Új privát üzeneted érkezett!

Hajnoca,
látom nagy a dilemma, szerintem még semmi sincs veszve, a lényeg az, hogy NE idegeskedj!! Tudom, hogy borzasztó nehéz türelemmel várni, de az nem vezet semmi jóra, ha idegeskedsz. A számok amúgy is becsaphatják az embert, reméljük, hogy hétfőn mindenre fény derül, és nem kell tovább bizonytalankodni. Addig is csak pozitívan!!! +++++++++++++++++++++
Kép

Lucia,
nemigen tudom mit mondjak, úgy látszik biztosat majd neked is a hétfő hoz... De az biztos, ha baj van, jobb ha minél hamarabb kiderül.
Azért én még reménykedek, én már csak ilyen vagyok. Valamiért Trallala jut eszembe, akinél a "másik", pici embrióra azt mondták valószínűleg fel fog szívódni, és lám...

Kép
baba888
 
 


Mi is erre jutottunk, hogy biztos késöbb ágyazódott be. Mert ugye nem szentírás, hogy 4 - 5 nap, mire megágyaz magának. Kép
Ha azt vesszük alapul, hogy 4sejtesen kaptam vissza őket, akkor bőven belefér, hogy késöbb tapadtak meg. Mert, ha jól tudom, akkor el kell még érnie abba az állapotba, hogy egyáltalán legyen mivel beágyazódni. (Zigóta vagy bolyhocska vagy valami ilyesmi. Most nem jut eszembe a szakszó!)
Úgy nem szeretem ezeket a helyzeteket, amikor kétségek között vergődünk és innen, onnan lopjuk az információkat, hogy okosabak legyünk.
Miért nem tudunk mindent?! Miért nincs rajtunk egy kis kijelző, hogy mi is a helyzet odabent?
Nem csak erre az időszakra, hanem az ezt megelőző időszakra is jó lenne.
Mennyivel egyszerűbb lenne, minden!
Érdekes, hogy mennyire más számokkal számolnak. Pedig egy helyen vették le a két cső vért. Még az sem lehet, hogy addigra mást mutasson.

Már a barátnőmet is megkérdeztem, hogy neki menyi volt. Õ is valami 5 körüli értéket mondott első vérvételre. És lássunk csodát MÉG! 6 és fél hete van hátra és találkoznakk a kisfiukkal, Botival.

Nagyon remélem, hogy duplázódunk és duplázódunk és .....!
Aztán átküldöm hozzád is a gólyát.KépKép
Addig is tessék magad tuningolni az ikrekre! Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Baba,
az én dokim túl kockázatosnak tartotta a magzatvíz vételt, az Istenhregyi géndiagnisztikára küldött, ahol vérből down-kór kockázatelemzést csináltak, illetve egy minden részletre kiterjedő 4d-s UH-ot, amit a 18. hlten megismételtek. nem volt olcsó, de én örültem, hogy nem szúrták át a magzatburkokat.
puszi
tralllala
 
 

 
 

Nagyon kedvesek vagytok lányok. Kép Kép Egyelőre nem tudok mit mondani, nem várok olyan sokat a hétfőtől, de azért persze elmegyek.

Valakogy ezektől a fagyibabáktól kicsit mindig is tartottam. Annyi tortúrán esnek át. És hát megint terhes lettem, ezért nem tudom elképzelni, hogy velem lenne a baj, sokkal inkább azt gondolom, hogy a babócák sérültek meg. Hülyeség?

Kép
lucia1
 
 


ne haragudjatok, de sajna nincs sok időm írni, azért olvasgatlak benneteket, és drukkolok tovább mindenkinek, aki még nem babás, örülök mindenkivel együtt, aki már babás!

Wish,
a szomorú híredet megkönnyeztem, de semmi okosat nem tudtam írni, sok kitartást kívánok, és nagyon szorítok a következő lombiknál!

a csajokkal minden okés, már egyre többet vannak ébren, olyan helyesek, ahogy figyelnek, próbálnak kommunikálni, kicsit már gügyög Zsófi, nagyokat vigyorognak. Zsófi nyugisabb, ő jól elnézeget egyedül is a kiságyban, vagy bárhol, Luca viszont hisztis, ha ébren van, szórakoztatni kell, rázni kell a popsiját Kép

Kép
tralllala
 
 


Lucia, most olvastalak a Dévaiban, ide ritkábban nézek be, látod, észre sem vettem, hogy utánam milyen szomorú üzenet volt...Kép
Olyan igazságtalan ez. De hátha megtörténik a csoda, hétfőig nagyon fogok szorítani neked innen a háttérből!!!

És ugyanígy neked is Hajnoca!!!
Erről a kijelzőről eszembe jutott, hogy egyszer Wish-sel odáig jutottunk a nagy lombikos eszmefuttatásunkban, hogy néhány év múlva már olyan fejlett lesz az orvostudomány, hogy pici kamerát is be fognak helyezni a bébikkel és mindig tudni fogjuk, mi történik éppen. És úgy lehet majd lombikos csomagokat kérni, hogy kamerásat vagy kamerás nélkülit szeretnénk...Kép
hajnesz
 
 


TralllalaKép
Tündérbogyók a lányaid!!!! KépKép
hajnesz
 
 


Lucia,
ameddig a dokid bízik a dologban, ne add fel! ahogy Baba írta, az a jobboldali kis terrorista a 3. UH-ig felszívódóban volt...
tralllala
 
 


Sziasztok lányok,
tegnap este értünk haza a síelésből (ahol egyébként nagyon rossz idő volt és jól meg is fáztam) és mostanra sikerült végigolvasnom mindent!

Hajnóca,
szerintem sincsen még veszve semmi, bár ez tényleg szörnyű, hogy nincs két hely, ahol egyformán "mérnék" a HCG értéket. Nekem a Nyírőben is különböző dolgokat mondtak: volt aki szerint azért min.10 kell hogy legyen, de volt aki 100 körüli értéket emlegetett, de fel a fejjel, a dokimnak is volt már egy páciense, aki 6-os kezdeti HCG szint után már meg is szült! Igazad van, hogy a bizonytalanság a legeslegrosszabb dolog a világon, de még mindig jobb, hogy így az elején kétséges a dolog és ha sikerül, akkor csak örülni fogsz, mint a fordítottja. Nekem a kórházban a 7.napon néztek HCG-t (mai napig sem értem miért, valószínűleg csak nővéri túlbuzgóságból) és akkor volt 35, ami ugye tök jó, aztán jött a hidegzuhany: 14.napon 1,1 volt! Szóval, szorítunk Nektek továbbra is és várjuk nagyon a hétfői újabb eredményt!

Lucia,
rettenetesen sajnálom, ami Veled történik, de örülök neki, hogy ilyen erős vagy és pozitívan állsz a dolgokhoz! Nem is nagyon tudok most mást mondani..

Tina, Baba,
örülök, hogy jobban vagytok, talán mostmár elkezdhetitek élvezni is a terhességet!

Nina,
nagyon édi a babád, örülök, hogy jelentkeztél és hogy minden OK veletek!

Gabi,
üdv közöttünk! Én is Suprefactot kaptam, majd pedig Puregont és Merionalt, és nálunk is hasonló volt a helyzet, mint nálatok, azzal a különbséggel, hogy nekem kezdetben mindkét petevezetékem is el volt záródva, aztán az egyiket kifújták (műtéti úton), majd 2 héttel ezelőtt a hycosy vizsgálat során kiderült, hogy átjárhatóak a petevezetők, valószínűleg a hiperstimum miatt. Ha esetleg tudok valamit segíteni,kérdezz bátran!

Puszi mindenkinek: Fanni
fanny1
 
 


Lucia és Hajnoca!Kép

én nem tudok nektek semmi okosat mondani, csak annyit, hogy nagyon nagyon szorítok nektek..mert egy kicsit a ti babáitok már a mi a csapat babái is...
Szóval nagyon nagyon nagyon szorítok!Kép
mindenem x-ben, csak hogy fogom így bírni hétfőig?Kép

Hajnesz!Kép
Ez a kamerás dolog nagyon jól jönne, sok sok idegeskedéstől megkímélne minket...

Tralllala!Kép
nagyon szépek a lányok, és milyen egyforma az orruk???szerintem csak a szemük színe különböző..édik nagyonKép
Vendég
 


Trallala,
nagyon helyesek a csajok, legyél nagyon büszke rájuk!
fanny1
 
 


Trallala!

Luca volt az a kis 'felszívódós"? Lehet, hogy azért ilyen 'foglakoztatós" baba. Nem gondolod?

Édessek mind a ketten!!KépKép
Biztos zabálnivalók! és büszke mamaként jársz - kelsz a világban. Tedd és teheted is!!

Viki!
Azért nehogyúgy maradj!!! Xben!Kép
Már mindenki ugyanúgy várja a te babádat mint te magad. És hidd el átküldöm a gólyámat hozzád, ha sikerrel jártunk. Hogy a babáid szintén csapatbabák legyenek.

Lucia!
Reméljük mindkettőnknek hétfőn örömteli híreket fognak mondani.

Fanny!
Azért jól érzetétek magatokat, nem? Vagy netán kihasználtátok a rosszidőt?Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Lányok, olyan nagyon kedvesek vagytok! Könnyet csaltatok a szemembe... Kép
Valahogy én már nem is attól félek, hogy ne lenne pozitív az a teszt, hanem hogy valaha majd egyszer a kezembe foghatok-e én is egy kisbabát, az én kisbabámat! Olyan elérhetetlennek, olyan messzinek tűnik. Pedig egyszer már olyan közel voltunk hozzá... Mintha azóta egyre távolabb kerülnénk.
Trallala, nagyon szépek a lányok, bármelyiket elfogadnám!! Kép

Kép
lucia1
 
 


Lucia!
Na hát nem ilyen hírekre számítottam, nagyon nagyon szomorú vagyok. ha most nem is sikerült, igenis hidd el hogy eljön a mi időnk is amikor ottmaradank a pociban és pár hónap után rignathatjuk a karunkba, ez most baromi távolinak tűnik, de ennek így kell lennie. Kép

Hajnoca!
Neked mennek a drukkok holnapig ezerrel. Nálunk a Kaáliban ötven felett mondják jónak, de talán mindenhol más mértékegységben adják meg és emiatt lehet ez a nagy eltérés. Én nagoyn nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tralllala!
Tüneményesek a lányok egyetértek Hajnesszal, hogy a szemük színét kivéve tiszta ikrek, elvégre azok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lucia!
Én ezt nem értem. Van olyan, hogy terhes az ember, aztán mégsem? Minden rendben volt eddig és egyszercsak mi lett? Bocsáss meg, hogy így faggatlak, de olyan döbbenten olvastam amit írtál...

Ikres anyukák! Trallala, Dzsúd!
Ha olvassátok a topicot segítenétek ikreket váró barátnőmnek egy kis tanáccsal? Hol vettétek a babakocsit és milyet javasoltok? Mire figyeljen? Ti már tapasztalatból tudjátok;-))

Lillus
lillus
 
 


Trallala,
köszi az infót, azt hiszem én is valahogyan másfajta módszerhez folyamodnék. Hiába mondta el az orvosom többször is, hogy mielőtt bármire gondolnék ezt a vizsgálatot nem váltja ki semmi, aggódom a babák épségéért. Azért persze holnap figyelmesen végighallgatjuk a genetikust, de nem igazán fekszik nekem ez a dolog.
A lányok gyönyörűek, és tényleg mintha egypetéjűek lennének! Kép

Kép
baba888
 
 


Sziasztok, megjöttem. Hát végül mégis úgy döntött, hogy elmegy, a hcg szint tovább csökkent.

Hogy ennek mi lehet az oka? Bármi. A normális terhességek 30-40%-a!!!! ugyanígy elmegy, csak az nem nagyon tűnik fel egy "könnyen" teherbe eső nőnél, hogy pl 1 hetet késett a menzesz. Szóval ilyen van. Emiatt nem is aggódom. Konc szavaival élve "jó alanyok vagyunk, kétszer nyúlt hozzám, kétszer lettem terhes". Az első tényleg tragédia volt, de ez a mostani benne van a pakliban. Sajna lehet hogy a pajzsmirigyhormonjaim az ok, nekem alapban is alulműködik, és hát nem sikerült a topra hozni az elmúlt 3 hónapban, bár a T3 és T4 jó, a TSH múlt héten a megemelt Euthyrox ellenére is 4,8 volt. Lehet hogy korai volt a lombik. Meg én ezekben a fagyasztottakban soha nem tudtam igazán bízni, lehet hogy a tudatalatti is belejátszott.
Most új játékot talált ki Konc tanár úr, genetikai + immunológiai vizsgálatot. Kezdek egészen betojni, végül addig vizsgálnak, amíg találnak valamit. Állítólag 10 nap alatt megvan, csak pénzbe kerül. Ja és a pajzsmirigyemet kell a topra hozni. Rohadt Csernobil. És ha minden igaz, 3 hónap múlva rendes lombik. Vannak még fagyasztottak, de én nem akartam.

Az a baj, hogy egyáltalán nem vagyok ráhangoldva, hogy visszamenjek dolgozni. Munkahelyem amúgyis a modernkori rabszolgatartás ékes példája. Segítesetek lányok, lehet, hogy jobb lenne, ha egyáltalán nem mennék vissza? Amíg meg nem jön, addig biztosan maradok itthon, na de meddig?

Kép
lucia1
 
 


Hajnoca, veled mi van?????????????

Kép
lucia1
 
 


Zsebi, neked van tapasztalatod ebben a genetikai vizsgálatban? Mit néznek ilyenkor? Az árával már találkoztam. Kép Kép Kicsti félek, mi van ha találnak végül valamit?

Kép
lucia1
 
 


Sajnos úgy tűnik, hogy én sem vagyok szerencséssebb.
A pénteki 10es bétaHCG ma már csak 2! A progeszteron pénteken 20 ma 19.
Nemsokára kell hívnom a dokit.
Ha lehetséges, akkor nem várnék 3 hónapot. Megpróbálom megbeszélni a dokival hátha lehetséges. Mesélte az egyik ismerős, hogy a barátnőjénél így csinálta.
Igaz nincs fagyis, de ha szurkálni kell akkor azt kell.
Miért várnánk. A szervezetemben ott tombolnak a hormonok és ezekszerint valamennyire sikerült is a dolog.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca, nagyon-nagyon sajnálom. Kép Kép Úgy szorítottam, hogy legalább nektek legyen jó. Szerintem jobb ha vártok, legalább 2 menstruációt, mert vmi elindult, és a szervezetednek jobb ha teljesen visszaáll. Téged hogyan stimuláltak? Decapeptyllel vagy simán?

Kép
lucia1
 
 


0,5 ml Suprefact, 2 fostimon, 1 merional injekcio,
12-0-1 prednisolon gyogyi,
Már az is valami, hogy egyáltalán találtak hormont a véremben. Az előzőnél csak 2es volt. Ez a mostani már fél siker.Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Akkor neked is olyan volt, amit az előző ciklus 21. napjától kell adni? A Suprefact olyan, asszem, mint a Decapeptyl. Azzal kezdted, és később jött a Fostimon és a Merional, igaz?

Kép
lucia1
 
 


Lucia, HajnócaKép
Nagyon szorítottam nektek, de remélem legközelebb több sikerrel!

Lucia!
Nekünk két fagyis transzferünk volt. Az egyik épp, hogy elindult, a másik azt sem. De azért vannak pozitív példák is. Nem véletlen, hogy ezt így kitalálták! Bízni kell ebben is.

Hajnóca!
Ha jól tudom a fagyis időszak nem számít bele a 3 hónapba, de amúgy ki kell várni.
Nem a szervezeted miatt, hanem a TB támogatás miatt. Ez az előírás (legalábbis én így tudom): a két transzfer között el kell telnie 3 hónapnak.
Ez néha sok, néha kevés.
Szerintem jobb fizikailag és lelkileg is teljesen kipihenni az előző lombikot!

TralllalaKép
Nagyon szépek a lányok! Most már egyáltalán nem olyan nagy a különbség köztük, mármint méretben.
Vigyázzatok magatokra és nézz be hozzánk, ha a csajok hagyják!

Stella

Kép
stella9
 
 


Nem, nekem nem kellett még soha Decapeptyl. gondolom hasonló, mint a Suprefact. Nekem úgy volt, hogy a menzesz végétől betadin kúp. 10. naptól Suprefact, prednisolon
Majd a 11. naptól suprefact, prednisolon, fostmon, merional.14. nap UH majd két nap múlva megint.Ekkor a 2 fostmonból 1 lett. Aztán újabb UH majd megbeszéltük a punkció napját. Aztán a többi jött magától.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Most sikerült beszélnem a dokival.
Menzesz után telefon és egy randi.
Ami furcsa pedig nem kellene, hogy az legyen, az az hogy már tudta az eredményt. Még mindig szokatlan, hogy utána kérdez.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca és Lucia!!!
A lelkem sír, de nagyon!nagyon nagyon szorítottam ám nektek!Akkor a következőnél még jobban fogok!!!!

Lucia!Kép
a munkával kapcsolatban annyit, hogy én itthon vagyok sajnos így alakult, de ezt a történetet ismeritek, de egy cseppet sem bánom mára hiszen, nyugodtan készülhetek lelkileg és testileg a lombikokra.Igaz külső szemmel soknak tűnik ez a várakozási idő, de eltelik gyorsan az is.

Hajnóca!Kép
én egyik szurit és gyógyeszt sem ismerem amit,kapsz.Nálunk decapeptyl és gonal-f szuri van,és persze a vitaminok(magne b6, rutascorbin, folsav).
Én is úgy tudom, hogy meg kell várni azt a bizonyos 3hónapot a tb támogatás miatt.
Sajnos és ez a várakozás a legrosszabb.
Vendég
 


Lucia, Hajnóca nagyon sajnálom. Pedig nagyon szorítottam, hogy jól induljon a hét.
tina30
 
 


Vikimi, nektek mikor lesz a következő?

Kép
lucia1
 
 


Lucia, Hajnóca
jajjj lányok, olyan nagyon vacak, hogy nem sikerült Kép ilyenkor sosem tudom merjek e írni...
rengeteg erőt kívánok nektek továbbra is!

Stella,
mi van veled itt a finishben? hogy bírod? mesélj már egy kicsit magadról! aludni bírsz még? és mi van a levegővétellel? pocakkép?

Lillus,
nekünk Symbaba kocsink van, ez egymás melletti ülésű. amiért jó: külön dönthető vízszinzbe mindkét ülés, nagy kerekei vannak (terepre jó), átfordítható karú, tehát tolható mindkét irányból, emelhető a karmagasság, apának is elég magas, nagy a kosár alatta. amiért rossz: nem bolygókerekes, nehéz vele kanyarodni, nehéz.
http://symbaba.hu/
a XV. kerületben a damjanich u.-nál van a raktárjuk, ott lehet szinek között válogatni.
tralllala
 
 


zsófi Kép

Kép
tralllala
 
 


Hajnoca,Lucia,
nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, de örülök, hogy nem vagytok nagyon elkenődve.. meglátjátok, legközelebb - velünk együtt :-)) - eljön a Ti időtök is!

Nekem sikerült a sízés alatt egy klassz kis légcsőhurutot összeszednem, hangom szinte semmi és egy pokoli hétvége a hátam mögött..

Legyetek jók, mindenkinek minden szépet és jót!

Fanni
fanny1
 
 


Sajnálom, Lányok. KépKép
hajnesz
 
 


Hajnoca!
Igazságtalan az élet, sajnálom. Kép

Fanni!
Jobbulást.

Nem merek már hosszan írni, mert az előbb írtammindenkinek egy kisregényt és elszállt. Kép

Lucia!
Mi mindkét vizsgálatot a Szabolcs utcában végeztettük el és a genetika magán rendeléses volt kettőnknek együtt 10 ezer forint volt. Levették a vért, majd három héten belül kikülték postán a levelet, hogy minden ok.
Az immunológiára tb. alapon mentünk ott tőled 14 kémcső vért vesznek a párodtól 6-ot. Majd hat hét az eredmény. Itt vissza kell menni érte. Azt vizsgálják hogy neked van-e trombozisra való hajlamod, meg azt hogy termel-e esetleg a szervezet3d valamilyen ellenanyagot ami megakadályozza a beágyazódást illetve hogy kettőtöknek együtt lehet-e babája.

Fú nekem még egy hét és megvan ez az eredmény, azért remélem semmit nem találtak. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Valamennyire már 'túlvagyok" rajta. Lehet, hogy gyors, de úgysem tudok jobbat, így minek szomorkodni. Hisz nézzük inkább a jobbik oldalát a dolognak. Fél siker Kép, hogy egyáltalán volt hormon a véremben. Így már úgy tűnik, hogy lehet és hogy tudjuk, hogy legközelebb mégjobban kell 'erősíteni" illetve azt, hogy mire kell majd odafigyelni.b
Ezt szerintem a hétvégén megpróbálom megbeszélni a dokival.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!
Csodálom az erődte, de ezt csak így lehet szereintem csinálni. remélem a dokival mindenben meg tudtok majd egyezni és hamar jöhet a következő. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi, köszi. Megtennéd, hogy ha meglesz az eredmény, leírod pontosan, hogy mit is néztek?

Én már voltam immunológián, az előző baba miatt levették, hogy nincsen-e antifoszfolipid szindrómám vagy SLE-m, szerencsére negatív volt. Minket genetikára az Istenhegyi Géndiagnosztikára küldtek, fejenkét 10 E Ft. Elképzelni nem tudom, mit néznek. Hiszen a genetika azért érdekes, mert annyiféle kombináció létezik! És közöttük olyan is van, ami nem működik, és olyan is ,ami igen. Leírnád, hogy nálatok mit néztek? Köszi.

Na jó éjt mindenkinek. Már most nagyon görcsöl a hasam.

Kép
lucia1
 
 


ezt a levelet még este írtam, de vagy elszállt vagy nem küldte el, így elmenettem és most megpróbálom elküldeni....

Lucia!Kép
Hogy mikor lesz a következő?ha rajtam múlna akkor már holnap.Nem tudom, hogy így hogy nem volt ET, akkor is ilyen sokat kell várni????
jövő héten megyek vissza konroll Uh-ra, akkor még megvárunk egy menszeszt, majd ha vége akkor megint UH és ha minden oké akkor a következő menszesszel kezdhetjük.Már alig várom(május eleje)Kép
Lucia nagyon vigyázz magadra!

Fanni!Kép
Jobbulást!

Hajnoca!Kép
Ügyi csaj vagy, el sem hiszed hogy ezzel erőd adsz nekünk is!

Zsebi!Kép
biztos minden rendben lesz!!!!
Vendég
 


Jó reggelt!

Vikimi, nektek végül se leszívás, se transzfer nem volt, akkor belevághattok bármikor, amikor a szervezeted készen áll rá, nem? Érdekes, én is ezt a májust lőttem be, persze a TSH-tól is függ, hogy addigra végre rendben lesz-e.

Lányok, én egészen összezavarodtam. Szeretnék valamit kérdezni tőletek, de őszintén!! Ha nektek lennének fagyasztott petesejtek (NEM babák), akkor azt választanátok, vagy új lombikot?

Sima lombikot 30 éve csinálnak, egyelőre úgy néz ki, jól működik, fagyasztott embrio beültetést kb. 10 éve, petesejtből először Magyarországon Marci született tavaly nyáron. Én főként ezeken gondolkodom, és igen nehéz. Tény, hogy a csak transzfer kevésbé megterhelő. Viszont ki tudja, mit hoz a jövő??

Hajnoca, nagyon ügyes vagy, le a kalappal! Kép Kép

Kép
lucia1
 
 


Köszi mindenkinek!
Ettől függetlenül ma, hogy egyedül vagyok itthon, nehéz. Most tör rám.
kérdésem lenne: A genetikai vizsgálatot mikor lehet megcsináltatni? Van valami kikötés? pl. ?? sikertelen beavatkozás vagy van erről vmi infótok illetve oldal?
Azért kérdezem, mert elgondolkodtam azon, hogy a következő elött nem kellene-e megcsináltatnunk. Csak a biztonság kedvéért.
Érdekelne, hogy ha már egyszer megtapadt - mert semmilyen incit illetve gyogyit nem szedtem ami HCG hormont tartalmazott volna, így marad az, hogy természetesen módon került a szervezetembe nem pedig külső hatásra - akkor egy hétvége alatt mi történhetett, amikor szinte semmit nem csináltam.
Persze eddig még idáig sem jutottunk el a dokik nélkül, mert ugye a motor nincs/nem volt bejáratva. Mert szinte fel sem jutottak a kisfickók, így nem volt soha randi.Kép
De lehet az is hogy ennek így kellett lennie, hogy bejáródjon a gépezet.?

Lucia!
Szerintem megér egy próbálkozást, ha vannak fagyis petéid. Ha kiengedtek, akkor úgyis kiderül, hogy mennyien maradtak életképesek. Aztán jöhet a megtermékenyítés. Miért mennél megint végig azon az úton ahol van egy ajtó és még ki kell nyitnod - amit már párszor megtettél -, ha már nyitva van? Lehet, hogy csak be kell lépned rajta és nem kell megint várakozni. Ha nem jön be, akkor is adtál nekik egy lehetőséget.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Köszi, Hajnoca! Az a helyzet, hogy nálunk eddig 1 stimuláció volt, és az a szupernél is jobban működött. 18 petesejt leszívása után hagyták abba.. Ebből van a mostani regimen. Megpucolták óket, kiválasztották a 12 legszebbet, 6-ot megtermékenyítettek, 5 sikerült is, hármat beültettek az első körben, ott megmaradt 2, de a progeszteron nem szívódott fel és 1-et elveszítettünk még az elején, volt a mostani fagyibabás, és van ha minden igaz 5 petesejt lefagyasztva. A probléma az, hogy kísérleti nyúlnak érzem magam. Mármint a petesejtekkel kapcsolatban. A Konc persze hogy azt szeretné, hiszen az tudományos eredmény is! Szerintem ha egyszer sikerült ilyen jó széria, akkor a következőnek is jónak kell lennie, nem?

Hajnoca, szerintem mivel megtapadt ez a mostai is, ez tök bíztató, nem kellene aggódnod, a következő már simán menni fog. Bár asszem én elkezdeném az óvszert használni, a lombiknak nem árt, sőt lehet, hogy használ!!

Kép
lucia1
 
 


Valahogy nem bírnám ki még egyszer ezt az "adtam nekik még egy lehetőséget". Inkább biztosra szeretnék menni.

Bár szerintem még az is sikerülne, kérdés, hogy nem aggódnám-e magam halálra értük az elkövetkező 30 évben. Ez a legnagyobb kérdés. Mert nem tudunk erről a módszerről gyakorlatilag semmit.

Kép
lucia1
 
 


Lucia,
én eddig úgy tudtam, hogy a petesejt lefagyasztása még eléggé gyerekcipőben jár, csak kísérleti stádiumban és mindössze néhány intézményben csinálják (a János kórház az biztos, meg talán még egy helyen) és egyenlőre még nincs is ára a fagyasztásnak, de kb. az 500.000 Ft-os határ körül lesz.. Most akkor hogy van ez? Neked "automatikusan" lefagyasztották a felesleges petesejteket??? Én ezt nem értem..
fanny1
 
 


Fanny Kép igen, nekem automatikusan lefagyasztottak 5 petesejtet. Meg se kérdeztek az egészről. Csak közölték, hogy mi történt. Nem tudtam én akkor az egészről semmit.

Eddig Magyarországon 3 ilyen bébi született, tavaly nyáron Marcika, és idén egy lány ikerpár. Mindhárman a BMC-ben készültek.

Kép
lucia1
 
 


TralllalaKép
Egész jól vagyok, de már nagyon várom a végét!
Alvás ugyanúgy megy, mint eddig, vagyis egyszer tök jó, máskor alig alszok egész éjjel.

Jövő szerdára beszéltük meg az utolsó randit a dokival. Utána valószínü be is kell feküdnöm, amit már nem is bánok, mert jobb kéznél lenni.
Pocakkép?? Ha ragaszkodsz hozzá:
Kép

Állítólag kicsit leszállt, az utóbbi napokban, de én ezt nem veszm észre. Fiúk is éppolyan elevenek, mint korábban, úgyhogy nem tudom mikor lesz változás.
A fekvésük alapján egyenlőre úgy néz ki, hogy császár lesz.


LuciaKép
Petesejtet fagyasztottak? Nem megtermékenyített embriót?
Ez tök érdekes!

Stella
35+5

Kép
stella9
 
 


Stella,
hú, nem semmi a pocakod! Azért ezt már épp elég lehet cipelni egész nap, nem csodálom, hogy várod a végét! De kitartás, hamarosan a kezedben tarthatod a két kis eleven lurkót :-))

Lucia,
hát ez valóban nagyon érdekes, így én a helyedben örülnék, hogy "ingyen és bérmentve" hozzájutottál egy ilyen lehetőséghez! Én nem tudom, mit csinálnék a Te helyedben, talán egyet-kettőt felhasználnék, bár lehet, hogy nem, mert ezt épp arra az esetre szeretnék kifejleszteni, hogy a nők termékenysége is "megőrizhető legyen", tehát ha valaki esetleg csak később szeretne babát, vagy valamilyen egészségügyi probléma miatt egy idő után nem termelődne petesejtje, akkor is legyen esélye szülni... De lehet, hogy most tényleg jobb lenne újból "frissiben" stimulálni, ha a múltkor ilyen szép eredményeket produkáltál, akkor biztosan most sem lesz semmi baj.

Fanni
fanny1
 
 


Dzsúd,
mi újság Veletek? Majd ha egy szusszanásnyira hagynak a lurkók, dobsz nekünk egy képet Csengusról és Leviről?

Puszi: Fanni
fanny1
 
 


Stella Kép
már nagyon lent van a pocakod!!! és milyen hatalmas... mekkorák most kb. a srácok?
tralllala
 
 


Atyaég mekkora pocak!! KépKépKép
És én a sajátomon fenn vagyok akadva, hogy már most mekkora... Kép
De ez nem semmi. Hát gyönyörű, ha mondhatok ilyet.

Kép
baba888
 
 


Lucia!
Nekünk genetikán csak annyi van a papíron hogy mindkettőnknek "A éo,fpcotűé türtámt cytpgemetolao vousgűéat ered,áye_Lrp,ps,aláő: 46XX (a páromnál 46 XY). Az alkalmazott eljárásokkal kóros eltérést nem találtunk.

De erről a vizsgálatról tudni kell, ha nem volt a családban fejlődési rendellenesség akkor általánosan vizsgálnak nem tudnak rákeresni minden egyes létező bajra. Viszont ha valakinél előfordult rendellenesség azt megnézik konkréan. Remélem érthetően írtam le. Jövő héten megírom mit írtak az immunológára.

Nem igazán értem hogy miért gondolod a fagyasztott petesjetet? Én még ezen soha nem gondolkodtam, de az orovosmtól sem kaptam meg rá a lehetőséget.

Azt se értem hogy mi az hogy "felesleges" petesejt nálunk mindet megszurják, vagy összeresztik őket és ha lehet fagyasztják magát az embriót. Kép

Stella!
Szuper nagy a pocid. Hát már a máretek alapján nem csodálom hogy várod a végét. Kitartás már nem sok van hátra. Kép

Ma dobok új táblát mert látom már igen rég volt benne részünk. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?