Új privát üzeneted érkezett!

MelindaKép
Ez rettenetes! Nem is tudom, mit tudnék én tanácsolni, aki nem élt át ilyet, és remélem nem is fogok! Azt az oldal én is ismerem, elég szívszorító történetek vannak rajta, de hátha ott könnyebb lesz neki feldolgozni.
És talán jobb most, mint később csak szenvedésből állt volna csöppnyi élete!
És miért csak a jövő héten? Addig kibírni ezzel a tudattal, borzasztó lehet! Akkor inkább minél hamarabb lenne túl!

CsacskaKép
Hát lehet, hogy te sokallod a nagyit, de nálunk nem nagyon lehet nagyira bízni, mivel még ő is dolgozik, meg amúgy se nagyon tolakszik, hogy maradjon náluk valamelyik unoka! Persze nem azt mondom, hogy ő nem vállalná, mert amikor kell, mindig anyuval vannak, de nem kézzel-lábbal ragaszkodik!

KrisztaKép
Örülök, hogy minden oké, mikor lesz már neted? Most honnan írtál?

EmeseKép
Akkor mostmár az Isten se ment meg a sütögetéstől!KépKép
Jó is az! Pedig eleinte én se rajongtam érte!

Na, megyek, jön a fürcsi, meg a Barátok Közt!


Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Melinda...nehéz szavakat találni...rettenetes dolgokon megy keresztül a hugod és a családja...őszintén sajnálom...Kép

Betti! Küldj nekem is abból a kérdőívbőlKép

Lányok..hol is van ez a numero1-es turi? lusta vagyok visszaolvasni, pedig már leírtátok eccerKép

CsacskaKép
Nálunk a párom szülei itt élnek diósgyőrben...éppen másfél hete nem látták az unokájukat. Anyuka kifejtette a múltkorában, hogy most már engedjem el a páromat dolgozni, mire én megkérdeztem, hogy vigyázna-e Hannára, ha el kell mennem ügyet intézni 1-2 órára..mondta persze, de a hétfő nem jó, mert izé, meg ecet meg babkaró...
Anyukám 180 kilométerre lakik innen, és bele van betegedve, hogy nem láthatja legalább hetente Hannát..ha csak annyit kérek tőle, hogy két napra!!! jöjjön már fel, segíteni, röpül.
..Amit írtál nekem is túlzás lenne egyébként...kell a nagyi segítsége, és nagyon jó, ha van..de nekik is tisztelnük kell a szülők akaratát, nevelési elveit. Nálunk a két véglet van...az én szüleim rajonganak a piciért, a párom szülei meg úgy elvannak vele, de különösebben nem törik össze-vissza magukat, hogy láthassák.

Lányok!

Van egy kis gázos lakásunk a Katowicén, másfél szobás, részben berendezett (pl. hűtő nincs). Szeretnénk hosszabb távra kiadni rendes normális fiataloknak, vagy egyedülállónak vagy éppen családnak, tök mindegy, csak vállalják el a cicám gondozását. Õt ugyanis nem tudtuk átköltözteni, mert a lakás magasföldszinti, és cicó megszokta, hogy kijárkál a parkba. Szobatiszta, 7 éves vörös barátságos macskusz. Mi adjuk a kaját és az almot, csak olyan albérlőt keresünk, aki gondját viselné. Elajándékozni nem akarjuk, idehozni a 2. emeletre nem merjük, mert nem tudnánk kiengedni. Nagyszülők sem vállalják elKép
Ha tudtok valakit, aki lakást keres, és állatbarát, szóljatok már lécci! A lakás február 6-tól kiadó...
Köszi!

üdv, Fény
fény
 
 


Ja, Panka!

Lándzsás útifű szirup. Kicsit drága, de csodát művel, nekem a terhességem alatt volt rá szükségem, meg is úsztam a brochitist.
Fény
fény
 
 

 
 

Lányok..ez az angyalokszülei.hu ...fél órája olvasgatom, és csak bőgök, bőgök...még jó, hogy egyedül vagyokKép
Megyek meg is nézem az kis Minimanómat, mennyire takarózott ki...olyan jó, hogy van nekem...
fény
 
 


FényKép

Hát a hugomék éppen albérletet keresnek, mert ahol most laknak, nem egy leányálom! Sógornőcske is velük lakik, aki igazi hárpia!
Cica nem hiszem, hogy zavarná őket, bár nap közben ők is dolgoznak.
Ha gondolod, írj róla bővebben!

Ja, azon az oldalon én is bőgtem már eleget! Nem is tudom, minek olvasgatok ilyeneket, csak felzakalatom magam!

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Melinda

Csak annyit tudok "mondani", hogy rettenetesen sajnalom.... Erre nincsen szo, es egyutterezni sem lehet igazan..... Csak - akar lelekben - fogni a kezet. Itt nem lehet biztatni.... Nem lehet bolcs dolgokat mondani, csak csendben segiteni elhordozni a fajdalmat.
Sztem mindenkinek az szerepel az elso gondolatai kozott - a sajnalat utan - hogy vele ne tortenjen ilyen.
Kivanom nekik, hogy legyenek szep, egeszseges babacskaik a jovoben.

Fény
Hétfőnként van a NO.1., 7-16-ig. A villanyrendőrnél van a sarkon a Budapest Bank. Mogotte van egy kis utca balra, a MÁV iroda van a sarkon, aztan 2 fenymasolo, s ott van mellette.
Sztem a Haga is nagyon jo, jovo heten lesz kisebb feltoltes, ott van par lepesre. Mesz tovabb a kis utcan befele, elersz a 4 emeletesek masik vegeig es ott van a sarkon.

Panka
Homeogene 9, torokgyuszira szuper!

A pocakosoknak minden jot!!!

Angelika
angelika27
 
 


Sziasztok!

MelindaKép!
Én nem tudom, ilyenkor lehet-e valamit mondani. De Búzaszem igazán szépeket írt! És talán próbáld meg valahogy Te megbeszélni az Anyukátokkal, ne terhelje még ez is a hugodat.

NevaKép!
Részvétem! Nekem is meghalt egy unokatestvérem 16 évesen, sok éve. Nem is tudom az ilyenen, hogyan jutnak túl a szülők. Abban a családban született 3 évvel később egy baba.

Fény!
Hát az én hugom egy hónapja keresett albérletet a Szentpéteri kapuban. (Már talált.) Ha tudtam volna....

Rita!
A Te lányod hova jár balettra?

Marika!
KomolyKép! De ne úgy képzeld, most még csak játszanak inkább. Gerda imádja. Most már fel tud ülni a Matyi nagy ugrálólabdájára egyedül (ugrál is), időnként nyusziugrásban közlekedik a lakásban és próbál bukfencezni (na, ez persze még nem megy).
Szerintem, ha van rá kapacitásod, ide elhozhatod Dorkát, Neki is biztos tetszene.

Emese!
Tudod, az úgy van...., szóval nem nehéz hetente kétszer eljárni tornázni. Ugyanis ez a 2x1,5 óra (fél óra az oda-vissza út) csak az ENYÉMKép! Ilyenkor nem kell senkinek a kívánságait teljesítenem és nem mászik senki a legváratlanabb pillanatban a hátamra (Gerdának ez az új szokása). Ennyit megér az a kis szenvedésKép!

Csacska!
Ez a nagyszülő gond nálunk is újra és újra előjön. Én se igazán találom az ideális egyensúlyt.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Betti!

Akkor derült ki, hogy beteg a kislány amikor megszületett. Azóta csak küzdelem az egész életük. És most 15 év után egyszer csak kiderül hiábavaló volt. Sajnos az anyuka nagyon kimerült, nehezen tudom elképzelni, hogy újabb terhességre vállalkozna.
Ezek sajnos nagyon szomorú dolgok.

De, hogy írja azért jókat is. Laurának 1 héttel ezelőtt kivették az orrmanduláját. Hatalmas változásokat eredményezett. Váladék megszűnt, hallása kezd rendbejönni, füle nem fáj, horkolás szűnik meg, nyugodtak az éjszakáink, mintha icipicit az étvágya is jobb lenne. Hétfőn megpróbáljuk az óvodát újra. Mindenki nagyon várja már.
neva
 
 


Ditta!

A Hugom akarta a jövő hete szerintem el akart búcsúzni Tőle, de azt hiszem már beletörődött egy picit és még a héten megtörténik.

Betti!

Anyukámat nem vállaltam volna, Hugi nem is kért rá, és az előre tervezettnél hamarébb sort kerített a vallomásra.Ne gondolj rosszat rólam....de mikor anyukám miután megtudta felhívott nyuszítve , sírva én apukámat kértem a telefonhoz és neki mondtam, hogy nem tudok nem akarok erről velük most még beszélni.Tudod, próbálom a Kishugomban tartani a lelket, a gyerekeim miatt itthon sem engedhetem szabadjára az érzéseimet, a Lottózóban szintén mosolyognom kell meg ne kérdezzék mi bajom.A gyerekeimnek is el kellett mondanom, hiszen tudják, hogy Hugi babát vár.Szóval elég nekem ennyi, nem mertem még anyukámat is vállalni-bármilyen kegyetlen dolog is.Egyszerűen nem boldogultam volna vele, sajna szrt-em elsősorban magát sajnálja.Megt aztán bizos ő is azt várta remélte a lelke mélyén amit napokig én is, hogy valaki azt mondja, hogy ez az egész csak egy rossz álom volt. Sajnos nem az.

Melinda
adnilem
 
 


Melinda!
Na, ne vicceljKép, dehogy gondolok rosszat. Csak nagyon sajálom a hugodat, ebben a helyzetben inkább Õ szorulna Anyukád támogatására, nem fordítva.

Neva!
Igen, ez egész más helyzet. Az én családomban nem betegség volt. Nálunk egy éjszaka alatt történt az egész....
Laura hogy viselte a műtétet? Bent lehettél Vele? Mármint nem a műtétnél, hanem a kórházban.

B. (Gábor elment tanfolyamra, így sok időm van.)

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok,
Melinda sorait olvasva jól kibőgtem magam, de talán jobb, hogy most történt ez meg, nem szenved tovább a kis angyalka. Nekem a szomszédomban van egy lány, már 21 éves és pelenkázni kell, a kislányom Virág (10 hónapos) több mindent tud megcsinálni, mint ő. És ráadásul a család, mármint a házasság is ráment és 2 gyereket egyedül nevelt fel a szomszédasszonyom.
Más:
mától megint baba-mama hét van a corában, biztos tudjátok. A kecskeméti bébiétel 119 Ft, és vannak más jó akciók is. Mi honap akarunk benézni, remélem tényleg találunk jó dolgokat.
puszi Mindenkinek
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Ditta küldtem mailt
fény
 
 


Sziasztok!
Most költöztünk Miskolcra a belvárosba. Kisfiam 1 éves lesz és szeretném zenebölcsibe vagy valahova vinni, ahol mondókákat, énekeket tanulhatunk. Tudtok itt ilyenről? És babaúszásra van itt lehetőség? Van esetleg valakinek tapasztalata?
Előre is köszi a segítséget,
Mariann
sunflower6
 
 


Sziasztok!

Melinda!
Kitartást és sok erőt kívánok a húgodnak az elkövetkezendő napokhoz...

Ditta!
Az anyukám nagyon hasonlít a Te anyukádhoz..Gyöngy szokta inkább kérdezni, hogy mikor jön mama, vagy mikor megyünk mamához. Inkább a nővéremék fiait pártolja.. De ha kell azért vigyáz a lányokra is, de sokszor hárít is, sajnos.

Üdv itt Mariann!
Mi a Ifiházba járunk szombat délelőttönként, van zenebölcsi, és zeneovi is. A foglalkozásokat a Serház úti ovi egyik szakképzett ovónénije
tartja. A lányaim nagyon szeretik. Igaz most néhány alkalmat kihagytunk. Ha érdekel, írok róla bővebben. Kép

Most rohanok a lányokért oviba, viszem őket angolra, majd apa viszi tovább Gyöngyöt úszni.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Sziasztok Lányok!

Már nagyon régen nem írtam, de mindig elolvaslak Titeket!Lehet, hogy már nem is emlékeztek rám! Én vagyok az, aki olyan "öregen" szült(42 év) és a "nagyobbik baba" már 20 éves! Azért nem írok, mert sajnálom rá az időt, és mert velünk nem történik semmi különös! A kisfickó nő, mint a gomba, még soha nem volt beteg, jövő héten már egy éves lesz!! 78 cm,10,5 kg, 8 foga van, egy hónapja jár, és különböző mutatványokat tud, mond is néhány szót: mama, Ádám, lámpa, ham-ham,vau-vau, búú (a bocira)
Azért ragadtam most mégis "tollat", mert nagyon megérintett Melinda húgának a története!

Melinda!
Az én húgom is így járt, én mellette lehettem, mert bár Nyíregyházán lakik, én leutazhattam hozzá, a beavatkozás pedig itt történt Miskolcon! Tényleg nagyon nehéz helyzet! Csak az idő az, ami részben gyógyítja a fájdalmakat! A hugicám fél évvel a történtek után terhes lett megint, egészséges kisfia született, aki ma már 8 éves, okos gyönyörű!!! Azóta tesója is van, aki 4 éves, szintén okos és gyönyörű! (vele sajnos van egy kis baj, mert az egyik keze nem született egészségesen, de ezt ne áruld el a húgodnak! A kisfiú több műtéten esett már át, most is éppen egy végtagmeghosszabbító készülék van rajt. Ezt csak azért írom, hogy járjanak jól utána, hogy mi okozhatta a bajt, hátha valahogy ki lehet legközelebb kerülni!! Igaz, a húgomék is voltak mindenféle vizsgálaton az eset után, de azt mondták, hogy az csak véletlen volt, nem rajtuk múlott! A kisebbik fiú bajára is azt mondták véletlen, valami vírusfertőzést kaphatott a terhesség alatt, de a húgom úgy gondolja, hogy mégis lehet valami összefüggés! Igaz, most már úgyis mindegy! Mind a ketten hősiesen viselik, a műtéteket!!!!)


Lányok!
A fényképeket is mindig nézegetem, nagyon édesek a kicsik és nagyobbak, olyan gyorsan telik az idő, mindenki olyan gyorsan nő!!!! Kép Kép
A maffin-recepteket is kipróbáltam! Izlett!!!!

Sziasztok, bocs, hogy ennyi idő után "bepofátlankodtam":
Andrea
ania62
 
 


Szia AndreaKép
Dehogy pofátlankodtál! Én emlékszem rád! Fotó nincs a nagyfiúról?

FényKép
Köszi a mailt, válaszoltam is, és még ma írok, ha a hugomék szólnak! Mindnester a hugomnak tetszik a lakás, így képen!

NevaKép
Örülök, hogy túl vagytok a műtéten, nekünk is minden jobb lett utána! A gyakori betegeskedés is megszűnt!

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Sziasztok!
Volna hozzátok egy kérdésem nekem most 4 hónapos akislányom és nem nagyon eszi meg a bébi ételt és bébi italt.Az lenne a kérdésem mit lehet neki adni 4 hónaposan ételt és gyümölcsöt.Elöre is köszönöm a segitségeteket.Brigi
tyukanyo26
 
 


Melinda nagyon sajnálom a hugodat ilyenkor mit is mondhatna az ember.Mindig azt éri a bánat aki nem érdemli meg aki mindent meg tesz érte hogy egézséges babája legyen.Mi ugy jártunk hogy voltunk 4-dimenzioson mindenféle vizsgálaton és azt mondták minden rendben.Mikor megszületett a lányom kiderült hogy enyhe szivzöreje van.Van két kis lukacska a kamrai sövények között végül is minden jól alakult a két kis lukacska magátol zárodot.Na csak ezt azért irom le hogy ennyit a 4D-röl.Brigi
tyukanyo26
 
 


Sziasztok!
Megsütöttem az első kenyeremet, jó az állaga, csak egy kicsit sós lett.
Itt a képe.
Nincs tippetek, hogy ha nehezen jön ki a keverőtálból, mit ronthattam el?

Emese

Üdv: Emese
mse173
 
 


EmeseKép
Gyönyörű lett a kenyér! A són meg tudsz változtatni legközelebbKép
És nem rontottál el semmit. A megsült kenyér általában (szinte mindig) nehezen, csak ütögetésre jön kiKép A keverőlapátok belesülnek, ezért.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Tyúkanyó BrigiKép

gyűjtöttem neked ezt-aztKép Azért csak óvatosan és egy-két kanállal próbáld előszörKép

"A negyedik hónaptól a keményítőt vagy a rizspelyhet már a teljes őrlésű gabonapelyhekkel vagy zabpehellyel helyettesíthetjük. Ezzel megnöveljük az adott tejétel B-vitamin-, növényfehérje- és rostanyagtartalmát. A gyermek most már kaphat sárgarépát és banánt is. Az első kanállal történő etetést tehát sárgarépa- vagy banánpürével próbáljuk. Amíg csak kis mennyiségről van szó, a legjobb a zsenge sárgarépából készült bébiételt adni. Az ok: biztos lehet benne, hogy a készítmény nitráttartalma a megengedett határ alatt van, a rendkívül kis mennyiség miatt gazdaságtalan lenne az otthoni elkészítést. Ügyelni kell viszont arra, hogy a készítmény ne tartalmazzon cukrot, a már kinyitott üveget ne tartsuk egy napnál tovább a hűtőszekrényben. Amint a gyerek már kb. 100 g tiszta sárgarépapürét eszik, hozzákezdhetünk az első "zöldségpüré" otthoni elkészítéséhez. Olyan zsenge zöldségféléket, mint a karalábé édeskömény, saláta, paraj, már szintén kaphat a gyerek. A hatodik hónaptól már kiegészíthetjük ezeket az ételeket hígítatlan tejjel és házilag őrölt gabonadarával is.(A magyarországi gyermekorvosok többsége korainak tartja a színtej adását 6 hónapos kortól)"

Az első zöldségpüré (4. hónaptól)

Hozzávalók 1 adaghoz:
1 db kb. 50g-os burgonya, 100 g sárgarépa, 20 g bélszín, 1 evőkanál (kb. 10 g) vaj
Energiatartalom: kb. 740 kJ (180 kcal)
6 g fehérje, 9 g zsír, 17 g szénhidrát
Előkészítési idő: kb. 10 perc
Főzési idő: 15-20 perc


Elkészítése:: A burgonyát folyó vízben alaposan megmossuk. Kis lábasba tesszük, és annyi vizet öntünk alá, hogy az 2 cm magasan lepje el a lábas alját. Tegyük a lábast a tűzhelyre, forrástól számítva 15-20 percig pároljuk lassú tűzön a burgonyát. Közben mossuk és hámozzuk meg a sárgarépát, a végeket vágjuk le. Vágjuk 2 cm-es darabokra, és tegyük egy kisméretű lábasba kb. 3 evőkanálnyi vízzel. Adjuk hozzá a húst, és lassú tűzön kb. 15 percig pároljuk. Aztán a konyhai robot apró részével a húst és a répát egészen finomra szétaprítjuk. A főtt burgonyát meghámozzuk, és a vajjal együtt egy kis tálkába tesszük, krumplinyomóval finom pürévé áttörjük. A sárgarépa-hús pépet hozzáadjuk és jól elkeverjük. Az egészet hőtartó tányérba szedjük. Szükség esetén egy kevés vízzel hígíthatjuk.
Gyorsabban megy, ha a meghámozott burgonyát darabokra vágva a sárgarépához tesszük, és az egészet együtt törjük finomra. A püré így viszont kevésbé lesz laza. Semmi esetre se törjük önmagában össze a burgonyát, mert ragacsos, kemény lesz.

Édesköménygumó-főzelék (4. hónaptól)

Hozzávalók 1 adaghoz: 1 db kb. 50 g-os burgonya, 100 g édesköménygumó, késhegynyi köménymag, 1 evőkanál vaj.
Energiatartalom: kb. 670 kJ (160 kcal)
4 g fehérje, 9 g zsír, 17 g szénhidrát
Előkészítési idő: kb. 10 perc
Főzési idő: kb. 15 perc


Az édeskömény és a kömény nyugtatja a gyomrot és megszünteti a felfúvódást. Az édesköménygumóban ezenkívül sok C-vitamin és folsav is van. Ideális étel beteg gyermekeknek.


Elkészítése:: A burgonyát megmossuk és meghámozzuk, 2 cm-es darabokra vágjuk. Az édeskömény gumóját megmossuk, a foltos, fekete helyeket kivagdossuk, és a gumót apróra vágjuk. A burgonyát és a köménygumódarabokat a beleszórt köménymaggal együtt 2 evőkanál vízben egy kis fazékban forrástól számítva mintegy 12-15 percig lassú tűzön pároljuk. Kihalászszuk a köménymagot, és a főzeléket a konyhai robot segítségével finomra eldolgozzuk, közben a vajat is hozzáadjuk.



És nézd meg ezt az oldalt isKép
http://64.233.179.104/search?q=cache:88Wa89FXhHgJ:www.babaszoba.hu/services/reci pe/list%3Fage%3D1+4+h%C3%B3napos+&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=1&ie=UTF-8&inlang=pl

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


BrigiKép

szopizik még a pici? Vagy miért akarsz neki ilyen korán már főzeléket adni? Szerintem 5-6 hónapos korban elég elkezdeni. de ha mindenképpen kell, a sütőtök nagyon csúszik nekik, mert édes, a Kecskeméti bébiételek között találod meg. Én azért kedvelem ezt a márkát, mert tiszta pürék is vannak, amiket később, ha már nagyobb feldúsíthatsz pl burgonyával, husival. Kevesebb mosatlannal jár és tuti, hogy egészséges.
Gyümölcsből én reszelt almával kezdtem, Gigi imádja mindegyiket. A savanyúbbnál néha finnyáskodik, akkor nem erőltetem. Aztán jött a banán, előbb tisztán, utána az almához reszelve, na ez nagy kedvenc.De adtam neki őszibarackot, almát málnával, eperrel, vilmoskörtét birsalmával- ezek mind üveges bébidesszertek.
Ja és van még egy nagy kedvence, a Sharon szilva, van ahol datolyaszilvának is nevezik..na annak kikaparom a húsát, és nem győzi nyelniKép A Lidl-ben elég olcsó, anyukám ott szokta venni..olyan mint egy nagy éretlen paradicsomKép
De néhány nap alatt bepirosodik, megpuhul, és nagyon finom. Remélem, tudtam segíteniKép
üdv, Fény
fény
 
 


Sziasztok!

BettiKép
Ez a balett engem is érdekelne, nem tudod fiúk is járhatnak?
Bioparox? Ne is említsd, rá se bírok nézni, mikor Benivel terhes voltam vettem, de a szemétben kötött ki. Hozzávagyok szokva az asztmám miatt az ilyen spraykhez (elég sok félét használtam már) de ilyen rossz egyik sem volt.
Kérdőív nekem is jöhet, igaz mi nem használtunk tápszert, de az ismerősök között vannak akikkel ki tudnám töltetni.

EmeseKép
Na milyen volt az első nap? Hú, 3 műszak, az kemény lesz.

MarikaKép
Mi is a mozgás miatt hordjuk Benit judozni, de még így is annyi energia van benne.

KrisztaKép
Úszás az jó lenne.Kép Mi már készülünk csak várom, hogy megjöjjön Beninek a fürdőgatya amit rendeltem. AFP jó lett?

GyöngyöskeKép
Akkor jó sok mindent kell vennetek, mintha első baba lenneKép
Judo: az MVSC pályára járunk a martintelepre. Apukám és öcsém is oda jár, így nem is keresgéltünk más helyet.

CsacskaKép
Na ez a nagyi dolog ismerős. Én nagyon mérges vagyok anyukámra olyankor mikor nincs megbeszélve, hogy ottalszik Beni, csak átmegy egy kicsit du. és anya meg telebeszéli a fejét, hogy aludjon ott. És akkor én vagyok a "rossz" a gyerek szemében, hogy nem akarom megengedni neki. De persze mindid engedek, mert úúúúgy tud sírni miatta. Azzal nem lenne bajom, ha megbeszélnénk előre, de ez a módszer nagyon nem tetszik. Meg mikor Molli megszültetett anyukám úgy gondolta, hogy azzal segít nekem ha Beni náluk alszik. Nagyon nehezen értette meg, hogy ez a gyereknek most nem jó. Na befejezem, erről regényt tudnék írniKép

FényKép
Nálunk a párom szülei ha mi nem mennénk hozzájuk nem is látnák a gyerekeketKép Pedig szeretik őket, és mégis.
Lándzsás útifű nekem is van itthon mindig, de azt csak akkor szoktam, ha köhögök is. Most a Theiss Echinacea bonbonja egész jól helyrehozta a torkom.

AngelikaKép
Köszi, majd beszerzek belőle, mostanában elég gyakran fáj a torkom.Kép

NevaKép
A Gyekbe vették ki az orrmanduláját Laurának?

MariannKép
Üdv itt, gyere gyakranKép
Mi Mazsola Muzsikára járunk, ezt is ovónénik tartják, ez a belvárosban van, hétfőn 10.45-től, most van egy kis szünet, legközelebb 13.-án lesz.
Babaúszás a Futó utcán van a fitness teremben, egész jó hely.
Honnan költöztetek Miskolcra? És a belvárosban merre fele laktok?

AndiKép
SziaKép Örülök, hogy jól vagytok. Már 1 éves lesz Zalán, hogy röpül az időKép

TyúkanyóKép
Egy kis olvasnivalóKép
<!--attachment: hozz_t_pl_l_s_doc-349462.rtf*mime_msword.gif*text/richtext*116.0*Hozz%e1t%e1pl%e1l%e1s1*hozz%e1t%e1pl%e1l%e1s%2edoc%2ertf --><center><pre>
KépHozzátáplálás1
hozzátáplálás.doc.rtf (116.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: Szil_rd__telek_bevezet_se-349463.doc*mime_msword.gif*application/msword*26.6*Hozz%e1t%e1pl%e1l%e1s2*Szil%e1rd+%e9telek+bevezet%e9se%2edoc --><center><pre>
KépHozzátáplálás2
Szilárd ételek bevezetése.doc (26.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

EmeseKép
Ez csuda szépKép Nekem egy-két ütögetés után szépen kicsúszik a kenyér, neked mennyire nehezen jön ki?

KodaKép
Nekem még soha nem sült bele a keverőlapátKép, mindig szépen a helyén marad.

Puszi, Panka

panka
 
 


Panka!
Muka: sok volt az első nap az információ halmaz ami rámzúdúlt, de azért élveztem, és mivel a főnök Bp-en volt, a kollégák 1-kor hazaküldtek, hogy menjek pihenni, mikor mondtam, hogy azért ez így nem jó, vigyorogva közölték, hogy "Na, ne tartsam fel Õket a munkába tovább!!!" Így eljöttem.
Kenyér: nekem is besültek a lapátok, pedig még az edény aljára is tettem olajat egy ek-al.
Nagyszülők: az én anyukám és a mostohaapám (akinek vér szerint semmi köze a fiamhoz) imádják Ádit,sokszor elviszik 1-1 napra, de a férjem apja csak egyszer látta, én vittem el megmutatni neki az újszülöttet, de a házba nem engedett be, és ott áltam a gyerekkel a kapuba mint egy kéregető cigányasszony. Nos, többet nem megyek. A gyerekemnek így is van két nagyapja (a mostohám, meg az édesapám, ez utóbbi ugyan csak ünnepnapokon látja, de akkor mindig), így aki veszít, az az apósom. Másik unokája valószínűleg úgy sem lesz. 3 nagyapa-3 hozzáállás

Üdv. Emese

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Emese!
Ez a kenyér nagyon szép! Nekem szinte mindig belesül a keverőlapát. Sajnos a teflonréteg is kicsit sérült már, biztos azért is. Én is akartam kérdezni, milyen a munka? Küldök mailt!

Andrea!
Jó hallani Rólatok! Azért ha van időd írjál néha!

Panka!
Mail megy! Egyébként a kérdőív olyanoktól is jó, akik soha nem adtak tápszert! Van benne pép is, meg bébiétel, víz. Azok is ki tudják tölteni, akik ilyet se vettek, úgy csináltam meg. És így legalább tudok még egy ábrát csinálni.
Szóval mindenkinek alkalmas, akinek gyereke vanKép!
Balettról is írok.
Nagyszülők: nálunk is regény!

Remélem Kriszta nem haragszik meg, hogy írok. Tökéletes lett az AFP-je, a vércsoportvizsgálatnál se volt gond.

Brigi!
Én reszelt almával kezdtem, aztán bele egy kis krumpli, barack, répa. Egyesével, variációkban. Nekünk sütőtök éppen nem volt időszerű, de az is jó kezdetben. Paradicsomot mindkettő utálta csecsemőkorában, én nem nagyon adtam. (Egyébként is, elég allergén, nem tudom miért csinálnak annyi paradicsomosat?). Ha szopik a baba még ráérsz a főzelékkel hat hónapos korig.

Zsu!
Nem találom a mail címedet. Az enyém a profilomban! Elküldenéd?

Ja, erről jut eszembe! megváltoztattam a profilomban a címemet, de a régi is él.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Betti!Kép

A műtőbe persze nem lehettem ott, de egyébként ott voltam vele egész nap. Laura nagyon ügyesen viselkedett. Adottságaihoz képest nagyon erős kiscsaj. Műtét után kb fél órát aludt, felébredt, felült az ágyon és már dumált. Hiába mondták, hogy hason feküdni, nem mozdítani a fejet, nem beszélni Kép Lelkileg az viselte meg, hogy lekötözték a székhez. De meglepő módon nagyon hamar elkezdett róla mesélni. Azóta kicsit anyásabb, kicsit bújósabb. De ez betudható annak is, hogy november óta nincs se óvoda, se gyerek társaság.

Panka!Kép

A Semmelweis kórházban vették ki. Nincs gyerek gégészet, így a felnőttekkel együtt voltunk. Kaptunk 1 ágyat.
Egyébként jut eszembe, mi is elmentünk vasárnap a bábszínházba. Laura annyira félt, hogy többször sírt. A végén hazajöttünk. Egyrészt az volt a gond, hogy 2 hónap "süketség" után most kezd rendbejönni a füle. Így most sokkal érzékenyebb a hallása. Már az elején mondta, hogy "hangosak a gyerekek, nagyon zavar". Aztán mikor elkezdődött! Néha elég horroros volt.Nem nekik való.
neva
 
 


Ditaaaaaaaaa!
Küld már el légyszi nekem is annak a ropogós kiflinek a receptjét, amit a másik topikban kilestem tőlegKépKép Köszi!

NevaKép
Olyan jó, hogy minden rendben vanKép Nagyon örülök!

BettiKép
Mi tápszeresek voltunk, segítek én is!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok nagyon szépen köszönöm mindegyikötöknek asegitséget.Sokat segitettetek,amugy nem szopik a babám elment az egész tejem az első honap után pedig nagyon sok volt.Brigi
tyukanyo26
 
 


KodaKép
Leskelődsz???KépKép
Oké, de amúgy az tőled van! Mármint a recept!


Most sietek, pá!

Kép

Kép
ditta76
 
 


Teljesen meghoztátok a kedvem a kenyérsütéshez megint..mi már 1 éve használjuk a kenyérsütőnket, és hát néhány hónapja eccerűen meguntuk. Mármint a kenyeret, amit sütött. Elkezdtünk újbúl bolti kenyeret venni...
de most, hogy Norbi update-ezek, megjött a kedvemKép
Nekem egy keverőlapátos moulinexem van..van valakinek valamilyen félbarna vagy magos kenyérreceptje ehhez?
DittaKép
Ment emil.

KodaKép
Te másképp készíted a túrós muffint, mint én..átlőnéd a receptjét? A profilomat frissítettem, benne van emilcím is.

Köci.
Fény
fény
 
 


Lányok továbbra is bemásolom néha-néha az albérlő keresést, hiszen össze-vissza látogatják ezt az oldalt és van aki csak olvas. Minden nélkül naponta belököm, jó? Ne utáljatok érte, a szívem szakad meg Cicóért, miatta ilyen fontosKép

Tehát:
Van egy kis gázos lakásunk a Katowicén, másfél szobás, részben berendezett (pl. hűtő nincs). Szeretnénk hosszabb távra kiadni rendes normális fiataloknak, vagy egyedülállónak vagy éppen családnak, tök mindegy, csak vállalják el a cicám gondozását. őt ugyanis nem tudtuk átköltözteni, mert a lakás magasföldszinti, és cicó megszokta, hogy kijárkál a parkba. Szobatiszta, 7 éves vörös barátságos macskusz. Mi adjuk a kaját és az almot, csak olyan albérlőt keresünk, aki gondját viselné. Elajándékozni nem akarjuk, idehozni a 2. emeletre nem merjük, mert nem tudnánk kiengedni. Nagyszülők sem vállalják el:-(
Ha tudtok valakit, aki lakást keres, és állatbarát, szóljatok már lécci! A lakás mihamarabb kiadó...
Emil cím a profilomban található.
Fény
Köszi!
fény
 
 


Emese!
Nekem is elküldöd a táblázatot?
b.kiss4@chello.hu -ra kellene Kép
köszi bea

bea
beatron
 
 


Melinda !
Sajnálom Kép
bea

bea
beatron
 
 


Lányos anyukák!
Azt szeretném kérdezni,hogy vkinek esetleg kinőtt fürdőrucija van esetleg?86-92-es méret talán?
bea Kép

bea
beatron
 
 


SziasztokKép

DittaKép
Csak olvasgattam és véletlenül megláttam a hozzászólásaidatKép És tényleg tőlem van a recept?? Akkor tudom, hogy melyik az....Csak én félig teljes kiőrlésűvel csináltam régebben, azért nem lett ropogós.....akkor ezért nem volt ismerősKép


FényKép
Küldöm a muffin receptet, és kenyér receptet is küldökKép Lehet mazsolázniKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Köszi KodaKép

én asszem szénhidrátfüggő vagyok:Kép
Elég nehezen tűröm, hogy délután már nincs kenyér, csoki, tészta, még narancs és banán sem..csak alma, attól meg a gyomorsavam indul beKép
még hogy fogyni szenvedés nélkül...lötyög a répa a hasambanKép
fény
 
 


Sziasztok!
Csatlakozom Fény!Én is csokiédességfüggő vagyok!Délután nem birok magammal!Már a felsőpolcra tettem a csokikat, kekszeket. A férjem elég csúnyán néz amikor viszem a széket, hogy elérhessem, de mindig megjegyzi, hogy hozzak neki is.Most szoptatok és nem tudom, hogy bele merjek e kezdeni egy diétába?Bár a Norbi-féle diéta biztos jó lenne.Az a baj, hogy mire odajutok este, hogy vacsizzak mér 8-9 óra és nagyon éhes vagyok.

A "nagyi-problémához" még annyit szeretnék hozzáfüzni, hogy itt nem a segitségre megy ki a gondoskodás inkább a kisajátitásra.Ezt a férjem is észre vette/az ő anyukájáról van szó/Lehetne oldalakat irni.Már próbáltam erről vele beszélni, de nem lehetett.Ha 1x elengedjük Bencét hozzájuk 1 délutánra, a következő alkalommal el van döntve, hogy ott alszik./már megvéve a pizsama, hogy még az se legyen indok, hogy haza kell jönnie/.De nem is akaom bántani, mert nem annyira rossz a helyzet.De olyan jó lenne az "aranyközéputat" megtalálni.

A cimem:csacska@caracom.hu


Jó éjt mindenkinek!Zsu
csacska
 
 


FényKép
Sajna nem találom még most sem a mélcímed! Nézz már utána légysziKép

ZsuKép
A Norbi diéta szerintem szoptatás mellett is alkalmazhatóKép Én megvettem a receptes könyvet is. Ha gondoljátok, küldök recepteket, fényképekkel. Csak momdjátok meg, milyen jellegű ételt kívnnátok. (süti, csirkehusi van bőven. Meg hal is van, meg zöldséges kaják....)

PankaKép
Megkaptad Zsua telefonszámát?? Levélben elküldtem.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda, már javítottam a hibát, látszik az emilcmem isKép

Várom a recepteket! A Norbi-félét is megköszönönöm, bár hétküzben nem főzök, de vacsira mindeg kéne valami...Kép
Fény
fény
 
 


FényKép
Levelek mentek. Norbi félét még ki kell gyűjtenem, fényképeznem a könyvből.... aztán közkincsé teszemKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


PankaKép

Zsua üzeni, hogy a mobilja bekrepált....csak a vonalas jó. De megadhatod a te számodat is, akkor majd ő felhív.
Nagyon szeretne már menni MM-ra, mert álandóín tök egyedül van a 2 gyerkőccelKép

Koda a közvetítő

Koda

Kép

Kép
koda
 
 



Sziasztok.Új vagyok még itt.Nem tudom itt mi hogy működik.Segitenétek?

ancsi26
 
 


Szia AncsiKép

Üdv köztünkKép Miben kellene a segítség pontosan? Gyere, mesélj magatokról egy kicsit, csak hogy megismerjünkKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


bocsi, kétszer küldtem el..

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


KodaKép
Köszi a cuccost, lehet tényleg mazsolázgatni.
Figyi, a muffinhoz tortabevonó csokit használsz, vagy bármilyen étcsoki jó? esetleg tejcsoki is?
És a pudingpor főzős ugye?

AncsiKép
Üdv közöttünk, csak írj bátran...mindekinek örülünkKép

Fény
fény
 
 


FényKép
Hogy őszinte legyek, én nem is teszek bele csokidarabotKép És úgy is tök jó. Szerintem mindegy, milyen aprócsoki kerül bele. És igen, a főzős pudind tökéletes!

UI: van még ilyen muffin receptem, ha kell esetleg szóljKép Áginak nagyon izlett, amit küldtem receptet. Az az alap. Ez a túrós is abból van, csak ici-picit másképp kell csinálni.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok.Szóval én 26éves vagyok,a kislányom 11én lesz 5hónapos.Miskolcon a Győri kapuban lakunk.Esetleg van valaki a környékről?A párom 33éves akivel nagyon boldogok vagyunk.Neki már van egy 7éves lánya Zoé.Ha akartok kérdezzetek nyugodtan.

ancsi26
 
 


KodaKép
Jó, hogy mondtad a csokit, akkor a párom megeheti, mert én nem igazán szeretem sütiben a csokidarabotKép
Õ meg él-hal az étcsokiértKép

AncsiKép
Hogy hívják a leánykát? szopizik még?

Hm...lányok..lehet, hogy én elüldöztem Kebit, amikor "lelepleztem"? Olyan jó lett volna találkozni vele, de azóta sem írt, pedig a kórházban egész jól összebarátkozunk...vagy csak én érzem így...?
Fény Kép
fény
 
 


AncsiKép
Gratulálok a picihezKép Képet nem tudsz mutatni a kis családodról? Tudod mi olyan kíváncsiak vagyunkKép
Mi a Hermann gimi mellett lakukKép

FényKép
Én utána olvastam és tuti nem volt semmi sértő vagy ilyesmi, amit írtál neki. Tuti nem miattad van távol!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?