek kicsit, akkor nekem a csütörtök volna jó, mert akkor végzek a legkorábban...) Örülök, hogy nincs baja a fülednek :-)))) H&M: úgy tudom, a Váci utcában is van, de szerintem itthon sokkal drágább.

Bettus,
aranyos a kép :-))) Én is bízom már a melegedésben, csinálnák a kertet, de így hogy?! De legalább addig is gyűjtögetünk rá :-)))

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok!
Latom mindenki megvan. Nekem sajnos szombat ota egyre erosebben visszatert a hanyos korszakom. Iszonyu gaz, mar olyan jo volt nelkule. Nekem a kismama ruhan kivul fontosabb a cipo. Mivel eleve nem vagyok boltban kaphato meret, ezert csak az extra cipo boltban tudok vasarolni. Nem tudom kivel hogy van, de a terhesseggel igy is egy szammal nagyobb cipo kell. Igy most 44-es noi cipot vettem, potom 18e ft-ert. Remelem kitart a terhesseg vegeig, mert a gyedembol nem akarok megegyszer ennyit kiadni, foleg hogy utana visszamegy a labamKép '

Igen elkezdothet a 18. heti uh-zas. En speciel ma voltam. Afp meg ilyenek minden rendben, de sajnos oldalt fekudt a baboca igy meg titok, hogy Miki kisocsit vagy kishugit kap. PEdig olyan kivancsi lettem volna. De ezert nem fogok kiadni 10e-t 4d uh-ra, csak ha aggodnek valamiert.
H&M itthon tenyleg dragabb es ha jol tudom magyaro-n nincs baba reszlegukKép

Mindenkinek szep napot es hatha eljon a tavasz is:
csengo 17+5
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?