Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

örülök hogy jol vannak a picik.az én kispinásom jövöhéten lesz 8hónapos,el sem hiszem, még csak most született..már egy hónapja feláll szerintem hamarosan elindul.sajnos teljesen nem vagyok boldog mert képzeljétek két hete elhagyott minket az apuci, teljesen váratlanul, én azt hittem hogy minden rendben van, erre kiderült hogy megismerkedett valakivel..hát nem kivánom senkinek.kéthónapja megy a huzavona, háromszor ment el és háromszor jött vissza,de aztán két hete végleg kidobtam. ugyhogy a legszebb időszakomból a legrosszabb lett.főleg hogy jön a karácsony..hát iszonyatosan rossz de majd tul leszek rajta. legalább van egy gyönyőrű gyerekem.mindenki ezzel vigasztal,én is ezt mondom csak sajnos nem olyan egyszerű.

remélem mindenki babocája jól van

puszi mindenkinek
lil01
 
 


Lil01

Nagyon ügyes a kislányod, hogy már ilyeneket produkál. Az én kislányom(?) már 16 hónapos, igazi kis huncut csaj.
Nagyon ledöbbentem azon, amit a párodról írtál. Nem semmi. Főleg azok után, hogy Te észre se vettél semmit, ergo annyi lehetett volna benne, hogy ha valami nem oké a részéről legalább leültök és megbeszélitek. Nem kívánok semmi rosszat, de remélem megkapja még azt a fájdalmat duplán az élettől, amit most Nektek okoz ezzel a lépéssel.
Kívánom, hogy a lehető legjobban alakuljon a Te és kislányod sorsa, vigyázzatok nagyon egymásra!

Üdv:
Csibemanó
csibemanó
 
 


Sziasztok!
Én is úgy terveztem, hogy miután már megszületett, akkor lesz kamerázva, csak a császár mindent felborított. Na azért nem annyira, mert a párom mindent felvett, amit a picivel csináltak a születése után. A szülőszobán csinált egy fényképet, abból tulajdonképpen nem is látszik, hogy éppen szülni készülök. Azt beraktam az albumba. Remélem Andrew, a kövi szurinál jobban fognak menni a dolgok. Ahogy látom szépen fejlődnek a babák. Boti most 3,5 hónapos, nagyon sokat "beszélgetünk" babanyelven, iszonyatosan folyatja a nyálát. Olyan aranyosan kacag, hogy meg lehet zabálni. Már 7kg.

Andrew - a védőnő vagy a doki ajánlotta, hogy elkezdhetsz már adni neki mást is? Örülök, hogy végre nyugalmasabbak az éjszakáid. Boti van hogy mostanában felkel 5-6 óra körül. Valószínű száraz a levegő a szobában, és szomjas lesz. De szerencsére szopizás után rendesen vissza is alszik. Már én is várom, hogy adhassak neki más dolgokat, de azért megpróbáljuk azt a 6 hónapot kiböjtölni.
Puszi
Adrienn
U.I: Nem érdekel valakit egy ABC Design babakocsi? Új ára kb 42,000, én 24,000.- -ért adom. Alig használt, teljesen újszerű állapotban van. Kétirányból tolható, nagy kerekei vannak (2 bolygó-2 fix), nagy bevásárlókosár, esővédő
audrey
 
 

 
 

ezt nem hiszem el hogy egy csomot itram és nem küldik el!
nórci
 
 


Sziasztok!

Rég jártam erre....hogy vagytok?
Mi jól már,betegek voltunk...
Manó lassan 8 kiló,s még csak holnap lesz 3 hónapos:D

Ma majdnem hasrafordult Kép

puszsz:
ChristinbabaKép

KépKép
christinbaba
 
 


CyasztokKép

Jó rég jártam erre én isKép sajnos de ezt betudom annak h még nincs netem és ráadásul jön a hideg és nem szívesen buszozom tökmagommalKép
Egyébként a nő már 10 és fél hós:D Te jó ég mindjárt 1 éves.


Cbaba!

majd kari után most már télleg meglátogatunk titeket Szoncsimmal:D

Lil01!

Naon sajnálom h ez történt veletekKép LAssan nálunkj is hasonló helyzet lesz csak éppen én fogok elköltözni a tökmaggalKép mondjuk nem másik hibájából hanem nemes egyszerűséggel ANYÓS...

Nahh mind1 ha nem taliznánk addig Mindenkinek KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK.

puszeeeeeeeeee Tünde1
szonja_anyu
 
 


NorkaKép,
először is gratulálok!!!
Én szintén László dokinál szültem mindkét fiamat. Az elsőt 5 éve június 15-én (látom Te is arra vagy kiírva), a másodikat pedig idén augusztus 23-án...
Én nagyon szeretem a dokit, és a legvégsőkig megbízom benne! Jól választottál szerintem.
A tarifájára, ha még nem tetted meg, kérdezz rá nyugodtan, meg fogja mondani, sőt segít szülésznőt választani. Bár állítása szerint az osztályon csak szuper szülésznők vannak, azért én megkérdeztem, hogy ajánl-e valakit...
Boldog babavárástKép,
Kati
Vendég
 


én ajánlok neked szülésznőt Kép
Tóthné Varga Ildikó.
Nekem ő volt,s hihetetlenül jó fej Kép

puszsz

KépKép
christinbaba
 
 


B.U.É.K mindenkinek:D


Cbaba!

most már télleg össsze kéne hozni a talitKép

puszeee
szonja_anyu
 
 


Kismamaruha adás-vétele Kép
Kismamaruhákat bizományba átveszek belvárosi nőiruha üzletembe!
LÁTOMÁS, VII. Kerület., Dohány utca 20., az Astoriánál.
Nyitva: H-P 12-18, Sz: 11-16
Telefon : 266-5052, 06-70-246-6596
julieszontagh@freemail.hu
zsüli
 
 


Sziasztok!

Gratulálok a szépen fejlődő babákhoz!

Mi a 18.hetet tapossuk, egy hete mindennap érzem a picit mozgolódni Kép Főleg éjjel Kép

Gondolom, mivel még félidő sincs, ezért nem sok értelme van felhozni László dokinál már a szülés részleteit, ráér ez kb. 2-3 hónap múlva, viszont engem egyre jobban foglalkoztatnak. Nevezetesen az EDA. Már érdeklődtem itt erről, mondtátok, hogy 36.hétig kérni kell. Ismerem a mellékhatásait, utánaolvastam a Neten elég sokat. Mégis azt gondolom, ha a vajúdás nagyon elhúzódik (és anyai ágon mindenkinél ez történt, anyám szülése egyenesen horrorisztikus volt), és nehezen tágulok, kérni fogom. Nem érdekem, hogy nagyon kifáradjak a kitolási szakaszra.

Az lenne a kérdésem, van-e valakinek a Bajcsyban EDA-s tapasztalata??

köszi: Norka (17+3)
s_norka
 
 


S_norka!

Én azt mondom hogy beszélgess a dokiddal is erről, szerintem megéri elvégre ha nála szülsz ezeket jobb vele megbeszélni még ha csak a 18dik hetet taposod pocilakóval. Én mindig zaklattam a dokimat amikor nála jártam valamivelKép

puszeeee: Tünde
szonja_anyu
 
 


Sziasztok!

Egy ismerősöm fog a Bajcsyban szülni dr. Urbancsek Árpádnál. Tud valaki infoval szolgálni a dokiról? Köszi a segítséget. Sidney

Kép
Kép
sidney
 
 


Szia Sidney!

Én napokon belül fogok nála szülni Kép
Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni! Neki köszönhetjük, hogy 2 év próbálkozás és egy sikertelen terhesség után most gyermekünk születik!
Mind a kivizsgálások, mind a terhesgondozás során nagyon kedves és korrekt, igaz én a magánrendelésére jártam.
Csak ajánlani tudom!

Brahyka
brahyka
 
 


Szia Brahyka!

Köszönöm a segítséget. Kívánom hogy szülésed élet egyik legszebb emléke legyen!Üdv.Sidney

Kép
Kép
sidney
 
 


„Muzsikával az újszülöttekért!”


Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek…

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért…
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

„A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!”


A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Kedves Bajcsy-s kismamák!

Szeretnék infót kérni a Bajcsyban dolgozó két doktornőről, Boros Edináról vagy Tóth doktornőről, járt valaki hozzájuk/ismeri őket valaki? A régi nőgyógyásznőm átment egy másik kórházba, ahová nem szívesen mennék utána, bár a doktornőt nagyon szerettem. Bizonyos okokból ragaszkodom a női orvoshoz, de a két doktornőről semmit sem tudok. Ha Boros Edina nevére rákeresek, találok néhány publikációt, de nem tudom, ugyanarról van-e szó, vagy egy másik orvosnő... Kérlek, akinek van valami infója, ne tartsa magában, nagy segítség lenne!

Előre is köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
Búbos, aki régen Bubcsika volt, de már nem szereti a rendszer:-)
búbos
 
 


Szia Búbos!

Én a X. kerületi szakrendelőbe járok és egyszer a dokim helyett a Tóth doktornő volt. Én ezidáig nagyon "viszolyogtam" a női orvosoktól. Viszont nagyon kellemesen csalódtam. A doktornő kedves volt, figyelmes, mindent elmagyarázott, mindent megmutatott az ultrahangon. Igaz csak egyszeri találkozás utáni a benyomásom róla de az csak pozitív. Ha itt rendelne biztos, hogy átpártoltam volna hozzá.
katusoksi
 
 


Ez eddig jól hangzik, köszönöm! Azért jó lenne még tapasztalat bármelyik doktornővel kapcsolatban, ha valaki tud még valamit mondani, nagyon örülnék...

Köszönöm szépen!
búbos
 
 


Szia Búbos!
Én tavaly szültem a Bajcsyban a Mosonyi doktornál. Magas vérnyomás miatt be kellett feküdnöm és a Tóth doktornő vett fel. Én a női orvosoktól viszolyogtam, de én is kellemesen csalódtam benne. Nagyon szimpatikus és kedves. A másfél hét alatt, amikor találkoztunk, mindig volt egy kedves szava, a kislányomat is megcsodálta. Én nagyon ragaszkodom a saját orvosomhoz, de biztos vagyok benne, ha esetleg ő elmenne és olyan kórházba, ahova én nem szeretném követni, akkor a Tóth doktornőt választanám... A Boros doktornőt nem ismerem, de róla hallottam már rossz dolgokat : (
Szerintem nem bánod meg, ha a Tóth doktornőt választod : ))
Adrienn
bodris
 
 


Szia Bodris,

köszönöm, akkor azt hiszem, teszek egy látogatást Tóth doktornőnél!
Köszönöm szépen!
Búbos
búbos
 
 


Ja, azt nem tudja valaki, hogy rendel a doktornő?
búbos
 
 


Szia Búbos!
Tegnap rendelt a XVII. kerületi SZTK-ban nem tudom Neked melyik a közelebbi ez vagy a X. kerületi. Ja és új rend be kell jelentkezni telefonon, és időpontot kell kérni ( január 2-tól) Illetve jó ha megkérdezed, hogy mikor rendel elvileg ui övé a szerda, de nagyon cserélgetik a beosztást most egy pár hétig. És, sztem ő a másik nagy kedvenc a Mosonyi doktor úron kívül, mert tegnap voltam pont az sztk-ban és kismillióan voltak nála, csakúgy mint a Mosonyinál szoktak lenni. Szóval biztos nagyon jó a doktornő!

Szia Adriennbodris Kép

üdv, Kriszta
gydkriszta
 
 


Szia!

Nekem a x. kerületi a jó, majd felhívom őket. Nem tudod, nincs magánrendelője?
Érdekes, hogy ilyen népszerű, és senkinek sem orvosa sem itt, sem az NLC-n, pedig úgy kerestem mindenütt, hátha valaki ismeri:-)
Mindenesetre köszönöm, felhívom őket!
Szia
Búbos
búbos
 
 


Szia!

Nem akarlak elkeseríteni de a x. kerületben csak beugró a doktornő. Amikor én voltam akkor is csak azért volt mert a Dán doktor Úr "szült".
katusoksi
 
 


Szia,

de a Bajcsyban azért vállal szülést, ha kell, ugye? A honlapon szakorvosként ott a neve. A X.kerületi rendelőben beugró és a XVII-ben rendel? Mert az nem baj nekem, átmegyek én oda rendelésre, csak Bajcsy-s legyen!

Szia
Búbos
búbos
 
 


Szia!

Igen a Bajcsyba van és a XVII. kerületi szakrendelőbe rendel.
Egyébként megkérdezhetem, hogy mikorra várod a babát?
katusoksi
 
 


Sziasztok!

Van valaki, aki mostanában ott fog szülni? Én március 23-ra vagyok kiírva, hátha találkozunk :-)))

Ildi
p_ildi
 
 


Helló.
Tudna segíteni valaki a következőben.
Azt tudom hogy egy nő jön felvenni az adatokat a babáról ha megszületik. Az anyakönyvezéshez igaz hogy 1 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell? Vagy jó régebbi is.
Köszi
boglár
 
 


Szia Boglár!

Sajnos gyakran elírják a tájékoztatókon és a védőnők is félreinformálnak, hogy 30 napon belüli házassági anyakönyvi kivonat kell, de a tv. szerint 300 (!) napon belüli szükséges. Ha írsz az anyakönyvvezetőknek egy levelet, ahol esküdtetek, akkor kb. 1 hét alatt teljesen díjmentesen postázzák neked a kivonatot. Csak annyit kell jelezni, hogy gyermek anyakönyvezéséhez szükséges.

Üdv:

Brahyka
brahyka
 
 


Köszi a válaszod Brahyka.Igaz mi 7 éve esküdtünk, de van egy frissebb ház.anyakönyvi kivonatom, de az is 3 éves.Akkor ezek szerint jobban járok, ha kérek egyet nehogy ez legyen a gond.
boglár
 
 


sziasztok

nem kell a korházba semmi papirt vinni. ott a nő csak a személyidet kéri el, meg amit te bediktálsz azt irja fel. az önkormányzatban mindennek utána néznek mielött kiállitják az anyakönyvi kivonatát, ugyhogy nem kell neked utána járnod, ők ezt ugyis megteszik.azért is tudom mert én beprobálkoztam hogy hátha át tudom öket verni dehát nem lehetett))) nekem az volt a problémám hogy a volt férjemmel tavaly februárban váltunk el és a szülés elött két nappal jött ki a válási papir, akkor akartuk elintézni az apasági nyilatkozatott, de azt mondták hogy hiába váltunk el a válástól számitott 300napig még a volt férj nevére kerül a gyerek.rosszul voltunk ettől ugyhogy ezért a korházba azt mondtam hogy hajadon vagyok stb. de persze amikor utána bementünk az önkormányzatba le is szidott a nő hogy miért titkoltam el). ugyhogy ők utána néznek sajnos..))

sziasztok
lil01
 
 


Szia Búbos!

Én mind a két babámat Tóth doktornőnél szültem. Nagyon tudom ajánlani őt,nagyon kedves,figyelmes. Mind a két szülésem nagyon szép volt!
Szerintem válaszd őt!
Szia!
Kriszti
krisztianyu
 
 


Sziasztok!
Éppen kórház és dokiválasztás előt állok. Sok jót hallottam a Mosonyi doktorról. A magánrendelését szeretném felkeresni, tudtok segíteni eben?
Köszi
pippentyû
 
 


Szia Pippentyű!
Megadnád a mail címedet? Elküldöm a Mosonyi doktor elérhetőségét. Nagyon jól választottál!
üdv, Kriszta
gydkriszta
 
 


Szia Kriszta! Előre is köszönöm!!!

pancsira@freestart.hu
pippentyû
 
 


Szia Pippentyű, küldtem a mailt Kép
üdv, Kriszta
gydkriszta
 
 


Peppetyű!

Én is csak azt tudom mondani h a Mosonyival a lehető legjobb döntést hoztad meg.
szonja_anyu
 
 


Szia Pippentyű!
Csatlakozom az előttem szólókhoz Kép Én is a Mosonyi doktornál szültem, nem bántam meg, sőt Kép Remek orvos, emberszámba vesz, ráadásul még humora is van Kép
bodris
 
 


Köszi mindenkinek Lányok! Voltam nála pénteken és nagyon szimpi. Egyelőre élesprojekt előtti beszélgetésünk volt, de tényleg emberséges és segítőkész. Szóval köszi!
pippentyû
 
 


Sziasztok! Én az Urbancsek doktornál fogok szülni. Szült nála valaki? Van valakinek tapasztalata? Nekem nagyon szimpi.Köszi

gwini
 
 


Gwini!

Anno mikor 2004. júliusában született a lányom és bementünk a kórházba, ő volt ügyeletben. A mai napig azt mondom, hogy az ő gyors döntésének köszönhető, hogy életben van a lányom és ezért örökké hálás leszek neki és az orvosomnak is! Szerintem jól döntöttél.

Üdv:
Csibemanó
csibemanó
 
 


sziasztok szia P-Ildi!
Én is akkoriban fogok szülni igaz én ápr 1-re vagyok kiirva de szerintem nem huzom ki addig!Lehet hogy találkozunk!!!!!!!!Elsö babád kinél fogsz szülni?
nórci
 
 


Sziasztok!
Áprilisban fogok a Bajcsyban szülni. Lászó Ádám a doktorom. Szülésznőnek Geréné Magdit ajánlották.
Valakinek tapsztalat?
Köszi:
Helga

Kép

Kép
hel29
 
 


Sziasztok. Én is ápr-ban fogok a Bajcsyban szülni, de még nem választottam védőnőt. Tud valaki ajánlani?
Köszi

gwini
 
 


Szia Gwini!

Tóthné Varga Ildikót tiszta szívből ajánlom. Nagyon profi, mindeközben rendkívül aranyos, kedves, humoros, vajúdás és szülés közben igazi kincs.

Puszanda
puszanda
 
 


Sziasztok.

A tegnapi szüléselőkészítőn találkoztam Tóth Ferencné Mónikával(szülésznő). Nekem nagyon szimpi volt. Tud róla valaki valamit?
Szerintetek mennyit kell adni egy szülésznőnek?
Köszi

gwini
 
 


Szia Gwini!
Csakúgy mint Puszanda, én is tiszta szívből ajánlom Neked Tóhné Varga Ildikót! Azt a szülésznőt, akit Te írtál, sajna nem ismerem. De azt tudom viszont, hogy a Bajcsy-s szülésznők kivétel nélkül mind jók!
gydkriszta
 
 


Szia Helga!

Én két gyerkőcöt szültem a László dokinál és a Garáné Magdi szülésznőnél! Nagyon nyerő páros! Magdi mindent elkövetett azért, hogy csodálatos élmény legyen a kisbaba születése. Nagyon kedves, közvetlen. Csak ajánlani tudom. Érdemes szülésznőt választani, mert megkönnyíti az ultrahangra való bejutást és bármikor mehetsz NST-re is.

Szia
Esbib
esbib
 
 


Sziasztok!

Gwini
Én is Tóthné Varga Ildikót ajánlanám, nekem is ő a fogadott szülésznőm, viszont nemrég érte egy "kis" baleset és eltörte a vállát, így szerintem áprilisra nem nagyon fog vállalni, de tényleg igaz, hogy a többiek is nagyon aranyosak!

Üdv:
Csibemanó
csibemanó
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?