Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

most van egy kis időm, laura még kb.tíz percig alszik
nektek ki a doktornénitek?
lauanya
 
 


Szia,

nekünk a Cili néni. Én nagyon szeretem, s Petra egyáltalán nem fél tőle.
Andi!
Nagy buli lesz hétvégén? Megyünk mi is... Nem tudtam, hogy te viszed a szatyrokat, vagy a szatyor visz téged. Esküszöm nem lógok egész nap az ablakban, de pont akkor tudok kinézni, amikor itt jársz. A kisasszony egyébként ma 9-10.30-ig aludt.

Gabi
petrababa
 
 


Sziasztok!
A szurin túl vagyunk, eddig semmi reakció. Nekünk a Kovács doktornő a gyerekorvosunk, és szeretjük. Fiatal és homeopátiát is alkalmaz. És Dóri szinte észre sem vette, hogy bökik Kép. Ma is voltunk a Gradus-ban, elég jó volt. Csak már olyan sokan vagyunk, hogy a hölgy, aki tartja, már nem képes összeterelni a brigádot. De azért a gyerkőcök így is nagyon élvezik, természetesen. Jó 7végét mindenkinek!
andiamo
 
 

 
 

Sziasztok!!!
Nem hiszem el Gabi,hogy ma ís láttál!!!Biztos engem nézel mikor jővők!!Igen elégé bevásároltam mert holnap egésznap nem leszünk,egyébként Apa a bevásárlo hétvégére!!KépCsak ma meg sürgős sörözhetnékje támadt és nem akartam szegényt ezzel zargatni!!Nehogy a lelkébe tiporjak,hogy esezleg elkésne miattam!!KépKépKépPont az elöbb hivott!!KépKépHÁÁÁÁÁT!!KépKépKép
Kírát azt hiszem nem viszem a helyére itt aludt el Apa helyén,és sztem jobban járok ma Kírával!!KépKépKép
Nekünk a Kelemen a dokinőnk mi is szeretjük és ő is szivén visel minket!!Kép
Aniko ma már nem depis tegnap még biztos a szűlés hatása alatt volt!!Már jó kedve volt!!KépHivott telefonon hogy készitsem ínkább a 68-as ruhákat,ugyanis csak az 56-62 vitte el!!KépHétfön már mennek haza!!Kép
Na jo megyek mert holnap suliba kell mennem és kell a koncentráloképességem!!!Csak tudnám Apa,hogy fog koncentálni???Remélem nem alszik el a szülőin,mert talán orán még annyíra nem ciki!!Kép
Szép estét,holnap csak este jövök!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!!!
SEGÍTSETEK, már ha tud valamelyikőtök vagy ismer valakit, aki hajlandó lenne a következőre: petesejt-adás. Van nekem egy nyíregyházi barátnőm, aki ott él a férjével. 31 éves lesz ebben a hónapban, s sajnos nem lehet saját gyermeke, mert nincs saját petesejtje. A győri Kaáli Intézetben vállalták a donoros beültetést, azonban donort vinnie kell. Hiába van 2 húga, egyiknek sincs még gyereke, s olyan nem lehet donor, akinek egyetlen gyereke sincs, hiszen mint minden műtét, ez is kockázattal jár. Joggal kérdezhetitek, hogy én miért nem vállalom. Nos mi még szeretnénk gyereket, másrészt pedig biológiailag valahol mégis csak az én gyerekem lenne, s nem biztos, hogy ha sikerülne a beültetés, s megszületne a kis poronty, akkor is jó lenne, ha mi barátnőnk lennénk. Ezért kellene valaki más. Szóval, ha tudtok segítsetek, ha nem, örüljetek, hogy nem vagytok ilyen helyzetben.

Andi!
Milyen volt a nyílt nap? Gábor tudott figyelni.
Mondd meg az Anikónak, hogy azért a 62-es ruhákat ne adja neked vissza. Petra se volt egy kis baba, de azért eltelt 3 hónap, mire a 68-as jó volt rá. S nem lógott rajta, mint tehénen a gatya.
Egyébként marha jó éjszakánk volt. A gyerök negyed 4-től negyed 5-ig üvöltött, mint a sakáll. Nem volt lázas, talán a foga. De egyáltalán nem lehetett megnyugtatni.
Megyök mosogatni!

Szép havas vasárnapot mindenkinek!

Gabi
petrababa
 
 


Sziasztok!!!
Gabi!!
Én inkább nem segitenék ha nem baj még az orvos látványátol is rosszul vagyok nemhogy a korházétol!!Bocsí,tényleg inkább kimaradok!!Egyébként nem hiszem el hogy nincs más utja ennek mint saját maga szaladgáljon petesejtért!!
Tegnap nagyon jó volt a nyílt nap a suliba!!Kíra megismerkedett Kíra egy pár oszt.társával és a tanitonénit ís bemutattam neki!!Aki ezt mondta:
"Kíra nemrég Anya még babakocsíba tologatott az utcába,most pedig már hozzám jösz tanulni!!"
Ugyanis itt lakik egy utcával lejjebb,és mindennap elmegy ítt egy párszor a ház elött!!
Apa itthon maradt,ugyanis reggel negyed őtkor jött haza és jobbnak láttam ha itthon marad inkább pihenni,ugyhogy nem kelltettük!!De mire vége volt addigra már ott állt a terem elött!!Gyönyörüen nézett ki!!Õt ttanitotta régen az igazgatónő,aki odajött és mondta hogy Jé Gábor rád se ismerek!!!Gondoltam magamba nem csodálom!!Motorkiállitásra nem mentünk ez volt a bünti!!!
Ma viszont elmentünk megnézni a Csíllagvár bevásárlokőzpontba a játszóházat hát tényleg nagyon super!!Miron is nagyon élvezte,hát még a lányok!!Majd rakok be képet mert csínáltam egy csomót!!
Franko ez az idő!!!KépKépKép
Szép estét mindenkinek!!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!
Andi!
Nincs semmi baj. Képzeld el, hogy közel 4 éven keresztül hitegették, hogy várjon még félévet, egy évet stb., hátha jobbak lesznek az eredményei. Aztán egy hónappal ezelőtt a 3. intézetben közölték vele, hogy szó se lehet saját gyerekről, s megkérdezték tőle, hogy miért várt ennyi ideig. A doki azt is mondta, hogy ha családon belül nem tudják megoldani, ne izguljon, majd ő ad donort. Erre 1 héttel ezelőtt közölték, hogy van donor, meg hozzá egy fáin kis várólista, ami úgy kb. 2 évre előre tele van. Azonban az ő egészségi állapota, hormonháztartása nem "bírja" ki a 2 év várakozást, ezért vigyen ő donort. De interneten keresztül ne ismerkedjen meg senkivel, mert sok rossz tapasztalata van már az intézetnek ezekről a kapcsolatokról. Család nincs, barátot nem akarnak, 2 év a várólistán, amit viszont nem engedhet meg magának... Horror nem? Ezért gondoltam, hogy megkérdezlek benneteket. Ennyi a rövid történet.
Szegény Gábor. Egyszerse érezheti jól magát.... Te mikor voltál utoljára bulizni gyerek nélkül hajnalig????

Többiek!!!! Hogy vagytok ebben a márciusi télben????

Gabi
petrababa
 
 


Sziasztok!!
Gabi hát öszintén én még mielött Míron megszületett akkor voltam utoljára hajnalig szorakozni de akkor se egyedül hanem eggyütt!!!Az a baj hogy Gáborral nem lehet igy elmenni mert nem tudja hol a határ!!KépKépKépEgyedül oszt.talira szoktam menni de az Pesten van és ott azért nem maradnék reggelig!KépKépKépDe mehetünk ha van kedved??!!!Na jo nem reggelig mert az pokol amikor másnap a gyerek ugrál az amugy is fájo bucidon!!Megbeszélhetjük!!Többiek???Csaphatunk egy ferde estét,leeresszük a fáradt gőzt!!
Na jo más téma,de azért gondolkodjatok!!
Játszoházi képek:
Odex neked ísmerös lesz!!Te ajánlottad!!Köszi!!Kép

KépAz ugráloba éppen egyedül!!

KépVisszafelé mászni érdekesebb!!

KépA csajokkal!!

KépEgyedül!!

KépEgy ídegen kisfiuval favonatozott!!Nagyon tetszett neki!!

KépHazafelé,kissé kifáradva!!KépKépKép

Bocsí ha sok lettem!!
Szép estét nektek!!
ANDI
Vendég
 


Andi, örülök hogy tetszett a gyerekeknek a játszóházban! Kép Majd néhány hónap múlva mi is megyünk! Kép
Nekem még ez a nagy bulizás kimaradna, mert kell a tejci Aisának, és akkor nem ihatok meg egy pohárka semmit sem, és úgy nem az igazi... Kép Szerintem ez is inkább néhány hónap múlva lenne majd aktuális! Kép

Gabi, a sejt-adásból én is kimaradnék. Sajnálom, hogy így jártak, és így meg kell küzdeniük egy kisbabáért. Én is szeretnék majd még gyereket, no meg egy négy hónapos baba mellett zűrős lenne kórházba járkálni. Így is csak a legszükségesebb dolgaimat intézem én. Remélem, hamar találnak valakit, és összejön nekik! Sok sikert kívánok nekik! Kép

Ma jön hozzánk dokinéni, megkapjuk az uccsó szurit végre.! Kép Remélem, ugyanúgy viseli majd Aisa ezt is mint a korábbiakat! Kép

Jöhetne már a tavasz.........

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok vörösvári anyukák!

Csatlakoznék hozzátok! Ligeten lakunk a Zrínyi utcában - így pontos infóval tudok szolgálni a zenebölcsivel kapcsolatban. Mi eddig kétszer voltunk, most választották ketté a csoportot, mert itt is nagyon sokan voltunk. Itt nincs kézműves foglalkozás, hanem csak zenebölcsi van, PilisCsabáról jár át egy gitáros lány, akivel mindenféle mondókákat, meg énekeket énekelünk közösen, körbeülünk, gyerkőcök az ölben. Nem az oviban vannak a foglalkozások, hanem az ovi mögött, a Hunyadi utcai Műhely Galériában. 10-től a két év alattiak, 3/411-től pedig a 2 év felettiek, mindez pedig keddenként.

Nekem 14 hónapos kisfiam van, Norbi. Csak féléve lakunk itt, Pestről költöztünk ide a párommal. Baba-mama klubon is voltunk már, nem mindegyiken, mert sokszor közbejött valami. Jók voltak azok is, csak az én 14 hónaposom mostmár kezd olyan aktív lenni, hogy mellett nem nagyon lehet kreatívkodni... de lehet hogy pénteken elmennénk a Gradusba. Bár ha tömeg van, akkor nem is tudom... meglátjuk! Van valaki ligetről? Jó lenne valakivel együtt sétálni...
mirjam_07
 
 


Sziasztok!

Írtam hétfőn is, csak valamiért nem ment el az üzim!
Csak azt akartam mondani, hogy vasárnap éjjel 7!!!! órát aludtunk! Nem lep meg, mert szombaton szinte egész nap fent volt!

Andi, Odex!
Hol van ez a játszóház? Engem is érdekelne, bár nekünk még nem aktuális.

Mirjam!
Üdv köztünk! Én ligeti vagyok!

Nah, megyek, mert apa nem bír Enéhvel, meg sétálni is akarunk!
-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Hol van mindenki? Csak én vagyok talpon a vidéken??? Kép
(ritka pillnatok egyike) Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!!
Sancsí!!
Éppen irni akartam,hogy ritka pillanatok egyíke mikor te itt vagy!!Én mindig benézek de ha nem ir senki akkor én se irok!!
Na szoval a játszóház a Csíllaghegyí hévmegállonál van!!800 ft egy ora!!Nagyon megéri!!Csíllagvár üzletház tetején!!KépDe mondjuk tényleg csak akkor jó ha már legalább mászni tud a gyerek mert annak nincs értelme,hogy ott üljön egy helybe!!
Mirjam üdv köztünk,én spec.nem vagyok ligeti de Sancsíval sétálgathatsz!!Mondjuk erre az őnkormányzat felé és akkor már még kettönkel megismerkedhetsz,mert Gabival mi az önk.utcájába lakunk!!
Mi még nem voltunk sehol se zeneoviba se baba-mama talin,pedig mára terveztem a Grádust de valahogy nem vitt rá a lélek!!Félek még a bacíktol,lehet,hogy ínkább várok még pár hetet ezzel ha már nem lesz ennyí betegség!!
Most mennem kell met az ur felébredt!!
Gabi tegnap voltam vásárolni nem szurtál ki??Pedig néztelek az ablakba hátha ott sasolsz!!KépKépKépA délutáni séta ís jol elmaradt de mondjuk elég dzsuva ídő volt!!Ma a temetöbe készülők ebéd után azért nem hivtalak,hogy gyere mert még én se indultam elKépKépMa síncs valami jo idő!!KépKépRádcsörgök ha megyek!!
Puszi
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!!
Sancsí!!
Éppen irni akartam,hogy ritka pillanatok egyíke mikor te itt vagy!!Én mindig benézek de ha nem ir senki akkor én se irok!!
Na szoval a játszóház a Csíllaghegyí hévmegállonál van!!800 ft egy ora!!Nagyon megéri!!Csíllagvár üzletház tetején!!KépDe mondjuk tényleg csak akkor jó ha már legalább mászni tud a gyerek mert annak nincs értelme,hogy ott üljön egy helybe!!
Mirjam üdv köztünk,én spec.nem vagyok ligeti de Sancsíval sétálgathatsz!!Mondjuk erre az őnkormányzat felé és akkor már még kettönkel megismerkedhetsz,mert Gabival mi az önk.utcájába lakunk!!
Mi még nem voltunk sehol se zeneoviba se baba-mama talin,pedig mára terveztem a Grádust de valahogy nem vitt rá a lélek!!Félek még a bacíktol,lehet,hogy ínkább várok még pár hetet ezzel ha már nem lesz ennyí betegség!!
Most mennem kell met az ur felébredt!!
Gabi tegnap voltam vásárolni nem szurtál ki??Pedig néztelek az ablakba hátha ott sasolsz!!KépKépKépA délutáni séta ís jol elmaradt de mondjuk elég dzsuva ídő volt!!Ma a temetöbe készülők ebéd után azért nem hivtalak,hogy gyere mert még én se indultam elKépKépMa síncs valami jo idő!!KépKépRádcsörgök ha megyek!!
Puszi
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!!
Sancsí!!
Éppen irni akartam,hogy ritka pillanatok egyíke mikor te itt vagy!!Én mindig benézek de ha nem ir senki akkor én se irok!!
Na szoval a játszóház a Csíllaghegyí hévmegállonál van!!800 ft egy ora!!Nagyon megéri!!Csíllagvár üzletház tetején!!KépDe mondjuk tényleg csak akkor jó ha már legalább mászni tud a gyerek mert annak nincs értelme,hogy ott üljön egy helybe!!
Mirjam üdv köztünk,én spec.nem vagyok ligeti de Sancsíval sétálgathatsz!!Mondjuk erre az őnkormányzat felé és akkor már még kettönkel megismerkedhetsz,mert Gabival mi az önk.utcájába lakunk!!
Mi még nem voltunk sehol se zeneoviba se baba-mama talin,pedig mára terveztem a Grádust de valahogy nem vitt rá a lélek!!Félek még a bacíktol,lehet,hogy ínkább várok még pár hetet ezzel ha már nem lesz ennyí betegség!!
Most mennem kell met az ur felébredt!!
Gabi tegnap voltam vásárolni nem szurtál ki??Pedig néztelek az ablakba hátha ott sasolsz!!KépKépKépA délutáni séta ís jol elmaradt de mondjuk elég dzsuva ídő volt!!Ma a temetöbe készülők ebéd után azért nem hivtalak,hogy gyere mert még én se indultam elKépKépMa síncs valami jo idő!!KépKépRádcsörgök ha megyek!!
Puszi
ANDI
Vendég
 


Hupsz!!!Valamiért háromszor ment el!!Azért nem kellháromszor elolvasni!!KépKépKépBocsí!!!
Vendég
 


HAHO!!!
Nem mentem sehova itthon punnyadunk!!Anyu lebeszélt a temetöröl mondván elsüllyednénk a sárba!!!Itt ülünk és gondolkodunk hova menjünk!!Messze van még este hét muszáj Míront valamivel lefoglalni!!KépKépKép
Ti hol vagytok??
Puszi ANDI
Vendég
 


Sziasztok!
Én is vagyok ám, csak kicsit programdúsra sikeredett az elmúlt néhány nap. Csütörtökön a Margitban voltam, ellenőriztettem a cukromat, szerencsére minden rendben van. Tök gáz volt,mert elvileg van egy olyan szoba, ami direkt a kisgyerekkel visszatérő anyukáknak van fenntartva, ott lehet őket tisztába tenni, etetni stb. Na, most nekünk (egy másik lánnyal Szilpával voltam) az éhgyomri vérvétel után két órát kellett várni, hogy újra vért vegyenek. Persze ezt a szobát nem nyitották ki aznap valamiért, pedig mind a két gyerek éhes volt. Így kénytelenek voltunk bepofátlankodni oda, ahol a vért vették, hogy ugyan már had szoptassuk meg a gyerekeket... vicces volt... Kép
Ma meg Pesten voltunk egy kicsit pénzt költeni, aztán kaja főzés, kaja, Aisa etetés stb... Meg csináltam egy kis sütit is, mert páromnak lesz névnapja, és vinne majd munkahelyére sütit. Jó, mert ezzel előre tudok készülni, ugyanis le kell fagyasztani a tésztáját, és csak sütés előtt kell kivenni és lereszelni. Legalább vasárnapra ezzel már nem lesz gondom.
Amúgy minden oké velünk, Aisa szerintem nemsokára át fog fordulni a hasára, ma már teljesen az oldalán volt néhányszor, csak a kis keze volt útban ahhoz, hogy átforduljon. Kép
Hát most ennyi jut eszembe! Ja, megy hogy JÖJJÖN MÁR A TAVASZ VÉGRE VALAHÁRA!!!!!!

Hajni
Jó hétvégét mindenkinek! Kép

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!
Andi!
Látod, hogy nem lógok állandóan az ablakban. Tegnap úgyse mentünk volna sétálni, se a hó, se a havas eső nem vonzott. Ráadásul az áramszünet miatt átvonultam Vicáékhoz, mert Péter fával fűtött a kazánba. Aztán persze ez az egy óra nem hűtötte ki a lakást, de ha már ott voltam, maradtam is. Ma meg a Vica hívott, hogy vigyük el a Dórát táncra, de mire elindultunk, megint csak elkezdett esni az eső. Így elvittük a kiscsajt, s jöttünk is haza. Holnap??!!

Hajni!
Én a lányomat hétfőn az Eurocenterben a buditetőn szoptattam meg. Az se volt jobb. De végre nem itthon csücsültem.

Jövő héten állítólag lassú felmelegedés kezdődik....

Szép estét mindenkinek!!

Gabi
petrababa
 
 


Hello!!
Hát végül is mégiscsak itthon maradtunk,ugyanis Míron elaludt indulás elött!!
Gabi!!
Sajna holnap nem jó ugyanis hohzeitra megyünk pestre!!Igaz,hogy csak templomi de már délután kettö körül indulunk mert Papát is el kell készitenem!!Ugyanis az ő tesojának a fiának lesz csak mi nem megyünk a vacsíra,csak a templomba hála ístennek!!Nem birná most a pénztárcánk a kiadásokat!!Délelött meg főzők!!KépKépKépMajd hétfön!!Kedden lehet,hogy megyek az állatkertbe a 2005 januári topikbol a csajokkal meg a babákkal!!Még nem tudom milyen ídő lesz!!Fel akarom szentelni az uj babakocsít a tömegközlekedésbe!!
Na jo mászok mert kezdödik a BARÁTOK KÖZT!!!
Szép estét nektek!!
ANDI
Vendég
 


Hello!
Andi!
Milyen volt az esküvő? Bírta Miron a tömeget? S ti? Szerencséje volt az ifi párnak a mai idővel. De néztem az időjárásjelentést, hát hallod a jövő héten se fogunk megdögleni a melegtől! Sőt! Mi mindenesetre ma sétáltunk egy órát délután, aztán meg otthon punyadtunk leginkább.
Szép estét mindenkinek!

Gabi
petrababa
 
 


Sziasztok!!
Nagyon nem tetszett az esküvő a templom tök giccses volt,és hideg!!Aminek mára meg is lett az eredménye Mírcsí tíszta takony!!KépKépKépDe utána jót kajáltunk a mc-be!!Kép
Képzeljétek Kíra már két napja velünk alszik mert állitolag boszorkány van esténként a szobájába!!KépKépKépNem tudom mi ez 6 év alatt sose volt ilyen gondunk,és tudomáso szerint nem nézett semmi olyan filmet ami ezt kihozhatta belöle!!KépLehet,hogy így jön ki rajta a féltékenység??Többet akar belölünk!!KépMost hagyom aztán csak leszokik rola!!Csak az a baj,hogy Mírcsí is ha éjszaka felébred akkor itt alszik tovább melletünk nem az ágyába ,ott nem hajlando vísszaaludni!!KépKépKépDe igy már kissé sokan vagyunk és szükős a hely!!Ugyhogy Apa a barbik között alszik Kíra szobájába!!Száműztük őt!!
Veletek mi van??Ilyen sz@ar időt!!Már elegem van!!KépMennék kifelé!4Dehát a tegnapi egy orás ácsorgásnak is meglett az eredménye!!KépKép
Na bucsuzom mert ebédelnünk kéne!!Kép
Szép napot mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!

Mi továbbra is 7-8!!! órákat alszunk éjszaka, viszont nappal egyre kevesebbet! De lekopogom, sírni is egyre kevesebbet sírunk, azt is leginkább csak akkor, ha vagyunk valahol. Kép Tegnap az Auchanba, ma a Brendonba kezdett bőgni a szentem, de azért sikerült 2 zenélő játékot beszereznünk. Kép
Meg kaja közben kezd el üvölteni. 15-20 perc szopi után elkezd torkaszakadtából üvölteni. Nálatok nem volt ilyen? Szerintetek miért csinálja? Próbálom olyankor büfiztetni, pukiztatni, hátha az a baja, de semmi. Üvölt kb.5 percet, majd abbahagyja. Jó esetbe eszik tovább, rossz esetbe megint üvölteni kezd.

Andi!
Köszi a játszóházas infót. Tudom hogy még nem aktuális, csak inkább megkérdezem most, mert lehet hogy később nem jutna eszünkbe.
Mi is mennénk kifelé, de ilyen frenetikusan jó időben inkább csak az erkélyen, vagy a nyitott erkélyajtó előtt levegőzünk.Ha jobb idő van, akkor megyünk csak ki.
A templomok mindig hidegek. Kép

Odex!
A látogató szobáról van szó? Amikor én feküdtem bent, akkor meg sose zárták. Meg is volt az eredménye! Kép
Aisa nagyon ügyes! Kép
Mi már egyre többet gügyögünk! Van a hordozón játék, azt imádja, legtöbbet anank beszél, meg vettünk ma 1 felhüzható-villogó-zenélő katicát, avval is "beszélgetett". Olyan édes!!!

Andi, Gabi!
Nektek is lila volt a császár hege? Nekem sötétlila, és fogalmam sincs hogy ez normális-e. mennyi idő után apadt le a hasatok? Nekem még mindig elég nagy, és kezdek aggódni.

Szép Stét mindenkinek! -cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!!
Sancsí elég sokáig lillaKépNekem felirt rá egy krémet ami pont erre van FIBRIOLÁN a neve és nekem tényleg bejött most már nagyon szép!!Sajna nekem a hasam amilyen szépen visszahuzodott szülés után most olyan csunya nagy!!Pedig nem kajálok egésznap csak az a baj,hogy nem birok ellenállni az édességeknek!!KépKépKépÉs valahogy tornázni sincs kedvem itthon,pedig még kazit is kértem kölcsön de valahogy nem jutok odáig!!Níncs meg az ösztönzés ezért kéne eljárni mert az legalább még ki is kapcsol!!Ugy nem lehet,hogy közbe agyerek itt cíbálja közben a gatyámat,és üvőlt,hogy emeljem fel!!Szal várok amig ti nem szoptattok és akkor egy héten egyszer elmehetnénk!!KépKépKépNagyon jó tornák vannak itt a herkulesbe!!KépSzoval rajtatok áll!!KépKép
Na jo megyek bebujok Kíra mellé mert azért sajnálom egy kicsít,hogy mitöl van ez neki,eddig nem volt!!KépSzerintem a féltékjenység miatt van!!Ma egésznap ott játszott és eszébe se jutott,most este már a kutyusáért se ment be!!Kép
Na se baj türelmes leszek vele,nem eröltetem be őt a szobájába sztem az rosszabb lenne!!Kép
Szép estét nektek!!
ANDI
Vendég
 


HAHO!!
Hol van mindenki???Csak nem merészkedtetek ki ebbe a "szép tavaszi"Napsütötte ídőbe???Embertelen,sztem Míron is ezért ilyen flugos napok ota!!Pedig tegnap sétáltunk a temetöbe és majd megfagytunk de az se segitett rajta!!3/4 7-kor már aludt este mert nem birtunk vele!!
Na jo megyek akkor én is!!
SZép napot mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Andi!
Úgy látom ketten maradtunk!
Mi nem mentünk ki! Eszünk ágában sincs! majd a nyitott erkélyajtónál levegőzünk!
Mi szinte egész délelőtt fent voltunk! Reggel 6-9.45-ig aludtubk, utána kaja, utána 1-ig folyamatosan ébren volt, és utána játszottunk: kiköpöm a cumit, majd hisztizek érte. Közbe meg takarítottam, teregettem, stb... A levesem is csak félig kész. Nem nagyon akar aludni a lánykám, de legalább nem sír. Nem csodálom! Már megint szakad az a szájbab....tt qrva hó! Imádom a havat, de nem márciusba!!!
Nekem is volt boszorkányom! Az ágyam végébe lakott, és vagy én is anyuéknál aludtam, vegy teljesen felkucorodtam az ágy tetejére. Nagyon féltem tőle. Hogy miért van nem tudom, én a kisebbik gyerek vagyok, úgyhogy nálam nem a féltékenység miatt van. Az is lehet hogy ezen a gyerekek nagyrésze ugyanúgy átesik mint a bárányhimlőn.
Ez a kenőcs vény nélkül kapható? A tornába én is benne vagyok! Mielőtt terhes lettem a bioligetbe jártam, de az már sajna megszünt.
Na megyek befejezem a levesem!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Andi!
Úgy látszik ketten maradtunk!
Mi nem mentünk ki! Eszünk ágában sincs! Majd talán ha haza jön apa elmegyünk egyet hármasban, vagy az erkélyajtónál levegőzünk.
Nem csoda hogy Miron nem alszik! Már megint szakad ez a qrva hó! Imádom a havat, de nem márciusba.
Enéh persze megint nem alszik. Reggel 6-9.45-ig úgy aludt, mint akit fejbe vertek, de azóta semmi. Szerencsére nem nagyon sirdogál. Inkább játszunk:kiköpöm a cumit, majd hisztizek érte! De itt van anya, aki aki mindig visszazadja! Kép
Nekem is volt boszorkányom! Az ágyam végébe lakott! Lehet ezen a gyerekeke nagyrésze ugyanúgy átesik mint a bárányhimlőn.
Ez a krém vény nélkül kapható?
A tornába benne vagyok! Kép Mielőtt terhes lettem a biologetbe jártam. Nekem az most is jó lenen, csak sajna az megszünt.
Megyek befejezem a levesem!
-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok, én is itt vagyok, csak sokszor mire végigolvaslak benneteket, nem marad időm írni!
Hát mi sem voltunk kint sétálni, ebben a gyönyörű időben! Viszont voltunk a masszázson. Akit érdekel, lehet menni, fel kell hívni a védőnőt, és ő felír a listájára, és jelentkezési sorrendben ad időpontot. Nekem tetszett, Aisa is élvezte, érdemes elmenni, utána az ember otthon is alkalmazhatja, és biztos jó az ilyen kis prüntyiknek.
Sancsi küldöm neked priviben a telszámot! Kép

Képzeljétek már a második éjszakát aludta végig Aisa! Este 8-9 től reggel 6-ig alszik folyamatosan! Kép

Na,megyek megint ébren van és éhezik! Kép

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!!
Odex!!
Gratula Aísához nagyon ügyí Miron még mindig ébred nekem hajnalba akkor visszaalszik de reggel 6-tol mindennap fenn vagyunk!!KépKépValoszinű a fogaí miatt mert megint jőn két nagy rágófoga!!Már a 11-12-dik!!Remélem hamar kinőveszti mind a huszat és akkor végre végigaludhatok egy éjszakát én is!!KépKíra ma a szobájába aludt de ott kellett vele aludnom,mert megigértem neki hogy reggel is ott leszek melette!!!Mikor ébredt fel??Hát persze hogy pont hajnalba amikor Mírcsít éppen visszaakartam altatni itt a nagy ágyba!!KépKépKépPersze mindjárt kiabált kifelé,hogy "Anya nem tartottad be az igéreted!!"Erre az orditásra Míron is (aki már éppen visszaaludt)felébredt és ugy elkezdett bögni,hogy én rárivaltam Kírára minek űvöltözik mire ő is elkezdett bőgni!!Hát super volt mondhatom!!Anyu is kérdezte reggel,hogy mí volt nálunk hajnali 3-kor??Le lehetett hallani annyíra sírtak!!Kép

Sancsí!!
Igen a krém vény nélkül kaphato és tényleg nagyon jó!4És utána is használhatod bármilyen sebre!!Hallványítja a hegeket!!
Gabi!!
Akkor várlak titeket délután!!
Szép napot mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Megint sehol senki???Igaz mi is kihasználtuk ezt a jó időt és mentünk a Hősők Terére koszoruzni,de sajna csak a himnuszig bírta Míron,utána el kellett jönni mert hangosan gagyarászott!!Most pedig már alszik mint a duda!!Alig aludtunk éjjel ugyhogy lehet,hogy én is lepihizek egy kicsít!!Majd estefelé benézek!!
Szép napot mindenkinek!!
REméljük már tényleg jőn a tavasz!!KépKépKép
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!

Lauanya, én is a Scöpf Méreiben szültem, 17 óra után császárral. Nálam az volt a gond, hogy valójában nem indult meg a szülés (1 héttel a kiírás előtt nem is csoda), csak előző este a szülésznő tisztára besokkolt, hogy itt éjjel baba lesz. Aztán valamik jöttek 10 percenként, mire berendelt, de aztán semmi se történt. Csak az a kár, hogy nem küldtek haza. Azt hitték, csak fájásgyengeségről van szó, a szervezetem pedig nem reagált semmire sem, sem a burokrepesztésre, sem az oxytocinra... node mindegy... Norbi nagyon nyugis, értelmes kisgyerek lett. De másodszor más kórházat választok! Ezt már eldöntöttem... Teszek fel képet rólunk! Sancsi, ti melyik utcában laktok? Küldesz képet magadról? (mirjam07@gmail.com)KépKép
mirjam_07
 
 


Még azt akartam mondani, hogy nálunk most az a nagy újság, hogy Norbi elindult, tegnap már rótta a köröket a szobában, kanyarodott is, és átment egyik szobából a másikba! NAgy dolog ám ez!!! Kicsit takonykórosak vagyunk, de remélem, hogy mára már sokat javul! Egyébként hihetetlen szerencsém volt vele, mert nagyon jól alvó baba, most is alszik még! Kép Volt néhány hónapos időszak, amikor nem aludta át azz éjszakát, de ebbe a kötlözések is belejátszhattak, de egyébként 2 hónapos korától, hihetetlen jól aludt (este 8-tól, reggel 8-9-10-ig...) 3 hetes kora óta külön szobában, kiságyban aludt és nekünk a hason alvás jött be.
mirjam_07
 
 


Sziasztok!!
Mirjam!!
Nagyon szép baba Norbi,és tényleg látszik rajta hogy kiegyensulyozott!!Mi már december 10 -dike ota szaladgálunk akkor volt majdnem 11 honapos!!Az alvással nálunk se volt gond egészen 1 honappal ezelöttig aztota nem tudom miért minden éjjel 2-3 körűl felébred és nem hajlando csak a mi ágyunkba vísszaaludni,és utána is reggel 6-kor kelés van!!Aztán délelött 11-töl 14-ig alszik és utána márcsak este 7-től!!Pedig jobb lenne ha délután is aludna legalább egy orát mert akkor nem kéne 7-kor lefektetnem!!KépSztem lehet,hogy azért ébred hajnalba fel mert kialussza magáT!!Még szerencse,hogy azért mellettem visszaalszik!!KépKépBelehalnék ha hajnaltol fenn kéne lennem!!Mi is külőn szobába alszunk már 3 honapos kora ota,és szintén hason!!
Többiek hol vagytok???
Gabínak igazolt a távolléte mert haza utazott a szűleihez és csak vasárnap jőn haza!!Ott gondolom nincs net!!Kép
Na jo megyek mert Kírát hazahoztam az ovibol ebéd után és most itt áll a gép elött,hogy játszhasson!4Apa jőn akkor ővé a gép!!KépKép
Szép napot nektek!!Lehet,hogy végre itt a tavasz??Nagyon jó idő van!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!
Vagyok én is, csak itt van anyósom, és elvagyunk vele.
Majd írok!
Puszi,-cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok! Utobbi napokban eltűntem. Volt egy kis betegség, egy kis utazás, ilyesmi. Dóri a 15 hónapos szuri után 1 héttel náthás, lázas lett, de a láz viszonylag hamar elmúlt. A nátha viszont eléggé elhúzódott. Én meg túl vagyok a félévente jelentkező hólyaghurutomon, amit még nem sikerült végleg kikezelni. Nem tudom, tudja-e valaki, milyen betegség ez. Ha nem, addig jó. Szóval ilyen bajaink voltak. De hogy ne csak panaszkodjak, a múlt hétvégét Zalakaroson töltöttük egy termálszállodában. Volt babapancsoló is, Dórinak nagyon bejött. A Csillagvárban levő játszóházról én is hallottam, szivesen kipróbálnám. De mostmár bízom a jó időben, és irány a játszótér. Aki esetleg holnap szerette volna kipróbálni a Gradusban a zeneovit, azok kedvéért üzenem: sajna elmarad.
andiamo
 
 


Sziasztok!
Remélem, minél többen olvassátok, az Auchannál 20 ingyenfotó előhívását lehet rendelni, az Auchan oldalra kell felmenni és az Email címet beírni, arra kódot küldenek, amivel 1 héten belül fel lehet tölteni az oldalra a fotókat! Szóval ráértek válogatni, a lényeg, hogy ma és csak ma lehet a kódot kérni!
Remélem, ki tudjátok használni és jó sok képet tudtok nyomtatni!
üdv. mirjam
mirjam_07
 
 


Sziasztok!!
Mirjam köszi az infot én már intézkedtem!!Már kaptam kodot is!!KépKépEste Apával kiválogatjuk a képeket!!Ugy számoltam hogy a 40 db. kép lesz kb 1000 ft.Igaz,hogy nem nagy de párom igy ís mindig idegbajos,hogy két havonta kell festék patront vennünk a sok kép nyomtatás miatt!!Dehát ha olyan jók!!KépMegaztán hiába van meg cd-n azt nem tudom senkinek adni és mindenki kér friss képeket a gyerekekröl!!
Többiek hol vagytok??Nagyon rossz idő van Míron szinte egész délelött aludt,mindig ilyen aluszékony ílyen esős időbe!!
Andiamo!
De jo nektek,hogy kikapcsolodtatok egy kicsít!!Ránk is férne már!!Csak sajna most nem engedhetjük meg anyagilag!!Remélem nyáron síkerül legalább egy hosszu hétvégére elmenni!!
most víszont mennem kell mert míron itt pörög nekem az elemes motorjábol kiesett az elem!!Kép
Szép napot mindenkinek!!
ANDIKépKüldök egy kis napsűtést!!KépKépKép
Vendég
 


Hahó!

Andi köszi a napsütést, hétfőre már 12 fokot és napot jósolnak. Remélem, kivételesen bejön nekik a jóslat! Kép

Én is kaptam már kódot, pont most rendezgettem össze a képeket, nemsokára fel is töltöm őket. A DM-ben is olcsó (félár) most előhívatni a képeket. Kiszámoltuk, hogy kb. 75 db képig érdemes az Auchanba menni, ezen felül a DM olcsóbb. Kép

Amúgy minden oké, Aisa továbbra is végigalussza az éjszakákat. Kép Én is elmennék egy kicsit kikapcsolódni vhová, vagy ha más nem, csak kicsit kiülni már a kertbe a napra...

Mirjam, nagyon helyes a kisfiad, szerintem az én lányomnak is tetszene! Majd ha felébred megmutatom neki!

Megyek sütni!
Jó hétvégét!
Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!!
Én éppen most lettem készen az Auchan képek feltöltésével,vagyíshát még várom a végkifejletett,mert nagyon lassan tőlti be!!43 bd.-ot rendeltem végül és ez lesz 879 ft.-KépKépKép
Mult héten nyomtattam ki egy csomot itthon ha ezt tudom megsporolhattam volna a tintát!!Kép
sebaj!!remélem jo minőségüek lesznek!!Mi eddig a média markba hivattuk elő,ott nagyon jok lettek!!De tul.képpen mostanába már nem sokat nyomtatok,mert csínáltam mindkét gyereknek külőn cd-t ami az övéké lesz és csínáltam nekik olyat is ahol eggyütt vannak,abbol pedig mindketten kapnak!!Kírának elég sok fénykép albuma van mert akkor még nem volt dig.gépünk Mírcsínek csak egy van de azért akarok neki is többet!!Azért mégis jobb ugy nézegetni mint cd-röl!!
Sajna ma megint elég rossz idő van,de nem baj ma bulizni megyünk!!Sogornőm fia 10 éves!!Tatárbifsztek lesz a menü!!KépKépKép
Rakok be mindjárt képet!!Elöbb lekicsínyítem őket!!
Puszi ANDI
Vendég
 


Sziasztok!
Itt vagyok végre!
Elment anyosóm. Végre! Tudom gonosz vagyok, de most örülök neki. Nincs vele semmi bajon, nagyon jól kijövünk egymással, csak ez a pár nap kicsit sok volt!
Nagynehezen rászoktattam Enéht arra, hogyha sír, nincs egyből kikapva a kiságyból, és csak az esti lefekvéskor altatom el az ölembe. Nah! Ez most borult teljesen, mert akárhányszor felsírt Enéh, anyósom kikapta a kiságyból. Mondtam neki hogy nem kell mert visszaalszik kivétel nélkül is. Persze hiába beszéltem, és akárhányszor kivette, a gyerek mindig fullra felébredt. Meg jött az hogy ne vigyem ki délelőtt az erkélyre mert fúj a szél, hideg van, stb..., stb....
Remélem sikerül visszaállítanom a napi rutint, ugyanis már kezdett kaialulni a játékidő, szopik ideje, stb.
Hazajön a párom, majd megmondom neki hogy máskor ha jön, mondja meg neki, mert én hiába beszéltem neki. Szerencsére az nem most lesz. A koóözeljövöben nekünk kell menni. Előre félek tőle!
Nah! Kipanaszkodtam magam, most jöjjenek a hírek:
A kengyelt még nem vették le, azt mondta a doktornő, hogy 3 hónapig lesz Enéhn. Abból 1 már elmúlt! Most is állítottak rajta, 2 hét múlva kontrol.

Mirjam!
Nagyon édes a kisfiad!
Mi a Bocskaiba lakunk. Küldök képet is, de itt is találsz: www.eneh.gportal.hu
Köszi az Auchanos képes infót, én is igényeltem kódot.

Odex!
Gratula az átaludt éjszakához! Már mi is alszunk éjjel! 3 napja este 10-11től reggel 7-8ig! Remélem Enéh megtartja ezt a jó szokosát.

Andi!
Köszi a napsütést! Reméelm a párom hoz egy kis meleget.Kép

Puszi, -cs-

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Sziasztok!!
Itt vannak a képek amit délelött beigértem,csak már nem volt időm felrakni!!
Szép álmokat mindenkinek!!

KépSokat tanul Kírátol!!KépKépKép

KépAnyátol is sokat tanul!!!KépKépKép

KépEzzel a mosolyával vesz le a lábamrol!!KépKépKép
Vendég
 


Sziasztok!

Hazajöttünk és meghoztuk a jó időt is! Remélem...

Most hulla fáradt vagyok, majd holnap írok többet!

Újaknak üdv!

Szép estét mindenkinek!

Gabi
petrababa
 
 


Haho Gabi!!!
Már vártunk,tegnap lemaradtál egy kis utcaí szaladj ide szaladj odárol!!5 gyerekkel voltunk kinnt Vícával!!Hát mit ne mondjak egy élmény volt,föleg hogy két szót alig tudtunk beszélni,ugyanis egyík jobbra másik ballra szaladt és még ráadásul a csajok is visongtak!!Majd ma délután ütkőzhetünk!!
Ebéd után megyek Kíráért aztán majd kijővűnk,de hivhatsz délelött!!
Többiek???
Szép napot mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok! Nektek miért kerül pénzbe a feltöltés? Nem értem...
Én is rendeltem képeket, meg még van kódom, úgyhogy még válogathatok. Eddig 140 képet hoztam el. (7 email cím). Mi eddig nem sok pénzt adtunk ki képekre, mert tavaly volt ingyen dm és rossmann akció, akkor nagyon sokat sikerült előhívatni, és most is jól jártunk, mert már épp készültem előhívatni, erre jött ez az auchanos akció.

Nagyon jól telt a hétvége, itt voltak anyósék, de nekem szerencsére nagyon jó anyósom van, mindent úgy csinál, ahogy mondom, csak azt észrevételeztem, de azt is csak magamban, hogy reggel bementek Norbihoz, ahogy felébredt, pedig én szoktam még hagyn egy kicsit játszani, ha nem sír, mert ilyenkor szokott kakilni... de ez igazán semmiség.
Tegnap voltunk zenebölcsibe is, mostmár 3 csoport van, a 2 éven aluliaknak 2 csoport, negyed 10-től és 10-től... Ez jó, mert mindig akkor mehetünk, amikor éppen jó, van választási lehetőség. Norbi tegnap elhasalt az udvaron, beverte a homlokát, szerencsére nem nagon, nem lett kék, csak piros. Erre este, amikor hazajött apa, rányitotta az ajtót, nem látta, hogy ott van előtte, még egy búb... Kép EGyre bátrabban jár, és tegnap vettem észre, hogy egyedül feláll a földről, ha elesik Kép Kis lépés az emberiségnek, nagy lépés nekünk...
mirjam_07
 
 


Sziasztok!!
Mirjam!
Hogy te milyen leleményes vagy,mi erre nem is gondoltunk hogy több emaíl címre is kérhettünk volna kodot!!KépKépKép
Szólhattál volna elöbb is!!Azért kerül pénzbe mert én azt hittem,hogy csak akkor kapunk 20 db.-ot ingyen ha rendelünk is valamennyít!!KépKépKépKépKép
Tiszta hülye vagyok???Mi még nem csínáltunk ilyet eddíg mindig otthon nyomtattam!!
Ha vannak még ilyenek nyugodtan szoljál,örömmel veszem,csak részletesebben ird le ,hogy hogyan müködik!!
Nekünk is van bub a fejünkön,de én nem tudom honnan ered,egy nap ugyanis 5.-ször biztos odavágja magát valahova!!KépKépKép
Odex!!
Te ís több címet adtál meg képrendelésnél???Vagy te ís bénáztál mint én??Hát hiába én még tudatlan vagyok ilyenekbe!!Tessék máskor mindenröl informálni!!KépKépKép
Gabi!!
Nem is mondtad,hogy ma dolgozol!!KépHogy telt az estétek és az éjszakátok??Mi nem panaszkodunk!!Mikor hazaértünk lefektettem ,elaludt este 1/26-ig és este 1/28-kor már megint aludt reggel 6-ig!!Jót tett neki a séta!!
Többieknek leirom,hogy tegnap elcsaltam Gabit Szentivánra gyalog!!!Kíráért mentünk az oviba!!Ugy ís jöttünk haza!!KépKépKépNa jo azért fájt már hazafelé a lábunk,és Petrababa se birta a végén a gyürődést!!Csunya anyja nem adott neki enni!!KépKépKépDe azért jol esett,ez a nagy séta!!
Odex!!Legközelebb meglátogatunk titeket!!Meg mehetünk játszotérre ís!!KépKép
Most megyek mert vasalok,csak éppen bekukkantottam!!
Azért este néha írhatnátok nem hiszem,hogy még akkor is a tavaszt élvezitek!!
Szép napot mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!
Vagyok én is.
Andi! Mi este a játékot(meg a hangunkat Kép ) élvezzük anyával és apával, azért nem írtam eddig. Nagyon aranyos, egyre többet gagyarászik.
Nem tudom mások hogy tudják beosztani az idejüket, nekem valahogy sose sikerül.
Én is gondolkodtam hogy megadok több email címet, nekem 5 címem van Kép , de kb. 2 hete hivattunk elő képeket, így most nem sok van, és felesleges lett volna a kód.

Mirjam!
Azért köszi az infót, ha lesz még valahol ilyen akció, szólj! Kihasználjuk! Kép

Tegnap voltunk 12 hetesek!
Kedden meg apát elkapta a fényképezési láz!
Íme:
jatszunk:
Kép
fürdés előtt:
Kép
fürdés után:
Kép
sellőlány Kép
Kép
Végre elkaptam egy mosolyt! Kép
Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi
 
 


Hahó!

Andi, én két emilcímre kértem kódot, csak az egyik egy olyan postafiókra jött, ami nem ismerte fel a karaktereket, így kiolvashatatlan lett a kód. Kép Így csak 20 képet hivattunk elő ingyen. Én ilyen kis becsületes vagyok! Kép

Sancsi, a fürdés utáni kép, ahol a válladon van, nagyon jóóóóóóóó Kép Olyan a kis arca rajta, mintha már egy éves lenne...olyan kis komoly... Kép
És azok a nagy szemek! Kép

Mostanában kicsit kevesebbet leszek, mert van egy kis itthon végezhető munka, és amikor Aisa hagyja, akkor azt csinálom! Muszály, mert lassan csak a gyed-et kapom, és akkor "éhen halunk"... KépKép

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!
NEm tudtam, hogy először hívattok elő így képet, bocsánat! Amint már említettem, tavaly volt dm és rossmann akció is és ott már rutint szereztem. Csak akkor olyan széles körben ismert volt az akció, már hetekkel előtte beharangozták, hogy nem lehetett feltölteni képet, akkora volt a forgalom! Ez az auchan most sokkal jobb volt, ilyen szempontból.
Na majd legközelebb szólok megint, természetesen!
mirjam_07
 
 


Sziasztok!!!
Sancsí!!
Nagyon édes Enéh,és nagyon sokat változik!!Tényleg olyan nagy lányos arca van!!!Még mindig nem ismerlek,igy a képekröl se!!KépKépKépDe lassan ha jőn a jo idő,ősszefuthatunk,ha van kedvetek!!!
ODEX!!!!
Mit dolgozol otthon????Én is akarok mert nekünk is kevés a pénzünk!!!Már vagy 3 honapja én is keresek otthon végezhető melot,vagy heti egy-két nap délutáni valamit!!Szoljatok ha tudtok valamit!!!
Mirjam!!!
Várunk minden ínfot,de lényegre tőrően!!
Rakok be egy két képet,aztán huzok mosogatni,mert ma kimenője van a bejáronőmnek!!!KépKépKépKépKép
Gabi!!MIZUJS????Megyünk délután sétálni???
ANDI

Képutánpotlás!!!KépKépKép

KépA kék szobába Mironnal a nagy ágyba már nincsenek boszorkányok!!KépKépKép
Vendég
 


Sziasztok!
Sehol senki?? Gondolom mindenki élvezi odakint ezt a jó időt! Kép Jól teszitek, nemsokára mi is megyünk ki egy kicsit! Kép
Andi, apukám szerzett itthoni bedolgozós melót. Művirágból készült koszorúkat kell összeállítani. Nem egy nehéz meló szerencsére, haladós is, csak egy idő után nagyon uncsi. Meg mindig megégetem a kezem a hülye ragasztópisztollyal, így tiszta vízhólyag vagyok! Kép

Velünk minden rendben van, Aisa már majdnem a hasára fordult, csak ott volt a kanapé támlája, ami akadályozta. A lábait már megfogja, és tartja egy csomó ideig. Kép Meg megtanult hisztizni, és előszeretettel gyakorolja is az új tudományát! Kép Meg eljött a megijedünk korszak. Hétvégén anyósnál voltunk és kétszer olyan sírást rendezett amikor meglátta anyósomat, mint még soha. Tiszta vörös volt, szinte levegőt sem vett. Nagyon ijesztő volt, remélem nem lesz minden napos.

Többiek, mi újság???

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?