Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Ma voltam dokinál , és a következő a helyzet:van egy 8mm -es petezsákom, a terhesség ideje pedig 5+-1hét, ( érdekes pedig szombaton 7 hetes leszek elvileg. Megvizsgált, és még levette a citológiát is. 2 hét múlva kell mennem ismét.
Remélem ezzel a hírrel lelket öntök a csapatba, meglátjátok sikerülni fog!
Én nagyon szurkolok mindenkinek!!!!! Hajrá!!!

KépKép
eszterke80
 
 


EszterkeKép
Nagyon gratulálok, szuper! Sokat kellett várnod? Ki csinálta az Uh-t?

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda: Hajas-hoz járok Õ csinálta az uh-is meg a vizsgálatot is. Elég sokan voltak ma délelőtt, úgyhogy vártam kb. fél órát az uh-ra, utána meg feljött az ambulanciára, rendes volt.

KépKép
eszterke80
 
 

 
 

Gratulálok Eszter!!! Kép

KépKép
titi_27
 
 


Látom, ma nagy volt a csend, én sem nagyon tudtam jönni, még itt van a barátnőm, aztán jöttem-mentem, mellette a munka is...
Jó éjt mindenkinek, aztán holnap várom a fejleményeket.

Mesikém, reméljük, holnap is fent lesz a hőd. Bár, én valahogy úgy érzem, tényleg nem fog leesni...

Koda, hogy állunk hőügyileg? És mi újság Miskolcon? Mennyi hó esett? Bárcsak én is otthon lehetnék... annyira honvágyam van néha, főleg ilyenkor, mikor otthon esik a hóóóó! És a köd... én az Avason laktam, annyira imádtam, mikor télen köd volt. Sokan hülyének is néznek néha emiatt.

Anita, voltál dokinál? Gyere gyakrabban!!! Kérlek, ne keseredj el nagyon!!! Remélem, feldob a tudat, hogy mi itt vagyunk, és várunk.

Virág, mikorra van időpontot a dokinál?

Na, holnap jövök. Holnap leszek a 28. napon. Vajon megjön-e? De szerintem is kb 32 napos lesz, akkor pedig még van időm.

KépKép
titi_27
 
 


Mai tábla:
Kép

És a görbém:
Kép

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Koda!

Te nem küldesz adatokat a táblicskuba?

Titi!
Hőjelentés?

Eszterke!
GRATULÁLOK!! Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Jó reggelt!
Nagyon szép görbéd van Mesi , mikor kéne megjönni? Én elötte csináltam tesztet 2nappal és negatív lett! aztán utána 4 nappal akkor már totál pozitív.Már alig várom hogy kiderüljön nálad!
Titi:Valahogy feljebb kéne varázsolni azt a hőt 37.-re!!bár a tied is szép szabályos görbe! Ne izgulj a hasfájás miatt, nekem annyira fájt hogy már a betétet is megvettem.Minden percben azt hittem hogy megjött.
Virág ! szerintem menjél dokihoz, lehet hogy egy jelentéktelen probléma miatt van ez az egész ,és gyógyszerrel rendbe hoz.
Mentem lányok, vár a munka! Puszi Eszter

KépKép
eszterke80
 
 


Szia Eszter!
Nekem elvileg hétfőn kéne megjönnie. Azt hiszem, ha szerda reggelig nem jön meg, akkor fogok csak tesztet csinálni. Szerdán amúgy is fel kell hívnom a dokimat a rákszűrés eredménye miatt, így ha véletlenül + lenne a teszt, akkor rögtön időpontot is tudnék kérni. Milyen optimista vagyok, mi? Nem merek reménykedni, pedig olyan jóóó lenne....

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Hahó!

Hol vagytok?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


SziasztokKép

MesiKép
Dehogynem küldöm! csak mindig elfelejtem.
A hőd szuper, mennek a drukkok továbra is! Annnnyira izgulok!

Kor: 30
lakhely: Miskolc
Ciklusnap:28-32
ciklusnap: 17
prób.: 2006. január
gyerkőc: Marcell 2003.03.06
kép van a profilomba, de küldhetek is. KépKöszi!!


TitiKép
Én is az Avason laktam. Ahogy felkanyarodnak a 32,33,34-es buszok a tapolcai elágazás után 3. buszmegállóban. Szóval ott lent az Avas elején laktunk. Rálátunk a hejőcsabai házakra. Anyáék ott laknak és anyósomék is. Én is imádtam. Engem is hülyének néztekKép 4 éva költöztem el otthonról ide.
És hogy állunk hőügyileg? Én már nem tudom, hogy mi van velem. A tegnapi 37,2 lement 36,6-re. Az Lh teszten viszont a teszt csík erősebb lett mint a kontroll csík. Most akkor mi van????
Nézzétek: 17. napon vagyok.


Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Ma csak kicsit később tudtam jönni, mert a barátnőm vittek ki a Keletibe, ma ment haza. Részemről még mindig 36,8, pattanások sehol, és ma vagyok a 28. napon. Egyelőre semmi jele a mensinek, a cicieim még érzékenyek, szóval, szerintem a hétvégén nem lesz belőle mensi. De mint tegnap is írtam, valahogy tudat alatt érzem, tudom, hogy tutira nem lesz baba. Ha mégis, akkor nagyon boldog leszek!

Mesi, még mindig nagyon szép a görbéd, én egyre jobban izgulok érted. Annyira szeretném, ha sikerülne Neked! Az nem lehet, hogy ebben a hónapban senki se babásodjon. Igaz, Eszter itt van közöttünk, de most már a "régiek" közül is követhetné valaki a többieket.

Anita, még mindig nincs? Vajon volt dokinál?

Virág? Sehol? Mikor mész dokihoz? Már van időpontot rákszűrésre, igaz?

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Koda!
Nagyjából ugyanakkor mérted a hődet? Egyébként nálam is volt egy ilyen "ugrás" abban a hónapban, amikor megfogant a baba!

Ez a hő dolog amúgy érdekes: nekem sohasem volt 37 vagy afölötti eredményem!!! 36.3-mal indultam, peteéréskor 35.8-36 volt, a baba 36.7-36.9-re "tornázta föl". Szóval 37 alatt is lehet baba!!!

Eszter!
Gratulálok! Nekem is feltűnt, hogy az orvosok az elejen nem a mensitől számítják a baba adatait, hanem a körülbelüli fogantatástól, legalábbis egymás között ezt használják. Amikor kórházban voltam, túl voltam a 7. héten, mégis 5-6 hetes kismamaként definiáltak! Aztán a kiskönyvbe a mensitől számított adatok kerültek be, és az utóbbi két UH-nál már az orvosok is ezt használták.

Cupicica
cupicica
 
 


Koda, ez érdekes, hogy így leesett. Ez fura! De ha az LH teszt azt mutatta, pé lesz, el tudom képzelni, hogy most lesz. Én sajnos nem használtam ilyen tesztet. Bár tudnék segíteni. Az, ha ilyenek a ciklusaid, akkor valóban most lehet a peteérésed. Sza.d le magasról most a hőmérőt, akciózzatok legalább kétnaponta, ha nektek összejön, és szerintem ahogy megjön a mensid (vagy hátha nem jön meg), te is mérd minden reggel ugyanabban az időpontban, és majd szépen kialakul a görbe.

Én a következő megállóknál, a posta melletti parkkal szemben laktam (anyukám még mindig), egy kék tízemeletes szóló házban. Sokan nem értik, hogy lehet szeretni az Avast. Szerintem ide bele kell születni.

KépKép
titi_27
 
 


Tényleg, ez a hőleesés lehet akár a beágyazódás is? Az kb mikor jelentkezik a fogantatástól számítva?

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok!

Már el is feledkeztetek rólam, olyan rég írtam.
Eszterke!
Gratulálok!!!!

Titi, Tücsök !
Nagyon drukkolok nektek.

Koda!
Mindent bele!

Virág!
Miért nem jelentkezel?

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


SziasztokKép

Titi, CupicicaKép
Igen, minden adat ugyan abban az időben lett mérve. Ha holnap megint megemelkedik, akkor okés a dolog, mert akkor megvolt a pé, és ez okozta ezt az ugrást. De Titi teljesen igazad van, lehet, hogy hagyom a fenébe.....mert ma reggel megnéztem a fertility babás görbéit...ha láttatok már hihetetlen görbéket! Olyan görbékkel lettek terhesek, hogy nem is hittem a szemenek! Érdemes megnézni.

TitiKép
A hőleesés kb. 7-10. napon van a pé után. De ez nem "kötelező".

GyöngyiKép
Oké, rajta vagyunk!!Kép És tuti nem felejtettünk elKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Oné:Mesélj mi van veled, hogy vagy?

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok!

Eszterke!
Nálam még mindig semmi. Már lassan az 50.-ig nap felé közeledek.
Mindenesetre jövöhét kedden elmegyek a dokihoz, és akkor remélem kiderül mi a bajom.

Koda!
Küldj képet, ha tudsz! A kisfiad most fogja kezdeni az ovit?

Úgy látom mindenki nagyon elfoglalt. Remél hétvégén több infóval gazdagodunk.

Kép

Kép
oné
 
 


sziasztok csajok!egész délután nem tudtam belépni már a várandos topicokhoz sem azért nem jöttem eddig!Jövöhéten megyek dokihoz ha addig nem jön meg!hát eléggé fáj a hasam alja ugyhogy több mint valoszinü érkezik a mikulás!na meg a höm is leesett 36.3ra!Lassan már a feriti táblázatom nem fog elférni a monitoron már most is arréb kell huznom!borzaszto!

Eszterke!gratulálok!Kép

Titi és tücsi nagyon tuti a görbétek remélem hogy ebbe a honapba babokátok lett ha már lefoglaltátok!

Anitával mi ujság nem tudjátok?

Koda jo furi a görbéd de ne aggodj enyém a tiédhez képest hullámvasut legalábbis a január elejénél!

Na joéjt mindenkinek!remélem lesztek hétvégén!én holnap nagytakaritást rendezek de belesek rátokKép

Oné köszi az aggodást jol vagyok!remélem hogy az 50 napodbol még lesz 280 isKép

Cupicica veled minden oké?rosszullét?

Bufo merre van?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Nagyon el vagyok kenődve.
Titi!
Neked ezerrel drukkolok, legyél te a következő babás!
Nekem ma reggelre leesett a hőm, úgyhogy ma vagy holnap megjön.

Azt hiszem a hétvégén nem jövök többet, most egy kicsit be kell gubódznom.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Hát Mesi meg tudlak érteni! DE ha jobban vagy, gyere és folytassuk együtt továbbKép

Én ma reggel is 36,6-os hőt mértem, úgyhogy passzolom ezt a hónapot. Másik hőmérőt is elővettem, azzal is ennyi volt......Viszont az LH tesztet is előírásnak megfelelően használtam. Az viszont pozitív. Na erre varjunk gombot. MIndegy, együttlétek megvoltak aztán lesz ami lesz. Majd jövő hónapban megint nézegetm maga, hátha addigra beáálokKép

VirágKép
Akkor te sem állsz jobban. na ez nem a mi hónapunk volt....Próbálom magam nem felidegesíteniKép

GyöngyiKép
Marci most bölcsis, majd szeptemberben fogja kezdeni az ovit. Már ha leszokik a pelenkáról!Kép


És egy pár kép rólunkKép csak hogy megismerjetek


http://www.babanet.hu/album/albumimages/4299/141066.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/1776/197756.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/1776/197757.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/1776/197760.jpg



Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Az alsó sorokban az OPK az LH tesztelést jelenti. Most is pozitív lett. Kipróbáltam egy másik csíkot sima vízzel. Az totál negatív, a kontroll csík szépen kijött. Tehát a teszt elvileg működik.....


Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda! Én ezt nem értem , peteéréskor pont hogy leesik a hő és nem felmegy, ha viszont pozitív a teszted mégiscsak termékeny napjaid vannak..nem nézted el a hőd ? és a 16.napon 36.2 volt? már ne haraguj hogy ilyeneket írok, csak kb. fél órája gondolkozok hogy mi van ...vagy esetleg a 7.napon volt peteérés?nem jelöli a fertility.
Kíváncsi lennék mit mond a doki erre.

KépKép
eszterke80
 
 


Lányok, lányok help!!!!!

Remélem, Mesikém Te is benézel azért még ma... én mindjárt megőrülök!!!

Reggel mértem megint hőt, még mindig 36,8, és a 29. napon járok. Már egy hete Miskolcon vettem tesztet, gondoltam, azért legyen. Szóval, ma nem bírtam megállani, mondom poénból csinálok egyet reggel. Egyszerűen nem értem az eredményt.

Rögtön kijött a kontrollcsík, erős egy csík. Aztán ki is dobtam, visszaaludtam. Na, de nem bírtam magammal, most megnéztem a kukát... ott a halvány másik csík. Szerintem ez nem valós. Nem tudom, mennyi idő után jött ki.

Létezik az, hogy valahogyan átfolyik, vagy mit tudom én... rögtön Anita jutott eszembe, akinek azt írtam, hogy 3/4 óra után a második csík szerintem fals adatot mutat. (Bár szegénykénk tényleg lehet, hogy terhes volt, ezt ugyebár még nem tudhatjuk, és azt sem, mennyire volt halvány az a második csík). Ezzel még mindig így vagyok, csak nem tudom, vajon mikorra jelenhetett meg ez a kis halvány csíkocska. Próbáltam lefotózni, gondoltam felteszem, hogy közösen találjunk rá magyarázatot, de nem igazán közelít úgy rá a gép, nem látszódik, azért elég halvány az a vonal, de látom!

Hogy működnek ezek a tesztet? Az a csík biztos ott van alatta, és ha átázik, tutira mutatja azt is. Lehet, hogy valahogy így volt Anitánál is, és most nálam.

Mert valahogy most egyszerűen nem gondolom azt, hogy terhes lennék. Nem hiszem, hogy ilyen egyszerűen menne ez.

Mesikém, nagyon sajnálom, szerintem én is nemsokára követlek, bár este mértem a hőm, 37,4 volt, de reggel már csak ugyebár 36,8. Egyszerűen nem értem, pedig annyira ügyesen csináltátok ezt a hónapot, most már kezdek én is hinni a dokinak... aszerint viszont még három hónap, a fenébe!

Virág, remélem, eljutsz a dokihoz! Szerintem attól függetlenül is menj el, ha megjönne.

Koda, még mindig + az LH teszt? Mert akkor már végképp nem értem. Hogy mutathat egymás után ennyi termékeny napot?!

Oné, kíváncsian várom az eredményt, miért várat ennyit a mensid. Bár baba lett volna, és azért, de így tényleg jó, hogy elmész dokihoz.

Amúgy tegnap én is majd' megőrültem, nem tudtam jönni egész délután! Írtam is Apának, de csak jó sokára tudta helyretenni a problémát.

Remélem, lesztek még ma. Tegnap annyira hiányoztatok. Kezdek függővé válni!!! Kár, hogy mindenki ilyen szanaszéjjel lakik, mert akkor ha mindenki bebabásodik, lehetne egy talit szervezni. De így... elég nehézkes volna. Kép

KépKép
titi_27
 
 


EszterkeKép
nem, nem néztem el a számokatKép Azért ennyire jó a szememKép
És ez az. Lefelé kéne mennie, nem felfelé. Vagy ha már felment egyszer, akkor ott kéne maradnia...mindegy, egyenlőre betudom a gyógyszer hatásának. 7. napon nem lehetett semmi, mert az LH teszt csak 16. napon lett pozitív. Azóta is az. lehet, hogy ilyen sokáig érek?:o 2 dobozt használtam el.....
Régebben, mikor rendes volt a ciklusom, 37 körül volt a hőm pé után. 36,6 nekem a totál alaphőm. Úgyhogy várom a hónap végét és majd újból vizsgálgatom magamKép

Te jól vagy? A többiek hétvégi pihenőt tartanak?

Mi eskövőre megyünk nemsokára, bár Marci most kezd el legózni. Még pizsamában van....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Titi!
Most látom, hogy írtál. Sajnos 10 perc után valóban megjelenhet halvány csík, ami nem mutat valós eredményt. Persze nem tudom, hogy most nálad mit mutat valójában. Jó lett volna tudni, mikor jött ki a csík. Én vennék egy újat és ott ülnék felette 10 percig, hogy mikor jelenik meg a 2. csík!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Szia Koda!

Igen, az lesz, szerintem várok néhány napot, lehet, hogy úgyis megjön. De azért ez igen tanúlságos lehetne.
Mindenesetre veszek egy másikat, és lehet, hogy megcsinálom reggel... tudom, hogy úgysem bírom ki.

Jó szórakozást az esküvőre!

KépKép
titi_27
 
 


TitiKép
Én még ma biztosan vennék egyet,amit napközben lehet használni. Nem bírnék várni, ahogy magamat ismerem. Aztán reggel is csinálnék egyet. Csak hogy ne öljön meg az ideg. Jó lenne, ha igazat mutatott volna!KépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Koda ne add fel a reményt ha lh pozitiv akkor jokor voltatok együtt a höd meg lehet neked 36.6nál számit alacsonynak!

Tücsi!amig nem jön meg ne kenödj el!ti is ezzel biztatok engem,akkor te is bizakodj!

Titi nekem rengetegszer volt ilyen hogy késöbb jött ki a halvány csik,de az nem érvényes!viszont szerintem várd meg a mensi idöpontját és mivel nem fog megjönniKépcsinálj tesztet!tuti pozitiv lesz!eddig minden honpaba volt babásunk nem ám ez marad ki!és ebbe ahonapba ráadásul kettö lesz te és tücsi!én reménykedem helyettetek is!

Koda te vagy a következö babás!Én már tegnap végig néztem az összes képet az oldalatokon is meg a babaneten is!a kisfiad nagyon édes!neked meg jobban áll a rövidhajKépszalvétával diszited a tárgyakat?

Huh mindenki jol eltünt!rimar,bufo,anita?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


titi!azért irtam hogy nem megyek ha megjön mert ugye ugy ne turkáljon bennem adoki!de ha nem jön meg akkor jövöhéten megyek!

Csajok nem tudom hol de valahol azt olvastam hogy 5napig termékeny a nö egy honapba!ez hogy lehet?

ha ez igaz akkor kodának a 3pozitiv jogos!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


5 napig? Ez igen érdekes! Nem is hallottam még ilyet. Gyorsan elszaladtam, vettem egy másik tesztet, biztos, ami biztos. Igen, Virág, én is úgy gondolom, nem érvényes az eredmény.
Csak tudod, a mensim általában 28 napos, bár tény, hogy a pé-em a 18. napom volt, aszerint pedig 32 napos lesz most a ciklusom. A fenébe! Ezért nem szabad, hogy legyen itthon tesztem, mert úgyis felhasználom, mégha a józan eszem azt diktálja, hogy "Kriszti, még korai, majd ha késik vagy 1 hetet..." stb.
Szóval, most az tuti, hogy holnap reggel megcsinálom a másikat, meglátjuk, majd figyelem, mikor jön ki a második csík, ha egyáltalán kijön.

Koda, én is kettőt akartam venni, és most gyorsan megcsinálni az egyiket, de valahogy érzem tudat alatt, hogy nem hajt semmi, mivel negatív lesz. És ugyebár a női megérzések...

KépKép
titi_27
 
 


Szerintem az öt napot úgy értik inkább, hogy a hónap közepén van öt nap, amikor fogamzóképes lehet egy nő. 5 napot mondanak, mert pontosan nem lehet tudni a pé. időpontját, napját. Igazából 12-24 óta, mikor a petesejt megtermékenyülhet kiszabadulás után. Az LH teszt pedig azért lehet 3-4 napig pozitív, mert egy bizonos hormon (luteinizáló hormon) jelenlétét igazolja. És mint tudjuk, a hormonok kicsit lassabban ürülnek ki. Pl. ha valaki tehes, de elvetél, utána még mutathat pozitívat a teszt. Ha hülyeségeket írtam, javítsatok ki!Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Mi ez a nagy csend? Mesi, tényleg eltűntél... nekem is meg fog jönni. A párommal együtt voltunk, és rózsaszínű volt a zsepi Kép. Szerintem lassan tényleg nyithatjuk a 2007-es topikot. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi: az én tesztem elég sokára mutatta ki , kb 5 perc volt, már azt hittem negatív..ott is hagytam, mire visszamentem erős pozitiv. A teszt használatiába is bele van írva hogy X idő után nem mutat pontos adatot. Nyugi várjál pár napot. A rózsaszín se mérvadó mert azt olvastam vanakinél a beágyazódáskor előfordulhat.És a 36.8 lehet beágyazódási leesés .

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok!

Szerintem én is tartok veletek a 2007-es topikba.
Tegnap, mikor rossz volt a net, akkor megcsináltam a Jónás-módszer szerint az éves naptáramat.
Ti csináltatok már ilyet.
Ott is több napra jelöli be a peteérést.

Virág!
Melyik nap mész a dokihoz? Én a keddet tűztem ki célul.Perszer, ha addig nem jön meg. Már nagyon rossz ez a várakozás.
Ha fel is ír valami gyógyszert (amitől megjön), akkor utánna megint kezdődhet minden előről, és végül tényleg mehetek a 2007-es topikba.

Koda!
Nagyon aranyos a kisfiad. Még nekünk se sikerült a pelust eldobnunk. Már nagyon várom a nyarat, és remélem akkor sikerül.

Tücsök!
Ne keskeredj el, még bármi megtörténhet.

Anitával mi lehet? Valamelyik topikba írt régebben. Lehet, hogy visszament oda???

Jó éjszakát, és szép álmokat mindenkinek!
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Nem tüntem el, itt vagyok. Sajnos tegnap egész nap nem sikerült bejutnom, eltünt a topik.Kép
Látom nektek sikerült.

Ma kirándulni voltunk. A diósgyőri várban kocsonyanapok voltak és arra jártunk. Volt favágóverseny, szánhúzás. Nagyon tetszett. Helikopterről békákat dobáltak a gyerekeknek, de mi csak egyet tudtunk becserkészni.
Lilafüreden is jártunk, szép havas minden.
Holnap pihizünk, du anyósomékhoz megyünk.

Titi
Micsoda fejlemények. Remélem az a teszt erősen is pozitív lesz. Nagyon szorítok!Kép
Nem tudom emlékszel e de én pont azért mentem el a dokihoz, mert együttlét után kis vérzés volt félidő után nem sokkal. Azt mondta ez lehetséges, azután meg kiderült, hogy jön a baba. Tehát nem feltétlenül jelent bajt.

Mesi
Ne keseredj el, még nincs veszve ez a hónap. Nem jött meg úgy olvastam.
Ha mégsem sikerül ez a hónap, nem lehet meggyőzni a dokidat, hogy hamarabb megcsinálja az a vizsgálatot?

Koda
Megnéztem ám a képeket. Nagyon jók.Kép
Egyenlőre ne foglalkozz a hőddel, ha a teszt pozitív akkor akcióra fel.Kép Ki tudja melyik mutat most igazi eredményt, de ha valami pozitív akkor azt nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Virág
Remélem kiderül valami a dokinál a jövő héten. Ha mégsem tudnál elmenni akkor legalább örülhetünk annak, hogy megjött.

Eszterke
Hogy vagy? Minden rendben?

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo!ne adj reményt!meséltem nektek hogy elmult a mensim és utánna négy napra rá akcio után véreztem egy napot!ne hogy már ez babát jelent mert megint beleélem magam és csalodok!köszi amugy hogy biztatsz és azt irod örülhetek ha megjön!hát én annak örülnék ha nem jönne meg!azért a szivem mélyén még reménykedem!mondjuk feleslegesen mert nincs semmi tünetem!

Titi a rozsaszin még nem jelent semmit!nem fog megjönni!a tesztekre amugy az van irva hogy 20perc után nem érvényes az eredmény ugyhogy van remény!söt ti pont jokor akcioztatok a feriti szerint nem?hát akkor minden esél megvan!

2007es topicot én fogok nyitni de innen senkit nem fogok beengedni,mert itt mindenki 2006ba fog szülni és készKép

Koda nem ugy olvastam az öt napot hogy ez az öt nap közül lehet pé hanem hogy mind az öt nap pé!nem értem na mindegy!

Zsepyvel meg kisbabával mi ujság nem tudjátok?

Szerintem most anita pihizik és biztos jobb is neki ha egy kicsit nem foglalkozik a babázással!itt meg folyton azt olvasná!bizti kipiheni a történteket!remélem azért még jön hozzánk!

Oné hétfön kérek idöpontot és szerintem csütörtök vagy péntek lesz!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok,

Virág

Köszi az érdeklődést, tegnap szerettem volna jönni, de nem tudtam. (mármint a topic nem jelent meg...)
Szóval 2006.02.02-án született meg császár metszéssel Enikő Mirtill. 3400 gramm és 50 centi volt akkorKépKép
Sajnos a sebem el kezdett szivárogni, így naponta jártam dokihoz eddig. Már jól vagyunk...

Anita,
Pont ősszel volt egy ismerősöm hasonló helyzetben. Neki a dokija a következőt mondta:
- a terhesnek biztosan terhes volt, mert akkor a teszt nem mutat eredményt,
- sajnos az előfordulhat, hogy a már megtapadt embrió felszívódik (nem vetélés), addig pozitív lesz a terhességi teszt, amíg a HCG szint nem csökken le a normál értékre
- ha ez megtörtént, akkor lehet vérzés is.

Ennek a dokinak az volt a véleménye, hogy valami probléma lehetett a babával, azért nem maradt meg. Szóval Anita ne adjátok fel. Azt mondták meg kell várni a következő mensit és utána máris lehet próbálkozni. Azért még egy hormon vizsgálatot megér, mert azzal kiderülhet a sárgatest hormon probléma...

Lányok,
Cupicicáról tudtok valamit???

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Szia zseppy!már valaki beirta az örömhirt!Gratulálok a kislányodhoz és sok boldogságot kivánok!Ha tudsz majd mellékelj képet!Jóéjt mindenkinek!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


SziasztokKép

Haza is értünk az esküvőről. Jó volt, de jöttünk haza alukálni.

ZseppyKép
Mi nem ismerjük egymást, de sokat olvastalak a topikokbanKép Én is gratulálok a picurhoz!Kép

ZsuzsaKép
Akkor Ti itt voltatok közel hozzánkKép Apukám is "fogott" egy helikopteres békát. Pont leesett mellé, haza is hozta Marcinak.
És megfogadom a tanácsodat! A hőmérőt jóóóó mélyre elástam. Inkább apával foglalkozokKép

VirágKép
Ez nagyon ranyos volt, hogy senkit sem fogsz beengedni a 2007-es topikbaKép

GyöngyiKép
Akkor együtt várjuk a nyarat a pelus miattKépKép

TitiKép
Csúnya rózsaszín.Kép Sajnos nekem ez mindig azt jelenti, hogy megjön. Gondolom te is ismered magad, és ezért mondod ezt.

Megyek nézek egy kis horrort a tv-ben az rtl-en.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm jól vagyok, minden rendben. Már nem feszül annyit a hasam csak a mellem de az nagyon.
Az elevitet a doki nem ajánlotta , én meg sem mertem mondani hogy 1 hónapja szedem.
Azt meg elfelejtettem megkérdezni hogy miért nem..majd legközelebb megkérdezem.Biztos azért hogy ne hízzak, mert éhséget csinál,( mint a legtöbb vitamin.)
Zseppy : Gratulálok!!
Titi! hol vagy milyen a teszt??
Koda: jó hamar hazaértetetek!
Bufo: és te hogy vagy? minden rendben? mikor mész uh-ra legközelebb?

KépKép
eszterke80
 
 


Eszterke!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért nem ajánlotta. Nekem a doki egyből felírta. pedig még egy helyen is dolgoznak. Azt hittem, átveszik egymás szokásaitKépKép Olyan 80 %-ban pedig ajánlani szokták. Kérdezd már meg légyszi legközelebb. Szerintem ilyen téli időben, kevés vitamin mellett nem árthat.

Persze nem bírtam megálni a méricskélést. Ma már csak 36,4 volt a hőmKép kezdek kihűlni. És az Lh tesz is eléggé elhalványodott, ami negatívat jelent.

Kép


Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jó reggelt lányok!

Tudjátok, hogy nem szoktam ilyen korán jönni, sőt hétvégén mindig alszunk vagy délig, de egyszerűen nem bírok magammal.

Szóval, megcsináltam a másik tesztet kb 10 perce. Gravi-HGC. Nem bírtam odanézni, de a lényeg, hogy 5 percen belül megjelent a második halvány csík!!! Egyszerűen nem hiszem el, hogy babás lennék. Hogy nekem sikerülne???!!! Pedig fájdogál a hasam, mintha megjönne, a vérzés sehol, a hőm továbbra is 36,8, tegnap este pedig 37,4 volt. Szóval, egyszerűen nem hiszek a szememnek. Szerintem várok pár napot, aztán csinálok egy másikat.

Ennek már azért kezdek hinni. Lehet, hogy akkor a tegnapi teszten is megjelenhetett a másik csík, csak én még a kellő időn belül dobtam ki. Kép

Húúú, már jól kibőgtem magam... na, visszamegyek egy kicsit a drága férjemhez, mert sikerült felébresztenem, aztán dél körül jövök hozzátok!!!

KépKép
titi_27
 
 


TitiKép
Az a teszt jó minőségű! 5 percen belüli bármilyen csík bizakodásra ad okot! Nem is lehetne erősebb, mert ha jól olvasom, fiatal terhesség lehet. Holnap tessék megint venni egyetKépKép Aranyos lehettél, ahogy ott ülsz a csík felett és lesedKép Szuper hírekKép
csak biztatáskép a netről:

""""Új vagyok a babaneten, mert szombaton tudtam meg, hogy terhes vagyok. Nekem a Gravi HCG teszt már a 28-ik napon kimutatta, igaz, nagyon halványan, csak 15 perc után lett annyira erős a csík, hogy kezdtem elhinni""""

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda, nagyon aranyos vagy, még a hideg is futkos a hátamon! Köszönöm a drukkot, annyira boldog vagyok, hogy ilyen csapattal izgulhatom végig ezeket az időket!!! Én úgy tervezem, hogy a hét közepén veszek másikat, addigra talán erősebben is bebizonyosodik. Csak egyszerűen nem hiszem el!!! Még mindig úgy gondolom, a sors iróniája.

Istenem, bár igaz volna!

KépKép
titi_27
 
 


Titi , ez biztató!!!!nagyon drukkolok!!
A hasfájás is jó!!!Amig fenn van a hőd úgysem jön meg!! HAJRÁ TITI!!!

KépKép
eszterke80
 
 


Szia Eszter!

Annyira aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok nekem, el sem hiszem, hogy eljött volna az az idő, amikor értem is lehet izgulni?

Még mindig nem tértem napirendre afelett, hogy két halvány két csíkos teszt talán nem hazudik. De hogy ilyen gyorsan sikerült volna? Hisz még ez az első hónap, amikor tényleg hőmérőztem, és figyeltem a jelzésekre.

Lányok, annyira köszönöm nektek a sok bíztatást, és a drukkot, remélem, tényleg babás vagyok. De nem akarom azért elkiabálni, félek a csalódástól.

Mesi létrehozta a 2007-es topikotKép Azt hittem, már én is megyek át oda.

KépKép
titi_27
 
 


Titi ez nagyon jo hir!mondom én te leszel a honap babása!De remélem nem hagysz itt minket,vagyis engem meg kodát mert itt már csak mi nem vagyunk babások!(meg anita)

Ez nem lehet igaz komolyan létre hozta nem is néztem?biztos a taplo dokia miatt hogy lehet valaki ilyen hogy elvsezi a reményt?remélem azért még visszajön hozzánk és nekem lesz igazam hogy baba van neki is!

Koda mi az a ranyos?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


VirágKép
Nem értem az utolsó kérdésedet! Kép Milyen "ranyos"???? vagy csak elírtál valamit?

Titi!
Tényleg ott van a topikKép Azt hittem, csak elkeseredésében mondta Mesi. Én még bizakodok a márciusban, aztán ha nem sikerül, majd akkor átköltözök oda. De TÉGED nem viszlek magammalKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?