Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Ja HP-s fotókat én sem kaptam Meg KépKép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Cseriviola
Üdv nálunkKép
Nagyon szép a kislányod,ha lányom lett volna,Lili Jázmin lett volna.Az én fiam március 7-én született 3900g,60cm-rel és most nem tudom a pontos méreteit,de a legutóbbi mérésen már kicsit több,mint 10kg volt.Õ is szereti a hasátKépMa először főztem neki tökfőzeléket krumplival sűrítve,már 11kor megette az egészet(csak megkóstoltattam vele,h ízlik e neki:hiba volt,éktelen üvöltésbe kezdett,pedig előtte nem sokkal evett rizspelyhes almát...feneketlen bendője vanKép

Vezso,Hüpi és aki még tud sütni
Légyszi segítsetek!Ma meg akartam lepni a férjem gofrival(ez meg is sült,finom),de csokis tejszínhabot akartam hozzá csinálni,de teljesen összezuhant,valami rémlik,h nem lehet meleget tenni a habhoz,én meg még melegen öntöttem hozzá az olvasztott csokit..szóval hogy kell csokis tejszínhabot csinálni,ha nincs szifonunk? Vegyünk egyetKép Kép

Jégvirág
TurbinaKép Kép Azóta mi is így hívjukKép Vince még mindig nem tud mit kezdeni az objektum-turbinával,egy kedvenc eleme van,azt mindig lekapja róla és azt rágja,a többit is csak szétdobálja...szóval nem egy nagy szám tényleg.
Grtaula a vizsgádhoz!!!

Nézek 1-2 képet.
Virág
villes
 
 

 
 

Ja Liberós teknős:mi megkaptuk, de Vince tegnap elhagyta az Ikeában.Órákig gyászoltam,brühühüKép Kép Vince és én is nagyon szerettük.Béke poraira.
V.
villes
 
 


Sziasztok!

Virág,
Képzeld, tegnap meg ma nem aludt el szopi közben Ákos, tegnap magától hagyta abba, ma kicsit korán vettem ki a cicit a szájából, kijöttem mellőle, és egyedül elaludt. Méga végén véletlenül megtanítom egyedül elaludni.KépKépKép Na jó, nincsenek illúzióim, hogy ez így is marad.Kép De határozottan sokat számít, hogy 6 után nem alszik. Örülök, hogy Vince is "javul", és tudsz pihenni.

Adri,
Ákos is csapkodja az ikeás cuccot, az alsó szomszédék nagy örömére.Kép És rájött, hogy ha forgatja, akkor csúszkálnak rajta a cuccok, így mindig más oldalát csapja oda.Kép

Dóri,
Blanka milyen csinos hölgy.Kép

Cseriviola,
a www.hg.hu-n találtam egy cikk mellett, ezeket így lehet venni, de sztem egy kreatívkodó anyuka, apuka is tud hasonlót csinálni. Az a bohócos tároló nekem is nagyon tetszik, majd megpróbálkozunk vele.

Ákost tegnapelőtt mértük, 8 hónaposan 9860 g és 72 cm. Utóbbi két hónapban csak 40 dekát hízott (végreKép), de ennyi nyüzsgés mellett nem csoda.

Juszti,
Ákos is remekül használja egyedül a cumit, ha megtalálja, pedig nem is cumizik. Tök édi, mert mindig tartja, nehogy kiessen a szájából.

Épp azon gondolkodom, hogy lenne-e igény olyan hobbyművész tanfolyamra (decoupage, üvegfestés és társai), ahol biztosítanak gyerekfelügyeletet? Amilyen hülye vagyok, beígértem a keresztlányomnak, hogy megtanítom ilyenekre nyáron, de nekem is valahol meg kellene tanulnom. Csakhogy a hétvégét nem szívesen töltöm ezzel, hétközben meg nem tudom hova tenni Ákost.

Ildi,
Tibi eddig is járt dokihoz, vagy rosszul emlékszem? Ezek szerint a nem vált be. Biztos ez a téli sötétség és szotty is rátesz egy lapáttal. Remélem találsz jó dokit neki.

KépKép
connie
 
 


Vince ilyen sátrat kapott a nagynénjétől.CSak a lakás kicsit kicsi hozzáKépDe nyáron tök jó lesz a kertben.
Kép

Vinci így imádja a könyveketKépEzt tőlem örökölteKép
Kép

Ezt a dzsesszes sapit kapta a nagynénémtőlKép
Kép

A csomagolópapír Vincénél is bejöttKép
Kép


Dóri
Nagyon jók a képek!Tök jó ez a taxi.Inkább ilyet vettünk volna turbina helyettKép
Virág
villes
 
 


Juszti!!
Bocsi, de ezt akkor nagyon elnéztem!!! Nálunk Bazsi a cumisüveget veszi ki a kezemből és magát eteti, már amikor engedem, mert inkább játszik vele, élvezi, hogy ki-be teszi a szájába az üveget.

Cseriviola!!
Üdv. a csapatban. Bazsi nálunk a 4. gyerkőc ő most volt 8 hónapos, a legutóbbi méréskor 10 kg és 76 cm volt.

Dóri!!
Mi itthon szilveszterezünk a nagyobbak elmennek házibuliba a TV lesz a szórakozásunk. A hátvakaráshoz annyit fűznék, hogy a páromat is így altatták el kiskorában és úgy meg szokta, hogy napjainkban lefekvés előtt simiznem kell a hátát!!Kép

Az ifjú zenetehetség!!
Kép
na mivel játszak???
Kép
zsuba31
 
 


Sziasztok!

Jöttem én is egy kicsit élménybeszámolni.

Mi 23.-án este keztük meg a karácsonyozást, ami a fa díszitéséből állt. (Fél 3-ig tartott.) 24.-én reggel a fiam rácsodálkozott, hogy mi is ez a fa itt, hiszen még tegnap nem volt itt. Megvizsgálgatta, de szúrta nagyon, és nem jött be neki. Aztán közös fürdés volt hármasban a nagykádban, aztán egy kis ebéd utányi szunya. Délután 3-ra mentünk az én családomhoz karácsonyozni. (4 család, 16-an voltunk.) Ajándék osztás után volt a vacsora, és a jó hosszú beszélgetések, játszások. Ádám 10 óra felé kidölt az ébrenlevők sorából, így haza kellett jönni, de ott még a buli javáben zajlott egészan éjfélig.
25-én itthon voltunk, és pihentük ki az előző napot. Játszottunk sokat.
26.-án mentünk a sógornőmékhez. Ott is nagy volt a felhajtás. 14-en voltunk. Innen, csak másnap jöttünk haza.

Ádám kapott dönpert, zenélő hajót, egy nagy autót tele nagyobb fajta legóval, zenélő mászó babát, zenélő csörgőt, kertésznacit felsővel, fürdőlepedőt, mesekönyvet fából, hintát.

Változtatott a lelkem az alvási szokásán.
Nem hajlandó a kiságyában aludni!KépKépKép
Rájött, hogyha jó sokat sír, ordít, bereked, folyik az orra akkor anya bejön hozzá a szobába, és megszakad a szíve,és felveszi, és beteszi az ő ágyukba, és én ezt egy hagnélküli elalvással jutalmazom. Pedig én mindent megtettem azért, hogy a saját ágyában aludjon. De ha el is alszik az ölemben szopi közben, akkor a kiságyba behajolásnál már felébred, és kapaszkodik a nyakamba.
Hol ronthattam el? Vagy ez így normális? De ez miért most a nyolcadik hónapra jött elő egyik napról a másikra.
Mondanom sem kell, hogy az éjszakáimat vigyázállásba alszom, mert ott a gyerek. Ki kell találni valamit!!!!!!!!

Cseriviola
Üdv!
Ádám Április 27.-én látta meg a napvilágot 3450gm és 54 cm volt. Mostanra 7600 gr, és 70 cm.

Jégvirág
Gratulálok a vizsgádhoz!!
Mekkorát nőtt a Gréti. Hasizma?

Villes
Ha csokis tejszint szeretnél készíteni, akkor a csokit felolvasztod, és majdnem hidegen csurgatod a felvert tejszinhabhoz. De javaslom a kakaóporos tejszinhabot, az sokkal egyszerűbb, és szerintem jobb is.
Nagyon helyes don Vince azzal a sapival!!!Kép

Nekem megjött a rendelt kép. Liberosat meg nem küldtem.

Juszti
Gyógyuljatok meg!!

Connie
Tényleg én is kicsit beteg vagyok. Lehet innom neocitran-t, acc-t stb, ha még szoptatok?
Dokim szerint igen, de ezekre az van írva, hogy nem ajánlott.

Minden baba aranyos, és nagyon szép!

Ezzel a lendülettel ezt elküldöm, de azért még rakok fel pár képet, és mentem aludni a kis családom mellé!Kép

Szilvi
hüpi
 
 


Kép
Én és a fa.

Kép
Az első hintám!

Kép
Dömperem fogadtatása,

Kép
kicsomagolása, rácsodálkozása,

Kép
használatba vétele!

Kép
Nagyi fája és a kis családom!
hüpi
 
 


Szilvi: semmit nem rontottál el! Teljesen normális, hogy éppen nyolchónapos korában (nyolchónaposok szorongása) jött ez rá, hiszen ilyenkor, amikor már el tudnak mászni anyától, rájönnek, hogy ők és anyukájuk nem egy és ugyanaz, akár el is tűnhet anya a képből, és ezért lesznek ragaszkódóbbak, alszanak nehezebben. Ne félj, el fog múlni.
Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Jégvirág: nekünk megjöttek a képek. Anyuék jól meg is lepődtek, mert direkt nem szóltam előre.

Ildi: szegényem! És a férjed beismeri, hogy segítségre szorul? Mert szerintem az már nagy lépés.

Virág: de örülök, hogy rendeződik az alvásotok! Én is kedvet kaptam a Flóra-mesékhez azok után, amit Connie írt, így azóta beépítem az esti rituáléba. Nálunk általában nem az elalvással van a gond, hanem az éjszakai ébredésekkel. De ezekről most inkább nem nyilatkozom, mert már többször elkiabáltam a dolgot, és utána mindig rosszabb lett.
És imádom ám Vincét is a harisnyában (is) Kép

Dóri: edzés a csomagolópapír széttépésére Kép

Zsuba: hűha, akkor lehet, hogy jól kiszúrok Flóra leendő férjével, már ami a hátvakarást illeti? Üsse kő Kép

Úgy tűnik, lassan-lassan elvonul a takonykór a családomról. Igen kitartó volt, bár szerencsére nagyon durván nem támadott.

Tettem ám fel néhány videót végre, ha valakit érdekel:
http://www.freewebs.com/molnarflora/videok.htm

Az utolsó mai termés: eddig csak egyhelyben rugózott, ha állás közben megfogtuk a karját, de ma elkezdte egymás elé rakosgatni a lábait Kép

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Connie: nem sikerült kinyitnom Ákos videóit, illetve csak az első két zippeltet tudtam. Van quicktime player meg minden. A többit html fájlként értelmezi a gépem. Mit csinálok rosszul?
Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Sziasztok!

Van két albumunk az egyiken az esküvői a másikon a kislányunkról van pár kép.
http://fototar.t-online.hu
család,barátok címszó alatt be kell írni a keresőbe,hogy Esküvőnk Majkon
szintén a keresőbe kell beírni a gyerek címszóhoz Hercegnőnk,Viktória Lili

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Látom, hogy drukkoltatok nekem a gyógyulásért és köszönöm Kép Alakulgat a dolog, de van még hőemelkedésem. Ha nem fáj közben mindenem, akkor ez nem gond. Persze fekszem, mert már volt egy jó kis tüdőgyulladásom, és köszi most nem kérek belőle. (Mondjuk akkor lefogytam hipp-hopp úgy 10 kg-t két hét alatt, meg utána is keveset - ez most jól jönne).
Szép hóesés van. Igazából a telet nem szeretem, kivéve a Karácsonyt meg a havat. Ha már tél van viszont, essen a hó. Kép Legyen mit takarítani a 40 méteres kerítésünk előtt Kép Néztem időjárás-jelentést a neten, úgy néz ki ma sok hó lesz...

Zsuba
Sztem a fejfájásod a havat jelezhette. Jópofa a mosogatós sztorid, nálunk is kell már mosogatógép. Biztos állandóan menni fog, mint a mosógép. Mert mosni mindig kell, hihetetlen, néha napona 2x megy a mosógép. Nálatok is? Mellékállásban mosómaci vagyok. Szerencse, hogy a vasalásból a férjem ingjei kimaradnak, mert a munkahelyén megcsinálják.
Bazsi irtó édes minden képen, sokat nőtt ő is. NNéha úgy rácsodálkozom mekkorát nőnek a gyerekek itt a topikon, mert ugye Rozit mindennap látom, nem olyan feltűnő.

Delfinke
Szegény Tibit nagyon sajnálom, borzasztó lehet neki, és ezáltal Neked is. Tudod, nálunk Apukámnak van depressziója, más ok miatt. Nála a sok infarktus és agyvérzés miatt, meg aztán azt is nehezen viseli, hogy idén nyugdíja lett. Pedig hobbija van egy csomó, mégsem tud magával mit kezdeni. Anyunak meg néha pokollá teszi az életét evvel. A lényeg, hogy nála már az is eredmény volt, hogy beleegyezett az orvosi kezelésbe. Hallani sem akart róla eleinte, de be kellett lássa, hogy csak ez segíthet. Nála gyógyszerezni kell, ha abbahagyja, hihetetlen mennyire visszaesik, egy tök más ember lesz. És látja már ő is. Remélem találtok olyan orvost, akiben Tibi megbízik, mert akkor teljesen rendbe fog jönni. Kívánom, hogy hamar legyen vége ennek a rossz időszaknak és Te is vidám tudjál lenni.
Sok sok sok erőt küldök KépKépKépKépKépKépKép

Jégvirág
Megkaptad a képeket?
Gratulálok a vizsgához Kép Megy ez Neked, látod Kép Ügyes vagy, menni fog a többi is Kép
Hámozott muffin Kép
Mi az a HP?
Malacsült: nálunk is volt pl két évvel ezelőtt, amikor nagy szilveszteri buli volt nálunk. A Stahl-félét csinálom, és hamar elfogy. Te szoktad sütni?

Juszti
Torokgyulladás KépKépKép Szegény kicsi Boldi, ez nem hiányzott most, meg persze sosem hiányzik egy ilyen betegség. Gyógyuljon meg hamar. A panadol leviszi a lázát?
Cumit kérdezted: Rozi be tudja tenni magának, meg mostanában nekünk is, vagyis megkínál minket vele Kép És tegnap odanyújtotta a számhoz az egyik kedvenc rágókáját is KépKépKép Édes Kép

Virág
Jók a képek Vincéről, helyes rajtuk és imádom, ahogy írsz, mindig mulatok. Pl "rongyosra" alszod magad meg ilyenek Kép Felcsigáztatok evvel a turbinás játékkal, esküszöm megnézem magamnak egy boltban...
Hüpi írta, hogyan lehet jó csokis tejszínhabot csinálni, nekem még az is beválik, hogy beteszem a kész csokis habot a hűtőbe pár órával a kínálás előtt. Ha pl a fagyasztóba teszed, akkor tök jó csokis fagyi lesz (ehhez viszont jobb rendes csokiból csinálni).
Régen lehetett gofrit kapni az utcán, nem tudom már miért nincs, nagyon szeretem.

Most ezt elküldöm.
V.
vezso
 
 


Cseriviola
Látom, fenn vagy Te is. Jól írtad, mi egy Nagy Család vagyunk itt. Kép
Mivel mindenki írt a babájáról, nem szeretnék kimaradni: Rozália Réka a babácska neve, és jan 16-án lesz 10 hónapos. Júl 25-én "gyártottuk le" Portugáliában sok portói elfogyasztása után...Kép Még nem volt 8 hetes, amikor megszületett, ehhez képest 3,5 kg és 60 cm volt!! Most 86-os ruhákat hord, a súlya kb 9 kg , nem tudom mennyi pontosan. Itthon a nagy mérlegen mértem csak. Egy tündér baba Kép Van neki két nővére: Veronika 11 éves, Zsófia pedig 9.
Tetszett a bemutatkozásod és ahogy írtam a napokban gyönyörű kislányod van Kép

Connie
Ne tessék itt nekem ilyen kreatív képeket feltenni, mert akkor meg szeretném csinálni....Kép
Kérdezted, hogy milyen módon rendeztük el a Karácsonyt. Kb úgy, mint Virágék, egyszerűen megmondtuk, hogy így lesz és kész. Csak sajnos sok évet vártunk erre, és sok Karácsony áldozatul esett. Az egyiken anyósom olyat alakított, hogy a férjem mondta: ebből elég, soha többet. Nekem nehéz volt, mert amúgy is nagyon rosszban voltunk, és keveset jártunk össze. Magamban arra gondoltam, miért pont Karácsony estéjét kelljen vele töltenem. De a gyerekek és a férjem miatt nem szóltam semmit, akkor sem ha k...-nak nevezett az anyósom Szenteste. Mert ilyen is volt. Egyébként direkt mézes-mázos voltam vele (meg nagyanyósommal is, ő aranyosabb volt azért), külön főztem a kedvenceiket stb. De sosem volt jó semmi, már az ajtóban, érkezéskor veszekedett. A lényeg, hogy hamarabb kellett volna döntenünk: a Szenteste a miénk, utána jöhetnek 25-én, vagy 26-án.
Hát, nem tudom evvel mennyit segítettem, az biztos, hogy egy szülőnek, bármilyen nehéz is, el kell fogadnia, hogy a gyermeke felnőtt és saját élete van, saját döntései vannak. Meg szülőtől is függ minden, mert pl sem a férjemben, sem bennem sosem merült fel, hogy a szüleim ne jöjjenek Szenteste, mert egyszerűen olyan aranyosan tudnak ünnepelni, jó velük lenni ilyenkor (is).
A játékok rendeltetésszerű használatán jót nevettem, pl az alvós baba szemeinek piszkálgatása az? Kép Viccet félretéve, Rozi még inkább eszi a játékokat, meg csapkodja, tetszik neki mi milyen hangot ad.
Szilveszteri recept: töltött kifli, bólé. Nálunk ez lesz. Meg fogok csinálni lencsét, jó sokat, hogy jó gazdagok legyünk Kép.

Timurr
Hol vagy? Ugye nem vagy beteg? Minden rendben?

Nebula
Dehogy vagyok szuperanyuka, néha kész csődtömeg vagyok, ha tudnád...Kép
A külföldön való hosszabb tartózkodás volt nálunk is, ami rendbe tette Anyu és az ő anyósa közt a dolgokat, addig minden hétvégén kötelező volt egy teljes napot anyósnál tölteni. Pedig Anyu annyit dolgozott már akkor is, a hétvége kellett neki, egyrészt behozni az elmaradt házimunkát, másrészt pedig pihenni. De az összesen 7 év Mongólia megoldotta ezt.
Elgondolkoztam, vajon milyen leszek majd én, amikor a gyerekeim felnőnek, hogy is lesz pl a Karácsony. Az biztos, hogy sokat sütök-főzök, hátha akkor még inkább jönnek majd a gyerekek hozzánk...Na persze már régen rossz , ha csak ezért jönnek. De ez még messze van, igyekezni fogok, hogy megértő legyek, remélem sikerülni fog...

Megyek, mert felébredt Ro és pelluscsere van.
Meg algopirin is köv.
Puszi Mindenkinek, legyen szép napotok a családdal, aki pedig vezet, vigyázzon ezeken a havas utakon nagyon. Kép
V.
vezso
 
 


Szóval rosszul írtam: 38 hetes nem volt Rozi, nem 8 hetes!!!
Bocs
vezso
 
 


Dóri, Hüpi
Nektek is szerettem volna még írni, de később, mert dolog van. Kép

Zitmi
A kinti hinta még havasabb, csinálok képet ma.
V.
vezso
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bíztatást! Kép
Vezso,Connie!
Tibi járt már orvosnál, de egyik sem segített neki, csak rosszabb lett!Az első teletömte gyógyszerekkel amitől tök kába volt egész nap.
A második tuti, hogy Csernus dokinál tanult; mert ő folyamatosan csapkodta az asztalt; és üvöltözött!Ez a doki totál letörte azt a csepp önbizalmát ami volt még neki!
Kép
A harmadik egy reiki volt, de mi nem igazán hiszünk ebben!
Most megbeszéltük, hogy keres egy másik munkahelyet ahol fix pénz van.Ugyanis ennél a cégnél nincs alap, csak és kizárólag jutalék.Így egész hónapban azon stresszel mennyi pénzt kap!
Én úgy néz ki, jövő héttől elmegyek napi két órában dolgozni ha sikerül.Ugyanis a gyógytornász aki kijött 22.-én elvállalja Marcipánt szerencsére; de 5000 Ft egy alkalom.Ez havonta a Dévénnyel együtt 28000.-Ft; ami˝kicsit˝megterheli a kasszát!
De tudom, hogy a jövő év tök jó lesz, és minden sikerül amit eltervezünk!
Kép

Ildi

delfinke
 
 


Sziasztok!

Vezso,
Milyen az a töltött kifli? Nálunk lesz extra franciasali (almával és meggyel), baconbe tekert virsli, lehet, hogy kukoricasali is, de kellene még valami, mert csak 4 db virslink van itthon.Kép És vettünk fagyit is, mindenkinek a kedvencét, én citromsorbetet, és pezsgővel fogom enni. Vagy inni.

Azt hiszem mi is ezt fogjuk csinálni, megmondjuk kerek-perec, hogy 24-25-én itthon vagyunk, és 26-án megyünk le csak nagyszülőzni, az még pont karácsony. Anyum panaszkodott, hogy nem igazi nélkülünk a Szenteste, nem találják a helyüket, de ezt nekik kell megoldani, kettőjüknek, nem nekünk.

Gyerekeim ellen azt a "merényletet" tervezem, hogy hangulatos karácsonyaink lesznek, akkor hátha maguktól is jönni akarnak.Kép De ha nem, akkor se fogunk megsértődni, meg jeleneteket rendezni.

Egyébként a Bettelheim könyvben (Az elég jó szülő), amit Kriszta is már ajánlott, van egy érdekes rész az ünnepekről - majd egyszer öszefoglalom hosszasabban, úgyis akarok cikket írni belőle - és abban van pl. az is, hogy ha valaki rendszeresen karácsony (vagy más ünnep) környékén depis, akkor azért van, mert gyerekkorából nincsenek szép emlékei, vagy rosszak vannak. Pl. én évekig utáltam a karácsonyokat, nálunk ilyenkor sokkal jobban kijöttek a "hiányok", mint év közben.Kép Legszívesebben nem is mentem volna haza anyuékhoz.Kép

Ildi,
Hú, ez nagyon frusztráló lehet így, egész hónapban ezen izgulni. Én tök kiborultam tavaly, mert Gabi nem fix napokon és nem egyben kapja a fizuját, és akkor táppénzen voltam, nekem is összevissza jött a pénzem, és mindig izgalom volt, hogy mikor kell, pont lesz-e. Brrr.
Hova mész dolgozni? És kire hagyod Marcipánt?
Amit ajánlottam, még áll, de az legkorábban márciustól lehet érdemi bevétel nektek.Kép

Hüpi,
Ez a nyolchónaposok szorongása Ákosnál is csak az alvás kapcsán jön elő, én már kb. másfél hónapja vele alszom. A nagyágyban alszik el, és az első kb. négy órára áttesszük a kiságyba, aztán első ébredéstől velem van. És azóta is ébred 3-4x reggelig. A jó hír, hogy már nem alszom vigyázzállásban.Kép

Ranschburgnál olvastam, hogy ő majdnem minden ilyen alvásproblémára simán az együttalvást javasolta, vagy legalább a kiságy a szülők szobájában megoldást, mert később, ha ez elmúlt, vissza lehet szoktatni a gyereket a külön ágyba (és szobába), nem fog 20 évesen is még velünk aludni. Lehet letenni neki egy matracot az ágyatok mellé, vagy a kiságyat levett ráccsal összetolni a ti ágyatokkal, akkor közel van, de nem kell izgulnod, hogy ráfekszel.

Egyébként az Aranytízben mondta nekem az egyik pszichológus csajszi, hogy az egyedül elalvás, kiságyban altatás, külön szoba stb. "kultusza" azért nyert ennyire teret Amerikában - és onnan terjedt tovább - mert ott nagyon hamar vissza kell menni dolgozni szülés után, és nem jó, ha nagyon kötődik az anyuka a gyerekéhez, mert akkor nagyon lelkifurdalása lesz, és úgysem tud mit tenni.Szóval ez amolyan társadalmi igény ott.

Nebula,
nem tudom, ha letöltöd és társítod hozzá a quick time-ot, nem hagyod, hogy magától válasszon progit, úgy se jó?

Megyek nézelődni.Kép

KépKép
connie
 
 


Szép hóeséses reggelt mindenkinek!

Nálunk kb. 15 cm hó esett hajnal óta, és reggeli edzésként ellapátoltam a teraszról meg az utcáról. Mindjárt mehetek megint Kép
Persze apuka jól megérdmelt év végi szunyokálását tölti a hálóban. Éjjelig nézett valami hülye taiboxot.
Ma sem lesz séta a hóban, mert nagyon fúj a szél, pedig kiscsaj élvezte a múltkor is Kép

Connie! Tutira jó ötlet a kretív kismama-tanfolyam bébifelügyelettel. Én leszek az első jelentkező!

Nekünk is egy csomó jó ötletünk van kreatívkodásra, pláne, hogy párom kőfaragó, egy csomó mindent akarok csinálni kőből is. Jó dolgo vannak ám!

Cseriviola! Bocsi, ti tatán vagy tatabányán laktok? T.bányán van nekem is ismerősöm Kép

Hüpi! Nekünk pont ilyen hintát hozott a Mikulás! Még nem szereltem fel, mert így sem tud betelni a sok játékkal!

Villes! Ténlyg jó a taxi, nagyiéktól kaptuk, és dupla élvezetes, mert van egy talpa is, ami hintalóként funkciónál, és ez jobban tetszikm még neki, mint a taxizás.
Na megyek!
Pusz Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Connie help

Majának enyhe kötőhártya gyulladás van és ciloxot vagy valami ilyesmit kapott 2 hete és ugyanúgy könnyezik,leakartuk vinni a dokihoz,de nincs ,mert méteres a hó,meg nem is tudom hogy mennénk el,após kapott recept nélkül septosylt,szerinted ezzel bekenhetem a szemét?Teljesen elvagyunk zárva a külvilágtól,a patikus nem mondott semmit.LÉgyszi ,ha tudsz segíts!

ne haragudjatok,hogy most csak kérek,de nagyon el van kapva a gatyám,amint tudok jövökKép

pusszancs

Timurr
Vendég
 


Timurr
Mi enyhe kötőhártyára a Visine szemcseppet használjuk. Huzamosabb használatnál szárítja a szemet, ezért műkönnyet is használunk mellé (pl Humalac). A családban van szemész-szemsebész és az ő tanácsait követjük. A sok úszás miatt mindig van a gyerekeknél ilyen probléma.
Pussz
Vezso, megyek mert Honfoglalózik a lányom
vezso
 
 


Timurr,
Utánanéztem, lehet a septosylt gyermekeknek is adni. De nem lenne szerencsés keverni a kétféle antibigyót, amíg az orvos nem mondja, hogy lehet, másrészt szemkenőcsöt én nem használnék ilyen pici babánál. Nagyon kellemetlen, szúró érzés, és elhomályosítja a látást is, ahogy szétterül a szemen a kenőcs, elég hosszú időre.
Egyébként a ciloxannal is azt találtam, hogy két hétnél hosszabb használathoz kell a doki megerősítése a kezelés folytatásához.
Nem tudtok semmiképpen dokihoz eljutni?

Kamillateával lehet mosogatni, langyos teába mártott kozmetikai vattakoronggal, vagy gézdarabbal, naponta sokszor is, az csökkenti a gyulladást.

KépKép
connie
 
 


Ja, igen, akartam kérdezni, hogy nem lehet, hogy irritálja valami Maja szemét, pl. száraz levegő, és nem fertőzéstől gyulladt be?
Az is tök jó, amit Vezso írt, Visine-t is, Humalacot is lehet recept nélkül venni.

KépKép
connie
 
 


Kevdesek vagytok
az a helyzet,hogy járhatatlanok az utak,a mi dokinőnk szabin van és a város tulsó végén van helyettesítés,még az udvarból sem tudunk kimenni autóval,mert ilyenkor a keskeny udvarukba befújja s zél az összes havat ,a fiúk két órája lapátolnak és semmi látszat.Végül is nem az hogy annyira gázos a szeme,de kicsit könnyezik,lassan elfogy a szemcsepp az nem baj,hogy ennyi ideig kapja?Semmi eredménye,amikor elmentünk a doki azt mondta enyhe kötőhártya gyulladás,én azt sem tudom mitől lehet ez,száraz levegő az nem játszik az biztos.sak most hétfőn lesz doki legközelebb,mint gyógyszerészem,mit aszólsz hogy kamilla+ visine,hoppá ha egyáltalán nyitva van az itteni gyógyszertárKépapát gyórsan elküldöm hátha délig vannak,de leht 11-ig,jajj olyan szerencsétlen vagyok.

Köszönöm
Vendég
 


Timurr,
Kamilla + visine teljesen okés lesz, ne izgulj, minden rendben lesz. Pláne ha nem annyira vészes. Ha jól értem, Maját nem is zavarja annyira a dolog.
Nem semmi időjárás van nálatok. Bár itt is szakadt a hó eddig, nemrég hagyta abba.

KépKép
connie
 
 


Conniekám
nagyon köszönöm
apa már megis jött
tényleg nem vészes csak azért már elmúlhatna,Maját nem zavarja csak a szemcsepp.
szerinted ilyen időben ki vigyem kicsit,nem árt neki?
jaj borzasztó nagy hó van itt,biztos benne lesz a tvbeKépde így elmarad a buli ahová mentünk volna este,meg holnap se megyünk aMaja keresztszüleihez,meg haza anyuékhoz se szerintem,de így nem menekültök előlem,hehre.Pulykát sütök,krumplisalit csinálok,meg mézes krémest,de törpe nem akar aludni,így most várakozó álláspont,szegény párom meg lapátol ezerrel.

mégegyszer köszönöm Kép

visszatérekKép
Vendég
 


Timurr,
Ne ijesztgess.Kép

A gyerekdoki nekem azt mondta, hogy az ésszerűség határain belül sétáltassam ÁkostKép, olyankor ne vigyem ki, mikor nekem se lenne kedvem ki se dugni az orromat.Kép

Délután még megyünk Auchanba, nézünk nekem télikabátot többek között, remélem addigra javul nálunk a hóhelyzet.

A barátnőm esküszöm nem normális. Tegnap találkoztunk volna, de fájt a háta, nekem meg a fejem, egyikünk se volt mobilizálható. Eltettük mára, azzal, hogy majd hív, hogy mikor, de még nem jelentkezett. Ezt már kétszer vagy háromszor eljátszotta eddig, hogy úgy telefonált, hogy rögtön indulnunk kellett volna, hogy találkozzunk vele. Egy 32 éves, kétdiplomás nő mit nem tud azon felfogni, hogy nem tudok a gyerekkel ugrálni, és jó lenne legkésőbb reggel tudnom a napi programot?
Kép
Na mindegy, akkor ma se talizunk vele. Csak mindig felhúzom magam rajta. Ahelyett, hogy főznék valami ebédet.Kép

KépKép
connie
 
 


Timurr
Bocs, én még reggel örültem a hónak...De látom nem jó, hogy Nálatok ennyi van. Enyhe kötőhártyát meggyógyítanak a fentiek. Biztos rendben lesz. Össze is volt ragadva a szeme?
Mi akkor használjuk ezeket a cseppeket, ha már enyhe gyanú felmerül, mert különben a "kifejlett" kötőhártyától nehéz szabadulni és hamar fertőz körbe mindenkit a családban. És nem tudom hogy van ez, de minden úszás után előjönne amúgy.
A Humalac egyébként nagyon jó fáradtság ellen is, esti vezetéskor, vagy ha csak piros a szemed mert nem aludtad ki magad stb. Nálam mindig van a táskámban, bármennyi cseppet lehet használni belőle.

Connie
Töltött kifli: lehet husisat vagy gombásat csinálni. A husishoz párizsit keverek össze főtt tojással és kis tejföllel, sóval, petrezselyemmel és pici tejbe áztatott kiflibéllel. A gombáshoz megpárolom kis hagymával a gombát, és ugyanúgy, (ha kihűlt) teszek bele tejfölt meg petrezselymet , meg kiflibelet. Még füstölt sajtot is szoktam picit belekeverni. Aztán a kibelezett kifliket egy pillanatra belemártom tejbe és megtöltöm a krémekkel. A kifli két végét pedig reszelt sajtba mártom. A tepsibe téve még szórok rá reszelt sajtot és megsütöm. Irtó finom, még hidegen is. Biztos lehet mással is megtölteni. A kifiket kerezstbe félbevágom és a csücskeit is levágom és fakanál nyelével szedem ki a belét. Két kis csőszerű vmi lesz. De lehet csak szimplán hosszában félbevágni és úgy megtölteni.
Vagy lehet pl bagettet így megtölteni, és körbecsavarni bacon-nel.
Bagettre lehet még egy másik variációt: vajat sóval és sok összenyomott fokhagymával összekeverek és a puha vajjal megkenem a hosszába kettévágott bagettet. Alufóliába csavarva megsütöm. Ezt is lehet baconnel is.
A kifliset szoktam bulikra csinálni, gyerekeknek is, nagyon szeretik. Egy kicsit macerás a kiflik belét kiszedni, de megéri...hmm éhes vagyok. Alig ettem vmit az elmúlt két napban, nem volt étvágyam az influenza miatt.
A karácsonyos dolgok nagyon érdekesek, amit írtál. Ügyes vagy, hogy ki tudsz infokat gyűjtögetni a netről és jól össe tudod foglalni.
V.
vezso
 
 


Sziasztok!

Juszti: Köszi a kimerítő választ a kérdéseimre Kép
Remélem Boldi már jobban van!

Ildi: KépKépKép Sajnálom. Remélem most már segít Tibin valaki!

Cseriviola: Szegedi Tudományegyetem (régen JATE), informatika és programozó matematikus szak. És nyáron végzek. Vagy az után nyáron. Vagy nemtom.

Virág: Azért még reménykedem egyszer hátha rákapnak a turbinára.

Zsuba: KépKépKép Elképzeltem ahogy vakarászod, simogatod a párod hátát, jót nevettem Kép
Hogy haladtok a hozzátáplálással?
Grétinek eddig csak a spenót nem jött be. De az nagyon nem. Én se szeretem.

Hüpi: Hasizma...az van. Dokinénink mindig mondja, hogy milyen félelmetesen kockás a hasa Grétinek. Kép No, hát legalább valakinek a családban Kép Nekem is olyan volt szülésig. Most meg?!?!? Rémálom.

Vezso: Igen, kaptam 3 képet amin Gréti van...ez is jó, de nekem az kéne, amin mind a hárman rajta vagyunk! Te fényképeztél egy olyant.
Szerinted ha a boltban (mi a Tescoban vettük) meg lehetett volna nézni a játékot, és láttuk volna milyen működés közben, megvettük volna?!?!?!? De nem lehetett kibontani. Dobozát nézve meg izgalmasnak tűnik.

Nebula: Megnéztem a videókat, haláliak Kép

Timurr: Jobbulást Majának!

Hóesés??????? itt eső esik már napok óta, hónak nyoma sincs. Útálom ezt az időt.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Connie
Még egy pici mustárt is szoktam a krémekbe teni, most jut eszembe.

Timurr
Kérek krémes mézest Kép
A neten már most írnak a hóhelyzetről a Dunántúlon. Győrnél 40 autó ment össze...
Emlékszem, amikor egyetemre jártam, a 80-as évek végén volt egy nagyon havas tél, erős mínuszokkal kombinálva. És vizsgáztam aznap. 9 helyett 12-re értem be, tanár sehol, diákból is alig volt. Aztán hazaindultam Pomázra és Aquincumnál elakadt a hév. Onnan gyalogoltam Békásmegyerig, egy katonafiúval társultam. Féltem nagyon, olyan egyedül éreztem magam. Kb méteres hó állt az utakon és mi az úttest közepén mentünk. Nem tudom ez hány km, de van egy-kettő biztos. Békáson aztán vártam jó pár órát még vagy ezer emberrel, hogy mi lesz. Nem mertem tovább menni gyalog, mert addigra már majd lefagyott a lábam. Aztán úgy este 10 körül jött egy katonai sínautó vagy mi és azon lógva jutottam Pomázra. Az állomástól még vagy egy óra gyalogút jött, mert annyi volt a hó, hogy derékig ért, nem lehetett benne menni. Normál esetben max 10 perc ez a séta. Anyukám sírva fogadott, az egész család értem aggódott. Akkor még nem voltak mobiltelefonok. Kaptam forralt bort is, pedig nem is ittam addig semmilyen alkoholt. Emlékszem ez egy hétfői nap volt, mert akkor hétfőnként még adásszünet volt, de a hóhelyzet miatt mégis volt adás és leadták a My Fair Ladyt.
Ez jutott most eszembe.
Remélem nem lesz a sok hótol semmi baj az országban.
V.
vezso
 
 


Jégvirág
Igen volt egy, ahol 3-an vagytok, azt nem küldte el a párom? Akkor ma bepótoljuk. Bocs, de nekem nagyon nehezen megy a képküldés és este ő úgyis a gép előtt ült, én meg lázas voltam. Próbáltam az ágyból felügyelni mit csinált...Ne haragudj, megy a kép ma.Kép
Itt tényleg nagy a hó, csinálok képet.
V.
vezso
 
 


Vezso,
Mmmmm...én is éhes lettem. Ma nem főzök, olvasztottam ki karácsonyi maradék húslevest, és sütök krumplit. Annyira jó, mióta ehetek tejterméket, nem kell figyelgetnem, hogy mindennap egyek húst a fehérje miatt. Kaptunk sógoroméktól karácsonyra egy turmixgépet, nagyon szuper, és minden este iszunk turmixot, Stahl után szabadon.Kép

Töltött kiflit megvettem, csinálok én is ilyet szilveszterre.Kép

Ez a hóhelyzet 86-ban volt nálatok nem? Emlékszem nagymamámnál voltam, és mindig néztük a tévében, hogy mennyi hó van Magyarországon, és hogy helikopterrel viszik az élelmet az elzárt falvakba.

Ilyen csavargós kalandom nekem a taxissztrájkor volt. Angol volt az utolsó óránk, és a lökött angol tanárunk utálta a hangosbeszélőt, ezért kikapcsolta, így nem tudtuk, hogy mindenkit hazaküldtek, mert lezárták az utakat. Úgyhogy a barátnőimmel elmentünk videózni az egyikükhöz, és este hatra mentem ki a buszhoz, akkor derült ki, hogy nem jár semmi. Bent aludtam Debrecenben, és csak úgy tudtam hazamenni, hogy elvonatoztam Szoboszlóig, ott kigyalogoltam az elzárt vasúti sorompóig, és oda értem jött apu a másik oldalra. De gyalog is alig akartak átengedni a hülye taxisok. Persze apuékat meg ette az ideg, hogy hol vagyok, mert csak akkor telefonáltam haza, mikor kiderült, hogy nincs közlekedés.

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!
Sali kész,pulykasül,a sütit meg megcsinálom,ha apja végez,szegény szabim van erre dobálhatja havat egész nap.
Kismamát megkaptátok?brühü azt akartam olvasni a szünetben,de esélyem nincs a boltigKép
Tegnap átpakoltam a kiságyat a másik szobába és Maja 3ig ott is aludt,igazából nincs messze ,de én olyan rosszul voltamm,izomláz van mindkét combomban úgy izgultam,elis jöttem a kiságytól,mert forgolódott maja,biztos érezte a feszültséget

Ildi
Nagyon drukkolok,hogy helyre rázódjatok

Virág
Nem tudom még aktuális-e a csokis tejszínhab,de én kakóport szoktam belerakni és úgy tuti,vagy ez így túl egyszerű?csokis nem tudom ,hogy lehet.
Részvétem a teki miattKép
Szupi a sátratok, és az as apka csúcs.

Hú párom kivitte az eper pálinkát,mi lesz ebből?party a hóban.


Zsuba
Bazsi annyira helyes kispasiKép

Hüpi
Ádám is nagyon csinos és jól áll neki a dömper,látszi rajta hogy tetszik neki


Dóri
Illatos gumi legó?az meg milyen?jó?bébitaxi menő nálunk is,ez is hintázós ami nekünk van
Blanka csinos és édes és ti isKép

Vezso
Te jobban vagy?köszi neked is az ötletet,nem tudom mi lehet ez,hisz mi nem járunk szinte sehova,nem ragadt össze a szeme,csak néha megtellik könnyel hidegbe ki is csordul.
Hójelentés:9
Nya a mézes még várat magára,de remélem fini lesz,egyik kedvencem


Connie
Olyan jó,hogy vagyKép
Szerencsések vagytok Vezsóval,hogy segít a párotok pl. mosogatni,nálunk az ritka száma megy ,hogy akár mag után elmosson valamit a férfi sereg,szörnyű.Tegnap is úgy kiakadtam,egész délelött vásároltunk,hazajöttünk,főztem,.elpakoltam,átvittem a kiságyat Maja szobájába,járókát hozzánk,párom mit csinál számítógéepzik és cipeljem minden és akkor még maga után egy darab tányért sem tud elmosni.
A csókjaimmal ne ijesztgesselek vagy a visszatéréssel?Kép
Asszem ma nem levegőzik a kisasszony,majd megmutatom neki a havat az ablakból,ma pont amikorr a redőnyt húztam fel,a vörös cicánk a Rudi az ablkban ült és megijedt beleugrott a nagy hóba,mi meg jót röhögtünk rajta majávalKép

Skinga
Biztos vagyok benne,ha a csajok tudtak volna tuti helyet harisnya ügyben megírták volna neked.
Én innen segíteni nem tudok.


Bea
Graatula a vizsgához,ügyi vagy
Nekünk sem jött meg a HP kép.

Jusztikám
Délután remélem elérhető leszek.
Boldi jól van?
Szuperek a képek,mindegyik,összekéne hozni a malacka MajávalKép tigris Boldit

Cseriviloa
Köszi az összefoglalót,tök jó,hogy könnyű szülésed voltKép

Zitmi
Lányok édesekKép

Viki
Dóri csoda csiniKép

Nebula
Annyira bírom Flórát(a kis kéjencet),épp olyan csibésznek látszik,mit Maja

Hadri
Tök jó,hogy gépet kaptálKép
Vendég
 


istenem de drága Flóra a videókonKépKépKépKép
Vendég
 


Hóvihar van, nagyon fúj a szél és alig látni ki az ablakon. A lányaim meg kinnt, már ebédeltek, csak én nem ettem semmit. Csak van hőemelkedésem, sajnos.

Connie
Lehet, hogy 86-ban volt, jó rég, az biztos. 85-90-ig jártam egyetemre. Sosem felejtem el azt a telet.
A kiflinél azt lehet elrontani, ha túl lágy a krém ill ha túl sokáig van a kifli a tejben. Szóval csak egy pillanatra kell belemártani a kifliket töltés előtt. És a krémbe nagyon kevés tejföl kell. (bors is kell bele, azt sem írtam).
Turmix KépKép Az ananászost szeretem.
Taxis-sztrájk: akkor egy olasz csoporttal dolgoztam, a Keletibe jöttek, és a Hungáriában laktak, így csak átsétáltam velük az aluljárón. Hanem utána a városnézés igen kalandos lett Kép Este meg egy távolabbi étterembe kellett menni, és nem tudtunk odajutni sehogy. Erre az utazási iroda fenyegetőzött, hogy nem fizetik ki a napidíjamat, mert nekik ez milyen sok pénzkiesés, hogy nem megyünk az étterembe...Kép Nem igazán értették meg, hogy már az első sarokig sem jutottunk el. Még a busz sem tudott eljönni a szállodához...Na mindegy, ez kiakasztott kicsit. Hogy nem értették meg.

Timurr
Elképzelem a férjed, ahogy eperpálinkázik Kép
Jobban vagyok és mégsem: végigköhögtem a hajnalt, és van hőemelkedésem, ill tegnap láz is voltKép De jobban vagyok ma egy kicsit. Csak nem merek sokat bevállalni, mert félek a tüdőgyulladástól. Lehet, hogy nekem is eperpálinkát kellene innom.
Maja szeme biztos meggyógyul, ezek a cseppek ártani nem fognak.

V.
vezso
 
 


Pálinkával én egyszer gyógyítottam a náthámat, igaz, nem hatott, de virágos jókedvemben nem érdekelt, hogy beteg vagyok.Kép

Ákos kidőlt, 11 óta alszik. Reggel 7-kor épp fordult volna rá cicire, mikor észrevettem, hogy csurom pisi, így fel kellett kelteni, és az eléggé megviselte. Tesco ki volt rabolva tegnapelőtt, nem volt csak pampers meg helen harper, utóbbit próbáltuk ki, de kár volt. Pláne, hogy feketeribizli levet ittam este, egy csomót, az gondolom jól meghajtotta a vízműveket.Kép

Én tiszta extázisban vagyok, mert 1. elolvastam minden tudnivalót a tárolásról a belsőépítészet könyvből, amit kaptam, és áttervezem a tárolást az egész lakásban, mert nem férünk, 2. házifeladatként egy lakásdekorációs könyvet kell elolvasnom, így a lakásdekorációt is áttervezem, olyan jókat találtam ki. Pl. a nappaliban egy polcra tettem majdnem az összes növényünket, és az összes (4 db) szerelmespáros szobrocskánkat, és olyan jól mutatnak ott csoportban. Majd veszek kaspókat is még. Jövő évre megvan a szórakozásom és költeni valóm, annyi mindent találtam ki.KépKépKép

KépKép
connie
 
 


Sziasztok,

Nálunk is nagyon nagy hó van. Kép Megyünk szánkózni. Már vagy 4* voltunk és Barni egyre jobban élvezi. Ki is purcan utána rendesen. Azt bírja a legjobban ha apájával hógolyóval dobáljuk egymást, úgy kacag rajta hogy csak na.
Akartam írni h fürdésnél olyan aranyos. Amióta kijött az alsó 2 foga kis gumisörtés fogkefét használunk, csak a szoktatás végett. Az utóbbi napokban viszont nem hagyja h apa "mossa" a fogát, hanem kiveszi a kezéből a fogkefét és majd Õ. Elkezdi rágcsálni, van amikor megfordítja és a másik végét rágja, de megérti amikor mondjuk neki h meg kellene fordítani és úgy. Olyan aranyos.Kép A férjem már többször próbálta kivenni a kezéből de nem lehetett.

Timurr,
Majának jobbulást. Várom a megerősítésed az iwiw-en

Vezso,
örülök h jobban vagy.

Ildi,
remélem találtok a férjedenk egy jó orvost aki tud segíteni. Pénz Kép

Adri
hadri
 
 


Hadri
A párom küldött képeket, megjöttek?
Édes lehet Barni a fogkefével.Kép
Rozibaba meg olyan elmélyülten játszik a járókában, épp mesekönyvet olvas Kép
Na, ettem én is spagettit, abban van ám a vitamin...Kép
V.
vezso
 
 


Köszönöm szépen a képeslapot! Kép Nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok ránk is Kép

Vezso: Bocsi, hogy ilyesmivel zargatlak, de az az első közös képünk Kép Most 3 Gréti a babakocsiban című képet kaptam.

Itt miért nem esik a hó?
Zsuba, nálatok sincs?
Nálunk olyan licspocs van és hideg, hogy brrr...most voltunk bevásárolni Grétivel. Ocsmány.
A hóért se rajongok különösebben, csak nézni jó. Kép Meg mennénk szánkózni a lánnyal. De a saras betont a fenének sincs kedve nézni. Mikor lesz tavasz?!?!?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Sziasztok!

A férjem elvitte Violát szánkózni, Virág alszik, így most jó kis nyugi van, jövök isKép...

Juszti, elment a mailKépKép

Timurr,
Maja szeme gyógyuljon meg minél előbb! Szegény férjed a hólapátolás miattKép...

Vezso,
remélem, holnapra te is jobban leszel. Az a durva tél nem 1987-ben volt? Én határozottan úgy emlékszem, persze lehet, hogy rosszul. Hatodikos elemista voltam, és szegény apukám fenékre esett a jeges buszmegállóban, amikor vitt minket suliba az öcsémmel. Aztán volt egy hét hószünet, mert arra én is emlékszem, hogy mindez hétfőn tetőzött (mármint a rossz idő). Legközelebb csak a köv. hétfőn kellett iskolába menni. A te havas történeted nagyon durva volt, láttam magam előtt a HÉV megállóit, ahogy baktatsz hazafeléKép...Képzelem, szegény szüleid milyen idegesek lehettek! Meg szegény te, aki megtetted azt az utat! Ráadásul potyára mentél be vizsgázni.
Várom a hintátok friss havas képétKép!

Bea,
szuper a hármas, gratulálok hozzá! Én minden évben, amíg gimis voltam, a matek és fizika kettesemnek örültem a legjobban, a többi tárgyból kapott négyesek meg ötösök feleakkora örömet sem szereztekKép.

Pálinka a náthára: a férjemnek már többször bejött, csírájában elfojtotta a bacikatKép.

Kriszta,
az én gépem nem engedi megnézni Flóra videóitKépKépKép. Nem tudom, mi lehet a baj. Helyette megnéztem a fotóitokat, gyönyörűekKép! Az a kedvencem, ahol még a kórházi ágyon ismerkedsz FlórávalKép.

Cseriviola,
a ti képeitek is nagyon szépek, gyönyörű a kislányotok, jó sok hajacskája volt és vanKép! Szép menyasszony és kismama voltál!

Megjött a szánkós különítmény, jéghideg orral, piros arccalKép. Élvezték nagyon, Viola első szánkózása volt, karácsonyi ajándék a szánkóKép. Nem is írtam, hogy én megkaptam Karácsonyra Nigella szakácskönyvétKép. Igaz, hogy fölvettem én is videora annak idején a legtöbb műsorát, de így könyvben is élvezetesek a receptjei.
Megyek mézes kamillateát itatni az átfagyottakkal, Violát meg forró vizes kádba dugom, aztán lefektetem aludni.
zitmi
 
 


Connie
mi is vettünk Helen Harpert,remélem nem lesz nagyon gázos.

Zitmi
Valamikor szakközepes koromban a suli elött akkorát tanyáltam egy befagyott tócsán,a plusz poén az volt ,hogy bele seggeltem a pocsolyába 10-20 centi biztos volt,rám fagyott nadrágban mentem haza.Jó nagyot égtem,de persze amilyen lökött vagyok röhögtem magamon.

Jelentem eperpálinka megtette hatását,havat ellapátolták és most alszik Majával.Holnap lefényképezem a kupacot.

Köszönjük a jókívánságot szemecskével kapcsolatban,most szép nekiKép

Hadri
nem jött a wiwről levél,milyen néven vagy megkereslek.
Nekünk is van kefe rágókánk,a dmbe lehet venni 3 db van benne egy ínymmaszírozó,mi ezt használjk fog hiáyában,után amilyen a tietek gondolom és egy is fogkefe van a csomagban.

Vezso
te adni nekem spagettit én adni neked mézest,igaz még nincs kész,dermed a krém.Porból csinálod a spagettit vagy mindent te készítesz hozzá frissen?

Vizimanó
eltűntél
Vendég
 


Vezso,
köszönöm, most néztem, megjöttek

Timurr,
bejelöltelek ismerősként (Vné H. Adrienn) így szerintem már megtalálsz

Adri
hadri
 
 


Küldök nektek két havas képet, ezek még a délelőtti állapotot tükrözik, akkor még alig volt egy kis hó. Azóta meg...

Kép

ezt a konyhaablakból fotóztam, így néz ki a házunk belső kertje a hóbanKép

Kép

ez meg a pici tujám a konyhaablakban, nemrég vettem, még be sem ültettem a nagy cserépbe


Hű,Timurr
azért ebből nagyobb baj is lehetett volna, felfázás például. Szerencse, hogy azt megúsztad. Remélem, a fiú osztálytársaid nem láttak, és nem nevettek kiKép vagyis Kép...
zitmi
 
 


Timurr,
Hát Maja nem olyan törpe vízmű, mint Ákos, ha jól emlékszem.

Na, egy régi ismerőst találtam a wiwen, a volt pasimat, pedig rá pont nem szerettem volna bukkanni.Kép

KépKép
connie
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek, megnéztük Rozi születését videón, bőgtem is egy sort. Veronika még nem is látta ezt a filmet. Na, nem az egész történés van rajta azért Kép Dehogy milyen mütyür volt Rozi...El sem hiszem. És: ő is nagyon felfigyelt a tv-ből jövő sírásra! Lehet, hogy felismerte a babanyelvet Kép
Azóta meg zokni/bugyi-selejtezést tartottunk, meg további ruha-selejtezést. Mindent át kell nézni rendszeresen, mert az olyan rossz, ha tele minden fiók dugig. Csak az legyen ott, amit tényleg használnak, a többi vagy letárolásra megy, vagy a kukába. Illetve a kuka tetejére teszem, így, aki akarja, szerdán elviheti.
Ezt csináljuk most.

Zitmi
Inkább szánkóznék én is.
Az a durva tél lehet, hogy akkor volt, sajnos nem emlékszem pontosan, várjunk csak 1986-ban Szentpétervárott tanultam, akkor nem lehetett, hisz itt sem voltam. De látod, mindenkinek van róla emléke. Ilyen vagy olyan.
A Nigella szakácskönyvre fájt a fogam nekem is(van videom, meg dvd-m is tőle), mégsem vette meg senki Karácsonyra..Kép Majd kénytelen leszek magamnak megvenni Kép Van benne egy szupi creme brulée recept (remélem jól írom, franciául kb annyit tudok, hogy "szeretlek", meg ilyesmi)és ez a krém az első számú kedvencem az édességek között. A páromék munkahelyén, ha az étteremben járunk, mindig ezt eszem KépKép irtó finom. Sztem próbáld ki Kép Én meg közben irigykedem a könyvre...
Jegyek: nekem a reál tantárgyak sosem mentek (ahhoz képest, hogy anyuék fizikusok) és egyszer kaptam 5-öst fizikából a gimiben. Be is kereteztem, még most is megvan. Az a vicc az egészben, hogy egy szót sem értettem belőle, csak bemagoltam az összes képletet és a dogán próbáltam kiagyalni, melyik kellene...és be is jött Kép Fogalmam sincs miről szólt az egész...
Zitmi, a családodról írtál, de TE hogy vagy? Kép
Mindenféle szempontból. (én picit szomorú, mindig az vagyok, amikor itt az év vége, nem tudom miért).

Hadri
Ok. Majd megnézem miket küldött el az emberem, mert hátha van még kép. Csak tegnap nem álltam a helyzet magaslatán.Kép
Evvel az iwiw-vel nekem semmi nem működik, tutira vmit rosszul csinálok, jaj, ügyetlen vagyok nagyon.

Timurr
Látod, működik a pálinka...Kép Régen is használták betegség megelőzésre, az a baj, hogy én még a szagát sem bírom...A pezsgő, az jöhet. Majd holnap koccintunk virtuálisan, jó?
Cseréljünk kaját? Kép A spagettihez frissen van az öntet, porból még nem csináltam, nem is tudtam, hogy van ilyen. A kedvenc a paradicsomos-bazsalikomos. Ehhez gyakorlatilag nem sok minden kell. Meg carbonara, meg füstölt sajtos-tejszínes. De nyáron csinálok pl cukkiniset is. Imádjuk az olasz tésztát, ti is? Az olaszok még reggelire is ezt esznek, pl a kempingekben szoktuk látni.
V (ugyen nem baj, hogy ennyit írok ma?)
vezso
 
 


Connie,
velem ugyanez a helyzet, rám is rámtalált a volt pasim, pedig azt én is kihagytam volna...
zitmi
 
 


Lányok, én tutira kíváncsi lennék a volt pasijaimra...Kép Az egyik pl nőgyógyász és az egyik topikban mindig írnak róla...na, azt meg nem mondom ki az persze Kép
Vezso
vezso
 
 


Vezso,
pedig én is bejelöltelek az iwiw-en, de még nem adtál visszajelzéstKép.
Köszönöm szépen a kérdésedet, most jól vagyok, mert alszanak a lányok, ez nekem pihenőidő, egy kicsit egyedül lehetek, tehetek-vehetek nyugodtan, vagy - mint most - jöhetek közétekKép. Sajnos éjjel megjöttKépKép, ez mondjuk annyira nem dob föl, de túlélem. Rossz kedvem szerencsére nincs most, de azért az is elő szokott fordulni. Annyira nem rajongok a télért, bár a havazás szép, de csak a lakásból nézve, vagy egy rövid séta erejéigKép. Vajon mitől lehet rossz a kedved ilyentájt?
A Nigellát szívesen kölcsönadom majd, és akár le is tudod fénymásolni. Hű, csak a szerzői jogok védői el ne olvassák a hsz-tKépKép! Szóval akkor majd csak átnézed, jaj, dehogyis fénymásolod leKépKép!
zitmi
 
 


Vezsokám
miért lenne baj,hogy enyit írsz?Képtök jó
Szóval,majd leírnád ,hogy hogyan csinálod a spagettiket a carbonárát meg a bolognait,kíváncsi vagyok és a tied tutira nagyon fini.
Én nem vagyok kíváncsi a volt pasijaimra csak a majdnem pasijaimra.Nőgyógyásszal jártáj?ez lyan hogy is mondjam misztikus (nekem)Kép
Naná,hogy koccintunk,vettünk voila pezsgőt cseresznyéset,enyiméKép,de ennek az eperpálesznek nagyon jó illata van ám.

Connie
ma a huggiesből is kicsorgatott a kisasszony,sőt a múltkor vettem 3 megacsomagot (amikor visszakaptuk az etetőszék árát) és minden másodiknak elvállik a gumi része a pelustól és minden kifolyik belőle,ezért kipróbáltam a pampersöt ,abból még nem folyt ki,de még van huggies és vettünk egy helen harert,most először

Zitmi
fázott is a p....m rendesen,bocsi a szófordulatért,de így az igaziKép
édi a kis tujád
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?