Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!megjöttem képzeljétek most kelltem Kép délután négy ota aludtam!hát egyik melohelyen voltunk elég jofej volt a hapsi de ez csak olyan kis melo de azért mondtuk neki hogy intézze a betegbiztositásom és én megyek!jövöhéten intézkedik és utánna telefonál!tök jo fej volt megkérdezte mi a neve férjemnek mondtuk imre erre elkezd röhögni kérdezzük mi az?erre mondja hogy ezta nevet ö ismeri mert náluk is van ilyen törökbe!akkor mesélni kezdett hogy volt budapesten és nagyon tetszik neki az erzsébet név nekiálltunk röhögni most ö kérdezte mi van mondtuk hát az hogy engem iigy hivnak erre 10percen keresztül röhögtünk hogy milyen véletlenekKép

bufo de gyönyörüüüüü a kisfiaaad!elájultam töleKépremélem ha nagy lesz az idösebb csajokra bukik majdKépKépKépés szobajövök nálaKép))na jo ez csa vicc volt de tényleg nagyon szép!

titi keress neten könnyü sütirecepteket és simán meg tudod sütni öket!én se tudtam karácsony elöttig aztán lám most meg minden héten mást sütökKépcsak jo recept kell hozzá pontos adag hozzávalokkal leirva meg jo leirás az elkészitásröl!

tücsi huu most egy kicsit megnyugtatál örülök hogy semmi komoly dolgot nem találtak uh-n!

koda titi szerintem még a dokinak sem hisz majdKépmajd talán elsö mocorgásnál fogja elhinniKép

na megyek összedobok valami vacsit a fiuknak ha már igy átaludtam a délután!utánna még benézek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Huuu...Jó sokat írtatok alíg bírtam visszaolvasni.
Egész nap meló volt, mert el voltam maradva. De sikerült mindent megcsinálnom(takarítás, vasalás...)

Koda!
A dokihoz csak jövőhéten megyek. Nekem is nagyon tetszenek a munkáid. Én is most akarom kibróbálni ezt a szalvéta technikát. Miért nem árulod a munkáid? Én tuti vennék. Kisfiad meggyógyult már?
És a jövőhónap a miénk lesz. Bár a hőm nekem is 36,6 körül van csak (már elindulhatna valamerre)

Tücsi?
Remélem már jobban van a kisfiad. Lázas is volt?

Virág!
Mikor akarsz elmenni a dokihoz? Csinálsz még tesztet? A munka akkor most összejött?

Titi!
A szerdát már én is várom (14cn.), de gondolom te jobban. Képet feltétlenül kérünk.

Eszterke!
Örülök, hogy újra itt vagy velünk.Lakásügy megoldva?

Rimár!
Mikor mész dokihoz? vagy már voltál (bocsi, de nem tudom) Még akkor senkinek se mondtátok el az örömhírt.

Bufo!
Nagyon szép a kisfiad. Milyen idős pontosan? Már elmúlt kétéves vagy nem?
Mi múlt hónapban voltunk a tropikáriumban, és nagyon tetszett a Rezinek is. Azóta is emlegeti.
Amit írtál a fiadról, az totál úgy van nálunk is. Imád törölgetni,főzni (szoktam neki engedni, hogy ő sózzon) és könyveket olvasni. Persze a micimackó a kedvenc.

Remélem senkit se hagytam ki.
Jó éjt, és szép almokat mindenkinek.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


csajok! megjöttKép nem tudom elmondani most mit érzek mert ááá szoval nem tudom leirni ugyse a mellem még mindig fáj pedig amikor megjön elötte két nappal abba marad!(anita ha nem nehéz elmondani milyen volt amikor bevéreztél?gonodolom nem olyan mint a mensi lécci ha tudod ird le mert én ettöl rettegek most mert nem értem azt a két halvány tesztet!)ezek szerint 60naposak a ciklusaim!mindenesetre én feladom mostmár a babaprojektet!mert ez a január olyan volt hogy ha most nem jött össze ezek után sem fog!ez van befejeztem most fogyott el minden reményem!de azért jövök hozzátok és veletek együtt örülök a babáknak!és nagyon izgulok mindenkivel meg szoritok mindenkinek akinek még nem jött össze!mindenkinek joéjszakát szép álmokat puszi reggel jövök

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 

 
 

Virág!
Sajnálom, hogy megjött! DE!
Ahogy írtad 3 éve nem sikerül. Ez ugye sejtet valami problémát, ami után biztosítás hiányában nem tudtatok utánanézni. Ha jól olvasom, most lesz betegbiztosításod, ami feljogosít majd vérvételre és egyéb vizsgálatokra. Namármost ez az azt jelenti, hogy ki tudjátok derítnei, hogy mi az a kis probléma, ami miatt nem jön össze a babó! És mégvalami! Nem biztos, hogy csak nálad lehet a baj! A párodnak sem árt ennyi idő után egy kivizsgálás. Az, hogy már van 1 gyereke, semmire sem biztosíték. Sajnos néhány hónap alatt az ő eredményei is romolhatnak. Pl. valamilyen betegség miatt, amit gyógyszerrel lehet kezelni.....Szóval mindkettőtöknek el kell menni a dokihoz, mert csak így lesz babó! És nem elkeseredni, meg otthon szomorkodni, mert lehet, hogy 1-2 hónap alatt rendbe tesznek benneteket! És máris ott a tesó! Virágom! Harcra felKép

GyöngyiKép
Remélem elmozdul a hőd 36,6-ról. Én már nem bírom ezt a számot, nekem is ennyi volt egész hónapbanKép A helyedben adnék esélyt ennek a hónapnak, mármint hogy magától helyreálljon minden gyógyók nélkül. De ha ez is ilyen hosszadalmas hónap lesz, akkor remélem a dokid tudja a megoldást! Én ezt a hónapot adom magamnak, már ha megjön egyszer. Ha nem tudnám, hogy totál esélytelen voltam most, már reménykednék, hogy esetleg baba vanKép Erre jó a hőmérőzés. Így nem kell izgulnom. Szerintem én is egy hosszú hónapomat élem, mint te az előbb.


Engem is elkapott a betegség. Marciról gondolom rámragadt a torokfájás. Így nem vagyok valami fényesen.

MesiKép
Ti hogy vagytok? Marci már nem kap levegőt, de nem tudjuk kiszívni az orrát. Egy 3 évest már nem lehet lefogni.....


Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Virág
Nagyon sajnálom!Kép Nem is tudom mit mondjak.
Egy biztos nem hagynám annyiban. Kodának igaza van, ha lesz biztosításod mindenképpen menjetek el a pároddal kivizsgálásra. Fel a fejjel lesz még babátok, csak ki kell deríteni miért nem sikerült eddig. Nagyon kitartó és erős csaj vagy miért most adnád fel.
Egyébként a vérzés most átlagos vagy egy kicsit darabosabb?

Koda
Gyógyuljatok meg hamar. Lehet, hogy mivel nem izgulsz ezért ez a hónap meglepetéssel szolgál. Ha mégsem akkor ott a következő.

Tücsök
Zsolti hogy van?

Oné
Dávid januárban volt 2 éves. A kép nyáron készült. Jó egy kislánynál ok hogy főz meg takarít. Igaz egy fiúnak sem árt ha tud ilyeneket. De szokott szerelni és fiús játékokat is játszani.

Eszterke
Mi újság, Hogy érzed magad? Hogy álltok a lakással?

Na léptem, megyünk a piacra vásárolni. Ha hazajöttünk még benézek.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Virág! Annyira sajnálom. De ha csak 1-2 napra jött meg, attól még lehet baba, nem? Főleg ha a hőd magas. Az egyik kolleganőm 3 hónapos terhesen vette észre a babát, mert addig rendesen megjött neki. A sógornőm meg hetekig feküdt kórházban, mert terhesen vérzett.

Köszi a kérdéseteket, Zsolti talán jobban van. Még mindig szörcsög, de a közérzete legalább jobb. Az éjszaka viszont pocsék, mert állandóan felkel sírni.

Bufo:
Kép
Kép
Kép

Kelenföldön laktál mindig?

Koda!
Irtó jók a dobozaid. Szerintem is árulnod kellene őket.

Eszterke!
Lakásügy? Költöztök? Építkeztek? Én is akarok!!!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


ZsuzsaKép
Mi nem tudnánk menni a picra, olyan ítélet idő van nálunk. Esik, fúj a szél és be van borulva. Brrr....Mikor jön már a tavasz????


Képzeljétek! A mai napunk egy nagy buli. Délre ebédre vagyunk hivatalosan anyósomékhoz, ahol szülinapot ünneplünk. Marcit is elvállalta estére, hogy aludjon ott. Jó is lenne, mert estére meg egy nagy buliba vagyunk hivatalosak. Gábor barátja szervezi, aki végleg hazajött külföldi munkájából. Egy kisebb miskolci szórakozóhely van kibérelve. Õ fizet minden ételt-italt. Ez mind szép és jó, de beteg az egész családKép Jó mi? Egyszer tudnánk mulatni egy jó nagyot, aztán közbejön valami....

Mit főztök hétvégére?? Kérek segítséget!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Zsuzsa!
Írtó jók a képek! Olyan szépek vagytok!


És örülök, hogy tetszenek a dobozaim. Ha esetleg valakinek kell, szívesen készítek! Persze nem pénzért! Ahogy mondtam, kedves ismerősöknek nem adom pénzért. Van anyagom is, meg kedvem is. Szóval bátran, ha kell készítekKép Mások már éltek a felajánlássalKép


Úgy látszik, most velem van tele a topikKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!

Én pizzát sütök.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


sziasztok!

koda,bufo igen elmennék orvoshoz már én is de az még a jövö zenéje mikor fog elkészülni a biztositásom!amugy meg ha találnak is valamit én pl lombik progira nem tudnék menni mert azt a pénztárcánk nem engedi!aprobb dolgok meg biztos nincsenek!ha lud akkor legyen kövér!ugyhogy nekem nem lesz már babám!ez van bele kell nyugodnom!

bufo jo vásárlást a szépséges kisfiaddal én még mindig elvagyok ájulva töleKép

koda én ma szegedinert csinálok most találtam a boltba port és még ilyet sose csináltam!pörkölt káposztával azt hittem olyan mint a székelykáposzta de hát krumpli is kell hozzá ugyhogy ma azt probálom ki!
holnap még nem tudom!

tücsi!nekem ez tuti mensi nem vagyok én terhes!csak az a furi az egészbe hogy a férjemnek lesz igaza én akkor leszek biztos terhes,ha a hasam is nő mert most ebbe a honapba még a teszt is pozitivi lett még halványan is a höm is meg minden!akkor most ezentul már semmi sem lesz igaz!de hát mindegy is!engem már nem érdekel!többet nem foglalkozom a baba dologgal!ha lesz biztim elmegyek dokihoz de addig nem fogok erölködni semmit!

na lépek is fözni meg pakolgatni!ma remélem este leszek,mert ki kell pakolnuk kisfiam szobáját!(a számitogép meg itt van,remélem férjem összerakjamásik szopbába is)mert hétfön jönnek laminét padlot csinálni!holnap meg nem tologathatunk butortKépna puszi mindenkinek szép napot csajok

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok! Kicsit később jöttem, mert nem rég keltem fel.

Először is...

Virág! El sem tudod képzelni, mit érzek. Olyan mélységekig fáj, ahogy Neked is. Annyira sajnálom. De az igazság az, hogy még mindig nem hiszem el! Igaza van Mesinek. Valamelyik nap ugyanis pont erről olvasgattam a neten, hogy nagyon gyakori, hogy a terhesség első harmadában a nők még menstruálnak. Én személy szerint ezt nem is tudtam, de több helyen olvasatam. Szóval, ez még benne lehet a pakliban. Azért a hődet nézd még kérlek pár napig, mert nekem a mensi megjötte után esett le. Ha viszont neked nem esik le, akkor ez bizony nem igazi mensi. Picit maradjon még a hited Virág! Még nincs veszve minden remény!

Virág, amúgy én azt hittem, az igazi neved Virág. Akkor most Erzsébet a keresztneved? És akkor honnan jött a Virág? Jó pakolászást, remélem, hamarosan visszajösz.

Bufo, ez a fiú meseszép! Tényleg nagyon jók a fotók, osztom a lányok véleményét! Nagyon boldog anyuka lehetsz, és büszke rá! Már biztos túl vagytok a vásárláson... akkor már csak jó hétvégi tennivalókat kívánok.

Koda, remélem, még utolér ez a néhány sor. Jó étvágyat az ebédhez, használd ki ezt a jó napot, hogy nem neked kell főzni, meg ilyenek. A betegségre meg nem is fogsz figyelni, ha jó lesz a hangulat. Igyál valami finomat, és máris megoldódott, figyelem elterelve a megfázásról. Kép
Koda, most hanyadik naptál tartasz? Eszerint késik?

Mesikém, nem dobnál egy táblát? Már sajnos nem tudom, hányadán állunk...

Gyöngyi jövő héten akkor izgulunk ezerrel együtt. De ha szerdán leszel a 14. napon, akkor a hőd még jogosan van odafent. Talán hétfőn, kedden már leesik. Húúú, akkor nagy az izgalom, eszerint a hét elején beindultok?!

Mesi, jó sütést, remélem, Zsolti már jobban van.
Jaj, még egy kérdés... hogy működik ez az ingyen tanulás? Nem csak a Tgyás alatt? Vagy a Gyed alatt is? És vajon mikre vonatkozik? Milyen sulikra? Mert akkor talán be kellene iratkoznom tényleg valahová. Viszont a másoddiplomás képzések olyan soká tartanak, általában 3 évesek, felvételiznem meg semmi kedvem, de azért megnézegetném. Bár, akkor csak jövő ősszel kezdhetnék, a fenébe, akkor meg már 1 évesek leszünk. Kép Akkor erről lemaradtam volna?!
Na, lányok, én végre eljutottam oda, hogy elindulok függönyt nézni, és remélem veszek is. A konyhánkban még semmilyen nincs, és valamilyen szép sárgát szeretnék venni. Dani már megőrül, hogy folyton belát mindenki, aki erre sétál, még jó, hogy a szomszédaink annyira nem kíváncsiskodóak. Szerintem én délután fogok tudni csak jönni. Megyek még vásárolni is.

Én hál' Istennek este megfőztem a csirkepaprikást, meg a galuskát is kiszaggattam, úgyhogy a mai ebéd meg van. Viszont a zserbót most már muszáj megsütnöm. A múltkor ugyanis elmaradt.

KépKép
titi_27
 
 


titi!köszi hogy még mindig reménykedsz de felesleges a höm is leesett!nincs itt baba!ez van!
amugy a lánykori nevem vezetékneve a Virág és már nagyon régota ezt használom mert erzsébetet nem szeretem!ugyhogy minden barátunk igy szolit még a sogornöm meg anyosom isKépna mentem!csak bekukkantottam!titi jo sütögetéstKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a dícséretet én is büszke vagyok Dávidra.

Sajnos a vásárlásból nem lett semmi, mert mikor elindultunk elkezdett nagyon eseni így visszajöttünk. Viszont végre kitakarítottam a konyhaszekrényeket, már nagyon ráfért. Dávid folyton mindenféle vizes és habos szivaccsal mázolja, igy egy sima áttörlés már nem volt elég.
Ma nem főztem semmit. Tejfölös krumplilevest és a mákostésztát még tegnap csináltam azt ettük. Holnap valamilyen husos kaját fogok csinálni attól függ mit kívánok meg.

Koda
Az ilyen alkalmat ki kell használni. Tessék elmenni, iszol valami jót és rögtön jobban leszel. Az én anyósom még egyszer sem ajánlott fel ilyet. Igaz Dávid még csak egyszer aludt ott akkor is nagy kérlelések árán.

Tücsök
A tésztát is te gyúrod a pizzához? Van jó recepted?
2001 október óta lakunk kelenföldön, azelőtt anyósomékkal laktunk 3 évet, de nem ebbe a kerületbe. Egyébként én nem bp-i vagyok.

Titi
Jó vásárlást! Biztos találsz jó függönyt ma már olyan nagy a választék.
Szerintem csak a felsőoktatási intézményekre vonatkozik az ingyenesség.

Virág
A hangodból úgy tűnik teljesen magad alatt vagy. Ne keseredj el ennyire, azt pedig végképp verd ki a fejedből, hogy nem lesz több babád. Egyáltalán nem biztos, hogy csak a lombikkal lehet segíteni nektek. Már van egy szép és egészséges fiad és tuti, hogy lesz második is, csak ahhoz előbb egy alapos kivizsgálás kell, ahol kiderítik mi a bibi.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi! Kívánságod számomra parancs:

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Óóó, Virág, a hőd is leesett???!!! KépKépKép De akkor hogy lett pozitív az a két teszt? Én ezt már nem értem. Írj ide a Babanet rendelőjébe, hátha mondanak valami okosat. Azért csak úgy nem lesz a teszt pozitív. Tanácstalan vagyok. Kép

Mesi, köszike a táblát, ari vagy!

Milyen fura, hogy átkerültem a kismamák közé, azt aztán sosem hittem volna, hogy ilyen hamar összejön.

Képzeljétek, vettem függönyt a BricoStore-ban! Nagyon szépet találtam, és este hívom fel az ott dolgozó hölgyet, mert felajánlotta, hogy otthon megvarrja. Majd leültem, 5.500 Ft volt a két konyhaablakra való, de gyönyörű organza! Egy vagyon. Majd ha kész lesz teszek fel fotót róla. Kép Végre, hogy ezen is túl vagyok. Majd lassacskán elindulunk már, és utolérjük magunkat. Novemberben költöztünk ide, de azóta semmit nem tudtunk venni, még (szó szerint) egy wc kefét sem. :-)

Na, megyek, nekiállok a zserbónak, aztán vasalok a Megasztár alatt.

Bufo, akkor Te is haladtál ma, ez olyan jó, nem? Mikor a nap végén visszagondolsz, hogy mennyi mindent megcsináltál aznap.

Szerintem én már csak holnap jövök. Szép napot mindenkinek, Virág, Neked meg fel a fejjel, nem sokára lesz betegbiztid, és akkor tutira el tudsz indulni végre az úton a második baba felé.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Jaj, Virág ezt nem hiszem el. Csak most sikerült jönnöm, de rögtön a te üzeneted volt az első, és alig hittem a szememnek. Pedig már annyira örültem neked.
A többieknek pedig igaza van, nem szabad feladnod. Lehethogy csak egy gyógyszer kell. Tudom ez most nagyon nehéz, hisz én is néhány napja még ebben a cipőben voltam.
Meg tudod mit olvastam itt valamelyik topikban? Az is gond lehet, hogy ti is régóta vagytok együtt, és nem védekeztetek óvszerral már jó ideje (vagy egyáltalán nem), és valami összeférhetetlenség alakul ki. Perszer ezt ki lehet vizsgálni, és kezelni is lehet.
A többiek talán többet tudnak erről, de megpróbálom megkeresni.

Na, majd még este benézek.

Tücsi!
Köszi a táblát, és este mindent bele.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Kész a zserbó, már csak a csokimáz kell a tetejére. Kép

Mesi, hogy áll a hőd? Leesett már? Valahogy most kell a peteérésednek lenni, ugye?

Na, megyek, engedem a férjuram tovább játszani.

KépKép
titi_27
 
 


SziasztokKép

Végül itthon maradtam, nem mentem az esti buliba. De anyósoméknál jó volt, fincsit ettünk. Marci is ott maradt. Gabit elküldetm bulizni helyettem is. Úgyhogy itthon vagyok egyedül és pihenek meg tévézekKép

Pont az néztem a táblázatban, hogy azért mi egy szerencsés topik vagyunk. Mert akik próbálkoznak, de még nem sikerült, azoknak már van egy gyerkőcük. Akiknek meg nincs gyerkőce, annak már a pocakban van! Kép Azért ez jó nem? Végül is mindenkinél van babaKép Persze remélem mindenki átkerül a kék táblázatba!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!
Tényleg milyen igazad van. Én nem is vettem észre,hogy mi próbálkozók mind babások vagyunk.

Miért nem mentél a buliba? Elkaptad Marcitól a betegséget?
Most kellene megjönnie, nem?

Titi!
Küldhetnél egy kis zserbót.Imádom.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


sziasztok csajok!

titi a délutáni höm 37.1 ugyhogy csak a reggeli kevés!

koda én is pont tegnap elött meséltem a férjemnek hogy bufo kivételével mindenki kismama lett akinek még nincs kisgyereke!ez tök jo szerintem!

anyukám egy kicsit megnyugtatott mert én nagyon félek a méhenkivülitöl de elhessegette a félelmem és ö is azt mondta attol még lehet baba!minden esetre nem várok a betegbiztiig hanem ha elmulik mensim elmegyek dokihoz!

na megyek hajtogatni!majd még benézek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


GyöngyiKép
Igen, sajna elkaptam Marcitól a torokfájást. Ráadásul nekem ilyenkor besűrűsödik a nyák a torkok-garatom között és fulladok meg krákogok meg minden.(már bocs). Csak egyfajta gyógyszer tud segíteni kicsit, amit szombat este 10-kor elég nehéz beszerezni. Úgyhogy most itt fulladozok csendes magányomban. Na nem is csodálkozok, hogy beteg lettem, mert Marci mostanában rászokott, hogy úgy ad puszit, hogy a nyelvét beledugja a számba.....majd csak leszokik rólaKép Az apja is elkapta, de ő jobban van. Ezért is mondtam, ha va kedve, menjen csak. És sajna nem nagyon merek elindulni, mert a pánikbetegségem miatt elég nehezen mozdulok ki. Így betegen meg pláne nem....
És igen, mostanában kellene megjönnie. csak várok és várokKép


VirágKép
na ezt a hozzáállást már jobban szeretemKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok lányokKép
Belecsöppentem ebbe a topicba, elkezdtem olvasgatni és úgy vettem észre, hogy nagyon jó kis társaság verődött itt összeKép
Arra gondoltam, hogy ha nem bánnátok, csatlakoznék hozzátok.

Magamról hirtelen annyit, hogy nagyon rég (2001-ben) találtam meg a babanetet, itt küzdöttünk az akkori "öreg motorosokkal" a babákértKép
2002-ben szültem, van egy tündéri 3,5 éves fiam, Bálint (láthattok képeket a Bababemutató topicban Kovács Bálint néven).
Most pedig a kistesót várjuk, 14 hetes vagyok.Kép

Végigolvaslak benneteket, hogy mindenkit megismerhessekKép

Jöhetek?Kép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Szia AncsiKép
Nagyon örülünk neked! És nagyon gratulálok a kistesóhoz! Na meg Bálinthoz is! Gyorsan mondd el nekünk, hogy milyen praktikákat vetettetek be, hogy összejöjjönKép Hátha tanulunk valamit! Vagy csak simán jött magátólKép
Most megyel megkukkantom a kisfiadat!

Sajna én csak rosszabbul vagyok, már nyelni sem bírok. Remélem hamarosan rendbe jövök, mert mindjárt itt vannak azok a bizonyos összebújós napok! Már ha megbír jönni. 32. napon vagyok és se híre-se hamva. Mehetek a dokihoz, mint Gyöngyi?? Már a mellfájdalom is elmúlt....


Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


AncsiKép
Azon a szakácsos képen majd' megzabáltamKépNagyon aranyos!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Nagyon borzasztó éjszakánk volt. Dávid 2x hányt és csak reggel fél 6-ra aludt el, de már 7-kor felkelt. Nem vagyok valami kipihent. Rajta nem látszik semmi, jókedvű reggelizett is, így nem értem mi volt a baj.

Koda
Jobbulást, gyógyulj meg gyorsan! Ez a krákogás borzasztó, mert se ki se sehova nem megy a váladék folyton érezni, én utálom.

Ancsi
Üdv köztünk!Kép Gratulálok Bálinthoz és a babához is. Hogy viseled, voltál rosszul az elején? Neked sem egyforma a két terhességed?

Titi
Mondtam, hogy találsz szép függönyt. A lakás szépítésével mi sem voltunk jobb helyzetben ne keseredj el. Több mint 2 éve lakunk itt de még képek nincsennek a falon, tehát nem vagytok lemaradva.

Virág
Ez a beszéd! Tudtam, hogy erős csaj vagy és nem nyugszol bele, hogy minden maradjon a régiben.

Na megyek főzni, de még benézek.
Nálatok is esik ez a havas valami? Olyan nagy a sötétség ezt úgy utálom amikor nappal is lámpát kell kapcsolni.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!

ancsi üdv köztünk!örülünk hogy csatlakoztál hozzán mert jol mondod itt szuper társaság van!tényleg volt valami trükköd hogy sszejött kisteso?miota probálkoztatok?

Koda!mi van ha nem figyeljük a höd?akkor lehet hogy neked is sikerült!jajj én ugy örülnék nekiKépmost rempénykedem helyetted is!remélem minnél hamarabb elmulik a "krákogás" és figyi ettöl nem pánikolsz ha megbetegedsz?lehet hülye kérdés de én nem vagyok pánikbeteg mégis ha egy kicsit megbetegedem (igaz egy évbe csak egyszer) akkor már mindentöl félek hogy hátha ez meg ez a bajom!

Bufo lehet hogy csak elrontotta a kisgyomrát!örülj neki hogy ma már jókedvü ezekszerint nem vselte meg az északat!Nálunk fél méteres ho esett tegnap és még mindig esik!

Titi!bizti szui aza függöny,ha itt tudnád az organza árakat szerintem azt mondanád kevés is a 5500ftKépamugy nekünk két évbe telt mire mindenhol minden jol nézett kis ugyhogy van még idöd!

Na lépek most fözni sütni stb... majd bekukkantok még!puszi mindenkinek és szép napot

Kép
ez az uj szerelmem tegnap csináltam,bocs csajok de nem birtam ki hogy ne mutassam meg mert tök örülök neki és ugy tetszik

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Úgy látom mindenki el van foglalva a hétvégi teendőkkel.

Virág
Nagyon szép lett a körmöd, ügyi vagy. A házimunka mennyira harcolja le(mosogatás, takarítás..)?

Az ebéd félig kész, már csak a husi fő.
Addig belefogok a fürdő takarításba, bár nem nagy kedvem van hozzá.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Virág!
Dehogynem pánikolok ilyenkorKép Sajnos ez olyan mintha meg akarnék fulladni. Zsuzsa nagyon jól íta, A váladék se ki, se be..... Nagyon kínlódok. De én minden betegségtől félek. nem vagyok egy egyszerű eset.....
És aranyos vagy, hogy reménykedsz, de én figyeltem a hőmet 28 napig. Csak aztán hagytam abba, mert láttam, hogy a hónapban meg sem moccant, vagyis nem volt pé-m. És így elég nehéz lett volna teherbe esniKép
Ez a te körmöd?


ZsuzsaKép
Szerintem is csak gyomorrontás volt. Ha vírusos lett volna, még rosszul lenne. Sőt, rosszabul. És biztos nem kért volna reggelit.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


bufo!nem késziti ki semmi házimunka!ennek csak a reszelö árt semmi másKép

koda épp ezért irtam hogy ha nem vesszük figyelembe a höd akkor esély van a babára!ugyhogy én nem figyelek ahödre hogy meg se moccant!és reménykedem helyetted!igen ez az én körmöm,még sose volt ilyen hosszu de egyszerüen imáááádom!

na megyek!csajok ha nem jönnék ma akkor férjem nem tudta visszakötni a netet a gépre!ugyanis a számitogépe mégcsak most rakjuik át másik szobábaKépna pusz mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


LányokKép
Háát nagyon örülökKép hogy ilyen kedvesen fogadtatokKép

Először is egy rövid történet:
amikor megtaláltam a babanetet 2001-ben, sajnos "túl voltam" egy bébi elvesztésén, és nagyon nagyon sokat segítettek az itteni lányok, hogy talpra álljak. 14 hetesen derült ki, hogy nem él a baba. Nem részletezem, szörnyű volt.
Aztán jöttek az újabb próbálkozások, 3-4 ciklusban megint "becsíkozódtam", tulajdonképpen semmi praktika nem volt, csak hőmérőzés, időzített akciózások, minden apró jelre figyelés stb.
Amikor kiderült, hogy kismama vagyok, újból megismétlődni látszott minden. Elkezdtem vérezgetni, kórház, otthon, kórház. Statisztikailag még megengedhető volt a vetélés (ezt a dokik mondták!!), így különösebben nem tettek azért semmit, hogy a bébi megmaradjon. Sajnos a 9.héten ugyanaz történt: megállapították, hogy nincs szívhang. Műszeres befejezésKép. Újabb hónapok magam alattKép

Ezután már belevetettem magam a szakirodalomba + történt egy orvosváltásKép
Kezdődtek a vizsgálódások: kiderült, hogy alacsony a progeszteron szintem, ami ahhoz kell, hogy a baba megmaradjon, amíg önállóan nem kezdi el termelni a szükséges hormonokat.
Ezt nyilván ti is nagyon jól tudjátokKép
Szóval nagyon odafigyelve újból belefogtunk a babaprojectbe. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok - megjegyzem, nagyon megijedtem az öröm mellett - az orvosom még jobban figyelt rám. Kezdődtek a vérezgetések, így megint heteket töltöttem kórházban, aztán gyógyszert kaptam (hormonpótlás: Duphaston, Rutascorbin). Múltak a panaszok, de szinte állandóan feküdnöm kellett, nehogy bevérezzek.
A 12. hét után már fellélegeztünk, túléltük a veszélyes harmadotKép
Szóval az orvosok odafigyelésével sikeresen megszülethetett BálintKépKép

A kistesót terveztük éppen, de még nem most akartam szülni, előtte vissza akartam menni melózni (sajna, kiderült, hogy nem tudnak visszavenni így épp felmentési időmet töltöm).
A kistesó mégis úgy gondolta, hogy most akar jönni, hát akkor csak hagy jöjjönKép Nagyon várjuk, pláne BálintKép

Ja, persze a kistesó is ugyanúgy indult: vérezgetés, 2x voltam kórházban, gyógyszerek: Duphaston, Rutascorbin. Hát ilyen génhibás vagyok, nálam már csak így megyKép
Augusztus 31-re vagyok kiírvaKép

Ezek az előzmények, dióhéjbanKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Virág!
Nagyon tetszik a művedKép ügyi vagyKép
Én is szerettem, amikor volt, de sajnos a házimunkával rosszban voltak, nem bírták egymástKép

Koda jobbulástKép
Mi is küszködünk a náthával, Bálint két hete nem jár oviba, most nekem is minden összefolyikKép

Lányok, íme egy fotó a kistesóról:
Kép
meg még egy, ahol csak hátulról mutatkozik:
Kép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Szép jó "reggelt" mindenkinek!
Ma kicsit lustálkodtam, aztán elment a férjuram az unitesóival valamilyen motor kiállításra a BNV-re. Szóval, most van egy kis időm.

Virág, gyönyörű a körmöd! De kár, hogy nem itt laksz, én tuti, hogy mennék hozzád. Hiányzik is a köröm, csak félek, hogy ha elmegyek máshoz, megint nem lesz tökéletes, és aztán ismételten le fogom szedni. Pedig úgy vágyom én is egy szép színes hosszú körömre! Kép
Örülök, hogy anyukád megnyugtatott, és arra az elhatározásra jutottál, hogy elmész dokihoz. Gondolom, nem lesz olcsó mulatság, de biztos, hogy Te is meg fogsz nyugodni, egy szó, mint száz, Virág, ez nagyon jó döntés volt!

Koda, jobbulást Neked! Lehet, hogy ezért is késik, mert beteg vagy. A fene tudja. Bár tényleg baba volna, de ha tényleg nem volt pé-ed, akkor sajnos nincs sok esély ebben a hónapban. De hátha a hőmérő hazudott. Na, majd úgyis kiderül minden a következő egy hétben! De ezek a várakozással teli napok... mikor jön meg? Megjön egyáltalán?

Bufo, akkor jó kialvatlan lehetsz, nem irigyellek ám! De lényeg, hogy Dávidka jobban van!

Oné, küldök zserbót... meeeeeeeeeeeeeegy!!! Ismét meg kell, hogy dícsérjem magam, nagyon jól sikerült. Már a Dani unitesói majd' felfalták most a felét.

Szia Ancsi!
Először is, gratulálok a második babádhoz! Sajnálom, hogy ilyen körülményes volt az út Bálinthoz, de a lényeg, hogy sikerült, és egészségesen megszületett. Azért szomorú, hogy vannak olyan dokik, akik csak legyintenek, és hagynak elvetélni. Kép De a lényeg, hogy most már a második baba is él, és jól vagytok! Aranyosak a képek, már a 14. héten ilyen a baba? Ez olyan hihetetlen? Ez 4D-s ultrahang, ugye? Én is gondolkodom rajta, hogy majd csináltatok ilyet, csak nagyon drága. Ha jól tudom, úgy 10.000 körül mozog egy ilyen vizsgálat ára. Kép

Jaj, lányok, már úgy várom a szerdát, mindjárt itt van. Vettünk is ki egy nap szabit a férjemmel, nem is tudtam volna azt a napot bent végigdolgozni az izgalomtól. Istenem, csak tényleg ott legyen bent! Lányok, én magam sem tudom, mitől félek ennyire, talán azért, mert ugyebár semmi jelét nem érzem a babának. De lehet, hogy még korai volna? Hisz még csak most kezdődik a 7. hét. Ha jól számolom, a 43. napon járok, szóval, lehet, hogy még a doki is korán lesz, de a fene sem bánja, csak mondja azt, hogy látja... Bár, ha szerencsém lesz, már szívhangot is fogunk hallani. Legalábbis ha jól gondolom, és ez már a 7. hét. (Ugye az utolsó mensi első napjától kell számolni?)

Szóval, izgalomhegyek ezerrel.
Na, megyek havat lapátolni, jó nagy hó esett, Dani meg ugyebár elment, és egy kis mozgás sem árt. De ígérem, csak óvatosan fogom csinálni! Még nincs lefagyva, úgyhogy nem lesz túl nagy megerőltetés, csak tologálni fogom a havat!!!

KépKép
titi_27
 
 


Na, már megint regényt írtam.

KépKép
titi_27
 
 


TitiKép
ezek aztán az izgalmakKép
A számolás úgy van, ahogy írtadKép Hetedik hét? Akkor már igazi kis szilvácskaKép
A szívhangot már a hatodik hét végén lehet hallani....hihetetlenKép

Egyébként a jeltelenségről annyit, hogy ha nem lett volna a kezemben a pozitív teszt + az UH-n nem igazolódott volna a terhesség, akkor én is kételkedtem volna a terhességben, annyira semmmit nem éreztem. Pedig nagyon koncentráltamKép
Kb a 8. hét körül kezdtem émelyegni, addig semmi.
Meg egy pici cicifeszülésKép

Ezek a fotók azt hiszem 3 D-sak, és úgy tudom fotó általában 800 Ft-ba kerülnek.
Nekem az UH-s lány csak úgy csinálta, jó kedvében találtamKép
(egy doboz bonbonba kerültKép)

hmm...a zserbót én is szeretem, nekem is küldhetszKép

Hú, itt is hatalmas hó van, folyamatosan havazik.
Milyen hónap is van? Január??:D

Kellemes ebéd utáni pihenést mindenkinekKép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Na, feladtam, az egyik frontot megcsináltam, a másikat már nem bírtam, úgyhogy otthagytam a páromnak. Irigylem azokat, akiknek nincs járdájuk. Nekünk persze két háznyi is van, mert sarokház vagyunk, járdával körülövezve.

Annyira esik a hó, hihetetlen!

Ancsi, igen, én is csak annyit érzek, hogy a melleim érzékenyek, hason már nagyon nem is tudok aludni, pedig úgy szeretek igazán.
Hogy már kis szilvácska? Tényleg akkora lehet? Jaj, Istenem, de jóóóóóóóóóóóó!!!

Akkor a zserbó Neked is meeeeeeeeeeeeeeeeegy!

Az UH-val akkor szerencséd volt, na, kíváncsi vagyok, a dokimnak vajon milyen van, és egyáltalán fog-e adni valamilyen fotót. Azért a biztonság kedvéért beteszek egy üres cd-t a tasimba.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Ancsi!
Köszöntelek én is köztünk, és gratulálok a babához.Persze a kisfiadhoz is, majd meglesem én is.

Titi!
A hólapátolást mostmár hagyd a párodra, majd ő befejezi.
Amúgy meg mindenki izgul ilyenkor. Nekem is a torkomban volt a szivem, ráadásul az első UH-ra korán mehettünk (tudod hosszú a ciklusom) és a doki azt mondta túl kicsi (nincs kimutatható életjel). Ezért visszakellett mennem egy hét múlva, amikor már a szive is dobogott.

Virág!
Nagyon gyönyörű a körmöd. Most irigyelek is kicsit. Látnád az enyémet. Fürdés után rögtön manikürözök én is.

Koda!
Remélem már jobban vagy!
Kisfiad aludt a mamánál? Nekem a REzi még csak az egyik mamánál aludt, de ott állítólag fel se kell egész éjszaka.Bezzeg itthon mindig.

Bufo!
Szerintem se vírus,ha már jobban van. Nekem a doki ilyenkor azt szokta mondani kicsit diétásabb kajákat adjak neki, mert lehethogy valami megülte a pocakját.
Remélem azért neked is sikerül valamit pihenned.

Tücsi!
Merre vagy?

Jaj képzeljétek délelőtt voltunk az Europarkba, és olyan szuper gyerekruhák voltak a bababoltba.
Remélem nemsokára mindenkinek szüksége lesz rá.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Ebéd után én is aludtam egy kicsit, de nem érzem magam jobban kipihenve. Azért jól esett, lehet, hogy mostanra már zombi lennék, ha nem alszom.

Oné
Valószínű igazad van. nem is akart enni az ebédből, csak a barackbefőttet ette, de abból jó adagot. a hús és a tarhonya nem kellett csak 2 kanállal.
A teát azt issza így nem aggódom.

Titi
Itt is folyamatosan esik a hó. Szerencsére nekem nem kell lapátolnom. Bár szívesen tenném, mert akkor kertes házban laknánk.

Ancsi
Jók a képek.Kép
Hol fogsz szülni? Abban a kh-ban ilyen szupi az uh. gép?

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Gyöngyi, én is üdvözöllek tégedKép

Zsuzsa!
Gyöngyös mellett lakunk, így a gyöngyösi kórházban fogok szülniKép
Az itteni kórház is beruházott mindenféle dimenziós uh-ra, így már nálunk is elérhető a dvd babamozi. Úgy láttam 8 ezer a dvd.
Nem tudom, hogy csináltassak-e - még jó, hogy csurran-cseppen egy-két fotó - drága, de azt hiszem örök emlék.Kép
Bálintról is vannak uh-s felvételek, igaz akkoriban még csak sima uh volt, az is kazettára mentKép Barátságosak az uh-s lányok, így lehetségesek az ilyen "fű alatti" felvételekKép

Bálint még alszik - tejóég már fél hat??? - pedig már havat kellene lapátolni.
Apa melózik, így ránk maradt az edzésKép

További szép napot mkinekKép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok lányok!
Bocsi, hogy nem jöttem eddig, de a párom elvitt egy wellness hétvégére. Az orvosom ajánlotta, hogyha Bükkfürdőn áztatom magam tamponnal, akkor ha kell ha nem összejön a baba. A párom nagyon édi volt így tegnap Sárváron tanyáztunk 1 éjszakát, reggel pedig átmentünk Bükkre. Sajnos nem tudtunk ott sokáig maradni. 2-kor indultunk haza, mert erre is szakad a hó és féltünk, hogy este rosszabb lesz az út. De 3 óra talán elég volt így is. Közben szedem a Magne B6-ot és kedden megérkezik a Lafol is.
Virág nagyon sajnálom a történteket. Kérted meséljem el velem mi volt. Hát az első vetélésemnél simán keztem vérezni, ami később átment darabosba. A hasam úgy fájt mintha megjött volna. Aztán sajna elment a baba. Most a múlt hónapban úgy jött, hogy majd szétszakadt a hasam alja és a medence csontom, és simán véreztem, mintha megjött volna. A hőm csak pár nap után esett le mindkét esetben. A teszetjeim mindkét esetben halvány pozítivak voltak. Bár az elsőnél elég későn mutatta ki. Hát ennyi. Nagyon sajnálom, ha nem tudtam se biztatót mondani, de ez volt.
Most ebben bízom, hátha a gyógyvíz meghozza hatását. Különben mióta bementem a vízbe folyamatosan fájdogál a hasamalja, lehet dolgozgat a hatás rajtam. Já és szerintem a középidőmnek már vége.Legalább is a tábla alapján már 22. nap.
Virág azt tudom csak mondani, hogy menj el dokihoz mihelyst meglesz a betegbiztid. Kérdezd meg a dokit mi a véleménye a gyógyvizekről, hátha javasolja neked is.
Ancsi: Üdv közöttünk. Látom te is megszenvedtél a gyerekeidért. Sok sikert ehhez a babához.
Akinek nem tdtam írni, bocsi, de a fiam most ér haza az apjától és két napja nem láttam megint később jövök, ha tudok!
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


AnitaKép
Olvasom a terápiát Bükkfürdőn....hm, mesélj még róla kérlek. Tényleg hat a termékenységre? Hogyan?

Virág,
olvasgattam még egy kicsit vissza, a bizonytalanságról....hát szerintem mindenképpen meg kell nézetni UH-n, mert nekem is mindig halvány volt a tesztcsík, és minden létező dolog alacsonyabb volt a normálisnál (alacsony hő, 37-et alig érte el, progeszteron, tünetek), lehet, hogy neked is csak a hormonok rendetlenkednek.
Nagyon kíváncsi vagyok.

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Hu Anita!
Ez a Bükkfürdő engem is érdekel. Miért kellet a tampon pontosan?
Ha van időd írj róla egy kicsit.

Lányok! Még egy kérdésem lenne:
A peteérést a doki UH- val tudja meghatározni?
Mert sajnos csak csütörtökön tudok hozzá menni, és akkor leszek a 15 cn-en.

Sajnos a Rezit is utolérte a nátha.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


GyöngyiKép
A peteérést a doki UH-n pontosan látja, látja azt hogy mekkora érett tüszőid vannakKép és akkor lehet hajrázniKép
Emléxek nekem is nézegette uh-n és amikor 2 cm-es volt, akkor mondta, hogy "na, akkor most!"Kép

Kép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi!
Köszönöm az infot. Gondolom akkor többször kellett a dokihoz menned.

A kisfiad nagyon édes.Főleg a szakács sapkában(a pontos neve nem jut eszembe).
Már ovis, igaz?
Az én kislányomnak is a micimackó a kedvence. Ha meglát valami, amin rajta van akkor rögtön kéri. A képet is kiszurta, amit felraktál.

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!!!
Utálom hogy bokáig érő hó van !!!! Március éljen a tavasz!!!!
Szia Régiancsi! Üdv közöttünk!Mikor készültek a képek??Olyan ari!! Mennyi idős vagy? Képzeld nálunk (Miskolc) 12.000.- a DVD-s 4 dimenziós, és csak képet nem is lehet kérni. Pedig én is úgy szeretnék ilyet, már most .
Oné: Hüvelyi uh-val látja a doki hogy mekkora a tüsződ.És mikor lesz peteérésed.
Anita: Már én is hallottam a fürdő jótékony hatásáról, remélem neked is bejön.Csak Apának nem érdemes 36 fok fölötti vízbe menni, vagy ez nem olyan meleg?
Titi: Képzeld amióta szedem az elevitet úgy nő a körmöm, nagyon szép lett, bár azt olvastam a terhesség alatt a köröm , és a haj szebb lesz ill. dúsabb. De én azt hiszem a vitamin is közrejátszik. Folsavat szedsz?
Virág : Egy vérvételre nem tudsz hazaugrani? 37.1-es hő utalhat gyulladásra is a szervezetben.
Virág ne értsd félre aggódok , és izgulok miattad tiszta szívemből! És lehet hogy egy jelentéktelen probléma miatt csalódsz. Én 5 hónapig csináltam ezt, még végre elküldtek vérvételre és kiderült a gubanc.Azt nem gondolom hogy akkora baj van , hiszen van egy kisfiad.
Koda! Érted is aggódom gyógyulj meg!!!
Akit kihagytam nem volt szándékos.Hál'Istennek sokan vagyunk!

KépKép
eszterke80
 
 


sziasztok csajok!

anita de irigyelek bizti jo volt a fürdözés és remélem sikerül a babyke!hát a vérzéssel jol megijesztetél ugyanis nekem is ma egész nap darabos és szurkál a hasam alja!mindegy ha elmulik ez a mensi elmegyek dokihoz!

titi azt hiszem te irtad hogy sokba kerül majd a doki,nem nagy kivizasgálásokra megyekk csak egy alapra uh rákzürés meg ilyesmi!
te meg jo lenne ha abbahagynád az ugrálást és nem lapátolnád a havat!majd megvárja férjed!neked ott a pocidba a baba rá is kell már vigyáznod nem csak magada

ancsi a höm 37 felett van még mindig!

eszterke egy vérvételre nem kell hazamennem azt itt is kitudom fizetni é csak átjárhatoságit meg hormonvizsgálat meg ilyeneket nem tudom fizetni mert azok nagyon drágák!köszi hogy aggodsz értem ari vagy

remélem pasinak sikerül elintézni a betegbiztim mert akkor ezekre is eltudok menni de mindegy mensi után elmegyek dokihoz mostmár nem halogatom és attol is megnyugszom ha alapok rendbe vannak meg kérek töle fogamzásgátlot vagyis megkérdezem hogy ajánlja e mert hallottam rola hoyg valaki egy honapra azt szedett hogy az rendbe hozza!

na lépek aludni holnap nehéz nap lesz kerülgethetem a munkásokat ráadásul pont lakás közepén meloznak (elöszoba)nehezen fogom birni

jóéjt mindenkinek szép álmokat pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Virág!
Képzeld, én most tudtam meg, hogy az anyukám (második gyermek vagyok), velem úgy lett terhes, hogy elkezdte szedni a fogamzásgátlót kb:6 napig, de nem bírta mert állandóan hányt tőle. Aztán rá pár napra már megis fogantam.
Na persze azóta teljesen más gyógyszerek vannak,de már én is gondoltam rá.
Megis kérdeztem múltkor a dokitól, de nem ajánlotta.Persze azért mert most kiakarja deríteni mi lehet a bajom.

Na jó éjt mindenkinek.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Látom sokakat érdekel a gyógyvíz kúra. Hát nem tudok róla sokat. Állítólag néhány hely ahol van gyógyvíz alkalmas nőgyógyászati megbetegedések kezelésére. A legerősebb víz a bükki. Egyebet nem tudok róla, oda küldött az orvosom. De van olyan ismerősöm aki szintén volt ott és következő hónapban terhes lett. A tampon azért kell, hogy az esetleges fertőzések ne jussanak be a hüvelybe, mivel melegvíz. Általában 37-39 fokos. A páromnak nem mondták, hogy nem jöhet velem. Állítólag 40 fok felett veszélyes kisfickókra nézve, és 10 percnél tovább nem javasolják.
Részleteket sajnos nem tudok.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Virág!
Ha darabos az nem jó, az lehet vetélés kezdete, vagy ha nagyon görcsölsz méhen kívüli terhesség. Elég veszélyes. Nem akarlak jobban megijeszteni, eszem ágában sincs, de ha továbbb tartana, mint egy rendes mensi akkor azonnal menj el orvoshoz, nehogy nagyobb legyen a baj. Féltelek....
Próbálj meg sokat pihenni. Nagyon megvan? Mert nekem vetéléskor nem volt meg nagyon csak olyan közepesen. Nem ömlött, na.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!
Gyors leszek, mert munka van.

Virág!
Próbáld ki a teámat, nagyon jó ciklusrendező és hormonszintrendező hatása van. Szerintem tutira segítene neked!

Én meg ezt a hónapot teljesen leírtam. Ma vagyok a 16.napos, elvileg szombaton volt a pé-m, éreztem is a szurkálást, de a hőm meg se moccan. 16.napja minden nap pontosan 36,85. Nem értem. Tutira nem is volt pé-m ebben a hónapban.

Ma megyek pajzsmirigy dokihoz.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!Anita nem görcsölök kicsit sem és sak néga szurkál a hasam!Anya azt mondta elöntene avér ha méhenivüi lennék de ne ugy képzeljem el( nehogy beképzeljem) hogy sok jön hanem hogy a betét se enne elég ugy véreznék mert akik méhenkivüliek ugy véreznek hogy pelust használnak!
Hát nem tudom hogy sok e nekem soknak tünik de talán csak azért mert eddig dugot használtam most meg betétet higy megtudjam figyeln milyen!szerintem azért darabos mert két honapig nem volt elötte volt öt napig aztán meg ét honapig elötte megint nem!szerintem tisztul a szervezetem!mindegy mert ha elmulik megyek dokihoz és ö megmondja volt e baba vagy sem de szerintem nem volt mert akkor tuti szétrepednék a fájdalomtol!
De semmi bajom!köszönöm hogy féltessz jol esi de szerintem ez egy normál mensi nem vészes darabos

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?