Új privát üzeneted érkezett!

Zita!

Drukkolunk Jázinak, hogy ne legyen beteg!!!

Lányok,
az otthon beoltás állítólag nem szabályos. A dokinéni ma mondta, de nálunk kivételt fog most tenni. Akkor Ildiék és a többiek hogyan oltatják be a babákat otthon? Nem értem.


Betti,
anyukámnak említettem, hogy veled fórumozunk itt és mondta, hogy a szüleid és az én szüleim anno, a régi szép időkben egy társaságba jártak bulizgatni.
Jó nem?!

Mennem kell, puszi: Sorsi
Puszi:Sorsi
sasiorsi
 
 


SOrsi!
Akkor onnan voltál nekem ismerős, emléxel, mikor kérdeztem, hogy nem-e a Faiskolában laktatok?
Valahogy ismerős voltál nekem, persze csak névről, mert az arcmemóriám .....
Igen, meg Éva néniék (Bolláné) is Velük ropták ált szilveszteréjszakákon, de ezt is biztos mondta anyukád.

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 


Sorsi!

A doki nem viheti ki a rendelőből az oltóanyagot! (legalábbis dokinéni mondta) Viszont volt, hogy Lillcsit is itthon oltotta be, de neki az rizikó, mert ha rájönnek, megbüntetik. Ettől függetlenül sok orvos simán, minden aggódás nélkül kérésre házhoz megy oltani.

Most csak ennyi voltam! Később jövök!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 

 
 

Sziasztok!

Mától egyedül vagyok. Kép Pisti Pesten nyelvtanfolyamon, március végéig csak hétvégén jár haza. Kép Persze örülök is, mert ez egy nagyon jó lehetőség neki, és várt erre, de annyira hiányzik már most... Kép

Na de feldob, hogy szerdán akkor közös séta! Remélem, Jázni nem betegszik meg, és ti is tudtok jönni, Zita! Na meg az usziba is, mert tényleg úgy lenne az igazi. A három kezdő... Kép Milyen jól mutatnánk a medencében! Kép Betti, ha gondolod, akkor várjuk meg őket Jázi betegsége esetén. De reméljük, nem lesz ilyen!
Remélem, a tejcsivel nincs gond, vagy legalábbis nem lesz! Nekem sem tökéletes még a dolog, ugyanis a gyakori szopival annyit már elértem, hogy reggelre nagyon sok van, sokat is eszik, aztán még fejek is, de estére szép lassan fogy, és akkor már a 80-90 megállítja... Kép Mondjuk ettől a mennyiségtől ma hajnal fél5-ig aludt. (Utána evett, és fél 9-kor keltünk...) De csak többet kellene ennie, mert ez nem sok. Na meg bírta már ő reggel 8-ig is, de akkor többet evett estére. Szóval napközben is gyakrabban eszünk, ami belefér az időmbe, de akkor lennék nyugodt, ha bírná újra a minimum 3 órát. Mondjuk a cumit mostanában mellőzzük, csak alváshoz használjuk, és ez is befolyásol. Előtte ugyanis -mivel nagyon nyugodt gyerek-a cumi megnyugtatta, és nem jelezte időben, hogy éhes. De ha nincs cumi, hamarabb nyekereg, és akkor etetem is rögtön. Szóval ez nálunk már örök probléma marad...
Kata, szerintem szoptass két oldalról, és ha nem feszül, akkor nem kell fejned. Akkor szép lassan beáll Beni igényeihez. Nekem a szoptatási tanácsadónő azt mondta, az a legjobb, ha a gyerek szívja ki. Az egy oldalival inkább ne próbálkozz akkor, mert megint kevesebb lesz, és megint kezdődik a mizéria... Én szinte az elejétől két oldalról szoptatok, nekem ez vált be. A fejést én hasonló okokból teszem, mint Ildi. Kicsit bebiztosítom magamat, hogy annyival is több legyen...

Sorsi, ügyi vagy, hogy nem ettél édeséget... Kép Én nem nagyon bírom, pedig annyira nem kéne... Mondta a védőnő, hogy szoptatás közben jobban kívánja az ember az édességet, mert becsapja a szervezetet, hogy sok kalória, sok tejcsi lesz... Persze átverés, de ki magyarázza ezt meg a szervezetemnek? Kép
Kép

Akkor megpróbálunk mi is a fél10-es uszira menni. Betti, az jó nektek? Zita, remélem, Jázi is tud jönni! Majd megbeszéljük akkor, hogy mikor kezdünk. Én is akkor szeretnék, amikor ti Bettivel. Írj hamar, mi volt a dokinál!

Orsi, nekem annyi szerencsém sem volt, mint neked, Boti 6 hetes kora óta menstruálok... Kép Mármint havonta persze. Kép
Az oltást én sem hallottam, de azt tudom, hogy a mi dokink is bármikor kijön oltani, ha hívják. A szomszédoknál már volt többször. Érdekes...

Borsi, tényleg régóta szenvedsz ettől a köhögéstől. Most már tényleg doki kellene, makacsabb annál, hogy a házi patika beváljon...

Ildi, Maris, nagyon ügyesek vagytok, hogy így alszanak a gyerkőcök. Egyáltalán nem kegyetlenség szerintem, hanem bölcs dolog, és a gyereknek is jót teszel, mert ha egyszer megtanulja, neki is könnyebb lesz. Napközben mostanában Boti is szórakozik velem, többször be kell menni, simizni kicsit a fejét, mert nyafizik, noha hulla fáradt. Valahol ez is az ti módszeretekhez hasonló.

A vizsgázóknak egy nagy kalappal!!!

Ditta, gyere gyakran! Drukkolunk! Kép

Na megyek, Boti megint nyekereg... Kép

Szép estét mindenkinek, Judit
Vendég
 


Sziasztok!
Sajnos Jázikám beteg lett. Kép
Valami vírusos felsőlégúti nyavalyát szedtünk össze. Antibiotikum erre nincs, így marad megint a Calcium, Panadol.
Ma délelőtt szopizott, és elfogadott egy kis gyümölcsöt, azóta semmit.
Az az egy vigasztal, hogy ma nagyon jó kedve volt. Beszélgetett, nevetett, mintha semmi baja nem lenne. Sőt! Egész nap meg nem állt, annyit mozgott, és sokszor forgolódott! Olyan kis ügyi kezd lenni. Nagyon örültem neki, így legalább mozgás terén már tényleg félretettem az aggodalmaimat.
Ha nem ködös, nyirkos idő lesz, akkor azért a sétát nem hagyjuk ki, mert különben nem bírok vele. Főleg így, hogy tudja jön a sok pasi.Kép
A doki néni is azt mondta, tiszta, napos időben nyugodtan mehetünk.
Az uszit sajnos így el kell halasztanunk egy héttel. Olyan rendesek vagytok, hogy meg akartok minket várni. De nyugodtan menjetel el nélkülünk, tudom már ti is úgy rákészültetek.

Csak most jöttem rá, hogy milyen szerencsés vagyok, mert én még megúsztam, még nem jött meg, és remélem nem is sieti el.

Tejcsi szerencsére van, így hogy szorgalmasan fejek, helyreállt a dolog.
Bízok benne, hogy Jázi hamar meggyógyul és visszatér az étvágya. Most biztos, hogy fogyott, bár csak a digitális személymérlegen mértük, de a szerint már olyan 20 dkg-t.
De legalább éjszaka szopizik gyakran, így remélem ma is ébresztget majd. Csak utána mellőzhetné a magánszámait. Kép

Jó éjt mindenkinek!
Zita
anzizi
 
 


Sziasztok Lányok és persze Kicsi Fiúk!

Hazajöttünk Kép A program nem volt túl eseménydús, evés, alvás, tévézés, séta, fürdés, evés, alvás... De olyan jól esett Kép Persze meleg vízbe, szaunába nem mehettem, így csak a szálloda medencéjében úszkáltam fel-le. Szombattól sajna a rókakoma is beköszöntött, azóta változó intenzitással látogat (még éjjel is Kép, de eddig ellenálltam neki Kép
Ígértem magunkról pár dolgot: 2,5 éve lakunk Egerben, eredetileg miskolci-emődi páros vagyunk Kép Több mint 10 éve vagyunk együtt, gimis osztálytársi, utolsó évtől szerelmes kapcsolatban. 3 éve vagyok a menyasszonya, elvileg nyáron lett volna esküvő, de nagy hassal nem szeretném, ezért halasztjuk Kép A város egyetlen hipermarketében vagyok kereskedelmi igazgató, de tavaly május óta egy mhelyi térdbaleset miatt itthon voltam táppénzen. Elvileg január végén már dolgoznom kellene, de hát Valaki közbeszólt, aminek nagyon örülünk Kép Egyébként közgazdász a végzettségem, a párom bányamérnök, szeptemberben meg elkezdtem egy közgazdász tanár kieg. szakot levelezőn Pesten, épp jelentkezgetni akartam középiskolákba, mert mindenképpen váltani szerettem volna.
Hát röviden ennyi!
Ja meg a legfontosabb, a tegnapi uh-on már 10 mm-es volt a picurkánk Kép Legközelebb 30-án kell mennem. Addig meg csak kisilabizálom, melyik dokit válasszam, bár azóta Tárczyról én is csak jókat hallottam. Nehéz döntés Kép A szülők még nem tudják a nagy hírt, hétvégén áruljuk el, olyan izgi Kép

Jázinak gyógyulást Kép

Vera
reva
 
 


Sziasztok Anyukákok!
Most csak egy gyors kérdés:
Nem mentek véletlenül
HOLNAP együtt SÉTÁLNI???

Mert mi holnap kb. 12-től Egerben leszünk, jó délutánig, ha sétálgatnátok ebben a szép időben, én is odakukkantanék!

Amúgy ölég gázos a zélet mostanában, Kép teljes kikészülés, hetek óta nem olvastalak Titeket, de talán este bepótolom, meg regélek hosszabban! Addig is jók legyetek!
zsanya
 
 


Hi Mindenkinek!

ZSanya, nagyon örülök, de szerintem írhatom,hogy örülünk jelentkezésednek!!!! Ezekszerint a pakolás vette el minden idődet! De kitartás, már vége és újra olvagathatod hatalmas eszemefuttatásainkat a gyermeknevelésről!

Jázinak jobbulást Zita!!!!

Sori, Kövesden az úszás maradt 800 Ft/alkalom, csak még nekem külön belépőt is kell vennem 450 ről felemelték 530-ra, az már akkor 1330 és még ha ott van a portás a kapunál akkor 250 Ft parkolási díjjat is legombolnak az emberről!!! Szóval az együtt már 1580, és a banzin kb. 800 Ft! A végén kiderül, hogy itt sokkal drágább, mint Egerben. Már 2380 Ft-nál tartunk!!!! őrület, az havonta húúúúúú ki se számolom! De persze, hogy elvisszük az idén is hiszen nagyon élvezi.

Képzeljétek, még nem is írtam nektek, ez az évünk nagyon rettenetesen kezdődik. Még vmikor mikulás környékén Peti bekapott egy kavicsot a szélvédőre, ami persze már nem javítható és elkezdett repedni végig az üveg. A Mondeon hatalmas szélvédő van csupán 23000 Ft + ragasztó + munkadíj = 33000 Ft!!!!! Pénteken este meghalt a számítógépünk. Namost ugye gép nélkül nem lehet még egy napot se élni!!!! Ezért tegnap egész napi telefonálgatás után csak talált Peti mindenféle alkatrészt ami kellett csekély 30000 Ft-ért!!!! Szóval így másfél fizetésből ez nagyon szuper évekezdésnek!!!!! Vagyis már azt is meg kell gondolom, hogy mikor hová megyek kocsival, mert a benzint is emelik holnaptól. Így azt hiszem a holnapi séta kimarad részünkről, meg délután mi megyünk úszni.

Vera, gratulálok a pocaklakó növekedéséhez, vigyázz rá nagyon!

Bori, mit mondott az orvos??? Mert ugye ennyi unszolásra csak elmentél tán????
puszi Maris

Maris
feketemaris
 
 


Sziasztok!
Jobbulast kicsi Jazminnak es Borsinak is!
Udvozlom a pihenesbol megerkezett Verat es kicsi picurjat.Milyenek voltak az elmenyek az uh-on?Itt egerben voltal ugye?Most talalkoztatok eloszor a kicsivel?
Sorsi!Hogy vagytok oltas ota?Hallottatok rola hogy van egy korszerubb oltoanyag, 2006 utan szuletett babaknak automatikusan jar, de fel is lehet iratni.Mi felirattuk...az arat le se merem irni(6-7 e).Egy vedono a lelkemre kototte, hogy ez sokkal jobb, mas meg azt mondja, hogy minek, hisz ott a regi es az ingyen van.....Ki tudja?!

Nagyon varom a setankat!!!!!!Kép
Ha addig sikerul megfesulkodnom, akkor megyunkKép
Zsuzsa!Setalunk holnap...tudod valakinek a szamat?Nagyon jo hogy te is pont a varosban leszel!
Judit!Hosonlo problemaink voltak nekunk is Levedivel.Tudod, beszeltuk o is milyen nyugodt baba volt.Par honapos kora utan egyaltalan nem sirt(de volt hogy hetekig nem hallottuk sirni!!!szo szerint!), sose tudtam mikor ehes.Megetettem mikor mar tenyleg nem mertem tovabb varni.6 hetes kora utan magatol ataludta az ejszakat es reggel mikor felebredt 8 korul, nem volt ehes...volt hogy 10-ig egy hangja se volt....persze nem mertem sokaig kiserletezni, megszoptattam mikor mar ugy gondoltam hogy ehes.Vannak ilyen babak.Lehelke mar egeszen mas.

Egyebkent igazan boldog anyukanak erzem most magam.Nalunk olyan nyugalom van.Lehelke alszik, felebred, mosolyog.Levedivel jatszunk mellette(egesz nap gyurmazunk:Csigacsaladot csinalunk, cicat, egeret)Lehel csak mosolyog rank, kozben azert vele is beszelgetunk...kicsereltek minket miota megoldodtak az alvasproblemak!

Mindenkinek szep napot!!!
Ildi
Vendég
 


Meg Judit kuldok egy nagy egyutterzest a parja miattt!Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Zita,
Jázinak jobbulást, remélem tudtok jönni holnap!

Zsuzsa,
végre-végre üdvözlünk ismét, várunk holnap titeket is!

Volt itt a doktornéni és nagyon nagyon aranyos volt, Ádi hamar elfelejtette az oltást....

várjatok, mindjárt jövök.
Sorsi
sasiorsi
 
 


Sziasztok!

Nehezebb egyedül, ma nem is volt időm ideülni, csak egy rövid bejelentkezés.

Akkor holnap nagyon várom a sétát, szép időt mondanak, Zita, ti is tudtok jönni. Kép Fél11-3/411 között talizzunk akkor a laktanya előtt, onnan a sétáló. 11-ig odaérünk szerintem. Jó így mindenkinek? Betti, Ildi, hová jöttök? Orsi, Kata, ti gondolom, a városba. Zsuzsa, nagyon várunk! A számom, hogy bárki el tudjon bennünket érni: 20/ 3654735. Ki jön még? Csilla? Timi? Vera? Borsi? (Gyógyulj!)

Maris, jó úszást! Részvétem a kiadásokért...

Amúgy Boti elég nyűgös, és képzeljétek, be van dagadva az ínye. A szomszédok megnézték, szerintük (tapasztalt anyukák) hamarosan kibújik a foga! Milyen korán! Várhatott volna, mert sajna minden rossz jele itt van: nehezen alszik el, olykor felsír, nyűgös, nyálaskodik, rág... Sajnálom szegénykét.

Na akkor holnap,puszi mindenkinek!

Judit
Vendég
 


Judit!
Ezek valóban olyan fogzós jelek! Nem írigylem szegény Botit! Ez elég nehéz időszak neki, anyukájának is, kitartás!
Holnap a városba megyek, 11 körül a sétáló végén, ugye?

Remélem minél többen tudunk menni!

Zita!
Jázinak jobbulást, holnap majd személyesen is!

Zsuzsa!
Örülök, hogy újra idetaláltál!
Én is megadom a számom: 06-70-77-25-337, ha a belvárosba érsz, rám is csöröghetsz, jó lenne Veletek is találkozni!

SOrsi!
De jó, hogy már el is felejtette Ádi az oltást! Akkor most a Dokinéni is ügyesebb volt, biztos?!

Akkor holnap!
Puszi: Betti

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 


Sziasztok!
Ma egész délelőtt a gyed-et intéztem. Mire hazaértem már Roli és Jázi is ki volt borulva.
Jázi akkor már másfél órája sírt, Roli meg teljesen kétségbe volt esve, mert nem tudta megnyugtatani.
Jázi szopizott egyet, aztán el is aludt.
Evett ő gyümölcsöt Rolival, igazán nem is volt éhes, csak hát szopi-hiánya volt.
És a legrosszabb az egészben, hogy holnap megint mennem kell, még nem tudtam mindent elintézni.
De megpróbálok reggel korábban menni, hogy időben végezzek, és tudjunk menni veletek sétálni.
Judit! Ha a laki elé nem érnénk oda időben, akkor majd rád csörgök, és a városban csatlakozunk hozzátok!
Remélem összejön és most tényleg mindenki el tud jönni. Kép
Bár ilyen még nem volt, valamelyik gyerkőc mindig közbeszólt.
De hátha majd most!!

ZitaKépKépKépKép
anzizi
 
 


Halihó!

Csak egy gyorsat írok most, mert mindjárt fürcsi következik. Virág már veszi le a harisnyáját.

Timi,egyébként nálunk is hasonló a helyzet, Virág is nagyon szeret pelus nélkül szaladgálni, a bilire ugyan ráül, de nem pisil még bele.Kép

Zita! Én nyár óta Virágnak minden nap adok Cebion cseppeket (C-vitamin), azóta nem volt beteg! Ha gondolod, próbáld ki Jázinak, szerintem lehet adni újszülött kortól, de azért kérdezd meg az orvost. Csak egy tipp, nem muszáj megfogadni!Kép

De jó lenne Veletek találkozni! Ugyan én is megyek holnap Egerbe, csak én délután.
De majd talán nyáron, ha jobb idő lesz, akkor könnyebb elindulni Virággal, mivel már nem ül bele a babakocsiba, gyalog meg ilyenkor télen elég körülményes, még itthon is megfontolom hova induljak el. Mert hosszabb távon már elfárad.

Minden jót mindenkinek!

Botinak javulást, Juditnak kitartást!

Puszi: Viki
biti
 
 


Sziasztok!

Séta!

Mi is úgy vagyunk, mint Viki+Virág. Kép Lilla már nem bírja a babakocsit, gyalogolni meg nem bír sokat. Ekkor jövök én a képbe, és általában megszakadok alatta. Kép De ettől függetlenül lehet, hogy beszaladunk 11 körül. Bár ilyenkor Lilla már álmos. Ma is majd elaludt ebédelőtt, de mikor megebédeltünk, úgy döntött, hogy most akkor már nem is álmos. Kettőkor sikerült elérnem, hogy aludjon. Így is csak egy órát alud. Kép

Érdekes kérdés! Kép

Nem tudtok véletlenül babakocsitokról "személyleírást" adni? Nagyon rossz az arcmemóriám, és általában a babakocsikról ismerem fel az embereket. Kép

Zita!

Remélem Jázi nem lesz sokáig beteg. A Cebion cseppet én is ajánlom. Én is adom Lillának folyamatosan.

Sorsi!

Jó, hogy jól sikerült az oltás!

Maris!

Szörnyű a sok kiadás. Úgy látom most mindenki kocsijára rá jár a rúd. Kép A miénket most csinálják. Ricsibe dec. 23-án száguldott bele egy nő oldalról. Kép

Juca!

Sajnálom, hogy egyedül vagy! Nekem ez a halálom. Ilyenkor jól jön a közös séta! Kép

Megyek, tanulnom kellene még. Kép

Sziasztok!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Hali!

Szóval ott tartottam, hogy Ádi nagyon édes volt végig vigyorgott a doktornénire, még azután is, hogy belédöfött két nagy szurit.....és magyarázott neki.
Nagyon örültem, hogy így sikerült legalább ez a dolog, mert eléggé izgulok, mivel hozzánk most ért el a tejcsi válság szele. Kép
Lányok, egyetek annyi csokit és édességet, amennyi csak belétek fér. Én mióta nem eszem édességet, egyre kevesebb a tejem és most már a kritikus szintet üti. Ezért ma tejberizst vacsiztam, hátha meglesz a hatása és nem marad éhen kismanóm.
Most jutott eszembe, hogy annak idején a szülésznénim is azt tanácsolta, hogy egyek nyugodtan sok csokoládét, mert az tejtermelés serkentő.

A többit, majd holnap megbeszéljük.
Csoki: Sorsi

ps: Timi, mi piros-szürke babakocsival toljuk, elég feltűnő színűek vagyunk.... Godó doktornénit mi is imádjuk....a kismotort nem próbáltátok még sétáláskor?
sasiorsi
 
 


Sziasztok!

Itt a szerencsétlen, göthös Orsi Kép.
Mint Zita is írta, nem tudnak erre a göthre igazán mit felírni. Én meg abszolút hülye és felelőtlen, stb. vagyok, mert utálok és nem is tudok gyógyszert szedni (homeo bogyókat sem, de most, hogy írom, lehet, hogy végre elkezdem), mindenesetre a lándzsás utifű szirup finom volt, azt megittam mindet Kép. De, azért már javul a helyzet, megcsillant a fény az alagút végén, ismét! Ja, és a ködös idő, sem volt jó, de most ez a tüdőrepesztő napsütéses-jéghideg, talán jobb.

Akartam már írni a Viburcol kúpot (homeo), ami hasonlóan a Germicid C-hez nyugtató, lázcsillapító, stb. hatású, csak nem olyan ütős.
Aztán, náthára Gripp-Heel 3x1 tabletta gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. (Na, mostmá tényleg kaphatnék valami jutalékot ezektől Kép!)

A sétával én is úgy vagyok, mint az előttem szólók. A babakocs már, a sok gyaloglás még... Éshát Ambruskám 16 kg (mint Csenge!), úgyhogy az 5. perc táján a bicepszemből induló égető érzés már a fél oldalamon eluralkodik Kép.

Az alvás nálunk csak akkor nem megy Ambrusnál (Csengével hálistennek, már nincs ilyen gond, persze van helyette másKép, majd legközelebb leírom, ugyanis az agyamra megy az óvodás lét...) ha én fektetem le. Ha nagynéha nem vagyok képben a fektetésnél, szó nélkül végigalussza az éjszakát. Bezzeg, ha a mindenese, azaz a személyem jelen van, kb. 1 órán át kiáltozik, hogy anya!, meg pityereg, és éjszaka úgy sír fel, mintha nyúznák. Na, mindegy ez van.

Az én autómról is (mint a halottakról), inkább semmit. Eredetileg ugyan egy nissan az istenadta, de már a falu bármely traktorjával hangilag felvenné a versenyt. Dehát MIKOR (kérdés, hogy egyáltalán érdemes-e) vigyem szervízbe?! Még jó, hogy az uramnak van egy jó járműve, mert ezzel már nem lehet hosszú utakra menni (márha Õ maga itthon tartózkodik, ami ugye elég ritka, sajnos).

De, azért én nem szólok egy szót sem, mert Judit sokkal durvább. Én, ha finoman akarok fogalmazni, nagyon nem irígyellek. Medig tart ez az férj-apa-nélküliség?

Zsuzsa!
Na, kikukkantottál a dobozhegy mögül Kép!

Sorsi!
Az Archi Cad, az építészeknek való (én úgy tudom), nem csoda, hogy nehezelted Kép. Én kaptam egy progit, egy noszvaji ismerősömtől ,aki mellesleg lakberendező, de Õ nem használja. Az Ócsó programok között lehet találni ilyeneket.
A kismotor, sajnos sokszor nem arra megy amerre én szeretném, de nagyon szeretnék szülinapra egy olyan kiasautót, amilyen a mi gyerekkorunkban volt a gyerekeknek. Fémből volt és olyan volt mint az igazi, pedállal kellett hajtani, na emlékeztek? Ha,valaki talált ilyesmit feltétlenül szóljon!!!

Na, eldugolok, mert mindíg én vagyok a leghosszabb!
Tsók Borsi

Kép
Kép
Kép
borsolyka
 
 


Sziasztok!

Voltam ma bent a munkahelyemen, és mindenki elhűlve látta mekkora pocakom van. Azt mondják, más ekkora hassal már szül. Nekem is úgy tűnik, hogy hatalmas! Egy kicsit ijesztő, ha belegondolok, hogy nagyapám 5 kg-mal született. Lehet, hogy abba kellene hagynom az Elevitet vagy nincs összefüggés? Hát majd kiderül.

Nekem pont holnap jön az édesanyám látogatóba, de lehet azért, hogy meglépek 11 körül egy félórára egy személyes bemutatkozásra.

Szombaton voltunk Miskolcon a Corában, de sajnos nem találtam nadrágot. Viszont van egy rokonunk, aki jól tud varrni és megígérte, hogy jövő héten eljön hozzánk és varr nekem kismama nacit.

Hála az istennek, hogy mi a Tűzoltó tér környékén lakunk, úgy hogy minden nagyon közel van, úgy hogy csak ritkán kell autókázni (költség szempontból, meg hát nagyon kényelmes is, hogy mindenhol ott vagyok egy negyedóra alatt). Bár babakocsival biztos minden nehézkesebb lesz.

Bár szörnyű arcmemóriám van, főleg, hogy még csak képről tudlak beazonosítani benneteket, de ha tudok menni holnap egy piros dzsekiben érkezem, és majd megcélzom a babakocsis csapatot.

Hát én megyek tévézni, ti meg babázni. Hihetetlen, hogy nem sokára én is...

Jó gyógyulást a betegeskedőknek!

Puszi:
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Szasztok!
Akkor holnap talán sikerül odaérnünk addig!
juhéjj!
Először is, köszönöm a bíztatást mindenkinek!
És nagyon jól eset, hogy hiányoltatok Kép !!!
Aztán: Boldog Újévet Mindenkinek!
Aztán: Üdv Csillának, Verának és Dittának, jó hogy Ti is idetaláltatok! Ditta, Gyöngyös környékét csak ajánlani tudom, Tarján beválni látszik nekünk is!

Maris, kérdezed, hogy olyan új, könnyűszerkezetes házat építettünk-e?
Ami azt illeti,ez a kéró kb 60 éves ház, és fél köbméteres andezit-tömbökből épült Kép De legalább még olyan békebeli,jó minőségű kockaházKép

Örülök hogy a tejecskék viszagyüttek!
Sorsi, ez a baleset! Vigyázzatok csajok!

Olyan jó volt olvasni a romantikus történeteiteket, meg a karácsonyi idill-beszámolókat!

Én ezt nem mondhatom el, iszonyatos volt... nem is a nyomasztó körülmények, hanem az ezekből kifolyólag megzakkant idegállapotom miatt, hüpphüpp.
22-én még burkolták a konyhánkat, és benn flexeltek a bácsik, úgyhogy a kitakarított házat újra vörös por borítottaaz előző mekkmester lelécelt félbehagyva a dolgot)... én a 24-ét végigbőgtem, este 6-kor még dobozhegyek voltak az egyetlen elkészült közös helyiségben is, és a Férjecskémmel veszekedtem, aki rettenetesen makacs pasi, hogy ne másszon fel szédülős-betegen, sötétedéskor, szélben a jeges fenyőfa tetejére, ami 15 méter magasan van, karifát szerezni, mert ha leesik... Ja, mert a favevés nem jött össze előbb, aznap meg már nem volt. Nem mászott, alulról vágott ágakat, abból kötözött össze egy fácskát, hihetetlen, de nagyon szép lett, mint ha igazi lenne. Én hatkor kibőgtem magam, és valahogy hétre kész lett a háromfogásos vacsora, Isteni ajándékképpen, magam se értem, hogy sikerült. (Tejszínes borhableves, baconbe és aszeltszilvába göngyölt füstöltsajt, cirtromfüves krumpli és cirtomos halpecsenye...) Akkor behozta Ember a fát(mi este szoktuk) és én épp föltettema lámpákat meg vagy tíz díszt, mikor Marci már nyöszörgött a fáradságtól, úgyhogy felfedtük előtte is a művet. Jó hogy ilyen pici, mert így is elámult, és nevetett rá, nem volt összehasonlítási alapja Kép Na igen, de de ajándék a nagy szétesésében sehogy se jött össze, pedig én már mindenkinek kitaláltam vagy októberben az ajándékát... úgyhogy csak mi voltunk a fa alatt, meg a közben odacsöppent törékeny békesség...illetve az uram mégis kapott valamit a mhelyén, azt Marci rituálisan kibonthatta (nagy, zörgős, piros volt) (úgyse tudja még, hogy hogy is kéne lennie) és abban volt mindhármunknak valami Kép nevettünk, hogy milyen jól jött ki a dolog... mire vacsiztunk, Marcika átpisilte valahogy a szép ruciját, úgyhogy sietni kellett...fürdés, alvás.
Másnap irány Pest, vagy hat családdal találka (rokonok, ugye) és rettenesen éreztem magam, majdnem üres kézzel mentünk, morcosan, pláne, hogy ők meg elhalmoztak minket... (most pótoltuk a hétvégén Kép Jól lerobbantunk persze, mindenki beteg volt, Marci vagy 8 féle cuccot kell szedjen még most is Kép
Szoval betett ez a fránya költözés...vagy inkább az előtte lezajlott 4 hónap felújítás, amikor alig találkoztunk, Ember hulla volt, én meg befordultam... meg előtte a másik 4 hónap stressz és rohangálás a hitel miatt...
na jól kipanaszkodtam magam. ("Tyű de nehéz felnőtnek lenni" - mondta unokahugom 4 évesen.)
Létezik, hogy ere a rémes káoszra fogok öregen úgy viszagondolni, hogy de szép is volt, milyen boldog voltam?? Kép
Na de már kezdünk helyreállni anyagilag, házilag és házasságilag is (kb. újra kell tanulni egymást)
de még messze van a nirvána.

(ja az előző Karácsonykor mindenórás voltam, és fenn dekkoltam a fél decembertől már Pesten, mert befagytam volna a falunkba, Emberem meg itten dolgozott, nem volt saját Karácsonyunk...az azelőttin meg (Egerben) szintén roncs voltam, előtte vetéltem az első babával... Tán majd jövőre, (uuugyeee? ) (Így jár, aki 2,5 év házasság alatt 6 helyen lakik, más-más városokban...)

A CD-kkel még adós vagyok, nem felejtettem el, remélem még jól jön, és bocsi a bénázásért!

Puszi,
Zsuzsa
zsanya
 
 


Setalni voltunk ma delelott...

Juca!Te elbujtal a fenykepezogep elol!
Vendég
 


Hoppa!Hol vannak a kepek?Ez nem sikerult,fel akartam tolteni oket!
Vendég
 


Zsuzsa!
Annyira sajnálom, hogy nem tudtunk megvárni, ráadásul már Zitáék is addigra elmentek. Ahogy írtad a mézeskalácsot, úgy összeszorult a szivem, de aranyos vagy!
Pár év múlva már biztos nagyon szépnek emlékszel majd erre a karácsonyra, hiszen az első volt 3-asban, ugye?

Zita!
Jázi elaludt még? Bálint nem kímélte a társait,sajna ő ilyen, ha egyszer elkezdi...Persze a főutcán már aludt, de mivel még volt dolgom az OTP-ben, ezért már nem fordultam vissza.

Csupa ügyintézés volt a mai nap, munkaügy, közösktg, otp, még jó, hogy egy kis szórakozás - a tali - is szűken ugyan, de belefért.

Ildi!
Olyan szép a családod, és olyan igazi "édesanya" vagy. Biztos nagyon sok türelmed van, nekem néha jól jönne egy kicsi még plusszba. Ezúton is köszönöm a képeket!

Puszi:Betti

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 


Sziasztok!
Köszi a képeket Ildi!
Az én képeim nagyon jók lettek, mindegyiken háttal van mindenki!Kép
De így legalább nem mondjátok, hogy milyen rosszul nézek ki a képeken. Kép
Örülök, hogy összejött a séta, és majdnem mindenki el tudott jönni.
Sajnálom, hogy Zsuzsáék nem értek ide Kép
De majd legközelebb...
KépKép
anzizi
 
 


Sziasztok!

Sajna csak most olvasom a tali hírét, de jó látni a képeket, betöltitek a fél Dobó teret Kép
Tegnap voltam a háziorvosnál és a védőnőnél (Király Katalin-ismeri vki?), a jövő héten megyek hozzá első "randira". Egész felgyorsultak az események...
Kedden este meglátogatott egy barátnőm, aki Korzikán él, most 5 hónapos terhes. Náluk egész más a rendszer, védőnő pl. nincs is, viszont a teljes terhesség alatti vizsgálatokat, ill. a szülést (klinikán saját szoba anyának-apának-újszülöttnek) fizeti az állam. Csaknem kiröhögték, mikor az első vizsgálat után pénzt akart adni a dokinak! Szülés után pedig 10 hétig kap táppénz szerű pénzt, utána semmit, vagy visszamegy dolgozni. Hát egy kicsit más a rendszer...
Remélem a legközelebbi talira én is el tudok menni, igaz még babakocsi nélkül Kép

Vera
reva
 
 


Sziasztok,
brühühühühühühü Kép
elszalasztottam a történelmi pillanatot...

No majd legközelebb!
Kb 2-3 hónap múlva megyünk arra, mikor megszül az egri barátnénk (bizonyos Tárczynál, ha így írják).

Na de azért nem volt hiába igy sem a töküres Dobótérre menni, ittunk a kedvenc helyünkön egy kakaót (azóta se lett occsóbb a hely) és nosztalgiáztunk kicsit a szép egri napsütésben... ((Jó volt ott lakni! milyen gyönyörű, jó kis város ez! Számomra az ideális város ilyen... ehhez képest Gyöngyös egy kis falucska, egy számmal kisebb minden, az utak, a házak... na de azért szeretjük azt es nagyon.))
Szóval bekakaóztunk, Barátlátogattunk, meg Emberem a főnökét, aztán hazakocsikáztunk.

Jaj, multkor elfelejtettem:
KÖSZÖNJÜK A SOK SZÜLINAPI KÖSZÖNTÉST, MEG TORTA-GIFEKET!!! Kedvesek vagytok!

Csoki, Zsuzsa
zsanya
 
 


KépKép

ahelyett, amit vittem volna Nektek, ezt így virtuálisan, de sok szeretettel, utólagosan Karácsonyra!
Zsanya
zsanya
 
 


Hahó!

Zsanya!
ezek gyönyörűek!!! Van még mit tanulnom mézeskalács ügyben.
Nem a Szenátorban kakaóztatok? Én mostanában viszek magammal egy utazós bögrét, hogy abba mérjék a forró csokit nekem. Kép

Ildi,
küldd el nekem is légyszi a képeket. orsolya.fiser@chello.hu
köszi!

Szerencsénk volt az idővel is!

Puszi:Sorsi
sasiorsi
 
 


Sziasztok!

Sajnálom, hogy csak eddig tudtam maradni a sétán, de így is nagyon örülök, hogy találkoztunk! Kép (Ma már nem lett volna olyan szép időnk!)
Timi, jó hogy te is eljöttél! Virág gyönyörű kislány! Csilla, legközelebb jössz te is?

Akkor kedden nálam egy babazsúr? Fél11-11? Az jó lenne mindenkinek? Nagyon szuper lenne, ha összejönne, és látnánk végre a gyerkőcöket sapka nélkül is. Kép Nem sorolom a neveket, mindenkit szeretettel várok, pocakosokat és babásokat egyaránt! Kép A Laktanya utca 16-ban lakom, ez a laktanya melletti utca, ha szembe állsz vele, jobbra. Aki kocsival jön, be tud állni az udvarba, gyalog 15 perc séta a belvárosból. A számom még egyszer: 20 365 47 35, így tudunk egyeztetni.
Borsi, gyertek ti is! A nyelvtanfolyam 3 hónap Pistinek, de aztán nyáron külszolgálat Kép

Betti, akkor szombaton uszi? Fél 10? Akkor Zitáék a jövő héten csatlakoznak. Sasiorsi, megírnád, pontosan hogy megy az úszás? Az 1500 belépővel én ingyen megyek? A kísérő, ha jön? Hány fokos lehet a víz?

Zsanya, gyönyörűek a mézeskalácsok! A karácsony miatt en bánkódj, majd a hétköznapok jobbak lesznek. Kép Van, amikor az embernek minden összejön, de innen csak felfelé lehet menni!

Legyetek jó, és vigyázzatok a tündéri picikre!

Puszi, Judit
Vendég
 


Sziasztok Lányok,
bár mi nem voltunk ott, de nagyon örülök, hogy ilyen szép számmal összegyűltetek a sétára.

Judit, ez a keddi babúzs nekünk is áll? Mármint, elnézhetünk mi is Virággal? Bár némi eszmefuttatás hozzá. Nem azért mentek ebben az időpontban sétálni mert akkor alszanak a gyerkőcök? Így a babazsúron is aludni fognak, vagy nem lesznek nyűgösek mert már aludnának. Nekem Virág délig felvan és utána alszik 2-3 órát.

Zsanya, szuperek a mézeskalács figurák!!!!

Képzeljétek még mindig nem volt úszás, mert most csinálták meg a fűtést és így még csak 29 fokosra fűtötte fel a vize. Ez ugye nagyon hideg a babócáknak, így nálunk volt mini babzsúr a 3 úszónak. Nagyon aranyosak voltak, a legnagyobb aki már 14 hónapos úgy ugrált a két "apró" között. Õk pedig írígykedve nézték, hogy Máté már arra megy amerre neki tetszik.

Lányok, mit tudtok arról, hogy gyeden lévő anyukáknak meddig ingyenes a fogorvosi ellátás? Ezt én nem is tudtam, csak a kismamákról. De úgy hallottam, hogy aki megszült még arra is érvényes, mert a szoptatás is rongálhatja a fogakat.
puszi
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Sziasztok!

Olyan jó volt látni a képeket, hogy milyen sokan tudtatok találkozni.Kép
Lehet olyan kérésem, hogy ide is tegyetek föl még több képet a sétáról, hogy jobban megismerjünk mindenkit, hiszen ezek a legfrissebb képek Rólatok. (Ha jól olvasom Ildi is készített néhány képet)Kép
Amúgy Juditot, Katát és Sorsit egyből felismertem a képeken, a többiekben még bizonytalan vagyok.Kép

Az lesz még a jó tavasszal vagy nyáron, hogy akkor a gyerkőcökből is többet látunk, meg addigra már nagyobbak is lesznek.

Judit!
Mekkora lakásotok van, hogy ennyi ember el fog férni nálatok? Majd készítsetek a babazsúron is képeket! Akkor nem lesznek a babócák beöltöztetve annyira.Kép

Puszi mindenkinek!

Viki+Virág
biti
 
 


Sziasztok!
Akkor Ildi képeiből is teszek fel, mert neki nem sikerült. Ezen már több mindenki látszik talán KépKépKép
anzizi
 
 


Hahó!

Zita!

Azt hiszem te írtad, hogy már rendeltél a rossmann-ból fényképeket.
Én most próbáltam kb. 45 képet feltölteni, eltartott vagy 1 óráig, és a végén kiírta, hogy a feltöltés nem sikerült.Kép

Neked hamar megcsinálta és melyik feltöltést választottad?
Már tömörítve is próbáltam, úgy sem sikerült.Kép
Pedig a 25 Ft. nagyon kedvező ár!

Viki
biti
 
 


Sziasztok!

Viki, mindketten rendeltünk Zitával a Rossmanntól. Nekem felajánlott egy programot,hogy azt telepítsem, activex upload controll a neve. Tallózás után csak le kellett húzni a képeket. Gyors volt. Remélem, neked is sikerül! Nagyon jók a képek, érdemes rendelni. A babazsúron is fogunk csinálni. Ti nem tudtok eljönni? Olyan jó lenne!

Maris, hát persze, hogy Rád is áll! Nagyon várunk, csak nem akartam sorolni a neveket, ki ne hagyjak valakit kis csapatunkból. Kép
Elég nagy a lakás, mind elférünk. Kép Hogy alszanak-e a gyerekek? Szerintem ez mindenkinél esetleges, nincs szerintem olyan kötött napirend senkinél. A sétán sem mindig alszanak, ha mégis, akkor nem azért, mert 11 óra, hanem mert levegőn vannak. Kép Ha nyafogás van, akár külön is lehet vonulni, van több szoba. Kép
A fogászatot én most hallom először...

Puszi mindenkinek!

Judit
Vendég
 


Viki!
Én a rossmann oldaláról a Home Photo Service programot töltöttem le.
Nagyon egyszerű feltölteni a képeket, nem kell tömöríteni, semmit sem kell csinálni, csak kiválasztod a könyvtárat, amiben a képek vannak, megnyitod, berakod a képeket a kosárba és már fel is tölti.
Én most 80 képet hívattam elő, olyan 10 perc alatt fel is töltötte. Persze ez függ a net sebbeségétől is.
Zita
anzizi
 
 


Sziasztok!
Jó látni a csipetcsapatot a képeken, szép kis kompánia!
Sasiorsi, az Arabicában voltunk, kis mesebeli hely!
Jó éjt! Zsu.
zsanya
 
 


Sziasztok!
Nagyon koszonom Zita, hogy feletetted a kepeket.En nagyon nehezen boldogulok az ilyen feltoltogetos dolgokkal.Kepeket is akartam feltolteni es elohivatni,kiirta hogy 1650 perc....na erre kikapcsoltam a szamitogepet.Nekunk betercsazos internetunk van... es senki sem ert igazan ezen dolgokhoz.
En nagyon jol ereztem magam a setan es a gyerekek is, mondhatni teljesen feltoltodtem...itthon mikor elaludtak a gyerekek, egy nagyot takaritottam jokedvvel..Kép
Koszonjuk Jucanok hogy megszervezteKép

Kedves Zsuzsa!Udvozlunk ujra itt, csodasak a kalacsok es a karacsonyi menutok is nagyon jol hangzik.Neha ezek a karacsonyi emlekek valnak szeppe az ido mulasaval...

Bettinek koszonom nagyon a kedves soraitKép,Kép
Betti, lesz eleg turelmed ha nagyon szeretned.Azert ez nem konnyu idoszak nalatok se es egyre csak no a megterheles... neha hisztik, rossz napok...es mi is elfaradunkKép

Sorsi, neked is kuldtem kepeket, csak sch-val irtam a neved es nem ment el, meg fogom probalni ujra, van meg egy par kep, amin ti is rajta vagytok.

Maris, Borsi!Nektek is kuldtem kepeket, kedvcsinalonak, hogy legkozelebb ott legyetek!Kép

Vera!Kiraly Katalint ismerem, mikor az Ersek utcaban laktunk o volt a vedonenink, azota is megismer minket.Csak jot tudok rola mondani, egy angyal.

Ma megszuletett a kis keresztlanyom.Ugy izgultam, mintha en szulnek, nagyon vartam ezt a napot.Nagyon jol van, szep es egeszseges.
Harom igazan jo baratnom van, es veletlenul mindig egyszerre vagyunk terhesekKépA keresztlanyom anyukaja is egy regi jo baratnom.Ez volt a mai nap orome.
Sziasztok!Jo ejszakat es szep hetveget!
Ildi
Vendég
 


Ildi!
Gratulálok a Kersztlányodhoz, jó egészséget kívánok Neki!

Judit!
Igen, igen, egyelőre úgy néz ki tudunk menni.Már nagyon várom, megvettem az úszis pelust. Nagyon örültem, hogy találtam darabra vehetőt a Bródy utca tetején a pelenkaboltban. Igen, akkor a fél 10-en találkozunk.
Köszi a keddi meghívást, ha semmi nem jön közbe, akkor örömmel megyünk!

Maris!
Jó lenne Veletek is személyesen találkozni, Virág meg úgyis már tapasztalt zsúros, nagyon várom, hogy Õt is láthassam.

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon jó volt találkozni veletek! Kép Így már mindenkit tudok valahová tenni. Csak még a gyerkőcöket kell majd beazonosítanom, hogy kinek mennyi idős a manója. Kép Ja, és hogy hogy hívják. Azt tudom, hogy sok B betűs legény van. A lányokat (Jázit, LIzát) tudom, meg Ildi fiait is. A többieket meg igyexem megtanulni. Kép

Zita, Ildi!

Köszi a képeket!

Judit!

Nagyon szívesen mennénk, de sajnos nem tudunk. Kép Kedden vizsgázom, nem leszek itthon. És még azt sem tudom, hogy kinek passzolom le a lányomat! Kép

Zsanya!

Nagyon szépek a mézeskalácsok! Kép

Vera!

Király Kati nagyon jó védőnő, kedves, nem beszél hülyeségeket, közvetlen. Kép

Maris!

Érdekes, amit a fogorvosról írsz. Nekem 4000 ft-ért húzták ki a fogamat. Kép Nem is foghúzás fájt nagyon, hanem a pénz, amit odaadtam érte. Kép


Viki, Betti, Orsik, Kata, Csilla!

Puszi! Kép

Nagyon remélem, hogy nem hagytam ki senkit, ha mégis, akkor millószor elnézést kérek.

Megyek, mert a csajszi mostanában tiszta hiszti, nagyon irígy lett vagy két napja. Pedig ezzel eddig nem volt gond. Kép És pár napja csak velem akar játszani. Kép

Sziasztok!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Sziasztok!


Timi,
akkor bízd ránk Lillcsit kedden, majd mi vigyázunk rá, amíg Te vizsgázol!

Ildi,
gratulálok a keresztlányodhoz! Kép

Az én fogorvosom is elfogadta a 6000-et egy tömésért mikor terhes voltam, de gondolom ez a kedvezmény a magánrendelésekre nem vonatkozik!

Reggel voltunk vérvételen Ádival....szegénynek alig találták meg a vénáját és ott turkáltak a tűvel a kis karjában.... a szívem szakadt meg, míg végignéztem, hogyan pumpálja ki azt a sok vért és közben olyan panaszosan sírdogált,pedig az elején még mosolyával jutalmazta az asszisztens néniket. Azok aztán beledöfték a nagy tűt....ismét csalódnia kellett az emberiségben! Persze enni sem lehetett neki előtte....mikor aztán kijöttünk hamar megnyugodott szegény kis babócám. Annyira hősiesen viselkedett. Most alszik, a nagy vérveszteség kiszívta az erejét.

Uszisok!
az 1500-ban minden de minden benne van! A kísérőnek is hozzatok egy papucsot, mert bent le kell venni a cipőt és nem kellemes vizes zokniban mászkálni. Kép
kb. 1/4 órával előtte érdemes ott lenni! Akkor várom a közös úszást! Én is most megyek be először Ádival a medencébe, úgyhogy val.sz.leg nagyon béna leszek, remélem Dádim nem fog sírva fakadni.

Judit,
köszönjük a meghívást, ha minden jól megy, akkor mi megyünk.

Puszi: Sorsi
sasiorsi
 
 


Ó szegény Ádi, miért kellett megszúrni? - már ha nem tolakodás.

Timi!
Kár, hogy kedden nem találkozunk Veletek, akkor egy kalappal a vizsgához!

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 


Halihó!

Csak egy mondat, hogy még olvassátok. Holnap nem tudunk még menni az usziba. Kép Ugyanis megyünk haza Anyáékhoz, és hamarabb kell menni, mert Pisti focizni fog. Bajnokság, és számítanak rá. Kép Nagyon sajnálom, majd a jövő héten... Pedig már úgy vártuk!

Ja, tudjátok milyen a legkisebb úszópelus? Mert a Tescoban csak Libero volt, és abban 2 méret volt, a kisebb a small, de ez is 7 kilótól. Botikám még 6 kiló sincs. Kép Vettem azért, ha nem kapnék máshol. Max jó lesz későbbre. Majd megnézem a Bródy utcában a jövő héten.

Puszi mindenkinek, este még lehet, hogy jövök!

Judit
Vendég
 


Judit,

kicsi úszópelus Huggies is van!!!

Sikerült a vizsgám ma irod tört-ből. Puszi mindenkinek, vendégség van egész hétvégén!

Kata
Vendég
 


Sziasztok!

Kata! Gratula a vizsgádhoz!
Timi! Neked is hasonló jókat keddre!

Judit!
Én is olyan pelenkát vettem mint te, nekem nem tűnik olyan nagynak,szerintem jó lesz Botira is.
Akkor most Bálint lesz az usziban az új próba-baba. Ádinak tetszik, remélem neki is fog, és akkor jövő héttől mi is beindulunk.

Jázin nem tudok eligazodni.
Kedden megyünk ilyen 6 hónapos vizsgálatra,már nagyon várom, hogy beszélhessek a doki nénivel.
(1 órára megyünk, úgyhogy előtte mi is készülünk a babazsúrra!)
Napközben egyáltalán nem akar szopizni, Jó ha egyszer szopizik délelőtt, pedig félóránként megkínálom. Délután max egy kis gyümölcsöt fogad el, de azt is nagyon keveset.
Viszont éjszaka!
Félóránként, óránként szopizna, ahányszor csak felébred. Most próbálom szopi nélkül visszaaltatni, hogy legalább 2-3 óra elteljen 2 evés közt, mert már én is ki vagyok purcanva. Nagyon nyugtalanul alszik, állandóan felsír.
Az a baj, hogy ez nem a betegségével kezdődött, hanem már lassan egy hónapja.
Ildi!
Most olvasom a könyved, és arra jöttem rá, hogy lehet, hogy Jázi is társította a szopit és az éjszakai visszaalvást, azért szeretne állandóan enni, ahányszor csak felébred. Csak így nyugszik meg. A könyv szerint itt is csak az a megoldás, hogy meg kell tanítani egyedül elaludni.
Tegnap elkezdtük, nem is volt olyan vészes, nappal már megy is, de éjszakával még nem tudok mit kezdeni.
És amíg nem vagyok benne biztos, hogy nem betegség miatt van, addig nem is akarok csinálni semmit. csak így most elég nehéz.
Ennyit rólunk és a problmáinkról.
Bocsi, hogy ezzel traktállak benneteket, de hátha más is járt hasonló cipőben és van valami ötlete.

Én is gratulálok a kis keresztlányodhoz!
Mekkora, hogy hívják?
Õk nem egriek, ugye?

Sasiorsi!
Ádi akkor tényleg egy kis hős volt! Tart még az oltás utáni nyűgösség?

Zita
anzizi
 
 


Sziasztok!

Én is sajnálom a sétát, de higgyétek el nem lennék valami jó társaság, amint Ambrus után futok a D. téren Kép.
Viszont a szoba-bulit bevállalom, sőt! Még az is lehet, hogy Csengét is viszem (persze, csak ha lehet) mert imádja a babákat, az óvodát még kevésbé (de, már az is alakul).

Zsuzsa!
Ezek a mézeskalács cuccok tényleg gyönyörűek! Én húsvétra szeretnék nyuszit (két éve próbálkozom, elég gyenge eredménnyel)...
Mi, is szoktuk mondani az urammal, hogy ha a "lakásátépítésifelújításiőrületet" túlélte a kapcsolatunk, akkor már mindent kibírunk (volt, hogy napokig szinte nem szóltunk egymáshoz, csak, festékes, poros fejjel, dühödten néztünk egymásra Kép). De, azért még két építkezésbe, ha sikerül, belevágunk, gyerekekkel még úgyse próbáltuk Kép.

Jaj! Ez, az úszás nagyon izgassa a csőröm, el kéne már menni!

Zita!
Nem pite, amit a kiscsaj művel, alvás-evés ügyileg! Ha, kedden találkozunk, majd megvitatjuk a kérdést, most nem akarok litániát írni megint. Röviden, csak annyi, hogy tartom magam az eddigi megszólalásaimhoz; Hallgass az anyai-megérzésedre! Ha, úgy érzed, hogy csak napirend-zavarban van, akkor szelíden, de határozottan "térítsd vissza a helyes útra".Kép

Sorsi!
Tényleg, miért-e vérvétel? Én, szörnyen viselkednék ilyen helyzetben, a mai napig is én bőgök a legjobban az oltásnál (nesze, neked anyai támasz).

Erről a pelenka boltról lehetne pontosabbat tudni????

Ja, SOS! Gyerekfogorvost tud valaki?!!

Mindenkienek jó hétvégét!
Tsók Borsi

Kép
Kép
Kép
borsolyka
 
 


Betti!
Milyen volt az uszi?
Tetszett Bálintnak?
Zita
anzizi
 
 


Sziasztok!

Zita,
szerintem tetszett Bálintnak az uszi, legalábbis én úgy láttam rajta boldog volt. Annyira tündéri volt!(még az öltözés is egy hang nélkül ment nekiKép) De nem veszem el Betti kenyerét! Kép

A vérvétel azért volt, mert val.sz.leg valami anyag hiányozat a szervezetéből. A doktornéni legalábbis erre tippelt, amiért néha remeg a kis buksija szopizás közben. Kalcium, magnézium vagy valami hasonló. Remélem tényleg csak ennyiről van szó! Egy kicsit be vagyok aggódva miatta, mert van már egy epilepsziás a családban és imádkozom, hogy Ádi egészséges emberke legyen és maradjon!

Most anyukáméknál töltünk egy pár napot, mert a párom elutazott 2 hétre, hát elég nehéz lesz....és errő eszembe jut Judit, szegénykém. Nehéz az asszonyi sors!

Most hallottam, hogy a Rákóczi út elején is van egy pelus bolt: Panda, ahol az úszó pelus mellett öko pelenkát is lehet kapni! Ki kellene próbálni, mert így is eléggé terheljük a környezetet ezzel a rengeteg fehérített szuper pelussal.

Puszi, jó hétvégét! Sorsi
sasiorsi
 
 


Sziasztok!

Én is pont pénteken voltam vérvételen, vagyis ketttőn, ezen a terheléses vércukorvizsgálaton. Ahhoz képest, hogy milyen szörnyűségeket hallottam errről a szmötyiről, amit meg kellett innom, nem volt olyan vészes (mondjuk edzettem a szervezetemet egész életemben a mindennapi csokiadaggal Kép). Pont előttem ült egy pici fiú az anyukájával és egy szendvicset majszolt, lehet, hogy Ti voltatok azok Orsi! Megőrülök, hogy nem ismerek még senkit. Sajnos nem tudtam a sétára elmenni, de majd a következőn remélem ott tudunk lenni (mármint pocakilag)

Hétfőn megyek a védőnőhöz (Papp Timeához). A múltkor Király Katalinnal beszéltem és nagyon segítőkész volt, biztosan nagyon jó védőnő lehet.

Jó babazsúrt keddre!
Puszi:
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Mi is anyukámnál vagyunk a hétvégén, ma volt a "nagy" bejelentés, volt hatalmas öröm, pici sírás, meg persze nagy letolás, hogy miért nem szóltunk hamarabb Kép
Kedden én is vizsgázom Pesten, ezért sajna megint nem tudok találkozni veletek, de ami késik, nem múlik!
Zsanya piparkakku receptjét utólagos engedelmével eljuttattam másnak is, mert megcsináltam még karácsony előtt és szuper lett Kép
Király Katalinnál meg már csütörtök délutánra kaptam időpontot, 1 órán át tartott a "faggatózás" Kép Nagyon szimpatikus volt! És képzeljétek az iktatószámom a "nagykönyvben" 2006/1. Én vagyok az első kismama 2006-ban Kép
Jövő héten vérvétel, belgyógyászat... Sűrűsödnek a programok Kép

Jó hétvégét!
Vera
reva
 
 


Zita!
Nagyon tetszett az úszás Bálintnak is és nekem is. Remélem nem szedtünk össze semmit, mert nagyon szeretném rendszeresen vinni, és mindenkinek csak ajánlani tudom. A víz is kellemes lamygos, tök jó feladatokat csináltunk, úgyhogy várom a következőt. ÁdiKép is nagyon ügyes volt, képzeljétek, Õ már haladó és víz alá is merült.
Talán jövő héten már JáziKép és BotiKép is ott fog lubickolni!

SOrsi!
Talán megnyugtat egy picit a vérvétel eredményéig, hogy Bulcsúnak is beremegett 1*-2* a feje szopizás közben, és nincs semmi baja.
Persze most én is elgondolkodtam, mert Bálintnál is volt már ilyen, nagyon rémisztő. Bulcsú idején azt mondta a doktornő, hogy az idegrendszer éretlensége miatt van.

BOrsi! Tök jó, hogy kedden találkozunk végre veletek is!Kép (remélhetőleg)

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?