Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Először is BUÉK mindenkinek!
Hanna már jobban van de még azért szivni kell az orrát. A gyógyszereket is kezdi megszokni Eddig alig tudtam neki beadni. IGaz 6ml az elég sok. A klacid helyett (mivel annak egyik mellékhatását megszenvedtük véreset kakált fél óránként tele volt a pelus lejött a bőr a fenekéről) kaptunk 5ml Sumetrolimot meg 1ml Paxirazolt.
Nekem az Urtica Urens CH5 homeopátiás golyó nagyon bejött. Hanna már lassan 11hónapos de még 4xszopik. Még mindig érzem a tejleadó reflexet a másik cicimben. AMikor úgy érzem hogy kevesebb van elszopogatok 2X5 golyócskát. Igaz ez ritkán fordul elő de mindig van idehaza.
Zsuzsa!
Beninek nagyon sok boldog névnapot kivánok!

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok!

Betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

Remélem mindenkinek jól indult az új évKép

ZsuzsaKép
Beninek nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánunk! Mikor lesz a buli? Nálunk majd a hétvégénKép
Kép

Gyertek írjatok jó sokatKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Panka, Zsuzsa!

Nagy legényeknek Nagyon Boldog Névnapot kívánunkKép
Kép

Dorottya, Marika, Viktor

Ui: Panka ígérem ha lesz 1 órám szabad, akkor írokKép

marika
 
 

 
 

Sziasztok:9

MarikaKép
Megláttam, hogy az utolsó üzenet a tiéd, gondoltam, többet megtudhatunk rólatok, de semmi.....Kép
Majd írok mailt!

Benjáminoknak boldog névnapot!Kép
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Sziasztok!

Na jó Ditta! De csak pár sorKép
Szóval vége a téli szünetnek, még 3 hét és vége számomra a tanításnak isKép Bár most a vizsgaidőszak van ittKép Ma jegyet írattam be, holnap déltől vizsga, szombaton megint, jövő szombaton megint és majd még valamikor január végén is.
Dorka jól van, isteni volt újra itthon lenni vele. Most megint kétségeim vannak, hogy beadjam-e februártól oviba, bár nagyon várják és Õ is nagyon szeretne menni. De én meg olyan önző vagyok. Így valszeg csak délig lesz.
Bencével (remélem marad fiú, mert nagyon beleéltük magunkatKép) már 26 hetes vagyok, így csütörtökön uh, pénteken cukros víz. Szóval jól be van osztva a hetem. Egy kicsit nehezebben viselem, mint Dorkával a pocim is nagyobb és olyan nagyokat rúg. Ami még jobban aggaszt az a pocak keményedés, azért annak nem kellene még, pedig magne b6-ot is szedek 3*1-et. Majd csüt-ön megkérdezem a dokit, hogy nagy baj-e.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Azért a képeket megkukucskáltam. Annyit nőtt már a fiad, tiszta apa (de majd kinöviKép) Veronika örült a királyfis, hintós babának? Nagyon szép volt, láttuk mi is a boltbanKép
Na tényleg megyekKép

Puszika, Marika

marika
 
 


Sziasztok!
A Benjáminoknak mi is Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!!!

Nálunk Rolinak már jön a foga (igaz a csajsziknak is ilyen korán jött), szenved vele ,de panadolt nem adhatok neki mert érzékeny a pocija a paracetamolra, nurofent(ami nekünk nagyon bevált) még nem merek neki adni, dentinox gélt sem lehet és az a lányoknál nem jött be, van valakinek valami jó ötlete? Pocifájásra kaptunk homeós bogyót, de nem tudom, hogy az fogfájásra is jó-e.A neve: ANTIMONIUM CRUDUM

Én is tejcsi válságba kerültem, de úgy néz ki rendeződik a helyzet. Irigyellek Búzaszem, nekem sajna nem jött be Vivivel az Urtica, de lehet, hogy most megint kipróbálom. Igaz Vivi 10 hónapos koráid szopott, de hat hónapos korától már kevés volt a tej. Remélem ez most nem következik be. Hannának sok gyógypuszi

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


MarikaKép
Köszi soraidat!!!KépKépKép
Írtam
Kép-t!

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


/image{c:/Mentés/Dokumentumok/Képek/2005-11-04/rolcsi3}

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Sziasztok!

Marika!
Az én hasam is keményedik, sajna (29 hetes vagyok) 3x1 MagneB6-ot szedek és pihenést írt elő a doki. Tegnap du. és ma szinte egész nap feküdtem, de így is eléggé keményedett, remélem elmúlik, mert még nem vettem a Pici Lányunknak semmit, a nagyokét meg már odaadogattuk. Most januárban gondoltam mindent beszerzni, erre most itthon fekszemKép

Üdv Mindenkinek: Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Sziasztok!

Isten éltesse sokáig a mi Benijeinket! Kép

Egy kép a szülinaposunkról:
Kép

A kismamáknak kevesebb keményedést kívánok, a betegeknek gyógypuszit küldök! KépKép

Puszi,
Dodus, aki tanulás helyett a BN-ről másol recepteket (és ezért már majdnem éhenhalKép)

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Hát igen, ezen a fotón egy kissé tokás a fiatalember.Kép Na nem mintha az életben nem lenne jóhúsban, de azért nem ennyire.Kép

A torta nagyon ízlett neki, fél szeletett megevett belőle. Persze ez a torta nagyon vékony volt, ahogy a képen is látszik.

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!Kép
Van netem végre, és bár még nem nyugodtak le teljesen a költözési kedélyek (most épp pinceválsághelyzet van), lényegesen nyugodtabbak lettünkKép

Hanna végre elfogadta a tápszert, de másnapra kiütéses lett a pocija, a mellkasa és a háta, kiderült, hogy tehétej érzékeny, és a hypoallergén Milumiltól lett pöttyes. Gondolhatjátok, milyen boldog voltam, amikor újabb tápszert írt fel a doki, és kedvesen megnyugtatott, hogy ez viszont tényleg nem jó ízű, de legyek türelemmel, majd csak elfogadja.
Aztán meg csak pislogtam, mert a csajszi az első pillanattól issza rendesen.
Ma este odaadtam neki az utolsó adag tejcsit a fagyiból---és bőgtem egy sortKép
Maris, nagyon szívesen elfogadnánk a tejet, de úgy tudom, nekünk olyan mama teje lenne optimális, akinek 5 hónapos körüli babája van...ha jól értettem a gyermekorvost. de majd még rákérdezek nála, úgyis beszélek vele.
Most már csak reggel, este és éjjel szopizunk, amolyan műkedvelő szinten, mert jól már nem lakik vele szegénykémKép De még nagyon lelkesen ráveti magát a cicire, emiatt nem bánkódom. Remélem, még sokáig hajlandó lesz szopizniKép

A betegek gyógyuljanak hamar, a kismamáink meg vigyázzanak magukra!
puszi
Fény
fény
 
 


Helló!

Fény, ne bánkódj a tápi miatt! Az elején nekünk is ki kellett pótolni a tejcsit (én is tiszta depis voltam az első időkben miattaKép), de a dokim megnyugtatott, hogy nem baj, ha tápszert is kap, csak legyen mellette anyatej, ha lehet, egy éves koráig! Szóval no problemo!Kép Nyugi!

Davallia, szia! Szép kis lánykád van. Babaúszás ügyileg sajnos nem tudok segíteni, mert mi csak odáig jutottunk el, hogy majd járunk.Kép De vannak tapasztaltak, ők majd biztosan segítenek Neked.

Helló!
D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Panka, ZsuzsaKép!
Én is boldog névnapot kívánok a nagyfiúknak!
Kép

Ma volt az utolsó vizsgám, végre több időm lesz. (Már csak szakdolgozatot kell írni, államvizsgázni, nyelvvizsgázniKép) Nálunk is elég nagy még csatatér, de már minden ablakon van függönyKép.
Na, felébredt Gerda, később visszajövök

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!
Olvasgatlak ám Titeket, csak írni nem volt idom Kép
Hál' Istennek meggyógyultunk Kép Mostmár talán mondhatom teljes egészében Kép
Még a bárányhimlőtől félek, mert itt ENcsen minden 2. gyerek bárányhimlős Kép Szerintem Rebeka még kicsi lenne hozzá Kép

Jaj! El is felejtem !
BOLDOG 2006-ot Nektek Drága Fórumtársaim Kép és családotoknak - természetesen! Kép

Kép

Névnapos fiatalemberkéinket pedig Isten éltesse sokáig Kép !
Kép

Dodus!
Csodás tortát sütöttél Kép Biztos legalább ennyire finom is volt Kép

Muffinosok!
Csatlakoznék táborotokhoz Kép MÉg karácsony előtt meglett a sütőm, épphogy befér a sütőbe, pedig szerintem nem kicsi a sütőnk, ezt nem is értem. Próbálkozom , kipróbált recepteket szivesen fogadok Kép Kép

Betti!
Csak így tovább Kép

Davallia!
Szia Kép Gyere gyakran Kép
Babaúszás nálam is passz, mi nem voltunk.

Fény!
Megértlek, ugyanigy voltam én is Kép Kitartás!

Búzaszem!
Jobban vagytok, ugye?

Ditta & Koda
Jók a képek Kép
Majd én is teszek fel Kép

Rebeka ma csak 1x alszik napközben - délelőtt így döntött Kép ) már 3 óra óta húzza a lóbőrt Kép
Képzeljétek amióta meggyógyult nem eszik húst! Előtte se nagyon evett vagy egy hétig, de mig beteg volt állandóan! Ez mitől van?

Puszi Mindenkinek Kép

Ági

delice
 
 


Búzaszem!
Ha ma jól láttam a te kis leánykád volt a BLIKK-en mint szilveszteri 3. helyezett.
Gratulálok hozzá.
Ivett
zlotika
 
 


Sziasztok!

Dodus!
Nagyon aranyos a "nagy" egy éves!!! És a torta is nagyon guszta.

Davallia!
Nagyon édes a lánykád! Az én harmadik gyermekem, a fiacskám 2005 szeptember 22.-én született, majdnem egyidős a lánykáddal. Sajna a bébiúszásról én sem tudok nyilatkozni.

Hali
Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Úgy szerettem volna feltenni egy friss képet Roliról. de az istennek nem sikerült most. Biztos valamit elbénáztam amit nem vettem észre.

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Lányok!

Karácsonyra kaptam kenyérsütőt és nem tudok betelni vele, állandóan kenyeret sütök. Nincs véletlenül valakinek kalácsreceptje hozzá?

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


catKép
Küldtem neked sok-sok, kipróbált receptet. A végén vannak főleg a kalácsok. Amúgy sokkal fincsibb a kalács, ha a sütőben sütöd ki. Nekem a gépi nem ízlett igazán. De ahogy te akarodKépKép

DodusKép
Hát a tüsi hajatok hova lett?Kép Sok boldogságot!

És sok boldogságot a többi kis és nagy ünnepeltbek is!


Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

CatKép
Örülök, hogy felhoztad ezt a kenyérsütő témát, mert én is kaptam karácsonyra, de még ma halásztam ki a fa alól, hogy egyáltalán a haszn. utasítást elolvassam..... Na, ez első olvasatra elég zavaros, de majdcsak eligazodok!

KodaKép
Légyszi nekem is küldjél már jól bevált receptet! És pár gyak. tanács is jöhet!

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Helló!

Cat, én is küldtem neked egy kalácsreceptet, mert én abban vagyok profi, bár ez kissé túlzás. Ugyanis nekem csak a kalács sikerül, a kenyér nem.Kép

Koda, a tüsi haja megnőtt Lórinak és most már nem áll fel. Meg le is vágtuk Mikulás után, mert már szinte a szemébe lógott. Jók a képeitek, megnéztem.Kép Te hogy sütöd a kalácsot sütőben? Én a Margit2-féle csíkos kalácsot szoktam csinálni, te melyiket?

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


BUÉK mindenkinek!
Egyszer talán nekem is sikerul ilyen szupi kepeket feltenni, de mivel a tulelesert kuzdok - a lanyom orankent felkel ejszaka es irto nehezen alszik el, mivel kb. 4 foga jon egyszerre - nincs idom.
BOLDOG NÉV- ÉS SZULINAPOT MINDEN ÉRINTETTNEK!!! ISTEN ÉLTESSEN BENNETEKET SOKÁIG!!!

Cat 26
Fogfajasra a Chamomillum ajanlott.

Nem tudom, ki kert muffin-receptet, vhova korabban begepeltem a mi kedvencunket, a narancsos-csokisat, ami Stahl Judit Enni jó! könyvéből származik.

A KIAMAMÁKNAK GONDTALAN VÁRANDÓSSÁGOT!!
Csak megnyugtatasul en a 33. hettol bent fekudtem 1 hetet, mert tagulasi verezgetesem volt, de a lanyom epp a 38. het vegen szuletett meg. En 3x2 MagneB6-ot szedtem + Seduxent- Hogy milyen jokat aludtam en akkor!!!

Puszi mindenkinek!
Angelika
angelika27
 
 


Sziasztok!
Én 1 kis betolakodó vagyok, mert hol ide írogatok, hol az őszi-téli babákoz néha. Nem sok időm van sajnos irni, de azért olvasgatlak titeket! Most 2 hónapos Panna, Bennce 2és fél éves és mellette vizsgaidőszak van....
A babaúszásról csak annyit szeretnék, hogy mi is gondolkodtunk rajta, jó dolognak tartom.Vizcsere után közvetlenül lehetnek a picik a vizben.De minket csak az tartott vissza, hogy bent vannak a szülők is a vizben és mi a garancia arra, hogy nekik nincs semmi bajuk????/vmilyen gombás fertőzés/Lehet, hogy még nem is tudnak róla, mert gondolom biztos nem menne be egyik anyuka vagy apuka sem a vizbe.Pl. a strandon rendesen össze lehet szedni ezt-azt.6 hetes kortól lehet vinni a babákat és szerintem ekkor még elég fogékonyak.Én ezzel nem akarok senkit megbántani, mert a pici bárhol megbetegedhet. Én igy a téli hónapokban óvatosabb vagyok a gyerkőcökkel. Pl.bevásárlóközpontba nem igazán visszük őket ilyenkor.A picit még most vittük először hosszabb sétára a napokban.
Nyugodalmas, gyereksírástól mentes szép jó éjszakát mindenkinek!Zsu.
csacska
 
 


Ditta, Ati babának boldog névnapot!

Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Ez elég kicsike lett, na még egyszer:

Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Lányok, most néztem meg, március 25-én lesz 4 éves a topikunk. Nem tartunk esetleg valami szülinapi partit? Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Koda, Dodus!

Köszönöm szépen a recepteket!

Biztos, hogy kipróbálok párat!

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Ditta!

Boldog Névnapot Kívánunk mi is kisfiadnak!

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Köszönjük!!

Jó ötlet a topic-party!

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Ditta Kép

Kép

legalább ekkora névnapi partyt csapjatok Kép

delice
 
 



A party nagyon jó ötletKépKép Pont tegnap találkoztam Bettivel és Gerdával. Emlegettük is, hogy jó lenne már egy találkozóKép Szóval mi benne vagyunk!

Cat!
Jó sütögetést, tuti nagyon finomak lesznek. Ha az egyik mégse sikerülne, ne add fel, mert nagyon sok jó receptet küldtünkKép

DodusKép
Én bizony mindig sütőben sütöm ki kalácsot. A gépben bedagasztom és utána befonom. Nekem valahogy így jobban esikKép

DittaKép
Neked is elküldöm az én gyűjteményemetKép Abból lehet szemezgetni! Ha pedig valami nem megy, csak írd meg és én próbálok segíteni.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda, írsz egy e-mailt, hogy hogy csinálod? Köszi. Pont akartam is kérdezni, hogy Emeséék jól vannak? Ádinak hogy tetszik a bölcsi? És a Ti Marcitoknak?

Ezek szerint tetszik a szülinapi party ötlet. Még van időnk bőven megszervezni.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 



SziasztokKép
MarikaKép Küldöm neked is az összegyűjtött receptjeimet. Ebben kenyerek, zsemlék, kiflik, kalácsok vannak. meg 1-2 másféle nyalánkság.

A kalácsnál pedig úgy járok el, hogy a tésztát bedagasztom és kelesztem a gépben. Ez nekem a 8. program ( Dough). Ha végzett a gép, lisztezett deszkán 3 egyenlő részre osztom a tésztát. Ezekből 3 egyforma hurkát söndörgetek és hármas fonatban befonom. (A gyűjteményem leges legvégén benne van a négyes fonat is képen.) Hagyom még kelni kb. 20-25 percet langyos helyen. Majd a sütőt begyújtom, a kalácsot 1 felvert tojással bekenem. A kalácsot addig sütöm, míg a teteje szép pirosas-barnás nem lesz. Nem kell nagy lángon sütni, inkább a közepestől kicsit kisebben.
Remélem érthető voltamKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Marika!
Sajna nem találom a mélcímedet! Valaki segítsen már rajtunkKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 



Sziasztok Lányok,
Fény, a tej ami nekem a fagyasztóban van akkor lett lefejve amikor Virág 3-4-5 hónapos volt. ÚGyhogy ilyen tápértékek találhatóak benne. Ha mégis kell szólj, mert lassan már ki kell dobnom.
Koda, légyszi nekem is küld már el a kalács receptjeidet, mi eddig csak kenyeret sütöttünk a gépben. Én nem nagyon szeretem, de Petinek nagyon ízlik sőt azt ő is készíti elő.
üdv.
Maris

Maris
feketemaris
 
 


próba, az előbb nem küldte el, amit írtam

Kép

Kép
ditta76
 
 


Na, akkor mégegyszer nekifogok.....Kép

KodaKép
Köszi a tanácsokat! Most nagyon hülye kérdést teszek fel, de nézd el a kezdőnek...Kép
Ezek szeint a gép csak kelesztésre is használható? Gondolok itt a cuki kis kiflikre, zsemlékre... Utána sima sütőben sülnek?
És az élesztő? Csak a por alakú jó? Mert én most a másik félét ,a kockát vettem...
Biztos lesz még pár hülye kérdésem...Kép

CatKép
Köszi neked is a tanácsokat, megkaptam a leveled, mind a 12-t!KépKép

Köszönjük a jókívánságokat!

Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


SziasztokKép

Maris, MarikaKép
A recepteket átküldtem, van benne vegyesen mindenKép Jó sütögetést!

DittaKép
Ne izélj má......miért lenne hülye kérdés!Kép Igen, keleszeteni és dagasztani is lehet vele. Általában minden gépen van ilyen és általában a 8-as program az. A Dough program. De ezt már írtam isKép Ez megdagasztja és meg is keleszti a tésztát. Ezekből lehet fini kalácsot, buktát, kakaóstekercset, aranygaluskát, kiflit, zsömlét sütni a sötőbenKép Csak szépen meg kell formázni őket. Amúgy nem árt nekik még egy kis továbbkelesztés, de már megformázva, a gépből kivéve, langyos helyenKép
És persze, a sima élesztő is jó hozzá, de én a port szeretem. De tök mindegyKép

DodusKép
Neked meg majdnem elfelejtettem válaszolni. Emeséék jól vannak, csak úgy csendesen. A munkahelye nagyon nem jó, jönne el. Ádám szereti a bölcsit, bár sokat nem eszik. De nincs rossz húsban, kis dagi.
Marci is nagyon jó bölcsis. Õ viszont nagyon jól eszik ott és nagyon jól is alszik. Néha-néha van egy kis pityergés reggelente, de csak ritkán és rövid ideig. Nagyon sok jó dolgot tanul ott, nagyon jó kis napirendet tanul. Annak mondjuk örülnék, ha a köpkpödést nem tanulta volna megKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Ditta!

Ezer bocs, de állandóan azt írta, hogy nincs ilyen e-mail cím!

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26
 
 


Sziasztok,
Davallia, mi járunk a most már 9 hónapos lányommal babaúszásra, igaz nekünk Mezőkövesd van közelebb, így ide járunk, de én csak jókat tudok mondani róla. Virág 5 hónapos volt amikor elkezdtük és ahogy én hallottam 3 hónapos kortól ajánlják. Szóval az első két hónapot végig nyekeregte Virág. Még félt a víztől, ha lemerültünk ordítás volt a vége, de egyre kevesebbet és amikor már ott tartottam, hogy nem hozom többé akkor elvágták és azóta csak nevetés, vigyorgás van. Sőt nem elfogultságból, de ő a legügyesebb. Mostanra már ha a kezeit mozgatja az oktató a lábával fickándozik vagy fordítva. Ha beletesszük az úszógumiba, persze még fogom a kezét, nehogy kicsússzon, de a lábaival már úszó mozdulatokat csinál. Szóval fantasztikus fejlődésen ment keresztül. Ha itthon fürdetés közben leszentelem vízzel, mintha misem történt volna játszik tovább. Sőt már hátizma is van!!!!!! És nem beteg, egy rövid nátha volt még csak eddig. Úgyhogy hajrá, szerintem ki kell próbálni mindenképp és ha az elején nyekereg is, ne futamodjatok meg. Legalább 2 hónapig vigyed és majd akkor meglátod mit szól hozzá. 2 fiúval járunk együtt, az egyik már 14 hónapos, neki semmi gondja nem volt, csinál mindent. A másik olyan idős, mint Virág és ő sem nyekergett soha. Úgyhogy ez is gyerekfüggő, mint minden más.
Sok sikert hozzá.
Kenyérsütögetők, mi azt tapasztaltuk ki, hogy minden hozzávalónak azonos hőmérsékeltűnek kell lenni és akkor minden ok. lesz.
Koda, köszi a recepteket!
üdv.
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Sziasztok!
Hanna végre meggyógyult, pont 2 hétig tartott nála ez a betegség.
Davailla!
Nem is tudtam, hogy nektek is lesz vagyis már van gyermeketek. Igaz Gabival már nem nagyon beszélünk nem is igazán tudom hogy mi van vele. Szilveszterkor irt egy emailt ennyi. Ha megirod a mail cimedet akkor esetleg beszélgethetnénk privát is.
Ezt a többieknek irom: Nem azért hogy különcködjünk csak ezer éves ismerősök vagyunk Edina férjének az unitesója volt az első szerelmem még gimis koromban.
Csak az Annát használjátok a babának vagy a Katalint is?
Képzeljétek benne volt a Blikkben Hanna. Beküldtem a szilveszteri fotóját és 3. helyezést értünk el. Annyira örülök neki nem is gondoltam hogy nyerünk mert több száz pályázó volt legalábbis azt mondják.
Ezt a képet küldtem be de itt még nagyon beteg volt szegényke.

Kép

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok Lányok,

Így utólag is BUÉK mindenkinek. Tudom szemét dög vagyok, baromi régen nem írtam, de nagyon el vagyunk havazva. Most viszont angyon kellene egy kis segítség. Egy jó bőrgyógyászra lenne szükségünk anyajegy ügyben. Ha tudtok valakit, megköszönném. AZ is jó, ha "kerülendő" dokikat írtok.

Előe is köszi: pamacs
pamacs
 
 


Sziasztok!

Határozatlan időre búcsút veszek tőletek.Kép Pedig mostanában már egész "sokat" írtam.Kép A netszolgáltatás egyszerűen pocsék nálunk. Sem a sebessége, sem a korlátlansága nem felel meg a szerződésben foglaltaknak, ezért most nem fizettük ki a díjat. Valószínűleg "korlátozni"Kép fogják a szolgáltatást (ennél is jobban???), ami valszeg azt jelenti, hogy kikapcsolják.KépKép De lesz kábeles net a faluban, azt szeretnénk bevezettetni, reméljük annak jobb lesz a minősége. Szóval nem tudom meddig nem leszek. Talán csak pár hét, de lehet, hogy jóval több.
Na, csak azt akartam írni, hogy minden okés, csak emiatt nem fogok írni.
Addig is legyetek jók, majd jövök.

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Gyorsan tettem fel búcsúzóul pár fényképet az albumomba és egyet a profilba. Kihasználom az utolsó perceket.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


SziasztokKép
Itt van 4 kép marci tegnapi névnapjárólKép

http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=1776&page=1
A tortát a főutcai Éden cukrászdából rendeltük (villanyrendőr). Nagyon finom volt, erdei túrótorta. És az volt a legjobb, hogy zsúr méretben is elkészítették! Ajánlom mindenkinek!

DodusKép
Azért siess vissza!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?