Új privát üzeneted érkezett!

Krisszi! Kép

Én a pattanásokkal nagyon régóta hadilábon állok.
Sajnos most is velem vannak. Remélem elmúlnak, és a hajam is olyan lesz, mint ahogy Te leírtad!

B.

Kép
Kép
beuka
 
 


Csengő!! Kép

jobbulást Nektek!!!

Kép
Kép
beuka
 
 


Bea, örülök, hogy összejött spontán Kép
Biztos csak az a bejelentkezés kellett a tudatalattitoknak...
Jövő héten szerdán megyek UH-ra, asszem nyolcadika lesz, pont nőnap?

Jó hogy kérdezed, én láttam, hogy mindenki írja a terhességi heteket, hát kiírtam én is, de nem tudom, a többiek honnan írják, mensi első napjától számolva, vagy a tényleges magzati kort?

Én az utolsó ciklus első napjától számolom a heteket, a dokik is így csinálják, mert nem mindenki tudhatja pontosan a fogamzás időpontját.(bár én pontosan tudom, mert a múlt hónapban egyetlen egyszer voltunk együtt apával Kép) Szóval én utolsó mensitől számolom, lányok ti is onnan?

Bea én ma vagyok az 50. naponKép

Kép

Kép
rejo
 
 

 
 

Krisszi, Zsuzsa,
kösz a tippet :-)))
Haj és bőr: nekem sokkal rosszabb... Régen elég volt heti 1 hajmosás (max 2), most meg nagyon zsírosodik... és egyenesedik is, de ez lehet, hogy a pajzsmirigy-gyógyszer hatása. Bőr: mióta teherbe estem, előjön egy-egy piros folt az arcomon, és lehámlik, kenegetem Bepantennel, az kordában tartja. Ilyen nekem nem volt régen sosem...

Bea,
spontán... meg is döbbentünk :-))) Régen félévente jártam UH-ra (a rákszűrést a dokim mindig kiegészítette vele), és sosem láttak két petét egyszerre... Most meg összejött, nagy örömünkre :-))) Tea: sztem gyümölcsteát nyugodtan ihatsz, de ha kétségeid vannak, kérdezd meg a dokidat...

Rejo,
általában az utolsó menstruációtól számítjuk. Illetve amit a 12. heti UH mond.

Gigi,
citromot adnak v. vinni kell?

Puszi nektek - Kata

Kép
Ákata
 
 


Rejo!Kép
Nőnapi Uh! Dejó!!! Gondolom én is, kicsit megnyugodtunk, és így jött össze.
Ez igen! Jól belöttétek azt a napot! Ti aztán tudtok valamit Kép

Én ma vagyok a 41. napon Kép

Kata! Kép
De jó! Gratulálok az ikrekhez! Nagyon ügyesek voltatok!!

LÁnyok!
A magne B6-ot hányás ellen emlegettétek?
Én egyenlőre csak folsavat és elevitet szedek, na meg most C vitamint, mert megfáztam Kép

B.

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Átköltözünk, és nem mentem be a kórházba. Még nem találkoztam sem dokival sem védőnővel, egyszerűen időm sem volt törődni velük.
Melinda, Kecskeméten fogok szülni, kérlek javítsd át, és van fiúnevünk is, Lőrinc, lány nincs.

Lányok, lehet, hoyg nagyon felelőtlennek túnnik, hogy nem vonultam be, de nekem annyi negatív kótházas élményem van, hogy valahogy úgy éreztem, ha bemmennénk, akkor egész végig, mint valami beteget kezelnének, és soha többé nem szabadulnék. Úgyhogy taktikát váltottunk, a férjem itthon van, sokat pakolgatunk, hatalmasakat és jókedvúeket eszünk.
És láss csodát, az eddigi napi 4-5 hányás helyett múlt vasárnap óta 4-szer hánytam csak összesen, és ráadásul semmi igazán tartalmasat.
Soakt alszunk is, úgyhogy sikerült visszaszedni 2 kilót. Juhúúú!
Úgyhogy jövő héten megyek csak a védőnőhöz, és remélem, hogy amikor felállít a mázsára, minden rendben lesz.
Egyébként nekem hányás ellen semmi des emmi nem használt, és most sem. PEdig minden létező vitaminos javas és nagymama féle módszert végigpróbáltam.
És hogy ez mennyire a baba elutasytása vagy nem? Krisszi, tudja a fene, ez a hánysz mert tudatalatt elutasítod a helyzeted eléggé ezós szöveg, az első terhességemnél szuperul éreztem magam, míg a 12. heti uh-n ki nem derült, hogy a baba meghalt. Most iszonyat szarul vagyok az szinte az első pilalnattól kezdve, de a baba teljesen jól van. Én például nem tudtam volna letagadni, hogy terhes vagyok, mert szinte csak az árnyékom vagyok.

Puszi mindenkinek!
Piró
13+1
pitypalatty
 
 


Pitypalaty, de örülök hogy jobban vagy ! Szerintem nagyon jól csináljátok a férjeddel, nagyon jó taktikát választottatok!
Nagyon rosszul érintett amit az előző babádról írtál. Két nő is így járt a környezetemben, mindkettőnek a 12. heti UH-n derült ki hogy a baba meghalt, most nagyon érzékenyen reagálok ilyenekre, pedig tudom, hopgy nem szabad aggódni és rosszra gondolni. KépEgyébként nálad kiderült mi okozta? Genetikai ok, vagy sárgatesthormon-elégtelenség? Tényleg, most szedsz progeszteront?

Várom is a jövő heti UH-t mint a messiást.

Kép

Kép
rejo
 
 


Kata, citromot vinni kell!

Bea, többek szerint Magne B6 nem tuti hányás ellen, de a B6 vitamint megpróbálhatod hányinger ellen!

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Áron-Andi!
Örülök, hogy újra itt vagy Kép Én is így vagyok, hogy jó lenne, ha lánykát növesztenék, de persze, ha ismét egy kis kukacos érkezik, akkor is nagyon örülünk Neki Kép
Ja és tök jó, hogy más is osztja a véleményemet a rooming-innel kapcsolatban Kép

Bea!
Üdv itt és nagy-nagy gratula a babához!
A feketetea nem javasolt, de szerintem abból napi egy csésze még nem a világ vége. Ha teafüggő vagy, akkor inkább kifejezetten gyümölcsteák a jók. Én is azokat iszom.

Csengő!
Így már értem a terhelésest!
Gratulálok a mozgolódáshoz odabenn! TEgnap én is határozottan éreztem Ketteskét, de ma még semmi. De még nincs vége a napnak! Kép

Iza!
Jó, hogy nincs harag Kép Itt minden módosulhat, bármikor...

Kata!
Álmod Kép Érdekes, hogy már az ikrekkel álmodsz és nem "csak" egy babáról.
Jelentem, fülem egész jó már, a doki óta nem fájt, csak ha zuhanyzok, mert a pára, víz nem tesz jót neki. Még be van dugulva, ami elég zavaró, de a szörnyű fájdalomhoz képest leányálom Kép Köszönöm az érdeklődést!
Nekem is a gen. uh. után kell menni a védőnőcihez. Ugye nem volt gond vele?! Kép
Én Marcinál megkérdeztem a dokimat a festéssel kapcsolatban és szerinte nyugodtan lehet. Egyedül arra kell figyelni, hogy jól szellőző helyen fess. (Most nézem, hogy Zsuzsa is teljesen ezt írta Kép) Végül én nem festettem, de ismerős kismamák egész terhességük alatt rendszeresen tették és makkegészséges babáik születtek. Szerintem nyugodtan, vagy kérdezz rá a dokidnál is, hogy teljesen megnyugodj.

Anett!
Téged is üdvözöllek köztünk és Neked is gratula a babához, esetleg babákhoz Kép

Judit!
Nem baj, ha Juditnak szólítalak? Kép Nekem az sokkal személyesebb, meg hogy már személyesen is ismerlek... De ha gond, nyugodtan szólj!
Köszönöm a jótanácsot a fülemre, nagyon jól esett, hogy hívtál Kép
Apropó, a tündéri Kép Marci ma az egyik hatalmas banánodat falatozta meg uzsira. Köszöni szépen, ezúton is Kép
Vágd a madzagot az uh-ig Kép Én is azt csinálom, csak nekem többet kell Kép

Zsuzsa!
Úgysem mentél volna síelni, hogy csak a pálya mellől figyelsz, pihensz? Biztos kikapcsolt volna. De biztos jó lesz a romantikázás a kisfiaddal Kép

Krisszi!
Hajam sajna nem javult, még mindig zsírosodásra hajlamos. Viszont az arcom tisztább, Marcinál is így volt. Sajna valakinél rosszabb lesz a helyzet a pocakosodás alatt, valakinél viszont jobb.

Rejo!
Nekem az uh beigazolta, hogy a peteérés időszakában sikeredett Ketteske. De elméletileg először az ucsó mensi első napjától adják meg az időpontot, majd korrigálnak/hatnak az uh. alapján megállapított korra.

Piró!
De jó, hogy itt vagy újra! Kép
Én nem tartalak felelőtlennek, hisz Te érzed, hogy valamennyivel talán jobban vagy és hízol is. Meg természetes, hogy valaki, akkor Te biztos csak a jót akarod Magatoknak Kép Szorítok, hogy most már tényleg eltűnjön ez a szörnyű rosszullét, hányás és tovább gyarapodj!

Pisilés: én terhesség előtt is sokat jártam, de most hihetetlen méreteket öltött. Néha negyedóránként megyek, de semmi gond, mert mennyiség is van. Egyébként én annyit iszom, mint egy kacsa Kép

Táblázat: már az én fejemben is megfordult, hogy "frissítek" egy picit rajta, mert iszonyú hosszú és sajna egy jó páran nem írnak. Ígérem, ha időm engedi ritkítok a sorokon...

Mindenkinek pusz: Melinda (16+0)

ui: bocsi, nem akartam sokat írni, de annyian és annyit írtatok, hogy ilyet hosszúra sikeredett...

KépKép

KépKép
bujka
 
 


A még hosszú táblázat!

Kép

M

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Bujka, köszönjük közösségi munkádat táblázatkészítés terénKép

ha újraírod, én a Szent Imrében szeretnék szülni, és okt. 20-ra vagyok kiírva!
Köszi!

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!
Húúúúúú,ma aztán írtatok rendesen.
Örülök,hogy Piró jobban van,és hogy a költözés is simán ment.
Anett mamit üvözlöm és szívböl gratulálok a kis picurkához.Pisi téma:Én is rengeteget pisiltem az első hetekben.Éjszaka 4-5-ször is felkeltem.
Mostanában 1-szer az is csak hajnal tájt ébreszt.

Macifülke!
British Airways és Easyjet felváltva.
Most spec.British A.
Már úgy várom a 8-át.Olyan rossz volt olvasni ezeket a 12.heti UH rémtörténeteket.Please ne írjatok ilyesmit!!!Most egyfolytában csak nyugtatgatom magam,hogy nálunk minden OK.Nincs semmi gáz stb...

Ma szétfagytam.Belvárosoztam.Bótrol bótra...
Megyek is fürcsizni.Jó meleg vizecske,forró teácska,puha ágyikó mmmm.
Na jó éjszakát mindenkinek!
FagyIza
piciza
 
 


Jó estét, Kismamik!

Piró,
n. örülök, hogy jobban vagy, és kórház tekintetében is teljes mértékben igazad van. Lényeg, hogy híztál és pihentél. Nem lehet, hogy az is jót tett lelkileg, hogy beköltöztetek? Elvégre a költözés előtti időszak elég stresszes szokott lenni... Hogy érzitek magatokat az új lakásban, új városban? Sikerült a felújítás?

Rejo,
én is nagyon izgultam, és gondoltam minden jóra/rosszra, így utólag csak annyit: nyugi :-))) nem lesz semmi baj!

Melinda, Macifülke,
küldtem nektek mélt...

Puszi mindenkinek - Kata

Kép
Ákata
 
 


Szia Iza!

Én is nőnapon megyek UH-ra mint te! Majd eszmét cserélünk. Kép

Képzeljétek csajok, a táskámban hordom a pozitív terhességi tesztemet, és még mindig naponta többször nézegetem KépKép

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Most jöttem a fodrásztól, olyan jól esett egy kis kényeztetés. Én Áronnal is melíroztattam a hajam, most is. No nem olyan gyakran, kb. három havonta. Remélem nem lesz belőle probléma, elég büdös volt a fodrásznál.

A gyümölcs teáról én még nem hallottam, hogy veszélyes lenne. Én mindkét terhesség alatt ittam/iszom fekete teát, jó hígan. Különben sem szoktam áztatni, inkább csak addig lötykölöm amíg színe nem lesz a víznek. Kávéról nekem azt mondta a dokim, hogy naponta egy-két laza kávét is meg lehet inni, ha előtte is ittál.

MelindaKép Ha jól emlékszem Marcival kb. egyidősek a gyerekeink. Szerinted kell testvér babakocsi vagy elegendő egy fellépő? Te melyik topicon levelezel?

Bőr: Én tele lettem ragyával, de nem a terhességtől, hanem tele ettem magam nutellávalKép Igazából egyszer lettem pattanásos, amikor abbahagytuk a szopit és visszaállt a ciklusom. Újból serdültem egy-két hónapig.

Most megyek, már nagyon szorít a nadrágom.

Andrea
15+1

KépKép
Áron
 
 


Iza,

ne aggódj, nem lesz semmi baj! Nézd vissza, írtunk azért szépeket is, és a képek... :-))) Inkább azokat nézegesd :-))) Jó pihenést!

Rejo,
nekem a tesz kezd halványodni... (pedig annak idején hamarább látszott a terhes-csík, mint a kontroll-). Én a fürdőszobapolcon tartom, mindig nézegetem :-)))

Andi,
Nutella: nyamm! Még jó, hogy nincs itthon ilyesmi, most rávetném magam... Tuti, hogy egész este erről fogok mélázni, rém kívánós vagyok, múltkor szinte nyüszítettem egy szelet vajaskenyérért, de ellenálltam (éjfél volt). Ha nagyon nem bírok már magammal, eszem egy almát. Melinda és Macifülke tanúsíthatja, hogy a találkozónkon szinte véges-végig majszolgattam valamit... Na, lassan ideje vacsorázni :-)))

Puszi - Kata

Kép
Ákata
 
 


Kata, ezt jó volt hallani, hogy nem csak én vagyok igy tesztnézegetés ügyben! Kép
Te ellent bírtál állni a vajaskenyérnek? Én a múltkor az éjszaka közepén kibújtam a jó meleg ágyból, és ettem vajaskenyeret, mondjuk a paradicsom volt mellé a lényegKépnem tudtam különben elaludni Kép
Nem tudom, hogy fogok kinézni pár hónap múlva, tényleg mint egy kecses bálnaKép

Kép

Kép
rejo
 
 


Melinda! Kép
Köszönöm, hogy beraktál a táblába!!

Nekem is fürdőszobában vannak a tesztek és én is gyakran előevszem, főleg, hogy amikor megláttam el sem hittem hogy van ott még egy csík Kép

Piró! Kép
Mielőbbi jobbulást, még kevesebb hányást kívánok! Kép

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Piró
Ez már a javulás útja...KépKépKép

Én is elhagytam a rókicákat...Kép Kép

Beuka
Nyugodtan igyál teát...

http://mama-baba.freeweb.hu/taplalkozas.html

Gigi 15+1
Vendég
 


Sziasztok!
Én is bejelentkezem ide hozzátok igaz január ota irogatok a babanetre de most fedeztem fel ezt a helyet.
első babánkat várjuk párommal és szeptember 11re vagyok kiírva.látom a táblázatból hiányzik ez a nap mostmár nem fog.SoteI fogok szülni Hidvégi adjunktus Úrnál.nemtudom ismeri e valaki.dunakeszin lakunk.zongora tani vagyok egy zenesuliba.5 hét kihagyás után megyek vissza dolgozni mert a 8 héten bevéreztem és kiderült van egy 50X55mmes cisztám a jobb oldali petefészekben.Hétfőn voltunk uhn és hála nem kell műteni mert ciszta szépen eltünt és mehetek dolgozni bár a kollegák felelőtlennek tartanak hogy vissza akarok menni de ezt persze csak azért mondják mert ők azt hitték végig maradni fogok itthon és nekik ez kényelmesebb.nagyon nagyot csalodtam egész nap fájt a hasam és ki is vert a herpesz de mostmár lenyugodtam és nem nagyon érdekel a véleményük.nem értem miért nem lehet az embernek saját életéről saját véleménye.

nekem hajnalban kell vajas kenyeret ennem párom 4kor kel és ha nagyon fáj gyomrom bizony lecsuszik egy kenyér kis tej.utána alszom mint tejbetök.jolesik néha de nem sűrűn csinálom.
nekem dokibácsi kijelentette mit ehetek és mit nem persze fura amiket mondott védőnéni megmagyarázta a dolgokat és próbálom magam tartani.igaz miota itthon vagyok a 2 kilobol másfél ekkor jött rám de most remélem ha elkezdem melozni és sétálok dombnak felfelé nem ilyen szuper gyorsasággal jönnek rám a dolgok.
hu megyek főzni mert éhesek vagyunk
suezika 12+6

KépKép
suezika
 
 


Rejo!
Nekem le se esett,hogy márc.8. nőnap.De jó!Én du.5-re megyek.Te?

Este 10 kürül nekem is ennem kell valamit.Általában pirítóst,banánt szoktam.Ui.ha nem eszem nem tudok elaludni.Érdekes,eddig nem volt ilyen.
Otthon már 10 óra,nálunk még csak 9.hihi
Megyek is reggelizni.

Szép napot mindenkinek!Itt gyönyörűen süt a nap!
Iza
piciza
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a biztatást mindenkitől. Én is remélem, hogy mostmár minden rendben lesz nálunk.
Én most összevissza eszem egyébként mindent,a miről csak azt gyanítom, hogy emészthető. a mekis fagyitól kezdve a kakaós csigán át, a sós apró csodákig mindent. A múltkor próbáltuk az update-et, az előző terhességemnél, de 2 héten belül rájöttünk, hgy mi ettől csak éhezünk. /A férjem 190 cm és72 kg, ő semmitől sem hízik, de én csak 160 és 50-55kg között mozgok. És nem nagyon félek a hízástól, azért is mert sok helyen hallottam és 1-1 példán láttam, hogy a fogyizgató kismamaáknak kövér babáik lesznek. Ennek nem akarom kitennia gyereket./

ÁKata
Nagyon klassz az új lakás, 25nm ről költöztünk 64nm-re. Gondolhatod, első nap izomlázunk lett a sok fela lá járkálástól, nagyon élveztük. Elköltöttük szinte az összes pénzünket, az eredeti 400ezres költségvetésnek még a dupláját is sikerült túllépni. de olyan szuper most, vadiúj konyha kerámialappal, csili vili és könnyen kezelhető, meg teljesen új fürdő, wc, padló és burkolat. Teljesen klassz. Egy ilyen lakásban még akár az otthon szülést is bevállalnám - no, ezt azért nem fogom asszem.
a szüleim rengeteget segítettek, nagyjából úgy működött a dolog, hogy kiatláltuk, hová milyen mit akarunk, azt megvettük, aztán elmondtam apukámnak, hogy hogyan, ő pedig idehozta az emereket, és kiviteleztette - ő is most újít egy hzat, úgyhogy a gárda adott volt, és az ő lábvizében megoldottuk.
Ogaz még sok dolgunk van, mert az ország két pontján vannak még cuccaink, ahonnan ide kell költözni. Még lesz egy két dolog.

Már megvan a gyerekágy helye, meg a pelenkázóé. egy szobában les velünk, de felszerelünk majd egy függönyt az ágy elé. Ti hogy oldjátok meg? Hová fogjátok tenni a babát?

Rejo
Nem tudom, mit tanácsolajk Neked! Tökéletesen megértem a félelmedet. Nálam nem lehet tudni, mi volt az oka, nem hormonális, de a dokik azt mondták, ne keressem az okát, ne akarjak utólag semmit sem kideríteni a halott babáról, csak fogadjam el ezt tényként, és ne hibáztassak senkit, magamat sem. Nagyon kegyetlen volt akkor mindez, de tökéletesen igazuk volt. Minderre szükség volt ahhoz, hogy továbblépjünk. Persze a múltkor azt gondoltam, hogy ilyen megeshet, de nem velem, nem most. És mégis. Nagyon kemény, de túl lehet élni. /nálunk már volt ilyen a családban és ez hajlamosító tényező./
Ha valakivel esetleg megtörténne, akkor szívesen segítek, megadom az orvos számát, aki segített rendbetenni a testemet a műtét urtán, és aki reményt adott. És most én vagyok az élő példa arra, hogy másodszor túl lehet jutni a 12. uh-n.
Szóval Rejo, szerintem ne aggódj, örülj annka, hogy most ott lubickol a hasadban egy baba, és szeresd.

Gigi
Nálad mikorra távoztak végleg a rókák?

Csajok az utóbbi időben annyira lefoglaltak a beleim, hogy nem is tudom, hogy most a 12. uh után mi következik? mi az az AFP?

Hú, írtam egy regényt. Puszi mindenkinek!

Piró
13+2
pitypalatty
 
 


Suezika gratulálok nektek!
Munkatársakkal ne foglalkozz!Örülök,hogy minden megoldódott.Csak így tovább!
Jó főzőcskézést!Mi lesz az ebéd?
Nálunk sajtos rucolás rizottó.A hét elején már volt ez vacsi,de férjecskémnek annyira ízlett,hogy ma is ezt kér.
Pusz Iza
piciza
 
 


Sziasztok Lányok! Percek óta csak jegyzetelek, ki mit írt, annyi téma előfordul egy nap alatt. Mi marad a végére, ha már most minden témát kielemzünk? Tegnap csak "beolvastam" és arra gondoltam, milyen "butaság" már most a szülés körülményeiről beszélni. Hiszen engem még nem foglalkoztat. Na de amikor elmentem aludni, ezen agyaltam jó sokáig. Szóval beleültettétek a bogarat a fülembe.
Üdv minden újnak, bár még én is annak számítok. A fiatal (12 héten belüli) terheseknek üzenem: nyugi, nem lesz semmi baj. Én rengeteget aggódtam és igazából csak most, a 12. hét után nyugodtam meg.
Suezika!
Én is szept.11-12-ére vagyok kiírva és én is most megyek vissza dolgozni, csak én 3 hónap után, általános isibe. Már hiányzika mozgás.

Rejo, Piciza!
Tényleg ne izguljatok! Most, hogy túl vagyok a 12. heti uh-on, és semmi baj, miden csodás. Még hüvelyi uh-om volt, és a picit olyan váratlanul érte a bed..., hogy szaltózott egyet.
Ákata!
Álmod érdekes. Szerintem az üzenete az, hogy mindkét poronty rendben lesz a születéskor. Egyébként én is álmondtam zagyvaságokat már, főleg az elején. Majd legközelebb leírom.
Most megyek, majd még írok.
Erika
12+6
piciri
 
 


Szia Suezika!

Én már alig várom, hogy otthon maradhassak! Kép Kollégákkal ne törődj, mondjuk, fura, miért kényelmesebb nekik, ha otthon maradsz? Én is tanár vagyok, és a suliban szerintem rimánkodik magában az igh. nő (még csak ő tudja), hogy ezt a tanévet végig tudjam csinálni, és ne kelljen átszervezni az egész órarendet így évvégén, állandóan helyettesíteni stb. Gondolom nálatok zenesuliban más a szisztéma.

Iza én valszeg délelött megyek UH-ra, mondjuk akkor nem vihetem apát, csak délután, de délelőtt nekem kényelemsebb, lehet, hogy most apa még megelégedhet egy fényképpel egyenlőre. Nálunk gulyásleves lesz és diós tészta! Igazi menza-fíling!!KépKép

Pitypalaty, nálunk a hálóban lesz a babaágy a franciaágy mellett, közvetlen mellétolva az első időkben, hogy ne kelljen fellálnom éjszaka a szoptatáskor, csak kinyúlok a gyerekért. Ez nekünk az első gyereknél nagyon bevált. Viszont nála derült ki az is, hogy apa nem bírja az éjszakai keléseket, a baba minden pisszenésére felébredt, alig bírt dolgozni másnap, úgyhogy most ő a kezdeti időkben valszeg kimegy a nappaliba aludniKép

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!! Kép

Gigi! Kép
Köszi a tippet! Kép Peóbálok fellelni minden hasonló tartalmú oldalt, ezt még nem sikerült megtatlálnom idáig Kép

Iza! Kép
Te most merre vagy, hogy ott 1 óra eltolódás van? Vagy félreértettem valamit?

Piró! Kép
Jól értem, hogy Kecskemétre költöztetek most? Eddig hol laktatok?
Mi most építettünk, és a hálószobánk mellett van még egy szoba, oda tervezzük majd betenni a babát. Biztos kényelmetlen lesz minden percben átrohangálni, aki szült már biztos jót nevet rajtam, de rakunk majd egy ágyat a kiságy mellé, és ha sokszor kellek a babának, majd ott alszom. Kép

Erika! Kép
Jól mosolyogtam a szaltón Kép

Húú nekem még jó messze van a 12. hét, nem is vagyok teljesen nyugondt.

Lányok! Kép
Lenen egy intim kérédésem. Mi van a sex-el?
Amióta kiderült, hogy baba van a pocakomban a párom nem mer szeretkezni velem. Én tudom, hogy ez hülyeség, de erősítsetek meg légyszi Kép

Köszi!
Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Pitypalatty!
.afp alfa-fetoproteinnek nevezett fehérje amit a magzat termel és ez a nyitott gerince van e vagy normális.
Piciza
tegnap megfőztem a paradicsomlevest csak az a problema hogy 4 tányérral megettem belőle így megint főzhettem egy adagot.de ez szerencsére gyorsan készen van és hozzá túrógombócot csinálok
de indulnánk auchanba és lehet ott eszünk majd valamit.
Piciri
hihi tanárok összefogtakKép
jó hogy Te is visszatudsz menni dolgozni mert ahogy kutakodtam a thgynek és gyednek jól jön a melo.igaz táppénz nem számít bele de nekünk az a pénz ami kiesik az is rengeteget számít.
álomokkal nekem is voltak gondok és rengeteget rókáztam is de lekopogom kedd óta semmi
Kép
su

KépKép
suezika
 
 


Rejo!
Nálunk is az a problema, hogy szereztek helyettesítő tanárt, de olyan szerződést kötöttek Vele, hogy mikor gyesről visszamegyek addig szól neki szerződés.
Ezt Õk szarták el, én egy szóval sem mondtam nekik, hogy nem megyek vissza melozni, és most kapkodják a fejüket mit tegyenek, de engem mint kinevezett tanárt nem küldhetnek el.
Egyébként azért is jó, hogy visszamegyek mert Párom elmegy reggel 6-kor és este 7-kor jön haza, addig kutyussal vagyok, igaz ő lefoglal, de nem tudok kivel beszélgetni és beleörülök a semmittevésbe.
suezika

KépKép
suezika
 
 


Suezika! Kép
Szia!
4 tányér paradicsom leves! nem semmi! Kép

Én mára fekvést terveztem, hogy kifeküldjem a náthát, de asszem összeütök egy spagettit, mert nem akarom magunkat éheztetni Kép

LÁnyok!
Ti mikor kezdtetek el rókázni?

B.

Kép
Kép
beuka
 
 


Rejo,
muszáj ellenállnom, különben felenném a hűtőt, de lehet, hogy még a kutyáinkat is megkóstolnám :-))) Ilyet én még nem tapasztaltam magamon - ahogy felkelek, már az jár az eszemben, hogy mit fogok enni, reggeli után pedig az, hogy mikor lesz már ebéd és így tovább...

Gigi,
gratulálok :-))) Mingyá' megnézem a linket, remélem, nem tilt el kedvenc kaszinótojásomtól :-)))

Suezika,
gratula a babához, és sz*rd le a kollégákat... Én is több hétig "üdültem" itthon, hétfőn megyek vissza dolgozni, úgyhogy megdöbbentett a kollégáid reakciója - az enyémek örültek, hogy visszamegyek, és még kevesebb munka is jut rájuk... Jó főzőcskézést :-)))

Iza,
nem hiszem el! Itt (Érd) köd, migyá' havazik/esik (tökmindegy), Angliában(!) meg süt a nap?!!!
Nem tudom, írtad-e már: tanulsz vagy dolgozol Angliában? Kint is maradtok?
UI: nálunk pácolt husi lesz (már tegnap óta pácolódik a finom fokhagymás-mustáros pácban... nyamm...) Én még sosem ettem rucolát. Milyen az íze? (Ha lehet vmihez hasonlítani)

Piró,
nagyon örülök, hogy élvezitek a lakást, és minden rendben lezajlott :-))) (A felújításra szánt összeggel mindig így van az ember, sajna...) A konyháért meg irigyellek, mert noha már megvan a bútorunk (ikeás szereldmagad), és össze is van rakva, nem tudjuk rárakni a pultot, mivel az olyan vastag, hogy nem tudjuk kivágni a mosogató és a tűzhely gázégőinek a helyét... Mosogatás lavórban, főzés egy égős rezsón... de nemsokára jön az asztalos :-)))
Nálunk a babák kezdetben velünk lesznek egy szobában, aztán majd meglátjuk a "szétköltöztetés" idejét...
12. heti UH után a 16. heti AFP jön, majd a 18. heti genetikai UH (legalábbis a kiskönyvbe tűzött cetli szerint).

Erika,
úgy legyen :-))) Asszem, nem túlzok, ha azt mondom, hogy a leírt álom a terhességem alatt a második(!) jó álom volt. Sajna nálam rendszeresek a rossz álmok... Pedig már este is szedek magnéziumot. Ma hajnalban, mikor egy ritka rossz álomból felébredtem, arra gondoltam, tán pszichológus kéne... félek, árt az a stressz a babának, ami minden bizonnyal ott van, ha rosszat álmodok. Hozzáteszem: világ életemben álmodós fajta voltam, és soxor álmodtam rosszat is, és eddig nem érdekelt, de most zavar... Hozzáteszem: a bébikről soha nem álmodom rosszat :-))) ez le is kopogom...

Képzeljétek, azt mondta a védőnő, hogy a 16. hét körül már érezni fogom a babák mozgását :-))))

Jó hétvégét mindenkinek!

Kata
(13+5)

Kép
Ákata
 
 


Piciri!
A szaltó nagyon édes.Remélem a mi kis porontyunk is produkál majd valami aranyosat.Bár nekem az is aranyos lesz ha csak nyugisan ücsörög.
Gulyásleves,diós tészta,túrógombóc mmmmm nyami- nyami.

Kiságy téma:Mi is az ágyunk mellé tervezzük,már meg is vettük.Tudom hülyeség íelőre vásárolni,de mi imádjuk a régi bútorokat és ez egy gyönyörű 191o körüli kiságy.Nem tudtuk nem megvenni.

Beuka!Londonban.
Süt a nap! Süt a nap!Hurrá
Iza
piciza
 
 


Beuka,
szex: ha a doki azt mondja, hogy lehet, akkor csak rajta :-)))(Egy lehelletnyit talán nem árt óvatosabbnak lenni, ha pedig utána görcsöl a hasad, végy be egy magnéziumot. Nekem ezt mondta a dokim.)

Suezika,
előbb megjött a válaszod, mint a kérdésem :-))) (kollégák) Sztem az ő hibájuk, hogy így intézték a dolgot - elvégre előbb veled kellett volna beszélniük, nem?!

Most vár a munka, puszi - Kata

Kép
Ákata
 
 


Beuka, minket kifejezetten letiltott a doki a kezdeti időkben a szexről, igaz tudod én barnáztam az elején. Viszont amíg nem voltam dokinál hogy mi mit műveltünk Kép Soha nem kívántam még ilyen mennyiségben Kép, biztos a hormonok miatt...Tehát furcsa, hogy akkor bizony el kellett volna mennie ababának, ha a szex árt. Szerintem akinek nincs semmi baja az nyugodtan élvezze a házasélet örömeit Kép Nagy hassal már úgyis nehéz lesz majd Kép

Suezika megértelek, hogy jobban érzed magad, ha dolgozol, én beteg voltam a terhesség legelején, otthon voltam az ágyban, és reggeltől -estig magamat analizálta, figyeletm minden görcsre...nem volt jó. nekem is jól esett visszamenni dolgozni, bár néha nagyon fáradt vagyok.

Kép

Kép
rejo
 
 


Hú Iza nagyon irigyellek azért az 1910-es kiságyért. London jó lelőhely ilyen szempontból. itthon ilyeneket nem lehet venni. nem volt drága?

Kép

Kép
rejo
 
 


Piró!Míg el nem felejtem gréatulálok a szép új lakáshoz.Biztos nagyon szép lett.

Nekünk is van egy építkezős projektünk Gyulán.
De az elég húzós.Mire ovis lesz a gyermek kész kell,hogy legyen.Ui. akkorra tervezzük a hazaköltözést.És még sok van hátra./Szegény apuci./De bizakodunk,eddig jól mennek a dolgok.
Iza
piciza
 
 


Iza,
édes lehet a babaágy :-))) Mi nagyjából túl vagyunk egy építkezésen, de még nem vagyunk kész teljesen. Úgyhogy most minden szabad anyagi forrásunk belecsúszik a befejezésbe... (de szépen fogalmaztam :-))) Babás cuccokat mi nem veszünk, három unokaöccs-, húg született a családban két éven belül, eddig négy babaágy van kilátásban, két bébinek csak elég lesz :-))) Ahogy nézem, egyedül az ikerbabakocsira kell majd költenünk, babaruha is van garmadával (plusz anyukám stikába még vesz is hozzá...). Persze biztos nem tudunk majd ellenállni egy-egy szebb darabnak :-)))
Hogy tudjátok Angliából koordinálni az építkezést?

Jó ebédelést, bár nálatok még csak 11 óra van :-))

Kép
Ákata
 
 


Halihóó! Kép
JÓ ÉTVÁGYAT AZ EBÉDHEZ!
Kép

Iza! Kép
London! de jó! suli? munka?

Kata! Kép
választ! De jó! annyi unokahúg/öccstől biztos minden megkaptok ami kell.
Igen ez elég enyhe kifejezés, hogy "minden szabad anyagi forrás belecsúszik".. mi most fejeztük be az építkezést, szinte teljeen kész vagyunk, de többször siekrült lenullázni.

Rejo! Kép
Köszi a választ Neked is! Kép
Mi volt a baj nálad kezdetben?

B.

Kép
Kép
beuka
 
 


Na csak,hogy borzoljam a kedélyeket a kisággyal kapcsolatban,kis kerekeken gurul,az egyik oldala állítható különböző magasságba+le is vehető így a korai hónapokban ideális ,szoptatáskor csak kigurul a gyerkőc meg vissza.És kis állatfigurák vannak körbe festve.Nagyon különleges.És az ár háháááá:35 font volt ez kb 13000Ft.Egy kis csiszolás és lakk rá fér ugyan,de ezt leszámítva nagyon jó állapotban van.

Kata!
Az építkezés az úgy zajlik nálunk,hogy nyáron egy hónapig otthon vagyunk és akkor gőzerővel csináljuk,meg amikor épp otthon vagyunk pár napra,1-2 hétre.A köztes időszakban meg küldjük haza a zs-t és a férjem apukája intézi a dolgokat.Tudom nem a legideálisabb így 1500 km-ről tervezni,stb de ez van.
Egyébként dolgozunk.Igaz én egyre kevesebbet.
Lassan abba is hagyom.
Jók legyetek!
Még mindig süt a nap.Imádom.
Iza
piciza
 
 


B.szus Iza, most tényleg jól felborzoltad a kedélyeimet, hol a francba vettétek ilyen olcsón, bolhapiacon?? Biztos, hogy 1910-es? KépKép

Mi újonnan vettünk öt éve ilyet,(gurul, meg lehajtható a rács) csak a festett állatok hiányoznak körbe, majd a dédunokámnak már 100 éves lesz...Esz a penész és a sárga irigységKépKép

Én pécsi vagyok (mondjuk már 10 éve Bp.-en élek), de ha hazamegyünk mindig irány a pécsi vásár, ott lehet olcsón szép régi göncöket venni, imádom őket, de kiságy azért nincs...

Kép

Kép
rejo
 
 


Piro
A héten... elvileg akkor voltam 14+x....
Lehet, hogy nálam az is közrejátszott, hogy már nagyon unatkoztam otthon, nagyon figyeltem csak magamat... a héten suli volt reggeltől-estig... nem értem rá rókicákkal foglalkozni...

Beuka
Nálunk a sex csak örömszerzés... elég sokáig le voltunk tiltva... dec. elejétől szinte februárig...
Most már OK.
Vendég
 


Beuka,
nagyon édes a kép :-)))
Lehet, nehéz a felfogásom, de mire írod, hogy "választ!"? Nem válaszoltam valamire?
Építkezés: mi is folyamatosan nullán vagyunk, mióta belefogtunk... És külön bosszantó, hogy nem tudtunk szocpolt felvenni tavaly (férjem pont betöltötte a 35-öt), idén meg, hogy 40-re emelték a korhatárt, már megvan a ház, és csak ha bővítenénk, kapnánk zsét... De most meg miből bővítsünk?!

Iza,
télleg nem lehet egyszerű ez a "távépítkezés". De legalább nem minden délutánotokat töltitek a "terepen" :-))) További szép napsütéses időt kívánok! Tudom, Londonban az ilyesmi ritkaság. Azért itthon is ránk férne már egy kis tavasz... Nálunk a kertben csak sár van meg hó :-(((

Gigi,
mi is le vagyunk tiltva, egy hét múlva viszont már szabad. Kérdés: nem féltél kezdetben, hogy baja lesz a babának? Nekem a doki azt mondta, görcsölhetek utána...

Finom falatokat és hányásmentes szép napokat kívánok mindenkinek! :-)))

Kata

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok Kismamik!

Nagyon meglepett, már nem is tudom ki írt róla először, hogy a védőnőnek ki kell mennie szülés előtt környezettanulmányra; hát az nálunk érdekes lesz, hiszen mi éppen a finisben fogunk beköltözni a házunkba, ha minden jól megy majd...

Pisilés: érdekes nappal semmivel sem több, viszont éjszaka mindig ki kell mennem 1-2szer, pedig ez terhesség előtt nem volt jellemző.

Ezek a 12. hetes UH-s sztorik nagyon elszomorítottak Kép Most már félek is, és még 1000-szer jobban várom a kedd délutánt!! Mindennek rendben kell lennie!!

Rejo
Pécs? Kép Én is pécsi lány vagyok. Igaz én 3 éves voltam mikor felköltöztünk, de amíg apukám szülei éltek a nyarakat mindig ott töltöttem. Sok ismerős van még mindig (bár már sokan feljöttek Pestre dolgozni) és a nagynénémék is ott laknak, Kertvárosban. Te merre felé laktál?

A szex nálunk is csak a 12. hét után ajánlott, de már csak 4 nap Kép Kép Kép

Kata

Majd ha már jó idő lesz, akkor kutyizunk! Még nem néztem meg a mailt, amit írtál, de csak holnap tudok majd válaszolni rá! De fogok! Kép

Melinda

Örülök, hogy Marcinak ízlett a banán! Kép És remélem, hogy a füled is tényleg szépen javulni fog!
És persze, hogy nem baj, hogy Juditnak hívsz!! Örülök, hogy személyesebb a megszólítás! Kép

Melinda, Kata

Képzeljétek, tanultam 1 új süti receptet és az is sikerült! Kép Böszke vagyok magamra Kép Kép

Piciza

Megértem, hogy Easyjet, mert jóval olcsóbb, mint a Malév, de kár, mert lehet, hogy tudtamvolna 1 jó élményt szerezni Neked. (persze, ha szeretsz repülni)
Amúgy mikortól fogtok hazajönni?

Piró

Jó, hogy jöttél!! Már alig várom, hogy mi is ott tartsunk, hogy minden kész és szép! Kép
Megértelek a kórházas lépéseddel kapcsolatban, mert tényleg rémálom benn lenni, és ha már jobban vagy; akkor meg nem kérdés! És gratula a jó 12 uh-hoz!! (bár csak már én is elmond6nám!)
Remélem a 16. hét után nálad is eltűnnek a rókák teljesen!

Holnap is megpróbálok benézni! Vigyázzatok Magatokra, Mindenki szép éjszakát és jó álmokat! Kép
puszi:
J.E.
macifülke
 
 


Kata, én ismerek olyanokat, akik visszamenőleg vették fel a házra a szocpolt. Mármint már kész volt a ház. nem úgy van, hogy egy házra csak egyszer lehet felvenni, ez a megkötés?

Macifülke, mi is Kertvárosban laktunk, én 18 éves koromig éltem Pécse, örök szerelmem...Imádom azt a várost. Olyan jól lehet benne élni!Minden megvan ami pesten (színház, egyetemek, élet) de nincs tömeg, van hangulat és Mecsek, ahol EGYEDÜL lehetek az erdőben...nagyon szívesen nevelném ott a gyerekeimet, vinném őket tettyére játszóterezni...dehát a munka...Nekem az egész családom még ott él, én jöttem el egyedül, úgyhogy sokat járunk haza.

Ezek az éjszakai pisik engem teljesen kikészítenek, nem tudom rendesen kialudni magamat így, hogy fel kell kelnem éjszaka.

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Hihetetlen, hogy mennyit írtatok. Kép

Kata!
Mélre én is csak holnap válaszolok, ha nem gond Kép

Judit Kép
Semmiképp ne izgulj, hogy bármi gond lenne a Babátokkal! Az természetes, hogy valamennyi drukk van bennünk, de próbáld ne túlzásba vinni az aggodalmat. Sajnos ilyen rémtörténetekkel mindig szembetalálkozik az ember, próbálni kell nem foglalkozni velük, ha nem is könnyű!
Fülem ma is tovább javult, mintha be sem lenne dugulva Kép

Judit, Kata!
Recepteket nem felejtettem ám el, csak ma is vendégeink voltak, meg a kis családom... De ami késik, nem múlik!

Áron-Andi!
Igen, közel egyidősek. Marci 2004. decemberi, és a Friss kismamákhoz írok, akik közül én vagyok egyedül friss kismama jelenleg Kép Itt vegyesen vagyunk 2004 őszi és téli babások, de nem túl sokan, nem úgy, mint Ti! Amennyire tehetem, olvaslak Titeket is Kép
A babakocsi dologgal nagy bajban vagyok, mert igazán nem tudom mi lenne majd a jó. Egyenlőre nem fektetünk bele testvérbabakocsiba, esetleg megpróbáljuk a fellépőt, bár amennyire tudom, nem olcsóság az sem. Aztán majd meglátjuk, hogy bejön-e. Ti mit terveztek?

Suezika!
Jó helyen jársz! Gratulálok a babához Kép
Ciszta jó, hogy eltűnt! Nekem is volt.
Munkahelyed tényleg jól elszúrta, hogy felvettek helyedre egy teljesen új embert, de ez már legyen az ő bajuk. Nem csak azért nem küldhetnek el, mivel kinevezett tanár vagy (ezt Te írtad), hanem a terhes kismamák ilyen szempontból védettséget élveznek.

Piró!
Olyan jó volt olvasni, ahogy lelkesen írtál az új lakásról Kép Gratulálok hozzá és legyetek benne nagyon boldogak!
Nálunk Marci 5 hónapos koráig a mi hálónkban aludt a saját ágyikójában. Ketteskével is biztosan így fogunk tenni. Az elején nagyon fárasztó lenne állandóan átmenni a babaszobába szoptatni stb. Szerencsére nálunk Párom is jól viselte az éjszakai keléseket, rendre végigaludta Kép
16. hét AFP (túl magas érték nyitott gerincre, hasfalra utalhat, míg az alacsony a Down kórra, de sajna gyakran fals adatot ad. Külföldön nem is alkalmazzák...), majd 18-20. hét AFP eredmény birtokában genetikai uh., majd valahogy ebben az időben az első magzatmozgások Kép

Bea!
Szex: a hányingeres időben nem nagyon volt ingerenciám rám, de ha csináljuk is vigyázunk mindketten, szép lájtosra vesszük a figurákat Kép Ne izguljon a Párod, ha nem csináltok extrém dolgokat, nem lehet semmi baj.

Iza!
Ha tudsz, majd kérünk képet erről a csodaágyacskáról Kép
Nem lehet semmi Albionból irányítani egy építkezést, hisz még itthonról sem könnyű, de gondolom az itthoniak sokat segítenek.

Ma egy barátnőmék voltak itt a 9 hónapos kisfiukkal. Marci majdnemhogy végigaludta a látogatást, de ébredés és a szégyenlősködés után nagyon édik voltak együtt a fiúk Kép Az én déli alvásom a látogatás miatt kimaradt, így elég fáradt vagyok. Kb. mint a fiacskám, ha nem alussza ki magát Kép

Éjjel álmomban menyasszonynak készültem! Komolyan még a ruha is rajtam volt már. Én egyszerűen nem tudom, honnan veszem ezeket a marhaságokat...

Egyre inkább érzem Ketteskét Kép Ma már mosogatás közben is mozgolódott Kép Nagyon klassz!!!

Mindenkinek jó éjszakát és sok puszi: Melinda (16+1)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Rejo!
Az ágyikó biztos,hogy abból a korból való.Itt Edwardian korszaknak hívják ezt az időszakot.Így is volt hírdetve-Edwardian baby's cot-.Ebay-en vettük.Internetes licitálós cucc,olyan mint otthon a Vatera,csak sokkal több holmi van hírdetve.Nagyobb ország=nagyobb választék.Majd teszek fel képet.

Macifülke nem értem ezt az élményes dolgot.Kifejtenéd?

Melinda!
Olyan jó neked,hogy már érzed a picit a pocakodban.
Jó éjszakát mindenkinek!
Iza
piciza
 
 


Beuka!
Hányinger 7.hét legelejétől kezdődött 9-10-11 héten borzalmasan sokszor kellett minden nap.De ha véletlenül reggel nem kellett, vagy kihagyott egy napot, könyörögtem neki inkább hányok és tudom megvan, mint nem érzek semmit.
Kép
Szerintem amíg meg nem mozdul pocakban, olyan hihetetlennek tűnik az egész.
Sex.Nekünk se lehetett egy ideig a vérzés és a ciszta miatt, amióta lehet, Nekem minden bajom van.
tudom, hogy semmi baj nem lehet ezt mostmár le is küzdöttem a félelmet, de szerintem hanyagolni fogjuk vagy másképp csináljuk, mert sajna Nekem fáj, körbe karistol, ami még sose volt.Doki bácsi azt mondta lehet csak öregesen csináljuk.Majd probálkozunk öregesen.
Pisiléssel tegnap jól megjártam én is.Elmentünk párommal baumaxba és auchanba.Van egy pszihés problemám, nem tudok idegen helyen wc-zni.Mielőtt elmentünk voltam.Mire baumaxba értünk nagyon kellett, akkor gyorsan összekaptuk amiért jöttünk, irány haza Gergőt kiraktam auchanba.hazamentem elvégeztem dolgomat, mentem vissza, mire kiszáltam autóból megint kellett.Éjjel én 4-nél többet vagyok kint pisilni.Védőnéni azt mondta, ez a kismama szoktatása az időpontok betartása, ha időre méssz valahova és az éjjeli felkelések baba szopiztatása.és tényleg megfigyeltem 3 -om óránként megyek ki, igaz amint visszabújtam ágyba már alszom is.
Rejo
Én Pécsett végeztem a fősulit, imádom azt a várost. 2001 óta sajna nem tudtam lemenni akkor voltak a felújítások, azóta biztos gyönyörű lett .
Megyek mert kutyus topog és nyüszköl és szakad a hó.
MIKOR LESZ MÁR TAVASZ!!!!!!!!!
suezika

KépKép
suezika
 
 


Jó reggelt!
Remélem mindenki jól aludt és szépeket álmodott.
Én spec. nagy baromságot.Azt álmodtam,hogy valami osztálykiránduláson voltam.És nagyon kellett pisilni.És a nyilvános WC borzasztóan retkes volt,és olyan magasan volt a csésze,hogy nem lehetett ráülni.Kész.Na erre fel is keltem.05:42 volt.Term.irány a WC.

Beuka!Mielőtt terhes voltam én is visszatartottam.Nyilvános helyen soha,ismerősöknél is nagyon végső esetben éltem a lehetőséggel.De ez a terhes pisi teljesen más ezt képtelenség visszatartani.A legrosszabb autóban.Valamelyik nap is azt hittem,hogy már szétrobban a hólyagom,mire hazaérek.Itt mondjuk nem vészesek a közwc-k,de akkor is,ha csak lehet kihagyom.
Itt még mindig csodás napsütés.Hihi
Ma mit főztök?
Iza
piciza
 
 


Bocs,Beuka,a pisis üzenetet Suezikának szántam.Csak belezavarodtam itt a nevekbe.
Iza
piciza
 
 


Sziasztok,
Hihetetlen ez a tavaszi hóvihar...Már nagyon bosszantó, pedig én imádom a havat, de ez már nekem is sok... Mostanában úgy fel tudom húzni magam apró dolggokon, hogy csak na. Ti is így vagytok vele? Tegnap bábszínházban voltunk, "örököltünk" néhány jegyet, mert a barátnőmék lebetegedtek. Erre hazajövünk és az én kislányomnak 38,8 volt a láza. Szegénykémet éjjel 3x is fel kellett keltenem lázcsillapítás miatt. Majd napközben pihizünk.

Bujka: Nem hittem el, hogy Te is menyasszony voltál álmodban. Ez mókás, mert éppen akkor álmodtam én is, hogy valahol vidéken szedett-vedett ruhában smink nélkül állunk az anyakönyvvezető előtt. A családom viszont ott voltKépÉn is úgy várom már azt, hogy érezzem őt! Klassz lehet neked!

Bea: A szex nálunk ugyanaz, mint nálatok. Szinte meg kell erőszakolnom a páromatKép szegényke aggódik a babócáért. Múltkor azt kérdeztem tőle, hogy mi lesz, amikor már nagy pocakom lesz és ő is érzi a babamozgást?? Hát, elsápadt a gondolattól... Eddig azt hittem, az csak a nőknél fordulhat előKép

Iza: Anagylányommal én is Angliában voltam terhes, de a 6.hónapnál úgy döntöttem, inkább itthon szülök. Én nem tudtam megszokni az ottani szakembereket, hiába az ezerszer jobban felszerelt kórház... Amúgy Te tudtad, hogy kint nem mondják meg a baba nemét? A pakisztániak miatt tilos, mert észrevették, hogy sokszor elvetették a lányokat, ugyanis azok számukra nem emberek..

Ma olyan mázlista vagyok, hogy nem kell főznöm ebédet, az anyósom, aki szuperédi megcsinálta magától és lassan érkezik vele. A kis családom viszont kívánósabb, mint én, úgyhogy délután palacsintát kértek..

Puszi mindenkinek

KépKép
Kép
jadey
 
 


sziasztok!

csak kapkodtam a fejem, annyi emil!

Csak engem nem küldenek 12. heti uh-ra? nem étrem...szept. 8-ra vagyok kiírva, ma vagyok mensi szerint 13+6 hetes, a baba 10+5 hetes, és 2,5 hét múlva kell mennem uh-ra, mégpedig genetikaira! Érti ezt valaki?
Az afp meg még ezután lesz két héttel, azaz mensi szerinti 18+5 hetesen...És az a vicc, hogy ez le van írva.
A dokim külön hangsúlyozta, hogy ő nem mensitől számol, mert egy szenvedélyes éjszaka is eredményezhet spontán peteérést, őt csak a baba kora érdekli. Aki ma 10+5 hetes.
Lehet, hogy engem a nettó heteken küldenek el mindenhova?
Én már semmit nem értek. Adokim meddőségi szakember, és a telki Kórház főorvos asszonya, bizom benne, csak...mégsem értem.
Jár valaki hasonló cipőben?

Hízásról csak egy mondta: én nem parázom, boldog vagyok, eszem, amit megkívánok, de oda is figyelek. A kilók nem izgatnak, nem akarok még egy stresszforrást. úgyis annyit hízunk, amennyire szükségünk van. A szoptatás során úgyis nagyon kell az energia. Egy barátnőm 5 kilót hízott, ebből 3, 20 volt a baba. Nagyon elégedett volt, amíg haza nem ment, mert a baba állandóan szopizott, ő meg csak támolygott, enni sem volt ereje. Õ mondta, hogy bár hízott volna többet, az fedezné az energiaigényét. A szervezet tudja, mi kell neki,én meg nem most akarok fitnessz guru lenni...
Rubint Réka meg mindkét gyerekét császárral szülte, állítólag azért, hogy ne szélesedjen ki a csípője szülés után, és hogy könnyebben fogyjon. No comment. Nem tudom, mennyi igazság van benne, de el tudom képzelni róla. nagyanyáink se súlyzóztak, amikor anyáinkat várták. Éltek, dolgoztak, szerettek, és várták a babát. és mind itt vagyunk...
Kata, Rejo!
Én is megtartottam a tesztet, sőt, én két hetenként csináltam is azóta... most ne nevessetek ki...de másfél év után olyan hihetetlen boldogság volt az a két csík, hogy még most sem ocsúdtam fel belőle.

Piró, jól tetted, hogy nem feküdtél be! Otthon sokkal jobb, látod, téged igazolt minden!
gratula a költözéshez!

bőr, haj...rémes...Nekem a fogigátló abbahagyása óta rémes a bőröm, ez nem is változott. A hajamon érzem, kétnaponta mosni kell...

A kórházban most még én is a rooming-in re szavazok, aztán majd elválik...

Melinda, gratula a babamozgáshoz!
Kata, te sztem előbb meg fogod érezni, mert ketten vannak!!!Kép

na megyek, mert takarítanom kell...Kép
és ennem...folyamatosanKép
Szép méretes a hasam, légies bálna leszek, már látom..és élvezem!!!

Puszi mindenkinek, és bocs a méretes levélért!

Kriszti
(szept.8)-ez egyszerűbb, mint a hetek...Kép
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?