Új privát üzeneted érkezett!

Brigó: biztos hamar rendbejön, ne keseredj el!

Vezso: most már, hogy be tudsz menni a wiw-rw, lécci jelölj vissza ismerősnek. köszi. és akkor te tudsz mongolul? vagy orosz nyelvű suliba jártál ott?

Timurr Kép

Kép
KépKép
nebula
 
 


DRága kis Jázi




Kép
Ülve szopi a divat nálunkKép
Vendég
 


Köszi az együttérzést,Lányok,jól esik,bár a meccset nekem kell lejátszanom.Vagy esetleg valaki?Kép Kép Köszi a tippeket,be fogom építeni a következő vitánál a védőbeszédembeKép

Connie
Köszi az idézeteket!

Inkább azért van kiakadva a férjem,mert sajnál engem,szte az alvás nekem is jár,de elhangzott még,h liberális vagyok és nehogy már a gyerek diktáljon,meg kell szoknia a rendet(nekem erről megint a Nicsak kibeszélből jut eszembe az a pali,akivel a nő találkozik és megpróbálja elképzelni milyen apja lenne a gyereknek,a vízíóban pedig üvölt a pali,h a fehér meg a fekete zoknik össze vannak keveredve v vmi ilyesmi...szóval sztem kicsi még a rendtanuláshoz.A harmadik érve az ami megingatott,mert igaza van,h veszélyes gépekkel dolgozik és ha nem tudja kipihenni magát,akár az ujját is levághatja...erre mit mondjak ellenérvként?

Timurr
Vince mutogatott Majára és vigyorgott.Sztem tetszett neki Maja hercegnőKép Küldök neked jobb kedvet:-))))))))))Engem is farkaséhség gyötör mióta tél van.mostanában látszik is,Vince kevesebbet szopizik=nem elég hatékony a zsírleszívásKépIdeje lesz elővenni Norbiné kazijátKép

Brigó
Jobbulást a kicsi Jázinak!Mi az ami annyira elkeserített az említett topikban?

Mennem kell,vége a pancsinak.
Virág
villes
 
 

 
 

Sziasztok!


Brigó
Nagyon sajnálom, szegény kicsi Jázi. A láz úgy le tudja gyöngíteni a piciket, Téged meg az aggódás. Hogyan kapta ezt a fertőzést? Nagyon-nagyon szorítok, hogy mihamarabb túllegyen rajta.!!!

Timurr
Maja tündér-zabálnivaló a képeken, gondolom kap is pucéran sok pici puszit a mamájától, ugye? Kép
Ne légy depis, bár olyan sz--r idő van. majd mindjárt keresek vmi napocskás képet Neked.
Már rég be vagy jelölve Kép Nem látszik? Írtam is azon a felületen Neked.
Rozi iszonyú nyűgös, nem tudom, hogy a foga-e vagy mi. Nem beteg, nem folyik az orra, semmi tünet, csak az, hogy két napja szenvedünk az alvással, nappal és éjjel. Kivagyok, fáradt vagyok...Csak beteg ne legyen, sokan betegek az ismerőseim közül.
Mongolul tudtam egész jól, amíg ott voltunk, most is megy még pár szó, sőt, bizonyos szavak (pl nem számít: hamaguj) először mongolul ugranak be. De orosz suliba jártam,az osztályok fele mongol volt. Egy-két más nemzetiségű gyerek is volt. 7-8-9-10-ik osztályba jártam, és aztán érettséiztem, valamint megkaptam a műszaki rajzoló végzettségemet is. Mert az orosz 10 osztályos iskolákban az utolsó Két évben már szakmát is kellett tanulni. 3 lehetőségem volt: kőműves (rengeteg női kőműves van az oroszoknál), aztán varrónő és műszaki rajzoló. Mindegyikből kellett először picit tanulni, aztán választani. Még eszembe jutnak a kőműves kifejezések oroszul Kép Látod, kérdezel egy picit én meg írok egy litániát...
Nálunk is elolvadt a hó nagy része, de még mindig sok van, no meg sár is...Kép

No, ezt elküldöm.
Vezso
vezso
 
 


Virág
Sajnálom, hogy így alakul az alvás...Illetve, hogy nem javul semmit, Te ki vagy merülve, és a férjed aggódása is érthető. Nem lehetne, hogy együtt aludjatok a babával? Ha Ro nem alszik akkor nálunk is csak ez működik , mert különben egyáltalán nem aludnánk. Meg a többi gyerek sem. Amíg nem látta a férjem (volt, amikor olyan hulla voltam, hogy ő kelt), hogy mennyire fárasztó felugrálni a babához éjjel 6x is akár, addig mondogatta ő is, hogy legyen mindig a saját ágyában Rozi. Meg Anyu is mindig mondja. Tul.képp igazuk van, de ha többet alhatok akár fél órával így, akkor így lesz, vagyis velünk, ha gond van az alvásával.
Sajnos kicsi az ágyunk, így a férjem félig bele van passzírozva a könyvespolcba (ami előtt az ágy van) és igen kényelmetlen neki. Plusz mindig gyengéden püfölöm is, mert horkol.
Ro azért rendi volt velem, mert adott hosszabb időt pihenni, emlékszem pont egy hónapja volt az utolsó ilyen nemalvós időszaka.
Bocs, hogy ennyit írtam erről, a lányok végül is elmondták már a gondolataimat, csak gondoltam én is ..Kép
A Nicsak ki beszél sokat van emlegetve nálunk is...Kép
Milyen veszélyes gépekkel dolgozik a párod?
V.
vezso
 
 


Timurr
Most látom az ülve szopit, de édes, komolyan szuper ez a kép!!!!!KépKépKépKépKép
V.
vezso
 
 


Brigo,
Ne legyen lelkifurdalásod, hogy nem hívtad azonnal az orvost. Mi hasonló helyzetben felhívtuk az ügyeletet. Jó nagy leszúrást kaptunk, hogy minek zaklatjuk őket, szint megy sem vizsgálta a rém lázas gyereket. Utána a saját dokink rázott le. Hogy nem lett baj, nem rajtuk vagy rajtunk múlott.

Villes,
Nem tudom, olvastad-e itt a babaneten a nem alvós topicot. A legelején az anyuka nagyon jól összefoglalja a lehetséges indokokat és az ő kísérleteiket. Azt elolvasva legalább egy hétig nyugisan keltem fel a megszokott három óránként, mivel Nati az első három hónapjában egyetlen egyszer nem aludt 2 órát folyamatosan, se éjjel, se nappal.
Szerintem igenis fáj a fogzás, aki azt írta, hogy nem, az bolond. Hány felnőtt szenved a bölcsességfogaitól?! Pedig mi tudjuk, miről van szó és még egy fájdalomcsillapítót is be tudunk kapni, nem úgy, mint a kicsik. A szája a legérzékenyebb pontja a gyerkőcnek, azzal tapasztalja meg a világot. Szerintem az neki olyan lehet, mintha nekünk a szemünk, fülünk, nyelvünk, tapintásunk fájna.

Kép KépKép
lorca
 
 


Virág,
Oké, igaza van a férjednek, neked is jár az alvás, és neki is ki kell pihennie magát. De Vincének is jár, hogy ne hagyjátok sírni. Végül is teljes mértékben tőlünk függenek, teljesen ki vannak nekünk szolgáltatva, azt csinálunk velük, amit akarunk, és marha nagy felelősség sztem, hogy ezzel ne éljünk vissza.

Mi igyekeztünk olyan megoldást találni, ami mind a hármunknak elfogadható, nem gondoljuk, hogy bármelyikünk szükségletei előrevalóbbak a másikénál. Igazából az volt a nehéz - legalábbis nekem, a férjemnek nemKép - hogy azt mondjam, hogy nem érdekelnek az elvárások, a szokások, az okoskodó könyvek stb., hanem úgy csináljuk, ahogy nekünk jó.

Timurr,
Ülve szopis kép.Kép Képzeld, Ákos olyan konzervatív, csak fekve hajlandó szopizni. Múltkor a tescoban próbáltam ültetve, mert ott nincs hova leülni vele, de ha a pelenkázóra ráültettem, pont jó magasságban volt. De nem tetszett neki, végül megtámasztottam a karom a pelenkázó szélén, és úgy fektettem rá, jót tett a hátamnak, nem mondom.

KépKép
connie
 
 


Vezso: én írtam a wiw-et meg mongóliát, de nem baj ha összekeversz timurral, mert bírom a csajt Kép
Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Nebula
óóóó, bocsi, tényleg, most egykezezem, mert felébredt ro,itt van nálam, jujj, ne haragudj, olyan gyorsan néztem ki mit írt...nahyon ciki...
vezso
 
 


Sziasztok Kép

Kriszti,
köszönöm a hiányolást, megvagyunk, jól is vagyunk viszonylag Kép
Luci kicsit megfázott, de már kifelé jön belőle szerencsére. Viszont napközben egyszerűen egy perc nyugtom sincs tőle, mert úgy mászik a parkettán, mint a veszedelem. És mindenen felkapaszkodik, legyen az egy pókháló lelógó szála, vagy egy kábelvég. Rémálom Kép

Viszont rendesen eszik, és a Rota hatása is csak két napig tartott itthon már.. aztán meg ugye jöttek az ünnepek.... meg a rohangálás.

Virág,
ne add fel! Lili is átaludta az éjszakákat, másfél hónapos korától egész sokáig. Mostanában minimum kétszer ébred enni, és sokszor ezen kívül is felriad. És este 11 előtt nem alszik el az utóbbi időben... igaz, hogy cserébe alszik fél 10-ig, de mivel nekem Zsolt miatt regggel kelnem kell, ez nem kifejezetten vigasz Kép Úgyhogy a probléma nem egyedi... én eddig kétszer vettem magunk mellé Lucit éjjelre, először, amikor hányt a Rotá-tól, hogy tudjam figyelni mi van vele, másodszor pedig mikor az orrát szívtuk éjjel, nem volt szívem visszatenni már.
Egyébként meg félek, hogy esetleg ráfordul vmelyikünk éjjel, vagy a fejére húzzuk a takarót, vagy akármi Kép

Lesz vmikor megint babatali? Mi már jó rég voltunk Kép

Bocs a litániáért...

L
lirian
 
 


Sziasztok,

Brigo,
Jázinak jobbulást. Nekünk is folyamatosan hugyúti fertőződésünk van csak láz nélkül. Barni kis korában ezért volt kórházban, mert nem múlott el miatta a sárgasága. Azóta visszajött a baktérium ami okozza, de a doktornőnk azt mondta amíg tünetmentes, addig nem kezeli. Tudom ajánlani a vörösáfonya teát, mi csak ezt isszuk simán, mert tisztítja a húgyutat. Anno nekünk is kellett menni vese uh-ra, megnézik nincs-e vesetágulat + hallottam olyanról is ha visszatér a fertőződés akkor megfestik a vizeletet, h nem folyik-e visszafele. Sajnos az ilyen könnyen vesemedence gyulladáshoz vezethet. Remélem a vizsgálatok után megnyugszol. Remélem semmi komoly.

Villes,
Az éjszakai kelésekkel kapcsolatban én Barninál azt figyeltem meg, h ha cicivel nyugtatom meg minden alkalommal, akkor egyre többször kel fel. Megint be kellett vezetnem, h ha felsír, akkor szépen símogatom a hátát, még ha ki akar jönni akkor is visszafektetem ( a kezemben még jobban sír) és addig simizem, amíg vissza nem alszik. Így vm-vel kevesebbszer kell hozzá felkelni. 2-3 között megetetem, de ha előtte felkel és hallom, h csak nyűglődik és próbálja visszaaltatni magát akkor vagy megsimizem vagy nem is bántom, mert sokszor vissza tud aludni magától. Egyébként a fogzás egyértelműen észrevehető az éjszakákon.

A játékot amit Barni kapott tudom ajánlani. Mondjuk nem tudnám egész nap hallgatni, de szerintem nem olyan vészes. Szerencsére Barni nem egész nap nyomogatja. 8 féle állathangot tud, szerintem elég valósághűen. Én főleg erre állítom be, mert egyébként több dallamot is tud, de az állathangokból tanul a legtöbbet.

Connie,
képzeld Barni megtanult játszani azzal az ikeás izével.

Vezso,
iwiw Kép
jobbulásKép

Hüpi,
nekem az előző munkahelyem szomszédságában volt egy bérház, ahol a földszinti lakók nem láttak ki szerintem az ablakukon, mert magasabb volt a szemét hegy magassága amit kidobáltak felettük az ablakon. Egyszer a munkahelyem parkolójába egy hűtőszekrény landolt. A ház mellet közvetlenül volt egy fa. Télen a melltartótól elkezve elég sok minden látható volt rajta, amikor a levelek már nem rejtették el őket. Kép

Timurr, Hüpi,
nagyon jók a képek a babákról

Adri
hadri
 
 


Connie
Tök jó, amit írtál, egyetértek vele. Nekem az anyukám, mielőtt megszületett Dóri, azt mondta, hallgass meg minden tanácsot, majd úgy csináld, ahogy jónak látod. Erre azóta is sokat gondolok, a legtöbb, amit tudott tanácsolni. Néha engem is elfog a bizonytalanság, jó-e, hogy Dóri akaromban alszik el, velünk alszik, de egyszerűen erre nekem mentálisan szükségem van, és ezért arra gondolok, hogy talán neki is.
Egyébként az alapján, amit Ranschburgtól idéztél, számomra úgy tűnik, hogy ez a gyerekeknél nem alvászavar, hanem természetes állapot, csak ez nekünk kellemetlen, ezért szeretnénk mindenáron megoldani.
pviki
 
 


Hadri,
Küldtem mailt.

Ákos is megtanulta az ikeás izét. Hiába no, zseniális fiaink vannak, mert csak 18 hónaptól ajánlják a játékot, a férjem szerint ez volt ráírva.

Viki,
Nekem nagyapám mondogatta mindig - ill. nem nekem, mert egy éves koromban meghalt, de az ő jótanácsa volt - hogy ha rám hallgatsz fiam, azt csinálsz, amit akarsz.Kép

Egyébként lehet, hogy én túl komolyan veszem ezt a szeparációs dolgot, de mivel én soha nem nőttem ki, nem szeretném, ha Ákos is így járna. Nem hiszitek el, de két éve, mikor mennem kellett Szingapúrba egy konferenciára, délután kettőkor kezdtem el a bőgést, és csak Framkfurtban az átszállás és két pezsi után hagytam abba, kb. este 10-kor. Utóbiakat a főnököm diktálta belém, szerencsére elhitte, hogy a repüléstől félek. De én úgy szálltam fel a repülőre, hogy biztos soha többet nem fogom látni a férjemet - szörnyű volt.Kép De egész gyerekkoromban nagyon rosszul tűrtem minden tábort, kollégiumot, mindig kiborultam. Mondjuk ez nem csak az akkoriban divatos ridegtartásnak köszönhető, hanem annak is, hogy 1 és 6 éves korom között 4 szerettem halt meg, és anyum meg egy évre megvakult, és leginkább kórházban volt. Na mindegy, szóval ezek miatt talán túlságosan is átérzem hogy érezheti magát Ákos ilyenkor.Kép
Hát, majd pár év múlva beszámolok, mi lett az együttalvás vége.Kép

Sződy Judit egyébként azt mondta, hogy alvászavar az, ami a szülőt zavarjaKép, egyébként tényleg normális, hoyg ennyit ébrednek.

KépKép
connie
 
 


Brigó
Jázminak jobbulást kívánok én is!

Timurr
Ne keseredj már el. Dehogy vagy te randa!!! Ha vígasztal az, hogy én is édességet eszek édességgel, és az én sejhajom sem fogy tőle. De majd ha elfogy az összes édesség itthon, akkor visszafogom magam. Beigli, zserbó, szaloncukrok, keksz, túrórudi, krémtúró, ezek mind még betermelésre várnak!Kép
De vígasztalnak azzal, hogy míg szoptatok, addig nem lehet fogyóniKép Jó kis ürügy miKépKéphehe
Az a kép valami fantasztikus, hogy ülve eszik! Képzeld én ma amikor együtt förödtem a fiammal, akkor kért cicit, és evett is volna, ha nem lett volna eldugulva az orra. Úgyhogy csak malackodott. Már alig tudtam "levakarni" magamról, hogy hagyja már abba. Vicces volt.Kép

Villes
Mi is épp ebben a cipőben járunk alvásügyileg. Velünk alszik az Ádám. Egy hang nélkül elalszik a nagyágyban. A kiságyában egy órás altatás lenne. Éjszaka kel 2-3*. Most is alszik már a nagyágyban, én meg a másik szobában ütöm a klaviatúrát, és minden moccanására ugrok, hogy nehogy leguruljon az ágyról. Mi így oldottuk meg egyenlőre! Aztán majd alakul.

Nebula
Nem akarom összehozni a lányodat senkivel, de mostmár Don Vincével mehetnek együtt bulizni!KépKépKép A fejpánt miatt!

Vizsgázók megy a drukk holnapra!Kép

Szilvi
hüpi
 
 


Connie, Virág, Viki,
ne haragudjatok, hogy egész nap annyit sem mondtam az 5-ei talival kapcsolatban, hogy bakfitty, nagyon szégyellem, és remélem, nem haragudtatok meg nagyon. Olyan sűrű napom volt, mint már régen: Viola nem aludt egész nap, és mindkét gyerek extrán igényeltKép.
Szóval! Természetesen lesz találkozó csütörtökön, nagyon-nagyon nagy szeretettel várlak benneteketKépKépKép!
A címemet Viki, neked is elküldöm, mindjárt megnézem a profilodban, ha ott nincs e-mail címed, elküldöm az iwiw-re.
Virágék délelőtt 10 és 11 között jönnek - úgy emlékszem - , Connie Ákossal pedig fél egy körül.

Várlak titeket, és még egyszer bocs, hogy csak ilyen későn jövök, holnap próbálok még írni. Azaz már ma. Tehát szerdánKép.
Bocs, hogy semmire nem reagálok, de csak most fogom visszaolvasni a mai termést.

Ha van vmi kérdésetek, címem a profilombanKép.
zitmi
 
 


Szilvi: semmi gond, Flóra nagyon szívesen megy Don Vincével bulizni, ha Vince is úgy akarja Kép
De Ádámot is imádjuk ám, ő is kapja a nagy-nagy mosolyokat Flórától, ha feltűnik a képernyőn.

Timurr: a mi lányaink nagyon hasonló paraméterekkel bírnak. Flóra is 7 és fél kiló alatt van még (pontos adat a 13-i mérésen), és még ő sincs 70 centi. És mindkettő huncut banya Kép

Alvás: én Ranschburgot mindig is nagyon szerettem (ki is voltam akadva, amikor a pesti pszihológia szak megfúrta a R. által szervezett miskolci pszichó szakot, de ez egy másik történet, és nem is tudom, azóta hogy alakult), és most is nagyon szimpi volt, amiket a neten ír. Nálunk csak azért nincs együttalvás, mert nem megy. Eleinte csináltuk, de aztán csak az egy szobában alvás volt sokáig (ő is a saját ágyában, mi is). Akkor is minden neszre felébredtem, és olyan voltam, mint a zombi. Úgyhogy féléves kora óta külön alszik, de megyek hozzá, ha sír, és szopizunk olyankor. Próbáltam 1-2 alkalommal a nehezebb éjszakákon, hogy olyankor magam mellé vettem (a kisszobában is van felnőttágy), de ott nem bírt visszaaludni, és én sem aludtam. Én nem bánom az éjszakai járkálást, mert így legalább nagyon jól alszom két etetés között. Nálunk ez vált be. 2-3 ébredés van átlagban, amit el tudok viselni. Persze vannak rosszabb időszakok, és akkor 6-7, és olyankor azért elkél a férjem pozitív hozzáállása. Szerencsére ő nem nagyon ébred fel Flóra felsírásaira, meg ha nem is alussza ki magát, akkor legfeljebb néhány diák unalmasabb órát kell, hogy végigüljön.

Zitmi: éppen tegnap éjjel járt az agyam azon, hogy milyen lesz 2 gyerekkel, mikor is kéne a másodikat vállalni stb. Egyelőre kisebb pánikroham tört rám, és asszem mindenképpen megvárjuk a hazatérést a második babával. Akkor már Flóra is nagyobb lesz. Persze túl sokat sem akarunk várni a gyerkőcök között, jó lenne ha nem lennénk nyugdíjasok, mire a harmadik megszületik Kép És ott van a melóm is... Szóval egyelőre csupa kérdőjel.

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Zitmi,
Közben eszembe jutott, hogy a ligás "buli" vége kiscsoportos beszélgetés általában, azon nem maradok, és akkor tudok menni hozzátok kicsit hamarabb, hogy Virágékkal konvergáljunk.Kép

Kriszta,
Mi már eldöntöttük, hogy jövőre kezdünk bele a köv. baba legyártásába. Szívem szerint idén belevágnék, de eszem szerint nem, mert szeretném fitten kezdeni a köv. terhességet, nem ilyen lerobbantan - vagy olyan lerobbantan, ahogy Ákossal kezdtem. Aztán a harmadikat remélem kisebb különbséggel vállalhatjuk.
De el sem tudom képzelni, milyen lehet két vagy három gyerekkel. Nekem az a legfurább az egészben, hogy sose lesznek már olyan nyugis napjaink, leginkább hétvégéink, mint régen, mikor csak úgy lötyögtünk, olvastunk, aludtunk délután, ha eszünkbe jutott, moziba mentünk stb. Ill. majd nyugdíjas korunkban.

Nekem a Ranschburg írásaiból az volt a legnagyobb tanulság most az alvással kapcsolatban, hogy ez alakul és alakítható. Úgy értem, hogy ha most valamit megszok, nem marad úgy egy életre. Remélem legalábbis, hogy a barátnőjét nem fogja a mi ágyunkba hozni húsz évesen.KépKépKép

KépKép
connie
 
 


Valaki kérdezte a fotóst, most jutott eszemeb, talán Virág. Szóval egy huszas a fotózás, ez kb. két órás fotózást jelent, és olyan 130 körüli kép készül (nekünk 133 lett), ezt cd-n átadja teljes méretben is, nem kell nála utánhivatni.

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!

Már megint nincs kedvem tanulni. Kép

Brigó

Szegény Jázi, biztos hamar meggyógyul! Kép

Virág

Rossz lehet, hogy ezen kell vitatkozni a férjeddel, beszéljetek róla, talán megérti, hogy ha vita van az tutira nem jó senkinek, meg kell találni a jó megoldást, ami mindenkinek jó. Ha az ő kipihenése is nagyon fontos, akkor aludhatna ő külön szobában, nálunk is így van. Meg Connie-éknál is. Hátha ezek a példák meggyőzik őt, hogy így is tök jól lehet élni. Kép Amúgy rengeteg ilyen előítélet, meg sztereotípia van, rám is sokszor érdekesen néznek, hogy ha elmondom, hogy mi a férjemmel gyakran alszunk külön szobában (már Bendi előtt is), de a kapcsolatunk milyensége egyáltalán nem ettől függ. Neki fontos, hogy legyen egy külön kuckója (sztem azért, mert amíg el nem költözött otthonról nem lehetett külön szobája (3-an vannak testvérek), másrészt máshogy szeret aludni, mint én, mert hűvösebb szobát szeret, megy a tv elalvás közben stb. Ráadásul neki is kellemetlen, amikor állandóan ébresztgetem, hogy horkol és légyszi hagyja abba. Kép Úgyhogy ez is egy megoldás és akkor te alhatsz Vincével és az talán mindenki igényeit kielégíti. Nekem amúgy szerencsém van a férjemmel, mert ő mindenhonnan csak rémtörténeteket hall, hogy egész éjjel sír a gyerek, meg kérdezgetik tőle folyton, hogy ő hogy bírja az éjjeli keléseket, nehéz lehet kisbabával az apukának is, és ilyenkor csak legyint, hogy hát nem ő kel a Bendihez, úgyhogy ő nagyon jól ki tudja magát aludni. Kép Meg a férjem még kevésbé hagyná Bendit sírni, mint én, sőt ha én esetleg nem rohanok Bendihez azonnal ha nyafog, még csúnyán néz rám, hogy rossz anya vagyok, hiszen nekem más dolgom nincs. Kép
Persze nekem is mondják idősebb generációk, hogy hát rá kell a gyereket szoktatni erre meg arra. Csak azt nem értem, hogy ha ez tényleg így működik, akkor miért van annyi könyv ami a gyerekek alvási szokásairól szól, miért van az, hogy a legfőbb kérdés, az, hogy mikor alussza át a gyermek az éjszakát, miért van az, hogy itt a babaneten is szinte mindenkinél többször ébrednek éjjel a babát? Nekem a "statisztikai adatok" alapján úgy tűnik, hogy ez pont olyan természetes dolog náluk, mint, hogy pelenkázni kell őket, meg etetni.
És egyébként én imádom, hogy Bendi ott alszik velem, meg néha ha hárman alszunk (bár akkor néha zavar a horkolás Kép), szóval jó érzés, hogy ha éjjel felébredek, látom, hogy ott van és hallom, hogy szuszog, nem aggódok azon, hogy vajon meghallom-e a sírását, ha felébred, akkor ott vagyok ami neki biztos nagyon megnyugtató. Egyedül reggel nem jó, amikor én még aludnék, ő meg rámmászik és tépi a hajam. Kép
És én még azért sem akarnám erőszakkal leszoktatni az éjjeli kelésekről, mert félek, hogy akkor kevesebb lenne a tejem, nem akarok ebbe a kialakult egyensúlyba belezavarni.

Timurr

Nagyon szuper ez a kép Majáról, ahol ülve szopizik. Kép Bendi is szokott így, sőt ő már felhúzza a pólómat is. Kép

Na egy egész litániát írtam tanulás helyett, úgyhogy most megyek is, mert vár a büntetőjog.

ruz
ruzicsky
 
 


SziasztokKép
Nagyon köszönöm a sok hozzászólást,nagyon jó olvasni,ki mit gondol erről és meg is erősít abban,amit én is ösztönösen(?)érzek,gondolok,h Vince nem véletlenül kel fel,ha nem is éhségből,mert ezt nem hiszem,mégis szüksége van rá,rám,különben nem kelne.Szerintem is beszédes,h majdnem az összes vele egykorú baba többször is kel éjszaka,tehát nem egyedi esetről van szó.(Csak azt nem értem,h anyuék generációja,meg az idősebbek,miért emlékeznek úgy,h anno a gyerekeik már egész kicsi korukban átaludták az éjszakát??Gondolom a ridegtartás következményeként.Kép )

Ruz
Én is félek tőle h rosszul hatna a tejtermelésre ha nem lenne éjszakai szopi,és lehet h hülyén hangzik,de azt hiszem nekem is lelki igényem,h éjszaka "találkozzam" a fiammal és szopizzon,egyre többször jut eszembe,h már nem sokáig tart ez az időszak,sőt hamar eljön majd az az időszak is,amikor már nem bújnak hozzánk.

Együttalvás:a helyzet olyasmi,mint Nebuláéknál:nem nagyon tudunk együtt aludni,sokszor hajnalban én is beviszem már közénk,de onnantól kezdve nem tudok mélyen aludni,félek,h ráfekszem,meg nincs is elég hely,ráadásul Vince tipikus hapsi:szétvetett karokkal,elterülve alszik,én meg félig az éjjeliszekrényenKépPedig nekem is jó érzés,ha ott van,hallom a szuszogását,de aludni nem nagyon tudok.És ahogy Nebula írta,2-3 kelés már meg se kottyan,teljesen megszoktam.
Tegnap a védőnőt is megkérdeztem,azt mondta ők is megpróbáltak anno sok mindent a fiával,a sírnihagyást is,de a gyerek hajnalig sírt,elment a hangja,többet nem próbálkoztak,ovis korában szokott le az éjszakai kelésről,viszont egy idő után önkiszolgáló volt a gyerekKép:ott volt a cumisüveg az ágyában,amikor felkelt,ivott és már aludt is tovább.
Most egyelőre nem téma az alvás,Vince mintha érezné,ma fél egy után csak fél 6kor kelt és utána fél 9korKép

Connie,Pviki
Azt hiszem,teljesen igazatok van,nem szabad hagyni,h mások tanácsai alapján alakuljon az életünk.Sajnos mostanában mindenki erről magyaráz,a férjem ezen buzdulhatott fel ennyire,h a család és a barátaink-akik közül többen megcsinálták az Aludj jólt-egyfolytában arról győzködnek minket,h változtassunk a dolgon.Férjemet meggyőzték,engem csak megingatni sikerült,de belül valami azt súgja,ne avatkozzak bele ebbe a dologba..
Litániában én is jó vagyokKépBocsi mindenkitől.

Zitmi
Én már imázok,h holnap ne essen,de az összes meteorológus vagy havat v esőt mond holnapraKép Pedig nagyon készülünk.Ha megyünk,lehet h csak délben érünk oda,Vince később kel mostanában.Csak jussunk elKép
Virág
villes
 
 


Hüpi
A kis kerítőnőKép

Nebula
Don örömmel viszi táncba FlórátKép Bár,ha ő Ádival kacérkodik..azért csak jut egy mosoly Donnak isKép

Timurr
Jó az ülveszopis kép!Kép Vince is szokott néha így étkezni,bár inkább csak játszikKép

Virág
villes
 
 


Ülveszopis kép:örülök,hogy tetszikKépszokott ám négykézláb is az a nem semmi csak azt nem tudom lefényképeztetni,mert akkor mindig az apját nézi,csoda hogy az ülőset sikerült.

Virág
tök jó,hogy így aludt az éjjel Vince.Én a védőnőt kérdeztem normális-e,hogy nem alussza végig az éjszakát,azt mondta nyugodjak meg az a ritka ha átalussza,úgyhogy ez van.Ja hogy kicsit több hely legyen az ágyon én vettem egy leesésgátlót és maja ott nyújtózkódhat kedvére,persze így is állandóan felém gurul,dehát ez van.

Nebula
kis huncut banyákKép

Hüpi
kösziKép
mentségemre nagylány lettem és előtte veszett éhség tör rám mindig.
Maja is nyomult pancsi közben is,de csak játszott.

Connie
Az ikeás izé az a bogyóhuzogató?mert én is azt vettem egy 10 hónapos csajszinak ajándékba akkor ezek szerint nem korai?Vettem volna magunknak is csak elfogyott.

felkelt törpördög,amint tudok folyt köv
Vendég
 


Sziasztok
Brigo: Jázminak sok gyógypuszit küldök.

Vezso: már beletörödtem, hogy a vizsgáim nem lesznek a legtökéletesebbek, legfeljebb átviszem a következő félévre.

Virág: az én férjem is meg akarta tanítani a kisfiamat egyedül aludni, amikor sokat sírt (hat hónapos kora után kezdett sűrűn ébredni, utólag kiderült, hogy jött a foga, 9 hónaposan már nyolc foga volt.) Akkor veszekedtünk életünkben igazán először, pedig már 9 éve együtt voltunk. Én inkább átmentem a gyerekszobába és a kisfiammal aludtam, úgy sokkal könnyebb volt az éjszakázásokat elviselni és Ádám is jóban aludt. Igaz napokig nem szóltunk ilyenkor egymáshoz, az volt a baj, hogy a barátai telebeszélték a fejét, hogy ilyenkor lehet elrontani a gyereket és már most meg kell tanulnia külön szobában aludni, mert később nem lehet, el lesz kényeztetve.. stb. Nálunk az éjszakázás a kisfiamnál addig tartott, amíg ki nem jött az összes foga, (mind a 20), érdekes módon utána nem ébredt éjszaka. Most a kislányomnál már természetes a férjemnek is, hogy ott vagyok Hajnalka mellett. Sőt hozza a dentinoxilt vagy ha szükség van rá, a Panadolt is. Most ő alszik az Ádámmal, én meg Hajnalkával. Nyár végén szeretnék összerakni őket egy szobába. Mivel most már ő is rájött, hogy nem azért kell sírva éjjel a "gyerek", mert nincs jobb dolga vagy hogy minket szórakoztasson, hanem mert fáj valamilye vagy egyszerűen csak szüksége van anyára vagy apára. Én sem szeretek egyedül aludni, akkor miért várnám el a csecsemő gyermekemtől, hogy ő szeressen, mikor mi jelentjük neki a biztonságot. Jó nyakratekert mondat lett. A kisfiam most 4 évesen megy el egyedül aludni a hálószobába és nem várja el az apjától, hogy menjen vele. Eddig csak úgy tudott elaludni, hogy lefeküdtünk mellé, most már egyedül be megy a szobába és egyedül el is alszik. Tamás meg azt csinál amit akar, ha nézni akarja a tv-t akkor nézi, stb. Szóval kitartás, ez életkori sajátosság. És igenis fáj a fogzás, csak valakit kevésbé visel meg, valakit jobban.
Mennem kell.
Monika
monazsu
 
 


Zitmi, Connie, Virág
Szerintem mi is 11 után érkezünk, persze Dóritól is függ, hogy pontosan mikor.

Képzeljétek, ma DÓri felállt egyedül, kapaszkodás nélkül, majd azzal a lendülettel tett is három lépést, mielőtt fenékre ült volna. Olyan büszke voltam rá.
pviki
 
 


Villes, Connie, Virág,

akkor 11 óra után várunk benneteketKép. Úgy gyertek,ahogy kényelmes, ne kapkodjatok, ne rohanjatok, gyerekkel nehéz időre menni mindenhová.
Szívesen látunk mindannyiótokat, jó lesz találkozniKépKépKép.

Zitmi
zitmi
 
 


kiakaszt ma ez a lányKép

Connie
a kis konzervatív ÁkosKép
nálunk is fekve megy csak szopi,ez csak amolyan játék szerintem.De olyat láttál-e már hogy a fenekét feldugja az égbe és ireg-forog és úgy szopik,na az megér egy misét.

Vezso
én is diszkréten piszkálom a férjemet,aztán jól oldalba verem,mert meg sem mozdul,de biztosítottam tegnap,hogy nem ő az egyedüli akit vernek (szerrinte).heheheKép

Nicsak ki beszél?Kivülről tudom

Timurr
Vendég
 


Viki
Dóri ügyesKépgratula neki
Vendég
 


Hüpi,
jaaaaj, elfelejtettem tegnap válaszolni neked, hogy mivel kúráld magad. Ill. nem pontosan értettem a problémát, de a szokásos megfázásra való cuccokon kívül (C-vitamin, Algopyrin, kamillatea), jó lehet neked Echinacin oldat vagy szirup (ez alkoholmentes), mint immunerősítő, és valamilyen nyákoldó, pl. Lándzsás útifű szirup, vagy, ha nem olyan súlyos, akkor hársfatea, esetleg bodzával kombinálva. Én egy-egy filter kamilla+hársfa+bodzateát szoktam inni, mézzel.

Zitmi,
Holnap mit vigyünk, ha már így pont ebédidőre sikerült összehozni a talit?

Timurr,
Ákos, ha a jobb oldalán fekve szopizik, akkor nyomkodja nekem a pocakját meg a mellkasát, húzza a pólómat, és valamit izeg-mozog a lábával is - elég vicces lehet, kár, hogy nem tudom megnézni messzebbről, hogy nézünk ki.Kép

KépKép
connie
 
 


.......Bóbita, Bóbita álmos,
Elpihen őszi levélen,
Két csiga őrzi az álmát,
Szunnyad az ág sürüjében......


Kép

az én Bóbita Boldizsárom ma igy szunnyadt el.
Holnap jövök de ezt meg kellett mutatnomKép

Kép
juszti75
 
 


Connie és mindenki

Nagyon köszönöm a képeslapot. Nagyon aranyosak vagytok.

Adri
hadri
 
 


Sziasztok!

Látom ma elég élénkek lehettek a babák, hogy ilyen kevés a termés!

Connie
Köszi a választ. Nem mertem már harmadjára rákérdezni, mert még elküldesz magadba mondjuk a kanárira. Nem mintha nem mennék oda szívesen....Kép

Jó talizást holnapra!

Vizsgázók hogy sikerült???

Hol vannak a többiek?

Villes
A szomszéd képére visszatérve, a szemünk elé táruló idilli kép már a kerités fölött látható. Betonip kerítésünk van, ami kb 2 méter magas! De tudod mi picik vagyunk, de a teraszról rálátunk!

Viki
Hogy Dóra milyen kis ügyes! Gratulálok!Kép

Ja Connie. Próbáld meg úgy szoptatni, hogy messzebb egy tükör van, és akkor megtudod nézni magatokat!Kép Én néha nevetőgörcseimet próbálom visszafojtani, hogy ne zavarjam meg a szopit!Kép

Timurr
Köszi a mailt, de én inkább lemondok a csodálatos dologról. Sőt nekem már meg is van. Megyek aludni.KépKép

Jó éjt
Szilvi
hüpi
 
 


Hüpi,
ajaj, ez már a második kérdés volt.Kép Nem vettem észre az elsőt.Kép

Ez a tükör jó ötlet a hálószobában pont van is, a szekrényajtón.

Mi fogzunk, a második felsőt várjuk, ma éjszakára már kapott Panadolt is.

Viki,
Dóri nagyon ügyes!

Vizsgázókra én is kíváncsi vagyok. Meg a többiekre is!!!

Juszti,
jó ez a kép.Kép

Timurr,
Igen, az ikeás a bogyóhuzogató.Kép

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!

Először is BUÉK mindenkinek!

Nagyon régen nem voltam, igaz azért néha olvasgattalak benneteket az éjszakai tanulásaim közben..Kép

Szomoru vagyok..Kép Azt hiszem nem sikerült a pénzügy vizsgám most sem..KépKép ez borzasztó érzés, meg fogom én érni valaha, hogy letegyem ezt a nyomorult vizsgát? vagy még 70 évesen is ezt fogom ismételni? az a legszomorubb az egészben, hogy most tényleg foglalkoztam vele, 5 éjszakán keresztül este 11-től hajnali 3-fél 4-ig görnyedtem felette még szilveszter éjszaka is és tessék, megint kifogtak rajtam..Kép teljesen letörtem és ilyenkor úgy elmegy a kedvem a sulitól.....az a legbosszantóbb, hogy egy nyolcadrendű, semmi haszna kis tantárggyal keménykednek, megérteném ha ez lenne a szakirányom, de én soha a büdös életben nem fogok sem könyvelő, sem pénzügyi szakember lenni, mert nagyon távol áll ez a terület az érdeklődési körömtől. Inkább a szakdolgozatot kellene írnom és az egészségturizmus szigorlatommal kéne foglalkoznom, de neeeem én már a rongyosra forgatott idióta pénzügyet kell ismét elővegyem és azon agyaljak, hogy most éppen milyen lehetetlen kérdéseket fognak kitalálni a ráérő tanáraink..Kép
Bocsi, hogy így kifakadtam, de kivagyok teljesen......olyan hülyének érzem magam.....csak azt nem értem , hogy ha tényleg az vagyok, akkor a fősulis matekból miért voltam 5-ös miközben körülöttem össze vissza buktak ebből a társaim..?...

Na most valami szépet is:

Jól teltek az Ünnepek, olyan boldog vagyok, hogy apukám is itt volt és kicsit együtt lehettünkKép sokat unokázott, vitte sétálni, mesélt neki, jó volt látni őket így együtt...bárcsak közelebb lakna apum.....
Karácsony este anyuéknál voltunk, ajándékozás, vacsi, utána hazamentünk és ott is jött az angyalka. Inkább Fürtösnek vettünk többnyire ajándékokat: ruhát, játékot, kapott szánkót is, amit még nem próbáltunk ki, de szeretnénk..Kép, etetőszéket stb.
Szilveszterkor a keresztgyerekeimnél voltunk este 10-ig , utána hazajöttünk, a 2 gyerekem (fürti és apája) bedobta a szunyát és végigaludták nekem az éjféli durrogtatástKép, én pedig éjfélkor ittam egy pici sört, főztem magamnak jó pár virslit (kb. 3 párat), bánatomban mind megettem és hajnalig olvastam.....na persze éjfélkor megpusziltam apát és próbáltam életet lehelni belé, de ő már akkorra teljesen más dimenzióban volt...Kép

Szeretném ha idén lefogynék, ismét emberi ábrázatom lenne végre és nagyon szeretném ha az idei karácsonyi ünnepeken egyáltalán nem jutna eszembe az iskola és a vizsgaidőszakok, csak talán annyi erejéig, hogy jaj de rossz volt ez 4 éven keresztül...(mármint a téli vizsgaidőszak)

Fürtöst teljesen elkábította a nagy ünneplés, kapott egy baba rádiót, 4 dallamot játszik és van rajta egy sapkás hernyó vagy mi aminek a fejére rácsapva 3 különböző hangot tudunk kivarázsolni belőle, na ez utóbbival nem volt kibékülve a fiam, úgy megijedt tőle, hogy elkezdett sírni szegényke, kb. 1 hét kellett amíg megbarátkozott vele..Kép

Próbáltam visszaolvasni és látom sok fincsi receptet tettetek fel, ki is másoltam őket!!

Annyira helyesek a képek, a babákról, a karácsonyi ünnepekről, szóval mind mind tetszettek!

Patri!
Köszi az SMS-eket, aranyos vagy!!!! Én valamiért nem tudtam küldeni , folyton visszajött amit írtam, lehet a telefonommal van valami..Kép

Virág!
Együttalvás: hát nálunk sem egyszerű a helyzet....elég kicsi az ágyunk és ha mellettem alszik Fürti én nem tudok aludni, mert avval vagyok elfoglalva, hogy nehogy leguruljak (ha én vagyok a szélén), vagy avval, hogy nehogy Fürti guruljon le (ha a jobb ciciből kap enni). Sajna nem fal mellett van az ágyunk, így mindig résen kell lennem. Aztán nem is tudok ilyenkor csak 1 oldalamon feküdni, ami elég szépen be tud állni és zsibbadni egy éjszaka alatt. Szóval ha egyszer lehet vissza szoktam evés után varázsolni a kiságyába, ha szirénázás van , akkor marad a nagyágyban...
Nálunk kb. 3 hónapja próbálkozott apája avval, hogy na akkor elég nagy már a gyerek, próbáljuk "nevelni", tegyük be a kiságyba hadd aludjon el egyedül és akkor ne feküdjek mellette órákig míg elalszik. Na én ezt egyszer próbáltam meg, kb.10 percig bírtam a sírását, többé soha.Inkább ringatom vagy szoptatom vagy amit akar, aztán ha nagyobb lesz majd csak alakul, nem? Párom úgy oldja meg a fogkibújós, szortyogós nem alvós éjszakákat, hogy egyszerűen átmegy a másik szobába, mert, hogy neki másnap dolgozni kell és aludni szeretne....hát ez van....azért jó érzés együtt ébredni az biztos, nincs is csodálatosabb amikor első pillantása rám esik és elmosolyodik...Kép

Cseriviola!
Üdv közöttünkKép
Elmosolyodtam amikor megláttam lánykád születési dátumát...Kép Húsvét vasárnap? Kép Az én kisfiam, Botond (becenevén Fürtös) Húsvét hétfőn jött a világra, 3200gr és 53 cm-el, ma már nagylegény 10.500gr körüli és 80 cm. Imádja a hasát, ha lehetne folyton enne, mindent megeszik, nem válogat és folyton dumál mint egy cserfes vénasszony..KépNagyon szép kislány!!

Timurr!
Köszi a mailt, olyan édes huncutszemű rajta, Boti is megnézte és ott dumált, kiabált neki, tágra nyílt szemekkel.....Kép

Lir!
Örvendek, hogy Luci jobban van, mi is szortyogunk sajnos, szívjuk orrát ezerrel, na persze igen nagy és egyre nagyobb ellenállásba ütközünk, kapja a Cebion cseppeket +Bérest. Jobbulást nektek is!!!!
Sulid? Sok vizsgád van még?

Jégvirág!
Gratula a vizsgádhoz!!!!!! Nagyon ügyi vagy! Ugye milyen jó érzés amikor azt hiszed, nem sikerült és kiderül, hogy mégis?? Én sokszor jártam így, volt, hogy örömömben sírtam...Kép

Viki!
Gratula Dóri babának!!!!

Connie!
A fogtündér ismét visszajött hozzánk is, nálunk most jön a 8. (felül) és kicsit megviseli, a hegye már látszik, de nagyon nehezen akar kibújni...Kép Sok puszit küldünk Ákosnak!!!

Brigó!
Mi is jobbulást kívánunk Jázinak!!!!!

Még annyi mindenre szerettem volna reagálni, de alig látok, azt hiszem megyek kicsit alszom, eddig a vizsga miatt nem aludtam, most pedig szegény Fürti takonykóros és 2 óránként ébred, így a zombi tagságimat én is sürgősen kérném..Kép

Bocsi ha nem írtam mindenkinek!!!

Igyekszem gyakrabban jönni és bekapcsolódni a beszélgetésbe...

Mindenkinek jó éjszakát!!

üdv.

kingu
cica29
 
 


Húha, bocsánat, de jó hosszú lett, most látom....
Elnézést a helyesírási hibákért...Kép

kingu
cica29
 
 


Hát ma tényleg nem volt valami nagy forgalom. Remélem, a sok klassz program miatt, és nem azért, mert mindenkinek olyan nyűgös volt a gyerkőce, mint nekem. A szokásos napközbeni 5 szopi helyett volt vagy 8-10 (a felénél feladtam a számolást), és csak kézben, sétálgatva volt jó a nap nagy részében. És szilárd kajából is annyit evett, hogy csak bámultam. Egyfolytában csak nyitotta a száját, mint egy kis madárfióka. Mondjuk, aki ennyit menetel, mint a kisasszony, annál nem is csoda, ha kajás. Egy kis ízelítő (a legalsó a mai):
http://www.freewebs.com/molnarflora/videok.htm
Szóval extra nyűgös volt őnagysága, remélem, csak ma, holnapra elfújják a rosszkedvét.

Viki: én is gratula Dórinak.

Juszti: tündéri Boldi, ahogy alszik.

Szombaton jönnek anyuék, két hétig maradnak. Ha nem lesznek hóakadályok, akkor megyünk New Yorkba, Philadelphiába, Princetonba, óceánpartra. És talán amíg itt vannak még moziba vagy vacsizni is eljutunk egyszer a férjemmel kettesben. Persze attól függ, hogy Flóra jól ellesz-e velük, de én bizakodom.

Apukájának mentünk nadrágot venni, és "amíg nem figyeltünk oda" Flórának lett belőle tréning
Kép
Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Pár kép karácsonyról...

Kép
Kép
Kép
Kép
cica29
 
 


Kingu: nagyon sajnálom a vizsgádat. Pedig szorítottam nagyon... Mikor mehetsz legközelebb? Majd csak a tavaszi vizsgaidőszak végén, vagy még ebben a félévben lehet uv-zni? Teljesen átérzem a hangulatodat: én az orosz nyelvi szigorlaton buktam meg kétszer, és én sajnos fel is adtam akkor azt a szakot, amit azóta nagyon bánok. Én sajnos nem kezelem jól a kudarcokat, illetve most már valamivel jobban kezelem, de akkor még csak 20 voltam.
Le a kalappal előtted, hogy gyerek mellett egyáltalán bírod ezt. Legközelebb már biztos sikerülni fog.

Fürtös persze most is tündéri a képeken. A csirkecomb-fogdosós nagyon tuti!

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Sziasztok!

Először is Lirnek,
...mert erre is elfelejtettem válaszolniKép: babatali január 17-én lesz legközelebb, január harmadik hetében. Nem mertem egy héttel korábbra megbeszélni, mert nem tudtam kinek mennyire sűrű az év 2. hete.
És én is örülök, hogy Lilóca jobban van.

És bocsánatot kérek, hogy ennyire zizi vagyok, de napok óta ugrálok a babanet, a babafalva meg a fogzó Ákos között.Kép Jövő hét végére szeretnénk készre csinálni a weblapot, és napközben is molyolok rajta, amennyit tudok. Pedig már a nagyja megvan, de eszméletlen időigényes a sok apróság, amit be kell állítgatni, szépítgetni. Azért élvezem, nem panasz, csak azért nem tudok annyira ide koncentrálni.

Kingu,
sajnálom a vizsgát, mikor derül ki az eredmény? Az összes suliban, ahova eddig jártamKép, mindig a legutolsó kis melléktantárggyal keménykedtek.Kép Gyógyszerészetin az öt év legeslegutolsó vizsgáján húztak meg először, úgy, hogy köv. alkalommal semmi plusz tanulás után, ugyanazokat a kérdéseket kihúzva ötös lett. Kicsit zizzent volt a tanár.Kép Persze ez neked nem vigasz.
Jó lehetett, hogy itt volt apukád.Kép
Fürti szegény meg kénytelen ételt rabolni magának, ha enni akar?KépKép

Kriszta,
Ákos is nyűgös volt tegnap (is). És tuti a foga, most hogy kapott Panadolt (ezt akor szoktam bevetni, ha este már megvigasztaltahatatlanul sír), csak másfélszer ébredt, nem 6-7x, és reggeli szopi után is visszaaludt. Nekem meg kelnem kellett, mert Gabi pont ma ment be hamarabb.Kép

Ja, éjszakai felsíráshoz akartam írni: novemberben tönkrement a fűtés a lakótelepen éjjel egykor, Ákos háromkor ébredt, utána velem aludt, és milyen szerencse, nem is vettük észre a fűtésleállást csak reggel. Ha nem ébred, nem sír, és ezzel nem "kényszerít" arra, hogy foglalkozzak vele, és melegítsem, akkor lehet jól megfázott volna, vagy még rosszabb.

KépKép
connie
 
 


Jóreggelt Kép

Úgy látom, ma nem megyünk sétálni, pedig tegnap olyan jó volt Kép már most szemerkél az eső... én meg ilyen időben nem nagyon viszem ki Lucit Kép

Nem mintha itthon nem lenne mit csinálnom, nagyban alakítom a lakást bababaráttá, most über-sürgőssé vált, amióta Lilinek semmilyen úttorlasz sem akadály már Kép

Kingu,
meg tudlak érteni a vizsgákat illetően, én év végén, Luci betegsége miatt jól leálltam, most indul újra a hajtás... még jó, hogy a mi sulinkban egész évben vannak vizsgák, nincs kifejezetten vizsgaidőszak Kép
Ha úgy érzed, hogy pénzügyből kellene egy kis segítség, szívesen rendelkezésedre állok Kép Nekem szakirányom, remélem a ti anyagotok sem fog ki rajtam Kép
Rám matekból férne egy kis korrepetálás Kép mondjuk az alapműveletektől kezdve Kép

Lányok,
használ vki párásítót? érdekelnének az előnyök-hátrányok a típusok között. Sajnos nálunk a fútéstől annyira kiszárad a levegő, hogy az hihetetlen, valszeg kénytelen leszek beszerezni vmi készüléket....

L
lirian
 
 


Sziasztok!

Nebula

Nagyon ügyes a kis Flóra! Kép

Bendi is megy már úgy, hogy egy széket tol maga előtt, a múltkor úgy ment, mint egy terminátor, az útjában álló akadályokat (szivacspuzzle, játékok) csak úgy rombolta. Kép De arra még nem vetemedett, hogy elengedje a kapaszkodót, állni is csak kapaszkodva áll még.

Kingu

Ne keseredj el! Ha ez megnyugtat egy kicst én is megbuktam az alkotmányjog vizsgán. És én is letörtem, mivel ez volt az első vizsgám, mióta a halasztás után visszamentem és készültem rá sokat és annyira azt hittem, hogy most, hogy nem dolgozok, napközben azért tudok aludni Bendivel és este tanulok és most nagyon jól fog menni és nem fogok egy vizsgán sem megbukni és tessék már az elsőn sikerült. Kép És annyira hülyének érzem magam, hogy tanulok sokat és mégsem tudom. Mondjuk pont a legszigorúbb tanárhoz kerültem, de még a vizsgán sem hittem, hogy megbukok, mert jó tételt húztam és azt tudtam is, persze utána pont olyanokat kérdezett, amit nem tanultam meg, mert volt egy rész, amit reméltem, hogy elkerülök, mert nem az volt a fontos rész a tananyagból, erre pont abból kérdezett. És hiába mondtam el jól a tételt, megbuktam így is. Kép Nem tudom miért nálunk a tétel nem sokat számít, amikor másodszor mentem, akkor a tételnél sokat hibáztam, mert összekevertem dolgokat (pedig ismét sokat tanultam Kép), de a kérdésekben jó voltam és így kaptam egy közepest. De még így is nagyon le vagyok törve, önbecsülésem a béka segge alatt, mert irtó sokat kellett tanulnom és még így is egy nagyon jó fej tanárnál kaptam a közepest, sztem ha megint a másikhoz kerülök, megint megbuktam volna és nem értem, hogy ha ennyit ülök felette akkor miért nem tudom és miért bénázok annyit??? Ennyire hülye vagyok???
És jövő kedden büntetőjog vizsga és még sehol sem tartok és ismét nagyon sokat kell tanulnom, többet, mint alkotmányjogból, áááááááááááá
Úgyhogy jövő hét keddig megint nem jövök, mert mostmár bele kell húznom. Kép

Együttalvás témához pedig már biztos mondtam, hogy mi letettük a matracot a földre, két ágy matracát leraktuk, így elég nagy hely lett és Bendi sem tud leesni. És néha tök aranyos, amikor napközben leteszem aludni én kint szoktam tanulni a nappaliban és mikor felébred, egyszercsak megjelenik az ajtóban, négykézláb kisétál a szobából. Kép

ruz
ruzicsky
 
 


Kingu
sajnálom a vizsgátKép
Boti édesKép

Nebula
nagyon klassz Flóra szerelése

Maja betteg én pedig egy nagy balf.sz anyuka,utálom magam.
köhög,piros a torka,taknyos is ,éjjel fél óránként kelt

Timurr
Vendég
 


Timurrr
Naaaaaa, ne mondj már ilyeneket! Szerintem ez valami vírus lehet, mert elég sokan vagyunk így megfázva. Biztosan nem te tehetsz róla! Fel a fejjel, megfog hamar gyógyulni a kis huncut Maja!!!KépKépKép+++++++++++++++++++++

Én fiam is beteg + én is.Éjszaka mi is rosszul aludtunk. Nyügös is voltam reggel. De most a fiam bepótolja az éjszakai keléseit, most alszik!

Nebula
Édes a kis fittnesbaba az új rucijába!

Kingu
Le a kalappal előtted! Hogy egy vizsgád nem sikerül? Na puff neki. A legközelebbi röhögve fog menni!Kép
Hogy lehet Botinak ilyen kék szeme, ha az apjának olyan barna? Gyönyörű. Mármint Botié.Kép

Akiren,Vezso,Vizimano,Delfinke,Juszti,Vaktyuk,Wester, Zsana, Berkiadri, és akik rég nem írtak mi újság van veletek?
hüpi
 
 


Sziasztok!
Hüpi!
Köszi a hiányolást; én még élek! Kép
Jan.27.-én műtik a kezemet; totál be vagyok parázva mert 10 napig gipsz lesz rajta.Halvány lila gőzöm sincs hogy fogom ellátni Marcipánt!
Kép
Aput jövő hét kedden műtik; anyám már most a sírba tesz a siránkozásával!
Kép
Ezentúl kedden járunk 10-re gyógytornára, úgyhogy én kimaradok a talikból!
Kép
De hogy jót is írjak!Marci nagyon ügyesen ül már; egész nap ücsörög.Egyre kevesebbszer dől el, kevesebb a bömbölés!
Kép
A szilveszter nyugiban telt, tv nézéssel; Marci még a petárdázásra sem kelt fel! Kép

Hát röviden ennyi!

Ildi

delfinke
 
 


Ildi,
Nincs, aki segítene? Beszervezhető barátnő, szomszéd, rokon? Csak mindenkire ráosztasz fél napot, hátha sikerül. Végső megoldásként pár óra bébiszitter?

Hüpi,
Remélem hamar meggyógyultok!

Lirian,
Nekünk nem párásítónk van, hanem egy nagy akvárium. Remekül elvan Nati a narancsszínű halak bámulásával. Egy lélegeztető megoldja a szoba párásítását, és még szép is.

Kép KépKép
lorca
 
 


Hüpi
Jobbulást Ádámnak.
Azt nem értem,ha beteg egy gyerek minek kell megengedni,hogy össze fogdozza más baba játékait.Azért vagyok béna,mert egész éjjel kínlódtunk,de nekem eszembe esem jutott,hogy valami baja lehetKépna mindegy

Ildi
szorítok nektek,hát gipszKépnem lesz egyszerű
Vendég
 


Lir: nekünk Holmes hidegpárásítónk van (gőzöm nincs, hogy otthon van-e ez a márka). Egyetlen baja, hogy kicsit zajos, de Flórát nem zavarja. Megy is minden éjjel, hamarosan szűrőt is kell cserélnem benne. Most azt tervezzük, hogy a mi hálónkba is beszerzünk egyet, mert nagyon száraz a levegő.
Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Cseriviola: megnéztem a képeket, nagyon aranyosak. Látom jó nagy korkülönbségek voltak a babák között. Édes Viki, ahogy abban a székben ül Kép

Kép
KépKép
nebula
 
 


Sziasztok!

Lir: Olvastad amit a párásítókról írtam msn-en?

Kingu: Sajnálom Kép Még nekem is van 2 vizsgám. Bár téged ez sem vígasztal, olyant meg úgyse tudok mondani amitól jobban éreznéd magad, de sajnálom tényleg.

Nálunk itt van anyukám most pár napig, holnap visszük haza. Gréti ma felállt anyu ágyába kapaszkodva egyedül, majd megzabáltam Kép

Nemsokára jön haza a férjem és megyünk moziba. Kép A Csak szex és más semmit nézzük vagy mi a címe, nem tudom pontosan.

Bocsi, hogy nem reagálok mindenre.

Juszti: Gréti is így alszik mostanában. Kép Lábait és a kezét is maga alá húzza és hason, pedig mi mindig háton fektettük le, most is. Magzati pózt veszik fel, érdekes nagyon, hogy előjönnek ezek a dolgok Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Sziasztok!

Lir,
nekünk is hidegpárásítónk van, ultrahangos, minden éjjel megy nálunk. Picit mormog ez is, de már engem sem zavar. Ákost meg sose zavarta.Kép
Melegpárásítónk is van, de az ebben a lakásban nem jó, tisztára monszun hangulat van tőle.

Kriszta,
már akartam írni,képzeld, nem tudom megnézni én sem Flóra videóit, és mindig elfelejtek szólni Gabinak, hátha az ő gépén lehet, az enyémen akadozik. Meg a mi videóink is az ő gépén vannak, csak tőle tudok küldeni.

Ildi,
sajnálom!KépOlvastam a X. ker. topikban, hogy legalább a Pető intézetbe nem kell járnotok. A műtétekhez szorítok, hogy minden rendben legyen.

KépKép
connie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?