Új privát üzeneted érkezett!

Timurr
Én nem tüntem el oly annyira, tegnap írtam. De azért nagyonaranyos vagy, hogy hiányolsz!
Maja szemecskéje hogy van? Mint mondtak rá a dokik? Sajnálom, hogy nem tudsz napközben pihenni a Majával. Nálunk is ugyanez a helyzet. Mire één elaludnék, ő akkorra kel fel. Érdekes továbbá nálunk az, hogy bent fél, max egy órát képes aludni, kint meg 2-3 órát is akár. De most, hogy beteg arra kezdtem el gyanakodni, hogy nem tesz jót neki, ha kint alszik, mert nem aker meggyógyulni. Pedig aztán böcsülettel be van takarva!Kép Ilyenkor tudnék én is aludni, csak nem tudom akkor, hogy mennyit óhajt aludni a kicsim, és áálandóan lesem, hogy mikor akar már felébredni!Kép

Juszti
Én is megnéztem a képeidet! Nagyon kismamás voltál!Kép Hogy mikre rá nem értél annak idején!?Kép Nekem mostanában kérvényt kell benyújtani, hogy el tudjak menni egyet nagyobbat bevásárolni.
Boldi mindig így vigyorog evés közben? Nagyon édike!

Villes
mi nem is foglalkozunk a Don Vince szépséghibájával, sőt neki ez a szexepilje!KépKép/no meg a nagyapja kalapja/
De az hogy nem találsz erről semmit, felháborító. Egyik ismerősünknek is volt valami hasonlója. Nem biztos hogy ugyanaz, de neki zsírmirigye volt. Először kicsi volt, és elkezdett nőni, és kb amikor 1 ft-os nagyságú lett, akkor egyszerüen mütéttel eltávolították. No de ő felnőtt ember volt. Most is az!Kép
Csak úgy leírtam.

Connie
Gyógyúlj meg! Szedjél jó sok vitamint, meg lándzsás utifű szirupot...........Kép hehe gyógyszerésznek jótanács!!! /hogy annak milyen sz.r íze ven/KépKépKép

Ruz
Hát tényleg nagyon egyformák a képek! Tán nem egyidősek véletleül a gyerekeink?Kép /költöi volt a kérdés/ imád pakolni a lelkem.

Köszi mindenkinek, aki megdícsért minket. Vágyam volt, hogy amikor elköltözünk, akkor ne egy kis lyuk vacak konyhánk legyen. Mert rájöttem, hogy az ember a napja nagy részét a konyhában tölti el. Ha gyereke van szerintem akkor pláne. Ugye Vezso? És akkkor már legyen olyan, amilyen tettszik is. Hát nekünk ilyen.Kép

Répa:Szerintetek mi amikor répával tömtek hajdanán megnézték, hogy milyen nitrátos talajból húzzák ki? Á dehogy. Ennek ellenére próbálok házi kertből származó répát adni az Ádinak! A nagymama annak idején gondolt ránk, és fagyasztott le nekünk háni répát. Az eszi a gyerek.

Ildi
Kívánom, hogy apukád rendbe jöjjön mielőbb. Neked meg kitartást a kis Marcipánhoz, és a Tibihez. Jöjjenek már rendbe a dolgok nálatok!!!!!!!Kép

Sajnos a keddi találkozóra mi nem tudunk menni, mert akkor kell müteni anyumat, és elszeretném kísérni őt. Úgy hogy nagyon sajnálom, és rettenetesen fogtok hiányozni! Brühühü.

Jó éjt nektek!
Szilvi
hüpi
 
 


Sziasztok!

Jelentem Gréti lázas. Ennek "örömére" itt dajdajozik mellettem. Semmi egyéb tünet, csak láz. Hőemelkedéssel kezdtük, doki -> picit piros a torka. Most már lázas. 2x kapott kúpot. Nem ért semmit. Holnap reggel viszem megint dokihoz. Mondta ha belázasodik menjünk megint. Bár remélem reggelre elmúlik.
Viszont nem akar szopizni, lehet nem éhes már, nemtom, de gondoltam majd szopizik és elalszik, de csak tolt el magától és fordult hasra.
Õszintén remélem, hogy csak tele a hasa és azért küldött el a francba.

Lorca: Kis halakhoz gratula Kép

Ruz, Hüpi: Mikor lesz nekem is ilyen szép nagy konyhám....!??!?!

Brigó, Lorca: Enyém lány kb. 10-12 órát alszik éjszaka, és ez idő alatt 1x ébred, max. 2x, de az ritka. Ennek ellenére én is el szoktam veszteni a türelmemet. Olyankor óránként hívom a férjem, hogy mikor jön már haza. Egyszerűen csak kiborulok, Gréti, tanulás, háztartás, képtelenség mindent maximálisan csinálni. Egyik a másik rovására megy, csak úgy lehet, és ez elég idegesítő. Ha a Grétivel foglalkozok lelkiismeret furdalásom van hogy nem tanulok, ha tanulok, lelkiismeretfurdalásom van, hogy miért nem a lányommal foglalkozom, az már csak hab a tortán, hogy mindeközben porszívózni, főzni, mosogatni, mosni, teregetni, vasalni kell. Úgyhogy időnként elpattan a húr nálam is.
Attól meg még idegesebb leszek, és már benne is vagyunk a mókuskerékben. Kép

Minden beteg baba és anyuka és apuka és egyéb családtag gyógyuljon meg!

Ja, ki használ Sinlacot? És hogyan használjátok? Nekünk most írt föl a doktor néni, hogy a tízórai gyümölcsöt azzal adjam.
2x kap "enni" Gréti. Tízórait (gyümölcs) és ebédet (főzelék) kap. A többi szopi.

No megyek, úgy látom laposakat pislog. Hátha elalszik.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Minden VERONIKÁNAK boldog névnapot! Kép

Virág!
Van sebész ismerősöm (Tűzoltó utcai klinika), ha gondolod megkérdezem. Vagy elmehettek hozzá, ő nagyon rendes, mindent elmagyaráz.

puszi, Dorka
dorka
 
 

 
 

Sziasztok!

Timurr
Köszi a hiányolást, most ennél gyakrabban nem tudok jönni ide, sajnos. Annyi minden van, csinálnivaló a házban, pl tegnap átrendeztük a lányok szobáját. Kész művészet 3 gyermeket elhelyezni kényelmesen egy szobában.
Meg selejtezek, ahogy Connie is írta, így kell kezdeni a pakolást. Na, én ezt állandóan csinálom. Kép És olyan hamar elmegy a nap...Főzök minden nap, ma reggel már 2féle sütit sütöttem (Veró névnapja van), este is csinálok vmi meleget az éhes szájaknak.. No meg Ro is igen aktívkodik, rámol meg minden. Előjönnek a régi emlékeim, pl amikor Veronika úgy kb ugyanennyi idősen a fiókból kezdte kidobálni nagy ívben a csipkés bugyijaimat, csak úgy repültek. A férjem munkatársa épp nálunk volt, egy-kettő bugyi a fején landolt Kép meg minden egyéb pakolós dolog eszembe jut, amit a lányok anno műveltek. Imádták pl a kendőimet a babáikra aggatni, úgy kb 40 db-ot egy babára, meg néha ránk is, le kellett jozzá ülni törökülésbe, és ott ülni mint egy szfinx...(Gyűjtöm a kendőket, az igazán szépeket). De azért érdekes, hogy a játékgyártók törik magukat mindenféle új játék kitalálására, közben pedig egy szimpla távirányító, vagy slusszkulcs több órára is leköti a gyerkőcöt, ki érti ezt. (Meg fakanál, videokazetta, cipőpertli stb).
Timi, azért látom picit jobb a kedved, igaz? Kép Mindenképp írd meg mi volt ma a szemésznél Kép

Dorka
Köszi, nekünk van Veronikánk, nagyon figyelmes vagy.
Azért írj már pár sort, hogy mi van Veletek, jó?

V.
vezso
 
 


Vezso!
Veronikának nagyon nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép
Kép

Ildi&Marcipán

delfinke
 
 


Vezso
Mi is Boldog névnapot kívánunk a Veronikának!

Kép
hüpi
 
 


Jó reggelt!

Bocsi, hogy csak így berontok, de lenne egy gyors kérdésem:

ha jól tudom többen közületek beoltattátok a babákat agyhártyagyulladás ellen is..?.. úgy hallottam elég kemény ez az oltás. A dokink ma akarta beoltani Fürtit, de nem engedtem mert még mindig taknyos szegénykém és gondoltam egyszer hadd gyógyuljon ebből ki. Volt nálatok utána valami ? úgy értem láz, bőrpír, nyűgösség és miegyebek? Összehasonlítva a többi kötelező oltással, ez tényleg durvább? Párom jól beijesztett, hogy ő már hallott róla, hogy bénulást is okozott mellékhatásként...hát marha jó, amúgy sincs valami jó kedvem, családi vita, holnapi vizsga stb. szóval pont ez hiányzott most nekem, hogy ezen agyaljak.....
Sajnos úgy néz ki jövő kedden kapja délelőtt az oltást így nem tudunk menni a talira...KépKép pedig annyira vártam......

na megyek tanulok még kicsit amíg felkel Manóm....

Veronikáknak Boldog Névnapot kívánok!!!!

Virág!
Utólag is Boldog Szülinapot! (remélem jól tudom, hogy volt.....bocsi olyan ritkán jöttem mostanában, minden infó csak napok múlva jut el hozzám emiatt...Kép...)

Mindenkinek szép napot kívánok ( már ha lehet ilyen szutyok időben...)

kingu
cica29
 
 


Hüpi
tudom csak többet is írhatnálKépmondm én mi?

Vezso
nagyon Boldog névnapot VeronakKép

Jajj lányok annyira el vagyok keseredve,e szó se beszéd átmosták a könnycsatornáját.Mindenki azt mondta ezt csak indokolt esetben végzik erre tessék,lefogták 4-5en és injekcióstűvel átfecskendezték.Ordított ahogy bírt,most még jobban fél az idegenktől.Azért vagyok elkeseredve,mert nem tudom jól döntöttem-e hogy elvittem,mondjuk azt hittem csak megnézik,megnézte és átmosta doktornő.Kérdésemre a válasz,hogy elmúlik-e :majd kiderül.Most kapott szemcseppet amire az van írva 2 éven aluliaknak nem adható TobraDex a neve Connie mit szólsz hozzá?Olyan szomrú vagyok.
Vendég
 


Nem tudok bejelntkezni msnre jelzem a chat társaknak.
szép kis 8 hós forduló mondhatomKép
Vendég
 


Timurr!
Nagyon sajnálom Majácskát, elég durva hogy nekiestek!De hidd el szépen rendbejön, és nem lesz semmi gond!

Kingu!
Marcinak semmi baja nem lett az oltástól, meg sem viselte.De gondolom ez is gyerekfüggő; őt egy oltás sem viselte meg.

Ildi

delfinke
 
 


Jégvirág,
Nagyon sajnálom, hogy Grétid beteg. Remélem hamar meggyógyul és visszatér a szopis kedve. Csatlakozok hozzád, most már én is új konyhát szeretnék. Ha főzésre nem is nagyon használom, de tanítani ott szoktam.

Juszti,
Megnyugtatott, hogy a programmal van baj, nem csak én vagyok béna.

Kép KépKép
lorca
 
 


Kedves Timurr!

Nagyon sajnalom, hogy ezt tortent Majaval. Nekunk is kellett menni szemeszetre, es mar elore felkeszitett a gyerekorvos, hogy mi lesz. (lefogas, siras stb) En igy be se mentem - Apucit kuldtem be - mert gondoltam ezt en nem birom vegignezni. Vegul nekunk nem kellett atmosni a konnycsatornat, szoval megusztuk.

De a Ferjemnek 27 eves koraban mostak igy at a konnycsatornat, azt mondta, hogy igy felnott fejjel eszmeletlen felelmetes volt, es bar gyerekkoraba megcsinaltak volna. Mert raadasul 27 evet leelt, hogy folyamatosan konnyezett az egyik szeme, ami eleg idetlen volt.

PErsze tudom, hogy ez nem nyugtat meg teged, es nagyon egyutterzek veled.

De azert BOLDOG 8 HOS Fordulot!!!!!!! Annyira szep a lanyod, epp tegnap nezegettem a kepeit a honlapodod... Egyre szebb lesz...

Udv, BJ
babjag
 
 


DElfinke!

Köszi a választ, megnyugtattál!!!!

Timurr!
Sajnálom szegény MAjácskát, de hidd el jobb, hogy most megcsinálták neki, gyorsabban fog gyógyulni és reméljük soha nem tér vissza ez a probléma!!!!!! Nevelőapámnak is felnőtt korában csinálták meg és nagyon kellemetlen volt.......
Tudom mit érzel, főleg ha végig kellett nézned ahogy lefogják és ő csak sír és sír, én is minden egyes oltásnál amikor a lábát kellett fognom, tisztára ki voltam készülve állandóan könnyes volt a szemem.....már előre rettegek a keddi oltástól, mert most már nagyobb, nehezebb lefogni és nagyon tud sírni ha meglátja a dokinkat...Kép
Sok sok gyógypuszit küldünk huncutszeműnek és azért Boldog 8 hós évfordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jégvirág!
Gréti babának is jobbulást kívánunk!!!!!!!!!!!!!

üdv.

kingu
cica29
 
 


Sziasztok!

Lorca, Kingu: Köszi, őszintén remélem meggyógyult, reggel 8-ig aludt, akkor nem volt még csak hőemelkedése sem, és szopizott mint a kisangyal, szal ezek szerint full tele volt már éjjel. Még alszik. kimerítő volt a tegnapi nap.
Remélem már nem fog belázasodni.

Lorca: A mi konyhánk is új, csak pici Kép Gréti születése előtt volt egy teljes lakásfelújítás. Ami még mindig nem ért véget. Kép Pl. hétvégén megyünk megrendelni az előszobabútort.
Az ajtók, spajz nincs befestve, meg ilyen "apróságok".
Valahogy május óta nem haladt semmi Kép

Vezso: Verónak boldog névnapot!

Timurr: Szegény Maja Kép

Kingu: Mi nem adattunk be eddig semmilyen oltást a kötelezőkön kívül Grétinek. A kötelezőkből is az új oltóanyagosakat kapta. Én így voltam nyugodt. Agyhártyagyulladás ellen majd 1 éves kora után oltatjuk be. Ill. akkor majd átgondoljuk. 1 éves koruk után csak 1 oltás.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Sziasztok!

Hát rajtam úrrá lett reggelre a megfázás. Hiába volt itthon Gabi, aludni nem nagyon tudtam, mert burkolatot cserélnek a lépcsőházban, és egész délelőtt fúrtak. Amíg fel nem adtam, és fel nem keltem, akkor abbahagyták.Kép
Kicsit kiakadtam, férjem főnöke hétfőn is és ma délutánra is berendelte Gabit szabiról, mert ő múlt héten is meg jövő héten is síelni van, és hogy meg tudják beszélni a folyó ügyeket. Mondtam Gabinak, ha eddig viseltettem is némi jóindulattal a főnöke iránt, lévén rokon, mától ennek vége.Kép

Vezso,
Verónak boldog névnapot.
Én ezért nem veszek drága játékokat Ákosnak, amit írtál.Kép Pl. turbinát.Kép Jó, hogy írtátok Dorkával a gyűjthető játékokat.Kép

Timurr,
jaj, úgy sajnálom, szegény Maja. Meg szegény te. Én is sírtam eddig minden oltásnál.
Sinlacot tejallergia megelőzésére írják fel, Ákosnak pl. mivel allergia gyanús volt. De nem értem, miért nem írja fel a dokid. Kimerítette a gyógyszerkeretét?

Kingu,
Mi beadattuk az agyhártyát, az első után elég nyűgös volt Ákos, de lehetett véletlen egybeesés is, mert a másodikat észre sem vette.

Bea,
Grétinek jobbulást. Nekünk is még csomó minden hátra van a lakásban - pl. függönyök, szőnyegek -mind ideiglenes.

Hüpi,
Én is egy ilyen szép nagy konyhára vágyom.Kép A miénk pici is, és jobban is ki lehetett volna használni a területet a beépítésnél, de nem mi csináltattuk.Kép

Mennem kell, nem bírok Ákossal. Vagy ő magával?Kép

Kakihoz még annyit, hogy mióta van neki ikeás békás pohara, amiből tök könnyen iszik, azóta vedeli a vizet, és kezdenek egyre szebb kakijai lenni - amennyiben ilyet lehet mondani egy kakira.

Ó, eszi a Híres Festők újságjaimat...

KépKép
connie
 
 


Jégvirág,
Nem értem, miért nem haladtálKép Mondjuk én sem, lehet, hogy egybeesés? Akkor egyben hasonlít a konyhánk. Pici. Csak nálunk nem új, hanem az előző tulaj kicsit pénztelen ízlését tükrözi.

Kép KépKép
lorca
 
 


Köszönöm az együttérzést csajok,asszem engem jobban megviselt ez az egész,mint Maja babát,aludt egyet és nagyon jó kedve van,úgyhogyKéppláne hogy délután aludtunk együtt egy jótKép


Bea
REmélem Grétinek már kutya baja

Connie
van itt egy tejeallergiás kislány és őnekik se sel sem ajánlotta a doki a sinlacot.

Babjag
kösziKép
de már ezer éve nem fríssítettem a honlapunkat ,na majd lehet este


Megcsináltam a 8 hós macis képeket,ezt a szerkót hozta barátnöm Angliából,meg is dícsérték a kórházba milyen menőKép

Kép
csini,vagány csaj vagyokKép

Kép

Kép
sziasztok nyanyák jól vagyok,nagyon szeretünk benneteket
Timurr
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást, még megvagyok, élünk Kép
Folyamatosan olvaslak titeket, de mire írnék, mindig történik valami. Blanka max. 20 perceket alszik napközben, így eléggé le vagyok most kötve.
Ja! Van nekem is msn címem: dcsiky@hotmail.com. Hátha akar valaki beszélni velemKép

Minden kis- és nagy betegnek mielőbbi és további gyógyulást kívánok!

Brigó! A babanet elég sokat rosszalkodik, én is jártam már egy párszor így. Szólni kellene nekik, hogy időnként újíthatnának a rendszerükön.

Vezso! Veronak boldog névnapot kívánunk mi is! Tesómnak holnap lesz a 25. szülinapja, ma vacsi, holnap meg bulizunk egy nagyot. Kép

Ildi! Nagyon sajnálom apukádat, remélem, hogy a másik daganatot is sikeresen ki tudják műteni. Jobbulást!

Juszti! Nagyon szép kismama voltál, igazán. A pocid nem is olyan nagy. Majd megkeresem az én képemet, hát az volt aztán a has. Remélem megtalálom Kép

Adókedvezmény: most olvastam, hogy eltörölték - ill. beépítették a családi pótlékba. Csak a 3 és 4 gyerekesenek jár 4000Ft/gyerekre.
Nagyon szemét a rendszer, teljesen ki vagyok akadva. Most kaptam meg én is az első teljes havi gyedemet és a 83000 Ft-ból (ami a max. kapható) 67000 marad meg! Képesek ennyit levonni! Teljesen kész voltam!

Brigó, Lorca! Az én lányom is 11-12 órákat alszik éjszaka megszakítás nélkülKép Nyugodt éjjeleim vannak, mondjuk még nincs foga sem Kép

Timurr! De édes Maja és mennyi haja lett! Meggyógyultatok? Hú ez a könnycsatornamosás nem lehetett egyszerű. Kép

Cerzsebet! Gartula a barátnődnek a hatalmas babához! Nagyon szép! Még nem láttam ekkora újszülöttet!

Kinga! Szép pukli, remélem gyorsan elmúlik!

Képzeljétek el: anyum 3 hete lázas,semmi más baja nincs. Elment 1,5 hét után a körzetihez. Erre a körzeti meghallgatta, közölte, hogy valami vírus és felírt neki antibiotikumot., Ami persze nem használt semmit. Még egy laborba sem küldte el, pedig egy csomó baja lehet! Na ma elküldtem egy természetgyógyászhoz, csinálnak egy termotérképet róla. Kíváncsi vagyok, mi lesz az eredmény. Remélem, semmi komoly.

Megyek. Jó hétvégét mindenkinek!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Timurr,
nekem sem a dokim javasolta, hanem JusztiKép, és úgy irattam fel a dokival. De nem tudom, miért nem mondta a dokim, ha már egyszer le van tiltva Ákos a tejtermékekről egyéves koráig???

KépKép
connie
 
 


Grétim lázas megint Kép Brühühühü, és nem volt hajlandó enni, csak szopni hajlandó. És alig van pisi a pelusokban. Paramami funkció bekapcsolt.

Sinlacot nekem a védőnő mondta, hogy írassak fel a dokival.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Bea,
szopi mellett más innivalót sem fogad el?

KépKép
connie
 
 


Connie: nem iszik mást, csak szopik, úgyhogy nem hiszem, de majd megpróbálom a vizet

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Helo
Barátnőm nevében köszi a gratulációkat!Kép
Már vesztett asúlyából a bébi, de van neki mibőlKép
Alvásról annyit, hogy este Szonja simán elsalszik, lerakjuk és szpátty. Viszont napközben csak kézben alszik el mikor pedig le akarom rakni az ágyába ordít, csak akkor nem ha nagyon fáradt.
Vezso
Verónak nagyon boldog névnapot. Szeretnék én is ilyen tipusú 3 gyerekes anyuka lenni mint te! Nekem egy gyerek mellett sincs ennyi energiámKép
Timi
SzemKép Szegény Maja. De cuki a kis angol ruhában. Lassan lehagyja a macitKép
Jövő hét jó, bármelyik nap kiv. hétfő. Ha a párod nem lesz otthon én sem viszem az enyémet, ha otthon lesz jön ő is. Remélem tőlünk Maja nem fog megijedniKép Amúgy gyerekektől is fél? Szonja imádja őket, bár ő a felnőttektől sem tart. Péntek 13.-a volt mikor született? Amúgy gratula a hófordulóhoz. Írok mélt, nem ígérem hogy ma...
Juszti
Boldi édes kis huncutszemű. Milyen kis nyugisan játszik. bárcsak Szonja is így elülne...Kép
Sziasztok
Liza
cerzsebet
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk, köszönjük a Veronikás névnapi kívánságokat Kép

Timurr
Nagyon durva a történet, de ha segített Majának, akkor végül is ez a lényeg. Látsz azóra javulást?A macis képek továbbra is adu ász!!!

Jégvirág
Pusziljuk azt a pici Gréti babát, gyógyuást kívánunk. A doki mit mond?

Connie
Lázas is vagy? Sajnálom, ezek a fránya bacik jól kitenyésztek itt az elmúlt esős időben...Kép

Betegek, gyógyuljatok meg!!! Mindenki!! Mi már jól vagyunk, kiirtottuk a bacikat.

Ma nekem semmi nem sikerült, erre most mondja az unokatesóm, hogy péntek 13 van!!! Eddig nem voltam babonás, de mivel ma leforráztam magam többször, eltörtem dolgokat és egyébként is olyan ügyetlen voltam, lassan hinni kezdek a péntek 13-ban...

Puszi most, megyek vacsit adni, nem tudtam Mindenkinek írni, bocsi.
Vezso
vezso
 
 


Dóri
szorítok anyukádnak.
Köszönjük elég jól van maja,nem köhög,de azt mondta a dokinéni a héten még kapja a gyógyikat szegénykém 4 féle gyógszer plussz most a szemcsepp.

Sinlac
számomra továbbra is rejtély

Bea
ilyenkor szuper hogy van tejci annál jobb nincs is Grétinek csak szopizzon és gyógyuljon meg hamar

Cerzsebet
a gyerekeket imádja ,általában a férfiaktól jobban tart,meg mikor milyen kedve van,tőletek biztos nem fog félniKép,majd megbarátkozik a múltnap kiakart szedni egy babát a babakocsiból.
Párom fél ötig dolgozik,tehát ha addig jöttök nem lesz ithhon ,ha utána akkor itthon lesz.De van nap hogy maszekol este ,de nem tudja még pontosan mikor.Amúgy elvileg minden nap jó,csak neki mindig beesik valami.
Bizony péntek 13.-án születettKép,úgyhogy n ekem onnantól szerencsés ez a nap.

Vezso
mindenkire másképp hat a péntek 13Kép,én már szeretem,bár a mai nap nem a kedvencem.
Azóta nem könnyezik a szeme.
Ezt az angyalkát Veronikának küldöm
Kép
Timurr
Vendég
 


Sziasztok
Bocsi az eltunesert de fennforgasok voltak,
este irok hosszabban
Reka


Kép
vaktyuk
 
 


Vezso!

Veronikának boldog névnapot.

Kép

Timurr!

Én úgy tudom, hogy a SINLACOT elsősorban a lisztérzékeny babáknak írják föl, de ha kéred biztos fölírják neked is. Szerintem rém rossz az íze, de nekünk sajnos használni kell.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Tücsök
Juszti küldött egy zacsival és Majának bejön.
De ez a doki meg egy másik is nem írja fel,mert hogy nem indokolt,mintha nem lenne nekik mindegy.Õk a tejpépet is feleslegesnek tartják és a sinlacot is,ezért nem írják fel.
jól vagytok?

Timurr
Vendég
 


Dóri,
Igényelted a 9000 Ft-ot? Lehet, hogy még ki lehet belőle hozni egy picit.

Kép KépKép
lorca
 
 


Vezso,
Veronak boldog névnapot. Mit sütöttél reggel?
Kép

Timurr,
Majának boldog hófordulót Kép Remélem, most már ő is meggyógyul, és a szeme is rendbejön. Jajjj szegény, azért tedd túl te is magad azon a mosáson Kép
Kép

Kingu,
Gréti 6,5 hós volt mikor az első agyhárgya oltást beadattuk neki. Semmi baja nem volt, de a doki is azt mondta, hogy nem lesz, és nem olyan brutális mint a kötelezők. Febr. 7-én megyünk a 2-dikra.

Bea,
Grétinek jobbulást. Egyébként ha lázas, akkor természetes, hogy kevesebb a pisi, még akkor is ha eleget iszik. Bár láz esetében javasolják a több folyadékot, nekünk is, pláne a gyerekeknek.

Connie,
Gyógyulj meg te is Kép
Nekem visszajött a mandulagyuszim, ráadásul tüszös Kép Kép Kép Így kedden nem megyünk a talira. Bár azt még meggondolom, hogy Grétit elengedem-e egyedül Kép Kép
Még az alvás kérdésedre:
Gréti szinte csak cicin alszik el. Este más nem is jönne be, éjszakai 3-4 ébredés után cicin alszik vissza, napközbeni 3 alvása közül pedig csak 1-nél alszik ringatásra vagy babakocsiban. 2-3 hós korában volt néha olyan, hogy egyedül elaludt, de erről hamar leszokott Kép Kép
Ákos felül még éjszaka? Kép

Akiren
akiren
 
 


SziasztokKép
Köszi mindenkinek aki bíztatott Don dudrájával kapcsolatbanKépOlyan aranyosak vagytok.Még nem volt időm azóta böngészni,de majd még olvasgatok az ügyben.Igazság szerint nem aggaszt a dolog,mert úgy érzem,semmi baja nincs.

Dorka
Nem tudom van e értelme elvinni másik sebészhez,de köszönöm,h felajánlottad.Azért ha beszélsz vele,megkérdeznéd hogy mennyire komoly dolog ez?Vagy h ő mit gondol erről?Ha azt mondja,megnézné akkor elviszem Vincit,de egyébként nem tudom,volna e értelme.

Connie
Gyógyulj meg!!!Együttérzek veled,én egy hete küzdök ezzel a fene náthával:hol jobb,hol rosszabbKép

Timurr
Szegény kicsi Maja!Nekem is kotortak egyszer vmi kampós cuccal a könnycsatornámban,mert állandóan arcüreggyulladásom volt és rájöttek,h el volt dugulva a könnycsatornám és ettől bedugult az egész arcomKép Gyanútlanul mentem be én is,azt hittem lámpával belevilágítanak,erre jött a nő egy fémkampóval és sitty sutty belegyugta a könnycsatorna nyílásába és megforgatta.IIIIsteni volt.Szóval szegény Majácska,tudom milyen rossz volt neki.De nekem is segített és ezek szerint neki is,remélhetőleg soha többé nem kell elszenvednie!

Vezso
Nagyon boldog névnapot kívánunk Verónak!Kép
Igazad van játékügyben,semmmi értelme a drága játékoknak:Vince ma fél órát eljátszott 2 csipesszel és a kedvence még mindig egy fa függönykarikaKép

Dóri
Remélem anyukádnak semmi komoly baja nincs!Drukkolunk!
Ezt most elküldöm el ne reppenjen
Virág
villes
 
 


Sziasztok!

Timurr!
Nagyon sajnálom, ami Majával történt, de talán jobb így, hogy most túl esett rajta, és talán többet nem fogják ezzel kínozni. Meg talán neked is jobb volt így, mert nem kellett előre ezen idegeskedned.
Na mi volt éjszaka? "Bevállalta" párod Maját?
Ha csak 30 vagytok a cégnél, akkor csinálják csak meg a bevallástKép
Elküldöd nekem a videjót a pogácsáról?
briro@freemail.hu
Persze nem tudom, mekkora a mérete, mert ha 25mb feletti, akkor majd írok másik mélcímet.

Vezso!
És lett vmi komolyabb bajod a leforrázásból?

Jégvirág!
Jobbulást Grétinek!
Sajna velem is ez a baj, hogy szeretném, ha minden tökéletes lenne. Ragyogna a lakás, nem lenne vasalnivaló, nem utolsó sorban egész nap tudnék Jázminnal is foglalkozni, és még tv-t is lenne időm nézni, legalább a híradó erejéig, és persze még férjem igényeit is elégítsem ki. Persze sosem sikerül az, amit aznapra eltervezek, és ha erre még rájön, hogy nem alszom ki magam, plusz még Jázi is nyűgös, na akkor már nagy baj van....

Hüpi!
Valóban mi is "túléltük" a sárgarépát, de szerintem akkor még nem volt ennyire gyakori a vegyszerezés. SZERINTEM...

Ma megvettük a nenedent-babyt, potom 1500ft volt, és vettem NUK "fogkefét" 1300-ért. Tiszta olcsóság. Aztán vettem vega-mixet is, remélem be fog vállni.

Na, mára ennyi.
Csók,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Virág
szegénykém téged is megkínoztak,úgy átszik mégiscsak emlékszik Maja a történtekre,merthogy már 4szer próbáltam lerakni a kiságyba és egyből kapaszkodik belém és sír úgyhogy alszik velem.
Biztos semmi probléma nem lesz Vince puklijával.
Maja is elvan a fürdőbe a habbal nem ám pl. nem a különféle állatcsaládokkal,de szerintem egy mobiltelefon tenné őt igazán boldoggá,teljesen oda van értük.

Akiren
kösziKép

jó éjt mindenkinek

Timurr
Vendég
 


Brigó
küldömKép
mi aza vegamix?
mintha én írtam volna amit a napjaidról írtaál.
Tényleg jobb hogy nem tudtam előre ,mert idegbeteg lettem volna az biztos.
Szerencsére elég jól aludt múlt éjjel a hercegkisasszony úgyhogy nem kellett bevállalnia.
Már küldtek papírt az adóbevalláshoz megcsinálják,de ha nem szólok eszük ágába sem lett volna.

na tényleg jó éjt

Timurr
Vendég
 


Sziasztok!

Timurr!
Köszi.
Vegamix? Valaki írta, hogy ezzel ízesíti a babakaját. Így aztán vettem én is a Herbáriában, de egyébként a Tescoban is lehet kapni (legalábbis Egerben). Szárított zöldségeket tartalmaz, úgy, mint sárgarépa, pasztinák, zeller, fehér répa, póréhagyma, petrezselyem, pritamin paprika. És ez sómentes. A hivatalos neve Natúr vega-mix, és a Herbáriában 493Ft volt, a Tescoban 585Ft. 250g-os, szóval kitart egy ideig....
Örülök, ha Maja viszonylag jól aludt, és így nem kellett éjszakáznotok.

Amúgy érdekes, mert azt hittem nem ment el a tegnap esti üzim, mert sz.rakodott a babanet. Most akartam elküldeni, mert természetesen most már minden üzenetet lementekKép

Na, megyek takarítani.

Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Timurr!
Megnéztem a videót. Nagyon édes Maja, de sajna hang nem hallatszik. Pedig megpróbáltam többféle lejátszóval is lejátszani.
De azért még próbálok ügyeskedni...Hátha nálam van a hiba.

Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!

Ha már nincs itt senkisem így szombat délelőtt, ezért egy kis viditóval lefoglalom a baba netet. OFF
Kép
Kép
Kép
A névnaposoknak és a hófordulósoknak, no és mindenkinek!

Kép
Juszti egyet neked.

Kép
Vezso, Timurr és egyet nektek!

Gyógyuljon meg minden kis és nagybeteg!Kép

Üdv Szilvi
hüpi
 
 


Brigó: Ne igyekezz, én is megszívtam, vagy fél órán át próbáltam hangot csiszolni Maja pogácsasütéséhez. Kép Aztán mondta Timurr, hogy hang nélkül van Kép

Virág: Az a legjobb hogy azt érzed semmi baj nincs Vincével. Ez azt jelenti, hogy tényleg semmi baj. Szerintem éreznéd ha aggódni kéne, úgyhogy engem megnyugtad a te nyugalmad. Kép

Könnycsatorna: Ez horror. Még olvasni is rossz. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Sziasztok!
Nagyon keveset tudok mostanában jönni. Igyekszem néha beleolvasni, miről folyik a csevegés. Látom, kedden lesz tali, de mi pont 10-re megyünk gyerekorvoshoz. Csak mázsálás lesz, régen voltunk, és a sógornőmet viszem összeismertetni az orvossal. Nálunk akkor vállalja el a gyerekorvos, ha beszéltek, és az anyukának szimpi volt. Mondjuk Berend Katalin nem tudom, kinek nem szimpatikus. Volt már, hogy távoli ismerősömnek lelkendeztem róla név nélkül, erre megkérdezte, hgoy te, nem BK-nak hívják? Kép A jellemzésemből ráismert Kép

Látom, volt "Baba ki mit tud" Kép
Bernát 10 hónapos: 4 foga van, huncut mosolya, rendkívüli módon szereti a tükörképét. Mondhatnám, hogy szerelemes bele Kép Nyitogatja az ajtókat, ha félig nyitott ajtóhoz odaültetem. Ez nálunk családi örökség. Nem hiába akar kiesni a gyerekszoba ajtaja a tokjából Kép
Ügyesen int pápát, és mondja is, igaz inkább tá-tá-tát mond. Tapsolni az én tenyeremmel szokott, az is tetszik neki. Érti a cumi, puszi, pápá, tapsi, pancsi, Bernát, Kristóf és Bálint szavakat. Persze lehet, hogy többet is, de ezeket biztosan.
Megismeri a helyeket, ahová rendszeresen járunk pl. óvoda, lakásajtó kívülről.
Gyönyörűen ül, szinte sosem borul fel, ha felborul, akkor általában földrengés van, vagyis járókarengés, és az sem magától, hanem Bálint kicsit besegít Kép Tegnap ragasztottuk össze a vadiúj méregdrága fajárókát.
Kis jóindulattal kúszik, de nem mászik. Inkább forog ezerrel. Kapaszkodva megáll, de persze nem áll fel, csak ha én felállítom. ez semmi, ez nem állás ám.
A nagykádban fürdik, néha hármasban a tesókkal. Imádja a fürdést, minden bánata elszáll, ha vízbe mehet. Hiába, halak jegyű.
Mindent eszik már kivéve tejet és tojást. Imád enni, de azért én még nem tömöm. Bármit megenne, még olyan étel nem volt, amit kiköpött volna Kép
Éjjel velem alszik úgy hajnali egy-kettő órától, de reggel semmi szükség ébresztőórára, mert fél hét -hét között kukorékol.
Általában jókedvű, ha itthon vannak a nagyok, lekötik a figyelmét. Nagy csibész lesz!
A szeparációs félelem néha-néha előtör, vagyis az idegenekre, ha engem nem lát, akkor sírással reagál. Állandóan engem keres a tekintetével. a nagyobbak ennyire nem csinálták. Mit mondjak, jó érzés, de tudom, van és lesz ennek még böjtje. Kép
Kétszer alszik napközben, ha nincs ovi. Mert a délutáni alvása pont arra az időre esik,mikor menni kell a fiúkért.
Este 7-kor fekszik, reggel 7-kor kel, mint már írtam is, de persze sokszor szopizik főleg hajnalban.
Napközben is szopizik minden szilárd étkezés után is és amúgy is. Sokszor csak megnyugtatásképpen vagy odabújás gyanánt.
Imádom, egy ajándékbaba! Kép

Vége a dicsekvésnek! Puszi mindenkinek!
Kép
Dorka

Ui: Virág, lehet, hogy kedden találkozom a sebésszel, akkor megkérdezem. Mond mégegyszer, hogy hogy hívják ezt a tumort? Leírom most, hogy el ne felejtsem!
dorka
 
 


Sziasztok!

Majd még jövök altatás után, most csak azt szeretném kérdezni, hogy ki az, aki biztosan jön a keddi talira. Mert ha csak én meg Dóri, akkor inkább beülünk egy kávéra, és lemondom a termet, akkor nem kell kifizetni a bérletet.Kép Szóval hétfő délig jó lenne tudnom, ki ér rá.Kép

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!

Csak néhány sor a családi programok között. Nagyon jó anyuékkal, sokat megyünk ide-oda, Flóra is nagyon megbarátkozott velük. Reggelente van, hogy anyu megy be hozzá ébredés után, és akkora mosollyal fogadja, hogy csak na.

Voltunk tegnap dokinál: Flóra 7,44 kiló és 68 centi (törpicsek). A dokinéni nagyon elámult, hogy már miket tud a lány, azt mondta, hogy 1éves "tudományai" vannak. Én meg persze dagadtam a büszkeségtől.

Timurr: szegény Majácska! Jól megkínozták, de remélem, most már jól lesz.

Vezso: anyukám ajánlotta fel, hogy visz haza ilyen hálókat, ha kell nektek, úgyhogy egyáltalán nem nehézség. SZóljon nyugodtan, akinek kell.
Veronak boldog névnapot így utólag!

Minden betegnek jobbulást, és ha lesz talit, akkor jó szórakozást!

Kép
Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Hali!

Connie! Igen, én tutira megyek! Ha ketten lennénk, akkor is találkozhatunk valahol egy kávéra, ha nem, akkor elhalasztuk későbbre a talit.

Nekem semmi extra ne mtörtén 13-án. Szerencsére.
Na anyum baja: leállt a pajzsmirigye + 2 foga betokosodva + gyulladva. Mondjuk nem fáj neki. Ennyit a körzetis vírusról.
Hérfőn jól kiosztom a bunkó fajtáját, nagyon mérges vagyok.
Megyek bulizni. Puszi Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Ez a tegnap esti hsz.-om, ami kis híján elszállt. Nagyon berágtam, ennyit beírtam, és csak küldéskor írta ki, hogy karbantartás van. Nem tudom, miért nem lehet ilyenkor értesíteni a nagyérdeműt előre?Kép

sziasztok!

Ákos most kelt fel, mikor le akartam már én is feküdni.Kép Itt randalírozik a járókában, és nem mehetek ki a látóteréből, különben ordít.Kép Várom apja érjen haza a tescoból, így még fogat se tudok mosni.Kép

Brigó, Jégvirág,
Be kell látni, hogy ez csak a Stahl Juditnak megy,hogy minidg ragyogjon a lakás, legyen készen finom kaja, egész napot a babájával töltse, és még dolgozzon is.Kép Most már pár évig így marad.
Én is selejtezek, mint Vezso, pl. rakom el a porfogókat, annyival is kevesebb a meló, nem kell őket kerülgetni, meg törölgetni. Vasalnivalót meg átgondoltuk, és csak azt avsaljuk,ami létszükséglet és látszik, pl. Gabi ingeit igen, de a pólót, amit alatta visel, már nem.Kép Ilyen apróságokkal egy csomó időt lehet nyerni.

Tücsök,
tehéntej fehérjére érzékeny babáknak is felírják a Sinlacot, mi azért kaptuk. Ákosnak angyon ízlett, kevertem bele egy kevés banánt is.

Akiren,
Már nem ül fel éjszaka, csak nagyon forgolódik, de mikor belémakad, megnyugszik, és alszik tovább.

Vezso,
lázam nincs szerencsére, csak egy nagy lufira cserélték a fejem, és eléggé hulla vagyok. Megboldogult szingli koromban mindig azt hittem tök mjó lesz, ha családom lesz, nem kell egyedül szenvednem,, ha beteg leszek, majd lesz, aki ápol. Hát ehhez képest...

Ó, férjem éjfél előtt nem ér haza.Kép

Réka,
mi történt veletek?
-------------------------------------------------
Végül fél 2-kor altatta el Ákost Gabi, vele is aludt hajnalig, amíg kelt szopizni, én már egyre teljesen kinyúltam. Ma meg neki fáj a torka, ha minden igazKép, mióta kapott Panadolt, nem sírdogál.

Dóri,
sztem jönne még más is, csak megint úgy tűnik, hogy mindenki lemondta. De legutóbb ilyenkor is azért voltunk heten.Kép

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!

Connie
Mi szeretnénk menni kedden, teljesen egészségesek vagyunk KépKép De ha nagyon kevesen leszünk, akkor tényleg nem érdemes fizetni a terembérletet. (Bár nekem minden pénzt megértek Kép)Hát, majd figyelem menjünk-e vagy sem. Jó lenne dumcsizni Kép
Csak most Te is gyógyulj meg Kép , nehogy nagyon lebetegedj. Gabi is ennyit dolgozik? Sajnos az én párom is, és mostanában tele van stresszel is, a munkahelyi dokija el is küldte hátmasszázsra, annyira erős fájdalmai voltak (izomgörcs). Ma is dolgozik. Talán hétfőn viszont nem. Aztán minden héten 2-3 napot külföldön lesz megint.
Anyukád jön?

Hüpi
Szenzációsak a képek. Ez a gyűrött kutyus pl, de a cicamasszírozós is!!! KépKép Lementem őket Kép

Most nem tudok mindent visszaolvasni, talán este lesz idő. (Most nem is vagyok otthon...)
Vezso
vezso
 
 


Sziasztok
Csak egy gyors bejelentkezés. Azt hittem, hogy most már sűrűbben tudlak benneteket boldogítani, de úgy néz ki, hogy még egy darabig kénytelenek lesztek nélkülözni. Ugyanis szigorlaton az égvilágon semmi sem jutott az eszembe,( hiába a kevés alvás meghozza a gyümölcsét) és tanárbácsi szívélyesen meghívott egy újabb találkozóra, amire ugyebár nem mondhatok nemet. Azért remélem a következő már sikerül és aktív tagja lehetek a topiknak. Hú de szép mondatot alkottam.
Monika
monazsu
 
 


Connie!

Azt nem tudtam, de a lényeg, hogy valamire allergiásnak kell lennie ahhoz, hogy felírják. Mondjuk szerintem egy kevésbé szigorú gyerekorvos biztos felírja, ha kéri az ember. Egyébként én úgy tudom, hogy lehet recept nélkül is venni csak akkor drágább.

Egyébként mmi jó vagyunk, csak sajnos van valami allergiánk, még nem tudják, hogy tej vagy liszt vagy ne adj isten mind a kettő.

Ne haragudjatok, de én nem tudok a ti tempótokkal lépést tartani ezért csak így néha beleszólok a témákba ha nem baj?!

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Ui: Connie: fényképet hétfőn küldök, mert akkor megyek fodrászhoz. A család melletti pihenésről én már lemondtam. Ha Ákos nagyobb lesz (2 éves) azért könnyebb lesz, kivéve ha jön a tesó. Lehet, hogy elment a maradék eszem is, de nálunk már szóba jött a harmadik is, pedig Hajnalkával való terhességet, szülést még ki sem hevertem. De azért még nagyobb esélye van annak, hogy nem lesz több baba, de a jövő útjai kifűrkészhetetlenek.?????????
Monika
monazsu
 
 


SziasztokKép

Dorka
Nagyon rendi vagy,tényleg megkérdezed?A papíron az van:Dg.:dermoid, valamint:"a jobb temp. reg.-ban borsónyi fájdalmatlan,mobilis,gyulladásos jeleket nem mutató terime nem tap." Nekem szóban azt mondta ez egy jóindulatú kötőszöveti(??erre lehet h nem jól emlékszem) tumor.Hát ennyi az össz tudományom,ja és már így született,azóta ott van ez a kis pukli,de semmi panaszt nem okoz.
Még egyszer köszi,ha megkérdezed!Kép

Connie
Én tervezem h megyünk,remélem nem leszünk betegek.Én már jól vagyok,de most a férjem látszik kidőlni,remélem nem fertőz vissza és Vince se kapja el.Hétfőn még jelentkezem,de mi megyünk elvileg.

Jégvirág
Gréti jól van?

Timurr
Sorstársam!Hogy aludtatok?Mi 4-6ig megint virrasztottunkKép Szerintem foga jön,minden jel arra mutat.Tudtál pihenni napközben?
Majának utólag is boldog hófordulót!!

Sinlac:én tegnap kezdtem használni.Iszony szaga van,az íze is horror de VInce megeszi,mondjuk nem ízlik neki annyira mint a rizspehely amit eddig kapott.Nektek is folyós az állaga?És kissé zöldbe játszik,miután az almát beleteszem,én nem szívesen enném.Nekünk a védőnő javaslatára felírta a doki,mondjuk nálunk az öcsém lisztérzékeny,így Vince a veszélyeztetett kategóriába tartozik,talán azért írta fel szó nékül.Nem tudom,lehet e recept nélkül kapni,a blokkon viszont az volt,h az ára támogatással(recepttel)800 ft ,a nélkül 3000.(jó h lehet kapni)

Hüpi
Férjem kíváncsian megvizsgálta a képeket a konyhátokról(szakmai ártalom,mindig ezt csinálja:akárhova megyünk tüzetes vizsgálat alá veszi a bútorokatKép és azt kérdezi h igazi fából vannak e az ajtók?Ugye nem haragszol a kérdésért?Megígértem neki,h megkérdezemKép
Egyébként nagyon szép a konyha,imádom én is ezt a színvilágot!

Ma leteszteltük az állatkerti játszóházat:húgommal elvittük Vincét.Nagyon jó volt,hihetetlen mennyiségű tök jó játék van ilyen korú gyerekeknek is+mi mindenfélébe beültettük(hinta,kisautók,szőrős guruló lóKépstb.Nagy nyüzsi volt,de nem volt tömeg.Vince nagyon élvezte.Van etetőszék,sőt a büfében bébiételt is kapni,de a büfé rohadt drága.van pelenkázó+pöttömetető egyben.Külön bejárata van a játszóháznak a Cirkusz mellett,nem szükséges bemenni az Állatkertbe is,ha csak a játszóba megy az ember.

Brigó
Olyan aranyos vagy,h ennyit írtál nekem!KösziKépTegnap én is azt hittem,h nem lesz itt a hszem,tök ideg lettem,mert jó sokat írtam,aztán ma látom h itt van.

Jó éjt nektek
Virág
villes
 
 


Connie,
Ha nekem is lenne bejárónőm, valaki aki vigyáz időnként a gyerekre, aki bevásárol, vszínűleg nekem is ragyogna a lakás, mint Stahl Judité. Addig marad az anyóstól elhozott kaja. remélem ma már sikerül aludnod. Meg mindenki másnak is.

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca,
na igen, a Nők Lapja cikkben elfelejtette ezt megemlíteni, és ezen eléggé ki is akadtam - mitől van az egyszeri kismamának lelkifurija.Kép Sztem minket megevett volna már a kosz, ha nem jönne kéthetente takarítónő.

Virág, Vezso
az szuper, ha jösztök. Én is rohamosan gyógyulok.Kép
Sinlacot Gabi tegnap 300 Ft-ért vette meg a patikában, nem tudom, hogy csinálta, de legközelebb is őt küldöm.Kép

Vezso,
Igen, jön anyukám, hétfő este. Úgyhogy a talin is picit rövidebben leszünk. Vagy jön anyu is.Kép

Hüpi,
megihletett a konyhád, tegnap kipattant a nagy ötlet a fejemből, hogy rendezzem át a miénket. A fő bajom vele nem az, hoyg kicsi, hanem, hogy nem tetszik. De tegnap rádöbbentem, hogy ikeás konyha lévén mi sem egyszerűbb, mint kicserélni az ajtókat rajta. Ma már meg is terveztem, lesz két plusz szekrény is benne, és két színű lesz, sárga/nyír vagy tölgy (még élőben hozzá kell nézni, mi megy a sárgához), fehér munkalappal (ez is adott).

És képzeljétek, milyen extra előszobánk lesz. A biztosító nem fizeti csak egy falsík újratapétázását és festését, és mivel lehetetlen ugyanazt a sárgát még egyszer kikeverni, ezért kétszínű lesz az előszoba. A f.szoba, wc fala kiugró, és az ázott be, és az lesz egy kicsit narancssárgásabbra festve. A végén még bekerülünk a lakáskultúrába.Kép De a biztosító kétségkívül tök hülye ilyenszempontból.

KépKép
connie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?