Új privát üzeneted érkezett!

Hali mindenkinek!
Kicsit nem ülök a gép elött és lerohamoztok kérdésekkel, meg minden. KépKép

Viki!
Méghogy nincs kiért? És ti? Ha másért nem, akkor magatokért. Inkább most mint amikor a lurkó/k nálad laknak. Akkor nem fog a párod engedni dolgozni. Most viszont egy kicsit kikapcsolhattok és sajnos időtök most lesz rá. Aztán lehet, hogy a természet elrendezi a dolgokat a doki helyett!!! Volt már rá példa!!!Kép
Érzéseim, azok vannak.
Néha kicsit görcsölget, de csak tompán. Egyéb elváltozást nem figyeltem meg. Meg nem is mertem.Kicsit tartok a péntektől! Úgy közeleg! Eddig azt vártam, hogy mikor nem jön meg. Most még mindig azt várom, de már nagyon közel érzem a célvonalat. Rezeg a léc!!!

Nina!
Nagyon félreértettük egymást! Kölcsönösen!Szerintem téma lerázva!

Nem szentírás amit fogok írni, de a családban a statisztika szerint a 30 körüli érték mindig LÁNYkánál! volt. Ott van pl a nővérem kisfia,a keresztfiun)Zolika:61-es értéke volt!
Szülinapomra a barátnőimtől tűgoblent kaptam. Még nem mertem nekiállni. Biztos szebb, mint a normál, mert ugye sűrűbben kell hímezni. Képek sajnosmég nincsenek róluk,mert még nem kameráztam le őket. De majd valamelyik nap megoldom. Ettől függetlenül csatolok egy képet amit szeretnék a dokinak megcsinálni majd.


Zsebi!
Nem merek tesztet venni így az én zebrám még jól elvan a patikában. Kép
Arra jutottunk vérvétel ügyben, hogy reggel zsuzsika a Scöpiben, aztán a nővérkék a Nyírőben véremet vehetik. Így legalább tutira mehetek. Talán.
A dekorgumizást még nem próbáltam, de csak az hiányzik, hogy elmenjek egy hobbiboltba. Már ki is találtam mit fogok belőle csinálni: a barátnőm Botijának kiságya fölé forgódíszt. Sőt, ha nagyobbacska lesz, akkor rágókának is jó lehet vagy mégkésöbb simán játéknak. Praktikus, hasznos, sokszorhasználatos és egyedi.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Vikimi, akartam kérdezni, mikor vágtok esetleg bele egy következőbe, most vettem észre, hogy májusban. Menni fog az, hidd el!! Ha jól emlékszem, Milli is hasonlóakon ment keresztül valamikor ősszel, és azóta ikrek költöztek a pocakjába! Kép Kép Kép

Igen, a lakástéma is igen nehéz kérdés. Mi is nagyon sokan úgy születtünk meg, hogy a szüleinknek semmije nem volt, aztán valahogy megoldották, és később lakásuk is lett. Szerintem ez nagyonis így van most is.

Zsebi, komolyan gondoltam, amit írtam. Kép Kép Klassz a WC!! Nálunk függőlegesen csíkos, és nem elég, hogy hosszanti csíkos, a hosszanti csíkokban átlósan apró csíkok futnak. Ha valaki be van rúgva, igen hamar szédülni kezd. Kép Kép

Na jó éjszakát mindenkinek, megyek alunni.

Kép
lucia1
 
 


Jajj, a kép lemaradt!!
Azthiszem a lábacskákat fogom megcsinálni.

KépKép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 

 
 

Vikimi, még azt akartam mondani, hogy az építkezésbe vagy a terhesség előtt vágjatok bele, vagy inkább utána. Terhesen nehéz. De előbb utóbb kénytelenek lesztek, szükség lesz rá. Kép Kép

Hajnoca, nagyon sokat gondolok rád, pont egy napon megyünk majd orvoshoz.

Na most már tényleg jó éjt!

Kép
lucia1
 
 


Lányok, ámulok-bámulok! Ti mi mindent tudtok csinálni! Én még egy gombot sem tudok felvarrni. Múltkor leszakadt a nadrágomról a gomb, gondoltam, megbírkózom egyedül a feladatttal. Tök büszke voltam magamra, hogy sikerült befűznöm a cérnát, és meg sem szúrtam a kezem, sőt a gomb is felkerült a nadrágra, majd.. a probléma ott kezdődött, amikor a nadrágot fel akartam venni, és nem lehetett kigombolni. Összevartam a két részt. Kép Kép Kép

Na most már ténlyeg megyek!
Nagyon tudom értékelni, ha valaki ilyen ügyes, mint ti, és ilyen dolgokat csinál. Nekem ezek a dolgok valahogy nem mennek.

Kép
lucia1
 
 


Sziasztok!

Lányok, nekem is voltak erotikus álmaim már a kezdetek óta, és az elején megrémültem párszor, mert picit görcsölt a pocim, de ez már elmúlt, pedig az álmok és a velejáró Kép még mindig gyakran jönnek.

Kép
baba888
 
 


Lucia!

Neked biztos olyan dolgok mennek jobban amik nekünk lehet, hogy nem vagy nem annyira. Én például nem sokat sürgök a konyhában csak, ha sütiről vagy egyéb sütnivalóról van szó.
Inkább a párom az aki tud főzelékeket vagy pl. rakottkrumplit meg ilyesmiket csinálni. Már egy párszor megtanította, hogy kell csinálni, de egyedül nem merek nekiállni.
Remélem azért amikor majd a gyerekeknek kell főzöcskézni az menni fog és a gyerekeim szeretni fogják a főztömet!Kép

Azért amit szoktam varrni nem mutatnám meg egy varrónőnek vagy nem mutogatnám, hogy milyen, de azért büszke vagyokrá, hogy ilyet is tudok.
Az viszont rossz, hogy itt az új albiban nincs nagy ablak illetve erkély+ajtó (csak tetőablak), mert így nem gyönyörködhetek Kép a függönyeimben. Most tetőtérben lakunk.

Nem tudom, hogy mi lesz a hétvégéig, mert tompán, de szoktam görcsölgetni, menzeszszerűen. Félek!! A derekam is szokott fájni, de megint lehet, hogy csak székrekedésem van. Pedig elég sok folyadékot iszom.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Baba, hát hogy is mondjam, örülök, ohgy más is ilyen cipőben jár. Kép Kép Kép Mostanában szigorúan valami idétlen focimeccset nézek elalvás előtt. Eddig bejött. Bár tényleg nem szabad, hogy számítson!
Már régen akartam kérdezni, ugye Te írtad, hogy véralvadásgátlóval kell injekcióznod magad? Mit kapsz, Clexan-t? Vagy Fragmint? Egy barátnőm miatt kérdezem, valószínűleg majd neki is kell, de emiatt egyelőre nem mer babát vállalni.

Hajnoca, a görcsöktől ne ijedj meg, nagyon sokan írtuk/írták, hogy voltak görcsök, aztán ott a baba. Én is görcsölgettem, kb. most múlt el teljesen. És nekem a legrosszabb a beültetést követő 10.-12. nap volt, vasárnap-kedd. Meg hát szélgörcsök most is vannak, ez a progeszteron hatása. A derekad a sok fekvéstől is fájhat.

Menni fog az, bízzál benne!!!

Kép
lucia1
 
 


Lucia,
igen, én Clexannal szúrom magam. A barátnőd egy percig se aggódjon, ez ne tartsa vissza! Anno azt mondta a doki, ha kiderül, hogy terhes vagyok, akkor keressem meg, és onnantól szurizunk. Csak mivel lombikozni kellett, ezért előbb kezdtük, a fogigátlóval együtt. Azóta már elég jól belejöttem, bár néha még sikerül kicsit rosszul szúrni, és akkor fáj, meg belilul egy kis folton, de ha ügyes vagyok épp csak megérzem. Miután túl vagyok rajta, akkor szokott fájni egy kicsit, olyan nyomó érzés, gondolom, ahogy terül szét az anyag, amiatt. De abszolút kibírható, baba miatt meg pláne megéri!!
Õszintén szólva a rosszullét ezerszer jobban kiborít, mint száz szuri... Kép

Kép
baba888
 
 


Sziasztok!

Zsebi!
Nagyon tuti a wctek. Nagyon tetszik! A kép 4ds uhn készült, múlt csütörtökön. Esetleg te is mutathatnál goblent!

Hajnóca!
Nagyon édi a kép, nekem is a lábacskás tetszik a legjobban. Remélem igazad lesz és kislányunk lesz. Már többen mondták, de nem akarom magam nagyon bele élni. Szorítok neked nagyon péntekre. A székrekedéssel vigyázz, eleinte nekem is volt, és mivel erőlködni nem szabad... Nekem a müzli, meg a zabkorpa vált be.

További szép napot!
Puszi
Nina
nina79
 
 


Szia Nina!

Nekem a paradicsom kakaóval nagyon bejött és mostmár jobban is érzem magam.
Ha nagyon nem ok a dolog, akkor Laevolacot iszom. A dokim ajánlotta még a múltkorinál. Szerencsére hamar megvan ennek is a hatása így erőlködni nem kell.

Remélem, hogy minden rendben lesz pénteken. Beleélni még ráérsz, ebben igazad van. Ha sokáig nem akarja majd megmutatni magát, akkor biztosan kislány lesz, mert már ilyenkor szégyenlős. KépKép

Legyetek jók. Most kimozdulok egy kicsit a párommal. Nőnapi virágokat fogunk venni. Imádom a virágokat.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Nina!
Majd lefényképzelem valamelyik nap a goblenemet és elküldöm.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Mostanában nagyon pang ez a fórum! Lányok, merre jártok?
Hajnoca, mi van veled? Jól vagy?

Kép
lucia1
 
 


Szia!

A 'félelmeimet" leszámítva jól. Közeleg a péntek.
Ennyire még soha nem izgultam a vérvétel miatt.
Remélem minden renben lesz.
Csak még nem akarom beleélni magam. Olyan hihetetlen, hogy lehet, hogy sikerül.
Úgy érzem ennyire közel még nem jártam a 'célhoz". Valami azt súgja belül, hogy igen. De még ezt is félek elhinni.
Gondolom ez ilyenkor természetes.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca, abszolút természetes, hogy nehezen hiszi el az ember lánya. Utána is nehéz elhinni. Utána az ember azt várja, hogy legyen vmi kézzelfogható, legalább egy elmosódott folt az UH-n, aztán hogy legyen szívhangja... stb. Szóval mindig vár valamire.

Menni fog az, én érzem!!

Kép
lucia1
 
 


Sziasztok Lányok!
Itt a március indul-na a fagyibabás programom. De még mindig nem jött meg!!! Ne reménykedjen senki, voltam UH-n, baba nincs, csak apró ciszták a petefészkemben. Bravo! Eddig ilyen nem volt....
Mindenesetre kaptam egy gyógyszert (provera) és ettől állítólag megjön, egy hét múlva, aztán kezdem szúrni magam Puregonnal. Ti már hallottatok erről a Proveráról?
Mivel nem úgy tűnt, hogy a Konc ezt nagy problémának tekintené igyekszem én sem izgulni, de azért kicsit bosszús vagyok, hogy nem mennek simán a dolgok.
Viszont voltam egy jósnőszerűnél, aki márciusra egy kislányt jósolt nekem. Vagy ezt már meséltem? akkor bocs;-))

Olvastam milyen ügyesek vagytok! Bár én is tudok varrni meg kötni, de nem vagyok valami kreatív és azt hiszem kicsit lusta is vagyok;-)) igazság szerint azt hiszem az a fő baj, hogy nem vagyok precíz és az aprólékos dolgoktól "idegrohamot" kapok...úgyhogy minden tiszteletem a tietek!!
lillus
 
 


Hajnóca!
Remélem hogy nem csalnak a női megérzések ezek általában bejönnek. Kép Nagy durkk péntekig és mielőbb írd meg az eredményt, bár én elutazom. Kép

Lányok sikerült a rutin vizsgám én annyira boldog vagyok. Kép Kép

Lillus!
Remélem nálad is minden jól fog alakulni és jön az a kicsi lány ha egyszer a jósnő látta. Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Most regisztráltam és szeretnék csatlakozni hozzátok. 30 éves vagyok, a párommal lombikprogramon vagyunk - az elsőn -, de még csak nagyon az elején. Szeretnénk megtudni erről minél többet.
Gabi
gabi30
 
 


Zsebikém, merre mentek? Már én is úgy mennék... valamerre, mindegy merre. Gratula a jogsidhoz, ügyes vagy! Aztán vsak óvatosan!!

Szia Gabi! Kép Üdv a fedélzeten. Kihez jársz? Hova? Írjál magadról egy kicsit! Mire vagy kíváncsi?

Szia Lillus! Szerintem bízzál Koncban, tudja, mit csinál. Nekem se mvolt ciklusom, ő csinálta, én emiatt egy hónapot csúsztam, de most már nem bánom. Én is Puregont kaptam, úgy ültette vissza a fagyibabákat. Nektek hány van lefagyasztva?

Kép
lucia1
 
 


Gabi!
Üdv a csapatban, kívánom hogy ne is legyen több lombikotok. Csatlakoz és ha van kérdés tedd fel igyekszünk válaszolni. Kép

Lucia!
Csak anyósékhoz megyünk, úgyhogy nem nagy ügy.
Ja még nincs jogsim csak a rutin vizsga a java még ezután jön, de addig még van 20 óra vezetés. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!

Ahhoz is sok gratula. Már ez is valami, hisz mi nők vagyunk!! Mondaná egy férfi!
Nekem sajnos nincs, mert drága. Azért a párom még kint a 'prérin" - mikor a szülei vikkendházában laktunk - megtanított, hátha egyszer szükség lesz rá. Szerencsére nem volt.

Én is remélem, hogy nem hagy cserben a női megérzésem. Persze megírom az eredményt, de különböző időpontban lesz meg a kettő. (Scöpi - Nyírő)

Lillus!

Azért én sem vagyok eg megszállott hímző. Ha elkap a gépszíj, akkor igen, de amúgy nagyon nyögvenyelősen megy. Mindig kitűzök valami célt, hogy meddig akarom megcsinálni.Most azt találtam ki, ha sikerül akkor a szülésig el kell készülnöm a lábacskás képpel.

Lányok!

Ma reggel a Delelőben volt a Konc doki. Lombikos dolgokról volt szó. Pont ma kezdték el boncolgatni a lehetőségeket. Ha jól hallottam, akkor kéthetente szerdánként babamama delelő szokott lenni. Erről is fognak beszélgetni. Igaz nem hosszassan, de legalább téma.

Gabi!

Örülünk, hogy itt vagy. Ha tudunk segítünk, hisz mi már - sajnos Kép- tapasztalattal bírunk és, ha lehet, akkor megkönyítjuk egy kicsit a dolgot.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Lucia!

Köszi a felvidítást!! Nekünk csak 2 van lefagyasztva, a többit elhasználtuk frissiben...
Te kaptál progi injekciót? Én a múltkor igen, mégsem jött össze. Persze lehet nem ezért....
Egyébként én is nagyon bízom a Koncban. Te hogy viseled a stílusát?

Zsebi!

Gratula a vizsgához!!
Lillus
lillus
 
 


Szia Lillus! A Konc egy pokróc, de hát Istenem, ez van. Amúgy nagyon szeretem. Nagyon a szakmájának él, és tényleg minden egyes alkalommal, amikor sikerül, ő is örül, amikor viszont nem, akkor elvész belőle is egy darab. Nem mutatja, de elvész. Nagyon érzékeny ember. Azért vált pokróccá. A szakmájában kudarcok is vannak, de végül aztán mindenkinél ott az öröm. Végül.
Nálunk is két babóca volt a mélyhűtőben, és nem tudom, de valahogy végig úgy éreztem, hogy a babóca már régóta veri a mélyhűtő falát, hogy már tényleg nagyon fázik, és anyára van szüksége. És a Kanyó drnő szerintem az egyik legjobb biológus. Sok függ ám tőle is!!!

Szóval majd drukkolok nagyon, az a kislány simán bejöhet. Azért ne keseredj el, ha véletlenül kukija lesz!! Kép Kép

Kép
lucia1
 
 


Sziasztok lányok!

miért van az, hogy minden egyes sikertelen stimulációm és lombikom után, közvetlenül utána egy közeli barátnőm bejelenti hogy kismama???? Ezek szerint nekem az a sorsom hogy megvárjak mindenkit?(kb. még 5-6 fő)
Vagy én vagyok a szerencsehozó malac???Kép Kép
Olyan érdekes ez az egész sors.Kép

Zsebi! Kép
Gratula rutin vizsgádhoz és sok sikert a forgalmihoz!

Mindenkinek minden jó!Kép
Vendég
 


Vikikém, Te leszel a következő!!

Nekem a barátnőm még ennél is durvább... Sajna. ugye mi elveszítettük az előző kisbabánkat a terhesség 38. hetében, lassan 1 éve. Ez eleve szörnyű, nagyon nehéz feldolgozni, máig nem állítom, hogy sikerült. A lány (barátnőm) most kb. középidős terhes. Elmondása szerint az én tragédiám rettenetesen megviselte. És ő most ugye kisbabát vár. Most jön a lényeg, kapaszkodjatok meg: Õ retteg attól, hogy ez a borzalom vele is megtörténhet. Úgyhogy legyek szíves, és támogassam őt a terhességében. Mert neki ez élete legfontosabb, legbizonytalanabb és legszebb szakasza. Vállaljak hát részt benne én is, főleg most, hogy ismét hát egyelőre csak annyit mondok, hogy kétcsíkos a teszt. LÁNYOK, ÉN AZT HITTEM, LEFORDULOK A SZÉKRÕL!!! Ilyen nincsen!

Mi a fenét lehet egy ennyire érzéketlen, tapintatlan, önző barátnővel kezdeni?? Várom az ötleteket!!

Ráadásul nem is vagyok valami hűdenagyon jól, állandóan görcsölget a hasam. Nehezen megy az elkülönítés, hogy a méhem, vagy a rengeteg progeszteron miatti katasztrofális bélműködés.

Kép
lucia1
 
 


Szia Viki!

Sajnos én is szoktam így érzeni. Hisz a közvetlen és jó barátnőim várandóssak. Olyankor amikor megtudom, hogy másoknak sikerült, akkor egy ici-picit lehangolódom, de mindig az jut az eszembe, hogy biztos azért kell ennek így lennie, hogy mire én kerülök olyan helyzetbe addigra tőlük mindent ellesek és már tudni fogom mit és hogyan kell csinálni.
Próbáld meg eszerint felfogni. Nehéz, tudom!!
De mindannyian anyának születtünk! Vagy így vagy úgy.
Szokott olyan gondolatom lenni, hogy nekem csak a keresztszülőség jutott.
Azt tudni kell, hogymár két +gyermekünk van. Addig is rajtuk élem ki anyai ösztöneimet. S mire nekünk lesz már mindent biztos kézzel fogok csinálni. Látom mit szabad és mit nem, hogy kell egy lánnyal és egy fiúcskával viselkedni. Teljessen más a két gyermek. (Lány-> sógornóméknél, Fiúcska-> nővéreméknél)Imádnak minket, pedig van amikor szigorúbbak vagyunk a mint a szüleik.
Azt megtanultuk, hogy ha az egyik 'A"t mond, akkor a másiknak is azt kell! Ha úgy van, ha nem. Aztán majd megbeszélik, de nem a gyerek elött.
Remlélem nem csak ez jutottnekem, de ha igen, akkor ezzel kell beérnem.
Nagyon szomorú lennék, de az élet nem mindig igazságos.

Lucia!

Ne izgulj! Az nem tesz jót a babának és neked sem.
Ha úgy érzed, hogy a beleid miatt van, akkor próbáld meg 'megoldani" a helyzetet. Nekem a Laevolac segített. De ha nam akarsz ilyet akkor más: nekem a paraicsom a reggeli mellé és hozzá kakaó az ami még segített.
De lehet, hogy csaka améhed 'bolondozik" veled és alkalmazkodik a kicsihez!!!

A barátnő azt mondta, hogy neki is volt ilyen és, hogy ez normális hisz eddig csak egy kanál víz fért el benne. Aztán majd egy egész dinnyének fog kelleni a hely.
És persze az izmok alakulnak, tágulnak.
Pihenj sokat. Nekem, mikor aprókat görcsölget, az a megoldás, hogy megállok és pihizek egy kicsit.
Vigyázz magatokra. Nagyon!!

Más:
Tegnap láttátok az Áll az alkut? Nem semmi volt ahogy az Ica annyi pénzt nyert. Jó helyre került a pénz.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Lucia!Kép
nem semmi amin átmentettek, és a barátnőd így reagált!Felháborító, én személy szerint nem is tudom hogy tudnám e a továbbiakban barátnőnek, lelki társnak tekinteni.
Én egytől egyig szeretem a barátnőimet, és nagyon örülök a babáiknak, csak sajnos ők nem tudják igazán elhinni, ők sajnálkoznak...ez meg sokkal rosszabb.
Biztos minden rendben van veletek, és hamarosan úgy ki fogsz kerekedni, hogy csak, na...Kép

Hajnóca!Kép
Tudom hogy egyszer én is "sorra" kerülök, csak nehéz lelkileg kivárni azt az időt. Én is keresztszülő vagyok, sőt a családban nagyon sok a kisgyerek kisbaba. Én vagyok az ügyeletes húúúúúúú de jó vidám gyerekes rokon. Nehéz néha leplezni, hogy belül majd széthasad a szívem annyira, szeretném már a saját babámat jókedvre deríteni, tanítgatni.
Holnap lesz vérvételed? Nagyon nagyon szorítok!!!!tesztelni nem akarsz?Én nem bírtam ki soha a vérvételigKép
Vendég
 


Persze Viki, megértem amit írsz, de hidd el jobb neked is, ha egy kicsit 'lazábban" veszed az akadályokat. Szoktam én is elmerengeni azon, hogy mikor tarthatom a saját babámat a kezemben.
Nehéz és nem kell leplezned, mert attól csak nehezebb lesz és jobban fáj minden pillanat amit a gyermekekkel töltesz.

Igen, holnap megyünk vérvételre, de tesztet nem merek csinálni, mert biztos negatív lenne.
Majd a vérvétel megmutatja, hogy mi a helyzet.
Persze nehéz, mert most is kissé feszült vagyok és félek minden apró görcsöléstől. Álltalában az elött voltam harapós hangulatban amikor megjött.
Nem akarok ideges lenni, mert akkor megjön.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!Kép

tuti minden rendben lesz holnap és örömmel térsz ide vissza a hírrel!
Vendég
 


HajnócaKép
Nyugi! És felejtsd el azt, hogy megjön!!!
Drukkolok és várom a híreket holnap!!!

VikiKép
Húúú, annyira átérzem azt amiről beszélsz!!!
Nagyon erős tud lenni a baba utáni vágy!
Ilyenkor úgy szeretnék gólya lenni és vinni nektek is kisbabót, most rögtön!!!
De remélem, hogy hamarosan vége lesz a várakozásnak!!!
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella! Kép
Kép
Köszike!!! ez nagyon jól esett...Kép

Hajnoca!Kép
nagyon szorítunk KépKépKép
KépKépKépKép
Vendég
 


Hajnóca!
Hatalmas drukk holnapra. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Örülök, hogy csatlakozhatok hozzátok. Sajnos nem mindig tudom nézni a levelezést, mert otthon nincsen még internet, de igyekszem.

Magamról annyit, hogy tavaly nyár eleje óta járunk rendszeresen nőgyógyászhoz, kiderült, hogy nincs rendesen peteérésem. Kaptam Clostybegitet, az első hónapban minden rendben volt, a második hónapban cisztám lett tőle, a harmadik hónapban szünet,4. hónap ismét kaptam injekcióval kiegészítve - semmi eredmény, 5. hónapban átjárhatósági - minden rendben volt, utána azt mondta a doki, hogy nem tud mit kezdeni velem. Így jutottunk el Bp-re a Kaáliba (Dr. Bernárd A.) idén januárban. Azóta rendszeresen járunk, most kapom már a Suprefact injekciót minden nap, és várunk arra, hogy megjöjjön, remélhetőleg egy darabig utoljára.
Röviden ennyi rólam.
Gabi
gabi30
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat. Rámfér!!
Izgulok nagyon.
Tegnap olyan 'hiszti, görcsölés + tompafejfájás" jött rám, hogy azt hittem már nem is kell mennem vérvételre. De kellett!! Kép
Délután tudom meg az eredményeket. Hogy fogom addig kibírni?!
Tüneteim nincsenek, de aprókat szokott görcsölni + van amikor el is szédülök rendesen. Ez mondjuk lehet az izgulástól is. Majd délután kiderül.

Lucia, veled mi van? Mi volt az orvosnál?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!
Én nagyon nagyon izgulok érted, azt hittem már jöhetek is olvasni a jó hírt, de akkor vasárnapig még rághatom a körmömet. Drukk hegyek mennek!!!! Fél kettő előtt még bezénezk hátha akkor már tudni fogod!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajnoca!Kép
gyere minnél hamarabb a hírrel!!!

Gabi!Kép
Üdv. a mi kis csapatunkban.
A pároddal minden rendben van?Mert arról nem írtál...lehet nem is akartál.Sajnos én nem ismerem a szurit amit kapsz!Miért kell kapnod???Nem lehet nektek inszemezni?
Vendég
 


Viki!

Valóban a páromról elfelejtettem írni.
Tulajdonképpen mindkettőnk miatt kell lombikozni. Ugye nekem nem túl jók az eredményeim, de a páromé sem. Azt mondták, hogy ha mindkét félnél van valami bibi, akkor jön a lombik. Úgy mondta a doki, hogy inszemezni nem érdemes a párom miatt. Nem baj, én valahol örülök is neki, mert azok a hónapok legalább kimaradnak izgulásilag.
Ez az injekció a Lombikprogram első lépései közé tartozik.

Gabi
gabi30
 
 


Hajnoca, szorítok nagyon. Várjuk a fejleményeket.

Lányok, elmondhatom, hogy beléptem a 14 hétbe. Úgy néz ki elmúlt a hányós időszak. VÉGRE.
5 napja nem volt semmi okálkodás.
tina30
 
 


Sziasztok!

Tina,
Kép okálkodás Kép ez nagyon tetszik. Én ma zárom a 14. hetet, és nem nagyon merem elkiabálni, de én is jobban vagyok. Kép Egy hete nem hánytam, és tegnap este a doki után bemerészkedtünk egy étterembe, és tök jót ettem! Kép Azért még érzékeny vagyok szagokra, és bizonyos ízekre, de azt hiszem fellélegezhetek.
A dokinál viszont nem ngyon voltam boldog, mert azt mondta, hogy IVF-eseknél ugyanúgy kötelező felhívnia a figyelmünket a magzatvizes genetikai vizsgálatra, mint ha 35 felett lennék, koromtól függetlenül. Fel is hívta egy kollégáját, és jövő kedden megyünk hozzá konzultálni, hogy aztán eldönthessük, hogy akarjuk-e, vagy sem.
Meg azt is leszögezte, hogy ő ikreseknél középidőben elvégzi a méhszájzárást, szóval erre is készülhetek lelkiekben.
Ha valaki tud valamit erről a vizsgálatról, légyszi írja meg, most megyek és körülnézek egy kicsit.

Kép
baba888
 
 


Hajnoca Kép
Drukkk!!! Már nagyon kíváncsi vagyok!

Baba Kép
Kérdezd meg Cat-től a megint megjött babásai topikról, ő is Schöpfis volt és neki is megcsinálták a méhszájzárást.

Hajni
hajnesz
 
 


Sziasztok!

A Schöpis vérvétel, Schöpis labor szerint :
BétaHCG:10u/liter
progeszteron:20

Ha jól emlékszem a múltkori ilyen eredményemre akkor sem volt semmi. Sajnos időközben volt egy ici - pici vérzés, de úgy tűnik eddig még semmi, mert mintha elöbb barnás lett volna.

Mik a megadott értékek? Mikortól számt terhességnek? Hány naposan, mennyinek kell lennie?

Nem áltatni akarom magam, mert úgy vagyok vele, hogy ez a zebra is elszaladt, de érdekelne.
Köszi.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Ja, nem a méhszájzárás, hanem a magzatvíz vétel érdekelne.
De azért köszi Hajnesz! Kép

Kép
baba888
 
 


Hajnoca Kép
Nekem egyszer Zsuzsika azt mondta, hogy 7-nél már jó az eredmény. Csak azt nem tudom, melyik, bocsika, a lyukas agyam...De végülis mindkét érték 7 fölött van! Kósát hívtad? Szerintem beszélj vele!

Baba Kép
Bocs, én nem figyeltem, a méhszájzárás végülis nem vizsgálat...akkor nem is osztom tovább az észt!! Kép
hajnesz
 
 


Sziasztok lányok!

Sajnálom Hajnoca. Nálunk sincsenek különösebben jó hírek, bár volt terhesség, elkezdett felszívódni a baba. Valószínűleg nem volt teljesen egészséges. Akkor pedig jobb most.

A hcg most 500 körül van, 1200-1500 kéne legyen. És az UH-n minimálisan látszik. A nyálkahártyám viszont jó vastag. Remélem megjön anélkül, hogy beavatkozásra lenne szükség. A Konc még nem mondott le teljesen róla, nem is értem, miért, hétfőn még vissza kell mennem, vérvétel + UH. Pedig mondtam neki, hogy nekem jobb lenne, ha most tennék pontot a dolog végére.

Próbálom pozitívan felfogni, mert persze tényleg lehetett volna jobb kimenetele is a dolognak, számszerint 1 féle, de lehetett volna legalább 5 dolog, ami még rosszabb lett volna. Na mindegy, itt a tavasz, velem együtt senki ne adja fel!!!!

Hajnoca, a béta-hgc a transzfer utáni 10. napon 45 felett kell hogy legyen a terhességhez. Utána másnaponta duplázódik.

Kép
lucia1
 
 


Még meg kell várnom a Schöpis vérvétel Nyírős labor eredményét, aztán 3 felé hívni, hogy mi van.

A Zsuzsika akkor amikor múltkorában találtak bHCGt és progeszeteron a véremben (akkor 2, 20) nekem is azt mondta, hogy volt és sajnos megy el. Azóta sem tudom, hogy az mi volt.
Na, ezért em csinálok tesztet.
Úgysem mutatna ki semmit! Csak feleslegesen idegesíteném magam. Majd a doki megmondja, hogy mi a helyzet. Neki kell tudni.

Lucia, nagyon sajnálom, hogy ezen kell keresztül menned, de jól fogod fel. Ennek örülök.
Ha baj van vele, akkor inkább minnél hamarabb legyen vége. KépKép
Vigyázz magadra.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hali!

A Nyírős labor: 8,67 ami negatív. Viszont mondta az asszisztens, hogy 10 fölött +!
Most kérdem én mi a f....z van? Azt hittem ettől az ereménytől megnyugszom. De nem.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Mindjárt megbolondulok.
Mostmár csak a doki döntheti el, hogy mi van!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca, látom nálatok egészen más számrendszerben dolgoznak. Még az is lehet, hogy a dologból jó sül ki. Mit mon az orvos? Legalább neked jó legyen... Kép Kép

Kép
lucia1
 
 


Hajnoca, tűkön ülök...

Kép
lucia1
 
 


Bocsi, de elkezdtem és valahogy elmaradtam vele.

Na az van, hogy ...
hétfőn mennem kell vérvételre és addig kell dugdosni az Utrot.
Azt mondta, hogy a két eredmény majdnem ugyanaz, de nem 0!!!
Remélem, hogy hétfőn már minden ok lesz!
Remélem akkor már magasabb értékeket tudok leírni.

Köszönöm bíztató szavaid szomorú helyzetedben.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!Kép

én továbbra is nagyon reménykedek és szorítok neked/nektek, lehet később ágyazódott be és később indul el a folyamat!Az egyik ismerősömnek 5,5 volt,ami ugye azt jelenti hogy a kapcsolat kialakult az anyaméh és az embrió között.Innentől ha minden nap duplázódik akkor az nagyon jó, és miért ne duplázódna???Nagyon szeretném ha sikerülne...
Nálunk is más számrendszer működik ezek szerint, mert nekem a 9.napon 46.5 volt...csak nekem nem duplázódott sajnos.
Nagyon nagyon szorítok!!!!!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?