Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mit szóltok mennyi hó esett?Kép Csak ne kéne lapátolni.Kép
Ma voltam először egyedül el itthonról azóta, hogy Molli megszületett. Jó voltKép Sikerült eljutni a kozmetikushoz, most megint nőnek érzem magamKép
Nem is írtam még, hogy jan-tól Beni is jár judozni (muszáj követni a családi hagyománytKép). Na azért nem kell nagy edzésekre gondolni, csak bukfencezik egy kicsit, bordásfalazik, labdázik a nagyokkal. De szokja a légkört, és a lényeg, hogy mozog. Annyi energia van benne, hogy csak na. Egy héten 3× mennek, így esténként két órát Mollival kettesben tudunk lenni.Kép

TokajkincseKép
És még csak tervezitek a babót vagy már beköltözött a pocakba?

BeaKép
Korod javítottam.
Korkülönbség: nálunk 2 év 2 hónap. Ha lesz 3. akkor őt is ilyen korkülönbséggel szeretnénk. Nem mondom, hogy néha nem fárasztó, de jó így.Kép Már most teljesen jól eljátszanak együtt.

NevaKép
Ez a súly dolog biztos, hogy alkat kérdése, de azért remélem Molli majd kinöviKép Beni pl. 15 hósan volt 10kg. De az apjuk 1 évesen 13kg volt, most meg... Ráadásul Molli még szinte mindig csak anyatejen él, 1× eszik gyümit vagy főzeléket, de abból sem olyan nagy mennyiséget.

DavalliaKép
E-mailed megkaptam, következő táblázatban ti is benne lesztekKép
Oltás után én egyből adtam a gyerkőcöknek a Germicid-C kúpot, meg este lefekvéskor is kellett adni egyet, másnap már csak akkor, ha láz lett volna. Szerencsére mindegyiket megúsztuk így láz nélkülKép

FényKép
Most hajnalban mi is felvoltunk, Molli már 4 óra körül úgy gondolta, hogy már reggel van. Lehet, hogy a havazás nem tetszett neki. De utána szerencsére 1/2 6 körül még visszaaludt.
Na ez a felállás detto így van nálunk is. Csak új van nyugton ha ott vagyok vele és tud kapakszkodni belém, hogy felálljon, de ha elmegyek tőle egyből ordítás van. És állandóan csak állni akar. Most szerencsére találtam egy széket, aminek pont megfelelő a magassága, így annál is fel tudja húzni magát, de azért csak ott kell lenni mellette.
Hát én néha örülnék neki, ha Mollinak kevesebb lenne a súlya, azért egész nap cipelgetni egy 10kg gyerkőcöt nem túl könnyű. Van hogy estére már úgy görcsöl a hátam...

AnitaKép
Máténak utólag is sok-sok boldog 3. szülinapot kívánunk!
Nagyon régen írtál már. Jól vagytok? Máté elkezdte az ovit? Neked sikerült munkahelyet találni?

Hú, megint sikerült regényt írnomKép mostmár lelövöm magamKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Holnap töltöm be a 14. hetet az UH szerint.
Ma vettem egy édes kisruhát. Ilyen kantáros. Ha fiúnk lesz, akkor max. a fejemen hordom! :-) De nem bírtam otthagyni. Mi lesz velem később?

Kép
tokajkincse
 
 


Tokajkincse, gratulaKépÉs igen, lesz ez még olyanabb is. Én most adtam Hannára azt a kantáros nacit, amit még tavaly nyáron turkáltam, és nem volt szívem ott hagyniKép)

PankaKép
Engem is javíts lécci, Selyemrét, és 32 (márciusban)Kép(((
A többit meg majd emilben kérdezem.
Fény
fény
 
 

 
 

Sziasztok Csajok!
Ezer+1 éve nem jártam nálatok, és rémesen hiányoztatok nekem, szánom-bánom is hűtlenségemet, de ennek vége, mivel mától újra van netem.
Egyenlőre csak ennyit és puszi mindenkinek.
Emese

Üdv: Emese
mse173
 
 


„Muzsikával az újszülöttekért!”


Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek…

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért…
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

„A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!”


A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Sziasztok!

TokajkincseKép
Gratu a bébihez. Akkor szerintem Krisztával egyidősök lehettek.Kép
Hát igen, a ruhavásárlás az egy kényes témaKép

FényKép
Ok, javítom. Várom a mailtKép

EmeseKép
De jóKépKép Írtam neked mailt. Gyere és mesélj.

Lányok, chellosok,
van valaki aki még a 11.500Ft-ot fizeti havonta?

Puszi, Panka

panka
 
 


Én már light-ban utazom Panka...
fény
 
 


Köszönöm nektek!
Mivel nem igazán van bajom, alig hiszem el, hogy babánk lesz!

Nem tudtok olyan turkálót, ahol lehet találni néha kismama nacit? Mert felsőket vettem ( bár még nem kerekedem annyira). A Picurnak is turkáltam a kis rucit. De nem lehetett otthagyni! Tényleg!

Remélem a 18. hetesen megmutatja ki is lakik odabent!

Kép
tokajkincse
 
 


halihó!!!!
Az éjszakák fárasztóak manapság,azt hiszem a szemfogunk jön mert nyügik vagyunk,alul (elöl)már van 2güzükénk de most oldalt van megduzzadva s dörzsölgeti.ráadásul szerintem el is van kapatva,folyamatosan ölbe baba.
Davallia!
Szerintem inkább valami homeopátiás kütyüt vennék segitségül.Bár most hiány van mert én sem tudok beszerezni;több változata van a fogzáskönnyítőnek,ha érdekel kikeresem.joo?!
Koda!
Tökmag:Lackó,a apja után szabadon.Soha nem fogom megérteni miért fontos ez számukra, milyen jó is az ha összejön a család hárman kapják fel a fejüket,na de mindegy...
Szeretnék én is egy k.gépet de annyi féle van megannyi árral s nem tom melyiket érdemes megvenni. Szerinted?
Panka!
Mi a Futó utcára járunk,jó mert egy csoportban nem vagyunk sokan s igy egy-egy gyerköcre több idő jut,s Lackó is szereti mert babák közöt van,s hozzá hasonlóak.(sok felnöt veszi körül s ez nem mindig jó.)
Tokajkincse!
Szerintem nézd meg a gézenguzt,igaz rég jártam ott,de egy kanyart megér.hátha...
(ugy irígyelek!)
Fény!
...uff...
Lebuktam,de Neked a szoptatás jobban bejött,Lackó 9hétig szopizott.s nem egy nap csak 12óra van a két bébi között.A mazsola muzsika mii?ja, v.néninél kérdez rá még egyszer(tali) mert ők is emberböl vannak s felejtenek.
viszlát,holnap!!!
bocsi, megyek kicsit aludni.
kebi
 
 


Sziasztok!
A fogzási problémára nekünk a Dentinox N gél vállt be,ezt a gyógyszertárban ajánlották.15-20 percre elzsibasztja a pici ínyét és enyi idő alatt elalszik. csak akkor rossz ha lenyalja az ínyről mert akkor csak a nyelve zsibbad el.
tyukanyo26
 
 


Sziasztok!
Nézzetek be, megéri!
http://www.gportal.hu/portal/pelus/
Pampers és libero betétes légáteresztős pelusok már 33 Ft-tól, ingyenes házhozszállitással. Popsitörlők- vékony 100 db-os 399 Ft, vastag 72 db-os 459Ft
remka
 
 


Sziasztok!
Nézzetek be, megéri!
http://www.gportal.hu/portal/pelus/
Pampers és libero betétes légáteresztős pelusok már 33 Ft-tól, ingyenes házhozszállitással. Popsitörlők- vékony 100 db-os 399 Ft, vastag 72 db-os 459Ft
remka
 
 


Ancsa!
Hajashoz én nem magán jártam hanem sztk alapon. EGyszer mentem el a magánrendelésére megbeszéltük hogy nála szeretnék szülni. Ez még a legelején volt. Utána néha adtam neki pénzt de nem sokat uh után 2ezret az elején 5ezret. Amikor eljött a szülés nem akartam zavarni mert csak szivárgott a magzatviz és tudtam hogy hosszú idő mig megszületik a pici. AKkor ment haza ügyeletből . ODabent mondták hogy majd szólnak neki ha kell. ÉS tudod mikor szóltak? Pénteken éjfélre mentem be és szombat este 7kor jött a doki. 9re megvolt a gyerek. LEgközelebb nem fog érdekelni én fogom hivni ha menni kell. ÉS mindenképpen fel fogok kérni egy szülésznőt hogy legyen velem, mert volt hogy órák hosszat egyedül voltam és a kutya meg nem nézett hogy élek e még. Igaz aznap sok baba született. Én csak 6ot hallgattam végig
PAnka!
Nekünk is Chello van 10500ft. Adhatnának kedvezményt. NEkünk a tv is UPcs meg lehet hogy a telefon is az lesz. Ilyenkor nem olcsóbb a net? Vagy ez csak az újakra vonatkozik?
Davalilla!
MAil ment

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Ancsa!
Hajashoz én nem magán jártam hanem sztk alapon. EGyszer mentem el a magánrendelésére megbeszéltük hogy nála szeretnék szülni. Ez még a legelején volt. Utána néha adtam neki pénzt de nem sokat uh után 2ezret az elején 5ezret. Amikor eljött a szülés nem akartam zavarni mert csak szivárgott a magzatviz és tudtam hogy hosszú idő mig megszületik a pici. AKkor ment haza ügyeletből . ODabent mondták hogy majd szólnak neki ha kell. ÉS tudod mikor szóltak? Pénteken éjfélre mentem be és szombat este 7kor jött a doki. 9re megvolt a gyerek. LEgközelebb nem fog érdekelni én fogom hivni ha menni kell. ÉS mindenképpen fel fogok kérni egy szülésznőt hogy legyen velem, mert volt hogy órák hosszat egyedül voltam és a kutya meg nem nézett hogy élek e még. Igaz aznap sok baba született. Én csak 6ot hallgattam végig
PAnka!
Nekünk is Chello van 10500ft. Adhatnának kedvezményt. NEkünk a tv is UPcs meg lehet hogy a telefon is az lesz. Ilyenkor nem olcsóbb a net? Vagy ez csak az újakra vonatkozik?
Davalilla!
MAil ment

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok hol lehet kapni ezt a chamomilla vulgarist mert egyik barátnőmnek a Dentinox-N gél nem vált be.Elöre is köszi
tyukanyo26
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem tudtam befejezni ezt a chellos dolgot, mert már nem bírták nélkülem. Na szóval, van most egy akció a régi előfizetőknek, amit nem reklámoznak (legalábbis én nem találkoztam még vele). Ha aláírsz egy 2 éves hűségnyilatkozatot akkor neked is 9.500.- lesz a havidíj és két hónap díját meg elengedik. Ha bemész másnaptól már kevesebbért netezelKép

Homeopátia: van egy jó kis oldal: http://home.tvnet.hu/~a3807/homtart.htm

FényKép
És a light elég gyors? Mi is sokat gondolkodtunk rajta.

TokajkincseKép
Van egy turi a villanyrendőri lottózó mellett, hétfőnként van egy csapat akinél nagyon jó bébiruhák szoktak lenni és én már találtam náluk nagyon szupi kismamafarit is, csak egy baj volt vele, hogy 38-as volt. De sajna nincsenek külön a ruhák, hanem mindent át kell túrni és vagy találsz vagy nem. De nagyon jó cuccokat lehet kifogni.

KebiKép
Hát mi sem sokat alszunk mostanában hajnalban, én is a fogára fogomKép Tegnap már a 6. tört át, és mindez két hónap alatt. Már csak kettő és utána remélem jön egy kis nyugiKép
Nálunk is Beni a 3. László, de annyit sikerült kiharcolni, hogy a 2. neve legyen és ne azt használjukKép Bár van egy rokon aki Lacikának hívja, szegény csak néz olyankor, hogy most akkor mi van.
Uszizni hányra jártok? Mi is odajártunk Benivel, csak jött a szülés.. A hely szuper csak nekem a módszer nem jön be a Kalovits után. Úgy volt, hogy szept-től megint megyünk már Mollival is, de mindig tolódik valami miatt. Pedig már úgy várom.
Mazsola muzsika: http://mazsolamuzsika.uw.hu/

DavalliaKép
Homeos bogyó a fenti honlapon van másik is fogzásra.

TyukanyoKép
Üdv ittKép Nekünk is a Dentinos gél jött be.
Homeos gyógyszertár a Fazekas úton van: http://members.chello.hu/banyai/paracelsus/index.html

BúzaszemKép
Nálunk is a tv is upc-s, tényleg lehetne valami kedvezmény. Annyit tudok, hogy a telefon havidíja függ attól, hogy mid van már náluk, ha van internet és családi csomag akkor csak ezeregynéhányszáz a havidíj. Mi is gondolkozunk rajta, csak először a Matávos telefont kéne nagypapám nevéről átíratni az enyémre.

KismamáinkKép hogy vagytok? Gyertek írjatok, hogy mi is "pocakosodjunk" egy kicsitKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


PankaKép

Mi most tértünk át a chello lightra karácsony előtt. Az ég adta egy világon nem veszek észre semmi különbséget! Persze van, hiszen lassúbb, de ez csak azoknak gáz, akik filmeket, vagy hatalmas állományokat töltenek le. Sima emilezésre, képküldésre, szörfözésre a neten tökéletesen megfelel, és sokkal olcsóbb.Egyelőre nem bántuk meg.

Mi is szeretnénk menni úszni, de valahogy sosem jutunk el. Míg kisebb volt, a késői kelés volt az akadály, most meg mi vagyunk az apjával kipukkanva 7végéreKép

Fogzás: nekünk a Dentinox nem ért semmit. Ha nagyon nyűgi, Nurofen szirupot adok neki. a Paracetamol is ok, csak azt 3 napig lehet adni.
Nurofent is csak akkor adok, ha már tényleg több kettőnél, bár mostanában nyugi van, csak nyáladzunk..egy újfundlandi sírva kérné a receptet...

KebiKép
Nenm akartalak lebuktatni, nem annak szántam, remélem nem bántottalak meg vele...továbbra sem kaptam viszont emilt tőled..Kép
Kipróbáltátok a céklát? Hogy ízlett? Én ma ismét megfogadtam, hogy soha többet nem adok neki saját kutyulmányt. Én is céklát adtam neki krumplival, hát evett vagy 10 kanállal, fel kellett bontanom egy bébiételt. Tele van a fagyi céklával, nem kell valamelyikőtöknek belőle?Kép Télleg adok szívesen, legalább nem dobnám ki.

A upc telefonon viszont mi is gondolkoztunk...de közben meg itt van a t-com favoritja, már 2. barátnőm mondja, hogy majd ő hív, mer ingyé van...megnézem, mert lehet, hogy jobb, mint tele2. Bár nekünk az is jótékonyan befolyásolta a telszámlátKép

Ja, olyan jó a kismamáknak...mi is töprengünk, hogy kéne ennek a kis sajtkukacnak egy tesó hamarosan..de én nagyon szeretnék fogyni előtte...piszkosul megviselt a terhesség fizikailag a súlyfölöslegem miatt. Fáj a derekam, lábaim, reggel alig bírok felkelni...de míg Gigi szopik, nem akarok fogyózni..
na asszem menek aludi, mert éjfél után kezdődik a vacakolás megintKép

Jó éjt!
Fény
fény
 
 


Sziasztok!

Közérdekű közleményKép
Az előbb hívott Kriszta, hogy hétfőn a nagy hideg miatt elmarad a MazsolaMuzsika a belvárosban.

Puszi, Panka

panka
 
 


Panka!
A citromail-es címem megszüntettem, az új a profilomban van, légszíves majd javítsd ki a táblázatban.

Köszi: Emese

Üdv: Emese
mse173
 
 


Raktam fel új képeket Ádámról, megpróbálom a hivatkozásokat ide beszúrni.
(Jézusom, de régen csináltam utoljára!)
Itt van.
meg ez is.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!
Szívesen olvasgatlak benneteket, olyan aranyosak vagytok! A babákról nem is beszélve! Ritkán tudok leülni és netezni, de ha van 1 kis időm akkor titeket olvaslak.
Én a homeopathiás golyócskákat a Jókai gyógyszertárban szoktam beszerezni, ha nincs az ami épp kell meg tudják azt is mondani, hogy mikor lesz. A Tescoba a Béres gyógyszertárban is van, de ott nem olyan nagy a választék és előfordult, hogy nem voltak vmi kedvesek( vagy én nem jókor mentem)
Szerintem a szüléshez ma már nem árt szülésznőt is választani. Bár én nem éltem vele mind a 2 szülésemnél. Igy utólag lehet, hogy jó lett volna.A 2. babámat amikor szültem sok volt a szülés és a szülésznő csak akkor jött amikor volt vmi tenni való(egyébként nincs neg.tapasztalatom a szülésznőről és a Semmelweisben szültem)Még jó, hogy bent volt a férjem és végig ott volt velem. De ha nem tudott volna bejönni/ vagy nem akart volna bent lenni/akkor biztos választok, mert egyedül nagyon rossz lett volna szülni.Legalább megtörölgette a homlokomat, adott inni és beszélgettünk, valamennyire elterelte a gondolataimat(amennyire lehetett).
Más!Mi az internetért havonta 4800 ft-ot fizetünk és bármennyit netezhetünk. Filmeket mondjuk nem töltögetünk le.
Bocsika a belekotyogásért.
Zsu.
csacska
 
 


Nem tudnátok nekem megírni a 4D-s UH-k elréhetőségeit. Szeretnék elmenni, de nem találom egyik kórház honlapján sem!

Köszi!
Orsi

Kép
tokajkincse
 
 



Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Szia Orsi!
Én úgy tudom ,hogy a Semmelweisben a mammográfiás részen van ilyenre lehetőség.A fertőző oszt. környékén van.
Ivett
zlotika
 
 


Ezt mégegyszer:
http://www.4dultrahang.com/

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


OrsiKép

A Semmelweisben a Litoterápiás Intéztben van..ez a kórház parkjának a hátsó részén van, a pszihiátria után, egy szép felújítoptt épület. Azt hiszem, az utcáról is meg lehet közelíteni, nem csak belülről.
A védődnőd biztos tudja a telefonszámot, nekem is ő mondta meg anno, de elhagytamKép
A Diósgyőriben is van, de szar a gépük, és kényelmetlen. Sokan panaszkodtak, hogy nem sikerültek a 3D-s képek. Viszont olcsóbb, és ha nem sikerült, mert a baba úgy feküdt, nem kell kifizetni, csak felét. És ha néhány hét múlva ismét megpróbálkoztok, és sikerülnek a felvételek, akkor csak a hiányzót kell kifizetni, nem a teljes összeget.
Fény
fény
 
 


Szia Orsi!

A Semmelweisbe a Litoterápiás és emlő centrumban található a Baba-mamma mozi az a neve aminek a telefonszáma:46/555-691.A Disgyőri kórháznak a telefonszáma 46/531-700 és a terhes ambulanciát kell kérni vagy a terhes vizsgálot.A semmelweisbe:12000Ft a 4D-UH.A Diósgyőribe pedig:9000Ft.
tyukanyo26
 
 


SZIASZTOK!

Emlékszik itt még Valaki rám? Kép
Kisebb kimaradás után látom jól beindult a topic!

Névnaposoknak, szülinaposoknak utólag is sok boldogságot kívánok Kép !
Kép

Újaknak üdvözlet Kép
Kép

Nálunk semmi extra, jól vagyunk, csütörtöktől megyek heti 2x2 órában tanítani. Közben örültem, hogy esetleg elfeledkeztek rólam, de nem. Így hát megyek. Rajtam kívül mindenki szerint jó lesz Kép Kép

Ditta
Fantasztikus lett a kalácsod Kép
A bárányhimlő van akinél magas lázzal, van akinél láz nélkül jenetkezik.
Nekünk letelt a 3 hét, most megúsztuk. (talán)

Marika
Táppénz -- Pankával ellentétben én meg a magándokimtól vittem a papirt a háziorvoshoz... Kép

Panka
Muffin.. Közben a Hugom (a nagy!) meglátogatott bennünket, és kiderült, hogy nagy muffin - "guru" Kép Így megmutatott néhány "trükköt" . Már egész jól ment, amikor megpróbálkoztam megint egy csokissal, ami nem úgy sikerült, mint kellett volna Kép azért elfogyott, csak nem volt olyan szép .. (olyannyira elfogyott, hogy még a gyomromat is elrontottam! )

Szóval MUFFINOSOK!
Az mitől van, hogy 170-180 fokon sütöm a muffint kb 20 percig, gyönyörű, de a közepe még nem jó, és amikor tovább sütöm és a közepe is jó, addigra lelapul?? Kép
Mikolcon hol veszitek a muffin-papirt? (olcsón?? )

Mindenki!
Gyertek képeket nézegetni :

Rebeka Hanna képei innen

és innen

A kep.tar.hu oldalon egyébként akciós előhívatás van, most rendeltem képeket!

Sziasztok,
Ági

delice
 
 


Szia Ági!

Muffin: nem tudom, nekem eddig mindig elég jól feljött. Nem nézel be közben? Mert állítólag az első 15 percben nem szabad kinyitni a sütőt.
Én a muffin papírt mindig a Corában veszem, ott 100 db-os, és ha jól emlékszem, 259 Ft. van sima fehér, és cuki kis virágos is.
Jók a képek! Kivel van Rebeka? Nagypapi?

Mi meg gyakoroltunk farsangra:KépKép
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Köszönöm a telefonszámokat!
Hétfőn fel is hívom a Semmelweist. Remélem csütörtökig tudnak vállalni!

Orsi

Kép
tokajkincse
 
 


Szia Ági!

Én is úgy vélem, azért esik össze a muffinod, mert az első 15 percben tényleg nem szabad kinyitni. A másik pedig, ami nekem feltűnt, hogy azok a muffinok sikerülnek jól, aminek keményebb a tésztája. Amihez kevés lisztet ír, az nekem hirtelen feljön, folyékonyan kifut a formából a tepsibe, onnan bele a sütőbeKép
Ezért ha úgy látom, mindig teszek még bele egy kis lisztet, hogy keményebb legyen a tésztéja. Végül is az eredeti angol muffin, illetve én ott kóstoltam, szóval az is keményebb, sűrűbb, nem kalácsosan omlós.
Rebeka gyönyörű nagylányKép

Fény
fény
 
 


Sziasztok!

Nem tudom mi van velem, mostanában az esti szopizás közben annyit gondolok Molli születésére, olyan jó újra "átélni".Kép Lehet, hogy csak azért, mert az egyik nagyon jó barátnőm kismama és vele szinte újra átélem a kismamaságot, nem tudomKép De jó nosztalgiázni.Kép

4D-s UH: van ám a megyei kórházban is kb. május óta, ugyanott ahol a sima uh.Kép

FényKép
Fogyni nekem is jó lenne, úgy volt, hogy jan-tól elkezdek csak úgy lightosan fogyizni, de félek nehogy a tejcsi rovására menjen. Igaz Beninél is fogyiztam mikor már 10 hós volt, le is ment 10kg és a tejcsi sem lett kevesebb, de most valahogy olyan nehéz nekikezdeni. Pedig ha nyáron össze akarjuk hozni hármaskát muszáj, nem merek ilyen súllyal nekivágni egy újabb terhességnek.

EmeseKép
Ádám mennyit nőtt szeptember óta. Nagyon nagyfiú márKép

CsacskaKép
Biztos, hogy jó dolog a fogadott szülésznő, én is szerettem volna, de pl. a megyeiben nem lehet fogadni ill. lehet, de csak azok közül akik épp bent vannakKép
Milyen netetek van, hogy csak ennyibe kerül?
Nem kell bocsánatot kérni a belekotyágásértKép gyere és írjál nekünk jó sokatKép

TokajkincseKép
Megkérdezhetem, hogy miért akarsz ilyen hamar menni 4D-s uh-ra? Csak azért, mert nincs itthon a dokibácsid vagy a "mozizás" miatt?

ÁgiKép
SziaKép Persze, hogy emlékszünk rádKép Bár látom, hogy mostanában inkább BabaszobázolKép
Bárányhimlő elleni oltáson nem gondolkoztál? Én be akartam adatni Beninek, de dokinénik nem adja beKép De azért még nem adom fel.
Muffin: nekem eddig még mindig sikerült, nem tudom, hogy mi lehet a gond. Igaz, hogy légkeveréses a sütőm, abban elég nehéz elrontani a dolgokatKép
Olcsón én még nem találtam muffinpapírt. Eddig mindig 7-800Ft körül vettem.
Rebeka már milyen nagylány.Kép És már a haja is egész nagyKép A Mollié is nagyon lassan nő. Mindenki azt kérdezi, hogy hol a haja? Levágtuk?Kép Ettől a falra tudok mászniKép
Itt még mindig ingyen van 10 kép előhívásaKép

DittaKép
Pici fiad nagyon édesKép Gyerekszoba kész lett? Én pont ma mondtam Lacinak, hogy tavasszal ki kéne festetni a két nagyszobát, de nem nagyon lelkesedettKép

Voltunk ma szánkózni a gyerkőcökkel Görömbölyön és képzeljétek két roma csapat összeverekedett a pályán, így gyorsan eljöttünkKép Bosszantó, hogy már ilyen helyre sem tud nyugodtan menni az ember.

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Sziasztok!
Gratula a szülinap-névnaposoknak és persze a pocakosoknak is Kép
Hát lányok lehet hogy beadom a derekam és elkezdünk próbálkozni Kép hátha összejön megint simán Kép
Fogzás, a dentinox vagy mi nekünk sem vállt be.
Homeosat szedünk mi is a chamomilla 30ch-sat(dokinő javaslatára mert a 15-ös nem hatott)
ez bevállt,nálunk itt a coop melletti gyógyszertárban szokott lenni,bár már 1 hónapja nem voltamKép
Rebeka gyönyörűűűűűűűKép
pusz bea

bea
beatron
 
 


ja és muffin papirt,mi is a corában szoktam venni 100db kb 300ft Kép már nem emlékszem Kép
Panka Biankának sincs haja Kép
pusz

bea
beatron
 
 


Teszek fel egy fotó a mai szánkózásról:
Kép

Itt meg épp egy puszit kap MolliKép:
Kép

P.

panka
 
 


Sziasztok!

Hát azért megyek a 4D-re, mert most állunk kocsivásárlás és költözés előtt. A Párom szüleihez költözünk. Egy kicsi faluban élnek, így szükségünk van kocsira, hogy munkába tudjon járni. Most van egy nagyon jó ajánlat, nem akarjuk kihagyni. Viszont ha bármi gáz van a gyerekkel, nekünk vissza kell költöznünk. Akkor viszont nem tudjuk fizetni az albérletet és a kocsit is fenttartani. SZóval mielőtt mindenre igent mondok szeretnék mgbizonyosodni arról, hogy minden ok eddig. Már a 15. hetet kezdtük, de nekem még a szívhangját sosem hallgatták meg. SZóval szeretnék mindent megtudni és úgy gondolom, ha fizetke érte, akkor megkapom a szükséges információkat.

Egyébként azt hiszem tegnap a picit éreztem. A hasamon volt a kezem és mintha rúgott volna. A hasam mozgott. Ilyen pici apró rezdüléseket lehetett látni és ilyen vibrálást. Belülről nem nagyon éreztem, de a Párom is megerősítette, hogy ő is érezte és szerinte a picink. Reggel is éreztem és egyre bitosabb vagyok benne, hogy ez bizony a gyermekünk. Egyébként a héten esténként hányok. Nem hánytam egész eddig sosem és állítólag ez is a mozgása miatt lehetett.

Orsi

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!

Ditta
Nem, nem nézegetem Kép
Ma újabb próbát tettem, kevesebb és sűrűbb masszával --- makacs vagyok és megint csokisat.
Gyönyörűen feljött, se aztán meg visszahúzódott - bár ez már sokkal jobb lett mint a múltkori.
Corában merre keressem a papirt?
nem,nem nagypapi elszigetelődik, sajnos Kép még csak egyszer volt itt, azaz egyszer látta egyetlen unokáját Kép
A szakállas az én keresztapám - Õt kérdezted ugyi?
Ez ilyen speckós arcfesték ugye? Kép Jópofi Kép


Fény
Köszi a tippet, legközelebb még több liszttet teszek, azaz még keményebbre a tésztát, bár nekem nem folyik ki...
Köszi a dícséretet!

Panka
Ezek szerint akkor Te is, ha szoktál látni!! Kép (De én még nem Téged, megsúghatnád mi a nicked Kép
Nem gondolkodtam még a bárányhimlő elleni oltáson! Mi az, hogy nem adja be???
Hát igen, Rebekának is nagyon nehezen nő a haja.... Engem meg az zavart, hogy rózsaszin ruha ellenére, meg fülbevaló ellenére volt aki megkérdezte, hogy kisfiú vagy kislány... Kép
Van aki szerint ha gyakran vágják, akkor erősebb lesz, meg több, stb. De én meg azt olvastam, hogy nem jó pici korban levágni a gyerek haját, mert az az Õ "antennájuk". Rebeka haja a mai napig nem lett vágva!
Szuper a szánkós kép, hogy ez a lány milyen bátor!! Kép Édesek a másikon is Kép

Bea
Köszi a dícséretet Kép és ne haragudj a fürdőruha miatt Kép légy szives!


Lányok!
Ti hogy imádkozzátok a gyerek kezére a kesztyűt? mert Rebeka nem viseli el! Leveszi, még mielőtt a kapuig elérnénk Kép
És a múltkor a szánkózás alatt nem tudtuk miért sír annyira borzasztóan, hát valószinű a keze miatt volt Kép MÉg jó, hogy nem fagyott meg! Kép
SZóval? RÁkötözzem? Kép

Ági

delice
 
 


Ja! Panka Kép
Köszi a linket, lehet, hogy még előhívatok párat, bár ilyen mennyiségnél elég macerás lett volna 10esével, a kep.tar.hu -n FTPvel feltöltöttem az egészet.
Ti rendeltetek ezzel a céggel?

delice
 
 


ÁgiKép
Igen, őt kérdeztem, mert olyan nagypapis volt a kinézete!Kép
Speckó festéket a tesóm szerezte, elvégre ott dolgozik!Kép
Az én kisfiamat meg általában lánynak nézik, a haja miatt....Kép Tavszra kell valami fiús dizájnt kitalálni, pedig olyan édi a göndör fürtökkel!

PankaKép
Nyáron projekt??? Nagyon bátor vagy!Kép
Én még nem érzem úgy, hogy kéne harmadik! Talán pár év múlva!
Gyerekszoba szép lett, majd dobok egy képet!
Akkor nálunk fordítva működik a dolog,mint nálatok, mert itt mindig Attila találgatózik, hogy mit kéne felújítani, rendezgetni stb. és én nem esek hasra tőle!Kép

Megjött Szibéria!
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Sziasztok!

Panka
Koszi az infot az MM-rol, pedig mar annyira mennenk!! Akkor majd jovo heten.
A himlo elleni oltasrol en azt hallottam(olvastam), hogy nem ad elethossziglani vegetseget, csak kb. 30 eveset es ha akkor kapjak el, akkor lehet ovsomor meg ilyen finomsagok...
En is gondolkodom a 2. baban, es nyaron lenne jo, ha megfoganna, de ez meg a jovo zeneje, egyelore a hatfajasom kuralgatom.

Davallia
A Tokaj melletti Menta gyogyszertarban mindig szokott lenni chamomiilum.

Tokajkincse
En Dr. Gazdik Irennel szultem a Semmelweisben es szenzacios egy no. O azt mondta, hogy mindegyik szuleszno jo, es volt olyan, hogy 36 oras ugyelet utan hivtak vissza a fogadott szulesznot, a 2 muszakos meg ult olbetett kezzel. Ha mindenaron fogadni akarsz Mezes Erzsebetet ajanlom, nagyon profi, o a vezeto szuleszno.

Delice
Atmentek mar a mailjeim?
Talaltunk uj cipit jo aron.

Beatron
Hello! Hat itt is osszefutunk...

Kismamamiknak sok puszi!

Angelika
angelika27
 
 


Lányok!
A véleményeteket kérném a következő ügyben: Hanna kezdi kinőni a bébihordozót, amiben a kocsiban van bekötve, és szeretnénk vásárolni neki biztonsági ülést.
Úgy gondoltunk, a 9-36 kilóig hitelesített üléseket nézzük meg inkább neki. A választék persze óriási, és az árak is nagyon változóak.
És persze az sem mindegy, hogy a Suzuki Swiftbe jól lehessen rögzíteni.
Szóval exit poll: kinek mi van, mennyire vagytok vele megelégedve, mik a tapasztalatok?Kép
Előre is köszi:
Fény
fény
 
 


Sziasztok.Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy otthon végezhető kötetlen idejü internetes munkát.
Akár heti több ezer jövedelem.Nekem bejött.Kérésre tájékoztatót küldök.
ÜDV:Mariann
mariann2
 
 


helló!

Angelika
Nem kaptam Tőled semmit, csak vártam Kép
Hol vásároltatok?

Fény
Nekünk Concord Trimax Xline van, küldöldről beszerezve - így olcsóbb volt, maximálisan meg vagyunk vele elégedve Kép

9-18 kilóig komplett ülés, 18-36 kilóig pedig a háttámlát levéve ülésmagasítóként használható.

* a háttámla dönthető,
* huzat természetesen pamut és levehető
* 5 pontos öv
* a bizt. övvel rögzíthető
* zárt övvezetés
* kiváló teszteredmények

http://www.oeamtc.at/netautor/html_seiten/kisitest_2003/concord_trimax_x-line.ht ml
kb ilyen Kép

Ági

delice
 
 


Sziasztok!
Tanulnom kellene, mert csütörtökön vizsga, de nincs kedvem és inkább titeket olvasgatlak-ez sokkal érdekesebb!
Én is ráálltam a muffinokat sütögetni!Karácsonyra kaptam sütőformát és egy muffinos könyvet.Persze csak alaptésztáig jutottam, mert inkább mogyoróval és no persze csokival rakom tele. A férjem könyörgött,hogy mazsolásat is csinálják már. El is kezdtem, de közben elővettem a csokit is/a csoki mikulásokat szedtem el a gyerkőctöl/.Nem észrevette!!!Meg is jegyezte:mazsolásról volt szó nem???Szerintem a csokis finomabb.No mindegy!Nekem eddig jól feljöttek, csak a papirból nem akartak kijönni, úgy kellett kirágcsálni belőle.Aztán rájöttünk, hogy hagyni kellene kihülni...nekem sem mindig tökéletes, de elfogy.Amikor berakom a sütőbe kb.5 perc múlva leveszek a hőfokból, hogy nem hirtelen süljön.
Kedves Fény!Mi most vettünk a nagyobb csemetének egy ülést pont 9-36 kg-ig, most ő 16 kg és 2 és fél éves.Előtte egy 18 kg-ig volt. De szerintem a bébihordó után(kb.1 éves volt) azért volt jó mert lehetett dönteni(a mostanit nem lehet) és ha hosszabb útra mentünk tudott aludni benne és kilátott belőle/szeret nagyon nézelődni és mióta beszél állandóan kérdez!!!/Mi a Tescoba vettük azt hiszem 13 ezerért.A férjem ért hozzá inkább, nézegettük máshol is, márkásat is.Az ő véleménye szerint ez az ülés mindent tud amit a drágább.Van egy olcsóbb változat/pár ezresért/, de az nem tartja a porontyot ütközésnél,nikecellből van úgy tudom.
Jó éjt mindenkinek!
csacska
 
 


Sziasztok!

Láttátok már ezt?
newurl{http://www.icsszem.hu/main.php?folderID=1055&articleID=5444&ctag=articlelist&iid =1&accessible=0, GYES munka melett}

Emese

Üdv: Emese
mse173
 
 


Szia Marianna2
Engem érdekel ez az internetes munka lehetöség.
Megköszönöm ha küldesz tájékoztatott.
Elöre is köszi
tyukanyo26
 
 


Fény
Nekunk nem ajanlottak a 9-36-os uleseket, mert meg kicsi bele a baba es nem lehet donteni, plusz soknak nincs sajat ove, hanem az autoeval kell bekotni.
A boltban a Trimax nekem is tetszett, csak az ara eleg borsos.
ha jol emlekszem te linkelted be az olcsobb cipis oldalt. Probaltad mar azokat a cipoket?

Delice
Nem mentek at a mailek.
EVCA nevu babaszobas anyukatol vettem Maus markajut, ujat, 3600FT volt postakoltseggel. Meg negykezlabazik a lanyom, inkabb ezt csuszkalja le, mint 1 draga Siestat.
Ti kihasznaltatok a tavaszi cipot?

Panka
Tali lesz?
Milyen a kocsid? Gondolom, mar belejottel a vezetesbe.

Angelika
angelika27
 
 


AngelikaKép

A cipős oldalt én linkeltem be, mi még nem rendeltünk, várjuk, hogy Gigi elinduljon, egyelőre még állKép
De az egyik barátnőm lánya már megyeget, tőlük kaptam én is a linket, ők rendeltek. A barátnőm orvos, igaz nem ortopdéd, hanem idegyógyász, de valamelyest konyít a dologhoz, és meg van vele elégedve.
Delice, neked is köszi az infót, megnézem!

Fény
fény
 
 


Sziasztok!
Ági! Nincs haragKépÉn tudom Penka babaszobás nicknevét Kép
Angelika! Már én is irni akartam hogy te is itt?
Azt hiszem megvettem azt az overált amit te is néztél és ősszel meg akartál venni Kép
Mostmár mi is elmegyünk mm-re de csak ha megkapom a gyedet Kép
Nekem muffin akkor esik össze ha kevés benne liszt vagy sütőporKép
pusz bea

bea
beatron
 
 


Ja ezeket a cipiket már én is néztem régebben,nyáron innen lesz szandinkKép
Vkivel szivesen összefogok,hogy kevesebb legyen a pk.
Ja és rendeltem pelust amit belinkeltetek,majd irok hogy milyenKép
bea

bea
beatron
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?