Új privát üzeneted érkezett!

Oné: Azaz a gabriell fajta, ezt a gyógyszertári, de van a Dm-ben igaz az jóval drágább.
A clostylbegyt egy peteérést elősegítő gyógyszer, nem hormon, amit a mensi 3. napján kell elkezdeni és 5 napig szedni. (legalábbis nálam)
Én semmilyen mellékhatását nem éreztem, nálam bevált.És imádom mert csinált nekem kisbabát hihi
Bufo: Hasszurka van rendesen, rosszullét nem annyira. A táblázatból nem tudom kivenni hogy veled mi a helyzet..mennyi idős kismami vagy?

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok!

Titi!
Szép a görbéd, nagyon! Nekem 3 hónap várakozást mondott a doki, de azt mondta még, hogy ha 2 éven belül szülök, szinte tuti biztos a császár. De én már hallottam olyat, hogy 14 hónap van a gyerekek között (nálunk 16 lenne, ha most sikerülne), és a második mégis természetes úton született. Szerintem ezt dokija válogatja, meg persze a seb alakulása.

Eszterke!
Nem kaptam adatokat. Kép Hova küldted?

Gyöngyi!
Köszi a képeket. Felrakhatom őket ide, hogy a többiek is lássák? Nagyon édi!

Anita!
Hol vagy?

Tücsi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

 
 

Kép
Tücsök! Most rohanok dolgozni , az előbb láttam hogy visszajött az üzim, majd este küldök másikat. Hogy állsz, hőd?? és Titi? feljebb ment?
Puszka: Eszter

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok!
Anita
Nagyon eltüntél. Mi van veled?

Tücsök, Titi
Hővel hogy álltok? Megy fölfelé?
Tücsök
Te már teljesen elfogadtad, hogy a következő is csaszi legyen? A te dokid bevállalja császár után a természetes szülést? Hallottam olyat is aki nem.

Eszterke
Szombaton töltöttem be a 8. hetet. A ma reggeli táblázaton már jól lehet látni. Az előzőn tényleg csak 0+0 látszott. Én holnap megyek dokihoz( vérvétel , vizelet, uh). Nem tudom, hogy fogom kibírni evés nélkül. A gyomrom nem jó, hátmég ha nem ehetek. Na mindegy csak túlélem.

Virág
Igazából nem tartok attól, hogy mégegyszer császár lesz. Nem volt rossz utóíze számomra. Sőt azt hittem nehezebben fogom viselni, de nem így volt.
Mikor mégy dokihoz? Bejelentkeztél már?
Még mindig nem jött meg ugye?

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok LányokKép

AnitaKép
Ugye minden rendben van????

TitiKép
Úgy látom, te az alacsony hőmérsékletűekhez tartozolKép Ennek tükrében tuti a görbéd!

GyöngyiKép
Én 2800 ft-ért vettem ovulációs teszte kb. 3 napja DM-ben....(Babymark a neve). Igaz még nem mutatott semmit, bár már a 13. napon vagyok.
Megvetted a terhességi tesztet? Vagy nem nagyon merted?
Jaj ez a várakozás és bizonytalanság....

EszterkeKép
Tudsz ennél olcsóbbat és ami megbízható ov. tesztet?
Jól vagy? Hányinger, fáradság?
Nem tudod, hogy itt Miskolcon megnézik a peteérést Uh-on?? Csináltak neked ilyet a closty mellett? vagy csak beszedted és hőmérőztél?

Nekem 3 napja meg se moccan a hőm. Maradtam 36,6-on ma reggel is. Pedig már a 13. napon vagyok..Hmm..kíváncsi leszek.

Drága Virág!
Most látom csak, hogy mikortól próbálkoztok a tesóval. Van benned kitartás, az biztos!!

Na megyek varrni egy felsőt magamnak, addig sem magamat vizslatom...Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


sziasztok!nem jelentkeztem még be majd ma ugyanis multhéten nem voltam jol!nem még nem jött meg,de ez nem jelent nálam semmit már!

Koda aranyos a megszolitásodKép

Kezdek aggodni anita nem szokott igy eltünniKépnem tudja valaki a számát vagy ilyesmi?

tücsi Oné-nak ez a 42 cn-ja ha jol számoltamKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


ANITA!! MERRE VAGY?

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


http://www.cyclotest.de/kinderwunsch/kinderwunsch01_06.htm itt megtudjátok nézni a kis masinát ami jelzi a pé-t,most néztem tök jo még höméröt is gyártanak nöknekKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


az árát most néztem,hát ilyenem nem lesz!126euroba kerül a kis kütyü!LH teszt 5darab ugyanez a márka 22euro

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


VirágKép
De kár, hogy a nyelvet nem beszélem. Pedig nagyon elolvastam volna az oldalt. Bár szerintem itt nálunk nem lehet ilyet kapni. Ha lehetne, akkor se tudnánk megvenni, ha ilyen drága,....Pedig jól jönne.
És tényleg nagyon becsüllek a kitartásodért! Én már az idegosztályon lennék, főleg a türelmetlen jellemem miatt.

MesiKép
Gyönyörűséges a görbéd. Úgy félek, hogy nekem meg nem lesz ilyen szép a második fele. Ha lesz második fele. Most olyan, minr egy vonalzóKép


Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztooook!!!

Már nagyon hiányoztatok, de Kép végre Kép itt egy újabb munkahét, és ismét képben leszek. Legalábbis igyekszem.

Velem a helyzet nem túl rózsás, ma is lejjebb esett 1 fokot, most így mozog 36,7-36,8 között. A múltkori ciklusban volt 37,2 is, úgyhogy ez még nem az igazi. Tegnap egész nap viszont ettől függetlenül annyira rosszul voltam, görcsölt a hasam. De nem a hasam alja, hanem a gyomrom szája környékén. Úgy, mint amikor abbahagytam a folsavat. Nagyon durván szúrt, nem tudtam, hogy feküdjek. Szóval, most tele vagyok fájdalomcsillapítóval, lehet, hogy el kellene menni dokihoz.

Mesi, hogyan állsz? Nem teszel fel egy görbét? És még mindig nem látok tisztán. Honnan tudja a doki, hogy lehetséges a petevezeték elzáródás?

Virág, még mindig semmi jele a mensinek? Tényleg nem csinálsz újabb tesztet?

Oné, mikor tesztelsz?

Koda, 13 napra lehetséges, hogy még valósan nem mutat pé-t. Hány naposak a ciklusaid?

Bár igazatok lenne, és tényleg jó lenne ez a görbe. Csak fejjebb kellene még tornásznom valahogy! Kép

KépKép
titi_27
 
 


Mesi, mintha gondolatolvasó volnál. Na, még mindig úgy gondolod, hogy nincs bébi? A görbéd egyszerűen tankönyvbe illő!!!

Koda, Te is vezeted a fertility-t? Nem teszed fel te is a görbéd?

KépKép
titi_27
 
 


TitiKép
Én is azt mondom, bárcsak igazad lenne a hozzám intézett mondatoddalKép Amúgy általában 28-29 naposak a ciklusok. De tudod, nem rég hagytam abba a gyógyszert.
És én még mindig tartom, hogy a 36,8 neked jó, mert nagyon alacsonyak a mért hők a ciklus első felébenKépKép
Nekem magas az alaphőm, nekem tuti fel kell ugrani 37-re,vagy felé! Én eleve 36,6-ról indulok! Ahogy a tiédet elnézem, alig éri el a 36,4-etKép
A táblázatot pedig csak most értettem meg, ráadásul a 13 napból csak 5 nap adata van meg. A többit nem tudtam mérni a reggeli készülődések miatt. Szóval elég hülyén néz ki. Na meg nem tudom ide beszúrni. Egy kis segítséget kaphatnék? KöszönömKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Üdvözlet az újaknak!Kép

Mesi!
Ez a görbe nagyon bíztató!

Holnap megyünk UH-ra, remélem minden rendben lesz!Kép
Bár már elkezdtem a 12. hetet, a rosszullétek sajnos nem múltak el. Pár napja azt hittem, hogy végre csitulni fog, de szombat óta sajnos megint kutyául vagyok.Kép
Persze a lényeg az, hogy a babával minden rendben van! Õ bezzeg jól érzi magát!

Cupicica
cupicica
 
 


Cupicica!
Örülök, hogy minden rendben van. Kép
Ne félj, a rosszullét egyszer el fog múlni.

Titi!
Nekem is tetszik a görbéd!
Egyébként szerintem nincs baba nálam, mert a decemberi görbém is teljesen így nézett ki, aztán az utolsó 2 napban leesett a hőm. Kép
A doki egyébként azért mondta az elzáródást, mert ugyi 3 hónapja sikertelenek a jól időzített akcióknak sincsen eredménye, és állítólag ez a császár egyik szövődménye ez lehet, pláne, ha be volt gyulladva a seb. Nahát nekem igencsak be volt gyulladva, még vissza is kellett mennem a kórházba. Ezért vagyok sokszorosan esélyes rá. Csak ez a 3 hónap telne el már.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Koda!szerintem ha 3évet én is végiggörcsöltem volna tuti én is idegosztályon lennék,de eddig nem görcsöltem abbahagytuk védekezést aztán vagy jön baba vagy nem!aztán mostanába meg már kezdek görcsölni rajta

Titi nem csinálok tesztet felesleges tudom hogy nincs baba!

Tücsi tuti a táblád ugyhogy ne aggodj lesz ott baba!

Cupicica!elfog mulni a rosszullét nem egyböl ahogy belelépsz a 12.hétbeKépde hamarosan abba marad!nekem egész terhesség alatt nem volt rosszullétem és 9honaposan és egyhetesen hánytam elöször!szörnyü volt

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Lányok, tényleg, mi lehet Anitával?!

KépKép
titi_27
 
 


Én sem értem hol van!mert mindig szokott irni most meg péntek ota nem ir!remélem nincs semmi baj vele se meg babával se!Kép
Valaki nem tud kapcsolatba lépni vele?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Koda, az tuti, hogy jpg-t tudsz beszúrni, és png-t is, de csak 600x600 pixel méretűt. Le kell csökkenteni. Aztán ami után beírtad az azonosítót és a jelszót, mehet a melléklet feltöltése. Utána a küldés. Elvileg a nézetben utána meg fogja mutatni, hogy is néz ki. Ha azt írja gond van, akkor nem fog megjelenni.

Mesi, köszi a felvilágosítást, már olyan rég szerettem volna megérteni a dokid szavait. Így már értem. De azért hátha. Látod, most a ciklusod is jól néz ki, szerintem is összejön a 28 nap, reménykedjünk!

Részemről kezdek izgulni, már a 24. napon járok, és szerintem Mesi, igazad lesz. 18+14=32 napos lesz a ciklusom, ha megjön. És szerintem megjön. Nem túl magas a hőm, bár idő az még van. De ez az ugrálás le-fel!

Cupicica, sajnos én nem tudom még, milyenek a terhesség tünetei, de én is úgy hallottam, hogy az első harmad a legnehezebb, meg az utolsó. Talán a 12. héten tényleg el fognak múlni a rosszullétek. Addig pedig kitartás!!!

Virág, sajnálom, hogy nem lesz baba. Neked általában jók a megérzéseid. De akkor meg már igazán megjöhetne. Mindenképp kezdd el inni Mesi teáját, hátha beállna a ciklusod rendesen. Az már nagy segítség lehetne!

KépKép
titi_27
 
 


Bufo, jut eszembe, nem tudsz scannelni valahol? Akkor el tudnád küldeni az UH-t. Mert az volna a legjobb, jobb, mint fényképezőgéppel lefotózni.

Cupicica, tessék UH képet küldeni nekünk majd.

Vajon mi lehet Userrel is? Olyan rég járt erre.

KépKép
titi_27
 
 


Képzeljétek!kikerestem a teloszámot anitának ö nevén nincs telo de most meg nem tudom a férje neve attila vagy gyula mind a két néven van telefonszám de nem egyezik!most nem tudom melyik lehetKép visszaolvastam és ott láttam hogy a férje után a fiu attila lesz de aztán olvastam azt is hogy kisfia a férje után gyulus most szerintetek mi van ilyenkor?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hát, én személy szerint nem igazán értem. Hol találtál telefonszámot hozzá? Hol nézed Virág?

KépKép
titi_27
 
 


telecom tudakozo oldalán!az a baj nem tudom most melyik a férje neve attila vagy gyula és pechemre mindkét néven van telefonszámKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Hát, ez jó kérdés. De tényleg felhívnád? Lehet, hogy csak el van havazva, azt írta a hó elején, hogy ritkábban fog jönni, mert sok a munkája.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok! Bocs, hogy bepofátlakodok, de Anita a mi topikunkba is szokott írni. Szerintem a férje neve Attila, és a volt férje Gyula. De nem 100%.

Kép
Kép
banya1
 
 


Hát, ez jó kérdés. De tényleg felhívnád? Lehet, hogy csak el van havazva, azt írta a hó elején, hogy ritkábban fog jönni, mert sok a munkája.

KépKép
titi_27
 
 


hát megkérdezni meg lehetne hogy mi van vele szerintem!de ha tényleg irta hogy sok a munkája akkor megnyugszom egy kicsit!habár szerintem attol még szokott irni egy két szot!na mindegy hagyom ugyse tudom melyik az igazi mert ráadásul mindkettö még ugyanabba az utcába is van!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok!
Bocsi hogy ilyen ritkán jövök, de azért mindig elolvaslak titeket.
Ma vagyok 4 hetes és 3 naposKépjó mi?persze ez a fogamzástól van számolva mert ugye a doki szerint ez 6 hét már.És most kezdődik ez az émelygős időszak.Nagyon rossz, ma pl reggel ki se szálltam az ágyból 10 óráig.Azért remélem, hamar elmúlik.
Üdv mindenkinek
rimar
rimar
 
 


Fel a fejjel, Rimar!

Az, hogy kinek mikor múlik el, szerencse/alkat kérdése. Én már benne vagyok a 12. hétben, és még mindig elég intenzív és hosszú rosszulléteim vannak... De remélem, Te megúszod kevesebbel!

Titi!
Ha kapunk képet, megpróbálom feltenni!

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok!

Ma délután megyek tesztet venni, de semmi jelét nem érzem annak, hogy terhes lennék. Majd reggel akarom megcsinálni, mert múltkor délután csináltam és lehet azért volt negatív.
Szorítsatok nekem. Ennyit még nem késett soha.
Csak attól félek, (ha tényleg negatív) akkor valami bajom van.
Na mindegy holnap tesztelek, és majd kiderül.

Tücsi!
Elkükdheted a képeket,ha neked sikerül. Nagyon megköszöném. Meg azt is, ha leírnád neked hogy sikerült.

Virág!
Veled mi a helyzet?

Kismamák!
Kitartás! A rosszullét egyszer úgyis elmúlik. Bár már nekem is lenne.
Igaz ma reggel mikor a kicsi pelusát cseréltem, majdnem öklödnöm kellett.
Képet tényleg rakjatok fel a pocaklakókról, ha sikerül

Anitával mi lehet?

Kép

Kép
oné
 
 


Oné, nagyon drukkolok Neked, holnap mindenképp jelentkezz, hogy mi lett az eredmény. Ha véletlen negatív lenne (de biztos nem lesz az), akkor lehetséges, hogy épp azért késik, mert nagyon izgulsz, és nagyon szeretnél terhes lenni.

A kozmetikusom Miskolcon mesélte pénteken, hogy volt egy ismerőse, aki olyan keményen bebeszélte magának, hogy terhes, és annyira akarta, hogy el kezdett nőni a hasa, nem jött meg neki, meg ilyenek. Persze nem volt baba a hasában, de azért ez milyen fura! Szegény!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Ilyeneket ne is irj,mert komolyan kezdek megilyedni.
Holnap mindenképpen jelentkezem, de este azért még benézek.
Nálatok mi a helyzet?
Mikor volt az esküvőtök?

Kép

Kép
oné
 
 


Nehogy megijedj, az a nő szegényke beteg volt. Csak gondoltam, ez érdekes történet, megosztom veletek. Szerintem ehhez azért nagyon komoly probléma kell, hogy legyen az ember fejében.

Velünk a helyzet? Hát, várom a hétvégét, vajon megjön-e, vagy sem. Szerintem meg fog, de azért titkon remélem, hátha mégis jó időben voltunk együtt, és összejött a kisbaba. Az esküvőnk július 16-án volt, azóta próbálkozunk. Persze azért nem túl intenzíven, és gondolom, nem a megfelelő időszakokban, úgyhogy azért is kezdtem el hőmérőzni, és ez az első igazán erős próbálkozásunk. A múlt hónapban amúgy nekem is késett 1 hetet, holott eddig mindig pontosan jött meg 28 napra. Szerintem azért késett, mert nagyon akartam azt, hogy ne jöjjön meg. Persze a tesztek negatívak lettek.

KépKép
titi_27
 
 


Gyöngyi kislánya:
Kép
Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Tücsök! Leírnád mégegyszer a címedet , mert azt írja nekem hogy nem kézbesíthető mert rossz a címed.A hőd szuper!! szerintem baba van a dologban.
Koda! Hüvelyi uh.-val szerintem bárhol megnézi neked a doki a peteérést. Nálam nem volt ilyen, csak hasi, de sok ismerősömnek megnézték a Semmelweis-be. Hallottam egy Evidence tesztről ami 5 db. 1420.Ft, de nem ismerem a a megbízhatóságát.
Egyépként ma nagyon sz@rul vagyok, ebédre tonhalsalátát ettem, azóta szenvedek...szabad Rennie szopogatós gyógyszert bevenni ,mindegy már bevettem, de nem használt.
Nagyon tündér ez a szőkeség!!!

KépKép
eszterke80
 
 


Nagyon szép ez a kislány!Gratulálok!Be is indult a fantáziám, hogy festek róla egy portrét.Kép

Titi, Oné!
Nagyon drukkolok nektek!Kíváncsian várom az eredményt.

rimar
rimar
 
 


Szia Rimar!

Én is nagyon izgulok, de igyekszem azért nem beindulni nagyon, és nem görcsölni, hanem inkább hagyom majd meglepni magam. Virág írta jól, hogy inkább pozitív irányba csalódjunk, mint hogy beleringatjuk magunkat hiú ábrándokba.

KépKép
titi_27
 
 


EszterkeKép
Köszi szépen az infóket! Az Uh-val kapcsolatban és a teszttel kapcsolatban is!Kép
Majd később akarsz menni 4D-uh-ra??

GyöngyiKép
Gyönyörűséges kiscsaj!! Bárcsak lehetne már menni motorozni a jóidőbeKép

RimarKép
Én is azt hittem pár éve, a 12. héten vége lesz a rosszulléteknek. Még a 14. héten is a wc-n kezdtem. De nem ültem rajta, hanem ölelgettem....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Tudom, sokatoknak már volt szerencséje ilyen édes dolgokhoz, de azért nézzétek meg. Ez talán erőt ad mindenkinek, aki még próbálkozik.
Ma vettem egy barátnőmnek, aki most szült.

Nagyon édi, nem?

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Na, sziasztok lányok, én megyek haza, aztán tornázni. Holnap jövök. Akkor én ezzel a képpel búcsúzom mára.

KépKép
titi_27
 
 


TitiKép
Tényleg cukiKép Én sem tudok ezek mellett elmenni úgy, hogy ne csodáljam meg az ilyen édes rucikat. A barátnődnek is fog tetszeniKép

EszterkeKép
TE egy zseni vagy! Rákerestem az evidence ov. tesztre és tényleg sokkal olcsóbb, mint amit én vettem. Ez a teszt csak 1420 ft! Fele annyi, mint amiért én vettem. Remélem nem kell sokáig használnom......

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda ! A Munkahelyemen hallottam róla a múlthéten. Most megyek a Tesco-ba a gyógyszertárba majd megkérdezem neked hogy van-e.
A 4D-s uh-ot feltétlenül kipróbálom.
Szerintetek meg fog vizsgálni csütörtökön? Vagy csak uh?Izgulok.

KépKép
eszterke80
 
 


EszterkeKép
Nagyon aranyos vagy, hogy utánanézel!!
És hogy meg fog -e vizsgálni? Engem megvizsgáltak. Ez alapján aztán elküldött ultrahangra. De a te dokidat nem ismerem ilyen téren, de szerintem 90 % a kézi vizsgálat. A tiédet már tuti érezni fogjaKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Megérkeztem!
A gyógyszertárban nem volt, átkuldtek a drogériába , kértem ovulációs tesztet, és a kezembe nyomott egy terhességit.Nem volt kedvem megmagyarázni.

KépKép
eszterke80
 
 


Jóóóó reggelt!

Eszterke! A címem: tucsok13@citromail.hu

Titi!
Hőjelentés?

Virág!
Ugye nem jött még meg?

Gyöngyi!
Mi lett a teszt eredménye?

ANITA! MERRE VAGY??? Kép

Ma megyek be a munkahelyemre, valószínűleg egész nap ott leszek. Este benézek, mi a fejlemény.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Gyöngyi!
Csak nem Dabason laktok?

Tücsi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem bírtam kivárni a reggelt, és tegnap este megcsináltam a tesztet, ami sajnos negatív lett.
Bár tudom, hogy ha terhes lennék akkor már most pozitívnak kellett volna lennie, de egy ici picit még mindig bizakodom.

Tücsök!
Köszi a képeket. Mostmát ti is láthatjátok, hogy van egy kis tündérünk, aki miatt érdemes reggel (na meg éjszaka!) felébredni.
Nem Dabason lakunk, hanem mellette egy faluban. Kb. 7 km-re van tőle.
Odajárok a Rezivel angolra. Tegnap is voltunk.Ne tudjátok meg milyen aranyos, amikor már angolul is mondokat szavakat.
Ma délután még benézek, addig ápolgatom a lelkem.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!!!

Oné, szóval ez a kis tündér a Te kislányod. Hirtelen, nem tudtam, hogy Te vagy Gyöngyi Kép Nagyon cuki, igazi szépséges kis hercegnő, akiért tényleg érdemes lehet felkelni. Sajnálom a negatív tesztet. Kép

Mesi, részemről, ma reggel csak 36,7. Ebből tuti nem lesz most sem baba. De tudjátok, talán nem is csodálom, az én idegállapotomban... kicsit nehéz családom van, sok a vita, szerintem ez nagy mértékben kihat, még ha nem akarom is.
És Veled mi újság? Hogy állsz ma? Még mindig fent van a hőd, ugye???!!! Kép

Virág, hihetetlen, hogy még mindig nem jött meg...

Anita, tényleg jól eltűnt. Remélem, fog ma jelentkezni.

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?