Új privát üzeneted érkezett!

szia babus,

én a http://www.frameshow.com-ról töltöttem le a programot és a kereteket. a programot ingyen csak 15 napig használhatod, de így karácsony előtt pont jó volt. aztán még timurr is keretezett nekünk.

ém szoktam ám olvasni a januári topikot titokban Kép

neked is kellemes ünnepeket!

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Kriszta

KösziKép, de valami nem stimmel, nem tudja megnyitni ezt az oldalt.
Azért majd még próbálkozomKép Még egyszer kösziKép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!!!!!

Meghitt, boldog Karácsonyt kívánunk!!!

Ági, Orsi,Anna, Balázs, Zsuzsa, LaciKépKép
zsuba31
 
 

 
 

Karácsonyi és nagy kádban fürdéses képek.
Kép
Tesóval a pancsiba.

Kép
Ezzel a hajóval játszottam.

Kép
Családi kép első karácsonyomon.

Kép
Ezen a képek Nagypapámmal vagyok,de annyira hasonlítunk egymásra, már csak a szakáll hiányzik.

Kép
Ezt a hintát kaptam.

Kép
Itt nagyon kíváncsi vagyok az ajándékra.
patri
 
 


Patri,
képzeld, férjem kérte, hgy a majomkenyér legyen a hagyományos karácsonyi sütink.Kép Csak kicsit kevesebb cukorral, de majd évközben próbálgatjuk a helyes arányt.Kép

Képeket már nem teszek fel ma, jól kifáradtunk, jövőre tutira 23-án éjjel diszítjük a fát.

KépKép
connie
 
 


Ja, és tök jó, hogy Beni már fürödhet a nagykádban.Kép

KépKép
connie
 
 


Patri
Nagyon aranyos Benice, és a kis családod is. Kicsit megrestauráltam a képedet. Így jobban tetszik, nem annyira vámírosak!
Kép

Mindenkinek nagyon szép és pihentető karácsonyt kívánunk!
Kép
Kép
Kép
hüpi
 
 


Babus,
A -r törlendő a cím végéről, és akkor okés (valamiért az is a link része lett). Tehát helyesen http://www.frameshow.com

Jó kis karácsonyunk volt, Flórus is nagyon élvezte. Sajnos mára ő is elkezdett tüsszögni, köhögni (eddig csak én voltam taknyos), de szerencsére nem lett tőle rossz a hangulata. Tetszettek neki az ajándékai is, és persze a csomagolópapír, doboz is igen vonzó volt. Mint látjátok, mi csak ilyen mini fát díszítettünk (majd jövőre, amikor Flóra már jobban felfogja, veszünk nagyobbat). Itt most nagyon meleg lett (pulóveres idő), úgyhogy holnap valószínűleg elmegyünk az óceánhoz kirándulni egyet.

Mindenkinek teljen nagyon jól a karácsonya!

Kép
Kép
Kép

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Kriszta

Köszi, így már működikKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Ha van kedvetek, nézzétek meg Kristóf és Bálint karácsonyi és újévi jókívánságát az alábbi linkre kattintva!
Puszi, Dorka

www.friendscom.hu/kari/2005.htm
dorka
 
 


Nebula
nagyon édes Flóra a videókon ,főleg amelyiken beszélKép
cuki a karifaKép

Nálunk vége a karácsonyozásnak,bejártuk a rokonságot és ők is minket.Első nap a konyhai tevékenység körül kissé idegbeteg voltam de délutánra már karácsonyi hangulatom volt és tegnap is és ma is szuper volt.Maja nagyon jó kislány volt,attól eltekintve,hogy alvása leredukálódott napi 1 órára kb.Töbször próbálkozik Maja a felállással és kis mászássalKép
pár kép
Kép
otthon nagyon sok mindent hozott a Jézuska

Kép
kipilledtem,pihenekKép

Kép
ez a Micimaci is az enyém


Kép
kukk

Kép
fini szaloncukorKépti is kaptatok babák?

Kép
Baba fül,baba kéz nincs is finibb

Kép
Álmosan,kócosanKép

Puszi
további jó karácsonyozástKép

Timurr
Vendég
 


En is kivanok tovabb jo karacsonyozast.

Ezek vagyunk mi Andor elso karacsonyan:

Kép
babjag
 
 


Dorka: nagyon édesek a srácok!

Timurr: mindegyik képen meg kell zabálni Maját, de ahogy kinyúlt a kanapén! Na, nálam az viszi a pálmát Kép

Babjag: olyan jó ez a kép rólatok! Andor egy tündéri kis kópé.

Az én szegény leánykám küzd a talonykórral nemesen. Egyelőre döntetlen (nem jött ki nagyon durván, de azért okozott neki néhány kellemetlen pillanatot). Ma délutánra minden orrszívózás és csöppentés dacára nagyon bedugult az orra, és bizony nagyon megszenvedtünk a szopizással. A végén lefejtem neki, amennyit csak bírtam (nem vagyok valami nagy fejésben), és kanállal adtam oda. Remélem, hamar túl leszünk rajta. Amúgy jó volt a kedve a nap többi részében.

Képzeljétek, rákapott a mutogatásra! Állandóan kint van a kis ujja. Így:
Kép

Nagyon kiváncsi vagyok, kinek hogy telt a karácsony.
Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Regota nem raktam fel kepeket most potolomKép
Kép Turkalok az asztalonKép
Kép
Kép Apaval a fa mellett amit anyu fenykepezett es a fa lemaradtKép
Kép Ezeket hozta a Jezuska
Kép Ezt az etetoszeket kaptam a nagypapatol


Kép
vaktyuk
 
 


SziasztokKép
Remélem mindenkinek nagyon jól telt a karácsony?!Csatlakozom Nebulához,én is kíváncsian várom a beszámolókat.
Nekem ez volt életem legjobb karácsonya:Szenteste itthon voltunk hármasban,már előző nap sütöttünk főztünk a férjemmel(nagyon rendes volt,írtó sokat segített)így 24-én már csak fát kellett díszíteni.Vince tátott szájjal nézte a csillagszórót,a fát és az ajándékokat,tündéri volt.
Másnap anyósoméknál voltunk,ott is nagyon jó hangulatban telt az ünnep,26-án pedig anyuéknál voltunk,itt is sokat nevettünk,jót sétáltunk a jó budai levegőn,csak kicsit kómásak voltunk,mert Vince egész előző éjjel nem aludt.Sőt,akkor már egy hete 2 óránként kelt.Csúnya veszekedés lett belőle a párommal,hogy mit is kéne csinálni..de ez más tészta és azt hiszem örökzöld témaKép
Teszek majd fel én is képeket.

Timurr
Maja bébi zabálnivaló!Nekem is a kanapén elnyúlós kép a kedvencem!!És milyen csini!Vincének nem volt ünneplője,hacsak a sötétkék színű nadrágot nem tekintjük annakKép

Nebula
Flóra is egy kis tündér!Remélem hamarosan meggyógyul.Sok gyógypuszi neki!

Vaktyuk
Csipet nagyon dögös a nagy szemeivel és a dögös sérójával!Látom a képeken,ő is nagy izgalomban volt!Pároddal is nagyon aranyosak a képen.

Babjag
A rólatok készült kép is nagyon szép.Olyan meghitt hangulata van!

Megyek kicsinyíteni,hátha nem ébred még fel Vince addig.
Sziasztok és írjatok,ha tudtok
Virág
villes
 
 


Vince és az "objektum"-ezt a játékot apája választotta,jó hangos és egyenlőre nem nagyon érti Vince a csíziót,de majd belejönKépApája mindenesetre jól szórakozik a játékkalKép
Kép
Vince a fürdős kacsával-egyelőre még ezt is csak apája élveziKép
Kép

Felébredt a manó,jövök később
Virág
villes
 
 


Sziasztok, további kellemes kétünnepközötti napokat kívánok MindenkinekKép

Tündériek a képek mind!! Varázslatos a picikkel karácsonyozni, ugye? Kép

Patri és Babjag: Gyönyörű a családotok! KépKép

Patri
Köszönöm az mms-t, nem is tudtam, hogy tud a telefonom ilyet fogadni. Tündér vagy, hogy írtál Kép

Timurr
Majababa irtó édes, ahogy el van nyúlva a kanapén, a férjem szerint is egy adu ász az a kép róla Kép Miket kaptál ajándékba? Kép

Nebula
Ez a pirinyó karácsonyfa annyira tetszik!! Kép Kép Gyönyörű Kép A takonykórt sajnálom, remélem hamar megszabadultok tőle. Látom Flóra mennyire élvezte az ajándékokat Kép És hihetetlen mennyi új tudománya van, most pl a mutogatás.

Dorka
Az egész családom megnézte a fiaidat, ügyesek nagyon. Kép

Vaktyúk
Csipet aranyos és jó sok mindent kapott, látom. Kép

Virág
Vince első Karácsonya akkor szuperül sikerült, csak az alvása lehetne jobb is...De csak elmúlik ez az időszak már Nektek Kép

V.
vezso
 
 


Kép
vezso
 
 


Kép
Ro tündibündi ruhácskája hátulról a masnival.
vezso
 
 


Kép
Kis családunk Anyukáméknál.
vezso
 
 


Imádom a Karácsonyt!! Csupa pihenés,öröm és szeretet. Kép
23-án déltől ünnepeltünk, aznap délután feldíszítettük a fát, alá beraktuk az összes ajándékot (alig fért el Kép). Játszottunk, tévéztünk, pezsgőztünk Kép
24-én egész délelőtt pihentünk, amolyan wellness délelőttöt csaptunk, pl én kb másfél órát ülten a fürdőkádban és lazultam Kép Az összes nőnemű családtag hajat mosott, hogy szépek legyünk Kép Du 4 körül jött a család, tehát a szüleim és a nagyim. Csillagszóró, szép zene, koccintás, megható pillanatok következtek. A lányaink izgatottan várták at ajándékbontást. Rozi bámulta a fát már a díszítés közben is, az ajándékait pedig aranyosan nézegette. Kapott pl egy alvós babát, amihez rögtön odabújt, Anyu el is olvadt, hisz tőlük kapta. Percek alatt tele lett a szoba csomagolópapírral. A férjem azóta szinte alig tette le a grilles könyvét, telitalálat ajándék lett, úgy örülök. Kép Veró és Zsófi pedig egyszerre kezdett mindennel játszani, és még a vacsoraasztalhoz is kicipelték az ajándékok zömét.
Az én ajándékaim közül a legjobban két Cotton Club Singers koncertjegynek örültem (a férjemtől kaptam KépKép) meg egy esküvős könyvnek (szüleimtől).
Vacsi: narancsos borleves, libamáj lilahagymás salátával, kaviár, francia saláta, majonézes krumpli (ez utóbbiakat Anyu készítette, imádom, olyan finire csinálja mindig). Pezsgő, nemes borok kísérték az ételt, a végén pedig málnás tiramisuval tettük fel a koronát az estére (ebben a tiramisuban sok Martini is van Kép).
Halászlé, töltött káposzta és beigli szintén hatalmas mennyiségben készült, ezekből ebédre meg előtte való napon vacsorára ettünk. Illetve a beigliből állandóan, már alig van belőle.
22-én pedig pizzát rendeltünk és a tv előtt ettük a földön, mint egy amerikai család Kép.
Tehát 24-e csodásan sikerült, Rozibaba fennmaradt egész sokáig, egész nap rengeteget aludt. Veróék még táncbemutatót is tartottak, egy kis minidiszkóval egybekötve.
Tegnap a szüleimnél töltöttük az egész napot, ilyenkor jönnek az öcsémék is a majd' 3 éves kisfiukkal is. Főleg a nagy piros távirányítós autó aratott sikert a családban. Az öcsémék kapták tőlünk, de mindenki evvel az autóval akart játszani. Veronika ki is jelentette, hogy a szülinapjára ilyet szeretne Kép Anyu vadas jellegű ételt szokott ilyenkor készíteni, 3 féle húsból.
25-én és ma is viszont pizsamás napot tartottunk: egész nap pizsamában vagyunk, no házimunka, akkor eszünk, amikor eszünkbe jut, a lakásban átvették az uralmat a játékok. Pl a konyhaasztal teli van playmobillal. Imádom ezeket a napokat, mert én is picit gyerek vagyok, senki nem várja el tőlem, hohy anyuka legyek. Rozi meg édes, alszik, eszik, ahogy kell.
A férjem jó sokat tudott pihenni, látszott rajta, mennyire ki tutott kapcsolódni Kép és ennek úgy örülök. Rengeteget segített, igazi társam ő mindenben. Sajna, most 3 napig dolgozik, de nem viszi túlzásba azért.
Ahogy elnézem a kertünket, kimegyünk hógolyózni, hihetetlen mennyiségű hó esett.

Bocs, hogy ennyit írtam, hátha vki örül neki Kép
Puszi Mindenkinek, még leszek itt ma...Kép
Vezso
vezso
 
 


Vaktyúk
Csipet tündéri,aranyosKép

Babjag
szuper a kép,látom nagy családi összejövetel volt

Virág
Lassan Vince is felfedezi a játékokat,addig meg játszatok tiKép

Vezso
Gyönyörűek vagytok,a kislányok kis tündériek,ezért érdemes az embernek fáradnia igaz?Hogy inden tökéletes legyen.
Én a legszebb ajándék azt hiszem az volt ,hogy 4 éve nem látott barátnőm meglátogatott,persze hozott ajándékokat is,de maga a lénye nagy öröm volt nekem.Beszippantottam magamba megint pár évre.Aztán a te ajándékaid,természetesen minden használatba van,minden.Sajnos a mézeskalácsok fele isKépugyanis még csak kitettem őket és a férjem haza jött rohantunk vissza a városba és bekapott belőle párat.Én nem láttam aztán dicsedtem,hogy majd nézze meg otthon micsoda gyönyörűségeket csináltál,erre kikerekedtek a szemi,hogy hát azt ő egész közelről is látta,mert hogy hát ott volt az enyémek között,kicsit még össze is kaptunk,na de a többit elmentettem és letiltottam róla minden családtagot,fent vannak a fán.Gyönyörűek,én még nem is láttam soha ilyen szép mézeskalácsokat.Kittyk is bevannak fogvaKépNagyon kedves vagy,köszönöm mégegyszer.Aztn Jusztikám ajándéka is nagy becsben van Vizimanóé pedig az ablakon,ő is nagyon ügyes.Itthon kaptam egy kenyérsütőgépet (recepteket szívesen veszek),meg pizsomákat,vázát,otthon táskát,kis pénzt.Maja kapott:kína pingvin vackot ami nem működik már msot,könyveket,formabedobós húzható teknőst,karikarakocsgatót,otthon bébitaxit,micimackót,éneklő.táncoló kutyaát,plüsst,macskát interaktívot.Nagy a rokonságKép

Mindenki,mindenki tessék elmesélni mit hozott a Jézuska!

Maja most piheni ki a karácsony fáradalmait,alszik egész nap,mi lesz éjjel?Képzeljétek 4-5ig minimum alszik a kiságyban.Gondolom mai napig.

Nebula
Flóra jobban van?

Alvós kép:ritkán aludt el Maja ebben a 3 napban,de akkor nem igen kellett altatniKép

Timurr
Vendég
 


Sziasztok
Szeretném ha segítenétek abban, hogy van e valahol 100%-os pamutharisnyát árusító bolt Budapesten vagy a környékén mert kisfiam bőre nagyon érzékeny és kipattog a műszálas holmiktól.
Előre is köszi

Kinga

Kinga
skinga
 
 


Kép
Az almafánk kb fél órája, azóta több a hó Kép
vezso
 
 


Virág: ez az alvás dolog valóban örök téma. Tudom, hogy nem vígasztal, de mi már megint két hete ezt csináljuk, a mostani éjszaka volt az első kivétel, amikor csak 2szer ébredt a lány. Sok-sok erőt és ++++++++++ energiát! És pihenj amennyit csak tudsz napközben.

Vaktyúk: Csipet nagyon édes, ahogy az asztalon lévő dolgokat készül levadászni. FLóra is elképesztően tud pipiskedni, ha el akar érni valami érdekeset a magasban.

Vezso: nagyon élveztem, ahogy leírtad az ünnepeket nálatok. És annyira szép az a családi kép!

Timurr: jó lehetett, hogy meglátogatott a barátnőd annyi év után! Az ilyesmi tényleg nagy ajándék.

Ajándékok: Flóráé látszanak a képeken, illetve azokon kívül még kapott egy telefon alakú fisher price játékot, ami zenél, számol stb. A többi ajándékát majd anyuék hozzák januárban.
Nekünk a kocsi volt a nagy ajándék, azon kívül csak apróságokat kaptunk. Én két cd-t (egy svéd-finn világzenét játszó együttestől), a férjem pedig egy marha jó német-angol szótárt.

Huszonötödikén elmentünk az óceánhoz, bár nem nagyon szálltunk ki az autóból, mert esett az eső. (Megint hülye az idő: tegnap, tegnapelőtt 10-12 fok volt.) De így is jól esett kocsikázni egy kicsit. Az elején kicsit megijedtünk, mert akkora dugóba futottunk bele az egyik autópályán, hogy iszonyú (álltak a kocsik 3 sávban). Szerencsére itt csak egy rövid szakaszon kellett menni, utána alsóbb rendű utak jöttek, ott már jobb volt a helyzet. Irtó helyes kikötővároskába mentünk el, jó lesz oda visszamenni szép időben is. ÉS Flóra is nagyon jól viselte az autókázást, aludt is egy jó nagyot. Tegnap Szent Heverdel napját ünnepeltük Kép Azaz: pihi, játék, zene, tévé stb.
Persze most nagyon hiányzik a család, de azért próbáltuk meghitté tenni hármunk számára a karácsonyt. Meg az vígasztal, hogy másfél hét múlva itt vannak anyuék Kép

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Kép
Karácsonyoznak a playmobilok Kép
vezso
 
 


Hú, Vezso, de szép ez a kép!

Timurr: köszi, jobban van, de azért néha még nagyon bedugul. Van valami trükkötök a sóoldat, anyatej, orrcsepp csöppentésen és orrszívózáson kívül? Mert ezek néha kevésnek bizonyulnak. Persze ha álladóra rákötném az orrszívót, és az automatikusan bekapcsolna, amint dugulást észlel... Vagy esetleg ráolvasás, sárkányfarokfőzet, mittudomén? Kép

Kép
KépKép
nebula
 
 


Sziasztok!!!!

Nagyon szépen köszönöm a képeslapon küldött jókívánságokat, igazán jól esett, hogy gondoltatok ránk!!!KépKépKép
Az ünnepnapok szépen elmúltak, jó volt együtt lenni, közösen játszani a gyerekekkel, filmeket nézni. Sajnos az éjszakáink egyre rosszabbak, nem tudom mi lett a jó alvó fiammal?????KépKép
Mi nem voltunk sehol rokon látogatáson, végig itthon voltunk. A gyerekek nagyon örültek az ajándékoknak.
zsuba31
 
 


Skinga
Nem tudom hol lehet ilyet kapni, sajnos Kép Hogy telt a Karácsony?

Timurr
Jót nevettem azon, hogy megette a férjed a mézeskalácsot Kép Végül is ennivaló Kép Örülök, ha mindent használatba tudtál venni Kép Az a zöld az egy ajtócsengő karácsonyra, elfelejtettem írni.
Mit kaptál Jusztitól?
Olyan formabedobós teknőst Rozi is kapott a nagyimtól, de a ehhez olyan picik a bedobós formák, hogy sztem le lehet őket nyelni, ki is vontam őket a forgalomból. A Tiétek is ilyen?
Jó sok mindent kaptál KépKépKép
Persze a legnagyobb öröm a barátnőd látogatása lehetett, szuper!! Kép A barátság olyan sokat ér!!! Igazi kincs!!! Kép
És igazad van: a család az amiért érdemes élni Kép, ettől igazán gazdag az ember KépKép

Nebula
Jó érzés lehet autókázni, nem vagytok már bezárva. Kép Csak dugók ne legyenek. Hogy vezetnek az amerikaiak? Még sosem voltam az USÁban.
Az igazi Karácsony Nektek akkor végül is az anyukádékkal lesz, nem ? Kép

Virág
Tényleg fog aludni Vince, talán már ma éjjel Kép Tudod, hogy Rozi híres nemalvó baba volt, és tessék, egy jó ideje már szépen végigalussza az éjszakát szerencsére. Egyszercsak megszánt engem, gondolom...
Vezso
vezso
 
 


Vezso: igen, szerintem jó nagyot pótkarácsonyozunk majd anyuékkal! Először azt terveztük, hogy rendesen karácsonyra jönnek, de akkorra annyival drágábbak a jegyek, hogy inkább eltoltuk egy kicsit a látogatás idejét.

Ahol régebben éltünk (Indiana, kukoricaföldek és nagy semmi Kép, ott szuper volt vezetni. Mindenki türelmes volt, nyugodt, nem nyomkodta a dudát agyba-főbe. Itt egy kicsit rosszabb a helyzet, mivel túl közel vagyunk NY-hoz: nagyobb a rohanás, a türelmetlenség, agresszivitás. De még mindig sokkal jobb, mint Pesten. Asszem NY-ban nem vezetnék, mert az gyalogosként is rettenetes.

Tényleg, Babjag, te vezettél ott? Nem is reagáltam a múltkor, hogy igazán büszke lehetsz a szüleidre!

Zsuba: üdv a zombik között. Neked is csak sok-sok kitartást tudok kívánni.

Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen jó karácsonya volt eddig mindekinek Kép
Miénk is jó volt, csak fárasztó, meg én nem tudtam lazítani a mai vizsgám miatt, ami nyilván megint nem sikerült. Tiszta csőd vagyok.
Pénteken apósoméknál voltunk, utána mentünk a szüleimhez, vasárnap jöttünk vissza Szegedre, akkor mentünk anyósomékhoz.
Gréti kapott: betűs habtapit, fa építőkockákat, jelfeljancsis karikarakosgatót macifejjel, éjszaka világítós csillagokat, fa kirakós vízilovat, pénzt. Meg olyan készségfejlesztő asztalt mint Don Vince Kép

Virág: Borzasztó hangja van, nem? Kép Mi azt csak turbinának hívjuk már. Bánom, hogy megvettük Kép

Vezso: Nagyon jó a kép ahol mindannyian vagytok Kép És jó volt olvasni a beszámolódat...Kép

Babák és családjuk mind nagyon édesek.
Ti kiöltöztök karácsonykor? Mi nem szoktunk, bár néha én is érzem, hogy meg kéne adni a módját az öltözködéssel is. Mi sima mezei otthoni ruhában voltunk.

így:
Kép

És Gréti megtanult rendesen ülni, már alig dől el, és tapsol is, annyira aranyos Kép Mellette mászkál rendületlenül. Ja, és jön a második foga. Ennek örömére tegnap és ma igazi hisztipók volt Kép

Kép

Kép

Dorka: Nagyon aranyosak, ügyesek a fiúk Kép Igazán büszke lehetsz rájuk!

Nebula: Lányod zabálnivaló a mutatós képen (is) Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


jelfeljancsi=keljfeljancsi

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Itt egy pár kép rólunk is, hogy el ne felejtsétek Bazsit!!!
nyugodt pillanatok egyike
Kép
csodálkozom az épp itt nem látsz fenyőfán!!
Kép
sajnos a többi kép nem megy át valamiért!!!KépKép
zsuba31
 
 


Itt egy pár kép rólunk is, hogy el ne felejtsétek Bazsit!!!
nyugodt pillanatok egyike

csodálkozom az épp itt nem látsz fenyőfán!!

sajnos a többi kép nem megy át valamiért!!!KépKép
zsuba31
 
 


Sziasztok!

Bocs,hogy csak így betoppantam hozzátok!
Tatabányáról írok nektek,Erikának hívnak 28 éves vagyok,kislányom Viktória Lili 9 hónapos.

Nagyon édesek a babák és milyen ügyesek.

Remélem befogadtok,jó lenne veletek dumcsizni.
Teszek fel pár képet amik az ünnepek alatt készültek.
Van pár albumunk is itt a babaneten,címek:
-Kislányunk,Viktória Lili
-Viktória Lili
-Viktória Lili közel 5 hónapos
-Hercegnőnk Viktória Lili
-Szemünk fénye

Mindenkinek további kellemes estét,sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


KépKépKépKépKépKép

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Mi ma érkeztünk haza, jó fárasztó karácsonyunk volt, ha nem ez lett volna az első hármasban, nem hiszem, hogy a legszebbnek tartanám.Kép

Mivel csak 24-én voltunk itthon, nem kellettek nagy előkészületek, csak a főzés és a fadíszítés volt a feladat, csak azzal nem számoltunk, hogy Ákos mellett mindenre 2x annyi idő kell. Meg el is felejtettünk dolgokat, pl. felkötözni a szaloncukrot, így én hiába jártam le a lábam séta címén Ákossal, a férjem csak az égőket meg a szaloncukrokat tette fel egy óra alatt.Kép De a hálóban befejezte, amíg mi a nappaliban játszottunk, és kész lettünk időre. Ákos nem nagyon tudta mire vélni a "felhajtást", a csillagszórótól meg megijedt, de aztán rögtön elkezdte szétszedni a fát. Ajándéka persze csak öt percig érdekelte.Kép Én meg kaptam két lakberendezéses albumot, mert a férjem már megvette az elsőt, mikor meglátta a másodikat, ami sokkal jobb.Kép Aztán altatás után csomagolás helyett még romantikázni akartunk, de Ákos belesírt, így inkább aludtunk mi is.

25-e nagy rohanás reggel, hogy anyuékhoz időben érjünk ebédre Debrecenbe, én szokás szerint kiborultam, hogy nem akarok menni, de aztán már jó volt délután náluk, este meg ők fürdettek, minket elzavartak kettesben sétálni, az is jó volt. Ákosom meg egész fürdetés alatt forgolódott, hogy hova tűntem a háta mögül.Kép Anyukámmal nagyon összejöttek.Kép

26-án voltunk Ákos keresztszüleinél, délután meg az enyémek látogattak meg minket, ma pedig hazafele jövet még bementünk sógoromékhoz. De reggel ónos esőt, délután meg jó nagy hóesést fogtunk ki, csak este fél 7-re értünk haza.

Ákosnak jön vagy 2-3-4 foga felül, így az éjszakák pocsékok voltak, az egyiknek sztem már csak 1-2 nap kell max., rossz ránézni, úgy be van gyulladva. Hazafele a kocsiban már adtunk Panadolt manónak, ragadt tőle mindene, és tiszta kosz is lett, mert beleragadtak a szöszök.Kép Úgy nézett ki, mint egy rablóvezér, fél arca fekete a kosztól, a szája feldagadva, mert arccal ráesett egy széklábra, a nyakánál kis horzsolás a pulcsi cipzárjától...Ráfért a sikamika este.Kép

Összesen kapott: tőlünk egy ikeás játékot, amin fakockákat lehet egy drótalagúton huzogatni, anyuméktól egy gyapjútakarót, egy micimacis tányéralátétet, meg egy hóembert, egyéb rokonoktól egy huzogatható kisvonatot, egy pizsit, egy playmobil kisvonatot és egy tök jó átlátszó labdát, amiben kis golyócskák gurulnak és zörögnek.

Ezt most elküldöm, mielőtt elszáll.

KépKép
connie
 
 


Zsuba,
Hű mekkorát nőtt Bazsi! Nem is vettem észre a múltkori képen, mert a Mikulássapi eltakarta.

Jégvirág,
Gréti is jól megnőtt, sokat változott az arca. Nagyon ügyes, hogy már ilyen jól ül.

Mi középutas megoldást választottuk, se nem ünneplő, se nem melegítő, farmer + blúz. Majd teszek fel képeket, azon szép fehér blúzban vagyok, de azt csak a fotók kedvéért vettem fel.KépNekem olyan fura kiöltözni itthonra, férjem meg persze nem szereti az elegáns ruhát, mert kényelmetlen. Ákosnak se vettünk külön ünnepi szerelést, de most volt rajta először az új (turis) farmerja.

Vezso,
Nagyon szép karácsonyotok volt! Remélem, ha már meglesz a rutinKép, a mieink is ilyen jól sikerülnek.Kép Nagyon aranyos ez a kép rólatok, olyan vidám vagy rajta te is. Na meg a lányok azon a fotón a fa alatt, csak a masni hiányzik, mint legszebb ajándékokról - bár Rozin masni is volt.Kép

Timurr,
Ezek szerint jól telt a karácsony, Maja nagyon édi a képeken, és szuper szerelései vannak, figyeltem ám a ruhatárat!Kép

Virág,
"Objektum"KépKépKép.
Altatás: emlékszel meséltem az ismerősömet, aki eldöntötte, hogy megtanulja egyedül elaludni a lányát, akinek jön a foga. Három nap után visszakozott, mert még az óránkéntinél is sűrűbben kezdett ébredni szegény baba.Kép Most mi is zombizunk a fogak miatt megint, de olvastam Ranschburgnál, hogy kb. 3 éves korra megoldódnak ezek az alvásproblémákKép.

Nebula,
aranyos Flóra azon a mutogatós képen (is).
Én örülnék egy karácsonynak, amit csak hármasban töltünk, de nem sok kilátás van rá a következő évtizedekben, hacsak ki nem költözünk NY-ba.Kép

Szia Erika!
Aranyos a lányod ezeken a képeken. Viktóriának vagy Lilinek szólítjátok?

KépKép
connie
 
 


Szia Connie!

Látom nem csak az én férjem díszíti fel a fenyőfát lassanKép
Mi a Vikivel elmentünk sétálni,kb.másfél óra múlva jöttünk vissza,de még kb.fél óra kellett,hogy elkészüljön.
Addig mi a gyerekszobában játszottunk.

Szegény Ákos!Nagyon fájhatnak a fogaiKép
Jobbulást és mielöbbi fogkibújást kívánok neki!

Hány foga van már neki?Õ mennyi idős?Viki pont ma 9 hónapos és neki 2 alsó foga van kint félig.

Vikinek mindkét nevét szoktuk használni,variáljuk,mindkettőt egyszerre,vagy külön-külön.
A beceneve pedig Csöcsi-babaKép
Azért mert még szerencsére a kedvence a cicim.

Szia:Erika

cseriviola
 
 


Erika,
Ákos 8 hónapos és 5 napos, neki is az alsó két foga jött eddig ki. De azokkal nem szenvedett ennyit, nem is nagyon vettem észre, csak egy nyűgösebb napja volt, pont az apja szülinapja.

Ákosnak Radoszta a beceneve, a férjem szerint ez valami banditát vagy lókötőt jelent valami szláv nyelven.

Megnéztük közben a képeket meg a videókat. Fel van véve, ahogy anyukám etette tegnap este Ákost, hát nem csoda, hogy szegényem hányt utána, mert anyu úgy nyomta bele a kaját, alig volt ideje nyelni. És még meg is itatta utána, azzal nyelt egy csomó levegőt, szegénynek orrán-száján jött a kaja.Kép

Na jövök a képekkel.

KépKép
connie
 
 


Na hadd nézzem csak azt a fát:
Kép

Nem tudom kibontani:
Kép

Az ünnepi szerelésem:
Kép

Kukacka:
Kép

Adjátok már ide azt a vonatot végre:
Kép

Haha, ilyen tuti labdám csak nekem van:
Kép

Anyáék kikötöttekKép:
Kép

Gyíkocska:
Kép

Kész vagyok:
Kép

KépKép
connie
 
 


Ezek meg nem karácsonyiak, de nagyon röhögtem rajtuk:

Intőt kapsz, ha nem húzod meg magad:
Kép

Hé, haver, ne szórakozz velem, mert felállok és odacsapok!:
Kép

KépKép
connie
 
 


Zsuba: Bazsi nagyon hasonlít rád Kép

Cseriviola: Szia, üdv itt!
Én lányom 7 hós és 7 napos és egy foga picit kibújt, a másik alsó pedig készülődik.
Nagyon aranyos a kislányod, és nagyon tetszik az utolsó 2 képeslap Kép Te csináltad?

Connie: Részvétem a fogzás miatt. Mi ennek örömére tegnap már ma feküdtünk le. 3/4 1-kor döntött úgy a lány, hogy akkor most már aludjunk. De legalább aludt reggel 9-ig.
Most is vándorol körülöttem. Nem nyűgös most, jót játszik egyedül. De én úgy aludnék már....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Zsuba: Bazsi nagyon hasonlít rád Kép

Cseriviola: Szia, üdv itt!
Én lányom 7 hós és 7 napos és egy foga picit kibújt, a másik alsó pedig készülődik.
Nagyon aranyos a kislányod, és nagyon tetszik az utolsó 2 képeslap Kép Te csináltad?

Connie: Részvétem a fogzás miatt. Mi ennek örömére tegnap már ma feküdtünk le. 3/4 1-kor döntött úgy a lány, hogy akkor most már aludjunk. De legalább aludt reggel 9-ig.
Most is vándorol körülöttem. Nem nyűgös most, jót játszik egyedül. De én úgy aludnék már....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Szia Erika, üdv a legjobb topikban. Gyönyörű hajasbabád van! Első gyereked?
Az én kislányom, Flóra március 31-én született, úgyhogy szombaton lesz kilenc hónapos.
Kriszta

Kép
KépKép
nebula
 
 


Sziasztok!
Hogy el ne felejtsjetek minket, egy pár kép:
Már így ülök:
Kép
Az ünnepi menüm:
Kép
Hű, de szép csillagszóró:
Kép

Ildi

delfinke
 
 


Sziasztok!

Köszi,hogy befogadtatokKép
Tényleg ez a legjobb topik!

Connie
szegény Ákos,hogy lehet így megetetniKépmár jobban van?Biztos sírt hányás közbenKép
Édes a képeken és aranyos a beceneveKép

Jégvirág
a képeslapokat a férjem csinálta itthon az egész családnak karácsonyi ajándéknak a fotoshop nevű programmal.
A héten lesz kész a Vikiről készült jövő évi naptár is,ezt is ő csinálja,majd rakok fel képeket.

Nebula
köszi a dícséretet a kislányom nevében is,őt ilyen nagy hajjal hozta a nyusziKép/húsvét vasárnap született/
Igen első gyermekünk,de kb.2 év múlva szeretnénk még egyet aztán a többit majd meglátjuk,hogyan alakul.

Delfinke
édes a kisfiad,főleg a kolbásszalKép
Most néztem meg a profilodat,jó nagy baba volt a Marcell születéskor,most mekkora?
A kislányom 3920 gr-mal és 52 cm-rel született,most 7850 gr és 73 cm.

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok! Kép

Jó reggelt!

Elolvadt a hó és esik...Kép Útálom ezt az időt...

Connie
Szuperek a képek Ákosról. KépKépKép Mint mindig Kép Szegénykémet sajnálom a fogak miatt, Rozi is iszonyat mennyit szenved minden foggal. A többi gyerekemnél nem volt ez így, kicsit szokatlan nekem. Szóval drukkolunk, hogy hamar jöjjenek a fogak.
Hú, ezért a 25-i debreceni útért nem irigyellek, kár, hogy ilyen messze vannak a szüleid (vagy nem, Kép). Nekünk szerencsére Anyuék csak 240 lépésre vannak tőlünk, így 26-án csak átsétáltunk. Régebben nehezebb dolgunk volt, mert anyósomékat kellett hozni-vinni 24-én és a párom nem ihatott egy korty bort sem a vacsorához, mert vezetnie kellett. Egy idő után ezért áttértünk arra, hogy 24-e a miénk, illetve, hogy ne kelljen nekünk szállítani senkit, és 25-én vagy 26-án mentünk anyósomékhoz.Nehéz volt megoldani, most olvastam egy honlapon, hogy ez a fő konfliktusforrás Karácsonykor a családokban, hogy ki hova menjen. Mert érthetően a nagyik unokázni szeretnének, a szülők meg nem szeretnének megszakadni az ide-oda utazásban. A barátnőmnek pl akkora a családja (meg a férjének is), hogy kb január elejéig jönnek-mennek a rokonsághoz, úgy kb 70-en vannak az ünnepekkor, ha a szűk család összejön. Kép
Szegény párod megszenvedhette a karácsonyfa díszítését. Kép Az én Gáboromra nem bíznám ezt, semmi szöszmötölős dolgot nem bír, még a gondolatát sem. Kép Viszont én meg imádok ilyesmit csinálni, jól kiegészítjük egymást...
Az emailt megkaptam, és végigböngésztem a dolgot, naggggyon tetszik KépKép Megírom mélben is, jó?

Jégvirág
Küldöm ma a képeket, amiket kértél. Mekkorát nőtt a pici lányotok!!! És már ül, meg mászik Kép
Vizsga Kép Mennyi van még belőle hátra? Vagy ne is kérdezzem?
Karácsonykor mi ki szoktunk öltözni, főleg a gyerekek, de mi is.
Ez a készségfejlesztő asztal érdekesen hangzik, minek van rajta olyan erős hangja?

Zsuba
Bazsi nagyon cuki Kép Õ is sokat változott, nőtt Kép
Miket hozott Neked a Jézuska? És a gyerekeknek?


Delfinke
Ez a kolbászos kép...hihihiKép Jó kis képek vannak már róla, pl az a sörös is.
Sajnálom a papádról a híreket, gyógyulást és sok erőt kívánok neki!!!

Cseriviola
Üdvözöllek itt Kép Nagyon szép a kislányotok, büszke lehetsz rá nagyon. Csöcsibaba Kép Mióta olvasol minket? És pontosan kikor is született Viki?
(Erika vagyok én is Kép).

Nekem ma úgy fáj mindenem, a hangom is elment, be vagyok rekedve, van kis köhögés is Kép Sztem lappang bennem vmi betegség. Pedig ma már kellene egy kis vasalást megejteni, meg egyebek.
Kezd elfogyni a kész kajánk, főznöm is kell, lesz pl csipetkés -tejfölös zöldborsóleves.
Én meg kifacsararok egy csomó narancslevet, vitaminbombának, hogy ne dőljek ki.
Vezso
vezso
 
 


Cseriviola
Most látom, hogy Húsvét vasárnapkor született. Bocs, nem olvastam el jól.
V.
vezso
 
 


Sziasztok,

Képzeljétek, az én karácsonyi ajándékom a családtól egy számítógép volt, hogy tudjak itthon netezni. El sem akartam hinni, amikor kibontottam. Azt hittem csak át akarnak verni azzal a nagy dobozzal.

Nekünk a karácsonyunk úgy telt, h de elmentünk anyósomékhoz, ott ebédeltünk, majd du anyuék jöttek át 3-ra és kb 6-ig maradtak. A Manó hősiesen bírta a nem alvást mert kb fele annyit aludt mint általában egész nap.
Kapott: szánkót, a Connie féle ikeás fagolyó huzogatót, hintalovat, lego építőt, zenélő játékot, szobahintát, bögrét, szóval gazdag karácsonyunk volt.

Az éjszakák nálunk is katasztrófálisak jön a 4. foga felül, talán már ki is bújt.
Képzeljétek ma találtunk egy madzagot a kakijában. El nem tudtuk képzelni h honnan szedte össze. Végül a férjem rájött h valószínüleg a szőnyeg rojtja volt. Pedig adunk neki enni Kép

Képet még nem tudok feltenni mert erre a gépre még nem tudok rárakni.

Mindenkinek a babája nagyon helyes. Sokszor eszembe jut h mindjárt 1 évesek lesznek. És már olyan ügyesek is, nem?

Cseriviola,
üdvözöllek köztünk. Barni márc 20-án született. Nagyon szép kislányod van.

Ja, karácsonyfadíszítés: A párom már előző héten befaragta a fát ha azzal ne kelljen bajlódni. Én mondtam neki h szerintem magas még a fa, de ő á nem. Mikor behozta tényleg magas lett, szóval szobában lefaragni stb, meg egyébként is elég precíz. Alig győztem már kivárni, mert a Manóval mi a másik szobabában voltunk. Meg el akartunk indulni mielőtt a Manó elalszik. A lényeg, hogy nálunk is idegbetegséggel kezdődött.

Adri
hadri
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?