Új privát üzeneted érkezett!

VIRÁÁÁG!!!
Már elmúlt 10 óra!Hahó!Iszonyúan várjuk a jelentkezésedet!Gyere hamar.
rimar
 
 


Virááááááááág!!! Igaza van Rimarnak!!! Már 10 óra 10 perc van!!! Ugye pozitív lett???!!!

KépKép
titi_27
 
 


Virááááág!

Hooool vaaaagy?
10 óra 23 perc!!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

 
 

sziasztok!megcsináltam a tesztet!köszi hogy ennyire aggodtok de a teszt negatívKépKépKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


nem megy el az üzenet!áááá azt irja elment de nem látom!a teszt negatív KépKépKépKépKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!
Pedig már tényleg mindenki azt hitte, jön a baba. Kép
Most viszont tényleg el kellene menned a dokihoz, hátha tudna mégis csinálni valami vizsgálatot, amiből kiderül, hogy miért nem jön meg neked. Én még mindíg valami hormonális dologra gondolok.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


ó Virág!A fenébe!Tényleg csináltass valami vizsgálatot hormonszintre, hátha csak az a baj.Lehet hogy egy szuri, vagy gyógyszer segítene a dolgon, te meg itt szenvedsz már 3 éve.Vagy cipeljünk el mi a dokihoz?Kép

rimar
rimar
 
 


Kép NegatívKépKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Lányok!
Ma este K-Pax lesz az m1-en.Az egyik kedvenc filmem.Tök jó, ezt mindig szívesen megnézem.
rimar
 
 


rimar dehogy kell engem elcipelni!csaj attol parázok ha elmegyek akkor doki valoraváltja a rémálmom hogy nem lehet mégegy babám!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


A fenébe! Ezt nem hiszem el. Virág, biztos, hogy negatív, nem jött ki azóta a második csík? Vagy már csak én képzelem oda azt a csíkot? Ez nem létezik. Egy teszt csak úgy nem lehet pozitív! Lányok, mitől lehetett akkor az a teszt mégis +?

KépKép
titi_27
 
 


Dehogynem lehet kisszívem!Ilyet ne is mondj!Ha már van egy gyereked, akkor sokkal nagyobb annak a valószínűsége, hogy valami piti rendellenesség játszik szerepet.Ilyen meg előfordul.Ki kell vizsgáltatni, nincs mese.Ne csináld, te sokkal erősebb csaj vagy annál, hogy berosálj egy ilyen vizsgálattól!Különben is, nem hiszem hogy neked jó lenne még évekig bizonytalanságban élni!Virág!Szedd össze magad, tessék a tettek mezejére lépni!De mostmár tényleg!
rimar
 
 


Tökre el vagyok keseredve! Ez nem lehet igaz! Virág, tényleg menj el dokihoz, vagy gyere haza, menj el itthon egyhez. Mikorra várható, hogy hazalátogatsz? Kérd meg anyukád, kérjek időpontot itthon egy dokihoz. Tényleg a végére kell járni. Te is tudod, hogy még a biztos rossz is jobb a bizonytalannál. De olyan nincs, hogy nem lehet második babád!

KépKép
titi_27
 
 


Virág!
Hidd el, én már úgy izgulok érted, mintha magamról lenne szó.De lehet, hogy jobban.Nagyon segítenék neked, ha lehetne.Ha ezen múlna, akkor már hatosikreket várnálKépNa jó azért kicseszni nem akarnék veledKép
rimar
rimar
 
 


titi?mit látsz?még egy csikot?én is de a férjem nem látja a képen meg egyáltalán nem látszik!már halucinálok!

Jo csajok majd elmegyek otthon dokihoz!Nagyon jol esik hogy igy aggodtok!amugy van sok nönél hogy a második baba nem jön össze!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Igen, tökre olyan, mintha ott volna alig láthatóan a másik halvány csík. Ahogy a múltkor, igaz, akkor azért láthatóbb volt. De lehet, hogy már én is csak beképzelném?
Virág, én személy szerint egyszerűen nem térek napirendbe az egész felett. Mitől volt a teszt pozitív? SOS dokihoz kell menned!!!

Amúgy én is kezdek pánikolni! Még mindig semmi jelét nem érzem a terhességnek. Lehet, hogy az én tesztjeim is hazudnak? Na jó, azért ezt még én sem gondolom komolyan. Azért azok tényleg láthatóan pozitívak lettek. Csak már rémeket látok.

Lányok, hülye kérdésem lesz... ugye ha elmenne a baba, akkor mindenképp lenne hozzá vérzés? Csak volna már jövő szerda! Már szabit is kivettünk a férjemmel... annyira izgulok és nagyon félek! Tudom, hogy azt gondoljátok, hülye vagyok, de valamiért nem tudok megnyugodni, hogy odabent minden rendben.

KépKép
titi_27
 
 


Amúgy Virág, én is csináltam két ilyen típusú tesztet, mint a tied, és baromian nem látható rajta a második csík. Valami halvány ott háttérben... a másikat a múlt héten csináltam, amikor a Gravi HCG már kimutatta a pozitívat. Szóval, lehetséges, hogy a teszt sem tökéletes. Szegénykém, már tudom, hogy lassan kiütést kapsz az egésztől, de nincs valami másfajta teszt a patikában?
Mondom, ami után a Gravi HCG-t megcsináltam 1 hete vasárnap, utána a héten azt hiszem kedden (mert hogy nem hittem el a pozitívat) vettem a gyógyszertárban még kettőt. Az egyik ugyanilyen típusú, és első látásra én mondom, negatív lett. Aztán másnap reggel jött a Gravi HCG, és erősebben lett pozitív, mint a hétvégi. Szóval, ennek hiszek.

KépKép
titi_27
 
 


titi!multhéten szerdán ugyanilyet csináltam mint ma csütörtökön másmilyet!nincs itt baba!ha meg lenne az majd idövel kiderülne!de nincs!ez van!

Amugy én a képen nagyn nagyon nagyon megeröltetve látom a másodikat életbe simábban de nem ugy mint elsönél!ez van én már nem csinálok több tesztet,mert mindig beleélem magam aztán csalodok!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hát, Virág, nehéz kérdés. Mit szólnál hozzá, ha küldenék Neked postán egy Gravi HCG-t? Az úgyis kb 1 hét, mire odaér. Mert én még mindig kételkedek. Szerintem ne adjuk fel ilyen hamar, ez nem egyértelmű negatív eredmény. Lehet, hogy én akarok belebeszélni ebbe az egészbe többet, de szerintem van ott csík, csak szar a teszt. Rajta van amúgy a leírásában, hogy milyen koncentrátumban mutatja a HCG hormont? Nekem érdekes, hogy mondom, ez a Gravi HCG adott 3x is pozitív eredményt, mellette még kettőt csináltam (nem is "büszkélkedtem" nektek erről a sok tesztről, hát, ez van, nem hittem el) azok mondom, ugyanígy látható a második csík. Hmmm? Mit szólsz hozzá? Elfogadsz tőlem egy Gravi-t?

KépKép
titi_27
 
 


Lányok, komolyan! Ti nem látjátok a másik halvány csíkot ezen a teszten? Hülye vagyok már?

KépKép
titi_27
 
 


titi!ne aggodj én is látom és mostmár a férjem is életbe mondom jobban látszik de nem ugy mint a multkori!nem kell tesztet küldeni tudok én is venni másmilyet de most nem akarok!várok még egy kicsitegy idö után ugyis kiderül van e baba vagy sem!férjem szerint nincs bennem is van egy kis kétely de ugy érzem van!most egy idöre felejtem hogy van baba meg tesztet meg mindent!és majd ha lejár a 65nap akkor csinálok tesztet az még egy hét!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, annyira szar ez a bizonytalanság! Annyira együttérzek veled. Én is tisztára izgulok, vajon tényleg baba van-e, és hogy minden rendben van-e. De kár, hogy nem olyan egyszerű a helyzeted. Ha itthon lennék, már rég el tudtál volna menni dokihoz, és talán a baba is kiderülne.

KépKép
titi_27
 
 


nagyon aranyos vagy!hát nem tudom de én azrt raktam fel a tesztet hátha valaki észreveszi a halvány csikot de a képen nem is látszik csak ha nagyon rákoncentrál az ember!de te észre vetted és ez nagyon megnyugtatott!most visszaszámoltam a kisfiam december elsején fogant és február 6.án mutatta ki a teszt!ugyhogy lehet azért halványde moist nem élem bele magam csak féreteszem egy kicsit hogy van vagy nincs!
Otthon már nem birtam volna ki és rég orvosnál lettem volna de itt nem!ez van!most pihiztetem a fejem egy kicsit aztán majd rájövök idövel ugyis ha van baba!még bizom benne hogy nem jön meg szerdán

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hát, mondom, Virág, szerintem ott a csík. És ez már a második két csíkos. Milyen érdekes, hogy Nimródot is ilyen lassan mutatta ki a teszt? Hátha most is ez a helyzet! De jó volna, Istenem, úgy izgulok érted! Na, akkor mindketten nagyon várjuk a jövő hetet.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok ám, csak nem mindig tudok jönni. De azért követlek benneteket.
Virág: nagyon szomorú vagyok, de azért nem add fel a reményt, lehet, hogy csak később fogant a babuci.

Ti mit gondoltok a Magne B6-ról? Tényleg segíti a beágyazódást?
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


SziasztokKép

Virág, Titi!
Én egyből észrevettem a 2. halvány csíkot, de nem mertem mondani, nehogy hiú reményket ébresszek Virágban. Szóval én látom. (elég jó is a szemem).

TitiKép
Kérdezted, hogy ha elmegy a baba, van -e vérzés. Akkor igen, feltétlenül. DE olyan is van, hogy elhal a tehesség és akkor sajnos hetekig tünetmentes lehet az elhalás. Sokszor csak az Uh-on veszik észre. Tudom, hogy idegtépő ez a várakozás, de bízz a babádbanKép

AnitaKép
Mint írtam nemrég, nekem kifejezetten ezért kellett szednem és a megtapadás megsegítéséért. És olvastam is róla egy leírástKép Én biztosan szedni fogom, ha itt az ideje.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda! És te mikor kezdenéd el középidőben vagy már a mensitől? Én most vettem, és szerintem ma van pé-m. Fájdogál a hasam, de nem akarom beleélni megint a dolgokba és már ha lehet mondani 2 babót elvesztettem, nem akarnám ezt is. Segíteni szeretném a beágyazódását. Szerinted még nincs késő elkezdeni?
És mennyit kell belőle? ami a dobozra van írva 3x2-t?
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita, örülök, hogy itt vagy közöttünk!
Én is szedtem/szedem a Magne B6-ot, szerintem teljesen mindegy, mikor kezded szedni, én is úgy hallottam, hogy segíti a beágyazódást. Én 2 hónapja szedem. Hát, fogalmam sincs, hogy mi segített, de lehetséges, hogy ez is benne van a pakliban.

Koda, akkor Te is látod a 2. csíkot!!! Ez jó, már azt hittem, csak képzelődöm. Virág, most fogd be a szemed... szerintem tényleg babája van, csak ezek a francos tesztek... azért nem mind olyan jó.
Igen, nagyon várom már a jövő hetet, a férjem egyfolytában azt mondja, ne izguljak folyton, miért ne lenne rendben minden? Azért, mert nincsenek tüneteim? 5 tesztem lett pozitív, a hasam fel van puffadva, a melleim érzékenyek, csak hát... ki tudja... ezek a tünetek mind akkor is életben volnának, ha a baba már nem élneKép Tudom, azt mondjátok, hogy gondolhatok ilyet, meg hogy hülye vagyok, csak egyszerűen én ilyen vagyok, kész, nem tudok megváltozni. Legszívesebben már rég elmentem volna UH-ra! De ragaszkodom a dokihoz, úgyhogy ez van.

KépKép
titi_27
 
 


Anita, akkor most végülis lehet már tudni, miért ment el a baba? Vagy mik a konkrétumok? Örülök, hogy megint próbálkoztok, és nagyon drukkolok!

KépKép
titi_27
 
 


csajok hihetetlenek vagytok!még elkenödni se hagytok!mindig reményt adtok!tök aranyosak vagytok!megnyugodtam de mondom most nem nagyon élem bele magam!

tényleg kismamák vagy akinek már van baboja volt nálatok olyan hogy terhesen nagyon nem tetszett az akcio?mert nekem az elsö terhességnél folyamatosan tetszett és nagyon is kivántam!most meg...

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


AnitaKép
Ezt neked másolom ide, hogy nem magamtól találtam ki a magnézium fontosságát a terhesség allat:

"""a terhesség ideje alatt fellépő magnéziumhiány ugyanis növeli a spontán vetélés, a koraszülés, a fejlődési rendellenességek, az idő előtti fájások kialakulásának kockázatát. """"

Igen, neked feltétlenül kellene szedni a napi 3x2 tablettát. Meg úgy általában szerintem mindenkinek.
És persze, hogy nem késtél még el vele! Igazából a fogannatás napjától is elég lenne elkezdeni. Persze ha előbb szeded, az csak jó!Kép Meg amúgy is jó a szívnek, idegeknek! Ezt sajna nem tudja a szervezet előállítani és az ilyen téli időszakban az ételekkel sem olyan könnyű bevenni. Úgyhogy csak szedjed nyugodtanKép
Én erre a kombinációra esküszöm: elevit + magne B6!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


VirágKép
nekem is tetszett az akció terhesség alattKép Akkora volt a hasam, hogy már csak tolattam, de mindíg megkörnyékeztem apátKép Tuti a hormonok, mert most simán eléldegélnék az akciók nélkülKép Csak így nehéz lenne összehozni a tesót.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
A Rezi csak most aludt el ,de visszaolvastam amiket írtatok, és a csíkot én is látom. Nem tudom élőben milyen lehet, de itt a mi gépünkön kilehet venni.

Titi!
Ne izgulj,tuti babás vagy, és nem lesz semmi baj. A vitaminokkal előre felkészültél a terhességre.

Arra gondolj milyen csodálatos nőnapi ajándékod lesz, de nem csak neked, hanem a Virágnak is. Biztos kapsz egy gyönyörű képet a kis pocaklakódról (és majd felteszed nekünk is).

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Titi:Sajnos nem tudni pontosan mi lehetett. Azt mondták lehetett egy mikro terhességem és mivel nem tudott megtapadni egy mensi késéssel kiürült a szervezetemből.
Koda: Köszi az infót akkor már el is kezdem. Az elevitet nem nagyon szeretném szedni, már úgy elhíztam tőle. Remélem, nem lesz gond, ha csak magne b6-ot szedek.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


hát nem tudom koda de én most egyáltalán nem kivánom férjem nagy "örömére"Kép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!
Azt szokták mondani, hogy a terhesség elején (gondolom a rosszullétek miatt) nem kívánják a párjukat a nők. Utánna meg fokozódik, és jobban kívánják. Hát ..........akkor te most lehet, hogy az elején vagy. Hiszen hosszú volt a ciklusod, és lehet hogy csak február elején fogant.

Kép

Kép
oné
 
 


Titi!
Ezt a nagyon negatív gondolkodást tessék abbahagyni!Örülj a babádnak!Ne felejtsd el,a te lelkiállapotod kihat rá.Ha én lennék a hasadban, kapaszkodnék ezerrel, mert ettől a sok negatív gondolattól azt hinném, hogy nem is akarsz.Hidd el, ha már ott van a pocidban, nem szabadulsz meg tőle egyhamarKépTudom, hogy ez mindenkivel előfordulhat, de azért nem általánosíthatunk.Ez a Te babád, és a hülyeségek helyett inkább gondolj rá, hogy jó legyen neki!Vagy végig akarod parázni a 9 hónapot?KépEgészséges vagy és kész!És a babád is.
rimar
 
 


merre vagytok?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Bocsika... én nem igazán vagyok, voltam egy tárgyaláson Bicskén... most meg megyek haza. Ne haragudjatok, én ma már nem hiszem, hogy tudok jönni.
Aranyosak vagytok, jókat derültem Rimar azon, amit írtál, jók ezek a megnyugtató és jó kedvű hozzászólások!
Sok-sok puszit küldök mindenkinek! Holnap reggel jövök!

KépKép
titi_27
 
 


Csak gyors bekukk, mert mindjárt Zsolti fürcsi.
Képzeljétek az Univer honlapján Zsoltika lett 2005.november szépe!!

Megvan a vérvételem eredménye is: Ez alapján én tuti csak 2007-re pályázhatok. A pajzsmirigyem rendesen be van durranva, tehát emiatt nem tudok teherbe esni. Amíg nem kezelik, addig nem is fogok, a dokihz meg csak 1,5 hónap múlvára adnak időpontot. Ha meg véletlenül így is terhes lennék, fennáll annak a veszélye, hogy a baba szellemi fogyatékos lesz. Jó, mi?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Jól eltünt mindenki délután!
Tücsi!
Volt valamire utaló jel. Sok vagy kevés a pajzsmirigyed?? Mert állítólag mindkettőnél kellett volna valami előjelnek lennie (hízás, hajhullás, meleghullámok.......)
Más dokihoz nem tudsz elmenni, hogy ne kelljen annyit várnod, és előbb kezeljék a bajt?

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!


Virág
Ezt nem hiszem el. Már volt egy jól látható pozitív teszted. Várj egy, két napot és próbálj ki másik tipusút is. Nem szabad rögtön feladni. Nem jött meg, volt pozitív teszt tessék hinni benne. Én nagyon szurkolok igazán megérdemled ezt a babát.
Amikor a fiammal voltam terhes én is jobban kívántam az együttlétet. Most is kívánom, ha nem vagyok rosszul. Most, hogy békülőben vagyunk olyan mint a kapcsolatunk elején. A babagyártási hónapokban be kell valljam megszokássá vált, és ez nem tett jót. Lehet, hogy ez is baj volt.

Titi
Ne aggódj feleslegesen nincs semmi baj a babával. Örülj neki, hogy nincs panaszod. A sok idegeskedéssel pedig nem használsz neki. Inkább tessék pozitívan gondolkozni és örülni. Hidd el minden rendben van.
Most, hogy ki voltam bukva minden estére felkeményedett a hasam és fájt, ez nem használ a pocaklakónak. Tudom az én helyzetem más de akkor is a felfokozott idegállapot nem tesz jót.

Tücsök
Te nem vettél észre valami változást magadon, voltak erre utaló jelek?
Sajnálom, hogy így alakult, de legalább kiderült mi a baj és segíteni tudnak rajta. Mindenképpen ilyen sokat kell várni, nem tudsz elmenni más dokihoz, hátha hamarabb van időpont?
Köszönöm, hogy átírtad a táblát.Kép
A Bornemissza tértől nem messze lakunk, az még kelenföld. Ti is a 11. kerben laktok?

Anita
Nem csinálnak valami kivizsgálást ami kideríti, hogy mi lehetett az oka ennek az egésznek? Lehet, hogy én vagyok kicsit gyanakvó, de két ilyen trauma után nem ártana ha a dokid utánnajárna mi történhetett. Ezzel nem akarlak megilyeszteni. Õ nem javasolt semmit?

Jó éjszakát!
Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Mesi, ez aztán nem túl jó hír így reggelre. Kép Annyira sajnálom. De ugyanakkor jó is, hogy végre kiderült, mi a gond, hisz így tudsz lépni ellene. Kár, hogy ilyen későre van időpont a dokihoz. Nem próbálkozol meg inkább valakivel mással, akinél van hamarabbra időpont?

Bufo, igyekszem nem idegeskedni, és aggódni folyton. Lehet, hogy nem is megyek haza a hétvégén, hisz akkor úgyis megint összezörrenünk anyával valamin, és ez most nem hiányzik. Meg jó volna sokat pihizni is.
Örülök, hogy jól mennek otthon a dolgok!!!

Mesi, gratula az Univer eredményhez. Meg lehet valahol nézni képeket?

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!

Bufo köszi hogy biztatsz!én is nagyon reménykedem hogy nem jön meg a héten,mert akkor jövöhéten már biztos leszek a babába!amugy én most tök nem kivánom az akciot pedig eddig meg mindig zsongtam és tök nem esik jol!ez van!

Mesi!nem értem hogy miért lenne szellemi fogyatékos a baba annyira magas a pajzsmirigy?egyik ismerösöm 36éves neki is gondjai voltak vannak a pajzsmirigyével és most nemrég szült egy makk egészséges kisbabát!szerintem ebböl nem lenne gond nálad sem de tényleg az a legjobb ha kezelteted magad!
Hol lehet megnézni a kis nyertest?mert univer oldalon nem találtamKépGratulálok neki meg is érdemli hogy ö a honap szépe de szerintem egész évre is!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hahóóó!!! Hol van mindenki? Ki mit csinál?

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Úgy látom ma nincs nagy tolongás.
Dávid alszik így benéztem egy kicsit.
Mindenkinek jó elfoglaltságot. Én is megyek pihizek addig amíg a kis lurkó fel nem kel.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Tücsi!
Én is gratulálok a november szépe díjhoz. Tényleg, hol lehet megnézni? Képet kellett küldened róla, és úgy választoták ki a nyertest?

Titi!
Én most altattam el a Rezit, de csak bekukkantok mert főznöm kell, utánna meg megyek a kozmetikushoz.
Úgy gondoltam ebben a hónapban kényeztettem magam egy kicsit. Elmegyek tornázni is, hátha a gondolataim nem járnak majd mindig a babán.

Jaj, lányok!
Lenne egy kérdésem. A múlt hét kedden voltam a dokinál, amikor felírta a Norkolutot. AKkor azt mondta, akkor mennjek vissza, ha vége a mensinek
De mivel nem szedtem be a gyógyszer (10 napig kellett volna és utánna mensi), és megjött most nem tudom mitévő legyek. Mennjek a héten hozzá vagy várjak a jövőhétig? Szerintetek?
Na rohanok, majd bekukkantok főzés közbe

Kép

Kép
oné
 
 


Én lemaradtam erről a gyógyszerről, mire írta fel?

KépKép
titi_27
 
 


Hát arra, hogy megjöjjön. Tudod mivel az 52.-ik napon voltam. Erre az 53.-ik napon megjött.

Kép

Kép
oné
 
 


http://www.bebietel.hu/be.php?o=szepsegverseny#

Itt alul a 2005.november-re kell kattintani.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?