Új privát üzeneted érkezett!

Lorca
Sajnálnám, ha ilyen rossz élményekkel távoznál a topicról. Én úgy láttam, sikerült Timurral megbeszélnetek ezt a dolgot, mind a ketten kiírtátok magatokból, hogyan gondoltátok, amit írtatok. A többi nem érdekes. Ha már nem rágodsz tovább ezen a dolgon, gyere, és írj továbbra is. Ahogy látod, itt sok különböző, de nagyon nyitott ember van, akik szívesen megismernek új anyukákat, babákat.

Timurr
Annyira meghatódtam a képektől. Amit Dóriról kiválasztottál, különösen kedves nekem, köszönöm szépen! Nagyon szép ajándék mindannyiunknak.

Patri
Hogy sikerült a zh-d?
Nagyon jók a képek.

Juszti
Mellgyulladást sajnálom, nekem kb három hete volt, nem egy leányálom. Jó hogy túl vagy rajta.

Virág
Cseppet se aggódja, mindenkivel megesik. Értettem, mire gondolsz.

Eszter
Hú, ez nem hangzik valami jól. Nekem is voltak pajzsmirigy problémáim, megállapították, hogy nagyobb a kelleténél, de normálisan működik. Szerencsére nem kellett gyógyszert szednem, de stresszesebb időszakokban most is érzek egy szorítást a torkomnál.

Akiren
Gyertek mindenképpen legközelebb is, úgy tudja Gréti megszokni a gyereksereget, és néhány alkalom után már ő is teljesen fel fog oldódni. Egyébként inkább nekem volt rossz érzésem és lelkiismeretfurdalásom, hogy alig beszélgettem veled, és láthatóan nem tudtál feloldódni, kicsit idegennek érezted magad. Remélem, azért nem vettük el teljesen a kedvedet. Amiat pedig egy cseppet se aggódj, hogy bárki azt gondolta volna., hogy rossz anya vagy, mert sír Gréti.
pviki
 
 


Timurr, Timurr láttad a Connie féle honlapot? ezt.http://www.gportal.hu/portal/receptforum/
Látod megérte!!!!!!!
hüpi
 
 


Connie
A szívbajt hozta rám a kakukkos órád a 11-es ütésével!Kép
hüpi
 
 

 
 

Sziasztok,

Fiam 3 napja önállóan jár Kép Én meg rohangálok utána, meg elkapom, amikor meginog. Ez ám a fogyókúra Kép

Gyönyörűek a babák, és irigykedem is, hogy nem tudtunk menni a talira, de 10-től 1/2 3-ig a fodrásznál ültem. Apa meg Valér pedig szétszedték a lakást addig Kép. És Valérnak annyira hiányoztam, hogy nagyon Kép.

Timurr,
Nagyon jók a képek Kép. Melyik progival csináltad? (Ha írtad, akkor bocsi, elég felületesen olvastam csak vissza).
angéla
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
pviki
 
 


Hüpi,
Hé, én erről nem i tudtam, hogy Ádám megharapta szegény gyerekemet!!!!!
A kakukkos óra Timurr műve, én eddig nem is tudtam, hogy van hangja, nálam ki van kapcsolva a hang.

Vaktyúk,
Na most aztán már tényleg kíváncsi vagyok.

Lorca,
sztem se menj el ezért a topikból, végülis meg tudtátok beszélni Timurral, és úgy van, ahogy Nebula írta, jól megférnek a különböző nézetek.Kép

Angéla,
Eeeeez igen! Nagyon ügyes Valér - te pedig még karcsúbb mama leszel hamarosan.Kép

KépKép
connie
 
 


Connie,
Már "versenysúlyomnál" vagyok Kép, már csak alakítani kéne rajta Kép

Képek Valérról:
Kép
Kép
Kép
Kép


Angéla
angéla
 
 


Ezeket alkottam:

Képkeret
Kép

Üdvözlő kártya
Kép

Dísz a fára
Kép
angéla
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó volt a mai tali is!!!! Akik nem voltak, nagyon hiányoztak!!!!!

Timurr!!!!

Nagyon, nagyon édes vagy, hogy bekeretezett Manó képeket gyártottál!!!!! Úgy meglepődtem...Kép És légyszi, ne legyen rossz kedved!!!! Itt vagyunk mi és megvígasztalunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon jó anyuka vagy és ez a huncutszemű Maja képeiből is látszik, hogy elégedett, kiegyensúlyozott kiscsaj!!!!Ja és nyugodtan mondj el bármit, ami nyomja a lelked, megpróbálunk segíteni, hiszen elvileg azért van ez a topik többek között, hogy egymásnak segítsünk, ötleteket, tanácsokat adjunk és sok sok hasznos infót szerezzünk!!!!!!
Köszi Fürtiről is a képet...Kép

Akiren!
Örvendek, hogy kitettétek Gréti baba szobájába a képet..Kép Úgy féltem, hogy nem fog tetszeni....
Ne viccelj, nem kell kellemetlenül érezned magad, egy babatalin ez teljesen természetes, 1-2 sírás, ez alapzene..Kép A legelső talin amire elmentünk Fürti is nyúgöske volt, de aztán utána a második alkalommal már kevésbé, utána mégkevésbé és a végén láttad most, megszokta a haverokat!!!!Gyertek ti is minél többször és meglásd Gréti is meg fogja szokni!!!!! Aztán lehet ma éppen rossz napja volt a pici lánynak, ez még a felnőttekkel is megesik, hogy bal lábbal kelnek, nem?Kép 1 szó mint 100 gyertek legközelebb is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gréti nagyon cuki kiscsaj!!!!!Meg amúgy is erösíteni kell a női szakaszt!!!Kép

Vaktyúk!
Köszi az ajándékot, most már Fürti tuti meg fog tanulni inni...!!!!Először csőrös pohár, aztán csőr le és mehet simán...Kép
A gyertya már ég!!!!!!!!!!!!!!! Tiszta piromániás vagyok így karácsony tájékán.....férjem attól fél egyszer fel fogom gyújtani a házat....hát ez szép, mondhatom........

Juszti!!
Sajnálom, hogy rosszul sikerült a kiruccanás..Kép Mellgyulladás..Kép Remélem sikerül túltenned magad hamar ezen a zűrös időszakon!!!!! Ha bármiben tudunk segíteni, szólj!!!

Vezso!
Köszi a párnát!!! OLyan ari vagy, hogy gyártottál !!! Anyukám el volt olvadva a mézeseidtől!!!!Kép

Patri!
Igen gondoltunk rád!!!!!!!Kép
Nagyon édesek a képek a gyerkőcökről!!!!!

Bea!
Gratula a ZH-khoz és kitartást a most kezdődött vizsgaidőszakodhoz!!!!!!!!!! Emlékszel mit beszéltünk? egyszer ennek is vége lesz és csak egy rossz emlék lesz ez a sok vizsga!!!!!!Mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angéla!
Gratula Valérnak!!!! Nagyon ügyi!!!!

Virág!
Annyira édes volt Vinci ahogy a terem legtávolabbi sarkából, megpillantva Fürtit elkezdett vigyorogni..!!!!Kép nem megy ki a fejemből....vajon mire gondolhatott...? lehet kinevette..Kép
Köszi még 1szer a férjednek, hogy segített felvinni a babakocsit!!!! Meg van dicsérve!!!!!Kép

Lir!
Szegény Lilóca..Kép De ugye most már jobban van? Hogy jött ez a vírus?? Mesélj többet, érdekel mi van veletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszter!
Drukkolok, hogy nem kelljen műteni, jobbulást neked!!!!!!!!!!!!

na én is teszek fel pár képet!!!!

Mindenkinek jó éjszakát

üdv.


kingu
cica29
 
 


Na akkor a képek....:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
cica29
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt ehhez a mai -ill. tegnapi - "vita" kapcsán kialakult állapothoz, és engem megszólított. Köszönöm szépen, amiket nekem írtatok ezzel kapcsolatban. Átgondoltam én is a dolgot többször, és igazatok van: ez a topik a sokszínűsége miatt is jó, megfér egymás mellett mindenki véleménye. Én nagyon sokat köszönhetek ennek a topiknak, már nem is tudnám elképzelni nélkületek a mindennapjaimat. Jó, hogy vagytok, rengeteget tanulok tőletek, sok szeretet van ebben a fórumban. Csakhogy én nem szerettem volna senkit bántani, de látom, ezt ti is tudjátok, és örülök, ha így gondoljátok.

Timurr,
remélem, tudod, hogy TÉNYLEG nem akartalak én sem megbántani, köszönöm, hogy azt írtad, hogy nincs részedről harag, ez sokat jelent nekem. Megígérem, hogy ezentúl még figyelmesebben fogalmazom meg, amit le szeretnék írni.

Vaktyúk,
igen, írd le a véleményedet, mert miért ne írnád le, de én is csak azt tettem. Örülök, ha nem konkrétan énrám gondoltál azzal a kijelentéseddel, de szerintem Lorca sem akart rosszat, csak így alakult most ez a dolog. Mindannyian tanultunk ebből az esetből, én biztosan, és sajnos az előzményeket valóban nem ismerem annyira, mint a régiek.

Lorca,
szerintem se menj el tőlünk, mert Timurral megbeszéltétek a dolgokat.

Téma részemről ezzel lezárva.

Gyönyörű szépek a kisbabák, akik már nem is annyira kicsik, hiszen maholnap egy gyertya ég az első tortájukonKép. Látszik, hogy nagyon bensőséges hangulat uralkodhatott a találkozón, örülök, ha jól éreztétek magatokat, és szép ajándékokkal leptétek meg egymást és a babákat.

Eszter,
nagyon-nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi komoly gond veled!

Juszti,
nekem is hiányoztál, és remélem, a mellgyulladás már múltidő! Nehéz napokon lehetsz túl! Kitartás továbbra is, szép a közös fotótok Boldival.

Angéla,
hihetetlen, ilyen ügyes vagyKép! Nekem különösen a képkereted tetszik. Valérnak gratulálok a járáshoz!

Kriszta,
elnézést, amiért nem válaszoltam az ekcémával kapcsoaltos kérdésedre, most pótlom. Szerintem nem gond, ha majd csak 2-3 hét múlva mutatod meg Flórát a dokinak. Viola ekcémája piros foltokból áll, méretük a tízfilléres és a féltenyérnyi között helyezkedik el, mikor mekkora. Általában ezek a foltok pergamenszerűen hámlanak, és érdes a tapintásuk. Nem biztos, hogy Flórának ekcémája van, de egy doki ezt meg tudja majd állapítani. Vannak még mindig kiütései a kislányodnak? Esetleg lefényképzheted a foltjait, és megmutathatod később a dokinak, ha csak 2 hét múlva kaptok időpontot.

Depresszióval küzdőknek kívánom, hogy az idei Kerácsony szép és meghitt legyen, és ne legyenek rossz gondolataitok. Gyertek ide gyakran, és igyekszünk majd vigaszt nyújtani azoknak, akiknek rossz kedvük van.

Jó éjszakát nektek: Zitmi
zitmi
 
 


Zitmi: köszi nagyon. Most éppen egyáltalán nem látszik a folt az állán, talán csak kicsit szárazabb ott a bőr. A lábáról meg teljesen eltűnt. Jó a fotós ötlet. Majd figyelem a képit, és ha megint bepirul, akkor lefotózom.

Lir: rotám nekem is volt, amikor pici voltam (az egyik kórházban fertőződtem meg, ahol a fülemmel feküdtem). Anyu a mai napig emlegeti, hogy milyen szörnyű volt, mennyire meg volt ijedve. De aztán hamar rendbejöttem. Szorítok Nektek nagyon!!!

Szuperek a talis képek! Kéne csinálni videókonferenciát, és akkor mi szegény távolmaradók is beszállhatnánk Kép Pályázzunk rá valahova Kép

Juszti: nekem nagyon hiányoztál! Sajnálom, hogy nem vagytok jó passzban. Fel a fejjel!

Angéla: de ügyi Valér! és te milyen szép dolgokat gyártottál! Úgy látom, ez a különösen kreatív és ügyes anyukák topikja is, nem csak a legszebb babáké.

Patri: naná, hogy drukkoltunk. Gyönyörűek a gyerkőcök!

Lorca: nekem hiányoznál, ha nem írnál többet. Már ha ez bármit is számít.

Jó éjt mindenkinek!
Kriszta

Voltunk vasárnap múzeumban, és ilyen vidáman pihentünk a kultúrprogram után:
Kép

Kép
KépKép
nebula
 
 


"Az embereknek mindig hinni kell valamiben,hogy van 1 jobb hely,mint ahol éppen most vannak és hogy elérhetik azt a helyet.
És szeretnek összetartozni, és csoport részévé válni és többnek érzik magukat a kívülállóknál.Ezért jönnek létre a szövetségek és társaságok"

köszönöm hogy részetek lehetek. Mindenkinek aki hiányolt üzenem: jobb a kedvem NEKTEK köszönhetően. Segítettettek megint!!!

Kép
juszti75
 
 


"Kell,hogy legyen meghitt baráti kör,
kiművelt,nem önhitt fők társasága,
amelyben otthonos számos gyönyör,
mi nélkül únt a napok hosszúsága.


Kell,hogy legyen egy jó barát,
kit az ember megkérdez,kire hallgat,
ki csillapítja lelkünk viharát,
élét vevén a kéjnek és a bajnak."

Kép
juszti75
 
 


Az életnek csak akkor van értelme, ha van kivel megosztani az érzéseinket
Paolo Coelho Tizenegy perc

Kép
juszti75
 
 


"A szavak olyanok, mint a röntgensugár. Ha megfelelőképpen használja őket az ember, bármin keresztülhatolnak."
Aldous Huxley

Kép
juszti75
 
 


"Mit számít, hogy nyelvünkben és szokásainkban különbözünk, ha a célunk közös? Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk!"

JK Rowling Harry Potter és a Tűz Serlege

Kép
juszti75
 
 


azt hiszem a mondanivalóm benne van a fenti idézetekben , helyettem most ezek szóljanak !

jusztiKép

Kép
juszti75
 
 


"Egyedül félszárnyú angyalok vagyunk, s csak úgy tudunk szárnyalni, ha összekapaszkodunk"

Kép
juszti75
 
 


Jó reggelt!
Hát, lányok, olyan jól elaltattam Rozit tegnap úgy kb este fél 8-kor, hogy én is elaludtam...Kép Méghozzá a Zsófi lányom ágyában Kép Zsófi meg az én helyement aludt. Mindketten horkolnak, persze a férjem viszi a prímet..Most a két horkolós egy szobában volt, én meg olyan jót aludtam, hogy na Kép De így meg nem írtam tegnap aztán semmit Kép
Szuper, ha tetszenek a párnák a gyerkőcöknek Kép (Meg a mamiknak, remélem Kép)

Pviki
Ezúton is köszönjük az ajándékokat, a képet már ki is tettem a falra Kép A konyhában van, ott látjuk mindig. A naptárt tényleg Ti csináljátok? Szeretem a falusi építészetet Kép KÖSZÖNÜNK MINDENT!!! KépKép

Timurr, küldök Neked, jó? Mármint párnát Kép Kittycicával megy, ma adom fel a csomagot, du. Remélem odaér, vmi expressz módon küldöm KépMég azt nem tudom, hogyan csomagolom be...Milyen kakukkos óráról van szó?

Zitmi, Neked is szeretnék párnát küldeni, mindkét kislánynak, mert a múltkor jól zavarba hoztál az ajándékokkal Kép Meg alig írtam Neked mostanában... Olyan kár, hogy nem voltál tegnap Kép Karácsonyi hangulatban telt az idő, zene is szólt. De Rozi úgy elfáradt, hogy ma reggel az előbb elaludt a kezemben.
Arra gondoltunk, hogy máskor is lesz zene, mert úgy figyelték a babák, pl Ákos (Connie) ült az ölemben és énekeltem neki a zenére halkan (szegény...)és olyan aranyos volt, mert egész közel hajolt hozzám, nézte honnan jön ez a hang. Meg a gyertyákat is nézték nagyon. Pviki hozott illatos gyertyákat, zenét is. És: Connie ötletére csináltunk babakocsiparkolót a szobában Kép Egyszóval jó kis tali volt, csak hiányoztatok...

Dorka
Hogy sikerült a karácsonyi műsora a gyerekeknek? Tegnap volt, igaz? És hogy alakul a karácsonyi készülődés? Írj egy picit. Kép Sajnálom, hogy nem tudtál tegnap jönni Kép, de biztos gyönyörű lett a műsor. Kép

Angéla
Valér nagyon cuki, ahogy alszik Kép És milyen szexi selyemtakarója van Kép Jó lenne látni, hogy megy, olyan kíváncsi vagyok! Gyertek el majd talira, jó?
Gyönyörűeket alkottál, nagyon ügyes vagy!!!!!!! A képeslap olyan ötletes, el is lopom, ajándékkísérőnek Kép

Lir
Betegség Kép Egy picit többet írj róla, de annyira sajnálom, hogy így alakult. Szegény Lilóca és szegény Te... Most hogy van a pici lány?

Patri
A múltkor nem válaszoltam...A téli szünetben gondoltam, hogy összejönnénk, akár egy szánkózásra...Vagy a lányainkat összeereszthetnénk, hadd beszélgessenek. Meg mi is Kép Majd kitalálom hol, jó? Lespájzoltam Nektek is két párnát Kép
Mit csináltok ma?
A mi programunk:
Ma délelőtt konténert pakolunk még, aztán bevásárlás lesz soron, meg takarítás. Du 5-kor pedig lesz a lányaim karácsonyi műsora a szentendrei Városházán. Próbálok képeket csinálni. Konténer: limlomokat pakolgatunk bele, a kert egy sarkában gyűjtöttük össze a melléképület-felújítás során a dolgokat, és most megszabadulunk mindentől Kép Cserépdarabok, falbontás maradványai, fahulladék, amit nem lehet elégetni stb. Annyi felesleges holmi összegyűlik, az új évet már ezek nélkül szeretném kezdeni...A férjem ma még szabadságon van,elintézünk mindent, amit tudunk. Pl kivágja a kertben a karácsonyfát is, mert aztán nem lesz rá idő. 23-án este lesz feldíszítve, amikor a gyerekek már alszanak és másnap reggel lehet megcsodálni a fát Kép
A férjem már a halászlevet is megfőzte, meg is dézsmálta Kép Le lesz fagyasztva és 25-én esszük (ők, mert én nem szeretem).
Na, nem beszélek már annyit. Mindenkinek kellemes további készülődést az ünnepekre Kép
V.
vezso
 
 


Juszti
Ezek nagyon szép gondolatok KépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon sok egészséget és boldog pillanatokat kívánok Nektek!!! És jókedvet külön Neked agy jó nagy szakajtóval Kép
V.
vezso
 
 


Köszi Vezso.

Kép
juszti75
 
 


Juszti
KépKép
agy = nagy, bocs, csak siettem az írással...hogy nehogy elmenj addig. Kép Megyek, mert a férjem is itthon van és mennénk vásárolni kaját, és ferde szemmel nézi, hogy írok ..
V.
vezso
 
 


Sziasztok!

Köszi az aggódást Kép
A Rota vírus egy undorító cucc, úgy kezdődött, hogy csütörtök este Luci kihányta a vacsorát. Akkor még arra gondoltam, hogy talán túlette magát... de aznap éjjel még többször is hányt szegény, bár akkor már inkább csak görcsös hányingere volt, hisz a gyomra üres volt... kapott B6 vitamint (az megnyugtatja a gyomrot), végül hajnal 3 körül aludt el nagy kimerülten.

Péntek reggel felmentünk az orvoshoz, hogy azért mégis lássa már, mi van a gyerekkel. A doki megállapította, hogy ez vmi vírusfertőzés, de szerinte már hányni nem fog a gyerek. Ehhez képest szinte alig evett-ivott, és délutánra újra elkezdett hányni. Akkor már nagyon megijedtem, hogy kiszárad Luci, úgyhogy berohantunk a Heim Pálba. Onnan küldtek át a Lászlóba, de addigra felment Lili láza is, én meg teljesen kétségbeestem, olyan gyenge volt szegénykém Kép
A Lászlóban nagy nehezen (kb 8-ik próbálkozásra!!), a gyermekintenzíven tudtak csak vénát találni rajta, és azonnal elkezdték adni az infúziót. Péntek estétől már nem hányt, szombatra a láza is lement nagyjából, jött helyette a hihetetlen mértékű hasmenés. Szombaton legalább 25 pelenka és vagy 8 lepedőcsere volt az eredmény.

Vasárnap reggel levették az infúzióról, de estére vissza kellett rakni, mert nem javult a hasmenés annyira, hogy tudta volna pótolni egyedül a folyadék veszteséget. Hétfő reggel újra levették az infúziót, addigra már a hasmenés is csillapodott viszonylag, és a láz is megszűnt. Igazából onnan lehetett lemérni a javulást, hogy Luci is felélénkült kicsit, kezdett visszatérni a jókedve (ami azért még ma sem az igazi teljesen).

Végül tegnap 'gyógyultan' hazaengedtek minket azzal, hogy hasmenése még pár napig lehet, habár szerencsére tegnap kora délután óta az sincs.

Most azon aggódom,hogy kap-e elég folyadékot, meg hogy az étvágya valami hihetetlen mértékben visszaesett, pont a felét eszi annak a kevésnek, amit eddig megevett.

A lakásunk romokban, itt a karácsony, teljesen el vagyok maradva mindennel, ráadásul alig aludtam csütörtök éjjel óta. Viszont Luci alvás helyett ugrándozik az ágyában, úgyhogy most megyek is Kép

Ja, bárhol össze lehet szedni ezt a vírust, kb 2-3 nap a lappangási ideje, vigyázzatok egymásra lányok!!

L
lirian
 
 


Látom mára jobb a kedvünk.

Juszti,
én is hiányoltalak ám, lehet, hogy nem vetted észre.Kép

Tegnap megint összetorlódott minden, és nagylány is vagyok, ami mostanában egy nap KO-t jelentKépKép Takarítottam, főztem, mostam, gyermekeztem, bevásároltam, stb.stb. Meg aztán nem is volt igazán fergeteges jókedvem, mert már megint marcangolnak az év végi gondolataim. Egyszer tényleg le kellene ülni, és végiggondolni mindent, és letisztázni magamban mindent.Kép

Lorca,
nehogy eltűnj. Tényleg hiányoznál nekem is.Kép
Voltak itt már kisebb összeszólalkozások, meg olyan is, hogy hol egyikünk, hol másikunk kicsit élesebb hangott ütött meg, amit lehet, hogy nem is úgy akart, de ez nem ok arra, hogy letűnj. Persze, sok másik topic is van a neten, de ez a LEGJOBB!

Ma nem tudom mennyit tudok jönni, mert a férjeméknél ma van a karácsonyi buli, egyedül leszek kicsi kincsemmelKépKépKép

Kép

Kép
vizimano
 
 


Vezso,
nagyon szépek a párnákKép Nagyon ügyes vagy. Remélem, hogy valaki tesz fel végre egy közeli képet is.Kép
Nálunk holnap lesz a karácsonyfa beszerzése, és a halászlé alap megfőzése, abba már csak szenteste napján belefőzöm a halakat. A pisztrángokat is 24-én sütöm.Kép Férjed nagyon ügyes lehet, és aranyos is, ahogy az ünnepi menüt dézsmáljaKép

Néhány közhelyes jellegű mondat tőlem:
"..jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. .... Az emberek elfelejtették ezt az igazságot - mondta a róka. Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."

Kép

Kép
vizimano
 
 


Lir,
rettenetes, hogy min mentetek keresztül. Remélem, hogy mostmár tényleg vége, és Lilóca étvágy is helyre fog jönni, ebben teljesen biztos vagyok. Gondolj csak bele, hogy mennyire összeszűkülhetett szegénykémnek a gyomra.Kép Le van tojva a lakás stb. Az a lényeg, hogy a gyerek egészséges legyen. Sztem az a legszebb karácsonyi ajándék.Kép

Eszter,
sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptál, de örülök annak, hogy kiderült, mi okozza a rosszulléteket, így legalább lehet kezelni, és tényleg csak nagyon ritkán és nagyon durva esetekben vágnak. Neked pajzsmirigy alul v túlműködést állapítottak meg? A családunkban mindkettő előfordult.Kép

Na eldugulok, mert eluraltam a babanetet, és majd mindenki jól megutál. A gép is megállt, és a tyúkhusi levesre is kell vetnem 1 pillantást.

Vaktyuk,
pihi ötletre kíváncsi vagyok.Kép

Kép

Kép
vizimano
 
 


Vizimanó: igen köszönöm! és mindenkinek láttam ám ahogy visszaolvastamKép jól esik!!!!!!!

Lányok nem tudjátok mi a neve a koszmós elleni samponnak? Megint koszmós Boldizsár feje.

Kép
juszti75
 
 


Sziasztok!

Megyek képeket felpakolni, csak a kedvencemet egyszerűen muszáj ide is betennem:
Kép
30 évvel fiatalabb lennék, tutira ráhajtanék Csipetre.Kép

Majd jövök még, reagálni mindenre, ha a gyermek alszik eleget még.

KépKép
connie
 
 


Timurr
Megjött a csomag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:
Köszi!!!!!!!!! Megy a Tiétek is ma!!!!!!
Vezso
vezso
 
 


Jó reggelt!
nagyon ügyik vagytok,hogy ennyit írtatokKép

Vaktyúk
várom az ötletet,ígérem nem fogok megbotránkozni (nem is az a fajta vagyokKép)

Vezso
Hát én már semmit em merek leírni,hogy milyen szép meg ügyes vagy,mert akkor egyből küldödKépolyan jó szívű vagy,azért lesni ám a postást is.
Kakussórát amikor a receptfórumra dobáltam fel a képeket,adatokat raktam fel oda,én sem tudtam,hogy kakukkol csak egyszer észrevettemKépBocsi Hüpi

Annyira csinosak a babák,Rozi baba ,hogy udvarol,a fiúk jól elbeszélgettek látom,Blanka ia olyan édes és Dóri a csíkos ruhába.És persze az anyukákKépLÁtszik jól éreztétek magatokat.

Viimano
huss depi huss
tegnap este először az emaileden röhögtem,ha alszik törpilla válaszolok isKép
Nekünk van karifánk 6.000 huft volt,hát nem mondom,jó üzlet ez

Lirien
én még nem is hallottamerről a Rotavírúsról,nnagyon sajnálom,szegény LilócátKép

Patri
klasszak a képekKép én még azokkal nem kereteztem.
természetesen gondoltam rád én isKép

Angéla
Photoimpact xl a neve prognak,3 háttereket töltöttem le,arra jött a baba kép és azt is meg magát a képet is kerteztem.én is csináltam hasonló keretet lejött róla a festék,meg üvegmatricák,de olyan ronda lett,hogy kidobtam őket
Kép
Nebula
probáltam a tarhelyen tárat csinálni videóknak,de nem fogadja el a belépésem,nem tudom miért
Vendég
 


vezso
ki is bontottad tetszik? ill a csajoknak tetszeni fog?
Vendég
 


Kiteregetve. Tyúk főKép
Találtam egy oldalt, ahol matricavirág van fenn, neki is láttam kreatívolni, de bázi vastag drótunk van csak itthon, majd ha törp felébred vennem kell vékony hobbidrótot. Nem tudom hova fenézte el a férjem a vékony drótomat, amiből gyöngyfülbevalókat csináltamKépKép A fogóim legalább megvannak.Kép

Timurr,
brühühüüüKépKép Pedig én szomorú dolgokról írtamKépKépKép De annak örülök, hogy vetted a hülye akasztófa humoromatKép

Kép

Kép
vizimano
 
 


Angéla,
nagyon ügyes Valér, el tudom képzelni, hogy csak akkor van szabad időd amikor alukál.KépKép

Vaktyuk,
miért rejtegeted ezt a gyönyörű minipasit? Félsz, hogy ráhajt minden csaj a topicon, és a pasik vendettát rendeznek?Kép Tessék má' néha képet feltenni.Kép

Zsuzsa,
sok erőt Bazsihoz, Ákos is nyürrögött tegnap eleget, nem tudom mi van ilyenkor a törpökkel. Bár tegnap én is legszívesebben nyürrögtem volna.Kép

Ildi,
úúúúgy örülök, hogy Marcipán szépen fejlődik. Egyébként teljesen szabályos ütemben teszi a dolgokat. Sztem hagyd az aggódást másra a 2006-os évben. Te meg csak örüljél. Legalábbis én ezt kívánom.Kép

Kép

Kép
vizimano
 
 


Újra itt, feltettem a képeket, jó sok lett megint. Most sokkal nehezebb volt fényképezni, mert folyton mozgásban voltak a csöppek, a zsák bolha feliratú képet akkor kezdtem készíteni, mikor mindegyik gyerkőc látszott, és mire kattintottam, már csak a hátak voltak ott.Kép

Lirian,
Szegénykéim, nagyon megijedhettél, és Lilóca is.Kép Jó, hogy elmúlt már a hasmenése, most már hamarosan rendbejön, megint a régi lesz. Biztos visszatér az étvágya is, én úgy tudom, mindegyik babának elmegy, mikor betegek. Romos lakásban is lehet szépen karácsonyozni, az a lényeg, hogy egészségesek legyetek. Mikor mi Mo.-ra költöztünk, még 24-én is a szolgálati lakást sikáltuk, karácsonyfánk se volt, de azért jó karácsony volt.Kép

Vezso,
A párnát azzal a bélésanyaggal tömted ki? És csak beletetted, vagy le is varrtad? Azért kérdezem, mert oltári nagy ötletet adtál. Tavaly hoztam Szingapúrból 3 párnahuzatot, tavasszal meg kaptam a barátnőmtől egy indiai ülőpárnára valót, de nem kapok párnákat bele. De most kitaláltam, hogy varrok beléjük, díszpárnának pont elég ez a vastagság.

Vizimanó,
Én azt hittem csak én töltöm a karácsonyi készülődést marcangolással.Kép Bár mióta van nekem családom, azóta kevésbé.Kép
Becsüld meg nagyon, hogy a fiad ilyen jól tűri az öltöztetést!Kép Nálunk akkor kezd üvölteni, mikor ráfektetem az overallra, és tart addig, amíg el nem indulunk. Nem tudom, mit gondolnak a szomszédok, mert a babakocsit, cipőket a kinti folyosón tartjuk, és zeng a ház, amíg cipőt veszek meg kabátot.Kép

Angéla,
Haláli, ahogy Valér hason alszik.Kép Nagyon ügyes vagy, olyan szépeket készítettél.

Nebula,
Flórát nagyon feldobta a kultúrprogram.

Szopis témából magamnak azt a tanulságot vontam le, hogy ami nekem csak elmélet, az másoknak "véres valóság", és nagyon fájó pont lehet.

KépKép
connie
 
 


Vaktyúk,
megkérdeztem a fotóst, kb.két óra fotózás (az nálunk 133 képet eredményezett) 20 rugó, a képeket mindet cd-n adja át, eredeti méretben is, amiből lehet nyomtatni.

Zsuba,
Írtam mailt a címre, amit a wiw meghívóhoz adtál, sürgős lenne!Kép De mindjárt benézek a wiwre is.

KépKép
connie
 
 


Connie!

igen, megijedtem Kép
iszonyú volt látni, hogy annyira legyengült, hogy már az ölemben is csak úgy ült, mint egy rongybaba, nem is tudta megtartani magát rendesen Kép
ráadásul a Lászlóban, amikor megszurkálták, nem engedték, hogy ott legyek vele, mert 'kevés a hely'... és teljesen felháborodtak, hogy elkezdtem bőgni Kép

és az már csak a hab a tortán, hogy négy napot egy műanyag kerti székben éjszakáztunk, mert a szülőktől elvárás ugyan, hogy 24 órában bent legyenek (1 nővér jut kb 30 gyerekre), de egy rohadt matrac nincs, amire le lehetne dőlni legalább éjjel... és még sorolhatnám Kép

de nagyon örülök, hogy most már itthon lehetünk, meg annak is, hogy Luci itthon sokkal jobb kedvű, és lassan az étvágya is visszatérőben van.

Örülök, hogy jól sikerült a babatali Kép (mint mindig), és nagyon sajnálom, hogy nem lehettünk ott, pedig én is készültem ajándékkal Kép

L
lirian
 
 


Sziasztok!!!

Most csak fejésügyileg vagyok gépnél, Hajni ment válasz!!!
Lányok én nem tudom használni ezt a wiw-et, majd ha időm lesz és valaki ráér segít ????
nyomkodom a fejőt és közben olvagatok, de ez nem az igazi. bazsit most altattuk el, nagyon nehéz vele mostanában, éjszaka hangosan röhögött beszélt én meg kínomban sírtam már, fáradt vagyok nagyon, pedig még 2-3 nap kellene még mire minden renben lesz!!

Lir!!

Nagyon sajnálom ami veletek történt, de mostmár minden jobb lesz, nincs annál rosszabb mikor tehetetlenül nézzük a kicsit, és másokra vagyunk utalva , kiszolgáltatottan.

Vizimano!!
Hát én már berregek!!KépOlyan elveszettnek érzem magam néha, a párom reggeltől estig dolgozik, de szó szerint és nagyon nehéz így egyedül a gyerekkel.
Mi már készítettünk virágot üvegfestékből, majd beteszem.

Most csak ennyi, mert így nem haladok a fejéssel.
zsuba31
 
 


Lirien
lyan szörnyen hangzikKép

Zsuba
regisztrálni sikerült?

Connnie
Tök jók a képek,Csipet mint rocksztárKépolyan kis édi pofija van
szopihoz: akik az elméletet gyártják elsem tudják képzelni,hogy van amikor keveebb a tej bármit csinálsz nem elég.Sajnso estére és éjjel sem volt csak pár korty.Képna de tényleg eldugulok ebbenn a témában

Vizimanó
leírtam min is nevettmKép
Vendég
 


Vaktyúk,

Csipet rocksztárnak boldog névnapot kívánok Kép Kép Met ugye az ő becsületes neve Tamás, és csak a művészneve a Csipet? Kép Kép Kép

Akiren
akiren
 
 


Lányok, nagyon rendesek vagytok, még a végén kihúztok magam alól Kép Kép

Majd írok még....

Akiren
akiren
 
 


Kép
Tamas igen de ugy dontottunk a Bendeguzt hasznaljuk mert olyan Bendeguzosan huncutKép
Koszonjuk a dicsereteket raknek fel kepet csak elkummunizalta a gyerek a kamera kabeljetKép


Kép
vaktyuk
 
 


Kép
Kittycica Kép
vezso
 
 


Az alvas tema, tehatKép en pszichesen produkalok egy betegseget ha beteg vagyok /pl influenza/, ezt elobbre hoztam es eljatszom, hogy jajj megfasztam beteg vagyok faj a fejem szorit a torkom...Kép ilyenkor a parom atvallalja a gyereket en meg kipihenem magamKép


Kép
vaktyuk
 
 


Kép
vezso
 
 


Vaktyúk
Kis huncut vagy, ahogy az alvást elintézed Kép

Timurr
Csodálatos minden, megható a figyelmességed Kép A csokiból már ettem Kép Kép , a kedvenceim Kép A többit meghagyom a lányoknak. Mindent majd csak estefelé fognak ők is látni, amit küldtél és mindenképp beszámolok Neked az örömükről. KépKép
A férjem feladta a csomagot, bocs, hogy nem én, de Ro nagyon sírós ma...Gyanús, hogy újabb fog jön...Kép Olyan dühödten nyomkod mindent a szájába. A vásárlást is egyedül intézi a férjem, mert Rozit inkább az 5-kor kezdődő karácsonyi műsoron szeretném csúcsformában látni. Na nem mintha ő lépne fel Kép, csak nézők leszünk, a lányok lesznek a színpadon. Így aztán most du itthon maradtam a takarítással. A férjem egy angyal, annyit segített hétfő óta, hogy hihetetlen. Kivágta a karácsonyfát is, jó nagy Kép A konténer meg majdnem pupos, ahhoz képest, hogy azt hittük alig lesz benne vmi.


Connie
Igen az az a bélésanyag, 4 rétegben és kettesével össze van varrva. Örülök, ha adtam egy ötletetKép
Vezso
vezso
 
 


Kép
Ro: "Azért nincs olyan rossz kedvem, csak a mami mondja Kép"
vezso
 
 


Kép
"Megnézem ezt a zsiráfot közelebbről Kép"
vezso
 
 


Kép
"Most már leveszem ezt a kapucnit"
vezso
 
 


Vezso,
gyönyörű Roziról ez a nevetős fényképKép! Mennyire látszik már a 2 kis foga...Köszönöm, hogy leírtad, milyen volt a karácsonyi találkozó, meg azt is, hogy hiányoltál, aranyos vagy. De 2 gyerekkel nem akartam elmenni, Viola minden új helyen tud váratlan dolgokat produkálni viselkedés terénKép. Talán eljutok majd valamikor a jövőben még a művházba kettesben Virággal, és akkor ő is találkozik a babákkalKép.
Nagyon szép lett a párna, köszi, hogy gondoltál ránk isKép, az ajándékok miatt meg miért lennél zavarban, szívesen adtamKép. Ez a cica valamilyen mesefigura? Nem láttam még ilyet, szuper ügyes vagy, hogy elkészítesz ilyeneket.

Viola aranyköpéseit akartam még megírni.

Kevertem a névnapi tortájához a masszát, amikor a sógorom följött Violát köszönteni. Kérdezi tőle: "Milyen nap van ma, Viola?" Erre ő: "Tortanap".

Egy másik: Odahív magához, és egy pontra mutat a mellkasán. "Mi ez itt nekem? Korog hasam?" Én: Nem, kicsim, ez itt a szíved, és ez mindig dobog." Elégedetten kijelenti: "Korog szivem."

Lirian,
jó, hogy már mindenen túljutottatok, ami betegség nehezét illeti. Borzalmas, miken mentetek keresztül LilivelKép.

Juszti,
sajnálom, hogy ilyen rossz a kedved. Koszmósampont én nem ismerem, sajnos nem tudok segíteni.

Vízimanó,
te írtad, ugye, hogy ekcémád volt, és homeós golyót szedtél rá? Meg Dórinak is küldtél, ha jól emlékszem. Mi volt a szer neve?

Nem tud valaki nekem abban segíteni, hol találom meg a Micimackó dalszövegét a neten? Azt, amelyik úgy kezdődik, hogy "Egy nap, mikor Micimackónak semmi dolga nem akadt..."Viola hallotta a Mikulás-bulin, és azóta emlegeti a "Mickimackót",szeretné énekelni ő is, de én nem tudom végig a szövegét. Szeretném megtanulni.

Zitmi
zitmi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?